IN #11/2012 - (Tyskland)


Bill har aldrig varit så mager

Vi har inte sett Bill och Tom på länge då de behövde en paus. De senaste bilderna från Los Angeles chockerade både fansen och vännerna!

Han har blivit smalare, ser trött och sliten ut. Så går Bill Kaulitz (22) omkring på gatorna i Los Angeles med sin tvillingbror Tom. Medan Tokio Hotel-sångaren tidigare såg pojkaktigt smal ut, ser han nästan sjuk ut idag. Tom ser inte heller så bra ut. Vad har hänt med de tidigare tonårsidolerna sedan de under hösten 2010 flyttat till Los Angeles för säkerhet? För 7 år sedan var killarna från Magdeburg, tillsammans med deras bandkollegor Georg Listing (24) och Gustav Schäfer (23), Tysklands mest framgångsrika rockband.

De senaste bilderna på bröderna chockade fansen och vännerna. Bill har aldrig varit så mager. Kom framgång för fort? De var ju trots allt endast 14 år när musikerna blev upptäckta av producentern David Jost (39). Fyra år senare blev tonåringarna multimiljonärer, älskade av fans och förföljda av fotografer. Bill kanske fick ätstörningar, och nu har han kanske fått en återkollaps på grund av pressen över honom?

Viktigt: Bill har gjort en låt med dans-rap-bandet Far East Movement som heter "If I Die Tomorrow". Ensam, utan sin bror och utan Georg och Gustav som har dragit sig tillbaka från allmänheten. Det kanske är en dålig vibb? Är bandet på väg mot slutet? "Albumet kommer ut som tidigast i slutet av sommaren", säger producentern Jost. 
Engelsk översättning: Betty8888. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0