RTL Punkt 6 - 24/9 2012


Link.
~~
[...] Efter två år är de tillbaka framför en kamera och tillbaka i Tyskland. Bill och Tom på kvällen i Berlin. De nya stjärnorna för DSDS juryn tog en paus från deras nuvarande arbete på sitt nya album för att bli jurymedlemmar. 
Bill: "Vi har inte gjort något på ganska länge nu, vi har liksom dragit oss tillbaka helt. Och självklart ser vi fram emot att få se nya talanger och artister. Vi kanske också blir inspirerade i vårt arbete i studion." 
 
De vill också bli inspirerade av Dieter Bohlen. Tvillingarna ser framför allt fram emot att få träffa och lära känna honom.
Bill: "Det är han som funnits inom industrin i många år, han är väldigt erfaren och kan formatet väldigt bra. Han har medverkat i alla tidigare program och vet precis vad som är viktigt och vad som räknas. Vi kan tillägga en helt annan aspekt till programmet vilket kommer att göra juryn perfekt. Jag hoppas åtminstone det." 
 
De har båda två redan sagt att de vill försöka ge sin egen betoning på det hela.
Tom: "Jag hoppas också att det kommer några kvinnliga artister eftersom det inte finns speciellt många tyska kvinnliga artister där ute. Jag tycker iallafall inte det."
Bill: "Ja, jag skulle också vilja se kvinnliga artister. Tom och jag kommer lägga störst fokus på..."
Tom: "[avbryter] ...kvinnorna."
Bill: "Ja, kvinnorna." 
 
Så de kvinnliga artister kan åtminstone vara glada över detta. Tvillingarna kanske träffar ett fan i castingen som tidigare har stått i första raden på en av deras konserter...
 
År 2005 startade killarna från Tokio Hotel sin framgångsrika karriär. De har vunnit många priser så som Comet och Echo, de har fått 89 guldpriser för deras sålda album. För två år sedan drog dem sig tillbaka och åkte till Usa. Men nu är de äntligen tillbaka för DSDS.
Bill: "Vi har alltid sagt att om vi ska sitta i en jury någonstans ska det vara på det största programmet med det originala formatet eftersom vi tror helt enkelt mest på det." 
Tom: "Det är också det enda castingprogrammet där artisterna blir riktigt framgångsrika så jag antar att det också var väldigt viktigt för oss." [...] 
Engelsk översättning: LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

Kommentarer
Postat av: Malin

VAD HAR BILL GJORT MED SITT ÖRA???

Svar: Ett fan hittade den, det är en 'Givenchy Shark Earrings'. Det är alltså magnet, ingen riktig piercing. ^^
KaulitzAndTheGs

2012-09-25 @ 12:48:02
Postat av: Malin

Tack och lov, känner att det skulle ha varit för mycket annars, även för Bill.

2012-09-25 @ 13:41:16

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0