BTK App - Alien Wall #198

Bild #1 - Bill: "Moto GP.. Kom precis hem från från Moto GP på Laguna Seca. Följ gärna vår vän Nicky Hayden på Twitter (@nickyhayden69). Han var grym idag!!!"
Bild #2 - Tom: "Då kör vi!!! ;-)"
Bild #3 - Bill: "Laguna Seca..." Fan (@taami): "Har ni sett 'Dark Knight Rises'? :D" Tom: "@taami: Inte än men jag vill!!! Har du? Var den bra?" Fan (@Milana): "Så...kommer vi att få se er på motorcyklar köra om bilarna i trafiken? ;-) Var försökta..snälla.." Bill: "@Milana: Jag tror ni kommer att få se Tom på en motorcykel snart. Han vill ta körkort.."
Bild #4 - Bill: "Studio..."

(Laguna Seca MotoGP) Monterey, California - 29/7 2012 #2

HQs:
Här kan ni se lite av Bills nya tatuering.

(Laguna Seca MotoGP) Monterey, California - 29/7 2012 #1

image hostimage hostimage host
image hostimage host
image host

(Laguna Seca MotoGP) Monterey, California - 29/7 2012

Link | Tom och Bill med Shay Todd och Shiro Gutzie.

Mininyheter - 29/7 2012

Länge sedan vi gjorde ett sådant inlägg, va? Haha. Finns inte speciellt mycket att lägga ut numera, men förhoppningsvis blir det ändring på det snart. ^^
¤ Rösta på Bill Kaulitz som finns med på listan över 'Topp 10: Världens sexigaste män'. > Rösta här <
 
¤ Veckans danslåtar, enligt Klatsch-Tratsch.de: Låten med Far East Movement & Bill Kaulitz. Radiolyssnarna på radiostationen 'Top 100 Station' (en av de största radiostationerna i Tyskland) har sagt sitt! De har röstat fram veckans tio bästa danslåtar:
 
01: Far East Movement ft Bill Kaulitz - If I Die Tomorrow
02: Flo Rida - Let It Roll
03: Flo Rida ft Georgi Kay - In My Mind (Part 2)
04: LaserKraft 3d - Urlaub
05: Alex C - Love In The Morning (My Sex.O.S.)
06: Leony - Last Night a DJ Saved My Life
07: Jack Holiday ft Jasmin Paan & Big Reggie - Back In Miami
08: DJane HouseKat ft RameeZ - My Party
09: Pitbull - Back In Time
10: Oceana - Endless Summer

BTK App - Alien Wall #197

Bild #1 - Bill: "OS. Vilka såg den fantastiska OS-öppningsceremonin???"
Bild #2 - Tom: "Har ni någonsin varit på ett riktigt motorcykel race? Vi är på racebanan idag! Ska bli riktigt roligt!" Fan (@Steph.S): "Faktiskt inte men jag kan tänka mig att det är väldigt spännande :-) Ha så roligt! [...] Kommer någon av er någonsin skaffa en motorcykel? Om ja, vilken? ...det skulle jag, och jag skulle definitivt välja Batman's :-) Hahaha."
Bild #3 - Tom: "@Steph.S: Tack och ja, någon dag ska jag skaffa mitt körkort och skaffa en gammal motorcykel!"

BTK App - Alien Wall #196

Bild #1 - Bill: "Det är här det händer..Tom gjorde sin andra tatuering.." Fan (@Leta): "Bill, matchar era tatueringar?"
Bild #2 - Bill: "@Leta: Ja, vi har en likadan men på olika ställen och i olika färger..."
Bild #3 - Tom: "Bill i sitt bås..."

Trinity Star #19/2012 - (Frankrike)

 Nyheter från Tokio Hotel!
För tredje gången i rad har Tokio Hotel fansen bevisat sin kärlek till sitt favoritband under galan O Music Awards (som belönar artisterna som hyllas av fansen). Galan sändes på MTV den 27 juni 2012 där Tokio Hotel kammade hem ett pris. De var dock nominerade med band mer 'aktuella' som 1D, The Wanted och Mindless Behaviour. Bill och Tom tackade de som följer dem så passionerat genom att spela in en video. Deras fans väntar fortfarande bestämt på dem medan de förbereder sig för en comeback! Ett underbart bevis på kärlek!
Engelsk översättning: Prinz16 @ Sky. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

Cherrytree Records @ Twitter - 28/7 2012


Idag firar man det 100 avsnittet av "Breakfast with Tokio Hotel" på CherrytreeRadio.com genom att låta programmet hålla på i 100 minuter! Det är visserligen inte ett morgonprogram för oss (det börjar kl 17.00 svensk/centraleuropeisk tid) men det är det för fansen i Kalifornien. Ni kan även chatta medan ni lyssnar på radion! :)

Gustav på sjukhuset i Magdeburg - januari 2009

Som ni säkert minns genomgick Gustav en blindtarmsoperation. Om inte, läs här.

