[TH.com]: Tokio Hotel vann på MTV O Music Awards i Usa!


Tokio Hotel vann på MTV O Music Awards i Usa!
Firandet av den splitter nya "MTV O Music Awards"-galan ägde rum i Las Vegas, Usa igår kväll. Och trots att Tokio Hotel har försökt att fly undan rampljuset de senaste fem månaderna genom att inte göra några intervjuer eller TV framträdanden, fick de fyra rockstjärnorna från Tyskland ett pris i kategorin "Fan Army". De slog amerikanska artister så som Lady Gaga, Rihanna eller Justin Bieber och var de enda europeiska artisterna som kamma hem en av de prestigefyllda troféerna. Hela MTV O Music Awards-galan sändes live igår världen över via livestream.

Bortsett från det amerikanska MTV VMA, MTV Latin Music Awards eller MTV EMA, där Tokio Hotel har kammat hem ett flertal priser under de senaste åren, är MTV O Music Awards det fjärde internationella MTV formatet där Tokio Hotel har blivit en av kvällens stora vinnare.

Ett stort tack till världens bästa fans - Ni rockar!!!
...kolla in hela "MTV O Music Awards"-galan HÄR eller kolla in videomeddelandet som Bill och Tom spelade in åt er!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Hänt BILD #10/2011 - (Sverige)


Hollywoods mesta look-alikes!
Bill Kaulitz - Victoria Beckham: "Tokio Hotel-sångaren skulle kunna vara Victorias syrra...eh, menar brorsa. De sotade ögonen finns där och den sura blicken."

Tokio Hotel @ Facebook - 29/4 2011


"ÄNTLIGEN - Tokio Hotel tillbaka i Ryssland! Vi är oerhört glada att kunna meddela att Tokio Hotel äntligen har hittat ett sätt att få träffa deras ryska fans igen! Killarna har fått massor med förfrågningar via mejl och deras ryska fans har putsat nätet för att få dem att komma tillbaka....nu är den långa väntan ÖVER! Tokio Hotel kommer att uppträda på den stora Muz TV Music Awards den 3 juni 2011 på Olympic Stadium i Moskva! Bill, Tom, Gustav & Georg ser fram emot att få fira med sina fans!" - Tokio Hotel via Facebook.

[Abendblatt.de]: Tokio Hotel har de bästa fansen


MTV pris: Tokio Hotel har de bästa fansen
Enligt MTV så hade inget annat band i världen en sådan engagerad och lojal "fan-armé" som gruppen Tokio Hotel som leds av Tom och Bill Kaulitz.

Las Vegas - Gör plats för Tokio Hotel: Bandet från Magdeburg kan skryta med den största truppen av beundrade ("Fan Army") världen över. På fredagen samlade de tyska rockarna in flest röster på det mest eftertraktade publikpriset under ceremonin på den första online-galan på musikkanalen MTV ("MTV O Music Awards"). "Vi har vunnit", jublar den amerikanska fancluben av Tokio Hotel på fredagen på sin internetsida. Inga andra band i världen har en sådan engagerad och lojal "fan-armé" som gruppen Tokio Hotel som leds av Tom och Bill Kaulitz. Andra "O Music Awards" gick till Lady Gaga, Kanye West, Adam Lambert och Willow Smith, den 10-åriga dottern till Will och Jada Pinkett Smith. [...]

Showen sändes från den livliga Fremont Street i Las Vegas. [...]  


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Tokio Hotel @ Facebook - 29/4 2011


"OMG!!! Ni gjorde det, och visade världen vem som verkligen har de BÄSTA fansen på jorden. Priset för "Best Fan Army" på årets MTV O Music Awards går till...Tokio Hotel's Aliens ;-) Tack för detta gigantiska stöd!" - Tokio Hotel via Facebook.

MTV OMA 2011 - Tokio Hotels tackvideo!


Link | Yay! Vi vann! :D PS, vad tycker ni om Bills skägg/mustasch? ;)


Tokio Hotels "Automatic" spelas på GNTM


Tokio Hotels låt "Automatic" spelades alldeles nyss på "Germanys Next Top Model".


[TH.de]: Omröstning - MTV O Music Awards!!


Omröstning - MTV O Music Awards!!
Nu är det bara ett par timmar kvar och sedan avslutas omröstningen för det enorma MTV O Music Awards. Skicka in DIN röst i kategorin "Fan Army FTW" nu.
> Klicka HÄR för att rösta!
~~
Presentationen av vinnaren kommer att äga rum i morgonbitti (fredagen den 29 april) klockan 05.00 svensk tid och denna livestream kommer att ske på: http://omusicawards.com/ eller http://www.mtv.es/noticias/o-music-awards/.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


FRIDA #9/2011 - (Sverige)


Dagens bild(er) - Bill(signering) Tokyo, Japan - 10/2 2011 ~2


Tokio Hotel @ Facebook - 28/4 2011


"Det är mindre än 20 timmar kvar att rösta!! Kan vi ta hem detta?!? Rocka omröstningen nu på det ENORMA MTV O Music Awards: OMA.com/fanarmyftw." - Tokio Hotel via Facebook.

