Mod Club. Toronto, Canada - 10/2 2008(efterfesten) MTV EMA. Liverpool, England - 6/11 2008 ~3

(backstage) Moskva, Ryssland - 18/11 2006

Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
© Christopher Häring | Ladda ner 61 bilder här - Download 61 pictures here


(efterfesten) MTV EMA. Liverpool, England - 6/11 2008 ~2


Stockholm, Sverige - 12/6 2007

Taget klockan: 19.00


Taget klockan: 22.00


Taget klockan: 23.30


Fiskmås på taket

Bilderna tagna av inte mindre än våran Gustav från sitt hotellrum (Grand Hotel) i
Sthlm samma dag som de hade signeringen dock är bilderna tagna på kvällen men :D

Bravo 50 år. Hamburg, Tyskland - 21/10 2006


Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 23/5 2008

Efterfesten. Finns fler bilder - från fans, orkar inte ladda upp dem dock.
Här är några av de "officiella" bilderna från efterfesten. Inköpta av underbara Momma Carol <3

Tom och Bill med sin faster


(flygplatsen) Riga, Lettland - 3/9 2007


Bill med Bill-docka 8D


(flygplatsen) Hamburg, Tyskland - 15/12 2007

Booklet DVD Caught On Camera - Bilderna


Tack till Evule för bilderna. Lägger in dessa i Tokio Hotel mfl. trots att det är scans.


Bill Kaulitz - Fenomenet från Tokio Hotel!


Detta är en artikel från DW-WORLD.DE (den spanska versionen).

Bill Kaulitz - Fenomentet från Tokio Hotel
I Tyskland är tonåringarna galna över honom, i Frankrike älskar de honom och i Usa till och med New York Times beundrar honom. Bill Kaulitz är ett fenomen. Vad döljer sig bakom hans sminkade och hans färgade hår?

Bill är en karaktär som motsätter. En del älskar honom och kan inte sluta skrika när de är nära honom och andra hatar honom och brännmärker honom som en person som kräver mycket. Man kan diskutera för eller emot, men det kan inte nekas att den killen har talang! Hans stil, hans karisma och hans sätt att uppträda på scen är faktorer som har orsakat succén för Tokio Hotel. Han har en enorm kapacitet att hantera press och media. Men om han ibland verkar vara en oskyldig kille, kan han också vara hård-hudad när han behöver.

Ensamt barn
Bill Kaulitz föddes 1 septemer 1989 i Leipzig, öster om Tyskland. När hans föräldrar skilde sig, valde han att bo i Magdeburg hos sin mamma och tvillingbror. Trots att han hade bra betyg, gillade han inte skolan. Han gick i skolan i en grannby, han behövde gå upp 05.30 på morgonen varje dag och sedan åka hem sent på dagen.

Eftersom han var en individualist. Han hade inte många vänner och kom inte bra överens med lärarna. Han var en väldigt grinig kille. Han var alltid emot lärarna och klagade på varje avancerade sätt, krävde sina rättigheter som elev. Till exempel, han protesterade mot hans betyg ifall lärarna inte stod fast vid de rätta betygen för skolavslutningen.

På det motsatta, hade hans mamma Simone Kaulitz, en sömmerska, väldigt mycket tålamod med honom. Hans låtsaspappa, Gordon Trümper spelade bas i ett rockband och inspirerade tvillingarna att göra musik. Bill's musikidol är Nena. Det första albumet han köpte och den första konserten han gick på var hennes.

Han visste alltid att han ville bli musiker. Många gånger, förstod inte hans flickvänner honom då han gick till spelningsrummet för att öva med hans grupp eller att ge en konsert, än att gå ut med dem. Men redan då visste han att man måste jobba hårt för att bli succéfull.

I skolan klädde han sig på alla möjliga utmanande sätt. Hans nuvarande stil är inte effekten av idén för hans skivbolag eller hans managers. Han är äkta. Sedan han var ett barn har han alltid gillat ovanliga kläder. Bill skaffade sin första piercing vid 13-års ålder. Idén för hans utseende kom på en Halloweenfest, natten för häxor, då han klädde ut sig som en vampyr. Han gillade kostymen så mycket att han valde att använda den i sitt dagliga liv.

Uppenbarligen gillades det inte av hans klasskompisar och lärare. Men det spelade ingen roll för Bill. Meningen med hans klädsel är att få igång åsikterna.

Ett postmodernet arbete av konst
Hans stil nu är en mix av många element av olika ungdomliga sysselsättningar. Hans hår är ihågkommande från 80-talet, hans kläder innehåller påverkan av Satanistiskt mode, hans ansikte med hans målade ögon är liknande till figurerna i japanska animations filmer, manga. Dessutom, han tillägger både ett feminint och maskulint utseende. Han ser nästan ut som en blandning av en man och en kvinna.

Hela hans framhävande med lite stil från Emo-Kids eller pokemons, som de kallas i Chile. Dem har också sitt hår färgat svart och är stora på ett spektakulärt sätt. Dem sminkar också sina ögon och bär tighta byxor. Men det är bara den enda stilen från första ögonblicket som kan länkas till Bill. Den blyga och tysta attityden av Emos har ingenting att göra med sångaren.

Han är inte Satanist heller, ett fan av animes eller 80-talet. Han använder viss grund av olikhet i kultur och hänger dem i en karaktär. Kanske är det mixat med stilen som gör honom så känd. Han tillhör alla grupper och ingen alls. Det är ett postmodernt arbete av konst.

Att vinna över de vuxna
Med bara 15 års ålder har han varit känd, han behövde försvara sitt framträdande då för första gången. Tokio Hotel's skivbolag vill gömma bandet till ett typiskt pojk-band. En del av den strategin är att ändra närvaron av de fyra. Även deras managers har med vilka att göra då han måste agera dubbelt så gammal han är, han lät dem inte övertyga honom och insisterade att bandet kan bestämma själva över klädseln.

Idag är det en av anledningarna av succén för gruppen. Bill la beslag på sig själv emot de så-kallade experterna och han har fått rätt. Den erfarenheten gav honom mer säkerhet. Han gräver fortfarande ned sig i självständighet i gruppen och är inte rädd för vuxna som vill behandla honom som ett barn.

Med 18-års ålder har han lärt sig att bete sig som en tuff affärsman. Han pressar alltså sina objektiv och än han har säkerligen inte kommit för att slutföra hans resa!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.
Källa:
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,3451304,00.html

Loitsche, Tyskland - 9/9 2006Beverly Center. Los Angeles, California - 20/10 2008

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


Nice, Frankrike - 27/1 2008

På Nice's flygplats.
Star Academy. Frankrike - 17/11 2007


(utanför hotellet) Cannes, Frankrike - 26/1 2008 #2

(flygplatsen - anländer) Lissabon, Portugal - 2/12 2007(på hotelbalkongen) Milano, Italien - 30/11 2007(signering) Milano, Italien - 30/11 2007


(utanför hotellet) Cannes, Frankrike - 26/1 2008 #1


MTV TRL. New York City - 5/8 2008


Tha G-Boyz.

Bill Kaulitz's vaxdocka på Madame Tussauds

Photobucket
Vaxdockan av Bill Kaulitz hade premiär i Berlin, Tyskland den 30e September 2009 på inte
mindre än de ökända muset Madame Tussauds. Kort därefter skulle dockan ha blivit flyttat till London's
Madame Tussauds, vet dock inte ifall dockan har varit där ännu eller om han ens kommer bli flyttad längre - kan ha ändrats.

Tokio Hotel - Småttingar

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


(flygplatsen) Hamburg, Tyskland - 18/11 2007

New York City, New York - 6/5 2008

Signering utanför MTV TRL - studion.

Tack till Jossy för bilderna.

Desmond Child skriver låtar med Tokio Hotel!

Oh. My. God. Desmond Child har bland annat samarbetat med grupperna Kiss och Bon Jovi.
Han nämner på sin hemsida att han skriver låtar tillsammans med Tokio Hotel just nu. Besök hans hemsida här.

Då vet vi iallafall minst två personer som Tokio Hotel ska samarbeta med när det gäller låtar, Desmond Child och
Diane Warren. Båda två välkända låtskrivare och en sak till - TH fans, detta är stort! Detta är bara så häftigt.
Free Image Hosting

De Bravo #4/2009: Akutoperation för Gustav!


Först bara magsmärta och sedan en akutoperation!
Tokio Hotel's trummis Gustav på sjukhuset!

Dramatik för Tokio Hotel's trummis Gustav Schäfer (20)! Magdeburgaren fick akutopereras i hans hemstad. Bristande blindtar, livshotande! En exklusiv intervju på hans sjuksäng...

Du fick en akutoperation för dina blindtarmar. Vad hände?
Gustav:
"Två dagar efter nyår vaknade jag upp med en hemsk magsmärta. Jag gjorde lite té till mig själv och trodde att det skulle försvinna efter ett tag. Det kändes bra till och från, men sen blev smärtan värre på kvällen och jag bestämde mig för att ringa en vän."

Åkte du till sjukhuset på en gång?
Gustav:
"Nej, dumt nog. Jag ville inte åka till sjukhuset. Jag underskattade hela grejen. Min vän kom över till mitt hus och tack och lov övertalade mig att åka till sjukhuset trots allt."

Opererade dem dig på en gång?
Gustav:
"Läkarna gjorde först små tester och efter det tog dem mig direkt till operation!"

En bristande blindtarm kan vara väldigt farligt. Hur illa var det?
Gustav:
"Läkarna sa till mig att ifall jag hade åkt dit senare kunde det ha slutat mycket illa. Det var väldigt nära. Självklart vet man att en bristande blindtarm kan vara farligt, jag förstår inte mig själv varför jag agerade på det sättet jag gjorde. Jag är skyldig min vän mycket."

Hur gick operationen? Hur lång tid tog det? Känner du fortfarande smärta?
Gustav:
"Operationen tog ungefär en timme och jag var bedövad under tiden. Läkarna gjorde tre små hål i min mage. De genomförde operationen på så sätt och tre dagar senare, 5 januari kunde jag åka hem från sjukhuset."

Har du fortfarande smärta?
Gustav:
Jag känner knappt smärtan längre, men min mage känns inte så bra heller såklart... 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

Silver-fotografering. New York City, New York - 19/2 2008Bilder: Anthony Cutajar.Paris, Frankrike - 21/6 2007Gamla bilder #2
Gamla bilder #1
Dagens bild - Gustav


Lissabon, Portugal - 29/6 2008


Bilden visar alla känslor man kan ha på en TH konsert.
En av mina favoritbilder någonsin på fansen!


Dagens bild(er) - GustavDe Bravo #3: Fånga dem!


Fånga dem! Nu använder Tom Bills simshorts!

"Solsken, strand, ren avslappning: Tokio Hotel slappar på semestern. Solen bränner den nakna huden, de turkosa havet tysta vågor och små sandkorn kittlar mot fötterna. Det skulle vara en dröm för en dag, vilket numera inte existerar i den stora vintern. Medan alla sveper in sig själva i sin tjockaste tröja i Tyskland och snackar, känner sig Bill och Tom Kaulitz (19) väldigt bra på Maldiverna. Det har blivit lite av en ritual att Tokio Hotel-tvillingarna åker på semester under den kalla säsongen. 8000 km från Tyskland, slappar bröderna i de Västindiska havet och njuter av livet. Men hoppsan - Någonting är inte som det ska! De vit-blåa blommiga shortsen skymmer Toms välformade mage. För ett årsen var Bill på semester och hade samma shorts på sig på stranden av Ari-Atoll. Det är äkta broderkärlek! Bill avslöjade i en intervju: "Vi delar allting med varandra." Allting - förutom kärleken till tatueringar. "Jag deformerar inte min kropp", uttrycker Tom om sitt ogillande av tatueringar. Hur som helst, hans bror Bill, står verkligen för frågan: i november kom beviset på hans XXL tatuering på hans vänstra sida. På Maldiver-stranden visade Bill upp hans nya tatueringsmeningar för första gången: "Wir hören niew auf zu schreien" - "Wir kehren zum Ursprung zurück." Ögonfångande är att Bill är väldigt smal igen och hans revben är synliga. Till skillnad från Tom som är väldigt tränad: Hans buk är välsynligt och hans roliga "knut"-frisyr. Det verkar som om Bill bjöd in sin brors man - Nu har han korta dreadlocks! Wow: Han ser ut som en fri ö-kille. Så hett!"
Svensk snabb översättning av mig Elina.

New York City, New York - 2007

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image Hosting


Los Angeles, California - 15/2 2008

HQs:
Free Image Hosting
Free Image Hosting


Soltau, Tyskland - 23/7 2006

Aurich, Tyskland - 16/7 2006Mannheim, Tyskland - 15/7 2006
München, Tyskland - 10/12 2005Berlin, Tyskland - 5/12 2005


Leipzig, Tyskland - 4/12 2005
Zürich, Schweiz - 29/11 2005

Magdeburg, Tyskland - 30/9 2005Hallberg, Tyskland - 22/7 2005

Mega Rock. Erfurt, Tyskland - 13/7 2005

Sachsen, Tyskland - 1/7 2005

Halle, Tyskland - 30/6 2005
Herford, Tyskland - 7/7 2006

RSS 2.0