Mininyheter - 31/8 2010

¤ Fans med biljetter till konserten i Brasilien:

¤ Som ni vet sänds Rockbjörnen 2010 imorgon, onsdag 1/9 från och med kl 20.00 (vet dock inte på vilken kanal) och det finns chans att se galan online (livestream) och det är med denna länk; Aftonbladet.se. Allt vi behöver göra nu är att hålla tummarna på att killarna tar hem priset som "Årets konsert" och "Årets utländska låt"! =)

¤ Vi får reda på de nominerade för årets MTV EMA som kommer att hållas den 7/11 i Madrid, Spanien onsdagen den 20 september. Vi kan även börja rösta då. =)

Vinn priser av Universal Music Japan


Universal Music Japan ger bort signerade bilder m.m. på sin sida. Det står dock inget hurvida man måste bo i Japan eller inte för att kunna vinna priserna, men man kan åtminstone välja mellan ett flertal länder på sidan. =)

Priserna:
Gustavs trumpinnar signerade av hela bandet (1x)
Signerade bilder av hela bandet (9x)
En gitarr från Humanoid-turnén (4x) - man får välja gitarr själv om jag har förstått det rätt.

Man kan delta i tävlingen till den 30 september 2010 kl 23.59. För att kunna delta måste man skriva i vilket pris man vill ha och lite olika personliga uppgifter om sig själv (namn, adress, födesedatum osv).

Här deltar man i tävlingen: http://www.musicreg.net/checkform?force_form=1&form_id=8593

Officiella postern för konserten i Chile


(utanför hotellet) Prag, Tjeckien - 3/4 2007
De Popcorn #10/2010
Freie Presse - 27/8 2010


(Det står inget nytt, inte värt att översätta.)

Blue Jean - September 2010 (Turkiet)


Bill träffades upp med Cherrytree Records i Usa

 
Bill åkte alltså till Usa bland annat för att ha möten med Martin hos Cherrytree Recods (killarnas skivbolag i Usa). Det ryktas dessutom om att Bill ska ha setts hemma i Hamburg igår, så han kan redan vara hemma. Det finns dock inget som bevisar det, som bilder eller likande.

På CherrytreeRecods.com kommer de att spela Tokio Hotels låtar varje lördagsmorgon kl 08.00 (17.00 svensk tid) från och med nu, fredagen den 3/9 2010, i en halvtimme på radioshowen "Morning Orchard".

[Bild.de]: Tokio-Tom träffar sin kyss-look a like


Tokio-Tom träffar sin kyss-look a like

Köln - Två killar, en tjej - och mycket förvirring!

Igår visade BILD en bild på Tom Kaulitz [17], gitarristen i Tysklands mest framgångsrika rockband Tokio Hotel, och en okänd skönhet - som kysstes. Nu visar det sig: Den unge mannen på bilden är inte Tom - det är en (kyss)-look a like.

Hur blev det så förvirrande? Inte ens Tom visste om det var han på bilden först.
Han säger till BILD med ett flin: "När jag såg bilden tänkte jag bara "fan, varför kan jag inte minnas tjejen och situationen?" Jag menar, så många tjejer som jag har varit med så är det svårt att komma ihåg allt."

Men vilka är de två på bilden?
Den unga damen på bilden är Svenja B. [19], gymnasiestudent från Köln-Mühlheim - och stort Tokio Hotel fan. Den unge mannen som är så lik Tom - är hennes pojkvän Chris M. [16], student från Marburg. De har varit ett par i fyra månader.

Tycker Svenja att hennes Chris är lik Tom från Tokio Hotel?
Studenten: "Det är logiskt att man har en viss typ av smak. Men jag har inte valt Chris för att han är så lik Tom."

BILD försäkrade Svenja igår om att hon kunde få träffa den riktiga Tom på Comet i Köln. Hon sade: "Tom är super, men lever i en annan värld - och jag älskar min Chris."


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

OBS! Detta är en gammal artikel från 2007.


(backstage) Reebok-fotografering. Hamburg, Tyskland - 2010


Fashion Week. Milano, Italien - 19/1 2010 ~8

Z Zegna's show:


Tokio Hotel spelar i Hongkong i september


Tokio Hotel ska spela i Hongkong, Kina den 22 september 2010.
Källa: (scans ovanför) Marie Claire #240/2010.

(intervjuer) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~3


Bigger:

Bild: Tokio Hotel Japan.


Rykte: Tre konserter på Reebok-turnén


Med andra ord så ska det tydligen vara tre datum på den här Reebok-turnén (det blir tre konserter alltså). En konsert i Österrike, en i Tyskland och en i Schweiz. Det låter logiskt eftersom man endast kan vara med och delta i tävlingen om man bor i något av de tre länderna - man kan dock köpa konsertbiljetter sedan oavsett vart man bor - men det är bara ett rykte, så ta det med en nypa salt än så länge. Jag håller er uppdaterade om något nytt kommer upp! ^_^

MTV World Stage. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010

HQ videor:

Link.


Link.


Link.


BILD - 25/8 2010 & 28/8 2010 (Tyskland)


Strikt vegetarian
Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz [20] kämpar för mat utan kött. Nu har han blivit sedd i Los Angeles på ett biffhus. Kaulitz till BILD: "Tyvärr märkte jag bara väl inne i restaurangen att det var ett biffhus. Men jag kunde äta vegetariskt, annars hade jag gått därifrån."

Vilka är dessa två söta flickor?
Två flickor gör sin favorithobby: Shoppar! Nja, inte precis...Det är Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz [20] med sin stylist i New York innan varuhuset Barney's! Vad söta de två är.

BILD - 16/8 2010 (Tyskland)


Tom och Bill Kaulitz [20] 
"Tom och jag hatade skolan! Vi var problembarn, blev separerade i sjuan till olika klasser pga disciplinära skäl." Gymnasieutbildning via Internet år 2007.

Fred Segal Store. Hollywood, California - 26/8 2010 ~3


Utopia Magazine - September 2010 (Malaysia)[AutoEvolution.com]: THs Audi fotograferingsvideo


Tokio Hotels Audi fotograferingsvideo
Vad har det tyska poprock bandet Tokio Hotel, den tyska tillverkaren Audi och inte mindre än 22 nordamerikanska klassiska muskelbilar gemensamt? En väldigt spektakulär video...

Den tyska tillverkaren bevisar ännu en gång att de kan hyra någon väldigt kreativ genom reklambyråer. Som syftar till att popularisera den nya lanserade Audi A1. Det nya PR-tricket av Audi för samman Tokio Hotels Tom och Bill Kaulitz och deras specialgjorda Audi A1 för en kort tävling mitt i en uppställning av muskelbilar för den visuella effekten.

Det här är inte första gången som rockbandet binder sitt namn med en av de tyska biltillverkarna, eftersom de två identiska tvillingbröderna redan har gjort en visning av den minsta Audi i uppställningen tidigare denna månad. Och om vi ska lita på rykten, är detta bara början på något gott i annonsbutikerna för Audi. [...] Utan hjälp av Tokio Hotel medlemmarna, lyckades Audi säkra tillräckligt med beställningar för modellen före lanseringen för att meddela den ökande produktionen med 20 %.

>> Se videon här.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[AgendaMusical.cl]: TH till Chile den 28 november


Tokio Hotel till Chile den 28 november - Sammanfattning av artikeln:
Icon Group, konsertarrangör i Chile, har idag bekräftat att Tokio Hotel kommer att spela i Santiago, Chile den 28 november kl 21.00 (svensk tid: 03.00) i Espacio Riesco (kan dock flyttas till Movistar Arena). Biljetterna kommer att börja säljas nästa vecka via Puntoticket och priset kommer att ligga mellan $15.000 och $130.000 - Källa.

Vinn en signerad MTV World Stage 2010 poster!


Kan du inte få nog av MTV World Stage Live i Malaysia 2010? Här är en superduper minnessak som ska ges ut!

Vad du ska göra är att finna de fem felen mellan de två affischerna nedan och du kan vinna en MTV World Stage 2010 poster signerad av Bunkface, Katy Perry, Tokio Hotel och Wonder Girls! Det finns endast 10 såna här affischer i världen så vi är helt seriösa när vi snackar om ett samlarobjekt av stort värde! Och vi kommer bara ge ut en signerad affisch, så lycka till!

Tävlingen avslutas: 30 september 2010. För att kunna delta i denna tävling måste man vara medlem.
>> Gå till tävlingen här och se även bilden på affischerna i större version.


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~66


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 14-23e Augusti 2010.
#231 - Tisdagen den 24e Augusti 2010:

Chatroulette vansinne
Inte så jättesexig...

Video - Youtube: The Last Exorcism - BEST OF Chatroulette reactions.
#232 - Torsdagen den 26e Augusti 2010:

Den gamla goda TVn...

Video - Vimeo: Television is a drug.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Superfa Teen #9/2010 - (Brasilien)


Fred Segal Store. Hollywood, California - 26/8 2010 ~2

HQs:[JustJared.com]: Bill Kaulitz besöker Hollywoods inne-ställen


Bill Kaulitz besöker Hollywoods inne-ställen
Bill Kaulitz går ut för att shoppa med en kvinnlig vän på Barneys New York i torsdags (26 augusti) i Los Angeles. Det rapporteras att den 20-åriga sångaren i Tokio Hotel ska ha kollat in smink kolletionen i affären. 

Ni hittar även bilder på Bill då han anländer till en hyllningsfest för DJ AM på nattklubben Trousdale i Hollywood i tisdags (24 augusti) nedan.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Reebok-tävling: Info Uppdatering!

Ett fan fick ett mejl från Reebok där det står att man inte kan vinna biljetterna, som till Nokia-spelningen för ett år sedan, utan att man kan köpa dem normalt (alla kan köpa biljetterna). Det stod också "naturligtvis kommer du att kunna köpa biljetter till alla konserterna" och det ger en ju hopp om att det blir fler konserter än en. Datum och plats kommer iallafall att publiceras på bandets hemsida efter den 30 september och det blir en turné i Europa. =) Om ni deltar och inte bor i antingen Tyskland, Schweiz eller Österrike så ska ni veta att era IP-nummer kollas, så ni lär ju inte vinna även om ni deltar och bor i "fel" land. ;p

"Vart fan har du varit?"

Jo, det är ju frågan.. Hehe. Det var så här att min mamma åkte till Sthlm i onsdags och jobbade (hon kom inte hem förrän idag, fredag) och då, i tisdags kväll, lät det som att hon skulle komma hem direkt efter jobbet men det blev ändrade planer så hon blev kvar i Sthlm med datorn så jag har varken haft internet eller dator. -_-' Direkt när hon ringde och berättade det kände jag ungefär så här:

..eller inte. Jag har typ dött pga det. Inte bara för att jag inte har kunnat uppdatera här i bloggen om det senaste kring Tokio Hotel, utan också för att svensk TV suger för att de valde att inte visa matchen mellan Barca och Milan på Camp Nou - Ronaldinhos första steg på arenan sedan han lämnade klubben (Barca) 2008. Hur tänkte dem där egentligen??? Hur kan man INTE visa den matchen så att alla som vill kan få se..? Om jag hade haft en dator hade jag ju kunnat sett matchen online liksom, men men.. *slaps* Barca vann iallafall. XD

Aja, jag har iallafall min laptop hemma igen (thank god) så nu flyter allt på som vanligt igen. XD
Ville bara säga det så ni vet, Im back! ^_^ Hoppas ni har haft det bra så länge jag har varit borta. =)

[Entretenimento.R7.com]: TH spelar i São Paulo i november

Tokio Hotel gör en spelning i São Paulo i november
Det tyska bandet kommer att uppträda på Via Funchal med låtar från "Welcome to Humanoid city"-turnén.

Det tyska bandet Tokio Hotel gör en unik spelning på Via Funchal scenen. Spelningen äger rum den 23 november och biljetterna går att köpa från och med måndagen den 30 augusti.

Framgången i Tyskland, med tio platinpriser och mycket singlar på toppen, kommer bandet till São Paulo och framför sitt senaste arbete, Humanoid City Live, som redan har setts på över 30 platser runt om Europa.

Tokio Hotel
När: 23/11 2010 kl 22.00 (svensk tid: 18.00)
Vart: Via Funchal - r. Funchal 65, Vila Olímpia
Konstnad: Från R$100 till R$350.

OBS! Det är även bekräftat av Universal Music.  


Engelsk översättning: Ana. <3 Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Fred Segal Store. Hollywood, California - 26/8 2010 ~1[Celebrity-Gossip.net]: Bill Kaulitz' Hollywood-strosande


Bill Kaulitz' Hollywood-strosande
Bill Kaulitz sågs shoppa i Los Angeles igår (26 augusti) eftermiddag.

Tokio Hotel-sångaren shoppade på Fred Segal butiken i Hollywood och eskorterades personligen av en av hans anställda.

Det Tokio Hotel sångare valt några shopping på Fred Segal butiken i Hollywood och personligen var eskorteras av en av deras anställda. I tisdags kväll (24 augusti) var Bill på nattklubben Trousdale för en fest till minnet av Adam "DJ AM" Goldstein. Ett års dagen av DJ AMs död är nu på lördag, den 28 augusti. Den amerikanska DJn dog av en oavsiktig drogöverdos.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Barneys New York. Beverly Hills, California - 26/8 2010

HQs:
(intervjuer) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~2


Bigger:

Bild: Tokio Hotel Japan.


[Celebrity-Gossip.net]: Bill Kaulitz hedrar DJ AM


Bill Kaulitz hedrar DJ AM
Anländer för att minnas livet av Adam Goldstein (aka DJ AM), Bill Kaulitz sågs på nattklubbem Trousdale i Los Angeles, California i tisdagskväll (24 augusti).

Tokio Hotel-sångaren var klädd i svarta jeans, en svart skinnväst och skor som han gick in till hyllningsessionen där bland annat Bai Ling och Karissa Shannon var på plats. Ett års dagen av DJ AMs plötsliga död är nu på lördag, den 28 augusti. Den amerikanska DJn dog av en oavsiktig drogöverdos.

Andra nyheter är att Tokio Hotel har bett sina fans att stötta en grupp som heter Designers Against Adis, vars jobb är att informera unga om hur viktigt det är med säkert sex.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Trousdale. Los Angeles, California - 24/8 2010

HQs:


Tom & Bill Kaulitz' Audi fotografering


Link.


MTV World Stage. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010

Noise:

Link

Automatic: 

Link.  

World Behind My Wall:

Link.  

Monsoon:

Link.  

Zoom Into Me:

Link.  

Dark Side of the Sun:

Link.  

Dogs Unleashed:

Link.


