D-You #7/2011 - (Turkiet)


[Noz.de]: TH-fan praktiserar på en gård i Pente


Som en ung spansk kvinna kom hon på idén att praktisera på en gård i Pente
Bramsche-Pente/Belm. Ogräsrensning, sopa gården, fylla hinkar med mat, skörda grönsaker: Visst finns det mer spännande saker att göra för 16-åriga ungdomar. Men Alba Zarazuela arbetar frivilligt på gården Pente. Föreningen "Belmer Verein Horizon International" har startat ett samarbete med hennes skola i Madrid och förmedlar praktik.

Nu har spanjoren varit gäst i Bramsche-Pente i fyra veckor. Den riktiga anledningen till varför Alba ville lära sig tyska vid 13 års åldern var bröderna Kaulitz i popgruppen Tokio Hotel från Berlin. "Då tyckte jag att musiken var världsklass och ville verkligen kunna förstå de tyska texterna! Så jag började plugga tyska i skolan!", säger Alba och rodnar. 

Nu för tiden har hon tappat gnistan för tonårsbandet, men inte passionen för det tyska språket: "Hemma i Madrid har vi bara tyska i 10e klass. Men jag vill absolut fortsätta lära mig och prata tyska i vardagen!" [...]


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


MTV World Stage 2011 - 29/7 2011


Link.


Top Music #131/2011 - (Spanien)


Cz Bravo #15/2011 - (Tjeckien)


Full Filles #65/2011 - (Kanada)


[Showbiz.de] - Tokio Hotel: Det alla vill ha!


Tokio Hotel: Det alla vill ha!
Tokio Hotel måste inte bara återvända till Tyskland för att träffa Jedward, utan också åka till Australien.

Killarna från Tokio Hotel ("Automatisch") bor och arbetar för närvarande i Los Angeles för att komma bort från kändishypen som de har omkring dem i Europa, men fansen väntar ändå ivrigt på återkomsten av tvillingarna Bill och Tom Kaulitz (21) och deras bandkollegor Georg Listing och Gustav Schäfer.

Nyligen har stjärn-tvillingarna Jedward ("Lipstick") avslöjat att de personligen vill träffa bandet. Irländarna John Paul Henry Daniel Richard Grimes och Edward Peter Anthony Kevin Patrick Grimes (19) är nämligen stora fans: "Vi åkte till Tyskland och ville träffa Tokio Hotel, men fick sedan veta att de nu har flyttat till Los Angeles. Så om ni ser detta, Tokio Hotel, Bill och de andra...", säger de två skrattandes i en intervju med KinderCampus.de och fortsätter: "Kom tillbaka till Tyskland så vi kan träffa er!"

Jedward tycker att "det är coolt att de också är tvillingar" och att det skulle vara "mycket roligt att få prata med dem". Men de irländska killarna får allt vänta lite till eftersom det finns många andra som också vill träffa Tokio Hotel.

En stark insats kommer från den australiensiska fansen. Enligt LooMee-TV.de har de startat en namninsamling på Internet för att visa sina idoler att de vill att de kommer till "Down Under" så snart som möjligt. "Vi australier kan vara ett väldigt obeslutsamt folk, men när det kommer till Tokio Hotel, då kan vi hålla ihop", skrev ett fans på TokioHotel-Australia.com, för sina stjärnor Tokio Hotel.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


SR Bravo #217/2011 - (Serbien)


Bravo Girl #10/2011 - (Polen)


Nominera Tokio Hotel till "Wild and Young Awards 2011"


Nominera Tokio Hotel till "Wild and Young Awards 2011"
Årets "Wild and Young Awards" äger rum den 11 december. Kategorierna är öppna för fans att nominera sin favoritartist i (max tre kategorier dock). Förra året vann Tokio Hotel i kategorin "Beste Band National".

De kategorier som vi ska nominera Tokio Hotel i inför årets gala är: "Beste Band", "Beste Single" (med "Hurricanes and Suns") och "Bestes Musik-Video" (med Hurricanes and Suns). Efter att ni har fyllt i det, trycker ni bara på "Absenden" så är det klart!

>> Rösta här - Vote here!

MTV Sverige @ Facebook - 27/7 2011


Gå glöm nu inte att titta på MTV imorgon kväll med start kl 20.55 för att se
Tokio Hotels uppträdande - Monsoon och DSOTS - på årets MTV VMAJ.


Zona Joven #131/2011 - (Peru)


[MSN.de]: Kändisarnas pimpade pärlvita tänder


Kändisarnas pimpade pärlvita tänder
Sneda tänder, missfärgningar, gluggar - kändisar före och efter tandläkarbesöken.

#4/10 - Bill Kaulitz: När Bill Kaulitz och hans band Tokio Hotel fortfarande kämpade med "Durch den Monsun", hade han ett par vassa vampyr-tänder. "Twilight"-stilen var dock inget för Bill - nu för tiden har den älskade hjärtkrossaren det perfekta pärlvita leendet...


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Ru Bravo #16/2011 - (Ryssland)


Dolly - Juli 2011 (Australien)


Framsteg för pojkbanden
Vi är besatta av Short Stack, men vilka är egentligen pojkbanden som tjejer avgudar i andra länder? Låt oss berätta för er...

