[BILD.de]: "Bohlen & Tokio Hotel - kommer det att funka?"


Bohlen & Tokio Hotel: Kommer det att funka?
De var en gång Tyskland's största popstjärnor. År 2005 fick de miljontals tonåringar att skrika 'Durch den Monsun'. Sedan åkte de till Usa och försvann...
 
Nu är Tokio Hotel tillbaka, bredvid Dieter Bohlen på DSDS! Bill och Tom Kaulitz (23) kommer att vara en del av juryn på DSDS' kommande säsong.
 
En riktig chock inom talangjakterna! Tvillingarna har gömt sig i Los Angeles sedan två år tillbaka. Då och då har bilder dykt upp som har oroat deras fans och familj: den coola Bill - full med läskiga tatueringar. Men nu är Tokio Hotel tillbaka! Den 24 september börjar castingen för den 10 säsongen med Dieter Bohlen (58).
 
Bohlen och Tokio Hotel. Kommer det att funka?
Program-legendaren har inte alltid talat gott om det framgångsrika tonårsbandet (fyra #1 hits, mer än 6 miljoner sålda album). Senast var sommaren 2010 då progarm-legendaren sade i en intervju med BILD am Sonntag: "Tokio Hotel's framgång är lite falsk just nu eftersom de endast sålde 25,000 exemplar av deras senaste album." Han tillade: "Tokio Hotel's dagar i rampljuset är nog över." Men han har även kallat den karismatiske Bill för "Guds gåva."
 
Också ny i juryn: den fjärde mannen i juryn är sångaren Itchyban (33) från bandet Culcha-Candela. Detta är den första DSDS-juryn utan kvinnor. Programmet kommer att sändas i TV först i januari 2013.
Engelsk översättning: LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Viktigt att notera: RTL har inte bekräftat detta än, så det återstår att se ifall det är sant eller ej.

2012-09-15 @ 13:27:21
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0