RockPics (Intervju + Konsertrecension) - 2007


Sida 1:
Tokio Hotel. Hur kan man överträffa detta fenomen? I många Europeiska länder, förutom om du är blind och döv, är det helt omöjligt. Så, medan den tyska kvartetten inte riktigt passar in i vår redaktionella ton, ville vi även ta en närmare titt på subjeket. En bra sak för våra redigerare är Germanophiles: Vi blev därför mer motiverade om att studera detta ungdomar från Leipzig [ska egentligen vara Magdeburg n_n] i detalj. Den följande artikel innehåller bilder tagna av oss när dem [bandet] var i Zénith, Paris den 17e April 2007 samt bilder tagna i London i Juni 2007.

Men vart kommer de från? Hur började denna häftiga saga?

När Bill Kaulitz bara var 13 år gammal deltog han i TVprogrammet "Star Search". Han förlorade i finalen och hamnade på andra plats. Dock blev han uppmärksammad av ett par producenter som då var intresserade i hans band, Devilish, vilket han skapade med sin tvillingbror Tom på gitarr, och deras två vänner Gustav och Georg, på trummor och bas.

De fyra kom till att få skivkontrakt hos Universal Music och blev tillslut Tokio Hotel.
De släppte sin första singel "Durch den Monsun" som blev en stor succé i Tyskland, sköt dem till toppen av listorna när de endast var 15 år gamla! Men framgången slutade inte där och de blev inte nöjda förrän de på en punkt nådde ut till Europa! I Frankrike, vinkade de knappt till oss, den 27e September 2006 under ett tillägnad uppträdande som de hade på Fnac St Lazare. Vi blev däremot presenterade på en gala som vi trodde skulle bli en rutin, tills alltid degenererar och polisen blev tvunga att evakuera runt 2000 fans.

Sida 2: (Bild på Tom)

Sida 3:
"Vi vill inte sluta, våra fans väntar på oss utanför", förklarar Bill på annat håll som Gustav (ett ord jag inte förstod 8D) medan vi är inlåsta med bandet i Meet & Greet lokalen. Sedan kommer en livvakt och berättar för oss att i hans hela 10 år som personlig livvakt har han aldrig sett något liknande! Vad som inte hade varit mer än en konsert som omvandlas till ett längre avbrott. Därför förstod Frankrike att någonting skulle hända. Killarna gjorde några spelningar i mindre lokaler innan spelningen i Zénith, framför en publik som hela tiden ökar i antal. Denna konsert den 17e April 2007 var trots allt ganska så smakfull. Bandet har ett enormt rykte överallt på samma sätt: Polen, Italien, Spanien, Ryssland... Idag attackerar de London innan de beger sig till Usa. För tillfället har de utarbetat en sammanställning av sina största framgångar på nytt språk, som Shakespeare. Albumet "Scream" landar på de europeiska samt brittiska hyllorna den 4e Juni, som några dagar senare i Tyskland under namnet "Room 483". Arbetet är, inte speciellt överraskande, ett illa tag till mods från de tyska fansen. Vad kommer den brittiska publiken tycka om det? Man behöver bara tänka tillbaks på misslyckadet som Rammstein gjorde när de gick i samma riktning.

Sida 4: (Bild på Bill)

Sida 5:
Den 18e Juni åker vi tillbaka med plan till London. Vi har ett möte med de unga tyskarna på deras hotell för en exklusiv intervju, för att få deras version lite bättre. Hotellet är inte dåligt, 5 stjärnigt, vid Thames. Vår ankomst är komiskt!

Rock-Pics: God morgon, vi har ett möte med Tokio Hotel. 
Receptionisten: Vilka är det? 

Rock-Pics: Du vet, det tyska bandet? 
Receptionisten: Nej, förlåt, jag känner inte till dem... 

Rock-Pics: Har du inte sett en ung kille med mascara och en exploderande frisyr? 
Receptionisten: Jaha, ja! Han är i baren just nu, följ med mig! 


Det är då vi blev visade till baren där tvillingarna faktiskt äter godis. Där, innan vi ens hunnit hälsa på killarna, tog Saki Pelka hand om oss på en gång, som är deras livvakt som tog oss till rum 604..

Sida 6:
Vi blir sedan lämnade i en halvtimme på grund av att Tokio Hotel behövde förbereda sig för fotograferingen. Vi fixade sängen, gardinerna... Och väntade. Helt plötsligt öppnas dörren, Tom kommer inspringanes och går runt och skrattar, Bill kommer efter, Gustav, Georg och sedan deras managers, livvakterna, översättaren och deras sminkös. Rummet blir nästan översvämmat!