Tokio Hotel
Från: Tyskland.
Pojkarna: (vänster-höger) Georg, Tom, Bill och Gustav.
Rolig fakta: Om du tycker att Bill och Tom är lika varandra så beror det på att de är tvillingar! Denna poprock-grupp var det första tyska bandet att vinna pris på både MTV Latin Awards och MTV VMAJ.
Favorit tweet: "Bill & Tom är emot djurmisshandel." Aww!
Scan: ? Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

Galaxie #7/2011 - (Malaysia)


All Stars #16/2011 - (Ryssland)


De Popcorn #9/2011


Bill & Tom - Macho!
Näsring, coola tatueringar, tredagars-skägg - den söta Billy-Boy har blivit riktigt macho! Bill Kaulitz (21) visar nu sin maskulina sida. Han arbetar tillsammans med sin bror Tom i Los Angeles med nya låtar. Ett nytt album av Tokio Hotel väntas komma under våren av 2012. För att hålla huvudet uppe, har Tokio Hotel fått pengar för att spela enskilda konserter - senast i Moskva. Visst, ryssarna tar allting och betalar superbra!

Texten vid bilderna:
¤ Riktiga män: Tom & Bill gör sig själva supertuffa
¤ Tre piercingar, en fejkpäls på håret: Så klär sig Bill Kaulitz i juni i Moskva

Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

[KinderCampus.de] - Jedward: "TH, kom tillbaka till Tyskland!"


Jedward vädjar till Bill & Tom från Tokio Hotel: Kom tillbaka till Tyskland!
Jedward är stora Tokio Hotel fans. De irländska tvillingarna John och Edward har till och med köpt deras första album "Scream". 

Den 19-åriga pop-duon Jedward avslöjar i en intervju med KinderCampus: "Vi åkte till Tyskland och ville träffa Tokio Hotel, men fick sedan veta att de nu har flyttat till Los Angeles. Så om ni ser detta, Tokio Hotel, Bill och de andra... Kom tillbaka till Tyskland så vi kan träffa er!"

Tokio Hotel har dock ett fullspäckat schema eftersom de nu är superstjärnor världen över. Därför måste de galna tvillingarna Jedward ha tålamod, men det går nog inte så bra ihop med deras natur. Men eftersom att de redan har träffat stjärnor som Lady Gaga, Katy Perry, Miley Cyrus och Jonas Brothers, är de säkra på att de snart kommer att få möjlighet att få träffa den tyska tvilling-exporten.

Jedward tror att det skulle vara "mycket roligt att få prata med dem" och att "det är coolt att de också är tvillingar". Om deras utseende säger Edward: "En har ett enormt hår och den andra är mer av en rockare." 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

(utanför hotellet) Gelsenkirchen, Tyskland - 7/10 2006


MTV - Vote for Tokio Hotel!> Rösta här - Vote here <


> Rösta här - Vote here <


> Rösta här - Vote here <


PorTí #281/2011 - (Mexiko)


Skiner i Japan
Killarna deltog i MTV VMAJ och de rockade! Bill, Tom, Georg och Gustav spelade några av deras bästa låtar, så som Dark Side of the Sun och Monsoon, framför tusentals fans. Det bästa med framträdandet var att de sade vad alla fans ville höra: Tokio Hotel kommer snart tillbaka till scenen! Vi vill ha mer av deras musik!
Engelsk översättning: Melody. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

J-Grab.com: Gustavs trumma från Scream-videon på auktion!


Efter att den signerade basen som Georg använde i Tokio Hotels musikvideo "Scream" auktionerades ut, har även Gustavs trumma från samma video lags upp för auktion. Precis som vid förra auktionen (läs här och här) går alla intäkter till det japanska Röda Korset för att stötta jordbävningsoffren i Japan. Just nu ligger budet på US $105.40.

Källa:
>> J-Grab.com/auction


Andreas Wijk sjunger "Automatic" på invigningen av Gothia Cup 2011


Link.


[T-Online.de]: Topp 10 mest irriterande kändisar


Dessa kändisar går våra tonåringar på nerverna
Om du trodde att kändisar som Justin Bieber, Miley Cyrus och Lady Gaga är favoriter bland ungdomar i Tyskland för närvarande, så trodde du fel. De har utan tvekan en mycket stor skara fans i landet, men andra tonåringar är mer kritiska till dem. I undersöken "Youngcom! Ungdomsstudie 2011" mellan februari och mars i år, fick 500 kvinnliga och manliga tonåringar i åldrarna 13-20 år rösta på vilka av dagens kändisar, skådespelare, idrottsmän osv som de tycker är irriterande.

Topp 10 mest irriterande kändisar:
#01 - Justin Bieber
#02 - Lady Gaga
#03 - Paris Hilton
#04 - Dieter Bohlen
#05 - Charlie Sheen
#06 - Daniela Katzenberger
#07 - Heidi Klum
#08 - Miley Cyrus
#09 - Sarah Knappik
#10 - Tokio Hotel

10e plats: "Vid den senaste undersökningen om detta ämne var Tokio Hotel (då plats #1) och sångaren Bill Kaulitz fortfarande de största förlorarna. Den här gången hamnade dock bandet på tionde plats."


