MTV EMA 2010 - Vote for Tokio Hotel!


Link.
---
Vote F5 Vote F5 Vote
Adria Regionen > http://ema.mtvadria.com/artists/tokio-hotel
Afrika > http://ema.mtvbase.com/artists/tokio-hotel
Arabien > http://ema.mtva.com/artists/tokio-hotel
Österrike > http://ema.mtv.de/kunstler/tokio-hotel
Belgien (holländska) > http://ema.mtv.be/artiesten/tokio-hotel
Belgien (franska) > http://ema.mtv.fr/artistes/tokio-hotel
Tjeckien > http://ema.mtv.cz/umelci/tokio-hotel
Danmark > http://ema.mtv.dk/kunstnere/tokio-hotel
Europa > http://ema.mtv.tv/artists/tokio-hotel
Finland > http://ema.musictelevision.fi/artists/tokio-hotel
Frankrike > http://ema.mtv.fr/artistes/tokio-hotel
Tyskland > http://ema.mtv.de/kunstler/tokio-hotel
Grekland > http://ema.mtvgreece.gr/artists/tokio-hotel
Ungern > http://ema.mtv.co.hu/muveszek/tokio-hotel
Israel > http://ema.mtv.co.il/artists/tokio-hotel
Italien > http://ema.mtv.it/artisti/tokio-hotel
Nederländerna > http://ema.mtv.nl/artiesten/tokio-hotel
Norge > http://ema.mtv.no/artists/tokio-hotel
Polen > http://ema.mtv.pl/artysci/tokio-hotel
Portugal > http://ema.mtv.pt/artistas/tokio-hotel
Rumänien > http://ema.mtv.ro/artisti/tokio-hotel
Ryssland > http://ema.mtv.ru/artists/tokio-hotel
Spanien > http://ema.mtv.es/artistas/tokio-hotel
Sverige > http://ema.mtv.se/artister/tokio-hotel
Schweiz > http://ema.mtv.ch/kunstler/tokio-hotel
UK > http://ema.mtv.co.uk/artists/tokio-hotel
Ukraina > http://ema.mtv.ua/artists/tokio-hotel


Tävling: Vinn ett stort TH-fanpaket värt 100€


Tävling: Vinn ett stort Tokio Hotel-fanpaket värt 100€
Välkommen till Elixic stora Tokio Hotel-fanaktion! Vad går tävlingen ut på? Vi vill veta din personliga Tokio Hotel berättelse. Vad har vi att erbjuda? Ett Tokio Hotel-fanpaket värt 100 Euro! Vad ska du göra för att kunna vinna? Följ denna länk och skriv ned vad Tokio Hotel betyder för dig, vad som gör bandet unikt, vem av dem du gillar mest, hur Tokio Hotel har påverkat ditt liv - sedan väljer vi en vinnare. [...]


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Elixic.de.


Plus x Musik - Pop aus Deutschland: TH utställning

Plus x Musik - Pop aus Deutschland: Tokio Hotel utställning på Goethe Institut i Budapest (Ungern):


¤ Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning - här.


Designers Against AIDS @ Facebook - 31/10 2010


"Imorgon väljer vi ut de 10 lyckliga vinnarna för Tokio Hotel fansens eftermiddag den 6 november på vårat utbildningscenter i Antwerp - det finns fortfarande tid att skicka in sitt motivationsbrev till
info@designeragainstaids.com
!"

Tokio Hotel - Finn 7 fel!

Normalt sätt säger man ju "finn fem fel", men här finns det alltså sju fel. Kan ni hitta dem? :)

Bigger:


Xona #4/2010? - (Ecuador)


Tokio Hotel: Fansen i Ecuador väntar på er!
De samlar på affischer, tidningsartiklar, CDs, videor och gör stora skyltar för att stötta sin favorit musikgrupp. De är en Tokio Hotel fanclub med 6000 medlemmar runt om i landet och 150 medlemmar i Quito. Varje månad träffas dem för olika aktiviteter och delar musiken av det tyska bandet. För inte så länge sedan gjorde dem en marsch, från La Plaza de Las Americas till 6th Diciembre Ave, och bad Tokio Hotel att komma till vårat land. De träffade även alla andra fanclubs från Latinamerika för att göra en video och skicka till bandet. Den videon har setts mycket på Youtube.

Men vad som ger uppmärksamhet är att det inte bara är en fanclub, utan i likhet med Tokio Hotel, gör de även saker för sitt samhälle. Exempel: Efter jordbävningen som drabbade Chile, samlade de livsmedel och stod vid gatuhörnen och bad om donationer, sedan skickade dem det till Röda Korset. Nu jobbar de med ett projekt för att hjälpa ett djurhem. Det är därför det inte bara är en fanclub, utan en club för vänner.

Fansen:
Paula Munoz - Paula är ett stort fan, hon klär sig efter bandets sångare Bill Kaulitz. Hon har blonda slingor i håret. "Jag älskar Tokio Hotel. Jag har tidningar, affischer, alla deras CDs. Min favorit låt är Don't Jump", säger hon glatt.

Daniel Jimenz - Denna kille är ett superfan. Han älskar deras texter, men gillar även clubens träffar. "Jag älskar att vara med i cluben, jag gillar det vi gör och tjejerna jag träffar."

Tami Otalora - Tami är överallt, samordnar alla aktiviteter, ringer alla medlemmar, radiostationer osv. Cluben är en av de största i landet. Hon säger att hennes favoritmedlem är sångaren Bill.

Sha Cevallos - Sha är en av de som skapade cluben och är involverad i minsta lilla detalj. Hon säger att det hon gillar mest med Tokio Hotel är deras låttexter. "Don't Jump har till exempel innebörden att man inte ska ge upp när allt går dåligt."
Engelsk översättning: Adriana. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Popcorn #11/2010 - (Rumänien)


Bill Kaulitz och Wolfgang Joop i Paris

5/10 2010:


6/10 2010:


Bill - då och nu


[AvantiMedia.de]: Durch die Nacht mit...


Durch die Nacht mit...
Wolfgang Joop och Bill Kaulitz

Paparazzis, skrikande fans och två mycket olika kändisar vid första ögonblicket: Tokio Hotel-sångaren och modedesignern, de är båda bland Tysklands mest framgångsrika exportvaror som aldrig har träffats förut, men kommer väldigt bra överens. Kvällen börjar i showrummet där Wolfgang Joops märke "Wunderkind" finns, där Bill Kaulitz på en gång börjar testa Joops kollektion frivilligt. Kaulitz erkänner att han skulle vilja designa en egen kollektion, men är entusiastisk över Joops nya idéer. Sen går dem till toppen av Eiffeltornet. Bill Kaulitz har belägrat Paris' mest kända plats med Tokio Hotel framför en halv miljon människor tidigare, men har aldrig varit uppe i det förrän ikväll. Ett besök till Palais Beauharnais följer. Här hittar man huvudkvarteret för den tyska ambassadören, här har redan Wagner och Bismarck bott. Joop och Kaulitz visar sig vara mycket imponerade av Napoleons empire-stil. På Café de Flore pratar dem om seriösa ämnen, såsom förbannelsen av Internet och även om den ökande bristen på uppskattning av konst och kultur. Har det rapporterats att det senaste Tokio Hotel albumet fick större delen av låtarna spridda på Internet? Inte så konstigt att den allmänna förväntan på nya plattor minskar. Innan de fortsätter, tar Joop snabbt upp en penna och papper för att göra ett porträtt av sångaren. Så mycket som Bill Kaulitz är nöjd med hans oanmälda besök i Paris, skonar det verkligen honom från den vanliga hypen? Det hjälpte inte: När de två lämnar Café de Flore, väntar redan paparazzis på dem. Fansen har redan tagit över, de har lagt ut bilderna med Kaulitz och Joop på Internt och Twitter från kvällspromenaden. Vid Pont des Arts kommer Joop och Kaulitz snabbt överens: Paparazzis måste ha det värsta jobbet. Slutligen avslutas natten med en mode-maskeradbal som påminner om filmen "Eyes Wide Shut" där de två nattugglorna glömmer bort tiden. Nästa morgon träffas de återigen på Wunderkinds modevisning. De bytte telefonnummer med varandra och vill träffas igen, Wolfgang sade att de är "som tvillingar som blev separerade vid födseln".

"Durch die Nacht mit" är ett ganska stort program. Men det handlar också om rädslan för åldrande, det innebär att behöva uppfinna nya och fortfarande försöka se bra ut. Bill Kaulitz och Wolfgang Joop är två perfektionister som är medvetna om sina kontrollvanor, och under denna kväll har de lärt sig att hålla kontrollen.

Datum för sändning: 7 december 2010 kl 00.15 på Arte.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[TH.de]: EMA omröstnings-helg!


EMA omröstnings helg!

Nu är det bara ett par dagar kvar och sedan avslutas årets EMA omröstning. Så spring än en gång till tangentbordet och rösta som galningar!! Stötta Bill, Tom, Gustav & Georg i kategorin "Best World Stage Performance"! HÄR kan ni rösta. Tack för erat stöd!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

MTV EMA 2010 - Vote for Tokio Hotel!


> http://ema.mtv.se/artister/tokio-hotel <


Alice Cooper och Bill Kaulitz' reklamkampanj för Saturn ~5

Wallpapers:

Källa: Saturn.de.


Tokio Hotel @ Facebook - 29/10 2010


"DAA är en organisation nära hjärtat på killarna i Tokio Hotel: efter Fashion Against AIDS kampanjen i maj 2009, har Bill och Tom nu bidragit med tre bilder till den första boken av DAA som heter "The First Dacade". [tillgänglig från och med tidigt i november]. Bill och Tom har även signerat en av de tre bilderna som kommer att läggas ut för auktion ikväll [29 oktober] från 18.00 på Camp & Campo i Berchem, Belgien. Om du inte kan vara där, kan du även buda via telefon."

Rykte: Tokio Hotel konsert i HD på biografer?!

Konserter i HD på biografer
En trend som Movieland leder. Snart kommer Depeche Mode och Tokio Hotel att visas på den stora skärmen.

Biografen Movieland söker nya alternativ för familjeunderhållning, och har vågat sig in i projektionen i spektakulära konserthallar och stora skärmen i HD. Bolaget meddelade på fredagen att Florida kommer ännu en gång att visa Big Four metalkonserten för alla som har beställt.

"Det var en stor tillfredställelse att veta att folk som ofta inte har råd med en biljett på $100.000, kan se sina favoritband genom magin på bio", sade Ricardo Osorio, marknadschef för Movieland. Och snart kommer vi att visa den sista turnén med Depeche Mode. "Det är samma sak som med den stora framgången i Turf Club", sade Osorio.

Biografkedjan har även en konsert med Tokio Hotel, så ni måste vara mycket uppmärksamma på skylten under de kommande dagarna.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Uppdaterar vartefter kring det här. Spännande om det är sant! =) Detta gäller Movieland i Chile. ^_^


Bravo WebTV - 29/10 2010

Bravo ger ännu en gång bort signerade Reebok skor av Tom:

Link.


Kilk #131/2010 - (Malaysia)


Bills reklam för Saturn i Freiburg, Tyskland


Georg backstage - 2007


Bigger:


Sonohra pratar om Tokio Hotel


Den italienska duon Luca och Diego Sonohra pratade om Tokio Hotel i en intervju med den
italienska sidan GingerGeneration. De två var på konserten i Padova, Italien den 26 mars i år.
~~
Och vilken är den bästa konserten ni har gått på?
Diego:
Tja, vi har varit på några konserter. Vi gillade Eric Clapton.
Luca: Jag har varit... Ja, den första konserten jag var på var Baglioni, sen Biagio Antonacci, Noemi, Tiziano Ferro... Och Tokio Hotel.

Hur var Tokio Hotels konsert?
Luca:
Jag kan inte ge något uttalande som ett fan, utan mera som någon som gick på konserten för att se ett internationellt band. En internationell konsert är en bra show, scendesignen är vackrare och så. Men jag personligen föredrar en annan typ av konsert eftersom jag inte gillar den typ av genre. Jag fokuserade bara på showen, oftast går jag på amerikanska konserter. Men det är en smaksak.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Reebok-tävling: Info Uppdatering!


I ett mejl till ett fan kom detta svar från Reebok:

"Kära fans. Vi ligger i det sista nu med att planera resan för de kommande vinnarna. Vi kommer att meddela vinnarna och resans mål inom de kommande 14 dagarna. Hälsningar, Reebok Corporate Communications."

Designers Against AIDS @ Facebook - 28/10 2010


"Kommer det några Tokio Hotel fans till DAA-auktionen i Antwerp imorgon (fredag) kväll? Om så, kan vi erbjuda Tokio Hotel/FAA tshirts också! En tjejtröja - storlek 36, en killtröja - storlek M."


"Vi kommer att lägga ut två Tokio Hotel tröjor för auktion här på Facebook - det högsta buden senast den 1 november vinner och pengarna kommer att gå till vårat utbildningscenter!"

Bilder på tröjorna:

Reklam för Tokio Hotels konserter i Chile & Peru


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~72


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 20-26e Oktober 2010.
#251 - Onsdagen den 27e Oktober 2010: 

California surfing?!
Inte precis...Detta är dock den tyska surf-varianten ;)

Video - Youtube: Standing Wave München.
#251 - Lördagen den 30e Oktober 2010:

Intryck av NYC
Ensam i New York (nej, inte Kevin) - en kortfilm av Giuseppe Vetrano. Denna stad är konst.

Video - Vimeo: Alone in New York.
#252 - Söndagen den 31a Oktober 2010:

Behövs en inspiration för....
...Halloween? Kolla in det riktiga Transformer livet!

Youtube: FESTA A FANTASIA UBERABA 2010 - TRANSFORMER.
#253 - Måndagen den 1a November 2010:

MTV Europe Music Awards & Vinn iPod Nano med Touchscreen!
Förra veckan berättade jag för er om JFSebastians album och jag vill inte göra för mycket reklam för våran THTV kameraman, men nu ger JF bort en exklusiv "Hundeleben" iPod på sin Facebook... Även om ni naturligtvis bara är mina fans, så kan ni få den nya iPod Nano med pekskärm! ;-) Och vi från Tokio Hotel behöver eran TH Fan-Power! Det är bara några dagar kvar [till 4 november] att ge sin röst på...det gäller även omröstningen i kategorin "Best World Stage Performance"!! Rocka omröstningen & tack för allt stöd! > HÄR är omröstningen...

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa:
Tom Kaulitz's blog.

MTV EMA 2010 World Contest!


MTV EMA 2010 World Contest
Det är bara en vecka kvar att rösta på MTV EMAs 2010 och officiella Tokio Hotel fanclubs världen över har gått samman igen för att skapa ytterligare en cool tävling för er! Vad är bättre än att Tokio Hotel vinner ett MTV EMA pris? Fans som vinner priser! Och OM vi har grymma priser till er att vinna - allt från signerade CDs till tshirtar!

Men, det här är grejen: fans kan inte vinna om inte Tokio Hotel vinner. Det är inte mer än rättvist, eller hur? Så erat uppdrag, aliens, är att rösta och gör så att Tokio Hotel vinner MTV EMA priset "Best World Stage Performance". Och om de gör det, kan du vinna ett av våra grymma priser!

Vad ni ska göra:
- Rösta på Tokio Hotel så de vinner MTV EMA priset för "Best World Stage Performance":
http://ema.mtv.tv/artists/tokio-hotel

- Skicka ett mejl med ditt namn (för -och efternamn), land och överskriften på mejlet ska vara "I've voted for Tokio Hotel" till: EMAcontest@gmail.com.
- EMA omröstningen stänger den 4 november 2010 och ni kan skicka in era mejl till 5 november 2010.

OBS: Ni måste ta fram era fantastiska röstningsfingrar och Tokio Hotel måste vinna, annars kommer INGA priser att delas ut. Här är några av de grymma priserna:

Plus! Häng med oss och fans världen över genom att ha #EMATH på Twitter för att göra den här sista veckan av röstning ännu roligare. Visa alla hur mycket du har röstat, haft små "votingparties" osv. Att dela med sig gör röstningen mer spännande och det ska göras på dagen då EMAs är: den 7 november 2010.

