BTK App - Alien Wall #120


Bild #1 - Tom: "Kolla vem jag träffade ;-) Jag älskar den här rasen!!!" Fan (@Premini): "Vilka andra slags hundraser skulle du vilja ha? :-)" Tom: "@Premini: Jag skulle vilja ha en av de där! Det är en Vizsla! Jag gillar också Weimaraner! Men det finns så många fina raser... Jag älskar hundar!!! ;-)"
Bild #2 - Bill: "Blue Valentine. Såg precis Blue Valentine. En väldigt speciell och rörande film. Den var riktigt bra..." Fan (@Lynette): "Jag älskar den filmen. Ryan Gosling och Michelle Williams är fantastiska skådespelare. Man känner verkligen hur smärtsam deras situation är. Jag hoppas att jag aldrig kommer att få uppleva det." Bill: "@Lynette: Ja, det är dem!!! Det var fantastiskt skådespeleri. De har en bra persomkemi!"
Bild #3 - Bill: "Hitta kaninen. Ser ni den? Den här lilla sötisen var i vår trädgård i morse. Det var tur att våra hundar inte såg honom :-)"

RS Bravo #226/2012 - (Serbien)


Tokio Hotel: LA Playboys
De har drömt om att få gå på en fest av Hugh Hefner (85) väldigt länge. Nu har deras dröm äntligen gått i uppfyllelse! Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom Kaulitz (22) gick på ett event på det legendariska Playboy Mansion. Tom avslöjar: "Det var en väldigt cool fest. Bruno Mars uppträdde med ett flertal låtar, och vi hade trevligt med några vänner." Vi tror er, killar!

Texten vid bilden:
¤ Bill och Tom med kompisen Shay Todd.
Engelsk översättning & Scans: Twilight Rose @ Tokio Hotel Serbia. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

Rafael Cardoso med en Bill Kaulitz tshirt

Den brasilianska modellen och skådespelaren Rafael Cardoso klädd i en Bill Kaulitz tshirt.


BTK App - Alien Wall #119


Bild #1 - Tom: "Han är ju bättre på att spela piano än jag!" (video) Fan (@Mah): "Tom, vilken är din favoritlåt på albumet Humanoid?" Tom: "@Mah: Svårt att säga! Jag älskar fortfarande HUMANOID albumet och alla bonuslåtar! Det blir svårt att göra nästa album ännu bättre ;-) men vi ska nog klara det!!!" Fan (@Zokhitho): "Har någon av era hundar någon unik talang? :-)" Tom: "@Zokhitho: Nej, de är bara oerhört söta! :-) Som jag berättade igår... Vår äldsta hund, den svarta labradormixen, kan le... Det är väl det! Men de har alla en helt egen karaktär!"
Bild #2 - Bill: "Hejdå underbara dag... Hej fredag kväll :-)" Bill: "@Clarie1412): Nej, vi har inga planer än så länge. Jobbar fortfarande. Vi får se :-)" Fan (@Myranda): "Du tar alltid fantastiska bilder, Bill. Älskar dem. Gillar du att fotografera?" Bill: "@Myranda: Ja, det gör jag! Om jag ser en sådan himmel måste jag bara ta en bild :-) Kul att du gillar dem.." Fan (@Ronda): "Min profil visar min trädgård. :)" Bill: "@Ronda: Seriöst? Wow... Lyx!! Vad vackert det är.." Fan (@Franlaree): "Vad ska ni göra denna fredagskväll? :) Chilla eller gå ut och dansa eller vad?" Bill: "@Franlaree: Vi är på väg till gymmet :-)"
Bild #3 - Tom: "Till stranden..." Fan (@EmireBusraOztabak): "Tom, gillar du vattensporter? Typ, surfing och segling..." Tom: "@EmireBusraOztabak: Jag älskar Jetski! Jag har provat vattenskidor ett par gånger... Självklart var jag ganska bra på det... och jag gillar att snorkla! Så, ja, generellt sätt älskar jag vattensporter!!! ;-)" Fan (@Solenee): "Hade du en bra dag på stranden? Har du hört låten 'Italiana' av Aylin Prandi? Den låten får mig att vilja dansa tills jag storknar och får mig på bra humör varje morgon. ;)" Tom: "@Solenee: Ja, vi hade trevligt! Tackar som frågar! ;-) ...& nej, jag har inte hört den låten. Men jag ska kolla in den! Eftersom du gillar vår musik verkar det som du har en bra musiksmak... Så jag litar på dig! Hahaha..."
Bild #4 - Bill: "SMILE :-) ...ha en underbar lördag!!!" (Se bilden nedan i kommentarern 8D) Fan (@Drea): "Hej Bill! Ha en bra helg du också. Jag ska iväg på en födelsedagsfest på Lucky Strike. Det är bowling, en bar och restaurang. Jag suger på att bowla men jag ska försöka ändå." Bill: "@Drea: Ja, jag känner till det stället. Har varit där förut! Jag älskar att bowla :-) Ha så kul!!!" Fan (@Karol): "Vad ska ni göra ikväll?" Bill: "@Karol: Vi ska hänga med några vänner och njuta lite av vår lediga tid..." Fan (@Kiana918): "Bill, du är den vackraste mannen på jorden. Den enda som kommer ens lite nära är Tom eftersom han är din tvilling!" Tom: "@Kiana918: Nej! Först jag...sen Bill! Hahaha..."

[PromiFlash.de] - Pappan berättar: "Bill klädde ut sig till Pippi"


Pappan berättar: "Bill klädde ut sig till Pippi som barn"
Egentligen vill han bara det bästa för sina pojkar. Jörg (44), som är pappa till Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom Kaulitz (22), har tidigare aldrig gått ut offentligt med privata detaljer.

Det han däremot har sagt är att hans söner vill göra honom arvlös och har i utbyte erbjudit honom 6000€. Men för det vill de att han ska hålla sig undan allmänheten och inte ge några intervjuer. Det har pappan istället ignorerat helt. Han har sagt att kändisskapet förstörde hans pojkar samt förklarat sin oro för Bill i media.

Under intervjun med BILD berättar han hur han minns hur lyckliga hans pojkar var små, de var "energiska och kreativa". Sedan avslöjar Jörg något som Bill säkert skulle vilja behålla som en familjehemlighet. Hans ovanliga stil är inget nytt längre, men som ung pojke hade han minst sagt några mycket speciella klädesplagg: "Bill gillade att klä sig i klänningar, eller så klädde han ut sig till Pippi Långstrump med flätor."

Det återstår att se hurvida detta var den sista hemligheten som Jörg delar med världen, samt ifall han lyckas ta kontakt med sina pojkar igen, naturligtvis.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Ett ryskt fan gjorde en Bill Kaulitz-kudde


Bild: leto-hoi-kot.


Saker som Tokio Hotel fans säger ... XD


Link.


BTK App - Alien Wall #118


Bild #1 - Tom: "Denna hund diggar musiken!" (video) Fan (@Camille Alien): "Ler din hund sådär när du spelar för honom? x)" Tom: "@Camille Alien: Vår äldsta hund, den svarta labradormixen, ler hela dagarna ;-) Han kan verkligen visa sina tänder! Precis som ett äkta leende, du vet?!" Fan (@Dee): "Är din lille pojk känslig för ljudet när du spelar gitarr?" Tom: "@Dee: Nej ;-) Han hatar faktiskt när jag är i studion eller när jag spelar gitarr! Det är bara för att han vill busa hela dagarna och behöver uppmärksamhet 24/7! ;-)"
Bild #2 - Bill: "Jag på bensinmacken kl 03:00 på morgonen :-)" (Se bilden i kommentarerna nedan) Fan (@MarissaluvsBill89): "Vem är den bästa bilföraren? :)" Tom: "@MarissaluvsBill89: Vilken fråga! ;-) Jag såklart! Jag är den bästa bilföraren..."

MTV Europe @ Twitter - 26/4 2012


"Vi står inte ut längre. När kommer Tokio Hotel tillbaka??" Bilden till inlägget. De twittrade även lite längre ner att de hoppas på att de kommer ut med något stort i år samt att ett uppträdande av dem på årets EMA vore fantastiskt. Kan inget annat än hålla med! ;)

BTK App - Alien Wall #117


Bild #1 - Tom: "Billi. Min lillebror väntar på kaffe! ;-)" (kolla bilden i kommentarerna nedan!!!) Fan (@blueorchid): "Har ni funderat på att kolla in LA Kings hockeymatchen? Det är playoffs, ni vet? =] Ärligt, det finns inget bättre än att se en hockeymatch live!" Tom: "@blueorchid: Låter kul! När och vart är den? Jag har aldrig varit på hockey förut! Jag borde kolla in det... Jag håller nog med om att det är en cool upplevelse att se en match liv i en arena!"
Bild #2 - Bill: "Dags för lunch!!! ..jag svälter.. Vilken är er favoritmat?"
Bild #3 - Bill: "Hemma från 'Downtown'. Kom precis hem från 'Downtown'. Ett av mina favoritställen i Los Angeles!!!!" Fan (@thaime): "Jag uppskattar verkligen hur mycket ni är involverade i allt som har med bandet att göra.. Jag vet att ni skulle kunna släppa ett album varje år och låta andra göra allt grovjobb, men istället tar ni er tiden ni behöver och producerar allt helt själva, vilket är ganska ovanligt nuförtiden... Och erat skivbolag måste vara väldigt sura på er med tanke på tiden det tar, hahah. Det suger att vi måste vänta så länge men tack ändå för att ni gör erat bästa. Det är fint att se att det faktiskt finns artister kvar som älskar musiken mer än pengarna. (;" Bill: "@thaime: Tack för de fina orden! Det känns bra att ni förstår vad vi gör och framför allt varför vi gör det. Är stolt över att ha fans som er!!!!" Fan (@Lolly): "[...] Är ni tillbaka i studion nu eller är ni för trötta??" Bill: "Lolly: Ja, vi är tillbaka i studion! Tom spelar in lite med gitarren..." Fan (@Karin): "Är ni kvar i studion? :)" Tom: "@Karin: Blev precis klara med inspelningarna! Det var en bra kväll!" Fan (@Lauren Freedom): "Jag är på en klubb just nu och bara för att så sa jag till en random kille: 'zeig mir deine pflaume'. Det visade sig att han var tysk. Gissa om han glodde konstigt på mig." Tom: "@Lauren Freedom: Hahaha, vad roligt! :-) Gissar på att ni blev vänner! Gillar't!"

