(flygplatsen) Hamburg, Tyskland - 28/7 2010 ~4Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010 ~4

HQs:[Yappy TV Online]: MTV World Stage 2010 Live i Malaysia


Link.


MTV World Stage. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010 ~1Bilder: MTV Asia.
---
Super HQs:


(flygplatsen) Hamburg, Tyskland - 28/7 2010 ~3+


Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010 ~3

Tokio Hotel med VJs: Sean från Korea, Utt från MTV Asia, Chris från MTV Japan och Juju från MTV China.

Bigger:


Mininyheter - 31/7 2010

¤ Uppdateringar från Malaysia: Showen drar igång kl 13.00 svensk tid. Regnet öser ner över publiken och vakter på plats ber publiken att lugna ner sig. Tokio Hotel ska uppträda (kl 14.00 svensk tid) efter Wonder Girls och Bunkface (näst sist alltså) och Katy Perry är sist ut (kl 15.00 svensk tid) enligt MTV [info och bilder via SpinOrBinMusic, MTVAsia och RamesStudio @ Twitter].

¤ Uppdateringar från Malaysia: Bill kom upp ur scengolvet och hela konserten avslutades med ett regn av fyrverkerier.

Låtlistan:
01. Noise
02. Human Connect To Human
03. Hey You
04. Automatic
05. Dogs Unleashed
06. Dark Side of the Sun
07. Scrreamin'
08. Monsoon
09. World Behind My Wall
10. Zoom Into Me
11. Forever Now

¤ Uppdateringar från Malaysia: Tokio Hotel har visst fått sin egen bajamaja! XD


Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010 ~2

[MTV Asia.com]: Ready, Set, Scream!


Ready, Set, Scream!
Topplistande singlar, platinasäljande album, elektrifierade spelningar och en massa priser - dessa är kännetecken för Tokio Hotel imperiet. Att bo på olika hotell var och varannan vecka och att vara omringad av hängivna fans som dyker upp överallt har blivit en vana för Tokio Hotel killarna, och tvillingarna Kaulitz har inte ens fyllt 21 år än. Med deras oemotståndligt medryckande glamrock ljud, vet bandet helt klart hur man "human connect to human", och det gäller inte bara Europa utan resten av världen också. Och nu är dem i Malaysia för MTV World Stage 2010.

Killarna var avslappnade när de samlades på en mjuk soffa, klädd i vanliga kläder för det tropiska vädret. Bill var enastående som vanligt, hans smala kropp gled in i en röd och svart randig topp tillsammans med kedjor som framhävde hans hals och hans hår var perfekt kammat. Under intervjun var Bill den snackiga, Tom den fräcka, Gustav den mest uppmärksamma, Georg den sötaste - han log mycket. Vi fick reda på vad mer Tokio Hotel har i rockärmen inför kvällens uppträdande, Bills septumpiercing och den mycket saknade Jumbie innan killarna var tvunga att gå och repa.

Vad kan fansen förvänta sig av erat uppträdande på MTV World Stage Live i Malaysia 2010?
Tom:
Det viktigaste år att vi kommer att ha ett brinnande piano och något nytt för "World Behind My Wall". Vi kommer också ha en bra öppning för "Noise" och alla våra intron.
Bill: Vad vi gjorde på det här albumet var att testa nya instrument, killarna spelar keyboard och piano för första gången, för rent generellt sätt spelar Tom bara gitarr, men han är också väldigt duktig på att spela piano så vi tog den idén från det nya albumet till scenen också.

Blir ni fortfarande nervösa innan ni går upp på scenen?
Bill:
Ja, det blir vi. Men när man göra en turné i tre månader eller nåt...med stora konserter varje kväll, så vänjer man sig. Vi är alltid nervösa innan vi gör en show, man har bara en chans och det är alltid spänt. Det är normalt att vara nervös.

Tokio Hotel har nyligen släppt DVDn och CDn "Humanoid City Live". Så vitt jag förstår det så var scenen en idé från filmen "Fifth Element". Berätta mer om processen bakom detta turné-video-liv.
Bill:
Du vet, när det kommer till turnén så får man alltid så mycket idéer och kommer på så mycket man vill göra och för oss var det väldigt viktigt att göra något nytt. Vi ville skapa en "Humanoid City" så vi tog hjälp av en fantastisk scendesigner, hon heter Misty Buckley. Hon gjorde ett fantastiskt jobb och vi jobbade väldigt bra ihop.
Tom: Vi satt ner och berättade att vi ville ha ett stort intro, vi ville ha något som kunde röra sig. Vi ville skapa ett flöde på scen och idéerna bara rullade in.
Bill: Så att sätta ihop en show så här betyder mycket tid, vi började redan ett halv år innan vi började resa och vi gjorde några repningar i London i ungefär en vecka. Vi gjorde sedan kostymerna tillsammans, det var Dean och Dan Caten från Dsquared2, och de gjorde också ett fantastiskt jobb. Det var verkligen en process, så jag tror att det viktigaste är att gå samman och prata om vad man vill ha. Jag ville göra något "Humanoid", något som inte är från den här planeten, och det var hela teamet på turnén. Allting fick väldigt bra och vi gjorde en ordentlig show i Milano.

På tal om eran turné och erat nya album "Humanoid", det är lite sci-fi aspekt på det hela, så har ni några favorit sci-fi filmer, böcker osv?
Bill:
Jag tror jag gillar de flesta sci-fi filmerna.
Tom: Sci-fi filmer är bra, min favorit sci-fi film är... Har vi en favorit? Jag menar, Fifth Element är bra...
Georg: District 9.
[alla håller med]
Bill: 2010 var också en bra film.
Tom: Det är inte riktigt sci-fi men...
Bill: Jag gillar mycket olika saker, jag gillar allt med utomjordingar till exempel. Det var inte planerat att göra albumet så här, det kom bara med processen och vi satt i studion och tänkte och pratade om såna saker och kom på idéen att kalla albumet "Humanoid" och ha alla dessa sci-fi influenser.

Bill, du har skaffat dig nya piercingar bla en septumpiercing som är aningen mer ovanligt. Var det planerat eller gjort spontant?
Bill:
Nej, det är alltid väldigt spontant. Jag satt i bilen och fick idéen bara, och sa "ok, jag vill göra det." Det som är så bra med piercings är att man kan ta ur dem när som helst. Men jag gillar verkligen piercings och tatueringar så jag har redan planerat några nya tatueringar som jag vill skaffa. När man gör det så gör det fruktansvärt ont och man säger "ok, jag tänker aldrig göra det igen" men sen känns allt bra igen och då går man direkt till nästa piercare - det är som en cirkel. Man kan säga att jag är beroende av det.

Finns det någon del på din kropp du aldrig kommer pierca?
Bill:
Ja, mitt område "där nere". [alla skrattar]

Vad är det mest intressanta ni har fått signerat än så länge?
Tom:
Vi har fått några riktigt härliga saker - använda underkläder, bilar...
Georg: Nakna bröst...
Bill: Jepp, såna saker...
Tom: Jag föredrar nakna bröst [ler stort]

Kommer Jumbie någonsin tillbaka?
Bill:
Ah! [alla skrattar]
Tom: Han ser verkligen bra ut på film.
Bill: Vi har alltid nya leksaker på turnér och den här gången har vi snakeboards. Det var väldigt svårt att lära sig men när man kan det så är det riktigt roligt. Men vi kanske tar med Jumbie på nästa turné, eller kanske till Asien. Jag tror definitivt att han vill se hur det ser ut.
***
Så mina damer och herrar, när ljuset tänds för Tokio Hotel ikväll på MTV World Stage Live i Malaysia 2010, var beredda att skrika.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Star Online: MTV World Stage 2010 Live i Malaysia


Link.


TOPP #9/2010 - (Norge)
Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010 ~1

+


"Humanoid City Live" #6 BillBoard Top Internet Albums

Hur häftigt är inte detta då? Woo!


Toronto, Kanada - 16/5 2008


Hollywood, California - 13/5 2008
Senaste THTV avsnittet på Audi TV


Link.


Bamboozle Festival. East Rutherford, New Jersey - 3/5 2008

HQs:


Mininyheter - 30/7 2010

¤ Tokio Hotels nya live DVD "Humanoid City Live" ligger på plats #1 och deras nya live CD "Humanoid City Live" på plats #33 i Sverige! Woo! Källa: SverigeTopplistan.se.


¤ Uppdateringar från Malaysia: Bills motorcykel han använde på Humanoid City turnén är med i Malaysia och kommer att finnas med på scen imorgon då dem uppträder på MTV World Stage. Killarna har även haft en intervju nu under morgonen med MTV Asia där de bland annat har sagt att Tom kommer att spela piano, eld kommer att finnas med på scen, deras favorit sci-fi filmer är Fifth Element, District 9 och 2012. Killarnas tips för att rocka loss är att man ska vara sig själv, känna musiken och skrika högt. Bills septumpiercing var spontan, Bill är beroende av piercingar och tatueringar men kommer aldrig att pierca sig där nere, Jumbie kan komma tillbaka någon gång i framtiden men just nu är det snakeboards som gäller för killarna (aww, XD) samt att de skulle vilja göra fler spelningar i Asien! Killarna ska ha sitt soundcheck om ett tag [kl 09.30 svensk tid] men har ännu inte synts till. Det syns broar, trummor och keyboards på scenen dock [info och bilder via TH_Australia, MTVAsia och TokioHotelSG @ Twitter].

¤ Uppdateringar från Malaysia: Killarna har sitt soundcheck just nu [kl 10.20 svensk tid] och de låtar som har hörts är Noise, Hey You, Screamin'. Bill bär rödrandig tröja, ser dock lite trött ut. Det är mycket stor chans att killarna uppträder sist imorgon kväll. Killarna har rökpaus nu [kl 10.42 svensk tid]. Här nedan är en bild på killarna (man ser mest Bill), en på bara Tom, och två bilder på bara Bill från deras soundcheck: [info och bilder via TH_Australia, BriiMonster och TokioHotelSG @ Twitter].

¤
Nytt blogginlägg från Tom med svensk översättning (han hälsar från Asien!) - här.

Marseille, Frankrike - 14/3 2008

MQs/HQs:

X Factor. Milano, Italien - 30/9 2009 ~2

"Humanoid City Live" DVDn visas i skivbutik i Grekland


Jin Hitz undrar: Har ni några frågor till TH?


Jin Hitz är radiopratare på Hitz FM i Malaysia och han ska intervjua bandet snart (antagligen imorgon då
det är strax efter midnatt i Malaysia just nu) och undrar ifall vi fans har något vi vill veta. Bli medlem
på Twitter om ni inte redan är det och följ @JinnyBoy och börja twittra era frågor till honom! =)


(flygplatsen) Hamburg, Tyskland - 28/7 2010 ~2


Alltså stämmer inte ryktet om att Tom ska ha rakat av sig håret till 3 mm och sedan gjort något mönster i det om man tittar på denna bild. Dock hävdar fortfarande fans i Malaysia att han ska ha en ny frilla (det jag nämnde ovan) då de anlände till hotellet för ett tag sedan i Malaysia. Confusing, no? XD Här är de första två bilderna från flygplatsen.


Montpellier, Frankrike - 13/3 2008

HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


Today - 29/7 2010 (Singapore)


Making some noise!
Rockarna Tokio Hotel är glada att höja volymen.

Senast de tyska rockarna Tokio Hotel var i stan, gjorde dem en akustisk spelning - ett långt gråt från Humanoid City, den tuffa showen de nyligen har varit på turné med. Denna gång, när Tokio Hotel återvänder till våra stränder för Singfest, lovar de att rocka loss - om än i mindre skala än Humanoid City. "Vi kommer att ha en full elektrisk show, men vi kommer inte kunna ta med hela produktionen från Humanoid City", sade Tokio Hotel sångaren Bill Kaulitz. "Men det kommer att bli en bra show ändå."

Vad förväntar ni er denna gång?
- Vi förväntar oss bra väder och en bra publik. Tja, du vet, vi träffar hellre fansen öga-mot-öga än att bara läsa om dem eller höra talas om dem på Internet. Den här gången får vi träffa dem öga-mot-öga och se deras reaktioner och känslor. Det är alltid en härlig sak. Så vi ser fram emot det.

Såg ni mycket av Singapore och testade ni den lokala maten förra gången?
- Schemat var väldigt, väldigt packat förra gången så vi såg inte hela staden och alla våra fans, men det var fantastiskt. Vi åt bara pasta, pizza och sånt. Kanske testar vi något den här gången.

Att vara bröder i ett band är inte alltid en bra idé, titta bara på Oasis. Hur bra överrens kommer du med Tom?
- Jag tror det är pga att vi är enäggstvillingar, det är lite annorlunda. Det finns en sammansvetsing där, det är något speciellt. Vi är som en person - kan inte leva utan varandra. Jag menar, klart vi bråkar ibland men några minuter senare har vi glömt det. Tom och jag har gjort allt tillsammans hela vårat liv. Det är en enorm sak för oss att vara i samma band och få göra allt det här tillsammans.

Ni var bara tonåringar när ni startade. Några tips till andra unga band?
- Det är svårt i början, speciellt om man är väldigt ung med folk som snackar skit om en. Men när man gör bra musik vid 15 års ålder... Det är en bra sak. Att vara framgångsrik handlar dock mest om tur - man måste vara på rätt ställe vid rätt tillfälle. Och jobba hårt. Vi tog beslutet och vi gick in för det helt och hållet och göra musik hela våra liv. Vi brydde oss inte om vad som skulle hända. Det är viktigt att komma ihåg det målet man har för att kunna bli framgångsrik.

Så tänkte inte på att göra något annat efter skolan?
- Tom och jag började göra musik när vi var 7 år. Efter skolan gick vi direkt till repningslokalen. Det fanns aldrig någon plan B. Om vi inte blev signerade av skivbolaget, tror jag nästan att vi skulle ha varit hemlösa musiker. Vi skulle kunna spela överallt - framför fem eller tusentals människor. Men det är bättre att spela framför tusentals! Vi har verkligen turen som har det här livet. Jag känner mig riktigt lyckligt lottad.

Tokio Hotel spelar på Singfest den 3 augusti. Biljetter går på $175 från Sistic. Paket tillgänglliga. Detaljer på www.sistic.com.sg.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Mininyheter - 29/7 2010

¤ Uppdateringar från Malaysia: Enligt fans som bor på samma hotell på killarna i Malaysia, som mötte dem där på samma våning de bor efter att de hade åkt från flygplatsen, var Bill osminkad och någon septumpiercing syntes inte till. O_O Däremot bar han solglasögon - aviators, för att vara exakt. Deras vakter ska också ha skrikit (ja, ni läste rätt!) till fansen att de INTE FICK TA NÅGRA BILDER!!11! XD [info via JoanneNena @ Twitter]. MTV World Stage - så här ser alltså scenen ut de ska spela på nu på lördag! Looking good so far, trots att den inte är helt färdig? ;) [bild via BriiMonster @ Twitter].

¤ Uppdateringar från Singapore: Här är bordet killarna ska ha skivsignering vid nu på onsdag. Bra att dem har ett lågt bord den här gången och inte sådär högt som de hade i Mexiko 2008 så man knappt kunde se deras ansikten på nära håll, XD [bild via fizellematisch @ Twitter].

¤ Fanaktion för att få en konsert i Tyskland: "Denna aktion tillhör gruppen "Tokio Hotel Ergänzungskonzert Deutschland"! Vi ber er att ta en bild på er själva, där ni håller ett papper i handen med meningen: "Deutschland vermisst euch" (Tyskland saknar er). Skicka in bilden till th-konzert@gmz.de. Ifall vi får tillräckligt med bilder så skickar vi det till Universal för att få en konsert i Tyskland."