Om Tokio Hotel vinner EMA priset för "Best World Stage Performance", kommer vinnarna i tävlingen att presenteras på fanclubarnas sidor den 8 november 2010. Fanclubs som anordnar denna tävling: Österrike, Belgien, Kanada, Tjeckien, Danmark, Tyskland, Finland, Frankrike, Litauen, Filippinerna, Rumänien, Ryssland, Spaninen, Nederländerna, Ukraina och England.


Saturn-fotografering. Los Angeles, California - 2010
Bilder: Tino Pohlmann.


[MTV Buzzworthy.com/blog]: En riktig EMA-Halloween


En riktig EMA-Halloween
Halloween - helgen då det är acceptabelt att hälla fejkblod över hela kroppen och knacka på främlingars dörrar och kräva godis - är snart här. Eftersom vi är alldeles för upptagna med att leva, andas och drömma om EMAs, kan vi inte hjälpa till men vi måste visa - den galan är också snart här - våra kostym val.

Damer och herrar, här är vår Top 5 EMA-liknande kostymidéer:
#1 - A "California Girl".
#2 - Justin Bieber's hairflip.
#3 - Kanye West's Living Quarters.
#4 - Muse's Biggest Fan.

#5 - Echelon/Alien Superfan. Föreställ er detta: hälften av Jared Letos tuppkam och hälften av Bill Kaulitz' spikiga hår. Dubbelansiktet kommer inte att ha någonting med denna hyllning till den övermänskliga fandomen att göra, med en mus i varje hand och styrkan att rösta som om det inte finns någon morgondag.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Bills reklam för Saturn i Darmstadt, Tyskland


[Bild.de]: Facebook-miljonärer


Facebook-miljonärer
Dessa kändisar har mest vänner, kontakter och fans.

Vem är den största stjärnan på Internet?
Michael Jackson [† 50], kungen av pop, är även en superstjärna på Facebook. Med 22 miljoner fans, är han den med mest kontakter och det blir fler och fler varje dag. Förra veckan ökade antalet fans med nästan 10%.

Strax efter Jacko på plats nummer två är Lady Gaga [24]! På hennes Facebook profil har hon 21 miljoner fans. Efter henne kommer kändisar från Tyskland: Bandet Rammstein kommer med 1,7 miljoner kontakter till ett respektabelt värde. Följt av Tokio Hotel med ca en miljon fans.

Andra tyska kändisar verkar misslyckas med miljonstrecket. Tokio Hotel följt av Paul Van Dyk, Heidi Klum och Paul Kalkbrenner, alla med flera hundra tusen fans.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


(utanför VIVA Live studion) Berlin, Tyskland - 2/10 2009

By: Lilli.


Designers Against AIDS @ Facebook - 27/10 2010


Ninette Murk, skaparen av Designers Against AIDS, håller upp Tokio Hotel-affischen man får med i varje bok.

Större bild:

Bill Kaulitz och Alice Cooper i reklam för Saturn


Link.
~~
Utomjording: Du Bill, får jag spela i ditt band?
Bill: Tja, vad kan du spela?
Utomjording: *tar upp en vuvuzela* Ehh..
Bill: *suckar djupt, Alice håller för öronen*
Utomjordingen: *börjar spela*
Bill: Det tycker jag nog allt att du får..  
Alice: Det är en fråga om teknik!
~~

Link.
~~
Alice: *Bill kommer in med en fågel på axeln* Vad är det där för fågel?
Fågeln: Hur ska jag kunna veta det?
Alice: *ser chockad ut*
Bill: Kan DU prata?
Fångeln: Kan du sjunga?
*alla börjar skratta*
Bill: Det är en fråga om teknik!
~~

(flygplatsen) Hamburg, Tyskland - 24/10 2010

HQs:


Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~20


Bilder: StageFoto.com.


De Bravo #44/2010


#1 (till vänster): Bill Kaulitz - Tokio Hotel-sångaren [21] lånade ut sin röst i båda "Arthur und die Minimoys"-filmerna.
#2 (till höger): Gossips to Go - Grymt reklamavtal för Bill Kaulitz [21] från Tokio Hotel. Bredvid rock-farfar Alice Cooper gör han en rolig reklam för Saturn. Men det är inte det enda: Den 15 december kommer Bills största dröm att uppfyllas. Då kommer Tokio Hotel att ge sin första konsert i Tokyo. Jippie!
Engelsk översättning: TH-Info. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

ZDF Leute Heute - 26/10 2010


Link.


Designers Against AIDS @ Facebook - 26/10 2010


Här är Bill och Toms bilder till boken "Designers Against AIDS - The First Decade!", bilderna är upplagda på www.beautywithoutirony.com av DAA.

Bilder av Bill och Tom Kaulitz:


Alice Cooper och Bill Kaulitz' reklamkampanj för Saturn ~4


Superfã Teen #11/2010 - (Brasilien)


[Bild.de]: Tokio Hotel - med fyra hundar till Los Angeles


Tokio Hotel - i ett privatflygplan med fyra hundar till Los Angeles
I nattmörkret kliver Bill och Tom Kaulitz [21], från Tysklands mest internationellt framgångsrika rockband Tokio Hotel, på sitt privatflygplan på flygplatsen i Hamburg.

De har sina fyra hundar med sig och oändligt många resväskor transporteras på planet av flygplatspersonalen. Tvillingarnas destination: Deras nya hem, Los Angeles i Usa.

Det är ett avsked för en längre tid. Med sin producent och manager David Jost, som har bott i Beverly Hills sedan ett år tillbaka, vill de jobba på nya låtar under de kommande månaderna. BILD fick veta att Bill och Tom flyttar in i ett hus i West Hollywood.

Nu hoppas de europeiska fansen att bandet kommer att vara i Madrid den 7 november där Tokio Hotel är nominerade för ett MTV EMA pris tillsammans med Green Day, Gorillaz och Katy Perry.


Engelsk översättning: Loren. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Gammal bild på Devilish


¤ Nytt blogginlägg med svensk översättning - här.


VOX Prominent! - 24/10 2010


Link.


RTL Punkt 9 & Punkt 12 - 25/10 2010


Link


Link.


Alice Cooper och Bill Kaulitz' reklamkampanj för Saturn ~3


La Onda #10/2010 - (Ecuador)


Mininyheter - 25/10 2010

¤ Precis som tidigare nämnt så lovade Universal Music Argentina att anordna en tävling för de argentinska fansen där de kunde vinna biljetter och närvara vid Tokio Hotels konsert i Chile den 28 november. För att kunna delta måste man vara mellan 18-30 år och bosatt i Argentina - delta här: Universal Music Argentina.

¤ Glöm inte bort att rösta - Don't forget to vote: Tokio Hotel as Best World Stage Performance @ MTV EMA 2010.

¤ Gå in och rösta HÄR på vem ni tycker är den snyggaste kändisen. Allt ni behöver göra är att skrolla ned lite och klicka i antingen Bill Kaulitz eller Tom Kaulitz. Just nu står det: Nick Jonas 22% - Bill Kaulitz 26% - Tom Kaulitz 6%.

EldoTV: Tokio Hotel i Luxemburg - 22/2 2010


Link.


Designers Against AIDS @ Facebook - 25/10 2010


"Och här är den! En av bilderna tagna av Bill och Tom Kaulitz för DAA och boken, handsignerad av dem och uppe för auktion i Antwerp den 29 oktober på auktionshuset Campo & Campo! Bilden kan ses där denna vecka varje dag mellan 11.00-18.00. Vad tycker ni?" - Designers Against AIDS via Facebook.

Större bild:

(Schlag den Raab studion) Köln, Tyskland - 12/9 2009


By: Billshase.


Gustav och Bill (by Biby)


Kristian Nord om arbetet med Tokio Hotel


Intervju med låtskrivaren Kristian Nord
[...] Jag har sett listan av låtskrivare på Tokio Hotels album "Humanoid". Naturligtvis finns Peter Hoffmann, David Jost och Pat Benzner med (som har varit en del av deras team sedan bandet fortfarande hette Devilish), likaså Bill och Tom Kaulitz. Dessutom var Dave Roth med och skrev albumet "Schrei" med bland annat "Durch den Monsun". Alla andra låtskrivare och producenter genom åren eller årtionden finns på plats; som "Best Of" i den amerikanska musikscenen: The Matrix (ett extremt framgångsrikt team av producenter som har producerat mycket till exempelvis Avril Lavigne), Desmond Child (Bon Jovi bland andra, Alice Cooper, KISS, Cher, Dream Theater), Jonathan David (KoRn), Guy Chambers (Robbie Williams), Martin Kierszenbaun (Sting, Lady Gaga, chef för A&R Interscope Records) ... och du, Kristian D. Nord (ingen annan låtskrivare/producent).

Hur lyckades en relativt ung producent som du komma in i ett sådant team? Hur gick det för dig? Vilka tips kan du ge till blivande musikproducenter?
Kristian Nord:
"Som ofta så har tur alltid haft lite med det att göra. Jag kom till Tokio Hotel då projektet redan var mega framgångsrikt. Framgången var inte pga mig, utan jag var bara glad att jag kunde ge min kreativa input på ett projekt av denna kvalité och kunde bidra till bandets ljud. Pat Benzner, som jag har jobbat med i över 10 år och är även en väldigt bra vän till mig, presenterade mig för hans team. När "Scream" blev en succé i Amerika, och när detta tyska band blev det första att vinna ett pris på MTV VMA, använde vi denna hype för att få människor ombord på vad vi redan dyrkade. Det hade mer med det roliga och kreativiten att göra än med affärer. Jag tror det bästa tipset jag kan ge till unga producenter och musiker är att de inte ska nöja sig så lätt. Oavsett om det är med Desmond Child i Amerika eller med Andreas Herbig i Tyskland: det som förbinder dem är att de bara stannar när de är hundraprocentigt nöjda. Även om det innebär att söka två dagar efter rätt ord eller tre dagar för att mixa ihop allt och börja om från början igen. Uppoffring och uthållighet är också viktigt. Under mina 20 år (jag är 33 år nu) jobbade jag mycket gratis för öppna dörrar och gör så fortfarande utan att tänka i förväg om jag är övertygad av en artist. Om man sedan gör ett konstant bra arbetet kommer man också att ha framgång. Dock borde man även vara realistisk. Jag vet till exempel att jag aldrig i hela mitt liv har varit lika bra och snabb på texter som David Roth och Ryan Tedder. Man ska alltid varit kritisk, sedan fokusera på sina starka sidor och försöka optimera. Det finns alltid utrymme för förbättring." [...] 


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa: Bandologie.de.


Vote: MTV EMA 2010 & CMA Wild & Young Awards 2010

Rösta på Tokio Hotel - Vote for Tokio Hotel

> Rösta här - Vote here <

> Rösta här - Vote here <


(utanför hotellet) Dortmund, Tyskland - 13/6 2008By: Billshase.


(signering) Köln, Tyskland - 27/8 2009By: Billshase.


Saturn - ReklambladScans: Hurricane.


Alice Cooper och Bill Kaulitz' reklamkampanj för Saturn ~2

Affisch på Saturn i Berlin.

---


Bills tshirt för Saturn


Neil Barrett - 973kr SEK - LuisaViaRoma.com.


Köp L'Uomo Vogue på Press-stop.se nu!!!


http://www.press-stop.se/kiosken/ <


Designers Against AIDS @ Facebook - 23/10 2010


"250 snabba DAA/TH fans kan beställa boken direkt från oss från och med idag! Skicka 29,95€ + shippingkostnader (se nedan) till vårat PayPal konto (tokiohotel@designersagainstaids.com) - glöm inte bort att skriva med ditt namn och din adress!

Shippingkostnader:
Belgien: 5€ för 1 eller 2 böcker och 10€ för 3-5 böcker.
Europa: 15€ för 1 eller två böcker och 25€ för 3-5 böcker.
Resten av världen: 20€ för 1 eller 2 böcker och 40€ för 3-5 böcker." - Designers Against AIDS via Facebook.

Mininyheter - 23/10 2010

¤ Fick ett mejl av en tjej som heter Ida som har en liten tävling där man kan vinna en bild på Bill från hans Vogue fotografering 2009 med Karl Lagerfeldt. Om någon av er är intresserade av att vinna bilden, klicka då HÄR för mer information. n_n

¤ Radio HitzFM: Paramore vs Tokio Hotel. Rösta på Tokio Hotel (som nu leder med 74.1% över Paramore med 25.9%) - HÄR. Skrolla ned lite och titta på höger sida tills ni ser följande och tryck i TH, sedan "Vote":

¤ Reklamaffischer på Tokio Hotels konsert i Santiago, Chile den 28 november 2010:

¤ Som tidigare nämnt så är Tokio Hotels låt "Humanoid" med i "Rock Band 3" som kommer att börja säljas den 26/10 2010. Smygtitt:

Link.


ZDF Leute Heute - 22/10 2010


På tal om Halloween
Lagom till den läskiga festen hyrde ett elektronikföretag in den gamla-gothen Alice Cooper och den unga-gothen Bill Kauliz som deras nya reklam-dröm-par. Nästan som far och son. Förhoppningsvis gör inte kunderna snabbstopp.
Engelsk översättning: TH-Info. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon.

[TH.de]: Bill i ny reklam!


Bill i ny reklam!
Ut i rymden med Bill Kaulitz och Alice Cooper - det är nämligen den aktuella reklamkampanjen för Saturn. > Kolla in reklamen och berätta vad ni tycker om den.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta -
Källa:
http://www.tokiohotel.com/de/#news/bill-in-neuem-spot---637.html

Sebastian Steffens nämns i Toms blogg


Läs vad som står i Toms blogg om Sebastian Steffens (längst till vänster bredvid Natalie)
med svensk översättning HÄR! Han har tydligen börjat producera musik.. n_n


Alice Cooper och Bill Kaulitz' reklamkampanj för Saturn ~1Bildkällor: MediaSaturn.com och BZ-Berlin.de.


[Bild.de]: Bill Kaulitz i ny reklam!


Vilken konstig monsterrock-barrunda!
Sångaren Bill Kaulitz [21] i Tokio Hotel känns, bortsett från de tre vilt stylade utomjordingarna och rockaren Alice Cooper [62] vid baren, helt klart väldigt bra.

Han är klädd i läder, stylat hår och silverkedjor, har en blåfärgad drink framför sig. Och vi frågar oss: Vem här är egentligen utomjordingen? Bilden är en del av den nya reklamkampanjen för elektronikkedja butiken "Saturn" som kommer ut under den kommande julsäsongen.

Det nya kampanjmottot lyder "Nu rockar det verkligen!"
Den unge rockaren Kaulitz besökte rock-legenden Cooper i hans rymdbar. Mötet mellan musikgenerationerna: självironiskt, vitsigt! Cooper och Kaulitz släpper ifrån rockstar-klichén i reklamen.

Tokio Hotel producentern och managern David Jost sade till BILD: "TV-annonserna och bilderna för den här kampanjen producerades nyligen i en filmstudio i Los Angeles. Utomjordingarna och scenerna var speciellt byggda för denna reklam."

Mot slutet av året kommer reklamen som sångaren deltog i att sändas på TV -och radio samt i tidningsannonser, billboards och på Internet. För exakt ett år sedan presenterades Alice Cooper som "Saturn"s första reklamansikte.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Metro - 13/10 2010 (Ryssland)


[N-TV.de]: Kaulitz och Cooper gör reklam för Saturn


Darra av skräck: Kaulitz och Cooper som tvillingpar
Lagom till Halloween får chock-rockaren Alice Cooper ett kändisstöd i reklam: Tokio Hotel-stjärnan Bill Kaulitz är det andra reklamansiktet för den stora tyska elektronikkedjan.

