Space Cowboy (twitter) nämner Tokio Hotel


http://twitter.com/spacecowboy
Han frågade helt enkelt efter vad som ska spelas inatt (nyår) som ni kan se och nämner då Tokio Hotel som alternativ.

"Humanoid" släpps i Indonesien 2010

Universal Music Indonesia kommer att släppa Tokio Hotel's
nya album Humanoid i januari 2010! Källa - twitter.com/UmiMusic.


[FreiePresse.de]: Den underbara världen av målare

Den underbara världen av målare
Axel Wunsch's arbete på Kunsthaus Meerane.

Meerane - En bräcklig, tung och lastad Pope John Paul II tittar - delad mellan de - in i barndomen och vuxenlivet som återstår Tom Kaulitz från Tokio Hotel - två bilder, två figurer som antyder bredden på skapelsen och idén av Axel Wunsch från Chemnitz. De kan få stå i konstgalleriet över nyår på det nya Kunsthaus Meerane, mitt i en stor utställning av målningar, teckningar och skulpturer från - född 1941 i Kändler - konstnären, grafiska designern och skulptören.

Ganska annorlunda än den unge Tom Kaulitz, som blev känd med hans band som tonåring, med alla de bekvämligheter och frestelser men också lite vuxen, ett styggt barn som fortfarande vill hitta sin väg i livet. Det är ett fantastiskt porträtt som inte sätter psykologiska tolkningar i förgrunden utan helt naturligt gör det till en del av konsten, som det en gång kunde vara sett i exempelvis Goya och El Greco - som är mer av en sällsynthet idag.
Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Axel Wunsch har alltså gjort en målning av Tom som ska upp på en utställning i Meerane, Tyskland och utställningen kommer att vara öppen tills den 10/1 2010. Någon som är nyfiken på hur målningen blev förutom jag? ;p Hela artikeln är inte översatt utan bara det som stod om Tom.

[Bunte.de]: "Aldrig mer Magdeburg"

Free Image Hosting
Bill & Tom Kaulitz: Aldrig mer Magdeburg
Tvillingarna Bill och Tom Kaulitz [20] från Tokio Hotel kan inte tänka sig att flytta tillbaka med sin familj till Magdeburg en dag. Tvillingarna berättade för tidningen "Unicum Abi", som de meddelat på fredagen i Bochum: "En storstad är mer praktisk för oss eftersom det är större chans att man går vilse", förklarade sångaren Bill.

Men de spenderar redan mer tid på hotell än hemma. "Tom och jag har aldrig haft någon hemkänsla i någon stad. För mig är min familj mitt hem." Men att lämna Tyskland kommer aldrig på fråga. Här har dem sina rötter, sin familj och sina vänner. Bröderna Kaulitz hade nyligen lägenheter i Hamburg och Berlin.
Tack Herzblut @ THUS för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Dun dun DUNNN

Nej, jag kom inte på någon bättre rubrik, sorry. XD

I söndags ska tvillingarna ha återvänt från sin jullediga vecka tillsammans med familjen och sedan börjat jobba igår. Tvillingarna ska först ha varit och gymmat på morgonen, sedan åkt till studion efteråt. Denna information kommer direkt från stalkers som har förföljt dem länge (inte Les Afghanes utan ett annat gäng) så jag kommer inte utesluta nu att det inte är sant. Det kan mycket väl stämma OCH eftersom att Bill berättade i > denna < intervju också (som gjordes för ~2 eller 3 veckor sedan) att de skulle vara hemma i Tyskland (åtminstone träffa da Gs och inte ligga och steka på en strand någonstans i paradiset) så lär det troligtvis inte komma några semesterbilder. *cries* Det sistnämnda är dock inget rykte utan mest spekulationer. I december 2008 sa dem att de skulle till något ställe i Spanien eller vad det var (mest för att jävlas antar jag 8D) och ändå dök upp på Maldiverna så man vet aldrig med dem! De är, så vitt vi vet än så länge, lediga fram tills den 23e januari då de ska befinna sig på NRJ Music Awards i Frankrike så de har ju faktiskt all tid i världen att åka någonstans strax efter nyår med. *håller tummarna* :D

Men men, det var väl bara det jag skulle säga. Lägger in det här i rykte-kategorin iallafall, något mer kan ju dyka upp! :)

Hamburg, Tyskland - 18/9 2005

HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~39


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 23-27e December 2009.
#132 - Måndagen den 28e December 2009:

Alice i Underlandet Remake
Tim Burton och Johnny Depp gick ihop och gjorde denna fantastiska berättelse till ett mästerverk. Ser fram emot att se den på bio! :)

Video - Youtube: Alice in Wonderland Remake Official Trailer. 
#133 - Torsdagen den 31a December 2009: 

Gott Nytt År!!! 
Jag önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR och en fantastisk start på 2010! Tack så mycket för ett grymt år...vi ses på turnén i början av 2010. Låt det rocka!  

...och glöm inte bort att vara försiktiga när ni har kul ikväll med raketerna :-O

Video - Youtube: Fireworks in Sweden gone wrong.
#134 - Måndagen den 4e Januari 2010:

Slowmotion!

Video - Vimeo: MK Adagio - Eaton Crous Counterstrike.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Bravo fotografering. München, Tyskland - 2005


Bilder: Michael Wilfling | Hotel Bayerischer Hof (har ej ett exakt datum)


Georgeous ;)


Ska du på konserten i Hamburg 2010?

Om ni ska på konserten i Hamburg den 28/2 2010 så ska ni kolla in > denna < blogg för
fanaktioner. Ni kan nog säkert kommentera där med förslag också - kolla även in tyska FC
för flera fanaktioner. Ville bara berätta det för er som inte kände till det ännu. <3


[Welt.de]: Intervju med David Jost

"Man känner sig som en slöseriprodukt av en låt"
Tokio Hotel är det mest framgångsrika tyska rockbandet. Han är deras musikaliska hjärna: David Jost, 36, skrev hits som "Durch den Monsun" till de fyra från Magdeburg. Och nu även den #1 hitten "I Like" till Til Schweiger's komedi "Zweiohrküken". Dagmar von Taube pratade med musikproducentern från Hamburg.

Alla känner till Tokio Hotel. Dig, å andra sidan, ser man aldrig. Gömmer du dig?
David Jost:
Inte alls, utan jag pratar helt enkelt inte framför kameror.

Finns det en formel för hur du ständigt producerar dina hits?
David Jost:
Nej, vanligtvis vet jag inte ens när en låt verkligen är klar. Jag är ofta orolig för att det är något som fattas eller att man fortfarande kan skriva något mer. När man inte kan utesluta något längre så är det vanligtvis ett bra tecken. Låt oss säga såhär: Jag skriver en låt så länge jag har känslan att den kommer vända ut-och-in på min själ. Jag vill ha känslan att jag har fastnat för den. Sedan försöker jag att hålla mig så nära som möjligt till mina instinkter: rädsla, längtan, sorg. När en låt blir alldeles för perfekt, är den död. En del låtar blir till och med bättre när man kollar på de små felen efteråt.

Mozart komposerade ofta på nätterna under tidspress. Pete Doherty skriver som Amy Winehouse: Hög. Hur gör du det?
David Jost:
Det blir säkert en besvikelse men jag brukar skriva på nätterna sittandes på sängen med öppna chipspåsar medan TVn går utan ljud. Medan jag skriver så glömmer jag bort allt annat omkring mig. Vad som än kan distrahera mig stänger jag av. Jag går igenom flera nätter på så sätt. Efteråt kan man ibland känna sig som en slöseriprodukt av låten man just skrev.

Musik och beroende - oskiljaktiga?
David Jost:
Ett beroende är också möjligt utan musik.

Det sägs att du bara lever på koffeinpiller.
David Jost:
Innehåller chips koffein?!