TH har fått en profil på Universal Music Japan


Tokio Hotel har äntligen fått en egen artistprofil på Universal Music Japans
officiella hemsida. Besök deras profil > HÄR < Är det inte fantastiskt? =)


Datum för MTV World Stage 2010


Det finska officiella street teamet frågade MTV Finland när de kommer att sända MTV World Stage 2010, som spelades in i Malaysia den 31/7 2010 och de fick svaret: Fredagen den 17/9 2010 kl 21.00 kommer de att visa det på finska MTV. De kommer dock inte att visa backstage-materialet. Eftersom det alltid har visats samtidigt i Europa, så lär det gälla Sverige också. ;)

Markera iallafall fredagen den 17 september 2010 kl 21.00 på MTV i era kalendrar för säkerhets skull! XD Woo!

De Bravo #35/2010


Tom Kaulitz: "Jag är så ensam"
Han har haft oerhört många affärer! Men djupt in i hjärtat saknar Tokio Hotel-stjärnan kärlek...

Alla skulle omedelbart underteckna den här meningen: "Jag skulle vilja hitta den stora kärleken". Men när Tom från Tokio Hotel säger det, blir det till en stor överraskning. 20-åringen har ju trots allt inte skippat något tillfälle att skryta om hans en-gångs-ligg förut! Men rockaren njuter inte av de snabba stunderna för en kväll längre: "Det ger mig inget längre, jag har märkt det mer och mer", sade han till Bravo. "Det har funnits en eller två underbara nätter. Men i slutändan känner jag mig lika tom som jag gjorde innan igen. Jag är lika ensam som Bill."

Även hans tvillingbror har märkt att Tom inte är glad: "Han lever ett sorgligt liv. Därför skulle jag aldrig be honom om något kärleksråd", berättar Bill. "Han lär sig faktiskt genom att titta på mig. Nu har han märkt det, vad jag redan har vetat om sedan jag var 15 år: Han borde inte slösa bort den lilla fritid han har med snabba förhållanden utan spendera den med folk som verkligen betyder något för honom." Betyder det att Tom fortfarande har hopp om att hitta DEN rätta tjejen? "Jag tror starkt att det kan hända - jag hoppas åtminstone det." Vi håller våra tummar för dig, Tom!

Texten vid bilderna:
¤ Tragisk syn: TH-gitarristen har fått nog av snabba bekantskaper för en natt. Han vill han en flickvän.
¤ Två bröder - Ett problem: Bill och Tom i Tokio Hotel hittar inte den stora kärleken. 

Engelsk översättning: Mirjam. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Bravo Web TV - 24/8 2010


Link.


Bill = Nena? Misstag i tysk tidning. XD[Klatsch-Tratsch.de]: TH toppar listorna i Brasilien och Colombia


Tokio Hotel nu även på plats #1 på listorna i Brasilien och Colombia

Berlin. Efter att Tokio Hotels live DVD "Humanoid City" har toppat listorna i Tyskland, Frankrike, Schweiz och Malaysia med platsen #1 och #2 i Italien, Portugal, Spanien och Belgien, fortsätter bandet nu sin triumf i Sydamerika. Även i Brasilien och Colombia har Tokio Hotel lyckats hamnat på plats #1 på listorna med "Humanoid City".

Efter att "Humanoid" kom med på de mexikanska albumlistorna förra året, har albumet 10 månader efter sitt utsläpp ännu en gång hamnat på plats #2. [...]
Engelsk översättning: Loren. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

(flygplatsen) Hamburg, Tyskland - 28/7 2010 ~7


Mininyheter - 23/8 2010

¤ Söndagen den 26 september kl 14.00 svensk tid visar dem alla uppträdanden från Singfest Festival i Singapore på Channel V (en asiatisk kanal). Reprisen visas fredagen den 1 oktober kl 15.00 svensk tid på samma kanal - Källa.

¤ Enligt Noows.de äter "Sparris-Tarzan" (lol, whut? XD) kött i hemlighet då han fotograferades lämna STK Steakhouse i Los Angeles i lördags. Det står inget nytt i artikeln förutom det, så det är inte värt att översätta. Om ni fortfarande vill kunna få en idée om vad det står, kan ni läsa denna artikel. =) PS! Enligt fotografen som tog bilderna på Bill i Los Angeles i lördags, var hela bandet där. Hoppas vi får se något av dem också. =) Edit! Nu säger han att han inte såg någon annan i bandet, att bara Bill var där. Bestäm dig. >_> XD

¤ Vi kan rösta på MSN.de vad vi tycker om Bills outfit nedan. Antingen "So Hot" eller "So Not" - Rösta här.

[Bild.de]: Tokio Hotel-sångaren sedd på biffhus


Har vegetarianen Bill Kaulitz gått vilse i Los Angeles?

Promenerar genom nattlivet i Los Angeles okänd? Inte en chans när man är Tokio Hotel frontmannen Bill Kaulitz [20]. Popstjärnan är inte helt säker från paparazzis i Usa heller...

Med sin fejkade pälsjacka, tjocka mössa [och nästan lika tjockt smink], sina snygga solbrillor på huvudet och ett paket cigaretter i handen promenerade Bill Kaulitz från ett biffhus i West Hollywood när fotografer tog bilder.

Frågan är: Vad gör en vegetarian på ett biffhus? Bill valdes av djurens rättighetsorganisation PETA på en onlineomröstning som "Sexigaste Vegetarian 2010", livnär sig "av kärlek till djuren" utan kött. Men men... På biffhus finns även sallader och bakad potatis.

Det faktum att fotografen tog bilder på Bill då han lämnar "STK Steakhouse", uppskattades inte. Hans blick talar för sig själv... 


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[PromiPranger.de] - Bill Kaulitz: Köttförvirring!


Bill Kaulitz: Kött-förvirring! Vad gör en vegetarian i ett biffhus?!
Lite mer kött på benen skulle göra våran Bill Kaulitz gott, men Tokio Hotel frontmannen har uttalat sig som vegetarian. Vad gjorde han då i ett biffhus? Enligt paparazzi-rapporter sägs han lämna "STK Steakhouse" på dessa bilder. I en sådan biffbutik är han minst lika upphävd som Paris Hilton i ett bibliotek. Har Bill Kaulitz nu fått i sig riktigt blodiga biffar?! Kanske har han bara sprungit förbi och tittat irriterat på paparazzi-kamerorna. Vad hette butiken igen? STK, det står för soppa, tomat och karotten [morötter]!

Kanske säger denna blick oss: "vilken b*tch!" Han blev ju trots allt nyligen vald i en undersökning som "Sexigaste Vegetarian". Folk har fastställt att han åt biff, men allvarligt, är det inte möjligt även för en vegetarian att gå till ett biffhus? Det finns naturligtvis sallader där och så som Bill Kaulitz ser ut, fanns det nog ganska lite att välja på i butiken. Inte så konstigt att killen är så tunn, han går alltid till fel restauranger!!

Svensk snabb översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.
Om det är något fel någonstans rättar jag till det senare när jag har tid. XD

[JustJared.com]: Bill Kaulitz på STK Steakhouse


Bill Kaulitz på STK Steakhouse
Bill Kaulitz från den tyska popgruppen Tokio Hotel åt på smaskiga STK Steakhouse i West Hollywood i lördags kväll [21 augusti].

Den 20-åriga superstjärnan sågs bära ett paket Marlboro. Tokio Hotel ber er stötta Designers Against ADIS, som vill informera unga om säkerheten med säkert sex. "Gilla" dem på Facebook!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Rykte: Tom kvar i Hamburg och jobbar?


Antar att de flesta av er förstår engelska ganska bra, men om inte så säger Tokio Hotel Mexiko på Twitter att Tom är hemma i Hamburg och jobbar i studion medan Bill flög ner till Los Angeles tillsammans med några andra i deras team för att jobba där i studion. Vi vet inte om det stämmer än, men det kan ju vara en förklaring till varför vi inte såg Tom med honom på bilderna från igår. Förhoppningsvis är det sant - Nya låtar på G, folks! ;) Woo! Jag håller er uppdaterade.


(STK Steakhouse) Los Angeles, California - 21/8 2010 ~2

HQs:


[LiesAngeles.com]: Bill Kaulitz i Los Angeles


Tokio Hotels Bill Kaulitz i Los Angeles

Tokio Hotel har försvunnit från min radar förr eftersom de är från ett annat land. Jag har sett deras bilder tidigare på några hemsidor, men aldrig i verkligheten. Det förändrades igår kväll. Vi stötte på sångaren när han lämnade en restaurang igår kväll i Los Angeles med några vänner. Han var tystlåten och reserverad så fort han fick syn på en kamera och såg nästan ledsen ut. Det kanske är så han vill att hans fans ska se honom? Välkommen till Los Angeles Bill; ser fram emot att få se dig igen.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Snackis: Konsert i Oberhausen i november?!

Enligt ett fan, vars mamma ringde in till VIVA och frågade om vart killarna ska åka någonstans på deras
Reebok-turné i november, ska svaret ha blivit från killen på VIVA att de ska bland annat spela i Oberhausen.
Vi har fortfarande inte fått några datum eller info över huvud taget om exakt vart de ska åka någonstans,
men alla kommer kunna köpa konsertbiljetter iallafall! :) Uppdaterar om något nytt kommer ut. Stay tuned! ^_^


(STK Steakhouse) Los Angeles, California - 21/8 2010 ~1

HQs:


Hot Magazine #154/2010 - (Malaysia)


(signering) Madrid, Spanien - 13/12 2007¤ Som ni säkert har märkt är det ganska dött just nu, inga nyheter eller så alls. Det finns inget att lägga ut i stort sett, kanske dyker något kul upp inom kort. :) Möjligtvis att Gordon inte längre är medlem i Fatun pga personliga skäl, men det rör ju som sagt inte oss ;p Sen ytterligare en påminnelse om att vi ska rösta på killarna så de kan ta hem fler priser (Rockbjörnen 2010), men jag antar att vi alla redan röstar för fulla muggar! ;) Edit! Nytt blogginlägg av Tom här.


[Bild.de]: Tvilling-stil! Blev de separerade vid födseln?


Tvilling-stil! Blev de separerade vid födseln?
Och det, när de inte ens tycker om varandra...

Omöjligt: Först förolämpade Katy Perry [25] våra killar, och nu stjäl hon frontsångaren Bill Kaulitz' [20] stil!

I början av augusti förolämpade Katy Perry killarna från Magdeburg på scen på en festival i Singapore. Hon bytte ut texten i hennes låt "Ur so gay" från "I can't believe I fell in love with someone who wears more makeup..." till "I can't believe I fell in love with Tokio Hotel. You're so gay and you don't even like boys."

Nu kom pop-divan på något nytt: I den senaste musikvideo till låten "Teenage Dream" ser Katy precis ut som Bill Kaulitz! Långt svart rakt hår, försiktigt sminkad och stora mörka solbrillor: de två motståndarna kunde verkligen ha varit tvillingar. Vad kommer härnäst?


Engelsk översättning: Mirjam. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


MTV World Stage 2010 - Bakom kulisserna


Link | Bättre kvalité - Better quality: #1, #2, #3.


Paris, Frankrike - 21/6 2008

Lyssna på "Humanoid" med Delta Airlines.


Om man flyger med "Delta Airlines" kan man lyssna på Tokio Hotels senaste album "Humanoid".

Tokio Hotel - Humanoid
2009 - Cherrytree Interscope
"De tyska rockarnas tredje album spelades in 2008 efter en omfattande turné genom Usa. De spelade in det på sitt modersmål och den engelska versionen har blivit en internationell hit, i hela Europa och anmärkningsvärt nog i Usa också."

01. Noise
02. Dark Side of the Sun
03. Automatic
04. World Behind My Wall
05. Humanoid
06. Forever Now
07. Pain of Love
08. Dogs Unleashed
09. Human Connect To Human
10. Hey You
11. Love and Death
12. Zoom Into Me

De Bravo #34/2005


Tokio Hotel - Nu rockar de Tyskland!
För sin första videoinspelning fick killarna från Tokio Hotel kämpa sig dyblöta fram genom vildmarken...

Bill dinglar med huvudet från en järnstång, klamrar sig fast vid det med bara benen. Vattnet i sjön gnistrar direkt under honom. Hur länge till kommer sångaren av rocknykomlingen Tokio Hotel att kunna hålla sig fast vid det? Bill är utmattad. Han sov bara en timme och är helt dyblöt pga vattnet som sprutas på honom. Och trots allt, ger han fortfarande allt framför de rollande kamerorna. Det här är det första steget till en stor karriär för honom och hans band: Tokio Hotel spelar in sin första video! BRAVO är där med dem exklusivt! De fyra studenterna från Magdeburg rockade loss till sena kvällen, kvällen innan. Ändå var Bill och hans kollegor, Gustav, Georg och Tom tvunga att gå upp kl 7:00 igen och vara redo att köra på. På "Langen See" i Leuenberg nära Berlin, mitt i naturen - trots att dessa fyra är riktiga soffpotatisar! Toms första kommentar: "Det finns insekter överallt, och det stinker!"

Men det finns ingen tid över för att gnälla: videon måste vara klar innan kvällen. Det är 20st från personalen på plats. En stylist som pudrar killarnas näsor - de svettas eftersom det är så kvavt. Som tur är filmar regissören Sandra med mycket vatten passande bra till låttiteln "Durch den Monsun". Och det är anledningen till varför Tokio Hotel redan är dyblöta efter 90 minuter. Bill måste stoppa ner sitt huvud i ett akvarium för en scen. "Tur att min kajal är vattenfast", skrattar han. På eftermiddagen åker de till nästa ställe, ett majsfält. För och främst är schnitzel och pommes frites nära till hands. Sedan fortsätter inspelningen. "Jag vill gå och lägga mig! stönar Georg. Men de kan endast lägga av efter 15 timmar. Jobbet lönar sig - BRAVO har redan sett videon: den är grym! Tokio Hotel rockar Tyskland: mer och mer fans, mer och mer läsarbrev! Tokios jobbar för deras framgång medan andra studenter har sommarlov: "Vi vill att alla ska kunna sjunga med i våra låtar. Det skulle kännas fantastiskt!"
Engelsk översättning: THUKST. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Nyheter om konserter i Argentina och El Salvador

Den argentinske journalisten Bebe Contepomi hävdar att det är komplicerat att få Tokio Hotel till Argentina. Allt beror på begäret av dem.

Two Shows (konsertarrangör) i El Salvador försöker få Tokio Hotel till landet nästa år, då det även här verkar vara komplicerat att få dit dem i år. De håller oss informerade.

Dagens bild - Bill & GeorgMininyheter - 20/8 2010

¤ Tokio Hotel Malaysia (officiella fancluben och forumet i Malaysia) har fått en officiell bekräftning på att Tokio Hotels nya album "Humanoid" är så nära *visar med fingrarna* att få guldstatus i Malaysia! Förhoppningsvis köper fler fans albumet så de slutningen får guldstatus där! :)

¤ Den 7 september kl 22.15 på VOX (Stern) visas en rapport om galna TH fans och en Bill-kopia för er som har kanalen och vill titta. För att vara exakt så heter repotaget: "Min stjärna, min idol, min kärlek - Extrema fans" - Källa.

