Tokio Hotel @ Facebook - 30/11 2014

Jul-merchspecial #1! 
På grund av förfrågningar från fans så väljer vi att sälja tshirten Tom hade på sig i videon "LWLYB"! Så gör er redo, för vi har bara några få exemplar av denna tshirt. Och glöm inte bort Tom's personliga "guldföremål" ni kan vinna ifall ni beställer i dag... "Being Passionate is the Shit"! 
(länk
Källa: Tokio Hotel's Facebook.

Tokio Hotel's officiella Instagram #27

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
Besök Bill & Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting

Tokio Hotel @ Facebook - 29/11 2014

Jul-merchspecial! 
Under de fyra söndagarna fram till julafton kommer vi att lägga ihop en begränsad specialutgåva på våran Facebook som är till salu - en för varje söndag. Och som ett extra tillägg kommer det dessutom finnas med ett exklusivt "guldföremål" bland alla beställningar för varje söndag. Så en lycklig vinnare kommer att finna ett väldigt speciellt och personligt "guldföremål" från en av bandmedlemmarna i paketet!
 
Denna söndag har ni chansen att vinna Tom's personliga "guldföremål", som är den originella skylten med texten "Being Passionate is the Shit" (som kan ses på THTV)! Det första begränsade föremålet till salu, är den 30 november kl 12:00 CET/svensk tid. 
Källa: Tokio Hotel's Facebook.

(Gustav med Revolverheld) Magdeburg, Tyskland - 28/11 2014

Källa. Gustav med två av medlemmarna i Revolverheld, som är ett tyskt rockband. 

Adam Lambert/Tokio Hotel @ Twitter - 29/11 2014


"Bra singel och sexig video, killar! @tokiohotel [LWLYB]" - "Tack så mycket, Adam!"

Tokio Hotel's officiella Instagram #26

image host image host image host image host 
Besök Bill & Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting

Rykte: turnéposter + ny konsert?

Enligt TicketMaster.fr så är detta den officiella turnéaffischen för nya turnén "Feel It All - Part 1: The Club Experience". Det har dock inte bekräftats ännu från bandets håll, liksom de två datum som sprids överallt. Det är två datum till Frankrike: Paris och Marseille (11/3 och 9/3). Turnédatum väntas som sagt komma nästa vecka.

Behind the scenes: inspelningen av "Imagine" för UNICEF

 
Link

(anländer till signeringen) Mexico City, Mexiko - 11/11 2014

image host image host image host 

Rykte: ingen konsert i Sverige?

Hej allihopa! Nu väljer jag att göra ett inlägg om det här och lägga upp det på rykten. För helt ärligt så vill jag inte säga att det är officiellt ännu (och lägga upp det på nyheter) förrän turnélistan och officiella datum är ute, trots att jag fick detta i mejl från Universal Music Sverige, som jag valde att kontakta och fråga ifall Tokio Hotel kommer förbi Sverige nästa år på turnén efter att jag såg LiveNation's inlägg på Twitter om att "det inte finns någon aktuell konsert inbokad". Detta blev Universal Music Sverige's svar:
Inte precis det svaret man hade velat ha... :( Men jag hoppas iallafall att om det nu är så att de inte kommer hit (turnédatum kommer ut nästa vecka - vill helst vänta med att säga att något är 100% säkert innan man slänger ut något, ni förstår säkert!) så kanske att de åker till något annat skandinaviskt land, eller något annat land i närheten! :) Nu kanske ni tänker att "ja, men då är det ju officiella - de kommer inte hit". Jo, det är väl så. Universal Music skulle nog inte ljuga och ge en falska förhoppningar, kan man ju tycka. *hoppas fortfarande innerligt på en konsert i Sverige* Så det är väl bara att hålla tummarna för en, eller flera, konsert(er) här i närheten (gärna i Skandinavien, hehe) som man enkelt kan ta sig till! :) Vad tänker ni om det här? 

Bill Kaulitz bloggar exklusivt om kärlek, etiketter & hans sexualitet

Bill Kaulitz bloggar exklusivt för SheKnows om kärlek, etiketter och hans sexualitet
~~ 
Kärlek av Bill Kaulitz
 
Så, här är jag. Sittandes i min säng och skriver om kärlek. Bredvid mig sitter min engelska bulldog, Pumba - mitt livs stora kärlek. När jag fick frågan om jag ville skriva något om kärlek sa jag ja på en gång. Men nu när jag tänker efter... Vad fan vet jag om kärlek?!  
 