PL Popcorn #5/2012 - (Polen)


Från Natalie Franz' blog - 25/4 2012

I Los Angeles den 13/2 2012 på LACMA.


BTK App - Alien Wall #116


Bild #1 - Bill: "Flod i Los Angeles." Fan (@Marie Origliasso): "Tom, om jag skickar min adress till dig, kan du skicka lite sol då? Jag står inte ut med regnet mer! Bor i Frankrike." Tom: "@Marie Origliasso: Det skulle jag verkligen göra! ;-) Jag förstår... Jag hatar också när det regnar! Det går väl an i en eller två dagar men inte mer än så! Det är just det som är så bra med Los Angeles...att solen skiner nästan jämt!" Fan (@Jezzikah): "Har ni några hobbies? Typ, rita eller fotografera?" Tom: "@Jezzikah: Jag brukade rita mycket! Jag har dock inte haft någon tid för det på sistone! Men jag ska börja igen! Det är roligt..."
Bild #2 - Tom: "Vit Custom. Spelade precis lite på min vita Gibson LP Custom." Fan (@Nastia): "[...] När ska Gustav och Georg åka till Los Angeles?" Bill: "@Nastia: De har varit här några gånger redan. Vi har planerat inför lite studiodatum i Los Angeles och några andra städer snart. :-)" Fan (@Eva*Malta): "Igår bestämde jag och mina vänner att vi ska åka till Italien i sommar. Jag längtar verkligen och har redan börjat planera inför resan. Jag önskar att jag kunde gå på era konserter också. Har ni några råd eller idéer?" Bill: "@Eva*Malta: Vad kul! Jag skulle verkligen vilja åka med er :-) Vilken stad? Om jag vore er skulle jag åka till Rom :-)" Fan (@Marilou): "Kan du säga något om det nya albumet, Bill? Vi saknar er <3" Bill: "@Marilou: Det kommer att bli EPISKT :-)"

Far East Movement nämner Bill Kaulitz - 24/4 2012


Far East Movement nämner Bill Kaulitz i programmet "Le Grand Journal" på den franska kanalen Canal+. Det verkar som att deras album, Dirty Bass, släpps senare i Europa (åtminstone i Frankrike) än i Usa. Albumet släpps den 22 maj i Usa. Se intervjun här. 
China: "Tokio Hotel-sångaren är till och med på erat album."
Kev Nish: "Ja, ja. Tokio Hotel. Bill Kaulitz sjunger bara en låt som heter 'If I Die Tomorrow'. Det är som en energi vi har sett här, lev det dagliga livet; lev som om du skulle dö imorgon."
Michel Denisot: "Tack! Albumet släpps den 15 juni."

Tokio Hotel's omslagsbilder på Facebook




Besök bandets Facebook för att få bilderna i större version.


BTK App - Alien Wall #115


Bild #1 - Tom: "Vilka vill ha en kaffe?" Fan (@Ewigkeit): "Bill, är inte du rädd att Tom skulle stjäla showen från dig ifall han skulle sjunga? Jag tycker faktiskt att han sjunger riktigt bra xD" Bill: "@Ewigkeit: ..haha... Jag tycker det skulle vara roligt att se honom sjunga en hel låt. Den idén gillar jag! ...men han är för blyg för det!" Fan (@Ju): "[...] Det ser ut som en scen ur en dålig skräckfilm. En kille med en bil och ett gammal fik... Har du sett filmen 'Legion'?? Det ser ut som den." Tom: "@Ju: Ja, den känner jag till! Du har rätt! Det ser precis ut som platsen i den filmen! Läskigt!" Fan (@Yanamiracle): "[...] Vilket kaffe föredrar du?" Tom: "@Yanamiracle: Jag älskar kaffe! Jag tar alltid en hasselnötslatte! Den är bäst!" Bill: "@Jabeen: Åh.....!!! Jag älskar din E.T. :-)"
Bild #2 - Bill: "Hundsaker. Har precis varit och handlat lite hundsaker. De där är verkligen hungriga :-)" (ta en titt i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Selena_Azeneth): "Bill, en av mina killkompisar är kär i mig och vet hur mycket jag älskar dig. En gång sa han: 'blunda, låt oss låtsas att jag är Bill så kysser vi varandra', och jag blev helt chockad när han sa så. o_0 Och brast ut i gapskratt... Efter ett tag började han också skratta, men det var verkligen så oförväntat och random. Hahaha x)"
Bild #3 - Fan (@Karla Heredia): "Idag fyller jag år! [...]"
Bild #4 - Tom: "@Karla Heredia: Grattis på födelsedagen! Önskar dig allt gott!!! Har du haft någon fest? Hoppas du har haft mysigt med dina nära och kära!" Bill: "@Selena_Azeneth: ...hahaha.. Vilken rolig berättelse :-) Gillar du honom? ...han verkar vara en väldigt rolig kille :-)"

Tävling på Facebook: Vinn set med bilder på tvillingarna!!!

Lifestyle Music Group har anordnat en tävling för alla Aliens via Facebook med fina bilder på Tom och Bill. Det man kan vinna är set med antingen två bilder eller tre bilder. För att vinna dessa bilder ska man lämna en kommentar till den bild man helst vill ha. Två vinnare dras måndagen den 7/5 2012, så passa på att vara med och delta nu! :) Besök Lifestyle Music Group via Facebook för mer information samt kommentera den bild med set ni helst vill ha! Lycka till! :)

Set med två bilder:

Set med tre bilder:


One #75/2012 - (Frankrike)


Heidi Klum pratar om Bill Kaulitz - 19/4 2012


Link | Titta från tiden 11:00.
~~
[...] Heidi Klum: "Bill var super. Han var med våra tjejer under vår "stage-diving" där han förklarade hur man hoppar från scen ner i publiken. Det var verkligen roligt att han kunde komma. Nu arbetar dem på deras nya CD. Vi ringde och frågade honom om han ville komma förbi, och det gjorde han. Det var väldigt coolt."
Går det bra för han? Man är lite orolig nu när intresset över Tokio Hotel inte är så stort längre. De är i Kalifornien nu och verkar inte vilja komma tillbaka mer.
Heidi Klum:
"Det är så det låter. Naturligtvis avslöjade Bill inte några detaljer om vad de gör nu mer än att de arbetar på ett nytt album i Los Angeles och att det går bra. Våra avsnitt spelas in flera månader innan de sänds på TV och just detta avsnitt spelades in för två månader sen. Men han..."
Det är därför han ser så ung ut.
Heidi Klum:
"...arbetar med ett album."
Engelsk översättning: Vnlasteamer @ THA. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

BTK App - Alien Wall #114


Bild #1 - Tom: "Verkar som ett bra koncept för vår nästa scen ;-) Älskar det! Wasteland!" Fan (@Lexii): "Hur mår du idag? ...är din förkyldning över? Vad sade läkaren?" Tom: "@Lexii: Jag mår mycket bättre idag! Tackar som frågar! Jag är 90% frisk! ;-)" Fan (@Joy): "Idag ska jag på en annan fest, och den här gången är det blandad musik som gäller: från country till electrodance! Den enda gången jag slutar dansa är för att dricka eller kolla BTK appen för uppdateringar ;-)" Tom: "@Joy: Låter roligt! Vart kommer du ifrån? Vart är festen?" Fan (@Kayla Renee): "Jag fyller år idag! Jag ska dock inte göra något speciellt. Ett svar från er skulle DEFINITIVT få mig att må bättre :-)" Bill: "@Kayla Renee: Grattis på födelsedagen!!! Jag önskar dig allt gott, kärlek och lycka... Ha en underbar dag!!!"
Bild #2 - Bill: "Solnedgång i Los Angeles." Fan (@Alina_483): "[...] Jag har några frågor åt er: Hur många låtar är färdiga på det nya albumet för närvarande? Kommer du, Tom, att spela något nytt instrument på det nya albumet?" Tom: "@Alina_483: Vi har massor med demos och låt-idéer! Det är svårt att säga exakt hur många... Vi räknar inte! Men om vi skulle ta med alla låtarna skulle vi nog behöva släppa 4 album direkt! ...Jag vill spela trummor i åtminstone en låt på nästa turné!!!"
Bild #3 - Tom: "Underbar dag. Sitter i solen innan det bär av att gå in i den mörka studion ;-)" Fan (@Scarlett O): "Om ni bara fick äta en maträtt för resten av era liv, vad skulle det vara?" Tom: "@Scarlett O: Rolig fråga ;-) Jag skulle välja pasta! Men det vore hemskt att bara få äta en maträtt resten av ens liv!" Fan (@Maria.Love): "Bill, hur slappnar du av?" Bill: "@Maria.Love: Det är alltid olika men jag kan verkligen slappna av med en bra film och hundarna på soffan :-)" Fan (@Katia MS): "Vad gör ni med låtarna som inte hamnar på albumet?" Tom: "@Katia MS: Kan inte säga det riktigt! En del av dem kommer aldrig användas och kastas! En del låtar jobbar man på hela livet men ändå hamnar de aldrig på ens album!"
Bild #4 - Bill: "Chillar vid poolen! ..han är så avslappnad :-)" (Kolla i kommentarerna 8D) Fan (@Lolliix): "Är han alltid så lugn? Hehe :) Min chihuahua är ett år och hon kan inte sitta still, hehe." Bill: "@Lolliix: Han är tre år! ...han håller fortfarande på som om han vore en valp! En riktig valp...man kan inte lämna honom ensam :-)" Fan (@SuelenBKBR): "Leker han med de andra hundarn?" Bill: "@SuelenBKBR: Han älskar de andra hundarna och vill busa hela dagarna... De andra tre tycker han är ganska dryg :-)"

BTK App - Alien Wall #113


Bild #1 - Tom: "Mår bättre... Ska åka till doktorn... Men jag mår mycket bättre idag! Det kommer att vara helt borta imorgon! ;-)" Fan (@Liebe ist schön): "Apelsinjuice och tranbärsjuice är bra från immunsystemet. Vitamin C är också bra. :)"
Bild #2 - Tom: "@Liebe ist schön: Tack för tipset! ;-) Jag ska dricka lite apelsinjuice på en gång!"
Bild #3 - Bill: "Coachella, del 3." Fan (@Chelsea): "Vilken är er favorit DJ?" Bill: "@Chelsea: ...svår fråga. Men jag älskar Swedish House Mafia just nu! De var grymma på Coachella! ...det var även Calvin Harris." Fan (@Drea): "Var det något med Coachella som du inte gillade, Bill?" Bill: "@Drea: Nej, inget alls! Jag älskade det som det var.  Det finns ingen festival som Coachella!!!"
Bild #4 - Bill: "LJUS..."