Dijon, Frankrike - 11/3 2008

MQs/HQs:

Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


(flygplatsen) Hamburg, Tyskland - 28/7 2010 ~1


Tokio Hotel är i Malaysia!


Jag håller ögona öppna efter bilder och/eller videor! ^_^ XD Woo!
Edit! Enligt två tyska fans var killarna nyss på flygplatsen i Hamburg (deras plan ska precis lyfta) så de är alltså inte i Malaysia än utan påväg dit. Verkar vara ett missförstånd eller nåt O_O Jag håller er uppdaterade i vilket fall, haha.


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~63


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 18-27e Juli 2010.
#220 - Onsdagen den 28e Juli 2010:

Gustavs trumlärare
...om ni alltid har velat veta vem Gustav har tagit sina trumlektioner med. Här är hans förre detta lärare:

Video - Youtube: Howard Drum Show.
#221 - Fredagen den 30e Juli 2010: 

Era favorit-live-låtar
För några dagar sedan frågade jag vilket som var eran favoritlåt på LIVE DVDn / Live CDn. I den tyska och engelska omröstningen är den klara vinnaren: IN YOUR SHADOW I CAN SHINE! Tack för era röster & hälsningar från Asien...
 
#222 - Måndagen den 2a Augusti 2010:

This is Hip-Hop
...det här är äkta hiphop, seriöst ;D

Video - Vimeo: This is Hip-Hop.
#223 - Onsdagen den 4e Augusti 2010:

Det har aldrig hänt tidigare!
Turnébuss, 5-stjärnigt hotell och mig som ett slags pris på toppen ;-) Hur detta fungerar kan ni se i klippet...ni hittar videon i HD kvalité på TH YouTube-Kanalen.

Video - Youtube: The Ultimate Tokio Hotel Experience - Powered by Reebok.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

De Bravo #31/2010


Duell mellan Glamour-Boys
Båda killarna har galet hår, galna kläder och stjärnmakt! Men vilken sångare rockar mest? Bill Kaulitz vs Adam Lambert.

Karriär
Adam: I skolan sjunger Adam i kör och i skolans jazzband. Efter studierna spelade han i musikaler och teatrar. 2009 medverkar Adam i castingprogrammet "American Idol" - och slutar som tvåa. Men han ger inte upp...
Bill: Från normal-kille från byn Loitsche nära Magdeburg till världsstjärna! Så här började det: Med sin tvillingbror Tom [20] gör Bill Black Questionmark musik. År 2001 träffade dem Gustav och Georg på en spelning. De grundar Tokio Hotel. År 2003 medverkar Bill i "Star Search" - men åkte ut i åttondelsfinalen...

Framgång
Adam: ...och fick slutligen ett skivkontrakt! Hans CD "For Your Entertainment" sålde över en miljoner exemplar internationellt! Hittills har Adam fått tre priser, bland annat Teen Choice Award.
Bill: ...men castningen var bara början på en megakarriär. Bill och hans band har sålt miljontals CDs världen över, vunnit 45 (!) priser (bland dem tre BRAVO-Ottos och elva VIVA-Cometer)!

Kläder
Adam: Stiltekniken hos 28-åringen har inga gränser! På fester klär han ut sig som en kvinna - och på scenen bär han stila kläder och hattar. Bland sina fans är han känd som "Mister GaGa".
Bill: Bill blandar privata (höger) begangnade saker med märkeskläder. På scenen och som modell catwalken, älskar han att göra det ännu vildare: lysande rymddräkter eller galna läder-delar med fjädrar!

Kroppssmycken
Adam: På höger underarm har Adam två tatueringar: Horus öga (ungefär som en symbol för skydd mot onda blickar) och ett tecken på oändlighet. Dessutom kallas sångaren "Flesh Tunnel" (hål i öronen som är utstretchade).
Bill: Bill skaffade sin första tatuering vid 15 års ålder - En TH-logga i nacken. Därefter en stjärna på magen, ordspråk på vänster underarm och revben. Bill är även piercad: Han har en i tungan, en i bröstvårtan, en i ögonbrynet och nyligen i näsans skiljevägg!

Frisyrer
Adam: Adam färgade sitt naturligt blonda hår - Vanligtvis är det svart. Men han har också haft lila eller grön man.
Bill: Bill har haft galna frillor: Manga-stil, palm-stil, dreadlocks... Nu bär han Lambert-frillan!

Kärlek
Adam: Adam är öppen med sin homosexualitet. På American Movie Awards i Los Angeles kysstes han vilt med sin keyboarder. Förnärvarande är Adam singel - men han har sina ögon på Bill: "Han är min drömkille!"
Bill: Tokio Hotel-frontmannen är väldigt ensam: Han har inte kysst en tjej på över 5 år! "Jag drömmer om den stora kärleken", säger han. Det lilla han får kommer från hans familj och fansen...

Resultat: Pokalen för Super-Glamour-Boy går till...Bill! 20-åringen har haft en drömkarriär i flera år med sitt band. Nykomlingen Adam har inte nått dit än. Men se upp: med mega-stiliga kläder stjäl modeikonen Bill lätt showen. Och med hans fantastiska röst kan Adam bli lika världskänd som Bill. Det förblir spännande.

Stjärn-duell
Tokio Hotel-Bill eller sångaren Adam Lambert - vem vinner kampen om Glamour-Boys?
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Paris, Frankrike - 10/3 2008

Mininyheter - 28/7 2010

¤ Team Productions är en är en ecuadoriansk företagsledare i underhållningsbranschen, reklamverksamhet, speciella evenemang och företagsevenemang. För ett par dagar sedan bekräftades det på deras Facebook att de försöker få Tokio Hotel till landet. Som vi redan vet planeras en miniturné till Latinamerika, dock har vi inga fastställda datum ännu. =)

¤ Tokio Hotels nya DVD "Humanoid City Live" ligger på plats #1 i Tyskland (samma sak i Frankrike)! Källa.

¤ Tokio Hotels nya DVD "Humanoid City Live" ligger på plats #1 (CDn ligger på plats #3) på försäljningslistorna i Tjeckien! Källa.

¤ Tokio Hotels nya DVD "Humanoid City Live" ligger på plats #1 på försäljningslistorna i Schweiz! Källa.

¤ Tokio Hotel nämns i en bok som heter "Dirty German. Everyday Slang from "What's up?" to "F*%# off!"". Den handlar som sagt om tyska slangord och svordomar. Tokio Hotel står med i kapitlet "Poppy German" där det står om musiker, konserter och sånt. Det finns olika kategorier i det kapitlet och killarna hamnade självklart i följande med texten:

Pojkband: "Trots att amerikanska grupper dominerar denna kategori (vilket inte är något att vara stolt över) tar tyskarna över med den senaste succén, Tokio Hotel. Föreställ er ifall N'sync och ett japanskt popband skulle ha läskigt sex...det här är deras barn." [Denna info kommer från Tatsumi @ THUS vars vän gav henne denna bok].

Di Più #30/2010 - (Italien)


Bill i Tokio Hotel ser nu ut som en kvinna och börjar lacka
Catania - Musikstjärnorna som är mest älskade av ungdomar, Tokio Hotel, besökte Catania i Italien för att medverka som gäster på "MTV TRL On The Road". Här syns tvillingarna Bill och Tom Kaulitz [båda 20 år] från det kända tyska bandet tillsammans med en assistent bakom kulisserna. Medan Tom har en tuff stil och en vältränad kropp, är Bill så pass smal att han ser ut som en söt kvinna. Men titta, det är typiskt kvinnligt: han gillar att använda nagellack, gärna mörkt som är kvinnors mode just nu, han har plockade ögonbryn och fyllt i dem med ögonbrynspenna och under solglasögonen ser man även en omfattande användning av mascara för att få fransarna att se längre ut.
Bild: PerfectBill @ THIF. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Paris, Frankrike - 9/3 2008Esch sur Alzette, Luxemburg - 7/3 2008

© Serge Waldbillig


Mininyheter - 27/7 2010

¤ MTV EMA på Facebook undrar: Vilka 5 låtar tycker ni borde bli nominerade för "Best Song" på årets EMA i Madrid? Om ni är medlem på Facebook, lär ni veta vad ni ska göra; kommentera "Tokio Hotel - World Behind My Wall", "Tokio Hotel - Automatic", "Tokio Hotel - Dark Side of the Sun" på MTV EMAs logg, som då är de tre singlarna killarna har släppt än så länge från albumet "Humanoid". =)

¤ Tokio Hotels CD "Humanoid City Live" ligger på plats #7/10 i Tyskland! Källa.

Strasbourg, Frankrike - 6/3 2008

My Idol #9-10/2010 - (Ukraina)


[MSN.com]: Tokio Hotel ser fram emot att...


Tokio Hotel ser fram emot att få sjunga på MTV World Stage 2010
Det är ingen tvekan om det: Tokio Hotel är ett av de största banden i år och de har sina fans att tacka för det. Det är därför killarna släppte ut sina känslor om er.

Ni gjorde en fantastisk spelning här i Malaysia tidigare i maj 2010. Vad saknar ni mest med Malaysia?
Bill:
När vi kom hit för första gången blev vi så chockade för alla var så vänliga och vi fick ett varmt välkomnande, så vi har definitivt saknat människorna och vädret, såklart! Men väl på scenen blev det lite väl för varmt och vi är inte så vana vid det. Vi gjorde en Europa turné och det var kallt överallt. Men det var roligt och vi ser fram emot showen!

Vad kan fansen förvänta sig med erat uppträdande på MTV World Stage?
Bill:
Den här gången kommer det att bli ännu större, produktionsvis och specialeffekter som en elektrisk dusch. Det kommer att bli väldigt, väldigt häftigt. Vi funderade faktiskt på att spela nakna [skrattar]. Jag ville ta med mig kostymerna jag bar på Europa turnén men jag tror det skulle bli för varmt. Kanske något mer casual den här gången.

Det har gått två månader sedan vi såg er senast i maj. Vad har ni haft för er?
Bill:
Vi har varit i studion och gjort en promoturné i Europa. Vi har precis släppt våran nya DVD "Humanoid City Live" och vi spelade in den i Milano. Det är en fantastisk live DVD och vi hade väldigt roligt när vi gjorde den. Vi har även spelat in ett live album och en ny musikvideo till "Dark Side of the Sun".

Ni är redo att spela på MTV World Stage med stjärnor som Katy Perry och Wonder Girls. Vem ser ni mest fram emot att få träffa?
Bill:
Jag ser mest fram emot att få träffa fansen och publiken. Jag har aldrig hört talas om Wonder Girls förut, de är ett helt nytt band för oss. Men, fansen är helt otroliga och vi ser fram emot våran egna spelning.
Tom: Det gäller alla oss, vi ser fram emot vårat uppträdande och jag är ett stort fan av Tokio Hotel, så jag riktigt längtar efter att få se dem live! Och de har en väldigt vacker gitarrist! [skrattar]

År 2008 tillgängnade Katy Perry hennes omtalade låt "Ur So Gay" till er för att ni slog henne på MTV galan med priset "Best New Artist". Är ni smickrade?
Bill:
Jag tycker faktiskt synd om henne att vi vann! Tja, bästa band vinner [skrattar]. Och alla vet att vi har de bästa fansen i världen!
Berätta mer om era fans.
Bill:
De är lojala och finns alltid där för oss. Det är som en stor familj när vi reser. Vi har ett par fans som alltid kommer på våra spelningar i Europa. Vi har Tokio Hotel TV och Internet som vi alltid kan kolla och hålla kontakten med dem.

Vad vi förstår så blir Bill och Tom 21 år i år. Skulle ni vilja få presenter från era fans?
Bill:
Du vet, jag gillar diamanter och Ferraris! Jag gillar när fans skriver låtar till oss och skickar videohälsningar. Georg kommer köpa en Ferrari och en diamantring till oss!
Tom: Åh, vi har en regel i bandet: Ingen present till någon ifall den är för dyr! Vi har köpt varandra i tio år och tanken av att köpa fantastiska presenter till fyra fantastiska personer, gör så att vi inte vill ha den stressen! Vi har fantastiskt roligt tillsammans. Och vi festar! Låt oss säga att Georg hade en fest när han var på turné och det var väldigt gulligt. Våran busschaufför hade fixat för en fest i turnébussen! Så jag gav honom en stor, varm kram.
Georg: Det är något vi önskar varje år.

Vi kan ge er en kram för framgången med "Humanoid" också.
Bill:
Vi är så stolta över det här albumet eftersom det ärsvårt att spela in ett tredje album som ett band. Men det blev precis som vi ville. Vi testade nya saker i studion och det funkade live på scenen. Allt funkar perfekt, speciellt Europa turnén, Malaysia och Asien och nu är vi bättre än någonsin.

Vad gör Tokio Hotel efter MTV World Stage 2010?
Bill:
Öhm, vi ska ta ett kort besök till Sydamerika och sedan åker vi tillbaks till Europa för mer promoturnér, sedan går vi in i studion igen och skriver nya låtar. Förhoppningsvis får vi semester och lite ledigt. Det har varit ett långt år för oss!

Vart skulle ni åka på semester?
Bill:
Vi gillar små öar. Vi åker alltid till Maldiverna, vilket är oerhört vacker. Vi har varit där, jag vet inte [paus] det är det vackraste stället i hela världen. Jag gillar att åka någonstans där det är avlägset med en strand, ett hav och inget annat.

Har ni haft några konstiga hotelerfarenheter då erat bandnamn är Tokio Hotel?
Bill:
Ja, vi har bott på många hotell under våra resor och vi har några favoriter, varav ett i Singapore faktiskt. Och vi hade dåliga erfarenheter på hotellet i Sydafrika där vi hade våran videoinspelning, de kallade det för ett hotell men det var det inte. Det var som en liten bungalow som alla fick plats i och man kunde campa! Det var så jävla kallt i rummet och fanns ingen värme! Inget att äta, inget Internet och inte ens vatten! Det var verkligen en upplevelse för oss.

Vad lyssnar ni på i eran iPod?
Bill:
Det är en mix av Aerosmith och pop. För det mesta lyssnar jag på ett band som heter Tokio Hotel.
Georg: Jag gillar 30 Seconds To Mars nya skiva. Jag lyssnar på den hela tiden.
Gustav: Jag lyssnar på Devilish.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Gordon utanför hotellet i Paris - 14/4 2010(utanför NRJ studion) Paris, Frankrike - 3/9 2009Bilder: Melma Lewis.


Rotterdam, Holland - 4/3 2008

HQs:
MStar - 25/7 2010 (Malaysia)


Tokio Hotel lovar ett extraordinärt uppträdande
Trots att vårat samtal endast varade i mindre än 15 minuter, var det tydligt att dessa fyra unga män från Tyskland som kallar sig själva för Tokio Hotel verkligen ser fram emot sitt framträdande på MTV World Stage Live in Malaysia 2010 på Surf Beach @ Sunway Lagoon den 31 juli.

Under vårat samtal, gruppen som infattar Gustav Schäfer, Tom och Bill Kaulitz och Georg Listing, upprepade dem sin glädje över sin andra resa till Malaysia som kommer bli annorlunda och mer speciell för deras fans. "Det kommer att bli ett storslaget uppträdande och annorlunda från det tidigare. Eftersom vi fortfarande är ganska nya till den internationella scenen, är vi extremt tacksamma att MTV World Stage ger oss chansen att få spela på detta event." "Vad som är mer intressant är att MTV World Stage 2010 kommer att hållas i Malaysia och det ger oss chansen att träffa fansen som uppskattar vår musik", sade bandets ledsångare Bill Kaulitz.