BTK App - Alien Wall #195

Bild #1 - Bill: "Träd..."
Bild #2 - Tom: "Fått ett meddelande?!" (kolla kommentarerna nedan 8D)
Bild #3 - Bill: "Smärta. Det blir en smärtsam dag för oss båda idag!" Fan (@JaquelineK): "Piercing?? Där nere?? O.o"
Bild #4 - Tom: "@JaquelineK: Ja, redan den tredje! ;-)"
Bild #5 - Tom: "Bill gör sig redo... ;-)" (kolla kommentarerna nedan! Ett MÅSTE!)
Bild #6 - Tom: "Här har ni..."

BTK App - Alien Wall #194

 
Bild #1 - Bill: "Tom i studion..." (kolla i kommentarerna nedan 8D)
Bild #2 - Bill: "Röstinspelning... Gör mig redo för en lång natt! :-)" Fan (@tomzoh): "Lycka till ;-) Längtar efter det nya albumet xD"
Bild #3 - Tom: "@tomzoh: Hahaha roligt med 'lycka till' :-) Snällt sagt! Jag gillar din profilbild förresten!"
Bild #4 - Tom: "Klar för dagen. God natt, aliens!"

BTK App - Alien Wall #193

Bild #1 - Bill: "Snapshot..." (kolla i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Ishita): "Fin bild!! Kan ni förresten ge oss en ledtråd om det nya albumet? :-) Börjar bli lite otålig nu :P" Tom: "@Ishita: Ok! Alla kommer att bli överraskade! Men på ett bra sätt... Ni kommer att få ett grymt album! Lita på mig...:-)"
Bild #2 - Tom: "Hej 1..."
Bild #3 - Tom: "Hej 2 ;-)"

BTK App - Alien Wall #192

Bild #1 - Bill: "22000... Mitt favoritspel.. Jag skulle kunna spela det för alltid.." Fan (@Rosalena): "[...] Vem är bäst, du eller Tom? :P" Tom: "@Rosalena: Vilken fråga... Jag är bättre än Bill såklart! ;-)" Fan (@luckyclovers404): "Jag älskar det där spelet! Jag och min kompis spelar det jämt. Min vän är bättre på det än mig dock. :)" Bill: "@luckyclovers404: Jag är bäst!!! Jag blir så inne i det, det är helt galet. Jag ser helt galen ut när jag spelar det... så roligt. Jag har en grym teknik dock..."
Bild #2 - Bill: "Campstolar i stjärnor och ränder..."
Bild #3 - Tom: "Skål!"
Bild #4 - Tom: "Söndag i Malibu..." Fan (@Barbie): "Vackert. Nu förstår jag vad ni två har gjort hela dagen, och varför ni inte har skrivit så mycket. Hoppas ni hade roligt och fick inspiration." Tom: "@Barbie: Ja! Tack, vi hade en bra dag... Nu ska vi tillbaka till studion..."
Bild #5 - Bill: "Banana Split!!!!"

#AliensMissTheirFourGermanBoys som Trending Topic i Peru - 22/7 2012


Carolina Ballesteros @ Twitter - 10/7 & 20/7 2012

"Tom Kaulitz kommer alltid att vara mitt livs kärlek. Till och med om han ser ut som en hemlös person."
"Ifall någon skulle fråga vem jag skulle vilja gifta mig med, är det gitarristen i Tokio Hotel."
---
Carolina Ballesteros är en spansk modell.

