Reminder: Vote for Tokio Hotel - Rockbjörnen Awards 2011


Rösta här - Vote here <


Universal Music Mexico: Vinn signerad Tokio Hotel filt!


Universal Music Mexico: Vinn signerad Tokio Hotel filt!
Vinn denna "Best Of"-filt som användes för exklusiva Tokio Hotel intervjuer, registrera bara dina uppgifter och svara på frågan. Frågan lyder: "Vilken radiostation presenterade Tokio Hotel i Stockholm den 8 september 2008?" (det borde egentligen stå år 2009 och inte år 2008 som ni säkert själva minns. ;p) Välj mellan följande svar: "Knappen och Hakim", "SR X Rock and Pop" och "Sveriges Radio".

Fyll i följande information:
*Correo = Email
Nombre = Förnamn
Apellido = Efternamn
Día de nacimiento = Födelsedatum (dag-månad-år)
Género = Kön (Femenino = Kvinna)
*País = Land (Suecia = Sverige)
Celular/Número Móvil = Telefon/Mobilnummer

OBS! Allt med en * måste fyllas i. Klicka sedan på "Enviar" för att skicka in ditt bidrag i tävlingen om att vinna Tokio Hotel-filten som har används i bakrunden när de har gjort intervjuer (de har bland annat haft den uppsatt på väggen om jag har förstått det rätt).

>> Registrera er och tävla HÄR!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Muz-TV @ Twitter - 31/5 2011


"Väljer ut vinnarna av Tokio Hotel-tävlingen. 40 lyckliga vinnare kommer att få träffa sina idoler."

RO Popcorn #6/2011 - (Rumänien)


Cita Cinta - Mars 2011 (Indonesien)


[Bizarre-Music.net]: Tokio Hotel fansen får träffa sina idoler


Tokio Hotel fansen får träffa sina idoler
Det är mindre än en vecka var till det 9e Muz-TV Awards. Som vi redan vet så är kvällens första huvudpersoner gruppen Tokio Hotel. Glädjen hos fansen som ville att de tyska favoriterna skulle återvända tar aldrig slut. Den här gången gav inte arrangörerna upp! De gav alla möjligheten att få träffa bandmedlemmarna personligen under en M&G samma dag som musikgalan. För att vinna en biljett skulle man spela in en video av låten "Ready, Set, Go!" och ladda upp den på hemsidan.

Unga som gamla fans av kvartetten från Magdeburg tog tag i videokamerorna och fick hastigt grunderna i videoredigeringen att fungera. Varför inte göra allt i ordning för att komma närmare sin dröm? En del kopierade gruppen, en del visade upp sina musikaliska talanger och en del använde sitt kreativa tänkande.

Det geografiska deltagandet är helt fantastiskt. Fans som vill se gruppen den 3 juni i Moskva kommer inte bara ifrån Ryssland och OSS, utan även från Sverige, Italien, Grekland, Frankrike, Tyskland och Spanien! Resultatet av tävlingen kommer att meddelas i början av nästa vecka.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


"Tokio Hotel & Aliens" som Trending Topics på Twitter


Funny pictures ~12
Bravo.cz - Hjälp de tjeckiska fansen att få en TH-affisch!

Hjälp de tjeckiska fansen att få en Tokio Hotel affisch i kommande numret av tidningen BRAVO (#12/2011). Allt ni behöver göra är att klicka på "Tokio Hotel" (som ni nu ser endast ha 13% av rösterna) och lämna gärna en kommentar nedan där ni skriver "Tokio Hotel". Ni måste dock fylla i: "Jméno" = Namn och "Věk" = Ålder, för att kunna skicka iväg en kommentar. För att kunna skicka iväg kommentaren måste ni klicka på "Odeslat". >> Rösta HÄR!