RU Bravo #9/2012 - (Ryssland)


BTK App - Alien Wall #112


Bild #1 - Bill: "7 typer av människor som besöker Coachella." (video) Fan (@mOw): "Är ni i Paris? På "Palais des Sport"? Om ja, så är vi väldigt ledsna över att ni inte vill träffa oss. Ni har inte berättat att ni skulle hit... Vi franska fans har väntat på er i två år. Har ni glömt oss?" Bill: "@mOw: Nej, vi är inte i Paris just nu. Vi är i Los Angeles. Men jag saknar faktiskt Paris...och er, såklart!" Fan (@Nutella): "Vem dansar bäst, du eller Bill?" Bill: "@Nutella: Det är jag! Tom är världens sämsta dansare!!!" Fan (Francy): "Bill, kan du ta kort på Tom i sängen? Snälla! *_*" Tom: "@Francy: Hahaha, aldrig! Jag skulle aldrig låta honom ta en bild på mig i sängen! ;-)"
Bild #2 - Bill: "I don't hate people. I just feel better when they aren't around. - Charles Bukowski"
Bild #3 - Tom: "Död fisk. Ganska läskig ;-)" Fan (@Miriam Martinez): "Bara ganska? Den är så konstig, haha. Hur mår du idag förresten, fortfarande sjuk?"
Bild #4 - Fan (@Claire1412): "Det är Salton Sea, va? :) Om mindre än en timme har jag ett viktigt prov och det är ett svårt ämne..kan du önska mig lycka till?"
Bild #5 - Fan (@CherryBlossom): "[...] Saknar ni adrenalinet innan era konserter? [...]"
Bild #6 - Tom: "@Miriam Martinez: Jag mår lite bättre idag men är fortfarande sjuk! Tack för att du frågade ;-)" Tom: "@Claire1412: Ja, det är Salton Sea! Lycka till!!! Jag tror du klarar det!!!" Tom: "@CherryBlossom: Vi saknar absolut konserterna men inte stunden precis innan :-) Jag är alldeles föööör nervös då!!!" 

BTK App - Alien Wall #111


Bild #1 - Bill: "...det känns som man är på en annan planet." Fan (@koko): "Är det på Coachella?? Det ser grymt ut!! :)"
Bild #2 - Bill: "@koko: Ja, det är det! De hade mycket såna häftiga saker där. Coachella är så unikt! Om du har möjlighet att åka dit ska du göra det! Det är verkligen en upplevese..."
Bild #3 - Tom: "Min lillebror på Coachella njutandes av en cigg och en öl! ;-)" (se bilden i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Lezly): "[...] Hur mår du, Tom? Ska du till studion? :-)" Tom: "@Lezly: Jag är förkyld och känner mig väldigt sjuk idag! Jag hatar det... Det är ganska ovanligt för mig! Jag brukar aldrig bli sjuk!" Fan (@AlecV): "Är du också sjuk, Bill? Krya på dig, Tom!! :)" Bill: "@AlecV: Nej, jag mår fint. Ofta är det jag den som blir sjuk först."

BTK App - Alien Wall #110


Bild #1 - Bill: "Hejdå Coachella!!! Coachella är slut och vi hade jätteroliga tre dagar! Grymma fester och väldigt häftiga band och DJs...längtar efter att åka tillbaka... Hejdå COACHELLA :-)" Fan (@PaSh): "Hur många fester var ni på?" Bill: "@PaSh: Vi var på många! ...kanske alldeles för många :-) Men vi hade så roligt! Det var definitivt värt det!!!" Fan (@HelenKV): "Hur mår du nu efter den där festivalen? Kanske kommer du skriva en bra låt om den?" Bill: "@HelenVK: Jag mår bra! Festivalen var väldigt inspirerande!!! ...mycket bra energi :-)"
Bild #2 - Bill: "Neon Carnival. Kolla in en av de coolaste festerna efter festivalen... Neon Carnival." (video)
Bild #3 - Tom: "Salvation Mountain, del 5. En snubbe målade gamla konkreta cirklar nära salvation mountain!" Fan (@Misereti): "God natt, killar. Jag måste verkligen sova nu trots att jag inte kan lägga ner min Xbox... :/ [...]" Tom: "@Misereti: Så du gillar TV-spel? Det gör jag också... Vad spelar du?"
Bild #4 - Tom: "Robot. Han gillade också Coachella! Den här killen är jättesmart! Jag älskar robots..."
Bild #5 - Fan (@AnneGelnette): "Ska ni på Coachella 2 i helgen?"
Bild #6 - Tom: "@AnneGelnette: Ja, kanske! Vi får se hur vi mår mot slutet av veckan! Förra helgen var helt galen dock! ;-)"
Bild #7 - Bill: "Äntligen hemma! ...kom precis hem efter en lång åktur! Det känns skönt att vara hemma!!!" Fan (@Chacha): "Gillade du det franska bandet Justice?" Bill: "@Chacha: De var grymma! Publiken älskade dem... En av de bästa på Coachella i år..." Fan (@Lorette Lee): "Är du ett vrak nu efter allt festande? Behöver du en semester från din semester? :-)" Bill: "@Lorette Lee: Nej, jag mår bara bra... Ser fram emot att gå tillbaka in i studion igen!!!"

[Bild.de]: Jörg: "Jag är mycket rädd om Bill"


Tokio Hotel-tvillingarnas pappa: "Jag är mycket rädd om Bill"
Pappan har aldrig talat eller visat sitt ansikte offentligt. Hans söner, Bill och Tom Kaulitz (22) från Tokio Hotel, betalar 6000€ för att han ska hålla käften.

Igår rapporterade BILD om ett konstigt brev tvillingarna skickade till sin pappa. Idag talar pappa Jörg (44) ut om sitt liv med tonårsstjärnorna och sin oro över sönerna.

Varför går du ut offentligt först nu?
Jörg:
"Det finns bara en anledning: Jag vill träffa Bill och Tom. Det handlar inte om någon fräck fåfänga, och definitivt inte om pengar - det handlar om att jag är orolig för mina söner."
Orolig?
Jörg:
"Ja, jättemycket. När jag till exempel såg Bills nya tatuering på handen, det där skelettet - det gjorde mig helt förskräckt."
Han är en rockstjärna...
Jörg:
"Men jag hoppas att han inte slutar som Amy Winehouse. Jag är rädd för att Bill ska dö för tidigt. Han har alltid haft en koppling till döden. Nu verkar det ju också som att killarna har gjort sitt testamente. Det är inte helt normalt."
Kan du komma ihåg sist ni träffades?
Jörg:
"Naturligtvis, julen 2009. Bill och Tom kom och hälsade på mig. Vi drack "Freixenet"-champagne, rökte och pratade. Jag har inte sett dem sedan dess. De utvandrade till Amerika."
Har ni haft någon kontakt?
Jörg:
"Ja, via SMS. Men jag har en känsla av att de kontrolleras extremt i Usa. I det sista SMSet från Tom lät det som han anklagar mig för seperationen med deras mamma när de var 7 år. De lider fortfarande av det."
Varför lämnade du familjen?
Jörg:
"Min fru Simone och jag förstod inte varandra längre. Hon ville alltid sikta högt och kände lockelsen att bli konstnär. Så jag kunde inte göra något. Jag ville bara leva ett normalt liv."
Vilken roll har din exfru Simone (43) i era söners liv idag?
Jörg:
"En betydande. För Bill är hans mamma hans gudinna. Tom är mer en pappas-pojke. Jag tror Simone har ett stort inflytande på killarna. Hon bor också med dem i Los Angeles."
Hur var Bill och Tom som barn?
Jörg:
"Energiska och kreativa. Jag förstod tidigt att de var speciella. När Bill var liten pojk gillade han att klä sig i klänningar, eller så klädde han ut sig till Pippi Långstrump med flätor."
Vad är det värsta du har upplevt med dina söner?
Jörg:
"När Bill låg på sjukhuset i Berlin år 2008 och hans röst var borta. Det gjorde mig så ledsen att se honom ligga där så blek och utmattad. Hans manager gav honom knappt någon vila. Det skulle isåfall vara när en pojke någon gång kollapsar."
Varför gjorde du ingenting åt det?
Jörg:
"Jag hade ingen rätt. Mamman hade vårdnaden om dem, vi var inte heller gifta med varandra. Hon skrev också under alla avtal medan de fortfarande var minderåriga."
Tror du att din familj någonsin kommer att återförenas?
Jörg:
"Det finns inget mer jag vill ha. Men jag har lite hopp. Bill och Tom sa en gång att deras hundar är deras familj. Hundar förblir liksom lojala. Det hugg till i hjärtat; deras hundar är viktigare för dem än jag."
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Privata bilder på tvillingarna och pappa Jörg


(följande bilder är från deras semester på Mallorca, när tvillingarna var 12 år)





(denna bild togs på julafton 2008)


[Bild.de]: Tokio Hotel vill tysta sin pappa för 6000€


De hjärtlösa Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom Kaulitz vill tysta sin pappa för 6000€

...och han förlorar sitt arv.

