Tokio Hotel Kalender 2010 - hos RockZone/Deutschrock


Tokio Hotel's kalender som gäller nästa år kommer att
kunna köpas på RockZone - både i butik och på deras hemsida.
Kalendern kommer börja säljas från och med september.

Den kan även beställas på deutschrock.de och
kostar 12,95 Euro - 137 kr, enligt forex.


[Viva.tv]: Sido stal Tokio Hotel's nycklar!

Sido stal Tokio Hotel's nycklar!
Sido fick tag i Tokio Hotel's nycklar i receptionen på Comet.

Det gick lätt till
"Kan jag få Bill's nyckel? Nyckeln till min bror, Bill Kaulitz?" Med dessa ord och ett busigt leende på Comet Artist Hotell fick Sido tag i Bill's rumsnyckel.

Antingen var den unge herren
i receptionen inte så kunnig när det gäller dagens popstjärnor eller så var han rädd för Sido. Hur som helst så tvekade inte rapparen och värden för årets Comet Award, Sido, att ta rumsnyckeln.

Och vad gör Sido med nyckeln? Naturligtvis låste han upp dörren till rummet och skapade kaos.
Sängen testades för sin kvalité som en trampolin och ett meddelande lämnades på spegeln. 


Svensk snabb översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Detta är en gammal artikel från maj 2007 då Comet Awards var
i Köln, Tyskland. Sido fick tag i Bill's hotellnyckel, bröt sig in,
hoppade i hans säng och skrev "Sido was here" på spegeln. De
visade sedan hela grejen live på galan dock inte Bill's reaktion XD


[Volksstimme.de]: TH solo - endast Georg har flickvän


Tokio Hotel solo - endast Georg har flickvän
Hamburg, Magdeburg - Bara en medlem i bandet Tokio Hotel har flickvän: basisten Georg Listing är upptagen sedan ett halv år.

22-åringen avslöjade detta i en intervju med internetradion www.iloveradio.de: "Ja, jag har en flickvän!" Det är ganska dumt att dölja personliga relationer på grund av framgången. "Jag tycker att det är pinsamt när ett pojkband försöker hålla det hemligt så att tjejer ska fortsätta köpa deras skivor. Det är fånigt", säger frontmannen Bill Kaulitz, liksom sin tvillingbror Tom, fyller 20 år på tisdag. Han fann det "ganska sorligt" att endast en av de fyra tonårsrockarna från Magdeburg är upptagen. Orsaken: Inte så stora chanser att bli kär. "Vi kan faktiskt inte gå ut, göra privata saker eller gå på bio", säger Bill.

Svensk snabb översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[Welt.de]: Att vara vuxen är relativt

Att vara vuxen är relativt
Barn, tiden flyger förbi: Tonårsstjärnorna från Tokio Hotel är nästan 20. Bill och Tom Kaulitz pratar om
krascher, med 15, deras tur, att gå och shoppa själva och varför de föredrar att prata med äldre människor.

"Bill Kaulitz lämnar aldrig huset osminkad", säger en kvinna från skivbolaget. Tiden i masken måste därför alltid beräknas vid utnämningar. Och när den lilla unga mannen står framför en, får man en liten uppfattning om hur mycket tid han behöver för sitt utseende. Bland de perfekt uppsatta svarta och vita dreadlocks, en sammansättning av en svart och vit linje nådar ögonlocken och hans lämpligt målade naglar. Händerna i läderhandskar har svårt att ordna massan av kedjor som är knutna till hans svarta skjorta. Hans tvillingbror Tom sitter bredvid honom, på en soffa i ett hotellrum som har rosa väggar. Han beskriver sig själv som en street-rockare med en läderjacka och flätat hår. Inte billigare, men inte lika slående. Två vanliga killar i popstjärne klädsel.

Bill, Tom, er födelsedag är den 1a september. Vad önskar ni er?
Bill:
"Jag vill vara tillsammans med min familj, träffa mina vänner och dricka kaffe. Jag älskar kaffe, jag dricker mängder av det. Och jag skulle gilla kaffe med gräddpajer. Och det skulle vara härligt ifall alla vore äldre än 60. Så, ett äkta kaffeparty."
Tom: "Konversationer med äldre människor kan resultera till konversationer som är helt bortom allfartsvägarna. De har helt andra tankar."

Har ni några materiala önskningar?
Bill:
"Inte jag."
En ny bil, kanske?
Tom:
"Jag tror inte att någon skulle ge mig något psykiskt som en present. Men visst, jag skulle bli glad om jag fick en ny bil."

Ni fyller 20 år. Är ni vuxna?
Bill:
"Jag tror inte jag kommer växa upp. Men att växa upp är relativt. Jag trodde redan vid 13 års ålder att jag kunde göra vad jag ville. Gå till klubbar och dricka alkohol - jag kände mig alltid äldre än vad jag var.

Genom distansutbildning avslutade ni gymnasiet och tilldelades pris för ett bra resultat.
Bill:
"Detta är nästan pinsamt, eller hur?"
Lite grann.
Bill:
"Tom och jag hatade att gå till skolan. Det var den värsta tiden i vårat liv. Jag tycker synd om alla som måste gå till skolan."
Vad var så hemskt med det?
Tom:
"För det mesta på grund av att vårat utseende inte gillades. Men jag tror att det värsta av allt är att personligheten hos varje individ får ett undertryck i skolan."
Bill: "Tom och jag blev förflyttade till två olika klasser på grund av disciplinära skäl i 7e klass. Vi var verkligen rebelliska barn och blev nästan avstängda från skolan. Men inte på grund av droger eller bråk utan på grund av alla diskussioner som lärarna helt enkelt inte tålde. Och då inser man att pedagogiken kommer alldels för kort i lärarutbildningen. Många glider enkelt in i studien för att de inte ser någon annan utväg. Men om man vill bli lärare, måste man verkligen vilja det och ha passionen för jobbet."