När förstörde du senast ett hotellrum?
David Jost:
Jag är säker på att det kommer en tid då det är häftigt igen att banden som är "inne" kommer att kasta ut TV aparater genom hotellfönstren... Just nu tycker jag egentligen att det är fånigt.

Helt ärligt, vad är anledningen till allt Tokio Hotel-skrik, denna galna feber?
David Jost:
Det är pga att bandet inte vill vara en del av något. Det är ovanligt. Bill är följaktligen konstig. Hans känslomässiga extrema är delar av hans stora potential.

Ett exempel?
David Jost:
Han har en otrolig vilja, det hade han även när han var en liten pojke. Innan videoinspelningen av Tokio Hotel's första singel "Durch den Monsun" berättade han för mig att han ville ha bandets logga intatuerad i nacken. Jag sa till honom att det inte var en bra idé och frågade honom vad han skulle göra ifall singeln inte blev någon hit eller ifall han bråkade med sina bandkamrater och sedan skulle han ha den där loggan i nacken för alltid. Bill sa, och han var bara 14 år: "Jag har väntat på det här ögonblicket i hela mitt liv. Jag skiter fullständigt i ifall det blir en succé eller inte."

Du har också skrivit låten "I Like" från Schweiger's film "Zweiohrküken". Är det möjligt - från hårdrock till en romantisk komedi?
David Jost:
Jag skrev inte låten speciellt för filmen, den hade redan blivit skrien. Det var ett sammanträffande att den skulle passa bra i filmen.

Ringsignalen på din mobil?
David Jost:
Min telefon är alltid inställd på "inget ljud" och "ingen vibration". En vän till mig sa en gång att två människor av min sort aldrig skulle kunna nå varandra... Men jag hatar ringsignaler - Jag ringer alltid bara tillbaka. Eller inte.

Rockar du med Coca Cola eller Irish Coffee?
David Jost:
Te, kaffe. Ofta inga drinkar.

Vad är anledningen till att du skrev Tokio Hotel låtar i Los Angeles?
David Jost:
Eftersom det är där jag kan slappna av bäst och äntligen slå bort det inre "tanke-ljudet".

Hur låter det inre "tanke-ljudet"?
David Jost:
Brrrrnzzzztrrrüüüüüükrtsch!


Tack till Artax @ THA för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Omslaget för WBMW singeln

Enligt Amazon.de är detta omslaget för WBMW singeln.
Om man köper singeln så får man alltså WBMW i den akustiska versionen. ;)
Free Image Hosting


[MSN.se/kändisnytt]: Här är de sexigaste männen 2009!

Free Image Hosting
Här är de sexigaste männen 2009!
13)
Bill Kaulitz, 20, popstjärna. När Bill och hans Tokio Hotel besökte Sverige i höstas stod tjejerna på kö för att få en glimt av sina idoler. På MTV EMA kammade det populära bandet sedan hem pris för Bästa Grupp, och frontfiguren har varit en stor anledning till framgången 2009.
Källa: http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=70485&imagenr=39

[RuhrNachrichten.de]: Även Kaulitz sitter vid julgranen...


Tokio Hotel: Även Bill och Tom sitter vid julgranen med sin familj
Hamburg - En lugn jul, det är vad bandet Tokio Hotel har sett fram emot i år eftersom tiden innan jul har varit väldigt stressig: Bill, Tom, Georg och Gustav har fastnat iförberedningarna för deras "Welcome to Humanoid City"-turné. Dessutom tog bandet lite tid för att prata om musik, deras liv som kändisar och julen med Susanne Linnenkamp.

Övar ni redan inför turnén?
Tom:
Ja, vi förbereder för turnén. Denna kommer att bli den mest utarbetade Tokio Hotel showen. Alltså, vi går igenom intensiva turné förberedningar - som band övar vi i Hamburg och sedan senare med hela teamet i London.

Ni lovade fansen en utav de bästa och mest spektakulära Tokio Hotel showerna någonsin...
Gustav:
Ja, scenen kommer att bli fantastisk.
Bill: Det är en ny och sensationell scen - lite utomjordisk och väldigt stor. Det finns 6-7 meter breda konstruktioner. Mycket kommer hända: Vi jobbar med pyroteknik och vissa rörliga element. Turnén heter "Wecome To Humanoid City" och kommer verkligen bygga våran egen Humanoid stad, i varje stad vi ska spela i.

Ni har också lovat att spela flera av de nya låtarna men det verkar som om era tyska fans inte ens vill höra dem. Ni åkte ut från topplistorna ganska fort...
Bill:
Det är en falsk slutsats. Vi har alltid haft som ett språng på listorna i några dagar. Vad andra artister säljer i en länge period, säljer vi på några dagar. Det betyder alltså att våra album tappar på listorna eftersom alla redan har köpt dem. Humanoid är, än så länge, de mest framgångsrika Tokio Hotel albumet.

Kritiker anklagar er för att ni försummar era tyska fans på sistone...
Tom:
Den anklagelsen är förståelig eftersom våran karriär började i Tyskland och vi var på turné med våran första skiva där. Nu måste vi resa till 100 olika länder. Vi försöker hålla det balanserat.

Eran musik låter mer mogen, vill ni bort från tonårsstämpeln?
Georg:
Vi tog tiden vi behövde med det nya albumet. Innan det var vi alltid på turné och spelade otroligt mycket. Vi spenderade ett år i studion för att få se vilken typ av musik vi ville skapa. Det var inte ett beslut för att få det att låta mer moget utan snarare en naturlig utveckling.
Tom: Man skapar musiken man känner för studen och de människor som känner för det också, lyssnar på det. Oavsett ifall de är äldre eller yngre - ärligt sagt - så bryr vi oss inte om det.

På den senaste turnén, i Dortmund, hade ni lite problem med myndigheterna eftersom tonåringar campade utanför arenorna i veckor. Vad  kan ni göra för att undvika detta i framtiden?
Bill:
Jag vill inte undvika detta. För oss som band är det härligt med fans som väntar så länge för att se oss.

Med eran nya turné kommer ni att vara i Oberhausen regionen igen. Varför?
Tom:
Eftersom vi har massa härliga fans där. 30 städer på nästan två månader, ett ansträngande schema...
Georg: ...det kan man säga, ja.

Och du, Bil, blir magrare och magrare. Fansen är oroliga och frågar sig själva ifall du kan genomföra turnén.
Bill:
Visst, en sådan turné blir jobbig men jag skulle inte göra det ifall jag inte trodde att jag kunde genomföra den.

Hur förbereder ni inför turnén fysiskt: Slappar ni eller tränar?
Bill:
Jag föredrar att slappa men eftersom jag inte har så mycket tid att göra det så vill jag sporta lite, för att komma i form för en show på denna enorma scen. Vi kommer att ta med oss ett litet gym på turné med oss.

Tydligen så kan du inte gå och shoppa själv mer...
Bill:
Ja, det stämmer. Jag är tacksam för livet jag lever nu men det finns också dåliga sidor med det. Som Bill Kaulitz så har man inte ett privatliv längre. Så är det bara.

Vem köper saker till dig?
Bill:
Personliga assistenter.

Julshoppar?
Bill:
Det är också våra personliga assistenter som gör det eller så beställer jag något från internet.

Hur kommer ni fira eran jul?
Tom:
På det traditionella viset - vi kommer att sitta vid julgranen med våran familj.

Och kommer ni sjunga "Stilla Natt"?
Bill:
Absolut inte...
Gustav: ...om vi skulle det så skulle det bli en rock version..
Bill: ...Nej, absolut inte. Jag gillar inte att sjunga jullåtar. Jag har alltid hatat det, det är så okreativt för mig.

Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~38


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 18-22a December 2009.
#131 - Onsdagen den 23e December 2009:

Haha...
Jag skrattade så mycket första gången när jag såg den här videon! Det är så typiskt Georch ;)

Direktlänk.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Bandets privata bilder - 2009
De Bravo #53/2009 | Hamburg & London | Cutted by kaulitzandthegs.blogg.se.


Dagens bild - Tokio Hotel


[MTV.it]: 10x10 Sexiga Killar 2009

Sexiga Killar 2009:
#1.
Robert Pattinson
#2. Justin Timberlake
#3. Bill Kaulitz

http://www.mtv.it/news/photogallery.asp?foto=8&id_book=1938


11 1/2 frågor till Tokio Hotel - Radio Energy

Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Intervju med Radio Energy (Bilder här + Källa) - Interview with Radio Energy (Pictures here + Source)


Radio Energy. Hamburg, Tyskland - ?/12 2009
Bilder: Radio Energy | Frågor och svar hittar ni > här < | En video kmr upp senare!


Fanparty. Milano, Italien - 27/9 2009Tokio Hotel vinner pris för "Best FC".

I omröstningen på DestinoRock kunde vi rösta på "The Best of 2009" och Tokio Hotel var
både nominerad och vann kategorin "Best Fanclub". Mejor Club De Fans - www.tokiohotel.de.
http://www.destinorock.com/2009/12/elige-los-mejores-del-2009/


(efterfest) Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 23/5 2008

Free Image HostingFree Image Hosting


(signering) Köln, Tyskland - 27/8 2009


Amazon.de har ändrat datumet på WBMW/LUL

Amazon.de har nu ändrat datumet på utsläppet av singeln "World Behind My Wall"/"Lass uns Laufen" från den 8e januari till den 22a januari. I Tokio Hotel's officiella shop står det däremot fortfarande att singeln kommer att släppas den 8e januari.


(backstage) Sydafrika 2009 - 3D Galleri

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Thanks to ru_bill_kaulitz @ LJ.


"WBMW" & "LUL" spelades in i London

Ryktet < om att de skulle ha åkt till New York och spela in de nya musikvideorna stämde alltså inte - samma ryska fans hävdade dessutom att de spelade in videorna i Berlin bara några dagar innan de skrev New York också. ;) Hur som helst, TH's staff skickade ut ett litet meddelande på killarnas Facebook och där står det att dem spelade in videorna på en hemlig plats i London! Nu har vi klarnat upp det iallafall XD
Free Image Hosting


(backstage) Humanoid fotografering 2009

HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Thanks to Fantina | Bilderna är tagna 14/3 2009.


Bill's Galleri - December 2009 ~1© http://www.tokiohotel.com/de/#bill_kaulitz_gallery/


Nytt på TH's hemsida - Bill's galleri + BackstageFör att komma åt backstage materialet på www.tokiohotel.de måste ni
registrera er ifall ni inte redan är medlem - det tar 2 sek att registrera sig!
---
Det som de har lagt upp än så länge i Backstage-kategorin är:
Bill's Gallery, Chat with other fans, send ecards och Official Fanclubs.
Det står även att de kommer att lägga till fler saker i Backstage-kategorin!
Man kan även se Bill's kommentar till varje bild - det finns 25 bilder uppe just nu.


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~37


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 9-17e December 2009.
#130 - Fredagen den 18e December 2009:

Så söt, den lille...
...och han är definitivt inne på rätt spår när det gäller hans musikskicklighet! Han kanske borde öva lite på hans ansiktsuttryck men med hans instrument är han nästan lika duktig som Jason Mraz själv...

Video - Youtube: I'm Yours (Ukulele).
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Tokio Hotel vinner pris från Nya Zeeland

Free Image Hosting
Tokio Hotel var nominerade för "Best International Newbies"
och vann dessutom det priset. Select Live Awards - Nya Zeeland.
http://www.c4tv.co.nz/Shows/SelectLive/SelectLiveAwards/tabid/1189/Default.aspx


(utanför hotellet) Paris, Frankrike - 14/12 2009

Super HQs:
Free Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


Två nya Tokio Hotel tröjor

Free Image HostingFree Image Hosting
Båda kan köpas för 20,99 Euro = ~225kr SEK enligt Forex.
Den första tröjan kan köpas > här < och den andra kan köpas > här <


TH-producentern David Jost & Keri Hilson


Tokio Hotel TV Special - Backstage @ LUL/WBMW


[Stol.it]: TH tvillingarna vill ha vegetarisk anka


Tokio Hotel tvillingarna vill ha vegetarisk anka i jul
Bill och Tom från det tyska bandet Tokio Hotel har en omöjlig julönskning: vegetarisk anka.

"Vi firar jul som vanligt hemma med våran familj och våra hundar", sade de 20-åriga tvillingarna till tidningen Bunte.

"Vi är vegetarianer och våran mamma måste trolla fram en vegetarisk anka ur rockärmen."
Tack till Betty för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Förlåt för...

Hej!

Jag ville bara säga förlåt för att jag glömde bort att skriva att jag skulle åka bort igår XD
Men jag är hemma nu iallafall och har lagt in lite uppdateringar, är dock inte helt klar men. ;p
Jag lade även in Lass uns Laufen i > detta < inlägg ihop med World Behind My Wall videon.

Anledningen till varför vi var tvungen att sticka igår tänker jag inte gå in på, privat,
men däremot kan jag berätta att jag ville inte vara hemma själv eftersom jag tog min
spruta igår för svininfluensan och jag trodde att jag skulle få feber och när jag får
feber får jag alltid en hemsk feberyra som jag inte klarar av så att vara ensam då är
inte något jag vill. Fick jag feber då? Heck no! XD Bara lite ont i armen, hehe. Men men,
allt är bra med mig än så länge iallafall och jag kommer fortsätta uppdatera som vanligt
från och med ikväll! Nytt TH TV avsnitt kommer senare också, allt läggs upp som tidigare.

Ville bara säga det! <3

(utanför hotellet/flygplatsen) Paris, Frankrike - 15/12 2009

Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting


(utanför hotellet) Paris, Frankrike - 14/12 2009
Oliver Gast fotografering [+5]


5 till bilder från Humanoid-fotograferingen med
Oliver Gast har kommit ut > här < (skrolla ner lite)


Världspremiär för "WBMW" videon

Free Image Hosting
Världspremiär för "World Behind My wall" videon

Idag, måndagen den 14e december, finns en tidig julklapp för alla Tokio Hotel fans! Den nya videon till "World Behind My Wall" firar världspremiär exklusivt på TokioHotel.de! Bill, Tom, Gustav & Georg är enormt glada att presentera sin nya video på deras hemsida! Så kom förbi på måndagen den 14e december för att fira denna gigantiska världs-videopremiären med grabbarna.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: www.tokiohotel.de.

Uppdatering - Videon kommer ut runt 22.00 svensk tid.

(backstage) Wetzlar, Tyskland - 14/12 2005
Information om GQ fotograferingen

Tvillingarna hade en fotografering för inte så länge sedan för tyska tidningen GQ.
Det kommer att bli en artikel och ett flertal bilder med tvillingarna i ett av de kommande
numrena och det finns ingen info om vilket eller vilka nummer av tidningen som de kommer
att vara med i, kan vara januari eller februari. Bilderna finns inte ute på Internet än så det
finns ingen anledning att besöka tidningens hemsida för att försöka få ta i dem.
Bilderna går inte att få tag i ännu och det är anledningen till varför de inte finns utlagda i
Super HQ någonstans ännu. Admins på THA, THUS och TH-US har sett bilderna så de existerar
verkligen. När bilderna har kommit ut i tidningen så går de förhoppningsvis att få tag i!

Bill poserar i tre olika höga hattar och tailkostymer
(se bild på ett exempel nedan) och Tom såg ut som vanligt.
Free Image Hosting

Exempel.