Universal Music Mexiko: Vinn signerat "Best Of" omslag!


Vinn signerat "Best Of" omslag!
Universal Music Mexiko har anordnat en tävling där man kan vinna ett stort omslag (se bild ovan, det är alltså ingen riktig CD) signerat personligen av bandet. För att kunna vinna det så måste ni fylla i uppgifterna samt svara på frågan HÄR.

Frågan ni ska svara på:
"Vilken var den näst sista låten som Tokio Hotel framförde på deras konsert i Mexico City?" Ni kan välja mellan "Monsoon", "Humanoid" och "Scream". Kryssa i erat svar i rutan bredvid låtarna.

Personliga uppgifter som ska fyllas i:
Correo = Email.
Nombre = Förnamn.
Apellido = Efternamn.
Día de nacimiento = Födelsedatum (dag-månad-år).
Género = Kön (Femenino = Kvinna).
País = Land (Suecia = Sverige).
Celular/Número Móvil = Telefon/Mobilnummer.
>> Tävla här! 

OBS! Allt med en * måste fyllas i, ni ser själva vad på sidan. Sedan trycker ni på "Enviar"-knappen som betyder skicka. Lycka till! ;)


MTV Video Music Aid Japan - Tokio Hotel nominerade...


MTV Video Music Aid Japan
Tokio Hotel är nominerade i kategorin "Best Rock Video" med låten "Dark Side of the Sun". Mer information om hur vi kan rösta och om eventet över huvud taget, kommer att meddelas inom kort. Alla intäkter som samlas in på detta event kommer att doneras till Röda Korset (detta event har nu döpts till MTV Video Music Aid Japan istället MTV Video Music Awards  som den egentligen heter pga jordbävningen). Detta event äger rum den 25 juni 2011 i arenan Makuhari Messe i Tokyo, Japan.

De nominerade ser ni här i alla kategorierna >> http://www.mtvjapan.com/vmaj/nominee.
(direktlänk till kategorin"Best Rock Video") >> http://www.mtvjapan.com/vmaj/nominee#best_rock_video.


Tokio Hotel Special på det polska programmet "4Fun TV"


Idag kl 12.00 EST kanadensisk tid (kl 18.00 svensk tid) ska den polska TV-kanalen "4Fun TV" visa en Tokio Hotel Special som varar i en timme. De ska visa bandets musikvideor, och ifall tillräckligt många fans tittar på programmet så ska dem visa fler Tokio Hotel Special(er) i framtiden. Livestream: OnlineTVI/4FunTV.com.


Ein Herz für Kinder. Berlin, Tyskland - 16/12 2006

Efterfesten/Backstage/Röda mattan - HQs:
Tokio Hotel @ Facebook - 26/4 2011


"Tiden går - två dagar kvar tills röstningen stänger, och Justin Bieber kommer allt närmare! Rösta nu för att fortsätta hålla Tokio Hotel på toppen: OMA.com/fanarmyftw." - Tokio Hotel via Facebook.

Rykte: Tom samarbetar med Sem Yil?


"Rykte - Enligt Tina Dewinievic på MTV så kan Tom göra ett samarbete med R&B-sångaren Sem Yil."
~~
Hon ska även ha sagt att det blir en lugn R&B-låt om ett samarbete dem emellan blir av. Sem Yil är en holländsk artist. Ni kan besöka hans Facebook HÄR. Edit: Detta är rykte fejk - This rumour is false! Jag sökte upp henne (Tina Dewinievic) på Facebook och hon använder bilder på Natacha Peyre och hävdar att Natacha är hon (Tina Dewinievic), LOL! Ni vet den svenska modellen som var med i Paradise Hotel förut? XD lmfao. Pinsamt!

Drawing of Tom - (by Allegator)


© Allegator | Gorgeous! O_O


Tokio Hotel @ Facebook - 25/4 2011


"Vill ni ta del av den stora MTV OMA Fan Army Awards-festen i Las Vegas den 28 april? Kolla då in DENNA sida för mer information. Viktigt: När ni söker en biljett ska ni se till att använda promokoden "Tokio". Vänligen sök bara om biljetter ifall ni är säkra att ni verkligen kan gå på festen." - Tokio Hotel via Facebook.

Topp.no: "Vem blir påskens hetaste heting?"


"Vem blir påskens hetaste heting?"
> Rösta här - Vote here <
---
Resultat just nu:
Bill Kaulitz! (57%), 3644 röster.
Justin Bieber! (22%), 1373 röster.
Taylor Lautner! (11%), 684 röster.
Zac Efron! (5%), 325 röster.
Alex Pettyfer! (5%), 319 röster.