Med våra bilder klara, kan intervjun börja. Vi intog våra platser i vardagsrummet för att äntligen lära känna killarna bättre.

Intervjun:

God morgon, hur mår ni?
Bill:
Vi mår bra, vi kom precis hit från Paris och imorgon kommer vi ha vår första konsert här i England. Det ska verkligen bli roligt och vi är väldigt glada över att vara här idag!

Föredrar ni spännande intervjuer eller tråkiga?
Tom:
En blandning skulle vara trevligt!
Bill: Det beror på frågorna...

Underbart, då gör vi en blandning! Så, varför har ni valt att sjunga på engelska och vad förväntar ni er från UK? 
Bill [svarar på en gång utan att vänta på översättningen av frågan till tyska]:
Vi har gjort detta album på engelska för att det är viktigt för oss att alla, vart som helst, kan förstå våra texter. Folk har ofta problem med tyska, vilket är anledningen till varför vi översätte albumet. Jag är van att sjunga på tyska, och att sjunga på engelska har blivit ett äventyr för mig. Det har varit en stor utmaning, och jag klarade det, och idag är jag riktigt glad att vi gjorde det och att vi har fått komma hit. Vi är alla väldigt nöjda med albumet. När våra låtar spelas på radion, skulle vi gilla ifall människor förstod vårt budskap trots att vara fans inte är lata och att de faktiskt är intresserade av tyska och översätter alla texter, vilket är smart. Men vi sa till oss själva, att vi skulle vara våra egna förebilder för att vi, själva, är skit lata och vi gillar inte främmande språk alls så låt oss göra något för våra lata fans, vi tänkte ge dem en hjälpande hand så att de verkligen förstår vårat budskap. Men vi kommer fortfarande att fortsätta skriva våra låtar på tyska för att det är vårat modersmål och därmed kan jag hantera det på bästa sätt. Den engelska versionen av albumet kommer bli en direktöversättning. 

Ni har nyligen gjort en musikvideo till låten "Scream". Ni har samma material för den som för "Schrei"-videon, den tyska versionen då, som ni spelade in för två årsedan. Kändes det inte som om ni gick tillbaka lite i tiden?
Bill:
Självklart, det var väldigt konstigt. Det var nästan som lite "déjá-vu" att göra samma video igen, det var som om vi redan hade varit där och gjort allt två år innan för att vi hade samma människor inblandade... Så det var konstigt men samtidigt häftigt, en riktigt bra upplevelse, vi mådde bra, vi kände för att gå tillbaka till början för att "Screi" var vår andra singel.

Vad förväntar ni er från den brittiska marknaden?
Bill:
Vi börjar inte sådär, vi säger inte till oss själva att vi ska bli lika kända här som i Tyskland eller i Frankrike. Vi förväntar oss inte att de ska hände någonstans.

Sida 7: (Bild på Tom)

Sida 8:
Tom: De senaste månaderna har vi speciellt reagerat på efterfrågan från våra fans communities. Vi åkte dit där vi hade blivit efterfrågade. Förra veckan var vi i Spanien, i Frankrike... Nu är vi i UK, men det betyder inte att vi måste vara framgångsrika i varje land som vi är i Tyskland. Det är en rolig chans och en häftig upplevelse att åka runt Europa.

Ni kommer ha er första konsert i England imorgon kväll, är ni nervösa?
Alla tillsammans [svarar på en gång utan att vänta på översättning]:
Ja!
Bill: Och vi överdriver inte. Vi är skit nervösa, det är våran första konsert här och det är första gången vi kommer spela inför våra brittiskafans. Det är också första gången som jag kommer sjunga en hel konsert på engelska, så ja, det är väldigt roligt och stressigt på samma gång!

Nu vill jag att ni presenterar er själva för våra läsare men istället för att presentera er själva ska ni presentera den som sitter bredvid er. Gustav, du sitter till höger om mig, så du för börja!
Gustav:
Ja, Tom...
Tom: ..är snygg!
Gustav: Tom är väldigt egenkär, han pratar mycket, är väldigt ambitiös och en perfektionist. Han försöker alltid nå toppen, han försöker alltid..
Tom: ..Men vad pratar du om? Jag är redan på toppen! Vänta tills jag får prata om dig..
Nej, du ska presentera Georg, han sitter till höger om dig.
Tom:
Okej, Georg. Om ni vill veta något om Georg, är det bästa att inte gå för att se honom för att ni kan inte räkna med honom.
Bill: Precis!
Georg: Det är inte sant!
Tom: Han är alltid sen, han sover länge, han försöker spela bas. Det tar mycket till och han ger allt för att han skulle vilja spela det där instrumentet bra men bortsett från hans otroliga insats så är det inte så.. Han är också den klumpigaste personen jag någonsin träffat! Vi kan spendera hela dagar genom att bara titta på Georg, han skulle ge oss våran dagliga dos med skratt.
Georg: Bill är den mest egoistiska personen jag någonsin har träffat..