Tvillingarna Bill och Tom Kaulitz (22) har tjänat miljoner på "Tokio Hotel". Men nu vill de plötsligt tysta sin pappa, som de aldrig har haft problem med, för 6000€... Summan står i brevet som tvillingarna skickade från Usa till sin pappa Jörg (44).

Det är ovanligt, det är verkligen kalla handen... De kända sönerna kräver att deras pappa aldrig pratar om deras gemensamma förflutna, trots att han aldrig har gjort det och inte har några planer på det.

Han erbjöds 6000€ för att hålla tyst
I gengäld måste han dock ge upp sitt arv. Relevanta former ingår i brevet. Hur kommer det sig? "En del av mig dog när jag läste brevet. De talar till mig som en främling. Jag förtjänar inte det", säger Jörg. Han och mamma Kaulitz skilde sig när tvillingarna var 7 år.

Brevet börjar (BILD har läst det) med "Kära Jörg" och det är undertecknat av de två sönerna.

De skriver: "Du får härmed en överenskommelse som reglerar på kommunikation om vårat privatliv. Dessutom bifogas en betalning på 6000€ samt skyldigheten att avstå från arvet." Och vidare: "Du skriver under och skickar det senare till din notarie. När dokumenten är med oss, kommer vi att gå till en konsul."

Varför detta brev, detta hjärtlösa brev?
"Jag vet inte varför mina söner vill göra mig arvlös. Jag har alltid betalat underhåll och har aldrig krävt pengar av Bill och Tom. Jag vill inte ha ett öre av dem i framtiden heller."

Advokaten Matthias Meier (50) från Dortmund: "Pappa Jörg är som familjemedlem första graden juridisk skyldig att leverera. Och i fallet med Bill och Tom Kaulitz är det sannolikt att det kan röra sig i andra dimensioner än de 6000€."

Det som förvånar pappa Jörg mest med brevet är: "Varför skriver mina pojkar deras testamente när de bara är 22 år?" Han säger: "Det är inte normalt att tänka på döden i den åldern. Det är vad som oroar mig mest."
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

InTouch #11/2012 - (Tyskland)


[Bild.de] - Så träffades Jörg och Simone


Denna artikel har uppdaterats på BILDs hemsida om förhållandet mellan Jörg och Simone.
~~
[...] Recension: Jörg och Simone träffades för första gången som tonåringar i deras hemstad Magdeburg. En ungdomskärlek blev snabbt en relation. Simone drömde om en showkarriär, hon ville bli dansare eller modell. Därav flyttade hon ensam till Leipzig när hon var 21 år. Vid 22 års åldern blev hon gravid med Jörg. Hennes dröm om ett glamoröst liv gick i spillror. Simone flyttade tillbaka med barnen till Jörg i Magdeburg. Kort därefter flyttade den lilla familjen till Hannover där Jörg tog ett jobb som lastbilschaufför. [...]
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

BTK App - Alien Wall #109


Bild #1 - Tom: "Dags att dra till ett annat 'Alien Party"! ;-)" Fan (@Elizabeth V): "Hahahaha, den där Alien är riktigt cool! Aliens är överallt!!! Hur är festen??"
Bild #2 - Tom: "@Elizabeth V: Jaaaa! Aliens överallt! Festerna har varit bra hittills... Har definitivt haft en rolig helg! När jag ser alla banden spela längtar jag efter att få återgå till scenen och anordna stora alien fester!!!"
Bild #3 - Bill: "Tom vid poolen idag..." (kolla i kommentarerna nedan 8D)
Bild #4 - Bill: "Igårkväll... Kom precis tillbaka från festivalen! Den var så bra!!! Nu ska vi på den sista festen :-)"

Gamla bilder på tvillingarna


Hösten 1989: Jörg efter födseln av de söta tvillingarna Bill (vänster) och Tom.

Cool tidigt: Bill (runt 5 år) leker med motorcykeln på semester i Sverige.

Bill (mitten) under semestern på Mallorca. Tonåringen hade precis åkt ur Sat1's program "Star Search".


[Bild.de]: Sanningen om Tokio Hotel - Jörg talar ut!


Bill och Toms pappa talar ut för första gången

"Kändisskap och pengar har förstört vår familj"

Hans söner är kopior av honom. De mörka ögonbrynen, det fixade håret, den karismatiska munnen. Jörg W. (44) från Hannover är den biologiska pappan till Bill och Tom Kaulitz (22) från Tokio Hotel! Hittills har tvillingarnas pappa inte gått ut offentligt, han har inte sagt ett ord om sina söner.

Om det var upp till de två, skulle det heta: pappan fick ett brev för ett par dagar sedan från Usa som sårade honom djupt. Han borde inte prata om sina söner offentligt. Dessutom vill tvillingarna göra sin pappa arvlös! Jörg: "Jag tror de vill testamentera sin förmögenhet till djurens välfärd."

Jörg bryter tystnaden i BILD för första gången.
Han gör det på grund av rädsla för sina pojkar som han inte har sett på tre år. "Kändisskap och pengar förstörde vår familj", säger Jörg med en sorgsen röst. "Jag har bara haft kontakt med Bill och Tom via SMS sedan flytten till Usa hösten 2010. I Tom's senaste SMS stod det: '[Vi] har problem, måste jobba på vårt förflutna!', jag tror de menar att de har förlorat sin väg i livet."

Det är ingen överraskning ur pappans synvinkel:
"De har jagats från spelning till spelning tills de har blivit utbrända. Jag var backstage en gång. Det fanns ingen glamour, bara två utmärglade små pojkar och några kalla hamburgare. Stressen har gjort dem psykiskt sjuka."

Recension:
När tvillingarna var 7 år separerade föräldrarna. Pappa Jörg arbetar som chaufför i Hannover. Tvillingarna flyttade med deras mamma Simone till Magdeburg. Som vanligt i separerade familjer, träffas pappan och sönerna regelbundet; åker på semester tillsammans, pappan betalar underhåll.

Jörg: "De blev kända år 2005, när de bara vara 15 år. Deras barndom var över på ett nafs. Galna fans jagade dem dygnet runt. Ifall de ville gå på bio var de tvungna att hyra ett rum. Ifall de ville äta på restaurang var de tvungna att beställa maten till deras hotellrum. De var som fångar."

Pappan fick besöka hans barns konserter, men fick inte säga att han var pappan.
"Min ex-fru Simone och hennes nya man Gordon var i publiken som officiella föräldrar. Jag fick sitta någonstans vid sidan av. Då trodde jag att jag inte skulle passa in som en enkel chaufför. Idag är jag säker: Det är inte Bill och Toms fel. Jag tror det är deras mamma som ligger bakom det. Hon hade alltid tyglarna."


Engelsk översättning: TH-Info.blogspot.com. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


BTK App - Alien Wall #108


Bild #1 - Bill: "Coachella del 1." Fan (@MarieBK): "[...] Tyvärr är ju inte Tokio Hotel där!! När Tokio Hotel uppträder på Coachella kommer jag vara där!! :-)" Tom: "@MarieBK: Hahaha... Nästa år kanske! Skulle verkligen vilja göra detta till ett stort Alien party!!! ;-)" Fan (@Katka483): "Hur länge varar festivalen, i tre dagar??? Vilka band vill du se i år... :D" Bill: "@Katka483: Ja, den är i tre dagar! Jag vill verkligen se Justice!!!! ...vi har bara slappat än så länge...ska till festivalen om några minuter!"
Bild #2 - Tom: "Salton Sea... Som lovat! Det är jättevackert!" Fan (@LinneaL): "[...] Har ni roligt på Coachella förresten?" Tom: "@LinneaL: Vi har inte börjat än, men ja... Det kommer bli coolt!"
Bild #3 - Bill: "Party... Vi hade en härlig första kväll... Mer att komma :-)" Fan (@Silvia): "Vilka artister ska ni se ikväll?" Bill: "@Silvia: Vi ska se Radiohead idag och några andra band... Vi ska på ett poolparty innan dock och få lite sol :-)" Fan (@Aco): "Hade ni roligt på första dagen?" Bill: "@Aco: Väldigt roligt men vädret var väldigt dåligt. Det är mycket bättre idag!"
Bild #4 - Tom: "Hitta mig... Jag är någonstans på denna bild ;-)" Fan (@Syl): "Är det verkligen du på toppen av bilden?! Jag hoppas du bara skämtar.. Eller så är du verkligen helt galen, haha. RAMLA INTE BARA! Haha, och kolla inte ner!" Tom: "@Syl: Ja, det är jag på toppen av den där grejen! :-)"
Bild #5 - Bill: "Coachella del 2. Kom precis tillbaka från festivalen. Radiohead var grymma!!! ...nu ska vi på festerna :-)"

De Bravo #16/2012 - (Tyskland)


En rockstjärna som lärare - kan det bli coolare? Deltagarna i "Germany's Next Top Model" fick hjälp av Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz i en stage-diving fotografering. 22-åringen kastade sig ut i fan-massan. Förresten: fan-alarm på deras hus. Därför valde Bill och tvillingbrodern Tom att lämna det gamla huset och flytta till Tarzana/Los Angeles. Deras manager har hyrt två villor i Hollywood åt dem. Fritt sängval för killarna!

Texten vid bilderna:
¤ Den 22-åriga läraren med GNTM-hosten Heidi Klum (38).
¤ Under programmet hoppade sångaren in in publiken.
¤ Tvillingarnas manager hyrde två villor åt de båda i Hollywood Hills - med pool och glasfront.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

(m&g) Rom, Italien - 11/4 2010 #16



Tokio Hotel @ Facebook - 11/4 2012



"Tog du inte med dig mobilen och missade ett utav Tokio Hotels samtal? Ingen fara. Från och med nu kommer du aldrig att missa ett samtal fråm Bill, Tom, Gustav & Georg igen! Vi kommer helt enkelt att skicka ett email till dig tillsammans med varje samtal, vilket betyder att du får DITT personliga Tokio Hotel samtal igen på din mobil."