Många av era fans ser er som förebilder. Finns det några värden som ni vill förmedla?
Tom:
"Vi ser oss inte själva som förebilder."
Men exemplifiera det lite. Är ni medvetna om det?
Tom:
"Nej, inte särskilt ofta. Man måste frigöra sig själv från det. Vi har mycket begränsat utrymme ändå. Jag vill helt plötsligt inte uppmärksamma att inte använda svordomar i intervjuer."
Men ni stöttade, till exempel, en anti AIDS kampabj.
Tom:
"Självklart, ibland försöker vi stå upp för saker som vi tycker är viktigt. Men i slutändan: Jag hatar denna "Förebilds-Position" (Kommentar: Som att folk allting använder dem som exempel, pekar fingret på dem osv.). Jag vill inte vara något sånt där."

Kommer ni rösta?
Tom:
"Uhm, ja. Kanske."
Bill: "Då, i vilket fall, blir det första gången."

Vilken är den procentuella andelen normalitet i erat liv?
Bill:
"1 %."

Är det likdant med internationella stjärnor, att ni inte ens kan gå och shoppa?
Tom:
"Ja, absolut. När vi började göra musik, var vi vid åldern då våra föräldrar köpte allting åt oss - nu är vi vid åldern då vi borde kunna fixa det själva men vi kan inte det."
Bill: "Det låter säkert ganska coolt att ha en personlig assistent som alltid går överallt och köper allting. Men i slutändan skulle jag vilja kunna välja min egna yoghurt också."
Tom: "I Usa finns det också några stormarknader, som är öppna 24 timmar om dygnet. Man kan gå dit 4 på natten, när ingen annan är där. Vi gick in till leksaksavdelningen och köpte allt möjligt där, pistoler med pilar och radiostyrda bilar."
Bill: "Och sedan sköt vi på bilarna med dem, så barnsligt!"

Och hur köper ni era kläder?
Bill:
"Vanligtvis genom att beställa från internet eller kataloger. Så tråkigt! Men ibland måste man hoppa över sin egna skugga. Skita i ifall fotografer och fans står utanför dörren. Ibland måste man gå ut, man behöver denna lilla bit av normalitet för att leva."

Vad har ni på eran caterings önskelistan?
Bill:
"Faktiskt så är det en ny varje år. Och jag måste erkänna att den är väldigt lång. Men vi är hemma så sällan så vi försöker att göra det så bekvämt som möjligt. Det viktigaste är kaffe och riktiga lakan från hotell. Dessa ull-filtar är värst. De får en att känna som att man vore på läger. Det är vad som är viktigt för mig, en riktig filt och en kudde."

Har ni fortfarande normala vänskaper från förr?
Bill:
"Bara (från förr). Nu på Tokio Hotel tiden har vi inte lärt känna några nya vänner för att vi kan inte riktigt lära känna varandra. Alla som träffar oss har redan en åsikt om oss."

Är ni extra försiktiga när ni lär känna nytt folk eftersom att ni ofta har blivit lurade?
Tom:
"Ja, mesta från dolda redaktörer. Vi hade extrema erfarenheter i början av vår karriär. Vid 15 års ålder var vi på varje efterfest och såklart hade vi druckit alkohol. Men då var det såhär: Du drack en droppe alkohol och sedan dagen efter ringde redaktörer som kallade sig Youth Welfare Office som ville avbryta projektet (Kommentar: Med projekt menade de karriärerna som Tokio Hotel) helt.
Men ni blev säkert inlärda hur man ska hantera såna situationer.
Tom:
"Nej, vi blev aldrig det. Och jag vill inte ens ha någon som säger till mig hur jag ska svara på frågorna."
Bill: "Man måste lära sig sånt här själv genom att leva med det faktum att det ibland står negativa saker i tidningarna."
Blir ni psykologiskt stöttade för sådana fall?
Tom:
"Vår familj ochv våra vänner är vårat psykologiska stöd. Jag skulle kunna tänka mig att få professionell hjälp men det blir problem med tiden igen."
Bill: "Jag kan förstå när folk gör det. Problemet är bara att jag inte tror på det."
Tom: "Jag tror också att jag är smartare än psykologen själv."
Bill: "Precis. Allting jag säger, säger jag avsiktligt eftersom det är mitt problem. Och då skulle psykologen säga: Ja, du behöver nog ta tid att tänka igenom det. Och då tänker jag för mig själv: Fantastiskt, jag visste redan det här."


Tack till Loren. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

 


Georg och Gustav - Usa 2008

Georg, Gustav, RED och någon annan kille.


(Prinz Club) Magdeburg, Tyskland - Augusti 2009


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~13


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 24-27e Augusti 2009.

#73 - Lördagen den 29e Augusti 2009:

Nokia akustisk konsert...
Den akustiska Nokia konserten i 02 World i torsdags var väldigt speciell för oss! Jag trodde inte att jag skulle vara så nervös före konserten....men det var härligt att uppträda med en ny låt efter så lång tid. Vi hade verkligen roligt, mestadels på grund av att ni var fantastiska och gav så mycket energi. Ja, och Hagen träffade till och med rätt ackord då och då...;-) Tack så mycket!!!!
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting

#74 - Söndagen den 30e Augusti 2009:

Applåder, tack!
Förutom en bärbar dator, en gitarr och en stor kopp kaffe står följande på mitt skrivbord. När Bill inte är i närheten för att kunna applådera åt mina briljanta idéer, så får jag helt enkelt göra det själv ;)

Video - YouTube:
Applause Machine.

#75 - Måndagen den 31a Augusti 2009:

Du måste ha stake!
Han går igenom det från början till slut....ibland måste man bara göra det, oavsett hur dumt det är. Och tada - helt plötsligt har man en publik på miljontals folk, samma här.... :-P Hur som helst, håll koll på personerna i bakrunden - de är den riktiga huvudattraktionen i denna video!

Video - YouTube: Boom Boom Pow.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Köln, Tyskland - 27/8 2009 ~2


Pictures: inn-joy.de.

Dagens bild - Bill


Awh! He's so adorable :D

Köln, Tyskland - 27/8 2009Bilder: www.facebook.com/nokiahomebase.

TH med norska tidningen "topp"Tack till Karoline ;) Nice med en norsk tidning.
De gjorde en intervju med denna tidning och den
kommer ut i nästa nummer samt en TH poster.

Uppdatering - HQ:
Free Image Hosting

(signering) Köln, Tyskland - 27/8 2009


By: Ina.By: hjane78.By: Fifi @ THA.


By: Mirre ;)


By: Kenza ;)

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
By: Sina.


By: Nik.


By: Jacky3393.

 
By: Lisa.
By: Daisy.


By: Sarieh.By: herztamtam.By: °~Billicious~° @ De FC.By: flecheliott @ THus.
By: Danmark FC/Billswife @ THus.

Köln, Tyskland - 27/8 2009 ~1
By: Fifi @ THA.

By: hjane78.

Free Image HostingFree Image Hosting
By: Sina.


By: SandraZ.By: Alina.

Köln, Tyskland - 27/8 2009

HQs+


Köln, Tyskland - 27/8 2009
Uppdatering - HQs:


Tokio Hotel TV Trailer - Ny Säsong


Georg med fans - 2009


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~12


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 20-23e Augusti 2009.

#70 - Tisdagen den 24e Augusti 2009:

Steampunk Mac... 
Mac Mini med en twist! Dave Veloz's Mac Mini Mod.


#71 - Onsdagen den 25e Augusti 2009:

EX-O-Fit för 2009
Här har ni - en läcker modell från Reebok...


#72 - Torsdagen den 27e Augusti 2009:

Tokio Hotel TV återvänder!
Efter en lång paus, är Tokio Hotel TV äntligen tillbaka! Den nya TH TV säsongen kommer starta på onsdag 21.00 (MEZ / CET). Ni kan redan kolla in den nya trailern...


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Backstage bilder från Sydafrika ~3


(Borde egentligen lägga in dessa bilder här
i "making of... (musikvideor)" men skit samma 8D)
Bilder från Tokio Hotel - Buzznet.com | Sydafrika 14-?/8 2009


Checka in Tom's armar ;)

Brev från Bill till BRAVO

Detta är ett brev som ska vara från Bill och kommer finnas med i nästa nummer av tyska Bravo.
Hurvida det är sant eller bara ett påhitt av något fan, vet jag inte än. Men med tanke på att det är översatt
till engelska från en spansk sida så kan det mycket väl vara falskt - vi får helt enkelt vänta och se! 

"Vi önskade så mycket förr och tog avstånd från allt som kunde skada oss. När vi går och lägger oss om nätterna, är vi bara normala tonåringar, precis som ni och era vänner. Plötsligt insåg vi att: vår första konsert framför så många människor, och att åka tillbaka hem gjorde så att vi inte kunde sova på grund av adrenalinet. Att se alla händer och att samtidigt vilja röra deras tårar när de var så långt borta från oss. Men egentligen är vi inte det: vi finns i varandras hjärtan, vi väntar på nästa konsert för att se er igen i detta speciella möte: att ha denna känsla tillsammans genom varje meolodiska låt...en av dem kan spegla er berättelse som vi återspeglades av vår som kanske inte är precis som era. Förhoppningsvis, kan vi känna er alla och dela stunder...men det är något som är omöjligt att säga, tyvärr. Bli inte rädda för mina dreads eller Tom's flätor. Gustav...han är okej...det är inte något gemensamt...Åh ja, på tal om våra förändringar igen, vi skulle säga att detta är vårat sätt att uttrycka hur vi känner just nu. Vi har mognat och känt behovet av det, att vara annorlunda: denna mutation som fullbordar människan när man passerar genom faser. Vi hade inget val annat än att visa ett sätt att vara åtskilda. Men glöm inte att, vi är desamma. Vi gillar er alla på samma sätt."


-Bill.


Engelsk översättning av Get it all. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Uppdatering! Ok, det jag skrev längst upp lät lite konstigt sådär i efterhand,
som att det skulle vara falskt bara för att någon på en spansk sida har översatt
det. Jag menade att detta brev är från början utlagt på spanska sidor så därav ingen
riktig källa och det är just det om avgör lite grann, att ingen kan ge en äkta källa.

Backstage bilder från Sydafrika ~2
Sydafrika 14-?/8 2009 | Bilder: Tom's blogg.

MTV - All Eyes On


Tvillingarna spelade in för ett program på tyska MTV som
heter All Eyes On. Ni kan läsa mer om det > här < | Bilder: Tom's blogg.

Backstage bilder från Sydafrika ~1(Borde egentligen lägga in dessa bilder här i
"making of... (musikvideor)" men skit samma 8D)

Tom Kaulitz's bloggar på TokioHotel.com ~11


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 15-19e Augusti 2009.

#65 - Torsdagen den 20e Augusti 2009:

Som lovat...
Första intrycket från videoinspelningen av AUTOMATIC/AUTOMATISCH i Sydafrika. Vi hade så kul!


#66 - Lördagen den 22a Augusti 2009:

Ingrid & Klaus...
Om ni vill veta vad vi har upplevt med Ingrid och Klaus på landet, måste ni bevaka MTV noggrant nästa vecka... ;)

#67 - Lördagen den 22a Augusti 2009:

Festa som Justice
Gillade ni de senaste albumet "Cross" av elektronik ikonerna Gaspard Augé och Zavier de Rosnay som är del av de franska skivbolaget Ed Banger. Om så, kommer ni säkert gilla uppföljarna. De påminner iallafall mig mycket om dem. Idag, har varken skivbolag eller artister några pengar för musikvideor längre. På 1990-talet, spenderade några skivbolag EN HALV MILJON för en videoinspelning - idag pratar vi om ett belopp med en nolla mindre. Tänk på det, det är ganska imponerande vad folk skapar för typ av budget - RESPEKT! Damer och herrar, kolla in denna:

Video - YouTube: The Bloody Beetroots - Cornelius.

#68 - Lördagen den 22a Augusti 2009:

Fyrhjul action!
Vi alla vet att Gustav kan vara galen ibland. I Afrika, bevisade han det ännu en gång: I full fart på en fullkomligt förstörd fyrhjuling medan det var -4 grader kallt och självklart var han tvungen att åka i varje pöl. Ja, det såg åtminstone coolt ut!


#69 - Söndagen den 23e Augusti 2009:

Et Voilá
...omslaget av våran nya singel Automatic/Automatisch! Vad tycker ni?


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Tokio Hotel - Automatic/Automatisch (smygpremiär)Gå in  > HÄR < (MTV.com) och lyssna på "Automatic" nu!!!
Det är ett klipp på 1 min. Vad tycker ni då, om det lilla vi fick höra?

Gå in > HÄR < (Bild.de) och lyssna på "Automatisch" nu!!!
Det är ett klipp på 1 min. Vad tycker ni om den lilla versionen då?

Uppdatering! På YouTube:  
~ Tokio Hotel - Automatic
~ Tokio Hotel - Automatsch

Vilken av versionerna gillar ni bäst?

Tom Kaulitz's blog på TokioHotel.com ~10


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 11-14e Augusti 2009.

#61 - Lördagen den 15e Augusti 2009:

Svart - Vitt - Vackert!
Människor från Anti, en agentur baserad i Olso, Norge verkar gilla svarta, vita och glansiga ytor. Helt ärligt - när man når resultat som detta, tycker jag att man kan åta en viss stil. Jag tycker att deras jobb är fantastiskt! Här är lite ögongodis...


#62 - Måndagen den 17e Augusti 2009:

Kim-Lan är tillbaka!
Gillade redan Kim-Lan's gamla saker men även hennes senaste graffiti blev riktigt bra. Respekt!


Video - YouTube: Tom's New Look Graffiti by Kim-Lan.

#63 - Tisdagen den 18e Augusti 2009:

HAHA! Jag skulle säga att den är fejk!
Om dessa killar verkligen klarade av detta så kommer jag spela bas på den kommande turnén och byta till Georg's "frisyr". Vad tror ni: äkta eller fejk? Hmm, jag tror att jag ska gå igenom min digitalkamera snart och visa er en eller två bilder från AUTOMATIC/AUTOMATISCH videoinspelningen. :)

Video - YouTube - MegaWoosh, biggest waterslide ever.

#64 - Onsdagen den 19e Augusti 2009:

Automatic/Automatisch
Ja, jag ville ju presentera låten redan BETYDLIGT tidigare för er men Gustav ville inte det ;-) Kolla in båda smakproven på våran första singel till de kommande albumet HUMANOID:

> Automatic
> Automatisch

Ser fram emot att läsa alla era åsikter om låtarna i kommentarer : )


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Dagens bild - GeorgVilket sätt är det snyggast flätat på?

Vilket sätt är det snyggast flätat på enligt dig?
Bild 1 - Flygplatsen i London.
Bild 2 - Promoshoot för Humanoid.
Bild 3 - Beyoncé's efterfest i Berlin.

Svara i kommentarerna.. :)

Tokio Hotel checkar in från London! ~1

Ny videouppdatering: Tokio Hotel checkar in från London!
Nu ombord: Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Gustav Schäfer och Georg Listing! Och nej, jag har inga bilder på Bill Kaulitz's nya bröstvårtpiercing (men är jag säker på att ni Tokio Hotel fans redan har hittat dem!), däremot jag har ett helt nytt videomeddelande från Tokio Hotel, som skickade MTV Buzzworthy Blog ett videomeddelande från flygplatsen i London innan de gick ombord på flyget till Sydafrika för att spela in videon till låten, "Automatic", på deras kommande album, Humanoid.

Om ni kan komma över er ångest och ilska att Tokio Hotel inte blev nominerade för 2009s VMA (Jag vet! Och Bill förtjänade att vinna Bästa Ben!), så titta på videon längre ner, okej? Och håll ögonen öppna för mer Tokio Hotel videouppdateringar!  


"Hej allihopa! Vi sitter här i London och väntar på vårat flyg till Sydafrika och vi är lite trötta, som ni kan se men vi är väldigt förväntansfulla att spela in våran nya video för "Automatic" och om några dagar kommer vi visa hur saker och ting har gått, på MTV.com."

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[Nokia.de]: Uttalande från TH's management.

"Efter många aktiviteter och framgångar utanför Tyskland kan vi äntligen erbjuda mer nya saker för Tyskland med det nya albumet. Vi har funnit en innovativ och stark partner för ett nära samarbete med Nokia. Vårat evenemang i Köln kommer bara vara början. Det kommer att finnas en specialutgåva av det nya albumet i Nokia MusicStores, efter det, kommer det att finnas en posterkampanj och en till större skivsignering i Tyskland!" Benjamin Ebel, Tokio Hotel's management.


Detta är gammalt, jag vet, men jag kände ändå för att lägga upp det 8D
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta -
Källa.
För mer information om samarbetet mellan TH och Nokia - gå in här.

[DestinoRock.com]: Tokio Hotel igen. Börjar sopa ...


Tokio Hotel kommer tillbaka
Efter mer än ett år av rykten och spridningen av problem, har tyska bandet Tokio Hotel redan lagt grunden för deras efterlängtade återvändning. I ett officiellt uttalande av managern David Jost, lovades "Automatic" bli namnet på den första singeln som kommer ut i mitten av september. Om två veckor, torsdagen en 27e augusti, kommer en konsert äga rum i Köln och förutom ett par klassiker från bandet blir det även en ny låt som nämns ovan.

Bilden som finns med i artikeln, visar en del av det nya marknadsföringssatsningen som redan har börjat ta fart på internet. Det sågs som en vuxen börjar bannlysa den eviga undomen och det är tydligt nog eftersom bilden av bandet visar att, de är steget närmare till en reklam av något som är skapat av designern, Karl Lagerfeld spelar en stor roll i Tokio Hotel's värld. 

Under de senaste dagarna, som genom ett trollsag, har bandet börjat bli ganska mottagliga för allt som rör sig runt dem. (..) Inom de kommande dagarna kommer vi ge er en exklusiv intervju...

Tack till Lorena. Svensk snabb översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Bill har gjort en ny piercing!


Bill kan ha piercat båda bröstvårtorna men vad vi kan se här är det bara hans vänstra!

Eftersom jag raderade inlägget igår om hurvida Bill hade en ny piercing eller inte, så försvann era kommentarer med. Nu vill jag veta från er, vad ni tycker. Passar han i det?! Tror ni han har piercat den högra bröstvårtan också? Dela med er av era egna åsikter - kommentera :) Personligen tycker jag han passar rätt så bra i det :D

Bill Kaulitz - Arthur und die Minimoys 2Bilder: Arthur2.de & PressePortal.de | Fotograf: Det Kempke.

Uppdatering - HQs:
Free Image HostingFree Image Hosting

"När jag såg Arthur und die Minimoys 2, blev jag inspirerad igen. Jag är glad att historien om Arthur fortsätter och väldigt glad över att min röst kommer användas till honom igen. Självklart blev jag glad! Det är fortfarande inte någon vardagsak för mig att stå som röstskådespelare bakom mikrofonen, men det var lite som att komma hem. Arthur har faktiskt som bosatt sig i mitt hjärta." - Bill Kaulitz.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.
(Fick hjälp med en mening av th_cult @ LJ)

av Oliver Gast - för Nokia (2009)Urklippta av mig - Cutted by me.

Tokio Hotel Shop - Nya tröjor!


Pris: 22,99 Euro ink. tax & shipping.
Vart: Deutschrock.de/tokiohotel.


Det ligger på 244kr för oss svenskar + tax & shipping, såklart.

Tom Kaulitz's blog på TokioHotel.com ~9


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 4-10e Augusti 2009.


#57 - Onsdagen den 11e Augusti 2009:

Från 0 till 100 på 3.2 sekunder!
Cherverolet är inte riktigt min grej men denna modell är definitivt det! För ett tag sedan introducerade dem den på en bilshow i Shanghai och jag fastnade för den direkt. När man tittar på den tekniska sidan av denna bil verkar det som om den skulle passa människor bäst som är självmordsbenägna. Definitivt inget att rekommendera för nybörjare ;)


#58 - Torsdagen den 13e Augusti 2009:

Steampunk!
Inga ord - helt enkelt 9:59 minuter av galenskap!

Video - YouTube: California Steampunk Convention 2008.

#59 - Fredagen den 14e Augusti 2009:

Pac-Man
I studion där Bill och jag var för den sista röstinspelningen, fanns det också en av de där gammal Pac-Man spelmaskinerna. Varenda gång jag inte kunde stå ut med att lyssna på de felaktiga tonerna ;-) gick jag och spelade för att fördriva tiden. Hade jag sett DESSA skor, skulle jag kanske till och med ha gått längre än till nivå 5....Dunks i Pac-Man utseende!


#60 - Fredagen den 14e Augusti 2009:

Håll det naturligt
Ifall du gillar det så naturligt som möjligt (vilket inte jag gör) så har du äntligen ett bra alternativ för bättre karma ;-)

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.


Adam Lambert om Bill Kaulitz


www.twitter.com/adamlambert

Adam var med i den amerikanska versionen av Idol 2009
och har tidigare pratat om Bill - då berättade han att Bill var hans
frisyridol och ni kan se det klippet > här < Adam har blivit
jämförd med Bill en lång tid, de påminner om varandra runt ögonen!


Adam Lambert.

Humanoid promoshoot - 14/3 2009

Super HQs:Free Image Hosting


Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Bilder: Oliver Gast | Universal Music / DPA.

Tvillingarna - 2009Uppdatering med denna bild:De två första bilderna kommer härifrån (dpa) där det är en omröstning om vem som har snyggast frilla.
Bill Kaulitz vs Victoria Beckham - ni röstar genom att klicka på bilderna.

[zeit.de]: Tokio Hotel-singel "Automatic" i September

Tokio Hotel singel "Automatic" i September
Hamburg / Los Angeles (dpa) - Två veckor innan deras nya album "Humanoid" kommer Tokio Hotel släppa, i mitten av september, sin första singel "Automatisch". På engelska "Automatic".

"Bill och Tom var på väg från deras hotell till våran studio, för vi ville att Bill skulle börja sjunga", säger producentern David Jost till dpa. "Precis innan killarna kom till studion, ringde Bill från bilen och sade att han hade fått en idée för en låt, som skulle heta Automatic." Låtproduceringen blev inställt. "Vi gjorde klart hela låten i studion på mindre än två timmar", berättar Jost, som även är manager till bandet från Magdeburg. "Det gick, men inte med alla låtar, med vissa var vi tvunga att kämpa oss igenom med hela natten."

"Det är olika med varje låt", säger sångaren Bill Kaulitz. "Vi har inget recept. Det är några låtar som vi har gjorde preliminära versioner av tills vi blev helt nöjda." Förutom Bill och hans tvillingbror Tom, tillhör även trummisen Gustav Schäfer och basisten Georg Listing Tokio Hotel.

Tack till BKth4e för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Dagens bild - Georg & Bill


[mz-web.de]: Bröderna Kaulitz får ersättning


Kort sammanfattning av artikeln:
Bill minskade sin ersättning till 12.000 Euro från 15.000 Euro och Tom skulle ha gjort ytterligare en stämning på 12.000 han också, men har inte gjort det än så länge. Så det skulle innebära 12.000 Euro var men nu är de fast på totallt 15.000 Euro för båda två. De har en vecka på sig att lämna in ett överklagande om de inte är överens om denna lösning.

Tack till Pat. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Uppdatering! Anledningen till att Tom också stämmer tidningen är att de använde en bild på tvillingarna och inte bara en bild på Bill. På rättens hemsida (denna) står det följande: "I juni 2008 publicerade en tidning en färgad bild i storleken 24.5 x 17.5 cm på Bill och hans tvillingbror Tom i ett specialnummer av LVZ (Leipsiger Volkszeitung). På bilden stod det "Nonstop to a superstar - bli lika känd som Tokio Hotel med Rock School - en musikskola som ger dig möjligheten" och en hänvisning till en 20% rabatt för prenumeranter av tidningen."

[Evous.fr]: Tokio Hotel's nya singel heter "Automatic"


Tokio Hotel's nya singel heter Automatic.

I väntan på utsläppet av deras tredje album, kommer bandet Tokio Hotel erbjuda en singel som heter Automatic de kommande dagarna. Detta kommer bli deras första singel till Humanoid. Ifall titeln hade varit Reset hade det nämnts tidigare och managern, David Jost, berättade nyligen till den tyska pressen att Bill Kaulitz ville ha ett ord som blir likadant världen över - för både de europeiska fansen och de amerikanska fansen.

Svensk snabb översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Uppdatering 9/8 2009:
Tom bekräftar singelns namn > här <
Skrolla ner lite så ser ni blogginlägget på svenska.

[Bild.de]: 15.000 Euro till bröderna Kaulitz i Tokio Hotel


Dresden (DPA) - Sångaren i bandet Tokio Hotel, Bill Kaulitz, och hans bror Tom kan vara glada efter att ha fått extra inkomster på 15 000 euro. En tvist med tidningen "Leipziger Volkszeitung" på grund av publicering av en bild i ett speciellt tillägg som avslutades på torsdagen i domstol i Dresden med en kompromiss. En hänvisning till Magdeburger bandet och deras växande framgång var postat tillsammans med en bild i en reklam för en musikskola. Bill hade gjort anspråk på att detta kränkte hans personliga rättigheter och krävde 15.000 euro. Domstolen i Leipzig hade förnekat fodran tidigare.

En medlem på den tyska officiella fanklubben var där idag, med på rättegången. Hon säger att det endast var tre reportrar, en från radio, två advokater från den stämda tidningen, Bill's advokat och såklart domaren. Rättegången höll på i 1 timme och 20 minuter.

Tack till Pat. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta -
Källa.

[MTV/Buzzworthy.com]: Humanoid är klar, efter broderligt bråk.

Tokio Hotel's Humanoid är klar, efter broderligt bråk
"Bill och Tom Kaulitz bråkade över låtlistan", säger producentern.

De hade redan bestämt ett namn och ett utsläppningsdatum, så det var nog dags för killarna i Tokio Hotel att faktiskt avsluta inspelningen av Humanoid, uppföljaren till deras engelsk-språkiga debut, Scream.

Och de har avslutat inspelningen. Enligt producentern David Jost, har bröderna Bill och Tom Kaulitz precis lämnat Los Angeles där de var och fixade med det allra sista på albumet, vilket har varit under process i nästan ett år nu.

"Bill och Tom har precis varit i Los Angeles för att göra det sista med gitarr och röst inspelningarna. Produktionen är klar och nu lägger vi ihop allt på albumet", sade David Jost i ett uttalande till MTV News på onsdagen (5e augusti). "Från de 25 låtar vi har skrivit de senaste 12 månaderna, vi har kommit till det [slutliga] urvalet av låtar, vilket vi har fokuserat på, produktion-mässigt de senaste månaderna."

Jost fortsatte med att säga att Kaulitz har skärt ner de 25 låtarna ner till 13, vilket kommer bli den slutliga låtslistan för Humanoid. Men det var inte lätt.
"För ett par dagar sedan, hade Bill och Tom ett litet argument om vilka låtar som skulle vara med på den slutliga låtlistan på det nya albumet. Men det verkar som om det problem har lösts", skrev Jost. "Bill har nu klargjort en låtlista som innehåller alla låtar som kommer med på albumet Humanoid. Enligt Bill's senaste version, kommer 13 låtar finnas med på det nya albumet."

Och hur kommer de 13 låtarna låta?
Ja, förutom några YouTube läckor - smakprov från ett par av Humanoids låtar, "Dark Side of the Sun" och "Pain of Love" kom ut tidigare i juni - några få verkar veta. Jost hade tidigare nämnt att Kaulitz har tagit inspiration från Science Fiction-världen, och tidigare i år, berättade producent teamet "Matrix" för MTV News att de hade spelat in 8  låtar med Tokio Hotel, och att materialet var "grovt, hymn-liknande" grejer med en mörk infattning och "mycket gitarrer".

I hans uttalande, berättade även Jost att de nya materialet kan komma till att bli mer dystert och ström-av-medvetlöshet. Eller åtminstone är det vad vi tror han försöker säga ...

"Redan som en ung pojke höll Bill en enorm melankoli i sig själv. På skrivnings och inspelnings sessionerna, är hans hans känslomässiga ytterligheter hans största tillgång. I studion är Bill's sanning alltid hans senaste humör och hans senaste känsla", skrev Jost. "Ibland gick Bill in i studion - drömmandes helt vaken - och sedan levererade de ihopskrynklade papperslapparna med sina låt idéer skrivna på, från olika fickor och väskor."

(...)
Bill Kaulitz själv hade detta att säga om inspelningen av Humanoid: "Vi har aldrig tidigare lagt ner så mycket tid på ett album. Och även, eller kanske bara för att vi har jobbat på detta album så länge, så känns det på något sätt ganska konstigt att avsluta det och låta det gå. Nu måste vi förbereda oss igen på att inte spendera dagar och nätter i studion längre utan tillbaka i turnebussen igen."

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: MTV.com och MTV Buzzworthy.  

Bill - 2009
Bild: DPA | Super HQ:
Free Image Hosting
"Tokio Hotel sångaren Bill Kaulitz. Det nya albumet från Tokio Hotel håller på att ta form.
En slutlig låtlista för albumet "Humanoid" har skapats." (Bill's bild är 2/17).

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tom Kaulitz's blog på TokioHotel.com ~8


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 31a Juli-3e Augusti 2009.

#50 - Tisdagen den 4e Augusti 2009:

Livet är tufft!
Kan ni föreställa er vad jag måste gå igenom, när jag ska gå förbi vakterna på flygplatsen? Ni får veta strax...

Video - YouTube: WHY YOU SHOULDN'T WEAR YOUR PANTS SAGGING.

#51 - Onsdagen den 5e Augusti 2009:

Är Fischerspooner ....
...fullkomligt galna? Lyckligtvis är de! Jag menar, annars skulle de inte ha kunnat komma på en sån här video. Warren Fischer och Casey Spooner kom tillbaks med en - låt oss säga - ganska läskig video. Jag är fascinerad av tanken hur de använder ljus, färger och former....och låten innehåller till och med gitarrer (!) :D

Video - Vimeo: FISCHERSPOONER "We Are Electric" official music video.

#52 - Torsdagen den 6e Augusti 2009:

Vårat första bandmöte...
Igår satt jag och gick igenom mina föräldras gamla videor och ni kommer inte kunna tro vad jag upptäckte: videon som visar vårat första bandmöte! Vi hade så kul och kemin mellan oss var helt rätt....;-)

Video - YouTube: 4 Laughing Babies.

#53 - Lördagen den 8e Augusti 2009:

Gör era hem roligare
Våra vänner från Microsoft är inte precis kända för innovativa och roliga utgångar. Men sakerna de kommer på här är ganska schyssta. Inte så säker på ifall Windows Vista ger ett roligare hem?! Annonserna gör det säkerligen.

#54 - Lördagen den 8e Augusti 2009:

Mix Stix
Och här någonting för Gustav. De flesta trummisarna började antagligen sin karriär med kastruller och skedar i sin mammas kök, och gjorde alla runt om dem galna :) Gustav's födelsedag närmar sig och det blir min present till honom så han kan irritera resten av oss ännu mera med hans ständiga trummande.


#55 - Söndagen den 9e Augusti 2009:

Automatic - Automatisch 
Jag måste erkänna att Bill och jag hade olika åsikter om vilka låtar som skulle komma med på albumet ;) men vi kunde inte ha kommit bättre överens med denna låt! Den första singeln till vårat kommande album HUMANOID kommer bli AUTOMATIC (namnet på den tyska versionen: AUTOMATISCH).

(På svenska säger vi ju: automatiskt)

#56 - Måndagen den 10e Augusti 2009:

4816 bilder, 500 färgkritor och en Polariod kamera!
Direktören David Wilson producerade ett klipp för "You Came Out" i stilen av en flip-bok med 4816 bilder! Jag gillar inte den typen av musik men slutresultatet blev väldigt bra. Speciellt idéen för videon är grym och jag gillar verkligen tekniken han använde!

Video - YouTube: We Have Band - You Came Out (Official Music Video).

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

DTM 2009. Oschersleben, Tyskland - 2/8 2009 ~1
[Bild.de]: Standbröllop på ön Rügen!

Free Image Hosting
Simone Kaulitz, mamman till Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom (19) och hennes livspartner Gordon Trümper (37), sade "ja" på den norra stranden.

Gäster tittar fundersamt på ett par som går tillsammans mellan sanddynerna. Han är klädd i brun jacka, beiga byxor och hatt. Hon i vit bröllopsklänning och axlarna täckta med sjal. Vädret är 28 grader här!

Ryktena sprids fort i Göhren: Hon är Simone Kaulitz, mamman till Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom (19), och hennes partner sedan länge Gordon Trümper (37) som sade "ja" till varandra på norra stranden - väldigt romantiskt ställe vid havet.

Konstnären från Loitsche (Saschen-Anhalt) och gitarristen i bandet Fatun har känt varandra i 12 år. På hans "RockScool" i Magdeburg, lärde sig Tom att spela gitarr.

På lördagen klockan 14:30: Paret promenerade tillsammans med bröllopsgästerna från "Amber Palace" av hotell "Hanseatic" till de vita bröllopstältet på stranden. Gardinerna är fördragna - i minst 45 minuter under cermonin.

Frågan de irriterande besökarna ställer: Varför är utedasset vid bröllopstältet?

Efter cermonin roade de sig med champagne och buffé bakom tältet - inklusive heta kyssar från de nygifta. Och med mycket drinkar och godsaker är toaletten bara till för nödvändiga plikter för att hotellet är för långt bort. Först vid 18.30 drog sig bröllopsgästerna tillbaka och firade på "Amber Palace" till morgonen. Bill och Tom sjöng även en serenad.

Tokio Hotel-stjärnorna sågs offentligt igår i Göhren då de rastade sin hund med hög säkerhet.

Tack till Evelyn. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

BILD: Simone Kaulitz gifte sig med Gordon Trümper igår

Free Image Hosting
BILD söndagen den 2a augusti 2009
...och Tokio-mamman gifte sig med Bill och Tom's musiklärare!

Rügen - sol, strand - och mer...nämligen ett brudpar i sanddynerna. Igår eftermiddag gifte sig Simone Kaulitz och hennes partner Gordon Trümper (37) på Rügen. Simone Kaulitz? Ja, precis, mamman till Tokio Hotel tvillingarna Bill och Tom Kaulitz (19). Redan för 12 årsedan lärde konstnären från Loitsche känna musikern Gordon från Magdeburg. Igår eftermiddag blev de man och hustru i ett vitt tält på Göhlener's norra strand.

Gitarristen i bandet "Fatun" bar en brun jacka, ett par beiga byxor och en matchande hatt. Konstnären presenterade sig själv i en lång vit klänning, med en sjal som täckte hennes axlar.

På kvällen firades bröllopsfesten i "Bernsteinpalais" mittemot hotellet "Hanseatic", inklusive en bröllops serenad (en hyllningssång) från Bill och Tom. Den nya styvpappan var musikläraren till tvillingarna för längesedan, förresten. På hans "RockScool" lärde sig Tom spela gitarr, så de skapade ett väldigt starkt band. I en intervju berättar Trümper: "Jag försökte vara deras storebror." Simone Kaulitz's första äktenskap sprack då Bill och Tom var 7 år gamla. Jörg Kaulitz bor idag som lastbilschaufför i Hannover.
Scan: Jana som även översatte till engelska. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Tom Kaulitz's blog på TokioHotel.com ~7


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 27-31 Juli 2009.

#47 - Lördagen den 1a Augusti 2009:

Nästan lika bra som mig: nörd hero & nörd band
OK, hur är det möjligt att ta bort känslan från att spela? Seriöst, vilken nörd kommer på såna här saker? :D Killen (han måste vara kille) spelade antagligen för mycket lego robotteknik som barn. Hur som helst, vi hade så många intensiva Guitar Hero & Rock Band battlar på vår turnébuss på den senaste Usa turnén så jag är fortfarande en bråkdel av en sekund snabbare än denna sjuka maskin.

Video - YouTube: Cyth Guitar Hero Cult of Personality Un-cut.

#48 - Söndagen den 2a Augusti 2009:

EXPO, EXPO & EXPO!
En kammare av speglar något modifierad - så skulle åtminstone jag kalla det ifall någon frågade mig. Otroligt vad våra portugisiska vänner (förresten: Hej till alla dem ;-)) kom på för deras Expo paviljong. Det är svårt att beskriva med ord.....kolla in själva.


#49 - Måndagen den 3e Augusti 2009:

Återigen någonting om min lillebror:
Precis som i första delen är Bill också Arthur's röst i den andra delen av Luc Besson "Arthur & the Minimoys 2 - Die Rückkehr des bösen M" (= Arthur och Minimoys 2 - Återvändningen av den onda M". Självklart, lät jag honom ta rollen, jag menar producenterna frågade också mig först... Skojar bara ;) Jag tycker Bill gjorde ett bra jobb! Jag ser fram emot 26e November, då filmen äntligen kommer ut på bio i Tyskland!

Video - YouTube: Arthur und die Minimoys 2 - Die Rückkehr des bösen M.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Presskonferens. Loreley, Tyskland - 11/8 2006RSS 2.0