22 juli 2012 - Norge, ett år senare

Idag var det exakt ett år sedan terrorattentaten i Norge skedde. Först en kraftig bomb mot Regjeringskvartalet och sedan skottlossning mot ungdomar på Utøya. Totalt dog 77 människor, åtta i explosionen och 69 i dödsskjutningen. När jag först läste om det på nyheterna fick jag en chock. Jag kunde inte tro att det var sant. Inte här, i trygga norden. Vem skulle kunna göra något sådant? Och framför allt, varför? Vi var nog väldigt många som ställde oss de frågorna. Som ni vet greps Anders Behring Breivik för dåden. Rättegången inleddes den 16 april i år. Från och med den dagen har jag suttit som klistrad och följt detta. Överlevanden från bland annat Utøya har givit sina vittnesmål om sommardagen som blev ett helvete. Jag minns att jag tänkte hur starka de var, sitta i samma rum som denne man. Mittemot honom. Deras berättelser var så otroligt gripande och tårarna rann längs kinderna när jag läste liverapporter direkt från rättegången. Vid flera tillfällen kändes det nästan som om man såg hur allt gick till själv. Man fick upp bilder i huvudet och såg hur hemskt det var. När jag läste vittnesmålen kom ett ord upp flera gånger i mitt huvud som jag vet att många tänkte: överlevnad. Att behöva kämpa för sitt liv när det knappt har börjat. Det finns inte tillräckligt med ord som kan beskriva det. Allt som hände i Norge förra året har verkligen lämnat spår. Men folket i Norge har visat sig starka och det har smittat av sig. Åtminstone till mig. De har inte låtit detta sänka dem. De har kommit ut starkare än någonsin, norrmännen. Det beundrar jag. Detta inlägg går ut till alla norrmän där ute, oavsett vart ni befinner er.
 
När klockan slog 11:00 idag hörde jag kyrkklockorna slå i närheten av vart jag bor. För Norge. Idag  har jag tänkt följa detta på TV hela dagen, sedan bege mig mot kyrkan här och tända ljus! Jag sänder en tanke och många varma kramar (mange varme klemmer) till mina kära grannar i Norge! ♥
Sedan vill jag också passa på att hälsa till tjejerna bakom bloggarna: TokioHotelArmy och THNorge. ♥

iPhone-skal (Tokio Hotel logo)

Bild: The girl with sakura scars via Tumblr.

BTK App - Alien Wall #191

Bild #1 - Bill: "Baraka!!! En av mina absoluta favoritfilmer. De som inte har sett den än måste göra det!!! Otroligt bra.."
Bild #2 - Tom: "F*ck you ;-)" Fan (@Sil BK): "Minns du hur man säger så på italienska?? Du har sagt det många gånger! Det börjar på 'Vaff...' Kom igen, du vet hur man säger det ;-)" Tom: "@Sil BK: Självklart! Det är 'Vaffanculo'!"
Bild #3 - Bill: "Lunch!!! ...god bladkål sallad :-)" Fan (@MichelleCH): "Jag tror jag ser en ring på bordet... Brukar du ta av dig smyckena när du äter? :))" Bill: "@MichelleCH: ...inte idag men ibland! Speciellt när jag äter snabbmat :-)"
Bild #4 - Tom: "GALET..."

[MSN.fr]: Androgyna kändisar

Kändisar som är androgyna
 
#3/14 - Bill Kaulitz
Utan tvekan är Bill Kaulitz en pojke. Med smink som intresse sedan barndomen har Tokio Hotel-sångaren med denna goth-feminina stil skapat en fan-mani som är lika hysterisk som trogen.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

(utanför Chateau Marmont) West Hollywood, California - 2011


Dagens snackis: Tom eller inte?

Bigger (tumblr).
---
En del fans säger sig vara säkra på att det är han, andra säger att det inte är han. Vad tror ni?

BTK App - Alien Wall #190

Bild #1 - Bill: "..på gatorna i.." (kolla i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Sam Villarreal): "Gillar ni tacos? Det är mexikansk mat." Tom: "@Sam Villarreal: Jag har ätit fisktacos en gång! Det var väldigt gott!" Fan (@Carla): "Hur mår du, Bill? :-) Är ni upptagna med något idag? Ska ni på några möten? Ha en bra dag ;-)" Bill:" @Carla: Ja..vi har mycket att göra idag..men det kommer att bli kul!!! STUDIO"
Bild #2 - Bill: "Baksätesförare :-)" (kolla i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Ipek): "Gillar du att sitta i baksätet? Vi ser ofta att du sitter bredvid Tom när han kör :)"
Bild #3 - Bill: "@Ipek: Ja! Jag gillar att bara sitta och slappa.. Tom är en bra förare dock!!!"

Tokio Hotel-Special visas på mexikanska TV-kanalen Telehit

Tokio Hotel-Special visas på den mexikanska TV-kanalen Telehit
Det tyska poprock bandet, som bildades av Bill Kaulitz (sång), Tom Kaulitz (gitarr), Georg Listing (Bas/Keyboard) och Gustav Schäfer (trummor), kommer till 'Telehit Special'.
 