Tokio Hotel @ Facebook - 23/4 2011


"16 april - World Wide Tokio Hotel Day: Fans över hela världen gick samman för att fira Tokio Hotel på samma dag i sin stad. Slumpmässigt valde vi ut en av hundratals fantastiska videor där ute. Njut!" - Tokio Hotel via Facebook.
~~
Se videon på Youtube HÄR.


Bill med i en brasiliansk lärobok om spanska


Bill och Tom med i Natalie Franz' portfolio
Nu har Natalie Franz (Tokio Hotels sminkös -och hårstylist) fått ordning på sin hemsida som har legat "under konstruktion" i flera månader, men i mars fick hon som sagt igång den igen. Och inte precis till någons stora förvåning så har hon valt att bland annat ha med Bill och Tom i sitt portfolio. Än så länge finns bara de bilder som jag har gjort en screen på utlagda, men vem vet, i framtiden kanske hon lägger ut lite andra bilder på dem också.


Bravo.de: Menowin Fröhlich vs Bill Kaulitz


"Vem har bäst fans?"
> Rösta här - Vote here <
---
Resultat just nu:
Bill Kaulitz 58%, 2292 röster.
Menowin Fröhlich 42%, 1674 röster.


Officiellt Nyhetsbrev (Japan) - 21/4 2011


Sanningen bakom Gustavs tatuering!
Jag tror inte det finns något annat land som gillar och stöttar Gustav så mycket som Japan. Låt mig visa er bilder på hans tatuering på hans högra ben som jag tog, som Gustav visade mig på deras sista kväll under resan till Tokyo! Låten är producerad av Trent Reznor från Nine Inch Nails och den amerikanska countrysångaren Johnny Cash (det gör faktiskt ont = Hurt) gjorde en cover av den. Hans vad visar en text som beskriver världsbilden med "livet och döden" av låten. Det verkar som om Gustav har en favorit tatuerare. Gustav ser ut som en helt vanlig man, men han är en riktig klippa.
Engelsk översättning: 619 @ THCH. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

MuzTV.ru - Ställ frågor till Tokio Hotel!


Eftersom Tokio Hotel kommer att närvara på MuzTV Awards 2011 i Moskva i sommar så har MuzTV har anordnat en online-konferens med dem där de kommer att svara på 30 frågor från fansen. Sista datumet att skicka in frågor är den 25 april och svaren kommer att publiceras den 29 april. Skicka in era frågor här: http://www.muz-tv.ru/starconf/21 (OBS! Man måste vara registrerad på sidan för att kunna skicka in frågor).


PeoplesChoice.ru: Vote for Tokio Hotel as "Best Headliner"


Rösta på Tokio Hotel som "Best Headliner" inför Muz-TV. Man kan rösta endast 1
gång om dagen, men om man registrerar sig på sidan så kan man rösta varje timme.
> Rösta här - Vote here <


Rykte: Bill på Coachella Festival 2011 i Kalifornien?


Enligt en journalist som jobbar för den spanska tidningen "Qué me dices" så ska Bill ha varit på festivalen Coachella tillsammans med några tjejer (varav en av tjejerna ska ha varit blondin med lugg). Bill ska ha varit klädd i en svart tshirt. Denna journalist ska göra en sammanfattning av sin resa i Los Angeles inom kort, och enligt samma person så ska varken Tom ha varit med eller några bilder ha tagits.


MTV EMA @ Twitter - 19/4 2011


"Vi har ett datum! Årets MTV EMA i Belfast (Nordirland) kommer att äga rum söndagen den 6 november - anteckna i era dagböcker!"
~~
Mer information om årets EMA hittar ni här. Dock finns det inte så mycket information ute än, det kommer senare i höst. Hurvida Tokio Hotel kommer att närvara (bli inbjudna, nominerade) vet vi såklart inte heller än men förhoppningsvis, annars vore det ju sjukt tråkigt! :p

Topp.no: "Vilken stil föredrar du på din drömkille?"


"Vilken stil föredrar du på din drömkille?"
> Rösta här - Vote here <
---
Resultat just nu:
#1: Justin Bieber - Slack og laidback (37%), 1343 röster.
#2: Alex Pettyfer - Street-Smart (13%), 451 röster.
#3: Nick Jonas - Den snille nabogutten (11%), 405 röster.
#4: Zac Efron - Surferstilen (10%), 373 röster.
#5: Bill Kaulitz - Rockeren (10%), 359 röster.
#6: Chace Crawford - Halv-konservativ (8%), 290 röster.
#7: Jaden Smith - Hip-Hop-eren (7%), 244 röster.
#8: Jared Leto - Punkrockeren (3%), 125 röster.


(intervjuer) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~7
Bilder: InRock.jp.


