Happy 25th Birthday, Georg!


I dag fyller vår älskade basis Georg Listing 25 år. 25! Fattar ni? O_O
Jag, och såklart alla andra Aliens, önskar honom en underbar dag! ♥

(picture made by Nyuszika @ Tumblr)
Edit! Bild från Tokio Hotels Facebook:


Uppdateringar om Bill och Far East Movements samarbete #2


Far East Movement avslöjar vilket datum albumet "Dirty Bass" (låten "If I Die Tomorrow" med Bill) kommer att släppas i en intervju med Joe Joe från 93,7 KRQ FM. Datumet som albumet släpps är: 22 maj 2012. Ni kan se intervjun där de pratar om utsläppet HÄR.

BTK App - Alien Wall #96


Bild #1 - Bill: "Rolling in the deep, cover" (video) Fan (@Marine Träumer): "Bill, gillar du Adele?" Bill: "@Marine Träumer: "Ja, det gör jag! Hon är jättebra. Hon är den bästa kvinnliga artisten där ute. "Someone like you" är fantastisk och en av de bästa kärleksballaderna som någonsin skrivits..." Fan (@Alinaah): "Sjunger du Adeles låtar någon gång?? I duschen till exempel???" Tom: "@Alinaah: Han sjunger definitivt i duschen men det är nog inte Adele ;-)"
Bild #2 - Tom: "Läskiga Bill..."
Bild #3 - Bill: "Hunger Games... Vi är på väg för att se "The Hunger Games". Har hört att den är bra så jag har höga förväntningar :-)"
Bild #4 - Tom: "Semifinal. Tack så mycket, hörrni! Ni är helt fantastiska... Tokio Hotel vs Evanescence! Rocka omröstningen! ;-)" Fan (@Irina94): "Bästa gruppen och bästa fansen! Tokio Hotel och Aliens für immer!"
Bild #5 - Bill: "@Irina94: Helt rätt!!!! Vi älskar er.. Tack så mycket!"
Bild #6 - Tom: "Grattis på födelsedagen, Georch! ...våran vackra basist fyller år idag! Vi önskar honom allt gott ;-) Lämna era födelsedagsönskningar i kommentarerna..."
Bild #7 - Bill: "Dags till en till tennismatch. Nu ska vi iväg och spela tennis igen. Idag ska jag vinna :-)" Fan (@Christine): "Tränar ni med en personlig tränare? Träning gör under för er båda två :-)"
Bild #8 - Tom: "@Christine: Nej, vi har ingen personlig tränare. Jag hatar när någon pressar en hela tiden... ;-)"
Bild #9 - Bill: "Tillbaka från tennis och golf! ...Tom och jag kom precis hem från vår tennis. Hade jättekul. Idag fick vi en liten lektion för att vi ska kunna bli bättre ;-) ...och vi provade golf för första gången. Det är definitivt min typ av sport :-) Älskar det! Kolla in den vackra himmeln över tennisbanan..." (kolla i kommentarerna under inlägget 8D) Fan (@Steffi): "Tom, vad föredrar du, tennis eller golf?" Tom: "@Steffi: Jag gillar båda två! Svårt att bestämma sig för bara en... Det beror på vilket humör jag är på!" Fan (@Cirenia): "Bill, vann du den här gången? ;-)" Bill: "@Cirenia: Den här gången övade vi bara så det var ingen riktigt match... Men jag har blivit bättre så nästa gång kommer jag definitivt att vinna!" Fan (@Mahveen): "Vem var bäst under golfen?? Jag tror det var Bill :-)" Bill: "@Mahveen: Ja, det var jag. Tom kunde inte ens träffa bollen.. Det tog jättelång tid... Vår tränare sa att jag har en naturlig talang :-)"

MTV Musical March Madness 2012 - Vote for TH!


MTV Musical March Madness 2012

Det är tillbaka! MTV's tredje årliga Musical March Madness startar idag (12 mars), och ställer 64 band mot varandra i en kamp på liv och död (OK, ingen dör på riktigt, men vi kör på det). Och som tidigare år, avgör dina röster vem som tar sig vidare - och som i slutändan kommer hissa guldtrofén när turneringen avslutas den 3 april. [...]

Tokio Hotel vann den fjärde ronden mot Coheed & Cambria. Nu står de mot Evanescence.

Ställning just nu: Tokio Hotel: 51,34%, Evanescence: 48,66%.

> Rösta här - Vote here <


Tokio Hotel @ Facebook - 31/3 2012


"Georgs officiella GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN-inlägg ;)"
---
Om ni går in på Tokio Hotels Facebook kan ni kommentera "Grattis på födelsedagen" till Georg i det inlägget som jag har gjort en screen på ovan. Glöm inte heller fanaktionen på Twitter idag! Läs mer om den HÄR!

Reklam för den officiella hemsidan för "BTK App" på Autobahn idag!


Den österrikiska officiella fancluben snappade upp detta idag på Autobahn! ;)


Schema för Tokio Hotel 2012 - konserter, galor m.m.

Allting är nerskrivet av Elina - kaulitzandthegs.blogg.se - så tar ni listan, länka hit! :)

Annat - TV, Radio osv.
[x] 5/4 2012 - Bills medverkan på "Germany's Next Top Model" (kl 20.15 på PRO7 - förinspelat i Los Angeles). 
[x] 24/9 2012 - Inspelning av DSDS med Bill och Tom (visas på TV i januari 2013). Berlin, Tyskland.
[x] 24/9 2012 - Sneak peak på Bill och Tom's medverkan på DSDS kl 18.00 på RTL Explosiv!
[x] 25/9 2012 - DSDS casting med Bill och Tom (visas på TV i januari 2013). Berlin, Tyskland.

Bill Kaulitz på "Germany's Next Top Model"

Bill Kaulitz kommer att vara med i nästa avsnitt av "Germany's Next Top Model". Han var med på tjejernas stagediving-fotografering i Los Angeles. Avsnittet visas nästa torsdag (5 april) kl 20:15 på den tyska kanalen PRO7. Källa: ProSieben.de.

Screens från videon:


Bill med Heidi Klum (host för Germany's Next Top Model)


BTK App - Alien Wall #95


Bild #1 - Bill: "Tack så mycket. Ni gjorde det igen, och vi är i den fjärde omgången av "Musical March Madness"! Det börjar bli svårare men ni är fantastiska. Rocka omröstningen! Tokio Hotel vs Coheed & Cambria. Vi älskar er!!!" Fan (@JYL): "OMG, grattis! Vi kan göra vad som helst för er och det vet ni. Vi älskar er också jättemycket. Vi älskar er så mycket att vi Aliens alltid kommer att stötta er oavsett vad som händer. ;) Ni kan räkna på oss!" Tom: "@JYL: Tack för dina fina ord!!! Det betyder mycket för oss! Ni kan räkna på oss också! Det ska ni veta..." Fan (@Leta): "Bill, vad var det senaste du lagade?" Bill: "@Leta: Pasta :-) För två dagar sedan! Det är istortsett det enda jag kan laga. Jag är sämst på att laga mat!!!"
Bild #2 - Tom: "Fantastiskt!!! Wow... Hur vackert är inte det där? Jag vill dit..." (video) Fan (@Milena483): "Ni kan väl göra en konsert där! ;) Vad tror ni? ;)" Tom: "@Milena483: Bra idé ;-) Det är i Spanien... Antar att det skulle vara lite komplicerat att organisera en konsert där uppe!" Fan (@Steffi): "Bill, skulle du vilja åka dit? :-)" Fan (@Karin): "Är ni ute och festar ni eller är ni i studion? ;)"
Bild #3 - Bill: "@Karin: Ja!! Det är det vi gör. Vi älskar att gå på bio, spela tennis eller bowling och träna. Jag kollar typ aldrig på TV..." Bill: "@Steffi: Ja, absolut!! Det skulle jag verkligen... Har aldrig hört talas om det förut." 

MTV Musical March Madness 2012 - Vote for TH!


MTV Musical March Madness 2012
Det är tillbaka! MTV's tredje årliga Musical March Madness startar idag (12 mars), och ställer 64 band mot varandra i en kamp på liv och död (OK, ingen dör på riktigt, men vi kör på det). Och som tidigare år, avgör dina röster vem som tar sig vidare - och som i slutändan kommer hissa den stora guldtrofén när turneringen avslutas den 3 april. [...]

Tokio Hotel vann den tredje ronden mot F*cked Up. Nu står de mot Coheed & Cambria.

Ställningen just nu: Tokio Hotel: 66,77%, Coheed & Cambria: 33,23%.

> Rösta här - Vote here <

BTK App - Alien Wall #94


Bild #1 - Bill: "LED Dance Performance. Väldigt coolt! Kolla in den!" (video) Fan (@ Crustina): "Intressant video. Ni borde göra något liknande med Georg på den nya turnén. Sätt på lite LEDs på honom och släck ljuset så han kan dansa. Jag tror det skulle bli kul." Bill: "@Crustina: ..haha.. Jag gillar verkligen idén. Det ska jag komma ihåg! Jag är säker på att Georch skulle vara grym :-)" Fan (@Sternchen): "Bråkar ni någonsin om musik eller kommer ni oftast överrens hur låtarna ska låta??" Bill: "@Sternchen: Vi kommer oftast överrens och vet precis vad vi vill. Men igår hade Tom och jag ett litet gräl över hur texten skulle gå. Han gillade inte vad jag skrev. Sånt kan hända ibland :-)" Fan (@Ilor Elmaleh): "Minns ni konserten i Israel? Fyra år sedan.. Ni sa att ni skulle komma tillbaka. Det har ni inte gjort än :/" Tom: "@Ilor Elmaleh: Självklart minns vi våran konsert i Israel! Vi kommer definitivt åka tillbaka... Vi hade jättekul där! Vi har även hört om erat vilda uteliv där! ;-) En av våra nära vänner kommer faktiskt från Israel!" Fan (@Bere): "Bill, gillar du att dansa och sjunga i duschen?" Bill: "@Bere: Ja, det gör jag faktiskt :-)"
Bild #2 - Tom: "På väg till affären..." (ta en titt i kommentarer 8D) Fan (@Scarlett O): "Jagälskar färgen på din keps och ditt linne!! :)" Bill: "@Scarlett O: Tack :-) ..oftast bär jag inte så mycket blått dock..." Fan (@Isel): "Tom, du anar inte hur många ni får att le med denna bild. Jag älskar att se er le tillsammans :-)" Tom: "@Isel: Kul att du gillar bilden! Bill tog faktiskt den med min mobil..."