Missa inte Tokio Hotels musik, videos och karriär: söndagen den 22/7 kl 20:00 (mexikansk tid) på Telehit.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

BTK App - Alien Wall #189

Bild #1 - Tom: "Vilka här blir sjösjuka...? Jag blir ;-)" Fan (@Natalia Rico): "Tom, är du fortfarande rädd för hajar?" Tom: "@Natalia Rico: Ja!!! Är så rädd för dem! ..." Fan (@Eva*Malta): "När det är vinter måste jag åka båt två gånger om dagen för att komma till jobbet. Ibland är det läskigt pga isen men jag är van vid det nu. Var tvungen att vänja mig liksom. Brukar du åka båt?" Tom: "@Eva*Malta: Jasså? Låter intressant... Vad är det som gör att du måste åka båt?"
Bild #2 - Bill: "'Dogs Unleashed...'" (kolla i kommentarerna nedan 8D) Fan (@SuperNova): "Bill är din prinsessa vän med Toms kille?" Bill: "@SuperNova: Ja, men den här lilla killen på bilden är vår andra tax! Han är lite större och hane!"
Bild #3 - Tom: "'Rette mich...'"

Uppdateringar om Bill och Far East Movements samarbete #12


"Hej killar. Vi väntar fortfarande på musikvideon till 'If I Die Tomorrow'.. Kan ni berätta något om den? [...]" - "Förhoppningsvis kan vi spela in den snart!"

BTK App - Alien Wall #188

Bild #1 - Tom: "Underbar dag..." Fan (@atme): "Hej killar! :) Hur mår ni? Jag färgade precis mitt hår rött. Jag var blondin och nu är jag rödhårig... Det är så ovanligt! Ingen av mina vänner har sett det än, och jag är lite rädd. Jag är rädd att de inte kommer gilla det. Jag gillar helheten; färgen. Det är så ljust och det kommer att göra så att jag står ut i mängden. Men samtidigt är jag rädd för vad andra ska tycka. Kan ni ge mig något tips? Det skulle uppskattas :)" Tom: "@atme: Var inte rädd! Jag gillar verkligen kvinnor med rött hår och det viktigaste är att du gillar det! Det spelar ingen roll vad andra säger..." Fan (@Sarina): "Vad gillar ni att göra när det är fint väder? :-)" Tom: "@Sarina: Vara i en mörk studio och skriva låtar... hahaha"
Bild #2 - Bill: "Ska köpa lite frogurt!!!"

Star Plus #5/2012 - (Schweiz)


BTK App - Alien Wall #187

Bild #1 - Bill: "LILA.." Fan (@Momo): "Klockan är väl bara 13 i Los Angeles, va? Varför är ni uppe nu redan? :D Är inte 13-tiden ganska tidigt för en Kaulitz? :D" Tom: "@Momo: Jag önskar att jag kunde fortsätta sova! Att vara vaken vid 13-tiden är inte så illa ändå! ;-)"
Bild #2 - Tom: "Kaffe ;-)" (kolla kommentarerna nedan 8D) Fan (@Asqye): "När du och Tom är ensamma, vilket språk pratar ni då?" Bill: "@Asqye: Tyska, såklart :-) Så kommer det alltid att vara.." Fan (@LG007): "Jag tog den här bilden för att visa er. Det är en vacker solnedgång men jag satt i bilen så jag kunde inte stanna, så tyvärr blev den inte så bra. Vad tycks?" Bill: "@LG007: Den är jättefin... Väldigt bra bild!"
Bild #3 - Bill: "Godis!!!" (kolla kommentarerna nedan 8D)

BTK App - Alien Wall #186

Bild #1 - Tom: "Helgplaner... Vad ska ni göra i helgen, Aliens? Vi hänger i studion och har massor av möten! Ha så roligt, allihopa! ;-)" Fan (@Irina94): "[...] Tom, vilken tid brukar du kliva upp?" Tom: "@Irina94: Det beror på när jag går och lägger mig och vad jag gjorde under kvällen! Jag gillar dock att sova länge!" Fan (@Silent Screams): "Idag var jag med mitt ex. Han bjöd ut mig på middag och bowling. Imorgon hoppas jag kunna läsa ut boken jag håller på med just nu. Är alla era möten tråkiga? Eller får ni dem att bli roliga?" Tom: "@Silent Screams: Med ditt ex?! Varför? Mötena är inte alls tråkiga...vi inleder de flesta... Alla handlar om det kommande albumet! ;-)" Fan (@Jessi_ho): "[...] Bill, hur var fredagen den 13 för dig? Hade du någon otur eller var det en helt vanlig dag? :-)" Bill: "@Jessi_ho: Ingen otur alls. Det var en helt vanlig dag för mig! Själv då?"

(bild med ett fan) Magdeburg, Tyskland - Juni/Juli 2012

Bigger:
Bild: Rebecca K.