Mininyheter - 17/4 2011

¤ Tokio Hotels manager och producent David Jost har tillsammans med Naaf gjort en remix av Lady Gagas låt "Born This Way". Låten ska vara 6:05 minuter lång. [Källan är Bild.de]. Edit: Ni kan lyssna på låten - HÄR! Vad tycker ni? ;)

¤ Liten artikel från NewsMusic.ru:

Huvudpersoner på Muz-TV Awards 2011: Tokio Hotel
Tokio Hotel - ett av det mest framgångsrika banden idag, en av höjdpunkterna i populärkulturen under de senaste 10 åren och sanna hjältar för miljontals fans över hela världen. Tvillingbröderna Tom och Bill bildade bandet år 2011 och fyra år senare presenterade dem sitt första studioalbum "Schrei".

¤ Affisch på Tokio Hotels medverkan på Muz-TV Awards 2011 i Moskva, Ryssland. [Bild tagen av Tokio Hotel Ukraine].

[Gazeta.ru]: Tokio Hotel uppträder på Muz-TV Awards

Bandet Tokio Hotel uppträder på Muz-TV Awards 2011
Det tyska bandet Tokio Hotel ska uppträda på den årliga nationella TV-galan inom populärmusik: "Muz-TV Awards". Galan kommer att äga rum i "Olympic Arena" den 3 juni. Andra huvudpersoner som ska finnas på plats har ännu inte offentliggjorts.

Bland de nominerade finns ryska kända artister som Dima Bilan, Vera Brezhnev, Valeri Meladze, Grigory Leps, Sergey Lazarev, Stanislav Mikhailov, Ani Lorak, Elena Vaenga, Philip, Anna Netrebko, gruppen A'Studio, Vintage, Degrees, Band'Eros, DDT, Uma2rmaH, Mumiy Troll och många fler.

Bandet Tokio Hotel bildades år 2001 av tvillingbröderna Bill och Tom Kaulitz från Östtyskland. Senare träffade bröderna basisten Georg Listing och trummisen Gustav Schäfer. De har släppt tre studioalbum och vunnit ett flertal priser, bland dem - MTV EMA i kategorierna "Best New Artist" med låten "Ready, Set, Go" och "Headliner".

Förra året skulle bandet ha givit två ryska konserter: i Moskva och St Petersburg. De blev dock inställda i sista stund av musikerna.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Väggmålning på Bill i en skolan i Indonesien

Före/Before:

Efter/After:


By: Marsella T.


(intervjuer) Tokyo, Japan - 11/2 2011 ~4Bilder: Jisin.jp.


Tvillingarnas autografer på "Music Bar Rockaholic" i Tokyo, Japan


Bild: Music-BarRockaholic.jp.


[TH.com] - Skicka in din bild för en chans att vinna stort!


Tokio Hotel For Japan: Skicka in din bild för en chans att vinna stort!
Ett stort tack till alla som redan har stöttat "TH For Japan" hittills. Vi skulle verkligen vilja belöna erat engagemang. Visa erat stöd för hela världen genom att ta en bild på er själva när ni håller i "TH For Japan"-knappsetet. En samling av alla inskickade bilder kommer att läggas upp på Tokio Hotels officiella Facebooksida! Och bland alla inskickade bilder kommer vi att välja ut en person som kommer att få ett unikt pris: Din exklusiva och personliga Tokio Hotel-ring! Tillverkad just för dig ur en bit av scenen av ledstången från den stora "Welcome to Humanoid City"-turnén i Europa, designad av en äkta guldsmed.

Och så här kan du vara med och tävla:
Skicka en bild på dig själv där du bär "TH For Japan"-knapparna till Fans@TokioHotel.de. En samling av alla inskickade bilder kommer sedan att läggas upp på Facebook.com/TokioHotel. Mot slutet av denna kampanj (31 maj 2011 - kl 23.59) kommer en lycklig vinnare att få den prestigefyllda "TH For Japan"-ringen. Lycka till och tack för erat fantastiska stöd!!!

Förresten: Även om ni inte har fått hem erat knappset ännu - varje deltagare har samma chans att vinna priset...även om det betyder att du skickar in din bild om ett par dagar.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Tokio Hotel på Muz-TV Awards 2011!

Det är inte helt bekräftat ännu, men det finns en stor chans till att Tokio Hotel kommer att besöka Moskva, Ryssland den 3 juni 2011 för Muz-TV Awards. All information kring detta event håller på att fastställas just nu och enligt en rysk arrangör på Twitter så kommer all information ut ikväll på PRO Obzor (ett program på den ryska kanalen Muz-TV). Så just nu kan vi inget annat göra än att vänta på att denna information blir 100% bekräftad. Jag uppdaterar så fort någon mer information kommer ut!

Printscreen från Kassir.ru som är en av sidorna där nyheten kom ut:

Uppdatering: Muz-TV har bekräftat att Tokio Hotel kommer att uppträda med 3 eller 4 låtar. De har även bekräftat att Tokio Hotel kommer att vara där som huvudpersoner på galan. Mer information kommer senare ikväll. Biljetter kan beställas på Concert.ru.

Promo video:

Link.