Jag antar att jag ville göra det eftersom så länge jag kan minnas har jag alltid trott på det. Jag tror på kärlek och inget annat än kärlek. Den stora kärleken, den överväldiga, helt bortom kontroll och överdriven, den där "jag skulle göra allt för dig"-kärleken. 
 
Varför tror jag på det? Jag vet inte. Men det gör jag. 
 
Ända sedan jag var en liten pojk brukade jag sitta i mitt rum i mina föräldras hus i en bytteliten by med 800 själar vid namn Loitsche i Östtyskland, där jag växte upp, och tänka på storstäder, att sjunga, stå på scen och hitta min stora kärlek. Min tvillingbror Tom, däremot, kunde inte förstå det. Han brydde sig inte om det.  
 
Mina vänner brukade göra narr av mig och nästan alla jag känner vet att jag har en föreställning om kärlek som sker i sagorna och de säger alltid att det inte är som i filmer - att jag är alldeles för romantisk av mig och att det bara är något i min fantasi. De säger att "kärleken ser helt annorlunda ut i verkligheten!"
 
Många tycker att jag är naiv eftersom jag aldrig har blivit sårad och det enda jag kan tänka på är att det är de själva som blivit sårade. Kanske lite för mycket till och med. Det är därför de säger sånt. Någon krossade deras hjärta eller så kanske de aldrig riktigt älskade personen tillräckligt mycket och det är därför de inte kan förstå vad jag försöker säga.
 
Det ironiska är att det är jag som blev allra mest sårad av alla dessa människor sammanlagt. Förkrossad, helt förstörd, den värsta sortens svek du kan tänka dig. Värre än jag någonsin kunnat tro skulle hända mig. Sviken, stampad på, utnyttjad. Jag säger det här utan att berätta hela historien, såklart, men jag vill att folk ska veta att såna här saker händer mig också - såna som är "covered in gold".
 
Även om jag fortfarande håller på och läker, så känner jag att jag fortfarande tror [på kärleken] - vilket är något bra. Jag tror fortfarande på magin, den stora kärleken. Kommer det hända mig? Jag vet inte. Jag trodde att jag hittat den en gång, så kanske inte... Men jag hoppas ändå, för hopp är det enda som håller oss vid liv och jag tror verkligen att kärleken är vad vi alla lever för! Ingen annan anledning, endast kärleken!
 
Människor gillar att kategorisera och sätta etiketter på allt. Det är mindre farligt; det känns säkert att göra så. Speciellt i den industri som jag är i. Jag känner det som att folk blir galna ifall de inte vet ifall det är en kvinna eller en man i min säng. Det är därför jag har fått "homosexuell-frågan" sedan jag blev 13, när jag började ge intervjuer. Jag har alltid undrat... Vad spelar det för roll? Jag trodde att jag var här för att sjunga och uppträda för folk?
 
Jag har aldrig känt att jag har varit skyldig någon ett svar på det, och det jag tycker är roligt med det hela är att folk gör en sådan stor grej av det. Min värld är inte svart eller vit, och frågan borde egentligen vara: varför undrar vi det här? Varför spelar det någon roll? Varför måste vi sätta etiketter på allt? Kan vi inte bara leva?  
 
Ingen vet vad som händer nästa minut, nästa sekund. Vem vet vem jag springer in i? Jag kanske möter någon som kommer förändra mitt liv för alltid och, ifall det händer, spelar det någon roll vilket kön den personen har? Det enda jag vet är att kärlek är något vackert som vi inte kan kontrollera. Vi har ingen makt över det. Vi vet inte vart den kommer ifrån eller när den kommer slå till, och det är det vackra med den.
 
Så jag antar att jag får vänta och se... Jag hoppas att jag hittar magin, den typen som läker det som blivit förstört och ger mig vingar.
 
Mitt enda tips är: älska den du vill älska och älska den som älskar dig. Livet är verkligen för kort. Men å andra sidan, vad fan vet jag? 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Livechatt på Twitter (PopCrush) - 24/11 2014

Sammanfattning: 
Bill's favorit jultraditioner är att äta mycket mat och titta på Familjen Flinta. Om de vore kvinnor skulle Georg heta Georgina, Gustav skulle heta Virgina, Tom skulle heta Tessa och Bill skulle heta Vivian. På frågan vilka artister de lyssnar mest på just nu, svarade Bill Kiesza, Tom svarade The Black Keys och Georg svarade Foo Fighters. De säger att turnén kommer att meddelas officiellt om ungefär en vecka. Tvillingarna fick frågan i vilken stad i Usa de helst skulle vilja bo i förutom Los Angeles, och Bill svarade att han ville flytta till New York nästa år. 
 