BTK App - Alien Wall #185

Bild #1 - Tom: "Album produktion... Jag tror att vi kommer att öppna dörrarna för våra studios under album produktionen och låta vårat Tokio Hotel team kliva in med några videokameror..."
Bild #2 - Bill: "Fredagen den !3e...tror ni på det? Vilka har haft dåliga erfarenheter här?"
Bild #3 - Bill: "Landning i Los Angeles..." (video) Fan (@Yissa): "Georg's bas kallas 'Mr Sandberg'. Har du, Tom några namn för dina gitarrer?" Tom: "@Yissa: Ja, de är döpta efter mina exflickvänner! Det är därför jag har så många gitarrer ;-) hahaha" Fan (@Karem Andrea): "Bill, vad är det värsta med Los Angeles? Vad hatar du med att bo där?" Bill: "@Karem Andrea: Jag kan bara inte vänja mig vid att nattlivet här slutar kl 02.00.... Det suger!!!"

Sarah M. @ Twitter - 12/7 2012


"Nu när jag känner tvillingarna Kaulitz bättre ska jag försöka få fler bilder till fansen."
---
Som ni vet är detta tjejen som har träffat dem två gånger tidigare; 2011 och 2012.

[RP-Online.de]: Tyska rapparen Cro nämner Tokio Hotel

Den tyska rapparen och producentern Cro nämner Tokio Hotel i en intervju.
---
[...] Framgång föder avund. I hiphop, som verkar vara så starkt, kallar man dessa människor för 'hatare' och scenen kallar man 'försäljning'. Varför är det så?
Cro: "Jag låg i min säng i morse och läste kommentarer, då jag var med på omslaget av tidningen Juice, som jag normalt aldrig gör. Hiphop-publiken tyckte inte att det var särskilt coolt. 80/100 kommentarer var negativa: "Mainstream-offer... Ingen hiphop." Tokio Hotel har ju massor av fans, säljer extremt många album världen över, men trots det hör man, oavsett vart man är: "Usch, Tokio Hotel!" Det är säkert mer människor som hatar dem än vad de har fans. På något sätt har jag mer fans än hatare." [...]

Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[RP-Online.de]: Ann-Kathrin's låt handlar om Tom Kaulitz...

Är modellen Ann-Kathrin Mario Götze's flickvän?
Modellen Ann-Kathrin Brömmel från Emmerich är fotbollslandslagsspelaren Mario Götze's nya flickvän. Det cirkulerar bilder på internet på de två under deras heta semester.
 
[...] Ann-Kathrin Brömmel tog studenten i maj 2010 från Willibrord gymnasiet och arbetar som frilansmodell - därav hennes framträdande på Germany's Next Top Model, där hon fick namnet 'Ann-Kathrin Vida'. Under hennes artistnamn 'Trina B' släppte hon några låtar, däribland singeln 'This Is Me' som släpptes år 2009. Låten handlar om hennes förhållande till Tokio Hotel-gitarristen Tom Kaulitz som hon träffade på den tiden. [...]
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

BTK App - Alien Wall #184

Bild #1 - Tom: "Min konst ;-)...en blomma gjord av tändstickor ;-)" (kolla i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Cris:3:): "Ifall ni fick tillstånd av NASA att åka till rymden, skulle ni göra det? :-)" Tom: "@Cris:3:: Absolut! Det skulle vara ett otroligt häftigt äventyr!" Fan (@JennRo): "Bill, varför använder du fortfarande handskar när du har en fantastisk tatuering? :-)" Bill: "@JennRo: Jag måste ha mina handskar ibland :-)"
Bild #2 - Bill: "Happy Hour..."
Bild #3 - Tom: "Utsikt i Los Angeles...så typisk ;-)" Fan (@Kokko"Hasu): "Det är fredagen den 13 idag. Jag hatar den dagen för det händer alltid massa saker då."
Bild #4 - Tom: "@Kokko"Hasu: Jag tror oftast inte på sånt, men vi får väl se ifall du har rätt! ;-) Det är fortfarande den 12e här!"
Bild #5 - Bill: "The Power of X." (video)

MTV O Music Awards @ Facebook - 12/7 2012


"Vi har funderat länge på vem som ska få Tokio Hotel gitarren, och vi har bestämt oss för att ge den till vårat OMA Super Fan, Sarahi Kaulitz, som representerar alla hårt-röstande Aliens världen över! Låt oss alla gratulera Sarahi Kaulitz! Vi räknar med att Sarahi kommer att dela med sig av massor med bilder och info om Tom's gitarr med oss allihopa :) Ser fram emot att få se det!"

(bild med ett fan) West Hollywood, California - 11/7 2012 #1

HQ:
Bild: Sarah M.