MissHollywood.de: Bill Kaulitz vs Justin Bieber


"Vem är eran topp-stjärna?"
> Rösta här - Vote here <
---
Resultat just nu:
Bill Kaulitz - 62%, 3628 röster.
Justin Beiber - 33,29%, 1948 röster.
Ingen av dem - 4,27%, 250 röster.
Jag vet inte - 0,44%, 26 röster.


Tokio Hotel i Tokyo, Japan - 8/2 2011 ~3


+


Den andra singeln blir klassiska "Monsoon"!


Efter "Dark Side of the Sun" så kommer "Monsoon" att
bli Tokio Hotels andra singel (från det japanska albumet).
Källa: Universal Music Japan.


Bravo.de - "Veckans stjärna" (rösta på Bill)


>> Rösta/Vote: http://www.bravo.de/stars/dein-bravo-de-star-der-woche.


(m&g) Rom, Italien - 26/9 2009 ~2NHK: Reina's Blick - 12/4 2011


Det är Reina's favoritband. Gruppen består av fyra unga östtyskar. De heter "Tokio Hotel". Enäggstvillingarna Bill och Tom föddes på samma år som Berlin muren föll. Deras dröm var att spela en konsert i Tokyo. De släppte sin första CD när de var tonåringar. Efter det har de fått oberäknligt många priser i deras hemland och utomlands. Bortom Tysklands gränser har de även blivit mer kända världen över.

*Reina pratar japanska*

Tokio Hotel var anledningen till att Reina började i nöjesindustrin. Äntligen har bandets dröm blivit sann. Kommer bandet att ta Japan med storm?
Tokio Hotel: Till "Tokio Hotel" på ett hotell i Tokyo. Hmmm.
Bill: Smaskigt.
Gustav och Tom: Fantastiskt vin.

Här väntar redan någon på att få träffa dem.

Reina: Jag står framför ett hotell i Tokyo för att träffa Tokio Hotel. Så häng med!

Det länge efterlängtade mötet med Tokio Hotel pågår.

Bill: Hej!
Reina: Hej!
Bill: Trevligt att träffas. Bill.
Reina: Jag kan tyska.
Bill: Oh, hej.
Tom: Tom.
Reina: Hej! God morgon.
Bill: God morgon.
Reina: Öhm, för tre år sedan bodde jag i Wien, i fyra år.
Bill: Ah.
Reina: Precis. Det är därför jag känner till er och jag har varit ett stort fan.
Tom: Vad bra. Tack!
Bill: Åh, tack så mycket!
*Reina, det är okej att röra*
Reina: Så ni heter Tokio Hotel och jag har hört att ni alltid har velat spela i Tokyo.
Bill: Åh, det är ganska konstigt att prata tyska igen.
Georg: Ja.
Bill: Öhm, det var faktiskt lite så att vi satte det som mål. Det var därför vi valde Tokyo som stad eftersom vi tänkte att det var så långt borta och att vi knappast kunde nå denna dröm. Men annars så låter det bra på något sätt. Alltså, hur det låter var väldigt viktigt för oss.
Reina: Och ni är ett av det mest framgångsrika banden. Tja, utav de tyska banden under de kommande 20 åren.
Bill: Det var verkligen en riktig lyckoträff att det blev så framgångsrikt. Vi har absolut ett övertag som vi som band formade naturligt. Alltså vi träffades själva och blev väldigt bra vänner. Jag tror att det är en av de sakerna som, öhm... Det har verkligen sammanfört oss och det är vad som gör det lite speciellt.

*Durch den Monsun live på spelningen i Tokyo*

Deras genomsnitt ålder är 22. Reina förberedde något för att lära känna stjärnorna bättre.

Reina: Det är papper inuti och det är ett nyckelord skrivet på varje papperslapp.
Bill: Okej. *tar ut första pappret* "Semester".
Reina: Vad gör ni? Vad skulle ni göra ifall ni hade en veckas semester med start imorgon?
Bill: Jag skulle direkt boka en biljett till Maldiverna.
Tom: Ja. När vi är på semester så handlar allt om att slappa och inte göra något annat... Och det är därför vi är runt Maldiverna och faktiskt inte gör ett piss, förutom att åka Jet Skii då och då.
Georg: *tar nästa papperslapp* Nästa? "Husdjur"!
Reina: Jag har hört att ni alla har husdjur.
Tokio Hotel: Ja.
Reina: Och vadå... Hundar?
Bill: Hundar. Och många. Tom och jag har fyra stycken.
Reina: Fyra?!
Bill: Tom och jag har fyra hundar, ja. Det var alltid ett sådan sammanträffande. Vi ville i stort sett rädda dem från ett djurhem och ville skydda dem och faktiskt hitta ett nytt hem åt dem.
*Georg skrattar*
Bill: Och saken var den att man vill inte ge bort dem tillslut då de har vart med en så länge och vi har fyra hundar just nu. Men jag kan tänka mig att skaffa fler.
Reina: Jag förstår.

*Nästa: "tyskarna"*
Bill: Tom och jag är till exempel alltid i tid. Jag hatar att vänta och jag är väldigt otålig. Tja, alltså... Jag tror att... Det är något som tyskar sägs vara. Att de alltid ska vara väldigt, väldigt punkliga.
Reina: Vad är så bra med tyska?
Bill: Det är självklart vårat språk. Man har ett speciellt band till det. Det behöver jag egentligen inte ens säga. Och öhm, eftersom vi kan prata tyska nu med dig så gör det oss glada då vi är så långt hemifrån.
Tom: Ganska bra, ja.
(Super, Reina!)

Bandmedlemmarna drar till sig mycket uppmärksamhet från båda musik -och modeindustrin.

Reina: Idag har jag...
(Vilken av Tokyos trender rekommenderar den populära modellen Reina?)
Bill: Är de äkta?
Reina: Nej, de är inte äkta.
Bill: Åh, vad bra!
Reina: De är inte äkta.
Georg: Det är för bilen, va? Att, öhm... sätta på spegeln?
Reina: *skrattar* Nej, det är inte för bilen.
Bill: Jag vill ha den svarta!
Reina: Det är inte för bilar. Öhm, det är som... Du kan ha den här till exempel.
(Hon ger bandet rävsvansar som är populära bland gymnasietjejer)
Bill: Dessa saker är så totalt... Men inte äkta?
Reina: Pälsen är självklart inte äkta.
Bill: Åh, vad bra.
Tom: *tittar på rävsvansen* Men du är säker, va?
Bill: Och som ett örhänge, Georg! *håller upp det mot Georgs öra*
*Georg retas med Gustav*
Gustav: *säger åt honom* Georch! Lägg av... Ta bort den.
Bill: Tack så mycket.
Reina: Varsågod.

(I slutet avslöjade bandmedlemmarna deras motto i livet)
*Bill skriver*
Tom: Ja. Whoo.
Bill: *håller upp vad han skrev ned* Kan man läsa det?
Reina: *läser det* "Lev varje sekund". Ja, det kan man.
Tom: [...] Och jag måste ofta påminna mig själv om att jag verkligen... Det måste man faktiskt göra för... Alltså det är ofta för att man jobbar så mycket som man, öhm... Ja, inte längre tänker på att njuta av livet och leva varje sekund.
Bill: Så ibland måste man påminna sig själv: "Vi är i Tokyo nu!", du vet?
Reina: Ja, precis.
Bill: *vänder sig om och tittar ut genom fönstret* Man måste titta ut genom fönstret då och då för att inse ännu en gång "Wow!"

(Idag blev en dröm sann i Tokyo. Det var minnesvärt från första sekunden)


Engelsk översättning: THUKST. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon.


PETA-fotografering. Hamburg, Tyskland - 2010

HQs:


Bilder: Kai Stuht.


InRock #329/2011 - (Japan)


+

"Hej Japan! Vi vill bara att ni ska veta att vi finns vid er sida i denna otroligt sorgliga och svåra situation. Alla våra tankar och kärlek går ut till er!!! Vi hoppas att allt bli bra snart, att folk återförenas och stöttar varandra. Med vänliga hälsningar, Tokio Hotel! Bill, Tom, Georg, Gustav."

Gustav med på utställningen "Musikmesse Frankfurt"


Mellan den 6-9 april var det en internationell musikproduktion -och instrument utställning där bilder på Gustav fanns
med vid stådet Tama och Meinl (som vi vet sedan tidigare så använder Gustav sig av trummor därifrån).


Fan sjunger "Pain of Love" på festival

En kille vid namn Tim sjunger Tokio Hotels låt "Pain of Love"
på en festival för utländska språk i Volgograd, Ryssland.

Link | Vad tycker ni, sjunger han bra? :) Kommentera gärna!


El Grafico - 26/3 2011 (Mexiko)


Julia.se: "Vilket syskonpar tycker du är coolast?"


> Rösta - Vote <
---
Resultat just nu:
Willow & Jaden Smith (51%, 370 Votes)
Ashley Olsen & Mary-Kate Olsen (23%, 168 Votes)
Jonas Brothers (19%, 140 Votes)
Bill & Tom Kaulitz (4%, 29 Votes)
Maggie & Jake Gyllenhaal (3%, 19 Votes)


Topp.no - Vote for Tokio Hotel!


"Vem har de bästa fansen?"
> Vote here - Rösta här <
---
Resultat just nu:
Tokio Hotel Fans: Tokio Hotel - 45%, 2219 röster.
Beliebers: Justin Bieber - 32%, 1610 röster.
Rihanna Navy: Rihanna - 9%, 441 röster.
Little Monsters: Lady Gaga - 6%, 296 röster.


Tokio Hotel live i Tokyo, Japan - 15/12 2010 ~1Bilder: Tokio Hotel Japan via Facebook.


Cool Magazine #5/2011 - (Kanada)


Pick Up Artist (TBS) - 10/4 2011


Link.


(intervjuer) Tokyo, Japan - 10/2 2011 ~9


HQ:

Bild: Tokio Hotel Japan via Facebook.


Mininyheter - 9/4 2011

¤ I morse klockan 07:18 svensk tid sändes en intervju med Tokio Hotel då de gästade programmet "Pick Up Artist" på den japanska kanalen TBS. Än så länge har intervjun inte dykt upp, men jag har ögonen öppna och uppdaterar med den om den dyker upp. Källa: Universal Music Japan. Uppdatering - Intervjun finns uppe nu, här.

¤ En svensk översättning finns nu uppe på bandets intervju med den japanska tidningen InRock #328/2011 - här. Dock är det bara del 1 av 2 av själva intervjun, men så fort den andra delen kommer ut så uppdaterar jag. Bill pratar bland annat om planer utanför det nya albumet med olika artister. Riktigt spännande faktiskt! :)

(intervjuer) Tokyo, Japan - 14/12 2010 ~6


Bild: NHK.co.jp.


(intervjuer) Tokyo, Japan - 10/2 2011 ~8


Bild: ELLEGirl.jp.


MTV OMA: Vote for Tokio Hotel fans!


Olika artister och bands fans har fått en nomination på MTV OMA i kategorin "Fan Army FTW". Även vi har blivit nominerade, och vi går under namnet "Aliens" (först var det dock "Tokio Hotel Fans"). Hur röstar man då? Klicka på "Vote" och sedan får man välja att ansluta sin röst till antingen Facebook, Twitter eller något annat av alternativen som står där. Ni kan läsa nogare instruktioner (på engelska dock) här.

Nominerade i "Fan Army FTW":
Beliebers
Little Monsters
Taylor Gang
Barbiez
Clouds
Echelon
Killjoys & MCRmy
Tokio Hotel Fans/Aliens
Bandaids
Rihanna Navy
Glamberts

>> Rösta här - Vote here!


(m&g) Milano, Italien - 27/9 2009


[Aftonbladet.se] - Seremedy pratar om Tokio Hotel!


Jag gjorde bara en screen på delen där Tokio Hotel nämns. Ni kan läsa hela artikeln här.


Gordon rockar på Venice Beach


Gordons artistnamn är Richy Sambuca.
Här (<-- source of the picture) spelar han live på Venice Beach.


(skridskoåkning) Tokyo, Japan - 11/2 2011 ~2


Bilder: Big In Japan 2010.


PorTi.com.mx: "Vem har bäst fans?"


Skrolla ned lite grann och tryck sedan i Tokio Hotel som band med bäst fans.
>> Rösta här - Vote here!
---
Resultat just nu:
#1: Tokio Hotel (56,0%, 1.570 röster)
#2: Justin Bieber (16,0%, 464 röster)
#3: Jonas Brothers (8,0%, 219 röster)


Tokio Hotels "DDM" med på skivan Die Ultimate Chartshow


"Die Ultimate Chartshow" är ett album med tyska pop -och rocklåtar.
Tokio Hotels låt "Durch den Monsun" finns med på CD 1.
Albumet går att beställas HÄR för 19,95€.

Setlista för CD 1: 
01. Unheilig - Geboren Um Zu Leben
02. Clueso - Gewinner
03. Revolverheld Mit Marta Jandova - Halt Dich An Mir Fest
04. Cassandrea Steen ft Adel Tawil - Stadt
05. Curse Feat. Silbermond - Bis Zum Schluss
06. Jan Delay A.K.A. Eissfeld - Irgendwie, Irgendwo, Irgendwann
07. Ich + Ich - Stark
08. Rza ft Xavier Naidoo - Ich Kenne Nichts (Das So Schön Ist Wie Du)
09. Rosenstolz - Ich Bin Ich (Wir Sind Wir)
10. Glashaus - Wenn Das Liebe Ist
11. Annett Louisan - Das Spiel
12. Juli - Perfekte Welle
13. Mia - Tanz Der Moleköle
14. Klee - Zwei Herzen
15. Christina Störmer - Ich Lebe
16. Eisblume - Eisblumen
17. Tokio Hotel - Durch den Monsun
18. Lafee - Heul Doch
19. Die Toten Hosen - Bayern
20. Oomph! - Augen Auf


ONE #69/2011 - (Frankrike)


Tokio Hotel i Tokyo, Japan - 8/2 2011 ~2


Scan by TokioHotelChina.


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~82


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 12e Mars-2a April 2011.
#296 - Söndagen den 3e April 2011: 

Japan behöver vårat stöd!
På grund av den enorma katastrofen i Japan behöver folket i Japan i de påverkade områdena vår akuta hjälp! Det är anledningen till varför vi bestämde oss för att starta en "Tokio Hotel For Japan"-insamling. Skaffa det nya Tokio Hotel knapp-setet i någon av våra onlineshoppar och hela entäkterna från denna kampanj kommer att gå direkt till det japanska Röda Korset. Knapparna är tillgängliga i olika priskategorier så ni kan bestämma själva hur mycket ni vill donera.