Tillbaka till deras uppträdande på konsertdagen, Bill berättar att hans band kommer att göra en ordentlig show som är prestigefyllt nog för ett sådant musikevent. Klara att leverera deras populära hits som Pain of Love, Human Connect To Human, World Behind My Wall, Noise och Automatic, väntas detta band, som startade 2005, att komma fram med ett arrangemang och en musikkompsition som är lovat att vara större och fräschare, samt att använda sin egna personal och scenproduktionen av uppträdandet bortsett ett speciellt trick på kvällen då konserten äger rum.

"Vad kan vi säga? Uppträdandet den kvällen kommer att vara extraordinärt och överträffa förväntningarna. Förutom att låtlistan är längre och mer energisk, kommer vi även samarbeta med våran egna personal och scenproduktion för vårat speciella framträdande." "Den kvällen kanske kommer vi försöka att fängsla publiken med fyrverkerier förutom låtar som underhåller. Vi kan inte avslöja något annat - fansen måste helt enkelt komma och se själva hur vi uppträder", sade Bill, som var rörd över det stora respons de gick från fans under sitt besök här i maj.
Engelsk översättning: Yindale och Cheeser93 @ THM. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

MTV TRL. Catania, Italien - 16/7 2010 ~6

Bilder: MTV TRL.


(backstage) MTV TRL. Catania, Italien - 16/7 2010 ~6Bilder: MTV TRL.


Bryssel, Belgien - 3/3 2008

(flygplatsen) Catania, Italien - 17/7 2010 ~2


Mininyheter - 26/7 2010

¤ Humanoid City Live CDn på plats #1 på G-Music Audio/Video's lista i Taiwan!

¤ MTV Asia: Dark Side of the Sun på plats #10 denna vecka - screen:

¤ Det går att köpa två Tokio Hotel TV avsnitt på www.mediamarkt.de. Avsnitten är gamla (från år 2008), och kan laddas ner för 1,99€. Detta är avsnitten man kan köpa:
> TH TV Episode 51 - Summer Feeling At The Pool!
> TH TV Episode 52 - Cooking For Dummies! 

¤ Konsertarrangören EuroEntertainment har börjat samla in ansökningar om att få Tokio Hotel till Ukraina. Om ni vill se Tokio Hotel i Ukraina ska ni skicka in ett mejl till thkiev@19-00.ru med erat namn, eran mejl, erat telefonnummer och stad.


Bill live i Rom, Italien - 11/4 2010© Daniele Bianchi


Georg live i Modena, Italien - 11/7 2008


Bigger:

© CottonBatu on deviantART


New York City, New York - 19/2 2008Bilderna 14, 21 och 22 (på Tom) uppifrån vänster är sexyhexy, eller hur?


New York City, New York - 18/2 2008

HQs:Dagens screens - Gustav

I love my favorite drummers kick ass muscles!


Entertainment on 5 intervjuar Tokio Hotel

Det verkar vara bekräftat nu att Entertainment on 5 kommer att intervjua Tokio Hotel
den 2/8 när de kommer till Singapore då de ber fans att skicka in frågor. Så om ni
har några frågor kan ni skicka dem till: http://twitter.com/Eon5ive. De ska intervjuas
på kvällen var det sagt sen tidigare. Men, har ni något ni vill veta, skicka ett tweet! :)


Rykte: Kommer Tom göra sin första tatuering?


Enligt källor till Toldz har Tom tänkt sig göra sin första tatuering som börjar på magen och sträcker sig mot ryggen. Tatueringen är en enkel och symbolisk fras: "Wir sind vereint" (Vi är enade/Vi förenas). Bill kommer att göra en likadan tatuering. Tatueringen kommer att göras på Wildstyle Tattoo i Berlin. OBS! Det här är fortfarande bara något som cirkluerar på internet, inget som har bekräftats ännu.

Hollywood, California - 15/2 2008 ~2

Super HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting


Top 25 Looks: Tokio Hotels Bill Kaulitz


Tokio Hotels Bill Kaulitz
DENNA KILLEN! Alla har hört talas om eller sett Mr Kaulitz och hans helt klart unika syn på mode, stil och musik. Han är en kraft av... naturen? Killen som brukade ha galna frisyrer och konstiga kläder för att driva sitt band ur dunklet går fortfarande på stark, och vi hälls över tusentals bilder för att hitta hans topp 25 stilar. Kolla in dem!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Hollywood, California - 15/2 2008 ~1

Super HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Bills hår ;_; <3 XD Resten av bilderna kommer senare.


(soundcheck) Tel Aviv, Israel - 6/10 2007Rykte: El Salvador mellan 11-13 november?


I följande artikel står det att Tokio Hotel kommer möjligtvis besöka El Salvador mellan 11-13 november 2010. Inget är helt säkert än alltså, men det lutar lite åt de hållet då de själva har sagt att Asien och Sydamerika är vad som gäller resten av året och kul för fansen där om det stämmer! :) Jag har även nämnt det tidigare, att en tripp till Sydamerika är planerad mot slutet av året och ni kan läsa det här.

[Welt.de]: Tom och Bill på Ottos födelsedag på Elbstrand

Ottos födelsedag på Elbstrand
Otto Waalkes firade slutligen sin 62 födelsedag i Hamburg. [...] Mot klockan 21 gick de in för att äta. Buffén med rökt mat lockade med ål, krabbor och "Mannes" specialitet, även gravad lax och andra delikatesser. Vid klockan 22:45 tändes ett mycket magnifikt fyrverkeri i himeln vid floden Elbe. De festade fram till tidiga morgonen. Bland den väldigt mixande publiken av gäster: Hans fru, skådespelerskan Eva Hassmann, med chokladfärgat hår, exfrun Manon, Ottos son Benjamin (23), Rolf Zukowski, Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom Kaulitz, Olli Dittrich, Ottos manager Hans-Otto Mertens, Achim Griese och komikerna Ralf Schmitz och Mirco Notschew. [...]
Engelsk översättning: Loren. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Förhoppningsvis dyker det upp bilder, och denna födelsedagsfest var igår (22/7) ifall någon undrar.

Toronto, Kanada - 10/2 2008


Montreal, Kanada - 9/2 2008


Mininyheter - 23/7 2010

¤ Enligt ElSalvador.com så har Henry Chacon (chef för ABC Radio Shows Two och Production Shows Two) bekräftat att Tokio Hotel kommer att resa till Centralamerika mot slutet av året (i mitten av november närmare bestämt) och än så länge finns det bara datum för El Salvador. Detaljer planeras dock fortfarande. Edit några timmar senare: Nu bekräftar även MVV & Associates, ett peruviansk bolag med anknytning till promo av stora event i Peru, via sin Facebook att Tokio Hotel kommer till Sydamerika 2010.

¤ Skivsignering i Singapore! Tokio Hotel kommer att ge en skivsignering i Singapore den 4/8 2010 som startar 12:30 svensk tid. Efter killarnas uppträdande i Malaysia på MTV World Stage den 31/7 2010, kommer de flyga till Singapore för Singfest Outdoor Festival där de ska uppträda den 3/8 2010 och dagen efter ger de en signering på Bugis Junction (Bugis Square Level 1) i Singapore. OBS! Signeringen gäller endast för HUMANOID Special Edition CD - Källa.

¤ En liten rapport om Tokio Hotels konserter på TV2 (Ungersk TV) - se videon HÄR.

Pour La Fraternité. Paris, Frankrike - 14/7 2007

HQs:
[Planet-beruf.de]: Resande stjärnor


Resande stjärnor
Tom och Bill Kaulitz gillar bilar med mycket hästkrafter! Så de är fortfarande normala killar - trots att de fascinerar hela världen och turnérar alla kontinenter...

Har ni ett eget plan när ni flyger till konserter eller använder ni "normala" passagerarplan?
Bill Kaulitz:
Vi hyr endast ett eget plan om det inte finns ett annat sätt eller ifall det inte finns något non-stop flyg. Men vi gillar inte precis att flyga...oavsett om det är privat eller med passagerarplan!

Med vad skulle ni hellre transporteras med?
Tom Kaulitz:
Vi allihopa gillar verkligen bilar och älskar att köra med dem. Jag personligen behöver alltid mycket hästkrafter och kör fort där det är tillåtet! Självklart håller jag mig till trafikreglerna eftersom det sista jag vill är att vara med om en olycka.

Vilken har varit eran längsta resa? Vad imponerade er mest?
Bill Kaulitz:
Turnérna genom Europa och Amerika var de längsta resorna. Då reste vi tusentals kilometer och mer. Varje ställe vi stannade på är speciellt på sitt eget sätt. Nyligen var vi i Asien för en guldskiva och några intervjuer. Det var väldigt imponerande och det har än så länge varit våran längsta resa.


Engelsk översättning: Mirjam. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Bilderna är tagna av Sebastian Steffens. =)


Humanoid City Live - DVD & CD Booklet

DVD:CD:


Scanned by Evule.


Bravo WebTV - 22/7 2010


Sascha: Öhm... En sista fråga. Du är vän med Bill från Tokio Hotel, eller hur?
Kay One: Ja..
Sascha: Och öhm.. Kommer ni göra musik tillsammans någon gång?
Kay One: Nah. Alltså, för att vara ärlig så har vi pratat om det en gång men han är så, så, så ofta på språng, du vet, och det är jag också, i hela världen *skrattar* och då tänkte vi att vi inte kommer att komma till en gemensam nämnare. Nej, men han är ofta på språng men vi planerade det flera gånger och jag kan inte säga ifall vi kommer göra det i framtiden eller inte. Men som sagt, jag skulle direkt skriva en låt med honom.. Du vet, en låt om tjejer (Kay Ones senaste låt heter "Ich brech die Herzen aller Mädchen" som betyder "Jag krossar alla tjejers hjärtan", så han menar det som en anspelning på hans låt när han sade "en låt om tjejer").
Sascha: Så en uppföljare till "Ich brech die Herzen aller Mädchen" kan man säga?
Kay One: Ja.. Kay One ft Bill Kaulitz.
Sascha: Skulle du också kunna tänka dig att göra en sån där näspiercing?
Kay One: Här.. Så där? Nah, alltså Bill, helt ärligt nu. Vad tänkte du när du gjorde den här piercingen? Innan det.. Du var så söt... Men seriöst, ta bort den här ringen från din näsa! Det är inte coolt längre..
Engelsk översättning: Mirjam. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon.

Uppträdandet på MTV World Stage


Med andra ord så kommer killarna kanske spela i 90 minuter istället
för 60 som det var sagt från början. Det återstår att se nästa lördag! ;)


Festival Terre Neuvas. Bobital, Frankrike - 6/7 2007


Humanoid World Contest - Vinnarna/Winners!!!


- Grattis till alla 104 vinnare! Ni kan läsa här om priserna. Alla vinnare kommer att kontaktas via mejl inom de kommande 24 timmarna. Kolla in listan av vinnarna nedan:

- Congrats to all the 104 winners! You can read about the prizes here. All winners will be contaced via mail within the next 24 hours. Check the list of the winners below:

Argentina - Paula A. S.
Australien - Breanna H.
Australien - Jessica T.
Australien - Samantha E.
Australien - Tegan H.
Österrike - Astrid K.-B.
Österrike - Melanie J. D.
Vitryssland - Nadzeya T.
Belgien - Katreeya D. P.
Bolivia - Suely A. M. S.
Bosnien - Mela M.
Brasilien - Elis R. D. S.
Brasilien - Shelcia R.
Brunei - Irah S.
Bulgarien - Magdalena
Bulgarien - Silvia K.
Kanada - Alexandra S.
Kanada - Joelle B. P.
Chile - Yocasta B. I.
Kina - Huang S. J.
Colombia - Nubia S. S.
Costra Rica - María A. H.
Kroatien - Kristina B.
Cypern - Elena P.
Tjeckien - Kateřina Š.
Danmark - Claire A.
Danmark - Emilie H.
Dominikanska Republiken - Jisary G.
Estland - Catlyn M.
Fiji - Jorja N.
Finland - Eve I.
Finland - Yasemin C.
Frankrike - Céline D.
Frankrike - Loréna D.
Tyskland - Alexandra B.
Tyskland - Andreas L.
Tyskland - Angelia M.
Grekland - Eleni H.
Ungern - Brigitta T.
Indien - Shilpa B.
Indoneisen - Hariyati L.
Iran - Arezoo S.
Irland - Alice H.
Italien - Ilaria P.
Japan - Ryoko M.
Kazakhstan - Chekanova V.
Kuwait - Karen F.
Lettland - Alona S.
Liechtenstein - Hazel D.
Litauen - Rasa R.
Litauen - Skirmantė Č.
Luxemburg - Klara E.
Macedonien - Jasna P.
Malaysia - Esther K. M. Y.
Maldiverna - Dheena S.
Mexiko - Constazna M. L. R.
Moldavien - Ecaterina T.
Marocko - Mohammed N. B.
Holland - Robin V. D. Z.
Nya Zeeland - Ashley H.
Nya Zeeland - Ava W. L.
Nya Zeeland - Celeste V. D. B.
Nya Zeeland - Kathryn D.
Nya Zeeland - Leena R.
Nya Zeeland - Tiffany U.
Norge - Caroline H.
Norge - Simen L. O.
Pakistan - Rabiya A.
Panama - Stephany C.
Paraguay - Sandra A. M.
Peru - Lesly G. V.
Filippinerna - Justine S. P.
Filippinerna - Roxette T.
Filippinerna - Therese F. F.
Polen - Zuzanna K.
Portugal - Carolina A.
Portugal - Gabriel F. G.
Portugal - Íris C. A.
Portugal - Vanessa F. G.
Rumänien - Cristina I.
Rumänien - Iulia H.
Rumänien - Maria C. O.
Ryssland - Ignatova A.
Ryssland - Koshcheeva A.
Ryssland - Lihonina Y.
Serbien - Ilic K.
Singapore - Loo W. X.
Slovakien - Dasa S.
Slovenien - Ana M.
Spanien - Irene S. S.
Spanien - Larua A. O.
Sri Lanka - Nilupa K. W.
Sverige - Emma M.
Sverige - Maja J.
Sverige - Malin A.
Schweiz - Damien G.
Taiwan - Rita S.
Trinidad och Tobago - Karina K.
Turkiet - Esra K.
Dubai - Remyhan N.
Ukraina - Yancer K.
England - Ellie W.
England - Jessica D. C.
Usa - Kristen F.
Venezuela - María S.
Vietnam - Hanh N.

Festivalbar. Milano, Italien - 15/6 2007

HQs:

Den sjunde bilden uppifrån vänster är en av mina absoluta favoriter! O_O


(inne på hotellet) Catania, Italien - 16/7 2010 ~4


MTV TRL. Catania, Italien - 16/7 2010 ~5

(utanför hotellet) Catania, Italien - 16/7 2010 ~2Mininyheter - 21/7 2010

¤ Jag har uppdaterat detta inlägg med HQs (hade dessa bilder i liten kvalité från början, och en del är helt nya också) så kolla in det inlägget om ni vill ha lite nya fina HQs från backstage på MTV TRL i Catania i fredags!

¤ Inte världens största nyhet kanske, men lite häftigt ändå att någon från officiella fancluben i Österrike hittade Tokio Hotel skivor i en skivbutik i Tokyo! ;) Bild via Monsun Magazin.