BTK App - Alien Wall #93


Bild #1 - Tom: "Jaaaaa! ;-) Ni vann den andra ronden av "Musical March Madness för oss!!! Tack så mycket... Helt fantastiskt! Nu är det dags för den tredje ronden ;-)" Fan (@Yulija): "Jaaa, vi är bäst! Vi älskar er så mycket!! ;) Hur är det med er idag? Regnar det fortfarande?" Bill: "@Yulija: Tack så mycket! Vi har tur som har er :-) Det har varit en bra dag än så länge. Det har äntligen slutat regna..." Fan (@Thías): "Vad tycker du om Muse, Bill? Det var dem vi vann emot i MMM ;-)" Bill: "@Thías: Jag är jätteglad att vi vann men Muse är riktigt bra. Jag gillar dem..."
Bild #2 - Fan (@MsAnna): "Blir ni fortfarande överraskade när ni vinner priser? Hur går det med inspelningen, kommer vi att få höra nya låtar snart?" Tom: "@MsAnna: Självklart! Det är alltid lika överraskande när man vinner något! Och speciellt när man har tagit en paus för att producera ett nytt album! Erat stöd är fantastiskt!!! Ni kommer att få höra nya låtar... Kan dock inte lova när ;-)" Fan (@GabrielleBuchholz483): "Tom, vilken är din favorit låt just nu? :)" Tom: "@GabrielleBuchholz483: En av våra nya låtar :-) Ni har inte hört den än men jag hoppas ni kommer gilla den!"
Bild #3 - Bill: "Bakom kulisserna, del 8." Fan (@Isabelle): "Har du fortfarande kvar den där mössan? Älskar den :-)" Bill: "@Isabelle: Tack :-) Ja, det har jag. Jag har fortfarande kvar alla mina outfits. Varenda en av dem! Från den första skinnjackan (Monsun videon) till ... ALLT" Fan (@NobodyKnows): "Står det "Zeig mir deine Pflaume" på Toms tshirt? :'D" Bill: "@NobodyKnows: ...hahah...ja, kanske! Jag har inte lagt märke till det tidigare :-)" Fan (@Nahomy): "Jag njuter av min sista timme som tonåring, hahaha. Jag fyller 18! Ser fram emot det också! Kan ni gratulera mig?" Tom: "@Nahomy: Wow, vad kul!!! Grattis på födelsedagen! Hoppas du gör något roligt!!! Har du några speciella planer nu när du är 18?" Fan (@Sofie): "Bill, hur många garderober förvarar du dina kläder i? ^^" Bill: "@Sofie: För många! Jag har två rum, garages och lite extra lagring :-)"
Bild #4 - Tom: "Hänger fortfarande i studion!!!" 

NME: Vote for Tokio Hotel!


NME - World's Most Dedicated Fanbase
NME (New Music Express) är en brittisk musiktidning som varje år håller i en gala (NME Awards) där olika artister prisas. Tokio Hotel har nominerats i en poll på deras officiella hemsida i kategorin "World's Most Dedicated Fanbase" och ligger just nu på 11 plats med 5,04 medan The Killers ligger på första plats med 7,75. För att rösta på Tokio Hotel klickar ni på 10 stjärnor precis ovanför "Amazing". Röstar gör ni HÄR

MTV Musical March Madness 2012 - Vote for TH!


MTV Musical March Madness 2012

Det är tillbaka! MTV's tredje årliga Musical March Madness startar idag (12 mars), och ställer 64 band mot varandra i en kamp på liv och död (OK, ingen dör på riktigt, men vi kör på det). Och som tidigare år, avgör dina röster vem som tar sig vidare - och som i slutändan kommer hissa den stora guldtrofén när turneringen avslutas den 3 april. [...]

Tokio Hotel vann andra ronden mot Muse. Nu står de mot F*cked Up.

Ställningen just nu: Tokio Hotel: 79,94%, F*cked Up: 20,06%.

> Rösta här - Vote here <

BTK App - Alien Wall #92


Bild #1 - Tom: "Regn, regn, regn. Vädret är hemskt i Los Angeles! Vi stannar inne idag!" Fan (@Alicia M.): "Spelade ni några roliga spel?" Bill: "@Alicia M.: Roliga spel medan det regnar? Kan inget...haha... Jag föredrar bara att stanna inne!!!" Fan (@Majo Yoshi): "Varför är det hemskt? Gillar du inte regnet, Tom? Jag tycker det är vackert." Tom: "@Majo Yoshi: Jag föredrar ju sol men jag gillar när det regnar när jag är i studion!!!" Fan (@Irenne <3): "Är bilden tagen i er trädgård?" Tom: "@Irenne <3: Ja, det är på baksidan!"
Bild #2 - Bill: "21 Jump Street... Tom och jag såg på filmen 21 Jump Street igårkväll. Det är en väldigt rolig film. Vi hade jättekul! Om ni inte har sett den än, borde ni göra det!!!" Fan (@MaguiJost): "Har ni läst eller sett The Hunger Games än? Jag älskar boken, och filmen är fantastisk!" Bill: "@MaguiJost: Nej, inte än. Men jag ska definitivt se den för jag har hört så mycket om den..." Fan (@Barbie): "Precis som jag har sagt förut så antar jag att ni två ser på varje film som kommer ut. Så man kan ju förvänta sig av er att ni säger om filmen är värd att se eller inte. Men... Vi kan ju inte dela exakt samma åsikt gällande filmer :)" Bill: "@Barbie: Ja, du har rätt! Egentligen gillar jag inte just denna typ av filmer speciellt mycket men den här var bra!!! ...för mig spelar inte filmens genre så stor roll, utan det är själva filmen i sig..."

BTK App - Alien Wall #91


Bild #1 - Tom: "Bilar i Venice... Den här var gullig ;-)" Fan (@Vasilia): "Bryter du ofta mot trafikreglerna, Tom? Om ja, hur ofta? ;-)" Tom: "@Vasilia: Ja, jag kör alltid för fort! Jag är så van vid tyska Autobahn... det är därför!!!" Fan (@Lisa Marie): "Den påminner mig om en lyxig version av en "Trabbi". Kommer du ihåg de bilarna? ;)" Tom: "@Lisa Marie: Ja, självklart minns jag dem! Min familj brukade ha såna... Vad roligt!" Fan (@Märchen): "Jag är i Essen just nu och det är massa gamla fina bilar som kör omkring i staden! Det skulle vara häftigt för dig att se som är en bilfantast ;)" Tom: "@Märchen: Låter roligt!!! Det skulle jag verkligen ha velat se... Det är säkert massa supercoola bilar där!"
Bild #2 - Bill: "I studion. Kolla in min lilla tjej som försöker göra sig bekväm på mattan..." (kolla i kommentarer nedan 8D) Fan (@AnaRaquelK): "Din tjej är så söt!!! Min tjej är i Portugal just nu och jag saknar henne jättemycket. Men när sommarlovet är slut ska jag hämta henne tillbaka hit till Tyskland. Hur har din dag varit förresten?" Bill: "@AnaRaquelK: Det borde du göra! Jag kan inte vara utan mina hundar speciellt länge... Jag har haft en fin lugn dag, tackar som frågar. Själv då?" Fan (@Violet): "Jag kan inte se bilden :-(" Bill: "@Violet: Det är en video!!! ...kolla in den..." Fan (@Erika): "Har ni någonsin haft katt? [...]" Bill: "@Erika: Ja, vi har haft katter och har fortfarande en. Han är kvar i Tyskland med vår släkt. Han är jättesöt :-)" Fan (@Zai): "Varför har inte videon något ljud??" Bill: "@Zai: ...för att jag tog bort det. Det var lite hemligt ljud i bakgrunden som ni inte får höra än :-)"

BTK App - Alien Wall #90


Bild #1 - Tom: "Italien. Fint väder i Venedig ;-)" Fan (@Léa): "Det där är väl på "The Venetian" i Legas? ;)" Tom: "@Léa: Jaaaa! Du har 100% rätt! ;-)" Fan (@SabrinaTK): "Jag älskar Italien :) Har du vart där?" Tom: "@SabrinaTK: Ja, självklart! Vi har varit där flera gånger! Du borde åka dit... Det är jättevackert! Fina städer, trevliga människor och fantastisk mat!"
Bild #2 - Bill: "WOW! ...kolla vad jag nyss hittade.. Det är vad jag kallar engagemang :-) Älskar den!!!!" Fan (@Nixie): "Då kommer du nog gilla tatueringen som jag och min dotter har. xoxo" Bill: "@Nixie: ...wow... Härligt!!! Är den äkta? Ni är så söta!" Fan (@VeronikaFromBelarus): "Bill, har du några planer på nya tatueringar??? ;-)" Bill: "@VeronikaFromBelarus: Ja, det har jag :-)" Fan (@Sacred): "Gör det ont att tatuera sig? Jag funderar på att skaffa en, men alla säger att det gör ont." Bill: "@Sacred: Ja, det gör ont men man tål det. Om du verkligen vill ha en... Det spelar alltid en stor roll vart man vill ha den. Börja med en liten för att känna hur det är och ta det därifrån :-)"

BTK App - Alien Wall #89


Bild #1 - Bill: "Sluta misshandla djur för EM 2012! Kolla in den nya kampanjen Tom och jag gjorde för med PETA. Få all information och få dem att SLUTA misshandla djur för EM 2012!!!!!!" Fan (@Emeliine): "[...] Kommer ni fortsätta att samarbeta med PETA i framtiden?" Tom: "@Emeliine: Ja, självklart! Det är väldigt viktigt för oss..." Fan (@Heather Renee): "[...] Jag är stolt över er. Jag gillar det faktum att ni pratar för de som inte kan och beskyddar dem. Världen behöver fler som er. =)" Tom: "@Heather Renee: Tack!!! Kul att du känner samma sak och stöttar oss!!! Det uppskattas verkligen..."
Bild #2 - Bill: "Tennis med Bill :-) ...kolla in min vy under tennismatchen :-)" (kolla i kommentarer 8D) Fan (@Mari Mendes): "Hur filmade du den här videon? Spelade du med en hand och filmade med den andra?" Bill: "@Mari Mendes: Precis... Jag ville göra en video åt er men det var ganska svårt att spela när man skulle filma på samma gång :-)" Fan (@MarianneLara): "Haha, du passar inte som kameraman... Möjligen som tennisspelare, men du skulle ha lämnat kameran på bänken. Haha!" Bill: "@MarianneLara: Han gör narr av mitt elaka skratt :-)" Fan (@Vitoria): "Pratar ni alltid tyska med varandra? Jag kan tänka mig att amerikaner undrar vad ni snackar om! Haha ;-)" Bill: "@Vitoria: Ja! När vi är ensamma pratar vi alltid tyska.... Det är ganska coolt för ingen omkring oss förstår vad vi säger :-)" Fan (@Oflisabeth): "Bill, tänker du gå och se The Hunger Games??? Jag har hört att den är fantastisk!" Bill: "@Oflisabeth: Ja, jag tror det! Jag har hört så mycket om den. Det känns som om alla snackar om den..."
Bild #3 - Bill: "Rick Genest. Vilken spännande berättelse, underbar video och fantastisk fotografering! Kolla in den..." (video) Fan (@Alec): "Hans tatueringar är ganska coola!! De måste ha gjort jätteont!! :)" Tom: "@Alec: Ja, det måste ha gjort jätteont!!! Gillar den profilbild förresten!!! ;-) Georch!!!!" Fan (@Breyona): "Tom, skulle du vilja skaffa en till tatuering? Om ja, vad för något?" Tom: "@Breyona: Ja, jag tänker definitivt skaffa fler tatueringar... Men då gör jag det spontant, när jag själv känner för det!" 