Sida 9:
Georg: ..han är väldigt egoistisk. Han är också en perfektionist. Ifall något går fel, skriker han alltid och blir väldigt kontrollerande.
Tom: Ja men om Bill älskar någon så är han inte så egoistisk.
Georg: Men problemet är att de enda personerna han älskar är han själv och Tom!
Bill: Seriöst, jag är en väldigt trevlig person. Jag försöker alltid hjälpa andra. Hur som helst, många säger att jag är för snäll och att jag borde vara mer misstänksam.
Georg: Pfff!
Bill: Gustav är väldigt reserverad, väldigt tyst. Men när man lär känna honom så är han väldigt rolig och det är kul att vara med honom. Man kan alltid räkna med honom! Han kommer alltid i tid men ibland kommer han lite...vekligt! Han är lite tjejig, han skvallrar. På tyska heter det "Zimtzike" (NB Rock-Pics: "Zike" betyder "get")
Tom: Om man vill ge honom en bra födelsedagspresent, kan man ge honom en tshirt där det står "Går med Zicke" eller till och med "Zimtzicke".
["Get" är en direktöversättning av "Zike". När man pratar om människor, mestadels kvinnor, betyder det "kossa" eller "b*tch". "Zimtzicke kan bli översatt som "dumma kossa" eller "din b*tch"]
Gustav: Jag är bara mer känslig, det är enda skillnaden.

Här är vi i England, John Lennon's hemland. Ni gjorde en egen version av en av hans låtar, "Instant Karma". Varför?
Bill:
Det var för välgörenhet. Ända sedan vi hörde om det, blev vi väldigt intresserade. När det blev erbjudet till oss, hade vi ingen tvekan om att göra det. Det var för Human Rights [mänskliga rättigheter] och det är någonting vi la ner vårt hjärta i för att vi drar nytta av det varje dag. Vi är människor som behöver vara fria, vi behöver våra rättigheter och vi vill inte bli tillsagda vad vi ska göra. Vi står inte ut med att bli kontrollerade och vi slåss emot det, vi hatar det och det kan göra oss väldigt förbannade. Att få kunna göra musik för att berätta för människor hur viktigt frihet är, är den bästa presenten vi kan ge. Vi har aldrig gjort covers förut och vi ville inte alls göra det, det är en av våra regler men i ledet med Amnesty International, bestämde vi oss för att göra det. Plus, låten är genial, det passar min röst perfekt och den var grym att göra!
Tom: Vår version har mer rock i den än orginalet. Vi gav den en typisk Tokio Hotel-touch, vi alla uppskattade att arbeta med detta projekt.

Är det sant att den låten är mer aggressiv än era vanliga repertoar. Gustav, som är ett fan av Metallica, använde du den för att försöka och direktera de andra killarna till att ge lite mer energi till musiken?
Gustav:
Ja, det är sant att jag gillar den typen av musik men inte som ett fan. För att vara ärlig, visst jag försökte ge mer tempo men om man lyssnar på låtar som "Schrei", "Ich Brech Aus" och "Wo sind eure Hände", kan man höra att de är mer fartfyllda. Jag drar också nytta av det på konserter när jag går upp och tar kommando, i den stunden är jag chefen för att jag lägger i rytmen.

Sida 10:
Tom: Du vet, i Tokio Hotel har vi olika smak när det kommer till musik. Musiken som vi gör är vad vi har gemensamt, här träffar vi varandra och ger något helt annorlunda. Det är typiskt Tokio Hotel, vi skriver ballader men vi kan också komma med väldigt aggressiva gitarrljud.

Vad tycker ni om den brittiska rockscenen?
Tom:
Det finns många talangfulla band i England, som Coldplay, det är ett av mina favoritband. Vi träffade dem för två årsedan på MTV EMA i Lissabon och det var grymt att se dem. De andra håller med mig utan tvekan.
Bill: Jag gillar Placebo, vi ska faktiskt spela med dem och Marilyn Manson på en festival i Frankrike snart och jag ser fram emot det. Men visst, det finns många bra band här och historiskt sätt är England landet av musik.

Här har vi också Harry Potter-mania. I Frankrike är det Tokio Hotel-mania, men här går rösterna till Harry! Men visste ni att på internet finns det en fanklubb som går till eran livvakt, Saki, och att fansen kallar honom Harry Potter?
Alla tillsammans [brister ut i gapskratt]:
HAHAHAHAHAHA! Neeeeeej?
Bill: Det är ju fantastiskt, vi hade ingen aning om det!