¤ Alla svenska fans som har fått hem den nya DVDn och CDn känner nog sig lite smått stolta över att det syns så pass många Sverigeflaggor i publiken, eller har jag fel? ;) Personligen tycker jag det känns riktigt bra. XD Så, ni som har fått hem DVDn, gillar ni den? :)

Humanoid World: Scavenger Hunt - Vinnarna...

Ikväll kl 20.00 kommer vinnarna som deltog i "Humanoid World - Tokio Hotel Official Fanclub Scavenger Hunt" att presenteras. Om just ni deltog, önskar jag er lycka till! Minst 100 vinnare i över 70 länder är inte dåligt så alla har exakt lika stor chans att vinna, XD Håll tummarna nu för er själva, just ni kanske har vunnit. ;) Spännande, spännande..


De Bravo #30/2010


La Sicilia - 17/7 2010 (Italien)


Tokio Hotel: "En present för Italien"
Catania är belägrad av tvillingarna Tom och Bill. Fanclubar och fans campar i den heta solen.  

Varför valde ni att spela in DVDn i Milano under eran turné?
"Vi bestämde det" - berättar Bill - "eftersom det var den sista delen av våran turné. Det var en av våra bästa konserter någonsin och DVD producentern gjorde ett väldigt bra jobb. På DVDn finns det en del för backstage där man får se väldigt roliga stunder. Vi älskar de italienska fansen också så vi var glada över att få spela in våran DVD på konserten i Milano."

Är det här erat första besök på Sicilien?
"Ja, och tyvärr har vi inte kunnat få se så mycket. På torsdagskvällen kunde vi inte sova och idag åker vi hem tidigt, så vi har spenderat hela dagen på hotellet. Det är förresten otroligt varmt här på Sicilien. Det är faktiskt varmt i Tyskland också, men inte så här."

Hur kändes det att få höra att ni är det mest framgångsrika tyska band på 20 år?
"Vi är väldigt stolta över den här framgången eftersom det inte är så lätt att få den. Allting vi gör, från och med när vi vaknar tills vi går och lägger oss är relaterat till Tokio Hotel. I början hade vi bara fans i vårat land, sedan sade vårat skivbolag till oss att vi skulle försöka i Frankrike, Italien osv. Vårat liv har förändrats helt på så kort tid. När vi gick tillbaks till skolan sen, var allt helt annorlunda. Men framgång har sina negativa sidor. Nu kan vi till exempel inte leva ett normalt liv. Vi har inget privatliv alls och kan inte gå ut med vänner som andra kan och vi är alltid med livvakter. I början kändes det väldigt konstigt."

Vad är det galnaste ett fan har gjort för er?
"Framför vårat hus brukar det alltid vara folk som väntar på oss. När vi kommer tillbaks till Tyskland stannar vi inne med våran familj och våra hundar. Ibland väntar galna människor i flera dagar i deras bilar och har inget annat att göra till skillnad från våra andra fans. En gång hände det dock en absurd sak, en tjej klättrade upp på tredje våningen och in genom fönstret för att få träffa oss. Sedan tog vi en bild med henne såklart."

Hur viktigt är utseendet och sminket för Tokio Hotel?
"Alla - berättar Bill - har behållt sin egna stil. Jag har till exempel alltid gått klädd så här och använt smink. Det var inte ett beslut realterat till Tokio Hotel. Vår enda regel är att vara oss själva."

Nästa projekt?
"Vi kommer besöka Asien och Latinamerika. Och vad gäller framtiden, efer dessa datum och DVD utsläppet, får vi se. Våra liv är fulla av överraskningar. När vi var i skolan var allting likadant. De konstanta nyheterna är vad vi älskar mest med Tokio Hotel."
Engelsk översättning: Annalee @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

MTV TRL. Catania, Italien - 16/7 2010 ~4

HQs:Jag har även bytt ut backstagebilderna till HQs - här.


[Elixic.de]: Tokio Hotel - en smutsig mediakampanj?


Tokio Hotel - en smutsig mediakampanj? Som om!
Så mycket för smutskastningskampanj inom media - Tokio Hotel faller över sina egna fans...

På grund av utsläppet av "Humanoid City Live", CDn och DVDn av Tokio Hotels senaste stora turné, frågade vi utan någon känsla av skuld och visserligen utan att tänka så mycket på det, ifall "Humanoid City"-turnén kanske var en flopp. Och den här frågan fick vi från fans, med anledning. Att skriva bort Tokio Hotel är idiotiskt, men det är också idiotiskt att påstå att "medierna" är en smutskastningskampanj. Hur kom det på tal om Tokio Hotels framtid?

Tokio Hotel var en sensation för några år sedan, hela tiden rapporterades det om Tokio Hotel. Det har alltid funnits hån, men tanken var positiv och när kvartetten började med att uppmuntra unga flickor i Frankrike för att lära sig det tyska språket, svepte en våg av patriotisk eufori genom de tyska medierna. Men det var inte tillräckligt: Tokio Hotel blev mer kända i fler och fler länder, miljontals CDs såldes, mellan år 2005 och 2007 verkade det som om det inte fanns någon gräns att stänga inne Tokio Hotel.

Det är den ursprungliga situationen som gör en bedömning om Tokio Hotels fortsatta framgångar. Det finns - som alltid - problem, men bandet har uppnått vad de kunde uppnå, till och med mer, och det accepteras. För ett management är naturligt ett sådant band ett lyckligt sammanträffande, men en sådan hype, om det har tagit slut, är en ganska svår fråga. Från vårat perspektiv så har Tokio Hotel teamet reagerat smart och ansvarsfullt, till exempel så slängde de inte ut ett nytt album ut på markanden, det uppföljande albumet borde åtminstone göra kritikerna nöjda. Så de tog sin tid, fick bra människor i alla områden - de bokade till och med stjärnan Jim Gable till sin världsturné. När "Humanoid" släpptes i oktober 2009, gav albumet önskat resultat på en gång. Kritiken var - främst - oerhört positivt, även om redaktören av kulturpop tidningen Spex anpassade sig med Tokio Hotel, blev det till en konversation inom vuxenpop-industrin genom en nick, bekräftade att allt gjordes rätt och förutspådde - förutspåddes inte allt?

Det var inte heller en smutskastningskampanj inom media, kanske ett par tjafs, men de var inte viktiga. Just nu verkar hypen kring Tokio Hotel byggas på exakt där vart bandet stannade lite ett år innan, en halv evighet innan så att säga. Hypen var kvar tills de första siffrorna om försäljningen kom. Tokio Hotel har förlorat fans och media, den elaka median, förstod inte det. De pratade fortfarande om gårdagens hype och rättade till sin position snabbt, kanske till och med förhastat. De fick meddelanden från konserthallar, som inte kunde fyllas ut med fans längre, medan unga kvinnor bara några månader innan skulle ha dött av svält och törst för en autograf från Bill.

När man ser det så, var Tokio Hotel faktiskt en flopp nu senast. Åtminstone en liten, erkänn! Och för att göra saken bättre: Det var överraskande att det var Bill Kaulitz som inte levde upp till sin roll, men det är en subjektiv uppfattning av denna historia. Visst har han en intressant stil och är en karismatisk personlighet, men det var han som var färglös i de gigantiska strukturerna och i scenshowen - till skillnad från Tom, Georg och Gustav. Det verkade för stort för honom, kanske var det på grund av att han nuvarande bara syns i media med onödigt skit. Så, nu är ni tillåtna att spöa oss ännu en gång!
Engelsk översättning: Mirjam. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

MTV Day. Madrid, Spanien - 14/6 2007

HQs:


Bill close-ups 2007

Gorgeous as always, am I right? :)


Essen, Tyskland - 4/11 2007

[Gala.de]: Bill Kaulitz - Piercad som en tjur


Bill Kaulitz - Piercad som en tjur

Bill Kaulitz är piercad - Nu dinglar det en ring i hans nässkiljevägg.  

Vad är det som syns på Bill Kaulitz ansikte? Under programet "MTV TRL On Tour", som spelades in i Spainen (lol, whut? XD) förra veckan, presenterade sångaren sitt nya ansiktssmycke.

Men Bill skulle inte vara Bill ifall han helt enkelt lämnade näsan som så många andra har. Han valde en ring genom nässkiljeväggen, även kallat "septumpiercing", som man ofta kan se på björnar och tjurar. År 2006 berättade sångaren i en intervju att hans mamma blev väldigt arg över hans nya tatuering: "Det var ganska jobbigt. Hon hade fått nog av tatueringar och piercings. Jag kommer nog inte fråga henne om tatueringar nästa gång." Vilken tur att Bill är vuxen nu då...


Engelsk översättning: Sara. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


(lämnar hotellet) Catania, Italien - 17/7 2010 ~2


[Bild.de]: Bling-Bling på Tokio Hotel


Bling Bling på Tokio Hotel
Bill Kaulitz har en näsring

Vackert är något annorlunda: Att Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz [20] är galen i kläder och mycket bling-bling, är bekant.

Men nu har han till och med en näsring!
Låt oss hålla tummarna att han inte får någon sommarinfluensa. Att snyta sig kan bli ett problem då...
Engelsk översättning: Mirjam. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

OBS! Även en scan från dagens BILD:

(flygplatsen) Catania, Italien - 17/7 2010 ~1(backstage) MTV TRL. Catania, Italien - 16/7 2010 ~5
Tom och Bill fotograferades för VOUGE!


Ryktet om att Tom och Bill fotograferades i lördags för italienska VOUGE stämmer alltså.
Ser verkligen fram emot dessa bilder och de kommer alltså att vara med i oktober-numret. =)


Bill i Catania


Bigger:


(signering) Catania, Italien - 16/7 2010 ~3


(backstage) MTV TRL. Catania, Italien - 16/7 2010 ~4

HQs:(signering) Catania, Italien - 16/7 2010 ~2


(utanför hotellet) Catania, Italien - 17/7 2010 ~1


Tyvärr finns den inte i större storlek än så.


MTV TRL. Catania, Italien - 16/7 2010 ~3
Resten | > Download all 75 pictures here.


Dagens screens - Twins
Tokio Hotel TV Special - Secret Test Drive


Link.


Milano, Italien - 30/10 2007

HQs:
Free Image Hosting


Dark Side of the Sun - Humanoid City Live DVD Remix


Link | I love it! XD *sings along*


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~62


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 16-17e Juli 2010.
#216 - Söndagen den 18e Juli 2010:

Nytt TH TV avsnitt! Secret Test Drive...
Bill och jag tog nyligen en häftig A1 för en tur igenom Hamburg. Att jag är en bättre förare än Bill är ingen hemlighet....ni får se vad som hände nu på söndag (18 juli) i det nya Tokio Hotel TV avsnittet här på TokioHotel.de!


#217 - Måndagen den 19e Juli 2010:

Tokio Hotel TV
Haha! Läste just kommentarerna på Youtube. Tanten vid 3:24 är inte främmande - det är Bills nya flickvän som han plockade upp på busshållsplatsen efter inspelningen ;D

Video - Youtube: Tokio Hotel TV - Secret Test Drive.
#218 - Onsdagen den 21a Juli 2010:

Forma former
Ett snyggt klipp där  olika geometriska former och rörelser sammanförs i ett flöde. Onur Sentürk - ha kul med det!

Video - Vimeo: Onur Senturk - Triangle.
#219 - Tisdagen den 27e Juli 2010: 

Komplett i blått...
Har jag någonsin pratat om båtar? Om inte, så är det nu värt ett inlägg!

Video - Vimeo: Atelier Xavier Veilhan - RAL 5015.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

(backstage) MTV TRL. Catania, Italien - 16/7 2010 ~3


(inne på hotellet) Catania, Italien - 16/7 2010 ~3


(inne på hotellet) Catania, Italien - 16/7 2010 ~2Bilder: Sofie/HeanniTH.


[TH.com]: Splitter nytt Tokio Hotel TV avsnitt!!!


Splitter nytt Tokio Hotel TV avsnitt!!!
Det kommer ett grymt & splitter nytt Tokio Hotel TV avsnitt ut imorgon (söndagen den 18 juli). Se till att kolla in det här på TokioHotel.com!
Källa: http://www.tokiohotel.com/us/#news/watch-out-brand-new-th-tv-episode---589.html

Äntligen! XD

(utanför hotellet) Catania, Italien - 16/7 2010 ~1

Toulon, Frankrike - 29/10 2007

(utanför hotellet) Paris, Franrike - 14/12 2009
Bilder: Melma Lewis.


Rykte: Tvillingfotografering för VOUGE?


"Det sägs att Bill och Tom har gjort en fotografering för VOUGE och kommer att lämna ön i eftermiddag."
Bill lämnade hotellet i morse runt 09-tiden och Tom strax innan 11 någon gång, enligt fans som var utanför. 
Nu är väl bara frågan om de åkte till flygplatsen eller inte.. ;) Kul om de gjorde en fotografering för VOUGE iallafall!

(backstage) MTV TRL. Catania, Italien - 16/7 2010 ~2


Gud vad lik Bill han är på den här bilden, tycker ni inte? O_O XD | Bild: THOIFC.
Detta är vad dem fick, hittade en bild på THOIFC's facbook, hehe:
Free Image Hosting


Bills piercingar: Hiss eller diss?


De nya: tre ringar i vänster öra, en ring i höger (dock har han haft dem sen han var yngre men har inte haft något i
hålen förrän nu) och en septumpiercing. Vad tycker ni, passar han i det? Hiss eller diss just den piercingen
(septum) och allt som glänser i Bills ansikte och i närheten av det? XD Me, myself and I like it! :)


MTV TRL. Catania, Italien - 16/7 2010 ~2


(inne på hotellet) Catania, Italien - 16/7 2010 ~1


Bild: Sofie/HeanniTH.


MTV TRL. Catania, Italien - 16/7 2010 ~1


Bigger:

Bild: Tokio Hotel Italian Team.


MTV TRL. Catania, Italien - 16/7 2010 ~2

Bill gör peace framför kameran, XD Aww!

Link.


(signering) Catania, Italien - 16/7 2010 ~1


Första bilden: Tokio Hotel Italian Team.


(backstage) MTV TRL. Catania, Italien - 16/7 2010 ~1


Bigger:

Bild: Tokio Hotel Italian Team.


Mininyheter - 16/7 2010

¤ Uppdateringar från Catania, Italien: Strax efter 11.00 idag meddelade den officiella italienska FC att Tom och Bill hade anlänt till Catania. Runt 12-tiden vid lunch ska de ha varit på väg till sitt hotell, enligt fans på plats. Det ska vara runt 40 grader i Catania, men fansen blir sprutade med vattenslangar. Första raden vid scenen ska även ha varit över 11m lång runt 12-tiden idag. Minst 300 armband har delats ut. Tom och Bill anlände backstage (TRL) för en halvtimme sedan, 16.30 ungefär alltså [info via Oggi, THIFC och Dephk].

¤ Uppdateringar från Catania, Italien: Tom bär ljusa byxor med en röd tröja, röda skor och Bill har en grå tröja med röd design, gråa byxor och skor med klack på. Killarna har nyligen skrivit autografer och är nu backstage på TRL. Man har sett Bills piercing i näsan tillsammans med hans ringar i öronen (en ring i höger öra, två i vänster) - [info via Liz @ THA och AppleJuice483]. "Inväntar kvällen.. De första bilderna från Catania, där Bill och Tom har anlänt och väntar, precis som vi, på det stora eventet ikväll.. Kl 19.00 live på MTV TRL från "Le Ciminiere" Viale Africa.. Missa det inte!" Bild med i inlägget:

¤ Livestream länk (MTV TRL) från och med kl 19.00 ikväll! > http://www.livestream.com/tokiohotelitaliafanclubchannel 
eller http://pt.justin.tv/gyssone65.