Tokio Hotel @ Facebook - 21/3 2012


"Vi har fått brev! Idag fick vi en ganska förbluffande namninsamling från Minsk, Vitryssland. Vi är riktigt imponerade över så mycket engagemang och hoppas kunna göra så att er dröm går i uppfyllelse och spela en konsert där på vår nästa turné! Ett stort tack till Veronika, det vitryska fanclub teamet och alla fans som skrev under!"

[PETA.de]: Stoppa dödandet av hundar för EM 2012


Stoppa dödandet av hundar för EM 2012

Djurälskare förespråkar för hemlösa hundar och katter i Ukraina.

PETA har organiserat en stor fotokampanj för att nå ut till den breda publiken då ukrainska myndigheter försöker "rena" landet på hemlösa hundar och katter innan de står som värdar för Fotbolls EM 2012. Bill och Tom Kaulitz från Tokio Hotel är involverade i PETA's protest.

Texten på bilden:
"Stoppa djurplågeriet för EM 2012".
Engelsk översättning: TH-Info.blogspot.com. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

BTK App - Alien Wall #88


Bild #1 - Tom: "God natt! Igår kväll var vi på en cool fest på Playboy Mansion. Bruno Mars uppträdde med några låtar och vi hade roligt med några av våra vänner. Jag tog en bild på den ökända grottan... ;-)" Fan (@MandyTHBR): "Bill, vad drack du på festen? Några av dina favoritdrinkar? :)" Bill: "@MandyTHBR: Ja...kanske alldeles för många av mina favoritdrinkar...haha.." Fan (@Clari): "Bill, träffade och pratade du med Chris Martin???" Bill: "@Clari: Ja det gjorde jag! Han är väldigt trevlig!!!" Fan (@itsriot): "Coolt!!!! Jag älskar Bruno Mars! Hörde att han är på omslaget av Playboy tidningen den här månaden." Tom: "@itsriot: Ja, han är på omslaget av Playboy tidningen! Antar att han är en av de få som har fått göra det!" Fan (@Milana): "Var festen precis efter tennismatchen?" Bill: "@Milana: Ja, det var direkt efter matchen. Vi bestämde det väldigt spontant... Men vi hade en rolig kväll!!! Det var väldigt coolt och ett väldigt speciellt ställe! ...om dessa väggar kunde tala..."
Bild #2 - Tom: "Som lovat... Min lillebror under pausen av hans mest pinsamma match i sitt liv ;-)" (Ta en titt i kommentarer för att se Bills armar *_* 8D) Fan (@Ginny): "Jag har ganska svårt för att se Bill spela tennis! Hahahaha. Jag antar att jag förstår varför han förlorade matchen trots allt... xD Oroa dig inte Bill, vi gillar dig för andra saker!!! ;D;D" Bill: "@Ginny: Tom överdriver!!! Som alltid... Jag var faktiskt ganska bra. Jag vann nästan! Jag vinner nästa gång! Tom, jag vill ha en retur match snart.." Fan (@Andy): "Ska ni in i studion ikväll eller bara slappa?? ;)" Bill: "@Andy: ...vi åt precis middag efter några timmar i studion....nu ska vi till gymmet :-)"

(Playboy Mansion Party) Los Angeles, California - 20/3 2012 #1


Shiro Gutzie, Bill, Tom och Shay Todd | Bild: One Minute With Rembrandt via Tumblr.


Fanaktion på Twitter den 30/3 och 31/3 2012


Som ni vet fyller Georg 25 år i år och för att fira det ska två fanaktioner göras på Twitter. Den första: den 30e
mars ska vi twittra #HappyBirthdayGeorch och försöka få det som Treding Topics världen över. Den andra: den
31a mars ska vi twittra #Happy25thBirthdayGeorgListing och försöka få det som Trending Topics världen över.


[MTVLA.com]: Frankfurt är värdstad för årets MTV EMA!


MTV EMA 2012: Frankfurt kommer att vara värdstad!

På söndagen den 11 november är det dags för ett nytt europeiskt party på MTV.

Den galnaste natten i Europa har bekräftats: MTV Europe Music Awards 2012 kommer att äga rum i den tyska staden Frankfurt!

Varje år äger MTV EMA rum på en ny plats på kontinenten. För den 19 utgåvan av galan valde vi en andra gång på scenen i Festhalle, som höll galan år 2001. Som alla redan vet är EMA ett enormt globalt party med uppträdanden och oförglömliga överraskningar av episka proportioner. Vi ser fram emot att få presentera detta fantastiska event till alla från Frankfurt söndagen den 11 november!

"Vilka artister skulle du helst vilja se gästa MTV EMA 2012?"
>> Rösta på Tokio Hotel HÄR!

Ställningen just nu:
Tokio Hotel - 33%, 11195 röster.
One Direction - 23%, 7619 röster.
Jonas Brothers - 11%, 3597 röster.
Britney Spears - 10%, 3432 röster.
Justin Bieber - 6%, 1959 röster. 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

BTK App - Alien Wall #87


Bild #1 - Tom: "Ni fixade det!!! Hörde precis att ni vann den första ronden av "Musical March Madness" åt oss!!! ;) Tack så mycket för erat stöd! Ni kör vi på nästa ronden!!!" Fan (@Eleonore): "[...] Jag är en It-Alien, gillar ni Italien? :) Jag bor i Rom, ni borde komma hit på semester! Jag kan koka pasta eller göra pizza åt er :-D [...]" Tom: "@Eleonore: Kommer du från Italien? Vi älskar Italien! Ser fram emot att få återvända till ditt vackra land med nästa album! Det är så fint i Rom... Vi hade grymma konserter där!!!" Fan (@Hard_Girl): "Tom, saknar du inte att få nya priser och visa hatarna att ni är bäst?" Tom: "@Hard_Girl: När tiden är inne...;-) Men jo, det ser jag fram emot!!!"
Bild #2 - Bill: "Paul Cadden... Hittade precis den fantastiska konstnären Paul Cadden. Han skapar foto-realistiska målningar med så mycket detaljer på så man knappt tror att de är fotografier. Kolla in honom så vet vi vad jag pratar om! Väldigt imponerande!!!!" Fan (@Giorgia C): "Hur hittade du den här konstnären? Blev du tipsad? :)"
Bild #3 - Bill: "@Giorgia C: ...en vän visade mig hans bilder idag och jag kunde knappt tro det!!! Har aldrig sett något liknande förut.."
Bild #4 - Bill: "Tom shoppar... Tom och jag handlade lite tennisutrustning idag! ...vi har inte spelat på ett tag men vi förbereder oss för matchen imorgon :-)" (ta en titt i kommentarer gott folk! 8D) Fan (@Stephanie89): "Jag trodde ni ville börja spela golf!!!!! Vad hände??" Bill: "@Stephanie89: Ja, jag vet!!! Vi vill fortfarande prova spela golf men vi såg tennis sakerna idag och kunde inte låta bli :-) Jag har hört att golf är ganska komplicerat...och jag har inget tålamod.." Fan (@Lithium): "Jag hoppas du vinner, Bill :D" Bill: "@Lithium: Tack! Det hoppas jag med :-)"
Bild #5 - Tom: "Nu ska jag göra lite ärenden och till vår tennismatch senare! Håller er uppdaterade ;) Ha en bra dag allihopa!!!" Fan (@Flor'THPeru): "Spelar bara ni två?"
Bild #6 - Tom: "@Flor'THPeru: Ja, bara med Bill den här gången."
Bild #7 - Bill: "Vår andra frukost... Smaskens... Tom och jag åt precis vår andra frukost!" Fan (@Lauttiga): "Vad åt ni? :-)" Bill: "@Lauttiga: ...en croissant och en "morning bun" (det är en slags bulle gjord på croissant deg) vad det nu är :-)" Fan (@Liene): "På tal om söt mat - har ni någonsin provat glass med kaffe eller vin?" Tom: "@Liene: Glass med vin? Nej, har aldrig provat den kombinationen ;) Gillar du det?"
Bild #8 - Tom: "Jag gjorde det igen! Självklart var det jag som vann vår tennismatch idag! ;-) Jag tog en bild på Bill under pausen... Vilka vill se den?"

MTV Musical March Madness 2012 - Vote for TH!


MTV Musical March Madness 2012

Det är tillbaka! MTV's tredje årliga Musical March Madness startar idag (12 mars), och ställer 64 band mot varandra i en kamp på liv och död (OK, ingen dör på riktigt, men vi kör på det). Och som tidigare år, avgör dina röster vem som tar sig vidare - och som i slutändan kommer hissa den stora guldtrofén när turneringen avslutas den 3 april. [...]

Tokio Hotel vann första ronden mot Arcade Fire. Nu står de mot Muse.

Ställningen just nu: Tokio Hotel: 71,41%, Muse: 28,59%.

> Rösta här - Vote here <

Tokio Hotel @ Facebook - 19/3 2012


"OMG - Ni har skickat några grymma bilder till oss...väldigt coola kostymer!! Kolla in våra tre favoriter nedan. VIP Call-teamet kommer att kontakta dem inom kort. Seriöst: imponerande kostymer!!"