Sida 11: (Bild på Bill)

Sida 12:
När ni var i Paris för tre dagar sedan, för M6 konserten, var Saki på scenen under erat sound check. Musiken började och han gjorde playback och sjöng som om han vore du, Bill! Fansen har lagt upp en video på det på internet och många säger att Saki är sexig! De kallar honom "Sexy man"!
Bill:
Hahaha! Fantastiskt!
Tom: Vi måste kolla upp det!
Georg: Seriöst, det är för kul!

(Som om det vore magi, Saki öppnar dörren vädligt fort och tittar så att killarna mår bra. Dörren stängs igen efter några sekunder och han försvinner.)

Georg: Hey! Hej Harry!!
Bill and Tom [dör av skratt]: Hey Harry, hur är läget?

Georg, denna fråga är till dig. Vi såg att du har deltagit i några bilrace, kan du berättar mer om det?
Georg:
Det var förra Oktober på ett TVprogram som vi spelade några låtar. Jag deltog bara i racet, någonting som jag aldrig kommer göra igen!
Tom: Ja och du förlorade allt! Du var verkligen dålig.
Georg: Det är inte sant!
Bill: Ja, och du kom nästan sist!
Tom: Men vi alla stod bakom honom, vi uppmuntrade honom enormt.
Georg: Det var faktiskt tre race, i det första kom jag på andra plats av åtta bilar. Alla kom och gratulerade mig och sa: "Yeah, bra Georg! Bra kört, du är en bra förare osv" Efter det, hade jag otur och förlorade och alla sa: "Woah! Georg, du är så dålig! En skam!" Och efter det sa dem att de stod bakom mig.

Nej, men seriöst, erkänn, ni lät honom åka för att ni hoppades i hemlighet att han skulle krasha och ni behövde byta basist?
Bill: [dör av skratt]:
Ja, ja, ja!
Tom: Han har spelat väldigt dåligt under konserter, så jag sa till honom: "Gå, Georg. Gör racet!"
Bill: Han vågade faktiskt inte göra det, han har skit rädd!
Tom: Vi skulle ha gillat att göra det också men vi kunde inte, vi var för unga. Vi skulle ha gjort det men på grund av att försäkringen av TV-stationen förbjöd oss att göra det så kunde vi inte.
Georg: Jag var den enda som hade åldern inne att köra och förutom det så är jag den enda som VET hur man ska köra!
Bill: Vi har inget körtkort än.

Sida 13: (Bild på Bill)
Sida 14: (Det står bara massa saker om konserten, struntar i att översätta.)


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

MTV - You Wish!


Gå in på MTV.se och klicka er in på "U Wish" - direktlänk.
Fyll i erat namn, er emailadress och sedan på kommentar skriver
ni "Tokio Hotel - ..." (den musikvideo ni önskar de ska visa)

Tokio Hotel's "FAA" mosaik klar - Vinnarna här!

Vinnarna av Tokio Hotel's "Fashion Against AIDS"-tävling är:
Beatrice - (Göteborg, Sverige)
Saskia - (Berlin, Tyskland)
Yasmin - (Marbella, Spanien)
Samm - (Toronto, Kanada)
Thao - (Dresden, Tyskland)


Mosaik kalkulatorn:


Instruktioner:
Det ni ska göra är att fylla i er emailadress (tex: moajohanssonjobbarhemma123@hotmail.com)
och sedan kommer er ni till en sida där det står " ... you'll find yourself here " som länk, då klickar ni på
den länken så kommer ni tillslut fram till eran bild på affischen. Hoppas ni förstår detta annars får ni säga till.

Gå in > HÄR < för att komma till hemsidan och sök er bild.
Ni som inte deltog kanske är intresserade av vad vi skulle göra?
Då kan ni klicka > HÄR < för att läsa lite mer om det i bloggen.

Själv hamnade jag precis under Tom's hand, mot det privata området ;)

Tokio Hotel's VIP Blogg - 2008

#1 - Bill:
"Hej allihopa, det är Bill! Jag är så glad över att vara tillbaka...ni kan inte föreställa er hur skönt det är! Vi är i New York City just nu, vi kom hit i fredags eftermiddag. Morgonen därpå var vi tvunga att gå upp 05.00 vilket var ganska segt, men när man är här så gottgör det allt krångel...det är härligt att vara i Usa! I lördags spelade vi på Bamboozle Festivalen vilket var riktigt kul - att vara tillbaks på scen var en stor lättnad för mig! Söndagen var vår lediga dag så vi sov väldigt länge. Efter att Tom och jag gick upp så gick vi ut för att skaffa lite kaffe och på eftermiddagen tog vi chansen att utforska några barer i New York! Våra nästa sju dagar är fyllda med promotion och uppträdanden i New York. Håll ögonen öppna och jag kommer berätta för er nästa måndag hur allting gick! Ta hand om er och vi hörs snart."