Reminder: Vote for DSOTS as "Best Rock Video"


Glöm inte bort att rösta DSOTS som "Best Rock Video".
Don't forget to vote DSOTS as "Best Rock Video".
> Rösta här - Vote here <
~~
Förresten, senast på fredag får vi nya bilder och videor! XD *fangirls* Killarna befinner sig då som ni vet i Moskva och ska spela på Muz-TV Awards med minst 3 låtar. Förhoppningsvis anländer dem till Ryssland minst en dag innan så det kan bli så att vi får nytt material tidigare. =) Men tills dess, fortsätt rösta på dem i kategorin "Best Rock Video" på MTV VMAJ som äger rum den 25 juni 2011 i Tokyo - de ska spela även där. Länken hittar ni ovan. n_n


[Terra.com] - Rammstein: "TH representerar inte tyska band"


Rammstein: "Tokio Hotel representerar inte tyska band"
[...] Efter nästan 20 år tycks inget påverka dem, men de har faktiskt känslor... De hatar nämligen sina landsmän Tokio Hotel. "Vi bryr oss inte om kritik eller dispyter, det skiter vi fullständigt i. Vad som gör oss irriterade är när de pratar om de mest framgångsrika banden i vårat land utomlands och nämner Tokio Hotel. Det gör mig förbannad", säger Paul Landers.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Tokio Hotel har nått över 2 miljoner fans på Facebook!http://www.facebook.com/tokiohotel <


Funny pictures ~11

(STK Steakhouse) Los Angeles, California - 21/8 2010 ~3

Bill med Natalie Franz och Verina Marcel

Bild: Verina Marcel @ Twitter | Bilden spreds/kom ut i onsdags ifall någon undrar.
---
Till en början så hade jag inte alls tänkt att lägga ut den här bilden då den är privat.
Ett ryskt fan gjorde en liten "research" på modellen Verina och hittade den här bilden
på hennes Twitter och bestämde sig för att sprida den, vilket nu gör att den var privat.
Men eftersom alla andra redan har lagt ut den så.. Ja, here we go helt enkelt. >_>


Tokio Hotel Japan @ Facebook - 25/5 2011


Sammanfattning: Den japanska tidningen WWD som innehåller bilder på tvillingarna kommer ut den 25 augusti 2011. Det tidigare inlägget hittar ni här.

FRIDA #11/2011 - (Sverige)


[Focus.de] - Jedward pratar om Tokio Hotel


Jedward (Irlands bidrag i Eurovision Song Contest 2011) pratar om Tokio Hotel.
~~
Känner ni Tokio Hotel?
John:
*sjunger "Running through the Monsoon..."*
Edward: De är tvillingar, vi är tvillingar. Många av våra fans är Tokio Hotel fans. Nu när vi är här i Tyskland skulle jag verkligen vilja träffa dem.
John: Vi har köpt deras album. De har väldigt bra låtar. Jag älskar "Automatic".
Båda: *sjunger "Automatic" och kan hela texten*
Edward: Jag minns deras uppträdande på MTV EMA när regnet föll ner på dem. Det var verkligen läckert. Och Bill har fantastiskt hår!
John: Tvillingarna från Tokio Hotel är väldigt olika från oss utseendemässigt: en tvilling har stylat sitt hår väldigt vilt uppåt, den andra har dreads. En tvilling sjunger, den andra spelar gitarr. Vi å andra sidan är verkligen tvillingar.


Engelsk översättning: TH-Info. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Cherrytree Records @ Twitter - 26/5 2011


Cherrytree Records (Tokio Hotels skivbolag i Usa) berättar att killarna håller på att skriva sitt album nu samt bekräftar Bills samarbete (igen) med ett annat band (tidigare sade dem bara artist).

(signering) Philadelphia, Pennsylvania - 10/5 2008


Link.


Rykte: Turné år 2011?


Det har lagts ut ett rykte på det officiella italienska forumet där The Rock Blog hävdar att Tokio Hotel ska åka ut på turné senare i år och bland annat besöka Italien för ett par konserter. Ta detta med en nypa salt än så länge eftersom ingenting har bekräftats ännu och kom ihåg att såna här rykten ofta visar sig vara falska.


Tom modellar för Reebok ~3Bilder: Rasmus Kaessmann | www.reebok.de.


Bills laptopväska - BookBook Hardback (MacBook Pro)


Närbilder på laptopväskan:


Pris: $79,99 - $99,99.
Vart: Twelve South.
~~
Mer information och källa till detta hittar ni här - TH Style via LJ.


PETA Animal Times - Vår 2011 (Tyskland)


[The-Top-Tens.com]: Vote for Tokio Hotel!


Rösta på "Monsoon" som "Best Song of All Time"
Vote for "Monsoon" as "Best Song of All Time"
> Rösta här - Vote here <


Tokio Hotel Japan @ Facebook - 24/5 2011


Sammanfattning: Det har tyvärr blivit så att publiceringen av tidningen WWD med bilderna på tvillingarna kommer att flyttas fram pga något knas med lanseringen samt effekterna av jordbävningen. Mer information kommer inom kort. Läs det förra inlägget här.