Uppdatering om bloggen - 20/3 2012

Hejsan!

Jag skulle bara vilja berätta att igår hände det som inte får hända igen - bloggen stängdes ner i någon timme, men kom snabbt upp igen (stort tack, Blogg.se teamet!). Antagligen var det något med länkarna (för många länkar i ett inlägg), och det har fått mig att fungera lite på hur jag ska göra med uppdateringarna från tvillingarnas app... Jag har beslutat att jag kommer fortsätta att lägga upp dem (screens från appen) MEN inte i själva inlägget, utan i kommentaren nedanför inlägget. Jag kommer alltså fortfarande skriva tex "Bild #1 - Tom" och sedan vad han nu än har skrivit, men ni kommer inte att kunna se screenbilden på en gång så där utan får kolla efter den i kommentarerna tillhörande inlägget. Vet att det kan bli drygt, men hellre det än inga uppdateringar alls, va? ;p Så ni kommer ju iallafall fortfarande att få screens från deras app bara det att ni måste klicka en extra gång i bloggen.

Tänker hur som helst börja med det nu så får vi se hur det går. Förhoppningsvis blir det inte så där att bloggen "försvinner" igen för det är inte kul alltså. ;p Lade upp inlägget jag skulle ha lagt ut igår egentligen nu och ska kommentera till det inlägget med screens från appen. Bara att kolla där! :) Har ni några frågor eller är det något ni undrar så är det som vanligt bara att fråga på! :)

That's all.. Ha en fortsatt trevlig dag!

BTK App - Alien Wall #86


Bild #1 - Tom: "Regn!!! Det har regnat i nästan två dagar nu! Vad brukar ni göra på regniga lördagar?" Fan (@Simona Jay): "När det regnar ute gillar jag att spela TV spel eller titta på film ;)" Tom: "@Simona Jay: Coolt! Jag gillar TV spel. Har du någon favorit?" Fan (@Yulija): "Chilla hemma, bjuda in vänner... Jag blir lite trött, ledsen och lat när det regnar faktiskt. Du då?" Tom: "@Yulija: Samma här... Trött och lat! Men jag ska till studion och jobba senare!" Fan (@ZaraSG): "Jag minns min första Tokio Hotel konsert. Det var på MTV World Stage i Malaysia och det ösregnade när konserten skulle börja. Tack gode gud att det inte ställdes in! Jag och mina vänner hade jättekul!" Tom: "@ZaraSg: Minns också den dagen! De var nära att ställa in det... Men i slutändan gjorde vi en grym konsert! Tack för att vi hade så roligt..."
Bild #2 - Bill: "Konstig vegetarisk gryta.. Det var det Tom och jag åt till lunch! Det ser ut som kött och smakar som det men det är faktiskt vegetariskt :-)" Fan (@Tha): "Jag skulle vilja bli vegetarian. Men jag vet inte hur jag ska börja.. Jag provade förut men det var inte jag som lagade maten hemma så det var svårt.. Men nu när jag bor ensam blir det nog lättare. Kan ni ge några råd? Hur började ni?" Tom: "@Tha: Vi blev bara vegetarianer en dag! Om du verkligen vill det borde du göra det på en gång utan att tänka så mycket på det... Fortsätt ät det du gillar, och ta bort köttet bara ;)" Fan (@Chacky): "Var det gott??" Bill: "@Chacky: Ja! Det var riktigt gott. Det smakar ju som riktigt kött..."
Bild #3 - Bill: "Utekväll!!! Tom och jag är redo för en rolig utekväll i Los Angeles!!!! Vi önskar alla en trevlig kväll!!!"
Bild #4 - Bill: "Bästa beatboxaren! Denna kille är fantastisk!!!" (video) Fan (@Ale): "Bill, var du full igår?? xD" Bill: "@Ale: ...hahaha...nej, men vi hade roligt ändå!!! Du då?" Fan (@Clarissa): "Bill, gillar du att dansa? Jag såg en video på dig när du dansade på ett program och sen blev du blyg! Men det var så sött. Kan du lägga ut en video på när du dansar?" Tom: @Clarissa: Han dansar hela tiden ;) ... Jag ska spela in det åt er!!!" Fan (@Emily K. Berlin): "Har ni känt någon jordbävning än? [...]" Bill: "@Emily K. Berlin: Det har inte varit någon jordbävning ännu men alla pratar om en stor som låter läskig... Vi får se.. Vi upplevde en när vi var i Chile. Det var skumt.."
Bild #5 - Fan (@C*Love): "Jag läste en jättegullig artikel om nyfödda tvillingar som hette "The Rescuing Hug". Bebisen kunde inte sluta gråta oavsett vad läkarna eller föräldrarna gjorde. Hon var sjuk och de var säkra på att hon skulle dö. En läkare bröt till och med reglerna och lade henne i samma säng som hennes tvilling. Den äldre tvillingen sträckte sig över för att krama om sin sjuka syster. Från och med den stunden blev hon helt frisk. Nu är det vanligt att låta tvillingar få ligga bredvid varandra för de blir friskare. [...] Du kan googla det ifall du vill se bilden. Den är jättesöt!!" Tom: "@C*Love: Wow!!!! Gullig berättelse... Då jag är tvilling själv kan jag verkligen relatera till det! Jag ska definitivt googla upp det... Vill se bilderna! Tack för att du delade med dig av det!" Fan (@Molly Thomas): "Drar ni ut på turné efter att albumet har släppts? Kan ni komma till Sacramento???" Tom: "@Molly Thomas: Vi ska definitivt ut på turné efter vi har släppt vårat nästa album... Vi ska spela i massor av städer över hela världen! Men självklart har vi ingen turnéplan ännu..."
Bild #6 - Tom: "Jag hade en kort konversation med min kille! ;-) Han lyssnar alltid!!!" (se video i kommentarer) Fan (@neorofix): "Vilket språk förstår era hundar?" Tom: "@neorofix: Han förstår bara tyska... Han är en smart kille ;)" Fan (@Daniela07): "Aww, vad sa du till honom?" Tom: "@Daniela07: Vi pratade om bilar."

"The new album of Tokio Hotel" - TT, World Wide @ Twitter


BTK App - Alien Wall #85


Bild #1 - Tom: "10 år gammal? Va? Ellen älskade honom så mycket, hon flög in 10-åriga Yuto Miyazawa från Japan för att vara med på programmet. Han gjorde ännu ett fantastiskt framträdande idag." (video) Fan (@Lel): "Han är ju fantastisk! Jag kan spela Rette Mich och känna mig världsbäst varje gång, men jag kommer alltid vara ensam om att sitta och titta på det här lilla geniet som spelar grymt med sin gitarr!! Tom, är du imponerad? Skulle du vilja träffa honom och spela tillsammans?"
Bild #2 - Tom: "@Lel: Ja, jag är jätteimponerad! Han är helt fantastisk... Tänk dig honom om 10 år! Han skulle fan slå alla! ;) Jag kanske kan fråga honom om han vill stå på scen med oss på vår nästa turné ;)"
Bild #3 - Bill: "Gul nalle-apa!!!??? ...kolla in den nya och konstiga vännen till våra hundar. Vi köpte den idag och det är deras nya favoritleksak :-)" Fan (@Amanda Heneks): "Jag ska sjunga på en bar för första gången om två dagar. Jag tänker sjunga "World Behind My Wall" och är jättenervös... Har du några tips? Det skulle vara kul om du kan ge några! Tack :) <3" Bill: "@Amanda Heneks: Wow! Vad kul :-) Önskar dig lycka till!!! Var inte för nervös bara. Försök att ha kul, njut av låten och att stå på scen. Jag är säker på att du inte behöver några tips... Lyssna på din inre röst och sjung låten på ditt eget sätt...på ett sätt som du känner dig bekväm med!!! Ha så kul :-)" Fan (@Janette R.): "Den där apan är så söt :-) Har ni bara fyra hundar? Eller har ni fler djur?" Tom: "@Janette R.): Bara fyra hundar! Det är jobbigt nog! Det är som att ha barn och fyra är ett rejält nummer! ;)"

Bam Margera @ Twitter - 16/3 2012


"Inte för att låta bögig men jag målar och dunkar Tokio Hotel, och gillar det. Döm inte!"


BTK App - Alien Wall #84


Bild #1 - Tom: "Peru. Bill på scenen under vårat soundcheck i Peru!" Fan (@VanessaKaulitz): "Du ser bra ut här! Har du några speciella minnen? [...]" Bill: "@VanessaKaulitz: Tack! Jag minns fortfarande den där dagen väl. Allt gick fel den där morgonen och jag var sen, trött men trots det var konserten fantastisk. Publien var helt otrolig och vi hade en underbar kväll!!!" Fan (@Kasspouete): "Hej, jag har en fråga. Hur är vädret i Los Angeles i april? Man kan gå runt i bara tshirt eller måste man ha jacka?" Bill: "@Kasspouete: Vädret är vanligtvis väldigt bra men det blir ganska kyligt om nätterna så ta med en jacka...men april är en bra månad att komma hit!!" Fan (@Loumi): "[...] Saknar ni att stå på scen? Vad saknar ni mest med att vara på turné?" Tom: "Ja, vi saknar verkligen konserterna! Men det känns fortfarande rätt att vara i den kreativa processen och njuta av livet!"
Bild #2 - Bill: "Inspelningar... Är mitt uppe i en inspelning... Det går bra än så länge!!!" Fan (@Shirley): "Jag är lite nyfiken kring låtskrivandet. Är det samma process hela tiden? Kommer melodin först, sedan texten eller är det olika med varje låt?" Bill: "@Shirley: Det är olika varje gång... Man vet aldrig vad som händer.. Idérna kommer bara, oavsett om det är en melodi eller text eller något annat! Det är just det som är så bra, att man inte kan kontrollera det..." Fan (@Monica Mathers): "Spelar ni fortfarande in låtar? :)" Bill: "@Monica Mathers: Ja... Sjunger fortfarande.." Fan (@Gracia): "Vilken drink mjuknar upp din hals mest?" Bill: "@Gracia: Jag dricker mycket vin i studion :-) På turné är det te som gäller, och självklart mycket vatten..."
Bild #3 - Tom: "Hade precis sönder min mobil... Måste köpa en ny :(" Fan (@Iris Michelle): "Vad hände??? Tappade du den i vatten? Blev du arg och slog sönder den? Åt hundarna den??? [...]" Tom: "@Iris Michelle: Den åkte ur fickan och landade på golvet! Nu är den död! Men jag har fortfarande kvar alla bilder!" Fan (@Emeliine): "[...] Istället för att köpa en ny kan du ju sno Bills, för då slipper du ju spendera pengar! ;)" Tom: "@Emeliine: Haha ;) Bra idé! Det ska jag göra!!!" Fan (@Nutella): "Hej Tom :) Idag fyller jag 18 år :D" Tom: "@Nutella: Grattis!!! Vad ska du göra idag? Jag önskar dig en underbar dag oavsett vad du ska hitta på! Önskar dig allt gott!!!"
Bild #4 - Bill: "Tom ute på sen shopping. Kolla in Tom under vår sena shopping för två dagar sedan...!" Fan (@Thaime): "Tom ser så vuxen ut. Vart är den roliga perversa killen med de blonda dreadsen?"
Bild #5 - Tom: "@Thaime: Haha... Jag är fortfarande här!!! Jag ser bara lite annorlunda ut nu!"