SMART-fotografering. Tokyo, Japan - 9/2 2011

Bigger:
Bild: Shinji Serizawa.

BTK App - Alien Wall #183

Bild #1 - Tom: "Skrattar! ;-)" (kolla i kommentarerna nedan 8D vems arm är det? ;>) Fan (@Ju.): "Är det fortfarande hemligt hur de nya ljuden ni spelar in låter? Eller har era vänner och familjer hört det?" Tom: "@Ju.: Bra fråga! Våra familjer och vänner får lyssna på några låtar i förväg ibland... Men bara ibland! ;-)"
Bild #2 - Bill: "'Where there's love, there's life.'" Fan (@Red): "[...] Åh... Klockan är 07 på morgonen i mitt land men jag kan inte somna.. Hah. Har ni någonsin stannat uppe en hel natt utan sömn??" Tom: "@Red: Självklart... Vi har varit med om många sömnlösa nätter! Hatar det, för jag älskar ju att sova!"

(M. Cohen's ett-årsdag) Los Angeles, California - 29/6 2012 #2

Bild: Louise Green via Facebook.

BTK App - Alien Wall #182

Bild #1 - Bill: "Framtiden..." (video) Fan (@Sonia92): "Skulle ni vilja ha en flygande bil i framtiden? Ingen trafik och en fantastisk vy :D" Tom: "@Sonia92: Ja! Jag skulle vara den första att köpa en flygande bil! Det skulle vara så roligt! Vilken dröm..."
Bild #2 - Bill: "Exploderande himmel..." Fan (@GabriellaBuchholz483): "Tom, vilken är din favorit kärlekslåt? :)" Tom: "@GabriellaBuchholz483: 'Rette Mich' av Tokio Hotel!!! Fantastisk gitarr-riff! ;-)"

Meeting Place #11/2012 - (Ryssland)


Tokio Hotel-smycken


BTK App - Alien Wall #181

Bild #1 - Tom: "Till stranden! ...njut av resten av söndagen, aliens! ;-)" Fan (@Drea): "Var ni och badade idag?" Tom: "@Drea: Nej, havet är för kallt! Men min hund hoppade iallafall i! ;-)"
Bild #2 - Bill: "Tom+Hund+Havet..." (kolla i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Itzayana): "Hej killar!! Jag är jätteglad idag :D Jag sökte jobb om att bli engelskalärare och idag fick jag svaret att jag hade fått jobbet!! Jag är så glad!! Jag måste resa till Mexico City för en månad av träning. Det är lite läskigt. Det blir första gången som jag reser helt ensam. Det ska iallafall bli riktigt spännande!! Jag ville bara berätta det för er. Önska mig lycka till!! Det är ett helt nytt äventyr för mig (:" Bill: "@Itzayana: Det låter bra! Grattis!!! ..lycka till med allt. Ha en rolig resa.." Fan (@BerlianCinta): "Fan, Tom, du ser precis ut som Bill där O_o" Bill: "@BerlianCinta: Gör han??? Varför..?" Fan (@Heilig_Mary): "Bill, varför lägger du alltid upp saker när jag sover? Det är så orättvist :(" Bill: "@Heilig_Mary: Jag gör det inte med flit :-)...haha.. men du är iallafall uppe nu!"

BTK App - Alien Wall #180

Bild #1 - Bill: "Trådbunden..." Fan (@Asli): "Bill, skulle du vilja gå på månen? :-)" Bill: "@Asli: Ja, definitivt! Vem skulle inte vilja det?!? Det skulle vara helt underbart :-)" Fan (@Sarina): "Tror ni på utomjordingar? Tror ni verkligen att det finns något där ute i rymden? :-)" Tom: "@Sarina: Självklart! Det är jag 100% säker på, utan tvekan. Själv då?"
Bild #2 - Bill: "Freiheit..."
Bild #3 - Tom: "Gustavo Paparazzo... På vår videoinspelning för 'Automatic' ;-)" (se kommentarerna nedan 8D)

HU Popcorn #7/2012 - (Ungern)