Tokio Hotel Japan @ Facebook - 23/5 2011


Sammanfattning: Bilderna som fotografen Leslie Kee tog på tvillingarna kommer att publiceras i den japanska tidningen WWD. Tidningen kommer ut onsdagen den 25 maj 2011.

Ny bild från Best Of-fotograferingen [+1]


> Bigger picture here <


Levi, 3 år, från Texas sjunger "Break Away"


Link | Awww! :D Notering: Han var 3 år när denna video spelades in, vilket var år 2008.


[DW-World.de] - Historien om tysk popmusik: Bandet Tokio Hotel


Historien om tysk popmusik: Bandet "Tokio Hotel"
Till en början kallades dem ett "tillfälligt tonårsband". Men killarna från Magdeburg i bandet "Tokio Hotel" har visat sig vara ett stort fenomen i den tyska musikindustrin och har vunnit fans runt om i världen.

Början av gruppen "Tokio Hotel" var helt fantastiskt. Sedan barndomen har tvillingbröderna Bill och Tom Kaulitz gjort musik. Deras låtsaspappa bidrog mycket till killarnas musikaliska talang och fick dem att spela deras första konsert vid 9 års åldern. På en av konserterna vid den åldern träffades medlemmarna i Tokio Hotel.

Fantastisk saga
År 2003 deltog sångaren Bill i en talangshow på TV där producenter upptäckte hans talang. Två år senare släpptes bandets debutalbum, då blev killarna "Tysklands nya superstjärnor", med singeln "Durch den Monsun" som toppade listorna. Bill Kaulitz, som då bara var 15 år gammal, kunde inte tro på deras egen lycka: "Det är en helt ny grej för oss. Vi är otroligt glada att det går så bra. Vi hade turen som blev upptäckta av våra producenter för två år sedan i de östra delarna av staden Magdeburg."

Kreativiteten i bandet påverkar den känslomässiga biten för miljontals ungdomar. Inte bara deras texter, utan även själva musiken som handlar om livet, kärlek, frustration, smärta... En del låtar är skriva direkt från hjärtat då bröderna Kaulitz' föräldrar skilde sig när de fortfarande var ganska små. "Jag skulle vilja säga att våra fans är väldigt "intensiva". Det spelar ingen roll ifall det snöar eller liknande utanför arenor. De är alltid redo. På våra konserter går det alltid vilt till. Vi får vår energi från dem", säger Bill.

Kontroversiella uppfattningar
Å ena sidan - fans till döden, å andra sidan - totaldiss. Tokio Hotel har idag motstridiga bedömningar. På Internet kan man hitta en hel del bittert förlöjligande om bandets arbete. Satirtidningen "Titanic", som skrev "fyra anledningar till varför man inte ska skaffa barn", utsåg sångaren Bill Kaulitz som "Den mest irriterande tysken" för ett par år sedan. Men bandets framgång är fortsatt oförstörd - de har sålt över 6 miljoner album och har vunnit ett flertal musikpriser i både hemlandet och utomlands.

Tokio Hotels popularitet sträcker sig långt utanför Tyskland. I Frankrike är de megastjärnor. I Sydamerika har de en enorm skara fans. Kvartetten lyckades till och med få med sina två senaste album på "Top 40"-listor i Usa. Det har övertygat Bill Kaulitz: "Om allt fortsätter att utvecklas i samma riktning som det har gjort hittills så kommer vi att bli världens lyckligaste människor."
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

MTV Greece - Hitlist Hellas: Vote for Tokio Hotel!


Rösta här - Vote here <


[DerStandard.at] - Tvillingarna Caten pratar om Bill Kaulitz


Förra året så var Bill Kaulitz från Tokio Hotel med i er modevisning. Bra idé?
-
"Vårat tema var Rock Horror Picture Show. Han är som en modern Frankenstein, vilket passade bra."

Kan Bill Kaulitz vara en stilikon även för vuxna?
-
"Vi gillar hans mod när det kommer till stil. Han är som en manlig Gaga."
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tokio Hotel i J-COM (japanskt reklamblad)


Rykte: Tokio Hotel + Selena Gomez?


"Rykte: Tokio Hotel och Selena Gomez ska göra en låt tillsammans."
~~
Det verkar inte finnas någon källa till det här (har iallafall inte fått något svar på det ännu), så vi får ta det med en nypa salt så länge. Förmodligen är det väl någon som försöker starta något, we'll see. Jag uppdaterar om något mer kommer ut! Stay tuned.

Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~84


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 4e-19e Maj 2011.
#309 - Fredagen den 20e Maj 2011:

Love it ;D

Video - Youtube: Ethan and Ivan sing Automatic.
#310 - Onsdagen den 25e Maj 2011:

Någon är känd nu...

Video - Youtube: Fox 11 Surfer.
#311 - Tisdagen den 31a Maj 2011:

AmAAAAzing!!!

Video - Youtube: Tron Legacy: Aerosol Mural.
#312 - Fredagen den 3e Juni 2011:

Ge aldrig upp!

Video - FunnyOrDie: Puppy jumps to see baby.
#313 - Söndagen den 5e Juni 2011: 

Nice!

Video - Youtube: Is Tropical. The greeks.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Tokio Hotel Ryssland @ Twitter - 20/5 2011


Tydligen så är det så att de ryska fansen har fått en egen M&G-tävling: en fototävling för look-alikes! Den som är mest lik sig själv i sin egen tolkning av "Ready, Set, Go!"-videon vinner en biljett till Muz-TV Awards + M&G-biljett och blir en av de 40 vinnarna som får träffa bandet i Moskva den 3 juni 2011. Det verkar som att de ryska fansen inte bara skulle spela in sig själva medan de gjorde en egen tolkning av "Ready, Set, Go!" utan de skulle även fotografera sig själva. :p

Miley Cyrus nämner Tokio Hotel i intervju


Link | Titta mellan 5:05-5:40.


Reminder: Vote for TH - Fan Favorite Award!


> Rösta här - Vote here <
~~
Mer information om denna gala hittar ni HÄR.