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[ELLEGirl.jp/blog]: En intervju med Tokio Hotel #5


Intervju med Tokio Hotel
~~
Tom, en del fans undrar varför du har skägg. (Just nu har inte Bill det så jag frågar bara Tom)
Tom:
Jag vet inte. Kanske för att det är snyggt, så jag började bara sluta raka mig.
Bill: Det är mycket lättare, eller hur? Jämfört med att man måste raka bort det varje dag......
Tom: Om jag skulle raka mig varje dag skulle min hud bli lika grov som Bills.
Bill: Det som är bra med det är att fräknarna inte syns.
Georg: Det tog honom ett halv år att få skägget så långt. [skrattar]

Vi har märkt att Bill har skaffat muskler. Har du tränat?
Bill:
Eftersom Tom brukar gymma så har vi börjat gå dit tillsammans ibland.

Är ni medlem på Twitter?
Tom:
Vi har ett officiellt konto, men inget privat.

Intervjun är nu över, men jag hade faktiskt två till frågor. :(


Engelsk översättning: Theresa @ THCH. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[ELLEGirl.jp/blog]: En intervju med Tokio Hotel #4


Intervju med Tokio Hotel
~~
Har ni något emot att dela med er av er hemlighet gällande sättet ni sköter om er hud?
Alla:
*skrattar*
Tom: Ska det inte vara tvärtom? [skrattar] Vill tjejerna verkligen veta hur vi tar hand om vår hud?
Georg: Jag använder...... *smeker ansiktet och håret*
Bill: Proactiv? *tittar på Georg*
Tom: Ditt hår är fint. *alla tittar på Georg*
Bill: Jag använder inga hudvårdsprodukter.
Tom: Jag använder hotellets tvål hela tiden.
Bill: För mig är det solen som gäller. Det är bra för huden att få sol på sig. Det funkar iallafall på mig. Det sägs att solbränna gör så att man ser äldre ut, men det skiter jag i. Även om man skulle ha något fel i huden så skulle solbrännan gömma det. *skrattar*

Nu, när alla slappar lite, är det inte mycket tid kvar.


Engelsk översättning: Theresa @ THCH. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[ELLEGirl.jp/blog]: En intervju med Tokio Hotel #3


Intervju med Tokio Hotel
I den förra intervjun pratade vi om era favoritfilmer och bakrunden till er musik.

Många fans pratade sedan om det och något jag personligen också skulle vilja veta, var musiken er räddning? Alltså när ni är depirmerade så känns det som att en låt hjälper er på traven.
Alla fyra:
Absolut, hela tiden.
Tom: Jag tror att det som räddar oss är själva skapandet av musiken. Annars skulle inte Bill ha något ställe att gå till.
*alla skrattar*
Bill: Musiken räddar folk oavsett vilken siuation man är i eller vilka känslor man har. Vår personal och Tom skriver alltid de bästa låtarna vid de tillfällena.

Tänker ni att ni ska ge folk hopp i de låtar ni skriver?
Bill:
Först och främst så tänker jag alltid på alla andras idér och skriver ned dem. Jag älskar att åka runt på turné eftersom jag kan dela med mig av mina känslor med andra. Sedan vet jag ju också hur de reagerar tillbaka jämtemot mig. Jag får brev från fans som skriver "era låtar har räddat mig". Vi vet inte vad som händer i deras liv, men det gör oss lyckliga att vi kan påverka. Så musik överlag hjälper verkligen folk. När fans säger att våra låtar hjälper dem, känner vi oss stolta.

Tom och Bill förberedde sig med Starbucks för intervjun. Caramel Macchiato.

Gustav och Georg, kände ni att musiken räddade er?
Georg:
För oss var det mer så att vi tänkte att det inte fanns något annat än musik att göra. Om jag inte var i replokalen så skulle jag ha hängt på gatan hela dagen.
Tom: Och gjort dumma saker.
Gustav: Jobbat på posten.
*tvillingarna skrattar*
Geortg: Det kanske är så på grund av att vi började med musiken när vi var tonåringar. Det var väldigt viktigt.

Intervjun var över efter endast 10 minuter ink. en fotografering!!! Nu är det bara 4 minuter kvar, men vi har ju så många frågor.


Engelsk översättning: Theresa @ THCH. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[News.at]: Tokio Hotel-Bill i ny stil


Tokio Hotel-Bill i ny stil
Killarna blir allt äldre och förändras.

Han är nästa oigenkännlig. Skägg, piercings, tatueringar och håret gömt i en mössa. Så visar sig Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz med sina bandkollegor Tom och Gustav Schäfer (de misstar Andreas för Gustav) i soliga Los Angeles. Och vem är den söta blondinen som aldrig lämnar gitarristens sida?

Endast en saknas: basisten Georg Listing. Alla andra medlemmarna i musikgruppen njöt tillsammans av den vackra dagen i Amerika. Coolt och avslappnat som vanligt vandrade de genom stadens gator. Bill har återigen gjort en extrem förändring och visar sig in en helt ny, mer maskulin stil. Han ser mer och mer ut som sin tvillingbror Tom.

Gitarristen Tom i Tokio Hotel reser inte ensam. Han har en söt, blond tjej i Los Angeles vid sin sida. Gång på gång har de sätts tillsammans. Vem är damen, hans flickvän?