#2 - Tom:
"Hej allihopa, det är Tom. Vi kom precis till Los Angeles i söndags efter en väldigt bra vecka i New York! Vi är häpna av allt stöd vi har fått av er denna vecka - oavsett vart vi är, NI var alltid där. Vi hade ett härlig uppträdande på MTV TRL, en bra skivsignering på Virgin Megastora, några häftiga intervjuer, ett spännande uppträdande hos Conan O'Brien och grymt kul på vår skivsignering i Philly. I tisdagsnatt åkte vi över till Times Square och blev chockade när vi såg de stora bilderna på oss utanför MTV - såååå grymt. Nu när vi är i Los Angeles, åkte vi till Santa Monica för att chilla vid havet lite innan vi spelar. Det blir den första spelningen efter Bill's operation - vi är riktigt förväntansfulla och vi hoppas vi ses där! Ta hand om er - Tom."


#3 - Tom:
"Hej allihopa, det är Tom igen! Vi är i Kanada just nu. Det är första gången vi har upplevt Kanada utan snö och solen lyser - det är underbart! Vi lämnade Toronto igår och är i Montreal just nu där vi ska spela vår sista konsert på vår Nord Amerika turne...det har varit en fantastisk resa så långt. I Toronto medverkade vi på "Much On Demand" på Much Music och det häpnade oss verkligen. Ni var så glada och skrek så högt att Bill och jag inte kunde förstå våra egna ord - men vi älskade det. Ni rockar och det ger oss verkligen energi. Vi var väldigt förväntansfulla för vår spelning i Toronto på Sound Academy i fredags! Jag måste säga, vi hade grymt på scen och med er - tack för att ni kom! På lördag hade vi vår lediga dag och vi tog oss tiden till att springa runt Toronto och se mer av staden. Vi besökte ett nöjesfält och åkte några karuseller - såååå roligt! Nu förbereder vi oss för kvällens konsert i Montreal. Jag hoppas vi ses där - låt oss ha en trevlig kväll tillsammans! Tja, vi hörs snart - ta hand om er så länge. Tom."


#4 - Bill:
"Hej allihopa, det är Bill! Vi är tillbaks i Tyskland och vad jag kan säga? Vi hade riktigt kul i Nord Amerika! Vår sista konsert i Montreal var fantastisk - en publik med så mycket energi och glädje! Ni var så högljudda under hela konserter så vi knappt kunde höra oss själva på scenen vilket är exakt hur vi vill ha det! Efter att vi kom tillbaks till Tyskland väntade en stor överraskning oss: på fredagkväll visar den tyska musikkanalen VIVA deras gala COMET! Vi var nominerade för tre priser och vann fyra ;) !!! "Best Live Act", "Best Band", "Best Video". Och sen i slutet av galan fick vi det så kallade "Super Comet", vilket istortsätt bara ges till vinnarna av vinnarna av galan...helt FANTASTISKT att vi fick den!!! Alla priserna blev utröstade genom internetröstning så ännu en gång visade ni hur fantastiska ni är och hur otroligt erat stöd är! Alla borde vara avundsjuka på oss på grund av er - jag antar att vi verkligen har de bästa fansen NÅGONSIN!!! Ta hand om er allihopa! Bill."


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Nytt på TokioHotel.com


Fantastiska nyheter från Tom!
Vi har precis fått ett par härliga nyheter från Tom Kaulitz ;-) De senaste dagarna som gått har han tänkt på hur väntan på Tokio Hotel's nya album ska gå fortare för er! Tja, Tom har alltid velat visa vad som berör honom, vad han tycker är häftigt och vad som rockar i hans värld. Detta är anledningen till att han har bestämt att börja skriva en blogg här på Tokio Hotel's hemsida med start NÄSTA VECKA tills det nya albumet kommer ut!!! Tom berättade för oss att han kommer skriva om sina intressen, samt sina favoritvideor, manicker, roliga saker, mode, heta nyheter, häftiga designer.... och kanske kommer han även slinka in några hemligheter om sin tvillingbror Bill ;-) Kan knappt vänta att få läsa detta!

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: http://www.tokiohotel.com/us/

(Självklart kommer jag översätta varje blogginlägg Tom kommer skriva till svenska samt lägga in det i kategorin
"Tokio Hotel Bloggar", där kan ni redan nu läsa äldre blogginlägg från 2008 då Tokio Hotel skrev lite om Usa och sånt.)


