DE Bravo #42/2012 - (Tyskland)

image hostimage host
Vi behövde tid för oss själva!
Efter en tvåårig paus är Tokio Hotel-stjärnorna Bill och Tom tillbaka i allmänheten! Men varför var de båda bröderna borta så länge? Tokio Hotel förklarar sin flykt till Los Angeles för BRAVO.
 
Mer än 6 miljoner sålda album, mer än 300 konserter och över 90 priser - världen över! Tokio Hotel är ett av Tysklands mest framgångsrika band någonsin. Men plötsligt tog gruppen paus i två år. Tvillingarna Bill och Tom Kaulitz (båda 23) flyttade från Hamburg till Los Angeles/Kalifornien. Sedan dess har det varit knäpptyst kring superbandet. Ingen ny musik, inga framträdanden. Då och då dyker det upp paparazzibilder på killarna från Magdeburg i deras nya hemland Usa - men mer än så är det inte! Men nu är de här igen. Vi kommer att få se dem som jurymedlemmar på 10 säsongen av 'DSDS' i början av januari 2013 på RTL. 
 
BRAVO träffade Tysklands coolaste tvillingar på första castingen på klubben Felix i Berlin. Ett kärt möte, som att träffa gamla vänner igen! BRAVO-teamet har hängt med killarna sedan deras karriärstart sommaren 2005. Vad har förändrats? Bill ser helt annorlunda ut. Han har skägg, mycket piercings och tatueringar, samt mer muskulös. Men han ler glatt och säger: "Vi mår jättebra." Under de senaste månaderna har tysk media kritiserat Bill och Tom - de har kallat dem för smala och utmattade. "Vi bryr oss inte om det. Det står alltid samma saker. Det har varit så hela vår karriär. Men oroa er inte, allt är bra", förklarar Bill. 
 
De har haft mycket tid att återhämta sig. "Efter att vi flyttade har vi äntligen kunnat börja slappna av. Vi bestämde oss för att dra oss tillbaka helt från media, inte göra några intervjuer eller fotograferingar. Tom och jag behövde tid för oss själva." Det var omöjligt i Tyskland. De blev förföljda överallt. Ett normalt liv var inte längre möjligt. "I Los Angeles kan vi gå till affären och gå på bio igen", förklarar Tom. Men även i Usa är bandet berömt. Paparazzis väntar på dem. "Man kan inte undvika det i stan. Ibland tror jag att jag är helt oigenkännlig - och då blir man fotograferad", säger Bill. "Det finns några idioter som följer efter oss överallt. Men det är okej." 
 
Killarna har inte bara tagit det lugnt, de har även arbetat på nya låtar. "Det har gett oss så mycket, att få kunna skriva och producera nya låtar utan stress. Vi är på en helt ny nivå. Vi har mycket material - det mesta av det kommer inte att publiceras, men mycket av det kommer det, ja", säger Tom. Men när? Finns det något datum för det nya albumet? "Vi har inget bestämt datum. Vi vill inte stressa." Då Bill och Tom deltar i 'DSDS' blir väntan allt ljuvare. "Den största utmaningen är arbetet på inspelningen", skrattar Tom. "Här måste vi gå upp kl 06.00 varje dag! Normalt går vi och lägger oss vid den tiden..." 
Engelsk översättning: Mufasa @ THUS. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vilken söt bild på dem! :D <33

2012-10-10 @ 21:59:09
Postat av: Anonym

Föresten, undra om han inte menar den där Liesangeles paparazzin som "idioten som följer efter dem"? :P

Svar: Kan vara. :p
KaulitzAndTheGs

2012-10-10 @ 21:59:50

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0