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[ELLEGirl.jp/blog]: En intervju med Tokio Hotel #2


Intervju med Tokio Hotel
På grund av den korta tiden så fortsatte vi intervjun. Denna intervju gjordes den 24 juni, dagen då de spelade sin akustiska konsert hos Audi, dagen innan VMAJ.

Här är en fråga från en tjej som bar Yukata på dagens event: Gillar ni Kimono och Yukata?
Bill:
Jasså? Det gillar vi. *ögonen glänser* Förra gången fick vi Kimono som presenter. Varje morgon hade vi på oss dem.
Tom: Förra gången tog jag en bild med två tjejer klädda i Kimono.
Bill: Ja, ja.
Men om ni bär Kimono på konserten så måste det bli helt annorlunda jämfört med era låtar.
Bill:
Hahaha. Så sant så! Vi kanske måste designa Kimono med nitar på.
Tom: [skrattar] Georg kanske har på sig sin Kimono på VMAJ imorgon.
*Georg nikar med ett coolt leende*

Berätta om era känslor ni vill framföra på erat framträdande imorgon (VMAJ). Den här gången hålls galan för att stötta offren i jordbävningen.
Bill:
Betydelsen av "Aid" är självklart viktig. Vi uppskattar verkligen möjligheten att få vara en del av denna gala. Jag tycker att det är coolt att MTV tar tag i det här också. Att folk enas och donerar pengar till offren är också viktigt. Vi vill verkligen vara en del av dem och stötta dem, så det är en ära för oss att få spela på VMAJ imorgon.


Engelsk översättning: Theresa @ THCH. Svensk översättning av mig, Elina Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[ELLEGirl.jp/blog]: En intervju med Tokio Hotel #1


Intervju med Tokio Hotel
Vi är ledsna att ni tjejer har fått vänta. Nu kommer jag lägga upp intervjun med Tokio Hotel, som gjordes under deras senaste resa i Japan förra månaden då de var här för VMAJ. På grund av att intervjun bara kunde äga run i 10 minuter, kunde jag inte ställa alla frågor som samlades in från bloggen och Twitter, men de fyra underbara killarna gjorde sitt bästa att svara på frågorna.

Alla intervjuer ni har gjort har skakat om världen. De har översatts till, engelska såklart, franska, thailändska, ryska och många andra språk och läggs sedan ut på Internet. De finns också kommentarer i min blogg på engelska, franska och tyska.
Bill:
*ler stort* Ja, det är helt fantastiskt, eller hur? Det är helt otroligt.

Den här gången har jag sagt till i förväg att jag skulle intervjua er så jag har fått massa frågor från fans i Uruguay, Ryssland, Italien, Kina osv. Fans över hela världen vill ställa frågor till er. De har skickat in frågor i stilen med: "Om ni åker till Japan så hoppas vi att ni besöker Kyusyu. Eller så hoppas vi att ni kan komma till Uruguay eller Moskva." Alla era fans hoppas att ni kan komma och besöka dem.
Bill:
Vi får se. Men det skulle vi vilja. Alla fans håller koll på din blogg, va?
Ja, jag tycker att fansens sätt att kommunicera är fantastiskt.

Dåså, då börjar vi. Låt oss se hur många frågor ni kan svara på.

Har ni hittat er favoritställe eller favoritaffär i Tokyo ännu?
Bill:
För att vara ärlig så har vi inte haft tid att strosa omkring något. Den här gången stannar vi bara här i två nätter också. Vi har bara tid för intervjuer och TV-program, så vi har ingen möjlighet att kika runt på ställen. Men under vårat första besök i Japan så hade vi 30 minuter som vi kunde strosa omkring lite, och jag såg flera fina människor med stil.
Vart då? Harajuku eller Shibuya?
Bill:
Ja, det var roligt. Jag gick in i flera modebutiker. Så jag skulle definitivt vilja komma tillbaka till Japan och strosa omkring ordentligt när jag har ledigt nästa gång.


Engelsk översättning: Theresa @ THCH. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Tokio Hotel i Japan [by P.G. Burnell]


Bigger:


MixTV.com.br - Vote for Tokio Hotel!


"Vilket var det bästa klippet från första halvåret av 2011?"
> Rösta här - Vote here <
---
Resultat just nu:
30 Seconds To Mars (This is War) 9.78% (4,505 röster)
Tokio Hotel (Hurricanes and Suns) 44.57% (20,540 röster)
Panic! At The Disco (Ready To Go) 0.1% (47 röster)
Lady Gaga (Born This Way) 0.69% (318 röster)
Britney Spears (Hold it Against Me) 0.19% (87 röster)
Rihanna (S&M) 0.06% (28 röster)
Avril Lavigne (Smile) 4.19% (1,931 röster)
Restart (Vou Cantar) 0.63% (289 röster)
Nx Zero (Onde Estiver) 0.29% (132 röster)
Dulce Maria (Ingenua) 8.03% (3,700 röster)
Pitty (Comum de Dois) 0.15% (68 röster)
Katy Perry (E.T.) 0.3% (136 röster)
Ke$ha (Blow) 0.05% (22 röster)
Black Eyed Peas (Just Can't Get Enough) 0.04% (20 röster)
Jessie J (Price Tag) 0.06% (29 röster)
Fresno 0.06% (26 röster)
Simple Plan (Jet Lag) 28.48% (13,126 röster)
Beyonce (Run The World Girls) 0.65% (299 röster)
Bruno Mars (The Lazy Song) 0.14% (64 röster)
Demi Lovato (Skyscraper) 1.04% (477 röster)
Justin Bieber (That Should Be Me) 0.08% (37 röster)
Chris Brown (Next To You) 0.13% (61 röster)
Ingen av dessa? Berätta då själv vilken video! 0.31% (141 röster)


Making of MTV VMAJ - 23/7 2011


Link.