Tom & Bill med på America's Next Top Model 16


Link - Bilden på tvillingarna visas på tiden 4:53. Hur coolt är inte detta? XD
~~~
Den 16e säsongen av Top Model har inte börjat här i Sverige än. Förhoppningsvis
börjar säsongen visas inom kort. Top Model visas på TV3 för er som inte vet.


Tokio Hotel Ryssland @ Twitter - 18/5 2011


Klockan 17.00 i Moskva-tid (CET/svensk tid: 15.00) sänder dem live från röda mattan och själva musikgalan sänds live klockan 19.00 i Moskva-tid (CET/svensk tid: 17.00).

Livestream länkar: http://www.ontvtime.ru/general/muztv.html och http://kaban.tv/muz-tv-online.

Jag skriver Moskva-tid eftersom Ryssland har olika tidszoner och självklart eftersom det är där Muz-TV Awards kommer att äga rum (den 3 juni 2011), ifall någon undrar alltså. :p Jag kommer även att uppdatera om detta längre fram när det närmar sig musikgalan, eller på samma dag som den.

[PETAKids.de]: Vinn Tokio Hotel-prylar!


Tokio Hotel-stjärnorna Bill och Tom Kaulitz: "Vilda djur ut från cirkusen!"
"Man kan bara tänka på att djur hålls fångade så där i hela deras liv!", "Cirkusföreställningar med djur borde förbjudas, de finns många spännande alternativ", säger Bill.

Därför ger vi bort:
¤ 4st Tokio Hotel tröjor.
¤ 6st Tokio Hotel koppar.
¤ 6st Tokio Hotel ringar.

Vad tycker du är det mest spännande alternativet istället för att besöka en cirkusföreställning med djur? Egentligen borde det vara att umgås med sin familj och sina vänner.

Kanske är du en av de lyckliga vinnarna? Skicka in ett mejl med rubriken "Tokio Hotel" till info@petakids.de.
Sista dagen att skicka in sitt svar är den 30 juni 2011.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[DesignersAgainstAIDS.com]: Mini Bill Kaulitz i FAA-tshirt


Mini Bill Kaulitz bär sin egen lilla Fashion Against AIDS tshirt!
Tokio Hotel-fanet Bianca skickade in dessa söta bilder till oss på hennes docka som föreställer sångaren Bill Kaulitz i bandet Tokio Hotel (men vi tror att ni redan har räknat ut det) som bär en miniversion av Tokio Hotels "Fashion Against AIDS"-tshirt. Tokio Hotel anslöt sig till Fashion Against AIDS år 2009 och har sedan dess varit goda vänner med DAA samt stora fans! Ser han inte bra ut i sin egen design?


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Köning Pilsner Arena @ Facebook - 15/5 2011


Köing-Pilsner-Arena (där årets Comet Awards äger rum) har lagt ut följande fråga på sin Facebook: "Juryn bestämmer vem som får priset för "Best Video" på årets VIVA Comet den 27 maj. Om det låg i dina händer, vem skulle du då välja som vinnare?" Man kan rösta på Tokio Hotel - gör det HÄR!


Jedward (Eurovision Song Contest 2011) pratar om Tokio Hotel


Link.


MuzTV @ Twitter - 16/5 2011


Tokio Hotel ska ha en presskonferens i Ryssland antingen samma dag som MuzTV Awards 2011 eller dagen innan (det har inte blivit bestämt ännu). Uppdaterar så fort mer information kommer ut.


(backstage) Aurich, Tyskland - 16/7 2006

Tokio Hotel @ Facebook - 15/5 2011


"Billboard 2011: Fan Favorite Award!! Kan ni få Tokio Hotel till toppen av Billboard "Fan Favorite Awards"? Klicka på länken nedan, skriv "Tokio Hotel" i fältet där det står "Other" och klicka på Submit-knappen. Tack för erat stöd - NI ROCKAR!!!" - Tokio Hotel via Facebook.

>> Billboard.com.

Madame Tussauds Berlin @ Facebook - 11/5 2011


Kort och gott så har Madame Tussauds Berlin skapat en diskussionstråd på sin Facebook där man kan skicka in förslag om att man vill att de antingen ska göra hela Tokio Hotel som vaxfigurer, bara Tom eller Georg eller Gustav. Man ska även "Gilla" dem. Om man skickar en kommentar på deras profilsida (själva loggen alltså) så räknas inte ens röst, säger dem. Bill har ju redan sin vaxfigur sedan tidigare som vi alla redan vet. På min printscreen ovan ser ni ett svar på en kommentar om en vaxfigur på endast Tom, men man kan ge förslag om hela bandet också om man vill.


Natalie och Gordon rastar hundarna - Madrid 2010


¤ Don't forget to vote for DSOTS as Best Rock Video - VMAJ 2011.
¤ Ifall att ni missade att jag lade upp gårdagens nya blogginlägg av Tom - Tryck.


Rysk tidning: Tokio Hotel uppträder först på Muz-TV Awards?!


I denna ryska tidning (vet tyvärr inte vilken det är) så står det att Tokio Hotel ska uppträda först på Muz-TV Awards 2011. Det har dock inte blivit bekräftat ännu, så vi får se. Edit: Den ryska officiella FC har fått bekräftat från Muz-TV att Tokio Hotel inte kommer att vara först ut på scen.

Twinmoment in Mexico City, Mexiko - 2/12 2010


HQ:


[Muz-TV.ru]: Vinn en träff med Tokio Hotel!

Vinn en träff med Tokio Hotel!
För att kunna vinna en M&G med Tokio Hotel måste ni spela in er egen video till låten "Ready, Set, Go!". Ni kan spela in er video med antingen er webcam, mobiltelefon eller kamera. Viktigt: Videon måste vara längre än 30 sekunder. Man kan spela in en video med högst 3-4 vänner om man känner för det. Tävlingen är öppen för fans världen över. De 40 fans som har de bästa videorna får sedan träffa bandet på samma dag som galan - 3/6 2011!

Sista dagen att skicka in sitt bidrag: 27 maj 2011.
>> Källa och skicka in erat bidrag HÄR! 


Tokio Hotel på MTV World Stage ikväll kl 20.55


(Nämnde även tidigare att de skulle visa Tokio Hotels World Stage-uppträdande på tyska VIVA).


Se MTV Video Music Aid 2011 på MTV inom kort


"MTV Video Music Aid Japan kommer att sändas live runt om i Asien den 25 juni. En 60 minuter lång version av galan kommer att sändas på över 550 miljoner TV-hushåll på MTV runt om i världen som ett specialavsnitt av MTV World Stage (datumet kommer att meddelas inom kort)." Källa: http://www.mtvjapan.com/vmaj/en/blog/


MuzTV @ Twitter - 13/5 2011


"OMG!!! Stora nyheter! Tokio Hotel fansen kommer att få träffa bandmedlemmarna! Helt ärligt! Mer om detta kl 23.25."
~~~
Detta var alltså överraskningen som den ryska officiella FC pratade om igår, och vi kommer att få mer information om detta senare ikväll på Pro-News.