Tokio Hotel's 10 Days Tour Blog - 2008


Gå in > HÄR < för att läsa i Tokio Hotel's gamla tio-dagars-dagbok-turne med TeenMag.com

Exklusiva bilder från Tokio Hotel's tio-dagars-dagbok-turne:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting

Tokio Hotel's Alloy Blogg - 2008

Måndag - 11e Februari 2008:
"God morgon allihopa! Mitt namn är Bill Kaulitz, och jag är sångaren i Tokio Hotel - ett tyskt rock band. Klockan är 02:30 på tisdagsmorgonen, och bandmedlemmarna (min tvillingbror Tom, Gustav och Georg), och jag kom precis tillbaks till vårat hotell i Berlin. Vi hade en trevlig kväll på en enorm TV-gala här i Tyskland. Vi fick pris för Best Music - National" och uppträdde med vår låt "1000 Meere". Det var fantastiskt! Bortsett från vårat band, var de gäster som Hillary Swank och Robert De Niro! Det var ett intressant ögonblick att träffa dessa människor personligen, speciellt efter att ha sett flera av deras filmer.

Klockan är 02:40 nu, och jag borde gå...måste fortfarande gå och packa min resväska för morgondagen. Vi måste lämna hotellet runt 05:20 på morgonen för att åka till Berlin's flygplats. Vår destination är Montreal, Kanada för att ha vår FÖRSTA konsert i Nord Amerika NÅGONSIN på lördag. Det är ganska roligt, men läskigt på samma gång. De senaste två åren, har vi uppträtt mycket runt om i Europa, men nu är vi redo att krossa Atlanten och göra vårt bästa försök där. Det är en dröm för oss att få den chansen. Håll ögona öppna - Jag kommer berätta för er hur den första konserten gick. Åh gud, klockan är 02:50 nu...måste gå! Hade så bra och hejdå. Bill."


Tisdag - 19e Februari 2008:
"Vi kom till Kanada förra torsdagen, och vi är i Toronto just nu. Jag sitter på mitt hotellrum, funderar på att vara här och jag måste säga att vi älskar det. Vi har gjort två konserter, en i Montreal i lördags och en i Toronto i söndags kväll. Mellan det, gjorde vi massor med intervjuer. Vi blev väldigt överraskade när vi kom hit - vi förväntade oss att ingen skulle veta vilka vi var. Vi såg oss själva sälja biljetter till våra konserter på gatorna för att åtminstone ha några som kunde dyka upp, men båda konserterna blev slutsålda!!! Våra fans väntade på oss överallt - skrek, gapade, pratade på tyska, sjöng våra låtar, och, jag måste tillägga, de såg väldigt bra ut! Jag såg många vackra tjejer i båda städerna, vilket gjorde mig väldigt glad!

Idag besökte vi CN Tower, det var väldigt roligt - det är såååå högt. Georg mådde inte så bra bara för att han är höjdrädd, men när man tänker efter, så är han alltid rädd för något. Hur som helst, efter det var vi på MuchMusic, vi var där som gäster på ett program. Vi lärde programledarna några tyska ord (vilket var riktigt kul) och uppträdde med "Ready, Set, Go!" live - det var väldigt häftigt det också. Tja, jag måste gå för att jag måste packa mina saker. Vi flyger till Los Angeles imorgon. Ni ska se mitt rum - mina kläder är överallt, det kommer ta timmar att packa. Vi hörs snart - ta hand om er! Tom."


Måndag - 25e Februari 2008:
"Hej allihopa, det är Tom igen. Idag är det våran sista dag i New York. Imorgon åker vi tillbaka till Tyskland för vår European Tour repidtion. Starten kommer bli den 3e Mars i Bryssel (det ligger i Belgien), så vi måste iväg. WOW, denna Nord Amerika resa var galen. Först, fastnade vi i Toronto för att det var massvis med snö, och det tog oss två dagar att komma till Los Angeles! Efter det, kom vi knappt komma till New York eftersom vårat flygplan hade teknisa problem - det är definitivt inte roligt att spendera tre dagar på en flygplats bredvid Georg (han luktar inte så gott) ;-) Men nog om det - vi ska snacka om de bra grejerna! Vi blev helt häpna av er alla. Det var så fantastiskt att se hur energifyllda och glada ni var...ni fick oss verkligen hemmastadda, speciellt mig! Jämfört med de andra bandmedlemmarna, fick jag massor av telefonnummer från de allra vackraste tjejerna ;-) Så uppenbarligen, kan jag knappt bärga mig tills vi kommer tillbaks. Nästa gång: Ni kanske kunde ge de andra bandmedlemmarna en chans också. Det är allt för idag - TACK SÅ MYCKET för allt och vi ses! - Tom."