BTK App - Alien Wall #107


Bild #1 - Tom: "Coachella. Vi anlände precis på Coachella för en rolig helg!!! Vi är mitt ute i öknen med värsta internetuppkopplingen :-) ...men det blir nog bra!!!" Fan (@Ichigo): "Är det ett fint vårväder där? Torrt? Kallt? Hoppas internetuppkopplingen på hotellet blir bättre."
Bild #2 - Tom: "@Ichigo: Jag hörde att det skulle regna imorgon! Ganska ovanligt mitt ute i öknen! Förhoppningsvis har de fel och solen skiner!!!"

BTK App - Alien Wall #106


Bild #1 - Tom: "Salvation Mountain, del 4." Fan (@Ninni): "Hur många bilder tog du där egentligen?" Tom: "@Ninni: Jag tog massvis ;-) Jag ska lägga ut en bild på "Salton Sea" senare! Ni kommer älska det... Det är vackert!!!!" Fan (@Emmá): "Hej! Jag heter Emma och är 10 år. Jag är från Frankrike. Jag älskar er musik, jag är ett stort fan! Det var tack vare min kusin som jag upptäckte er musik och min favoritlåt är "Durch den Monsun". Jag ser fram emot att få gå på någon av era konserter, och kanske till och med stöta på er på gatorna i Los Angeles när jag är där på semester i juli. Jag gillar din stil, Tom :))) Min engelska är inte så bra." Tom: "@Emmá: Din engelska är perfekt. Oroa dig inte!!! ;-) Kul att du gillar vår musik! Vi längtar efter att åka ut på turné igen och göra några konserter i Frankrike!!! Vi ses där!" Fan (@Ira): "Tom, hur ofta går du till din hår-mästare?" Tom: "@Ira: Var tredje vecka! Rolig fråga... För jag ska fixa mitt hår idag!"
Bild #2 - Bill: "Hollywood. Chateau Marmont i Hollywood..." Fan (@Syl): "Har du varit där inne någon gång?" Bill: "@Syl: Ja, det är ett väldigt coolt hotell och restaurang! Vi har vart där några gånger.." Fan (@HelenLuiza): "Hej, Bill! Hur mår du? Ska du ut och äta på restaurang idag eller jobba i studion?" Bill: "@HelenLuiza: Bara bra, tack! Ja, vi skriver fortfarande mycket låtar. Vi är mitt uppe i den kreativa processen och produktionen :-)"
Bild #3 - Bill: "Jag, solen i Los Angeles och en cigg :-)" (Se kommentarer nedan för bilden)

Magdeburg, Tyskland - ?/4 2012


[Bild.de]: Så här ser Tokio Hotel ut idag


Så här ser Tokio Hotel ut idag

Känner fansen igen dem?

Skrikande tonåringar, miljontals sålda CDs, ett rockstjärne-liv - de VAR Tokio Hotel, Tysklands mest framgångsrika band. Och nu? Tvillingarna Bill och Tom (22) flyttade till Los Angeles för att vila. Förra veckan deltog Bill som en överraskning i Heidi Klum's (38) program "Germany's Next Top Model".

Och vart är de andra två medlemmarna i Tokio Hotel? BILD hittade trummisen Gustav (23) och gitarristen Georg (25) i Magdeburg!

Ett trist bostadsområde i sydvästra delen av staden. Gustav (23) tar en promenad. Han har gått upp i vikt, slitna sneakers, bekväma flytt-byxor. Hans hem: ett ljusgult hyreshus. Mittemot: en affär med "lågt pris". Miljonerna finns fortfarnade kvar, men livet som rockstjärnor är ett minne blott: hans stora Mercedes van ("Vito" med tonade rutor) specialbehandlas på lokalklubben "prinzzclub". Kollegan Georg (25) bor inne i centrum. I en återvändsgränd. Han tycker om att gå ut med hunden på promenad, sedan plocka upp efter den.

Då: förälskade tjejer, chaufförer, livvakter, VIP-behandling. Nu? Georg säger ovilligt till BILD: "Natuligtvis finns Tokio Hotel fortfarande! Ni kommer att få höra mer av oss snart!" Men det låter inte speciellt övertygande.

Ett nytt album? En ny låt? En bok?
Georg: "Jag kan inte säga något än. Men mycket snart iallafall."

Och hur är det med Bill och Tom?
Bill chockerade fansen med en näsring, skelett-tatuering och insjunkna kinder på bilder från Los Angeles. "Allt är i sin ordning med Bill och Tom. Vi alla fyra mår bra. Vi har kontakt dagligen", förklarar Georg för BILD. Tidigare denna månad berättade Bill för BILD att: "Jag är i Los Angeles för att producera ett album."

I Magdeburg - mellan hundbajs och att dricka öl på lokalklubben - verkar det inte vara mycket till arbete för närvarande...
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

DE Popcorn #5/2012 - (Tyskland)


BTK App - Alien Wall #105


Bild #1 - Bill: "Ingen sömn... Jag är redan i stan.. Ska på några möten efter en väldigt kort kväll! God morgon allihopa :-)" (Ta en titt i kommentarerna för att få se vad de snackar om 8D) Fan (@Lisa Marie): "Du ser lite utmattad ut för att vara ärlig. Hur mycket sov du? Var du med Tom? Fick ni till det igår? Vi vill veta! ;)" Bill: "@Lisa Marie: Jag vet :-) Jag är fortfarande jättetrött... Det gick bra i studion. Vi hade jättetrevligt!"
Bild #2 - Tom: "Salvation Mountain, del tre." Fan (@Midnight_Epiphany): "[...] Tog du med dina hundar när du åkte dit?" Tom: "@Midnight_Epiphany: Inga hundar på denna åktur! Jag kanske tar med dem nästa gång... Min pojke skulle definitivt älska att springa runt där :-)" Fan (@Mary Humanoid Creature): "Var det något där som imponerade dig??" Tom: "@Mary Humanoid Creature: Ja, det fanns närliggande värmekällor och några nakna tjejer som njöt av vädret :-)" Fan (@Team Brazil): "Minns ni något från Brasilien? Hade ni kul här?" Tom: "@Team Brazil: Självklart!!! Vi hade en grym konsert! Vi älskade verkligen staden och människorna! Det var en dröm för mig att åka till Brasilien! Längtar efter att få åka tillbaka!!!"

BTK App - Alien Wall #104


Bild #1 - Tom: "Salvation Mountain, del två." (se bilden på han i kommentarerna nedan) Fan (@Jachisss): "Tom, har du någonsin sett något liknande förut?" Tom: "@Jachisss: Nej, aldrig... Det är definitivt en unik plats och var en rolig upplevelse!" Fan (@Ewigkeit): "[...] Vill inte du också åka dit, Bill?" Bill: "@Ewigkeit: Jo, snart. Tom berättade allt om det... Jag vill verkligen se det med egna ögon. Jag var bara för lat för det tar ganska lång tid att komma dit med bil!" Fan (@Milana): "Det är bara en tre-timmar-lång biltur. Det är inte så farligt, Bill...hahaha :-)" Tom: "@Milana: Det tar bara en timme när jag kör ;-)" Fan (@Alexys): "En timme tar det! Du behöver inte ens köra. :) Sjung några låtar så är ni framme på nolltid. Åk dit nästa gång!" Bill: "@Alexys: Tom ljuger! Det tar mer än en timme... Det tar minst tre timmar men nästa gång ska jag åka med honom!!"
Bild #2 - Bill: "Ska ut på en sen lunch. Ska vi på lunch snart. Trafiken i Los Angeles gör så att jag måste vänta. Jag hungrar ihjäl..." Fan (@Lauttiga): "Jag vet en restaurang där man kan äta i mörkret. Man ser varken människorna eller maten man äter. De som serverar en är blinda. Skulle ni vilja prova det? :-)" Tom: "@Lauttiga: Det har vi redan! Det finns en sån restaurang i Hamburg! Helt klart en upplevelse!!!" Fan (@BellaDestiny): "Bill, vad åt ni? Jag gissar på något vegetariskt ;-)" Bill: "@BellaDestiny: Pasta :-)...riktigt gott!!!"
Bild #3 - Bill: "Sen kväll. Väntar på lite sen kvällsmat under vår korta inspelningspaus... Det lär bli en lång kväll!!!"

BTK App - Alien Wall #103


Bild #1 - Bill: "Ha en bra dag... Hej Aliens. Jag ville bara önska er en trevlig påsk och hoppas ni har roligt med er familj och era vänner. Har någon sett påskharen än? :-)" Fan (@Ayasha): "[...] Ska du ut på picknick idag eller har du några andra planer? [...]" Bill: "@Ayasha: Jag ska spendera dagen med min familj... Lugnt och stilla med mycket god mat, sol och våra fyra hundar :-)" Fan (@Else): "Det här blir faktiskt första gången på väldigt många år som vi ska stanna hemma istället för att åka upp till vår stuga uppe i bergen och fira påsk. Jag är trött på att åka skidor, vilket är en typisk norsk sak att göra... Har ni åkt skidor någon gång? :D" Bill: "@Else: Nej, aldrig... Jag vill verkligen testa det någon dag! Jag och Tom har nyligen snackat om det..." Fan (@Co.): "Vilket mystiskt ställe var det Tom skulle till för ett tag sedan? [...]" Bill: "@Co.: Du får vänta på Tom :-) Jag tänker inte säga något :-) Han är ute på en liten tripp med sin bil på ett väldigt häftigt ställe. Du får se sen..." Fan (@Kiki Hagen): "Har du målat ägg än?" Bill: "@Kiki Hagen: Inte än, men jag vill verkligen göra det! Jag är ganska lat i år :-)"
Bild #2 - Bill: "Hon är verkligen inne i det :-)" (video) Fan (@Joanna Madeleine): "Hej Bill! Tänker du dansa sådär på Coachella i år? Haha. Ska du dit igen i år? [...]"
Bild #3 - Bill: "@Joanna Madeleine: Ja, jag kanske ska dansa sådär i år...haha... Jag kan definitivt relatera med henne!! Ja, vi ska gå på Coachella i år! Längtar :-)"
Bild #4 - Tom: "Nära Salvation Mountain i öknen i Kalifornien! Jag har haft en härlig dag och sett mycket intressanta saker... Jag tog jättemycket bilder och laddar upp fler under de kommande dagarna! Kolla in "Salvation Mountain", "Slab City" och "Salton Sea" på Google så ni kan få en idé om vart jag har varit... Grymt!!!" (PS, ta en titt i kommentarer för två fina bilder!)