Uppdatering! Vissa av bilderna är vackert glamorösa, andra ska vara helt "o_O; wtf?" typ.
Tom använder en discoboll som kudde och Tom har sitt knä mot Bill's skrev på ett väldigt speciellt sätt ;)


(efterfesten) MTV EMA. Liverpool, England - 6/11 2008 ~4


Spelade Tokio Hotel in WBMW i Usa?

 
Enligt TokioHotelRU ska killarna alltså ha spelat in videon i Usa och fortfarande vara kvar. Källan till detta har jag ingen aning om än men det lär väl dyka upp senare hoppas jag. I > denna < artikel står det dessutom att Tom och Bill var i New York nyligen för att spela in ett TH TV avsnitt och frågan är väl om inte det är ett missförstånd bara - att de skriver om deras senaste besök i Usa i slutet av oktober eller att de faktiskt åkte till New York för att spela in musikvideon och ett nytt TH TV avsnitt. Aja, jag uppdaterar med mer info så snart det kommer!

Uppdatering 12/12 2009.
Musikvideorna spelades in i London.
Free Image Hosting

Jada Pinkett Smith pratar om Tokio Hotel

Jada Pinkett Smith (Will Smith's fru) gästade TV Total för ett tag sedan
och blev frågad vad hon tyckte om Tokio Hotel. Vad tror ni hon svarade?
Kolla på videon från tiden 07:20-07:44 så får ni svaret! ;) > Se videon här <

Jada Pinkett Smith:
Free Image Hosting


[MünchenExtra]: Dagen då Bill kom!

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Dagen då Bill kom!
Skrikande flickor och ett team av 93 sjukvådare: Tokio Hotel med Bill Kaulitz spelade i Münchner Olympiahalle.
En kväll med fyra unga musiker som gick "Durch den Monsun" och och lever en tonårsdröm.


"Det är en flickas dröm att se Bill. Och jag ska se honom."
Dagen då Bill kom till München är dagen på året för de kvinnliga fansen och det gäller även för båda reportrarnas döttrar. Hundratals har väntat sedan tisdag i timmar innan konserten i Olympiahalle: några kom dit natten innan. Skrik-alarm! Och det finns flera "varor" som sjukvårarna på Johanniter-Unfallhilfe kallar det.

Tokio Hotel är ett sympatiskt, ganska normalt band som sitter på fyra plaststolar i inre flygeln i Olympahalle. För det mesta pratar Bill, ibland i en duett med sin bror Tom. "Vi älskar stora städer och hatar byar", säger 17-åringen när frågan om bandnamnet kommer upp. "Tokyo är en stad dit vi skulle vilja åka och hotell är de ställen vi bor på."

Bakom scenen av arenan sitter Bill 90 minuter innan konserten i ett av de små rummen och säger: "Jag tycker att det är coolt när våra fans väntar så länge. Det är naturligtvis tråkigt när någon förfryser. Ibland ger vi filtar och soppa att fördela bland dem."

Bill Kaulitz är tillsammans med sin tvilling Tom och de två andra bandmedlemmarna Georg och Gustav rockbandet Tokio Hotel, ett tyskt fenomen, två år innan de skapades i östra Tyskland's slätt, Magdeburg - och nu, precis innan de har blivit vuxna, är de fortfarande alla flickors drömmar över hela landet.

"Bill, gör barn med mig!"
"Vi kommer aldrig gå skilda vägar, oavsett vad som händer", är vad Bill Kaulitz kommer säga på konserten ikväll framför 6000 flickor och dess 600 föräldrar.

Det kommer att skrikas "München! München!" och en affisch i publiken - "Bill, gör barn med mig!" - med kommentaren "Nu?". Det finns också Four-Letter-Words på målade affischer som de skrikande flickorna håller upp. En dansar i en svart BH. Nu flyger inte gosedjur lika mycket som tidigare. Hoppet måste ha varit för stort för någon som bröderna Kaulitz som bodde i kaliumklorid gruv-byn Loitsche, Magdeburg. "Vi är alltid nervösa", berättar Bill. "Det är mer stressigt nu den sista timmen. Vi har tre gånger mer personal med oss."

De har vid det här laget varit i städer så som Wien och Paris och presenterat deras nya album "Zimmer 483". Senaste gången i München spelade de in den lilla Zénith-Halle. Nu rockar dem, precis som Shakira eller Pink, i den större Olympiahalle. Problemet kan dock vara att den inte blir slutsåld. Tokio Hotel spelar programmet på ett professionellt sätt. Svängiga refränger, korta melodier, stabilt. Gåshud i "Durch den Monsun".

Lyft på scen
Sångaren Bill Kaulitz, vars angrogyna karisma ofta är ett team i media, måste vara modig som har tagit sig ann den svåra delen som frontman. Hans hår är tupperat som Nina Hagen's var. Han pratar om "riktiga fans" och avbryter med att ropa upp Birgit från fanmolnet under honom: hon skulle lyftas upp på den stora scenen och sjunga med Bill i låten "Der Letzten Tag".

"Det viktigaste är att jag har blivit frisk, att vi alla är här och allt går som det ska", hade Bill att säga innan konserten. Stern skriver om "Nirvana för tonåringar". I Spiegel har en såkallad "pop journalist" jämfört Tokio Hotel med Beatles som stolt gjorde de tyska "Fab Four" och några medlemmar tycker att det är rätt. 

Att skriket kan bli för mycket ibland för Bill och de andra, som gjorde att Beatles kunde jobba i studion, är något som inte förväntas: "Livet är lika roligt som i studion". Och kanske för Bealtes så hade det varit annorlunda.  

I tonårstidningar och på Internet kan man läsa allt möjligt om det duktiga livebandet Tokio Hotel. Bill Kaulitz har roligt med förmodade citat, rykten och historier som den i tidningen Hey där Tom nu är "kungen" över bandet och det eftersom de har satt på en krona på hans huvud genom photoshop."

"Många får ingen intervju och måste skriva något och då hittar de på saker. Man ska bara tro på 50 % av det man läser." Det värsta är paparazzis som jagar trots semestrar. I Tyskland kan de endast gå ensamma överallt, aldrig alla fyra tillsammans - och även alltid i förklädnad.
Free Image Hosting
Brist på föräldrar-förvarning
På konserten hoppar blonda flickor i årkurs 8 runt på läktarna. Mammor dansar med dem, pappor tar kort. Martina berättar, när Bill börjar sjunga, att hon inte laddade sin mobil och hennes mamma skriker på henne från läktaren "Du visste om det för flera månader sen!" och hon ger henne sin mobil, Martina kan ta flera bilder på sina idoler på scen.

Bakom scenen gråter ett Tokio Hotel fan: "Jag vill gå tillbaka till Bill", snyftande till sin mamma. Vakterna var tvunga att ta ut henne från första raden för hon blev knuffad ordenligt och kunde knappt andas. Skrik ifall ni kan! I Frankfurt gjorde arrangörerna något som föräldrarna kunde hänga vid, ett ställe som var skapat för de äldre - de som tycker att det är för mycket, med kaffe och tidningar.

I München saknades det. Ifall man frågade en vakt om det fick man bara ett skakande huvud som svar. En dryckförsäljare pekar skrattandes på de iskalla drinkarna bakom henne och säger: "Det här är åtminstone något!"

Vid 9 års ålder hade Bill Kaulitz redan skapat musik. När han var 13 år, med liten framgång, var han med i "Star Search" på Sat1 - en utav många talangjakter på tysk TV. "Det var ett förlorat vad om att vara tillsammans med en tjej", berättar hans bror Tom "Men det var bra att han inte vann det." Bill sade att han inte skulle kunna klara sig till finalen, det var bara för skojs skull. Han ville hellre göra musik med sit band, då hette dem Devilish.
Bilder: Yara Jakobs. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Torg - Backstage i Sydafrika 2009


> var med i tävlingen här <


Världspremiär: WBMW musikvideo!!!