Måndag - 3e Mars 2008:
"Hej allihopa, det är Bill idag. Vi kom precis från or fantastiska resa i Kanada och Usa. Vi lämnade New York förra onsdagen, dagen efter vår andra konsert. Jag kan fortfarande knappt tro hur fantastisk denna resa var och hur underbara ni har varit. Vi förväntade oss inte det stödet alls. Ni ROCKAR! På kvällen, efter timmar av förseningar, kunde vi lyfta till Tyskland. De andra tre killarna skulle ha åkt tillbaka till studion i Hamburg för att börja med repidtionen medans jag skulle göra ett annat jobb i Berlin. Så vi delade på oss efter att vi kom till Frankfurt. Som vanligt verkar det som, blev flyget till Hamburg inställt - igen. (Jag undrar verkligen vad som pågår med vårat resande - varje flyg vi tog denna resa blev antingen försenat eller inställt.) Hur som helst, som vanligt, jag var tvungen att jobba medans de andra killarna fick ledigt! ;) Så jag åkte till Berlin för fotograferingen på fredagen. Tom, Gustav och Georg kommer börja med repiditionen för turnen på måndag. Inte jag, eftersom jag redan kan allt. Jag kommer följa med på repiditionen när de är klara. Så jag antar att vi är kvitt denna gång! ;) Åh gud, vi är väldigt förväntansfulla att starta vår tredje Europa turné den 3e Mars. Vi kommer ta med er på en resa - så håll ögona öppna! Förresten, tack för alla kommentarer här på Alloy.com... Vi hörs snart! - Bill."


Måndag - 10e Mars 2008:
"Hej allihopa, det är Bill från Tokio Hotel igen. Vi började precis vår tredje Europa turné igår i Bryssel. Vi hade inte så mycket tid för repidition, och den helt nya scnen fick sina sista putsningar de sista minuterna - scemat var illa! Hur som helst, på söndagsmorgonen, blev vi hämtade klockan 7 av våra turnébussar... JA! ÄNTLIGEN, tänkte jag, NU ÅKER VI TILL BRYSSEL!! Detta är den första turnen som vi har två bussar - Gustav och Georg delar på en, likaså gör Tom och jag! När vi kom till arenan i måndags, såg vi våran scen för första gången - den är fantastisk. Efter att vi sett den, gjorde vi vår första konsert! Hela alltihopa är uppsat på ett helt nytt sätt så allting är annourlunda, vilket är mestadels varför vi nästan blev galna med tiden då vi skulle spela. De andra tre killarna och jag tänkte på allt som kunde gå fel och allting vi absolut skulle glömma. Men när vi väl var på scenen, funkade det perfekt, och nu är vi glada. Idag, spelade vi i Rotterdam, men vi berättar mer nästa gång. Hade bra! - Bill."


Måndag - 17e Mars 2008:
"Jag sitter i våran turnebuss. Klockan är 03.00, och vi är på väg från Paris till Dijon! Vi spelade två kvällar i rad på Bercy (Paris) för 17.000 fans båd kvällarna. Det är sååååå fantastiskt att vara på turne. Vi reser i våra turnebusar från stad till stad. När varje konsert är klar, åker vi till nästa stad. Nästa morgon vaknar vi, gör oss klara, gör soundcheck och några intervjuer - det är ungefär så det ser ut varje dag. På vår fritid, brukar vi bland annat spela bordstennis och bordsfotboll för att hitta på roliga saker backstage. Ni blir väl inte ens förvånade att jag är den som gör alla mål. De andra försöker väldigt bra, men de har inte en chans - det är samma sak med kvinnor (LOL). Trots att jag är en nattål, måste jag gå nu! Hade bra, vi hörs sen! - Tom."


Måndag - 24e Mars 2008:
"Hej allihopa, det är Tom igen. Våra första konserter för denna turne har gått väldigt bra, och vi mår så bra på grund av det. Just nu, har vi ledigt, så vi är här i Spanien och slappar på ett väldigt läckert hotell bredvid havet. Det är ett fint ställe och har även tennisbanor. Eftersom vi har spenderat så mycket tid med bordstennis, älskar vi tennisbanorna och spelar utomhus. Själv klart, blir ni inte förvånade över att höra att jag är bäst på bordstennis, de andra har ingen chans mot mig på banan ;) Jag tycker faktiskt lite synd om dem - de försöker så mycket, speciellt Georg ... men vad ska jag göra? Tja, efter denna paus, ska vi fortsätta vår turné i Italien. Vi allihopa är förväntansfulla över att åka tillbaka till Kanada och Usa. Jag kan inte säga för mycket nu, men vi kommer definitivt tillbaks i April, och det ser ut som om vi kommer stanna längre denna gång. Håll ögona öppna för mer detaljer. Vi hörs snart! Hade bra, Tom."