På frågan "hur är ni när ni är fulla?", så svarade dem att Gustav är den aggressiva, Georg är den känslosamme, Tom är rolig och hävdar att Bill aldrig dricker (fast vi alla vet väl hur det egentligen är XD). Pumba fyller 1 år den 7/12. Gustav kommer att börja använda sitt Instagram-konto igen om några månader. Bill vill åka på semester mot slutet av 2014. På frågan till Bill vad bokstäverna (T & C) står för på Bill's halsband svarar han att det är initialerna för hans mamma och Tom. 
En tweet till alla fans: 

"Tack så mycket!!! Vi hade jättekul. Vi ses på turné nästa år. Vi kommer att göra en världsturné och datumen släpps inom kort!!" 

(med Jordan Miller) Las Vegas, Nevada - 22/11 2014 #1

Tvillingarna gjorde en intervju med Jordan Miller för BreatheHeavy.com som kommer ut i morgon. 

Rykte: första turnédatumet ute?

Det har dykt upp ett datum inför nästa års turné (som för övrigt ska heta "Feel It All"): Den 11 mars i Paris, Frankrike på teatern/konserthuset "Le Trianon". Ingen från bandets håll har bekräftat detta, men däremot har teatern själva gjort det samt TicketMaster.fr. En biljett uppges kosta 84€ (ca 826kr). 
 
Eftersom det inte är 100% bekräftat ännu tänker jag inte uppdatera schemat för 2015 än. Men det råder ju ingen tvekan om att alla turnédatum kommer ut innan vi vet ordet av det! Vi har ju trots allt fått höra att vi ska få veta innan jul. ;) 
 
Så fort några fler datum dyker upp, eller snarare när något bekräftas, så lägger jag givetvis upp det! :) 

(Playboy Radio Show) Los Angeles, California - 20/11 2014


Bill Kaulitz deltar i UNICEF's specialprojekt "Imagine"

> Video
Bill kan ses sjunga vid tiden 2:40.
Han nämnde tidigare att han skulle delta i ett specialprojekt. 

Mininyheter - 19/11 2014

¤ Tokio Hotel (ja, ni läste rätt - hela bandet, inte bara tvillingarna XD) ska ut på en till liten PR tur! Och denna gång i Usa, i Los Angeles. Eftersom det nya albumet "Kings of Suburbia" släpps i Usa den 24/11 så har de tänkt vara där allihopa för lite PR. De-Code LTD kommer att lägga ut all info om vad, vart och när på sin Twitter. Följ dem (läs mer om De-Code LTD här)! 
¤ Ett nytt datum är måndagen den 24/11 då bandet ska ha en livechatt på PopCruch's Twitterkonto. Kl 11:00 lokal tid (20:00 svensk/centraleuropeisk tid) drar chatten igång. För att ställa frågor till bandet, använd taggen: #TokioHotelPopCrusch | Källa. Se hela årets schema i detta inlägg! Så fort något nytt datum dyker upp, uppdateras inlägget.

Bill Kaulitz @ Instagram - 18/11 2014


"Vi ska ut på turné! Biljetterna släpps snart för försäljning! #världsturné #tokiohotel #2015"

(m&g) Buenos Aires, Argentina - 14/11 2014


Påminnelse: Tokio Hotel's skattjakt!!!

Ville bara påminna er om Tokio Hotel's skattjakt! Sista bokstaven kommer ut i morgon (dock har nog de flesta redan klurat ut vad det är för något, hehe), så håll utkik! Vinnarna kommer att kontaktas den 24 november via email! Lycka till allihopa! Vill ni ha hjälp med någon bokstav, säg till nedan i kommentarer. ;)

Tokio Hotel's officiella Instagram #25

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
Besök Bill & Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting

Bill Kaulitz @ Instagram - 15 & 16/11 2014


"Från planet direkt till studion. [Håller på med en] Inspelning för ett specialprojekt. #ssshhhhh #ingensömn"

"Efter studion - direkt till nästa inspelning. #kameror #tagning #tillbaksiLA #långadagar #kortanätter #ingensömn #hollywood"

(lämnar - flygplatsen) Buenos Aires, Argentina - 14/11 2014 #2

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 

(signering) Mexico City, Mexiko - 11/11 2014 #1


Telehit Awards. Mexico City, Mexiko - 12/11 2014

 
Link.

