[TH.it]: Humanoid City Live - CD och DVD!


Humanoid City Live: Ny CD och ny DVD inspelat live i Milano, Italien den 13 juli!
Välkommen till den fantastiska futuristiska världen av "Humanoid City!"

Det är officiellt: Tokio Hotel har precis avslutat arbetet på nästa Live CD och DVD: Humanoid City Live.

Både CDn och DVDn kommer innehålla inspelningen av konserten i Milano, Italien på Mediolanum Forum den 12 april, medan DVDn dessutom kommer ha backstagescener från världsturnén samt ett exklusivt bildgalleri!

Videon för den nya singeln "Dark Side of the Sun" kommer att ha sina två efterlängtade preimärer online på den officiella hemsidan fredagen den 18 juni.

Mer info kommer inom kort. > Besök Toms blogg för att se albumomslaget!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: TokioHotel.it.

Nyheter om DVDn, CDn och musikvideon till DSOTS


Humanoid City Live: "Ny DVD och ny CD från Tokio Hotels konsert i Milano, Italien den 13 juli. Den nya videon för "Dark Side of the Sun" kommer ha premiär online på bandets officiella hemsida fredagen den 18 juni."

Rykte: En konsert planerad i Peru i sommar?


Enligt Generaccon.com planerar Tokio Hotel en konsert i Lima, Peru.

"Vi har också hört att killarna planerar att resa till Latinamerika (talar om en första konsert i Lima, Peru)
i sommar där de har ett stort antal fans som längtar att få höra de första livelåtarna från deras nya album!"
Inget är bekräftat än, men jag håller er uppdaterade! :)

Periodico Reforma 30/5 2010 - (Mexiko)


Mexiko möter sina krävande artister
Lida är något arrangörerna måste göra för att uppfylla de enorma kravlistorna.

De mexikanska fansen av de stora musikstjärnorna måste göra enorma uppoffringar för att få se dem på scenen, som att köpa dyra biljetter eller köa dagar före konserten för att få en bra plats. Men de som verkligen "lider" är arrangörerna för sina presentationer i landet, eftersom sångare som Mariah Carey och U2 kräver att man måste uppfylla deras kravlistor. [...]

Tokio Hotel
Hästgöra - Den tyska kvartetten som leds av bröderna Bill och Tom Kaulitz överraskade sina värdar när de kom till Mexiko i augusti 2008, och frågade om hästar! "En lista med speciella krav som sa att om de ville rida på hästar, så ska de göra det på en klubb och rida vilka hästar de ville. De bad om raser, färger och väldigt specifika åldrar, vilket uppfylldes."

"Och ja, Bill kräver en speciell sminkös -och stylist som gör det han vill. Om han inte gillar det, kan det bli en mardröm", säger en anställd som arbetade med dem i det federala distriktet.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa Online.

(hotellobbyn) Berlin, Tyskland - 2/10 2005(före/efter minikonserten) Berlin, Tyskland - 30/10 2005

(utanför hotellet) Leipzig, Tyskland - 5/12 2005


JBK Show. Hamburg, Tyskland - 19/10 2005De Bravo #11/2008


Exklusivt! Bill & Toms betyg är tillgängliga!

Slutbetyg med 1,8! Trots megastressen har Tokio Hotel tvillingarna tagit skolan seriöst och har nu fått topp-slutbetyg! Exklusivt i Bravo!

Tokio Hotel har precis erövrat Usa! Och trots all stress som rockstjärnor har tvillingarna Bill och Tom [båda 18] tagit sin gymnasieutbildningsexam. Och det med superbetyg: 2 fem gånger = Bra, och 1 en gång = Väldigt bra. Bill och Tom talar nu ut exklusivt i Bravo om deras skolupplevelser och visar sina slutbetyg...

Grattis! Är ni glada att ni har gått ut skolan?
Bill:
Väldigt! Vi är väldigt glada att det här kapitlet äntligen är bakom oss. Tom och jag förstörde alla böcker och eldade upp dem direkt efteråt...

Hur har ni klarat av skolan trots stressen med såna bra betyg?
Tom:
Först och främst var det rena skräcken för oss [skrattar]
Bill: Vi kunde knappt tro det själva. Vi var ofta nära att säga "Glöm det!" Vid 18 års ålder är vi inte längre i skolåldern - vi hade inte behövt göra det, men vi är perfektionister och vi gjorde allt för att klara det. Så vi sov mindre och jobbade mer.
Tom: Vi pluggade 12 timmar om dagen - i 7 långa dagar innan examen!
Bill: Och den veckan var Georg och Gustav helt lediga. LEDGIA! Vi känner inte ens till det ordet.

Ni hade hemundervisning. Hur funkade det?
Bill:
De skickade hem oss allt vi behövde. Vi fick gå igenom det och skicka tillbaks det.
Tom: Vi kunde planera fritt - det var bra! Men vi fick skriva ner allt för hand - det var omöjligt att fuska...

Inte ens på avslutningsprovet?
Bill:
Neeej! Tom och jag satt ensamma i ett rum med läraren. Han stirrade hela tiden på våra papper...
Tom: Dessutom satt vi för långt ifrån varandra för att kunna fuska. När vi gick i skolan normalt, så gjorde vi det hela tiden. Vi delade på inlärningen.

Ni båda har avslutningsnerver, eller hur?
Bill:
Verkligen! Vi kunde knappt sova något under hela veckan innan! Tom och jag var så spända! Vi pluggade tills sena nattan och var uppe kl 06 på morgonen.
Tom: Jag mår alltid illa innan avslutningar, som om jag ska spy... Som tur var så hände det aldrig.

Var ni rädda att lärarna vara elaka mot er bara för att ni var killarna i Tokio Hotel?
Bill:
Ja! Vi visste inte ifall de skulle ha fördomar eller gick och tänkte "De här stjärnorna tror säkert att de kommer få slutbetygen som en present."
Tom: Men jag gillar inte lärare i allmänhet. Vi såg dem väldigt sällan. Om vi var tvunga att se dem dagligen, skulle vi säkert ha börjat bråka med dem.

Vilka ämnen gillade ni?
Tom:
[skrattar högt] Alla var hemska! Det var de värsta veckorna i våra liv!

Betyder det: aldrig mer skola?
Tom:
Låt oss säga att biologi fortfarande kommer finnas i mitt liv! [skrattar]
Bill: Bandet kommer alltid först. Men vi gjorde detta slutprov för att visa att vi kunde klara gymnasiet.
Tom: Men vi planerar inte det för nästa gång.

Hur kommer det sig att era betyg är exakt likadana?
Bill:
Det är också en sån där tvillinggrej. Vi kunde knappt tro det själva när vi såg det.

Vad händer nu?
Bill:
Våran Europa turné kommer att börja nu med en splitter ny scen. Sedan åker vi tillbaka till Usa och vi kommer tyvärr bara ha en dag ledigt emellan...

Betygen:
Tyska - Bra.
Matte - Bra.
Engelska - Bra.
Historia - Bra.
Biologi - Bra.
Geografi - Väldigt bra.

Anmärkningsvärt: "Eleven ovan har rätt att besöka "Gymnasisale Oberstufe". Han deltog i en fransk studiegrupp."
Engelsk översättning och scans: Jana. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta. 

OBS! Detta är en gammal artikel från 2008.

Tokio Hotel: En hit på två språk


Tokio Hotel: En hit på två språk

Det tyska rockbandet växer i popularitet, Tokio Hotel är nya för de Nordamerikanska fansen.

Så när kvartetten bestämde sig för att slå igenom i den svåra Nordamerikanska marknaden med sitt engelska debutalbum Scream, översatte gruppen och sedan uppträdde med alla sina tyska låtar på engelska, något som tog sin tid men var värt det.

"Den största utmaningen var att sjunga på engelska för första gången eftersom du säkert märker så är min engelska inte så bra", säger sångaren Bill Kaulitz inne på en restaurang i Toronto. "Det här är faktiskt den första resan som vi har pratat engelska i intervjuer på eftersom vi bara kan några ord."

Tokio Hotel, spelar på Sound Academy ikväll, säger att det var svårt att översätta varje låt "ord för ord".

"Jag är en perfektionist, jag ville låta som om det vore mitt modersmål", berättar han. "Det var väldigt, väldigt svårt men jag hoppas att fansen gillar det." "Och sen måste de (orden) rimma och fortfarande ha samma mening", lägger tvillingbrodern och gitarristen Tom Kaulitz. "Vi ville ge alla en chans att förstå vad vi säger, vilket var väldigt viktigt."

Bandet, kompletterat av trummisen Gustav Schäfer och basisten Georg Listing, har gjort mycket på en väldigt kort tid med singlar så som Monsoon och Don't Jump, ett ämne som nämns i några brev från fans som bandet får från tonåringar.

Det var våran första singel i Tyskland och under vårat sommarlov", berättar Bill. "Den hamnade direkt på första platsen på topplistorna och efter det förändrades våra liv helt och hållet. Det var ett nytt liv och det var våran dröm, våran dröm som blev sann."

Den resulterande framgången oraskade en hysteri som en del konsertarrangörer i Tyskland inte riktigt var beredda på.

"Vi spelade på en byfest, en liten festival och det var förväntat att ungefär 100-200 personer skulle komma", berättar Tom. "Det var bokat 6 månader i förväg och vi släppte våran första singel Monsoon i Tyskland och vi åkte till festivalen." "Det var så mycket fans och tusentals människor, vakterna var inte redo för det", berättar Bill. "Det var då vi förstod att vi hade fans. Innan det var det alltid 5 eller 10 personer på en klubb som bara drack öl och tittade åt ett annat håll."

Det tuffaste ett nytt band ofta måste göra är att säga nej till växande krav. Ett krävande turnéschema tidigare i år lämnade Bill Kaulitz utan talan i 10 dagar efter en cystoperation från hans stämband. "Jag var väldigt rädd", berättar han. "Vi spelade bara 10 konserter och var tvunga att ställa in 16 (inklusive en spelning i Toronto). Jag satt på mitt hotellrum och tittade på klockan och tänkte att vid den här tiden står jag vanligtvis på scen så det var väldigt, väldigt jobbigt."

Men, liksom många andra enäggstvillingar, hade Bill sin bror Tom till hands som fick prata åt honom. "Det är ett väldigt häftigt och ett väldigt speciellt band", berättar Bill om att vara en tvilling.

"Jag tror inte någon annan har ett sådant band. Jag hade en bok och skrev ner saker (efter operationen) men det fanns stunder då jag bara behövde titta på Tom." "Jag vet alltid vad Bill tänker i olika situationer eftersom jag tänker exakt samma sak", berättar Tom utan att missa något. "Jag var tvungen att prata för honom i 10 dagar, det var inte roligt." 

Med en smak för den japanska modestaden, skulle den tyska kvartetten Tokio Hotel vilja befinna sig på ett hotell i Tokyo någon gång i framtiden. "Vi har aldrig varit där", berättar gitarristen Tom Kaulitz. "De har en jacuzzi på hotellrummen och man kan bara ligga där." "Och de har flatscreen TVs över ens huvud", lägger basisten Georg Listing till. "Vi vill verkligen åka dit men har inte gjort det än." "Jag har hört så mycket om hotellen i Tokyo och hur schyssta de är", berättar Bill Kaulitz. "Så jag tror att den staden är väldigt, väldigt galen och vi skulle verkligen vilja åka dit."

Medan en japansk turné fortfarande planeras, är Tokio Hotel överraskade av sina Nordamerikanska fans. "Vad vi såg förra gången är att våra fans har så mycket energi, de skriker och väntar på oss", berättar Bill.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

OBS! Detta är en gammal artikel från 2008.


[Bild.de]: Tokio Hotel erövrar Los Angeles


Tokio Hotel erövrar Los Angeles!
Fans flippar ur då Tokio Hotel erövrar Hollywood

Först New York och Nu Los Angeles! Ända sedan Tokio Hotel började markandsföra sitt album "Scream" (den engelska versionen av "Schrei"), så har fansen flippat ur. Tillsammans samlade de sig framför Avalon Club i Hollywood, där Tokio Hotel kommer att ge en konsert.
Free Image Hosting
Till och med till soundcheck var killarna helt stylade. Bill i en grön läderjacka, dödskalle-tshirt, stort hår. Hans bror Tom en mer avslappad hiphop-stil. Väldigt enkelt och avslappnat stiger killarna ut från sin svarta limousine, strosandes längs ner den ökända "Walk of Fame" med sina stjärnor.

Ikväll på scenen och sedan: Party! Tvillingarna Kaulitz rockade klubben. Deras kvinnliga fans kunde inte skrika mer. Efteråt: Skriva autografer, skriva autografer och festa.

Även "Pussycat Doll"-Nicole Scherzinger kom förbi. Wow!


Engelsk översättning: Linda. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

OBS! Detta är en gammal artikel från 2008.


Fotografering i Oberhausen [+4 MQs]


Jag har lagt till fyra MQs från fotograferingen i Oberhausen, Tyskland den 26/2 2010.
> You'll find the rest of the pictures from the photoshoot here <


Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010


Link.  


Link.  


Link.  


Link.  


Link.


(backstage) Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~17

Backstage/Efterfesten:

Här finns en till bild från efterfesten.


[Bild.de]: Skrikalarm på konsert i Paris!


Tokio Hotel spelade Open-Air framför 30.000 fans
Skrikalarm på konsert i Paris!

En lördagskväll i Paris. Precis kl 20.30 stormade Bill, Tom, Gustav och Georg från Tokio Hotel scenen tillsammans med mycket fyrverkerier i "Parc des Princes" stadium. 30.000 fans, nästan alla kvinnliga, är helt hysteriska, skriker för fulla muggar på tyska: "Bill, jag vill ha barn med dig!" Det är ett Tokio Hotel-alarm i den franska huvudstaden. Bild har exklusiva bilder och material från den fantastiska spelningen.
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Det speciella med denna konsert: Tokio Hotel sjunger alla låtar på tyska. Tusentals franska fans skrev till skivbolaget och media att de verkligen skulle vilja höra de fyra killarna sjunga på tyska. Tom berättar med ett leende till Bild: "De var också arga brev från föräldrar som protesterade emot det franska skivbolaget eftersom deras barn har slutat med engelskan i skolan och tagit tyska lektioner istället."
Free Image HostingFree Image Hosting
De fyra killarna från Magdeburg rockade i 90 minuter i Paris, många fans sjöng med ord efter ord. Gustav om detta megauppträdande till Bild: "Det var grymt att få stå framför en sådan stor publik." Bill fortsätter: "Det ger mig rysningar när ett helt stadium sjunger med i ens låtar."

Nästa konsert Tokio Hotel kommer att ge är i Rom, Italien den 6 juli.


Engelsk översättning: Linda. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

OBS! Detta är en gammal artikel från 2008.


VIVA Backstage Report - Comet 2010


Rampfeber?
Bill: Alltså, vi har scenskräck inför våra egna konserter.. Jag har alltid trott att vi är det mest nervösa bandet. Jag kan inte tänka mig att det finns andra som är lika nervösa.
Tom: Men om man bara tar en titt på backstageområdet här så...
Bill: ..så vet man att vi inte är ensamma om att vara nervösa. *skrattar*

Fråga (man kan inte se frågan men det handlar om ritualer innan en konsert)
Tom:
Alltså, vi har faktiskt aldrig haft en riktig ritual. Det enda är väl att Georg måste skita innan varje konsert. Georg säger alltid "Jag måste gå och "Kacko", *Bill och Geo skrattar* och det är fortfarande ritualen som ger oss tur.

Röda mattan
Vasta: Vi väntade alla på det ögonblicket - Tokio Hotel! ...det här är galet! ...Tokio Hotel! Åh, herregud! Nu så! Det är verkligen högljutt... Kan jag få klämma mig mellan er ganska snabbt innan ni går till era fans. Förra året lät det precis likadant, vart var ni?!
Bill: Ja alltså, förra året kunde vi tyvärr inte komma. Vi är glada att äntligen få vara här igen. Öhm... För oss är Comet Awards alltid en stor grej och vi är glada att vi kunde komma i år.
Vasta: Och hur känns det? Jag menar, ni reser jorden runt. Gör det er iskalla eller är det fortfarande nervöst och får ni fortfarande hjärtklappningar när ni kommer till Comet Awards?
Tom: Öhm.. Vi är inte så nervösa längre, men det är definitivt lika underbart.
Bill: Ja, definitivt! Jag är glad, vi hade också nyligen en fantastisk konsert i Oberhausen då vi var på turné, och Oberhausen är alltid bra.
Vasta: Vem ser ni fram emot att få se idag?
Tom: Öhmm... Öhm.. Öhm... Öhm...
Bill: ..vi ser fram emot våran nomination.
Tom: Ja, precis.
Vasta: Tror ni att ni vinner priset?
Tom: Jag hoppas det, jag hoppas det.
Bill: Alltså, jag vet att våra fans är väldigt starka när det kommer till omröstningar och jag hoppas att de lyckades ännu en gång. Vi får se, men vi har verkligen ett tufft motstånd. Jag tror Rammstein är nominerade också. Det kommer inte bli lätt.
Vasta: Okej! Tja, jag önskar er lycka till, ni får det nog! Och vi ses senare och nu får ni gå till era fans. Det där ljudet är nästan outhärdigt!  

Do's and Don'ts
Tom: Många kommer till oss och vill bara ha sex med oss. *Bill och Geo skrattar* Så det kan man se klart och tydligt.
Engelsk översättning: Mirjam. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon.

StayBlue TV: Intervju med TH - Comet 2010


Bill: Det är som att komma hem, vi hade en fantastisk konsert här i Oberhausen och.. Öhm... Jag måste säga att det alltid känns bra att få vara här. Absolut. Eftersom vi bor här, det här är vårat hemland och det är riktigt häftigt.
Reporter: Oblygt sagt så är ni faktiskt gamlingarna på popscenen nu, eller till och med här på Comet Awards. Justin Bieber går upp med sina 16 år, han rockar fansen här också. Vad tycker ni om honom?
Bill: Jag har inte hört så mycket än, om jag ska vara ärlig. Tja, jag fick precis höra talas om honom här på Comet Awards men ja... Det är bra ifall en sådan ung person har framgång, jag tycker att det är bra.
Reporter: Finns det en rivalitet mellan er?
Tom: Öhm... Nah.. Alltså, det finns faktiskt inte så mycket att säga. Jag har inte hört så mycket än.
Reporter: Men finns det en rivalitet mellan tonårsstjärnorna just nu?
Bill: Alltså, jag tror inte det... Vi är inte så oroliga över det. Jag tror att vi alltid bara gör vår egna grej och som du själv sa, så är vi redan lite av den äldre generationen. Vi har varit inne i industrin i fem år nu, jag tycker att vi togs mycket väl emot och vi känner oss helt klart bra.
Reporter: Tom, jag måste få veta en sak - Viagra, vad var det för något? Förklara för oss!
Tom: Öhm.. Jag vet inte, du får fråga en tydligare fråga. Jag vet inte vad jag ska säga om det...
Reporter: Köpte du Viagra?
Tom: Jag köpte Viagra, ja.
Reporter: Och missbrukade du det?
Tom: Jag missbrukade det, ja.
Reporter: Testade du det bara?
Tom: Men skillanden är.. Folk pratar hela tiden om att det ska vara så hemskt eftersom det alltid låter som en olycka eller nåt. Man vill inte att en olycka ska hända igen, men om jag ska vara ärlig så kan jag inte utesluta att jag inte kommer ta det igen.
Reporter: Hur länge varade det?
Tom: Öhm... Det kan jag faktiskt inte säga. Men det var väldigt, väldigt länge. Men det var också ganska bra ändå.
Engelsk översättning: Mirjam. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon.

Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~16

LQs:
De Bravo #19/2006


Tokio Hotel erövrar London!
Nu påbörjar de sin internationella karriär! Alla visste om det - förutom Bravo: Tokio Hotel åkte i hemlighet till London! Det är där de påbörjar sin internationella karriär. Alla bilder och fakta från popmusik staden...

Det var en mycket välbevarad hemlighet: Endast BRAVO åkte exklusivt tillsammans med Tokio Hotel till deras resa till London. Bill (16), Tom (16), Gustav (17) och Georg (19) spelar in deras singlar "Durch den Monsun", "Schrei" och "Rette Mich" på engelska i den brittiska popmusik staden, som än så länge har släppts i Tyskland. Bill: "Det är lättare för mig att sjunga på tyska men jag fixar det på något sätt!" Tillsammans med BRAVO gick de fyra killarna från Magdeburg på en sightseeingtur genom denna enorma stad innan de tog plats i studion: Big Ben! Buckingham Palace! Tower Bridge! Och Tokio killarna i mitten av de! Först ut är Piccadilly Circus. Killarna är helt överväldiga av all uppståndelse där. "Det är alltid action!", säger en förtjust Tom. Resan till London var en dröm som gick i uppfyllelse för honom. "Staden sover aldrig. Jag tycker det är härligt!" Tokio killarna tar fram sina kameror omedelbart och tar bilder på varandra framför dessa stora, färgglada neonskyltar. "Jag smälter allting!", förklarar Tom. "Något sånt här händer trots allt en inte varje dag!" De står bara på den världskända torget i flera minuter och njuter av den livliga atmosfären. De ser också fram emot att få se "London Underground" en gång - tunnelbanan av Englands huvudstad.

Men, när de tar fram sina kameror, säger en vägarbetare åt dem "Inga bilder, tack!" Men killarna låter inte de påverka sitt glada humör! De tycker speciellt att de röda telefonkioskerna roliga - alla vill ha bilder på sig själva inne i dem. När det är Bills tur, ringer telefonen helt plötsligt! "Vad är det som händer?", säger han. Livvakten löser omedelbart situationen: "Fel nummer!" Killarna brister ut i gapskratt. Nästa stopp på turen är Buckingham Palace. Kommer de kanske att träffa Drottningen? "Jag tror inte våran musikvärld betyder något för henne. Hon lyssnar bara på klassisk musik ändå.", försäkrar Bill. Istället står det ganska mycket turister utanför grindarna. Och de stirrar hellre på Bills annorlunda klädsel än slottet! En del tjejer fick bad till och med om autografer! Tom: "Tjejerna klär verkligen upp sig här. Det är coolt!" Det enda dåliga är: "Det blir problem med språket ifall man vill gå fram till en tjej!" Alla skrattar! Har inte de fyra en ordbok med sig? "Vi har alltid en översättare", avslöjar Gustav: De behöver ingen för nästa stopp: Schweiz. Tokio Hotel berättar en hemlighet för oss innan de säger hejdå: "Vi funderar på att släppa ytterligare en ny singel eller en ny låt..."

Bilder:
- Bandet med Englands flagga: De fyra killarna diggar London och har roligt på sin sightseeingtur genom den Engelska huvudstaden.
- Bill i telefonkoisken: "De ser helt super ut!" Tycker Bill och ställer sig inne i en typisk brittisk telefonkiosk för en bild.
- Bandet med Piccadilly Circus i bakrunden: Bandet är imponerade av de färgglada neonskyltar i Piccadilly Circus.
- Bilden på tvillingarna 1: Tom tar kort på sin tvillingbror för familjealbumet med sin kamera.
- Bilden på tvillingarna 2: Killarna köper chokladkakor och smaskiga muffin på ett café på Parliament Street.
- Bilden på Tom och vykort: Trots att Tom inte köper några souvenirer: "Jag ska ändå skriva ett berv till min familj!"
- Bilden på bandet när de äter: Sightseeing ger aptit! Killarna laddar om sina batterier emellanåt. Men, de är inte helt tokiga i brittisk mat: de äter hellre croissants istället för bacon och korv.
- Den stora bilden på bandet: Gustav och Georg har redan varit i London tidigare. Tom och Bill tittar på sevärdigheterna för första gången.
- Bandbilden vid Big Ben: Killarna poserar framför Big Ben för en bild att minnas - det är synd att inte klockan spelar.
- Bilden på Tom och fans: De frågade till och med efter autografer i London. Men, Tom och killarna har inte tid att flirta.
- Bandbilden med en karta: Georg vill veta "Vart är vi nu?". Bill visar de andra på kartan vad de defintivt borde gå och kika på.
- Högra bandbilden: Solen skiner till och med för Tokio Hotel i den grå himmel som är karakterisk för London. Killarna njuter av det.
- Runda bandbilden: "Vi ser verkligen fram emot för BRAVO Super Show eftersom vi kan spela för BRAVO läsarna då."
Engelsk översättning: THUKST. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

(Tom på promenad) Hamburg, Tyskland - 28/5 2010

Mini bildspam - Georg

MQs/HQs:


Live Radio. Oberhausen, Tyskland - 24/11 2005


Bill live i Stockholm


Bigger:

Bild: Jesper Frisk.


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~56


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 22-27e Maj 2010.
#194 - Fredagen den 28e Maj 2010: 

Kliv in i Humanoid City!
Tja, våran turné är redan över men i början av juli kan ni ta hela konsertupplevelsen till erat vardagsrum....och det här är hur det splitter nya LIVE DVDn & LIVE albumets omslag ser ut:

...mer info kommer snart!
#195 - Söndagen den 30e Maj 2010: 

Ifall ni undrar...
...vad Gustav gör hela dagarna när vi är på turné ;))) 

Video - Youtube: Fly.
#196 - Tisdagen den 1a Juni 2010:

Grymt!
KISS är en äkta upplevelse att se live på en konsert. Igår var det en stor show i Hamburg, Tyskland och självklart var jag tvungen att vara där... Jag tog med mig Bill också. En gammal Rock'n'Roll show när den är som allra bäst!   

Video - Youtube:
Kiss - I was made for loving you.
#197 - Fredagen den 4e Juni 2010:

Hon sa: Behandla mig som din mor.
Dåså: "Treat Me Like Your Mother" von The Dead Weather!

Video - Youtube: "Treat Me Like Your Mother" von The Dead Weather.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

(m&g) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~2


[TH.mx]: VIVA Comet Awards 2010


Det var en helt packad arena på fredagskvällen den 21 maj 2010. Det var pga VIVA Comet Awards. Tokio Hotel var närvarade i publiken i Oberhausen, Tyskland. Medlemmarna i det tyska popbandet: Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Georg Listing och Gustav Schäfer deltog i den årliga VIVA galan.

Tokio Hotel tog hem priset för "Best Live Act" och fick dela ut ett pris till den berömda artisten Jan Delay.
Tokio Hotel har vunnit samma pris åren 2005 och 2008. > Se videon här!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


HQs - Gustav & Georg


HQ - Tokio Hotel


HQ:


HQs - Tvillingarna(efterfesten) Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010


Här kan ni se ytterligare en bild från efterfesten tillsammans med en backstage bild.


(flygplatsen) Taipei, Taiwan - 2/5 2010 ~5


Liberty Times 27/5 2010 - (Taiwan)


Tokio Hotel sångaren Bill garanterat supermodell-klädd

Bild 1:
Bill är 185cm lång, men han gillar ändå högklackat. På bilden bär Bill 7cm höga skor från YSL och en vit jacka med gråsvarta ränder från Gucci [NT $156.050] som han köpte i Milano förra månaden.

Bild 2:
Bills passion för mode liknar en ming-yuan (svensk motsvarighet är typ "brat" 8D). Han bar klädmärken från huvud till tå när han anlädde i Taiwan. Louis Vuitton Naxo Keepall 45 handväska, NT $132.000.
Engelsk översättning: ZoeZoe @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Ni kan läsa onlineartikeln här. Det som står på sidan (den längre texten) är vad och
vem han inspirerades av, hans jobb med Karl Lagerfeld och lite annat som vi redan vet.

Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~15[TodayOnline.com]: TH kan bara inte sluta med musiken


Tokio Hotel har aldrig varit i Tokyo.
Det var faktiskt den tyska rockkvartettens besök i Singapore för tre veckor sedan som var deras första i hela regionen. Men, de var så nöjda med gensvaret från sina fans här - och ja, de har faktiskt fans här - att de planerar att komma tillbaka med en hel konsert.

Bandet - tvillingbröderna Bill (sångare) och Tom Kaulitz (gitarrist), basisten Georg Listing och trummisen Gustav Schäfer - är fortfarande chockerade över att de har fans på andra sidan jordklotet. Det är något de tydligen inte förväntade sig när de startade Tokio Hotel som tonåringar.

"När vi startade i Tyskland så gick vi fortfarande i skolan. Om någon sa till oss att om fem år så ska vi vara i Asien, skulle jag ha sagt att personen är galen", säger Bill. "Men här är vi nu." Men framgång hade ett pris. "Vi har inget privatliv längre", säger Bill. "Det är omöjligt att säga att man vill vara en superstjärna och sedan gå ner till bageriet nästa morgon. Man kan inte gå ut längre. Men det är ett beslut man måste ta."

En del av deras internationella framgång beror på att de har gått från bara spelat in låtarna på tyska till att även spela in dem på engelska. [...] "Idén med de engelska versionerna var enkel. Vi ville att alla skulle få en chans att lyssna och förstå texterna", säger Tom. "Men vi började med att göra tyska och engelska låtar, så det är som att återvända till sina rötter."

Folk med taskig attityd är bara en rad människor som bandet har varit tvunga att hantera sedan första början. "Den största utmaningen var att vi var så unga", säger Bill som fyller 21 i år. "Det var verkligen tufft att prata med skivbolagen. Alla hade sin egna idé på hur vi skulle vara, men vi ville inte höra det. Vi ville göra vår egna grej." Tom tillade, "Alla tänkte: De är bara barn, vad kan dem?"

Tja, dessa "barn" har spelat vid Eiffeltornet framför 500.000 människor och spelar sina största shower världen över. Och de ser fram emot att få komma till Singapore. "Det är nästa nivå av våran liveshow", säger Tom. "Jag tror det kommer bli kul."

Även om resten av världen börjar omfamna Tokio Hotel, säger bandet att de redan tänker på vad som kommer härnäst. "Vi vill ta det till nästa nivå", säger Tom. "På det här albumet ville vi ha det här elektroniska ljudet, men det kanske blir helt annorlunda på nästa album."

Tokio Hotels "Humanoid" finnas att köpa i butik nu. 


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


(intervjuer) Singapore, Singapore - 29/4 2010


Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~14[PromiFlash.de]: Detlef D! Soost om Tokio Hotel


Koreografen Detlef D! Soost (39) om Tokio Hotel:
"För att vara ärlig, ska jag säga sanningen nu? Jag är ett Tokio Hotel fan pga en väldigt enkel anledning: De har fått så mycket skit i ansiktet i början, men varje gång har de kommit tillbaka upp igen. De kom tillbaka på scenen igen och sade "Vi kommer att attackera igen!". Det är något man bara måste ha respekt för!"


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Frikvarter #4/2010 - (Danmark)


2 x Nanna till Tokio Hotel!
Nanna från Brovst (i de lila byxorna) var den lyckliga vinnaren av en M&G tävling med grabbarna från Tokio Hotel - plus biljetter till deras första konsert i Forum - som vi lottade ut i Frikvarter. Nanna hade tagit med sin vännina, som roligt nog också heter Nanna. Vi skulle hälsa och säga att "det var super fett!"

Bilden:
- De lyckliga vinnarna!
Scans: ? (säg till ifall det är dina) Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~13

Super HQs:


Audi Gala Night. Singapore, Singapore - 27/4 2010 ~8

LQs:
(m&g) Paris, Frankrike - 14/4 2010 ~4Pro7 taff - 25/5 2010 (TH om Justin Bieber)


Skrikande Tokio Hotel fans ledde stort enligt mätaren, men "Biberetten" var inte långt borta.
De "gamla rockarna" skakar på huvudena när den utländske nykomlingen kommer på tal.

Bill:
Jag känner honom inte.
Tom: Jag har fortfarande inte hört nån låt.
Bill: Samma här.
Tom: Vi har hört talas om honom...
Bill: Jag är nyfiken.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon.

[PromiFlash.de]: Tom Kaulitz tar ton mot Collien Fernandes


Tom Kaulitz tar ton mot Collien Fernandes

På galan VIVA-Comet var det en mäktig runda, det var förolämpande och förlöjligande. [...]

Ganska direkt började Collien prata med Tokio Hotel-medlemmen Tom Kaulitz [20] om Viagraolyckan. "Jag säger bara små blå piller. Behöver du verkligen det? Funkar den inte av sig själv?", frågade hon rakt ut. Men Tom blev inte upprörd utan svarade: "Med dig skulle jag nog behöva det." Svaret till Collien, som nyligen hade blivit utvald av FHM-läsarna till världens sexigaste kvinna, var förmodligen inte väntat. Men de ignorerade "komplimangen" helt och fortsatte vidare.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

TH, Andreas, Dunja och Natalie - Comet 2010


Link.


De Bravo #22/2010


Tokio Hotel i Asien - Hungrig på succé

Stor ära för killarna - Guldskiva i Taiwan! Men magen kurrar...

Taiwan - en ö utanför Kinas kust, elva timmars flygning från Tyskland. Även här är våra TH-killar megastjärnor! Bandet från Magdeburg fick för några dagar sedan Guldskiva får sitt nya album "Humanoid". Kristallklart: Därför kom Bill, Tom [båda 20], Gustav [21] och Georg [23] dit personligen. Men vad är det bästa priset när magen kurrar så mycket?

Bilderna:
1. Le för ett gruppfoto - men tankarna är någon annanstans.
2. Wow! En fantastiskt tilldelning - men Gustav kan inte ens titta...
3. Timmar senare: Ceremonin drar på ganska fint...
4. Räddad! Gustav har hittat något att äta! Matdags!
5. Vad gott det luktar! Vi alla vill smaka. Och Gustav? Tittar irriterad tillbaka.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~12


Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~11


HQ:


(backstage) Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~10

Backstage/Efterfesten:


Mer information on MMA 2010

Much Music Awards 2010
Det är fortfarande obekräftat hurvida killarna kommer att vara där eller inte, men även om de inte kan komma så vill vi fortfarande att de ska vinna, eller hur? Vi kan inte rösta i den här kategorin (än) MEN vi kan stötta dem och göra det på två sätt:

- Twittra vad som helst om Tokio Hotel till @MuchMusic så ofta som möjligt, men kom ihåg att inte spamma!
- Titta på deras video "Automatic" på MuchMusic's hemsida HÄR tills eran dator kraschar!

Vi kanske kan göra det som ett "Trending Topic" också? Vad sägs om #TokioHotelMMVAs?

Vi visade dem att vi fortfarande har det med Comet Awards, låt oss nu ge Tokio Hotel deras första kanadensiska pris! Det är inte lika stort som MTV VMA men det är fortfarande väldigt stort! Galan äger rum söndagen den 20 Juni kl 03.00 svensk tid.


Källa: Tokio Hotel Canada.

Här kan ni läsa mer om killarnas nomination.


(m&g) Düsseldorf, Tyskland - 21/5 2010

Bilder: Nokia Music Facebook.


Systeri #5/2010 - (Finland)Scans: Hanne.

SOS Kinderdorf. Bernsburg, Tyskland - 21/12 2005

HQs:


Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~9
5 HQs från WBMW fotograferingen!


> 5 HQs here - WBMW shoot <


Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010

Omfg XD Högljudda TH fans, eller vadå? XD

Link.


Audi Gala Night. Singapore, Singapore - 27/4 2010 ~7Info kring utsläppet av DVDn


Enligt Universal Nya Zeeland ska alltså den nya DVDn ha flyttats fram till juli
men det är fortfarande inte säkert om det endast gäller Nya Zeeland eller för alla.

Edit 26/5 2010 - I denna intervju bekräftat Bill det som står ovan! :)

[Afisha.mail.ru]: Nya konserter i Ryssland

[...] "Ryska Tokio Hotel fans bad Ildar Bakeev, som leder konsertbyrån "Euro Entertainment", att få tillbaka bandet till Ryssland efter att konsertena ställdes in i mars 2010. Just nu pågår en aktiv process av organisationen, och Tokio Hotels managementteam har redan gett en överenskommelse om att komma."  


Källa: http://afisha.mail.ru/article.html?id=28083


RTL Exclusiv Weekend - 23/5 2010


De är alla runt 20 år gamla men de har ändå nästan nått pensionsåldern. Tokio Hotel - hyllade tonårsstjärnor, men nu kämpar dem med sin karriär. Deras senaste Europa turné blev inte slutsåld. Nu får de konkurrens från yngre stjärnor som den 16-årige Justin Bieber. På Comet Awards i fredags, träffades de gamla och nya tonårs idolerna. Vem vann skriktävlingen mellan fansen och vad var det som hände där, Eva Kreuz och Simon Eigner rapporterar:

För första gången pratar Tom från Tokio Hotel om hans kärleks-doping.
Tom:
"Jag köpte Viagra, ja."
Missbrukade du det också?
Tom:
 "Jag missbrukade det, ja."

Sex, droger och rock'n'roll är vad som gäller eftersom kampen om tonåringarnas hjärtan är svår.

Senna [Monrose]: Det är alltid en rivalitet men jag är säker på att den rivaliteten håller en vid liv.

En kamp om berömmelse och framgång - alla mot alla, stramare, lägre, allting är tillåtet på Comet Awards 2010. Tokio Hotel är tillbaka. Framträdandet på Comet är deras första allmäna datum sedan deras Asien turné, och ifall de är upp till fansen så är Bill och Co. fortfarande nummer 1.

Bill: "Jag måste säga att det är en härlig känsla varje gång. Självklart, eftersom vi bor här, vårat hemland och det är häftigt."

Sedan fem år tillbaka har de tillhört den övre ligan, Tokio Hotel är nästan pensionärerna på den röda mattan. Det finns redan yngre konkurrens som den 16-årige Justin Bieber, som blev känd över Internet. Med honom finns det redan en yngre generation av tonårsstjärnor redo.

Justin Bieber: [...] 

Alla försöker hitta en nisch i tonårings grenen.

Detlef D! Soost: "Jag tror att det blir svårt att ha kvar sina fans och få nya målgrupper när man startar sin karrär och har väldigt många yngre fans, som Justin Bieber eller också Tokio Hotel, som redan växer ur det."
Senna [Monrose]: "För Tokio Hotel är det väldigt svårt nu eftersom de också är internationellt kända och de är också framgångsrika där. Och jag tror att göra rättvisa åt allt ger väldigt mycket press."
Volker Neumüller: "Mellan åldrarna 12 och 18 så förändras smakerna väldigt snabbt och vad man tyckte vad häftigt igår, är helt plötsligt inte det längre."

Så Justin Bieber markeras väldigt ren, inga skandaler, en "One-boy-boygruop", allting är planerat in i minsta detalj, även framträdandet på röda mattan.

Justin Bieber: [...]

Om en lömsk image garanterar framgång i många år? Tokio Hotel har bevisat uthållighet sedan flera år tillbaka.
En höjdpunkt efter en annan, även privat, som på deras turné i Asien, och det är så man håller sig kvar.

Tom: "Ja, jag köpte Viagra."
Missbrukade du det också?
Tom:
 "Jag missbrukade det, ja."
Testade du det bara?
Tom:
"Men skillanden är.. Folk pratar hela tiden om att det ska vara så hemskt eftersom det alltid låter som en olycka eller nåt. Man vill inte att en olycka ska hända igen, men om jag ska vara ärlig så kan jag inte utesluta att jag inte kommer ta det igen."