Presskonferens. Moskva, Ryssland - 3/6 2011 ~9+


(intervjuer) Tokyo, Japan - 24/6 2011 ~2Bilder: ELLEGirl.jp - #1, #2, #3, #4 och #5.


(backstage) Guadalajara, Mexiko - 16/10 2008
Tokio Hotel i Tokyo, Japan - 24/6 2011

Bilder från senaste numret av InRock | Urklippta scans av __BBLS.


Cz Bravo #6/2011 - (Tjeckien)


Cool Mag #1/2011 - (Portugal)


"Tokio Hotel" bar i Australien


Mer information om baren finns att läsa HÄR.


(lämnar - flygplatsen) Moskva, Ryssland - 4/6 2011 #1


(uteservering) Rom, Italien - 10/4 2010(tvillingarna med fans) Barcelona, Spanien - 27/6 2008


[MTV.com]: Tidigare VMA-vinnare och deras "Moonmen"


Tidigare VMA-vinnare och deras "Moonmen"
#8/50 - Tokio Hotel blev Best New Artist år 2008 som här firar deras Moonman de vann för deras hitlåt "Ready, Set, Go!"


Källa: MTV.com.


MTV VMAJ 2011 - Videomeddelande från tvillingarna


> Video <
~~
Bill: "Hej allihopa! Hur är det? Vi hade tänkt skicka er ett litet videomeddelande, öhm, eftersom vi är på världens bästa humör då vi har fått reda på att vi har vunnit MTV-priset för "Best Rock Video" i Japan. Det är helt sjukt eftersom vi aldrig trodde att vi skulle vinna.."
Tom: "..precis."
Bill: "...så vi är jättestolta och lyckliga. Vi vill tacka alla som gjorde denna dröm sann. Det här är vårat första japanska pris och det är något vi aldrig kommer att glömma. Tack så mycket för er kärlek och erat stöd, vi hoppas att vi ses snart!"
Tom: "Tack så mycket!"


2! #217/2011 - (Vietnam)


Poster Rock #1/2011 - (Italien)


MTV EMA @ Facebook - 19/7 2011"Vi förbereder redan för årets MTV EMA i Belfast i november. Vilka skulle ni vilja se på årets gala?"
>> Kommentera på MTV EMA's Facebook HÄR!


13 HQs + 2 MQs från Eins Live Krone 2006


(fotografering) Audi A1's Next Premium Night. Tokyo, Japan - 24/6 2011 ~4


Bilder: ? och Commons-Sense.net.


Buzz #7/2011 - (Portugal)


Vilken av dessa sångare är yngst?
A) Mick Jagger.
B) Miley Cyrus.
C) Bill Kaulitz.
D) Phil Collins.

Jedward pratar om Tokio Hotel på "Sommarkrysset"


Video (tiden 5:02).
~~
Fan:
"Ni gillar Tokio Hotel, va?"
Jedward: "Ja, jag har deras CD backstage!"


Kerli pratar om Tokio Hotel i en intervju


Dina fans frågar ofta om ditt samarbete med Tokio Hotel. Berätta mer om det.
Kerli:
"Det var roligt. De letade efter en kvinnlig röst till denna låt (Strange) och så hittade dem mig. Jag spelade in den i Los Angeles och när de kom dit, åt vi middag tillsammans och besökte en klubb. De är coola killar."
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Nickelodeon - Meus Prêmios Nick 2011: Vote for TH!!!


För att rösta ska ni klicka på bilderna. Man måste klicka sig framåt genom flera olika kategorier
för att komma till kateogrin "Artista Internacional Favorito" där Tokio Hotel är nominerade.
"Meus Prêmios Nick" är den brasilianska versionen av "Kids' Choice Awards". > Rösta - Vote <


Los Angeles, California - 16/7 2011 ~2

LQs:


Los Angeles, California - 16/7 2011 ~1


(m&g) Santiago, Chile - 28/11 2010 ~3


Bigger:


Jochen Hornung och Gustav


(utanför en restaurang) Los Angeles, California - 6/7 2011 ~4InRock #332/2011 - (Japan)


(Shay Todd Flagship Store) Los Angeles, California - 7/7 2011 ~2

Bill syns i bakrunden:


(utanför en restaurang) Los Angeles, California - 6/7 2011 ~3


(backstage) Tokyo, Japan - 24/6 2011 ~2


Bild: Ameblo.jp.


Smygtitt på det kommande numret av japanska InRock


Bigger:


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~87


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 28e Juni-11e Juli 2011.
#324 - Tisdagen den 12e Juli 2011:

Klar!
Återigen grattis till Simona och tack så mycket till alla som stöttade Japan!