Kaulitz-managern David Jost bekräftade engagemanget av 21-åringen inför julen på fredagen: "I helgen kommer en omfattande reklamkampanj med Bill Kaulitz och Alice Cooper att lanseras för Saturn." TV-annonsern och bilderna för kampanjen har producerats i en filmstudio i Los Angeles. Den 62-årige Cooper har gjort reklam för elektronikkedjan en längre tid.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Bildkälla: HNA.de - Reklamvideon:

Link.
~~
Alice: *Bill kommer in* Vem är du?
Bill: Jag är Bill Kaulitz!
Utomjording: Vem som helst kan säga det.
Bill: Kolla! *öppnar dörren, fangirls börjar skrika*
Alice: Så kan jag också göra! *öppnar dörren, gamla män börjar skrika*
Bill: Det är en fråga om teknik!
---
Enligt PressePortal.de kommer Bill Kaulitz och Alice Cooper vara med och marknadsföra Saturn i TV -och radioreklamer samt annonser, billboards, online och på själva försäljningsstället för Saturn. Det kommer alltså fler videor och bilder med andra ord. ^_^

Zona Joven #111/2010 - (Peru)[Bild.de]: Komikern Matze Knop: "Jag är så många!"


Komikern Matze Knop: "Jag är så många!"
Komikern och imitatören Matze Knop [35] är bland annat känd för att klä ut sig till kändisar. Han har en ny bok som heter "Wer ich bin - und das sind viele" där han berättar om varför han klär ut sig till kändisar. Han har klätt ut sig till alla från Cristiano Ronaldo och Lady Gaga till den italienska fotbollsspelaren Luca Toni.

Nu har han även klätt ut sig till Tom Kaulitz:

..Vad tycker ni, är han inne på rätt spår? XDD

Källa - Bild.de.

Bravo WebTV - 21/10 2010

Man kan vinna ett par Reebok-skor signerade av Tom Kaulitz via BRAVO. Starta vid 02.10.

Link.


Gustav vet hur man hoppar snyggt. XD

HQs:


Diario 16 - 17/10 2010 (Peru)


Rykte: Har Tom modellat & intervjuats för Miskeen?


Det sprids bland fansen att Tom har gjort en fotografering och en intervju med Miskeen. Dock vet jag inte om det stämmer än, men förhoppningsvis och om det kommer ut någon info kring detta, så uppdaterar jag inlägget! Stay tuned! n_n

Tom i en jacka från Miskeen - bild från Miskeens MySpace:

Tokio Hotel Japan @ Facebook - 19/10 2010


"Hej! Den här gången blir det en uppdatering om bandets senaste information! Jag har hört att bandet har påbörjat sin repning i Tyskland inför deras Latinamerika turné nu i vinter. Jag har också hört att det finns nya bilder på bandet som togs nyligen. [...]"

Det finns även ett annat inlägg där det står att bandet blev överraskade över hur mycket frågor de fick av fans som de sedan ska svara på i den japanska specialversionen av DVDn. Det står också att de har mer inplanerat och de tackar för allas stöd. n_n

Ru Bravo #41/2010 - (Ryssland)


Notas Para Ti #239/2010 - (Mexiko)


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~71


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 10-19e Oktober 2010.
#248 - Onsdagen den 20e Oktober 2010: 

Det är därför jag älskar hundar!

Video - Youtube: Lotto 'Lucky Dog' by DDB NZ and The Sweetshop.
#249 - Fredagen den 22a Oktober 2010:

JFSebastian...
....vår kille bakom THTV kameran har börjat producera musik nu. Vi behöver inte ha någon rädsla för konkurrens, för som soloartist har han naturligtvis inte lika mycket stöd av musikaliska genier som vi har med Georg ;-) Fortfarande ganska coolt dock. Kolla in videon med fyra låtar från hans album "Hundeleben". Omslaget blev inte heller dåligt... Eller vad tycker ni?

> Mer info hittar ni på JFSebastian's Facebook sida. Och här är direktlänken till nedladdningen på iTunes.
 
Link.
#250 - Måndagen den 25e Oktober 2010:

Mexico City!
Ser fram emot att få uppträda där!

Video - Vimeo: CD. DE MÉXICO, video documental.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Amadeus Music Awards. Wien, Österrike - 25/5 2006

Bill med fans:


Cosmopolitan: Rösta på Tokio Hotel som Best Group


Gå in > här < och klicka er vidare till andra sidan och tryck på Tokio Hotel.
Sedan skrollar ni ned och fyller i namn & email och trycker på "Enviar" så är det klart.


[TH.br]: Tokio Hotel bekräftar konserter i Latinamerika!!!


Tokio Hotel bekräftar konserter i Latinamerika!!!
Tokio Hotels framgång spred sig snabbt över hela Latinamerika. Bandet har fått flera guld -och platina skivor, utmärkelser, bombat radiostationer med flera av deras hits på Top 5 listorna och tagit hem fyra priser på den prestigefyllda MTV Latin Music Awards.

Nu kommer de fyra rockstjärnorna återvända med deras första konserter i Latinamerika! Bill, Tom, Georg och Gustav har bekräftat att de kommer att göra fem konserter från och med den 23 november 2010 i Brasilien. Slutet på denna Latinamerika turné är på "Palacio de los Deportes" i Mexico City den 2 december 2010.

Det unga tyska rockbandet är glada att äntligen få kunna presentera sin extravaganta liveturné och ta med sina latinamerikanska fans på en resa till Humanoid City. Läs alla detaljer om konserterna:

23 november i São Paulo [Brasilien] | > Köp Biljetter.
25 november i Lima [Peru] | > Köp Biljetter.
28 november i Santiago [Chile] | > Köp Biljetter.
30 november i Monterrey [Mexiko] | > Köp Biljetter.
2 december i Mexico City [Mexiko] | > Köp Biljetter.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa:
http://www.tokiohotel.com/br/#news/tokio-hotel-confirma-shows-na-america-latina---636.html


Intervju med Massimo Morini om Tokio Hotel


Som många av er vet var Tokio Hotel gäster vid Festival della Canzone 2010 där de uppträdde med World Behind My Wall tillsammans med en orkester. Massimo Morini var dirigenten och här är den italienska fanclubens intervju med honom:


Blev du kontaktad att arbeta med Tokio Hotel?
"Jag letade efter en manager hos skivbolaget Universal eftersom på årets festival, som dirigent, letade vi efter sju artister som tillhörde detta skivbolag. Så därför gjorde jag denna uppgift."

Vem skrev arrangemanget av WBMW?
"Jag tillsammans med min kollega och violinist, Maurice Borzone. Vi började i slutet av januari. Våran idé var att spela hela orkestern, så jag "ställde in" den ursprungliga: på tangentbordet har jag anförtrott strängarna och så vidare. Vi gjorde flera simuleringar i studion med orkestern. Allt detta skickades sedan till italienska Universal och sedan till Tyskland. Vi hade flera telefonmöten för att diskutera projektet och lyckligtvis fick vi aldrig några problem. Vi var överens om allt."

Repade du med killarna från Tokio Hotel?
"Vi gjorde repningen samma dag som de anlände, precis kl 15.30 och en sak som slog mig om dem var att under repningen tog de bort sina hörlurar och bad mig att göra ett klargörande och öva in msuiken, och mot slutet var allting bra. Jag tyckte de var väldigt ödmjuka eftersom vanligtvis när en artist hittar något fel under testen, blir läraren utskälld på scen."

Vilket betyg skulle du ge killarnas uppträdande på scenen?
"De var perfekta. De gjorde inga misstag. Bill hade aldrig några problem med rösten."

Har du hört talas om dem tidigare?
"Självklart, jag känner till de flesta av deras låtar, men har aldrig studerat dem. När jag arbetar med en artist försöker jag alltid att studera dess liv och det gjorde jag med dem."

Vilket intryck gav killarna?
"Ett mycket bra intryck. Artister är väldigt professionella, trevliga och korrekta. Det är inte alltid som unga människor är det. Jag såg att de var mycket lugna. De var medvetna om hur det var att sjunga på scen som internationella kändisar. Under en paus frågade jag Bill hur de slungades in i denna värld och hans svar var "det var vad vi ville."

Har killarnas utseende påverkat din åsikt om dem?
"Nej. Eftersom vi läste deras biografi innan vi träffade dem, störde jag mig inte alls på deras utseenden. Jag stannade inte vid ytan som många andra."
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: THOIFC.


Mininyheter - 20/10 2010

¤ Den spanska konsertarrangören Planet Events Madrid ger bort en Humanoid City-affisch signerad av killarna själva. Instruktionerna kan ni läsa nedan och det är endast spanska fans som kan delta i tävlingen om att vinna affischen.

¤ People's Choice Awards 2010: Rösta på Tokio Hotel! För att kunna rösta på Tokio Hotel, måste ni klicka på "övrigt" och sedan skriver ni i "Tokio Hotel - Dark Side of the Sun" i kategorierna "Favorite Rock Band" och "Favorite Song". I varje kategori kommer det att bli 5st som går vidare (de tillkännages den 9 november 2010) till den stora finalen som äger rum den 5 januari 2011 i Usa - Galan kommer att sändas på CBS. Rösta här: Favorite Rock Band och Favorite Song. Printscreen om ni inte förstod:

¤ Glöm inte bort att rösta - Don't forget to vote: Tokio Hotel as Best World Stage Performance @ MTV EMA 2010.

Dagens bild - Gustav


(anländer) Gröbming, Österrike - 12/8 2006


Bilder: The Pure.


[GingerGeneration.it]: EMA & TH: Ett steg tillbaka


EMA och Tokio Hotel: Ett steg tillbaka
Från 2007 till 2009 och aldrig förlorat ett pris: I år? Då blickar vi tillbaka på Tokio Hotels hits!

I hopp om att få se dem flyga till Latinamerika och sedan till Japan, väntar vi fortfarande på hurvida
de kommer att vara närvarande eller inte i år. Vi väntar fortfarande på om de tar hem sitt fjärde pris.

Tokio Hotels framgång
En video som visar vad som hände den 6 november 2007 i Monaco (fel - det var i München den 1 november, inte den 6) känns urgammal: Tom, Bill, Gustav och Georg blev nykomlingar på den stora internationella scenen. De unga killarna växte fortfarande, deras engelska var instabil med en skakig röst då de tog sin första trofé i hand. Best International Act - sedan kom vattenfallet på scenen: För många var det en tid då de etablerat sig som nya stjärnor i den internationella musikindustrin.

År 2008 ägde galan rum i Liverpool. Bill bar en fjäderväst på röda mattan och glitterjacka på showen. De kom från en ett-årig lång Europa turné och att de tidigare samma år vann en Moonman på VMAs på deras allra första amerikanska turné, retade upp den avundsjuka Katy Perry och Perez Hilton. De var även värd och presentatör på showen och röda mattan samma år på EMA. Men trots den vilda sarkasmen av de två under kvällen, tog de fyra tyskarna hem ännu ett pris: Headliner.

Berlin var staden som valdes ut för år 2009. Det var kallt och det snöade i Berlin då de firade 20-årsjubileet av Berlinmurens fall. De var värdarna: vattnet passerade mot elden, eldflammor steg inifrån arenan till tonen av World Behind My Wall. De vann det stora priset Best Group och det tillängades inte bara till fansen och de anställda, utan även till familjen och vännerna som var på plats den kvällen. "Hur kan vi glömma den sista önskan att tillbringa en underbar kväll i vårat hemland, Tyskland!"

I år är det tyska bandet nominerade i kategorin Best World Stage Performance. Kandidaterna är starka och har stort stöd, vi får se vem som tar hem segern!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Rösta på Tokio Hotel > http://ema.mtv.co.uk/artists/tokio-hotel <


Tokio Hotel Japan @ Facebook - 17/10 2010


"Hej! Imorgon är det den 18e och GOSSIPS släpps utan några som helst problem. Alla kommer väl att springa till tidningskioskerna, eller hur? Det står inte så tydligt i GOSSIPS, men det finns planer på en Meet and Greet i tidningen In Rock för vinnarna. Men eftersom det är ännu oklart vilken tid på dygnet som showcaset är på, ber vi er att komma i tid. [...]"


Tokio Hotel live i Milano - 12/4 2010
By: ?


[YesTeen.uol.com.br]: Show Guide i Brasilien!


Show Guide i Brasilien - Endast internationella artister!
Är ni beredda med plånböckerna? Den här julen är varm för de som gillar konserter. Flera internationella
artister har bokade konserter här. Och nu? Vilken ska man välja? Se de val som vi har lagt upp!

Green Day, Black Eyed Peas, Eminem, Jonas Brothers.

Tokio Hotel
OMG! Detta var utan tvekan årets överraskning. Den tyska gruppen Tokio Hotel kommer till Brasilien i november för att presentera sitt senaste album "Humanoid". Showen spelas den 23 november i São Paulo.

När: 23 november.
Var: Via Funchal.
Information: www.viafunchal.com.br.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Repris av MTV World Stage 2010


Fredagen den 22 oktober kommer Tokio Hotels uppträdande på årets MTV World Stage att visas på olika MTV kanaler runt om i världen. Det står dock inget på svenska MTV om det här än (no surprise there >_>), men eftersom det gäller i stort sett resten av världen så är det värt att markera in datumet och tiden 20.50 i kalendern för säkerhets skull.

MTV Germany: 19.00
MTV Spain: 21.30
MTV Australia: 22.30
MTV Portugal: 21.00
MTV Czech: 22.00
MTV Hungary: 23.50
MTV Russia: 01.05
MTV Ukraine: 23.30
MTV Finland: 20.50
MTV Asia (Singapore/Hong Kong): 23.00
MTV Asia (Malaysia): 00.00
MTV Netherlands: 21.10
MTV Adria: 21.00
MTV Romania: 00.00
MTV Greece: 21.00
MTV Denmark: 20.50
MTV UK: 23.00
MTV Latin Ameriva: 21.00
MTV Italy: 20.05

..det är tiderna vi har än så länge. Uppdaterar listan vartefter. n_n

[Monsunity.com]: Tokio Hotel förbereder replokalen


[...] Högt informerade källor berättade för oss igår kväll att bandet har förberett replokalen för att avsluta finslipningen av deras soundcheck för spelningen mot slutet av 2010. Tekniker och andra anställda av gruppen har redan utnyttjas. [...] En journalist och en vän hos VIVA berättade för oss att om man lägger ihop alla mejl som folk har skickat till oss om konserten som Reebok anordnar, kan König Pilsner Arena i Oberhausen säljas ut fyra gånger om. Ole!"


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

OBS! Detta är ingen officiell källa, men vi får hålla tummarna att det stämmer ändå! ;)


Reklamaffischer för Tokio Hotels konsert i Chile


Humanoid City - Poster


Süddeutsche: Wolfgang Joop pratar om Bill Kaulitz


Link.


Food fight Tokio style!Anländer till MTV VMA - 7/9 2008

Por Ti #262/2010 - (Mexiko)


Mininyheter - 18/10 2010

¤ Ett nytt inlägg i Toms blogg med svensk översättning - här.

¤ I novembernumret av den chilenska tidningen Tú kommer en exklusiv intervju med Tom och Bill finnas med. De pratar bland annat om konserten i Santiago, Chile den 28 november. I nuvarande nummer, oktobernumret, kan man även vinna biljetter till konserten.

¤ Designers Against AIDS undrar via sin Facebook hur många Tokio Hotel fans det finns. Hur många fanclubs, street teams osv. Ni kan svara till följande inlägg om ni är medlemmar på Facebook och vän med DAA:

¤ En reklamaffisch för Tokio Hotels konsert i Lima, Peru på Teleticket Wong (ett ställe där man kan köpa biljetter):

Designers Against AIDS @ Facebook - 17/10 2010


"Vi funderar på att sälja den nya DAA-boken från våran egen hemsida också och vi ska börja med 250 exemplar så snart boken kommer från tryckaren. Om vi erbjuder boken online på DAAs hemsida, kommer den enda möjligheten att köpa den bli via PayPal - blir det okej för er? Tokio Hotel fans som donerade till DAA i december vet redan hur detta fungerar, men om ni inte vet det, kolla in www.paypal.com. Berätta gärna vad ni tycker, tack! Ninette." - Designers Against AIDS via Facebook.

Japanska versionen av "Schrei"


(intervjuer) Viva Comet. Budapest, Ungern - 1/6 2006 ~2


(backstage) Moskva, Ryssland - 18/11 2006


Love Rock #24/2010 - (Brasilien)


Bill med i den franska tidningen "Guest"[Noreste.net]: Tokio Hotel kommer trots osäkerheten


Tokio Hotel kommer trots osäkerheten
Med alla internationella nyheter om osäkerhet och drogverksamhet i Mexiko, har det tyska rockbandet
Tokio Hotel inga planer på att ställa in deras besök den 2 december på Palacio de los Deportes.