Revolverheld: "Det är faktiskt synd om man redan måste ta det i den här åldern."
Gabriella [Queensberry]: "Hans penis växer fortfarande, så kom igen!"
Leo [Queensberry]: "De är rockstjärnor, så de är tillåtna att göra sånt."

Hur länge varade det?
Tom:
"Öhm... Det kan jag faktiskt inte säga. Men det var väldigt, väldigt länge. Men det var också ganska bra ändå."

Tokio Hotel vann i kategorin "Best Live Act" - en hämnd till alla kritiker som hävdar att deras senaste Europa turné blev en flopp eftersom den inte var utsåld.

Bill: "Många andra band skulle vara glada ifall de kunde spela framför 12.000 i Paris, och ja... Så är fallet. Tja, det beror hur man ser på det. Vi är jätteglada över turnén."

Och Tokio Hotel som "gamlingar" visade nästa generation av tonårsstjärnor hur man ska behålla sin framgång i musikbranschen, som Scooter. [...] Medan Justin Bieber hellre håller sig borta från skandaler och efterfesten, kom Tokio Hotel sent på kvällen. De firade i ett separerad rum. Om ni tror på Scooter, så är det rätta sättet för en långvarig karriär, även bakom tonårsmålgruppen.
Engelsk översättning: Mirjam. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon.

Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~8Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010

Rosa mattan - Dunja var där med dem också. Trevligt att se henne igen! :)

Link.

Tvillingarna skriver autografer till fansen efter att de presenterade ett pris.

Link.


Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~7

Super HQs:Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~6


Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~5


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~55


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 16-21a Maj 2010.
#192 - Lördagen den 22a Maj 2010:

Comet Awards 2010!!!

"Hej allihopa!!! Tack så jättemycket för denna Comet! Ni har ännu en gång gjort oss väldigt, väldigt glada.... Ni är otroliga! Tack" 
#193 - Tisdagen den 25e Maj 2010: 

Förväntad 3D-konst som rockaaar!
Påminner mig lite om "3D väggen" vi använde i vårat EMA uppträdande med "World Behind My Wall". Så grymt... Kolla in!

Video - Vimeo: Step into the sensory box.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

[JustJared.com] Tokio Hotel: Viva Comet Awards!


Tokio Hotel: Viva Comet Awards!

Tokio Hotel håller det sofistikerat på Viva's Comet Awards 2010 på fredagen den 21 maj i Oberhausen, Tyskland.

Tonåringen Justin Bieber, som nyligen slog sitt huvud i en glasdörr på ett hotell, delade den rosa mattan med Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Georg Listing och Gustav Schäfer. Om ni inte redan har sett det, kolla in den här roliga videon!

Verkar som om Tom har återhämtat sig från hans Viagra-olycka! Förresten: Bill bär en Dior Homme tröja.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Släng gärna in en kommentar under artikeln på källalänken! :)


Dagens bild - GustavComet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~4

Super HQs:
Bilder hochladenBilder hochladen


Mininyheter - 22/5 2010

¤ Enligt Iloveradio.de ska tvillingarna ha spenderat kvällen på efterfesten med ett par tjejer och livvakter i ett separerat VIP rum. Inga bilder finns från efterfesten men jag vill inte utesluta att det kan ha varit staff igen, Dunja var på Comet med dem och likaså var Natalie. Enligt en person på twitter (ingen aning om vem, men någon skrev det iallafall, säkert ett fan) så ska de sedan ha tagit med tre tjejer tillbaka till hotellet - som sagt, inga bilder finns som kan styrka det. Och på det tyska forumet är det fortfarande lite osäkert hurvida de var på Steffy's eller inte, en del säger sig ha sett dem medan andra säger att de inte var där alls. De kan ju däremot ha varit någon annanstans och festat. Killarna sågs dock åka i sin van från arenan efter galan. Edit! Nu skriver dem på tyska forumet att de två "mystiska tjejer" tvillingarna festade med faktiskt var Natalie och Dunja.

¤ Rykte: Tvillingarna lämnade sitt hotell i Düsseldorf strax efter 14-tiden idag och de tre tjejer som ska följt med ska ha varit asiatiska prostituerade, varav en av tjejerna (blond, det ska inte ha varit Natalie) sågs med dem på hotellet idag när dem åkte hem mot Hamburg. Inga bevis finns på detta än, bara rykten på Twitter men jag uppdaterar om något nytt kommer upp!

¤ Express.de har skrivit en liten artikel om fanträffen/M&G de hade igår på hotellet i Düsseldorf. Inga bilder eller videor har kommit ut från det än, inte heller från fans som stod utanför hotellet och säkert såg killarna när de anlädde dit och lämnade igen för att åka till galan i Oberhausen.

¤ Imorgon, den 23/5, visar dem ett repotage på RTL's Exclusive Weekend som handlar om Tokio Hotel och deras "kamp med sin karriär" samt från Comet Awards. Tid: 17.45! :)

¤ Tre videor på tvillingarna från igår kväll: #1, #2, #3.


Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~3

MQs:

LQ:


Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~2

HQs:

[Focus.de]: Rekordvinnare - Elfte Cometen för TH


Rekordvinnare - Elfte Cometen för Tokio Hotel

För den 15e gången delade TV stationen VIVA ut sina Comet musikpriser, för den 11e gången var Tokio Hotel bland vinnarna. Tonårsbandet hedrades i Oberhausen som "Best Live Act".

Georg Listing, Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Gustav Schäfer
Det 11e Comet-priset kammades hem av tonårsbandet Tokio Hotel på fredags kvällen. De fyra unga männen hedrades som "Best Live Act" på galan i Oberhausen. De är därför fortfarande rekordvinnare av denna musikgala för den 15e gången.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010 ~1

Backstage, röda mattan och showen - HQs:

Dagens bild - TH


Bigger:


[TH.de]: Otroligt!! Ytterligare en Comet!!


Otroligt!! Ytterligare en Comet!!
Helt fantastiskt - Tokio Hotel vann ytterligare ett Comet-pris på årets gala i Oberhausen, Tyskland!!! Bill, Tom, Gustav och Georg har med erat stöd kammat hem priset i kategorin "LIVE Comet". Ett stort tack för ert enorma stöd. NI ROCKAR!!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa:
http://www.tokiohotel.com/de/#news/unglaublich-wieder-einen-comet-abgerumt---552.html

Comet Awards. Oberhausen, Tyskland - 21/5 2010

Tokio Hotel vinner Best Live Act.

Link.

Tom och Bill presenterar ett pris.

Link.


Mininyheter - 21/5 2010

¤ Uppdateringar från Comet Awards 2010: Dessa två bilder är tagna av MTV Tyskland inne i arenan - Bild 1 och Bild 2. Finuliga som de är så har de bytt ut den röda mattan mot en rosa matta, se bild här! ;) Haha. XD VIVA Nessa träffade Tokio Hotel fans framför arenan i Oberhausen - se videon här. Tokio Hotel fansen utanför arenan sjunger i denna video ifall ni vill lyssna. Fancheck: Justin Bieber Fans vs Tokio Hotel Fans - Video! Och slutligen: Ni kan se massa bilder på fans utanför arenan i Oberhausen på denna länk! :) Killarna sågs dessutom vid arenan för ungefär en timme sedan och röda mattan har dragit igång - kl 17.30. Livestream länkar (tiden 20.00-22.30): http://livestream.viva.tv/comet/, http://livestream.viva.tv/ eller http://www.viva.tv/cometstream/.

¤ Uppdateringar från Comet Awards 2010: Enligt en vakt så ska Tokio Hotel gå på röda mattan! [info via Helena - kl 11.55]. Tyska och franska fans har börjat bråka. En bild från Helena tagen alldeles nyss [kl 18.00] - tryck. Killarna är på röda mattan just nu! Tom bär en svart/mörkgrå tröja och svettband. Bill bär en svart tröja med luva, märkblåa jeans och rakt hår. Bill har svarta och vita skor. [info via tyska FC - kl 19.10]. Tokio Hotel är inte i VIP hörnan ännu ~ Killarna kom dit kl 20.55 (bild här) [info via Elena/THAustria- kl 20.30/20.55]. Bara tvillingarna delade ut pris, inte hela bandet. Första bilden på röda mattan är tagen av Helena och bilden under då de ger autografer är tagen av Niqua:


Första bilderna från röda mattan - Danke Viva! :)
Killarna i VIP hörnan:

Gustav med en hundvalp - 10/2 2010
PS! Glöm inte bort att rösta - Don't forget to vote: Comet Awards 2010.


Tokio Hotel - MTV World Stage 2010
Ryktet om att de skulle tillbaks till Malaysia för ett MTV event stämde alltså. ;) Woho!

Edit 26/5 2010 - I denna intervju bekräftat Bill det som står ovan! :)

(intervjuer) Taipei, Taiwan - 4/5 2010

Tokio Hotel med DJ Sharon


Mininyheter - 20/5 2010

¤ Tre bilder (dock väldigt små) har kommit ut från Nylon fotograferingen killarna hade i oktober 2009 - här.

¤ Nytt blogginlägg av Tom - här.

¤ Livestream länk för Comet Awards imorgon för oss som inte har Viva: http://livestream.viva.tv/comet/. Galan börjar kl 20.00 och håller på till runt 22.30. Räkna med att röda mattan brukar börja runt 18.00 någon gång och så fortsätter alla kändisar komma till arenan fram tills galan börjar. Dock vet vi inte om killarna själva väljer att skippa röda mattan i år men förhoppningsvis inte och ifall de kommer gå på den och fotograferas så vet vi inte vilken tid de anländer. Vi vet inte heller ifall det är hela bandet som ska dela ut ett pris eller om det bara blir tvillingarna som på Comet Awards 2007 ELLER om det bara blir Geo och Gus (dock tror jag inte det men man kan alltid hoppas 8D). Vi vet inte heller ifall Trina/Ann Kathrin och Tom kommer att stöta på varandra i arenan, men om de gör det hoppas jag någon får det på film! XD LOL. Hon ska dit, så därför tycker jag och många andra det skulle vara roligt att få se deras reaktioner ifall de går förbi varandra. 

- Vi kan fortfarande rösta på killarna som "Best Live Act" (Comet Awards 2010).  
- We can still vote for the boys as "Best Live Act" (Comet Awards 2010).

¤ Bild på Comet scenen 2010 - Tagen av MTV Tyskland:

Tokio Hotel på Sarajevo Music Festival?

Tokio Hotel på Sarajevo Music Festival?
Sarajevo Music Festival är en ny musikfestival i det europeiska landet Bosnien och Hercegovina. Det ryktas om att Tokio Hotel ska besöka festivalen och vi vet att arrangörerna gör sitt bästa för att det ska hända. Ett Tokio Hotel fan skickade ett mejl till arrangörerna och fick följande svar tillbaka: "Det finns en möjlighet att Tokio Hotel kommer till Sarajevo Music Festival, och det ska meddelas någon gång nästa vecka. Vi hade tur som fick datumet eftersom vi har fått informationen från deras agent att de kommer vara upptagna större delen av sommaren. Tokio Hotel borde spela på den andra festival dagen - 17 juni 2010. Vi har en överenskommelse med deras agent och det är bara några till saker att diskutera och ifall allt går enligt planerna, blir det officiellt." Nu gäller det bara att vänta och hålla tummarna då! :)

Screen på mejlet:


De Bravo #21/2010


Adam Lambert säger: "Bill är min drömkille!"

Den amerikanska sångaren är ganska lik sångaren i Tokio Hotel!

Galet - Har Bill Kaulitz [20] en egen dubbelgångare? Nästan! Killen heter Adam Lambert [28] och i sitt hemland - Amerika är han redan en megastjärna. År 2009 hamnade han på andra platsen i "American Idol", den amerikanska versionen av DSDS. Nu vill han inte bara erövra Tyskland utan också - sångaren i Tokio Hotel. Adam, som öppet pratar om sin homosexualitet, säger detta om Bill till Bravo: "Det är min drömkille. En äkta skönhet!" Wow, det låter som en förälskelse! Adam ler. "Jag vill shoppa med honom! Vi har exakt samma stil!" Inget man har missat. Båda sångarna har liknande smak i kläder och galet smink. Adam Lambert fick även smeknamnet "Glambert" av sina fans.

Bill och han har något gemensamt. De är båda fans av franska märket Christian Dior. Adam bär likadana jeans från Dior som Bill. När bilder kom upp på Internet, började Tokio Hotel fans anklaga honom för att vara en billig kopia. Adam skrattar bara åt det. "Allt är skit snack!", säger han. "Ingen har kopierat någon! Bara passionen för mode!" Men har Adam någonsin träffat Bill? "Tyvärr inte", säger han. "Men när jag ser honom kommer jag säga; Du är ju helt galen!" Vinner han Bills hjärta på det sättet? Adam har iallafall tyska fans på sin sida: Hans debutsingel "Whataya Want From Me" hamnade nyss på topp fem listan... 
---
Texten på bilderna till höger:

Vem kopierar vem?
#1: Bill och Adam syns i urflippade kläder. Här, till exempel i en galen Glam-Rock-Look! Läderjacka med nitar på axlarna. Den enda frågan är: Har Bill snott stil-idén från Adam - eller var det tvärtom?

#2: Två stjärnor - ett par jeans. När Adam visade sig med Dior byxorna offenligt, anklagade Tokio Hotel fansen honom: "Du är bara en billig Bill-Kopia!" 
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

(backstage) Magdeburg, Tyskland - 17/12 2005

HQs:


Bravo WebTV - 19/5 2010


Sascha: "Låt oss snacka om Tokio Hotel! Vi har inte hört något från dem på väldigt länge och har inte rapporterat om dem eftersom de helt enkelt har varit borta. Först spelade de några konserter här och sedan försvann dem till Europa och sedan till Asien och där blev de superstjärnor på en gång. Och vi har bevis. De hade precis landat på flygplatsen och deras manager David Jost skickade den här videon till mig och den visar vad som verkligen pågick där." | Direktlänk till videon.

De Bravo #37/2007


Tokio Hotel kommer tilbaka till Tyskland

Sensationen är perfekt! Bravo är överösta med brev från Tokio Hotel fans - nu kommer killarna tillbaka till Tyskland!

De tyska fansen har längtat i flera månader. Efter 483-turnén åkte Tokio Hotel till andra länder, erövrade det ena efter det andra. Deras framgång har vuxit till höga höjer. Deras album gick till exempel från noll raka vägen till nummer ett på listorna i Sverige, i Ryssland fick albumet Platina och deras låtar spelas till och med på radio i Israel! Lycka bland fansen, men inte i Tyskland: "Jag är glad att killarna är så framgångsrika i andra länder. De förtjänar det", skriver Bravo-läsaren Mareike. "Men jag saknar dem också. Jag vill inte leva utan dem!" Tusentals av likande brev har Bravo fått under de senaste veckorna.

Vi ville att killarna skulle veta vad fansen kände och skickade breven till dem. När vi gav Bill, Tom, Gustav och Georg breven, var killarna stumma. Självklart imponerade så läste dem ett brev efter de andra och gick igenom de tuffaste . Det var helt knäpptyst i rummet. Killarna tittade bara på varandra, och sedan säger Bill: "Vi saknar våra tyska fans också och självklart vet vi att de saknar oss. Men att det var så här illa hade vi ingen aning om! I flera av breven skriver fans att de stänger in sig i sina rum utan att ha någon att prata med. En del av dem är så deprimerade att de skadar sig själva", detta oroar sångaren. Breven har rört killarna så mycket att de spontant lovar att tänka ut något speciellt åt de tyska fansen.

Det går en hel dag utan ett ord från Tokio Hotel. Sedan ringer telefonen efter två dagar och det är Bill [18], Tom [18], Gustav [18] och Georg [20] personligen i telefon och de har några fantastiska nyheter för fansen. Bill: "Vi ska ändra våra planer under de kommande månaderna och ta bort några datum i andra länder, för att vara i Tyskland igen. Och förutom live DVDn kommer även något annat att släppas de kommande två månaderna, den nya singeln "An Deiner Seite"! Varför denna låt? "Texten passar perfekt. Vi vill berätta för våra tyska fans att vi är här för dem igen, vi är skyldiga dem så mycket. Vi kommer också spela in en splitter ny låt som B-sida på albumet!" Och som toppen på isberget: Tokio Hotel kommer också tillbaka för att bo i Tyskland. "Vi har bestämt oss för att ge några konserter i Tyskland och det i år, så vi kan vara lika nära dem som vi var under den senaste turnén. När och vart kommer meddelas senare." De tyska fansen kan andas igen. Tiden för sorg är över! Tokio Hotel är tillbaks igen...
Scans och engelsk översättning: Linda. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Shopping i Berlin, Tyskland - 2006


Bill, Natalie och Dunja.


Shopping i London, England - November 2006


Georg, Bill och David Jost.


Mininyheter - 19/5 2010

¤ Youtube och GEMA hade någon form av licensavtal, som GEMA fick en stor summa pengar av Google (Google har ägt Youtube sedan 2006) varje år för att spela artisternas videor som representeras av GEMA. Men nu vill GEMA ha pengar för varje video som spelas, inte det fasta beloppet, men Youtube håller inte med dessa villkor och kommer nu att ta bort några videor. Ni har säkert redan läst om detta på olika håll redan men över 600 videor med Tokio Hotel (officiella eller inte) och andra artister kommer att raderas pga en olöst konflikt med en tysk upphovsrättsorganisation (GEMA), vilket är minst sagt synd! - Källa.

¤ Inte världens största nyhet men ändå: Killarna sågs i Hamburg vid studion igår, tisdag. Inga bilder eller video finns utlagda än så länge ifall någon undrar. XD

¤ Glöm inte bort att rösta - Don't forget to vote: Comet Awards 2010.

Music Music Awards 2010: International Video of the Year

Music Music Awards 2010: International Video of the Year
Bandet är nominerade för det kanadensiska "Much Music Awards" i kategorin "International Video of the Year"!
Det är dock ingen kategori som vi kan rösta på dem, men med lite tur vinner killarna detta pris.

De nominerade är:
3OH!3 f. Katy Perry - Starstrukk
Cobra Starship - Good Girls Go Bad
Gorillaz - Stylo
Green Day - 21 Guns
Jonas Brothers - Paranoid
Kings Of Leon - Notion
MGMT - Flash Delerium
The Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Tokio Hotel - Automatic
Young Money - Bedrock
Källa: http://mmva.muchmusic.com/the-nominees-for-the-2010-mmvas-are-in/

Georg live i Malaysia 2010


All Stars #11/2010 - (Ryssland)


Sex kändisar som borde ha sin egna Barbiedocka


Sex kändisar som borde ha sin egna Barbiedocka

Inspirerade av det fantastiska arbetet av Viek, en konstnär från Peking som gör Barbie-storlek versioner av klassiska Lady Gaga ensembler, så började vi tänka på alla kändisar som vi vill se med en Barbie skapade i sin image. Efter mycket sökande - och några onödiga resor till American Girl affären - kom vi på följande lista av sex kändisar vi vill se i Barbie form. [...]

#6 Bill Kaulitz: Tokio Hotel frontmannen är så vacker, vi är oroliga att Barbie kan känna sig hotad av hans utseende. Hon har varit super-osäker sedan den där b*tchen Bella Swan Barbie kom och började flirta med Edward Cullen Ken.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Mininyheter - 18/5 2010

¤ Kl 17.45 imorgon (19/5) på Leute Heute - ZDF visar dem en rapport med Tokio Hotel från World Music Awards. Flera fans diskuterar hurvida killarna kommer närvara på galan ikväll i Monaco, men inget har kommit ut om någon nomination så Leute Heute kan ha skrivit i fel band de ska göra en rapport om men vi får väl se imorgon! - Källa.

¤ Glöm inte bort att rösta - Don't forget to vote: Comet Awards 2010.

Tokio Hotel på IKEA i Ryssland


Det ser ut som någon form av en stor tavla. XD
Någon som har sett något likande här i Sverige? 8D


(signering) Taipei, Taiwan - 4/5 2010 ~3(m&g) Stockholm, Sverige - 4/3 2010 ~3


MTV Coca Cola Live. Rom, Italien - 26/9 2009


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~54


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 13-15e Maj 2010.
#189 - Söndagen den 16e Maj 2010:

Ok, ett annat sånt här viralt klipp...
....men det är fortfarande häftigt.

Video - DailyMotion: Sauvé par son sac Eastpak.
#190 - Onsdagen den 19e Maj 2010: 

Vad är äkta talang?! 
Tja, det beror på... 

Video - Youtube: Amour ads
#191 - Fredagen den 21a Maj 2010:

Bara för att de kan ;-]

Video - Youtube: Walk on water (Liquid Mountaineering).

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

MTV Coca Cola Live. Rom, Italien - 26/9 2009


"Tom's Blue Balls"---
Låttexten finns här (<-- direktlänk) | OBS! Detta är bara ett skämt XD 


Twist (Maj/Juni 2010) - Usa


Tokio Hotel's Bill Kaulitz = Adam Lambert.
Adam Lambert och Tokio Hotel's Bill Kaulitz har båda en vass stil. Väldigt vass - kolla in dessa axelnitar! De gör lika poser!
Scans: Szilvie @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

(m&g) Stockholm, Sverige - 4/3 2010 ~2


Vinn M&G med Tokio Hotel i Oberhausen!


Du har den unika chansen att få träffa Tokio Hotel personligen med en vän: Nokia Music ger bort 5 M&G biljetter (för 2 personer) med Tokio Hotel. Datum: 21 maj 2010 i Oberhausen och sista dagen att delta i denna tävling är 18 maj 2010.
> Delta i tävlingen här < Edit! Länken är fixad nu, den ska funka. Edit! Tydligen så måste man vara 18+ och bo i Tyskland för att tävla (och naturligtvis kunna ta sig dit). Det står inte på sidan där tävlingen är, men tydligen bland sidans regler.

Hur man kan vinna: Registrera era er gratis på Nokia Music och svara på frågan och håll tummarna. Lucka till!

* = Alla fält ska fyllas i.
Benutzername = Användarnamn, Passwort = Lösenord, Passwort bestätigen = Bekräfta ditt lösenord, E-Mail Adresse = E-Mail adress, Mobiltelefonnummer = Mobiltelefonnummer (utan en ledande nolla).

OBS! Om ni redan har ett konto på Nokia Music behöver ni inte registrera er igen!
Källa: NokiaMusic.de.

Mininyheter - 15/5 2010

¤ Rykte: Bill och Tom ska vara på Black Eyed Peas' konsert i Berlin just nu - Källa. Edit! Georg och Gustav ska vara där också. En tjejs pappa var där, både på konserten och backstage, och han har tagit bilder på killarna. Tjejen kommer lägga ut bilderna imorgon - Källa. Edit! På det tyska forumet sägs det nu att bara Georg och Gustav var på BEP's konsert igår och att Tom och Bill var på Alicia Keys' konsert i onsdags. Edit! En screen från o2's Facebook angående detta:

¤ Konserten killarna skulle ha haft i Lucca, Italien den 24 juli flyttades till staden Viareggio men har nu ställts in helt - Källa.

¤ Minns ni denna fotografering med Nylon Magazine? Visserligen har vi bara denna bild men om vi > röstar här < så får vi hela fotograferingen! De vill ha 1000 fler röster.  

¤ Det är bara 6 dagar kvar till Comet Awards 2010 och om ni känner att ni inte har röstat tillräckligt, så gör det nu. Killarna kommer att närvara på galan och delat ut ett pris. De är nominerade i kategorin "Best Live Act". Rösta här - Vote here: Comet Awards 2010.

(m&g) RIR. Lissabon, Portugal - 1/6 2008> 160 pictures here <


Bill och Georg med fans i Frankrike - 2006


Meddelande: Rykten om sommarkonserter i Italien


Meddelande: Rykten om sommarkonserter i Italien
För några dagar sedan gick det rykten om Tokio Hotel konserter i Lucca och Neapel online. Dessa konserter är för närvarande varken bekräftade eller förnekade. När det finns officiella nyheter (förhoppningsvis snart) kan ni läsa dem direkt på denna sida. [...]
Källa: www.tokiohotel.it

[MTV Buzzworthy] - Style Batte: Bill, Jason eller Adam?


Style Battle: Vem bär en nitad jacka bäst? Jason Derülo, Adam Lambert eller Bill Kaulitz?
Var det någon slags rea på axel-nitade jackor som vi inte kände till, eller? Eftersom det är en särskild kavaj som verkar gå hem ordenligt.

Först ut: Adam Lambert. Killen älskar en nit-jacka. Han bar en under hans ökända American Music Awards uppträdande med "For Your Entertainment" och nu senast i Tokyo. Sedan dök den upp på Tokio Hotel frontmannen Bill Kaulitz på det 60 årfirandet av San Remo Music Festival i Italien i februari.

Slutligen, lägg till minne att Jason Derülo hade på sig en likande klädsel på sitt framträdande på "American Idol" förra månaden och har även den i hans "Ridin Solo" musikvideo.

Är den nitade jackan det nya Internet? Och det allra viktigaste, vem bär den bäst? Kolla in deras videor medan ni bestämmer er...
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.
(klicka på källa-länken så kan ni se deras musikvideor).

(signering) Lissabon, Portugal - 7/4 2010 ~10

Credit: Vanessa - foreversacred.bplaced.net.


[Open-Report.de]: TH på topplistorna i Malaysia och Singapore


Tokio Hotel på topplistorna i Malaysia och Singapore
Berlin (ddp). Bandet Tokio Hotel från Magdeburg firar nu succé-försäljningen i Asien. Deras låt "World Behind My Wall" toppade radiolistorna på de största radiostationerna i Malaysia och Singapore, det meddelade deras skivbolag Universal Music på fredagen. En planerad skivsignering i Malaysia tvingades avbrytas pga att fanhysterin inte längre kunde kontrolleras. I Taiwan fick det senaste albumet "Humanoid" Guld-status. Tokio Hotel har nu sålt över 7 miljoner album världen över. Bandet är också extremt framgångsrika i länder som Frankrike, Italien, Spanien, Portugal, Sverige, Israel och Ryssland.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


"DSOTS" - Videopremiären flyttad!


"Dark Side of the Sun" - Videopremiären flyttad!
De utländska skivbolagen har valt att flytta videopremiären "Dark Side of the Sun". Musikvideon kommer att visas någon gång i mitten/slutet av juni istället. Den skulle ha visats lördagen den 22/5 men så är alltså icke fallet längre.  
Källa: MTV Taiwan Facebook.

Punkt 12 - 14/5 2010


Det är dagens kändisrubrik. Tom Kaulitz från Tokio Hotel ska ta haft en Viagra-olycka. Bandet är för närvarade i Asien, och för att festa riktigt ordentligt med några flickor på kvällen, tog Tom tydligen ett flertal blå piller. Vad anledningen till det var och hur Tom mår nu, vet våra reporter mer om:

Vad tänkte han när han gjorde det? Det förvånar inte oss att Tom är den typ av kille för rubriker, men att som 20-åring ta Viagra bara för skojs skull?! På kvällsmarknaden i Taiwan ska någon ha gett honom piller, Tom sade: "Jag frågade till och med försäljaren ifall det ser ut som att jag inte kan få upp den längre och han svarade "nej", men att jag skulle testa ändå. Så jag tog en." En varlig vårdlöshet eftersom är allt utom en rolig festdrog.

Läkaren: "Bieffekterna av dessa läkemedel är huvudvärk, extrema huvudvärkar, illamående, synstörningar, det kan leda - ifall du tar det med en motsvarande mängd alkohol - till en cirkulatorisk kollaps." 

Det visar hur oseriöst Tom tar denna situation. Väl tillbaka på hotellet, där han närmade sig några flickor, ska han ha tagit ännu mer av pillren.

"Sen tog jag fler piller, säkert för många. Morgonen efter hade jag ont i huvudet och det var suddigt framför ögonen."

Och även hans stabilitet var mycket smärtsamt. Ganska cool och inte allt för skamsen, pratade Tom om det farliga missbruket. Och pga det finns det folk som tvivlar på att det stämmer. Speciellt eftersom bandet just nu kämpar med en seg säsong och att flera av deras konserter inte blir utsålda längre.

Jo Groebel (medicinexpert): "Självklart måste man sätta fart, eftersom det är allvarligt, så det är ett PR-trick som inte hade behövt hamna i pressen om det inte kom ut av Tokio Hotel själva eller deras management. Nej, det är en medveten rubrik."

Än så länge har Tom skrytit om att han inte saknat något med flickorna. 
Tom:
"Jag har faktiskt haft bra sex världen över." 

Desto mer överraskande är det att 20-åringen ska behöva ta Viagra. Men PR eller inte - missbruket av de blå pillren är annat än roligt, eftersom det i värsta fall kan leda till döden. 
Engelsk översättning: Mirjam. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon.

[Bild.de]: Det här säger Bill om Toms galna Viagra-olycka!


Det här är vad säger Bill om Toms galna Viagra-olycka!

Någon gav de blå pillerna till 20-åringen på kvällsmarknaden. Tom tog några - med oanade följder: smärta i skrevet, huvudvärk och synstörningar.

Och vad har Toms bror att säga om Toms tvivelaktiga medicinska experiment? Han var med honom när Tom kämpade med de obehagliga konsekvenserna ....

Bill Kaulitz till BILD: "Min lillebror tog så mycket att han såg tjejerna två gånger." Men han tyckte inte synd om honom: "Jag var påväg att ringa läkaren. Men så tänkte jag att jag hellre låter honom lida. Det är faktiskt hans eget fel, varför tog han sådant skit, han är ju ändå alltid kåt från ena sekunden till den andra."

Men: "Det var inte roligt längre, det var väldigt jobbigt." Läkarna har varnat för att använda Viagra som en "festdrog", en överdos kan leda till döden i värsta fall.

I ordets rätta bemärkelse: Toms stånd varade i två dagar!
Han berättade för BILD: "Det funkade fortfarande under de kommande 48 timmarna. Tyvärr även i situationer
där det verkligen inte var lämpligt: Den 60-årige massös som jag träffade dagen efter så lite förvånad ut."

Tokio Hotel är just nu i Asien för första gången. Skrikande fans, bra konserter, nummer ett på listorna. Killarna behöver faktiskt inte hjälp från piller.


Engelsk översättning: Mirjam. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Ru Bravo #20/2010 - (Ryssland)


[Bild.de]: Tokio-Tom i Viagra-olycka i Taiwan!


Tom Kaulitz från Tokio Hotel: Viagra-olycka i Taiwan!
Festen blev en total flopp...

Tom Kaulitz [20] från Tokio Hotel festade i Taiwan med några tjejer. Samtidigt tog han en överdos med viagra.
Effekten varade i nästan två dagar. Han fick också huvudvärk och synstörningar.

Viagra-olycka!
Tokio Hotel är i Asien för första gången. Skrikande fans, bra konserter, nummer 1 på listorna. Men varför gör Tom sådant skit? "Någon sålde pills till mig på markanden i Taiwan", säger han till BILD. "Jag frågade till och med försäljaren; Ser det ut som om jag inte får upp den längre? Och han sa nej, - och att jag skulle testa ändå. Så tog jag en."

Helt otroligt! Läkare varnar för att man inte ska använda Viagra som en "festdrog". Väl tillbaka på hotellet kom Tom närmare några tjejer. "Sen tog jag fler piller, säkert för många. Morgonen efter hade jag ont i huvudet och det var suddigt framför ögonen."

Även Toms ståndfestlighet varade i många smärtsamma timmar.
Brodern Bill [20] till BILD: "Varför tog han sådant skit! Han är ju ändå alltid kåt från ena sekunden till den andra."

Det är inte roligt. I värsta fall kan Viagramissbrukning till och med leda till döden!
Engelsk översättning: Schnurrli @ THUS. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

(backstage) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010

Bilder: Universal Music Malaysia.


De Stern #5/2007Fenomenet Tokio Hotel
På resa med Tysklands mest framgångsrika band. Deras historia, deras planer - exklusiva bilder.

¤ Scan 1 och 2.

Pop-undret från landet
Hysteriska tonårs fans, list succér och utsålda arenor. Fyra killar från Magdebirg är Tysklands mest framgångsrika band. Nu ska de även erövra den internationella marknaden - och de kan till och med lyckas.

Bilden på Bill
- Kär i Billy: Tokio Hotel sångaren Bill Kaulitz kommer nära fansen i Moskva.

¤ Scan 3 och 4.

De gillar att äta snabbmat allra bäst. Idag är det hotelletkökets tur.

Bilden på Bill:
- Lunchpaus med en servitris: Sångaren Bill Kaulitz tittar skeptiskt på varmrätt.

¤ Scan 5 och 6.

Bilden på Georg:
- Moskva utsikt: Basisten Georg har en tyst minut på hotellrummet. Utsikten visar gården, framför hotellet står skrikande fans.
Bilden på Tokio Hotel:
- Precis som en liten version av Michael Jackson: Bill Kaulitz [höger], bredvid honom står hans tvillingbror Tom och basisten Georg.
Bilden på Gordon:
- Gordon Trümper är Bill och Toms styvpappa. Här står han framför hans musikskola där hans söner brukade ha sin första replokal.

Bill har designat sina egna kläder sedan han var 11 år gammal

Bilden på Bill:
- Livet under resorna och ur en resväska: Bill Kaulitz på sitt hotellrum i Moskva.

¤ Scan 7 och 8.

Deras musik? Nirvana för tonåringar, soundtrack till puberteten.

Bilden:
- Uppradad för pressen: Tokio Hotel under en intervju med MTV Ryssland.

¤ Scan 9.

Bilden på Bill live:
- Bill Kaulitz på scenen i Moskva. Nyligen rapporterade rysk TV att intressed av tyska som ett utländskt språk har ökat tack vare Tokio Hotel.
Bilden på Bill i flygplanet:
- En ovanlig osminkad syn: Bill dagdrömmer på planet på väg till Moskva.

Det är en sen kväll på fyr-stjärniga restaurangen "The Park" i Moskva. Vasar med vita liljor står på borden, bredvid varje tallrik ligger fyra gafflar, fyra knivar och tre skedar. Längst bak, vid ett långt bort med många vita ljus, sitter Bill Kaulitz, en gänglig kille på 17 år. Hans ögon är målade med eyeliner för att få en fantastisk storlek, hans svarta hår är bakåtkammat till spretande spikar som står åt alla håll. Bredvid honom sitter hans tvillingbror Tom, som har en röd baseball keps som täcker hans ansikte. Hans blonda dreads hänger över hans axlar som ormar. Mittemot honom sitter en hopkuren långhårig tonåring, Georg Listing [19], han lägger håret bakom öronen hela tiden. Bredvid honom sitter Gistav Schäfer [18], en bastant blondin som nervöst trummar på bordet med besticken. Killarna, alla från en by strax utanför Magdeburg, beter sig som om deras föräldrar har tagit dem till en fin restaurang. Och nu vill få det överstökat så fort som möjligt. De känner sig inte hemma när.

Två servitörer försöker att inte märka de fyra. Men de lyckades inte. De tittar på varandra och flinar. En drar fingrarna genom håret, den andra håller handen framför munnen och försöker att inte skratta. De har ingen aning att de fyra gästerna, som knappt kunde hålla sig vakna, är Tysklands mest framgångsrika popstjärnor. Kanske skulle de ha vetat om det ifall de hade små döttrar. Inte bara i Berlin och i Paris utan också i Moskva är flickor mellan 6 och 13 år galna i Tokio Hotel.

Sedan tidig morgon har omkring 300 ryska tonåringar skrikit "Biiill", "Toohm", "Gusstaw" eller "Georrch" i det kalla vädret tills deras ansikten blivit röda utanför hotellet. Tjejer som har rest med tåg i två timmar bara för att komma hit. Tjejer som skolkar för första gången. Tjejer som läser tysk-ryska lexikon med sina vänner på eftermiddagarna. Nadia [13] övar "Ichh liehbe dichh" [Ih lohve youu] för säkerhets skull. På kvällen rapporterade rysk TV att intresset för det utländska språket tyska har ökat enormt bland tonåringarna sedan Tokio Hotels framgång har nått landet.

¤ Scan 10.

"Lämna Tyskland!", skrek fansen på konserten i Moskva.

Bilden på fansen:
- Kreativitet: En rysk tjej visar en hemgjord Bill-docka för sin idol.

¤ Scan 11.

"Det är skitkul att få spela framför 20.000 tjejer."

Bilden på Devilish live:
- Rockar loss i en kjol: Bill och Tokio Hotel på en tävling i Magdeburg år 2003, då de fortfarande kallade sig "Devilish".
Bilden på Devilish:
- Reppaus: Bill (andra från vänster) och hans band ute på bakgården där deras första replokal var sommaren 2003.

Man kan inte höra fansen inomhus. De stora fönstrena i restaurangen är ljudinsolerade och hotellpianisten ger sitt bästa för att få de övriga gästerna att somna med en låt av Schubert vid denna sena tid på kvällen. Bill Kaulitz gäspar, hans tvillingbror Tom gör små figurer med sin gaffel på bordsduken. "Det här är inte våran typ av värld, så mycket lyx", säger Gustav. Vet han hur mycket ett hotellrum här kostar? Han skakar på huvudet. 400 Euro. "Det är väldigt mycket", säger han och tittar blygt ner på sin tomma tallrik.

Till alla som tills nu trodde att Tokio Hotel var ett barnband med roliga frisyrer som min dotter diggar - nej, killarna är inte bara ett fenomen från Flensburg till Freising. De är också ett fenomen till unga polska flickor. Till österrikiska, schweiziska, holländska, ryska och franska flickor. Förra året hamnade till och med debut albumet "Schrei" på de franska listorna med plats 19. Samtidigt sålde bandet 50.000 CDs där. Ett tyskspråkigt album av fyra unga östtyskar som är framgångsrika i landet av "chanson" - det är nästan nära ett litet mirakel.

Tokio Hotel har redan sålt mer än 1.5 miljoner CDs totalt. Det är en sensationell succé med jämförelse med grupper som Silbermond och Juli som har sålt likande mängd. Men, bandet tjänar inte de stora pengarna endast med CD försäljningar längre utan i konserthallar och Tokio Hotel är bland de marknadsledande där. Tidigare var en turné tänkbart för att vara en PR-kampanj för en CD. Nu mera, med gratis musik på internet och piratkopior, är det tvärtom. Ofta är en CD endast anledningen för en ny turné när miljonerna har kammats hem. Tokio Hotel sålde 350.000 biljetter med ett standardpris på 24 Euro på deras senaste turné. "Det var den mest framgångsrika turné i våran firmas historia", säger Alex Richter från Four Artists, Tokio Hotels konsertarrangörer.

När Tokio Hotel bildades för två år sedan, var medlemmarna mellan 15 och 18 år gamla. De var perfekta för en målgrupp som redan hade ett inflytande på topplistorna och biljettförsäljningen sedan länge: 6-13 åringa flickor. Med kommersiell efterhand är denna åldersgrupp så intressant eftersom de unga fortfarande är öppna och man kan nå dem som en enhet, alltså innan de börjar dela in sig i Rock, Hiphop, Reggae, Pop eller Techno-fans. Ett band som Tokio Hotel kombinerar trenderna perfekt: bandets namn och sångaren Bills utseende påminner om japansk managa-serier, gitarristen Toms dreads och kläder följer med det amerikanska "street wear". Basisten Georg Listing liknar brittiska poppers med sidbena i håret som visar att han gillar att lyssna på sig själv. Och trummisen Gustav som är den jordnära killen, inga krusiduller, ingen utklädnad.

Deras musik: Tysk, framtoning rock. Det är främst deras hymn-liknande refränger av låtarna som lyfter bort fansen av Tokio Hotel, lika fångande som fotbollssupportrar sjunger i ett stadium. De flesta delar av bandet är ordnade som musikaliska jordbävningar: Det börjar lugnt, ballad-liknande. Medan Bill Kaulitz sjunger i en klar, sorglig röst som låter lite som en ung Nena börjar rockgitarrer höras i bakrunden som sedan röstvis förstår den vackra ballad-konstruktionen lagom dags för refrängen. Nirvana för tonåringar. Soundtrack för puberteten. En marknadsnisch.

¤ Scan 12.

Bilden på Devilish:
- Först poserande för en kamera på en basketplan i Magdeburg. Då var Bill fortfarande den minsta, nu mera böjer han sig över de andra med sina 183cm.

Självklart får hysterin kring Tokio Hotel managerna att drömma. Vad som funkar så bra på tyska är tänkt att byggas ut nu. Enligt planer hos deras skivbolag Universal är det tänkt att de fyra killarna från Magdeburg ska bli världsstjärnor nu. Förmodligen kommer bandets första engelska CD att släppas i England och Amerika i maj, i Usa på den framgångsrika Interscope som har bland annat Eminem och Gwen Stefani signerat hos sig. Konserten i Moskva är en del av testserien "Tokio Hotel International". Bill Kaulitz är tänkt att entusiasmera de ryska tonåringarna med texter som "Schrei! Bis du du selbst bist" och "Leb die Sekunde" på scenen, som tidigare var en skridskohall, för första gången imorgon.

Nu har Bill Kaulitz fortfarande andra problem. Lax i salt skorpa? Anka i dill créme? Kräftsoppa? Han tittar sorgsen på menyn. "Jag vill ha pizza", säger han sen med en tyst röst till personalen. Han säger det inte på ett krävande sätt som ett bortskämt barn, han säger det försiktigt och artigt som om han bara ville se ifall det var möjligt. "Visst, det kan du få, Bill", säger etiketten handledaren och ler mjukt. Bordet städas och livvakten Saki skickas ut. Han är på jakt efter Pizza Hut i Moskva.

Grovt uttryck, detta är två saker som Bill Kaulitz älskar mer än allt annat: snabbmat och att göra musik. Snabbmat är vad han lever på och att göra musik är hans jobb. "För mig är det skitkul att spela framför 20.000 tjejer och att göra något med dem." "Att göra något?" "Ja, att spela med dem, få igång dem, få dem att skratta, få dem att gråta, att skapa känslor", säger han väldigt professionellt och på samma gång låtar hans om en kille som precis har bytt sitt spelrum mot konsertscenen.

Under de kommande dagarna släpps Tokio Hotels nya singel "Übers Ende der Welt" och andra albumet "Zimmer 483" följer i februari. Ännu en gång är det på tyska, ännu en gång handlar låtarna om kärlek, ilska och världströtthet och ännu en gång är det ganska dystert. Gothic-barn, mörka flerfärgade: deras nya låtar låter såhär: "Achtung, fertig, los und lauf/Vor uns bricht der Himmel auf/Wir schaffen es zusammen/Übers Ende dieser Welt/Die hinter uns zerfällt."

¤ Scan 13.

Bilden på Bill: 
- Det första TV framträdandet: År 2003 deltog Bill på Sat1's uttagningsprogram "Star Show" - och åkte ut i slutet.
Bilden på Bill och Thomas Gottschalk:
- Han kunde vara hans morfar: Thomas Gottschalk och Bill Kaulitz på "Wetten, dass..?" förra lördagen.
Bilden på David Bowie:
- Stil förebilden: En av Bill Kaulitz stora idoler är popstjärnan och skådespelaren David Bowie.

Det verkar som om Tokio Hotel skulle markera slutet på Happy-Hippo-barn-pop musik, Hartz IV, jobbångest, skolvåld, högern radikalism, problemfamiljer - allt det är en del av deras generations dagliga liv, de har aldrig upplevt de mysiga lätta åren av välstånd. Tokio Hotel sjunger om dramat av en skillsmässa från ett barns synsätt i "Gegen meinen Willen": "Ihr guckt euch nicht mehr an/Und ohr glaubt, ich merk das nicht". ["Mot min vilja": "Ni tittar inte på varandra längre/Och ni tror att jag inte märker det"] Sådana rader är något som fans kan relatera med. "Vi kan bara skriva om saker som berör oss", säger Bill. "Allt annat skulle fejkat." Han vet vad han pratar om där. Hans föräldrar skildes när han fortfarande var ett barn.

Den som lyssnar på sättet Bill Kaulitz pratar om musik, konserter, låtskrivande, kan få det svårt att tro att den killen hoppade av skolan efter årkurs 9. Han är ett proffs - en stjärna. Och han är den största anledningen till den fantastiska succén hans band har. Allting började år 2003. Efter att en 13 årig Bill Kaulitz uppträdde på Sat1-programmet "Star Search" åkte producentern Peter Hoffmann till Magdeburg för att se Kaulitz och hans band spela på en liten klubb. Även då använde han smink med en mix av vampyr och pixie. "David Bowie kan kanske få skulden för det", säger han, "Jag har tittat på hans film "Labyrinth" om och om igen och beundrade honom." I den filmen spelar Bowie Goblin King med en bakåtkammad rufsman.

Han har sprungit omkring i den klädseln sedan en Halloween fest när han var 11 år. Då existerade bandet redan med samma medlemmar. Bill som sångare, hans tvillingbror Tom som gittarist, Gustav på trummor och Georg på bas. De kallade sig själva Devilish och hade enkla, rocklåtar som "Grauer Alltag" ("Grått vardagsliv") - ("Keine Arbeit und Gewalt/So wird hier keiner von uns alt/Politiker fühlen sich ganz schlau/und trotzdem bleibt der Alltag grau" - "Inget hårt arbete och våld/Ingen av oss kommer bli så gamla/politiker känns väldigt smarta/ändå är vardagslivet grått"). Perfekt rått material, ansåg Hoffmann. Det här var inte ett provspelade gäng av tonåringar, utan ett äkta ungt band. Hoffmann tog med sig producenterna Pat Benzner, David Jost och Dave Roth. Tillsammans jobbade de med de fyra killarna i studio i två år; de hade fått musik -och sånglektioner samt ett nytt namn. Devilish blev Tokio Hotel. Det lät bra för killarna och dessutom "måste det vara en grym stad", säger Bill, "trots att vi aldrig har varit där."

Alex Gernandt, biträdande redaktör för "Bravo", var en av de första som fick kolla in bandet. Gernandt - huva, utbildare, 41 år gammal - pratar om "fascination" och "otroligt visuellt utseende" när han blev frågad vad som gör Tokio Hotel speciella. Och när han pratade om det första mötet med bandet blir han nästan poetisk. "Det var en regning dag i maj år 2005. Det var när vi åkte iväg för att lyssna på killarna från Magdeburg - och jag blev omedelbart förtjust."

För Gernandt stod det klart: Det är rätt produkt för tillfället. Band som Juli eller Silbermond hade precis fyllt poprock som lämpar sig för tonårsrum igen - och Tokio Hotels singel "Durch den Monsun" var något som den "Perfekte Welle" ("Perfekta vågen") för generationen 10 år och uppåt. Och därför valde "Bravo" att visa "Believe", som betyder "Denglish" i musikindustrin: här är någon att stötta en handling, någon som tror på en grupp. Med "Bravo" för att ge ett första stöd kan inte mycket gå fel längre: innan den enda första tidningen rapporterat om "Tysklands nya superband", rörde det upp nyfikenhet och deras syn på nykomlingarnas markadspotential. Resultat: 60 emails.

Självklart bygger deras engagemang för Tokio Hotel även på en påtagligt kommersiell bakgrund. Ingen annan tidning är lika bestämda på fräscha nya tonårsstjärnor som "Bravo". Tack vare ett flertal Tokio Hotel omslag ökade deras omsättning med hela 12.2 % under första kvartalet förra året. Den internationella karriären kommer bli nästa stora rubrik för tidningen. När de fyra killarna fick frågan om internationella planer blev de ganska tysta. "Vi vill inte precis skrika från hustak", säger basisten Georg. Är de rädda för ett misslyckande? "Nah, vi har egentligen inget att förlora, vi har redan uppnått mer än vad vi någonsin hade kunnat önskat", försäkrar Bill. Sant. Westernhagen, Grönemeyer, Maffay, alla de sotra tyska rockarna fick spela sin väg upp framför en liten publik i flera år. Tokio Hotel, å andra sidan, inleddes med i blixt. Redan har de fyllt arenor med 18.000 personer.

¤ Scan 14.

Bill och Tom stod redan ut med dera kläder när de var barn

Bilden på tvillingarnas hus:
- Tvillingarna Kaulitz växte upp i denna låga byggnad som kaliumgruvdrift pumpar i Loitsche nära Magdeburg.

Det är andra kvällen i Moskva. Bill, Tom, Gustav och Georg sitter runt ett plastbord i sitt backstagerum. Det står några gumminallar, några burkar Red Bull och en skål med frukt på det. Speglarna på väggen är krokiga. Det finns inga fönster. Inte mycket popstjärne-glamor. Men, så snart som dörren öppnas lite grann så kan man redan höra skrik från hallen: 6.000 ryska tjejer. Några skriker: "Bill, lämna Tyskland!"

"Vad ska jag säga som hälsning?", frågar han och springer nervöst omrking med hans rufsiga hår. "Säg "Dobryj wetscher". Det betyder "God kväll" på ryska", säger Gustav som hade ryska i skolan för några år sedan. "Dobryi, vad? Jag kommer glömma bort det. Jag kommer glömma bort det när jag väl står på scenen." Plötsligt verkar Bill liten och nervös. Hans händer skakar lite när han öppnar en flaska vatten. Nu är han borta i dagdrömmandet, går knappt att nå. Pressdamen skickar ut oss från backstagerummet. 30 minuter kvar till spelningen.

När konserten börjar är Bill som förtrollad. Avslappnad står han bakom den svarta gardinen, jongulerar mikrofonen från hand till hand, flinar, tar djupa andetag, står på plats som en löpare väntar på startsignalen. Bandet spelar första noterna. Tusentals tjejer har sina ögon klistrade på scenen. Vart är Bill? Helt plötsligt kommer han fram, står vid rampljuset, kastar sin arm upp i luften och ett enormt skrik fyller arenan. Även som vuxen känner man omedelbart: den här killen har något speciellt. Denna energi som han smittar genom luften. Denna typ av kroppsspråk när han står i den perfekta rockposern, den sneda höften, den böjda armen, hans blick når fjärran. Han kunde ha varit sonen till Cher och David Bowie, dramatisk och väldigt gestikulerande, androgyn och glamorös. En kille från landet som bestämde sig för att bli stjärna när han var 12 år gammal, som köpte sminket på affären och klippte sina kläder i sin storlek.

Om någon skulle vilja veta vart allt detta kommer från - hamnar man i Loitsche, en by nära Magdeburg, 670 invånare, en bil registreringsskylt som börjar med OK. Det står för "Ohrekreis". "Tokio Hotel? De bor där borta", säger en granne och pekar på en enkel låg byggnad med en utsikt över ett brunt berg. Loitsche är är centrum för kaliumgruvdrift. Inte fult, bara lite blekt. Det är inte svårt att föreställa sig att någon skulle börja skriva dikter här. Eller låtar om ett grått vardagsliv.

Killarna spelade på små klubbar i Magdeburg och deltog i lokala bandtävlingar. Sedan kom telefonsamtalet från producentern, sedan enorm eufori. Men det första skivkontraktet med Sony BMG brast, så koncernen fick skära i budgeten för nykomlingarna.

¤ Scan 15.

Bilden på Bill och Herbert Grönemeyer:
- Bandet hade en konversation med Herbert Grönemeyer som var klar med årsnumret av tidningen "Tempo".
Bilden på Nena och Bill:
- Bill Kaulitz jobbade tillsammans med Nena för att dubba en ny tecknad film.

"När man ser tillbaka så var det inte så dåligt", säger Trümper. "Killarna lärde sig på en gång hur olika musikindustrier och hur tufft framgång kan vara." Och nu? Är han orolig över att de förlora tomten någon dag? "Självklart tänker vi på det. Men jag har känslan att de inte kommer förlora tomten. De är otroligt euforiska efter att ha varit på en turné. Men de kommer alltid ner snabbt också. Sen tycker de att det är härligt att allt är ganska normalt hemma", säger han. "På något sätt är det sant vad kändisar ofta säger: man kan inte förändra sig så mycket själv - det är bara ens omgivning som närmar sig en på olika sätt."

Hurvida bandet är rika än - föredrar han att inte kommentera om. Överenskommelsen mellan Tokio Hotels team av producenter och skivbolaget Universal är ett såkallat "Bandübernahmevertrag" (band köpeavtal) - som betyder att skivbolaget köper hela avslutade låtmaterial i taget och behöver inte bidra till produktionskostnaderna. Bandet själv blir en påstådd välutrustad artists överenskommelse som garanterar deras andel av alla inkonster - CD försäljningar, merchandising, turné intäkter. "Tills nu", säger en av skivmanagerna, "bandet vet bara ett sätt att skriva på sitt kontrakt: rakt upp."

David Jost, 34, är en del av producenternas team och skriver låtarna tillsammans med bandet. Han bär sneakers, läderjacka, mörka ringar under ögonen. Han fick skicka sina vänner för att leta efter en ny lägenhet till han själv i Hamburg. "För mig finns det ingen tid kvar till det. Tokio Hotel är ett livstids jobb", säger han. Han utvecklar låttexterna tillsammans med Bill Kaulitz. "Han hade redan börjat skriva låtar vid 8 års ålder", berättar Jost. "Vi lade till det mesta av det i deras låtar. Att någon redan kan beskriva sådana känslor vid den åldern gör honom till en exceptionell talang."

Jost är också lite av en band-pappa, mannen för specifika uppgifter. Han ser till att killarna inte blir galna. Tvillingarna är fortfarande minderåriga och ska egentligen göra sina läxor och plugga för sina prov emellanåt. "Det är fortfarande viktigt för oss", säger Bill, "ifall musikkarriären inte håller, vill vi fortfarande ha slutbetyg."

¤ Scan 16.

Tvillingarna Kaulitz hoppade av skolan efter årskurs 9 då de reste omkring konstant. Och ifall det hände att de var i skolan, så gick det inte att undervisade eftersom fans från hela Tyskland belägrade skolgården.

Bilden på Bills tatuering:
- Bill och hans TH-tatuering som han gjorde innan den första CDn ens släpptes.

Äppelsymbolen på Josts silver laptop är alltid belyst, han tittar sin email konstant. "Alltid kommer 400 att vara olästa", säger han. Han är med killarna när de har konsert; han följer med dem till varje fest. Han räknar med att ha märkt hur också fler och fler vuxna visar "Believe" när det gäller bandet. "Det med den där Bill", säger han, "är helt otroligt. På den senaste Echo galan till exempel: alla ville prata med honom. Andra skivbolags chefer. Jag menar, det är faktiskt en tabu med en extern artist. Men de ville ha en autograf av honom. Han var omringad av 40 personer hela tiden. Helt galet." Till och med Herbert Grönemeyers dotter som är ett Tokio Hotel fans, gav nyligen en hälsning till killarna från Magdeburg: "Först hörde jag talas om denna hype, sen ville jag veta vad det handlade om. Och då lyssnade jag på musiken. jag tänkte, att det inte var något som har kastats ihop utan det har något ämne. " Imagen av att le åt tonårsbandet har nu förändrats. Nu jobbar till och med en kändis som Nena tillsammans med Bill Kaulitz. Båda jobbar som röstskådespelare för den nya tecknade filmen "Arthur und die Minimoys".

Och hur hanterar Bill allt? "Fantastiskt bra. Men visst, det gör även så att han måste vara under ständig kontroll." Säger David Jost. Nu bor killarna tillsammans i en lägenhet i Hamburg, inspelningsstudion ligger runt hörnet. Men, de har inte riktigt slagit sig till ro där än, det höga rumstaken med parkett golv verkar lite bar. I genfäld finns övervakning vid ingången utanför dörren nu, eftersom fansen snabbt fick nys om vart killarna bor. Här bor de ut ur sina resväskor, redo att sticka när som helst; ibland är det en TV gala, en konsert, en signering som väntar på dem.

Det finns bara ett badrum i lägenheten. "Vi bråkar alltid om vem som får gå in sist eftersom det är så man kan stanna inne längst", säger Tom. De vill inte ha egna lägenheter alls, "men vi är väldigt glada ifall vi kan åka hem till våra föräldrar i Magdeburg emellanåt", säger Bill.

Stunder då Bill Kaulitz också erkänner att nedgångarna av hans berömmelse är ovanliga. Han ville och vill ha det han har nu, för mycket: obegränsad uppmärksamhet, 24/7. Endast ibland slinker det ur honom. "Jag måste förklä mig själv med en keps och solglasögon när jag ska gå och shoppa. Men, en kort shoppingtur blir till två timmars signering inklusive hundratals fotograferingar med fans. Det kan vara irriterande ibland." Han säger, efter att ha lyssnat ytterligare en gång på hans ord - och spelat tillbaks det igen: "Fansen är ganska härliga dock, de är alla fantastiska." Alla inom bandet har hittat sitt eget sätt att fly från pressen: Gustav sitter ofta i ett mörkt hotellrum efter spelningar, Georg lyfter vikter tidigt på morgonen och Tom säger: "Jag lugnar ner mig som bäst när jag kan ligga i sängen och sova i 13 timmar."

Tokio Hotel har alltid varit mer än ett band för Bill Kaulitz. För honom var det ett hjul att få sig själv till en allmän konstkaraktär. En karaktär som han hade testat på de små källarscenerna sedan år tillbaks. Bill var riktigt seriöst med det hela. Även innan deras första album hade släppts, innan någon kunde ha vetat ifall det skulle bli en succé eller inte, ringde Bill Kaulitz till David Jost en kväll: Jag kommer tatuera in Tokio Hotel loggan i min nacke, ett "T" och ett "H" ihopsatt. "Du är ju galen, sa jag till honom, ifall det här inte fungerar så kommer du ha den där i nacken för alltid!", berättar Jost för oss. Men, Bill var helt lugn. "Han sade bara: Det är jag, det är vad jag vill och det är vad jag representerar. Även om vi inte blir framgångsrika." David Jost pausar betydligt. Om allt det var filmat, skulle vi höra fioler nu.

I en viss måk motbevisar Tokio Hotels framgångshistoria en länge patentet formel i musikindustrin. Alla kan bli kändisar så länge de gör allt fullt ut. Bandet med skolkillar från Magdeburg var en oslipad diamant som man bara var tvungen att upptäcka och slipa. Hurvida det blir tillräckligt för en karriär världen över, återstår att se. Att de amerikanska tonåringarna redan känner till bandet är en enkel men effektiv metod: lägg upp lite nyheter på internet, några bilder och videor - och det sprids av sig själv. Tidningar som "Bravo" eller tyska TV program kunde aldrig ha nått ut till en utländsk publik så fort utan internet sidorna MySpace och Youtube.

Först och främst webberfarna fans som använder nätet som interaktiva kommunikationsmedia efterfrågar till syntes autentiska kändisar som kan ha sitt ursprung precis i deras egna mitt - och även som uppfyllts av de fyra killarna från den tyska landsbygden. De har rätt stil, ljud och de har varandra. Nu behöver de bara en portion av lycka till.
Engelsk översättning: THUKST. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

(utanför hotellet) Moskva, Ryssland - 18/11 2006
Kerli och Tokio Hotel på turné tsm?


Hmm, på Formspring säger hon att det inte är sant att de ska göra en turné
ihop och i videon ovan säger hon att de har pratat om det. Vad tror och tycker ni?


StarTwo - 11/5 2010

Tokio Hotel nämns i en artikel om Stereophonics.

Gordon rastar hundarna i Zürich


(Lady Gaga-efterfest) Hamburg, Tyskland - 10/5 2010

Någon slags efterfest i O2 Arena då Lady Gaga hade konsert! ;) Mer bilder här, dock inte på TH.  


Ziva Ziva #5/2010 - (Argentina)Deras nya shower och stilar

Tom - Gitarristen har varit trogen sin stil: Hiphop kläder, dreads och en piercing på vänster sida av läppen. För några år sedan gav han ett blygt och oskyldigt framträdande, helt otroligt! Oskyldigheten är helt klart borta, föjlt stegen av den berömda Casanova. Hans blyghet har utvecklats till en skamlös charm. Mot sina fans är han rolig, vänlig och galen. Och hans rebelliska personlighet hittar fler och fler beundrare hela tiden. Han gillar graffiti, vilda fester och spela gitarr. Hans hat mot lärare och det faktum att han kör en Cadillac Escalade formar bilden av den perfekta hiphoparen.

Georg - Georg har alltid varit lojal mot sin stil, både musikaliskt och utseende. Han fortsätter visa sig själv med plattat hår. Den enda skillanden är att han nu fixar sitt hår själv, i början använde sig han av en stylist. Om han har tid så plattar han håret med en plattång. Georg beundrar basisten Flea från Red Hot Chili Peppers trots att han inte härmar honom, utan Georg är sig själv. Om han fortsätter vara lojal till den stilen kommer det säkert finnas en helt ny generation av basister som kommer ta sig ann "Georg från Tokio Hotel" som sin idol.

Gustav - Trummisen i bandet fyller 22 i år. Under de senaste åren har inget förändrats i hans ansikte. Han fortsätter se ung ut, men under hans konserter kan man se skillanden på den gamla och den nya 2010 Gustav: MUSKLERNA!!! De pumpade armarna som han slår trummorna med är så sexiga!!! Det är inte överraskande att många flickor föredrar honom över Bill eller Tom. Som tur är så är han inte allergisk mot flickor, vad han är allergisk mot är pollen, fläsk, fisk och jordgubbar. Med alla fansen han har, borde han kolla in en eller annan. Hans glasögon ger honom en klar och ren utsikt.

Bill - Bill, ledaren i bandet, föddes några minuter innan hans tvillingbror Tom. Bortsett från det verkar det som om han har tagit upp rollen som storebror. Låtskrivaren verkar väldigt mogen och erfaren för hans ålder. Något som är reflekterat i hans utseende. De barnlikande ansiktsformerna har verkligen förändrats under de senaste åren. Han brukade ha kort hår men efter 2005 lät han det växa ut för att ge frihet till hans kreativitet. Det är inte överraskande att han står ut som han gör med hans extravaganta frisyrer. Skandaler och rykten om hurvida han är homosexuell eller inte har inte stört hans trevliga personlighet. Han är bara en normal person som håller båda fötterna på jorden. Han föredrar pizza istället för kaviar i en lyxig restaurang.
Engelsk översättning: Vee @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Poll: Tycker ni tvillingarna ska sjunga tsm?


Så frågan är alltså, tycker ni tvillingarna ska sjunga tillsammans någon gång?
"Tom isn't the best singer" - Bill. "We'll think about it" - Tom. Kommentera era åsikter! | Link.


Taiwan News - 4/5 2010


Tokio Hotel i stan
Bill Kaulitz, sångare i det tyska rockbandet Tokio Hotel, poserar för fotografer under en presskonferens igår i Taipei för att marknadsföra deras nya album Humanoid. Bandet besöker Taiwan i fyra dagar och kommer att träffa fansen på The Wall idag.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Bill live i Malaysia 2010Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~8Bilder: Universal Music Malaysia.


(signering) Lissabon, Portugal - 7/4 2010 ~9


Credit: Vanessa - foreversacred.bplaced.net.


Mininyheter - 12/5 2010

¤ De 18 nya bilder Universal Music Malaysia lade upp i sitt galleri finns här. Imorgon kommer dem som sagt att lägga ut exklusiva backstage bilder från deras besök i Malaysia! Så fort de har lagt upp de bilderna så lägger jag upp dem här :) Screen på nyheten;

¤ Videohälsning till fansen i Malaysia från Tokio Hotel - här.

¤ Ryktet om en konsert i Neapel, Italien har ändrats datumvis. Då stod det 19 juli på hemsidan, nu står det 25 juli.

¤
Bill på omslaget av "Neues Schülerlexikon in Farbe"

¤
Fanation på Comet 2010: När killarna tar emot priset på scenen ska alla fans som är där stå upp. Så fort Bill börjar sitt tal ska alla börja sjunga refrängen "Durch den Monsun". På så sätt får bandet se att vi fortfarande är med dem.

¤ Glöm inte bort att rösta - Don't forget to vote: Comet Awards 2010.

Black! #20/2010Tokio Hotel: De tio viktigaste elementen från deras konserter
Vi såg dem live på en av deras konserter i Tyskland och sen i Madrid. Precis som vi förväntade oss, men bandet är brutalt!!!

1. Effekter:
Killarna spenderade en stor bunt pengar. Eld, ljus...mycket saker för att få showen hel.

2. Kläder:
Bills får oss galna. En läderkostym som lyser, jacka med taggar...han är underbar!!!

3. Stödnivå:
De osar energi! Konserten började med "Noise" och de fick oss inte sluta hoppa, inte för en sekund. Våra muskler känner det fortfarande!!!

4. Samarbeten:

De kommer bra överrens och det är märktbart. Bill och Tom dansar ihop, Georg skojar mycket med Bill...Det är det positiva med att spela med vänner, eller hur?

5. Sympati:
De har tillräckligt att ge och ge. Bill har fått nog av att säga "ni är fantastiska och vi älskar att vara här" och vi ser er överallt!!!

Genom tyskarnas land...
Innan vi såg dem i Madrid fick vi möjligheten att få vara med dem i Oberhausen, Tyskland. Här spelade de in sina DVDer och vi träffade tusentals av deras förväntasfulla fans, till och med två spanska fans var här!!! Såg ni Kaulitz's kopiorna?

6. Rekvisita:
Bill kom ut på en häftig motorcykel som gjorde oss galna! Vi såg också honom med solglasögon, en hatt...

7. Akustiskt:
Tom vågade spela pianot medan Bill sjöng "Zoom". Ett underbart ögonblick som vi aldrig kommer att glömma.

8. Förflutna:
Medan de bytte om, visades en video på de stora skärmarna från när de var små till nu. De är så söta att man kan äta med dem potatis!

9. Självförtroende:
Är vad som har fått med tiden som gått. De har alltid varit bra på scenen, men nu är de äkta maskiner!!!

10. Talang:
De har mer än tillräckligt och de visar det under den 1,5 timme långa showen. De sjunger och spelar fantastiskt, dessutom har de en grym scen.

Fantastiska ögonblick:
- Bills danssteg fick oss att tappa andan. Mellan den den supertighta dräkten och hur bra han dansar, svimmade vi nästan!!!
- Sjunger "Zoom" med pianot, Kaulitz visar hur modiga och talangfulla de är.
- Tvillingarnas hundar får inte glömmas bort under besöket i Spanien.

Scan #4:

Bill lyser som en modell
Bill kan tjäna pengar på ett annat sätt. Han är det nya ansiktet för en tysk hotell-kedja. Tydligen så ska tunnelbanan i Berlin vara full med bilder på hans läckra kropp...

Scan #5:

Varför kallas Bill från Tokio Hotel "Maki"?
Smeknamnet fick han av sin mormor och det pga att han älskade McDonalds. Han älskar snabbmat och erkänner att han aldrig kommer bli vegetarian. Mmm....
Engelsk översättning: Vee @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Premiär för DSOTS: 22-28 maj


"MTV Taiwan har meddelat att videopremiären för "Dark Side of the Sun" kommer vara mellan den 22 och 28 maj." Enligt MTV Taiwan's Facebook kommer videon ha premiär på MTV Taiwan, sen läggs den väl upp på deras hemsida som vanligt. XD Intressant att de har valt en videopremiär på en asiatisk kanal, och inte på tyska Viva som tidigare.
Edit! Eftersom det inte är en videopremiär utan bara premiären för MTV Taiwan så kan vi fortfarande hoppas på att Viva (eller någon annan tysk kanal) och kanaler i andra länder kommer visa den. Nu är det också officiellt att "Dark Side of the Sun" är den nya singeln.


De Bravo #20/2010


Veckans stil-päls!
Bill Kaulitz - Han är bara en konstig fågel: På en presskonferens i Kina sågs Tokio Hotel sångaren Bill Kaulitz [20] i en svart fjäderkostym. Hans modeförebild: Korpen "Rudi" på TV-kanalen "Siebenstein". Förvillande lika varandra, eller hur?

Bilden:
Kvack! Tokio Hotel-frontmannen Bill i fjäderkostym.
Scan: Denise. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

(m&g) Padova, Italien - 26/3 2010 ~7

(m&g) Madrid, Spanien - 6/4 2010 ~4(intervjuer) Padova, Italien - 26/3 2010The Malay Mail: Spännande Tokio Hotel


Spännande Tokio Hotel

Kraftfulla uppträdare: Tokio Hotel gav ren energi på scenen och fansen kände varje slag.

Hälsar från samma land som Rammstein och Scorpions, Tokio Hotel har ingen brådska att jämföra sig med dessa legender, känner en viss skillnad i musikriktningen och tilltalande för olika åldersgrupper. Föräldrarna som trodde att de skulle få an lugn första maj hade fel när flera av dem var tvunga att övervaka sina barn då dem såg Tysklands största band live på 1Utama den 1 maj.

Mötet med kvartetten precis innan konserten under vakandet av två väldigt stora och uttryckslösa livvakter, trodde först denna författare att det skulle bli svårt att prata med bandmedlemmarna. Det visade sig dock att de fyra är helt normala killar (om man inte räknar med sångaren Bill Kaulitz androgyna modeval) som gillar att jävlas med varandra och göra musik tillsammans på turnér. De finns i stort sett inga hemligheter emellan dem.

"Han är stökig, lat och alltid sen", säger gitarristen Tom Kaulitz, som också råkar vara Bills tvilling, som ger en smygtitt på basisten Georg Listing. Bill håller med sin bror med ett stort leende. "Det är inte sant", svarade Georg Listing, som senare fick sin hämnd när de frågades om hur han skulle beskriva Bill. "Egoist!" "Det är fel ord för det", skrattar Bill. "Nej", svarade Listing.

Medan de tre fortsatte att snacka (speciellt Bill som verkar passa väldigt bra som den käcka ledsångaren) och svarade på våra frågor, var trummisen Gustav tyst under den stora delen av intervjun trots att vi förvarnades av de tre att han kan vara ganska bitchig. "Var försiktig med vad du frågar, det kan bli din sista fråga", skrattade Bill och Tom.

Det är väldigt vanligt att killarna retas, och det borde inte ha kommit som en överraskning heller eftersom de har varit tillsammans i 10 långa år nu. De började med namnet "Devilish", Listing och Schäfer [de var 14 och 13 vid tillfället] kände varandra från musikskolan. Efter de båda såg Bill och Tom spela live på en klubb 2001, träffades dem och bildade ett band tillsammans. År 2003, efter att Bill snabbt fick publicited genom att delta i Star Search vid 13 års åldern, bytte bandet namn till Tokio Hotel. De kom på namnet eftersom de älskar Tokyo (Tokio är den tyska stavningen av staden) och eftersom de är på turné och bor på hotell konstant.

Medan många avundar dem för att ha chansen att bo på fina hotell, finns de stunder då killarna önskade att de var hemma istället. "Ibland känner vi att vi vill sova i våra sängar och blir trötta på schemat. Men samtidigt är vi medvetna om att det här är våran dröm. Vi får resa till platser på andra sidan jorden och vi är alltid glada att få träffa fans", säger Bill. Att endast vara i Asien är något som är svårt för Tokio Hotel att förstå. De har aldrig någonsin trott att de hade fans här. Killarna hade såklart underskattat sin musik och charm.

Med minnen från deras första spelning i en liten by i Tyskland 2005, hade Tokio Hotel bokats för en spelning på en liten festival ett halvår innan deras första singel släpptes. Vad de inte förväntade sig var den stora succén som följde. Arenan, som var mening att hålla minst 2000 personer, var helt plötsligt packad med tusentals fans som kom förbi för att se Tokio Hotel spela. "Det var helt galet och bortom kontroll. Ingen förväntade sig så mycket fans. Man kunde inte ens komma fram till scenen", säger Bill. De kunde endast stanna i bilen medan fansen omringade fordonet och slog på det. När de äntligen kom fram till scenen, började saker rasa efter att de spelade två låtar. Det var tur att ingen skadades.

Med det sagt så pratade bandet också om deras andra upplevelse de hade år 2008 under deras "1000 Hotels" Europa turné. Bill slet sin röst efter att ha uppträtt 43 konserter utan vila. Resten av turnén var tvungen att ställas in när en cysta hittades på hans stämband. Detta lade ett mörkt moln över bandet eftersom de inte visste vad de skulle göra. "Jag satt på mitt hotellrum och kunde inte göra något. Jag kunde endast titta på när fansen grät. Det var oförväntat och en av de svåraste sakerna bandet gick igenom. Jag var rädd att jag inte kunde sjunga mer."

Som tur för fansen i Malaysia så blev Bill bättre. Tokio Hotel drev fansen till galenskap efter att de speladr 14 låtar. Medan publiken var nöjda med förbanden Pop Shuvit och Bunkface's uppträdanden, var de otåliga för att få se Tokio Hotel på scenen. De började sent, kl 21.15, men bandet fick en bra ljudupplevelse, som var bra, då media satt längst bak och fick svårt att se scenen med många huvuden som hoppande upp och ned. Bills röst visade inga tecken på att han hade legat under kniven tidigare och gav publikens favoriter så som "Automatic" och "World Behind My Wall".

När de väl stod på scenen var det en helt annan persondynami som dominerade, jämfört till de mer lekfulla/reserverade (detta är Gustav) Tokio Hotel som vi hade träffat tidigare. Det var ren energi på scenen och publiken kunde känna det. Medan fans sjöng med i varje låt, var alla medvetna om att den låt de hade väntat på inte hade varit ännu. När Tokio Hotel lämnade scenen, skrek publiken ut vilken låt de ville höra - Monsoon. Skrikandet blev allt högre när bandet kom ut igen och gav oss den tyska versionen "Durch den Monsun". Efter en timmes hoppande på scenen, kunde Tokio Hotel äntligen dra sig tillbaka för kvällen. Medan fans lämnade och var ledsna att det hela var över, sken deras ansikten upp då de fick höra att killarna kommer tillbaka till Malaysia för ett MTV event snart. Detta är definitivt inte det sista Malaysia har sett av Tokio Hotel.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[DerWesten.de]: TH kommer till Comet i Oberhausen


Tokio Hotel kommer till Comet i Oberhausen
Arenan i Oberhausen måste förbereda musikgalan Comet Awards för konsertskrik. Enligt information från DerWesten kommer tonårsfavoriterna Tokio Hotel att presentera ett pris den 21 maj.

Prisutdelningen på TV-kanalen Viva har sällan brist på stresstester för skrikande. Tack vare tonårsfavoriterna från Tokio Hotel så kommer den 15e musikgalan av Comet bli ett ordentligt spektakel i hallen och på röda mattan. Killarna från Magdeburg kommer att vara presentatörer den 21 maj i König-Pilsner-Arena. Dessutom är bandet nominerade tillsammans med Rammstein, Culcha Candela, Peter Fox och Silbermond i kategorin "Best Live Act".

Collien Fernandes är programledare för kvällen. [...]


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Rykte: Konsert i Neapel den 19 juli?

En tjej tog denna bild på ett biljettkontor idag i Neapel, Italien och finns även en liten artikel om konserten på hemsidan som säger: "Tokio Hotel tillbaka efter två års frånvaro från scenen med ett nytt album och en världsturné som tar dem till Italien för en rad konserter. De kommer till "Arena Flegrea" den 19 juli. Biljetter säljs snart." 

Dock, enligt en annan hemsida (denna), så spelar ett annat band det datumet i den arenan men om det här skulle stämma så kan ju Tokio Hotel spela på eftermiddagen. Who knows? ;) Håller er uppdaterade om detta.

Bilden från biljettkontoret:

Edit 12/5 2010: De har nu ändrat på datumet från den 19 till den 25 juli 2010 och konserten kommer äga rum i samma arena enligt samma hemsida - Källa.

Edit 31/5 2010: Det har nu bekräftats att konserten inte kommer att äga rum över huvud taget.

De Popcorn #6/2010
[Bild.de]: Elvis lever. Nu heter han Bill!


Elvis lever. Nu heter han Bill!
Nja, inte riktigt! Men Bill Kaulitz [20] från Tysklands superband Tokio Hotel verkar vara ett stort fan.

Under en skivsignering på Media Markt utomlands, sågs han med en Elvis-frilla. Och håret står - tack vare mycket hårspray. Denna frilla är riktigt bra.

Det är dock inte vad man kan säga om antalet besökare på den senaste "Humanoid"-turnén. Det var mycket tomma platser. Det var knappt 4500 fans i genomsnitt på konserterna. Exempel: I Zürich såldes det bara 5000 av 13.000 biljetter. I Wien [16.000 biljetter] var det knappt 4000 besökare.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kerli om Tokio Hotel - FormSpring
http://www.formspring.me/bubblegoth
Vi har tyvärr lite brist på nyheter och sånt fram tills den 21/5 då det är Comet Awards som killarna ska
befinna sig på, så därför lägger jag upp detta eftersom det ändå inte finns något annat menar jag. 8D

Fun's Want-fotografering. Taipei, Taiwan - 3/5 2010

HQs:


---


---


Bilder: Universal Hong Kong Blog.


Tokio Hotel nämns i "Amigo" - 8/5 2010


En tjej vid namn Sara skickade in dessa bilder till mig, tack! ;)
Killarna nämns i barnprogrammet "Amigo". Det står följande:

I vilket tyskt rockband kan man se tvillingarna Bill och Tom Kaulitz?
1. Bagdad Hotel
2. Tokio Hotel
3. Hard Rock Hotel

..hoppas de svarade rätt också! XD

(flygplatsen) Taipei, Taiwan - 5/5 2010


Link.


Link.


Link.


NRJ Festival + Party. Cannes, Frankrike - 19/1 2007

Efterfesten:


Uppträdandet:Adam Lambert: "Ingen kopierar någon!"


Adam Lambert tar i tu med Tokio Hotel's Bill Kaulitz-jämförelserna: "Ingen kopierar någon!"
Adam Lambert vill klargöra en sak: Han är ingens copycat.

Glamrockaren fick det att hetta till lite på webbplatsen Twitter idag (9 maj) pga ett Tokio Hotel fan som anklagar honom för att kopiera den excentriska frontmannen Bill Kaulitz's stil i hans nya profilbild. Adam, som inte är blyg för att delta i debatter, svarade på meddelandet och gav förklaringen "Ha. Inspirerades av Elvis."

Adam fortsatte ytterligare att klargöra eventuell förvirring kring det och skrev att han har haft sin superglamorösa stil långt innan Bill. "Jag rockade den här frillan när Bill fortfarande hade sin lejonman...allt snack om kopiering är fånigt."

"Har använt kajal och nagellack sedan den killen var typ 12 eller nåt... Ingen kopierar någon... Vi råkar bara ha samma smak."

Medan Adam, som är ett Tokio Hotel fan, vet att denna mycket omdiskuterade fråga mellan Lambert och Kaulitz fansen kommer att "väcka ett fanupplopp", så han uppmanar fansen att slappna av och "spendera sin energi på ett mer klokt sätt."


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


New Strait Times 7/5 2010 - (Malaysia)


Inget privatliv för Tokio Hotel!
Allt handlar om bandet. Medlemmarna i den tyska gruppen Tokio Hotel berättar Syida Lista Amirul Hisan att det är omöjligt att ha ett privatliv.

"Så, vilket är erat favorit hotell i Tokyo?" blev det nuvarande hetaste tyska band Tokio Hotel frågade i en intervju. "Vi har faktiskt inte varit i Tokyo", säger sångaren Bill Kaulitz. "Men vi hoppas kunna åka dit i år". Bandet, skapat av Bill, hans tvillingbror Tom [gitarr], basisten Georg Listing och trummisen Gustav Schäfer, skulle definitivt passa in med den stiliga unga publiken i Japans huvudstad. Anledningen: Lång och smal, Bill har sin igenkända frilla ("Jag använder en flaska hårspray om dagen") med smala jeans och silver smycken. Tom's hiphop-stil kompletteras med dreadlocks och Georg's hår ser ut som om han nyss har kommit ut från frisören efter en ny hårbehandling. Och glöm inte bort Bill's vardaliga använding av svart kajal och ögonskugga som får Adam Lambert att se lika konventionell som Kris Allen.

"Vi är på turné 340 dagar om året och har inte så mycket tid över för något annat", säger Tom. "Vi har faktiskt gett upp allting. Nu handlar det bara om bandet." Tokio Hotel har fått 10 platina skivor, fått fyra stycken #1 singlar och nyligen sålt ut arenor över hela Europa. Med den massiva populariteten bandet njuter av, säger bandmedlemmarna att det är omöjligt att hålla sitt liv privat. "Vi har försökt att göra det men när vi blev mer populära, blev det svårare", säger Bill. "Tack och lov att vi inte har privatliv", avbryter hans bror.

Tokio Hotel var i stan för en spelning på Park Avenue i 1Utama, Petaling Jaya, under deras första besök i landet. Deras senaste album "Humanoid" med hits som "Automatic" och "World Behind My Wall" spelades in på tyska och engelska. "Humanoid är som ett album som reflekterar vårt liv. Det är många olika instrument som keyboards för att lägga till det riktiga Tokio Hotel ljudet. Låtarnas betydelse kan eller kan inte vara våra men vi sjunger om riktiga händelser", säger Bill. Låten "Automatic" till exempel, handlar om ett automatiskt liv - dörrar öppnas och stängds, byta växel i bilar, en kameralins - men sakernas kvalité borde inte vara en del av människors känslor, så som kärlek, som borde vara spontana och äkta. "Vi har alltid känt oss utomjordiska som kommer från en annan planet", avslöjar Bill, som säger att han och Tom var annorlunda jämtemot deras klasskamrater som barn. De ville bryta loss och gjorde det med musik, lekte omkring med gitarrer vid 7 års ålder.

Åtta år senare, släpptes deras firsta singel och deras album 2008 "Scream" som innehöll några av deras favoritlåtar från deras två tyska album inspelade på engelska, presenterades bandet till en legion av engelskspråkiga fans. "Den svåraste utmaningen var att spela in på två språk. Till att börja med var våran engelska var inte så bra och jag ville att det skulle låta som om det var mitt modersmål, inte som en tysk som försökte prata engelska. Men det blev lättare med Humanoid", säger Bill.

Så, bråkar bröderna? "Ja, det gör vi. Hela tiden!", var det spontana svaret. Och helt plötsligt kan man inte låta bli att tänka på Noel och Liam Gallagher i den brittiska gruppen Oasis, som var så osams att det förstörde för bandet. "Nej, det kommer aldrig hända oss. Vi är tvillingar och har redan haft våra största bråk och överlevt."

Spektakulärt uppträdande
Tokio Hotel fans, mest tonåringar, trängdes på 1Utama's Central Park Avenue i Petaling Jaya. Regnet lade inte dysterhet på konserten. Det var några fans från Hong Kong, Singapore och Thailand på gratiskonserten. Innan gruppen kom ut, svimmande en kille från allt knuffande i publiken, som var packade som sardiner. Flera orkade inte stå länge och bad om sittplatser.

Hitz.fm egna DJ Jin värmde upp publiken innan det första förbandet tog plats på scen, rock indie-gruppen Pop Shuvit, som uppträdde med låtarna "Oh! Shizuka", "Jump" och "Mara Bahaya". Sen var det prisbelönta bandet Bunkface med "Situasi", "Extravaganza", "Revolusi", "Prom Queen" och allra sist "Melalui Tingkapku". Efter att Bunkface hade uppträtt var det en lång väntan innan Tokio Hotel kom ut. Medan produktionsteamet satte upp instrumenten, roades publiken av en DJ som spelade flera hitlåtar alla sjöng med i. Men efter en låt för mycket, tappade alla tålamodet. Ett högt "buande" hördes, vilket följdes av två till låtar.

Väntan på Tokio Hotel var helt klart värt mödan eftersom bandet gav ett spektakulärt uppträdande med "Noise", "Human Connect To Human", "Pain of Love" och publikens favorit, "World Behind My Wall". Många rockband-sångare lägger till en viss stam i sina röster för att få det där rockljudet. Men Bill Kaulitz stämma, saknade det där, även för de högre tonerna och det vinner alltid fansens hjärtan. Bandet fortsatte att rocka non-stop. Publiken sjöng med medan de hoppade där de stod. Tokio Hotel spelade också "Hey You", "Ready, Set, Go", "Dogs Unleashed", "Screamin" och ytterligare en favorit hos publiken, "Automatic". Efter kvällens "sista" låt, "Forever Now", framförde bandet sin tyska låt "Durch den Monsun" som extra. Publiken var dock mer bekant med den engelska versionen av låten och kunde endast heja med. Tokio Hotel lovade att komma tillbaka och förhoppningsvis till en mycket större och bekvämare arena.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

OBS! Den nedre hälften av artikeln tillhör scanen, det är en dubbel artikel och den
övre artikeln kom idag (9/5) så det är alltså en scan från 7/5 ni ser som har gjorts om.

Info om DVDn, singeln och Live CDn.

Som tidigare nämnt av "Tokio Hotel Austria" på Facebook (läs här) så verkar det som om livealbumet och singeln släpps den 11 juni 2010 och DVDn den 18 juni 2010 (som det står nedan på printscreenen kan det ändras också, vi vet ju hur TH är liksom men datumen är officiella). Varför jag skrev i det förra inlägget (länk ovan) att ingen visste ifall vi kunde lita på informationen var att den där Facebook-profilen inte har något med den officiella österrikiska fancluben att göra. Denna screen kommer däremot ifrån Monsun Magazin / Tokio Hotel Austria (den officiella österrikiska fancluben's Twitter) och vi har alltså anledning att lita på deras ord. Ville bara klargöra det så ni inte blir förvirrade, XD

(signering) Taipei, Taiwan - 4/5 2010 ~2


(m&g) Belgrad, Serbien - 28/3 2010 ~3

(intervjuer) Taipei, Taiwan - 4/5 2010


Guinness World Records. Köln, Tyskland - 9/9 2006


(utanför hotellet) Heidelberg, Tyskland - 23/9 2007

Tvillingarna med fans - 2007Tokio Hotel vann inte - MTV TRL Awards 2010

Tyvärr vann inte Tokio Hotel i de kategorier de var nominerade i, men det gör ingenting.
Låt oss fokusera på vad som verkligen är viktigt och det är: Comet Awards 2010. De är inte bara
nominerade i kategorin "Best Live Act" utan de kommer också närvara på galan den 21 maj - Rösta här!

Unfortunately didn't Tokio Hotel win in the categories they were nominated in, but that's okey.  
Let us focus on what really matters and that is: Comet Awards 2010. Not only are they nominated
in the category "Best Live Act" but they will also attend to the show on May 21st - Click here to vote!
---


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~53


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 23e April-7e Maj 2010.
#176 - Lördagen den 8e Maj 2010:

Helt otroligt!
När ni kollar på detta kanske ni undrar varför de behövde använda datoranimation för "The Matrix"...det funkar utan också ;-)

Video - Youtube: Damien Walters 2010.
#177 - Tisdagen den 11e Maj 2010:

Det är inte bara bilen...
....utan också sättet de förklarar "Carbon Fiber". Ifall min lärare hade förklarat det på det här sättet när jag gick i skolan skulle jag definitivt varit uppmärksam.

Video - Vimeo: Lamborghini Pacemaker.
#188 - Torsdagen den 13e Maj 2010:

Känner ni till "Domino Day" på tyska TRL?
Här kommer "Staples-Day", eller Manhattan i 3D igen, jag kan faktiskt inte säga?!

Video - Youtube: The Making of Ephemicropholis.  
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

(signering) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~10(flygplatsen) Kuala Lumpur, Malaysia - 2/5 2010


(m&g) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~2


(signering) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~9
(m&g) Bryssel, Belgien - 25/2 2010 ~1Nyheter - 8/5 2010

¤ 14 nya/new pictures från Malaysia den 1/5 2010 - här.

¤ Ikväll kl 20.30 sänds MTV TRL Awards live från Genua, Italien och vi får en livestream länk som kommer att funka från den tiden och framåt (denna - tryck). Som ni säkert redan har förstått så kommer killarna inte att närvara vid galan, men om de vinner kategorin "My TRL Best Video", som vi har röstat på dem i och som de är nominerade i, skickar dem säkert en tackhälsning. Vi kan fortfarande rösta och det görs HÄR, skrolla ner lite, tryck på "Vota" bredvid "Tokio Hotel - World Behind My Wall". Killarna är även nominerade i "MTV BEST BAND" men det är inte upp till oss att avgöra hurvida de vinner där, utan till MTV. Det är 5 artister nominerade i den kategorin.

¤ Glöm inte bort att rösta - Don't forget to vote: Comet Awards 2010.

Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~7


Lukas Lindemann Rosinski gör Bill Kaulitz till en konstfigur


Lukas Lindemann Rosinski gör Bill Kaulitz till en konstfigur
LLR har iscensatt Bill Kaulitz så som han gillar att se sig själv mest.

Han ligger här vacker som en ängel. Lite vaxartad, lite konstlagd. Precis som Bill Kaulitz, den kritikerrosade och avgudade frontmannen i det nu sakta uppväxta tonårsbandet Tokio Hotel, gillar att representera sig själv. Den nästan svartvita bilden verkar elegant och förstärker den något sjuka atmosvär, som håller sig till situationen - den vackra mannen som ligger där. Och med hans attityd påminner han om den stora fisken i musikindustrin.

Denna bild har så mycket styrka att den inte låter den nästan kvävande färgglada text, som tar upp nästan hela bilden, krossa den. För när det kommer till färg och storleken på typsnittet snålar inte företaget. Synd, den enorma överskriften tar bort lugnet liksom den konstgjorda och konstnärliga fantasin i bilden och förhindrar betraktaren att förtrolla sig bort i Bill Kaulitz vackra ansikte. Det är så snabbt konst blir reklam igen. Men fortfarande med en vacker och enastående metod.
Engelsk översättning: Loren. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

(signering) Mexico City, Mexiko - 10/11 2009


Link.


(signering) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~8

(utanför hotellet) Taipei, Taiwan - 3/5 2010


(UFO radio) Taipei, Taiwan - 3/5 2010


Yam! 2005 - Ann Kathrin: "Jag får dödshot!"


Den galna världen av Tokio Hotel fans
De flesta Tokio Hotel fans gör allt för att komma så nära sina idoler som möjligt...

"Slampa!" "Jag ska skära halsen av dig!" "Vi kommer slå ner dig!" Aldrig hade Ann-Kathrin trott att någon kunde hata en person så pass mycket och skriva sådana ICQ-meddelanden till henne. Ändå har denna skräck blivit sann sedan hon fotograferades närgången med Tom [16] från Tokio Hotel. Endast 16-åringen från Emmerich lyckades med det som tusentals flickor drömmer om: Att få komma väldigt nära en av Tokio Hotel-killarna...

Den 24 november 2005: Ann-Kathrin's väns mamma jobbar på en radiostation och gav båda flickorna biljetter till "Eins Krone Live"-efterfesten. Det är där de började prata med Tokio Hotel-killarna och vid något tillfälle dansade Ann-Kathrin med Tom. Hon märkte att hon blev fotograferad men hon tänkte inte så mycket på det. Inte ens när fotografen gav henne instruktioner om att hon skulle gå närmare Tom och att kyssa honom på kinden. "I det ögonblicken var jag inte alls medveten om att det förmodligen såg ganska tydligt ut", minns Ann-Kathrin. Men dagen därpå fick hon ett brutalt uppvaknande eftersom bilderna spreds omkring på Internet. En tidningsartikel skrev "Ett fest-mys-och tafsmaraton" med en packad Tom som gjorde resten.

Tokio Hotel fansen är chockerade, besvikna och arga på Ann-Kathrin. Självklart gjorde bilderna - de flesta lades ut tillsammans med någons påhittade heta historier - så att känslorna kokade över, men är det en anledning eller en ursäkt att skicka dödshot till någon?

"Jag dansade bara med Tom och fotografen tryckte på knappen vid rätt tillfälle. Inget mer hände!", övertygar gymnasiestudenten och hoppas att denna mardröm kommer att sluta. För det är en sak hon inte vill: Att behöva gömma sig från dessa "fans"! Deras chock är baserat helt och hållet på en missförståelse: "Alla som gillar killarna skulle ha gjort samma sak som jag ifall de var i mina skor!", tror Ann-Kathrin. [...]

Det här är vad experten tror
Hypen kring killarna från Tokio Hotel fortsätter att växa - och höjer till en vilseledning! Yam pratade med psykologen Hannes Niggenaber [59] om extrem fan-kärlek.

Vad är så fascinerande med Tokio Hotel?
Hannes Niggenaber:
Killarna från Tokio Hotel medför den "ideala" pojkvännen för många flickor, som alltid är där och aldrig irriterar - trots att de inte ens känner dem. Bill och Tom är speciellt "ideala-killar" för dessa fans. Men, killarna spelar bara. En del tänker på sitt engagemang i bandet som sin mycket personliga protest mot sina föräldrar.

Varför är dessa unga flickor deras största fanbas?
Hannes Niggenaber:
Sexualiteten hos de flesta kvinnliga fans, som är mellan 11 och 14 år gamla, börjar ta fart. Killarna är fortfarande "aliens" för många av flickorna i denna åldersgrupp. De har fortfarande ett begär för ett "förhållande". I deras glädje över band som Tokio Hotel, kan de uppfylla dessa önskningar.

Kan extrema fanbeteenden bli farliga?
Hannes Niggenaber:
Flickor, som är helt vilsna i kärleken till bandet, är sårbara. De kan inte sova, inte prata om något annat längre och tappar intresse när det gäller skola och deras riktiga vänner. Det blir väldigt farligt när dessa flickor försöker göra sina fantasier verkliga.

Hur länge kan en sådan situation hålla på?
Hannes Niggenaber:
För det mesta håller det på i 1-2 år. Men det går fortare när deras första pojkvän dyker upp. Det är när den "äkta kärleken" blir viktigare.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

OBS! Gammal artikel från 2005, men det har ni nog redan fattat. XD

[MY.HSJ.org]: Almost Alice review

Almost Alice review
[...] Den andra technolåten på albumet är också en av de bästa låtarna som representerar de känslor som Alice känner i världen hon hamnar i. "Strange" av Tokio Hotel och Kerli avgränsas av ett flertal instrument och en gitarr fyller refrängen: "You try to lift me/I don’t get better/whatever makes you happy/is making me sadder." Dessa texter visar Alice's förvirring och desperation i en värld där hon inte tillhör." [...]


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[Staragora.com]: TH - Turnén var ett fiasko! Vart är fansen?


Tokio Hotel: Turnén var ett fiasko! Vart är fansen?
Fiasko är ordet som kommer upp på Internet om "Humanoid" turnén, den senaste Europa-turnén som Tokio Hotel gjorde. Långt ifrån popularitet över de senaste åren, Bill Kaulitz grupp spelade ibland i halvtomma arenor. Störande?

"Berömmelsen är över", tvekade inte den tyska sidan TT.com att skriva. Det måste sägas att den senaste turnén Tokio Hotel gjorde i Europa, ofta lät ihålig.

Från Nederländerna till Sverige, genom Tyskland, Italien eller Frankrike, oavsett vart de åkte: halvtomma arenor med stöttande fans. Våra grannar Zürich, Schweiz sålde 5000 av 13.000 biljetter. I Wien var det ännu värre, med endast 4000 fans närvarande för en arena med en kapacitet på 16.000. Från sena feburari i Luxemburg till mitten av april i Paris, försökte Bill Kaulitz band tillfredsställa och träffa fansen på deras 32 städer långa "Humanoid"-turné.

"Humanoid" är långt ifrån lika stort som deras första två bra album. Med utsläpp i oktober 2009, sålde "Humanoid" endast 367.000 exemplar världen över i jämförelse med 1.5 miljoner för "Schrei" 2005. Naturligtvis påminner David Jost fansen till deras absoluta favoritgrupp att "Tokio Hotel inte är döda och att de tillfredsställer publiken även på andra sidan jorden så som i Malaysia den 1 maj."

Och lägg till minnet att de tusentals fans som var där kom för att konserten var gratis och att de fyra killarna från Magdeburg delade scenen med lokala grupper... Det återstår bara att vända sig till fansen och fråga dem om anledningarna till denna nedgång i popularitet. Förbi missnöje eller permanent nedgång? Kom ihåg att Bill, Tom, Georg och Gustav har vuxit upp. Likaså fansen...


Engelsk översättning: Christina. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Dagens bild - GustavOm Ke$ha får välja: Jonas Brothers eller Tokio Hotel?


På tiden - at the time 1:23 > Video här - Video here <
Om du var tvungen att sjunga med något band.. Jonas Brother eller Tokio Hotel?
Ke$ha:
Jag skulle välja Jonas Brothers eftersom jag tycker de behöver lite mer Rock'n'Roll i sitt liv.


Mininyheter - 7/5 2010

¤ Eftersom Youtube tar bort dessa tre klipp så får ni helt enkelt ladda ner ICRT intervjun med killarna de gjorde i Taipei den 4/5 (den kom dock upp idag) - Download here. Om någon laddar upp dessa klipp på TokioTube eller likande, uppdaterar jag! :) Edit! Del 1 och Del 2 på Rutube (uppdelat i två, inte tre nu).

¤ GTV 100% Entertainment intervju med Tokio Hotel i Taiwan nu med Engelsk text - här.

¤ 6 bilder har lagts till från Tokio Hotels spelning i Taipei den 4/5 2010 - här.

¤ Presskonferens i Taipei [3/5 2010] videor: #1, #2.

¤ Presskonferens i Petaling Jaya [1/5 2010] videor: #1, #2, #3, #4, #5#6. Vad snackar de om då, jo - #2: Tom och Bill gör narr av Georg. #3: Tvillingarna pratar om sina största utmaningar hittills. #4: Bill förklarar varför albumet spelades in på två olika språk. #5: Bill pratar om inspirationen bakom albumet Humanoid. #6: Bandet pratar om länken mellan musiken och deras image.

¤ Glöm inte bort att rösta - Don't forget to vote: Comet Awards 2010 + TRL Awards 2010 #1 & TRL Awards #2.

Singel den 11 juni och DVD/CD den 18 juni?!


Två musikkritiker har sagt sitt - i denna video (översättning finns nedan). Singeln ska också vara "Dark Side of the Sun". Fortfarande finns inget uppe på killarnas officiella hemsida och vi vet inte om vi kan lita riktigt på denna Facebook profil heller så detta blir placerat i rykten for now.

(flygplatsen) Taipei, Taiwan - 2/5 2010 ~4
Presskonferens. Taipei, Taiwan - 3/5 2010 ~5


[BZ-Berlin.de]: Här strosar Tokio-Bill genom Soho


Här strosar Tokio-Bill genom Soho

Och vart tog hans megahår vägen? Inte för att låta elak, men jag har aldrig sett Bill [18] så casual på en bild förut.

Tagen under en promenad i Soho [del av Manhattan, New York]. Klädsel: Normal [tshirt, jeans, collage-jacka, solbrillor]. Sällskap: Vanlig [brodern Tom, producentern David Jost]. Hår: Jippieh! [Jag är glad över att få slippa se megahåret]. Ser verkligen coolt ut på pojken. Jag kan inte se några sminkade ögon, äntligen ett mänskligt utseende. Jag gillar det verkligen.

Efter att ha tagit en närmare titt och jämfört bilder från scen-Bill och privata-Bill undrar jag: Har Bill en peruk när han står på scen? Ja, ja, jag vet, det är en frilla från Magdeburg och så, tuperat, färgat och färdig är Kill-Bill, men jag är lite osäker. Det är helt säkert att han har håret nere iallafall.

Men under kepsen ser det inte ut som det stora megahåret - Tokio Hotel går vidare i New York, jobbar sig ner listan. Idag blir det en intervju med Rolling Stone magazine, imorgon lateshow med Conan O'Brien och på söndag ett flyg till Los Angeles, konsert på "Avalon" i Hollywood den 13 och den 14 bär det av till Kanada: Toronto och Montreal. Den första tyska konserten efter operationen Bill hade kommer att hållas den 13 juni i Westfallenhalle.

Uppdatering kring Bills stämbands tillstånd: "Bättre men vi kollar alltid så Bill vilar", skriver Jost till mig.


Engelsk översättning: Linda. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

OBS! Detta är en gammal artikel från 9 maj 2008.


[Bild.de]: Tokio-Bill osminkad i New York


Tokio-Bill osminkad genom New York
Skulle du ha känt igen rockstjärnan Bill Kaulitz [18] på denna bild? Den normalt glamorösa sångaren i bandet Tokio Hotel strosar runt osminkad och i normala kläder på gatorna i Soho, New York. Med honom är hans bror Tom [18] och producentern och managern David Jost.

Tokio Hotel är på promoturné genom Amerika för att marknadsföra sitt engelska album "Scream". Under flera konserter har de fyra tyskarna firats av fansen, albumet ligger på #13 på den amerikanska iTunes listan. Stiger fortfarande.

Det kända Times Square i New York har dekorerats med stora plakat på bandet, där bandets musik spelas konstant på musikkanalen MTV.

"När vi körde förbi Times Square i tisdagskväll, såg jag MTV plakaten vilket var helt oförväntat och det skrämde mig", berättar Bill Kaulitz till BILD. "Det är väldigt häftigt vad som händer här i New York just nu. Efter alla inställda konserter i Usa förväntade jag mig betydligt mindre."

Bill var tvungen att ta en paus i fem veckor pga sin stämbandsoperation. Nästan alla slutsålda konserter var tvunga att ställas in. Men bandets framgång i Usa är ostoppbar.

Bills tvillingbror Tom Kaulitz till BILD: "Jag är så glad över all fanhysteri här. Och att vi ligger på #13 på den amerikanska iTunes listan bara på andra dagen är helt ofattbart. Jag förstår dock inte det. Alla fansen i Usa har redan våra låtar från Europa och över internet och har kunnat dem utantill i månader." Tom fortsätter: "Under den tidigare Usa turnén för tre månader sedan signerade jag "Scream"-CDs som fansen hade fått från Italien och andra länder som de beställde dem från. Jag vet inte varför de har köpt albumet en gång till, men det gör mig glad såklart."

Idag medverkar killarna på den amerikanska pratshowen "Conan O'Brien". På söndag kommer de spela en stor konsert i Los Angeles. Tokio Hotel har vinden i ryggen och kan lyckas i Amerika som stora superstjärnor!
Engelsk översättning: Linda. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

OBS! Detta är en gammal artikel från 9 maj 2008.

(intervjuer) Taipei, Taiwan - 4/5 2010 ~3


(lämnar The Wall) Taipei, Taiwan - 4/5 2010


Link.


Link.


Mininyheter - 6/5 2010

¤ Juan Fernández var med i DSDS 2009 och här är hans cover av Tokio Hotels "Rette Mich" - Lyssna, får han godkänt? ;)

¤ Det är inte helt säkert nu (det står inget på MTV.se) men imorgon kl 21.10 på MTV kan de visa Tokio Hotels uppträdande från MTV Day i Grekland. Det kommer att visas imorgon kväll på MTV runt om i Europa, Latinamerika och Skandinavien så då borde det ju gälla även i Sverige. Men för säkerhets skull, kolla på MTV kl 21.10 imorgon kväll! ;)

¤ 12 nya/new HQs har lagts till från konserten i Portugal den 7/4 2010 - här.

¤ HQs på Pat Benzner och David Jost (Deutschen Musikautorenpreis 2010):

¤ Viva.tv ville få 25.000 fans på sin Facebook för att vi skulle få en livestream på Comet Awards den 21/5 då Tokio Hotel ska närvara - de har nu 25.715 (vi kmr alltså få en livestream) och om de får 50.000 fans så ger dem oss en livestream utan massa irriterande reklam. Ni som är medlem på Facebook och ännu inte ett fans av Viva.tv kan väl bli ett fan nu och...

Glöm inte bort att rösta - Don't forget to vote:
Comet Awards 2010 + TRL Awards 2010 #1 & TRL Awards #2

De Bravo #19/2010


Vem ser bäst ut?
Två stjärnor, en trend. Men vem bär dessa nitade-boots från Bess NYC [omkring 500€] bäst? Sångerskan Ke$ha [23] kombinerar bootsen med tighta leggins och trendiga MC-handskar. En super-kombination! Men skjortan på Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz [20] matchar inte de lyxiga skorna.

Bilden:
¤ Bill överdriver med Boy-Bling-Bling(et)! Ringar, kedjor och nitade-boots är helt enkelt för mycket!
Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

(signering) Lissabon, Portugal - 7/4 2010 ~9

HQs:Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~6


Bigger:


Bill gör reklam för HRS ~2


Bigger:

"Det spelar ingen roll vad Hotellet heter. Huvudsaken är att det rockar."

Edit! En bättre bild:

HQ:


(backstage) Helsingfors, Finland - 7/3 2010 #1


(I didn't cut the pictures)
Killarna tar emot "Best International Artist" - EMMA Awards 2010.


(signering) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~7Audi Gala Night. Singapore, Singapore - 27/4 2010 ~6(signering) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~6


(intervjuer) Taipei, Taiwan - 4/5 2010 ~2


Audi Fashion Festival. Singapore, Singapore - 28/4 2010 ~4[Aftonbladet.se]: "Dejten styckade - och åt min dotter"


"JAG ÄR LÄMNAD MED ETT TOMRUM I SJÄLEN" Karinas mamma, Nadjezjda, ringde sin dotter på mordkvällen. Karina sa att hon var hos en kompis, men egentligen var hon med de två som samma kväll skulle mörda och senare äta av henne, Maxim och hans kompis Jyrij. Hon sa att mamman inte behövde oroa sig, att hon skulle komma hem. I dag tvingas Nadjezjda sörja sin 16-åriga dotter. ”De tog mitt liv ifrån mig, min dotter var allt jag hade. De säger att tiden läker men det gör den inte”, säger hon.

"Dejten styckade - och åt min dotter"
16-åriga Karinas första kärlek och hans kompis dränkte henne - sedan stekte de köttet i ugnen.

SANKT PETERSBURG. Karina, 16, skulle träffa sitt livs förälskelse. Men dejten och hans kompis dränkte henne i badkaret. Sedan styckade de kroppen, tillagade henne i ugnen och bjöd på middag. Aftonbladets Mattias Carlsson och Jerker Ivarsson åkte till St Petersburg och träffade mamman som fick sin dotter uppäten av kannibalerna.

I garderoben hänger hennes kläder, på väggarna sitter planscher med favoritgruppen "Tokio Hotel" och i bäddsoffan ligger nallarna kvar. De mesta ser ut precis som det gjorde den där dagen då 16-åriga Karina Budutjjan försvann.


Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7075957.ab

Fyfan så hemskt! ;_; Mina tankar går till henne och hennes familj.


Kay One om hans vänskap med Bill och Tom


Link.


(flygplatsen) Taipei, Taiwan - 5/5 2010

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
Video #1 och Video #2.


Presskonferens. Taipei, Taiwan - 3/5 2010 ~4

HQs:(intervjuer) Taipei, Taiwan - 4/5 2010 ~1


(signering) Taipei, Taiwan - 4/5 2010 ~1[UDN.com]: Tokio Hotel i Taiwan


Tokio Hotel i Taiwan
Tysklands Tokio Hotel är i Taiwan och sångaren Bill dök upp på presskonferensen stylad i tuppkam och sotad ögonskugga, med hans glamorösa utseende skapar han vågor i den europeiska musikvärlden, han erkände att han beundrade Lady Gaga för att hon vågar klä sig på sitt egna unika sätt.

Bill sade: "Alla har sin egna stil, så länge det är bekvämt och snyggt är det mode." Bill förklarade sitt intresse för att syssla med mode och skapa sin egna kollektion. Men hans äldre bror Tom, som gillar att göra narr av honom, sade: "Om alla klär sig likadant som Bill blir det väl tråkigt? Jag skulle då inte köpa kläder från hans kollektion iallafall."

Skivbolaget, som ett välkomande till det enormt populära band, bjöd in fyra små barn, som bar tshirts där det stod "Tokio Hotel" på kinesiska, som gav dem snacks och blommiga broderi lakan - två presenter som är typiskt taiwanesiska. Alla fyra medlemmarna hälsade glatt på alla på mandarin.

Universal Music Taiwan presenterade en guldskiva med phoenix och drake-design till bandet. Bandet blev rörda och sade: "Det här är nog den snyggaste guldskivan vi någonsin har fått", och bad sin personal att stoppa ner skivan försiktigt och ta med den hem till Tyskland. Tokio Hotel kommer att göra en skivsignering samt ett speciellt uppträdande på The Wall ikväll. De kommer att göra en akustisk spelning, alla biljetter har lösts in.


Tack till Jese @ THA för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Glitter #3/2010


Är Adam Lambert den nya Bill Kaulitz?
Adam Lambert kom tvåa i American Idol och vann genast USAs hjärta med sin rockiga stil. Men vi vet var han har hittat sin inspiration och avslöjar honom här!

Namn: Adam Lambert
Smeknamn: Glambert
Född: 29 januari 1982
Längd: 185cm

Namn: Bill Kaulitz
Smeknamn: Meckie
Född: 1 september 1989
Längd: 188cm

Först kollar vi sminket
- Adam gör precis som Bill! Mycket eyeliner och glitter för att få den där rockkille-looken.

På scenen

- Känns det här inte otroligt likt? Båda killarna gillar läder och svart. Mycket eld ska det vara i showen också.

Kompisar
- Det är här de skiljer sig från varandra! Adam tycker om att hänga med andra kändisar som till exempel Ke$ha medan Bill tycker bäst om brorsan Tom.

På modevisning

- Både Adam och Bill är modeintresserade och se hur glada de är när de får kolla på coola kläder!
Bilder: Sofia <3 Nerskrivet av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~5

MQs:
(signering) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~5Presskonferens. Taipei, Taiwan - 3/5 2010 ~3

HQs:

---
LQs:
(lämnar UFO radiostationen) Taipei, Taiwan - 3/5 2010


Link.


(signering) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~4
Showcase. Taipei, Taiwan - 4/5 2010

HQs:

---(flygplatsen) Taipei, Taiwan - 2/5 2010 ~3Tokio Hotel - HQs(signering) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~3
(flygplatsen) Kuala Lumpur, Malaysia - 2/5 2010

HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image Hosting


(intervjuer) Taipei, Taiwan - 3/5 2010


Channel News-intervju. Taipei, Taiwan - 3/5 2010


Mer bilder här. | Video för intervjun här.


Presskonferens. Taipei, Taiwan - 3/5 2010 ~2


(m&g) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~1

Mininyheter - 3/5 2010

¤ Lite utdrag från intervjun killarna hade med Radio 91.3 i Malaysia: Tvillingarna säger att de vill fira sin 21 födelsedag i Las Vegas, men bortser inte ett casino i Singapore. Killarna åt ingen lokalmat, men testade Malaysia's friterade ris med curry. Bill blev frågad om Adam Lambert, han sa att de aldrig har träffats, de har inga planer på ett samarbete än och säger att de måste träffas först för att ens kunna planera. Tom vill skaffa en tvillingtatuering med Bill. Tvillingarna pratade om hur de firade sin 20 födelsedag i en nöjespark. De kom även på idér för en nöjespark: Georg vill ha en go-cart bana, Tom och Bill gillar väldigt snabba berg-och-dalbanor. Bill pratar om hans tro på kärlek vid första ögonkastet, han vet inte hur hans drömtjej ser ut. Ingen speciell hårfärg osv. Han vill se det i hennes ögon. De pratar ut om sina konflikter, det är viktigt att de bråkar ibland. Tvillingarna bråkar men det är okej eftersom de är självsfrände och blir sams dagen efter. [info via Radio_913]. Edit! Intervjun finns uppe nu, dock dålig kvalité - här (youtube).

¤ Glöm inte bort att rösta - Don't forget to vote: Comet Awards 2010 + TRL Awards 2010 #1 & TRL Awards #2.

¤ Här är screens från chatten killarna hade idag på Facebook:

^ De fick frågan vad de tycker om Asien och Taiwan.


^ Bill fick frågan ifall han och Tom delar rum när de är på turné.

^ De fick frågan vad deras intryck är av Taiwan än så länge samt tipsade om "Bubbel te" (snacks).

^ Bill får frågan vilken typ av tjej han föredrar mest.

^ De fick frågan ifall de gillar filmen "The Man of Steel".


^ De fick frågan ifall de tänker samarbeta med någon asiatisk artist, vilka isåfall eller skriva låtar med taiwanska sångare.

Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~4(signering) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~2


Presskonferens. Taipei, Taiwan - 3/5 2010 ~1

Tokio Hotel fick guld för "Humanoid" - Grattis! :D


(intervjuer) Taipei, Taiwan - 3/5 2010Bilder: Tokio Hotel Taiwan.


(flygplatsen) Taipei, Taiwan - 2/5 2010 ~2(backstage) Taipei, Taiwan - 3/5 2010


(backstage på fotograferingen).


(flygplatsen) Taipei, Taiwan - 2/5 2010 ~1

HQs:Bilder: Batty Mio och THC.


Rykte: Live DVD + CD den 23 juni 2010?http://www.recordshopx.com/artist/tokio_hotel/humanoid_city_live/dvd/


Mininyheter - 2/5 2010

¤ Uppdateringar från Taiwan: Två bilder från flygplatsen i Taipei, Taiwan tagna för ett tag sedan då Tokio Hotel anlädde. Minst 200 fans ska ha välkomnat killarna [kl 14.40]. Killarna ska vara på sitt hotell just nu [kl 15.25]. Bilder och info: Tokio Hotel Taiwan.

¤ Glöm inte bort att rösta - Don't forget to vote: Comet Awards 2010 + TRL Awards 2010 #1 & TRL Awards #2.

¤ Adam Lambert chattar på Aftonbladet.se - här är en fråga samt svar från honom om Bill Kaulitz/Tokio Hotel:

(^ International readers will find an English translation in "kommentarer" below the post)

¤ Tre nya bilder har lagts till från MTV fotograferingen i New York City den 19/10 2009 - här.

¤ Imorgon, måndag kl 09.30 svensk tid kommer killarna att göra en radiointervju för hiNet hiChannel och vi kan lyssna på den live - här.

Dagens bild(er) - TH


> Bigger and more pictures from the concert in Malaysia <


Tokio Hotel på MTV Event i Malaysia?

Tydligen ska dem tillbaka till Malaysia i Juni: "Cool huh? We media only could catch the 1st song.. Kinda sad.. But Tokio Hotel rocked Malaysia with Automatic & World Behind My Wall. I heard they are coming back for an MTV Event soon.. excellent.. =) until then.. Hope to see u again Tokio Hotel You guys Rock!" Källa: BrenKenLee.com.

(backstage) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010Audi Gala Night. Singapore, Singapore - 27/4 2010 ~5


Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~3Bilder: meaningfool.blogspot.com/Galaxie Mag.
---
HQ:
 


Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~2

HQs:


Big #5/2010 - (Italien)(Woho! Svensk flagga på sista bilden :D)

(backstage) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010

Innan de gick ut på scen - Everyone Connect.

Bild: Moots Shuvit @ Twitter.


Everyone Connect. Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010

---------(backstage) Singapore, Singapore - 29/4 2010


Cutted by kaulitzandthegs.blogg.se | Bild: The New Paper.


Porträtt på Georg - Black & White/Färg

HQs:


Twins 2006 - Black & White

HQs:


(m&g) Nantes, Frankrike - 20/3 2010 ~2Nyheter om besöket i Taiwan


Killarna kommer inte bara ge en signering den 4 maj utan de ska också spela två låtar akustiskt.
Om jag får gissa så blir det blir antagligen "Automatic" och "Phantomrider" eller "World Behind My Wall".
Men som sagt, det återstår att se den 4 maj då killarna befinner sig i Taiwan. Källa: Tokio Hotel Taiwan Facebook.


Presskonferens. Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~1


Bild: Universal Music Malaysia.


(signering) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010 ~1


+

Bilder: Universal Music Malaysia.


[TH.de]: Viva Comet 2010 - TH kommer dit!!!


Viva Comet 2010 - Tokio Hotel kommer dit!!!
Den goda traditionen fortsätter även i år: Tokio Hotel kommer personligen medverka på den stora Viva Comet-galan den 21 maj. Precis som de tidigare åren, kommer galan att äga rum i Oberhausen Köning-Pilsner-Arena och killarna kommer få chansen att ta hem en av de åtråvärda priserna. De är nominerade i kategorin "Bester Live ACT". Stötta Bill, Tom, Gustav & Georg nu med era röster - ni kan rösta HÄR!!!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa:
http://www.tokiohotel.com/de/#news/viva-comet-2010-tokio-hotel-sind-dabei---550.html

Edit! Följ VIVA.tv på Facebook - de ligger just nu på 13.830 fans, men vi får en livestream om de får 25.000.
Bli vän med dem på Facebook om ni är medlem där! :) En livestream säger man ju inte nej till liksom! ;)

(intervjuer) Petaling Jaya, Malaysia - 1/5 2010Bilder: Universal Music Malaysia.


The Straits Times 1/5 2010 - (Singapore)


RSS 2.0