¤ Jag har nu lagt upp en svensk översättning på intervjun tvillingarna ger till Amazon - här.

¤ MTV Video Music Brazil: Rösta på Tokio Hotel som är nominerade i kategorin "International Artist" tillsammans med Lady Gaga, Beyoncé, Jay Z, Katy Perry, Green Day, Black Eyed Peas, Justin Bieber, Ke$ha och Paramore. Skrolla ner lite, klicka på "Votar" bredvid Tokio Hotel och sedan skriver ni i numrena/bokstäverna i rutan och klicka därefter på "OK" så har ni röstat - Rösta HÄR

¤ Uppdaterade i kategorin "Tokio Hotel - Fakta & Stilar" om Bills piercingar då han tidigare idag under intervjun på MTV TRL bekräftade sin nya piercing. :)


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~61


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 13-15e Juli 2010.
#215 - Fredagen den 16e Juli 2010:

Humanoid City Live - Tillgänglig nu!
Våran splitter nya Live DVD/CD är äntligen vid starten. Men vilken LIVE låt gillar ni bäst? Rösta HÄR nu...

Humanoid City Live - DVD
> Beställ via Amazon

Humanoid City Live - CD
> Beställ via Amazon
> Ladda ner via iTunes

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Nice, Frankrike - 28/10 2007

HQs/MQs:

(flygplatsen) Hamburg, Tyskland - 16/7 2010 ~1


The New Paper: 16/7 2010 - (Singapore)


Inget tjafs med Dsquared
Tokio Hotel förnekar rykten från senaste besöket här.

Det var det tyska poprock bandet Tokio Hotels första besök till Asien, efter att ha blivit inbjudna hit som gäster att uppträda på Audi Fashion Festival i april. De fyra unga männen som har vuxit upp i en liten by nära Magdeburg upplevde kulturchock.

Kvartetten - sångaren Bill Kaulitz [20], hans tvillingbror och gitarristen Tom, basisten Georg Listing [23] och trummisen Gustav Schäfer [21] - lämnade våran del av världen med "roliga historier" för att berätta för media där hemma.

Det rapporterades att Tom led av extrem huvudvärk och hade dålig syn i två dagar efter att ha tagit en överdos av Viagra som såldes till honom i Taiwan, en av mellanlandningarna på Tokio Hotels senaste asiatiska promoturné. Med hans dåliga erfarenhet med det lilla blå pillret, berättade skämtaren med dreadlocks över telefon från Tyskland till The New Paper: "Ja, jag kommer vara mer försiktig (när jag är i Asien igen) men det var en rolig erfarenhet och jag tror folk behöver det." "Den här gången kanske Georg testar det. Du förstår, hans flickvän är inte så söt så det kanske vore bra att ta med lite Viagra över till Europa."

Tokio Hotel kommer återvända till Singapore nästa månad för att spela en full konsert på den årliga Singfest Outdoor Music Festival. I år uppträder Katy Perry, Kanye West, Smashing Pumpkins, 30 Seconds To Mars och Wonder Girls. Före Singfest kommer killarna vara i Petaling Jaya för den globala konsertserien av MTV World Stage.

Tom är inte bara den omtalande fest-älskade playboyen, utan blev också förvånad över hur ett strikt land som Singapore ger dödsstraff för narkotikahandel. Han sade: "Jag berättade för den tyska pressen om lagarna. På flygplatsen var vi tvunga att skriva under ett papper som löd att ifall vi tog några droger, dödas vi!"

Okej, så Tokio Hotel hade inga olagliga ämnen på sig. Men Bill minns att han begick ett brott när han var i stan - spotta tuggummi på gatorna. Han sade: "Jag glömde bort att man inte får göra det eftersom man gör det i Tyskland hela tiden, det är inte förbjudet. Jag tror det var i en taxi någonstans. Det var roligt, men jag vill inte förstöra den vackra staden så jag tror inte jag kommer göra om det."

Men var syskonen Kaulitz mest dramatiska ögonblick på deras Singapore besök inblandade med ett annat tvillingpar. Vi har fått höra av en pålitlig källa i industrin att Bill och Tom hade ett bråk med Dean och Dan Caten, designarna bakom Dsqared2, precis innan Audi Fashion Festival som skulle öppna designernas senaste kollektion. Ett missförstånd hade skett från båda sidor hurvida Tokio Hotel skulle göra en akustisk spelning under Dsquared2s modevisning eller inte.

Så småningom slutade det med att Bill och Tom tittade på visningen från första raden och spelade endast efteråt. Det snackas till och med om att det gick så vilt till att tvillingarna Kaulitz ska ha kastat Dsquared-kläder som skulle ha varit med i visningen, längs korridorerna på St Regis Hotel där de bodde. Men när vi bad om en förklaring, lät Bill chockad och tystade snabbt ryktena. Han sade: "Nej, nej, nej, vi gillar dem väldigt mycket. Vi träffade dem på visningen, de är väldigt trevliga, roliga killar och jag gillar deras kläder. Vi träffar varandra ganska ofta eftersom de designade våra kläder för våran "Welcome to Humanoid City" Europa turné förra året och jag gick i deras visning under modeveckan i Milano. Vi bråkar inte med dem, det är lugnt mellan oss. Vi jobbar tillsammans här och där, men det är inte så att vi gör allt med Dsquared2."

Fotbolls VM
Under tiden hemma i Tyskland har deras hjärtan bultat genom varje match den senaste månaden i VM - trots att de "inte gillar fotboll". Bill, den diplomatiska frontmannen, sade: "Det tyska laget gjorde ett bra jobb, vi är väldigt stolta över dem. Tredje plats är inte så dåligt."

Så han var också stolt över den nuvarande hemma hjälten-som-blev-internationell-kändis Paul, bläckfisken, som hade förutspått alla Tysklands resultat i matcherna och finalen i detta VM helt korrekt? Bill sade: "Jag hörde talas om det! Det var ganska intressant att han hade rätt så många gånger. I början, när jag såg honom på TV, tänkte jag "okej, det är säkert något som bara händer en gång." Men i slutändan var jag helt chockad över att han hade rätt om alla matcher. Det är som ett mirakel! Men jag vet inte vad som händer med Paul nu."

Han syftade på att Tysklands åttabens klinik har översvämmas av dödshot. Bill fortsatte med inslag av empati: "Det skulle vara väldigt dåligt så jag hoppas, jag hoppas att Paul fortfarande lever."
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Tokio Hotel intervjuade av Fly FM 958


Tokio Hotel blev intervjuade för några timmar sedan (denna screen är några timmar gammal alltså)
av en radiostation i Malaysia vid namn Fly FM 958. Låt oss hoppas denna intervju kmr ut snart!


Med tanke på den nuvarande situationen

Med tanke på den nuvarande situationen
Semestern har börjat i många länder eller börjar snart. Tyvärr tar många såkallade fans detta tillfälle att göra ett "besök" till Hamburg till tvillingarna Kaulitz hus varje år, för att hänga framför huset - ja, en del organiserar till och med turer.

Vi vet att de flesta av er är normala Tokio Hotel fans och inte accepterar detta. Men ändå vill vi vädja till alla andra: stör inte de fyra killarna i deras privatliv! Varje "Jag tittade bara", "Jag körde bara förbi spontant" eller "de är kändisar" är endast ett sätt att tona ner situationen, så låt killarna ha lite privatliv!

Tack för eran förståelse.


Engelsk översättning: TH-info. Svensk översättning av mig Elina,
ge creds ifall ni använder detta - Källa:
http://www.tokiohotel-fanclub.de/club/


[TH.it]: Följ våran liveblogg imorgon för...


Följ våran liveblogg imorgon för uppdateringar från Catania!

Då det har blivit som lite av en tradition för det officiella italienska Tokio Hotel teamet så har vi bestämt oss
för att använda våran liveblogg för alla som inte kan komma till Catania imorgon på Tom och Bills besök!

Precis som vi har gjort under tidigare besök av bandet i Italien, så kommer vi att ge er uppdateringar i realtid av vad som händer i Catania!

>> Live Blogg | Följ oss där!


Engelsk översättning: Loren. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Amnéville, Frankrike - 26/10 2007

Bara jag som älskar Bills randiga byxor? *_* - HQs/MQs:


Stor tävling - Vinn Bills scenhandskar och mer!

Stor Tokio Hotel tävling - Delta för en chans att vinna STORT!
Detta är din chans! Vinn scenhandskarna Bill Kaulitz bar på den gigantiska "Welcome to Humanoid city"-turnén genom Europa. Bortsett från det kommer Bill, Tom, Gustav & Georg även att spela in ett personligt videomeddelande till tre av vinnarna.

Och detta är hur DU kan delta:
Skriv en kommentar under detta blogginlägg och berätta vilken av låtarna från den nya live DVDn/Cdn som är din favorit och allra viktigast, varför! Ovasett om du bara älskar att rocka loss till just den låten, har en personlig upplevelse till den eller ifall din favoritlåt bara är en fantasi för dig - vi vill höra din berättelse!

Denna tävling avslutas den 7e augusti kl 23.59 och dessa är de fantastiska priserna för vinnarna:

Första pris: Original scenhandskar som Bill Kaulitz har burit!
+ ett personligt videomeddelande av Tokio Hotel
Andra och tredje pris: Personligt viedomeddelande av Tokio Hotel!

Lycka till & Let's Go Humanoid!
Ditt Tokio Hotel Webteam (Tävlingsvärd: Tokio Hotel)


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

OBS! Ni måste vara medlem på MySpace för att kunna delta i denna tävling. När ni har skapat ett konto (om ni inte redan är medlem) så ska ni lägga till Tokio Hotel som vän och sedan skriva en kommentar under detta blogginlägg i deras blogg - HÄR är en direktlänk till deras blogginlägg ni ska skicka en kommentar till!


Lille, Frankrike - 25/10 2007

HQs:


"Humanoid City Live" på bio i Holland imorgon

Tydligen så har det varit en tävling för de holländska fansen där de
kunde vinna en biobiljett för att se "Humanoid City Live" DVDn på bio. O_O


Entertainment on 5 - Twitter


Som vi alla vet ska killarna uppträda på Singfest Outdoor Festival i Singapore den 3/8 och
förhoppningsvis kan Entertainment on 5 få dem till sin studio kvällen innan och intervjua dem! :)


Sofis Mode #28/2010


Bild: Sara.

(backstage) Oberhausen, Tyskland - 26/2 2010 ~3


Bild: Sebastian Steffens.


De Bravo #29/2010


Tokio Hotel - Lyssna noga!
Egentligen känner vi bara Tokio Hotel-tvinngarna som rockare på scenen. Men här är Bill [20] och Tom [20] fans för en gång skull! Super-tvillingarna var på den enda Tyskland-konserten som den amerikanska poplegenden Prince [52] hade i Berlin. Efteråt sade Bill entusiastisk "Den var riktigt bra!"
Engelsk översättning: TH-info. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Uppdatering - MTV TRL i Catania: Ring och signering


Uppdatering - MTV TRL i Catania: Ring och signering

På fredagen den 16e juli, samma dag då Tokio Hotel besöker Catania, kommer DVDn och CDn "Humanoid City Live" (den släpps världen över tisdagen den 20 juli) att att visas och säljas exklusivt på La Feltrinelli/Ricordi Media Stories i Catania (adress: Sant'Eupilio 38).

Vi är glada att få meddela att framför MTV TRL scenen kommer det finnas en sektion (som heter "ring")
som är exklusivt tillgängligt till fansen som har den nya DVDn och CDn "Humanoid City - Live".

För att kunna komma in på detta begränsade område, måste ni ha:
> Ett exemplar av "Humanoid City - Live" (DVD eller CD), som finns att köpa på Ricordi Media Store samma morgon.
> Ett armband som ni får när ni visar upp er DVD eller CD vid MTV båset i Piazzale Asia mittemot MTV-lastbilen från kl 11.00. Armbanden kommer endast att finnas i ett begränsat antal, så att vi kan garantera ett maximalt möte som uppfyller de säkerhetskrav som ordineras av MTV och polishögkvarteret.

Endast fans som visar både DVDn eller CDn och armbandet kommer att få tillträde till "ring" framför scenen. Utan undantag. Vi tänkte på armband så fansen inte behöver spendera hela dagen ute i solen: de som har ett armband kan till och med gå in till "ring" några minuter innan showen.

Signering/Autografer
Alla fans som har tillträde till "ring" (som har DVDn eller CDn och ett armband från MTV) kommer att få sin DVD eller CD sigernad av Bill och Tom, direkt på MTV TRL scenen efter sändningen.

Ifall det är några fans som inte lyckades få tag i ett armband, men har DVDn eller CDn, kommer vi att överväga möjligheten att också de få sin DVD eller CD signerade efter fansen som hade armband i "ring". OBS! Möjligheten för dessa fans att få sitt exemplar signerat är nödvändigtvis bundet av instruktioner som kommer att ges ut i tid av säkerhetsvakter, MTV medarbetare och polisen på plats.

Fansens samarbete är alltså grundläggande.
Därför ber vi er att använda erat kloka sinne och följa instruktionerna som säkerhetsvakterna kommer att ge ut för att kunna följa programmet lättare (så den som har sitt exemplar signerat redan måste gå därifrån för att ge andra fans samma möjlighet, de som inte har ett exemplar av DVDn eller CDn måste försöka att inte förhindra de som har ett exemplar att komma närmare stället där signeringen äger rum osv.) 

> La Feltrinelli/Ricordi Media Stores i Catania


Engelsk översättning Seipht @ THUS. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: TokioHotel.it.


Humanoid City Live DVD - New trailer! XDDD


Link | Did you shit your pants? XD Lol. Tokio Hotels staff got humour! XD


All Stars #15/2010 - (Ryssland)Bordeaux, Frankrike - 23/10 2007

HQs:

Humanoid City Live - Ute nu!

Det går inte bara att få tag i den nya live DVDn och CDn i Tjeckien från och med idag, utan även i Danmark.
Om ni vill se några screens från DVDn - klicka här! Inget tvång, men om ni är nyfikna så är det bara att klicka som sagt.
Några riktigt läckra backstage bilder är det! ;) Edit! DVDn kom visst ut i Tjeckien igår O_O Whoot.

Picture credit: www.thonlineupdateblogspot.com.


Rykte: 20 stalkers utanför tvillingarnas hus?

Det snackas om att det är 20 stalkers utanför tvillingarnas hus (och poliser) som är där för att ta reda på ifall den asiatiska tjejen som var med dem på Prince's konsert i Berlin samt på Comet Awards tidigare i år, är Toms flickvän. Hon har setts med tvillingarna flera gånger än så och ska även bo nära tvillingarna (<-- därför sades det av två fans att hon åkte med dem hem från Comet Awards som var tidigare i år i samma bil). Hon kan vara en flickvän, eller en vanlig nära vän. We dont know, men nog är det lite sorgligt att det måste vara 20 stalkers (med 4 bilar) utanför deras hem för att ta reda på det.. Jag håller er uppdaterade ifall något nytt kommer ut. Om det nu är så att hon är Toms flickvän, berättar han det när han är redo och vill! :)

Vilka naglar på Bill gillar du bäst?


Vilka naglar på Bill gillar du bäst?
1)
Helt omålade, utan något på.
2) Svarta med vita ränder i kanten.
3) Vita med svarta sicksack-ränder typ.
4) Helt gråa naglar - lite halvtaskig bild, sry.
5) Klassikern, svarta naglar med vitt längst ut.
6) Glänsande mörkblå naglar.
7) Helt svartmålade naglar.