#325 - Onsdagen den 20e Juli 2011:

Art Attack!
Rosenthaler Platz i Berlin blir färgglad ;)

Video - Youtube: Painting Reality.
#326 - Lördagen den 23e Juli 2011:

Good Vibrations
Världen ur synvinkeln från en gitarr.

Video - Youtube: Guitar Oscillations Captured with iPhone 4.
#327 - Torsdagen den 28e Juli 2011:

Det ser lite fånigt ut...
...men också ganska bekvämt, eller hur? ;-)

Video - Youtube: Coat is alive.

Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

ELLE Girl-fotografering. Tokyo, Japan - 24/6 2011


Bilder: Shinichi Kawashima.
---
Tyvärr finns bara den här kvalitén än så länge. Bilder tagna av Diz_Sykes.


ELLE Girl #27/2011 - (Japan)


Tokio Hotel i Japan

Sammanfattning:
¤ "Människorna i Tokyo är så coola! Det är nästan som om alla är våra vänner!" - Tokio Hotel.
¤ "Jag älskar det traditionella japanska plagget (Kimono) som vi fick under vårat senaste besök i Japan så mycket att jag sätter på mig den varje gång jag har duschat!" - Bill Kaulitz.
¤ "Vi känner oss hedrade över att få vara del av ett sådant viktigt event (VMAJ) när Japan behöver oss som allra mest. Vi vill göra vårat bästa för att stötta Japan" - Tokio Hotel.
~~
"Deras perfekta personligheter är bara en av orsakerna till varför Tokio Hotel ses som gudar" - ELLE Girl Magazine.
Engelsk översättning Mo3nsoon @ Twitter. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

MTV VMAJ 2011 - Reklam


Link.
~~
Tom:
"Hej, vi älskar definitivt Shibuya och Harajuku."
Bill: "Och vi älskar "Pai no mi" och alla de japanska godisarna."

BILD - 9/7 2011 (Tyskland)


~ Översättning här.

(utanför hotellet) Paris, Frankrike - 16/10 2009Bill i Paris, Frankrike - 14/9 2007 (by Greg Soussan)


¤ Resten av bilderna från fotograferingen hittar ni - HÄR!


Heads up: Fejkbrev!


Detta brev där "Tom" ber fansen att lämna deras familj ifred och låta dem ha ett privatliv, är fejk.
Brevet innehåller grammatikfel. Ville bara ge er en liten heads up ifall någon av er trodde det var äkta.


Kaulitz & Ochsenknecht-fotografering. Berlin, Tyskland - 9/11 2007

MQs:


+

Bilder: Ingo Robin.


Lol whuut! Vems ansikte smälter in bäst på fel plats? XD(utanför hotellet) Moskva, Ryssland - 19/11 2006
Flea Market For Tohoku. Tokyo, Japan - 25/6 2011 ~1


HQ:

Bild: TokyoFashion.com.


(röda mattan) MTV VMAJ. Tokyo, Japan - 25/6 2011 ~6

HQs:


+


Bilder: AList247 och TokyoFashion.com.


Drawings of Georg & the twins (by Ester Durães)© Ester Durães | Amazing work! O_O


"Hurricanes & Suns" #1 på Musique Plus' Pantheon

Tokio Hotels låt har hamnat på plats #1 för 10e gången i rad på "Top 5 Anglo"
på Musique Plus (Kanada). Därför har bandet fått sin plats i Musique Plus Pantheon!

Link.


[BILD.de]: Tom Kaulitz älskar den filippinska skönhetsdrottningen...


Tokio meets Manila
Tokio Hotel-gitarristen Tom Kaulitz älskar den filippinska skönhetsdrottningen Ria Sommerfeld.

Har denna exotiska skönhet tämjt den vilda rockaren?
Tokio Hotel-gitarristen Tom Kaulitz (21) promenerar hand i hand med en mycket vacker flicka genom Los Angeles. Hon är klädd i hotpants och höga klackar, tittar på honom med beundrande blickar genom sina solglasögon. Tvillingbrodern av Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz (21) sägs vara en tjejtjusare, men har ALDRIG setts i ett seriöst förhållande.

Är allt annorlunda den här gången? Ser vi Toms första riktiga flickvän?
Tokio Hotels management förnekar ingenting. BILD skickade en förfrågan till Usa och fick svaret: "Ingen kommentar". Den unga kvinnan som Tom ska vara kär i heter Ria Sommerfeld och är sex år äldre än honom. Hon är halvasiat, kommer från Hamburg och valdes till skönhetsdrottningen "Miss Filippinerna".

Tokio meets Manila
Tom och Ria lärde känna varandra för ungefär ett år sedan på en klubb i Hamburg. Tom var, enligt vänner, förtrollad av Rias mörka ögon och hennes fantastiska figur. Och Ria var mycket imponerad av den unga rockstjärnan. Paret träffades i hemlighet i början. En gång hyrde Tom, sägs det, en hel biosalong för att få vara ensam med henne.

Senare besökte hon hans villa i Hamburg. I Berlin år 2010 sågs de två första gången offentligt under en "Price"-konsert tillsammans. Nu har Tom tagit med sig Ria till Los Angeles, där bröderna Kaulitz har bott tillsammans i ett hus sedan oktober förra året.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

PS: Under bilden på Ria på BILD's hemsida står det att hon föddes i Hamburg, är 27 år och jobbar som modell, stylist och är en programledare av något slag.