Måndag - 31a Mars 2008:
"Hej allihopa, det är Tom igen! Som de flesta av er redan har hört, har vi blivit tvunga att ställa in vår "1000 Hotels European Tour" för att Bill har enorma problem med sina stämband och måste opereras. Att han måste opereras har blivit en stor besvikelse för oss - speciellt för Bill. Vi är alla tillbaka i Tyskland, och självkart, åkte jag direkt med Bill för att stötta honom och kommer vara där när han behöver mig. Bill måste besöka läkaren flera gånger om dagen, men ha i tanke att han har de bästa läkarna i Tyskland. Vi har pratat om så många saker dessa dagar för att det är så läskigt. Men mest av allt är vi besvikna för att vi blev tvugna att svika er med att ställa in resten av turnen. Det känns som om vi har svikit alla. Bill mår speciellt dåligt för detta, och jag försöker försäkra honom att det inte är någons fel. Så jag och killarna vill att ni ska vet att vi göra allt vi kan får att komma tillbaks på scen och se er alla igen så fort som möjligt...det kommer bli såååå härligt! Vi hoppas att det inte tar lång tid. Tack för alla "krya på dig"-brev ni har skickat oss - det är fantastiskt att få sånt stöd från alla våra fans där ute. Hade så bra och tack igen för erat otroliga stöd! Juste, lämna gärna en kommentar här...Bill kommer kolla upp dem så snart han mår lite bättre. Tom."


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Hotell Presidente. Mexico City, Mexiko - 30/8 2008

HQs - Klicka två gånger/Click two times - (Presskonferens på hotell Presidente)

Alla bilder här i HQ - All photos here in HQ

[Viva.de]: Bill - Gå till damtoaletten!


Bill live @ VIVA Live!

Alltid ett skratt
när killar med för långt hår eller flickor med för kort hår körs iväg av toalettskötaren från fel toalett och blir tillsagda att de måste gå till rätt toalett på grund av felaktigt kön.

Just detta dilemma
hände Bill i Tokio Hotel i söndags på Echo Awards i Berlin.

Den kvinnliga toalettskötaren
skrek högt när Bill ville gå till herrtoaletten och gjorde klart för honom att "hon" var tvungen att gå på rätt toalett.

(Gammal artikel från 2007 xD)


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta -
Källa.

Tokio Hotel - Fashion Against AIDS Mosaik!

Ni minns kanske förra gången Tokio Hotel gjorde en mosaik, vi skulle skicka in en bild på oss själva och sedan gjorde de en megaposter med alla våra bilder på killarna. Om ni inte minns det, så klicka in här (klicka även här för att se hur postern blev när den var klar). De har tyvärr inte lagt ut den nya fanpostern i deras shopp ännu, men det kommer väl snart! Hur som helst. Allt ni behöver göra för att ta del av denna mosaiken Tokio Hotel har är att: Ta en bild på er då ni bär Tokio Hotel's "Fashion Against AIDS"-tröja på er och skicka in den.

Instruktioner:
- Ladda endast upp en bild på er.
- Det måste vara en bild på er då ni har på er Tokio Hotel's tröja de designade för H&M.
- Bilden måste vara på JPEG och får inte överstiga 1 MB.

Picture* - Bild (ladda upp bilden på dig)
Your email* - Skriv din msn.
Confirm your email* - Skriv din msn igen.
First name* - Skriv ditt förnamn.
Last name* - Skriv ditt efternamn.
Street + Number* - Gatuadress + nummer (tex: Björnvägen 4)
Zip Code* - Postnummer (tex: 12345)
City* - Skriv staden du bor i.
Country* - Leta upp Sweden, eftersom du bor i Sverige.

Allt med en * måste fyllas i noga och sedan klickar ni på "send".

Priser:
- 100 Euro check för shopping från H&M. (eftersom vi inte har Euros, så blir det kronor)
- Live Size Star Sticker på Bill - (denna).
- En signerad "Fashion Against AIDS"-tröja av killarna.

Om ni vill delta i detta trycker ni > här < Sista dagen att skicka in är måndagen den 15e Juni.  

När ni har laddat upp en bild ska det se ut såhär:


Bill och Tom i studion


© www.tokiohotel.com/de

RSS 2.0