¤ Tokio Hotel är bland de mest eftertraktade banden på Rock in Rio 2010: Universo do Rock gör en undersökning om vilka artister som är med önskade till festivalen Rock in Rio i Brasilien 2011. Just nu ligger Tokio Hotel på tredje plats efter AC/DC och Avenged Sevenfold med 25 331 röster - Källa.


[Kotek.pl]: TH planerar duett med stjärna


Tokio Hotel planerar en duett med en stor stjärna!

Vi alla vet att bandet Tokio Hotel inte är lika populära längre, och killarna måste därför finna en väg tillbaka till toppen. Intressant nog verkar inte unga artister längre ha idéer som kan visa sig vara en omdelbar hit. Killarna skulle kunna spela in en duett med en världsklass stjärna, och på så sätt locka till sig nya fans. Deras dröm är att göra en duett med Eminem, Katy Perry, Beyoncé eller Justin Bieber. Källor rapporterar att de redan har träffats, men vad gäller låten så vi måste vänta på mer detaljer.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Denna artikel bara skriker bs + att den här sidan är känd för att skriva bs om allt och alla, speciellt Tokio Hotel.
Så jag skulle definitivt ta det här med en nypa salt förrän något kommer ut av bandet själva. XD Haha!


New design

Hello! n_n

Precis som lovat så är en ny header uppe. Och precis som förra gången ville jag bara ha något enkelt, inte allt för komplicerat. Vet inte vad ni tycker om den, men jag gillar den iallafall! :) Det är samma person som har gjort den också; min goda stalker vän Ana från Portugal! XD

Danke schön once again, darling! :) ♥

TV-tider för MTV World Stage premiären imorgon!


Imorgon, lördagen den 21/8, visas premiären av årets MTV World Stage som spelades in i Malaysia
MTV Asia. Det är fortfarande oklart hurvida det är fritt fram för hela världen att se eller endast
för de i Asien. Men om inte, så lär det komma ut HQ videor på MTVs hemsida och Youtube strax efter.
Premiären för oss i Europa (i stort sett resten av världen) blir senare i höst någon gång. Schema 21/8:

Kl 14.30 (svensk, tysk, fransk tid) - MTV World Stage (bakom kulisserna)
Kl 15.00 (svensk, tysk, fransk tid) - MTV World Stage Live i Malaysia 2010
---
Källa: MTV Asia.com.


Gabriel Simas @ Twitter - 20/8 2010


Precis som tidigare nämnt ska Tokio Hotel spela i Brasilien i år. Någon arena har inte blivit bokad ännu, men det är bekräftat att de ska spela i São Paulo enligt konsertarrangören.

(Entertainment on 5) Singapore, Singapore - 2/8 2010 ~6


Ny HQ på Gustav - New HQ of Gustav


> HQ <


(m&g) Lyon, Frankrike - 18/3 2010 ~3


Tokio Hotel kommer inte besöka Guatemala

Tokio Hotel kommer inte besöka Guatemala
Radio 949 i Guatemala har meddelat att förhandlingarna att för få Tokio Hotel till landet har ställts in och de har inte gett någon mer information kring anledningen varför det har ställts in. För några dagar sedan ryktades det om att Tokio Hotel skulle komma till Guatemala den 13 november och det var till och med bekräftat, men de kunde tydligen inte komma överens om något så det ställdes in helt.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tokio Hotel Guatemala.


[Bild.de]: Katy Perry beskriver Tokio Hotel som "bögar"


Varför attackerar Katy Perry Tokio Hotel så mycket?

Allting började på MTV VMA 2008 i Los Angeles: Tokio Hotel stal priset som "Best Newcomer" från den amerikanska sångerskan Katy Perry [25]. Sångaren har fortfarande inte gått vidare från det och sedan dess har hon förolämpat killarna från Magdeburg i sin låt "Ur so gay".

I början av augusti träffades Perry och killarna i Tokio Hotel på Singfest 2010 i Singapore. Bitch-höjdpunkt: Katy sjung på scen "I can't believe I fell in love with Tokio Hotel. You're so gay and you don't even like boys." Perry lade bara till killarna från Magdeburgs namn i låten - eftersom orginaltexten egentligen lyder: "I can't believe I fell in love with someone who wears more makeup than me..." Pinsamt: Strax före rockade Tokio Hotel scenen.

Men idolen Bill lät sig inte skrämmas av denna attack
"Vad Katy gör, är inte okej. Men hon är helt enkelt bara en konstig person. Vi har träffat henne några gånger och hon har alltid varit som en liten diva", citat av 20-åringen från BRAVO.

Bandets fans har inte heller så mycket tid för Perrys anspelningar
"De är för bra för henne - och såna där saker gör det bara tydligare." skriver Melanie från Michigan på forumet "tokiohotelinternational.com" och användaren "Mariana&Tom" har endast förakt för henne: "Stackars Katy, hon är lite traumatiserad."


Engelsk översättning: Mirjam. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Reebok-tävling: Info Uppdatering!

Sidan där man kan delta är nu tillgänglig online. Det här är sidan: http://www.reebok.com/DE/more/tomkaulitz.

Innan vi börjar, har Reebok frågat Tom några frågor. De avslöjar mycket om turnélivet, speciellt på turnébussen.
Nästa fråga hittar du på Reeboks Facebook-sida den 23 augusti.

Kolla in "Kickz" butikerna i München och Berlin, för där finns också koder som man kan delta med!
Adresserna finns på www.kickz.com.

OBS! Precis som nämnt innan kan endast de som bor i antingen Tyskland, Österrike eller Schweiz delta.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Direktlänk till videon.


(intervjuer) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~1


Bigger:

Bild: Tokio Hotel Japan.


De Bravo #50/2007


Tokio på Hotel
Mer privat än så här blir det inte! Exklusivt för BRAVO visar Tokio Hotel hur de bor under turnén på hotellet - och det kan vara ensamt ibland...

Ett hotell någonstans i Berlin. Där killarna från Tokio Hotel sedan ett par dagar tillbaka [aktuell singel: "An deiner Seite"]. För BRAVO öppnade Bill [18], Tom [18], Gustav [19] och Georg [20] exklusivt sina dörrar till sina hotellrum...

Vad gör ni på kvällen efter en stressig dag?
Georg:
Jag stänger in mig själv på rummet och slappar. Jag kollar min mejl, sen går jag och lägger mig och kollar på TV.
Tom: Jag ser det lite annorlunda. För det mesta är Georg upptagen med en bild på mig och hans högra hand [skrattar].
Gustav: Jag har alltid haft en stor DVD samling och tittar på en eller två på kvällen.
Bill: Jag ringer mycket. Du skulle inte vilja se mina räkningar.

Vem pratar du med, Bill?
Bill:
Med min familj och mina vänner. Jag måste veta ifall de mår bra. Jag pratar ofta i flera timmar med dem!

Är ni ofta ledsna över att inte kunna vara med era familjer?
Bill:
Jag är ofta ledsen när jag är ensam på hotellrummet, trots att jag älskar att resa med bandet. På hotellrum blir jag ofta sentimental och deprimerad. Jag vet inte riktigt varför, men då önskar jag att jag hade min egna säng. Tom skulle aldrig erkänna det, men jag är säker på att ha när ledsen ibland. Speciellt om hans sällskap på hotellrummet har gått.

Har du någonsin gråtit över ensamheten?
Tom:
I turnébussen hör jag ofta Georg och hans näsdukar men jag är inte säker på om han gråter ifall han inte kan få någon tjej - eller ifall han använde näsdukarna till något annat [alla skrattar]!

Är ni ofta tillsammans?
Bill:
Ja, vi går ofta tillsammans till spaet och chillar.
Georg: Eller så bokar vi tid i ett rum och äter tillsammans. Då snackar vi om saker vi vill uppnå som band och fattar beslut.

Vad är det bästa ni har upplevt på ett hotell?
Bill:
Efter den sista konserten i Essen, grät fansen av glädje. De stod där med massa affischer framför hotellet, där man kunde läsa "det är roligt att se er hemma igen". Det kändes bra.

Handen på hjärtat: Vem av er kollar på porrfilm på TV i hotellrummet?
Tom:
Eftersom man måste TV-räkningarna själv, har Georg en porrsamling på datorn. Så när man checkar ut blir det inte pinsamt för honom! Men, jag föredrar riktiga tjejer och inte de på TV-skärmarna [flinar]!

Och när tog du en tjej till ditt hotellrum senast?
Tom:
45 minuter innan den här intervjun [ler]! Det är bättre att inte snacka med det andra om det här. Sanningen är att det inte händer något i deras hotellrum, det är en öm punkt liksom. Jag skulle aldrig heller skämta om det eftersom jag är mycket hänsynsfull [flinar]!
Scans: Linda. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

(m&g) Stockholm, Sverige - 4/3 2010 ~4Tack Amanda för bilderna! ♥
---
Om du har några bilder från M&G och om du vill,
kan du skicka dem till kaulitzandthegs@live.se. ^_^


RTL Punkt 12 (18/8 2010) - Katy Perry: Problem med TH


Link.


De Bravo #34/2010


Katy Perry: Problem med Tokio Hotel
"Tokio Hotel är bögar!" - "Katy Perry är en diva!" När stjärnor bråkar!

Tokio Hotel-fansen är förbannade. Katy Perry förolämpade deras favoriter. Det hände för ett par dagar sedan på Singfest Festival 2010 i Singapore. Då dissade 25-åringen dem i sin låt "Ur so gay": "I can't believe I fell in love with Tokio Hotel. You're so gay and you don't even like boys." Fräckt!

Och det speciellt pga att Tokio Hotel-killarna Bill, Tom, Georg & Gustav stod på samma scen - Katy visste att bandet skulle höra. Och det är inte första gången som den amerikanska sångerskan går på de fyra killarna från Magdeburg. Hon är särskilt ute efter sångaren Bill Kaulitz [20]. Gång på gång dedikerar hon låten "Ur so gay" till honom. Men varför är hon så arg på sångaren? Uppenbarligen: Sedan MTV VMA 2008 i Los Angeles, verkar Tokio Hotel vara ett hot för pop-lady. Då förlorade Katy Perry mot de fyra i kategorin "Best Newcomer".

Hon verkar ännu inte ha gått vidare från det. Bill å andra sidan hanterar det lugnt: "Det Katy gör, är inte okej. Men hon är helt enkelt bara en konstig person. Vi har träffat henne några gånger och hon har alltid varit som en liten diva", avslöjar 20-åringen. "Men det finns många ytliga personer i musikindustrin."

Peng! Där satt den! Låter som: Rensa ringen för rond två av Star-Duellen!
Engelsk översättning: Mirjam. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

(intervjuer) Singapore, Singapore - 4/8 2010


Bigger:

Bild: Tokio Hotel Japan.


Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010 ~11
På turné med Tom Kaulitz - Tävlingen börjar NU!


Tror du att du drömmer? Inga problem, det är verklighet.

Med lite tur kommer vi att skicka dig tillsammans med Tom Kaulitz på en exklusiv resa till en konsert inklusive hotell, backstage biljetter, en tur i turnébussen och mycket mer. Kolla in våran Facebook för mer updateringar!

Från och med 5 augusti har vi gömt biljetter i utvalda Reebok Classic skor, som ska köpas i par. Med dessa biljetter kommer du att hitta en personlig kod, som du använder till att registrera dig här på Reebok.com. Självklart kan du även delta gratis. Mer information om det hittar du genom att klicka på "Sign Up" och "Postweg".

Informationen som står när man klickar på "Postweg"
Du kan få en gratis kod genom att registrera dig för vårt nyhetsbrev eller genom att skicka oss ett vykort med din emailadress till följande adress. (adressen till Reebok-kontoret står nedan).
---
OBS! Tävlingen är endast för de som bor i antingen Tyskland, Österrike eller Schweiz.
>> Gå till tävlingen HÄR! Good luck to all who participate in this! :)

Engelsk översättning: Ines. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Ro Bravo #17/2010 - (Rumänien)


Alexa Chung Show. New York City, New York - 19/10 2009 ~2

HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


Bill och Tom - Black and white


(backstage) San Remo, Italien - 19/2 2010

Tokio Hotel med en dirigent - de spelade tillsammans och framförde "WBMW".

Bigger:


MTV EMA @ Facebook undrar...


MTV EMA undrar alltså vilka fem band vi skulle vilja nominera för Best Rock EMA-priset på årets gala. Ni vet vad ni ska göra, va? Kommentera "Tokio Hotel, Tokio Hotel, Tokio Hotel, Tokio Hotel, Tokio Hotel" såklart! XD Givetvis måste ni vara medlem på Facebook för att kunna slänga in en kommentar till deras inlägg. Här är MTV EMAs profil:
>> http://www.facebook.com/MTVEMA

Gabriel Simas @ Twitter - 17/8 2010


Gabriel Simas, musikproducent och konsertarrangör i Sydamerika, har pratat med Tokio Hotels agent i Latinamerika och 5 konserter i december har blivit bekräftade. Brasilien, Chile och Venezuela ingår i paketet - de kommer alltså spela där enligt Gabriel. =)

[Popline.MTV.com]: TH kanske kommer till Brasilien 2010


Tokio Hotel i Brasilien: Bandet kanske kommer till landet 2010
Vad kan vi vänta oss av år 2010 om vi har Rock in Rio nästa år igen? Ett flertal internationella konserter. Om du tror att listan av uppträdanden är klar, borde du tänka om för det kommer mer. Tokio Hotel kan finnas med på den listan.

Det tyska bandet, som aldrig har varit i Brasilien, har redan bekräftat att "vi har fem konserter i Latinamerika i slutet av 2010". Det uttalandet gjordes på bandets officiella blog nu i måndags, den 16 augusti. Just nu har inga konsertarrangörer bekräftat besöket av bandet.

Tokio Hotel har inte lagt ut några datum och platser för konserter i landet. Men spring till affären och köp bandets senaste DVD "Humanoid Live" och gör er redo!
Engelsk översättning: Ana. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Rykte: Tokio Hotel till Ukraina?

Om det blir en andra del av turnén "Welcome to Humanoid city", kan Tokio Hotel komma att besöka Ukraina. Konsertarrangören "JSA" i Ukraina sade efter ett fanparty i Kiev den 15/8 2010 att det var möjligt att få bandet till huvudstaden i Ukraina när killarna meddelar nya datum - Källa. På deras hemsida står det även att de förhandlar med bandets management om ett besök. Om något mer kommer ut så uppdaterar jag! :)

Mininyheter - 16/8 2010

¤ Nytt blogginlägg av Tom (han skriver om planeringen av spelningar i Latinamerika och har lagt ut två nya bilder) med svensk översättning - här.

¤ Universal Music Mexiko har inte fått någon bekräftelse på att Tokio Hotel kommer att närvara vid årets Kids Choice Awards i Mexiko den 4 september. Det enda som Universal Music Mexiko kan säga är att det blir en turné i Latinamerika i slutet av året, inget mer.

¤ Enligt Ninette Murk, grundare av organisationen Designers Agaist AIDS (DAA), så kommer Tom och Bill att delta i ett projekt. Mer information kommer att komma ut nästa månad.

(utanför hotellet) Stuttgart, Tyskland - 6/5 2006


[HotxPress.com]: Kollar in med TH - smygtitt intervjun


Detta inlägg är för de oberäkneliga globala hardcore Tokio Hotel fans där ute som bad
om en smygtitt på denna intervju eftersom de inte kan få tag i ett exemplar av tidningen.
Tokio Hotel behöver ingen presentering. Några månader efter uppträdandet i Petaling Jaya, återvände killarna från Tyskland för att rocka loss igen. Bandet, som är skapat av den excentriska sångaren Bill Kaulitz, hans tvillingbror och gitarristen Tom, basisten Georg Listing och den alltid-lika-tysta trummisen Gustav Schäfer, har gjort ett namn för sig själva som det grundläggande rockband till tonåringar med hits som "Monsoon" från deras första album Scream och "Automatic" och "World Behind My Wall från deras andra engelska album Humanoid. Klädd i sina egna unika kläder, satt sig de excentriska killarna ner med oss och pratade om bläkfisken Paul, galna fans och månen.

Ni reser konstant till nya platser och träffar nya fans. Det måste vara tröttsamt när folk fortsätter fråga varför erat bandnamn är Tokio Hotel.
Bill:
[skrattar] Ja, det är alltid den första frågan. Jag vet inte hur många gånger vi har fått den frågan.

Hur känns det för er att ni konstant måste svara på den frågan?
Bill:
Vi är vana vid det men jag är alltid lite ledsen över att de inte har några andra frågor till oss! Vi har aldrig funderat på att byta bandnamn för då måste vi börja om igen.

Vad inspirerade er att göra musik tillsammans?
Bill:
Vi startade när vi var 7 år gamla och våran låtsaspappa är med i ett rockband och  han kunde spela massa instrument. Han spelade gitarr, lite trummor och bas. Han ställde en gitarr i vårat rum och Tom började spela.
Tom: Vi hade våra egna gitarrer, vi började spela, skrev några låtar, stack och spelade direkt och en dag lyckades vi träffa Gustav och Georg på en pub.
Bill: Det var väldigt tydligt att vi ville göra musik. Vi började när vi var 7, så det var ganska tidigt.

Vad tar ni med er när ni ska uppträda`
Bill:
Definitivt min egna mikrofon, eftersom jag tycker det är ganska äckligt att dela med någon annan. [skrattar]
Tom: Jag har min charm. Vi har några små saker, som en kedja.
Georg: Jag har alltid på mig det här bältet på scen.
Har ett kvinnligt fan någonsin försökt stjäla det? Seriöst, ni har galna fans!
Georg:
Nej, de har aldrig försökt [skrattar].

Vi vet att Fotbolls VM är över och vi är säkra på att ni har hört talas om den ökände bläkfisken Paul. Om ni fick chansen att be Paul förutspå något för er, vad skulle det vara?
Bill:
jag vet inte. Kanske att vi skulle fråga när vi kunde få chansen att åka till Tokyo. Vi hoppas att vi kan åka dit i år men det skulle vara intressant att höra vad Paul har att säga.
Så inget personligt?
Tom:
Du menar något som har med äkta kärlek att göra? Nej.

Hela intervjun kommer att finnas med i nummer 154 av Hot Magazine som kommer ut på onsdag.
Det här är glaset som Bill drack ur på intervjun:


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Tvillingarna live i Singapore


(signering) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~10
Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010 ~10
Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~65


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning 7-14e Augusti 2010.
#227 - Lördagen den 14e Augusti 2010:

Graffiti i minityrformat
Tumblingerstraße i München - Coolt!

Video - Vimeo: Tumblingerstraße.
#228 - Måndagen den 16e Augusti 2010:

The Show Must Go On! 
På väg till Latinamerika! Just nu håller vi på att planera fem spelningar (i av 2010) i Latinamerika....en uppdatering med mer detaljer kommer snart.


#229 - Onsdagen den 18e Augusti 2010:

Oavgjort!

Video - Vimeo: Dancing Pigeons - Ritalin.
#230 - Söndagen den 22a Augusti 2010:

Sakters on fire...

Video - Youtube: Burn Ignite - Ride Feat Steve Berra.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Tokio Hotel med i Rock Band 3


Det finns inte så många tyska band som är internationellt kända, men som MTV Games meddelande idag, kommer två utav dem att finnas med på Rock Band 3. Det ena är Rammstein med "Du Hast" och det andra är Tokio Hotel med "Humanoid". Medan kan ni se alla kända musiker, som reggaelegenden Bob Marley. [...]

Låtlistan:
Bob Marley & The Wailers - Get Up, Stand Up
INXS - Need You Tonight
Poni Hoax - Antibodies
Rammstein - Du Hast
Roxette - The Look
Tokio Hotel - Humanoid
HIM - Killing Loneliness
Maná - Oye Mi Amor
Slipknot - Before I Forget
War - Low Rider

Beställ HÄR från och med den 29 oktober 2010 för 59,99€.

Superfã Teen #8/2010 - (Brasilien)

Tokio Hotel - Durch den Monsun: 5 år!


Link.


JH Wilthen firar Tokio Hotel


Link | Videon är utlagd den 14/11 2008 så den är inte ny om ni tror det! :p
Härlig, men gammal med andra ord. XD Tror ni killarna har sett den här själva? XD


Flash! #367/2010 - (Portugal)


Intimt med Bill och Tom
De är världens mest älskade tvillingar, bröderna Kaulitz, från Tokio Hotel. Så lika, men ändå så olika...

De föredrar att inte prata så mycket om deras privatliv, i ett försök att bevara de ökande trakasserierna från pressen. Men i en väldigt intim intervju med en italiensk tidning, har tvillingarna Bill och Tom gjort avslöjanden som har gjort oss chockerade. Till exemepel: "Ibland är jag avundsjuk på Toms sätt med tjejer", berättar Bill, som har varit ensam sedan han var 14 år gammal. "Jag kan inte närma mig fansen och säga "du, du och du till mitt rum", men Tom kan" avslöjar han.

Bill, den stora idolen, pratade om den påstådda homosexualiteten. "De fans som fortfarande frågar mig om jag är bög eller inte, stör mig. [...] Jag har gillat smink och David Bowie sen jag var liten." Trots att en av dem är mer vågad och den andra är väldigt blyg, erkänner Bill och Tom att de har "samma känslor, som om vi levde i varandras kroppar"!
Engelsk översättning: Vanessa. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

(utanför hotellet) Mannheim, Tyskland - 22/9 2007Bilder: Farbenfrei.


(backstage) Zürich, Schweiz - 14/4 2007


Tokio Hotel & Durch den Monsun - 5 års jubileum idag!Link | Just nu är det 1 740 112 videovisningar, kan det bli 2 000 000? XD
---
Klockan är över midnatt, gott folk och det betyder 15 augusti: 5 långa år med Tokio Hotel och Durch den Monsun. Underbara långa 5 år. Det blir massa fan-träffar idag, bland annat i Sthlm och GBG. Jag antar att de flesta av er redan känner till det och hoppas alla som åker och samlas får det riktigt roligt! :) Fira ordentligt! :) Har ni några fina fan-minnen ni vill dela med er av? När och hur blev ni fans? Släng gärna in en kommentar om något som har med bandet att göra. ^_^


Nijmegen, Holland - 14/6 2008

HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting


Rykte: Tokio Hotel till Kids Choice Awards 2010?


Enligt Kids Choice Awards Mexiko 2010's Facebook så kommer Tokio Hotel närvara vid prisutdelningen den 4 september tillsammans med bland annat Jonas Brothers och Justin Bieber. Killarna är som ni säkert redan vet nominerade i kategorin "Favorit låt" med "World Behind My Wall" och ni kan rösta HÄR! Vi vet ännu inte ifall de kommer närvara, men om något mer kommer ut och blir bekräftat, uppdaterar jag! :)

Singfest Festival. Singapore, Singapore - 3/8 2010 ~4Dagens bild - Gustav¤ Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning här!


MTV World Stage. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010 ~3

Super HQs:
(signering) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~9

Tokio Hotel America intervjuar Martin Kierszenbaum

Tokio Hotel America har intervjuat Martin Kierszenbaum (chef på Interscope Records och CD för dotterbolaget Cherrytree Records samt låtskrivare - han skrev bland annat "Dogs Unleashed" med Bill Kaulitz) och han snackar lite om hans jobb. Dock har jag bara översatt det som handlar om Tokio Hotel i intervjun. Ni hittar källa länken längre ner. =)Kan du beskriva ditt första möte med Tokio Hotel för oss?
Martin Kierszenbaum:
Det var i Paris, i en hotellobby. Killarna var jättetrevliga och karismatiska som vanligt.

Hur och när upptäckte du Tokio Hotel?
Martin Kierszenbaum:
Jag upptäckte dem online. Jag såg orginalvideon för "Scream" på tyska och blev hysterisk.

Om du var tvungen att associera eller beskriva varje Tokio Hotel medlem med endast ett ord, vilket ord skulle du använda för varje medlem? Vilket ord tror du de skulle använda på dig?
Martin Kierszenbaum:
Bill - Supernova. Tom - Kvick. Georg - Snäll. Gustav - Noggrann. De skulle troligtvis beskriva mig som president, haha!

Vilket är det mest effektiva sättet för de amerikanska fansen att stötta Tokio Hotel? Skulle du rekommendera en fanbegäran till radiostationer för mer speltid? Vad tycker du om "Street Teams"?
Martin Kierszenbaum:
Jag älskar när fansen engagerar sig i att hjälpa sitt favoritband att sprida deras musik. Det gör jag också. Orden ur munnen är fortfarande det mest effektiva sätt att få någon att lyssna på musik. Det gör en varaktig förbindelse och det är givande att vara den som presenterar musiken till vännerna. Det är kul.

Vem ser du som har mest fokusering gällande affärer med Tokio Hotel? Ingen? Alla? Vem är mest involverad i studion? Mest involverad på marknadsföringen av saker?
Martin Kierszenbaum:
Jag tycker att gruppen verkar ta besluten som ett team på alla dessa ämnen.

Hur skulle du definiera "dragning" i fråga om Tokio Hotel och musikindustrin?
Martin Kierszenbaum:
Jag är inte så säker att jag förstår frågan. Tokio Hotel har mycket dragning. De har fans som stöttar dem och deras musik och det är underbart att se och vara del av.

Var det svårt att säkra ett amerikanskt utsläpp för Humanoid City Live DVDn/CDn? Vad involverade det?
Martin Kierszenbaum:
Nej. Det var viktigt för mig att släppa den för de amerikanska fansen så vi prioriterade det. Förpackningen gav lite problem eftersom det inte passade den normala konfigurationen av produkten här, men vi lyckades och fick ut den.

Finns det några planer för Tokio Hotel i Usa för tillfället? Nästa år kanske?
Martin Kierszenbaum:
Åh, jag försöker. De har många åtaganden runt om i världen. Jag hoppas att de kommer till Usa. Jag gör dem rutinmässigt galna med min begäran att göra det.

Om vi kunde utnyttja den amerikanska fankraften, vad kan vi göra för att hjälpa till för att få Tokio Hotel i Usa?
Martin Kierszenbaum:
Vi kan alla fortsätta med att skriva till bandet och försäkra dem att vi vill se dem i Usa. Vi kan också stötta det genom att köpa lagliga kopior av musiken.

Har Tokio Hotel någonsin pratat med dig om målen de har för sig själva i Usa? Om ja, kan du dela med dig av dessa med oss?
Martin Kierszenbaum:
Tokio Hotel har berättat för mig att de alltid vill ge sitt bästa för sina fans oavsett vilket land de bor i. De verkar verkligen gilla att vara i Usa när de är här.

Kan du beskriva processen att skriva "Dogs Unleashed" med Bill Kaulitz och de andra låtskrivarna (Dave Roth, Pat Benzner och David Jost)? Vad var inspirationen för låten?
Martin Kierszenbaum:
Det var i stort sett de som involverade mig i det. Mitt bidrag till den låten var främst låtens koncept och titel.

Vilken är din favorit låt från Humanoid? Favorit låt(ar) från de tidigare albumen?
Martin Kierszenbaum:
Det är svårt att välja. Jag har alltid gillat "Rescue Me". Från det senaste albumet, är det "Automatic". Det är förmodligen min favorit Tokio Hotel låt idag.

Vad är eller har varit den största utmaningen att marknadsföra Tokio Hotel på den amerikanska musikmarknaden?
Martin Kierszenbaum:
Den största utmaningen är att försöka hålla takten vi skapade på det tidigare albumet med MTV och speltid i radio med "Monsoon" utan att bandet måste komma och besöka regelbundet.

Har du varit på en Welcome to Humanoid City-konsert? Om ja, vilken och vad gillade du bäst?
Martin Kierszenbaum:
Jag kunde inte åka till Europa. Jag tittade på DVDn. Bill på motorcykeln är ganska grymt.

Vad tror du är den nästa "stora möjligheten" för Tokio Hotel?
Martin Kierszenbaum:
Jag tror att bandet måste fortsätta göra bra musik och bra videor. Då de gör det, börjar möjligheter skapas för dem för att fortsätta förbinda och utveckla en nära kommunikation och djup relation med sin publik. Det är vad musik handlar om.

Vilket råd skulle du ge Tokio Hotel med vad de skulle behöva göra i Usa för att kunna bli framgångsrika här?
Martin Kierszenbaum:
Kom på turné!

Kan du berätta en sak för oss? Spelar Tom en vanlig gitarr på "Humanoid" (låten) på albumet, eller är det en studio/ProTools magic?
Martin Kierszenbaum:
Det är upp till Tom att avslöja.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


(lämnar hotellet) Madrid, Spanien - 6/4 2010


Rykte: Tokio Hotel till Argentina den 19/11 2010


Den kända argentinske journalisten och värden för TV showen "La Viola", Bebe Contempomi, skrev på sin Twitter att det finns källor som hävdar att en konsert i Buenos Aires, Argentina är nästan helt bekräftad och kommer att äga rum den 19 november 2010 i en arena (GEBA) med kapacitet för 18 000 personer. Bebe Contempomi är en journalist som ofta intervjuar rockband och är väl insatt när de är på argentinsk mark. Förhoppningsvis stämmer det här, inget är såklart bekräftat från bandets håll (management eller skivbolag) än, men vi får väl hålla tummarna. Uppdaterar om något nytt kommer ut! ^_^

Bravo.de: Intervju med Tom Kaulitz


Tom Kaulitz som reklamstjärna!
På fotograferingen för hans Reebok-kampanj, berättade Tokio Hotel gitarristen Tom för oss varför det är förbjudet med tjejer på turnébussen, vad de gör på turnén för att slappna av och hur han skulle beskriva hans och Bills klädstil.

Tom och kvinnor i turnébussen?
Tom:
Vi har faktiskt knappt några regler inom bandet. Vi har i stort sett bara en, och det är ett förbud att ha tjejer på turnébussen. Det betyder att den som vinner den här tävlingen, blir ett undantag. Jag tror inte att det har varit någon främling inne i bussen förut. Nej, vi har haft en fotografering där men bortsett från det så är det hemligt. Vi har två turnébussar, så bandet är uppdelat. Georg och Gustav har en, och jag och Bill har den andra. Vi har två separata två badrum, två stora sängar, jag har haft mina hundar med mig för första gången, vilket betyder att man kan vara helt avslappnad på turnébussen. Vi kollar på filmer, slappar på sängen med hundarna..

Hur ser det ut på turnébussen?
Tom:
För att vara ärlig så gillar jag att vara i bussen. Jag tycker det är härligt! Man känner sig så hemma där, det är som ett vardagsrum på hjul. Den här gången tog vi med oss lådor med saker som om vi skulle flytta. Vi har allt med oss, ljus, dekorationer hemifrån och vi dekorerar det därinne som vi vill ha det. Jag och Bill har ungefär 20 resväskor, vi har en stor garderob där och det är verkligen som hemma. Det är väldigt mysigt. Och när vi har en sån stor scen som på den här turnén, är man väldigt tacksam när man kan ligga och chilla i turnébussen efter konserterna.

Tom och kvinnor i turnébussen? Vad gör man när det är tråkigt?
Tom:
Jag måste säga att ibland försöker jag lura Bill. Vi är på turné i två månader och självklart kan jag aldrig helt vara utan kvinnor, vilket betyder att jag alltid försöker lura honom i hemlighet, men ingen borde veta vad som händer där inne. Men vi har tvspel, Twister och sånt. Det finns alltid något vi kan göra och bortsett från det så tar vi pauser på parkeringen. Vi reser med 11 lastbilar och 6 bussar, så vi har alltid som ett bensinstationsparty.

Skillanden på lägenhet och buss. Vad händer?
Tom:
Att vakna upp i turnébussen är inte alltid lika underbart som att vakna upp hemma. På turné filmar vi alltid som en dokumentär så att folk får se hur vi lever och det är inte så glamoröst som alla tror eftersom vi har en tv på bussen, men det är fortfarande bara en buss där man sover i två månader och då får man mer respekt för varandra. Vi kan sova en hel dag och vi firar inte så mycket. Normalt dricker man väl lite eller festar, men på turné gör vi aldrig det. I bussen har vi tedrycker, så det är mer lugnt på så vis.

Badrum på turnébussen?
Tom:
Ja, vi får specialbyggda toalettrailers för turnér kan man säga. Självklart så är det bara bandet som är tillåtna att använda dem och öhm.. Ja, det är som en trailer och det finns persinenner och en stor dusch, en tropisk dusch, ett handfat - allt man behöver i stort sett, det är väldigt bra. Vi lät detta byggas speciellt för turnén eftersom på bussen finns det bara en toalett där man inte är tillåten att göra "nummer två". Det är inte så bra, men vi har en extra toalettrailer den här gången och det kommer bli perfekt.

Förberedelser för konserterna? Regler?
Tom:
Precis innan konserten... Tja, vi gör ett soundcheck, som faktiskt är lite dumt eftersom det låter likadant varje gång. Vi har våra helt egna grejer med oss, vi har vår egen teknik, vår egen scen, vår egen produktion.. Och... Öhm.. våra förberedelser består av att göra ett soundcheck varje gång. Det betyder att vi alltid går in i arenorna, kollar hur det ser ut inför kvällen och spelar en eller två instrument för att få in känslan. Resten av tiden är vi bara backstage och gör intervjuer. En och en halv timme innan konserten, det här är den gyllene regeln, samlas vi tillsammans i ett rum och är nervösa tillsammans. Ingen är tillåten att störa oss eller komma in. Då är vi alla riktigt nervösa.

Georgs ritual?
Tom:
Georg, vår basist, måste alltid gå på toaletten innan en konsert. Det är väldigt viktigt, att han gör "nummer två" innan vi kliver på scen eftersom det ger oss tur. Det har alltid varit så, vi har säkert redan spelat runt 3000 konserter än så länge, och varje gång har han varit på toaletten innan och det måste förbli så.

Och vad pratar ni om innan en konsert?
Tom:
Det är inget speciellt egentligen, vi pratar om allt. För det mesta snackar vi skit om Georg och irriterar varandra men egentligen är vi bara nervösa. Det kommer faktiskt ut massa skit snack. Det borde inte finnas en kamera i närheten, för vi snackar bara skit.

Kommer vinnaren att få uppleva hur en rockstjärna bor?
Tom:
Ja, självklart.. Tja, jag ser fram emot det eftersom man får en glimt av ett turnéliv. Och det här är, som jag sa, inte som man tror att det är. Jag har alltid trott "ok, ett turnéliv är avslappnat. Man spelar sina låtar på kvällarna och sen är det lugnt. Man tar lite sprit och det är fest, och sen går man backstage där det finns champagne och kanske en jacuzzi och allt är bara underbart". Men sanningen är att man går backstage och ser kalla, gråa väggar och mycket mer än så händer inte. Vi har ett litet fat med godis på bordet och.. Öhm, ja. Jag tycker det är bra att folk får se hur det egentligen är på en turné. Men som ny till det kanske man tycker det är häftigt i början, eftersom man aldrig har varit med på en turné tidigare. Man ser bussen och... Jag minns fortfarande när jag såg våran buss för första gången. Jag var sjukt imponerad och tänkte att det skulle bli grymt, men när man sover där inne i två månader och gör allt där inne, tycker man inte det är så grymt längre. Öhm.. Men jag tycker det är ganska bra, man får verkligen upp ögonen för hur det är och den dagliga rutinen. Det är inte så att alla dagar är helt annorlunda, dagarna är faktiskt likadana. Man har ett schema - man kommer på morgonen till arenan, troligtvis innan man har duschat, man går ett soundcheck och sånt, sedan intervjuer och sen är man nervösa tillsammans och till sist går Georg till toaletten och sen är man klar för konserten.

Inredning/Ansträngning?
Tom:
Alla kommer in i arenan och sen är konserten, man tar det bara som det är. Man vet inte hur mycket ansträngning det ligger bakom. Och jag tycker det är ganska intressant att se 150 människor som går in i arenorna på morgonen, alla med sina hjälmar och bygger scenen på två ändar av arenan. Och sedan är det soundcheck, man kollar så lamporna funkar och så. Och det är också ganska intressant att se hur hektiskt det är, när vi kliver av scenen till exempel.

Distraktion/Avkoppling?
Tom:
Den här gången tar vi våra hundar med oss, vilket är riktigt härligt och vi har inte gjort det tidigare. Det betyder att man antagligen kan åka till någon skog någonstans med hundarna och gå på promenad eller så. Och förutom det.. Jag är faktiskt en passionerad förare, jag tycker det skulle vara häftigt ifall jag tog med mig min egna bil och köra omkring med den om jag ville. Men det skulle betyda att jag var tvungen att hyra någon som skulle köra min bil bakom bussen och ifall jag ville, så kan jag köra den själv också. Men det är verkligen långt emellan våra stopp så.. På den här turnén kör vi också i tre dagar utan att stanna i vissa fall, så vi är på turnébussen i tre dagar utan att stanna någonstans eftersom vi måste köra från till exempel Moskva till.. Öhm.. Jag vet inte vart, och det är 3000 km med planen eller så. Och med sådana bussar lär det ta väldigt lång tid. Jag har redan kört våran turnébuss en gång! Är jag ens tillåten att säga det? ..men det var på en privat väg som jag körde våran buss en gång, utanför arenan typ. Det var inte så lätt.

Beskriv din klädstil jämfört med din bror?
Tom:
Hur skulle jag beskriva min stil? Det finns faktiskt ett specifikt ord.. att beskriva den... Tja, "extremt snygg" skulle jag nog kalla det. Nej, men jag behöver frihet, det måste se bra ut också och framför allt måste jag kunna röra mig i dem och det måste vara bekvämt. Jag är inte den typen som bär extremt tighta kläder, som är obekväma och sånt, det ser verkligen sjukt ut. Min tvillingbror, till exempel, ser verkligen sjuk ut när han springer omkring i sina tighta kläder. Och för mig är det viktigast att jag känner mig bra i det. Det måste se bra ut och man måste må bra, avslappnat liksom. Jag måste säga att tack vare min kroppstyp så kan jag alltid bära extremt stora byxor.

Kommer vi få se Tom i en kostym någon gång?
Tom:
Jag har burit en kostym en gång i mitt liv. På ett speciellt event, ett privat. Det såg extremt bra ut måste jag säga. Jag kan faktiskt bära vad jag vill. Men privat så måste det kännas bra, det är alldeles för tight i en kostym och jag är en ganska muskulös kille. Och.. Det är ganska svårt att hitta något för mig. Om jag kunde välja, skulle jag alltid ta något bekvämt.

Giftemål i en kostym? Hur skulle det se ut? Vilka skor?
Tom:
Jag skulle ha Reebok-skor, med kostymen. Men jag skulle definitivt ha en vit kostym med vita sneakers, det tycker jag är coolt. Jag hade faktiskt det på det privata eventet, jag bar en vit kostym och vita sneakers - det såg väldigt bra ut. Jag menar, finskor och sånt är inte riktigt min stil om jag ska vara ärlig.

Men scenkläderna då?
Tom:
Skillanden på den här turnén är att vi alla har scenkläder. På de tidigare turnérna var det bara Bill som hade en scenoutfit.. eller flera scenoutfits.. Och jag hade alltid olika kläder. Tänk er, det är ganska jobbigt när man alltid måste ha olika kläder för 35 konserter. Då måste man ta med sig ungefär 20 väskor bara för konserterna. Och den här gången har vi alla kläder, extra för scenen, och de är lite mer specifika - de matchar varandra den här gången. Turnén heter "Welcome to Humanoid city", vilket betyder att allt är mer åt framtids-hållet. Och jag tycker att Bill står ut extremt mycket, min outfit är mer avslappnad och lite som jag kan tänka mig att ha privat. Men ja, det är lite mer åt framtids-hållet, mer.. Funky.

Skopassion - Sneaker!
Tom:
Det är alltid viktigt för mig att jag har passade sneakers för alla kläder jag har. Det betyder att jag har dem i alla färger, skosnören, alla möjliga sneakers. Jag tror jag har... Jag vet faktiskt inte hur många men de är verkligen många. Hemma har vi nyligen satt upp som ett litet lagerrum där man typ, öhm, kan gå in. Det är som en gå-in-garderob, öhm, där man kan gå in och så vet jag "Ok, idag ska jag ha en gul tshirt, nu behöver jag gula sneakers." Och jag har verkligen en, tja... stor samling. Det finns massor. Som jag sa, varje vecka, läggs typ 10 nya par skor dit.

Sneakers så du kan springa bättre från kvinnor?
Tom:
Nej, inte alls. Jag springer inte ens fort, pga mina låga byxor så kan jag inte springa fort. Öhmm.. Men nej, det är inte så alls. Som jag sa så är det alltid viktigt för mig att färgerna matchar. Och de andra skrattar alltid åt mig eftersom de bara har typ fem par skor eller nåt, och jag har.. Men mina skor ser alltid nya ut också, det är viktigt för mig. Jag hatar när de är smutsiga eller så. Och jag har dem i alla färger. När det är ett rött skosnöre i en sko, måste jag hitta något i samma färg i mina kläder. Det måste finnas öhm.. Öhmm.. Rött någonstans i mina kläder då.

Varför en fotografering för Reebok?
Tom:
För mig är det viktigt att jag gör något sådant som är äkta och min grej. Och det är samma sak med scenkläderna, jag skulle aldrig sätta på mig något som jag inte kan representera personligen. Jag har burit Reebok sen jag var... Två år, och.. Öhhm.. Så, det är alltid väldigt viktigt för mig. De gör helt enkelt fantastiska skor och jag kan representera dem. Det är alltid det viktigaste för mig, jag skulle aldrig kunna se mig själv göra reklam för finskor. Det skulle bli ganska svårt för mig.

Intervjuare: Jag tror inte någon skulle köpa det från dig.
Tom: Jaja, kanske inte. Men jag måste säga att det ser bra ut på mig. Det är så det är, allting ser bra ut på mig.

Har du roligt som modell? Olika fotograferingar efter en annan? Denna gång ensam?
Tom:
Ja, definitivt. Här måste man verkligen göra sig utsägbar. Normalt sätt på fotograferingar är det bara ett eller två ämnen, man står framför kameran och klick klick, så är det klart. Men när måste man verkligen göra sig utsägbar, men det gör det hela roligt, definitivt. Och framför allt så gör jag det här ensam så det är betydligt mer okomplicerat än ifall jag hade de andra snubbarna med mig. Så, det är verkligen grymt. Fotograferingen gör det väldigt roligt och det är ett bra team och något nytt, inte de typiska sakerna liksom. Här man kan aktivera sig själv på ett sportigt sätt.

Varför passar den nya Reebok-kampanjen dig?
Tom:
Ja, absolut. Absolut. Den passar mig väldigt bra.. Jag tror också att det vi gör här är en väldigt bra sak, med tävlingen och det, att folk kan följa oss. Och för oss som ett band, är kontakten med våra fans väldigt viktig. Det är väldigt bra, definitivt. Och även med våran nästa turné, kommer allt luta lite åt framtid-hållet. Vårat album heter "Humanoid", allting är väldigt futuristiskt. Jag tycker definitivt att det matchar väldigt bra.

Om vinnaren är kvinnlig, kan något mer inträffa?
Tom:
Tja, det kan jag inte utesluta. Saken är den att i vårat band är två redan tagna, basisten och trummisen. Bill är fortfarande ensam, och jag.. Jag har faktiskt en ny tjej varje dag. Tja, det betyder att jag inte kan utesluta det med mig. Det beror på hur det utvecklas, om du är på samma våglängd. Men jag kan definitivt inte utesluta något.

Hör musik, livsstil, konst ihop?
Tom:
Vi blir ofta frågade "hur går det med din styling?" och så vidare, "var det någon som stylade dig?" och för oss har det alltid varit extremt viktigt att, oavsett om det är Georg, Gustav, mig eller Bill, vi är hur vi står på scen. Det är vi till 100 %. Bill ser helt galen ut eftersom han vill, ingen säger åt honom att se ut så. Och samma för mig, jag skulle aldrig låta någon bestämma över vad jag ska ha på mig. Så jag tycker att stylingen, konsten och musiken hör ihop för när man inte kan representera vad man gör till 100 %, då är det inte äkta, och det har alltid varit det viktigaste för oss. Och jag tycker att med musiken så är det så, alltid när jag har lyssnat på musik och gillat artisiterna, vill jag alltid gilla killens personlighet och lära känna honom och jag vill gilla hans stil. Det är därför man spelar in musikvideor, eftersom det helt enkelt hänger ihop. Personligheten, stylingen, musiken, jag tycker att allt de hör ihop. Om jag tycker att något suger, skulle jag inte vara ett fan längre. Tja, när jag är ett fan av en artist eller hans musik, är jag också ett fan av hans personlighet - jag är ett fan av allting om artisten.

Engelsk översättning: Petush & Mirjam. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon.

[MTV Buzzworthy.com]: Total Tokio Hotel Wünder Post!


Total Tokio Hotel Wünder Post!
OK. Det var ett tag sedan vi lade upp ett RIKTIGT, ordenligt Tokio Hotel inlägg. Så här, inte i någon speciell ordning, är ALLT ni behöver veta om Tokio Hotels summar. Trots att ni redan vet det.

1) Denna bild? Ja, det är stämmer, den är från Tokio Hotels resa till Taipei i maj, som är väsentligen den mörka medeltiden, men det är helt enkelt den bästa bilden som någonsin har tagits.

Den där lilla flickan till höger har GRYMMA boots dessutom.

2) På tal om skor, TOM är SKOMODELL! FÖR REEBOK.
3) Tokio Hotel rockade MTV World Stage i Malaysia den 31 juli.
4) Tom pratar om att signera bröst. Alla skrattar; ingen är chockad.
5) Humanoid City Live hamnade på plats #1 i Tyskland och Frankrike!!
6) Tokio Hotel rockar Singapores Singfest den 3 augusti. Bill reflekterar på bandets tidiga potential för hemlöshet.
7) Det blir uppenbart att Bill ser fantastisk ut i rutigt.
8) På något sätt frågar folk FORTFARANDE vad namnet "Tokio Hotel" betyder. Bill avslöjar att hela bandet tror på utomjordningar. Sanningen finns där ute.
9) Killen från "Phoenix New Times" säger flera billiga kommentarer på Tokio Hotel och deras fans. Resultat: Killen från "Phoenix New Times" låter helt enkelt som en idiot. Tokio Hotel fans FTW!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tokio Hotel live i Luxemburg - 22/2 2010

HQs:
Free Image HostingFree Image Hosting
Bilder: Sebastian Steffens | Uppdaterar inlägget när/om fler bilder kmr ut.


Reebok fotografering. Hamburg, Tyskland - 2010

HQs:Bilder: Rasmus Kaessmann.


[Grazia-Magazin.de]: Sportsvän - Tom Kaulitz modellar för Reebok


Sportsvän: Tom Kaulitz modellar för Reebok

Enligt han själv äger han tusentals sneakers, nu har Tom Kaulitz fått ett eget modellkontrakt - för skor, såklart. I den nya Reebok-kampanjen är Tokio Hotel gitarristen vanligt avslappnad och nöjd med den odelade uppmärksamheten.

Han har en helt annan känsla för mode än sin androgyna tvillingbror Bill, Tom Kaulitz är även han ett modeoffer men på ett bra sätt. Nyligen avslöjade den 20-årige Tokio Hotel gitarristen att han köper 10 nya par sneakers varje vecka och förvarar sin samling i ett separat lager.

Nu provar sneaker-fanet på att vara modell - självklart för sportskor. I den nya kampanjen för Reebok, poserar Tom sportsligt och med en gitarr. En speciell höjdpunkt för reklamen: Koderna i Reeboks skolådor ingår i en tävling. Första pris: En plats på turnébussen med bandet!

"Kontakten med fansen är extremt viktig för oss!", säger Tom om tävlingen.

Vi hoppas att Reebok-lagret är fullt till bristningsgränsen.
>> En backstage-rapport från fotogrageringen finns här!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Skiss på en av Bills kostymer


Jag har även lagt till en ny HQ bild (på Georg) från repningen i London i detta inlägg.


Rykte: Tokio Hotel till Costa Rica?

Det har sagts på flera TV kanaler den senaste tiden att Tokio Hotel kommer att besöka Costa Rica och spela, men inget är säkert ännu - ingen överenskommelse finns, så därför väntar vi alla just nu på en bekräftelse från något håll (Universal Music, bandet själva..). Det finns fortfarande en liten chans att de kommer dit, trots att det bara är rykten än så länge. Så fort något mer kommer ut om det här, uppdaterar jag! ^_^ Lite spännande tycker jag, man har hört mycket om spelningar och sånt i Latinamerika på sista tiden. Eller hur? XD Woo. Informationen är från Tokio Hotel Costa Rica.

Cool Girl Poster #3/2010 - (Rumänien)
Tom modellar för Reebok ~2

HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Bilder: Rasmus Kaessmann | www.reebok.de.


Mininyheter - 12/8 2010

¤ Enligt Gala.de får fansen som vinner Reebok-tävlingen följa med Tom och resten av bandet på turné i två dagar. Det står inget annat nytt än det i artikeln.

¤ Tokio Hotels låt "Automatic" finns med på Mix Topp 1000 på platsen #538 och "World Behind My Wall" på plats #745. Källa: MixMegapol.se.

¤ Har ni tjeckiska MTV hemma? Nyheter för er: Lördagen den 14 augusti kl 09.00 och 16.00 kommer de visa Avril Lavigne och Tokio Hotels musikvideor på "Top 10" på tjeckiska MTV. Källa - MTV.cz.

¤ Tokio Hotels nya CD "Humanoid City Live" har hamnat på plats #15/20 gällande de baltiska topplistplaceringarna. De baltiska länderna: Litauen, Lettland och Estland. Källa: Universal Music.

¤ Fans i El Salvador kan vinna sex signerade kort av Tokio Hotel via ungdomsprogrammet "Buena Onda" och den officiella fancluben. Lottningen kommer att ske nu på lördag på Beethoven Fuentes (San Salvador) och för att kunna vinna ett av dessa kort ska man använda sin kreativitet, rita en teckning, kollage eller något konstrelaterat till Tokio Hotel och sedan ta en bild på det och skicka det till buenaonda@canal33.tv eller till deras Facebook - Buena Onda. De bästa får ett hemskickat kort signerat av killarna.

[MTVTaiwan.com]: Exklusiv Tokio Hotel intervju


Tokio Hotels exklusiva intervju med MTV Taiwan

Tidigare i maj kom Tokio Hotel till Malaysia för en liten konsert och inom tre månader flög de över ännu en gång för MTV World Stage 2010, som gjorde alla fans lyckliga, många andra fans i Asien kom över för att få se sina skinande idoler! Och denna gång var MTV Taiwan den enda median i Taiwan som fick intervjua Tokio Hotel (skrik!!).

Den tyska instinkten gick inte så bra ihop med temeraturskillandern inomhus och utomhus här i de tropiska länderna. Väl inne i pressrummet sade Bill omedelbart att det var kallt inom hus och frågade nyfiket "blir inte folk förkylda när det är så här varmt i Malaysia?". Med den fascinerande charmen de erövrade världen med, svarade Tokio Hotel på alla frågor och dela sin inåtvända värld generöst med fansen till MTV Taiwan.


Eftersom det här är erat andra besök i Malaysia, har ni något speciellt med er för fansen den här gången?
Bill:
Vi ser verkligen fram emot vårat uppträdande och vi har förberett lite från orginalscenen och sånt från Humanoid City-turnén, som visade sig bli riktigt grym!

Har ni haft någon möjlighet att träffa andra artister som också kom hit för MTV World Stage?
Tom:
Jag träffade Katy Perry, i typ 30 sekunder. [skrattar]

Ni gör en marknadsföring världen över och måste svara på frågan varför ni valde "Tokio Hotel" som erat bandnamn. Hur känns det och har det någonsin fått er att fundera på att byta?
Bill:
Precis! Det var den första frågan vi fick svara på idag under presskonferensen. För oss är det alltid roligt att komma till något nytt ställe för marknadsföring, vi alla värdesätter verkligen det och därför förväntar vi oss att journalisterna ska ha mer frågor för att få folk att veta mer om oss. När bandnamnet kommer på fråga blir jag lite ledsen, har de inte andra frågor att ställa liksom?
Tom: Vi har inte funderat på att skaffa ett nytt bandnamn, för då måste vi börja om från början igen!

Finns det någon tursak ni måste ta med på scen?
Bill:
Jag måste ta med mig min egna mikrofon för det är skitäckligt att dela mikrofon med andra. [skrattar]
Georg: Jag har på mig det här bältet varje gång.
Har något fan någonsin försökt stjäla Georgs bälte?
Tom:
Aldrig! [skrattar]

Bläckfisken Paul är väldigt populär i Tyskland. Ifall Paul förutspådde för er, vad skulle ni vilja veta?
Bill:
Woah, det här var en svår fråga.. Jag vet faktiskt inte... Kanske när Tokio Hotel skulle få åka till Tokyo. Vi planerar att åka dit i år och jag skulle vilja veta vad Paul tycker.
Vad tycker ni om Paul och tror ni på något annat vidskepligt?
Bill:
I början skrattade jag mest åt Paul, men han hade rätt varje gång, vilket jag tycker är lite mystiskt. Jag tror på mycket konstiga saker, vi tror till exempel alla att utomjordingar finns.
Tror ni att vampyrer finns?
Bill:
På andra planeter kanske.
Tänk om utomjordingar kom till jorden för att gå på en av era konserter, vad skulle de säga?
Tom:
Fantastiskt! [skrattar]
Bill: Vi skulle vilja spela på andra planeter för utomjordingar.
Tom: Vi skulle vilja vara det första bandet någonsin att spela ute i rymden, på månen eller mars kanske!

Ni blir mer och mer framgångsrika internationellt, kommer albumen i framtiden också att spelas in på både tyska och engelska?
Bill:
Vi är lite osäkra just nu. Att göra engelska album var våran egna idée och pga den anledningen hoppas vi att fler fans kan ta till sig vår musik.
Tom: Men det betyder längre tid för att göra två album, för alla låtar måste spelas in två gånger. Låt oss säga att vi har spelat in 50 låtar, då måste vi spela in 100 istället.
Bill: Precis, och som resultat blir det två versioner av en text.

Skriver ni också era engelska texter själva?
Bill:
Ja, men det händer att andra hjälper till ibland.
Tom & Bill: Det här albumet är dock annorlunda. Förra gången kom det tyska albumet ut först och då försökte vi översätta texterna ord för ord. Den här gången gjorde vi det parallellt, alltså både det tyska och engelska albumet på samma gång. Det var verkligen en utmaning för oss och det kostade mycket tid.

Hur är det att vara internationellt känd?
Bill:
Många trodde att det skulle vara lätt för oss, men i början var det ganska svårt. När vi besökte Frankrike första gången visste ingen vilka vi var och ingen ville intervjua ett band från Tyskland, vi gav bara några få intervjuer till små medier. Det var verkligen svårt i början.

Vad är erat framtida mål eller nästa projekt?
Tom:
Förutom en världsturné, är det en resa ut i rymden för att spela en konsert för utomjordingar. [skrattar]

Ni är högt beundrade och har galet mycket fans i Tyskland, hur gör ni för att beskydda erat privatliv?
Bill:
För mig och Tom är det nästan omöjligt. Det är alltid fotografer och fans utanför vårat hus, mellan finns det en vägg och vakter. Med det sagt så har vi väldigt lite privatliv.
Georg: Jag och Gustav har lite mer privatliv, men vi försöker fortfarande att inte fånga någons uppmärksamhet om vi till exempel går på bio eller nåt. Men det är definitivt tuffare för Bill och Tom.

Vad gör ni när ni har semester eller ledigt?
Gustav:
Ingen aning, för vi har inte haft semester på länge! [alla tittar på sin manager och han börjar skratta obekvämt]
Bill: När det är möjligt för Tom och mig så åker vi till en ö där det inte finns så mycket folk för att ta en paus. Men även om vi gör det så är det nästan helt omöjligt att bli kvitt alla fotografer. Vi måste försöka vänja oss vid att de finns.
Tom: Vi jobbar nästan hela året, och jag hatar att flyga så jag gillar att stanna hemma när jag har ledigt.

Om det inte fanns några fotografer och galna fans, vad skulle ni göra då?
Bill:
Om det inte fanns några fotografer och galna fans... Jag skulle göra vad vanliga människor gör, som att besöka nöjesfält och såna saker. Njuta av ett normalt liv.
Tom: Precis.


Engelsk översättning: Lucee Angelo @ TokioHotelChina.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta -
Källa.


(m&g) Petaling Jaya, Malaysia - 1/8 2010 ~4Bilder: Universal Music Malaysia.


All Stars #17/2010 - (Ryssland)


---
Affischen, <3

[Bild.de]: Tysklands mest impopulära grannar

Tysklands mest impopulära grannar - Ingen vill bo bredvid dem!
Vilka är Tysklands mest impopulära grannar? Enligt en undersökning så är det DSDS-Menowin, rapparen Bushido, Poptitan Bohlen & Co...

Ingen vill bo bredvid DSDS-Menowin: "Han är en mardröm till granne!" Andra kändisar som ingen vill ha sin lägenhet bredvid: Dieter Bohlen och Berlin-rapparen Bushido. [...]

På fjärde plats med elva procent:
Tokio Hotel-frontmannen Bill Kaulitz. Tusentals fans har dock säkert en helt annan åsikt. [...]

Plats #1 med 19%: DSDS- Menowin Fröhlich.

Plats #2 med 12%: Dieter Bohlen.

Plats #2 med 12% (han också): Mobbar-rapparen Bushido.

Plats #4 med 11%: Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz.

Plats #5: Utrikesminister och vice förbundskansler Guido Westerwelle.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Bizarro förhandlar för att få Tokio Hotel till Chile


Kort sammanfattning: Bizarro Chile har suttit i möte med Universal Music och försöker komma överens om något med WMA (Tokio Hotels turnébokningsföretag) som kan ta killarna till Chile när de ändå ska till Sydamerika senare i år för promo och sånt. =) Jag antar att det enda vi kan göra är att hålla tummarna! ^_^ Edit 1! Ett datum det ryktas om att de ska komma till Santiago, Chile och spela på: 1 november 2010. Fortfarande är inget bekräftat. Edit 2! Den officiella fancluben för Chile har bekräftat att datumet är falskt.

[Starchat.at]: Tom Kaulitz modellar för Reebok


Tom Kaulitz modellar för Reebok
Tom steg ut ur Bills skugga. Han har ett reklamkontrakt med Reebok. I motsats till hans alltid mycket androgynt klädda bror Bill, är Tom den sportiga av de två tvillingarna och klär sig med dreadlocks och stora jeans.

Den 20-åriga gitarristen är en del av en reklamkampanj för att locka fansen av bandet på andra sidan av etiketten, det genom att vinna en träff med Tom och följa med honom på turné. Kaulitz-brodern modellar i kampanjen för skor och visar sig sportig och med gitarr på bilderna.

På fotograferingen, där han är utan sin bror och resten av bandet framför kameran, säger stjärnan ganska oseriöst: "Det är mycket mer okomplicerat än med de andra tre. Min tvillingbror ser helt galen ut!", säger han skämtsamt i en intervju med "Exclusiv".

Gitarristen har sin egen åsikt om sin stil: "Jag kan ha på mig vad jag vill", klargör han.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


De Bravo #33/2010


Här kommer Tysklands nästa Topm-Model
Från scenen till en fotostudio! Bravo gjorde Tokio Hotel-gitarristen Tom sällskap på hans första jobb som modell!

Han hoppar. Han uppträder. Han låter sig själv falla ner. Han ger 100 %. Tom Kaulitz [20] i rampljuset - som ofta. Men... vart är Bill [20], Gustav [21] och Georg [23]? Varför är Tokio Hotel-gitarristen ensam på en fotografering? Enkelt: Tom är nu en riktig modell - för sneakers av märket Reebok Classic.

Bravo var på 20-åringens första mode-event och märkte: Det var konstigt för musikern att stå framför kameran utan hans bandkamrater: "Det här var den första fotograferingen jag har gjort helt ensam. Jag är van vid att stå med en grupp eller att ha min bror Bill med mig", säger han och börjar skämta: "Äntligen fick jag chansen att låta fotografen ta bra bilder på mig utan att ha de andra tre med - de är inte lika fotogeniska som jag." Tom skrattar högt - och blir seriös igen. Gitarristen måste vara djupt koncentrerad medan han jobbar i Daily Cube Studio i Hamburg.

"Hoppen, uppträdandet - det var den jobbigaste fotograferingen jag någonsin har gjort" Och nu? Kan super-tvillingen tänka sig att modella oftare? "Jag kan tänka mig att göra reklam för saker jag gillar eller där jag kan se mig själv. Det var alltid min lösning - det är därför jag redan har missat så många möjligheter att tjäna mer pengar..."
Engelsk översättning: Loren. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

(m&g) Singapore, Singapore - 3/8 2010 ~1
[ScoolZ.de]: Tokio Hotel firar sin topplist-succé


Tokio Hotel firar sin topplist-succé

Den 16 juli släppte killarna från Tokio Hotel sin live DVD "Humanoid City" med liveinspelningar från deras Europaturné tidigare i år. Nu kan de fyra känna sig lyckliga med de bästa topplistplaceringarna i hela Europa och även i Asien: Deras arbete tog omedelbart första platsen på de officiella DVD-topplistornia i Tyskland, Frankrike, Tjeckien, Schweiz och Malaysia. DVDn kom på andra plats i Belgien, Spanien och Portugal och på tredje plats i Danmark. Holland rapporterar fjärde platsen.

Världssuccé
Albumet "Humanoid" hamnade på första platsen på albumlistorna i Mexiko, nu tog CDn upp steget efter utsläppet till andra platsen. På deras första besök i Asien i år fick Tokio Hotels album omedelbart guldstatus i Taiwan, Malaysia och Singapore, vilket gav Bill, Tom och Co. en ledande position på radiostationerna i de två länderna.
 


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Mininyheter - 10/8 2010

¤ Nytt blogginlägg av Tom översatt på svenska. Läs det här! Det handlar om Gustav och en tvättmaskin. O_O XD

¤ De har någon slags tävling på Entertainment on 5's Twitter där man kan vinna olika priser, bland annat en signerad tröja och DVD (Humanoid City Live) av killarna. Tyvärr är det så att endast fans i Malaysia kan vara med och tävla, men här är det från Tokio Hotel som någon lycklig vinnare tar hem:

(backstage) Oslo, Norge - 3/3 2010[949.com]: Tokio Hotel konsert i Guatemala i november


Bekräftat: Tokio Hotel konsert i Guatemala i november
Härmed gör vi det officiellt bekräftat att tyskarna Tokio Hotel kommer att ge sina fans en efterlängtad konsert i Guatemala, mellan den 13 och 14 november i år. Arrangören Premier Productions har rapporterat att de ser fram emot att presentera dem i en arena i Guatemala City.

Tokio Hotel har spelat i över 30 städer sedan mars, med start i Luxemburg. Därefter i länder som Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien och många fler. Även om bandet har en stor framgång runt om i världen, avslöjade sångaren Bill Kaulitz nyligen i en intervju med tidningen Stern att han ibland var rädd om sitt rykte.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Det är dock fortfarande inte bekräftat av bandets management eller deras skivbolag. ^_^
Men vi vet om sedan månader tillbaka att de ska till Latin -och Sydamerika senare i år! :)


(m&g) Petaling Jaya, Malaysia - 1/8 2010 ~3


Bilder: Universal Music Malaysia.


Veckan som var: Tokio Hotel träffade Bugis Junction

Veckan som var: Tokio Hotel träffade Bugis Junction

De tyska rockarna Tokio Hotel stannade förbi Bugis Junction dagen efter deras spelning på Singfest för en skivsignering.

Några av fansen som var där

Bandet är ganska glada över att få signera något för sina fans

Med eventvädarna Shan & Rozz från radiostationen 987 FM.


Källa: http://blogs.todayonline.com/poparazzi/2010/08/07/the-week-that-was-tokio-hotel-meets-bugis-junction/


(signering) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~8


Tú #3116 - (Mexiko)


Topp 10 hetaste bröderna på planeten

#1: Bröderna Kaulitz - På första platsen hamnar snygga Bill och Tom, medlemmar i det kända bandet Tokio Hotel.
Bill är sångaren och bandets image. Han är 20 år gammal och som ett utmärkande drag, måste vi faktiskt säga att han har perfekta ansiktsdrag, som han framhäver med smink. Han föddes den 1 september 1989 i Tyskland och är den yngsta av tvillingarna, han kom till världen 10 minuter efter Tom. Bill har ingen flickvän, men har erkänt att han söker efter sina andra hälft. Det enda han ber om, är en tjej som är spontan, ser bra ut, har fin hud, perfekta händer och naglar.

Tom är gitarristen och trots att han är den äldsta tvillingen, är han 6cm kortare än Bill. Han är 182cm lång (gammal längd, men det fattar ni XD). De står så pass nära varandra att de har erkänt att de inte ens behöver prata med varandra för att kunna veta vad den andre tänker. Men, Tom är lite mer rastlös när det kommer till tjejer och har blivit sedd med den vackra Chantelle Paige.
Engelsk översättning Vee @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

MTV EMA @ Facebook - 9/8 2010


MTV EMA undrar alltså på sin Facebook ifall vi har sett några bra konserter i år och det tror jag vi alla har, eller hur? ;) *host* XDD Vi ska alltså slänga in en kommentar om vilka fem artister vi tycker borde bli nominerade för "Best Live Act" på årets MTV EMA som kommer att äga rum i Madrid, Spanien den 7/11 2010. Som vanligt måste man vara medlem på Facebook för att kunna kommentera, så ni som är medlem.. >> http://www.facebook.com/MTVEMA. =)

[VIVA.tv]: Reeconnect - Din chans att träffa Tom Kaulitz!


Reeconnect - Din chans att träffa Tom Kaulitz!

Har du alltid velat träffa Tom Kaulitz från Tokio Hotel bakom kulisserna i hans verkliga och äkta sätt - vi kan få det att hända! Delta i våran tävling och med lite tur är du med!

Vinnaren får följa med på turné med Tom Kaulitz och Tokio Hotel i november och kommer att få uppleva allting i första hand: antingen på turnébussen, på soundchecket, backstage eller på själva konserten...

Andra vinster:
1 exklusiv Reebook/Tokio Hotel tröja
3 par av Reebokskor signerade av Tom

Du måste endast svara på denna fråga: Vart kommer namnet "Reebok" från? Du kan skicka in ditt svar fram till den 19 september 2010. Lycka till! OBS - denna tävling är endast öppen för Tyskland, Österrike och Schweiz. >> Fyll i informationen här! 
Engelsk översättning: Loren. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

(m&g) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~1


Bigger:

Bild: TH Singapore Street Team.


Vinn en signerad Humanoid City Live DVD!


Vinn en Humanoid City Live DVD signerad av Bill och Tom!
För att fira 5-årsjubileumet med Tokio Hotel har den tjeckiska officiella fancluben anordnat en tävling. För att kunna vara med och delta måste ni vara medlem på Twitter, följa @CzechTHFanclub och skicka ett tweet om varför du förtjänar att vinna denna signerade DVD.

Du har på dig att skicka in ett tweet tills den 15 augusti 2010. Alla är välkomna att delta in denna tävling, oavsett vart i världen man bor och du måste ha dina tweets oskyddade (ha din profil öppen för alla att kunna läsa dina inlägg), för annars kan de (tjeckiska fancluben) inte läsa dem! Du kan skicka in mer än ett svar, din chans är större att vinna då! :)

Tjeckiens officiella fanclub på Twitter: http://twitter.com/czechTHfanclub. Good luck! ^_^


Singfest Festival. Singapore, Singapore - 3/8 2010

Monsoon:

Link

Dark Side of the Sun:

Link.  

Dogs Unleashed:

Link

Forever Now:

Link.


Eero Aleksi Heinonen (basist i The Rasmus) om TH


Vad tycker du om att ditt band jämförs med de unga tyskarna Tokio Hotel? En del säger till och med att det bandet kopierar The Rasmus...
Eero Aleksi Heinonen:
 "Jag har inte hört så många låtar av Tokio Hotel, men jag gillar verkligen deras låt "Monsoon". Jag vet att det här bandet är ett fenomen bland de yngre. Jag har också hört att en av deras låtar, låter precis som en av våra som vi skrev för tre år sedan..."
Engelsk översättning: Ssamedi @ THUS. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Humanoid City Live - DVD & CD #1 i Brasilien!


Woo! Fantastiskt att se att både DVDn och CDn säljer så bra runt om i världen! - Källa.


Singfest Festival. Singapore, Singapore - 3/8 2010 ~3¤ Jag har även lagt till tre nya bilder från MTV World Stage i detta inlägg.
¤ Två nya bilder från M&G i Malaysia finns i detta inlägg.


Cz Bravo #16/2010 - (Tjeckien)


(backstage) Wien, Österrike - 21/3 2006

Killarna får platina för "Schrei".(signering) Singapore, Singapore - 4/8 2010


Link.


Link.


Link.


Popkomm. Berlin, Tyskland - 20/9 2007

HQs:(signering) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~7


¤ Jag har förresten uppdaterat detta inlägg med 16 nya bilder från Singfest! :)


Dortmund, Tyskland - 13/6 2008

HQs:
Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~64


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 28e Juli-6e Augusti 2010.
#224 - Lördagen den 7e Augusti 2010:

Girls just wanna have fun!

Video - Youtube: Burn Ignite presents :: PEEP SHOW vs QUEBEC :: Jess Kimura. 
#225 - Tisdagen den 10e Augusti 2010:

Vad hände...
...när jag stängde in Gustav i tvättmaskinen?!

Video - Youtube: Drumming Washing Machine.
#226 - Fredagen den 13e Augusti 2010:

Träna...
...med Rhymefest. "One Hand Push-Up" - inga problem, jag kan också göra det ;-)

Video - Youtube: Rhymefest - One Hand Push Up.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Rykte: Tokio Hotel till Guatemala i november?


Företaget Todoticket.com har lagt upp ett inlägg på sin Facebook om att Tokio Hotel kommer att besöka landet den 13 november. Inget har bekräftats av varken bandets management, deras skivbolag eller bandet själva, så det här förblir ett rykte tills något annat kommer ut. Jag håller er uppdaterade! ^_^

Uppdatering 19/8 2010: Tokio Hotel kommer inte att besöka landet, läs mer här.

[GetMusic.com]: TH ger sin första skivsignering i Singapore


Tokio Hotel ger sin första skivsignering i Singapore
Med sin globala framgång på topplistorna och senaste utsläpp av specialutgåvan Humanoid, var Tokio Hotels besök tillbaka i Singapore mycket efterlängtat. Bandet tog sig tiden att träffa sina fans från Singapore och Asien när de kom hit för Singfest 2010 den 3 augusti 2010.

Den tyska kvartetten uppträdde den första kvällen på Singfest 2010 med deras science-fiction-rock-hits på scen. Dessutom kände bandet att uppträdandet inte var nog för deras fans. Vad kunde vara ett bättre sätt att tacka fansen på? Med en skivsignering, såklart!

Tokio Hotel var nyligen här för ett modeevent innan de uppträdde på Singfest.
"Vi hade inte tid att träffa våra fans när vi var här förra gången. Vi vill verkligen tacka våra fans för deras stöd. En skivsignering är ett bra sätt att träffa dem på", säger sångaren Bill Kaulitz.

Skivsigneringen ägde rum på Bugis Junction, Bugis Square på bottenvåningen på kvällen den 4 augusti 2010. Fansen väntade på gott humör på det tyska bandets allra första skivsignering i Singapore. Trots att de var tvunga att skynda sig till flygplatsen för att ta flyget hem samma kväll, skrev bandet autografer till nästan 500 fans som tog med sina Humanoid album - allt på 30 minuter. Bandet överöstes även med presenter och brev från fansen.

Tokio Hotels popularitet fortsätter att öka. Förutom att ha fått två nummer 1 säljande singlar i Singapore för "World Behind My Wall" och "Dark Side of the Sun", toppade även deras Humanoid album listorna som nummer 1 här. Bortsett från deras album Humanoid, har Tokio Hotel nyligen släppt deras Humanoid City Live DVD och CD.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tokio goes Tokyo - Marknadsföring i JapanTydligen så ska Universal Music Japan ha träffat Tokio Hotel nyligen i
Singapore och kommit överens om att marknadsföra bandet i Japan. Woo!
Källa: Tokio Hotel Japan Facebok och Universal Music Japan Twitter.

(signering) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~6


Bild: Get Music Singapore.


[TH.mx]: Bara för er ...Humanoid City Live E-magazine


Bara för er ...Humanoid City Live E-magazine
Källa: http://www.tokiohotel.com/mx/#news/solo-para-ti-...humanoid-city-live-emagazine---611.html

Rykte: Ännu en Europa turné i år?

Från den tyska officiella fancluben: "Blir det ytterligare en Europa turné i år? En vän till en norsk tjej under namnet "BabyPhat" på det tyska forumet fick ett mejl från Universal Music Norge om att Tokio Hotel antagligen kommer göra en turné i Europa. Tjejen som hon fick informationen från jobbar tillsammans med Live Nation och hon fick dit bandet till Norge tidigare i mars i år."

Vad är då anledningen till att jag inte har lagt upp det tidigare? Detta: Enligt den officiella norska fancluben så stämmer inte det här. Admins från den officiella norska fancluben säger att Universal Music Norge aldrig skulle säga något sånt här utan bekräftelse från Universal Music Tyskland, vilket de inte har, samt att tjejen som hävdar sig ha en kontakt från Live Nation snackar skit.

Med andra ord verkar det vara falskt, tyvärr. Q_Q

Uppdatering 9/8 2010: Universal Music Norge har förresten skrivit på sin Twitter att ingen ny Europa turné med Tokio Hotel har blivit bekräftad, men om det blir någon så kommer det upp på deras egna officiella hemsida. =) Ville bara säga det. XD


Pro7 Taff 6/8 2010 - Tom Kaulitz ensam i rampljuset


På en fotografering för ett sportsko-märke, är Tom pratglad och förklarar vad skillnaden är mellan hans klädstil och den som Bill har.

Tom:
"Grejen är den att jag behöver mer frihet, det måste se bra ut och det viktigaste är att jag kan gå i mina kläder och det måste även vara bekvämt. Till exempel, jag är inte den typen som har på sig extremt tighta kläder eftersom de pressar och sånt, det ser verkligen inte bra ut. Min bror å andra sidan, han ser helt galen ut!"

Tja, den här kritiken var nog inte menad så seriös utan snarare lite mer retsam bröderna emellan.
Engelsk översättning: Ines. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon.

Rock in Rio. Lissabon, Portugal - 1/6 2008

HQs:+

Rykte: Har Bill skaffat en ny frilla?

Enligt den officiella österrikiska fancluben ska detta vara Bill hos frissan igår i Hamburg. Jag personligen tycker att 
det ut som vem som helst, haha. Jag vet inte om jag tycker det här ser ut som Bill riktigt, men vad tror ni? :)

Edit! Det är inte från den officiella österrikiska fancluben, utan denna Facebook. Sry ifall någon blev förvirrad. XD


(Entertainment on 5) Singapore, Singapore - 2/8 2010 ~5(signering) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~5
Bilder: Universal Music Singapore.


(intervjuer) Singapore, Singapore - 4/8 2010


Bigger:

Bild: Tokio Hotel Japan.


Tom modellar för Reebok ~1Bilder: Rasmus Kaessmann | www.reebok.de.


(m&g) Petaling Jaya, Malaysia - 1/8 2010 ~2Singfest Festival. Singapore, Singapore - 3/8 2010 ~2

Gordon med hundarna i Lissabon, Portugal - 7/4 2010(signering) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~4


MTV World Stage 2010 - Smygtitt!!!

Titta inte ifall ni inte vill se. Här är en smygtitt på MTV World Stage 2010
och de visar inte bara Tokio Hotel, utan alla artister som deltog och uppträdde.
---

Link.


Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010 ~9
(intervjuer) Singapore, Singapore - 4/8 2010


Bigger:


Artikel om THs möjliga konsert i Turkiet


Denna artikel kommer från juli-numret av tidningen Blue Jean.
Under de senaste månaderna har det talats om en Tokio Hotel konsert i Istanbul. Arrangören till festivalen "Masstival", som skulle ha varit mellan 10-11 juli, har meddelat att festivalen flyttas fram till september. Den största anledningen för framflyttningen: Tokio Hotel sägs kunna anpassa programmet för den nya turnén.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

[TH.com]: Gör DIN dröm till verklighet!!!


Backstage, fem stjärnigt hotell & mer - gör DIN till verklighet!!!

Turnébuss, fem stjärnigt hotell, backstage....och Tom Kaulitz! Det här är det mest spektakulära Tokio Hotel prispaketet NÅGONSIN. Kolla in DENNA VIDEO på YouTube för att få reda på mer!
Källa: http://www.tokiohotel.com/us/#news/backstage-five-star-hotel-more--make-your-dream-come-true---609.html

(m&g) Petaling Jaya, Malaysia - 1/8 2010 ~1
Bilder: Universal Music Malaysia.


(signering) Singapore, Singapore - 4/8 2010


Link.


(signering) Singapore, Singapore - 4/8 2010


Link.


Link.


Link.


(signering) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~3


(signering) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~2

[TheSunDaily.com]: Kollar in med Tokio Hotel


Kollar in med Tokio Hotel
Timmar innan de klev på scenen, träffade medlemmarna i Tokio Hotel - frontmannen Bill Kaulitz, hans tvilling och gitarristen Tom, trummisen Gustav Schäfer och basisten Georg Listing - modigt den malaysiska pressen, där de pratade om deras musik och framtida planer.

"Vi ser fram emot att få se våra fans för andra gången", sade Bill. "Vi har gjort en spelning i Malaysia tidigare och våran plan var att få komma tillbaka snart. Det är tur att vi kan vara här och vi tog med några saker från våran Europa turné hit. Den här gången blir det lite större!"

Killarna gick även in på ett av deras irritationsobjekt: det faktum att folk fortfarande frågar vad deras bandnamn betyder. "Vi är vana vid det, men det är lite tråkigt när folk som får chansen att träffa oss och ställa frågor, och att de frågar inget annat än det!" utbrast Bill. Men de har aldrig funderat på att byta namn "för då måste vi börja om från början igen!"

De pratade även om flera andra ämnen, bland annat bläckfisken Paul ("han är en bra vän till oss!") om att de kunde fråga honom hurvida de skulle kunna få spela i Tokyo snart eller inte, en stad de ännu har kvar att besöka. "Jag tror på mycket konstiga saker", säger den vidskepliga Bill. "Vi tror till exempel alla på utomjordingar. Jag tycker att det är fånigt att tro att vi är de enda här. Eftersom rymden är ändlös och det finns definitivt något där ute!" "Det är en del av vårat nästa mål", säger Tom. "Att få spela i Tokyo, göra en världsturné, och att få spela på en annan planet!"

Medan deras Humanoid... album gett en hel del framgångar i både sitt tyska och engelska format, kommer det ta ett tag innan fansen kan förvänta sig ytterligare en ansträngning från bandet. "Problemet är att vi kommer behöva ungefär två år att producera albumet", säger Tom, "eftersom vi måste göra allt två gånger! Så istället för att spela in typ 50 låtar, måste vi nu spela in 100!" "Och jag måste skriva texterna på två språk, så det är mycket jobb", lade Bill till. "Så vi är inte riktigt säkra på det, men jag tror att vi kan göra lite här och där, men vi vill definitivt fortfarande göra engelska låtar och eftersom det inte blir någon direkt-översättning, ser vi det som två versioner av en låt då det ibland blir så att berättelsen är helt annorlunda."

Just nu fortsätter killarna att vara fokuserade på deras framträdanden och försäkrar att de kommer fortsätta jobba hårt för att hålla sina fans underhållna. Och det bästa av allt, de ser fram emot att få återvända till Malaysia för att göra en till konsert i framtiden.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


UMM svarar på ryktena om konserter i Mexiko


Det här är vad Universal Music Mexiko har att säga om ryktet att Tokio Hotel ska spela i Mexiko i december:
"Hej, vi har fortfarande inte fått någon bekräftelse från deras management. Som du vet så är det inte vi som gör konserter, utan en arrangör och när förhandlingarna är klara berättar dem det för oss. Vi hoppas kunna få några nyheter så snart som möjligt..."


(signering) Singapore, Singapore - 4/8 2010 ~1


(intervjuer: Azio TV) Taipei, Taiwan - 4/5 2010Bilder: Kristen Jen Chow.


(flygplatsen) Hamburg, Tyskland - 16/7 2010 ~2En ny video kommer ut imorgon!!!


Spännande, spännande.. ;) Vad tror ni det är för nåt? Ett THTV avsnitt från Asien? XD


(flygplatsen) Hamburg, Tyskland - 28/7 2010 ~6(intervjuer) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010


Bild: Hot Magazine @ Twitter.


Singfest Festival. Singapore, Singapore - 3/8 2010


Link.


Link.


Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010 ~8


Bilder: Universal Music Malaysia.


[HenryCoachella/Buzznet.com]: Bill Kaulitz look-a-likes

Vad har Adam Lambert, Björk och Rockhopper Penguins gemensamt?
DE SER PRECIS UT SOM BILL KAULITZ.

Bill Kaulitz look-a-likes
Äkta skönhet är svårt att hitta, vilket är anledning till varför så många vackra och avgudade kändisar kommer ganska nära nivån av den perfektion som är Mr Kaulitz. Kolla in detta galleri som är fullt av Kaulitz look-a-likes, med håret och allt.

Adam Lambert - Ledsen Adam, men det finns bara en Bill Kaulitz och det är inte du!

Islandsdrottningen och Bill måste vara släkt, helt sjukt.

Cher är kändast för hennes vilda stil på Oscars galan år 1988. Bill är kändast för att vara sig själv, varje dag.

Till och med på Super Sayian nivå fyra, bleknar Goku i jämförelse med Bill Kaulitz.

Ifall du inte kan skilja på dem, så är Bill till vänster och Natalie till höger. Helt galet!

Rockhopper Penguin kom igen, vi var tvunga.

Pete Burns - Den ledande mannen (som i stort sett blev en kvinna på 80-talet) i Dead or Alive försöker och misslyckas att ha den bästa frillan i musikbranschen.

Tina Turner - Både Ms Turner och Mr Kaulitz vet hur man ska göra, och i sensationellt likande stil!

Winona Ryder - Winona kanske behöver en ny garderob, men Bill behöver bara visa upp sig och folk blir så imponerade av honom att de ger honom allt gratis.

Ziyi Zhang - Allas favorit geisha är en av de vackraste kvinnorna i världen, och matchar nästan Bill i sin skönhet.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Singfest Festival. Singapore, Singapore - 3/8 2010 ~1
(flygplatsen) Hamburg, Tyskland - 28/7 2010 ~5


[MTV.com/style]: Tokio Hotels scenoutfit...


Tokio Hotels scenoutfit: Vad händer när Bill Kaulitz tar av sig jackan?

Tokio Hotel uppträdde på MTV World Stage Live i Malaysia på lördagskvällen, och frontmannen Bill Kaulitz tog plats på scenen iklädd en av hans kostymer från bandets Humanoid-turné, som avslutades tidigare i år. Hela stilen skapades av Dean och Dan Caten från Dsquared2, och Kaulitz kallar det "fantastiskt" i en backstage intervju efter framträdandet. Och det var ganska fantastiskt.

Outfiten har en jacka med stora nitar på ärmarna som lägger till flera centimeter till hans axlar, fingerlösa handskar och skinnbyxor (samma byxor som han modellade på Dsquared2's modevisning under herrarnas modevecka i Milano i januari). Men när jackan åker av, var det en helt annan grej! Inte bara blev hans axlar i normalstorlek igen, men under jackan hade han en skinnväst - MER SKINN! - och ett stort kedje halsband som hade mindre kedjor inom det (se närbild nedan). Ganska snyggt, eller hur?

+ Gillar du hans outfit bättre med jackan eller utan?


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


MTV World Stage. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010 ~2Bilder: Hot Magazine @ Twitter.

(Entertainment on 5) Singapore, Singapore - 2/8 2010 ~4


(Jösses vad Tom är lik deras mamma på andra bilden O_O XD)


Blue Jean - Augusti 2010 (Turkiet)


Scans: Ecem <3

I denna artikel står det bland annat att Tokio Hotel kanske kommer till
Turkiet i september för att spela på "Masstival Festival". I hope it's true! :D

Dagens bild - Gustav


Rykte: Tokio Hotel tillbaks till Mexiko i december?


Enligt följande tidningsartikel står det att Tokio Hotel ska återvända till Mexiko i december för att presentera sin Humanoid City turné. Den 3 december ska de vara i Mexico City och den 5e i Guadalajara. Hurvida detta är sant eller inte, vet vi inte än. Uppdaterar om jag får reda på något nytt! ^_^

(backstage) MTV World Stage. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010


Bild: Hot Magazine @ Twitter.


(Entertainment on 5) Singapore, Singapore - 2/8 2010 ~3(Entertainment on 5) Singapore, Singapore - 2/8 2010 ~2

+

Detta kommer att visas på TV på onsdag och tydligen så bekräftar Bill att han och Tom ska
göra en tvillingtatuering snart samt att de kan komma tillbaks till Singapore senare i år.


Porträtt på Bill - Black & White


Nya Super HQs - New Super HQs [+4]


> 4 new Super HQs here <


Intervju med Tokio Hotel på Hitz FM Radio

Klockan 21.00 malayaisk tid (15.00 svensk tid) kommer intervjun upp som Tokio Hotel gjorde med Jin igår i Malaysia.
Lyssna här: http://www.hitz.fm/inc/app/shared/dvrplayer/capsules/capsule_hitz.asp?referrer=hitz


(Entertainment on 5) Singapore, Singapore - 2/8 2010 ~1Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010 ~7

Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010 ~6


+

Super HQs:


Montreal, Kanada - 19/5 2008

© CornerShopStudios.com och Patryk Pigeon.


Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010 ~5MTV World Stage. Petaling Jaya, Malaysia - 31/7 2010

Detta är endast fanvideor, så tro inte det har kommit upp några HQ videor på MTV Asia ännu.
De kommer ut tidigast den 21/8 2010. Om ni inte vill titta iallafall, så låt bli. XD Hehe.
---
Zoom Into Me:

Link.

Dogs Unleashed:

Link.


Link.

Dark Side of the Sun:

Link.


Link.

World Behind My Wall:

Link.

Automatic:

Link.

Noise:

Link.


(intervjuer) Petaling Jaya, Malaysia - 1/8 2010 ~1[YourHollywoodGossip.com]: TH rockar MTV World Stage 2010


Tokio Hotel rockar MTV World Stage 2010
De tar sitt ljud utomlands, medlemmarna i Tokio Hotel var bland de deltagande i MTV
World Stage Live i Malaysia 2010 musikevent i Petaling Jaya, Malaysia på lördagen (juli 31).


Med Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Gustav Schäfer och Georg Listing på Sunway Lagoon Resort Surf Beach arenan, deltog kvartetten även i en presskonferens innan de tog scenen för en rökande konsert med låtar som Noise, Automatic, Dogs Unleashed och Forever Now.

Under deras presskonferens innan deras tur på scenen, frågade MTV gruppen vad fansen kunde vänta sig av showen, vilket Bill svarade följande på: "Vad vi gjorde på det här albumet var att testa nya instrument, killarna spelar keyboard och piano för första gången, för generellt sätt spelar Tom bara gitarr, men han är också väldigt duktig på att spela piano så vi tog den idén från det nya albumet till scenen också."

Det frågades även ifall det någon gång känns nervöst innan ett framträdande framför en stor publik, och Tokio Hotel frontmannen svarade: "Ja, det blir vi. Men när man göra en turné i tre månader eller nåt...med stora konserter varje kväll, så vänjer man sig. Vi är alltid nervösa innan vi gör en show, man har bara en chans och det är alltid spänt. Det är normalt att vara nervös."


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


RSS 2.0