Kommentera gärna erat svar! :)


Toulouse, Frankrike - 22/10 2007
483 Random Tokio Hotel Facts: (e-book)


483 Random Tokio Hotel Facts

"Det räcker att lyssna på Tokio Hotels unika ljud för att få vem som helst att fastna på denna tyska supergrupp! Skriven av musikjournalisten Max Dean, bästsäljande författare av "Everything You Ever Wanted To Know About Justin Bieber", så är denna boken den största samligen av Tokio Hotel fakta någonsin på ett och samma ställe. Hela deras historia - från deras oroliga tidiga år till deras nuvarande status som världsdominerande rockgudar - "483 Random Tokio Hotel Facts" utforskar både den ljusa och mörka sidan av deras resa till toppen. I denna specialutgåva 2010 finns det över 200 bonusfakta på toppen av den ursprungliga 483. Det finns ett avsnitt som är exklusivt tillgängligt till varje bandmedlem, diskografi, turnéinfo, prislista och en mer detaljerad redovisning av viktiga händelser. Skaffa BOKEN om Tokio Hotel." 

Pris: €3.53. (klicka på källalänken!)


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[RTVE.es]: Riktiga Spanien firar VM


Riktiga Spanien firar VM - Tusentals människor från hela Spanien firar
[...] För en del av dem har väntan varit lång, mer än 8 timmar i dammet och under en generös sol som bara brandmännens slangar har lyckats släcka.

Kl 15.30 på eftermiddagen trängdes flera hundratals människor vid staketet för att förhindra risken att allmänheten skulle falla ner i floden Manzanares. Majoriteten var ungdomar. Samma kö för att se det sista av Twilight eller Tokio Hotel. [...]
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Nantes, Frankrike - 17/10 2007

HQs:
Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~60


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 28e Juni-12e Juli 2010.
#212 - Tisdagen den 13e Juli 2010:

Fascinerande!
För detta måste jag långsamt börja öva i mitt badkar... ;-)

Video - Youtube: Guillaume Nery base jumping at Dean's Blue Hole, filmed on breath hold by Julie Gautier.
#213 - Onsdagen den 14e Juli 2010:

Inte för er som är lättskrämda
Kolla in klippet Youtube och skicka det till era vänner ;-)

Videor - Youtube:
> Tyska versionen.
> Engelska versionen.
#214 - Torsdagen den 15e Juli 2010:

Och vinnaren är...
...PARK! Det var ett jämt race - för att vara ärlig tycker jag också att det var svårt att välja bara en. Tack för att ni röstade!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Tokio Hotels spellista på MySpace


Låtlistan:
The Prodigy - Omen
Peter Björn John - Nothing To Worry About
Kings of Leon - Use Somebody
Steve Vai ft KISS - God Gave Rock'n'Roll To You
Aerosmith - Dude Looks Like A Lady
Tokio Hotel - World Behind My Wall
Train - Drops of Jupiter
Stereophonics - Maybe Tomorrow LIVE
Radiohead - Creep
Massive Attack - Angel LIVE
Tokio Hotel - Dark Side of the Sun
Duran Duran - Wild Boys
Alicia Keys ft Drake - Unthinkable (Im Ready)


TVBS - 5/5 2010: Tokio Hotel i Taiwan


Link.


[TH.it]: Uppdatering om tvillingarnas besök i Catania!


Uppdatering om tvillingarnas besök i Catania!

På fredagen den 16 juli, under dagen som Tokio Hotel är i Catania, kommer den nya DVDn och CDn "Humanoid City Live" att visas och säljas exklusivt (den släpps världen över tisdagen den 20 juli) på La Feltrinelli/Ricordi Media Stories i Catania (via Sant'Eupilio 38).

Vi jobbar också på att få de som köper DVDn eller CDn kan få en säker plats precis framför scenen på MTV TRL (beroende på tillgänglighet) och sedan få DVDn/CDn signerad av tvillingarna Kaulitz. OBS: dessa två initiativ (säkrad plats och signering) är ännu inte helt bekräftat. Fortsätt övervaka denna sida för fler uppdateringar!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: http://tokiohotel.it/


(utanför hotellet) Milano, Italien - 18/1 2010Paris, Frankrike - 16/10 2007+


Mininyheter - 12/7 2010

¤ Uppdatering från MTV TRLs hemsida om Tom och Bills närvarande på showen nu på fredag: De (MTV TRL) har fått tusentals emails om Tokio Hotel som gäster och berättar att de (Tom och Bill) kommer att anlända i Catania i deras (MTV TRL) egna turnébuss som de har gjort MTV TRL On Tour med. Tom och Bill ska bara presentera sin nya live DVD och CD samt göra en lång intervju på scen med MTV TRLs VJ om deras viktigaste fraser i karriären. Ni kan läsa lite mer här (skrolla ner) också om ni har missat det! :)

¤ Inget som rör Tokio Hotel direkt men: Koffer-Vany (hon kallas dock något annat bland de svenska fansen ;p)
har startat en karriär som popstjärna! XD Kolla in musikvideon här - åsikter? XD En screen från hennes video:

¤ "Humanoid City Live" (DVD/CD) - Utsläpp

12 Juli 2010
-Ryssland (fortfarande inget nytt datum)
-Lettland (fortfarande inget nytt datum men troligtvis den 16e)

14 Juli 2010
-Israel (fortfarande inget nytt datum)

16 Juli 2010
-Tyskland
-Österrike
-Schweiz
-Belgien
-Holland
-Tjeckien
-Rumänien
-Estland
-Polen
-Litauen

19 Juli 2010
-Frankrike
-Ungern
-Danmark
-Norge
-Filippinerna
-Portugal
-Mexiko

20 Juli 2010
-Kanada
-Italien
-Spanien
-Usa
-Taiwan
-Brasilien

21 Juli 2010
-Finland
-Sverige

22 Juli 2010
-Argentina
-Colombia

23 Juli 2010
-Australien

26 Juli 2010
-Nya Zeeland

Uppdaterar listan vartefter med mer info, nya datum osv. =)


MTV Taiwan - TH står på världens scen


Youtube Link | MTV Taiwan Link


[Ladepeche.fr]: Toulouse, TH fansens huvudstad


Toulouse, Tokio Hotel fansens huvudstad
De har kommit från hela Frankrike till Toulouse för att tacka sina idoler i det tyska popbandet Tokio Hotel för att ha spelat en konsert på Zénith i april.

Varför samlar ni er tre månader efter Tokio Hotel konserten har varit?
Sabine [18 år från Acuamvile]:
"Vi träffades under ett förslag att ge en present till Tokio Hotel. Vill vill tacka dem för deras resa till Zénith. En del fans är från hela södra Frankrike och en del till och med från Storbritannien. Vi kommer att sjunga deras låtar, ha en picknick i Jardin des Plantes, anordna en frågesport och ha en härlig dag med de andra fansen. Vi passerar ofta varandra på konserter eftersom vi förväntar oss mycket tid innan vi går in men vi ses inte efteråt alls."

Vad är syftet med er fanclub?
Mathilde [14 år från Carbonne]:
"Stöd till Tokio Hotel, att uppmuntra och tysta ryktena. En del säger att Bill tänker lämna gruppen för en solokarriär. Fel. De är alltid på topp. De kommer att göra marknadsföring i Asien och den 16 juli ska de till Sicilien för att marknadsföra sin nya live DVD som spelades in under deras turné."

Hur fick du höra om gruppen?
Franchise [52 år från Storbritannien]:
"I samma veva som jag följde med min dotter till konserter. Som ett fan av Cindy Lauper och Boy Georg, blev jag nyfiken. Nu måste jag säga att jag är förväntansfull och går på konserter med rent nöje."
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Bryssel, Belgien - 14/10 2007

HQs:
Fotbolls VM 2010 - Fastklistrade vid TVn XD


Gud så sött, haha! XD Gjorda av Quan @ THCN.


[TH.it]: Specialavsnitt om Tokio Hotel


MTV TRL i Catania: Specialavsnitt om Tokio Hotel

Vid närvaron av Bill och Tom i Catania den 16 juli, har Universal Music Italy och MTV fått nöjet att meddela att avsnittet på fredag kommer endast vara tillgängat Tokio Hotel!

Tvillingarna kommer att vara gäster under hela TRL avsnittet: De kommer att intervjuas och presentera den nya live DVDn/CDn som släpps den 20e juli. Under sändningen kommer de visa exklusiva scener från DVDn Humanoid City Live inspelat i Milano!

Håll ögonen öppna för uppdateringar och fler nyheter!


Engelsk översättning: Annalee. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Nya smakprov av låtarna på Live CDn!

Gå in på > Amazon.de < för att lyssna på hela live CDn med nya smakprov! :)

Detta är vad Bill säger i Phantomrider (nerskrivet av Elina - kaulitzandthegs.blogg.se):
"We've had such a cool tour, we've had so much fun on the stage every night. We can do what we love to do and that's just because of you guys. Thank you so much for your love, for your support, for everything you do every single day. And you know, every night you guys make noise but on this tour we wanna give you something back and we wanna make some noise for you..." - Bill Kaulitz.


Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~19Lyon, Frankrike - 11/10 2007

HQs:

Rykten: Nya singeln på VIVA & Bills flickvän?

Enligt Larissa (har ingen aning om vem det är men tydligen ett Tokio Hotel fan och en modell, enligt henne själv) så ska Tokio Hotel presentera sin nya singel om tre veckor på VIVA (blogginlägget var utlagt den 7/7 2010) och sedan står det att det går rykten på VIVA att Bill har en flickvän - en rysk modell med långt svart hår. Larissa tackar T. från VIVA för informationen - en som jobbar där alltså. Vi får väl se om något av det här stämmer inom kort I guess! 8D Ni kan iallafall se henne här tillsammans med Bill, Tom och andra tyska kändisar.

Kiis FM. Los Angeles, California - 20/10 2008 ~2

MQs/LQs:
Kiis FM. Los Angeles, California - 20/10 2008 ~1

Akustiskt uppträdande + autografskrivning - HQs:[Magazine-Deutschland.de]: Vad säger namnen på framstående tyskar oss?


Vad säger namnen på framstående tyskar oss? Undersökning av Professor Jürgen Udolph.
Goethe, Steinmeier, Merkel, Beckenbauer, Kaulitz. Vart kommer dessa namn från?

Johann Wolfgang von Goethe.
Frank-Walter Steinmeier.
Angela Merkel.
Franz Beckenbauer.

Bill Kaulitz
Ursprunget på Tokio Hotel frontmannens efternamn är oklart. Det kan komma från namnet på en slavisk stad, från början kanske "Kovalovica" eller "Kovalici". Dessa namn innehåller det slaviska ordet "koval" (smed), välkänt från det polska efternamnet "Kowalski", ett av det vanligaste polska familjenamnen. Men om familjen kommer från det forna Ostpreussen, vilket jag inte vet, är det byggt på ett baltiskt namn - det litauiska ordet "káulas" (vilket betyder ben, sten, stenen i stenfrukter) - med en tillsats av det slaviska suffixet -itz.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


OK! #222/2010 - (Kroatien)


Scans: Goga @ THSerbia.

Sunset Boulevard. Los Angeles, California - 20/10 2008

På väg till KIIS FM - HQs:Clermont-Ferrand, Frankrike - 10/10 2007

HQs/MQs:


[MTV Newsroom.com] - MTVs Rock VM: Tyskland vs Sydkorea


MTVs Rock VM
[...] Det har varit en lång turnering, men vi har äntligen kommit till finalerna för både FIFA Fotbolls VM 2010 och MTV Rock VM. I det förstnämnda kommer Spanien att spela mot Holland i en match av två fenomenala fotbollsländer som aldrig har vunnit det stora priset tidigare. Medan det snackas hurvida de två bästa lagen faktiskt lyckades ta sig vidare till finalen, är det inte tal om att de två största elitlagen är anslutna i MTVs Rock VM. Ni har fram till kl 04.59 svensk tid denna söndag, 11 juli, att skicka in era röster, och vi kommer att presentera vinnaren på måndagen den 12 juli!

Tyskland vs Sydkorea
I mästerskapet i vår tävling kommer de två starkaste gå tå-till-tå för respekten och tillbedjan av världen. På ena sidan har vi det dominanta Tyskland, drivna av det starka och eleganta Tokio Hotel. På andra sidan fotbollsplanen står Sydkorea, ett stolt, kämpalag inspirerat av de många talanger av Rain. Båda lagen har en stark fanbas redo att köra hårt för deras favoritlags ära, men vem kommer att stå längst? Endast ni kan avgöra!

Just nu står det: Tyskland 84%-16% Sydkorea.
> Vote for Germany vs South Korea here!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Amsterdam, Holland - 8/10 2007

HQs:
Tel Aviv, Israel - 6/10 2007

HQs:


+13/20 Magazine - (Chile)


[TH.de]: Förbeställ det nya live albumet på iTunes!


iTunes: Förbeställ det splitter nya live albumet nu!

Tokio Hotels sensationella LIVE album är nu tillgängligt för förbeställning på iTunes. Ladda ner detta fantastiska Tokio Hotel LIVE äventyr direkt till din iPod/MP3-spelare.

>> Ladda ner albumet med 19 låtar här!


Engelsk översättning: Loren. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


De Bravo #37/2005


Supertvillingarna i Tokio Hotel - "Det finns magi mellan oss!"
De klär sig helt annorlunda och har helt annorlunda frisyrer - ändå: Bill och Tom från Tokio Hotel är enäggstvillingar! De båda berättar för Bravo hur de har levt som tvillingar i 16 år...

Sida 1:

De tycker det är häftigt att vara tvillingar
Tom:
Jag kan inte tänka mig ett liv utan Bill. Vi har hängt tillsammans sen vi sket i våra blöjor. Jag tycker det är väldigt häftigt att ha en tvillingbror - det är härligt att ha en person som är så nära en.

De har samma drömmar
Bill:
Ibland märker vi att vi har drömt exakt samma saker när vi berättar för varandra om våra drömmar på morgonen!

Deras humör är det samma
Bill:
Vi blir glada över samma saker - och ledsna över samma. Om någon av oss går upp på morgonen och har dåligt humör, får den andra dåligt humör också...

De såg exakt likadana ut när de var mindre
Tom:
Vår mamma klädde oss likadant när vi var mindre. Sen, när vi började skolan ville vi klä oss annorlunda. När vi var 8 år gamla gick vi i helt olika riktningar.

De jävlades med sina dagisfröknar
Tom:
På dagis fick vi våra fröknars blod att koka. Vi hade tshirtar med "Bill" och "Tom" fastsydda på - men vi bytte med varandra. Så när ingen visste vem som var vem längre brast vi ut i gapskratt. Tyvärr funkade det inte i skolan sen - vi var redan alldeles för annorlunda då...

De hade sina egna stilar vid 8 års åldern
Tom:
Vi längtade tidigt efter att betona vad som skiljer oss och visa att vi är individuella personligheter...

De har inte samma hobbys
Tom:
Bill är snarare kreativ, ritar mycket och designar kläder. Jag gör graffiti och kör BMX. Den hobbyn vi delar är musik.

De har samma bästa vän
Tom:
Våran bästa vän heter Andreas. Vi tre hänger alltid tillsammans. De finns ingen avundsjuka eller krångel. Jag tror att Andreas tycker om oss lika mycket...

Sida 2:

Tom har mer tålamod
Bill:
När jag vill lära mig ett instrument men inte kan göra det efter en dag, ger jag upp direkt. Tom är hårdare på sig själv där.

