[BUNTE.de]: Ett nytt Tokio Hotel album kommer i år

Nytt album kommer i år
Efter en fyra år lång paus kommer Tokio Hotel att släppa ett nytt album. Det föredetta tonårsbandet vill inte bara släppa ett nytt album, utan Bill och co. kommer också ge liveframträdanden i år. 
 
Det senaste Tokio Hotel albumet släpptes år 2009. Tvillingbröderna Bill och Tom Kaulitz (båda 24) var jurymedlemmar i den 10e säsongen av DSDS samtidigt som det var väldigt tyst kring bandet. Men i år är det ändring på det: Tokio Hotel planerar ett nytt album. 
 
I en intervju med BUNTE avslöjade producenten Peter Hoffman (60) sångaren Bill Kaulitz och hans bandkamraters planer: "Bandet mår bra. Albumet kommer att släppas i år, och det kommer säkert bli liveframträdanden." Det nya albumet är färdiginspelat. "Nu handlar det mer om att följa upp och välja rätt låtar", säger producenten. 
 
Men ett nytt album innebär inte bara att välja lovande låtar, utan också att spika ett utsläppningsdatum. Man är "helt överens om låtarna" med skivbolaget Universal. Nu måste man bara överväga den bästa tidpunkten som Tokio Hotel's nya verk kan släppas på marknaden. 
 
Producenten Thomas Anders (50) uttryckte också sin åsikt om Tokio Hotel's comeback i en intervju med BUNTE. Han tror att Bill Kaulitz, Tom Kaulitz och deras medmusikanter står inför en utmaning. "För en tonåring är en fyra års paus en evighet", sade den tidigare "Modern Talking"- musikern. "Den tidigare Tokio Hotel-publiken har blivit äldre. Nu måste dem knäcka popmarknaden för de äldre." 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa
~~
Enligt Klatsch-Tratsch.de kommer singeln att släppas i april någon gång, och albumet i maj. Ta dock detta med en nypa salt än så länge.

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag har också tänkt på det ..
2010 var jag crazy about them, nu vet jag inte. Deras fans har liksom växt upp. Skulle dock se dom live faktiktt, haha. Känns som jag är den enda

Svar: Det var många, som jag minns det iallafall, år 2010 när de var här på Humanoid turnén som inte var fans längre, ute i kön. De ville fortfarande se dem bara för att de faktiskt hade varit stora fans. Lite gulligt ändå! ^^
KaulitzAndTheGs

2014-01-23 @ 05:23:43
Postat av: Nadja

Äntligen! ^^

2014-01-23 @ 07:19:24
URL: http://cherrystar.webblogg.se
Postat av: Emma

Nu längtar man bra mycket efter lite action här.. Haha få se hur lång tid det är kvar nu, känns ju inte som att det går direkt fort om man säger så :P

Svar: Ja, nej.. Det får man ju säga att det inte gör. Haha. XD Snabba ryck, för fan! ;)
KaulitzAndTheGs

2014-01-24 @ 11:51:03
URL: http://glammy.blogg.se
Postat av: Celinaaa

Takk for at du holder bloggen gående! :)

Etter en pause på fire år kan det bli tøft å komme tilbake, mener jeg. Håper de serverer noe bra denne gangen, for Humanoid var ikke helt 'top notch'. Veldig spent på hvilken sound de går for denne gangen.

Synes 'Humanoid' var et veldig merkelig album. Håper de bestemmer seg ordentlig for sjanger denne gangen, enten det blir rock, pop eller electronica. Bare de får det til å fungere :)

Svar: Varsågod! ^^
Antagligen blir det väl något liknande, skulle jag tro. Men man vet ju aldrig med dem, haha. ^^
KaulitzAndTheGs

2014-01-25 @ 19:22:40

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0