BTK App - Alien Wall #179

Bild #1 - Bill: "TED. Om ni vill se en väldigt rolig film borde ni kolla in 'TED'! Det var så kul att se den...har ni sett den än?" Fan (@Rose.S): "Nej, inte än men jag ska. Jag är besatt av att kolla på film. Idag såg jag min favoritfilm 'August Rush'. Har ni sett den? Den är underbar." Tom: "@Rose.S: Ja, jag känner till den! Det är en av mina vänner's favoritfilm också! Jag gillar den också. Fin berättelse!" Fan (@Nutella): "Vem är eran favorit tennisspelare?" Tom: "@Nutella: Don Tom! Han är grym! ;-)" Fan (@TanyaBBQ): "Vad är det första ni gör när ni stiger upp på morgonen?" Bill: "@TanyaBBQ: ...gör kaffe" Fan (@chilindrinna): "Jag gillar faktiskt inte filmer som 'TED', men jag funderar på att se den pga att jag gillar Mark Wahlberg och Mila Kunis. Men bra att den var värd att se. Vad bra att ni hade roligt!" Bill: "@chilindrinna: Ja, den är definitivt värd att se! Väldigt rolig..."
Bild #2 - Tom: "Wow! Vad söt!" (video)

BTK App - Alien Wall #178

Bild #1 - Bill: "Palmer och fyrverkerier..." (kolla i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Chacha): "Vad ska ni göra ikväll? [...]" Tom: "@Chacha: Vi ska till studion ikväll! Röstinspelningar :-)" Fan (@AnaMello): "Jag älskar ljudet av fyrverkerier! Det är så underbart!" Bill: "@AnaMello: Ja, jag också! Ljudet, doften...färgerna.. Det finns inget bättre. Jag skulle kunna ha fyrverkerier varje dag!"
Bild #2 - Tom: "Fyrverkerierna igår fick mig att sakna nyårsafton i Tyskland ;-) Jag brukade sköta fyrverkerierna då! Helt klart!!!"

BTK App - Alien Wall #177

Bild #1 - Bill: "'Happy 4th of July!!!'" Fan (@LexiKaulitz): "Jobbar ni den 4 juli?? Kom igen :) Ha lite kul åtminstone ;)" Bill: "@LexiKaulitz: ...ja, men inte för mycket. Vi ska absolut ta det lite lugnt idag.." Fan (@maylie33): "Jag älskar er. Ni betyder väldigt mycket för mig. Er musik hjälper mig när jag mår dåligt. Erat skratt, era röster, era skämt; jag gillar allt. Ni gör mitt liv komplett. Tack för allt ni gör varje dag! Jag saknar er, och ser fram emot att få lyssna på eran nästa skiva!" Tom: "@maylie33: Tack så mycket!!! Kul att höra det! Ser fram emot tills ni får höra albumet också! Tack igen för dina fina ord!"
Bild #2 - Tom: "Väntar på fyrverkerier..."

Bill i studion - 2002

HQ:
image host

BTK App - Alien Wall #176

Bild #1 - Tom: "In the shadow he can shine..." (kolla kommentarerna nedan 8D) Fan (@Premini): "Vacker bild! Jag älskar solljuset!! Vad har ni för planer idag? :-)"
Bild #2 - Tom: "@Premini: Vi har några möten och vi ska vara i studion ikväll! Underbar dag!"
Bild #3 - Tom: "Hänger i studion... Några planer inför imorgon, Aliens? 4 juli... Ska ni fira?" Fan (@Just Maria): "Inte i Europa, nej... Vi firar bara sommaren!! Ni då? :)"
Bild #4 - Tom: "@Just Maria: Nej, vi ska inte fira! Jag tror jag ska jobba... Det verkar som jag blir den enda som ska jobba den 4 juli i Los Angeles ;-)"

Information angående Tokio Hotel VIP Call!

Teamet på jamiiCall har skickat ut ett mejl till alla som har Tokio Hotel's VIP Call. Detta är vad som står i det:
"Kära Tokio Hotel Call medlem.
 
Bandet kommer nu att lägga all sin tid och ansträngning på att göra klart deras kommande album. Därför kommer det inte att finnas några nya samtal eller meddelanden tillgängliga under de kommande två månaderna, och Tokio Hotel Call tar en liten paus.
 
Självklart kommer den summa pengar som du spenderat på det nuvarande Tokio Hotel Call att ersättas. Medlemmar som har bokat via Paypal ombes att skicka sitt för -och efternamn samt emailadress till oss. Medlemmar som har använt andra betalningsmedel ombes att skicka sin bankinformation till service@jamiicall.com.
 
Tveka inte att kontakta oss ifall du har några frågor kring detta. Vänligen avstå ifrån att fråga när Tokio Hotel Call kommer tillbaka. Ni kommer att meddelas då. Tack för din förståelse, ditt jamiiCall team."

O Music Awards @ Facebook - 4/7 2012


"Hej allihopa! Lita på oss, vi kommer att publicera infomation om Tokio Hotel-gitarren så snart som möjligt. Vänligen ha tålamod. Som ni vet är det inte våran gitarr - det är bandets! Vi vill försäkra oss om att vi respekterar deras önskan till fullo! Under tiden, 'Happy 4th of July' till alla amerikaner och glad sommar till våra internationella fans!"
 
