De Bravo #37/2007


Tokio Hotel kommer tilbaka till Tyskland

Sensationen är perfekt! Bravo är överösta med brev från Tokio Hotel fans - nu kommer killarna tillbaka till Tyskland!

De tyska fansen har längtat i flera månader. Efter 483-turnén åkte Tokio Hotel till andra länder, erövrade det ena efter det andra. Deras framgång har vuxit till höga höjer. Deras album gick till exempel från noll raka vägen till nummer ett på listorna i Sverige, i Ryssland fick albumet Platina och deras låtar spelas till och med på radio i Israel! Lycka bland fansen, men inte i Tyskland: "Jag är glad att killarna är så framgångsrika i andra länder. De förtjänar det", skriver Bravo-läsaren Mareike. "Men jag saknar dem också. Jag vill inte leva utan dem!" Tusentals av likande brev har Bravo fått under de senaste veckorna.

Vi ville att killarna skulle veta vad fansen kände och skickade breven till dem. När vi gav Bill, Tom, Gustav och Georg breven, var killarna stumma. Självklart imponerade så läste dem ett brev efter de andra och gick igenom de tuffaste . Det var helt knäpptyst i rummet. Killarna tittade bara på varandra, och sedan säger Bill: "Vi saknar våra tyska fans också och självklart vet vi att de saknar oss. Men att det var så här illa hade vi ingen aning om! I flera av breven skriver fans att de stänger in sig i sina rum utan att ha någon att prata med. En del av dem är så deprimerade att de skadar sig själva", detta oroar sångaren. Breven har rört killarna så mycket att de spontant lovar att tänka ut något speciellt åt de tyska fansen.

Det går en hel dag utan ett ord från Tokio Hotel. Sedan ringer telefonen efter två dagar och det är Bill [18], Tom [18], Gustav [18] och Georg [20] personligen i telefon och de har några fantastiska nyheter för fansen. Bill: "Vi ska ändra våra planer under de kommande månaderna och ta bort några datum i andra länder, för att vara i Tyskland igen. Och förutom live DVDn kommer även något annat att släppas de kommande två månaderna, den nya singeln "An Deiner Seite"! Varför denna låt? "Texten passar perfekt. Vi vill berätta för våra tyska fans att vi är här för dem igen, vi är skyldiga dem så mycket. Vi kommer också spela in en splitter ny låt som B-sida på albumet!" Och som toppen på isberget: Tokio Hotel kommer också tillbaka för att bo i Tyskland. "Vi har bestämt oss för att ge några konserter i Tyskland och det i år, så vi kan vara lika nära dem som vi var under den senaste turnén. När och vart kommer meddelas senare." De tyska fansen kan andas igen. Tiden för sorg är över! Tokio Hotel är tillbaks igen...
Scans och engelsk översättning: Linda. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Camilla

älskar den svartvita bilden på tvillingarna ~ scan nummer 3!

2010-05-19 @ 20:18:08
Postat av: Anonym

Gillar också den bilden!

2010-05-19 @ 21:18:46

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0