"Självklart har vi fått nyheter om vad som händer i Mexiko, vi känner till situationerna i alla de länder vi ska besöka, men det stoppar oss inte", sade Tom Kaulitz i en telefonintervju från Berlin. "Dessutom har vi bara haft bra upplevelser med våra mexikanska fans, utan några som helst problem så vi är lugna över det hela och ser fram emot att få spela igen", lade sångaren Bill Kaulitz till.

Enligt de musikaliska bröderna är det enda sättet för dem att ställa in sitt besök i landet via deras skivbolag, om en naturkatastof skulle ske. "Det är den enda anledningen till att vi inte skulle åka, men det har aldrig hänt i våran karriär. Det måste vara något riktigt stort som ska hända i Mexiko för att stoppa oss från att åka dit, så det finns inget att oroa sig för. Vi kommer åka till erat land glada och fyllda med energi", sade Tom.

Kvartetten som bildades av bröderna Kaulitz, Georg Listing och Gustav Schäfer, har uppgiften att fylla ut Copper Dome, till skillnad från 2008 då de deltog i en massiv konsert som anordnades av en radiostation på Azteca Stadium. "Den här gången kommer vi själva med produktionen vi drömt om, den största och bästa vi någonsin har haft. Våra mexikanska fans kommer att bli överraskade", sade Bill.

Bland de saker som bandet har avslöjat om konserten i december finns ett pianouppträdande av Tom (första gången på scenen) liksom fyrverkerier och några av deras tidigare låtar, som "Übers Ende der Welt" och "Spring Nicht". "Vi kommer att spela mer från vårat senaste album Humanoid, men vi kommer att ta med några låtar från våra andra två album (Schrei och Zimmer 483). Vi tvekar inte på att fansen kommer att bli nöjda med konserten", anmärkte Tom.

Tokio Hotel kommer att nå mexikansk mark torsdagen den 2 december för att presentera deras Humanoid Live Tour 2010 kl 20.30 på Palacio de los Deportes.


Engelsk översättning: Stern @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


(intervjuer) Viva Comet. Budapest, Ungern - 1/6 2006 ~1

Paintings of the twins (by Ellie & Aniusia)


Муз ТV Russia: Tokio Hotel rankas som "EMO"

Tokio Hotel hamnade på 4 plats i kategorin "Emo" tillsammans med Adam Lambert i en rangordning.

Link.


[RevistaZonaJoven.net]: "Konserten kmr att bli väldigt speciell"


Bill och Tom Kaulitz: "Konserten kommer att bli väldigt speciell"
Medvetna om att deras största fanclub i Latinamerika är Peru, lovade Bill och Tom Kaulitz en väldigt speciell kväll för deras peruvianska fans. Tokio Hotel tvillingarna vet även att på konserten i Lima kommer fans från Colombia, Ecuador, Bolivia och Argentina att komma, vilket är ännu en anledning till att de verkligen levererar på Jockey Club den 25 november.

"Vi har alltid sett videor på internet som är från alla delar av världen. Vad gäller Peru, så är vi väldigt förväntansfulla eftersom vi kommer dit för första gången och vi äntligen kunna lära känna våra peruvianska fans. Det är en liknande känsla till vad vi hade under vår första turné i Usa, det var väldigt spännande att ha kontakt med de amerikanska fansen. Det var okej och vi är säkra på att det blir likadant i Peru", förklarade Bill Kaulitz i telefonintervjun med tidningen Zona Joven.

Tom Kaulitz (gitarristen i bandet och mest populär bland tjejerna) kommenterade gällande saken: "Vi försöker alltid ta reda på något om städerna vi besöker, men ibland har vi inte tid för det. Förhoppningsvis finns det en möjlighet att göra det i Lima."

Hela intervjun med tvillingarna Bill och Tom Kaulitz där de pratar om stilar, musik rivaler, stalkers och mycket mer, kommer att släppas den 21 oktober i den peruvianska tidningen Zona Joven. Det blir en upptakt till den spektakulära konserten Tokio Hotel kommer att ge för första gången i Lima den 25 november.

Biljetterna till Tokio Hotel i Lima går att köpa via Teleticket de Wong och Metro. [...]


Engelsk översättning: Lore <3. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


De Bravo #1/2006Exklusivt! Det är årets turné - Bravo tar med dig!
Hallen vibrerar, luften brinner med känslor. Tokio Hotel på turné: Det är coolt, det är bitande, det är obeskrivligt! BRAVO visar de läckra bilderna från deras mega-konsert.

Här är säkerheten på nivå ett! I backstage-område mitt i Hessen Arenan i Wetzlar springer vakterna nervöst fram och tillbaka. De kollar så att ingen främlig tar sig in där Tysklands superband hänger. Men BRAVO får exklusivt följa med Bill, Tom, Georg och Gustav på deras mega-turné. I deras lilla, men avslappnade omklädningsrum (killarna dricker mintte med socker) sitter de fyra killarna från Magdeburg på en röd soffa. De lyssnar på musik och spelar spel...

Ni ska strax upp på scenen. Hur känner ni er innan?
Georg:
Innan vårat uppträdande är vi alltid fruktansvärt nervösa.
Tom: Men sen när jag väl står på scen är all nervositet borta!

Och hur känns det att stå framför 5000 fans som ständigt skriker?
Gustav:
Det känns som om man gör något otroligt som man aldrig har gjort förut. Så är det alltid för mig. Adrenalin-kick!
Tom: Först måste man vänja sig vid allt. Man har ögonkonktakt med de i den främre raden. Från den andra låten kan jag njuta fullt ut! Då är allt grymt!

Vad tycker ni egentligen om att era fans skriker så högt?
Tom:
Desto högre de skriker, ju bättre blir kvällen. Man får gåshud. Speciellt när våran första låt "Jung und nicht mehr jugendfrei" är över.
Georg: Jag får gåshud under "Durch den Monsun". Alla sjunger med så högt i den.
Bill: Det är bra att ha öronploppar så vi hör rätt musik i våra öron. Annars skulle vi inte höra vad vi spelade pga alla högljudda fans. Dessa öronploppar är speciellt gjorda för oss. Och jag har den snyggaste. Deras är fula [flinar].

Stressar ni ofta på turné?
Tom:
Nej, allt är ganska avkopplande. Den här gången har vi inte så mycket stress. Mellan varje konsert är det oftast en dags paus.
Georg: Vi hänger inte ihop hela tiden heller. På kvällen kan alla ladda om batterierna på hotellet.
Har ni alla egna hotellrum?
Tom:
Ja! För Bill är det viktigast! Han behöver dra sig tillbaka för att vila. Det var omöjligt i turnébussen.

Finns det saker som irriterar er på hos varandra?
Tom:
Ja, vi har känt varandra länge nu. Vi kan varandras personligheter [flinar].
Hur är de?
Tom:
Gustav är väldigt envis och bitchig. Men vi märker om han inte mår så bra. Vi vet när vi ska lämna honom i fred.
Georg: Bill är den egoisten. 
Gustav: Han är också alltid sen!
Bill: Hey! Det var bara 5 minuter! Jag hade ett viktigt samtal! Annars är jag alltid i tid.
Tom: Jag är perfekt! [skrattar]
Stämmer det?
Gustav:
Skitsnack! Du är knappast perfekt. Han är värst av oss alla.
Georg: ...om han inte får som han vill, blir han tjurig!

Vad har ni packat för konserten?
Gustav:
Jag har packat tre par byxor och tröjor för varje dag. De smutsiga tvättar jag med tvål i badkaret.
Georg: Jag har nästan packat ner hela min garderob! 
Tom: Jag har tre stora väskor. Hälften av mina saker var jag tvungen att lämna hemma. Jag tog med mig en extra resväska den här gången.

Turnén börjar går emot årets slut. Hur ska ni fira nyårsafton?
Tom:
Georg och jag är absolut fans av nyårsafton. Förra året var vi ute i fem timmar och smällde av. Våra händer var stela.
Bill: Förra året satt jag ensam hemma framför TVn. Men den här gången firar vi tillsammans!
Scans: Linda. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

(i bilen på väg till arenan) Wetzlar, Tyskland - 14/12 2005


13/20 #55/2010 - (Chile)


Radio Caroline pratade med Tokio Hotel

Radio Caroline pratade med Tokio Hotel
Vi pratade exklusivt med killarna från Tokio Hotel så de kunde berätta för oss hur de känner sig inför deras presentation i vårat land den 28 november. Det tyska bandet sade att de var glada över att få komma hit, att deras fans kan förvänta sig en spektakulär konsert, fyller Movistar Arena med musik och färger.

Har ni mycket förhoppningar på konserten i Chile?
"Vi är superglada att äntligen få kunna ge våran första konsert i Chile eftersom vi har velat gjort det så länge, men det har varit svårt. Så vi är glada nu att vi äntligen lyckades få till det, och vi är spända över att få träffa våra fans och kunna ge dem en fantastisk konsert."

Vad betyder det för er att eran musik är så framgångsrik och så betydelsefull för tonåringar?
"Det är den största komplimangen vi som band och artister kan få. Det är då vi vet att våran musik verkligen glädjer dem. För detta album ville vi ge vår musik åt "livet", för människorna och även för oss själva, som en del av ungdomen. Ända sedan den bästa komplimangen så har vi kunnat fått se det i verkligheten och tonåringarna speciellt, som identifierar sig med våran musik."

Har ni någon hobby, något ni gillar att göra på er fritid eller när ni är lediga?
"Det är väldigt svårt att svara på det, det är väldigt komplicerat eftersom Tokio Hotel är vårat liv och vi är dedikerade till bandet 24/7: vi sköter allt, skriver, producerar... Det finns betydligt mycket mer Tokio Hotel än vad folk faktiskt ser. Det kräver mycket engagemang eftersom det finns alltid massvis med arbete bakom, texter måste skrivas, musiken måste skapas, repa inför spelningar, förberedningar, ge intervjuer och allt annat som är nödvändigt för Tokio Hotel. Så vi har inte så mycket fritid utanför bandet. Bortsett från det så har vi ingen hobby, ingen annan speciell talang än att skapa musik."

Hur är relationen mellan er? Relationen ni har som bröder?
"Vi tror att alla tvillingar i världen har ett oförstörligt och ett väldigt starkt band. Vårat förhållande är imponerande, nästan magiskt, eftersom vi drömmer samma drömmar och delar tankar. Vi är i stort sätt en och samma person. Vi har inga problem mellan oss. Det är faktiskt logiskt för oss att vi spenderar all tid tillsammans, äter tillsammans, går ut tilsammans, gör allt tillsammans."

Vart kom namnet på eran turné ifrån ("Humanoid City")?
"Tja, precis som det låter så vill vi representera en stad med en konstig art av människor. Och vad vi ville reflektera på var en känsla som jag och Tom alltid hade, en känsla av att vara på en planet som tillhörde oss. Vi växte upp i en väldigt liten stad i Tyskland, vilket var hemskt för oss. Det gjorde oss uttråkade och vi hatade det, så vi har alltid föreställt oss att vi var som utomjordningar som var på en annan planet. Av den anledningen kom namnet på albumet och turnén upp - Humanoid City".

Vi vet att era konserter alltid är spektakulära, kan era chilenska fans förvänta sig samma show här?
"Tyvärr kan vi inte ta med all produktion som vi hade i Europa, vi kan inte ens ta med oss vår egna scen pga avståndet. Men jag kan säga att det kommer bli en fantastisk konsert. Vi kommer att ta med alla våra kostymer, lamporna, pyrotekniken och specialeffekterna. Med det sagt, så kan alla våra chilenska fans se fram emot ett fantastisk uppträdande och vi kommer göra allt för att ge dem en spektakulär konsert."


Engelsk översättning: Vee @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kreativa Tokio Hotel fans!Tokio Hotel blev intervjuade för Radio Carolina!


Pauli Soto från den chilenska radiostationen "Radio Carolina" intervjuade Tokio Hotel för ett tag sedan och de, killarna, ska bland annat ha sagt "våra chilenska fans kan förvänta sig en spektakulär konsert!" och de ska även må fint. Intervjun finns inte uppe än, men så fort den kommer ut så lägger jag ut den här i bloggen! n_n

Universal Music: Vinn biljetter till konserten i Mexico City


Vinn biljetter till konserten i Mexico City
Om du registrerar dig på länken nedan kan du vinna en av de 5 dubbel-biljetterna till Tokio Hotels konsert i Palacio de los Deportes i Mexico City den 2 december. Registrera dig endast om du själv vet att du kan gå. =)

Källa: http://www.musx.com.mx/promociones/5/.
Direktlänk till registreringssidan.


(utanför hotellet) Paris, Frankrike - 14/6 2006


Bilder: Vio.


InRock #11/2010 - (Japan)


Designers Against AIDS @ Facebook - 15/10 2010


Nu har det blivit bestämt att det ska finnas en Tokio Hotel affisch i alla böckerna istället för att man får fixa med det själv när man beställer in boken. Bra, va? ^_^ - Designers Against AIDS via Facebook.

Bättre bild på omslaget av boken:

(utanför hotellet) Paris, Frankrike - 14/4 2010
Bilder: Norah.


Vill ni se Tokio Hotel i Tokyo? Här är er chans!

Universal Music Japan har gjort så att tävlingen om biljetter till bandets showcase i Tokyo är öppen för alla fans - oavsett vart i världen man bor. Stället där detta lilla uppträdande kommer att äga rum på är dock fortfarande okänt, mer info om det kommer ut senare. Om någon av er funderar på att åka dit, ska ni veta att 1) Japan är ett väldigt dyrt land. 2) Ni får stå för alla transportkostnader själva (flyg, boende osv), de betalar det INTE åt er.

För att kunna delta behöver man kunna lite japanska, då själva registreringen inte är på engelska eller så går ni in HÄR där instruktionerna har blivit översatta till engelska av ett fan (även länderna har blivit översätta där från japanska till engelska så man väljer rätt ;p). Man kan registrera sig fram till 15 november 2010 kl 23.59 japansk tid (kl 17.59 svensk tid). Kamera är förbjudet att ta med till arenan där spelningen kommer att äga rum. Det kommer att bli 100st vinnare och varje vinnare får ta med en vän också, så 200 fans totalt. =)

Här registerar ni er: http://www.musicreg.net/checkform?force_form=1&form_id=8821.