Det verkar bli denna gitarr som ska ges ut till ett fan (OMA twittrade om detta för några dagar sedan):
image host

BTK App - Alien Wall #175

Bild #1 - Bill: "Justice - On'N'On" (video) Fan (@Awa): "Bill, vad tycker du om låten 'We Are Young' av FUN? Jag älskar den. Om du inte har hört den måste du göra det!" Bill: "@Awa: Det är en cool låt! Den är väldigt bra..." Fan (@Amalena): "Jag längtar verkligen tills ni släpper en ny Tokio Hotel video. Har ni några idéer redan?" Tom: "@Amalena: Ja, vi har alltid idéer för videon när vi skriver låten! Musikvideorna till nästa album kommer att bli fantastiska! Lovar! :-)"
Bild #2 - Bill: "Söndagar i Venice..." Fan (@GiuliaGaf): "Det ryktas att nästa album kommer att vara mer rockigt. Är det sant? Är ni nervösa inför det nya albumet? Jag längtar så mycket. [...]" Bill: "@GiuliaGaf: Tja, ljudet på albumet kommer att bli en överraskning. Jag ser fram emot när ni får höra det och när vi kan dela med oss av det! ...men vi är inte klara än..." Fan (@SilverTraum): "Så ljudet är en överraskning, men kommer vi att känna igen den typiska Tokio Hotel stilen? :-)" Tom: "@SilverTraum: Självklart! Ni kommer att känna igen Tokio Hotel! Har lämnat studion nu... God natt, Aliens!"
Bild #3 - Tom: "Då åker vi! ;-)" Fan (@Lizard): "Jag undrar om Jay Leno har en sån i sitt garage. Har du sett hans bilsamling? Den är... helt otrolig, minst sagt. Skulle du vilja ha ett garage med alla möjliga sorters exotiska bilar? :-)"
Bild #4 - Tom: "@Lizard: Ja, jag har sett hans garage! Det är FANTASTISKT!!! En mans dröm! En dag kommer jag ha en större samling! ;-)"
Bild #5 - Bill: "Jag och min keps :-)" (kolla i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Crustina): "Jag älskar kepsar! Vilken är din favorit, den gråa?"
Bild #6 - Bill: "@Crustina: Ja, den gråa! ...men jag har dem i alla färger :-)"

Tokio Hotel med Marco Schiffer (redaktör på tyska tidningen Popcorn)

17/1 2007 i Berlin, Tyskland.
2009.
---
Källa: Marco Schiffer via Facebook.

BTK App - Alien Wall #174

Bild #1 - Bill: "'Vi har tappat kontakten med den riktiga världen. Ju längre vi stöter bort det vilda, desto mindre förstår vi.' - Into The Wild." Fan (@AnaRaquelK): "Saknar ni Tyskland? Jag frågar det eftersom jag har bott där och jag saknar det faktiskt väldigt mycket. Det är ett fantastiskt land med mycket stora och bra saker :) Nu är jag tillbaka i mitt hemland, Portugal dock. [...]" Tom: "@AnaRaquelK: Jag tror så här att oavsett vart man än går, så kommer det alltid finnas något man saknar som man efterlämnar! Så ja, vi saknar Tyskland... Det är ett bra land på många olika sätt!" Fan (@Little_Riot): "Har du sett 'Into The Wild'? Det är en av mina favoritfilmer xD Jag är på väg till Tyskland just nu. Det ska bli såååå roligt! Detta kommer att bli en av mina favoritresor! Önska mig lycka till på mitt jobb i Tyskland." Bill: "@Little_Riot: Ja, det har jag! Det är en bra film! Ha så roligt i Tyskland och lycka till med allt!"
Bild #2 - Tom: "Sjuuuuunger!!! ...jag och mitt band, del två ;-)" Fan (@MichelleCH): "Tom's band? Är det Tokio Hotel's originalnamn? Hahah XD"
Bild #3 - Tom: "@MichelleCH: Hahaha... Jag tycker det skulle vara ett bra namn på nästa album! 'Tom och hans band' ;-)"

(M. Cohen's ett-årsdag) Los Angeles, California - 29/6 2012 #1

Bild: Aviollla via Instagram | M. Cohen är en smyckedesigner.
---
Minns ni bandet 'Kropp Circle' (numera 'Palaye Royale')? De pratade förra året om att de skulle hem till tvillingarna på middag och nämnde även en smyckedesigner. Igår twittrade de om att de också träffade Bill.

RSS 2.0