(lämnar - flygplatsen) Buenos Aires, Argentina - 14/11 2014 #1

 
På väg hem till Tyskland | Källa.
 

(intervjuer) Buenos Aires, Argentina - 14/11 2014 #1


(presskonferens) Mexico City, Mexiko - 12/11 2014 #2


Natalie Franz' (Magic Stripes) Instagram - 14/11 2014

"#påturné med Bill Kaulitz #MagicStripes #BestToolEver"

(m&g) Mexico, City - Mexiko - 12/11 2014 #2


(m&g) Mexico City, Mexiko - 12/11 2014 #1


(med fans) Mexico City, Mexiko - 10/11 2014 #2


Tokio Hotel i Mexico City, Mexiko - 12/11 2014


(presskonferens) Mexico City, Mexiko - 12/11 2014 #1


(med fans) Mexico City, Mexiko - 11/11 2014 #1


(intervjuer) Mexico City, Mexiko - 11/11 2014 #1

#1, #2, #3

(backstage) Mexico City, Mexiko - 11/11 2014 #1


(anländer - flygplatsen) Mexico City, Mexiko - 10/11 2014 #2


Mininyheter - 11/11 2014

¤ Under en av intervjuerna i dag (Alfa 93.1) i Mexiko pratade bandet lite om den kommande turnén som väntas dra igång våren 2015. De nämnde bland annat: "enorm turné med start i Europa, sedan till Sydamerika. Inga datum bestämda ännu. Hoppas kunna släppa alla turnédatum innan jul." Se hela årets schema HÄR

(med fans) Mexico City, Mexiko - 10/11 2014 #1


(anländer - flygplatsen) Mexico City, Mexiko - 10/11 2014 #1

image host image host 

Tokio Hotel i Mexico City, Mexiko - 11/11 2014

Källa.

Tokio Hotel's officiella Instagram #24

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
Besök Bill & Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting

Tokio Hotel skattjakt - Tävla & vinn!!!

Tokio Hotel skattjakt! 
Hitta sökorden/sökordet och få en chans att vinna en av fem Tokio Hotel fanpaket (album + signerad tshirt), eller en av fem handsignerade Tokio Hotel-affischer!
 
Kolla in följande sidor inom de kommande dagarna för att samla in de nio orden. En ny bokstav kommer att läggas ut varje dag! Lägg sedan ihop de nio bokstäverna i rätt ordning och skriv sökorden/sökordet till
COMPETITION@BRAVADO.DE.

 

Om du är en av de lyckliga vinnarna kommer du att få ett vinnande meddelande via email från vårat team den 24 november! Vi kommer att lägga ut den första bokstaven den 10 november kl 19:00 svensk/centraleuropeisk tid och du kan hitta bokstäverna på följande sidor: 

 

¤ Tokio Hotel's Youtube, Twitter, Shop, Facebook, Instagram, officiella hemsida.

¤ BRAVODO's Facebook, via Pinterest, Instagram


Källa: TokioHotel.com.
---
PS! Första bokstaven är "L" och lades ut på deras Twitterkonto. ;) 

Tokio Hotel @ Twitter - 10/11 2014


"På väg till Mexiko och Argentina. #TokioHotelArgentina #TokioHotelMexiko"
 
Bilden i inlägget:
image host 

INDIE #44/2014 - (Tyskland)

image host image host image host 
"Ibland esklarerar våra bråk"
Vi träffade Tokio Hotel i Los Angeles.
 
Bill och Tom Kaulitz - två namn som skapade tonårshysteri och sexuell fantasi hos deras då, för det mesta, kvinnliga emo-publik från mitten av 00-talet, trots att emogenren inte ens existerade då. Tvillingarna har klättrat på de europeiska topplistorna med sitt band Tokio Hotel utan några omvägar efter att de hoppade av skolan och flyttade ifrån sin hemby nära Magdeburg.
 