Tom kan också sjunga
Bill:
Tom har en bra röst men han vågar inte sjunga. Men, jag är fortfarande den bästa sångaren...

De älskar snabbmat
Tom:
Bill älskar allt som jag gillar att äta - och tvärtom. Vi älskar snabbmat, pizza, rispudding och pasta. Vi äter inte vad vi inte känner till. Ingen av oss kan laga mat heller.

Bill är bättre i skolan
Bill:
I år var mitt genomsnitt 1,9 och Toms 2,2. Förra året var det precis tvärtom. Vi gillar ämnen där man kan prata mycket, som bild, samhällskunskap eller etik. Vi är också ganska bra på tyska. Och inte lika bra på idrott, matematik eller fysik.

De är fortfarande identiska nakna
Bill:
Vårat fysiska utseende är exakt likadant. Om man av oss skulle raka bort håret och ta av oss kläderna, skulle vi fortfarande se identiska ut!

Tom är inte häftig
Bill:
Jag är den som är känsligast av oss - Jag tänker alltid mycket. Men Tom å andra sidan är inte så häftig som han ser ut heller...

Bill pratar mest
Bill:
Vi båda två pratar väldigt mycket och fort. Jag pratar några mil per minut. Men Toms röst är ju lite djupare.

De slår varandra
Bill:
Som tur är tycker vi för det mesta likadant så ofta blir det inga bråk. Men om det är problem mellan oss, slår vi varandra. Men om det är vi mot dem, skulle nog inte någon lägga sig i.

Lärare måste lida
Bill:
Vi blev delade i olika klasser eftersom det var omöjligt att hantera oss båda två om vi bestred något. Nu har vi valfria ämnen där vi är tillsammans igen - lärarna är ganska arga pga det.

Tom är en surpuppa
Bill:
Lärarna säger alltid att jag är den mer tilltaliga och öppna av oss. Tom är mer tjurig...

De liggar samma slags tjejer
Bill:
Tom och jag har alltid gillat samma tjejer. Men det orsakar inte bråk. Vi låter tjejen bestämma - och förloraren måste acceptera det...

Deras första kyss var med samma tjej
Tom:
Vi var 9 år gamla. Jag kysste henne först, Bill senare. Men vi båda tyckte att det var hemskt!

Bill är den som får flest tjejer
Bill:
Jag får flest fanmejl eftersom jag är frontmannen. Men det går också väldigt bra för Tom. Han gör bara mer än jag...

Tom har mer sex
Bill:
Jag är mer för långvariga förhållanden. Jag känner för de tjejer som får sina hjärtan krossade av min bror. Det betyder att han inte är så bra på att göra slut. Trots att jag redan har haft några flickvänner - men jag har inte haft sex med lika många som Tom.

De delar inte något
Tom:
Vi delar inte på flickvänner - och kläder! Jag skulle aldrig kunna ha på mig ett par av Bills byxor: Jag skulle känna mig riktigt obekväm i det. Bill bär mycket tightare kläder än jag. Det är också lätt att se skillnad på våra underkläder; Det betyder att jag har stora boxers och Bill de tighta...

Bill kan inte hantera pengar
Bill:
Jag vill köpa mycket kläder till mig själv. Det är därför jag inte har pengar kvar i slutet av månaden - till skillnad från Tom. Han tänker mer på vad han lägger pengarna på...

Tom sover längre
Bill:
På morgonen behöver jag två timmar i badrummet för att duscha och måla naglarna. Tom, däremot, kan sova i någon timme till...

Sida 3:

De vet alltid hur den andre mår
Tom:
En gång när jag var med min pappa ensam när vi var yngre och helt plötsligt kände jag att Bill inte mådde bra, att något hade hänt. Jag övertygade min pappa att ringa hem - och jag hade rätt. Bill var på väg till sjukhuset eftersom han är allergisk mot myggbett och hade blivit biten. Vi körde hem på en gång.

De kan läsa tankar
Bill:
Tom säger ofta samma sak som jag tänkte säga. Och när jag tittar på honom, vet jag också vad han tänker.
Tom: Vi vet precis vad den andra tänker säga. En del saker behöver vi inte ens säga högt längre.

Ingen är närmare dem än de själva
Bill:
Tom är närmare mig än min mamma. Självklart är hon väldigt viktig för oss, men vi är sammansvetsade av något väldigt speciellt.

De är starkare tillsammans
Tom:
Vi är båda väldigt starka. Men tillsammans är vi oslagbara.

De vill bo tillsammans
Bill:
När vi flyttar hemifrån sen så vill vi bo tillsammans. Jag kan inte tänka mig att bo någonstans utan Tom.

Gustav och Georg måste lida
Bill:
Ibland är det ganska jobbigt för Gustav och Georg att stå emot oss när vi diskuterar. Men vi försöker att inte utesluta dem. De har också känt oss väldigt länge och kan hantera det väldigt bra faktiskt.

Endast döden kan separera dem
Tom:
Jag skulle känna mig ensam utan Bill. Döden är det enda som kan separera oss...
Engelsk översättning: THUKST. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Moskva, Ryssland - 27/9 2007

Humanoid World - Scavenger Hunt (nytt pris!!!)

Ni deltar väl i Humanoid World: Scavenger Hunt-tävlingen? ;)
Detta är iallafall ytterligare ett fantastiskt pris på listan som ni kan vinna:


Singfest 2010 i Singapore - Promotrailer


Link.


Elämä Lapselle. Helsingfors, Finland - 12/9 2007[TeamWorld.it]: Tokio Hotel på TRL On Tour i Catania


Tokio Hotel på TRL On Tour i Catania
Tokio Hotel är bland de gäster som kommer till MTV TRL On Tour i Catania, Italien.

Den resande MTV showen kommer att sändas live från Sicilien från och med måndagen den 12 juli.
Härliga gäster väntas stå på scenen på MTV TRL On Tour - de mest hyllade kommer säkert att vara Tokio Hotel: Bill och Tom Kaulitz kommer faktiskt att vara huvudpersonerna på fredagen den 16 juli, de ska presentera det nya arbetet av det tyska bandet Tokio Hotel (Humanoid City Live - CD + DVD).

Mötet med Tokio Hotel på MTV TRL On Tour i Catania är schemalagt på fredagen den 16 juli 2010 kl 19.00.
Slå antingen på MTV på TVn, eller närvara vid scenen av Total Request Live!


Engelsk översättning: Loren. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Humanoid City Live DVD - New trailers!

Engelska/English:

Link

Tyska/German:

Link.


Festivalbar. Verona, Italien - 7/9 2007

HQs:

[TheStarOnline.com]: Klassartister som är redo att rocka loss

Klassartister som är redo att rocka loss
Årets MTV World Stage består av fyra artister, alla med sina egna följande fans som ser fram emot en explosiv konsert och en rockande bra stund.

Tokio Hotel
Detta fyra-man glamrock band består av sångaren Bill Kaulitz och hans tvillingbror, gitarristen, Tom liksom basisten Georg Listing och trummisen Gustav Schäfer. Deras enda besök i Malaysia var för en promokonsert den 1 maj. Ända från Tyskland, har bandets hits så som Automatic och World Behind My Wall från deras senaste album Humanoid, spelats tillräckligt på de lokala radiostationerna. Frontmannen Bill med sina häftiga frisyrer och fina ansiktsdrag har en väldigt speciell plats i hjärtat för de flesta av bandets die hard-malaysiska fans. "Jag vill gifta mig med honom", berättade Hong Jia Yu [15] och det var något hon delade med många andra fans.

Katy Perry.
Wonder Girls.
Bunkface.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Dagens bild - Gustav & GeorgNatalie, Dunja och Andreas @ Comet 2010

Natalie Franz: Bandets smink -och hårstylist.
Dunja Pechner: Bandets promomanager.
Andreas: Tvillingarnas bästa vän sedan år tillbaks.


MTV TRL. Rom, Italien - 6/9 2007

HQs:Prince's konsert. Berlin, Tyskland - 5/7 2010 ~3


Bigger:


Rosh1 #1159/2010 - (Israel)


[BravoNET.ro]: Tokio Hotel fans av Prince


Tokio Hotel fans av Prince
Den 5 juli förvandlades tvillingarna Bill och Tom Kaulitz från Tokio Hotel, från stjärnor till fans. De var på Waldbühne Olympic Stadium i Berlin, Tyskland där den kända Prince hade en konsert. De två smög in förklädda och sjung med i låtarna tillsammans med fansen på konserten.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds iafll ni använder detta - Källa.

[TH.it] - Förklaring till varför G&G inte kan komma!


De har uppdaterat nyheten om Italien och varför inte Georg och Gustav kan komma:

Tyvärr kunde inte Georg och Gustav komma. Det var faktiskt så att hela bandet hade planer redan, men vi lyckades åtminstone få tvillingarna Kaulitz för att representera bandet pga fansens entusiasm. Det kommer uppenbarligen inte bli något uppträdande då två viktiga gruppmedlemmar saknas!

Vi hoppas att vi har gjort er en tjänst och vi hoppas att vi ses i Catania - det finns inga ursäkter längre! 
Mer detaljer kommer att dyka upp på TokioHotel.it under de kommande dagarna! 
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: www.tokiohotel.it.

Don't Tell Mama. Riga, Lettland - 3/9 2007

MQs:[MTV Newsroom.com] - MTVs Rock VM: Tyskland - Australien


MTVs Rock VM

[...] Uruguay och Holland spelar förnärvarande en spänd match för rätten att gå vidare till final i Fotbolls VM 2010. Två platser i finalen är också till salu på MTVs Rock VM, och de två lag nedan kommer att möta vinnaren av Sydkorea/Mexiko som tillkännagivet tidigare idag. En liten påminnelse, omröstningen för de två semifinalmatcherna stänger kl 04.59 svensk tid, tisdagen den 8 juli 2010.

Tyskland - Australien
Precis som deras faktiska motsvarigheter på fotbollsplanen har det här tyska laget varit helt ostoppbart, inte bara pressat sig igenom turneringen utan också slagit ut rivalen Japan i processen. Samma sak har hjälpt Australien, som kvaliciferat sig till finalen på baksidan av AC/DC entusiaster. Kan Tokio Hotel-drivna Tyskland ta en plats i finalen, eller kommer Austrailen att göra en upprörd med mål? Endast ni kan avgöra!

Just nu står det: Tyskland 97%-3% Australien.
> Rösta på Tyskland här!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


De Bravo #28/2010


London, England - 19/6 2007

HQs:St Petersburg, Ryssland - 2/6 2007

Mininyheter - 6/7 2010

¤ Jag har uppdaterat det första inlägget med bilder från Prince-konserten den 5/7 2010 i Berlin med HQs - här!

¤ Visste ni att Tokio Hotel har fans på Hawaii? Ja, ni läste rätt! De har ett par fans där, vilket är helt fantastiskt, och ni kan kolla in denna Twitter och denna MySpace som är Hawaii's första Tokio Hotel fansidor! :) Häftigt att de har fans ända där borta tycker jag! Dock frågade jag ägaren av sidorna och hon sade att de inte har så många fans där men hon försöker få fler att gilla dem, och jag hoppas verkligen de får fler fans där inom kort! :) Tänk om killarna kunde stanna förbi där någon gång i framtiden liksom? ;) Det vore häftigt.

¤ Lite information kring Bill och Toms närvarande på MTV TRL On Tour den 16/7 2010: MTV TRL är helt gratis, man behöver inte leta biljetter eller så, utan bara se till att vara där i god tid för att få en så bra plats som möjligt framför scenen. Om någon av er funderar på att åka dit så är adressen till stället scenen är på följande: Viale Africa 12, Catania, Italien. Det kommer att sändas live på TV kl 19.00 svensk tid på MTV och förhoppningsvis blir det en online livestream också.

[TH.it]: Tom och Bill till Catania, Italien!!!


Tom och Bill till Catania, Italien!!!
Det italienska Tokio Hotel teamet är glada att få meddela att Bill och Tom kommer att vara gäster på MTV TRLs turné på fredagen den 16 juli 2010 för att presentera det nya arbetet av Tokio Hotel - den efterlängtade live DVDn och CDn av "Humanoid City"-turnén med konserten som spelades in i Milano.

Bandets besök på Sicilien gör oss stolta eftersom vi har lyckats få bandet till sina fans i södra Italien, efter ett hårt arbete, som inte fick chansen att se Tokio Hotel under deras promoturné och konserter i de centrala och nordliga delarna av Italien för ett tag sedan. 

Vi hoppas att vi har gjort er en tjänst och vi hoppas att vi ses i Catania - det finns inga ursäkter längre! 
Mer detaljer kommer att dyka upp på TokioHotel.it under de kommande dagarna! Stay tuned.
Engelsk översättning: Loren. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: www.tokiohotel.it.

Prince's konsert. Berlin, Tyskland - 5/7 2010 ~2[Klatsch-tratsch.de]: Tom och Bill Kaulitz besöker Prince i Berlin


Tom och Bill Kaulitz besöker Prince i Berlin
Berlin. På den enda konserten i Tyskland med popstjärnan Prince på måndagskvällen på Berliner Waldbühne, tog olika kändisar plats.

Bland de 15.000 besökarna (det fanns plats för 22.000) fanns bröderna Bill och Tom Kaulitz i Tokio Hotel. Bill överraskade med en ovanligt enkel elegans utan de vanliga kladdet i ansiktet. Brodern Tom var gömd bakom stora solglasögon. Andra som sågs var Silbermond, Jan Delay, Alexandra Maria Lara och hennes brittiska make Sam Riley liksom Peter Fox. Alla tillsammans - och naturligtvis bröderna Kaulitz - njöt i närvaron av den 52-årige Prince till minnet av 80-talet. [...]
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Köln, Tyskland - 14/5 2007

HQs:Snackis: Piercing eller inte..?Har han en piercing i näsan eller inte? Jag kan iallafall se tre ringar i båda hans öron ;)
Som ni vet hade han ju två hål där sedan tidigare, men inget i dem. Kommentera gärna vad
ni tror eller tycker om hans såkallade nässkiljepiercing/kopiercing. XD Ordet är fritt! :)


Paris, Frankrike - 9/5 2007


Prince's konsert. Berlin, Tyskland - 5/7 2010 ~1

HQs:


Mininyheter - 5/7 2010

¤ En Tokio Hotel poster finns med i det nyaste numret (#6/2010) av tidningen OKEJ, så ut och köp tidningen om ni inte redan har gjort det! ;) Bild av My, tack så mycket.

¤ MTV Taiwan har lagt upp Tokio Hotels nya musikvideo "Dark Side ofo the Sun" på sin hemsida i HD kvalité. In och titta här! :) 

¤
MTV Cup - Den 10/7 2010 ska vi rösta på Tokio Hotel. Ni kan se schemat här: http://www.mtvla.com/lacopamtv/. Lägger upp detta som en påminnelse.

¤
Rösta på Tokio Hotels låt "Dark Side of the Sun" på Singapores radiokanal Radio 91.3's Hot 30 Countdown! Rösta här: http://www.radio913.com/songs.

¤ Kids' Choice Awards - Mexiko: Tokio Hotel är nominerade i kategorin "Cancion Favorita" vilket betyder "Favorit Låt" med låten "World Behind My Wall". För att eran röst ska räknas, måste ni rösta i alla kategorier och i slutet måste ni fylla i namn, stad, ålder och email och tillsist klickar ni på "Finalizar" för att kunna skicka iväg er röst. Rösta här: http://www.mundonick.com/concursos/mis_premios_mx/.