THOIF går samman för offren i Usa

"Hej Aliens! THOIF (det officiella italienska forumet) bestämde sig för att dedikera en video till offren av naturkatastrofen som nyligen drabbade flera städer i Usa för att visa att vi aldrig ska ge upp hoppet och att vi alltid ska hålla ihop i sådana situationer. Här är videon vi gjorde för att visa att ni finns i våra hjärtan genom våra idolers musik!

Video:

Link

Believe in you, believe in life, believe in tomorrow, believe in everthing you do every single day.

/ THOIF."


[BRAVO.de] - Tom Kaulitz' nya kärlek?


Tom Kaulitz' nya kärlek?
Tokio Hotel-tvillingen Tom Kaulitz vandrar genom Los Angeles med en okänd skönhet.

Tokio Hotel är mega framgångsrika i Asien och kammade även hem ett MTV-pris där. Men efter det så åkte bröderna Kaulitz, Georg och Gustav till Usa, vilket har gjort att de tyska fansen hör allt mindre och mindre från bandet från Magdeburg. De verkar vara vana vid att bo i Los Angeles, vilket bilder tydligt bevisar på Tom Kaulitz som våra amerikanska kollegor OceanUp.com nyligen publicerat.

Tom Kaulitz promenerar hand i hand med en okänd skönhet genom Los Angeles. Båda gömmer sig bakom stora solglasögon, men fotografer lyckades ändå få en skymt av paret. Är Tokio Hotel-tvillingen kär? Det skulle inte vara förvånande med tanke på att killarna känner sig hemma i Usa nu, där de också, naturligtvis, lär känna tjejer...

BRAVO.de ser fram emot när Tom avslöjar hemligheten med sin mystiska vän.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

MTV: Zona de Combate - Tokio Hotel vs Rammstein


Tokio Hotel slog ut Panic! At The Disco i semifinalen och står
därmed i finalen mot Rammstein, som vann över Paramore i semifinalen.
> Rösta här - Vote here <
---
Resultat just nu:
Tokio Hotel - 60.98%
Rammstein - 39.13%


(Shay Todd Flagship Store) Los Angeles, California - 7/7 2011 ~1

Öppning av Shay Todd's butik - HQs:


(utanför en restaurang) Los Angeles, California - 6/7 2011 ~2---
Killen som tog dessa bilder ska ha tagit totalt 8st och skickat dem till
media över hela världen så det är bara en tidsfråga innan vi får se dem.


(flygplatsen - anländer) Tokyo, Japan - 23/6 2011 #4(utanför en restaurang) Los Angeles, California - 6/7 2011 ~1Lies Angeles @ Twitter - 7/7 2011


Med andra ord så har denna fotograf sett tvillingarna (eller bara en av dem, han har inte sagt något om det än) och tog bilder på dem på långt håll (han stod bakom ett träd) åt oss fans. Han säger även att bilderna kan skapa snack. På hans hemsida var det något fan som frågade om Tom har synts med en tjej i Los Angeles och hans svar kort och gott: "Det får du se imorgon här på min hemsida..." Bilderna kommer upp senare idag svensk tid.

Denna fotograf tog DENNA bild på Bill i august förra året för att visa ett exempel.
~~
Edit:
Han lägger upp bilderna om ~20 min på sin hemsida säger han, han har alltså vaknat nu. XD Här är ett av hans senaste tweets där han säger att han tog bilderna på dem när de stod utanför ett matställe medan han satt i en bil på andra sidan gatan:

MTV VMAJ. Tokyo, Japan - 25/6 2011 ~3Bilder: Universal Music Japan.


MTV: Zona de Combate - Tokio Hotel vs Panic! At The Disco


Tokio Hotel slog ut Green Day och har tagit sig vidare till semifinalen, vilket är mot Panic! At The Disco.
> Rösta här - Vote here <
---
Resultat just nu:
Tokio Hotel - 52.68%
Panic! At The Disco - 47.32%


(intervju - Sukkiri) Tokyo, Japan - 25/6 2011


Link.


(intervjuer - Sukkiri) Tokyo, Japan - 25/6 2011 ~1


[GoomRadio.fr] - Tokio Hotels stora comeback är på G!


Tokio Hotels stora comeback är på G!
Tokio Hotel har inte släppt något album under de två senaste åren, men den tyska gruppen är på väg att göra en stor comeback till vår glädje!

Bill Kaulitz, hans bror Tom, Gustav Schäfer och Georg Listing ser fram emot att få träffa sina fans igen efter flera månader utan att någon ny låt har släppts.

Vi får vänta till nästa år på att den första singeln ska släppas. För närvarande spelar de in deras nya album. Och ryktet om att en konsert kommer att hållas i Bercy's arena "Stade de France" år 2013 återstår att bli bekräftad.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[Klatsch-Tratsch.de]: Tokio Hotel första tyska bandet att...


Tokio Hotel det första tyska bandet att vinna ett MTV-priset i Japan
Berlin - Så sent som förra helgen hade Tokio Hotel avbrutit sin offentliga paus för att medverka på MTV Japan's stora donationprogram "Music Aid". Tokio Hotel tillsammans med andra internationella och nationella kändisar, däribland Lady Gaga, samlade in donationer för jordbävning -och tsunamioffren.

Nu har vinnarna av årets japanska MTV Video Music Awards presenteras. Tokio Hotel blev det första tyska rockbandet att vinna ett MTV-pris i Japan.

Som MTV Networks nu har bekräftat officiellt, vann Tokio Hotel i kategorin "Best Rock Video" med låten "Dark Side of the Sun" och slog därmed alla andra artister. Nu har de fyra killarna från Magdeburg kammat hem alla stora MTV-priser världen över för att accepteras: inklusive fyra MTV Europe Music Awards (bla för "Best Artist" och "Best Headliner"), fyra MTV Latin Awards (bla för "Best Song") och den annars nästan ouppnåeliga amerikanska MTV Video Music Awards för "Best New Artist" (som tidigare har gått till artister som Nirvana, Guns N' Roses och Eminem).

Totalt har Tokio Hotel redan satt vinnar-rekordet med 92 nationella och internationella priser och har än så länge fått otroliga 58 platinaskivor och 87 guldskivor.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


(m&g) Moskva, Ryssland - 3/6 2011 ~7


MTV Germany @ Twitter - 4/7 2011


¤ "Bill och Tom Kauliz diskuterar en roll i Schiller's "Die Räuber" av Christoph Gampl."
¤ "Rykte om Tokio Hotel: Bröderna Kaulitz vill lämna Los Angeles och flytta tillbaka till Tyskland."


Jedward @ Twitter - 3/7 2011


"Okej, så, vilka rockband gillar ni att lyssna på?" - "Blink 182, Sum41, Good Charlotte och Tokio Hotel!"

[TH.de] - Tokio Hotel: Stora i Japan


Tokio Hotel: Stora i Japan!
Otroligt - Bill, Tom, Gustav & Georg tog hem en av de eftertraktade troféerna på årets MTV VMAJ. Killarna vann i kategorin "Best Rock Video" (Dark Side of the Sun). Ett stort tack till er alla för det enorma stödet!!!
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

3 nya bilder från NYLON fotograferingen!


© Marvin Scott Jarrett | Ni hittar alla tre bilderna på tvillingarna i MQ - här.


MTV Europe @ Facebook - 30/6 2011


"Vem vann stilkriget - Lady Gaga eller Tokio Hotel?"
Skicka in era kommentar här >> Facebook.com/MTVEuropean.


(m&g) Moskva, Ryssland - 3/6 2011 ~6


Bigger:


Tokio Hotel-affisch med i Far East Movement's video


På tiden 0:19-0:53 kan ni se den i bakrunden | Videon.


Loppmarknad för Tohoku - Uppdatering #2


Den signerade basen (som användes i "Scream"-videon) som Tokio Hotel donerade till "Flea Market for Tohoku" avslutades idag. Slutbudet gick på 235,900 Yen (2,009.21€). Alla intäkter går till det japanska Röda Korset för att stötta offren av jordbävningen och tsunamin i Tohoku-regionen.
~~
Källa: Yahoo.co.jp/auctions.


MTV VMAJ 2011: Tokio Hotel vann "Best Rock Video"Bill i Tokyo, Japan - 25/6 2011 [HQ]


HQ:


FRIDA Sommarspecial 2011 - (Sverige)


Bild 1: "Bill Kaulitz berättar hur han sminkar sig. Det tar så lång tid så att du måste stå över ett kast."
Bild 2:
Snorkla
Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom Kaulitz snorklar loss på Maldiverna

Positivt:
¤ Spännande!
¤ Skönt om du är less på solen.
¤ Du ser en massa coola undervattensdjur.

Negativt:
¤ Du blir inte lika solbränd som på land (i alla fall inte på framsidan av kroppen).
¤ Kallsuparna.

Ursäkta att vi låter som Discovery Channel, men det finns faktiskt en hel värld under ytan. Ta på dig snorkeln och jaga fiskar!
Tack så mycket Tanya för bilderna! ♥
PS! International readers: You'll find an English translation of this below the post, just click on "kommentarer".

Veckans NU! #14/2011 - (Sverige)


Fashionfools
Hollywoodkändisarnas värsta modemissar

¤ "Tokio Hotel-medlemmen Bill Kaulitz borde få på pälsen (stryk) för den här looken."
PS! International readers: You'll find an English translation of this below the post, just click on "kommentarer".

Dagens bild - Bill


HQ:

¤ 5 nya HQs från röda mattan (MTV VMAJ) - HÄR.
¤ 6 nya HQs från uppträdandet (MTV VMAJ) - HÄR.


Tokio Hotel @ Facebook - 30/6 2011


"En del fans undrade ifall basen på MTV auktionen kommer att kunnas shippas till ett annat land än Japan, och svaret är JA. Fans som inte bor i Japan kan lägga sitt bud här och kanske blir denna unika bit av Tokio Hotel historien din inom kort :D"

>> J-Grab.com/auction/jp.

MTV: Zona de Combate - Tokio Hotel vs Green Day


Tokio Hotel slog ut Justin Bieber och tog sig vidare till nästa omgång, vilket är mot Green Day.
> Rösta här - Vote here
---
Resultat just nu:
Tokio Hotel: 51.57% 
Green Day: 48.43%


RSS 2.0