Gala #42/2010 och OK! #41/2010 - (Tyskland)


Tokio Hotels radiointervju med FMTU 103-7 (Monterrey)


Som lovat, här är de med mig i luren - Tom och Bill! Hej killar!
Bill och Tom:
Hej!
Min första fråga idag är när ni bestämde er för att komma till Monterrey, Mexiko?
Bill:
Tja, vi planerade en Sydamerika-turné för länge sen. Vi har velat åka dit länge och är glada att vi får göra det nu på den här turnén. Vi är väldigt glada att få kunna träffa våra fans och göra en turné där. Vi är glada att det ordnade sig till slut.
Ni är ett välkänt band nu, men vi måste komma ihåg att ni en gång spelade framför ungefär 500 personer. Nu för tiden spelar ni framför tusentals.
Bill:
Ja, det är speciellt för oss som ett band. Vi har varit ett band i 10 år nu och har upplevt allt tillsammans. Det är just det som är tjusningen i det, att vi känner till båda sidorna. Vi vet hur det känns att spela framför endast några få människor på små klubbar och vi vet hur det känns att spela mångfaldiga konserter. Det är gör oss väldigt stolta och vi njuter av det, för det oss möjligheten att få spela på andra kontinenter.
Det måste vara spännande för er att få spela på exotiska platser. Hur är det att spela framför Eiffeltornet framför mer än 500.000 i publiken?
Bill:
Det var verkligen ett häftigt ögonblick i våran karriär. Vi har aldrig sett så mycket människor förut. Det var precis under Eiffeltornet. Det är något vi aldrig glömmer och vi älskade det.
Berätta om en plats där ni vill spela, men aldrig har besökt.
Tom:
Tokyo! Och äntligen kan vi uppfylla den drömmen eftersom vi ska dit och spela i december.
Bill: Tja, och vi skulle vilja bli det första bandet att spela på en annan planet. Vi skulle vilja besöka en annan planet och bli de första att få spela där.
Det här blir inte eran första gång i Latinamerika. Ni har varit i Mexiko också, men vad tänker ni på när ni hör ordet "Mexiko"?
Tom:
 Jag minns såklart den grymma skivsigneringen, fansens energi och vi har bara bra upplevelser från Mexiko än så länge. Vi har bara varit i Mexiko City tidigare och spelat, fansens energi var helt fantastisk!
Finns det någon del under en konsert som ni gillar allra mest?
Bill:
För mig är den bästa stunden när man kommer upp på scenen och ser så många människor skrika. Att få se alla människorna är det bästa. Det är det jag ser mest fram emot under kvällen, när de sjunger med och är lyckliga över konserten. Men jag gillar den första kontakten med publiken allra mest.
Sist men inte minst vill jag fråga er, som ett band från Europa är drömmen ofta att erövra Amerika, är det viktigt för er att erövra Amerika?
Bill:
Det är väldigt svårt eftersom vi är som sagt ett tyskt band och det är väldigt svårt att slå sig ned och börja. Vi har gjort konserter, väldigt bra konserter i Usa och vi har varit på turné där två gånger, men det är väldigt svårt för oss att erövra Usa.
Innan vi avslutar intervjun.. Vad får vi se den 30 november när ljusen släcks och musiken börjar starta här i Monterrey?
Bill:
Vi kommer självklart ta med oss våran show med oss... Vi är fortfarande på våran "Welcome to Humanoid city"-turné. Det är vad vi fokuserar på. Vi kommer att ta med våran produktion - alla kostymer och samma setlista som vi hade på turnén i Europa. Vi ser verkligen fram emot det, det kommer att bli en väldigt cool show med mycket energi. [och sen det lilla meddelandet på engelska]

Engelsk översättning: TH-Info. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon - Edit! Uppdaterade översättningen lite. ^_^ Nu ska den vara bättre! ;p

Bill och Tom - 2000


Cz Bravo #21/2010 - (Tjeckien)


Tokio Hotel i Paris - 2/2 2007


In #42/2010 - (Tyskland)


Tokio Hotel Japan @ Twitter - 12/10 2010


Hej alla Tokio Hotel fans där ute!
[...] För första gången någonsin kommer ett Tokio Hotel showcase att äga rum i Tokyo (Japan) och det den 15 december. Om ni skulle vilja vara med på detta historiska event för Tokio Hotel och Tokio Hotel fansen, delta då i tävlingen och håll ögonen öppna!

Imorgon kommer det första nyhetsbrevet att skickas ut! Ser fram emot det! Det innehåller mycket saker, som en steg-för-steg instruktion på hur man kan vinna biljetter till deras showcase samt en speciell PC bakrundsbild. Det är verkligen fantastiskt! [...]
Engelsk översättning: TH-Australia.com. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[UniversoPop.com]: Tokio Hotel förbereder sig...


Tokio Hotel förbereder sig för sin resa till Latinamerika
Goda nyheter för de sydamerikanska fansen: den tyska gruppen Tokio Hotel kommer hit med sin "Welcome to Humanoid city"-turné och kommer att ge fem konserter, bland annat den 23 november och 2 december, som passerar genom Brasilien, Peru, Chile och Mexiko.

Med tanke på de fem MTV Latin Awards-priserna bandet fick, finns det inga tvivel om att de får ett varmt välkomnande. I den här videon som jag fick från YouTube visas ett meddelande om konserten i Chile.

>> Tokio Hotels Latin America Tour - Official Trailer + Chile Message.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[Prominent24.de]: Tom Kaulitz får aldrig nog av sina fans


Tom Kaulitz: Han får aldrig nog av sina fans
Med sitt band Tokio Hotel har han blivit en stjärna och Tom Kaulitz njuter fortfarande av framgången och uppmärksamheten från fansen. Fansen som mest består av kvinnor, kan inte tänka sig något annat än att få vara nära stjärnan igen. Även om det finns fans som kan gå för långt och förföljer bandet ibland, medger Tom själv att han inte kan få nog av fansen. Han menar till att passionen ger bandet massor av energi.

I november flyttar Tom och hans tvillingbror Bill till Los Angeles för att påbörja ett nytt liv. I Usa har de två massor av fans. Förutom musik, ägnar bröderna även tid till mode och reklam. Medan Bill går på modeshower och gör modelljobb, är den atletiska Tom mindre intresserad av mode. Han har istället en passion för skor. Nya och rena och det måste matcha färgmässigt med resten av outfiten. Därför har Tom redan otroligt mycket skor i garderoben. Idag kan man se den unge musikern i Reeboks kampanj där han säkert har fått, förutom sin lön, några trendiga sneakers.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


MTV EMA 2010 - Vote for Tokio Hotel!


Link.
---
Vote F5 Vote F5 Vote
Adria Regionen > http://ema.mtvadria.com/artists/tokio-hotel
Afrika > http://ema.mtvbase.com/artists/tokio-hotel
Arabien > http://ema.mtva.com/artists/tokio-hotel
Österrike > http://ema.mtv.de/kunstler/tokio-hotel
Belgien (holländska) > http://ema.mtv.be/artiesten/tokio-hotel
Belgien (franska) > http://ema.mtv.fr/artistes/tokio-hotel
Tjeckien > http://ema.mtv.cz/umelci/tokio-hotel
Danmark > http://ema.mtv.dk/kunstnere/tokio-hotel
Europa > http://ema.mtv.tv/artists/tokio-hotel
Finland > http://ema.musictelevision.fi/artists/tokio-hotel
Frankrike > http://ema.mtv.fr/artistes/tokio-hotel
Tyskland > http://ema.mtv.de/kunstler/tokio-hotel
Grekland > http://ema.mtvgreece.gr/artists/tokio-hotel
Ungern > http://ema.mtv.co.hu/muveszek/tokio-hotel
Israel > http://ema.mtv.co.il/artists/tokio-hotel
Italien > http://ema.mtv.it/artisti/tokio-hotel
Nederländerna > http://ema.mtv.nl/artiesten/tokio-hotel
Norge > http://ema.mtv.no/artists/tokio-hotel
Polen > http://ema.mtv.pl/artysci/tokio-hotel
Portugal > http://ema.mtv.pt/artistas/tokio-hotel
Rumänien > http://ema.mtv.ro/artisti/tokio-hotel
Ryssland > http://ema.mtv.ru/artists/tokio-hotel
Spanien > http://ema.mtv.es/artistas/tokio-hotel
Sverige > http://ema.mtv.se/artister/tokio-hotel
Schweiz > http://ema.mtv.ch/kunstler/tokio-hotel
UK > http://ema.mtv.co.uk/artists/tokio-hotel
Ukraina > http://ema.mtv.ua/artists/tokio-hotel


Lissabon, Portugal - 29/6 2008

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image Hosting
¤ Nytt blogginlägg av Tom - här.


Bill nämns i Bushido, Fler & Kay One's nya låt!

Bill Kaulitz nämns i Bushido, Fler & Kay One's nya låt "Weg eines Kriegers" på tiden 3:30.
"hab so viele kennengelernt von Scherzinger bis Ashley Ween oder Kaulitz Bill"

Link.


Dagens bild - Tokio Hotel


Bravo WebTV - 13/10 2010


Andrea Renzullo, en ung kandidat i programmet "Das Supertalent 2010", har ofta pratat om sin musiksmak öppet och här säger han att han kanske inte bara gillar Bill Kaulitz frisyr, utan även Tokio Hotels musik. Direktlänk till videon.

Rykte: 100 fans inbjudna till THs showcase?


Det sägs att 100 fans kan bjudas in till Tokio Hotels lilla spelning i Tokyo den 15 december i år. De fans som kommer först dit, kommer in. Vad vi vet än så länge är att några fans kommer att få chansen att se dem genom en tävling som Universal Music kommer att anordna. Dock är det mest media som kommer att finnas på plats för spelningen och man måste bjudas in för att kunna vara där.

Rykte: En ny fotografering?


Tydligen var tvillingarna på East Hotel i Hamburg för en fotografering igår. De har fotograferats där tidigare för Bravo, så kan det vara något nytt på G för den tyska tidningen?! I guess it remains to be seen.. Om något nytt kommer upp, uppdaterar jag! =) Edit 1: Georg och Gustav ska tydligen också ha varit på plats. Edit 2: Enligt den officiella fancluben i Österrike så kommer något att hända för alla Tokio Hotel fans mot slutet av året och tydligen ska denna fotografering något med det att göra. En fotografering för 2011s kalender, kanske..? Tidigare var det även snack om att det redan fanns en fotografering för kalendern, men inget helt säkert så det kanske var det dem fotograferades för nu. ^_^ XD Edit 3: Ryktet om en ny fotografering stämmer. Fotograferingen var för omslaget till de tre "Best Of"-albumen bandet släpper i december. Läs  mer om det HÄR!

De Bravo #42/2010


Riktiga Mode-vänner
Den ena är en rockstjärna, den andra är en legendarisk modedesigner: För TV-programmet "Durch die Nacht mit" (på ARTE, inget datum) vandrade Bill Kaulitz [21] och Wolfgang Joop [65] tillsammans genom Paris. Tokio Hotel-Boy säger: "Det var underbart." På Joops modevisning nästa dag hade naturligtvis Bill en VIP-biljett för den främre raden...
Scans: KirscheDeluxe @ Twitter. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

André Gouveia tyska gymnasium - Termin 2010/2011


Fancluben i Peru förbereder presenter till Tokio Hotel

Fancluben i Peru förbereder presenter till Tokio Hotel
Fanclubs ger alltid presenter till artister när de besöker ens land och Peru gör inget undantag.

Dessa är presenterna de kommer att ge till Tokio Hotel:

4st Ayacucho Altartavlor (alla får varsin)

4st Chullos (alla får varsin)
4st diplom (alla får varsitt)

1 Pannflöjt (endast Bill får en)

1 stor Palo de Lluvia (endast Bill får en)

2st Charangos (endast Tom och Georg får en varsin)

1 peruansk Cajón (endast Gustav får en)


Officiella reklamblad för Tokio Hotel i Peru


Bild: Tokio Hotel Peru.


Dima Bilan nämner Tokio Hotel

Dima Bilan vann Eurovision Song Contest '08 och här nämner han Tokio Hotel.
Han säger att killar numera är som tjejer och att folk i allmänhet påverkas av Tokio Hotel
för att de är så smala, bland annat och sedan att han själv inte kan bli smal osv.

Link.


Fanaktion: TH TV Fans Cribs


Fanaktion: TH TV Fans Cribs
Ni kanske redan har hört talas om och sett programmet "MTV Cribs" på MTV där kändisar visar sina hem. Nu har Tokio Hotel fans skapat en fanaktion som heter "TH TV Fans Cribs" där fans över hela världen kan visa sina Tokio Hotel-rum!

Filma erat rum eller ta en bild och skicka det till: thtv.fans@hotmail.com. Ni är även tillåtna att prata under videon och beskriva erat rum. Om ni inte vill prata, kommer era videor få musik i bakrunden.

Regler:
- Ni måste skriva med erat namn och land i mejlet ni skickar.
- Om ni inte pratar portugisiska eller engelska, måste ni översätta eran video.
- Spela helst inte in er video eller ta era bilder med mobilen, det är bättre kvalité med en kamera.
- Det finns ingen gräns på att delta, det kommer att göras flera avsnitt.
- Sista datumet att skicka in är den 22 oktober 2010.

Här är det första TH TV Fans Cribs-avsnittet: "Birthday Tom, Bill & Gustav!":

Link | Läs mer om denna fanaktion på deras hemsida. =)


Sat1: Stars & Stories - 11/10 2010


Link.


[Terra.cl]: Tokio Hotel har redan ett ställe att bo på i Chile


Tokio Hotel har redan ett ställe att bo på inför konsert i Chile
Det tyska bandet Tokio Hotel har redan ett ställe att bo på inför deras konsert i Chile den 28 november i Movistar Arena i Santiago.

Trots att den efterlängtade konserten av den tyska kvartetten blir för 20.000 fans, är biljettförsäljningen okej och bara på några veckor har biljettförsäljningen gått dubbelt så bra som den först blev uppskattad till och om några dagar verkar det som om vi får nyheten att den har blivit helt utsåld. Så vad den unga tyska kvartetten gör, är helt otroligt och det är mindre än två månader kvar tills de landar på chilensk mark.


Engelsk översättning: Lore <3. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


(m&g) Toronto, Kanada - 16/5 2008Bilder: Kasiiaaa @ THUS.


I Love Språk - Delen om Tokio Hotel


Link.


Pop Star #36/2010 - (Argentina)


Tokio Hotel med FRIDA-tidningar


[monsunity.com] - Bill: "Jag vet att vi ska spela där en dag"


Bill: "Jag vet att vi ska spela där en dag"
Under de senaste dagarna har ett besök av Tokio Hotel i Japan blivit bekräftat. Besöket är endast ett PR-event där bandet och Universal kommer dela lika på kostnaderna och förväntas ringa i klockan i drömlandet för nästan alla band på jorden. [...]

Vi hoppas att bandet får en bra känsla efter ett par dagar på den legendariska Tokyo Dome, en paviljon där Bill Kaulitz har drömt om att få spela i vid flera tillfällen. För flera år sedan frågade vår partner Bettina: "Vad skulle du ge för att få spela i Tokyo Dome?" Varpå tonåringen Bill svarade: "Jag vet att vi ska spela där en dag. Jag vet inte när, men vi kommer säkert att göra det och den dagen kommer jag att vara lycklig." [...]


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Tokio Hotel låtar spelas på "Forever 21"!


Link.


Designers Against AIDS @ Facebook - 11/20 2010


Ni kommer direkt till blogginlägget här.

Identical Twins (by BillAngel)


Fan sjunger engelsk version av "In die Nacht"


Link | Riktigt bra, enligt mig. Vad tycker ni? Kommentera gärna! :)


Bill med Katharina i Cala Ratjada, Mallorca - 2003


Kändis-träff på lovet 2003: Katharina träffade Bill Kaulitz av en
slump i Cala Ratjada, Mallorca. "Han frågade mig om godis", minns hon.


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~70


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 30e September-9e Oktober 2010.
#245 - Söndagen den 10e Oktober 2010:

Hmm...
Hur ökar man kunspaken om de problem som egentligen inte är "materiella/synliga"? Så fungerar det:

Video - Vimeo: Take Action Video.
#246 - Onsdagen den 13e Oktober 2010:

Ultrakul vid sjön!

Video - Youtube: Huge Bike Jump into a Pond 35 feet in the air.
#247 - Söndagen den 17e Oktober 2010:

Allt man behöver...
...för att göra en cool video: 24 vänner och en byggnadsställning ;)

Video - Youtube: Hollerado - Americanarama.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Poll: Vilken frilla är er favorit på Bill?

Vilken frilla är er favorit på Bill?

Eller är det någon annan frilla kanske? Kommentera gärna ditt svar nedan! :)


Zona Joven #110/2010 - (Peru)


(m&g) New York City, New York - 18/2 2008


+


(m&g) Toronto, Kanada - 10/2 2008


Tokio Hotel Japan @ Facebook - 10/10 2010


Man kan skicka in frågor till Tokio Hotel Japans Facebook som killarna själva kommer att svara på, fram tills den 12 oktober 2010 kl 10.00 svensk tid. Killarnas svar kommer att finnas med på DVDn de ska släppa i landet. Som ni vet sedan tidigare ska en specialversion av Humanoid släppas i Japan den 2 feburari 2011 (en vanlig CD samt en CD + DVD). Det spelar ingen roll om man skriver frågan på engelska, tyska eller japanska - det kommer att översättas så killarna förstår det sen. =)

BILD - 10/10 2010 (Tyskland)


En minut med Bill Kaulitz

I Milano förra året var du en hit på catwalken för Dsquared. På Wunderkind satt du i publiken - trött på catwalken?
Bill Kaulitz:
Jag har inte tid just nu för andra jobb. Vi har hittat ett hus i Los Angeles som vi flyttar till snart. Mina fyra hundar följer med: Dessutom jobbar vi med nya låtar. Stress! 