Secrets of the Stars #15/2012 - (Ryssland)


BTK App - Alien Wall #102


Bild #1 - Tom: "Ni kanske redan känner till det här! Helt otroligt!!!" (video) Fan (@Carol Gregoire): "Köpte du någon snygg gitarr igår, Tom?" Tom: "@Carol Gregoire: Inte än! Jag kikade bara! Jag letar efter några specialmodeller från 60-talet!" Fan (@Manon): "[...] Vilken är din favoritdrink? [...]" Tom: "@Manon: Jag dricker alltid Whiskey Cola! Enkelt, men gott! Testa! ;-)" Fan (@Lizard): "Har ni målat några ägg i år? [...]" Bill: "@Lizard: Jag brukar göra det varje år men har inte gjort det än! Ska nog göra det imorgon :-)"
Bild #2 - Bill: "Kom precis hem från en promenad med våra hundar. Jag älskar våren :-)" Fan (@Qzito): "Bill, vet du... Vi väntar på din nya låt... I Mexiko lämnar kl 23... (haha, antar att hon menar att den kom ut då XD) Jag är jättenervös... Jag vill höra din röst i en ny låt." Bill: "@Qzito: Ser fram emot att ni för höra den :-) Vill gärna höra vad ni tycker också!" Fan (@Joy): "Gissa vad?? Jag ska på min kompis födelsedagsparty och det är ett 70-talstema.... Vi ska alla klä oss som gogo-tjejer och John Travolta. [...]" Bill: "@Joy: Det låter häftigt... Jag hoppas ni får roligt!! Det låter verkligen som något jag skulle vilja vara med på :-)" Fan (@MartaTH): "Vilken är er favorit årstid??" Bill: "@MartaTH: Definitivt sommaren :-)"
Bild #3 - Bill: "If I Die Tomorrow. Cherrytree Radio spelade precis en förhandslyssning på låten jag spelade in med Far East Movement. Vad tycker ni?" Fan (@Vale): "Bill, jag vet inte hur du gjorde det men denna förhandslyssning kom i rätt tid för mig. Jag vet inte ens hur jag ska kunna tacka dig.. Helt ofartbart att få höra dig sjunga igen! Och din röst är helt unik. Jag älskar låten!!!!!!"
Bild #4 - Bill: "@Vale: Wow.. tack! Vad glad jag blev när du och alla andra Aliens gillar den! Tack så mycket :-)"
Bild #5 - Tom: "Ska åka till ett fint ställe... Jag kommer hålla er uppdaterade!!!"

Magdeburg, Tyskland - 7/4 2012


Far East Movement ft Bill Kaulitz - If I Die Tomorrow (snippet)


Youtube #1 - Youtube #2


BTK App - Alien Wall #101


Bild #1 - Tom: "Gitarrer. Ska iväg och kika på gitarrer! Jag letar efter några äldre modeller!" Fan (@Karin): "Tom, hur många gitarrer har du egenligen? :)" Tom: "@Karin: Jag har aldrig räknat! Det är svårt att veta för jag har gitarrer i både Europa och Usa... Runt 40st kanske!" Fan (@Giorgia BK): "Jag vet att du aldrig kommer att läsa det här, Bill, men jag gör ett försök iallafall... Jag vill tacka för er hjälp. Ni har hjälpt mig genom en väldigt tuff period. Ni får mig att le varje dag med er musik. Jag känner att ni finns vid min sida och ger mig mod och stöttar mig. Tack så jättemycket! Grazie mille!" Bill: "@Giorgia BK: Vad sött vad dig. Jag älskar att få höra såna saker. Tack så mycket :-)" Fan (@Ewigkeit): "Kan du inte spela med din Flying V-gitarr på nästa turné? :) Jag minns hur roligt det var under Zimmer 483 turnén.. ;)" Tom: "@Ewigkeit: Självklart behåller jag mina Flying V-gitarrer! ;-) Jag ska definitivt spela på en under nästa turné..."
Bild #2 - Bill: "Påsk... Vilka har målat påskägg? ...kan knappt tro att det är påsk! Vad ska ni göra under påskhelgen?" Fan (@Kerly Trümper): "Bill, idag när jag gick på gatan mötte jag en liten tjej som sjöng på Monsoon... Det lät jättebra!" Bill: "@Kerly Trümper: Wow... Vad kul. Du skulle ha spelat in det åt mig. :-)" Fan (@Co.): "Inga planer än! Ska förmodligen träffa vänner. :) Hur har eran dag varit förresten? Mår ni bra idag?" Tom: "@Co.: Bara bra än så länge, tackar som frågar!!! Vi hänger med några vänner..."

Uppdateringar om Bill och Far East Movements samarbete #4


Imorgon bitti (söndag) mellan kl 06:00-07:00 svensk/centraleuropeisk tid kommer
Cherrytree Radio spela upp låten "If I Die Tomorrow" (förhandslyssning) på sin show "Cherrybomb".


Germany's Next Top Model-fotografering. Los Angeles, California 10/2 2012




Bilder: Oliver S. & Marc Baptise.


(Playboy Mansion Party) Los Angeles, California - 20/3 2012 #2


Bild: Soumaya's kusin. XD


BTK App - Alien Wall #100


Bild #1 - Bill: "Tack så...MYCKET!!!! Vi älskar er aliens!!!" Fan (@Katy Hart): "Nej, tack till er. Vi älskar er så mycket och hoppas ni njuter av att stå som vinnare!" Bill: "@Katy Hart: Ja det gör vi :-) Vi är jätteglada. En underbar start på dagen!!! Tack så mycket!" Fan (@Jadee): "[...] Vad gjorde ni när ni såg att ni hade vunnit?" Tom: "@Jadee: Vi vaknade i morse och såg att vi hade vunnit! Underbar morgon ;-) Vi är sååå stolta över alla aliens!!!" Fan (@Iolia): "Jag märkte att ingen av er hade bälten på er i videon XD Är ni emot reglerna som vanligt?" Tom: "@Iolia: Ooops ;-) Vanligtvis försöker jag tvinga mig själv att inte glömma det!!!"
Bild #2 - Tom: "Därför äter jag mina flingor varje morgon" (video) Fan (@Valentina): "Tom, vad ska du göra i påsk? :)" Tom: "@Valentina: Har inga planer än! Själv då?" Fan (@MartaTH): "Har ni några planer ikväll??" Tom: "@MartaTH: Ja, vi ska fira segern av MMM ;-)" Fan (@Jessie_Ho): "Dansar du också med dina nallebjörnar, Tom? Haha" Tom: "@Jessie_Ho: Nej, inte med nallebjörnar. Men jag dansar varje morgon i duschen ;-) Alla vet att jag är bra på att dansa! Hahaha..."
Bild #3 - Tom: "Vi festade hårt igårkväll! Hoppas ni firade segern av MMM igår också!!! Kolla in bilden vi tog med en annan gäst på festen ;-)" (Ta en titt i kommentarer för att se vem de snackar om 8D) Fan (@Whitney): "Omg, vilken snuskig bild! Haha. Är hon er vän? Eller jobbar hon på baren? Är den äkta? :O" Bill: "@Whitney: ...haha.. Jag vet! Vi var på Beacher's Madhouse! Det är en väldigt rolig klubb!!! Vi hade jättekul.. Men jag vet.. Hon är enorm :-)" Fan (@Ali): "Vad konstigt. Jag har hört att ni är långa, men hon är ju längre än er. [...]" Tom: "@Ali: Vi är långa men den där kvinnan är ENORM! Kanske den längsta jag någonsin har sett... Allt på henne är stort ;-) Helt otroligt!!!" Fan (@Jessika BK): "OMG... Är det verkligen en tjej??? Ni är väldigt långa och hon är längre än er!!! o_O" Bill: "@Jessika BK: Ja, självklart! Hon är så lång. Har aldrig sett en tjej som är lika lång förut.. Oftast är det jag som är längst överallt men på den här bilden ser jag liten ut :-)"
Bild #4 - Bill: "Tom spelar golf. Kolla in min bror när han övar på sin golftalang :-)"

Germany's Next Top Model - 5/4 2012 (HD)


Link.
~~
Heidi Klum:
"Idag kommer våra tjejer att bli burna av händer precis som mina."

*Kaisa rockar till Schrei*
Kaisa: "Shit, min frilla."
Resten av tjejerna: "Extranummer!"
*Kaisa sjunger Durch den Monsun*

Heidi Klum: *pratar med modellerna* "Idag måste ni verkligen anstränga er. Idag vill jag ha lite action! Och därför ringde jag till någon som kanske kan hjälpa er lite grann. Den här personen är en stor rockstjärna. En världsstjärna. Kom igen, kom ut!"
*Bill kliver ut på scen*
Heidi Klum: "Hej!"
Bill: *kramar Heidi* "Hej!"
Heidi Klum: "Bill Kaulitz, allihopa!"

Kaisa: "Jag skulle sjunga något med Tokio Hotel och sen klev jag ut och då var det ju självklart att det skulle vara han av alla 6 miljarder människor på den här planeten. Bill Kaulitz."