Hannover, Tyskland - 5/5 2007

MQs/HQs:


(m&g) Rotterdam, Holland - 23/2 2010 ~3


Bigger:


Radio Regenbogen Awards. Karlsruhe, Tyskland - 31/3 2006

Gustav med två fans på efterfesten:


Bravo fotografering. Budapest, Ungern - 1/6 2006(m&g) Stockholm, Sverige - 4/3 2010 ~4


Rykte: Konsert i Ryssland i november?

Enligt konsertarrangören "Pervak Group" kommer Tokio Hotel att spela i Moskva, Ryssland senare i år (i november närmare bestämt) men det har inte blivit officiellt bekräftat ännu. Det står dock att biljetter kommer att vara tillgängliga från och med mitten av juli. Mer information kommer inom kort. Källa: Ryska FC.

Link.
Uppdatering 8/7 2010: Den första konsertarrangören som jobbar med Tokio Hotel för att få tillbaka dem till Ryssland är Ildar Bakeev från Euro Entertainment. För några dagar sedan berättade en annan konsertarrangör vid namn "Pervak Group" att de jobbar med Tokio Hotel just nu och att en konsert kommer att äga rum senare i november i Moskva (läs mer här).

Men igår berättade den första konsertarrangören Ildar Bakeev att han har fått datum för en Tokio Hotel konsert och han kommer meddela dem inom kort och tillsammans med fansen ska de välja det datum som passar bäst. Det är dock fortfarande rörigt kring den nya ryska konserten så det säkraste kortet är att vänta på officiell information från bandet.
Uppdatering 14/7 2010: Inga datum kan meddelas ännu, men konsert kommer säkert att äga rum någon gång efter nyår - 2011 alltså. Konsertarrangörerna vet redan vilken arena det blir och den rymmer 6000 folk. Detta är info från "Euro Entertainment".

Trier, Tyskland - 4/5 2007

MQs:Oberhausen, Tyskland - 2/5 2007

MQs:

Metro - 3/7 2010 (Malaysia)


MTV World Stage 2010 - Premiär (MTV Asia)


Med andra ord så är premiären av MTV World Stage 2010 live i Malaysia för MTV Asia den 21/8 2010
kl 14.00 svensk tid för Indonesien, kl 14.00 svensk tid för Singapore, Hong Kong och Filippinerna och
kl 14.00 svensk tid för Malaysia. Sedan står det om reprisertider bredvid. Inget datum för oss i Europa
än dock, men förhoppningsvis får vi ett snart vi också! :) Woo. Källa: MTV World Stage - MTV Asia.


Hamburg, Tyskland - 1/5 2007

HQs:


(lämnar TV inspelning) Paris, Frankrike - 14/10 2009

Killarna lämnar inspelningen av "On n'est pas couché".
Bill på Star Search. Berlin, Tyskland - 13/7 2003

HQ/MQs:


Bilder (åtminstone den första): André Kowalski/Sat 1.


Mininyheter - 3/7 2010

¤ Fotbolls VM i Sydafrika 2010: Under pausen då första halvlek var över mellan matchen Tyskland vs Argentina, så spelades det två Tokio Hotel låtar. På den kanalen som italiensk TV visade matchen på, spelades "Love and Death" (se  videon här!) och på den kanalen som belgisk TV visade matchen på, spelades "Scream".

¤ Tokio Hotels nya musikvideo "Dark Side of the Sun" kommer att ha sin premiär på MTV Asien's "MTV Rock" den 8/7 2010 kl 14.30 svensk tid för Singapore, Malaysia och Hong Kong. För Indonesien är det kl 13.30 svensk tid [info via MTV Asia].

¤ Special battle: Tokio Hotel vs Justin Bieber - Namnet på artisten/gruppen med flest kommentarer kommer att vinna denna strid och NRJ kommer att lägga ut ett klipp på vinnaren på sin Facebook! Om ni är medlem på Youtube ska ni alltså slänga in en (gärna med några nollor efter det, hehe) kommentar till denna video: Tokio Hotel - DSOTS VEVO - [info via NRJ Music].


[TH.de]: Vinn signerad sneakers av Tom Kaulitz


Vinn signerade sneakers av Tom Kaulitz

Få tag i superexklusiva sneakers från Reebok av Tom Kaulitz egna samling. Samma modell som han hade vid Tokio Hotels framträdande på "Wetten Dass..." och är dessutom en begränsad modell med endast 31 exemplar att köpa i Tyskland. Nu har du en unik möjlighet att vinna de enorma skorna [storlek 48.5] som också naturligtvis är signerade av Tom.

> Klicka här för att tävla!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

(ger autografer) Paris, Frankrike - 3/9 2009[BZ-Berlin.de]: Kändisar på Prince konserten

Namen & Co: Kändisar på Prince konserten
Det kommer bli en VIP-fest på Waldbühne. Tokio Hotel, Gloria von Thurn och Taxis, Sonja Kirchenberger och Otto Sander har meddelat att de kommer att gå på superstjärnan Prince's konsert på måndag. Biljetter är fortfarande tillgängliga.

"Tyvärr finns det bara några få väldigt bra musiker kvar i musikbranschen och när de spelar en konsert i det landet jag bor i, kommer jag definitivt inte missa den", sade Tokio Hotel frontmannen Bill [20].


Engelsk översättning: Loren. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Bremen, Tyskland - 29/4 2007

HQs:

Rykte: Tom och Bill på Prince konsert?

Dagens utgåva av den tyska tidningen BILD ska ha skrivit en liten artikel om att Tom och Bill (även andra tyska kändisar som Lena, Udo Lindenberg osv) ska gå på Prince's konsert i Berlin nu på måndag den 5/7 2010. Hurvida det är sant eller ej, återstår att se på måndag då det förhoppningsvis kan komma bilder! :) Edit - Här är en scan från tidningen:


Din chans för den ultimata TH LIVE upplevelsen!!!


Din chans för den ultimata Tokio Hotel LIVE upplevelsen!!!

Tokio Hotel är redo att kliva tillbaks på scenen, deras första spelning kommer att äga rum den 31 juli 2010 med MTV World Stage - LIVE i Malaysia [Petaling Jaya]. Gör er redo för en hel 60 minuter konsert vid Sunway Lagoon Surf Beach i Malaysia. För mer information om hela spektaklet och chansen att vinna pass, kolla in MTV Asien's World Stage sida: www.worldstage.mtvasia.com.

Bill, Tom, Gustav & Georg kommer stå på scen en andra gång kort efter och det på "Singfest Outdoor Festival" i Singapore den 3 augusti 2010. Dörrarna öppnas kl 18.00 och ni kommer få 90 minuter fylld av Tokio Hotel energi. Där kommer även flera andra bra artister att uppträda - gå in på denna sida för mer detaljer: www.midaspromotions.com/upcoming.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: THs MySpace Blog.

Vinn signerade sneakers av Tom Kaulitz!


Vinn signerade sneakers av Tom Kaulitz!
Helt otroligt men sant! Pop24s nyhetsbrev-prenumeranter kan vinna Reebok Sneakers av Tom Kaulitz! Sneakern är signerade av Tom. Det är en exklusiv modell som Tom hade på sitt framträdande på "Wetten Dass ..." i oktober 2009 och finns endast att köpa i 31 exemplar i Tyskland. 

Fyll i följande uppgifter:

1) Sökord (vad heter den senaste musikvideon? ;>)
2) Anrede = Kön (Frau = Kvinna)
3) Vorname = Förnamn
4) Nachname = Efternamn
5) Email

Skriv sedan i koden nedan och tryck på "senden".
>> Delta: http://www.pop24.de/gewinnen.
Sista dagen att delta är: 17/7 2010.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Pop24 Newsletter.

Mininyheter - 2/7 2010

¤ Tokio Hotels nya album "Humanoid" har nästan nått guld i Ecuador! Det här är vad Universal har berättat för admins på den officiella fancluben för Ecuador: Tokio Hotel behöver endast sälja 2600 mer exemplar av albumet för att kunna få guld. Så admins på den officiella fancluben i Ecuador uppmanar alla fans som inte har köpt ett album ännu att göra det! [info via Cris - Ecuador FC]

¤ Ett nytt officiellt forum har utsetts, och denna gång är det för Malaysia. Congrats for becoming the official Malaysian Tokio Hotel forum, guys! :) Besök Malaysias officiella forum här: http://www.tokiohotelmalaysia.com/ - Källa.

¤ Bravo.de undrar: Vad tycker du om Bill Kaulitz stil? Ni kan välja mellan: "Chic" (Schick), "Chockerande" (Schock) 
och "Tråkig" (Gähn). Just nu står det: Chic 46%, Chockerande 42% och Tråkig %12. > Rösta här - Vote here <

All Stars #14/2010 - (Ryssland)


TH spelar på Singfest i Singapore i Augusti!


3 augusti 2010 - Singfest 2010, Singapore
Gör er redo för Singapores största musikevent på hela året! 

Artister på den tre nätter långa musikfestivalen mellan 3-5 augusti på Fort Canning Park inkluderar: 

3 Augusti 2010 (tisdag):
1) Katy Perry
2) Wonder Girls
3) Orianthi
4) Tokio Hotel 
..och fler. 

4 Augusti 2010 (onsdag):
1) Kanye West
2) Diane Birch
3) Jully Black
..och fler.

5 Augusti 2010 (torsdag): 
1) Smashing Pumpkins
2) 30 Seconds to Mars
3) Ian Brown
..och fler.

Festivaldetaljer:
Plats: Fort Canning Park, Singapore.
Datum: 3-5 augusti 2010.
Tid: Från 18.00 (dörrarna öppnar 17.00) Singapore tid.
Biljettpris: Från $175 per dag via SISTIC från 25/6.


Tidigare skrev jag att vi inte riktigt visste ifall det var sant om killarna skulle till Singapore och spela på Singfest den 3 augusti 2010, men nu har Singfests officiella hemsida länkat till en biljettsida där Tokio Hotel står med som band att uppträda på festivalen. Det har även bekräftats på Tokio Hotels MySpace blogg att de ska närvara. :)


Mininyheter - 1/7 2010

¤ Den tyska gruppen "Großstadtcowboys" har gjort en cover av Tokio Hotels hitlåt "Durch den Monsun".
Om ni vill lyssna på den går ni in på deras hemsida och trycker på den högra pilen tills ni ser "Durch den Monsun".

¤ Bills vingar/jacka han bar på Dsquared2's modevisning i Milano, Italien tidigare i år finns i butik:


[MTV Newsroom.com]: Rock VM - Tyskland vs Italien


MTVs Rock VM

[...] Den första ronden står i nu historieböckerna, vilket betyder att våran plan med de 16 rockigaste nationerna i 2010 FIFA VM är nere till 8. Balansen på planen är ganska otrolig då de är två lag från Nordamerika, ett från Sydamerika, två från Asien, två från Europa och Australien. I våran första match står röstgalningarna mot ett lag som precis klarade sig till den andra ronden. Men det är en ny dag och en ny omröstning, vilket betyder att allt kan hända.

Tyskland vs Italien
Tokio Hotel-ledande tyskarna tog sig igenom tävlingen i första ronden, lyckades få höga röstningssiffror som ingen annan har fått. Italien hamnade på andra platsen i Grupp D med en pytteliten seger över Danmark under de sista timmarna i första ronden. Deras metal-influerade attack har bevisat sig vara motståndskraftig, men kan de toppa de heta tyskarna? Endast ni kan bestämma!

Just nu står det: Tyskland 64%-36% Italien.
> Vote Germany vs Italy here <
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Leipzig, Tyskland - 27/4 2007

HQs:Humanoid World - Tokio Hotel Official Fanclub Scavenger Hunt!


För att fira det efterlängtande offentliggörandet av Humanoid City Live DVD/CD, har massa Tokio Hotel fanclubar från hela världen gått samman och startat en sensationell tävling för er! Det finns fantastiska priser att vinna och självklart är denna tävling också ett bra sätt att uppehålla de kommande två veckorna av tråk tills Live DVDn/CDn släpps. Så gör er redo och delta i det roliga för en unik chans att vinna grymma priser!! Ni kan hitta alla detaljer på någon av de deltagande fanclubsidorna:

> Tyskland: http://www.tokiohotel-fanclub.de/club/
> Frankrike: http://www.tokio-hotel2.blog.jeuxvideo.com/
> UK: http://www.tokiohotelstreetteam.co.uk/
> Kanada: http://www.thcanada.com/
> Portugal: http://tokiohotelemportugal.blogspot.com/
> Österrike: http://www.monsunmagazin.com/
> Belgien: http://www.tokiohotel-belgium.net/
> Danmark: http://www.tokiohotelfanclub.dk/
> Finland: http://www.tokiohotel.fi/
> Litauen: http://www.tokiohotel-fanclub.lt/
> Nya Zeeland: http://www.tokiohotelnz.com/
> Filippinerna: http://www.tokiohotelpilipinas.org/
> Rumänien: http://www.tokiohotel-fanclub.ro/
> Ryssland: http://www.tokiohotelrussia.ru/
> Sverige: http://www.myspace.com/swedish.th.streetteam

Förresten: Det spelar ingen roll vart ni kommer från - ni kan delta i tävlingen. Välj bara en fanclub ni gillar och läs igenom reglerna. Ha så kul & let's go HUMANOOOIIDDDD!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tokio Hotel Facebook

Vad som är, är att ni ska leta efter pusselbitar på varje fanclubsida och självklart spara om dem på datorn. Där ni har hittat den lilla pusselbiten, hittar ni även en flagga - den flaggan är en ledtråd till vart nästa pusselbit ligger (på vilken fanclubsida alltså). Ni kan se varje land ovan som har länkar samt på bilden där uppe hur flaggorna till länderna ser ut. På följande sätt ska ni samla ihop 15 pusselbitar. Varje pusselbit kommer att finnas uppe i 24 timmar, så ni har god tid på er. Tävlingen börjar ikväll kl 20.00 och tävlingen stänger den 16/7 2010.

Priser: 15 Humanoid City Live DVDer, 15 Durch den Monsun-singlar, 5 Caught on Camera DVDer, 5 Humanoid City Live CDs, tidningar, tshirts, singlarna: Automatic, Scream, Der letzte Tag, Schrei, Rette Mich och massa annat skoj.

Viktigt:
Ni måste spara om alla 15 pusselbitar ni hittar. När tävlingen är slut (16/7) ska ni skicka in alla 15 pusselbitar (samt erat namn och land) i ett mejl till: HumanoidWorld@gmail.com. Om ni vill ha ledtrådar eller hjälp ska ni twittra #HumanoidWorld på Twitter så får ni hjälp. Sista dagen att skicka in alla 15 pusselbitar är exakt kl 20.00 den 18/7 2010.

Rock Sound #137/2010 - (England)


Tokio Hotel Feber

Redan en bästsäljande bok i Europa så ska denna färgstarka bok tydligen vara packad med allt ni någonsin skulle vilja veta om Tokio Hotel. Beskriven som en hylling till bandet, så är boken imponerande fylld av bilder, citat och enskilda medlemprofiler. Men den är tydligt inriktad på en publik av 12-åriga besatta flickor (förlåt fans), och textstilen är naiv i bästa fall, ofta nedlåtande och snål pga översättningsprocessen och enkelt språk. Troligen ett välkommet tillskott till bokhyllan av något diehard Tokio Hotel fan, men inte till någon som är äldre än cirka 14 år.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

MTVs Rock VM - Resultat!


We did good folks! :)


Berlin, Tyskland - 26/4 2007

HQs:Tokio Hotels video DSOTS (placering - 1/7 2010)


DSOTS är mest diskuterad, favoriserad och sedd i följande länder idag på Youtube:


RSS 2.0