> Tokio Hotel For Japan-Knappar [Europa]
> Tokio Hotel For Japan-Knappar [USA]

Tack för er hjälp!
 
#297 - Onsdagen den 6e april 2011: 

Mitt nästa hus!

Video - Youtube: The Music Box - Daniel Cloud Campos.
#298 - Lördagen den 9e April 2011:

Video - Youtube: Kriegsversprechen.

#299 - Torsdagen den 14e April 2011:

Death Metal Rooster!

Video - Youtube: The Rooster Monster.
#300 - Söndagen den 17e April 2011:

Hur lång tid tar det att resa från San Francisco till Paris?
Bara 2 minuter...de norra norrskensbilderna ingår!

Video - Vimeo: SF to Paris in two minutes.
#301 - Onsdagen den 20e April 2011:

Imponerande! Gerry Judah...

Video - Vimeo: Gerry Judah - Paintings.
#302 - Fredagen den 22a April 2011:

MTV OMA!
Det är mindre än 7 dagar kvar för er att rösta på MTV för O Music Awards. Ni har lyckats hålla Tokio Hotel i toppen i flera veckor i kategorin "Fan Army FTW" - tack så mycket och fortsätt rocka röstningen HÄR!! Och Glad Påsk allihopa!!!
#303 - Lördagen den 30e April 2011:

Shake it, baby!

Video - Youtube: Friskies: Slobber dog.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Bravo.de: "Vem har bäst frisyr?"


Vem har bäst frisyr? Justin Bieber eller Bill Kaulitz?
>> Rösta här - Vote here!


Tokio Hotel @ Facebook - 1/4 2011


"Tokio Hotel For Japan: Hjälp oss att samla in pengar till folket i Japan genom att köpa TH's splitter nya knapp-set - alla intäkter kommer att doneras till det japanska Röda Korset. Klicka på länken nedan för att få det från TH's shop i Europa." (länk till bandets officiella shop: TH.BravoDo.de).
---
"Tack allihopa för det fantastiska stödet på MTV's Musical March Madness - ni gör oss stolta! Vi tar trofén nästa år ;-)"

[MTV.co.hu]: Kända män som sminkar sig


Ungerska MTV har valt ut en top 6 lista på kända män som sminkar sig, och självklart finns Bill med på den.
~~
#1: Adam Lambert.
#2: Jared Leto.
#3: Boy George.
#4: Marilyn Manson.
#5: Bill Kaulitz - "Det spelar ingen roll om Tokio Hotels frontman bär smink eller inte, han ser ändå ut som en tjej. Han påminner oss allra mest om den unga Björk."
#6: Paul Stanley.
Källa: MTV Hungary.

DYou - april 2011 (Turkiet)


[TIKOnline.de] - Tokio Hotel: Insamling till Japan


Tokio Hotel: Insamling till Japan
Jordbävningen och den efterföljande tsunamin som slog till mot Japan tog inte bara en nukleär katastrof. Hela landsområden och städer har enkelt spolats bort av vågen. Tusentals människor har förlorat sina liv, hundratals har förlorat sina hem.

Landet och folket behöver akut hjälp. Killarna från Tokio Hotel startade utan tvekan en insamlingskampanj på grund av katastrofen. Kvartetten från Magdeburg har skapat ett speciellt knapp-set, vars intäkter går helt och hållet till det japanska Röda Korset.

Setet består av tre knappar och går att köpa för 5€, 15€ och 25€. Var och en kan avgöra själv hur mycket stöd man vill ge till det japanska folket. Med denna aktion finns Tokio Hotel med på den långa listan av kändisar som hjälper ö-staten. Till exempel så har Lady Gaga designat ett armband, Beyoncé har donerat pengar och Justin Bieber har uppmanat sina fans att donera.  
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Blue Jean #4/2011 - (Turkiet)


[Thirty-Up.de]: Bill Kaulitz på besök i second-hand-butik...


ThirtyUp pratar med Hratch Yeterian, ägaren av Vintage & Rags (second-hand-butik i Köln), om stil och mode. Bill nämns även bland kunderna.
~~
Aha, vilka kändisar har besökt Vintage & Rags?
Hratch Yeterian:
Charlotte Roche eller Köln-skådespelerskan Gaby Köster, till exempel. Vi fick dessutom besök från KISS under dagarna före Ring-Festivalen. Bandet var främst intresserade av motorcykel jackor. I vårat dotterbolag i Hamburg är Wolfgang Joop en stamkund, och Bill Kaulitz från Tokio Hotel besökte oss för några veckor sedan.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Popcorn #4/2011 - (Rumänien)


RSS 2.0