Sara:
"I den stunden tror jag hon tänkte för sig själv "Åh herregud, gjorde jag bort mig nu?"
Kaisa: "Det var så pinsamt. För Guds skull. Förlåt, Bill!"
Melek: "Jag tycker det är helt fantasiskt."

Med 6 miljoner sålda album världen över, är Tokio Hotel ett av det mest framgångsrika tyska banden i hela världen.

Inga: "Jag hade också två CDs och en av deras DVDr. Jag har fortfarande kvar dem."
Annabelle: "Bill Kaulitz är trots allt från bandet Tokio Hotel. De är på toppen av nöjesindustrin. Över hela Europa, Asien... Tja, de har faktiskt erövrat allt."
Laura: "Det är ganska häftigt för ett tyskt band att bli så framgångsrikt."
Dominique: "Jag tycker han har blivit en helt annorlunda person. Han har helt enkelt blivit äldre. Han har bara ändrat sin stil. Men det gör alla. Nah, hans stil är faktiskt ganska snygg."

Bill: "Jag är för närvarande i Los Angeles för att vi producerar ett album och jag har bott här ett bra tag nu. Självklart hade jag stora förhoppningar på denna dag med 14 vackra tjejer och man är ganska glad att man fick ta en paus från studion för det."

Heidi Klum: "Jag gillar din nya stil, förresten."
Bill: "Tack så mycket!"
Heidi Klum: "Den är cool!"
Bill: "Tack! Jag har också..."
Heidi Klum: "Jag behöver också en ny stil."
Bill: "Jag behöver också en ny... Jag måste färga mitt hår efter ett tag. Jag är faktiskt... Jag var... Förra veckan var jag fortfarande blond, nu är jag gråhårig."
Heidi Klum: "Jag tycker det är coolt. Det passar dig."
Bill: "Jag gör så ganska ofta... Jag färgar det ganska ofta... Jag måste göra något nytt konstant."

Och vem skulle vara bättre på att visa tjejerna vad de ska göra idag än en erkänd popstjärna?

*Bill stagediving*
Heidi Klum: "Du vill göra stagediving."
Bill: "Stagediving! Det stämmer bra. Tja, jag måste faktiskt erkänna att jag inte har gjort det så mycket som man kanske tror. Hur som helst, det viktigaste är att ha tillit. Man hoppar bara och inget kommer att hända en. Ha så kul..."
Heidi Klum: "Och man måste se cool ut medan man gör det."

Heidi Klum: "En stor utmaning för tjejerna med denna fotografering är att de måste ha tillit. Eller hur? Det är en publik de ska slänga sig över och glida på. Den andra grejen är att det ska kännas som om de är rockstjärnor. Alltså de måste göra en cool pose. De måste tuffa till sig lite för en gång skull. Så det är mycket för dem att hålla reda på."

Heidi Klum: "Kaisa?"
Kaisa: "Ja?"
Heidi Klum: "Är du nervös nu när du står bredvid Bill?"
Kaisa: "Ja, lite grann."
Bill: "Lite kanske." *skrattar*

Kaisa: "Det var det mest pinsammaste som jag någonsin har gjort, eller hur? *skrattar* Jag hoppades bara att han aldrig får reda på det och aldrig ser det." [uppträdandet hon gjorde med TH tidigare]

Bill: "Jag är också nervös." *skrattar*
Kaisa: "Men det börjar bli spännande. Allt är bra."
Heidi Klum: "Det börjar bli spännande!"
Kaisa: "Jaaa!"
Heidi Klum: "Det är det vi vill se. Speciellt när man rockar loss."
Kaisa: "Rockar loss, ja. Jag kan också hoppa så här, va? *poserar*
Heidi Klum: "Ja, och hoppa inte direkt utan gör något på plats direkt. Okej?"
Kaisa: "Ja."

[...]
*Kaisa stagediving*
Bill: "Wow. Ja."
Heidi Klum: "Ja, coolt!"
[...]
Heidi Klum: "Hon gjorde det väldigt sexigt."
Bill: "Väldigt bra gjort, ja."
Heidi Klum: "*tummen upp* Det gjorde du bra, Kaisa!"
[...]
Sara: "*jublar* Häftigt! Vad häftigt! Vad händer? *till publiken* Pratar ni alla tyska? Inte?"
*Heidi och Bill skrattar, publiken jublar*
Heidi Klum: "Vi har flygit in alla från Tyskland idag endast för dig."
*Bill skrattar*
Sara: "*skakar hand med publiken och presenterar sig själv.* Hej, Sara!"
Bill: "Hon är så söt."
[...]
Heidi Klum: "Vart är musiken?"
*Sara mer stagediving*
Bill: "Hon underhållde mig verkligen. Hon var veeerkligen... *skrattar* Underhållande. Hon väckte mig snabbt igen. Och jag tror det blev många bra bilder. Tja, jag tyckte hon gjorde ett bra jobb."

Inga: "Tja, skinnbyxorna är grymma. Typ, knallröda. Och tröjan är min. Det är roligt. *skrattar*
Bill: "Ska vi hoppa tillsammans?"
Inga: "Jaaa!"

Inga: "Jag var ett Tokio Hotel fan förut och han var oerhört cool. Typ, "Ja, vi kan hoppa tillsammans".

*Bill och Inga stagediving*
[...]
Melek: "Jag tänkte inte heller på hurvida jag skulle göra illa någon. Tvärtom faktiskt. Jag tror till och med att jag petade någon i ögat."
Heidi Klum: "Du ser ut som en rockstjärna. Visa nu också att du kan vara en."
Bill: "Super."

Jasmin: "Tja, jag tycker faktiskt att Bill ser ganska bra ut."

Heidi Klum: "Yeah!"
Bill: "Det där gick bra."
Heidi Klum: "Det gjorde du bra, Luisa. Det blev bra. Bilden blev jättecool."
[...]
Thomas Hayo: "*hälsar på Bill* Allt klart? Trevligt att träffas."
Bill: "Ja."
[...]
Heidi Klum: "Från början avslöjade Diana att hon inte gillade sin outfit. Och när hon fortsatte att säga det gång på gång, gav någon henne en annan outfit. Jag måste faktiskt säga att det var en specialbehandling... Det är inget jag gillar."
Heidi Klum: "Gillar du din outfit?"
Diana: "Ja."
Heidi Klum: "Man får dock inte alltid vilja vad man ska ha på sig, eller hur?"
Diana: "Ska jag byta om igen?"
Heidi Klum: "Nej."
Diana: "Okej."
Bill: "Men när du ändå har på dig röda byxor skulle du nästan kunna slå sönder den röda gitarren som står där borta."
Heidi Klum: "Ja, bra idé."
Diana: "Den här gitarren?"
Heidi Klum: "Ja..."
Diana: "Ska jag ha sönder den?"
Bill: "Ja."
[...]
Bill: "Jag tycker inte att hon gjorde ett alltför dåligt jobb eller så, men hon är definivt ganska divig. Alltså det var ganska komplicerat när det gällde hennes outfit. Jag vet inte... Hur lätt blir det med henne i framtiden och ehm, hon var lite spänd."

*Shawny kliver ut på scenen och börjar sjunga*

Bill: "Du kommer definitivt att bli en sångare om det inte går så bra i Germany's Next Top Model här. En väldigt stor en."
Shawny: "Okej! Tack."
Bill: "Jag tycker du sjöng bra."
[...]
Bill: "Du har gjort ett bra jobb. Super!"

Bill: "Det var definitivt roligt. Alltså det var bra och jag tycker alla tjejerna gjorde ett bra jobb. Jag trodde att en eller två kanske skulle känna lite panik eller så men ehm... Tja, men de var alla väldigt, väldigt avslappnade när de var med och de behövde faktiskt inte så mycket stöd från mig tycker jag."

Bill: "Jag tycker hon är ganska sexig."

Bill: "Vill du hoppa tillsammans med mig? Jag skulle vilja hoppa med dig."
[...]


Engelsk översättning: THUKST. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.


Far East Movement gratulerar Tokio Hotel till MMM 2012 vinsten


Link.
---
Kev Nish: "Ett stort grattis till Tokio Hotel, Bill Kaulitz och gänget! Om ni dör imorgon så vann ni åtminstone idag! *skrattar*"


Livestream för Germany's Next Top Model ikväll

Ikväll från och med kl 20:15 på PRO7 visas avsnittet då Bill var med på en fotografering på Germany's Next Top Model, och eftersom inte alla har den kanalen så fungerar det även att se det via livestream online (om man inte orkar vänta på att hela avsnittet hamnar på Youtube eller någon annan sida): Livestream #1 och Livestream #2.


MTV Musical March Madness: Tackvideo!


Link.


Tokio Hotel @ Facebook (och Twitter) - 4/4 2012

Tidigare idag på Facebook skrev Tokio Hotel:

"MTV MMM 2012 - Oavsett om vi vinner det här eller inte, har ni ändå gjort oss till mästare!"

..men sedan, som sagt, vann dem. Och då skrev dem så här på Facebook:

"TACK SÅ MYCKET, det var ni som gjorde det här!!!!! TOKIO HOTEL VINNER MTV'S MUSICAL MARCH MADNESS"

..och så här såg det ut på Trending Topics världen över på Twitter för en liten stund sedan:

MTV Musical March Madness 2012: Tokio Hotel vann!!!!!


Tokio Hotel vinner MTV's Musical March Madness 2012

Tokio Hotel har äntligen tagit sig till bergstoppen. De eviga Musical March Madness' brudtärnorna krossade Green Day i tisdagskvällens mästerskaps finalmatch och tog därmed hem sin första titel någonsin.

[...] Nu när titeln är deras, kom gärna tillbaka hit imorgon för att kolla in ett exklusivt meddelande från Tokio Hotel där de tackar fansen som förde dem till seger!

Efter en fram-och-tillbaka kamp med uppemot 5 miljoner röster kom TH tillbaka sent i spelet från de försvarande mästarna Green Day, som sedan motstod ett slutligt race - Billie Joe Armstrong & Co. gav inte upp utan en fight - för att ta hem mästerskapet.