BILD - 15/3 2012 (Tyskland)


Tokio Hotel skrattar bort mager-ryktena!

Los Angeles - Vi var oroliga för er, killar! Det är tvillingarna Bill och Tom (22) från Tokio Hotel som vi ser gåendes i deras nya hemstad Los Angeles. De är avslappnade och glada. Tom håller sin flickvän Ria (28) i handen, alla skrattar. Och efter de hemska bilderna som kom ut för två veckor sedan där de ser utmärglade ut: Vi mår riktigt bra!
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

(utanför en restaurang) California - 13/3 2012 #2


BTK App - Alien Wall #83


Bild #1 - Tom: "Naturen... Inte så stort vattenfall, men ändå vackert!" Fan (@Just Maria): "Vackert... Jag älskar naturen! Killar, ni har gjort ett grymt jobb med alla era låtar och jag älskar Monsoon, men jag är besatt av Ich bin nicht ich... Kan ni spela den här låten eller någon annan gammal låt på er nästa turné? ;-)" Tom: "@Just Maria: Kan inte lova att vi ska spela just denna låt men vi kommer alltid spela äldre låtar på våra turnér!!!" Fan (@Chiaretta): "Vacker bild. :-) Vart ligger denna vackra plats? Jag älskar världens alla vattenfall.. Jag skulle vilja se alla en vacker dag.. ;-) Gillar du också vattenfall? :D" Tom: "@Chiaretta: Ja, jag gillar också vattenfall... Har dock aldrig haft någon möjlighet att se ett stort vattenfall än så länge! Jag tog den bilden på ett ställe nära Malibou!" Fan (@Jennsor): "Är det här en kopia av grottan från Playboy Mansion i eran trädgård? :D hahaha" Bill: "@Jennsor: "...haha...ja, det ser faktiskt ut som den!"
Bild #2 - Bill: "Himmel. Kom precis hem från en scen lunch... Kolla in den vackra utsikten vi hade." Fan (@Olya Alien): "Bill, vilken hårfärg gillar du mest? Kommer du färga tillbaka till svart? Du är visserligen perfekt vilket som x)) Är bara lite nyfiken." Bill: "@Olya Alien: Jag tror inte att jag kommer färga tillbaka till svart än på ett tag!!! Jag gillar det gråa faktiskt..." Fan (@Bere): "Det ser ut som Miami! haha. Skulle du vilja åka till Miami, Bill?" Bill: "@Bere: "Ja!!! Dit skulle jag verkligen vilja åka igen! Tom och jag hade en lägenhet där ett tag... Jag gillar verkligen Miami! Vill åka tillbaka dit snart..."
Bild #3 - Bill: "Solipsist... Kolla in den här fantastiska korta filmen jag nyss hittade..." (video) Fan (@May): "Min hund har cancer och måste opereras... Hon är gammal och veterinären sa att hon kanske inte överlever... Snälla, önska mig lycka till med operationen... Hon betyder allt..." Tom: "@May: Åh, vilka hemska nyheter! Så sorgligt... Jag hoppas hon blir bra! Lycka till!!!" Fan (@Chiara87): "Om livet vore tecknat, vilken figur skulle ni vilja vara då?" Tom: "@Chiara87: Jag vet inte varför men jag gillar Daffy Duck. Han är cool!"

(utanför en restaurang) California - 13/3 2012 #1


Bigger:

Det var ett fan som såg dem sitta inne på en restaurang och äta som ringde till Lies Angeles och bad
honom ta bilder på dem. Måste säga att detta var en fin bild. De ser lyckliga ut, de ser ut att må bra. :)


Audi Magazine #2/2011 - (Japan)


BTK App - Alien Wall #82


Bild #1 - Bill: "Rocka omröstningen!!!! Hörde precis att vi är nominerade för "MTV Musical March Madness - det är dags, Aliens!!! Rocka omröstningen nu!! Vi vet att ni är bäst!!! MTV.com/MMM2012." Fan (@Tea Chanel): "När ni ber oss att rösta, gör vi det som galningar!! Ni har typ 92% av rösterna!" Tom: "@Tea Chanel: Wow, det är ju fantastiskt! Tack allihopa!!!" Fan (@Ely Rivas): "Hej Bill och Tom... Jag har en fråga.... Minns ni MTV LA 2008 i Guadalajara, Mexiko? Ni var nominerade i fyra kategorier och vann allt!! :)" Tom: "@Ely Rivas: Självklart minns vi det! Det var vackert där... Jag har bilder därifrån! Ska definitivt lägga ut dem!!!" Fan (@Yancy): "Kolla på min profilbild, det är Georg med Axl Rose. Visst är dem lika? Ni borde fråga Georg vad han tycker!" Tom: "@Yancy: Haha... Vad kul!!! Du har rätt! De är faktiskt lika... Jag ska berätta det för honom!"
Bild #2 - Tom: "Hittade nyss den här grymma musikvideon..." (video) Fan (@Lorette Lee): "För att få bort den snälla Jake Gyllenhaal som en mördare, bytte jag min profilbild till min älskade nallebjörn. Hans päls är ganska sliten för jag har haft den i 30 år och han har blivit kramad väl. Och när jag tog hem min hund från hundhemmet, hade han seperationsångest och bet sönder allt som låg på min säng när jag åkte till jobbet. Han insåg snabbt att mamma åker iväg men kommer alltid tillbaka. Han slutade tugga men några lakan och ett täcke blev förstörda och han delade min nallebjörn på mitten två gånger. För varje gång jag sydde på huvudet igen blev hans ansikte mer snett. Men jag tycker fortfarande han är världens sötaste nallebjörn! Är era hundar också sådär?" Bill: "@Lorette Lee: Vilken fin berättelse! :-) Våra hundar är också sådär. Speciellt den yngsta! ...vi kan bara inte låta honom vara själv! Han skulle förstöra allt... Men när han är med de tre andra hundarna går det bra :-)" 

Tokio Hotel @ Facebook - 12/3 2012


"MTV Musical March Madness 2012 är igång! MTV.com/MMM2012."

MTV Musical March Madness 2012 - Vote for TH!


MTV Musical March Madness 2012

Det är tillbaka! MTV's tredje årliga av Musical March Madness startar idag (12 mars), och stället 64 band mot varandra i en kamp på liv och död (OK, ingen dör på riktigt, men vi kör på det). Och som tidigare år, avgör dina röster vem som tar sig vidare - och som i slutändan kommer hissa den stora guldtrofén när turneringen avslutas den 3 april. [...]

Först ut för Tokio Hotel är: Arcade Fire.

Ställningen just nu: Tokio Hotel: 94,54%, Arcade Fire: 5,46%.

> Rösta HÄR - Vote HERE <

BTK App - Alien Wall #81


Bild #1 - Tom: "Söndag. Ska göra något annorlunda idag! Jag kommer hålla er uppdaterade... ;)" Fan (@Jordanna): "Är det paintball? :)"
Bild #2 - Tom: "@Jordanna: Ingen paintball idag! Men det skulle jag faktiskt vilja göra snart... ;) Bra idé, tack!"
Bild #3 - Bill: "Intouchables!!! ...såg nyss den här underbara filmen som alla pratar om!!! Om ni inte har sett den än..GÅ och se den!!! Jag älskade den :-)" Fan (@Marty Nebel): "Vad föredrar ni, Fanta, Sprite eller Cola? :)" Bill: "@Marty Nebel: Absolut Cola!!!! Jag kan inte leva utan Cola... :-)" Fan (@MisaKV): "Bill, du borde se The Time Travelers Wife om du inte har sett den än. Den är jättebra, jag grät när jag såg den." Bill: "@MisaKV: Jag har sett den!!! Det är en väldigt gullig film :-)"
Bild #4 - Tom: "Abbey Simon. Jag gick på pianisten Abbey Simon's framträdande idag... Helt annorlunda jämfört mot de andra konserterna jag har varit på! ;)"

BTK App - Alien Wall #80


Bild #1 - Bill: "Roliga stunder!!! ...vi hade jättekul i "gästrummet" igårkväll! Gissa vem som var kungen på bowling?" Fan (@Aleena): "Vem vinner mest? Svara ärligt!" Bill: "@Aleena: ...ärligt...det är Tom!!! Han tar såna här saker alldeles för seriöst :-)...haha.." Fan (@Kristel): "På sättet du sa "kung" så antar jag att det är du! (:" Bill: "@Kristel: Tack för att du tror på mig men jag måste faktiskt erkänna att det var Tom som var kung igår! Jag förlorade... Antar att jag var sämst igår :-)"
Bild #2 - Tom: "Semestrar. Vilka har varit era favoritsemestrar...?" Fan (@Elba Fuenmayor): "Los Roques i Venezuela är det bästa stället! Vackra kvinnor och stränder! Dessutom lär inga paparazzis hitta er där! :-)" Tom: "@Elba Fuenmayor: Tack för tipset! Låter väldigt bra! Vi kanske åker dit...!" Fan (@Paola K): "Vart som helst!! Jag vill bara ha roligt, så det spelar ingen roll vart det är någonstans; stranden eller inne i stan. Hehe, det lilla enkla med semestrar duger för mig. Själv då, Tom??" Tom: "@Paola K: Jag älskar Maldiverna! Ju mindre ö, desto bättre semester :)"
Bild #3 - Bill: "Oh, the places you'll go at Burning Man." (video) Fan (@Rome): "Min lärare läste detta för oss innan vi hade skolavslutning. Hon gav oss ett varsitt exempar med en personlig notering i... När hon hade läst klart satt alla där helt tårögda... Det är så gulligt, en väldigt rörande grej för mig... [...]" Bill: "@Rome: Wow! Vilken härlig lärare!!! Jag trodde aldrig att de kunde vara så smarta! Det är ju fantastiskt! Önskar jag hade en sådan lärare..." Fan (@Cleopatra): "[...] Ska du gå på Burning Man? Du har rätt kläder för stället ;)" Bill: "@Cleopatra: Ja, jag tror jag ska gå i år! Missade förra Burning Man och hörde att det var bra....så jag planerar att gå!!!"

Halloween Carnival. West Hollywood, California - 31/10 2011 #4


Bild: ? (let me know if it's yours).


(Shay Todd Flagship Store) Los Angeles, California - 7/7 2011 #3


Bilder: LookBookLA.com.


BTK App - Alien Wall #79


Bild#1 - Tom: "Helg. Har ni några planer inför helgen?" Fan (@G): "Ja! Jag ska flytta till rymden. Du borde komma och besöka mig på månen." Tom: "@G: Coolt! Det skulle jag verkligen vilja! ;)" Fan (@Alien-To-Love-Syd): "Skriva låtar, packa för en resa..." Fan (@MarieTH): "Jobbar du på helgen eller tar du ledigt också? Jag är ofta ganska lat på helger, jag älskar att gå upp sent. Är inte du så med? ;-)"
Bild #2 - Tom: "@MarieTH: Ja, jag gillar också lata helger! Men jag är i studion för det mesta ändå så!" Tom: "@Alien-To-Love-Syd: Kul! Vart ska du?"
Bild #3 - Bill: "Bakom kulisserna, del 7." Bill: "@Carla: Ja, det stämmer! Det suger verkligen för jag älskar äpplen!!!" Fan (@Heavenly Grace): "Vi vet att du är nervös innan du går ut på scen men blir du någonsin nervös innan en fotografering?" Bill: "@Heavenly Grace: Nej... Inte alls!!! ..inte längre! Man vänjer sig!!!" Fan (@Nathalie Lou): "Skulle du någonsin tatuera i ditt ansikte..eller du vet...där nere? ;)" Bill: "@Nathalie Lou: Nej, inte i ansiktet men någon annanstans.... Hm... kanske ;-)" Fan (@BK-Forever): "(skriver några långa tyska meningar, om bla hur mycket hon saknar Bill.)"
Bild #4 - Fan (@Elba Fuenmayor): "Minns du när TH fick göra cover av John Lennons låt Instant Karma? Skulle ni inte vilja göra en cover av en annan låt? Vilken låt då eller vilka låtar skulle finnas med som möjliga covers? :)" Bill: "@Elba Fuenmayor: Självklart!!! Jag älskar den låten! Roligt att du frågade för vi har precis gjort en cover av en låt från ett av våra favoritband. Vi gjorde en cool ny version av den och vi kanske har med den på albumet. Vi får se! Inget är bestämt än!" Bill: "@BK-Forever: Wow...är du tysk? ..din tyska är jättebra!!! Tack för dina fina ord! Tom och jag är nattugglor! ..vi har värsta dygnsrytmen och går och lägger oss väldigt sent :-)"

IN #11/2012 - (Tyskland)


Bill har aldrig varit så mager

Vi har inte sett Bill och Tom på länge då de behövde en paus. De senaste bilderna från Los Angeles chockerade både fansen och vännerna!

Han har blivit smalare, ser trött och sliten ut. Så går Bill Kaulitz (22) omkring på gatorna i Los Angeles med sin tvillingbror Tom. Medan Tokio Hotel-sångaren tidigare såg pojkaktigt smal ut, ser han nästan sjuk ut idag. Tom ser inte heller så bra ut. Vad har hänt med de tidigare tonårsidolerna sedan de under hösten 2010 flyttat till Los Angeles för säkerhet? För 7 år sedan var killarna från Magdeburg, tillsammans med deras bandkollegor Georg Listing (24) och Gustav Schäfer (23), Tysklands mest framgångsrika rockband.

De senaste bilderna på bröderna chockade fansen och vännerna. Bill har aldrig varit så mager. Kom framgång för fort? De var ju trots allt endast 14 år när musikerna blev upptäckta av producentern David Jost (39). Fyra år senare blev tonåringarna multimiljonärer, älskade av fans och förföljda av fotografer. Bill kanske fick ätstörningar, och nu har han kanske fått en återkollaps på grund av pressen över honom?

Viktigt: Bill har gjort en låt med dans-rap-bandet Far East Movement som heter "If I Die Tomorrow". Ensam, utan sin bror och utan Georg och Gustav som har dragit sig tillbaka från allmänheten. Det kanske är en dålig vibb? Är bandet på väg mot slutet? "Albumet kommer ut som tidigast i slutet av sommaren", säger producentern Jost. 
Engelsk översättning: Betty8888. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

(intervjuer) Tokyo, Japan - 24/6 2011 #6


Bild: Universal Music Japan/Audi Magazine.


BTK App - Alien Wall #78


Bild #1 - Tom: "Jag blev kär första dagen jag såg honom..." Fan (@Taayy): "Din hund är jättesöt! Hur länge har du haft honom?" Tom: "@Taayy: Han är 3 år och 6 månader gammal..." Fan (@Simona Jay): "[...] Vart hittade du han?" Tom: "@Simona Jay: Jag räddade honom... Han importerades från Polen och när han anlände till Tyskland ville ingen ha honom! Så han hamnade i ett smutsigt hundhem..." Fan (@Gemms): "Är det där i din trädgård?" Tom: "@Gemms: Nej, det är på hundhemmet där jag hämtade honom!"
Bild #2 - Fan (@Elena): "[...] Hur mår du och din hund? xD" Tom: "@Elena: Bara bra, tackar som frågar! ;) Jag gillar din hårfärg förresten!!!" Fan (@HelenLuiza): "Kommer ni rädda fler hundar? Vill ni ha fler?" Bill: "@HelenLuiza: Jag tycker fyra hundar räcker men det är väldigt svårt för mig att säga nej för vi älskar hundar!!! ...men det finns inga planer på att skaffa en till än på ett tag!" Fan (@Madeleine): "Hade ni hundar när ni var mindre också? :-)" Bill: "@Madeleine: Ja!!!! Vi skaffade vår första hund när vi var 9 år! ...så han är väldigt gammal nu..."
Bild #3 - Bill: "Georg... Ni ville se bilden... Här får ni den!!! Georg testar min outfit för röda mattan... Vad tycks? :-)" (PS, kolla i kommentarer nedan 8D) Fan (@JenniferRivas): "[...] Vart köpte du kläderna? De är coola (:" Bill: "@JenniferRivaz: Det är en jacka från ZZegna! ...hatten är från en vintage butik i Los Angeles!" Fan (@Tam): "Varför fick vi aldrig se dig i den där hatten?" Fan (@XienaMorgenthau): "Han ser konstig ut, som en soldat nästan. :))))"
Bild #4 - Fan (@Rome): "Bytte ni plats med varandra när ni var små? Mina tvillingvänner gjorde det hela tiden x)" Bill: "@Rome: Ja, det gjorde vi!!! :-) Vi hade tröjor med våra namn på och bytte dem hela tiden :-)" Fan (@Rana): "Han ser fantastisk ut!! Dansade han?? Om han gör det vill vi gärna se en video sen!!! ;)" Tom: "@Rana: Ja, jag tror han dansade! Vi alla vet att Georch är en bra dansare ;)" Bill: "@XienaMorgenthau: Nej...det var på grund av att han dansade :-) ...hahaha.." Bill: "@Tam: Vet inte... Jag valde att bära outfiten utan hatten... Men jag har kvar den så ni kanske får se den någon gång :-)"

BTK App - Alien Wall #77


Bild #1 - Tom: "Apocalypto. Hoppas alla har sett denna film! Den är grym..." Fan (@Yessica): "Bill, det finns en Facebook med ditt namn. Är det verkligen du eller en fejk?"
Bild #2 - Bill: "@Yessica: Den är helt klart fejk!!! 100%!!!"
Bild #3 - Bill: "Gustav går omkring i mina skor... Gustav och Georg testade mina kläder... Kolla in denna bild på Gustav när han försöker gå i mina skor :-)" (Ta en titt i kommentarerna, XD) Fan (@Angela): "Hahahahah awww, vad sött! Jag vill se en bild på Georg i dina skor också, Bill!" Bill: "@Angela: Jag har en bild på Georg när han har på sig min hela outfit :-)" Fan (@Sternchen): "Stackars Georg och Gustav... De borde skaffa en app så de kan lägga ut pinsamma bilder på er också :-)" Tom: "@Sternchen: Det finns ingen pinsam bild på mig! ;)" Fan (@Will): "Jag vill se bilden på Georg med din outfit :'D" Bill: "@Will: Okej!!! Det är en väldigt rolig bild.. Jag kanske lägger ut den senare... Någon annan som vill se den?" Fan (@DessaR): "Hahahahahaha. Jag kan knappt tro det! Så roligt! Gick han bra? Jag kan se framför mig hur Tom försöker gå i dem!!! Gjorde han det?" Tom: "@DessaR: Nej, det gjorde jag inte... Borde jag? Men bakom kulisserna har Bill ofta på sig mina kläder ;)
Bild #4 - Bill: "Hedi Slimane. Min favoritdesigner Hedi Slimane är på väg tillbaka till Yves Saint Laurent. Det ska bli så kul!!! Ser fram emot att få se hans nya arbete..."

De Bravo #11/2012 - (Tyskland)


Tokio Hotel - deras nya liv!
Nyheter från Bill och Tom: De förbereder sin comeback i Kalifornien!

En av dem bär en skinnjacka, keps och solglasögon. Den andre har cornrows och stora kläder. Är de två medlemmar av ett amerikanskt metalband som strosar på gatan i Los Angeles? Nej - det är Bill och Tom Kaulitz (båda 22) från Tokio Hotel!

Det har blivit tyst kring megabandet: Deras senaste studio album "Humanoid" släpptes i oktober år 2009. Men den långa väntan är snart över! Tvillingarna Kaulitz flyttade till Los Angeles för att arbeta på nya låtar till deras album och BRAVO har fått veta att 8 låtar redan inspelade. Gustav och Georg besöker Bill och Tom snart. De två bor fortfarande i Magdeburg, men de håller kontakten med tvillingarna med Skype.

Under tiden inspireras Bill av den kaliforniska rockscenen. Han drömmer redan om att rocka de stora scenerna med Tokio Hotel på några av de största festivalerna som finns i Usa. "Jag var på Coachella förra året, och hade jättekul!", säger han.

Men han kommer definitivt att visa ett musikaliskt livstecken i maj, för då släpps låten "If I Die Tomorrow" som han spelade in med det amerikanska electrobandet Far East Movement. "Bills röst är unik, vi ville verkligen ha med honom i låten", har de fyra Far East Movement-medlemmarna avslöjat. BRAVO kommer att hålla er uppdaterade med Tokio Hotel nyheter...

Bilder:
¤ Tom åker runt i Hollywood med sin Audi R8 GT (193,000€)
¤ Bill utan keps: Hans hår är blont och hans outfits rockar.
¤ Bill och Tom går omkring i Los Angeles, skyltar en grym stil.
¤ Man kan se Bills tatuerade hand medan han pratar med någon i mobilen.
¤ Bills samarbetspartners: Far East Movement's låt "Like A G6" var en hit i Los Angeles.
Engelsk översättning: Icey @ LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

BTK App - Alien Wall #76


Bild #1 - Bill: "Geisha..." Fan (@Malene): "Ni hade en fotografering med dem, va???" Tom: "@Malene: Ja, i Japan... Det var en rolig fotografering!" Fan (@NadiNadman): "[...] Hur är vädret i Los Angeles just nu? Vi har grymt väder här i Chicago :)" Bill: "@NadiNadman: Vädret är bra. Det kunde ha varit bättre men fortfarande okej! Så du bor i Chicago? Jag vill åka dit igen! Älskar den staden..." Tom: "@NadiNadman: Vädret är inteså bra idag! Jag älskar Chicago... Skulle vilja åka dit snart! Schysst stad, trevliga människor.." Bill: "..hahaha.. Vi svarade precis på samma fråga, Tom!!! Det har aldrig hänt förut :-) Vad kul..." Fan (@Loumi): "[...] Är det pga att ni är tvillingar som ni svarade på samma fråga? xD" Bill: "@Loumi: Ja, kanske :-) Det är så konstigt att vi valde ut samma fråga när det finns så många... Väldigt konstigt :-)"
Bild #2 - Bill: "Toms vackra målning :-) ...även bakom kulisserna kan Tom inte sluta göra narr av Georg..." Fan (@Mitxel): "Bill, vart är bilden på dig från gymmet? Visa oss!"
Bild #3 - Bill: "@Mitxel: Jag är för blyg :-)" Tom: "Jag är helt chockerad av era reaktioner... Jag ville bara säga att Georg gillade kaktus! ;) hahaha"

[Bild.de]: Vad gör Tokio-Gustav med Kurt Krömer?


Vad gör Tokio-Gustav med Kurt Krömer?
Utmärglad, likblek - bilderna på Tokio Hotel-frontmannen Bill Kaulitz (22) som kom ut förra veckan chockerade fansen. Inte heller hans tvillingbror Tom (22) såg speciellt bra ut på bilderna som togs i Los Angeles.

Men denna paus verkar göra en av bandmedlemmarna gott. Trummisen Gustav Schäfer (23) njuter av ledigheten i hans hemstad Magdeburg. Han träffade komikern Kurt Krömer (37) i måndags, efter hans gig i den statliga huvudstaden i Sachsen-Anhalt. De två verkar komma väldigt bra överens.

Gustav var på en av Krömers shower redan förra året. De klickade direkt och festade hela natten lång. Denna gång hade dock Kurt bara tid att ta en kopp kaffe med Gustav. Men komikern tog en rolig bild som han senare lade ut på sin Facebook-sida. Han skrev: "Drack precis kaffe med Tokio-Gustav och hans vän, sticker nu. Tack Magdeburg för tre utsålda och grymma gigs. Vi ses snart! Kurt Krömer."
Engelsk översättning: Icey @ LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

(intervjuer) Tokyo, Japan - 24/6 2011 #5


Bild: Universal Music Japan via Twitter/AUDI Magazine.


Uppdateringar om Bill och Far East Movements samarbete #1


Låten "If I Die Tomorrow" som Bill Kaulitz har gjort tillsammans med Far East Movement släpps den 8 maj 2012 på FM's album "Dirty Bass", enligt Biz Journals. FM har samarbetat med, bortsett från Bill Kaulitz, bland andra Justin Bieber, Pitbull och Natalia Kills på albumet.

Tokio Hotel @ Facebook - 5/3 2012


"Som tidigare nämnt i vårat samtal så vill vi se din carnival/Halloween-kostym. Skicka en kommentar till detta inlägg och inkludera även en länk till en bild på DIG med en kostym för en chans att vinna: 1) Best Of + Humanoid Live DVD + Japan album + autograf. 2) Japan album + autograf. 3) Autograf + merch (typ tshirts, affischer eller liknande) överraskning.

Skicka in din kommentar senast tisdagen den 13/3 2012 kl 23.59 för en chans att vinna. Lycka till!"

BTK App - Alien Wall #75


Bild #1 - Tom: "Georch flyger för första gången... Ganska kul ;-)" Fan (@Elizabeth): "Är Georgs nya smeknamn Georch? xD" Tom: "@Elizabeth: Det är inte nytt men ja... Det är hans smeknamn!!! ;) Älskar det!" Fan (@Danibfc): "Har ni funderat på att göra en ny version av THTV avsnittet "interview above the clouds" fast med Gustav och Georg?? hahah" Tom: "@Danibfc: Det skulle vara kul! Det var ett av mina favorit THTV avsnitt! ;) Som jag tidigare sade... THTV kommer tillbaka!!!"
Bild #2 - Bill: "Ensamt skratt!!!! :-) (video)" Fan (@Clarissa): "Tack för att ni får mig att skratta så mycket! Haha! Jag älskar att titta på era videos, du och Tom är väldigt roliga! Men du ler aldrig på dina bilder, och jag älskar ju ditt leende! Snälla, ta en bild på ditt fina leende (:" Bill: "@Clarissa: Kul :-) Det är det som videorna är till för!! Jag försöker skratta varje dag. Det är en av de viktigaste sakerna här i livet..." Fan (@Victoria Mason): "Mitt skratt är hemskt :'(" Bill: "@Victoria Mason: Det är inte alls hemskt!!! Det är bara vad du tror... Det är helt naturligt att skratta! Det kan bara inte vara hemskt!!!"
Bild #3 - Fan (@Marty): "Jag fyller år idag!!! ÄNTLIGEN ÄR JAG 18 ÅR!!!"
Bild #4 - Tom: "@Marty: Grattis! Ha en underbar dag och festa hårt! ;)"
Bild #5 - Tom: "Studio..."

BTK App - Alien Wall #74


Bild #1 - Tom: "Tupplur. Vaknade precis från en liten tupplur vid polen! Hur mår alla idag?" Fan (@Helina Francesca): "Idag gjorde jag min första piercing och tatuering. Jag hade så ont att jag inte kunde sova..." Tom: "@Helina Francesca: Coolt! Vart tatuerade och piercade du dig?" Fan (@Sunnii): "Hur stora är dina tunnlar?" Tom: "@Sunnii: Inte så stora! En storlek större nu kanske..."
Bild #2 - Bill: "Solnedgång...på stranden..." Fan (@Lotte): "Bill, vad gillar du mest? Solnedgång eller soluppgång?" Bill: "@Lotte: Helt klart solnedgång!!!! :-) Du då?" Fan (@Lilianne): "Wow, vilken fantastisk bild! Jag önskar jag kunde se den där solnedgången i verkligheten! Tack för att du delar med dig av den med oss... Hur har din dag varit?" Bill: "@Lilianne: Varsågod! Kul att du gillar mina bilder :-) Jag har haft en riktigt bra dag, tackar som frågar! Hoppas du också har det!!!" Fan (@Samantha Guillen): "Vacker bild *_* Vilken strand är det?" Bill: "@Samantha Guillen: Det är Venice Beach!!!"
Bild #3 - Fan (@Lily-M): "Gör det ont att pierca tungan? Jag skulle vilja ta hål i den men är lite rädd :(" Bill: "@Lily-M): "Tja, det var länge sen jag gjorde det men det gjorde ganska ont :-) Min tunga var helt svullen efteråt men det går över... Gör det om du verkligen vill :-)" Fan (@FriskaKaulitz): "Vad tycker du om min avatar?? Det är min målning av din storebror ;)" Bill: "@FriskaKaulitz: Wow!!! Älskar den!! Seriöst... Den är urläcker! Bra jobbat!"

Gustav med Kurt Krömer och en vän - 5/3 2012


Källa: Kurt Krömer via Facebook.


(röda mattan) MTV VMAJ. Tokyo, Japan - 25/6 2011 #7Far East Movement pratar om samarbetet med Bill Kaulitz


Link.
~~
Far East Movement:
"Bill Kaulitz från Tokio Hotel, öhm, det var faktiskt Martin Kierzsenbaum som fixade det. Men det var någon som vi var fans av i början när vi blev signade av Cherrytree Records. Vi såg bandet och typ "seriöst, de här killarna är vilda! Du vet, sättet de klär sig på, deras ljud är galet. Vi borde göra något helt oväntat med dem!" Så för "Dirty Bass" träffades vi och gjorde en låt som heter "If I Die Tomorrow" som hamnar på albumet - officiellt offentliggjort här på FUSE, och vi ser fram emot när ni får höra det!"

BTK App - Alien Wall #73


Bild #1 - Tom: "Vilken är er favorit?" Fan (@Mireya Motta): "Gillar ni Peru? :)" Tom: "@Mireya Motta: "Ja, Peru är fantastiskt! Vi älskade det där! ... Förresten, vad är namnet på de där bananerna på din profilbild? Jag känner igen dem från min barndom!" Fan (@G4TH): "Grodan. Du då, gillar du världens största diva - Miss Piggy? ;)" Tom: "@G4TH: Jag gillar Ernie."
Bild #2 - Bill: "Bakom kulisserna, del 6." Fan (@Violet): "Skulle du vilja bli en designer också? Du skulle nog gå långt... :-) Du har en grym stil..." Bill: "@Violet: Ja! Det skulle jag verkligen vilja en dag! Det är fortfarande en av mina drömmar!!!" Fan (@Co.): "Bill, har du sparat din vackra mikrofon tills nästa turné? :)" Bill: "@Co.: Ja, jag har kvar den men jag vill designa en ny inför nästa turné :-)" Fan (@AloneAlien): "Bill, du är det bästa i mitt liv. Tack så mycket! [...] Vem vaknar först, du eller Tom??" Bill: "@AloneAlien: Tack!! Det är oftast Tom... Men det beror mest på vad det är för dag och vårat schema!!! ... Jag älskar att sova! Jag är värst :-)"
Bild #3 - Bill: "God morgon :-) ...vad har ni för planer idag/kväll?" Fan (@Alla): "Bill, du svarar aldrig mig. Det är så synd och känns helt omöjligt. Iallafall, jag ser fram emot ditt svar, det nya albumet, den nya turnén - speciellt i Ryssland - och jag älskar dig så mycket! Tack för allt! Hur mår du förresten?"
Bild #4 - Bill: "@Alla: Jag mår väldigt bra! Tack... Ha en underbar dag.. :-)"
Bild #5 - Bill: "Till stranden!!! ...det är en solig dag :-)" Fan (@Alizee): "Ska du bada eller är det för kallt?"
Bild #6 - Bill: "@Alizee: Jag tror det är för kallt!!! :-)"
Bild #7 - Tom: "Bill och jag...äter middag på ett strandcafé idag!" Fan (@Steph_Candiani): "Vad åt ni?" Tom: "@Steph_Candiani: Vi åt mozzarella mackor!" Fan (@Heather Renee): "Vem tog bilden? En tjej kanske? ;) Eller Gustav eller Georg? Jag saknar att höra något från dem. Speciellt Gustav. Berätta vad de gör nuförtiden! Snälla! :D" Tom: "@Heather Renee: En vän tog bilden! Gustav och Georg ska komma hit till Los Angeles snart igen!!!" (PS, ta en titt i kommentarer angående tvillingarna på strandcafét 8D)

FRIDA #5/2012 - (Sverige)


Los Angeles, California - 28/2 2012 #2


[Bild.de]: Var det alla miljoner som förstörde Tokio Hotel?


Var det alla miljoner som förstörde Tokio Hotel?

De har hyllats och älskats, sålt 6 miljoner CDs världen över. Tokio Hotel (superhit: "Durch den Monsun") var en gång Tysklands mest framgångsrika rockband. Det var sju år sedan...

Nu de chockerande bilderna på Bill Kaulitz (22) i Los Angeles: sångaren är utmärglad och blek som ett lik. Hans bror Tom ser helt förstörd ut... Var det alla miljoner som förstörde Tokio Hotel? BILD svarar på de viktiga frågorna.

¤ Hur rika är Bill och Tom idag?
Vid 18-års-åldern var de redan miljonärer! År 2005 släppte de debutalbumet "Schrei" som sålde 1,5 miljoner exemplar. En bransch-expert: "Var och en av dem har fortfarande runt 4 miljoner Euro på kontot. De får pengar varje gång en av deras låtar spelas."

BILD vet: Tokio Hotel skulle ha suttit i "The Voice"-juryn och fått 1,2 miljoner Euro. Avbokning!

Pengarna hade ingen beydelse! Dock: deras liv är dyrt! De festar på de finaste klubbarna i Los Angeles (tex SoHo House) och kör dyra bilar (tex Audi R8, runt 200,000€).

¤ Kommer bandet någonsin att uppträda igen?
Oklart! Tydligen har de arbetat i två år på ett nytt album. Dåligt tecken: Bill har spelat in låten "If I Die Tomorrow" med "Far East Movement" utan sin bror Tom.

¤ Tar Bill och Tom droger?
Tunga droger: Okänt! Alkohol: Alltid! Tom är speciellt känd för sitt Vodka-flödande. Tunga fester kom med miljon-framgången.

¤ Hur lever Tokio Hotel idag?
Hösten 2010 flyttade tvillingarna från Hamburg till Los Angeles för att fly från fansen. Stalkers hotade dem gång på gång. Idag bor Bill och Tom tillsammans med deras manager David Jost i en villa med en studio i Hollywood Hills. Musikproducenten är bandets närmaste förtrogne och den enda kopplingen till Tyskland.

Gustav (bas) och Georg (trummor) har tagit farväl av pop-världen. De lever stillsamt med sina flickvänner i Magdeburg.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

BTK App - Alien Wall #72


Bild #1 - Tom: "Hur coolt är inte det där? Skulle ni försöka mata dem? ;)" Fan (Zhokito): "Inte jag... Skulle du, Tom?" Tom: "@Zhokito: Kanske, om jag var med en som visste vad han gjorde... ;)" Fan (@Cynthia): "Vilket är ditt favorit havsdjur? ..... Hajar? xD" Tom: "@Cynthia: Vet inte men jag är rädd för hajar ;)"
Bild #2 - Bill: "Himmeln i Los Angeles!!!" Fan (@3Sternschnuppen): "Ni har tagit mycket bilder på soliga skyar på senaste tiden. Ni måste få mycket använding för era solglasögon. Hur många par har du på ett ungefär, Bill?" Bill: "@3Sternschnuppen: ...jag har aldrig räknat dem men ganska många skulle jag tro... Alldeles för många! Antar att det är ett fånigt antal :-)" Fan (@Madeleine): "Tom, har du skaffat motorcykelkörkort ännu? ;)" Tom: "@Madeleine: Nej, inte än... Jag hoppas att jag får tid över till det snart!!!" Fan (@Sil): "Jag skulle vilja åka dit... Min dröm är att åka till Los Angeles med min syster någon gång. Men det ska vara på sommaren. Hur är sommaren där?? Hoppas du får en trevlig kväll, Bill :-)" Bill: "@Sil: Ni borde komma hit på sommaren! D å är det vackert här... Det perfekta vädret :-)" Fan (@Cirenia): "Bill, vilket ställe brukar du köpa cigaretter på som är närmast där ni bor?" Bill: "@Cirenia: ...hahaha... vilken rolig fråga!! Tja, jag köper alltid cigaretter på bensimackar :-)"
Bild #3 - Tom: "Va? Grymt... (video)" Fan (@Auro): "OMG, mitt ansikte såg ut så här när jag såg videon 0_o. Denna kille är ju grym, väldigt stark och talangfull. Har du försökt göra det där?" Tom: "@Auro: Ja, det är ganska häftigt... Ge mig två veckor så kan jag också göra det! ;)" Fan (@Jessika_TH): "Idag skrev någon fånig tidning att Tokio Hotel skulle smälta (antar att hon menar splittras, lol). Jag hoppas att det inte är sant, eller snarare så är jag säker på att det inte är det. Om det skulle visa sig vara sant, skulle jag nog dö." Bill: "@Jessika_TH: Tro inte på allt som skrivs!!! Ni vet sanningen... :-)"
Bild #4 - Bill: "Det fejkade Eiffeltornet :-)" Fan (@Dare): "Efter att jag köpte den här appen och såg era bilder började jag också ta massa bilder. Jag tar mycket kort nu; roliga skyltar, solnedgångar osv. Det inspirerade mig och nu ska jag börja jobba på mitt projekt som heter "Color My World". Jag hoppas det blir bra." Bill: "@Dare: Låter bra! Kul att du gillar mina bilder! :-) Tack så mycket! Lycka till med ditt projekt!!!" Fan (@Sonia): "Är inte det i Las Vegas? Här i Spanien är klockan 05:40 just nu, kom precis hem från en fest!" Tom: "@Sonia: Ja! Det är i Las Vegas... Din fest måste ha varit väldigt bra... Att festa till 05:40 låter roligt!!!"
Bild #5 - Bill: "Ut på middag!!! Ha en trevlig kväll Aliens :-)"

Los Angeles, California - 28/2 2012 #1


[Bild.de]: Slutet för Tokio Hotel?


Bill gör nu musik med dessa killar - Är detta slutet för Tokio Hotel?

Vi har inte hört något från Tokio Hotel på två år. Inga intervjuer, ingen CD, ingen turné! Var är killarna? I Los Angeles. Hollywood, glitter, glamour?

De senaste bilderna har visat att Bill och co. har förändrats - helt. Ingen mer Monsun-stil. Nu ser man Bill Kaulitz (22) i tre-dagars-skägg, mössa och tatueringar. Men vad är det med bandet, är det slutet för Tokio Hotel? Det finns inga svar på journalisternas frågor - och fansen kan endast gissa. Bill Kaulitz verkar iallafall fortfarande göra musik: och det utan Tokio Hotel!

Sångaren har spelat in en låt tillsammans med Usa-bandet Far East Movement
Låten heter "If I Die Tomorrow" och släpps i maj på det amerikanska bandets album, bekräftade deras skivbolag Cherrytree Records på Twitter. Bandet från Los Angeles låter ingenting likt det rockiga sounded som Tokio Hotel hade år 2010, men Far East Movement hade en stor klubbhit med låten "Like A G6". Bandet är populärt bland etablerade stjärnor: Flickidolen Justin Bieber (18) sjunger med i deras nya låt "Live My Life".

Borde Tokio Hotel fansen oroa sig?
Hurvida detta innebär slutet eller en smart marknadsföring av bandet, är ännu oklart. En sak är dock säker: De fyra killarna från Magdeburg bor tillsammans i en herrgård i Los Angeles. Det luktar inte splittring på långa vägar! Tokio Hotel fansen kan fortsätta att vara optimistiska!
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[Bild.de]: Vad hände med Tokio Hotel?


Vad hände med Tokio Hotel?

Insjunkna kinder, skramlande guldsmycken mot kycklingbröstet. Tatuerade spindel-armar sticker fram från skinnjackan, en keps som täcker hela hans ansikte.

Vi ser Tokio Hotel-superstjärnan Bill Kaulitz (22) på promenad i Los Angeles. Och hans (tio minuter äldre) tvillingbror Tom (22) ser inte lika bra ut längre som under glansdagarna tonårsidolerna från Magdeburg hade ("Durch den Monsun"). Orakad, flätat hår, jätteklocka på handleden. Men Tom flinade åtminstone och såg någorlunda glad ut - och har nu beydligt mer muskler på bröstet.

Frågan återstår, vad hände med Tokio Hotel?
Bröderna flyttade till Usa. Och det HELT: ingen CD, ingen turné, inga intervjuer - på över 2 år! Borde vi vara oroliga? Tittar man på Bill så borde vi nog det...
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

RSS 2.0