De var också omtalade i skvallertidningar minst en gång i veckan så fort deras karriär tog fart. År 2010 satte dem stopp för det: de drog sig tillbaka till anonymiteten i Los Angeles. Långt bort från Tyskland, fansen och media. Den ultimata pausen efter att ha uppnåt allt som uppnås kan. Allt det innan de var gamla nog. Tokio Hotel är nu tillbaka i rampljuset med deras nya album "Kings of Suburbia". Bill och Tom Kaulitz - två bröder, en comeback vid 25 års åldern.  
 
Varför den långa pausen och flytten till Los Angeles?
Bill: "Vi ville inte vara i rampljuset längre. Tom var till och med - tillfälligt - osäker på om han ville vara kvar i bandet och bad mig leta efter en ny gitarrist. Han skulle fortfarande arbeta med oss i studion men ville inte vara i rampljuset längre."
Tom: "Vi skapade rubriker i Tyskland igen. Vi hamnade på flera förstasidor där de stod allt möjligt privat - det fanns ingen balans kvar: vi skapade inga rubriker på grund av vår musik längre, utan med vad vi gjorde eller inte gjorde på vår fritid. Det var det som gjorde att jag inte orkade längre - jag ville lägga av. Ingen av oss ville fortsätta under de omständigheterna."
Bill: "Bortsett från det så visste jag inte vad jag ville skriva om efter det senaste albumet vi släppte. Vi hade liksom redan sagt allt vi ville säga på våra tidigare album. Det var på tiden att få tillbaka vårt privatliv igen, vilket var omöjligt i Tyskland. Allt var helt bortom kontroll. Någonstans började vi springa bort från våran karriär och ville inte ha något mer med Tokio Hotel att göra längre. Planen var att först få tillbaka allt under kontroll och sedan fundera hurvida vi ville släppa ett album igen."
 
En nystart vid 21 års åldern, i en stad där ni inte känner någon, efter att ha blivit jagade överallt av groupies - hur känns det att faktiskt ha ett privatliv igen?
Bill: "Det kändes oerhört bra att få göra normala saker igen - som att gå ut och fika, gå till affären och fylla kylen med mat. Efter att vi hoppade av skolan när vi var 15 år kunde vi inte göra såna saker längre. Det här är första gången som vi har kunnat ha ett privatliv, ett riktigt liv som vuxna män sedan våran karriär tog fart. Först kändes det rätt konstigt eftersom vi inte var vana vid det. Men efter ett tag blev det roligt igen. Speciellt då jag upptäckte att jag kunde som "försvinna" i Los Angeles då ingen vet vem jag är här. Jag var bara en av dem som gick förbi på gatan. Förr var vi Tokio Hotel 24/7. I dag har vi hittat en balans. Vi har ett privatliv och är endast Tokio Hotel när vi jobbar. Jag tror faktiskt att vi aldrig har haft en sådan balans förut som vi har i dag. Vi passade på att ifrågasätta oss själva och återupptäcka oss själva igen, fast som privatpersoner - vad vi gillar och inte gillar, och vilka vi är. Vi har hobbies, som inte alls var ultimat förut. Om man inte växer och utvecklas som person kan man inte förväntas göra det som artist heller. När jag tänker tillbaka på allt så var pausen inte bara gynnsam för bandet utan också för oss som människor. Vi ville helt enkelt inte fortsätta på samma väg längre."
 
Eran nya valda hembas, Los Angeles, verkar ha haft en stor inverkan på det nya albumet då det inte hade låtit sådär ifall ni hade producerat det i Magdeburg.
Bill: "Absolut inte. Jag får rysningar när jag tänker på Magdeburg i dag. Det är en extremt deprimerande stad. Men Los Angeles har faktiskt inte heller så mycket med albumet att göra heller. Det är tvärtom för mig: jag måste säga att Los Angeles är en ganska tråkig stad. Allt sker så tidigt: klubbarna stänger kl 02:00 - nattlivet i Europa är så mycket roligare. Albumet reflekterar våra egna privata känslor på livet med den stora lyxen av anonymitet."
 
Blir det svårare med tiden att göra musik tillsammans som syskon?
Bill: "Det är likadant. Men jag måste faktiskt säga att vi har inte bara det där typiska broderliga bandet som andra syskon har, utan vi är identiska tvillingar. Det är svårt att förklara för andra att vi inte bara är bröder utan att vi faktiskt är en och samma person i flera olika aspekter. Vi bor tillsammans och har spenderat varje dag tillsammans under de senaste fem åren, även utan Tokio Hotel."
Tom: "Frågan om vi behöver en paus från varandra eller ifall vi vill bo själva kommer inte på tal. Vi gör allt tillsammans och vet allt om varandra - vi är istortsett en person. Även om jag kanske är den som folk gillar mest av oss två."
 