Tokio Hotel Ryssland @ Twitter - 12/5 2011


"MuzTV har en STOR överraskning för alla fans! Men ni måste göra några saker för att kunna få det! Vi berättar mer om det snart!"

Tokio Hotel kan ge konsert i ManilaEn konsertarrangör vid namn "Manila Concert Scene" i Manila, Filippinerna försöker få fans att göra en survey och frågar Tokio Hotel fans i landet ifall de skulle vilja ha en konsert i Manila senare i år. Även Paramores producent försöker få Tokio Hotel till landet, enligt konsertarrangören "Philippine Concerts". Fingers crossed! ;) 

PS: Om ni vill få Tokio Hotel till Filippinerna för en konsert, vänligen lämna en kommentar HÄR!

Georg och Bill i Tokyo, Japan - 15/12 2010


Tokio Hotel uppträder på MTV Video Music Aid 2011


Tokio Hotel uppträder på MTV Video Music Aid 2011
Det har publicerats på VMAJ's officiella hemsida att Tokio Hotel inte bara kommer att närvara på MTV Video Music Aid 2011, utan även uppträda. Denna gala äger rum den 25 juni 2011 i Tokyo, Japan.

Live uppträdanden:
Tokio Hotel, Lady Gaga, Exile, Monkey Majik, 西野カナ, SHINee med flera.

Glöm inte bort att fortsätta rösta på Tokio Hotel i kategorin "Best Rock Video". Röstningen avslutas den 15 juni. Rösta här!


Billboard.com - Fan Favorite Award!


> Rösta här - Vote here <
~~
Vi kan rösta fram till fredagen den 20 maj 2011. Vinnaren kommer att presenteras på årets Billboard Music Awards som sänds live från Las Vegas klockan 20.00 ET (05.00 svensk tid) den 22 maj 2011 och visas på den amerikanska kanalen ABC.


[Süddeutsche.de]: THs manager skriver låt till fotbolls VM

Tokio Hotels manager skriver låt till fotbolls VM
Berlin (DPA) - Kvinnomakt på ZDF: Damernas fotbolls-VM har fått den före detta Spice Girl Melanie C att sjunga titellåten. 

VM-låten heter "Rock Me" som sångaren har skrivit tillsammans med Tokio Hotels producenter David Jost och Dave Roth, har Jost berättat för DPA. Singeln "Rock Me" kommer att släppas den 24 juni - två dagar innan VM startar (26 juni-17 juli).

I slutet av maj släppte Tokio Hotels manager David Jost en annan låt på marknaden: En remix av Lady Gagas hit "Born This Way" som skrevs av honom och den tyske producentern Jochen Naaf som en bonuslåt till Lady Gagas nya album "Born This Way".


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Reminder: Keep on voting on Tokio Hotel!


Glöm inte bort att rösta DSOTS som "Best Rock Video".
Don't forget to vote DSOTS as "Best Rock Video".
> Rösta här - Vote here <


Omotesando-Harajuku-Shibuya. Tokyo, Japan - 14/12 2010 ~3


Bild: Universal Music Japan.


Universal Music Japan: Handskrivet brev från Gustav & Georg


"Konichiwa! (Hej!) Detta meddelande är till våra japanska fans och speciellt till dem som bor i Tohoku-området. Vi vill bara att ni ska veta att vi tänker på er varje dag! Och vi hoppas ni hittar ett sätt att hålla ut och fortsätta kämpa! Ni finns i våra hjärtan. Hoppas vi ses snart... - Gustav och Georg."


Yu Phoenix (Cinema Bizarre) - Cover av "Automatic"?


"Det här kommer kanske att låta lite konstigt nu men...skulle ni gilla om jag gjorde en cover av Tokio Hotels låt Automatic?" - Yu Phoenix via Facebook.

Nytt TV datum - Tokio Hotel på VIVA


Den 13 maj 2011 på VIVA kl 17:35 - MTV World Stage (Tokio Hotel).
Källa: http://www.viva.tv/shows/mtv_world_stage/.


(ger autografer) Wien, Österrike - 25/5 2006+Dagens bild - Georg


Drawing of Bill - (by Allegator)


© Allegator.


Skolelever i São Paulo, Brasilien sjunger "Zoom"


Link.