Världspremiär: World Behind My Wall - Musikvideon!
Var beredda på världspremiären av Tokio Hotel's fantastiska nya musikvideo, World Behind My Wall. Gå in på bandets hemsida måndagen den 14 december för att bli en utav de första personerna på planeten att se denna fantastiska nya video! Bill, Tom, Gustav & Georg ser fram emot att få dela denna unika video med er.

> Tokio Hotel's Officiella Hemsida.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa. (Universal News Letter)

Uppdatering! Tom bloggar om videon samt la ut en bild > här <

[Bild.de]: Är det här som Tokio Hotel-Tom slår en flicka i ansiktet?

Free Image HostingFree Image Hosting
Är detta bilden som kan få Tom Kaulitz [20] i Tokio Hotel bakom galler?
Rockgitarristen och hans bråk med hans kvinnliga fan Perrine D. [21] ägde rum för åtta månader
sedan på en bensinmack i Hamburg - Snart måste Tom Kaulitz ta ansvaret för skadorna i domstolen.

Nu visas de hemliga inspelningarna från övervakningskameran ifrån macken! Med explosivt innehåll...
Vi kan se Tom Kaulitz som sitter i sin Audi R8. Ett flertal flickor, därbland Perrine D, närmar sig sportsbilen och pratar med Tom. Plötsligt flyger en cigarett ut ur bilen. Perrine D plockar upp cigaretten och pressar den mot fönsterrutan på Audin. Tom stiger då ut ur bilen och går fram till den unga kvinnan! I följande videoscen verkar det som om Tom tar sats med högra handen och slår offret i huvudet. Flickan faller till marken. Tom stiger sedan in i bilen igen.

Enligt information till BILD kommer nu kamerabilderna användas som bevis i rättegången mot musikern.
Exploderade Tom Kaulitz i situationen vid bensinmacken? Gänget med fyra tjejer kallar sig "Les Afghaner on Tour" och har trakasserat han och hans tvillingbror, Bill Kaulitz [20], i månader innan incidenten och det har gjorts privat om och om igen.

Tokio Hotel valde igår att inte ge någon kommentar till BILD angående incidenten. 
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

(vid hotellet) Acapulco, Mexiko - 12/11 2009

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
By: Elina - kaulitzandthegs.blogg.se.
(Ni kan se Tom & Georg i bakrunden på den 10e bilden i shorts!)


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~36


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 2-8e December 2009.
#126 - Onsdagen den 9e December 2009:

Audi (tyvärr inte ett) nytt koncept
Audi har redan byggt några grymma bilar och det verkar som om de har lite fler coola bilar på gång. Bygg de gärna precis så här! Tja, kanske kan de lägga till några hjul...;)
Free Image HostingFree Image Hosting
#127 - Fredagen den 11e December 2009:

Se upp för elden!
Ifall ni ville veta vad som hände här och varför rummet ser helt nedbränt ut så ska ni inte missa våran världspremiär av "World Behind My Wall" på måndag, 14e december. Jag kan bara berätta det här än så länge: Georg brändes nästan...;)


#128 - Söndagen den 13e December 2009:

Söt & hjälpsam!
Tja, även om den är fejk så säger den mycket ändå :D

Video - Vimeo - Baby Mop.
#129 - Tisdagen den 15e December 2009:

Ifall Batman var en bil...
...eller ifall jag fick välja en bil för en helg (eller till och med för ett år) skulle detta vara mitt val! Lamborghini bil koncept, nu så:


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

The New Paper (Singapore) - 9/12 2009

Free Image Hosting
Thrill Bill

Kille eller tjej?
Folk tvivlar vanligtvis när de ser Bill Kaulitz, sångaren i det tyska poprock-bandet Tokio Hotel, som dyrkas av skrikande unga kvinnor världen över som en sex symbol och modeikon. De andra i bandet är hans tvillingbror Tom, som är gitarristen och deras barndomsvänner: trummisen Gustav Schäfer och basisten Georg Listing.

Kvartetten är massiva i Europa och har redan gjort vågor i Usa men saker och ting kan bara bli större.
Fans verkar inte kunna få nog av Tokio Hotel's hitlåtar som Monsoon, Ready Set Go, Rescue Me, Scream eller deras senaste singel Automatic. Ingen kan ignorera en frontman som Bill, som är lika snygg som han är vacker och får American Idol-deltagaren Adam Lambert att se ut som Kris Allen. Han blir till en sådan slående emofigur med hans dramatiska guyliner, sin skinntighta svarta goth-glam garderob och gravity-fakta om hans frisyr som behöver en hel flaska med hårspray om dagen.

Naturligtvis har spekulationerna om hans sexuella läggning tagit uppvärmning.
Men slappna av tjejer. Bill [20] berättade för The New Paper: "Jag har alltid gillat tjejer och jag har haft några stycken än så länge." Ödmjuk, nådig och ytterst trevlig, berättar den supersmala 190cm långa rockstjärnan på flytande engelska över telefonen från Berlin: "När alla pratar om en kille som använder smink, tror de att han gillar killar. Det är en normal reaktion men det är inte fallet alls."

Han följer även sitt egna mönster när det gäller hans dramatiska image
och säger att det skulle vara en mardröm att han en stylist.

"Jag bryr mig inte ifall folk säger att jag ser feminin ut. Jag klär mig hur jag vill. Jag gillar att gå över gränsen när det gäller mode. Om folk säger till mig att jag inte kan klä mig si och så, tar jag definitivt på mig det." Nyligen exerimenterande han med vita och svarta dreadlocks. Och nej, han blev inte inspirerad av hans tvillingbror Tom, som klär sig som en hiphopare, använder dreadlocks eller cornrows, baseball kepsar, svettband och streetkläder. Men, Bill - vars röst är mjukare och hög i tonhöjd än Tom's hårda, maskulina ton - berättade att dreadlocks var "varmt och obekvämt" på sommaren så han tog bort dem och har nu en tuppkam.

Han sade: "Jag gillar friheten att kunna göra vad jag vill med mitt hår och med hela min stil... Det är tråkigt att alltid ha samma utseende."

Kopierande fans
Han tycker också att det är en "häftig komplimang" att hans fans är besatta av hans fysiska utseende. "Det är väl vad varje sångare drömmer om, eller hur? När man står på scen och ser folk i publiken som har samma hår och smink." Bill fick även äran att bli den yngsta person att bli förevigad i vax på Madame Tussauds Museum i Berlin förra året.

Hans kännetecken blev fött efter han var på ett Halloween party som en vampyr när han var 12 år gammal.
Fanet av Twilight filmerna, som skulle vilja ha en roll som en blodsugande eller få delta i låtarna i filmerna, minns tillbaka: "Efter det ville jag ha svarta naglar och mörkt smink. Jag började klä mig så till skolan och överallt. Min skola var hemsk dock. Alla tittade på mig och pratade om hur jag såg ut men det var så jag kände, det var min personlighet."

Tom, 10 minuter äldre och som är mer av en utåtriktad person och vanligtvis tagen för den "elaka tvillingen", inföll: "Han hade alltid mig, jag var som hans livvakt!" Bill tillade: "Man måste ha väldigt mycket självförtroende om man vill se ut såhär. Man borde göra sin grej när man vill och allt fixar sig tillslut." Tom skämtade att: "Utan smink ser Bill nästan ut som mig fast inte lika snygg."

Tokio Hotel, bildat år 2001 i Magdeburg, Tyskland, släppte sitt första tyska album "Schrei" år 2005. År 2007 kom deras andra tyska album "Zimmer 483" ut följt av deras första engelska album "Scream" - ett strategiskt drag av deras skivbolag Universal Music att bredda teutoniska pojkbandets begäran utöver den tyskspråkiga världen. Dessa album gjorde en sammanlag försäljning på över en miljon exemplar världen över vilket också hjälpte bandet att vinna Best InterAct på MTV Europe Music Awards. Förra året vann Tokio Hotel lätt över Miley Cyrus, Taylor Swift, Katy Perry och Jordin Sparks i kategorin Best New Artist på Usa's MTV Video Music Awards.

Och förra månaden tog dem trofén för Best Group på MTV Europe Music Awards och slog ut följande nominerade totalt: Black Eyed Peas, Green Day, Jonas Brothers och Kings of Leon. Enligt Tom så kommer killarnas nästa stopp att "definitivt bli Asien". Speciellt Tokyo, staden som bandet är döpt efter - eftersom de gillar idén av den japanska modestaden - men har bisarrt nog aldrig varit där. Men nu är Tokio Hotel upptagna med att göra reklam för deras nya album "Humanoid" vilket spelades in på både tyska och engelska. Båda versionerna släpptes samtidigt världen över i oktober.

Bortsett från att ha delat en livmoder är bröderna Kaulitz - som inte har andra syskon - motpoler.
Inte bara i uttrycken för deras estetiska preferenser utan även deras syn på relationer.

Under vårat samtal hånade Tom sin bror Bill tillgivet för att vara en romantiker som tror på äkta kärlek medan han är en stor-och-stolt player och tjejtjusare som "tror på äkta kärlek - för en natt." Bill beklagade att Tokio Hotel's spirande berömmelse har bidragit till hans ickeexisterande kärleksliv. Han sade: "Speciellt nu, vi har inte så mycket tid eller privatliv längre så jag vill verkligen spendera tid med en väldigt viktig person och inte bara lösa det med en tjej bara för en natt. Vad jag letar efter är en äkta själsfrände, jag är ganska gammalmodig. Det är svårt att träffa tjejer eftersom det är omöjligt för oss att gå på gatan i Europa eller gå på en fest utan att fotografer följer efter oss. Och jag kommer aldrig få veta varför tjejen är intresserad. Vill hon träffas pga Tokio Hotel eller pga mig?"

Georg Listing [22] är den enda medlemmen i Tokio Hotel som har en flickvän.

Så skulle Bill dejta någon som är finare än han själv?
Han sade skrattandes: "Det skulle jag! När jag blir kär skulle jag göra allt. Jag bryr mig inte ifall hon är finare än mig eller inte." Vilket Tom tillade: "Även om det är svårt att vara finare än Bill!"
Bild: Jasmine @ THSGST. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Tokio Hotel tillbaks till Frankrike

Killarna kommer att gästa TV programmet "La chanson de L'année"
i Paris, Frankrike den 14e december. Det kommer att visas på TV den 30e
december på TF1 - en tid har jag tyvärr för närvarande inte. Källa.


[Bild.de]: Tokio Hotel-Tom till domstolen!

Free Image Hosting
Free Image Hosting
På grund av bråket vid bensinmacken måste Tokio Hotel-Tom gå till domstolen!
Han är en förebild för miljontals fans, en tonårsidol och en flickas dröm,
men snart måste Tom Kaulitz [20] i Tokio Hotel finna sig i domstolen.


BILD fick reda på att: Åklagaren i Hamburg kommer att väcka åtal mot Tom Kaulitz [20] för misshandel.

Bakgrund: Den 15e april runt 23.15 på kvällen hamnade Tom i en konflikt med ett tjejgäng på bensinmaken Aral i Hamburg. Ett bråk utbröt.

Efter en diskussion, pressade av tjejerna en cigarett på Kaulitz's sportbil [Audi R8]. Musikern ska då ha klivit ur bilden och slagit den franska tjejen.

Bandet försvarade sig sedan mot de fyra medlemmarna i tjejgänget som kallar sig själva "Les Afganes on Tour", som även ska ha förföljt bröderna Kaulitz privat i över ett år.

En insider som ett tillägg till anklagelserna mot de 20-25-åriga tjejerna sade till BILD: "De ville medvetet provocera killarna, deras attacker förbereddes genom att kasta saker på deras bilar. Detta hände bara pga att Perrine, en utav tjejerna, var besatt av att få ligga med Tom."

Tokio Hotel's manager, David Jost, berättade följande till BILD igår: "Vårat senaste ståndpunkt är att det inte kommer att gå till en rättegång." Men enligt information till BILD, måste Tom förbereda sig för en rättegång. Skulle han bli dömd, kan han hotas med upp till 5 års fängelse.
Tack till Lenny för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[Aftonbladet.se]: "Fansen skickar använda underkläder"

Free Image Hosting
"Fansen skickar använda underkläder"
Nöjesbladet har träffat tyska Tokio Hotel - Nästa år spelar Tokio Hotel i Sverige för första gången.

Redan nu uppvaktas de flitigt av sina trogna fans. 
- "Vi har fått använda underkläder skickade till oss, säger gitarristen Tom Kaulitz", 20.

De tyska poprockbandet Tokio Hotel har en stor fanskara. När de reser runt och spelar för utsålda arenor känner de av kändisskapet. - "Vi får en massa olika saker. Vi har fått droger, använda underkläder, en egen Tokio Hotel-gitarr som ett fan har gjort. Och kilometervis med fanbrev", säger Tom Kaulitz.

Tvillingbröderna Bill och Tom Kaulitz berättar själva att de också har egna idoler.
- "Jag är ett fan av Jessica Alba, hon är en bra skådespelerska. Jag har inte träffat henne ännu men jag hoppas att få göra det någon dag", säger Tom Kaulitz.

Tvillingbrorsan och sångaren Bill Kaulitz har en annan rockstjärnedröm. 
- "Jag gillar verkligen Stereophonics och Aerosmith. Min dröm är att stå på scen tillsammans med Steven Tyler", säger han.

I mars kommer Tokio Hotel till Sverige för att spela i Stockholm och Göteborg.
- "Vi är väldigt uppspelta över vår turné och vi övar just nu på den. Efter turnén går vi nog in i studion och skriver nytt material", säger Bill Kaulitz.
Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article6255354.ab
(International readers will find an English translation of this article over at THus)

Nyheter om de nya musikvideorna


http://twitter.com/tokiohotelru
De påbörjade alltså musikvideoinspelningen för World Behind My Wall/Lass und Laufen
den 4e december och kommer att avsluta den imorgon, den 9e december. Vart killarna är
och spelar in musikvideorna vet vi tyvärr inte än. Förra inlägget om musikvideo-nyheten här.

Edit!

Killarna är alltså redan på den okända plats och
spelar in videon, enligt uppgifter av tyska agenter.

Edit! Universal Belgien har också bekräftat detta.

Aktuella för OKEJ! - Ställ frågor till bandet!


"Det är så att jag igår eftermiddag fick vetskapen om att jag ska intervjua Tokio Hotel i nästa vecka till ett av vårens nummer av OKEJ. De är ju som ni säkert vet aktuella för två Sverigekonserter, och därför vill vi lyfta fram dessa världsstjärnor extramycket! Det jag nu vill komma till är att jag gärna ser frågor från er läsare. Finns det någonting ni skulle vilja fråga grabbarna i bandet? Något speciellt ni undrat över? Kanske undrar du om Tom är singel, eller varför George älskar Hasselhoff? Kladda ner era frågor i kommentatorsfältet innan söndag så kanske just en av era frågor dyker upp under nästa veckas intervju!" Källa & ställ era frågor här - http://www.okej.se/2009/12/04/aktuella-for-okej/.


Bravo WebTV (Bill & Nora intervju) - 7/12 2009

Sascha: Hej! God eftermiddag. Nicholas är redan borta, som tur är jag här nu och det är snart jul vilket betyder att allt går väldigt fort och för Nora, en Bravo-vinnare, har julen redan varit. Hon fick träffa Bill Kaulitz från Tokio Hotel. Hon är ett stort fan och vann en roll i animationfilmen "Arthur und die Minimoys 2". Hon fick dubba en liten, liten roll och Bill Kaulitz kom in och pratade med henne, som professionell - han dubbar Arthur - berättade han vad hon skulle göra, vad som händer osv. Jag filmade det och tänkte visa det för er. Ha kul!

Bill Kaulitz: Hej! Det här är Bill från Tokio Hotel och jag står här med vinnaren - Nora! Jag förklarar för henne, tja, förklara låter lite fånigt eftersom jag inte är professionell på den skalan... Vi pratar lite om dubbningen av "Arthur und die Minimoys" och Nora har gjort ett väldigt bra jobb och... Jag fick också kämpa lite och vi pratade precis om det.

Bill: Fick du också skratta?
Nora: Ja, jag fick skratta.
Bill: Okej, det är svårast. Jag fick också skratta den här gången och jag tycker att alla känslor att göra är väldigt svåra. Att skratta och gråta osv är också väldigt svårt men du behövde inte gråta?
Nora: Nej, jag behövde inte gråta.
Bill: Fick du mycket att dubba? Inte va?
Nora: Nej, det hade kunnat varit värre. Det tog runt 5 timmar.
Bill: Men att skratta är det svåraste. Jag tycker att det är helt okej att bara behöva läsa texten men... Och hade du roligt?
Nora: Ja...

Bill: Ahhhhhh! [Var det högt nog?!] - Ahhhhhh! - Hej!
Max: Skål för din brillianta ankomst!
Bill: Max, jag har inte tid för en drink nu, jag har fått ett meddelande! Minimoys är i fara!

Sascha: Hur gillar du det så långt?
Nora: Super! Allt är bra.
Sascha: Är han snäll eller är han elak?
Nora: Han är jätte snäll!
Sascha: Verkligen?
Nora: Ja.
Bill: Jag är faktiskt jätte elak! Alla säger bara det [att han är snäll menar han] framför kameran.
Tack till Herzblut @ för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

OKEJ #12/2009

Free Image HostingFree Image Hosting

[Melty.fr]: Prins Albert från Monaco gillar Tokio Hotel


Detta är inget skämt och Prins Albert skäms inte över att säga att han älskar den tyska gruppen Tokio Hotel.
Det här är årets exklusiva nyhet och vi kan säga det från Melty.fr...

Den tyska gruppen Tokio Hotel drar inte bara till sig tonåringar, unga kvnnor utan drar även till sig Prinsen. Ja! Prins Albert älskar Tokio Hotel och han skäms inte över att säga det. Prisen av Monaco och hans kompanjon Charléne Wittstock var glada över att ha gått på konserten som den tyska gruppen gav i Monte-Carlo. [...]
Tack till Schnee @ THA för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

OBS! Gammal artikel från juli 2008.

[Bild.de]: Tom genomsökt för droger

Drogkontroll: Tokio Hotel's Tom kvar i New York
Los Angeles - dessa locks lockar - och inte bara tjejer utan också narkotika utredare.

Tom [18] i Tokio Hotel hölls kvar i ungefär en timme under deras Usa turné på flygplatsen i New York
och blev genomsökt för droger. Hans bror Bill [18], Gustav [19] och Georg [21] blev alltid genomsläppta.

Tom Kaulitz: "Jag tror att de alltid är ute efter mig pga mina dreadlocks vilket de säkert direkt kopplar ihop med droger."

Istället för att hitta det oförbjudna i hans bagage, hittade utredarna bland annat 20 baseboll kepsar och en bunt kondomer. Bortsett sökningen genom stress så var Usa resan en stor succé för Tokio Hotel. Deras album "Scream" hamnade på plats #5 på listorna!

Idag kan killarna ses på Comet Awards i Oberhausen.
Bill Kaulitz: "Vi kom tillbaka speciellt för detta!"


Tack till Lenny för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

OBS! Gammal artikel från maj 2008 men lite små rolig ändå 8D


Grammy Awards 2010 (Poll) - Resultaten!

Trots att Tokio Hotel inte kunde bli nominerade till 2010's gala så deltog vi genom att
rösta på dem i deras poll av artister som vi vill ska dyka upp på galan i framtiden
och nu har resultaten blivit utlagda. Tänk om, tänk om de hade kunnat bli nominerade!
De hade ju vunnit på långa vägar, seriöst! O_O Fattar ni hur jävla bra vi är? XD
Am I the only one who's a proud Tokio Hotel fan at the moment? We're so damn good.

RECORD OF THE YEAR 
Lady Gaga - "Poker Face" (4738 röster)
Kings of Leon - "Use Somebody" (840 röster)
Taylor Swift - "You Belong With Me" (748 röster)
Jonas Brothers - "Paranoid" (602 röster)
Jay-Z feat. Rihanna and Kanye West - "Run This Town" (516 röster)
(Tokio Hotel - "Automatic" fick 35,725 röster men släpptes i september och kan inte komma förrän 2011)

ALBUM OF THE YEAR
Lady Gaga - "The Fame" (4955 röster)
Green Day - "21st Century Breakdown" (1584 röster)
Cinema Bizzare - "Toyz" (1221 röster)
Taylor Swift - "Fearless" (1110 röster)
Susan Boyle - "I Dreamed A Dream" (875 röster, men kan inte komma förrän 2011)
Whitney Houston - "I Look To You" (865 röster)
Jonas Brothers - "Lines, Vines, and Trying Times" (787 röster)
(Tokio Hotel - "Humanoid" (41,004 röster, men släpptes i oktober och kan inte komma förrän 2011)

BEST NEW ARTIST
Tokio Hotel (38,850 röster, ej valbar)
Lady Gaga (7654 röster, ej valbar)
Cinema Bizzarre (1391 röster)
Owl City (684 röster)
Jonas Brothers (663 röster, ej valbar)
Susan Boyle (321 röster, ej valbar)
Zac Brown Band (186 röster)
Demi Lovato (151 röster)

Källa - BillBoard.com.


Vilken trevlig utsikt! ;)


Nice view, ha?


Johannes B Kerner. Flensburg, Tyskland - 2/12 2009

HQs:
Ladda ner 23 HQs - Download 23 HQs


Radio Los 40 Principales. Madrid, Spanien - 29/9 2009


Bill med öl (Heineken) - lämnar studion de hade radiointervjun i.


Tokio Hotel till Peru, Colombia & Mexiko?!


Tokio Hotel i Lima: Peru kan bli del av den latinamerikanska turnén

Ännu en gång ryktas det om att rockbandet Tokio Hotel kommer till Peru.

Som vi alla vet så förbereder det tyska bandet Tokio Hotel deras turné genom de latinamerikanska länderna 2010.
Turnén skulle kunna passera genom Peru, Colombia och Mexiko pga den stora fanskaran.

Tokio Hotel's framgång blev klart med deras försäljning av deras senaste album "Humanoid"
vilket hamnade på första platsen samma vecka det släpptes både i Peru och i Colombia.
Tack till Ana för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Dagens bild - GustavJohannes B Kerner. Flensburg, Tyskland - 2/12 2009


By: Paula.By: Linda.

Free Image Hosting
By: Jen.

Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
By: Jeanette.
By: Judy.


By: Isa.


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~35


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 24e November-1a December 2009.
#123 - Onsdagen den 2a December 2009:

Gigantisk fond-insamlare: Hjälp oss bekämpa HIV / AIDS
Igår var det World AIDS Day och vi tänkte att det skulle vara en bra dag att påbörja en enorm kampanj tillsammans med Designers Against AIDS. Min lillebror kommer att förklara för er hur detta fungerar:

> Klicka HÄR för att besöka våran shopp!
Tack så mycket till alla som stöttar våran kampanj!!!

Video - Youtube: World AIDS Day Message.
--
OBS! Jag lade upp inlägget om det > här < hur ni kan hjälpa till!
#124 - Lördagen den 5e December 2009:

Till de som inte kan vänta
Vem mer än jag hatar att stå i väntan tills det ska slå om från rött ljus? Vad sägs om en nedräkning:

#125 - Söndagen den 6e December 2009:

Säkerligen inte för känsliga...
...men Denzel Washington är en utav mina favorit skådespelare och jag ser speciellt fram emot att se den här filmen ... Undergång + Denzel + Action = Hit!

Video - IMBD: The Book of Eli: Trailer #2.  
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

"WBMW" spelas in on några dagar!!!Uppdatering! Enligt italienska fans så var det Universal Music Italy som skickade ut mejl att killarna skulle spela in musikvideon de kommande dagarna på en hemlig plats och att videon kommer att släppas tidigt 2010. Lite misstag i uppdateringarna på twitter ovan som ni själva kan se alltså. Här är nyhetsbrevet förresten, längst ner står det om musikvideo inspelningen av World Behind My Wall:

Bild från MTV fotograferingen


Bild: Michael Greenberg | Resten av MTV fotograferingen > här <


FRIDA #24/2009

Free Image HostingFree Image Hosting
Exklusiv intervju: Tokio Hotel svarar på Fridas knasiga frågor!
Bill Kaulitz: "Vi tänker bara på snuskiga saker"

Vem i Tokio Hotel sjunger i duschen, vem har sämst morgonhumör och vad
hände egentligen med Tom's dreadlocks? De knasiga svaren hittar du här!


Vad skulle ni ha jobbat med om ni inte var med i Tokio Hotel?
Bill:
Vi hade varit arbetslösa musiker.
Tom: Jag skulle kunna tänka mig att vara en arbetslös polis också.

Bill, hur mycket tid och pengar lägger du på ditt hår?
Bill:
Det tar max 10 minuter på morgonen. Hur mycket pengar jag lägger? Ganska normalt tror jag, inte så värst mycket. Det beror på hur mycket besöket hos frisören kostar, några tusenlappar. Annars använder jag bara hårsprej faktiskt.

Tom, vad hände med dina dreadlocks?
Tom:
En vacker natt slets de bort från mitt huvud. Nu säljs de till högst erbjudande på e-bay!
Haha, okej..? Och hur hände detta?
Tom:
Det kan jag inte säga, det är inte rumsrent. Nä, jag ville bara bli av med det tunga lasset på mitt huvud! Bli lite lättare om huvudet liksom.
Georg: Sedan dess klarar han av att tala i hela meningar till och med... Haha.

Vilka är era värsta ovanor?
Bill:
Jag är vaken för länge om nätterna. Och så dricker jag för mycket kaffe.
Tom: Jag dricker också för mycket kaffe. En ny ovana är att jag sover för mycket när jag är ledg!
Georg: Att jag ofta glömmer bort tiden och kommer försent.
Gustav: Att jag retas.

Om ni vore tjejer för en dag, vad skulle ni göra då?
(Alla asgarvar)
Tom: Det finns många olika saker... Så många olika saker...
Bill: Vi tänker bara på snuskiga saker! Jag vet bara hemska saker, haha. Jag skulle vilja testa så mycket som möjligt.
Tom: Om jag vore tjej för en dag skulle jag försöka ligga med Tom Kaulitz.
Georg: Vi andra kan ansluta oss till det... Det skulle vi också försöka göra, haha!

Hur ser den perfekta lördagsmorgonen ut?
Tom:
Att bli intervjuad i Sverige!
Haha. Kom igen.
Tom:
Jo! Intervju med FRIDA!

Gillar ni inte att festa?
Bill:
Vi går knappt ut. Vi brukar stanna hemma i huset och kolla på dvd-filmer och äta chips och sådant där.

Vem har sämst morgonhumör?
Georg:
Jag. Jag hatar människo som är glada och lyckliga på morgonen.
Tom: Vi hatar det allihopa, det är därför vi spelar i band, haha.

Vem har den bästa humorn?
Bill:
Det måste vara Georg.
Tom: Ja, fast det är ofrivilligt.
Georg: Tror ni ja...

Vem är mest organiserad?
Tom:
Jag!
Bill: Ja, det är han verkligen.

Vem lägger mest pengar på kläder?
Alla:
Bill!

Vem sjunger mest i duschen?
Bill:
Det måste vara jag. Hela dagen!
Tom: Det är irriterande.

----

Sverigebesök
Den 4 mars 2010 kommer Tokio Hotel till Sverige för att ge en konsert i Globen i Stockholm. Dagen
efter besöker de Scandinavium i Göteborg. Om du är sugen att se killarna, kolla ticnet.se för biljetter!
Bilder och nerskrivning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.
Min scannare är sönder så jag ber om ursäkt för dåliga bilder.

Bill Kaulitz donerar sin ring till "Viva con Agua"

Bill donerar denna ring, som designades av Wolfgang Elfers och kostar 500 Euro, till "Viva con Agua".
Tokio Hotel sångaren bar denna ring som är gjord av silver och har texten "Believe In Your Dreams"
på flera konserter under turnér. Auktionen kommer att äga rum den 2a december 2009 - > Källa <
Free Image Hosting


Paris, Frankrike - 17/11 2007
(de två sista bilderna på Bill får mig att sakna Bill's slingor ännu mer ;_;)


World Behind My Wall - Amazon.de

World Behind My Wall - 2 Track
Datum:
8/1 2010.
Pris: 3,99 Euro = ~40 kr SEK.
> Beställ i förväg här <

World Behind My Wall - Premium (inklusive turnéposter)
Datum:
8/1 2010.
Pris: 6,99 Euro = ~75 kr SEK.
> Beställ i förväg här <

Les Afghanes on Tour är tillbaka...?!


Ingen vet om detta är sant eller inte än. Det kan vara någon som har jävligt tråkigt och
sprider ut sånt här men för att vara på den säkra sidan så lägger jag in det på rykten.
Det finns andra tweets där det står samma sak, att Aurore och Perrine ska till Hamburg ikväll
och att ifall någon ser dem där ska man ringa polisen. Vi får väl se om det är sant sen då.

Edit! Ingen mindre än SaltyWench @ THus har kontaktat Benjamin Ebel
om detta. Tokio Hotel's egna vakter eller polisen kommer att hålla ett öga
på tvillingarnas hus ikväll. Ifall detta stämmer så är läget under kontroll!

Gå med i kampen mot AIDS med Tokio Hotel


Gå med Tokio Hotel i kampen mot HIV / AIDS! Köp våran fantastiska knappförpackning mellan
1-31a december 2009 och stöd Desigers Against AIDS i deras uppdrag mot AIDS! Allt doneras till DAA!

> Köp de fyra knapparna här för 2,99 Euro = ~30 kr SEK <

Ni kan även donera direkt och stötta bygget av det nya DDA Education Center! Donera 2 Euro eller mer och få chansen att vinna en av de 10 signade Tokio Hotel tröjorna eller till och med två konsertbiljetter inklusive en M&G med Tokio Hotel! Biljetter till vilken konsert väljer man själv, varje konsert på Welcome To Humanoid City-turnén räknas.

Knapparna:
Free Image Hosting
Källa - http://th.bravado.de/p30-i454/index.html.
Översatt av Elina, ge creds ifall ni använder detta.
~~
Uppdatering! Det kostar 12 Euro att shippa hit till Sverige.

Backstage med Tokio Hotel i Mexiko


Urklippta av mig | Bild 1: Acapulco, Mexiko (12/11 2009) | Bild 2 & 3: Mexiko City, Mexiko (10/11 2009)


RSS 2.0