Ni bor tillsammans - vem av er tar mest ansvar för disken?
Bill: "Ingen av oss. Vi är lata. För det mesta låter vi våran hushållerska göra det. Men om det är något viktigt som vi måste göra - gällande sysslor - gör vi även det tillsammans."  
Tom: "Men det är jag som kör bil. Bill kör aldrig. Jag är alltid den som kör, vilket är bra - det är så som det ska vara. När jag sitter i passagerarsätet blir jag illamående. Jag hatar att sitta där och bli körd överallt. Jag älskar att köra bil, motorcyklar, och jag måste nog vänja mig vid att bli körd överallt igen när vi ska ut på turné. Jag skulle nog föredra att köra bussen själv!"
 
Så det finns inga konflikter er emellan?
Bill: "Väldigt sällan. Det är inte så att vi aldrig bråkar. När vi väl gör det blir det väldigt intensivt, men vi kommer över det ganska fort. Bandet mellan identiska tvillingar är lite starkare än bandet mellan bröder. Vi vet ju bara hur det är att vara tvillingar. Vi har delat alla våra erfarenheter med varandra. Det finns ingenting jag kan säga till Tom om min dag som han inte vet redan, för han var där och upplevde det med mig. Vi lever ett helt identiskt liv."
Vad är det ni bråkar mest om då?
Tom: "Det beror på situationen; för det mesta handlar det om jobb. Vi bråkar sällan om privata saker. Det som är bra med våra bråk är att jag kan Bill utan och innan, därmed kan jag provocera honom tills det eskalerar. Ingen kan provocera honom som jag - och det samma gäller Bill. Ingen kan provocera mig som han. När vi bråkar med varandra så bråkar vi verkligen och sedan blir det så högt och intensivt så att folk måste lämna rummet helt tomat i ansiktet."  
Bill: "Folk undrar då hur vi kan titta varandra i ögonen efter ett sådant intensivt bråk, men det är redan glömt efter några minuter." 
Engelsk översättning: Icey @ LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

Mininyheter - 8/11 2014

¤ Ett nytt datum har dykt upp! Det blir en skivsignering av KOS kl 16:00 lokal tid (23:00 svensk/centraleuropeisk tid) den 11 november i Mexico City, Mexiko. Detta har bekräftats av Universal Music Mexico via Facebook! Årets schema har uppdaterats, läs HÄR. Håll ögonen öppna för mer datum (Universal Music Argentina har skrivit på sin Twitter att det blir en M&G i Argentina. Dock verkar det inte finnas någon vidare info ännu) här i bloggen! :)

Tokio Hotel's officiella Instagram #23

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
Besök Bill & Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting

Tokio Hotel's officiella Instagram #22

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
Besök Bill & Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting

(Halloween Party) Los Angeles, California - 31/10 2014

 
Link.
~~
I videon syns tvillingarna, Ria, Shay Todd, Shiro Gutzie samt tyska modellen Lars Burmeister.

(Halloween Party) Los Angeles, California - 31/10 2014 #1

image host image host image host image host 

Schema för Tokio Hotel 2015 - konserter, galor m.m.

Allting är nedskrivet av Elina - kaulitzandthegs.blogg.se - så tar ni listan, länka hit! :)
Annat - TV, radio osv. 
[x] 8/1 2015 - Telefonintervju med Alternative Addiction & LIVE105 Radio. Los Angeles, Kalifornien. 
[x] 8/1 2015 - Intervju + uppträdande för Young Hollywood. Los Angeles, Kalifornien. 
[x] 13/1 2015 - Intervjuer med "OKTV Usa", "OK! Magazine" och "MTV News". Beverly Hills, Kalifornien. 
[x] 14/1 2015 - "Rockpalast Backstage" kl 23:35 på MDR (inspelat den 24/11 2014). 
[x] 14/1 2015 - Intervjuer med bla "JustJared". Los Angeles, Kalifornien. 
[x] 15/1 2015 - Akustisk spelning + skivsignering på klubben "Viper Room". West Hollywood, Kalifornien. 
[x] 11/2 2015 - Best Brands-galan. München, Tyskland. 
[x] 21/2 2015 - Intervjuer med Superior. Berlin, Tyskland. 
[x] 24/2 2015 - Intervjuer med tidningarna Kaltbult & Superior. Berlin, Tyskland. 
[x] 28/2 2015 - Intervjuer med Eska och Smash Press. Berlin, Tyskland. 
[x] 10/3 2015 - Intervju på TV programmet "Touche Pas á Mon Poste!" (även kallat "TPMP") kl 18:45. Boulogne-Billancourt, Frankrike. 
 
Feel It All - The Club Experience - Del 1
[x] 6/3 2015 - London, England
[x] 8/3 2015 - Barcelona, Spanien
[x] 9/3 2015 - Marseille, Frankrike
[x] 11/3 2015 - Paris, Frankrike
[x] 12/3 2015 - Bryssel, Belgien
[x] 14/3 2015 - Frankfurt, Tyskland
[x] 15/3 2015 - Zürich, Schweiz
[x] 17/3 2015 - Milano, Italien
[x] 18/3 2015 - München, Tyskland
[x] 20/3 2015 - Köln, Tyskland
[x] 21/3 2015 - Utrecht, Nederländerna
[x] 23/3 2015 - Berlin, Tyskland
[x] 24/3 2015 -  Hamburg, Tyskland
[x] 26/3 2015 - Wien, Österrike
[x] 27/3 2015 - Warszawa, Polen
 
Feel It All - The Club Experience - Del 2
[x] 27/7 2015 - San Fransisco, Kalifornien 
[x] 28/7 2015 - Los Angeles, Kalifornien
[x] 30/7 2015 - Anaheim, Kalifornien
[x] 31/7 2015 - San Diego, Kalifornien
[x] 1/8 2015 - Las Vegas, Nevada
[x] 3/8 2015 - Denver, Colorado
[x] 5/8 2015 - Chicago, Illinois
[x] 6/8 2015 - Detroit, Michigan
[x] 8/8 2015 - Cincinnati, Ohio
[x] 9/8 2015 - Cleveland, Ohio
[x] 11/8 2015 - Boston, Massachusetts
[x] 12/8 2015 - New York City, New York
[x] 15/8 2015 - Baltimore, Maryland
[x] 16/8 2015 - Philadelphia, Pennsylvania
 
Feel It All - The Club Experience - Del 3
[x] 20/8 2015 - Bogotá, Colombia 
[x] 22/8 2015 - Lima, Peru
[x] 24/8 2015 - Skivsignering av "Feel It All"/Special M&G. Buenos Aires, Argentina
[x] 25/8 2015 - Buenos Aires, Argentina
[x] 28/8 2015 - São Paulo, Brasilien
[x] 30/8 2015 - Santiago, Chile Inställd pga kontraktsbrott. M&G med bandet genomförs dock.
[x] 1/9 2015 - Mexico City, Mexiko
[x] 2/9 2015 - Guadalajara, Mexiko
[x] 3/9 2015 - Monterrey, Mexiko
 
Feel It All - The Club Experience - Del 4
[x] 10/10 2015 - Irkutsk, Ryssland
[x] 12/10 2015 - Krasnojarsk, Ryssland
[x] 14/10 2015 - Novosibirsk, Ryssland
[x] 16/10 2015 - Jekaterinburg, Ryssland
[x] 17/10 2015 - Tjeljabinsk, Ryssland
[x] 19/10 2015 - Ufa, Ryssland
[x] 20/10 2015 - Perm, Ryssland
[x] 22/10 2015 - Samara, Ryssland
[x] 24/10 2015 - Kazan, Ryssland
[x] 25/10 2015 - Nizjnij Novgorod, Ryssland
[x] 27/10 2015 - St Petersburg, Ryssland
[x] 29/10 2015 - Moskva, Ryssland
[x] 31/10 2015 - Krasnodar, Ryssland
[x] 1/11 2015 - Rostov-na-Donu, Ryssland
[x] 2/11 2015 - Volgograd, Ryssland
[x] 4/11 2015 - Voronezj, Ryssland
[x] 6/11 2015 - Kiev, Ukraina
[x] 8/11 2015 - Minsk, Vitryssland
[x] 10/11 2015 - Moskva, Ryssland

Tom och Bill's Halloween - 31/10 2014 #2


Tom och Bill's Halloween - 31/10 2014 #1


RSS 2.0