(signering) Mexico City, Mexiko - 10/11 2009 ~2

Joko från tyska MTV pratar om Bill och hälsa


Link.
~~
Joko: "Tom! Nej, Bill! Herregud, Bill Kaulitz. Eh, jag känner till honom från reklamer och hans band Tokio Hotel. Öhm... Jag vet inte. Någon kanske borde få honom att börja göra pilates, hehe. Det vore bra, det skulle hålla honom aktiv och göra lite förändringar på honom. Fysiskt sätt så är han inte den typen av person. Han är ganska smal. Öhm, jag har sett honom live och han verkar vara den mer lugna typen. Han är inte den personen som man kan förvänta sig något andligt från."
*Joko får reda på att Bill spelar bordstennis på turné på skärmen*
Joko: "Bordstennis? Det tror jag inte på. Katy Perry hoppar hopprep. Men bordstennis är en ganska så populär sport när man är på turné eftersom det är lätt att ta med sig. Man behöver inte heller vara särskilt vältränad för det."
Engelsk översättning: (?). Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

Tokio Hotel @ Facebook - 5/5 2011


"Har ni någonsin deltagit i en japansk röstning? Stötta killarna på MTV Video Music Aid Japan Awards. Besök helt enkelt den följande sidan och lägg er röst för Tokio Hotel i kategorin "Best Rock Video": MTVJapan.com/vmaj. PS: Kolla in bilden för att se vart den magiska röstar-knappen finns ;-) Tack!!!" - Tokio Hotel via Facebook.

Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~83


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 2a April-3e Maj 2011.
#304 - Onsdagen den 4e Maj 2011:

Shake it, baby - Del 2!
Det blir bara bättre och bättre :D

Video - Youtube: Friskies: Wet dog.
#305 - Lördagen den 7e Maj 2011:

Flying Humans!

Video - Youtube: Experience Human Flight.
#306 - Tisdagen den 10e Maj 2011:

Om jag hade tre månaders ledigt....
Vänta lite, en eftermiddag skulle nog faktiskt räcka för mig att bygga detta ;-)

Video - Youtube: Lego GBC 20 Modules.
#307 - Lördagen den 14e Maj 2011:

A car like a rock star!
99,9% av alla reklamer suger. Men ibland kan en skilja sig från mängden och gottgöra kollegorna. Regisserad av Sam Brown [Jay Z, Foo Fighters...]:

Video - Vimeo: Audi A1 from Les Télécréateurs.
#308 - Tisdagen den 17e Maj 2011:

MTV Video Music Aid Japan Awards röstning!
Vi är nominerade i kategorin "Best Rock Video" med vår låt "Dark Side of the Sun" på MTV Video Music Aid Japan Awards...Rocka röstningen! Och ifall er japanska är lika dålig som min kan ni kolla in bilden ;-)


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa:
Tom Kaulitz's blog.

Ny reklam för tyska BILD


"När jag vill veta vad Tom gjorde igår kväll går jag till Bild.de!"
(som ni säkert minns så var det en likadan sån här reklam förut men med en annan bild på Bill)


Kerrang Radio @ Facebook - 3/5 2011


Den brittiska radiostationen Kerrang! Radio ber om låttips på FB.
Ni som är medlem på Facebook kan väl ge förslag om Tokio Hotels RSG?
THUKST tipsade om detta och hoppas så många fans som möjligt kommenterar.


Muz TV (Ryssland) - Vote for Tokio Hotel


"Vem är coolast?"
> Rösta här - Vote here <
~~
Resultat just nu:
Tokio Hotel: 2860 röster.
Тимати: 4080 röster.
Регина Дубовицкая: 944 röster.


Mad.tv: Och vinnaren är... Tokio Hotel!


Tokio Hotel vann omröstningen av "Mad Teen Icon 2011" på den grekiska hemsidan MadTV.
~~
Resultatet av omröstningen:
01. Tokio Hotel
02. Justin Bieber
03. Lady Gaga
04. Robert Pattinson
05: Rihanna
06. Jared Leto
07. Britney Spears
08. Miley Cyrus
09. Pink
10. Jonas Brothers


MTV Video Music Aid Japan - Vote for Tokio Hotel!!!


Läs mer om MTV Video Music Aid Japan - här | > Rösta här - Vote here <


Tokio Hotels musik spelades på indonesisk TV!


Idag kl 14.30-15.00 (indonesisk tid) på TV-programmet "Total Football" (ANTV)
spelades Tokio Hotels låtar "Noise" och "Humanoid" som bakrundsmusik.


RSS 2.0