På så sätt tog de igen två års turneringspina; Tokio Hotel har, trots allt, kommit retsamt nära mästerskapet tidigare. De förlorade mot Coheed & Cambria i kvartsfinalen 2010 och blev utklassade av Paramore i åttondelsfinalen förra året. Men inför MMM år 2012 verkade de fast beslutna att vinna allt; de slog ut Arcade Fire, Muse och F*cked Up samt sina fiender sedan tidigare, Coheed & Cambria, i åttondelsfinalen och Evanescence i kvartsfinalen.

Och nu, mycket glädje till deras globala fanbas; de är det första internationella band att bära Musical March kronan. Grattis till dem och deras lojala Aliens - de tog sig an alla utmanare och regerar nu supreme. MMM-trofén blir ingraverad just i denna stund, och vi kommer till och med att betala för att skicka den hela vägen till Tyskland.

[...] Njut av titeln, Tokio Hotel. Den är mycket välförtjänt. Och gör er redo, för det är mindre än 12 månader kvar till Musical March Madness 2013, och vi alla väntar på att se ifall ni blir det första band att stå som mästare två gånger i rad. Känn ingen press eller något.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Heidi Klum och Bill Kaulitz - 10/2 2012


Det finns flera bilder men sidan jag brukar ladda upp på krånglar lite just nu (de håller på med någon uppdatering eller så). Men så fort det har fixat sig så lägger jag upp dem. Så länge kan ni ju se dem HÄR. :)


Pro7 Taff: Germany's Next Top Model (3/4 2012)


Link.


BTK App - Alien Wall #99


Bild #1 - Tom: "MMM Finalen. Tack så mycket! Ni gör oss så stolta! Tack för allt erat stöd... Rocka finalen! Ni är fantastiska!" Fan (@Irina94): "Vart firade Georg sin födelsedag, i Los Angeles eller i Tyskland?" Tom: "@Irina94: Han firade i Tyskland! Vi kunde inte vara med honom då men vi ska fira honom när Gustav och Georg kommer till Los Angeles igen! ;-)" Fan (@MariaLove): "Hur mår du idag, Bill?" Bill: "@MariaLove: Bara bra, tackar som frågar! ...Men jag gillar fortfarande inte måndagar! Det är den värsta dagen på hela veckan tycker jag :-)"
Bild #2 - Bill: "Hunter S. Thompson: Musikbranschen är en grym och ett ytligt pengar-dike, en lång plastig hall där tjuvar och hallickar springer fritt, och bra människor dör som hundar. Det finns också en negativ sida." Fan (@Co.): "Är det du och Tom som gör albumet helt själva?" Bill: "@Co.: Nej... Vi har flera andra involverade. Vi jobbar tillsammans med vårat producentteam och skriver låtar med några nya.. Men det är mycket som måste göras för Tom och mig eftersom vi producerar, skriver och spelar in albumet..." Fan (@Chantel): "Jag är ny på appen :) Äntligen hade jag en bra mobil att ladda ner den." Fan (@Adelya): "Bill, är du i studion nu? Hur mår du? [...]"
Bild #3 - Bill: "@Chantel: Välkommen... Kul att du är här. Hoppas du gillar appen! Ha så kul.." Bill: "@Adelya: Bara bra, tack! Vi är mitt uppe i att skriva låtar... Det har gått jättebra än så länge :-)" Fan (@Battipentole): "Var ni i Milano igår? Min kompis såg någon som såg ut som er! Haha (:" Tom: "@Battipentole: Inte vad jag vet :-) Vi är i Los Angeles just nu... Men jag längtar efter att åka tillbaka till Italien!!!"
Bild #4 - Tom: "Vad roligt! Kanadagåsen's hämnd!" (video) Fan (@Polona): "Vad skulle du göra i en sån situation? Vara lugn eller börja springa?" Tom: "@Polona: Jag skulle nog försöka gosa med kanadagåsen... Den är så söt!!! :-)" Fan (@Agrath): "Har du redan en favoritlåt från det nya albumet? :-D" Tom: "@Agrath: Det är lite för tidigt för den frågan för vi är inte färdiga än... Jag älskar alltid de sista låtarna vi skrev ;-) Lite farlig sådär!!!"
Bild #5 - Bill: "Cool butik... Kolla in den här häftiga butiken nära Los Angeles!" Fan (@Anto): "[...] Jag älskar verkligen appen... Den får mig att känna mig nära er, och det är härligt ;-) [...]" Bill: "@Anto: Tack. Kul att du gillar appen... Vi tycker verkligen det är kul att ha kontakt så här med er!" Fan (@AlyssaMagana): "Jag ser fram emot när ni ger er ut på turné! Det blir min första konsert någonsin." Tom: "@AlyssaMagana: Jag ser också fram emot det! Synd att du missade förra turnén! Vi gjorde grymma konserter... Men vi kommer definitivt att ha roligt på nästa turné också!!!"

[Bild.de]: Tokio Hotel-sångaren med på "Germany's Next Top Model"


Bill Kaulitz: TV comeback med Heidi Klum

De gråa jeansen hänger runt hans smala ben. Håret är blekt grått. Hårt sminkad i ansiktet. Ja, det är faktiskt Bill Kaulitz (22) från Tokio Hotel - på "Germany's Next Top Model".

Det är världsstjärnan från Magdeburg's första offentliga livstecken på nästan två år! Det är en sensation för de besvikna fansen!

Bill och hans tvillingbror Tom ("Durch den Monsun") drog sig helt och hållet tillbaka från rampljuset sommaren 2010, lade karriären på hyllan och flyttade från Hamburg till Los Angeles. Bill åker tillbaka till Tyskland för en kväll på grund av Heidi Klum - torsdag, PRO7 kl 20:15.

Det var supermodellens idé att få Bill framför kameran:
"Det var jag som ringde honom!" Och frestade honom med vackra tjejer... Och vad är det Tokio-Bill gör? Han övade med modellerna att hoppa av scenen som en rockstjärna och att "bada i fansen", även kallat "stagediving".

Kaulitz tyckte det var jättekul:
"Självklart hade jag stora förhoppningar på denna dag med 14 vackra tjejer... Man är ganska glad att man tog en paus för något sånt här!" Ta en paus från pausen? Bill förklarar: "Jag är i Los Angeles för att vi producerar ett nytt album." Enligt informationen som BILD har tagit del av är det fortfarande oklart när eller om albumet kommer att släppas.

Tokio-Bill skaffade en helt ny stil för sitt nya liv. Varför?
Bill: "Jag måste färga mitt hår efter ett tag. Förra veckan var jag fortfarande blond, nu är jag gråhårig. Jag måste göra något nytt konsant."
Engelsk översättning: THUKST. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

MTV Musical March Madness 2012 - Vote for TH! Final!


MTV Musical March Madness 2012

Det är tillbaka! MTV's tredje årliga Musical March Madness startar idag (12 mars), och ställer 64 band mot varandra i en kamp på liv och död (OK, ingen dör på riktigt, men vi kör på det). Och som tidigare år, avgör dina röster vem som tar sig vidare - och som i slutändan kommer hissa guldtrofén när turneringen avslutas den 3 april. [...]

Tokio Hotel vann den femte ronden mot Evanescence. Nu står de mot Green Day i finalen! MTV har även ändrat röstsystemet lite grann; de har dolt ställningsresultatet för oss (vi kan inte längre se vilka som leder efter att vi har röstat) samt efter att man har röstat så uppdateras sidan automatiskt så man kan rösta igen.

Vi kan rösta fram till onsdag morgon kl 06.00 svensk/centraleuropeisk tid.

> Rösta här - Vote here <

(restaurang Benihana) Los Angeles, California - 1/4 2012


Bild: Enric_1989.


Coachella Festival. Indio, California - 2011


Andreas, Bill, Tom och Ria.


BTK App - Alien Wall #98


Bild #1 - Tom: "Fin söndag. Tänkte sola lite! Vad gör ni denna söndag?" Fan (@Justine C): "Tja, i Los Angeles är det fortfarande 1 april så ni kan gärna få önska mig grattis på födelsedagen om ni vill. ^^ Jag firade den idag med min familj och nästa vecka med vännerna. I sommar... Las Vegas!!! Jag måste ju åka dit eftersom jag äntligen är 21." Tom: "@Justine C): "Grattis på födelsedagen!!! Hoppas du hade kul med din familj! Du borde absolut åka till Vegas! Nu när du är 21 kommer du ha jättekul!" Fan (@Violet): "Ska ni till stranden idag? :-)" Bill: "@Violet: Vi var vid poolen ett tag. Gör oss redo för gymmet nu..." Fan (@Aleena): "Har ni provat att surfa något? [...]" Tom: "@Aleena: Inte än!!! Men det vill jag verkligen... Jag behöver en bra lärare, fint väder och måste glömma bort hajarna ;-) Men jag ska definitivt prova!!!"
Bild #2 - Bill: "As I began to love myself... Charlie Chaplin på sin 70 födelsedag..." (video)
Bild #3 - Bill: "Tillbaka från middagen. Tom och jag kom precis hem från en middag med några vänner. Vi hade jättetrevligt och åt god mat! Kolla in kocken..." (kolla i kommentarer 8D PS, de åt på restaurangen Benihana i Los Angeles).

BTK App - Alien Wall #97


Bild #1 - Tom: "Påminner mig om min lilla pojk! När pappan kommer hem från 8 månader i Afghanistan blir den här hunden så glad att han inte vet vart han ska ta vägen. Vi har aldrig sett ett djur som blir SÅ HÄR glad - så gulligt!" (video) Fan (@Melanie Oebel): "Jag älskar hundar, men allra mest dalmatiner :-) Är det någon hundras som du gillar mest, Tom? :-)" Tom: "@Melanie Oebel: En av våra vänner har en dalmatin! Vackra hundar!!! