Kilian Kerner med Tokio Hotel-tröja


Kilian Kerner (modedesigner) sågs tidigare bära en tröja på Bill Kaulitz - läs mer om det här - och
denna gången sågs han bära bandets turnétröja på Clean Tech Media Award den 16/9 2010 i Berlin.


[TH.it]: Bill och Tom på omslaget av L'Uomo Vogue...


Bill och Tom på omslaget av L'Uomo Vogue i oktober

Omslaget av L'Uomo Vogue i oktober är som ni vet helt tillägnad Tokio Hotel, Bill och Tom i synnerlighet, som poserar på en av bilderna taget i det magnefika Palazzo Biscari, under tvillingarnas besök i Catania i juli.

Under intervjun berättar dem om början av deras karriärer, inte bara nedgången. "Det var svårt att hitta någon som ville spela med oss i ett band eller dela våra drömmar med oss i våran ålder. Så i början var det bara jag och Bill", berättar Tom.

Bröderna Kaulitz har ett starkt band, de delar allt: tankar, hem, vänner. "Vi är aldrig separerade", berättar Bill "Den enda gången var i skolan då lärarna satte oss i två olika klasser: den värsta upplevelsen i hela mitt liv. Det finns ett väldigt starkt band mellan oss, men visst bråkar vi ibland."

Tom fortsätter: "Nej, vi är inte som bröderna Gallagher. Vi hamnar aldrig på såna nivåer. Vi har två väldigt olika personligheter och tycker olika om saker. Men tillsammans är vi två sidor av samma mynt, starka helt enkelt."

Oktobernumret kommer att säljas från och med den 1 oktober i Milano och i resten av Italien mellan tisdagen den 5 och onsdagen den 6. Missa inte det!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Bill - Arthur und die Minimoys 2


Link.


Album + DVD släpps i Japan år 2011


Precis som nämnt i denna artikel, så ska Tokio Hotel släppa ett japanskt projekt album. Det finns ingen titel på albumet än, vilket får de asiatiska fansen att tro att det kan vara något helt nytt. Det kommer att vara två versioner av albumet samt en DVD + CD! Det släpps den 2 februari 2011.


Informationen kommer från 619 @ THCH. Uppdaterar med en källa till denna printscreen ovan så fort jag får tag i någon! :) Undra om det inte kan vara "Humanoid City Live" ändå? Hmm.. Aja, vi får väl se. Spännande ändå! ^_^ XD

Edit! Det är alltså Humanoid, men en specialversion endast för Japan som kommer att släppas. Här är en screen nyhetsbrevet från Universal Music Japan:


RTL Punkt 9 & Bravo WebTV - 30/9 2010


Link.


Link.


Punkt 12 - 30/9 2010


Link.


Ocesa - Vinn konsertbiljettr till Mexiko!


Ocesa har anordnat en tävling där man kan vinna biljetter till Tokio Hotels konserter i Mexiko.
Man måste vara registrerad här för att kunna delta i tävlingen: Ocesa.com.mx. =)


Rykte: Bill med i Arthur und die Minimoys 3?


Enligt Kino.de lånar Bill ut sin röst till den trejde Arthur-filmen: "Kriget i två världar".
Just nu finns det ingen mer information kring detta, men dyker något upp så uppdaterar jag!


[TH.com]: Ny video från bakom kulisserna


Ny video från bakom kulisserna!
Följ med Bill & Tom bakom kulisserna på deras fantastiska Vogue fotografering! > Titta på videon på Youtube!
Källa: http://www.tokiohotel.com/us/#news/new-behind-the-scenes-video---630.html

RTL Exclusiv & ZDF Leute Heute - 29/9 2010


Link


Link.


[CocoPerez.com]: L'Uomo Vogue förstört


Tokio Hotel pryder musikomslaget för oktober - L'Uomo Vogue förstört
Kunde de inte göra bättre än så?

Tokio Hotel tvillingarna Bill Kaulitz och Tom Kaulitz har förstört omslaget av L'Uomo Vogues musiknummer för oktober månad. För det första skulle vi vilja veta hur dessa två kunde gå före Sting, Kelis och Juliette Lewis? För det andra, den som sa att Tom i stora jeans skulle vara en bra idé borde sparkas.

Detta är faktiskt Vogue!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: CocoPerez.com.

De Bravo #40/2010


Tom och Bill:
Goodbye, Tyskland. Så heter inte bara en TV-dokusopa - så låter även Tokio Hotel tvillingarna Bill och Tom Kaulitz' [21] nya motto. De flyttar nämligen till Los Angeles i november. Vad ska de göra där? Deras producent David Jost har bott i Kalifornien i över ett år. Med honom ska super-tvillingarna arbeta med nya låtar. Men var inte ledsna, Bill och Tom kommer tillbaka. David förklarar: "De kommer att behålla sina hem i Tyskland." Puuuh!
Scans: KirscheDeluxe @ Twitter. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

[Bild.de]: Bill och Tom på omslaget av "L'Uomo Vouge"


Bill och Tom på omslaget av "L'Uomo Vogue"
Tokio Hotel på fotografering: En modell, en surpuppa.

När det gäller att presentera sig på röda mattan, kan inte tvillingarna Bill och Tom Kaulitz [21] från det framgångsrika bandet Tokio Hotel ("Durch den Monsun") vara mer olika. Och även med fotograferingar för stora tidningar, är rollerna tydligt uppdelade mellan killarna.

Så på omslagsfotograferingen för oktobernumret av L'Uomo Vouge, den italienska versionen av "Vogue" för män, gjorde båda vad de gör allra bäst! Den ena är den perfekta posören, den andra en modell-surpuppa.

Som en high-fashion modell lutar Bill Kaulitz - extremt elegant i en kostym, vit shorta med en slips och ormskinnstövlar - den ena handen på bordet, den andra ligger på höften. Hans smink består av svartmålade ögon och är extravagant, precis som vi känner honom. Hans stil: glamorös.

För tvillingen Tom blev modelljobbet betydligt lösare. Som hiphop modell innebär det att man står bredbent och avslappat i bilden. Och även om "Vogue" är väldigt kända för sitt dyra mode, överger han inte sin coola baggy-stil med stora jeans och vita sneakers. Hans stil: avslappnat och extremt coolt.

Vem av de två tycker du passar "L'Uomo Vogue" bäst? Rösta!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Toms Cadillac-fotografering 2007 [+ 10]


> You'll find 10 new pictures from the shoot here - 16 in total <


[Bild.de]: Ralph Siegel om Tokio Hotel


Hur bra är stjärnorna idag, Mr Siegel?

Hit-jätten Ralph Siegel firar ikväll sitt 50-årsjubileum på scen och sin 65 födelsedag. BILD bad honom att titta på branschen som eftersträvar: Hur bra är egentligen dagens musikstjärnor? Siegel om...

..Tokio Hotel:
"Talangfulla killar. Hade två, tre väldigt bra låtar, men det finns en brist på utbudet. Om det fanns en popstjärna på Mars - skulle Bill Kaulitz vara drömmen för Marsflickorna".


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Tokio Hotel med på Tysklandskarta i Portugal

Under Oktoberfest i Portugal fick Tokio Hotel fans syn på detta:
Tokio Hotel är med och presenterar Tyskland på en karta av landet.


[JustJared.com]: Tokio Hotel pryder L'Uomo Vogue oktober 2010


Tokio Hotel pryder L'Uomo Vogue oktober 2010

Tvillingbröderna Bill och Tom Kaulitz i bandet Tokio Hotel pryder omslaget oktobernumret 2010 av L'Uomo Vogue.

De 21-åriga superstjärnorna flyttar från Tyskland till Los Angeles för att komma närmare sin manager och producent David Jost, så de kan skriva låtar på ett mer effektivt sätt, enligt en tysk tidning. Nedan finns en backstage video från fotograferingen, som ägde rum på Palazzo Biscuri, ett lysande 18 palats på Sicilien, Italien.

>> Backstagevideon.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


El Mañana - 27/9 2010 (Mexiko)


Bill i frisörsalong som reklam för frisyrer


Natalie sminkar tvillingarna

Cadillac-fotografering. Hamburg, Tyskland - 12/12 2007Bilder: F.L. Lange.


[Vogue.it]: Tom och Bill Kaulitz på oktobernumrets omslag


Tom och Bill Kaulitz på oktobernumrets omslag
Man kan inte förvänta sig sådan en fräschhet, nästan en tonårig nyfikenhet på de stiliga Bill och Tom Kaulitz, sinnet och hjärtat bakom Tokio Hotel. De vandrar omkring i de dekadenta rummen i Palazzo Biscuri, det 18 palatset i Catania, Sicilien, där fotograferingen ägde rum nästan ödmjukt som om de inte ville störa "genius loci".

Med från deras framgång med en miljon sålda album världen över (deras senaste album "Humanoid" på skivbolaget Universal kom ut för exakt ett år sedan), borde de verka naturligt för dessa unga två herrar - som har gjort så mycket vid en sådan ung ålder - att ta allt för givet. Och istället är det raka motsatsen: de verkar chockerade över att vara här. "Detta ställe är fantastiskt, en artistisk skatt. Det finns inte något sånt här där vi kommer från", säger Bill med ett ganska generat leende.

Han pratar om den östtyska staden i Magdeburg där Tokio Hotel-sagan började för 10 år sedan. Redan vid 7 års ålder spelade tvillingarna Kaulitz gitarr och experimenterade med extravaganta utseenden, som gjorde att de stod ut mycket i skolan. Tom var besatt av Aerosmith och gitarristen Joe Perry, medan Bill var ett stort fan av David Bowie och fascinerad av den omvandlande talangen i "White Duke".


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Vogue Italia.


(backstage på fotograferingen) Catania, Italien - 17/7 2010


Link.


(backstage) Catania, Italien - 17/7 2010

Backstage på Vogue fotograferingen.

Bild: Vogue Italia.


Rykte: Tvillingarna på Oliver Pochers bröllop?

Minst två fans från det tyska forumet har fått veta från andra personer (inte nödvändigt fans) som var framför slottet där Oliver Pochers bröllop ägde rum, att tvillingarna sågs tillsammans med Bushido lämna och anlända i sina bilar. Inga bilder finns dock. Bröllopet ska ha ägt rum i lördags i Bergisch Gladbach, Tyskland. Ni kan se lite bilder här, men dock inte på tvillingarna som sagt. ^_^ Uppdatering 1/10 2010: Tvillingarna ska ha varit på plats på bröllopet - läs mer här.

Christina Stürmer pratar om Bill Kaulitz


Christina Stürmer (sångare från Österrike) pratar om Bill och först och främst sin egna vaxdocka.

Kan du berätta vilka andra vaxdockor du har sett?
Christina Stürmer:
Jag har sett Bono, och bredvid mig är Madonna, Bill Kaulitz och Beyoncé - de är alla internationella stjärnor, så man känner sig bra där. [...]

Du är alltid på turné och har redan träffat massa kollegor. Finns det någon du skulle vilja träffa i verkligheten, om ja, varför?
Christina Stürmer:
Den jag tänker på rent spontant nu är Bill Kaulitz. Senast jag såg honom live och i färg var... Jag tror det var 5 år sedan. Och de var då i början av sin karriär, killarna var sjukt små faktiskt.. Och vid början av sin karriär. När jag tittar på Bills vaxdocka nu... Han är enorm! Jag tror han är 180cm lång nu, eller till och med 190 cm och.. det intresserar mig bara nu eftersom jag har bara träffat honom när han var liten och nu är han längdmässigt större och även i musikbranschen.

Fanns det gnistor mellan er?
Christina Stürmer:
Ursäkta?

Fanns det gnistor mellan er?
Christina Stürmer:
På vilket sätt?

Öhm.. Tycker du att Bill Kaulitz är attraktiv som man?
Christina Stürmer:
Öhm.. Nej, jag har haft pojkvän sedan 4 år tillbaka och han är en helt annan typ. Det skulle bara intressera mig i grunden, jag tycker att han har förändrats extremt mycket och som jag sa, jag har bara sett honom live och i färg innan allt det där jublet och beundran kom. Det skulle vara intressant för mig att få se hur han är idag.
Engelsk översättning: Mirjam. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon.

Tokio Hotel på Miskeens DVD trailer


Link.


(signering) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~12


Designers Against AIDS @ Facebook - 27/9 2010


Designers Against AIDS-boken kommer att tryckas senare i veckan och eftersom vi behöver veta hur många böcker vi ska trycka (och även hur många Tokio Hotel affischer vi ska trycka tillsammans med böckerna) behöver vi er hjälp att svara på dessa tre frågor nedan - oavsett om ni redan har skickat oss ett mejl och/eller svarat på det någon annanstans.

På följande sätt hamnar alla svar på ett och samma ställe. Sprid gärna detta bland andra fans och fanclubs och be alla som planerar att köpa boken att svara på dessa tre frågor här också. Om boken blir en bästsäljande, är det pga er! Och glöm inte, 15% av pengarna kommer att gå till DAA utbildningscenter, så ni köper inte bara en vacker bok utan hjälper även andra. Tack så mycket! MVH, Ninette.

Frågorna:
1) Kommer du köpa boken online?
2) Kommer du att beställa in den i en bokaffär?
3) I vilket land bor du i?

>> Svara här!
~ Översatt av kaulitzandthegs.blogg.se - ge creds ifall ni använder detta.

(radiointervju med Katie Spain) London, England - 24/5 2007


De Bravo #29/2006


Georg: "Jag var ofta kär!"
Skolan, tjejer, hobbys, vänner. Mer privat än någonsin! Här pratar Tokio Hotel-basisten Georg Listing [19] om sitt privatliv!

När jag började skolan, var jag helt förstörd. Men den första dagen var det roliga över. Jag ville egentligen inte plugga. Det bästa med skolan är att man träffar sina vänner varje dag. Jag gjorde uppror ofta, speciellt i 7e klass. Där ville jag veta mina gränser. Men sen lugnade jag ner mig och gick bra ihop med lärarna. Jag växte upp bortskämd eftersom jag var ensam barn i familjen. Jag ville aldrig ha några syskon. Mina föräldrar är skilda, och jag bor nu med min mamma. Jag började bara gilla musik av ren tillfällighet. Två av mina vänner letade efter ny en basist till deras garageband. Det fungerade dock inte. Och efter att jag började på en musikskola träffade jag Gustav. Alla vet vad som hände sen...

Förutom musiken, är tjejer väldigt vackra [flinar]. Jag var ofta kär, även om det inte gick så bra. Ibland gjorde det mig till och med arg. Ibland måste man springa efter en tjej i ett halv år, och ändå funkar det inte. Kanske behöver man lite mer tid att få tjejen. Då borde det fungera! Förutom musik och tjejer, har jag en annan hobby: När jag var 11 år började jag spela handboll. Men jag var tvungen att sluta eftersom Tokio Hotel krävde mycket jobb och för att det inte fanns tillräckligt med tid. Men jag har fortfarande kvar mina (sport)-vänner från den tiden. Till exempel, min bästa vän Fabi från Magdeburg. Det är väldigt viktigt att ha vänner utanför bandet. Till de kan man berätta saker som: "Tom har verkligen gått mig på nerverna idag!" Vad som är konstigt för mig är: Ju kändare man blir, desto mer vill plötsligt "gamla bekanta" ha något av en.

Tidigare tänkte de inte ens på mig - och nu vill de prata med mig. Men jag vet vilka som är mina vänner nu. Vi är även väldigt goda vänner i bandet nu. Vi spenderar så mycket tid tillsammans. Vi kan allas egenskaper och vet precis hur vi ska göra för att irritera varandra. Och om någon inte är på humör, låter man bara han vara. Om bandet inte skulle lyckas så bra skulle det fortfarande vara häftigt att göra något inom musikbranschen. Men nu är det super att ha riktigt kul med bandet. De tyska fansen har gett så mycket energi och nu ska vi göra så att ni rockar på våra Open Air-konserter.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

OBS! Detta är en gammal artikel från 2006.

Tokio Hotel spelar i Lima, Peru!


Det har nu blivit bekräftat av den officiella peruvianska fancluben att Tokio Hotel kommer att spela i Lima, Peru den 25 november 2010. Biljetterna kommer att börja säljas i veckan någon gång. För att se alla fem datum på denna miniturné genom Latinamerika, tryck här - Schema 2010. =) Edit! Biljetterna släpps från och med den 1 oktober på Teleticket.

Gossips #11/2010 - (Japan)


Tokio Hotel, redo för Japan!
Populära Tokio Hotel, som finns i både musik -och modeindustrin, har bestämt sig för att starta om sin aktivitet i Japan! Bandet skickar speciella presenter till GOSSIPS läsarna!

Bill Kaulitz har skickat kärlekssamtal till många toppdesigners med Karl Lagerfeld, som tog över Chanel, som ledare. Det kända tyska bandet Tokio Hotel, som leds av Bill Kaulitz [21], har bestämt sig för att starta om sitt projekt i Japan! Genom att släppa albumet Tokio Hotel [de menar Schrei] år 2006, gjorde bandet sin debut i Japan. Efter det var de upptagna med aktiviteter i Europa och Amerika men nyligen bestämde sig äntligen bandet sig för att starta om sin aktivitet i Japan, och rykten säger att bandet kommer att släppa ett japanskt projekt album! Och pilspetsen som kommer med dessa goda nyheter från bandet, kommer att träffa GOSSIPS läsarna! Denna gång kommer väldigt unika signerade föremål att delas ut! Fyll i vykortet på sida 88 med antalet föremål du vill ha och skicka det till oss. Skicka senast: 16 oktober. Var snabb!
Engelsk översättning 619 @ THCH. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Smygtitt på fotograferingen för L'Uomo Vogue ~2

Det är totalt 7 bilder från tvillingarnas L'Uomo Vogue fotografering.
Tidningen ska som sagt kunna beställas från Press-Stop.se inom kort.
Här är ytterligare en liten smygtitt:


Smygtitt på fotograferingen för L'Uomo Vogue ~1

Det är totalt 7 bilder från tvillingarnas L'Uomo Vogue fotografering.
Tidningen ska som sagt kunna beställas från Press-Stop.se inom kort.
Här är en liten smygtitt:


(m&g) San Remo, Italien - 19/2 2010 ~4
Monsun Magazin @ Twitter - 26/9 2010


Det finns dock ingen info om vad de ska göra där ännu. Men jag håller er uppdaterade! XD


Rykte: Tokio Hotel till Lima i december?

"Radiostationen VivaFM i Lima har precis meddelat att Tokio Hotel kommer att spela i Lima, Peru i december. Det är dock fortfarande obekräftat om de ska spela här eller inte samt att stället Tokio Hotel då ska spela på, ska vara San Marcos Stadium.

Mer information kommer snart hurvida det blir en konsert med Tokio Hotel i Lima eller inte."
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

100% Mag - 24/9 2010


Link.


Notas Para Ti #237/2010 - (Mexiko)


(intervjuer) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~6


Bigger:


Målning på Bill (av Françoise Nielly)

Françoise Nielly är konstnär och har målat av Bill Kaulitz.
Besök hennes hemsida här för att se all hennes konst.


Tokio Hotel Peru (officiella FC) @ Twitter - 25/9 2010


Universal Music Peru kommer att meddela nästa vecka hurvida Tokio Hotel kommer till landet
eller inte på turnén då det endast är ett datum kvar av de fem konserter som killarna ska ge i
Latinamerika. Vi har ett datum för Chile, ett för Brasilien och två för Mexiko än så länge.


Tokio Hotel @ Facebook - 25/9 2010


>> www.facebook.com/tokiohotel.


Breakfast with Tokio Hotel: Meddelande från tvillingarna


Link.


Mininyheter - 25/9 2010

¤ Universal Music Mexico bekräftar äntligen Tokio Hotels två konserter i landet den 30 november (i Monterrey) och den 2 december (i Mexico City). Det finns dock ingen info om att de ska till Guadalajara och spela (tydligen är det efterfrågat av fansen).

¤ Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning - här.

¤ Reebok tävlingen: Tydligen så ska vinnarna för Reebok-tävlingen presenteras den 30 september och VIVA ge mer information om konserterna den 10 oktober. Stay tuned för mer information kring detta! ^_^

¤ Mer info kring Tokio Hotel Download Contest - Detta är vad ett fan kan vinna, en signerad gitarr av Tokio Hotel! [info via Music Unlimited].

¤ Glöm inte att rösta på Tokio Hotel som "Best World Stage Performance" på MTV EMAs 2010 >> Rösta här!
Don't forget to vote for Tokio Hotel as "Best World Stage Performance" at MTV EMAs 2010 >> Vote here!

Officiella postern för konserten i Monterrey


Tokio Hotel spelar i Mexiko i december!


Konsertarrangörer OCESA meddelar via Twitter att Tokio Hotel ska spela i Mexico City, Mexiko den 2 december 2010 i arenan Palacio de los Deportes. Mer information kommer inom kort. ^_^

[MTV Buzzworthy.com]: Lenny Kravitz i skinnstövlar...


Sedd: Lenny Kravitz i skinnstövlar... för att matcha skinnbrallorna.
Det fanns en tid då Lenny Kraviz var min supersexiga tonårsdröm. Och nu är inte den tiden. Det finns bara en man som kan ha skinnbrallor och skinnstövlar och det är Bill Kaulitz. Tja, två då, Prince kan också. Och Rick James kan säkert det också.

Okej, så det finns tre män som kan ha svarta skinnbrallor och stövlar och Lenny Kravitz är inte en av dem. Velvet byxor och en matchande velvet väst KANSKE, men aldrg den 50% skinn-stilen alltså. Are you gonna go my way, Lenny Kravitz? Inte i den klädseln iallafall.

Plus, katten från Shrek vill att du lämnar tillbaks kläderna som var hans från början, okej?
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Lenny Kravitz har likadana skor som Bill


Strosar du åt mitt håll?

Dessa kullerstenar har gått genom skit, men jag slår vad om att de inte var förberedda på hur de skulle känna när Lenny Kravitz gick ut klädd i något man bara trodde fanns i Grace Jones eller Bill Kaulitz' garderob. Nope, Lenny är med i spelet han också. [...]
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: DListed.com.

(m&g) San Remo, Italien - 19/2 2010 ~3


[Milenio.com]: Tokio Hotels ackord invaderar Monterrey


Monterrey - Tokio Hotels ackord invaderar Monterrey
Ett av de mest framgångsrika unga band på senare år som har lyckats erövra världen, har bekräftat en konsert i staden Monterrey den 30 november. Den tyska gruppen som består av Georg Listing, Gustav Schäfer, Bill Kaulitz och hans tvillingbror Tom Kaulitz, kommer för första gången att stå i Monterrey Arena.

Konsertarrangören Zignia Live bekräftade datumet och biljettförsäljningen via email. Mellan den 27 till 29 september börjar den exklusiva försäljningen för kortinnehavarna, och den 30 september släpps biljetterna för resten. [...]


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Edit! Om ni är spansktalande kan ni läsa mer om själva konserten HÄR. Konstanden på biljetterna
ligger mellan $200 och $1200. Konserten kommer att börja kl 21.00 mexikansk tid (svensk tid: 03.00).


(m&g) Petaling Jaya, Malaysia - 1/8 2010 ~4


Tokio Hotel spelar i Mexiko i november!
Konsertarrangören Zignia Live i Mexiko har meddelat att Tokio Hotel kommer att spela i Arena Monterrey i Monterrey, Mexiko den 30 november 2010 och mer detaljer kommer att komma inom kort. ^_^

Tom & Bill 1994 - På semester i SverigeBättre bild på Tom:


Punkt 12 - 22/9 2010


Det har länge ryktas om det, men nu är det officiellt. Tokio Hotel tvillingarna flyttar till Amerika. Från och med november vill Bill och Tom bo i Los Angeles. Officiellt pga att hysteriska fans gör deras privatliv svårare och svårare. Inofficiellt kan det vara pga bandets måttliga framgång den senaste tiden. De en gång så framgångsrika killarna tycks inte kunna fylla ut arenorna längre. Och därför flyr de till möjligheternas land? Andrea Eickhoff vet mer...

Los Angeles - killarna från Tokio Hotel har gjort lyckade spelningar här och nu kommer änglarnas stad att bli deras nya hem. Deras manager förtydligade idag: "Bill och Tom kommer att flytta till Los Angeles i november ett tag. Det är dock fortfarande oklart hur länge..."

Samtidigt har sångaren Bill nyligen gjort det klart och tydligt att hans hjärta finns kvar hemma: "Jag kan aldrig tänka mig att lämna Tyskland helt. Först och främst pga att jag älskar att tala språket och eftersom våra föräldrar, våran familj och våra vänner bor här och såklart våra fans."

Ändå påstås Bill och Tom inte känna sig säkra i Tyskland längre. Fans som förföljer dem och inbrottet i ett av deras hus i Hamburg är en del av beslutet till flytten. Men en del experter kallar det en "flykt" eftersom den stora framgången i deras hemland till slut brast: "Jag tror att de har överreagerat lite grann och har gjort det klassiska misstaget... Efter en enorm framgång måste man tänka på det och inte förälska sig i sådana stora saker och det är precis vad de har gjort."

Så nu är tydligen mottot att fly framåt eller snarare till nya marknader. Endast Bill och Tom kommer att emigrera. Georg och Gustav vill stanna i Tyskland eftersom de har flickvänner här. Även Bill och Tom kommer antagligen att komma tillbaka till Tyskland någon dag, det är vad deras management berättade för oss i morse.
Engelsk översättning: TH-Info. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon.

Poll: Vart är Bill snyggast sminkad?

Vart är Bill snyggast sminkad?

1. Humanoid fotograferingen.

2. MTV Latin Awards i Mexiko 2008.

3. Johannes B. Kerner Show - Bill klassikern, typ.

4. Inspelningen av musikvideon "Spring Nicht" i Berlin.

5. Gefährliches Halbwissen (efterfesten) i Berlin.

Kommentera gärna ditt svar nedan! :)


[PerezHilton.com]: Tokio Hotel flyttar till El Lay


Tokio Hotel flyttar till El Lay

Nej! Gör inte det!

Tokio Hotels Bill och Tom Kaulitz lämnar Tyskland och flyttar till Los Angeles nu i höst. Bröderna ska skriva nya låtar med deras manager David Jost, boende i Beverly Hills.

"Ja, Bill och Tom kommer att flytta till Los Angeles, men de kommer fortfarande ha kvar sin bostad i Tyskland. Deras flytt till Los Angeles är planerad i mitten av november", sade Jost. Bandkamraterna Georg och Gustav kommer att stanna i Tyskland pga att deras flickvänner bor där.

Vi älskar er, men El Lay är inte den rätta staden för er två! Lycka till.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

ZDF Mittagsmagazin - 23/9 2010


Link.


Por Ti #260/2010 - (Mexiko)


Universal Music Malaysia - Downloader Contest


Link | OBS - Endast fans i Malaysia kan delta i denna tävling.


Moskva, Ryssland - 18/11 2006
Smygtitt på tvillingarnas omslag for L'uomo VogueDenna bild är dock bara publiserad på en annan tidnings omslag.
Detta är oktober numret också - tidningen ska kunna beställas sen på
Press-stop.se och säkert även finnas i butik (Pressbyrån bla). =)


MTV EMA 2010 "Best World Stage Performance"

Om ni tittar på höger sida på min blogg så har jag precis lagt in en grafik från MTV!
Det finns tre olika att välja mellan och ni hittar dem här på MTVs hemsida:
http://ema.mtv.tv/graphics/embed_best_world_en
---
Det är bara att sprida denna länk så fler fans använder dem
på bloggar, forum, yadayada. Glöm inte att rösta heller! :)


Designers Against AIDS @ Facebook - 22/9 2010


"Meddelande för alla Tokio Hotel fans som vill köpa boken i en affär: be din bokaffär att beställa från Idea Books (http://www.ideabooks.nl) ISBN numret på boken är: 978-90-5544-841-8, boken heter "Designers Against AIDS - The First Decade!" och boken kommer att vara tillgänglig från och med slutet av oktober. Berätta även att du vill ha en Tokio Hotel affisch med boken." - Designers Against AIDS via Facebook.

RTL Punkt 6 - 22/9 2010


Link.


Cherrytree Records & MTV Euro @ Twitter - 22/9 2010


Cherrytree Records (Tokio Hotels skivbolag i Usa) bekräftar
att tvillingarna flyttar till Los Angeles för jobb.
---

Europeiska MTV bekräftar att ryktet om hurvida Tokio Hotel ska vara värdar på
årets MTV EMA eller inte, är falskt. De kommer att berätta vem som är värd inom kort.


[Bild.de]: Tokio Hotel flyttar till Amerika


Tokio Hotel flyttar till Amerika
Vad BILD har fått höra, så flyttar tvillingarna till Los Angeles i höst. De kommer där att skriva låtar tillsammans med sin manager och producent David Jost, som har bott i Beverly Hills i ett år.

David Jost bekräftar till BILD: "Ja, Bill och Tom kommer att flytta till Los Angeles, men de kommer fortfarande ha kvar sin bostad i Tyskland. Deras flytt till Los Angeles är planerad i mitten av november."

Deras bandkamrater Georg [23] och Gustav [22] vill bo kvar i Tyskland eftersom de har flickvänner där. Vänner till bandet har sagt att förutom pga de planerade arbeten i studion i Los Angeles, är förföljelsen av stalkergäng och inbrottet i deras hus hemma i Hamburg skäl till flytten till Usa.

Men det kommer inte att bli lugnare för tvillingarna i Los Angeles
Samlingen av kändisar är inte större någon annanstans än i Hollywood. Bill och Tom har även blivit jagade av paparazzis i Los Angeles.

De har hittills sålt mer än 8 miljoner album
Med deras nya DVD och CD, Humanoid City, har de hamnat på topp 5-listorna i över 15 länder världen över. I Tyskland, Brasilien, Mexiko, Colombia, Frankrike och Schweiz hamnade de på första platsen. I Italien, Portugal och Belgien hamnade de på andra platsen.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Edit: Enligt PromiPranger.de står det att flytten inte är permanent (att de inte kommer bo där för alltid), utan det är mer pga jobb och för att komma undan stalkers som i stort sett hälften av oss trodde. Annars står det ingenting nytt i den artikeln som inte redan nämns ovan. Fast det står ju också ganska klart egentligen, att flytten inte är permanent, i Bild artikeln också men ändå, här är det mer tydligt. XD


[Examiner.com]: Föreläsare tog TH som exempel...


Föreläsare vid Pop Akademi tog Tokio Hotel som exempel som band för utveckling

Enligt en rapport från tidigare i veckan på MainPost.de, är det inte bara människorna som ger Tokio Hotel priser eller bandets fans som stöttar denna idé - utan även den akademiska världen har övervägt detta. I en artikel skriven om Kinderuni Heilbronn, använde PR-chefen för Mannheims Pop Akademi, Matthias Krebs, det tyska bandet som exempel på de synergieffekter ett band måste ha för att kunna ta sig till toppen i en gästföreläsning Krebs gjorde på Kinderuni.

Krebs ställde frågan "Varför är Tokio Hotel så populära?" Enligt MainPost.de fortsatte han med att citera bandet från Magdeburg's fans liksom att prata om hur ett management och en marknadsföringen av ett band som Tokio Hotel ser ut.

Pop Akademi är en fyra-årig musikhögskola som delvis startade av den tyska R&B sångaren, Zavier Naidoo, liksom Tokio Hotel blev hedrad på årets Radio Regenbogen gala samt Universal Tysklands VD Tim Renner. [...]


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Tokio Hotel/Bill nämns i Metrokrönika - 20/9 2010


Tack Helén för bilden och nyheten! ♥


Lissabon, Portugal - 2 & 3/11 2005Tokio Hotel Austria @ Twitter - 21/9 2010


Fansen i Österrike kan alltså beställa Audi A1 tidningen med Bill och Tom gratis på länken ovan! :)


Mininyheter - 21/9 2010

¤ Den chilenska tidningen 13/20 lottar ut biljetter till Tokio Hotel konserten i Santiago, Chile den 28 november i Movistar Arena. För att vara med och tävla behöver man bara skicka "TH" till 1112 (värde $290 pesos + skatt ingår). Förutom att vinna biljetter, kan fans även vinna spektakulära Tokio Hotel DVDer!

¤ Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning - här. Georg sitter fastkedjad vid datorn stackarn. XDD

¤ Virtuell Musikfestival med unga tyskar: Tokio Hotel ska finnas med på en virtuell utställning med bland annat musikern Jan Delay i ett ungdomskulturcentrum i Brasilien. I utställningen ska de viktigaste banden i tysk pop, hiphop, techno och indierock finnas med - Källa.

¤ Glöm inte bort att rösta för MTV EMA 2010: Rösta, F5, Rösta >> http://ema.mtv.se/artister/tokio-hotel.

Collien Fernandez om Tokio Hotel


Gillar du Tokio Hotel?
Collien Fernandez:
"Inte längre. Förut var de jättesöta och snälla. Men nu är de bara malliga, arroganta och snobbiga."
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[TH.de]: Rock the vote: EMA 2010


Rock the vote: EMA 2010
Den europeiska musikhöjdpunkten är på G: MTV Europe Music Awards 2010!!! Och även i år är Bill, Tom, Gustav & Georg nominerade i en av de internaionella kategorierna...och vinnaren ligger i dina händer. Stötta killarna med din röst i kategorin "Best World Stage Performance".
> Ge Tokio Hotel DIN röst!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

De Bravo #32/2007


Tokio Hotel världsexklusivt!
Tokio Hotel reste i hemlighet till New York i ett par dagar! I Bravo visar de sina privata bilder!

Det är Tokio Hotel fanalarm överallt i Europa. I Usa kommer fanstormen dock inte starta förrän nästa år - eftersom deras CD ska släppas där i vår. Men innan Bill [17], Tom [17], Gustav [18] och Georg [19] kommer att besöka Amerika för konserter och intervjuer, ville de åka dit privat. Killarna flög i hemlighet till New York. Privat!

De kunde gå runt på gatorna, shoppade och gick sightseeing helt oigenkända för antagligen sista gången. Alltid med dem: Gustavs kamera. Med den fångade trummisen och kamerafanet vackra stunder på deras hemliga tripp - exklusivt för Bravo! Och gitarristen avslöjar hur det var - i världens häftigaste stad...

Bra att Gustav tog så många bilder!
Tom:
Ja, han kanske blir en professionell fotograf en dag. Eftersom vi inte är i Tyskland så mycket just nu, vill vi hålla våra fans informerade och dela med oss av våra resor. Vi vill att våra tyska fans ska få veta allt, vad vi upplevde.

Vad var det bästa ni upplevde i New York?
Tom:
Vi var där för första gången, men vi har alla velat besöka Usa länge. Bill shoppade sjukt mycket! Och det gjorde jag också i alla hiphop-butiker.

Men det tog lång tid att flyga, eller hur?
Tom:
Ja, mer än 8 timmar. Hemskt! Och sen står det strikta vakter på flygplatserna. Vakterna har alltid ett öga på mig. Alla var igenom kontrollerna, men jag var tvungen att gå igenom 10 gånger. Man måste till och med lämna fingeravtryck i Amerika innan man får komma in.

Vad besökte ni på sighseeing?
Tom:
Vi var vid Frihetsgudinnan. Sedan gick vi till Ground Zero och Broadway. Vi såg till och med musikalen "Phanton of the Opera", men det var inte riktigt min grej. Efter en halv timme blev det irriterande.

Och maten? Ni måste ha känt er som i paradiset som snabbmatfans...
Tom:
Ja, det var härligt! Vi var på "Taco Bell" och på en hamburgerkedja. Men frukosten var ännu bättre, det var pannkakor med sirap. Det var så gott.

Hur mycket pengar har ni spenderat?
Tom:
För mycket! Jag köpte mycket kläder och kepsar. Bill och Georg släppte loss bland butikerna och hamnade helt plötsligt i Chinatown. De förstod inget där eftersom alla skyltar är på kinesiska. De kunde bara åka därifrån med taxi.

Det låter som en spännande resa!
Tom:
Ja, men vi saknar Tyskland så här. Vi saknar speciellt våra tyska fans, lika mycket som de saknar oss. Vi har några speciella planer på G för dem just nu. Våran nya live DVD kommer att släppas i september med en väldigt intim turnédokumentär...
Scans och engelsk översättning: Jana. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

OBS! Detta är en gammal artikel från 2007.

1000 Meere (Cover, a cappella)


Link | Bara jag som tycker den är lite catchy på något sätt? XD Kan inte sätta fingret på det riktigt..


Visão #9/2010 - (Portugal)


MTV EMA 2010 - En nomination för Tokio Hotel


Från och med idag kan man rösta på artisterna för MTV EMA 2010 som kommer att äga rum i Madrid, Spanien den 7 november i Caja Magica arena. Tokio Hotel är endast nominerad i en kategori - Best World Stage Performance - och det tillsammans med Gorillaz, Green Day, Katy Perry, Muse och 30STM.

De som vinner i kategorierna "Best European Act", "Best Push Act" och "Best World Stage Performance" kommer att presenteras online (inte på själva galan alltså) på http://www.mtvema.com på galakvällen (söndagen den 7 november 2010) enligt http://www.prnewswire.com.

Alla Tokio Hotel fans bör kunna reglerna vid det här laget, men om inte: Vi kan rösta 100 gånger om dagen på varje land (ni byter land nere i det högra hörnet på sidan) och sista dagen att rösta är 4 november vid midnatt. Röstar gör vi här: http://ema.mtv.co.uk/vote.

Edit! Här är alla direktlänkar för länderna:
Adria Regionen > http://ema.mtvadria.com/artists/tokio-hotel
Afrika > http://ema.mtvbase.com/artists/tokio-hotel
Arabien > http://ema.mtva.com/artists/tokio-hotel
Österrike > http://ema.mtv.de/kunstler/tokio-hotel
Belgien (holländska) > http://ema.mtv.be/artiesten/tokio-hotel
Belgien (franska) > http://ema.mtv.fr/artistes/tokio-hotel
Tjeckien > http://ema.mtv.cz/umelci/tokio-hotel
Danmark > http://ema.mtv.dk/kunstnere/tokio-hotel
Europa > http://ema.mtv.tv/artists/tokio-hotel
Finland > http://ema.musictelevision.fi/artists/tokio-hotel
Frankrike > http://ema.mtv.fr/artistes/tokio-hotel
Tyskland > http://ema.mtv.de/kunstler/tokio-hotel
Grekland > http://ema.mtvgreece.gr/artists/tokio-hotel
Ungern > http://ema.mtv.co.hu/muveszek/tokio-hotel
Israel > http://ema.mtv.co.il/artists/tokio-hotel
Italien > http://ema.mtv.it/artisti/tokio-hotel
Nederländerna > http://ema.mtv.nl/artiesten/tokio-hotel
Norge > http://ema.mtv.no/artists/tokio-hotel
Polen > http://ema.mtv.pl/artysci/tokio-hotel
Portugal > http://ema.mtv.pt/artistas/tokio-hotel
Rumänien > http://ema.mtv.ro/artisti/tokio-hotel
Ryssland > http://ema.mtv.ru/artists/tokio-hotel
Spanien > http://ema.mtv.es/artistas/tokio-hotel
Sverige > http://ema.mtv.se/artister/tokio-hotel
Schweiz > http://ema.mtv.ch/kunstler/tokio-hotel
UK > http://ema.mtv.co.uk/artists/tokio-hotel
Ukraina > http://ema.mtv.ua/artists/tokio-hotel

Stock Car Crash Challenge. Gelsenkirchen, Tyskland - 7/10 2006Tokio Hotel med i en fransk lärobok


Jedward @ Twitter - 19/9 2010


Läs vad John och Edward är kända för här. Hoppas de träffar killarna! ;)


Intervju med Ninette Murk om DAA/TH


Först vad alla inte känner till är, varför, när och hur startade du Designer Against AIDS?
Ninette Murk:
År 2004 när jag fortfarnade var en modejournalist, efter att min assistent dog av AIDS. Det står i boken.

Varför ville du ha med Tokio Hotel i din H&M kampanj? De kritiseras mycket och ofta av media så folk kunde lätt ha bojkottat DAA eftersom du jobbar med dem...
Ninette Murk:
Jag visste att Tokio Hotel har mycket motiverade fans i åldersgruppen 12-24 år och det är den åldersgruppen vi försöker nå ut till med vårat säkert-sex-budskap! H&M ville inte ha med dem först, för de trodde att de bara hade fans i Tyskland ;-) Men jag övertalade dem och nu är de glada att de gick med på det!

Blev du överraskad över stödet DAA fick av deras fans? Har det hänt förut att fans till en artist har gett ett sådant stort stöd eller startat fanaktioner med dina produkter?
Ninette Murk:
Jag blev extremt överraskad! Vi har aldrig fått sånt stort stöd förut som från Tokio Hotel fansen.

På Internet ger Tokio Hotel fans mycket stöd för en bok. "Forbidden Floor" från den franska författaren Caroline Sauvageot är inte publicerad ännu, men hon erbjuder den första delen att läsas gratis, och Tokio Hotel fans över hela världen översatte början på boken till engelska, tyska, spanska, ryska, grekiska, portugisiska och serbiska! De älskar den här romanen om ett rockbands liv som är väldigt likt Tokio Hotels och sättet författaren förklarar genom flera tecken, hur det är att vara ett fan och vad som kan vara förhållandet mellan ett band och dess fans. Vad gillar du i denna roman?
Ninette Murk:
Jag gillar sättet författaren engagerar fansen, att de också hjälper till med översättningen och att boken tar upp viktiga ämnen om hur det är att vara ett framgångsrikt band som många inte tänker på: att känna sig ensam eller rädd att fansen kommer för nära - och Caroline berättar också om hur viktigt det är med säkert sex, så självklart gillar vi den!

På tal om boken, DAA släpper en bok i slutet av oktober, vad handlar den om?
Ninette Murk:
En havla av boken handlar om våra projekt med Designers Against AIDS, med mycket bilder (inklusive bilden på Tokio Hotel i Fashion Against AIDS kampanjen 2009, som vi planerar att göra en affisch av). Den andra hälften handlar om min konst kollektiva "Skönhet utan ironi", som jag bad hundratals artister (inklusive Bill och Tom Kaulitz) att skicka konst och bilder till mig som de tycker är äkta skönhet. Resultaten är över 100 inspirerande bilder. En av bilderna på Bill och Tom togs från scenen i Paris den 14 juli 2007 framför en halv miljon fans med Eiffeltornet i bakrunden. Bill har sagt att det är ett av de vackraste minnena i hans liv. Anledningen till att vi visar skönhet i boken är eftersom det får folk att inse att livet är värt att leva och om du känner så, kommer du inte riskera ditt liv eller din partner genom att ha oskyddat sex. Vi vill göra världen till en vackrare plats och ni kan göra det på två sätt: 1) Lägg till mer skönhet (Skönhet utan ironi syftar till att göra det) eller 2) Ta bort fulheten (det är vad Designers Against AIDS gör). Det är två sidor av samma mynt och kombineras i boken!

Du har jobbat med Tokio Hotel ytterligare en gång, vad frågade du dem den här gången?
Ninette Murk:
Att skicka bilder till mig på vad de tycker att äkta skönhet är.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Carrie-Fan-Club.blog.jeuxvideo.com.


Batterie Magazine #71/2010 - (Frankrike)


(m&g) Bryssel, Belgien - 25/2 2010 ~3


Bigger:


Tokio Hotel vinner "Bästa Hemsidan"!


Ni minns väl omröstningen? ;) Vi vann! XD 


Designers Against AIDS @ Facebook - 18/9 2010

 
"Jag tänkte ut något för de Tokio Hotel fans som inte vill köpa DAA boken online: para ihop er per land -med hjälp av TH fanclubs och/eller street team- och när ni vet hur många böcker ni behöver per land, be en bokaffär att beställa in boken "Designers Against AIDS - The First Decade!" (publicerad av Ludion - glöm inte bort att säga att de ska beställa in boken med Tokio Hotel affischen)...Vad tycker ni?" - Designers Against AIDS via Facebook.

Nytt möte mellan THs manager & Universal Music Japan


Kort sammanfattning: I onsdags ska Universal Music Japan ha träffat Tokio Hotels manager och
Universal Music Tyskland, dock kan de inte berätta mer om mötet förutom att det är ett stort framsteg.
Källa/Source: Tokio Hotel Japan.


Designers Against AIDS @ Facebook - 18/9 2010


^ "Första titten på hur DAA boken kan se ut för Tokio Hotel fans!"
Läs mer om tvillingarnas nya projekt med Designers Against AIDS i detta inlägg.

 Bigger:

Tokio Hotel besöker inte Argentina

Enligt den officiella argentinska fancluben kommer Tokio Hotel inte besöka landet under den kommande Latinamerika turnén. Universal Music säger: "Vårat uppdrag är att få hit band och mer vetskap om dess fans. Anledningen till varför Tokio Hotel inte kommer på denna turné är pga en oenighet med personerna bakom produktionen."

Men för att göra de argentinska fansen lite glada, kommer Universal att anordna en tävling där man kan vinna resor till konserten i Chile den 28 november.

Källa: http://www.tokiohotelargentina.com.ar/.


[MTV Buzzworthy.com]: Vem bar Lady Gagas klänning bäst?


Vem bar Lady Gagas kött klänning bäst? Britney, Nicki Minaj, Kanye West, Bill Kaulitz eller Cher?
[...]

"Bill Kaulitz i Tokio Hotel är aldrig rädd för att ta risker när det gäller mode. Men han är också vegetarian och djurvän, så han är nog politisk och etisk olämplig. Om Bill Kaulitz bar Lady Gagas kött klänning, hade det behövt vara i fejkat kött som hade sett ut som den äkta varan. Det ingår skinn på något sätt, som skulle vara ännu bättre." [...]

>> Rösta här - Vote here! (skrolla ned lite - scroll down abit).


[Gala.de]: Kostja Ullmann om Tokio Hotel


I en intervju om den nya filmen "Groupies bleiben nicht zum Frühstück" (Groupies stannar inte för frukost) pratar den tyska skådespelaren Kostja Ullmann även om Tokio Hotel.

Blev du inspirerad av en kändis för den här rollen?
Kostja Ullmann:
"Jag fokuserade väldigt mycket på Tokio Hotel under förberedningen. De har i stort sett samma utveckling som "Berlin Mitte" i filmen. Det är sjukt, speciellt hur Bill har förändrats, hur det har utvecklas genom åren. De har blivit rikigt självsäkra. Jag lärde mig mycket genom att ha tittat på deras uppträdanden på scen. Men jag var även på konserter med Kings of Leon, Mando Diao och Beatsteaks och jag tittade noga. De är alla band som jobbar extremt bra med sin publik."


Engelsk översättning: TH-info. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Hayley Williams i Paramore pratar om Tokio Hotel


Paramore blir intervjuade av Radio NRJ och får frågan om Tokio Hotel bland annat - tiden 5:09.

Känner ni till det här bandet? *spelar Schrei av Tokio Hotel*
Hayley:
*asg*
Känner ni till bandet Tokio Hotel?
Hayley:
Ehm, ja, vi har hört talas om dem.
Okej, inte illa.
Hayley:
Men det är också ett tjejband.
Ehm, nej, han är androgyn.
Hayley:
*asg* Jag skojade bara. Jag vet att det är en kille. Haha.

Direktlänk till videon.

Kerli om Tokio Hotel - FormSpring


Tjej sjunger "WBMW" på Idol Audition i Malmö


Link | International readers: It's audition for Swedish Idol 2010. n_n


Teenage Magazine - Oktober 2010 (Singapore)


Bakom Tokio murar
Fansen i Singapore var mer än glada då Tokio Hotel uppträdde på våran soliga ö för andra gången i år. Audrey Kua fick bandet att avslöja deras små hemligheter!

Killarna i det tyska bandet Tokio Hotel kan verka häftiga och samlade på scenen och i sina musikvideor, men hur är killarna när de inte uppträder? I Singapore lyckades Teenage få tid att lära känna dem bättre. De pratglada tvillingarna Bill och Tom Kaulitz och deras bandkamrater Georg Listing och Gustav Schäfer blev glada när vi pratade om deras andra uppträdande här (vilket var mer explosivt än den andra spelningen de gjorde)!

"Publiken var fantastisk och konserten var bra. Det var fantastiskt!", säger sångaren Bill. Hans bror tillägger: "Det var annorlunda eftersom vi gjorde våran senaste turné i vintras och det var iskallt. Det var lätt att spela två timmar i kylan, men här kunde vi bara spela i en timme pga hettan!"

Tyvärr kunde killarna inte titta på uppträdanden före och efter dem pga ett packat schema, där Wonder Girls och Katy Perry spelade. "När man uppträder på scen med andra artister, så har alla sitt eget schema. Man anländer precis innan konserten och då finns det inte mycket tid över att se de andra spelningarna", förklarar Bill. Tom säger flinande: "Fanns det något bättre uppträdande den kvällen? Nej!"

Vad kommer härnäst på scenat nu när killarna har släppt två engelska album och uppfyllt sin dröm om att spela i Asien? "Vi planerar inte ett nytt album än", säger Bill. "Men vi är alltid i studion och samlar idéer och gör musik så vi redan har nytt material. Just nu är vi fortfarande på turné med vårat senaste album Humanoid. Vi vill se Tokyo. Vi vill besöka fler asiatiska länder och vi skulle vilja göra fler konserter här."

Tokio Hotel: Hemligstämplat
Vi bryter ner murarna och får Tokio Hotel att avslöja några av sina hemligheter!

Hemlighet #1: Har ni smeknamn för varandra?
Tom:
Vi har några nya smeknamn för Georg. Vi kallar honom "Schpecky" vilket betyder fet snubbe. Ibland kallar vi honom också för "Chick Georg" eftersom hans mellannamn är Huhn, och det betyder höna på tyska.
Bill: Det är verkligen exklusivt. Det visste jag inte ens om själv!

Hemlighet #2: Vem är den roligaste och mognaste medlemmen i gruppen?
Georg:
Jag är både och!
Tom: Ja, Georg är både och. Han är inte den smartaste men åldermässigt är han den äldste och mognaste. Han är också den roligaste. Tyvärr är han inte rolig med flit, han är bara väldigt klumpig.

Hemlighet #3: Finns det någon kändis ni gillar?
Tom:
Jag tror inte jag har någon! (Bill gör ett ansiktsuttryck som visar att han inte tror honom)
Bill: Han är galet kär i Jessica Alba! Hans rum är full av affischer på henne. Hon är över allt.
Tom: Det är inte sant. Jag är inte kär i henne för om du frågar mig, så kommer hon säga att hon är kär i Tom Kaulitz i Tokio Hotel.
Bill: Hon är gift med ett barn!
Tom: Ja, men hennes "celebrity crush" är fortfarande Tom Kaulitz. Jag menar, hon har en make och det, men det är inte viktigt för henne.
Bill: Jag har faktiskt aldrig varit kär i någon kändis. Det finns många vackra kvinnliga kändisar, men jag tror inte att jag har varit kär i någon av dem. Jag vill lära känna dem personligen först.

Hemlighet #4: Den här frågan är till Bill och Tom. Har ni någonsin vaknat en morgon och undrat ifall ni kunde byta klädstil?
Tom:
Aldrig. Vi såg exakt likadana ut under de första 6 åren i vårat liv. Men efter det så utvecklades vi i helt olika riktningar. Vi har aldrig tänkt på att byta stil med varandra.
Bill: Det som är bra är att vi vet hur vi skulle se ut om vi klädde oss som varandra.
Tom: Ja, och jag behöver bara titta på Bill för att veta hur jag skulle se ut med kort hår.
Bill: Och jag behöver bara titta på Tom för att veta hur jag inte vill se ut. *ryser till* Jag menar, när vi var små brukade vi byta identitet ibland.
Tom: Vi hade båda kort hår och brukade ha tshirts med vårat namn på så att våra lärare kunde se vem som var vem. Ibland brukade vi byta kläder när vi hade prov så att Bill, som var bättre på tyska än jag, kunde göra proven åt mig.

Hemlighet #5: Vad gör ni när ni inte uppträder?
Tom:
Vi har inte så mycket fritid, men när vi är lediga så sover vi länge. Om jag inte hade en väckarklocka, skulle jag kunna sova i 24 timmar.
Georg: Kanske resten av ditt liv!
Tom: Sover, äter och tittar på bra DVDer. Om vi sätter ihop våra DVDer tillsammans, skulle vi ha tusentals! Vi samlar på DVDer!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

[VivaFM.com.pe]: TH kan komma till Lima i december


Tokio Hotel kan komma till Lima i december

Efter att lokal media blev informerade att den tyska kvartetten Tokio Hotel skulle bli det band som man ville presentera tillsammans med Smashing Pumpkins den 25 november, har en säker källa informerat www.vivafm.com.pe att den tyska gruppen kan ge en konsert i december.

Vårat land har redan bekräftat datumet, konserten kommer endast bestå av Tokio Hotel och inte delad scen med bandet Smashing Pumpkins. Bandet som består av Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Georg Listing och Gustav Schäfer förväntar mer än 30.000 fans och den utvalda scenen kan komma till att bli San Marcos. Mer bekräftning väntas komma under kommande dagar.

Å andra sidan har People & Music, arrangörerna av Lima Hot Festival, klargjort via Facebook att bandet inte kommer att bli del av festivalen: "Innan några rykten börjar spridas i media och med respekt för förväntningarna hos fansen, vill ledaren för organisationen, Coqui Fernandez, klargöra att bandet Tokio Hotel inte kommer att ta del av Lima Hot Festival."


Engelsk översättning: Lore. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


MTV World Stage 2010 - Highlights


Precis som väntat visar de alltså MTV World Stage samtidigt för i stort sett hela Europa. Slå på TVn och ratta in MTV
kl 20.50 imorgon gott folk! De kommer dock endast att visa höjdpunkter från årets World Stage (de visar inte heller backstage materialet) - och det blir bara tre låtar med Tokio Hotel istället för hela uppträdandet: Dogs Unleashed, Automatic och World Behind My Wall. Lite tråkigt, men det är väl bättre än ingenting alls I guess. n_n =) Edit! Tyska MTV visade 5 låtar alldeles nyss: de tre ovan + Noise och Dark Side of the Sun - så det lär nog bli 5 st för oss andra med.


[CorreoPeru.pe]: Tokio Hotel planerar konsert i Peru


Tyska bandet Tokio Hotel planerar konsert mot slutet av november
Lima - Säkra källor har meddelat att den sista konserten att bekräftas för 2010 ska vara det tyska bandet Tokio Hotel, istället för den amerikanska gruppen Smashing Pumpkins som ska spela den 25 november på Lima Hot Festival i arenan San Marcros.

Det rapporteras även att de planerar en konsert i vår huvudstad som del av deras Sydamerika turné med Humanoid City. Under de senaste dagarna har ett datum blivit satt för Chile, den 28 november, och snart sätts även ett för Argentina. [...]
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Bill Kaulitz med i bulgarisk musikbok (klass 8)


Rykte: Är Tokio Hotel i Toronto, Kanada? ~2


Den officiella kanadensiska fancluben skriver på sin Twitter att det verkar som om de har fått fel information från en av deras källor och att de, Tokio Hotel, faktiskt kan ha varit i Toronto nu i helgen och att de ska ha varit där privat, utan jobbrelaterade grejer. Ni hittar förra inlägget om ryktet här. Kommer något nytt upp, uppdaterar jag! n_n

HQ minispam: Gustav Schäfer
Mininyheter - 16/9 2010

¤ VDn hos arrangören Icon Group har nu bekräftat att Tokio Hotels konsert i Chile den 28 november kommer att äga rum i Movistar Arena (inte i Espacio Riesco som det först blev sagt, det flyttades alltså som vi visste att det kunde göra). Biljettpriset ligger på $130 (VIP) och $15 mil. Tydligen så är det mer än 12.000 fans som har meddelat via Facebook att de ska på konserten, så det lär ju bli fullproppat. XD - Källa

¤ MTV Portugal - Rösta på "DSOTS" - Gå in här > http://www.mtv.pt/mtvhitlist/ < och tryck på "Participar com o meu voto!", sedan väljer ni "Tokio Hotel - Dark Side of the Sun" på listan och efter det klickar ni på "Este é o meu voto" så kommer det upp en ruta där det står "Obrigado!" så är det klart. En röst om dagen är vad som gäller.

Bill Kaulitz med i Dsquared2's DVD & Booklet

Dsquared2 - Höst/Vinter 2010-2011

+


[Buzznet.com]: Exklusiv intervju med Bill Kaulitz


Exklusiv intervju med Bill Kaulitz
Sångare, tysk modeikon, modell på deltid och kläddesigner - Bill Kaulitz har en helt egen stil.
Tokio Hotel frontmannen pratar om vad som inspirerar till hans stil och hur kan reser i stil med Buzznet.

Vilka är dina stilikoner?
Bill Kaulitz:
Jag har ingen speciell idol. Dock finns det många olika människor jag gillar och blir inspirerad av. Att till exempel jobba med Karl Lagerfeld var roligt. Jag beundrar honom. Jag är också ett stort fan av Heidi Slimane. När det kommer till musik och framträdanden, är Steven Tyler väldigt imponerande!

Vilket är ditt favoritplagg?
Bill Kaulitz:
Det är en svår fråga eftersom det inte finns knappt något jag kan ha på mig under resor. Jag har ingen specifik favorit så där - jag behöver helt enkelt allt, vilket också är anledningen till varför jag har med mig 10-20 resväskor. Just nu ser min garderob ut som en klädaffär. Trots att jag tycker det är lite sjukt själv, gillar jag det.

Vilken modetrend önskar du kunde försvinna?
Bill Kaulitz:
Päls!!! Jag tycker det är hemskt att så många djur dödas för mode, för det behöver inte vara så. Att köpa fejkpäls från kända designers är svårt, men när jag specialbeställer något ser jag alltid till att inga djur användes för dem. Jag hoppas verkligen att de stora och dyrare företagen kommer att börja jobba så och att fler djur räddas.

Beskriv din stil med tre ord eller mindre.
Bill Kaulitz:
Jag är rädd att det är något jag inte kan göra och även begränsa mig själv för mycket. Varje morgon när jag klär på mig skulle jag behöva vara tvungen att hålla mig till precis de tre orden. En hemsk tanke! Jag får överlämna det till någon annan.

Om din stil hade en låttitel, vad skulle det vara?
Bill Kaulitz:
Jag måste fortfarande tänka på det.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Bill med sin hund i turnébussen 2007Bilder: Privata | cutted by Elina - kaulitzandthegs.blogg.se.
Den andra bilden verkar vara tagen i Nancy, Frankrike den 18/4 2007.


MTV EMA @ Facebook - 15/9 2010


Om ni är medlem på Facebook, "gilla" MTV EMA och kommentera under denna status vilka fem artister ni helst vill se på nomineringslistan. Antar att det redan är fullt av "Tokio Hotel, Tokio Hotel, Tokio Hotel, Tokio Hotel, Tokio Hotel" bland kommentarerna men fler såna kommentarer skadar inte. XD Här är direktlänken till MTV EMAs Facebookprofil: http://www.facebook.com/home.php#!/MTVEMA.

Casi Angeles #9/2010 - (Argentina)


Reebok-tävling: Info Uppdatering!


Det kommer bara att bli en vinnare, men det är fortfarande oklart om och hur många som får följa med som sällskap till vinnaren. De står inget nytt om några konserter, så vi får väl vänta till efter den 30/9 då vi får mer information kring detta. n_n

[Examiner.com]: TH fanet Lady Gaga röjer på MTV VMAs


Tokio Hotel aliens och humanoids: Tokio Hotel fanet Lady Gaga röjer på MTV VMAs
Det är verkligen fantastiskt att se hur många oförväntade aliens som bor i Tokio Hotel världen och kallar sig själva Tokio Hotel fans. Ett av dem, Lady Gaga - som precis röjde på MTV VMA 2010 den 12 september - är ett självutnämnt fan av det tyska bandet från Magdeburg.

Gaga berättade i en intervju med Starexinpress.com att hon är ett "Tokio Hotel fan och stolt över det!" Gaga, som erkände att hon i stort sett älskar allt med Tokio Hotel - musiken, sminket och frisyrerna - tog nästan hem alla priser på MTV VMA 2010, enligt Examiners Laura Clarizio. Gaga vann bland annat i dessa kategorier: "Best Pop Video", "Best Female Video", "Best Dance Video" och självklart storpriset "Video of the Year" med låten "Bad Romance".

Lady Gaga har, tillsammans med Tokio Hotel, haft ett av de största album försäljningarna i Tyskland förra året. Dessutom ligger Gagas tyska sida, LadyGaga.de, under Universal Music Group - samma bolag som håller Tokio Hotels hemsida, TokioHotel.com.

Med hennes fascination för Tokio Hotel har Gaga sagt att det är klassigare att inte erkänna att man älskar musiken som skapats från de begåvande händerna på medlemmarna i Tokio Hotel: "Jag skäms inte att säga att Jonas Brothers och Tokio Hotel är band som håller på att erövra musiken. De orsakar hysteri bland fansen. Det är fantastiskt att se såna reaktioner, eller hur?"
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~68


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 6-13e September 2010.
#237 - Tisdagen den 14e September 2010: 

Ansikte VS Vattenmelon
...och vinnaren är:

Video - Youtube: Watermelon Headshot.
#238 - Fredagen den 17e September 2010:

Sätt på dina 3D brillor och njut!
Det här kan vara er framtid - åtminstone enligt Keiichi Matsuda som målar framtiden något så här ;-D

Video - Vimeo: Augmented City 3D.
#239 - Tisdagen den 21a September 2010: 

MTV Europe Music Awards i Madrid!!
Helt sjukt - Vi är även nominerade till årets MTV EMAs och det i kategorin "Best World Stage Performance". Ni bestämmer vem som vinner i den stora EMA omröstningen och för att öka våra chanser att vinna, har vi kedjat fast Georg vid datorn och han kommer att klicka non-stop tills den 4 november ;D Ni kan rösta här:

> Rösta HÄR!

Tack för erat stöd & rocka omröstningen!!!

#240 - Fredagen den 24e September 2010:

Är hon inte vacker?
Ibland behöver man lite utrymme (plus långtidssekvenser) för att kunna upptäcka den sanna skönheten. Såg ni norrskenet?

Video - Youtube: Time Lapse from Space - Earth.
#241 - Söndagen den 26e September 2010:

HAHA, hur roligt är inte det här då!?
Det har verkligen hjälpt mig! Jag är så glad att jag visade Bill ordentligt hur man ska sjunga i studion!

Video - Youtube: Microphone Check.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa:
Tom Kaulitz's blog.

(efterfesten) Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 23/5 2008 ~4

HQs:
Tokio Hotel tröja på H&M i Malmö


En Tokio Hotel tröja hittades någon gång förra veckan av Emma inne på
H&Ms barnavdelning i Malmö. Dock minns hon inte priset, men nice ändå! XD
Tack för informationen och bilden! ♥


Bill med i engelskabok


Titta och matcha bilderna (A-D) till de namnen (1-4).
1. Flätor.
2. Emo frilla.
3. Tuppkam * Punk frilla.
4. Bob frilla.

Tysk-Japanska ambassadören firar 150 år


Link.


(VIVA Live) Berlin, Tyskland - 16/9 2005

David Jost och Pat Benzner vinner pris

Den 22 april 2010 i Berlin vann Tokio Hotel producenterna David Jost
och Pat Benzner ett Musikautoren-pris i kategorin "Rock/Pop".

Link


Link.


(m&g) Paris, Frankrike - 14/4 2010 ~6


Rykte: Är Tokio Hotel i Toronto, Kanada?


Det kan vara någon PR grej, att de träffar folk från samma skivbolag eller så och tydligen så ska bandmedlemmarna i Mystery Jets ha "kommit bra överens" med Tokio Hotels kvinnliga manager som var med. 8D Mystery Jets är en brittisk indierockgrupp. Vi har ingen mer information om det här än, men jag håller er uppdaterade! ^_^

Luna Teen #49/2010 - (Argentina)


Audi A1 Dynamik #4/2010 - (Tyskland)

Rock in Rio. Madrid, Spanien - 28/6 2008

HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


Di Piú #35/2010 - (Italien)


Georg och Dunja i New York City 2008


© flecheliott.


(ger autografer) Singapore, Singapore - 28/4 2010


Bigger:


Bravisimo #205/2010 - (Venezuela)


¤ Nytt blogginlägg från Tom med svensk översättning - här.

(efterfesten) Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 23/5 2008 ~3

MQs:(backstage) Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 23/5 2008 ~2

MQs:


Tokio Hotel besöker inte Venezuela i år


Den officiella fancluben i Venezuela meddelar att Tokio Hotel inte kommer att besöka landet i år under deras Latinamerika turné via Twitter. Enligt VD hos konsertarrangören Water Brother är det upp till bandet själva hurvida de vill besöka landet eller inte, och inte själva konsertarrangören.

(m&g) Paris, Frankrike - 9/3 2008


© flecheliott.


Til Schweiger pratar om David Jost och Tokio Hotel


Til Schweiger: Nu finns Keri Hilson med "I Like". Mhm, det blev en stor hit. Den låg länge som #1 på radio-speltids-listorna och även på försäljningslistorna, iTunes och nedladdningslistorna. Det är en låt som skrevs av David Jost och hans partner. Då, när jag var i Hollywood och gjorde "Mission Hollywood", spelade David Tokio Hotels nya album för mig, som jag också gillade, men till filmen... Det fanns ingen låt som jag tänkte "passar verkligen den här låten till filmen?" och sedan spelade han några andra låtar för mig, inklusive "I Like" och då tänkte jag "Shit.. shit! Jag måste bara ha den här låten!"
Engelsk översättning: Mirjam. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon | Til Schweiger är en tysk skådespelare.

(backstage) Leipzig, Tyskland - 4/12 2005
Audi: Tokio Hotel Countdown A1


Link.


(m&g) Rom, Italien - 11/4 2010 ~14


(backstage) Echo Awards. Berlin, Tyskland - 12/3 2006 ~2

MQs:
HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


(backstage) Echo Awards. Berlin, Tyskland - 12/3 2006 ~1

MQs:
(radiointervju: Europa Plus) Moskva, Ryssland - 18/11 2006
(m&g) Rom, Italien - 11/4 2010 ~13


(flygplatsen) Milano, Italien - 18/1 2010


(flygplatsen) Milano, Italien - 19/1 2010
Toms mun i en piercingstudio


(m&g) Milano, Italien - 12/4 2010 ~8


Trendy #405/2010 - (Turkiet)


In Touch #38/2010 - (Tyskland)


Natt inbrott
Tom och Bill Kaulitz [21] - Medan Tokio Hotel tvillingarna firade sin födelsedag i Danmark, steg tjuvar in i deras hus i Hamburg. Bandmanagern David Jost: "Hittills har de ännu inte varit tillbaka i huset för att se ifall något speciellt blev stulet". Polisen undersöker.
Scan: Kachiri @ German FC. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

(ger autografer) Mannheim, Tyskland - 2/12 2005

Rykte: Jobbar Tokio Hotel på sitt nya album?


Cherrytree Records (Tokio Hotels skivbolag i Usa) har sagt att Tokio Hotel redan jobbar på sitt nästa album.
Hoppas verkligen detta är sant, men varför skulle det inte vara det?! ;) Plus, att nya låtar skadar inte. =)

Edit!
Screen från chatten på CherrytreeRecords.com med Martin:

..killarna är med andra ord på G att börja jobba med ett
nytt album och det finns redan nya planer. Spännande! =)

Teen Rock #25/2010 - (Italien)

Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting

(signering) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~11
(utanför hotellet) Gelsenkirchen, Tyskland - 5/7 2006


De Bravo #37/2010


[Examiner.com]: TH nominerade för "Help Music Awards 2010"


Tokio Hotel nominerade för musik och social medvetenhet-priset "Help Music Awards"
Det har sagts att musiken är det stora språket: man behöver bara titta på populariteten hos internationella band som tyska bandet Tokio Hotel för att se bevis på det. Tokio Hotel kommer att vara ett av de 150 band, DJs och musiker att delta i "Help Music Awards" under mottot av "Music Creates Bridges" sent i oktober (22/10 & 23/10), enligt PressAnzeiger.de.

Firandet kommer att äga rum på den historiska marken av Berlins flygplats Templehof. Detta kommer att bli det första eventet i sitt slag och musiken kommer att hedras för dess förmåga att marknadsföra sociala engagemang. Tokio Hotel har varit inblandade i många välgörande handlingar, inklusive det senaste - ett bokprojekt med Designers Against AIDS. Förutom deras välgörande arbete, har Tokio Hotels inflytande skapat medvetenhet hos fans från och med saker som att plugga ett annat språk till djurens rättigheter och vegetarianism.

En imponerande spellista av artister
Framstående artister som Silbermond, Ich + Ich, Samy Deluxe och Monrose, Tokio Hotel, är nominerade för "Hel Music Awards 2010". Anja Lukaseder och Ralph Siegel kommer att vara bland juryn som bestämmer vilka artister och projekt som redovisas. [...]


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Bill & Tom Kaulitz andra DAA projekt - En bok!


Designers Against AIDS - Förra månaden meddelade vi ett nytt kommande initiativ från Tokio Hotel för att samla in pengar till Desigers Against AIDS och deras nya internationella HIV/AIDS Awareness Education Center (IHAEC) i Antwerpen, Belgien. Idag kan jag avslöja projekt: I slutet av detta år, kommer en engelsk skriven bok att publiceras av belgiska förlaget Ludion om de första 10 åren av arbetet Designers Against AIDS (inklusive våra Fashion Against AIDS kampanjer/kollektioner med H&M), där 15% av varje bok såld kommer gå direkt till Education Centret. En halva av boken kommer att handla om de viktigaste projekten av DAA (inklusive bilden på Tokio Hotel i FAA kampanjen 2009) och i andra halvan av boken, ger över 100 kända och nya artister sin version om vad äkta skönhet är för dem. Bill och Tom Kaulitz donerade tre bilder som aldrig har visats förut för den här delen, tagna av dem själva: en bild är tagen från scenen i Paris den 14/7 2007 när de spelade för över 500.000 fans och man kan se Eiffeltornet i bakrunden. De andra två bilderna är tagna i flygplanet när de är på väg till sin semester i Malé. Boken kommer att heta "Designers Against AIDS, the first decade!" och kosta omkring 25€ och kommer att säljas inslagen i en affisch gjord av en av de sex bilderna i boken.

Viktiga nyheter: Om tillräckligt många Tokio Hotel fans visar intresse genom att köpa denna bok, kommer vi försäkra om att de kan köpa den inslagen i en Tokio Hotel affisch från FAA kampanjen, eftersom vi tycker att det var en av de starkaste bilderna vi hade det året. Om du planerar att köpa boken, eller önskar den som julklapp från din familj eller dina vänner till exempel, berätta det för oss här på Designers Against AIDS fansidan på Facebook och vem vet, kanske kan bandet sälja den på Bravodo.de om de vet att du är intresserad! På det sättet kan fans över hela världen köpa boken, njuta av den och på samma gång stötta vårat arbete. Tack igen till Tokio Hotel! [...]

Vi vill redan tacka er för erat fortsatta stöd och är väldigt nyfikna att få höra era reaktioner. Vänliga hälsningar, Ninette - Grundare av Designers Against AIDS. PS och nej, vi kan inte visa de tre bilderna som Bill och Tom tog ännu - de förblir en överraskning ett litet tag till ;-)


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Designers Against AIDS via Facebook.


Ru Bravo #37/2010 - (Ryssland)


[Zeit.de]: Karl Lagerfeld har TH CDs i sin butik


Karl Lagerfeld har Tokio Hotel CDs i sin butik i Paris
[...] Lagerfeld sitter vid ett bord i hans egna lilla butik 7L på Rue de Lille, inte långt från stranden av Seine. Han använder butiken för att sälja ett urval böcker, som en fotostudio eller ett bibliotek. Han samlar på tusentals böcker: Proust, Schiller, Keyserling men även prosaverk som The Best of Business Card Design. Fotoböcker och tidningar ligger i högar på borden. Emellan åt några CDs av Tokio Hotel. Karl Lagerfeld kommer hit för att ta ett bad i ord och bilder, precis som Joakim von Anka hoppar han i massor av guldpengar till hans förfriskning.
Engelsk översättning: THUKST. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[TH.de]: Var kreativ & vinn en Audi A1!!


Var kreativ & vinn en Audi A1!!
Läs den spännande Bill & Tom duellen som serie på splitter nya A1 eMag och gläd dig med ett utmärkt äventyr. Den som vill kan fortsätta på berättelsen...och det kan vara värt det! Det bästa bidraget tilldelas nämligen den helt nya Audi A1!
> Kolla in nya eMag och var kreativ!!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

OBS! Delta endast om ni är 18+.


Ny tröja i Tokio Hotels shop!

Free Image HostingFree Image Hosting
Tröjan kan beställas här för 20,99 Euro = ~220kr SEK enligt Forex.


All Stars #19/2010 - (Ryssland)[Examiner.com]: TH.com vinner rankningar för augusti


Tokio Hotel nyheter: TokioHotel.com vinner månatliga sikt-rankingar för augusti

Det är både bra och dåliga nyheter för Tokio Hotels hemsidor. Enligt en rapport i Marketing Börse, den internationella hemsidan för Tokio Hotel, var det TokioHotel.com som vann SEOlytics-sikt-ranking för augusti månad.

TokioHotel.com blev rankad 3 efter meldebox.de och mister-wong.de i rangordningen. De tre sidorna vann rangordningen eftersom de visade mest förbättrande sökmotoroptimering. TokioHotel.de, den tyska versionen av TokioHotel.com, halkade i sin ranking pga ett 302-vidarebefordran förlust till TokioHotel.com. Men MB anser att TokioHotel.com nu borde vara starkare eftersom vidarebefordringen från den tyska versionen är permanent. Rangordningen av sidorna gjordes av "SEOlytics GmbH i Hamburg som är den SEO-kontrollerande programvaran SEOlytics verktyg för att optimera webbplatser för sökmotorer."

Att TokioHotel.com går så bra kommer inte som någon överraskning för fansen som besöker sidan för att chatta med andra fans, se nya bilder på bandet, få reda på bandets #1 platser med DVDn/CDn "Welcome to Humanoid city" eller läsa Tom Kaulitz' blogg om vad som händer bakom kulisserna med Tysklands favorit kulturexport.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Mininyheter - 9/9 2010

¤ Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning - här. Personlig billeverans av tvillingarna? ;)

¤ Enligt en ungersk tidning som heter Blikk (som tyska BILD ungefär) står det att endast lätt-flyttbara elektroniska saker och pengar stals från tvillingarnas hus. Eftersom David Jost har sagt att han inte tänker gå in på vad som stals exakt, vet vi ju inte riktigt om det här stämmer men det kan ju lika gärna göra det. -_-'

¤ Vi lyckades få #happybdaygustav som Trending Topic på Twitter igår också förresten! XD


Tokio Hotel live i Malaysia - 1/5 2010Barcelona, Spanien - 27/6 2008

Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
Bilder: Joan Enric.


Notas Para Ti #236/2010 - (Mexiko)


Audi A1 fotografering. Hamburg, Tyskland - 2010

HQs:
Bilder: Eberhard Hoch.


(utanför hotellet) Paris, Frankrike - 14/10 2009


MTV Asia - Tokio Hotel om sin dröm filmroll


Link.


(intervjuer) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~5


Bigger:

Bild: Tokio Hotel Japan.


Gossips #10/2010 - (Japan)


Humanoid City Live DVD försäljningar i Europa


Källa: Officiella German FC.


TH finns med i franska läroboken "Le français AU SOLEIL"


(m&g) Turin, Italien - 25/3 2010 ~6


Nytt meddelande från Tokio Hotel till Japan


Universal Music Japan har lagt upp ett nytt
videomeddelande på sin hemsida från Tokio Hotel.
>> Kolla in videomeddelandet här!


La Nacion - (Argentina)


I söndags publicerade tidningen La Nacion en bild med namn på internationella artister som ska besöka Argentina i år och Tokio Hotel verkar vara med (dock står det "y" och inte "i"), men det finns inget datum för dem på sidan än. Det har inte heller kommit ut någon info från någon officiell källa att de ska till Argentina, men håll tummarna för säkerhet skull på att vad La Nacion har publicerat faktiskt stämmer! ;) Källa.

Big #9/2010 - (Italien)


(m&g) Rom, Italien - 11/4 2010 ~12


Bigger:


Por Ti #259/2010 - (Mexiko)


RTL Exclusiv (2/9 2010) & RTL Punkt 12 (3/9 2010)


Link.


Link.


Tokio Hotel live i Portugal 2010

HQs:(ger autografer) Paris, Frankrike - 3/9 2009RockOne #68/2010 - (Frankrike)


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~67


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 24e Augusti-5e September 2010.
#233 - Måndagen den 6e September 2010:

För er som inte har upptäckt det redan...
...här är del två av våran "Audi-tripp"

Video - Youtube: Tokio Hotel Chickie Run - A spectacular Audi photo shoot.
#234 - Onsdagen den 8e September 2010:

En lite annorlunda biltvätt
Scott Wade, kan du kanske göra min bil ren också?!

Video - Youtube: The Dirty Car Artist.
#235 - Torsdagen den 9e September 2010:

Ja, äntligen en serietidnings-hjälte ;-)
Ärligt talat, vem har inte drömt om att få vara huvudperson i en serietidning. Nyligen släppes en spännande duell mellan Bill & mig i serie format. > HÄR kan du läsa hela berättelsen! Alla kreativa kan fortsätta att skriva berättelsen också - det bästa biraget kommer att bli belönad med en Audi A1 (personlig leverans från Bill & mig). Och jag menar inte en leksaksbil! :-D#236 - Söndagen den 12e September 2010: 

Har ni någonsin märkt...
...vem som står bakom Georg på våra konserter?! Här är den chockerande sanningen som gör så att Georg träffar rätt toner med basen :D

Video - Youtube: Hadrien Feraud / Nathan East jam on one bass.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Tokio Hotel med i Sydsvenskan (4/9 2010)


Bild från Stockholm 4/3 2010 - nice, nice, nice! XD | Tack Emma för bilden! ♥


(intervjuer) Esch-sur-Alzette, Luxemburg - 22/2 2010

Tokio Hotel med Oliver Tanson.

Bigger:

Bild: Oliver Tanson via Facebook.


Oliver Tanson intervju med Tokio Hotel - 22/2 2010


Bill: Vi är extremt spända, vi är alltid extremt nervösa och det kommer aldrig försvinna. Jag tror att det bara tillhör hela grejen, klart att man alltid är nervös när man kliver upp på scen och... Men när man väl står där och börjar, slappnar man av snabbt och sen har man bara roligt. Men jag måste säga att vi är extremt nervösa innan vi kliver på scen.

Bill: Den största skillnaden den här gången är att vi har vår egna scen med oss. Om man tar en scen från själva arenan som redan står där, måste man inte köra omkring den... Och den här gången har vi våran egna scen med oss så därför är det lite mer extravagant den här gången.

Bill: När jag var yngre, jag var väldigt ung. Jag var typ 7 eller 8 år på Nenas konserter och stod ute i regnet och väntade.. Så ja, självklart...

Tom: Georg och jag tog två veckor ledigt under senaste albumproduktionen och slog upp ett tält utanför Jessica Albas hus och campade lite där. Nej nej, hon gjorde ingen konsert där, hon öppnade inte dörren heller, så det var ganska misslyckat men men.. Det är såna där småsaker man gör ibland.

Bill: Tom och jag växte upp så och vi fick äldre människor att hata oss redan i ung ålder. Men det var mer någonting vi njöt av att göra eftersom pga dem, hatarna, skulle vi inte vara här. Så vi är på något sätt tacksamma pga dem.

Bill: Vanligtvis hatar folk oss eller så gillar de vad vi gör. Något emellan är väldigt ovanligt. Tom och jag växte även upp så, när vi inte gjorde musik. Vi var tvunga att stiga på skolbussen och det var alltid likadant så.. Det blev som en rutin för oss.

Bill: Bra fråga! Hur kan ni tjäna pengar idag som musiker.. Det är väldigt svårt att säga!
Tom: Men vi har samma problem eftersom vi spenderar mycket pengar för produktionen på en turné som i slutändan gör att vi inte tjänar så mycket alls. Och man tjänar mindre och mindre på CDs också..
Bill: Bortsett från det, brukar Georg prostituera sig själv på lediga dagar. *skrattar* Han går på gatorna också och du vet..
Georg: [avbryter] Förresten, Bill är min bästa stylist.
Bill: Precis. *skrattar*

Bill: Jag tror att det är väldigt svårt för nykomlingarna idag eftersom i dessa tider blir det allt svårare att få ett skivkontrakt som är bra att ha för att komma in i den stora musikindustrin som artist. Folk investerar inte längre. Så när jag tittar på vårat egna jävla skivbolag, så.. Då vet vi.
Tom: Precis. *skrattar*

Bill: Okej, vi kan speciellt prata om de senaste 5 åren när man tittar på musiksektorn så finns många äldre på skivbolagen som sitter framför sina skrivbord och gråter. Seriöst. Det händer faktiskt, man kan se det om man går tillbaka 5 år.

Tom: När fick man platina för 10 år sedan i Tyskland? Det var kanske när man sålde 2 miljoner skivor.
Bill: Ja, antagligen.
Tom: Och idag får man det vid 200.000 eller nåt.

Tom: Vi gjorde också det misstaget. Tja, inte för att säga att vi gjorde något riktigt misstag, men jag tror jag skulle göra det på samma sätt igen. Vi har aldrig skrivit kontrakt för reklam eller nåt där vi sade "åh, vi kan göra det för att skaffa mer pengar" eller "vi kan väl skapa en Tokio Hotel-klubba" eller liknande saker. Vi har alltid varit väldigt försiktiga med sånt och gjort något vi verkligen står bakom. Vi koncenterar oss mer på turnérna och albumen, och låter allt annat åka åt sidan.

Bill: Vad önskar vi... Vi önskar att vi kunde få åka till Asien härnäst såklart. Vi önskar...
Tom: [avbryter] Att folk köper CDs så att musikindustrin kan blomma igen. *skrattar*
Bill: Precis. Vi önskar det fanns mindre olagliga nedladdningar.

Bill: Hej, vi är - Tokio Hotel, och vi hade precis en intervju med Oliver och det var...
Tom: Okej.
Georg: Okej.
Tom: Okej, det var uthärdligt.
Bill: Det var super, fantastiskt.
Engelsk översättning: THUKST/THsSchatzi @ YT. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon.

AUDM2. Berlin, Tyskland - 22/11 2009 ~5(utanför Top of the Pops) Köln, Tyskland - 18/8 2005
(backstage) Stars4Free. Magdeburg, Tyskland - 4/9 2005
[MTV.rs]: Största kortet till tvillingarna i Tokio Hotel


Största födelsedagskortet till tvillingarna i Tokio Hotel
Eftersom Bill och Toms födelsedag var igår, 1 september, fick dem det största födelsedagskortet - gjort i Visoko, Bosnien.

Vi vet hur mycket Tokio Hotel fansen älskar tvillingarna Bill och Tom Kaulitz, men ta bara en titt på hur mycket dessa fans i Visoko (Bosnien) älskar dem - Vi fick ett meddelande från Anita D (Anita är en av de som äger denna Facebook sida) där hon sade att de har gjort det största födelsedagskortet i världen! I hennes meddelande står det att detta kort är skapat av flera olika kort som de fick över hela världen - storlek: 10x7 meter (när det är klart)!

Organisationen som samarbetar med Guinness Rekordbok har informerats om det här projektet och det är mycket möjligt att det blir det världens största födelsedagskort. Bravo, och grattis!


Engelsk översättning: Goga @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Para Ti #4598/2010 - (Argentina)


Selena Gomez har "Monsoon" som favoritlåt


I söndags visade dem 50 musikvideor på kanalen VH1 som var sångaren Selena Gomez favoriter.
Förvånande nog hamnade Tokio Hotels låt "Monsoon" på plats #39. =) Klicka här för att se hela listan.

(utanför NBC Giga studion) Köln, Tyskland - 17/8 2005
Checksound 27/2010 - (Brasilien)Humanoid City Live: Picture Gallery (by Evule)
Kilian Kerner med Bill Kaulitz-tröja


På världspremiären av "Yma - zu schön um wahr zu sein", med 2000 gäster på Friedrichstadtpalast i Berlin i
torsdags, sågs Kilian Kerner (den unga talangen bland yngre modedesigners) med en tröja på Bill Kaulitz.


De Chatter #36/2010


Depression? Bill orkar inte mer!
Vilka sorgsna ögon: Så olycklig har sångaren från Tokio Hotel aldrig varit.

Den värsta krisen i hans liv: Bill Kaulitz' år av framgång blir långsamt en skräck-tripp. Tre album på fyra år av Tokio Hotel, som direkt toppade första platsen på de tyska topplistorna. Hela Europa flippade ur pga de fyra killarna från Magdeburg, år 2008 skrek tjejerna i Amerika. En framgångssaga, utan tvekan. Men nu finns också en historia om en enorm börda som ligger på axlarna av frontmannen Bill Kaulitz!

Idag är sångaren mer stressad och deprimerad än någonsin. Bill är bara en skugga av sig själv, när han nu i hemlighet i Los Angeles sågs på biffhuset "STK". En skandal för fansen! Bill valdes nyligen till "Sexigaste Vegetarian" av djurskyddsorganisationen "Peta". Men även från kända personer haglar det kritik: "Du är bög!" attackerar Katy Perry pop-kollegorna. Mobbningsangrepp mot honom har redan hänt ofta, men den här gången tog det i hjärtat hos 21-åringen: "Det Katy gör, är inte okej", säger Bill sorgset. "Men hon är helt enkelt bara en konstig person. I musikindustrin är många människor ytliga."

Den tid då Bill ansågs vara modeguru, tycks vara över. Nyligen gjorde tvillingbrodern Tom ett reklamavtal med skotillverkaren "Reebok" som gjorde gitarristen till deras kampanjansikte. Tom verkar inte märka att hans bror inte mår bra. Utan pratar nu om ett nytt album: på tyska och engelska: "Vi måste göra allt två gånger. Så istället för att spela in, låt oss säga 50 låtar, måste vi istället göra 100", säger Tom. För Bill innebär det stor press eftersom han skriver låtarna ensam. Varför märker ingen att allt blir för mycket för honom?
Scans: Gasu. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Tom och pappa Jörg - 2001


De Bravo #43/2006


Georg ger full gas!
Många stjärnor - Mycket action! Stefan Raab har bjudit in Tokio Hotel och många andra VIPs till den stora
"TV Total Stock Car Crash Challenge". Och det gick vilt till. Bravo visar exklusivt vad som inte visades på TV...

"Jag ser verkligen fram emot racet!" Georg lutar sig coolt tillbaka i sin svarta racing kostym till hans ljusblå bil. Hållning som en riktig profil - helt lugn och avslappnad. Han hade ett flertal (!) olyckor under "Stock Car Crash Challenge" med sin bil, märke "Wartburg". Han blev påkörd bakifrån, till och med krossad! Den trasiga kärran fick bogseras av banan. Som tur skadades inte basisten. "Bilarna är säkra. De är special byggda", sade Georg. "Dessutom fick jag veta vad man ska göra om den skulle volta: nämligen att man ska hålla sig lugn och släppa taget om ratten. Annars kan man bryta tummen."

Hans Tokio Hotel-kollegor Bill, Tom och Gustav blev ganska rädda. "Bra att Georg inte skadade sig!" Det gör honom glad med stödet av killarna. "Coolt att de är där." De andra skulle också vilja åka: "Men vi har inget körkort" - "Men det är bäst så för tävlingen. Jag skulle ha vunnit i alla fall", skrattar Tom. Georg har inte så mycket erfarenhet bakom ratten: "Jag har bara haft mitt körkort i ett halv år", berättar han. "Och sedan dess har jag knappt kört något." - "När vi gick till Georg i bilen", berättar Tom. "Det var hemskt", alla skrattar. "Men bra - han hade bara haft det i två veckor", försvarar Tom honom vidare.

Mer erfarenhet av körning har Georgs teampartner Bushido. Men det gick inte så bra ändå: Under testkörningen fick han värk i nacken. I omklädningsrummet fick han massage av en terapeut. "Det hjälpte verkligen!" Bushido är lättad över att han kan röra huvudet utan smärta. "Då går vi!", säger han till Georg och hans teampartner Marc Terenzi. Hans fru, Sarah Connor, är backstage utan de två barnen Summer och Tyler. Sångaren ger sin Marc massor av kyssar trots att de förlorade racet. Att förlora kan vara underbart...

Bushido, Marc Terenzi och Georg:


Scans: Linda. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Tú #3109/2010 - (Chile)


Bravo WebTV - 3/9 2010


Link.


Bilder på Bill från Rockbjörnen Awards 2010


Bilder: Kenza.


Audi Fashion Festival. Singapore, Singapore - 28/4 2010 ~6[PerezHilton.com]: Inbrott i TH-tvillingarnas hem


Inbrott i Tokio Hotel tvillingarnas hem
Hemskt! Bill och Tom Kaulitz i bandet Tokio Hotel hade inbrott i sitt hem igår kväll! Myndigheterna hävdar att de okända gärningsmännen tog sig in via en terrassdörr och sökte igenom alla rum. Som tur var ingen hemma när brottet begicks, och det är fortfarande oklart om något blev stulet.

Läskiga saker det där! Lycka till med att hitta de ansvariga!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: PerezHilton.com.


Universal Hong Kong: Inget besök i Hong Kong (än så länge)

Inget säger att Tokio Hotel har ett schema där Hong Kong är aktuellt
"Nyhetskällan är inte borttagen ännu. Hur som helst, efter erat mejl har vi kollat in bandets schema, och det finns inget som säger att Hong Kong är aktuellt.

Vi ber om ursäkt för att göra er besvikna. Vi kommer att fortsätta hålla ett öga på deras schema, och kontakta er så snart vi har fått några nyheter."

Det står också att de jobbar väldigt hårt med att få dit dem och är positiva till det. =)


Källa: TokioHotel-China.com.

Det stod i denna tidning att killarna skulle spela i Hong Kong den 22/9 2010.


Rykte: Är killarna i Asien? (lol @ this)


En kort sammanfattning av det hela (OBS! Vi vet inte om något stämmer än XD): 
¤ Bill och Tom firade sin födelsedag tillsammans med Gustav & Georg i Asien.
¤ Dagen efter deras födelsedag hade dem en presskonferens i Taipei. 
¤ Killarna ska göra spelningar i Chile och Brasilien i oktober och november.
---
Källa: MorgenPost.de. | 
Enligt en annan artikel var de ju i Danmark också, haha. Några medlemmar på den officiella
tyska FC säger att tvillingarna firade på en klubb i Hamburg och spenderade natten på ett hotell.


(intervjuer) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~4


Bigger:

Bild: Tokio Hotel Japan.


*visk, visk*Rykte: Firar tvillingarna sin födelsedag i Danmark?!


Med andra ord ska Bill och Tom ha varit (kanske är fortfarande) i Danmark och firat sin födelsedag då inbrottet begicks.
Bill och Tom på skandinavisk mark! Woo! *goes crazy* XD Källa: HamburgerMorgenpost.de.
Det står inget annat nytt i artikeln som är värt att översätta annars.


[Bild.de]: Inga spår efter inbrottet hos Tokio Hotel


Inga spår efter inbrottet hos Tokio Hotel

Gruppen Tokio Hotel ("Durch den Monsun") är offer för inbrott. Okända bröt sig in i deras hus i Seevetal i Hamburg natten till torsdagen.

"Ja, det var inbrott på onsdagskvällen i ett hus som bandet bor i, i närheten av Hamburg. Bandet var inte hemma vid tidpunkten för brottet. Vi kan fortfarande inte ge några detaljer om vad som stals", säger Tokio Hotel producentern och managern David Jost.

Bill, Tom, Georg och Gustav är för närvarande i Asien.

Gärningsmännen hade klockan 23.30 brutit upp terrassdörren av huset till musikerna från Magdeburg och sökt igenom rummen. Polisen anlände kort efter att larmet genom dörren på huset hade gått, men förövrarna hade redan flytt. Hittills finns inga spår av inbrottstjuvarna.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[PZ-News.de]: Inbrott i Tokio Hotels hus


Inbrott i Tokio Hotels hus - Tokio Hotel fick obehagligt besök
Seevetal (dpa) - Bandet Tokio Hotel är offer för tjuvar. Okända bröt sig in i ett hus i Seevetal i Hamburg natten mot torsdagen. I ett hus där musiker bor, meddelar polisen.

"Bandet var inte hemma vid tidpunkten för brottet", sade Tokio Hotel producentern och managern David Jost. Inbrottstjuvarna var redan borta när polisen anlände. Om något blev stulet är fortfarnade oklart.

Gärningsmännen hade klockan 23.30 brutit upp terrassdörren av huset och sökt igenom rummen. Polisen anlände kort efter att larmet genom dörren på huset hade gått, meddelar Jost vidare. Men det saknas spår av inbrottstjuvarna.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[AD-HOC-News.de]: Inbrott hos Tokio Hotel


Inbrott hos Tokio Hotel
Det blev inbrott i det hus som medlemmarna i Tokio Hotel bor i, natten till torsdagen. Polisen meddelar att de än så länge okända inbrottstjuvarna hade sönder en terrassdörr och sökte genom ett flertal rum. Det är fortfarande oklart vad som stulits. Bandmedlemmarna var inte i byggnaden när brottet begicks.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


RTL Punkt 6 & 12 - 1/9 2010


Link.


Link.


FRIDA #17/2010 - (Sverige)


Topp 5 rockiga killar
Hårda på utsidan men ack så mjuka på insidan! FRIDA listar några heta rockers.

#1 Pete Wentz.
#2 Billie Joe Armstrong.
#3 Joel Madden.
#4 Bill Kaulitz - Den här tyska tjejfavoriten har definitivt en alldeles speciell stil och man kan inte beskylla honom för att vara feg när det gäller scenkläder.
#5 Deryck Whibley.
---
(Även om inte hela affischen syns på sista bilden så är jag säker på att ni vet vilken det är XD)

Rockbjörnen Awards Live 2010 - Tokio Hotel vann! (HQ)

Årets konsert:

Link.

(uppdaterar med videon till "Årets utländska låt" när en video kommer ut)


[Aftonbladet.se]: "Vi är jätteglada och överraskade"


"Vi är jätteglada och överraskade"
Tokio Hotel dubbelt prisade i Rockbjörnen

Tyska Tokio Hotel har tagit Sverige med storm. De knep hela två priser i nya Rockbjörnen Live. Årets utländska låt och årets konsert. - "Vi är jätteglada och överraskade", säger bandet i ett videomeddelande till sina fans.

Kvällens stora internationella vinnare blev Tokio Hotel. Först kammade de hem årets utländska låt för "World Behind My Wall" - på tvillingarna Kaulitz 21-årsdag. Bandet kunde tyvärr inte komma och hämta priset personligen, men skickade ett videomeddelande. - "Tack så mycket för Rockbjörnen-priset. Vi är så lyckligt lottade. Vi är jätteglada och överraskade. Tack så mycket och ha en fantastisk kväll", sa sångaren Bill Kaulitz.

Årets konsert
Tokio Hotel gjorde två konserter i Sverige i början av mars i år. Fansens pepp var enorm efter bandets inställda konserter året innan. Då hade sångaren Bill Kaulitz tvingats till en plötslig stämbandsoperation och fansen sörjde och tände ljus den kväll konserten skulle ha varit.

Nu tog de hem det första Rockbjörnen-priset någonsin för årets konsert.
- "Wow, ett till pris. Tack så mycket! Vi gjorde två fantastiska shower i Sverige så tack så mycket. Vi längtar efter att få träffa er igen snart."
Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2010/article7708552.ab

Bill live i Singapore 2010 - HQs


[MTV Buzzworthy.com]: Grattis på födelsedagen...


Grattis på födelsedagen, Bill och Tom Kaulitz!

Allas favorit tvillingar, Bill och Tom Kaulitz blir 21 år idag! Och vi anordnade en stor, stor Tokio Hotel födelsedagsfest igår kväll. Med mupparna! Seriöst*! Kolla det. Det gick lite vilt till när den där lilla flickan nästan välte tårtan, men Tokio Hotel fans är översvallande, eller hur? Bill vägrade ha på sig sin partyhatt, men med ett hår så där perfekt, kan man inte klandra honom.

Om du fortfarande letar efter en födeseldagspresent för tvillingarna Kaulitz, vi har några idéer nedan. Rösta och berätta för oss vad du tycker skulle vara den perfekta födelsedagspresenten för Bill och Tom. Och önska tvillingarna en underbar födesedag i kommentarerna!

Vad skulle du ge Bill och Tom Kaulitz i present?
¤ Ängelvingar i läder.
¤ En gitarr i läder.
¤ Ett sjöflygplan.
¤ Deras egna hotell.
¤ Gästbloggning på Kanye Wests blogg.
¤ Sofía Vergara.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[Aftenposten.no]: Mer än "stygga emos"


Mer än "stygga emos"
Ofta påverkas vi av människor vi inte ens kunnat drömma om.

Det var en gång ... Nästan som starten på ett äventyr. Två pojkar föddes i det gamla Östtyskland, i en
liten by som heter Leipzig. Ett tvillingpar som blev min varningstriangel, när jag behövde det som mest.

Fördomar
Hur många av er har inte rynkat på näsan när ni såg Bill och Tom Kaulitz från Tokio Hotel för första gången? Bill, med hår som ett piggsvin och häftigt smink. Tom, tvillingbrodern som ironiskt nog brukar ha enorma byxor, XXL tröjor, keps och långa dreads.

För två år sedan var jag likadan. Det var fullt av fördomar, det fanns egentligen plats för något annat. Om jag inte hade snackade skit med mina vänner, så snackade vi om kändisar. Respektabla kändisar som Britney Spears och Paris Hilton.

Stygga emos
Men så en dag blev Tokio Hotel kända i Norge. Kända som de stygga, tyska emosarna. Men istället för att fokusera på hur kändsiarna såg ut, lade jag för första gången märke till vilka de var.

Vackra på insidan
Jag undrade när Bill tillgängade låten "In die Nacht" till sin tvillingbror, och sjöng "Du är allt jag är, och allt jag någonsin kommer vara." Slutligen lade jag märke till att Bill flyttade sig närmare Tom under varje konsert när låten "1000 Meere" blev framförd. Han sjöng inte längre till publiken, utan till sin tvillingbrodern: "Snälla, försvinn aldrig från mig." Och som en slags blinkade varningstriangel med tvillingarna i mitten insåg jag att det är det yttre man ser, men det är insidan som räknas.

Tack och lov
Jag skriver detta för att försöka få folk att tänka efter. Men mest av allt, att tacka dessa killar och gratulera dem på födelsedagen. För de fyller 21 år idag. Olika som natt och dag, men ändå väldigt förtjusta i varandra. "Vilken är den bästa present du någonsin har fått, Tom?" frågade Bill på deras födelsedag förra året. "Den fick jag 10 minuter efter att jag föddes. Jag fick dig", svarade Tom. Det bevisar åtminstone för mig att man aldrig ska döma boken efter omslaget.

Respekt för alla
Och här är historien för mig. Jag förändrades och växte lite. Senare började min personlighet utvecklas och förändras, igen och igen. Men jag kommer aldrig glömma Bill och Tom, som har lärt mig vad jag tycker det viktigaste med livet är. Respekt för alla, oavsett utseende, kön och religion.

Grattis på 21 års dagen, och tack för att ni är er själva.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

TV Hits #8/2010 - (Australien)


(Tyvärr finns inga större bilder).

De Bravo #36/2010


Bill Kaulitz - Topp
Professionell styling: Tokio Hotel frontmannen [20] har mixat färgerna på skorna, byxorna, mössan och tröjan perfekt! Den vila pälsjackan är riktigt ögonfångande: mysig och cool!

Ny bild på tvillingarna - New picture of the twins


> Bigger picture here <


Vinn en träff med Tokio Hotel i Chile!

Man kan få chansen att träffa bandet när dem är och spelar i Chile den 28/11 2010.
Allt man behöver göra är att skicka ett mejl här: http://www.icongroup.cl/ och svara på en liten fråga.
Och sedan ha turen på sin sida! n_n Delta bara om ni kan. En screen på hur det ser ut:


RSS 2.0