Du är ett känt Fashion-Freak. Vad tycker du är hett?
Bill Kaulitz:
Jag gillar tyska märken, som Kilian Kerner. Nu gillar jag även modellerna av Wolfgang Joop. Men min favoritaccessoar är ett halsband med en amulett och ett foto av min mamma. Familjen är det viktigaste.

Har du någon aning om hur mycket du spenderar på kläder i månaden?
Bill Kaulitz:
Nej, det bättre att inte veta, jag spenderar för mycket på mode. Men det är ett måste för att hålla textilindustrin levande.
Scan: HotCherry @ tyska FC. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Reklamaffisch för Tokio Hotels konsert i Peru


(m&g) Ostrava, Tjeckien - 7/4 2007Designers Against AIDS @ Facebook - 10/10 2010


DAA planerar att bjuda in 10 Tokio Hotel fans till sitt utbildningscenter i Antwerp, Belgien lördagen den 6 november 2010. Mer information kommer inom kort! - Designers Against AIDS via Facebook. Edit! Mer information finns HÄR om hur man kan vara med och delta i tävlingen osv.

[MTVEMA.com/blog]: "We've Got You Covered"


Det kanske är pga att vi fortfarande väntar på hela listan av artister som ska att uppträda på årets EMA i Madrid, eller så kanske det är pga att vi har tittat på Katy Perrys blandning av "Best Song"-nominerationer från förra årets gala. Hur som helst, vi har tänkt mycket på vilka vi skulle vilja se uppträda och, ännu viktigare, vilken låt vi skulle vilja höra dem göra covers av. Vi vet att chanserna att detta skulle hända är små, men hey, att fantisera skadar inte. Så här är våran Top 5 Cover Songs Wish List.

1. "Cry Me A River" - Justin Timberlake (cover: Britney Spears)

2. "Monsoon" - Tokio Hotel + "Kings and Queens" - 30STM

Okej, så vi fuskade. Våran Top 5 är egentligen en Top 6. Men det stora antalet fans för båda dessa band är häpnandsväckande och deras lojalitet till dem är grundlös. Så varför inte låta dem spela varandras låtar? Vem skulle inte vilja se en våg av fans springandes fram till scenen för att se dessa låtar utföras rygg mot rygg? Den enda frågan kvar att ställa är vilken av dem man vill höra först.

3. "Yeah!" - Usher ft Lil Jon & Ludacris (cover: Justin Bieber, Drake och Busta Rhymes)
4. "Everlong" - Foo Fighters (cover: P!nk)
5. "New York State of Mind" - Jay Z ft Alicia Keys (cover: Kanye West och Amy Winehouse)


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


(ger autografer) Berlin, Tyskland - 18/7 2006
Vem har flest fans: Justin Bieber vs Tokio Hotel


> Vote for Tokio Hotel as the artists with the most fans here <


(signering) Berlin, Tyskland - 18/7 2006
(utanför hotellet) Cannes, Frankrike - 19 & 20/1 2007(Durch die Nacht mit Bill Kaulitz) Paris, Frankrike - 5/10 2010 ~3


credit to www.madamejulietta.blogspot.com.


Bill ute och rastar sin hund - 2006


[MSN.se]: Bill och Idol-Elin - Veckans lika som bär!


Bill och Idol-Elin - Veckans lika som bär!
Snygga, androgyna och väldigt egna. Är inte Bill Kaulitz från Tokio Hotel och Elin Blom från "Idol" varandras motsvarigheter? Som om de sagt "meet me halfway" typ. Och vilken drömduett! Jag ska nog fråga Elin om hon inte ska satsa på detta när jag träffar henne ikväll på fredagsfinalen!
Källa: http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=96386

[x17online.com]: Adam Lambert skulle godkänna


Adam Lambert skulle godkänna
Visst, det är mycket på en gång men han bär det sjukt bra!

Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz sågs vid inspelningen av Arte TV med en tysk reporter i Paris, och jag vet inte om det bara är vi, men är han inte lite lik Lisbeth Salanders okände tvillingbror?

Hmm, du kanske borde chilla lite med piercingarna!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Bravo Special Poster #11/2010 - (Serbien)


Bill och Tom - 5 år


Fashionweek. Paris, Frankrike - 6/10 2010 ~4


Tokio Hotel på den tyska ambassadören i Japan


Källa och läs mer om det här: Tokio Hotel America.

Fanaktion: "I Vote Tokio Hotel"

Den 30 oktober 2010 kl 17.00 svensk tid ska vi gå in på: http://ema.mtv.se/artister/tokio-hotel och rösta på Tokio Hotel, sedan trycka på printscreen-knappen som bevis på att vi faktiskt har röstat (gör en printscreen när det står "Tack") och sedan skicka in den bilden till: thnowandforever@hotmail.com. En printscreen bild räcker. När alla har skickat in sin printscreen bild ska de sätta ihop som ett collage med alla bilder för att se hur många som har röstat och lägga ut det på MTV EMAs hemsida. Detta låter väl inte så krångligt? ;) XD

Läs mer om detta här: Facebook.com (and international readers in this blog will find out at what time they're supposed to vote in their country if they click the Facebook link).

TodaTeen: "Vem är den snyggaste år 2010?"Rösta på vem du tycker är snyggast i år genom att klicka under bilden
och sedan trycka på "Enviar". Både Bill och Tom är nominerade! :)
>> http://todateen.uol.com.br/maisgato2010/.


[Vogue.it]: Bill och Tom Kaulitz - Tokio Hotel


Kända eftersom

De var de som startade det mest hyllande tyska band under de senaste 20 åren och den förbjudna drömmen för tonåringar över hela världen.

Personlig stil
"Vi har två väldigt olika personligheter och tycker olika om saker", säger Bill. Han har en omisskännlig androgyn stil, influerad av glam och goth estetik, medan Tom fokuserar på att vara bekväm och bär stora hiphop kläder.

Historia
De uttryckte sin talang för musik vid en väldigt ung ålder. Tom började spela gitarr vid 7 års åldern och Bill var deltagande i tävlingen "Star Search" vid 13 års åldern. Flera album (från Schrei, släppt 2005 till Humanoid, släppt 2009), en framträdande rad internationella priser och den obestridda status som ikoner för tonåringar är bara några av deras framgångar hittills.

Allmänhet
De har ingen stylist och har alltid valt sina stilar personligen. Frontmannen Bill är den som bär mest excentriska scenkläder. Han älskar mode, han har designat och sytt hans egna kläder sen han var liten. Hans stil utvecklas konstant: han lämnade jeans och tshirt bakom sig, och valde mer förfinade kläder (kavaj, skinnjackor, unika byxor och unika mode overaller). De glamorösa dräkterna han bar nyligen på "Welcome to Humanoid city" turnén, är designade av Dsquared2's Dean och Dan Caten.

Privat
Bill lämnar hans överdrivna stil. Han spenderar sin fritid i joggingbyxor och osminkad. Tom klär sig fortfarande i hophop kläder.

Skor
Bill bär stövlar eller kängor, medan Tom alltid har sneakers, som han även samlar på.

Hår
De båda två är mörkblonda från början och har färgat det svart. Bill gillar att experimentera med frisyrer och stilar: den ökända spikiga frillan och punkiga tuppkammen fick media att lägga märke till honom, men han har nyligen gått mot lite kortare hår med ett avtryck från 50-talet. Tom har inbakade flätor.

Smycken
Bill bär ofta halsband - enkla silverkedjor eller komplicerade sådana, prydda med spikar eller stenar.

Stilikoner
Karl Lagerfeld, Areosmiths Steven Tyler och David Bowie.

Favorit klädesplagg
Bill älskar jackor och Tom kan inte vara utan sina baggy byxor.

Favorit designers
Karl Lagerfeld, Hedi Slimane för Dior Homme och Rick Owens.

Favorit stad
Tokyo (därav bandets namn).

Favorit musik
Bill lyssnar på poprock musik (Stereophonics, Coldplay, Kings of Leon), medan Tom föredrar hiphop (tyska rapparen Samy Deluxe är en av hans favorit artister).

Favorit mat
De är vegetarianer. De älskar pasta och pizza.

Favorit filmer
Bland Bills favorit filmer finns "Notebook" av Nick Cassavetes, "Twilight Saga" (han älskar vampyrfilmer), "Labyrinth" av Jim Henson och "Nightmare Before Christmas" av Tim Burton". Tom gillar "Fifth Element" av Luc Besson och "Meet Joe Black" av Martin Brest.

Favorit TV serier
"Prison Break" och "Nip/Tuck" för Bill, och "King of Queens" för Tom.

Motto
Bills motto är "vad som än händer, tro på dig själv, tro på livet, tro på morgondagen. Tro på allt du gör, hela tiden" (en mening han säger under hans konserter). Toms motto är den jordnära "Carpe diem".

Bra vanor
De sover mycket när de kan och slappar genom att busa med sina hundar.

Dåliga vanor
Bill är ett controlfreak, medan Tom är lat.

De älskar
Bill älskar kroppspiercingar och tatueringar (han har fyra), medan Tom har en passion för graffiti.

De hatar
Paparazzis.

Vi gillar dem eftersom
De har omdefinerat ordet "pojkband" tack vare sin talang och har kvar sin personliga stil med uthållighet, trots kritik.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


MTV EMA @ Twitter - 8/10 2010


Vinnaren i kategorin "Best World Stage Performance" som Tokio Hotel är nominerade i
kommer alltså att presenteras live på galan, och inte bara via internet som tidigare nämnt.
>> Vote for Tokio Hotel as Best World Stage Performance on MTV EMA 2010.


DW-TV: Wolfgang Joop och hans "Wunderkind"-kollektion


Link | Bill är med från tiden 3:18.


RTL 2 News - 7/10 2010


Link.


(th's studio) Hamburg, Tyskland - Sommaren 2008


En bild jag hade tänkt lägga ut för länge sen egentligen, men jag har glömt bort det. XD | Bild: Merle.


Natalie Franz och Bill - 2006


[Bild.de]: Här drar Tokio Hotel till Los Angeles


Bill och Tom flyttar från Hamburg till Los Angeles
Förberedelserna inför flytten är i full gång. Tom och Bill flyttar till Usa...

Kommer de någonsin att återvända tillbaka till detta hus i Hamburg?
Igår stod fem stora flyttbilar framför Bill Kaulitz [21] och hans bror Tom [21] i Tokio Hotel's hus. Flyttgubbar hade stora container där tvillingarnas möbler packades in som de sedan körde ner till hamnen i Hamburg.

Senare denna månad flyttar bröderna Kaulitz till Los Angeles för att jobba med nya låtar med deras producent och manager David Jost. Transporten av deras möbler till Amerika bör ta mellan åtta till tio veckor. Bilarna till tvillingarna i Tysklands mest internationellt kända rockband kommer sedan att shippas till Los Angeles.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Fashionweek. Paris, Frankrike - 6/10 2010 ~3


Vogue fotografering. Catania, Italien - 17/7 2010

HQs:


Bilder: Pierpaolo Ferrari.


Tokio Hotel med i "Hurra, wir lernen Deutsch"

"Hurra, wir lernen Deutsch" är en serbisk skolbok. ^_^


Nytt TV datum; "Durch die Nacht mit Bill Kaulitz"


Enligt BILD.de och den tyska officiella fancluben ska dokumentären "Durch die Nacht mit Bill Kaulitz" sändas den 7 december 2010 kl 00.15 på ARTE! Ni vet, det var ju det Bill åkte till Paris den 5/10 och 6/10 för att spela in (se även bilden ovan). ^_^ Förhoppningsvis kan någon spela in detta också! :)

Punkt 12 - 7/10 2010


Link.


Fashionweek. Paris, Frankrike - 6/10 2010 ~2

Wunderkind by Wolfgang Joop - HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


(Durch die Nacht mit Bill Kaulitz) Paris, Frankrike - 5/10 2010 ~2

HQs:Vogue intervju med Tom och Bill Kaulitz


Link.


[Bild.de]: TH-sångaren ser ut som Nordkoreas diktator


Tokio Hotel-sångaren ser ut som Nordkoreas diktator

De har båda två vackert hår!

Bill Kaulitz [21] är känd för sina excentriska kläder och galna frisyrer. I början av hans karriär, påminde hans frilla om Struwwel-Peter. Vid det här laget liknar Tokio Hotel-sångaren den nordkoreanske diktatorn Kim Jong II.

Självklart endast utseendemässigt - vi vill inte antyda att kära Bills karaktär är likadan som tyrannen!

Kim Jong IIs hår står troligtvis upp naturligt. Kaulitz, å andra sidan, måste ta hjälp med mycket hårsprej för att få upp det så där - En perfekt Bart Simpson stil.


Engelsk översättning: Lenny @ THUS. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Tokio Hotel Nyhetsbrev - 7/10 2010


I ett nytt tyskt nyhetsbrev står det att de letar efter fans som kan svara på några frågor så de kan förbättra utbudet på sina produkter. Man kan vinna en "Humanoid Girlie" tshirt. I andra nyhetsbrevet står det att funderar på en strikt begränsad serie av produkter (tshirt, byxor, halsband och bälte) designat av Bill och de vill veta vad vi fans tycker om det.

För att kunna få bandets nyhetsbrev måste ni skriva upp er på: www.tokiohotel.de. Info via Tokio Hotel Canada.

Tom för Reebok - Reklam i katalogen "OTTO"


Reebok-tävling: Info Uppdatering!


Reebok kommer att ge mer information om konserten (vart, när den ska vara osv) i mitten/mot slutet av oktober
på sin hemsida och Facebook. Konserten kommer dock att äga rum i år. ^_^ Stay tuned for more info folks! XD

CMA Wild & Young Awards 2010: Nominationer

Tokio Hotel har nu två nominationer istället för en som tidigare nämnt.
Omröstninigen startar den 24 oktober kl 14.00 och vi kan rösta här: Wanjk.de.

Beste Band National:
Ich + Ich
Revolverheld
Stanfour
Tokio Hotel
Sportfreunde Stiller
Monrose

Beste Single National:
Silbermond - "Krieger des Lichts"
Revolverheld - "Spinner"
Johannes Oerding - "Engel"
Lena - "Satellite"
Tokio Hotel - "World Behind My Wall"
Unheilig - "Geboren um zu Leben"


Fama, El Mundo de las Estrellas - (Mexiko)


Tokio Hotel: En incestfest
Ingen vet om det bara är ett påhitt av deras reklamschefer eller om tvillingarna från Tokio Hotel, eller Tokio Gay som vi kallar dem, faktiskt är ett homosexuellt par. Sanningen är att för några dagar sedan firade de sin 21-års dag, en laglig ålder i deras hemland Tyskland, och firandet var inte som bröder utan som ett gay-par, det visade sig att de inte bara blåste ut ljusen på tårtan, utan att de även kysste varandra på en gay-fest där de hotade med att bli tillsammans, trots att lagen naturligtivs förbjudet det.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

OBS! På den andra artikeln står det väl i stort sett samma sak som på den första, men den är så liten att jag ser inte alla bokstäver så bra för att kunna översätta.

Mininyheter - 7/10 2010

¤ Boken: "DAA: The First Decade!" kommer ut den 29 oktober 2010 - Källa.

¤ Värd för årets MTV EMA i Madrid, Spanien är ingen mindre än den vackra Eva Longoria! :)

¤ Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning - här.

¤ Glöm inte bort att rösta - Don't forget to vote: Tokio Hotel as Best World Stage Performance on MTV EMA 2010


Gala #41/2010 - (Tyskland)


"Tjejer gillar muskler"
Nej, säger han i en Gala intervju i Hamburg. Det finns inte någon konkurrens mellan han och sin tvillingbror. Tom Kaulitz "ville bara göra ett projekt helt ensam utan Bill eller Tokio Hotel." Resultat: den 21-årige musikern går solo mot sporten - som modell för Reebok-Classic-Sneakers.

Tom Kaulitz, gitarristen i Tokio Hotel, om fitness, Katy Perry och Viagra-olyckan.

Hur många par skor har du hemma?
Tom:
Jag har ungefär 50 skor för en daglig användning eftersom de alltid måste passa bra ihop färgmässigt med resten av min klädsel. Mer flagrant är bandets fundus. Jag kan välja mellan hundratals designs, vilket är det bästa.

Du modellar för sneakers. Hur sportig där du?
Tom:
Tre gånger i veckan går jag till gymmet och tränar. Sport är inte riktigt min grej, men det är helt enkelt bra för mig. Dessutom gillar tjejer om man har muskler. *flinar*

På tal om tjejer, Tokio Hotel orskade hysteri världen över för sex år sedan för kvinnliga fans. Blir det för mycket någon gång?
Tom:
Jag kan inte få nog av fansen. De ger mig extremt mycket energi. Tyvärr ger även ett sådant liv stalkers också. Det är helt sjukt vad för sjuka och farliga människor det finns där ute. Folk som inte vet vart gränsen går.

Det nya albumet "Humanoid" säljer inte lika bra i Tyskland som de andra. Besviken?
Tom:
Som artist håller jag inte håll på siffrorna. Jag upplever våran framgång i enighet.

Den amerikanska artisten Katy Perry snackade skit om Tokio Hotel. Hon gjorde narr av "killar som använder smink" och sade "You're so gay!" Vad hände?
Tom:
Hon är säkert fortfarande lite sur på oss för att vi vann priset "Best Newcomer" på MTV VMA 2008. Katy var definitivt inte seriös med hela bög-mobbning grejen. Vi har träffat henne backstage några gånger och allting är okej!

Du är hela tiden med sin tvillingbror Bill. Irriterar ni varandra ibland?
Tom:
Nej, vi pratar på samma nivå. Det är konstigt, men vi känner verkligen samma saker och i varje situation vet vi precis vad den andre tänker.

Är en stadig flickvän ett ämne?
Tom:
Just nu har jag ingen, men jag skulle vilja ha en.

Än så länge har du inte missat något...
Tom:
För mig har det alltid varit viktigt att ha så kul som möjligt. Men nu är jag redan en 21-årig ung man. Man blir mer avslappnad med åldern. Men jag vet inte om jag är rätt person för ett stabilt förhållande. Jag kanske fortfarande kommer ha affärer när jag är 40 år.

I maj gick ditt roliga för långt. Under en groupie-date hände en olycka med Viagra. Svalde du en överdos?
Tom:
Tja, det var det några äldre killar, över 30, i våran turnépersonal i Taiwan som brukade ta det regelbundet och de blev helt tagna av effekten. Självklart var jag tvungen att kolla vad det handlade om.
Engelsk översättning: TH-Info. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

[BZ-Berlin.de]: Joops Paris-nätter med Tokio-Bill


Joops Paris-nätter med Bill Kaulitz

Wolfgang Joop presenterade sin "Wunderkind"-kollektion i Paris, på kvällen målade han staden röd med Bill Kaulitz.

Sömnlös i kärlekens stad! Under dagen glänste Wolfgang Joop med hans "Wunderkind"-kollektion på catwalken under modeveckan, på kvällen gjorde modedesignern en liten turné med Bill Kaulitz.

Höga kjolar, randiga strumpbyxor, spetsade stövlar och en total mönstermix - och ändå hänger allt ihop. På tisdagen kl 17.00 träffades Bill Kaulitz [21] och Wolfgang Joop [65] varandra för första gången i showrummet för "Wunderkind". "Du ser mycket bättre ut i verkligheten än på bilder", säger Joop. Början av en underbar vänskap...

Designern visar sångaren ett par skor. Bill vill gå på sightseeing: "Jag har varit i Paris ofta, men jag har aldrig sett Eiffeltornet." Nästa stopp är Palais Beauharnais, följt av kameror för Arte-serien "Durch die Nacht mit ..." De skålade glas med champagne och blev välkomnade av den tyska ambassadören. "På någt sätt är vi också ambassadörer för Tyskland", säger Joop. Näst: Hunger. På "Café de Flore" beställer de Croque Madame, Groque Monsieur, kaffe och cola. "Jag vill rita av dig", säger Joop. Han ber servetrisen om ett papper och börjar skissa Bills ansikte med en penna och ger honom bilden. Duon trosar nedför Saint Germain. Det duggar, Bills livvakt håller ett paraply för dem. Deras väg ner till Seine leder till Pont des Arts, kärlekens bro. Vidare till operan där 2000 människor firar en maskerad bal. Vid midnatt försvann de bland folkmassan.

Nästa morgon, Palais de Tokyo. Tokio-stjärnan i första raden, den nya "Wunderkind"-kollektionen firas. Som förväl byter de telefonnummer med varandra. Joop: "Vi är som tvillingar som blev seprarerade vid födseln och nu blivit återförenade."


Engelsk översättning: TH-Info. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[Bild.de]: Här vandrar Joop genom Paris med Tokio-Bill.


Här vandrar Joop genom Paris med Tokio Hotel-Bill

Det slog gnistor mellan popikonen Bill Kaulitz [21] och stjärndesigner Wolfgang Joop [65] i kärlekens stad. De vandrade genom Paris på kvällen för en TV dokumentär.

Middag med den tyske ambassadören Reinhard Schäfers [60], en nattfika på "Café de Flore" vid Eiffeltornet. Joop: "Jag är helt tagen av den här killen."

Nästa dag var det dags för den stora "Wunderkind"-modevisningen. Kaulitz kunde faktiskt ha varit på catwalken som en "Wunderkind"-modell också. Joop: "Jag skulle ha skickat upp honom på catwalken i kvinnokläder eftersom han är den vackraste tjejen på hela modeveckan."

Presentationen av den nya "Wunderkind"-kollektionen var även väldigt framgångsrik utan Bill. [...]


Engelsk översättning: Loren. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


RTL Exclusiv - 6/10 2010


Link.


ZDF Leute Heute - 6/10 2010


Link.


PressePortale.de: Tokio Hotel är inte arga på Katy Perry


Tokio Hotel är inte arga på Katy Perry
Hamburg - bråk i musikbranschen: Nu kommenterar det framgångsrika bandet Tokio Hotel kränkningarna från Katy Perry, 25.

"Hon är säkert fortfarande lite sur på oss för att vi vann priset "Best Newcomer" på MTV VMA 2008", säger gitarristen Tom Kaulitz [21] i en intervju med tidningen Gala. "Katy var definitivt inte seriös med hela bög-mobbning grejen", säger Kaulitz. "Vi har träffat henne backstage några gånger och allting är okej!"

På en konsert i Singapore sade Katy nyligen: "You're so gay, and you don't even like boys". Dessutom sade hon att killarna använder mer smink än hon själv.


Engelsk översättning: Loren. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[DAA.com]: Tokio Hotel fans, ni gör oss stolta!


Tokio Hotel fans, ni gör oss stolta!
Förra året deltog Tokio Hotel i H&Ms "Fashion Against AIDS" kampanj. Ända sen dess har de fortsatt stötta våran kampanj, förmedlat budskapet om säkert sex till den stora Tokio Hotel fans familjen. Det är ett viktigt, livsviktigt budskap och självklart är vi på DAA alltid tacksamma när artister försöker hjälpa till så mycket de kan genom att nå ut till så mycket människor som möjligt. Med Tokio hotel är det dock lite annorlunda: inte bara blev bandet våra nya krigare, utan även deras miljontals fans över hela världen!

Ibland kan vi på DAA knappt förstå hur fort de spred kärleken: den som sade att snabbare än ljuset är omöjligt: tänk om! På Facebook, Twitter, Tokio Hotel fanclubs och street team sidor och fansidor, alla medel används. Innan man vet tanken av det finns vårat budskap där ute, i alla världens hörn. Det är fantastiskt!

Deras fortsatta entusiasm inspirerar oss i vad vi gör. Det är precis det här vi behöver få alla att förstå, men även kunna sprida vårat budskap. Vi vill tacka Tokio Hotel fansen för deras engagemang och stöd! Snart kommer våran bok "DAA - The First Decade!" att börja säljas - inklusive 3 bilder tagna av killarna som aldrig har publicerats tidigare. Ett speciellt pris för alla deras fans som slåss med oss för en värld utan HIV/AIDS - ni är alla rockstjärnor!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa:
http://www.designersagainstaids.com//blog/item/tokio_hotel_fans_you_make_us_proud/

Fashionweek. Paris, Frankrike - 6/10 2010 ~1

Wunderkind by Wolfgang Joop - HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


(ger autografer) Hamburg, Tyskland - 19/11 2007
Bilder: Danska FC.


Bill spelade in "Durch die Nacht mit ..." igår i Paris!


Bill var i Paris igår där han medverkade på inspelningen av TV programmet "Durch die Nacht mit ...".

"Durch die Nacht mit ..." är en dokumentär på den tysk-franska kanalen ARTE. Två kändisar spenderar en kväll tillsammans med två team av kameramän. Ibland är kändisarna inte så jättekända. En av dem är host och bestämmer vad de ska göra och vart. Det finns inget manus, ingen regissör. De vill visa hur personen är som sig själv, inte som kändisen. De pratar normalt med varandra, glömmer bort kamerorna och är människor helt enkelt och gör saker de kanske inte skulle göra på TV annars.

Bill var tillsammans med den tyske modedesignern Wolfgang Joop. Det finns dock ingen information när programmet visas på TV än. Programmet firar 20 år i år så det är bara roligt att Bill får vara med och ta del av detta party! ;)


(Durch die Nacht mit Bill Kaulitz) Paris, Frankrike - 5/10 2010 ~1

HQs:MTV EMA: Vilken artist har mest vågad stil?


Gå in > HÄR < och rösta på Tokio Hotel som har mest
vågad stil genom att klicka på "X-Rate Now!"

Ställning just nu:
Tokio Hotel - 44%
30STM - 56%


"Humanoid" - försäljningssiffror okt 2009 - okt 2010


Albumet "Humanoid" ska alltså ha sålt 404.700 exemplar världen över
mellan oktober 2009 och oktober 2010. Källan är Gessimo @ tyska FC.


Big #147/2010 - (Italien) & Superfã Teen #10/2010 - (Brasilien)


---Dagens bild - Georg


Platina för DVDn "Caught on Camera" i Argentina

Enligt CAPIF (officiella sida för musik topplistor i Argentina), har Tokio Hotels DVD "Caught
on Camera" sålt 40.000 exemplar i Argentina och har därmed nått Patina status! Källa: CAPIF.


Tokio goes Tokyo!


Universal Music Japan har meddelat att Tokio Hotel kommer att åka till Tokyo, Japan den 15 december för en liten spelning. Killarna kommer att uppträda framför media (TV, radio, tidningar) och ett visst antal fans kommer även de få chansen att vara på plats. Fansen ska hålla ögonen öppna i musiktidningar, radiostationer osv för att få tag i exklusiva biljetter - vinnarna kontaktas direkt. En tidig julklapp till fansen i Japan med andra ord och en dröm som blir till verklighet för killarna! :)

Datum: 15 december 2010.
Plats: Någonstans i Tokyo, Japan.

Mer information kommer inom kort!


Källa: http://www.universal-music.co.jp/u-pop/artist/tokio_hotel/news.html


Gordon går omkring i Globen i Sthlm - 4/3 2010


(anländer/ger autografer) Bild Osgar. Leipzig, Tyskland - 22/5 2006

HQs:(efterfesten) Bild Osgar. Leipzig, Tyskland - 22/5 2006

HQs:La Primera - (Peru)


PortraitMagazine.net: Vote for Tokio Hotel!We're losing folks! Click on the link below and cast your vote for Tokio Hotel!
Top 30 celebs under the age of 30 - 2010 >> Vote here!


Tokio Hotel med i "Livre de Français de 3ème"

Tokio Hotel med i den unika reseboken "Livre de Français de - 3ème" (ord på franska - 3).


MTV EMA 2010 - Tokio Hotel har fått en graphic!

Äntligen har MTV fixat så Tokio Hotel har fått en egen graphic på MTV EMAs hemsida.
Gå bara in HÄR och välj ut eran att posta i bloggar, på forum, whatever. Det finns tre att välja mellan.
---
Jag har en utav dem nu på höger sida!
Glöm inte bort att rösta heller förresten! :)


Rykte: Har Tom köpt 2 nya hundvalpar?


Enligt någon på Twitter (Edit: det är info från ett fan) så ska Tom ha köpt två nya
valpar - Jack Russell Terrier är sorten - i fredags på en farm nära Hamburg.
Eftersom jag inte ännu vet vem källan är kanske vi ska ta det med en nypa salt
tills vidare. n_n Om ni undrar hur en sådan hund ser ut, så har ni en bild här:


Capricho Awards 2010 - Rösta/Vote!


Rösta på Tokio Hotel för Capricho Awards 2010. Klicka på bilden på Bill i den 11 raden så den markeras
i rosa, skrolla sedan ner och tryck på "Enviar Votos". Rösta här: http://capricho.abril.com.br/awards/.


Hela artikeln översatt - L'Uomo Vogue!

Nu har jag översatt hela artikeln/intervjun med tvillingarna för L'Uomo Vogue:
http://kaulitzandthegs.blogg.se/2010/october/luomo-vogue-4142010-italien.html


[Men-Access.com]: Bill Kaulitz - Snyggaste sångaren på scen


Den snyggaste sångaren på scen, Bill Kaulitz, väljer VL Vail Blanket Cabbas Bag.
Bill Kaulitz i Tokio Hotel sågs bära en av LVs herrkollektion höst/vinter 2006, Louis Vuitton Vail Blanket Cabbas Bag. Tillverkad av lammull och kashmir med finkornig kalv skinn, har den röda väskan av Frank Lloyd Write ett sicksackmönster som kallas "Karakoram". Uppkallad efter en stor bergskedja i Centralasien ("Karakoram" eller "Karakorum" är en stor bergskedja som sträcker sig över gränserna mellan Pakistan, Indien och Kina, som ligger i regionerna Gilgit-Baltistan - Pakistan, Ladakh - Indien och Xinjiang regionen - Kina), den färgade trådens taggiga motiv användes första gången i Louis Vuittons tidigaste kollektion av halsdukar och mattor på 90-talet. [...]

Om Bill Kaulitz
Född i Leipzig, Tyskland - 1 septembr 1989. Bill Kaulitz är även igenkänd som designer och model förutom som sångare och låtskrivare. Ledsångaren i bandet Tokio Hotel sedan 2001, har designat flera av hans egna scenkläder. Han samlar tydligen på hängslen och är även "helt galen i jackor". Kaulitz rapporteras ha hundratals jackor i sin garderob - trots att han har sagt att ingen av hans jackor är av äkta skinn då han är emot användning av djur/päls för kläder. Hans mode och stil pekar mot David Bowie - speciellt i filmen Labyrinth - Nena, Vampyrer, Paris' second hand-butiker, vackra smycken och Dior Homme. Den tyska sidan DW-World.com säger att hans utseende, unga ålder och fräcka frisyr hjälpte honom att bli den statusikon bland många unga tonårstjejer.

Andra igenkännanden kommer även från världens modedesigners. Efter fotograferingen för Vogues 30e födelsedag i september 2009, som Kaulitz deltog i, beskrev modelegenden Karl Lagerfelt honom som "den andra idéen av en tysk" och skrev att den 20-åriga sångaren med den ovanliga stilen blev en superstjärna och en modeikon. En månad senare, efter prisningen på plats #11 på den tyska tidningen GQs "Bäst Klädda"-lista, sade designern Michael Michalsky att "Bill Kaulitz är unik och kompromisslös, pop-art väckt till liv. Han gillar att förändra sig - det är vad mode är."

Dessutom så blev Bill Kaulitz utsedd till den "Snyggaste Sångaren På Scen" år 2008 av läsarna till den spanska tidningen "Hola". Han är också den yngsta personen som har fått sin vaxdocka på Madame Tussauds Museum - vid 19 års åldern. Och, han utnämndes till "Årets Man #6" av MTV News.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Men-Access.com.


Designers Against AIDS @ Facebook - 2/10 2010


Antar att ni alla förstår vad hela projektet går ut på: De som köper DAA-boken ska ta en bild på sig själv när de håller i boken. Sedan samlas alla bilder in (efter att man har skickat in dem såklart) och så kommer de göra ett stort wallpaper med alla bilderna. Som ni även kan se ovan har Sverige tagit del i detta projekt via den officiella fancluben/street teamet tillsammans med Frankrike, Portugal och Tjeckien. - Designers Against AIDS via Facebook.

Correo - 2/10 2010 (Peru)


Época #646/2010 - (Brasilien)


I love språk : En ny tysk våg?


Enligt Matilda som skickade det här till mig i mejl (tack!), så intervjuas två Tokio Hotel fans och det
ska visas i det här programmet ikväll kl 21.00 på kunskapskanalen (ni ser även repriser ovanför)
så det kan absolut vara värt att se detta program! :) Källa: >> http://www.ur.se/id/158710.


Vacker stavas Bill Kaulitz!

HQs:

Två av mina favoritbilder någonsin på Bill!


Mininyheter - 3/10 2010

¤ En till bild på Bill och Tom har lagts till från Bravo fotograferingen 2007 - HÄR!

¤ Ett nytt blogginlägg från Tom med svensk översättning - HÄR!

¤ Reklam från MTV LA om Tokio Hotels spelning i Mexico City den 2/12 2010. Synd bara att de skrev
TokYo Hotel i reklamen istället för TokIo OCH 3 december istället för 2 december. e_e Direktlänk till videon.


Det ökända Kaulitz-ögonbrynet! 8D


Bigger:


Summum Girl - Oktober 2010 (Kanada)


Hjälp få Tokio Hotel till Rumänien


Som ni ser ovan här på min printscreen så ska vi kommentera vilket band eller vilken artist vi vill få till Rumänien för en spelning. Självklart hjälper vi alla till så de rumänska fansen kanske kan få sin Tokio Hotel konsert! Allt vi behöver göra är att fylla i följande info:

Nume = Namn.
Email = Email.
Mesaj = Meddelande.

Klicka sedan på knappen där det står "Trimite" så är det klart! :)  
>> http://observator.a1.ro/temazilei/2010-10-02/266.html

[PromiPranger.de]: Tom och Bill Kaulitz vs Tim Burton


Tokio Hotel: Tom och Bill Kaulitz vs Tim Burton - inte homo, utan L'Uomo Vogue!
Att få synas i en av de hetaste modetidningarna i världen är bara det en fantastisk upplevelse. Våra Tokio Hotel-tvillingar Bill och Tom Kaulitz som glänste under modeveckan i Milano, får pryda omslaget av den italienska herrtidningen Vogue. Tom presenterar sig i sin typiska baggy-stil, men har kombinerat den med en elegant jacka och Bill överraskade igen med en mycket excentrisk stil. Han bär byxorna lika högt upp som Steve Urkel, men har fortfarande mer elegans än nörden från "Family Matters". Med det supergalna sminket får Pottschalk en filmisk flashback.

På Tokio Hotel-tvillingarnas GQ-omslag, började han direkt tänka på Mad Hatter i Alice i Underlandet och denna anspelning var antagligen medvetet utvald. Vilken film tycker Pottschalk att det påminns om den här gången? "Nightmare Before Christmas", och detta är återigen ett mästerverk av Tim Burton. Det kanske låter lite sjukt, men Tokio Hotel fansen kommer att förstå det roliga och jag skulle även vilja se Bill Kaulitz i en Tim Burton-produktion. Om han har talang för skådespeleri kan jag inte säga, men han verkligen lyckats perfekt att dramatisera sig som en fantastisk karaktär. Denna förändrande karaktär har gjort honom till en oväntad internationell kändis och det var antagligen därför han valdes på omslaget av italienska Vogue.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[Examiner.com]: Dsquared2 utsedda till...


Bill Kaulitz designers Dsquared2 utsedda till "en av de bäst stylade showerna" i Milano.

Modeveckan i Milano börjar gå mot sitt slut och Dsquared2 har blivit utsedda av ett flertal medier, inklusive "New York Magazine", som en av de bästa stilarna av veckan. Dsquared2s design blev känt för Tokio Hotel fans genom Bill Kaulitz framträdande i den "Svarta Ängeln"-klädseln på Dsquared2s höst/vinter 2010/2011 modevisning i januari.

[...] Tokio Hotel-frontmannen Bill Kaulitz har gjort fortsatta framträdanden som modell, inklusive en reklam för HRS Portal och nyligen med Tokio Hotel-gitarristen och tvillingbrodern, Tom, för italienska Vogue.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Tvillingarna för Bravo av Frank L. Lange - 30/8 2007


Tokio Hotel nominerade till CMA 2010


Tokio Hotel har blivit nominerade i kategorin "Best Band National" till det tyska "CMA Wild & Young Awards".
Man kan börja rösta den 24 oktober kl 14.00 här: http://www.wanjk.de/index.php/cma.

MTV EMA 2010 - Vote for Tokio Hotel!


Link.
---
Vote F5 Vote F5 Vote
Adria Regionen > http://ema.mtvadria.com/artists/tokio-hotel
Afrika > http://ema.mtvbase.com/artists/tokio-hotel
Arabien > http://ema.mtva.com/artists/tokio-hotel
Österrike > http://ema.mtv.de/kunstler/tokio-hotel
Belgien (holländska) > http://ema.mtv.be/artiesten/tokio-hotel
Belgien (franska) > http://ema.mtv.fr/artistes/tokio-hotel
Tjeckien > http://ema.mtv.cz/umelci/tokio-hotel
Danmark > http://ema.mtv.dk/kunstnere/tokio-hotel
Europa > http://ema.mtv.tv/artists/tokio-hotel
Finland > http://ema.musictelevision.fi/artists/tokio-hotel
Frankrike > http://ema.mtv.fr/artistes/tokio-hotel
Tyskland > http://ema.mtv.de/kunstler/tokio-hotel
Grekland > http://ema.mtvgreece.gr/artists/tokio-hotel
Ungern > http://ema.mtv.co.hu/muveszek/tokio-hotel
Israel > http://ema.mtv.co.il/artists/tokio-hotel
Italien > http://ema.mtv.it/artisti/tokio-hotel
Nederländerna > http://ema.mtv.nl/artiesten/tokio-hotel
Norge > http://ema.mtv.no/artists/tokio-hotel
Polen > http://ema.mtv.pl/artysci/tokio-hotel
Portugal > http://ema.mtv.pt/artistas/tokio-hotel
Rumänien > http://ema.mtv.ro/artisti/tokio-hotel
Ryssland > http://ema.mtv.ru/artists/tokio-hotel
Spanien > http://ema.mtv.es/artistas/tokio-hotel
Sverige > http://ema.mtv.se/artister/tokio-hotel
Schweiz > http://ema.mtv.ch/kunstler/tokio-hotel
UK > http://ema.mtv.co.uk/artists/tokio-hotel
Ukraina > http://ema.mtv.ua/artists/tokio-hotel


OK #40/2010 - (Tyskland)


Tom och Bill var på Oliver Pochers bröllop


Ryktet
om att tvillingarna var på komikern Oliver Pocher och modellen Sandy Meyer-Wöldens bröllop den 25 september stämmer alltså. Det finns en artikel i tyska tidningen Bunte om Oliver Pochers bröllop. Tvillingarna nämns i den. Xavier Naidoo uppträdde och publiken blev hysteriska, men det blev inte Bill och Tom som var uttråkade. Bill sade att "bröllopet var coolt, men festen var helt enkelt inte min stil!"

Edit! Scan på artikeln:

L'Uomo Vogue #414/2010 - (Italien)Unika tvillingar - Tokio Hotel
Deras rocksaga började år 2001 i Magdeburg. Nästan 10 år senare började bandet som skapades av tvillingarna Kaulitz sälja ut spelningar i arenor över hela världen. Fortfarande fräscha ungdomliga ansikten, blyga och artiga: Bill och Tom är hjärtat och hjärnan bakom det hetaste tyska bandet under de senaste åren.

Uppmuntrad av ett unikt poprock ljud, klättrade de på de internationella listorna, skapade en verklig myt. Förutom deras passion för musik, har de två bröderna mycket mer gemensamt: Idéer, vänner och drömmar. "Men visst bråkar vi också ibland, enormt mycket", hävdar de. "Vi har två väldigt olika personligheter och tycker olika om saker. Men tillsammans är vi två sidor av samma mynt."

De är vana vid att flytta från ett ställe till ett annat sedan 15 års åldern, till de allra dyraste arenorna i världen, runt om i de europeiska och asiatiska huvudstäderna: och ännu en gång med utsålda spelningar, fem stjärniga hotell, exklusiva limousiner så är inte ens bröderna Gallagher i närheten av VIP-behandlingen varje ung aspirerande rockstjärna drömmer om och modevisningar - (som den för Dsquared2 under herrarnas modevecka i Mailano i januari), om vi tänker oss att fånga de nyfikna, förbluffande, nästan främmande utseenden som utstrålar det vackra och fortfarande fräscht ungdomliga ansikte av Bill och Tom Kaulitz, hjärtat och hjärnan bakom Tokio Hotel, gör det så att man känner sig konstig.

De går omkring i rummen på Palazzo Biscari, det fantastiska 1800-talet palatset i Catania - där fotograferingen ägde rum - med lätta steg, för att inte störa genius loci. Man tror att dessa killar - som växte upp alldeles för fort och är nu 21 år gamla - tar allt för givet med tanke på de miljontals exemlar de har sålt över hela världen. Men nej, de rör sig från ett rum till ett annat, nästan chockerade över allt de ser: "Detta ställe är fantastiskt, en artistisk skatt. Det finns inte något sånt här där vi kommer från", säger Bill med ett ganska generat leende. Han pratar om den östtyska staden i Magdeburg där Tokio Hotel-sagan började för 10 år sedan.

Redan vid 7 års ålder spelade tvillingarna Kaulitz gitarr och experimenterade med extravaganta utseenden, som gjorde att de stod ut mycket i skolan. Tom var besatt av Aerosmith och gitarristen Joe Perry, medan Bill var ett stort fan av David Bowie och fascinerad av den omvandlande talangen i White Duke. "Han är helt klart en av mina favorit artister. Jag har sett filmen Labyrinth säkert hundratals gånger", erkänner han.

Att vara sig själv och vilja uttrycka sig utan fördomar ses ofta som en meningslös handling i små samhällen. "I skolan var problemen ändlösa. Mina klasskamrater accepterade inte mig, speciellt inte efter min klädstil. Då hade jag fortfarande inte råd att köpa dyra kläder så jag gjorde mina egna. Jag klippte och sydde ihop olika plagg, kanske några tshirtar som jag hade köpt för några kronor. Resultaten blev ofta helt originella, jag gillade det, jag la mycket passion över det hela. Men det höll definitivt inte mig och min bror Tom borta från bråk med några klasskamrater. Vår dröm var att göra musik och kunna uttrycka oss fritt", berättar Bill.

En dröm som blev sann för bröderna Kaulitz när de träffade Georg Listing och Gustav Schäfer, som senare blev basisten och trummisen i Tokio Hotel. "Det var svårt att hitta någon som ville spela med oss i ett band eller dela våra drömmar med oss i våran ålder. Så i början var det bara jag och Bill: vi gjorde allt helt själva, vi spelade alla instrument man kan tänka sig och sedan började vi göra små konserter i våran hemstad. På en av våra spelningar, satt Gustav och Georg i publiken. När vi hade spelat färdigt, kom de fram och hälsade och frågade ifall de kunde få vara med i bandet", berättar Tom medan han skakar sitt huvud så hans långa inbakade flätor åker ner mot axlarna. De är perfekta för hans hiphop-stil.

Det var så här Devilish startade år 2001 - tre år senare ändrades namnet till Tokio Hotel - och med deras första album "Schrei" som innehöll "Durch den Monsun", blev kort efter översatt till den kända hitlåten "Monsoon" när skivan släpptes en gång till fast på den engelska versionen "Scream". År 2005 startade Tokio Hotel sin mest framgångsrika debut turné i sitt hemlad och de blev det viktigaste rockbandet från Tyskland sedan metalbandet Rammstein. De slog till medan de var allra hetast: år 2007 släppte de sitt andra tyska album "Zimmer 483" som även senare var med i "Scream".

Vad som dokumenterar Tokio Hotel-manian som svepar världen, speciellt under kvartettens rockliknande livekonserter, är den senaste DVDn "Humanoid City Live", en inspelning av konserten som ägde rum i Milano den 12 april. "Det var en magisk kväll, allting gick helt som det skulle. Vi har fantastiska fans i Italien, bland de bästa faktiskt", säger Tom. Bill tillägger: "Vi har gjort så mycket konserter, så det är svårt att välja vilken publik som imponerade mest på oss. Italien är en av de platser där vi får det största välkomnandet, och vi älskar att spela här. Men det finns en konsert som jag aldrig kommer att glömma, den vi gjorde i Paris år 2007 under Eiffeltornet framför 500.000 fans. Jag kunde inte ens se vart publiken slutade."

Trodde de någonsin att något sånt här skulle hända? "Om någon berättade för oss för 10 år sedan att vi skulle bli kända, skulle vi aldrig ha trott på det", säger Tom. "Det första året var väldigt hektiskt - vårat schema var fullt med promospelningar, shower, konstant förflyttande från en stad eller ett land till ett annat. Alla ville träffa oss. Det var väldigt roligt, men det hindrade nästan oss från att inse att våra liv har förändrats. Vi kunde helt plötsligt inte längre gå utanför dörren utan att bli igenkänd eller stoppade av fans, vid något tillfälle började vi förstå detta", säger Bill, som håller med Tom om att de inte ångrar att de gav upp sitt normala liv som andra i deras ålder. "Man måste göra olika val i livet. Vi var tvunga att välja mellan ett vanligt tonårsliv eller uppfylla våra drömmar genom att göra musik. Vi växte upp fort. När vi var 12 eller 13 hade vi redan gjort saker som man normalt kanske gör när man är 20 år. Det kanske är det enda vi saknar att göra, att kunna gå och handla eller köpa en glass utan att ha livvakter med oss", erkänner han.

"Jag skulle vilja bo i Los Angeles, där kändisar kan göra som de vill utan att bli trakasserade av fans och paparazzis", säger (en aningen naiv) Bill, som nyligen skaffade en ny tatuering på sin torso. "Det är ett tyskt ordspråk som lyder så här ungefär: I'll never stop screaming, let's go back to our roots. Jag ville ha den där för att påminna mig om hur viktigt det är att uttrycka sig fritt utan att något påverkar en", en mening som Tom delar.

"Vi har ingen ångest. Vi uppfyllde våran dröm. Kanske skulle vi bara vilja ha lite frihet att kunna gå ut för att köpa glass utan livvakter".

Bilder: Pierpaolo Ferrari. Kläder, skor och smycken: Italia Independent, Lantin, Rick Owens, Sevan Bicakci, Intimissimi, Louis Vuitton, Roberto Cavalli, Diesel, Dsqared2, Adidas by Jeremy Scott, Givenchy by Riccardo Tisci, Pharrell & Moncler, LRC, Reebok. Smink och hår: Natalie Franz som använder Chanel. Modeassistent: Valentina Bocciardi.
Engelsk översättning: Seipht @ THUS. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

(backstage) Oberhausen, Tyskland - 26/2 2010 ~4

Bandet med sin Walk of Fame-stjärna i König-Pilsner-Arena.


IN #40/2010 - (Tyskland)


(utanför MTV studion) New York City, New York - 19/10 2009


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~69


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 14-29e September 2010.
#242 - Torsdagen den 30e September 2010:

En helt normal dag
Det är otroligt hur många logotyper, varumärken och fordringar man ser varje dag. Det verkar nästan som om världen bestod av dem... Åh vänta, så är det ju!

Video - Vimeo: Logorama.
#243 - Söndagen den 3e Oktober 2010: 

Husvänlig gatukonst
Inget mer "förstörande" graffiti. Istället används det som är världsberömt bland liveband, "silvertejp". När vi var på tuné, använde vi det för nästan allt. Man kan inte bara laga trasiga gitarrer utan också tysta irriterande bandmedlemmar med det. Gissa tre gånger vem jag tänker på. Vad tror ni ;)

Video - Vimeo: Tapeart - Stella & Rex & Jurij Lozic.
#244 - Onsdagen den 6e Oktober 2010:

Speedparking
Haha! Snabbare kan man knappast parkera ;)

Video - Youtube: Auntie Driver Parking Fail.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

RSS 2.0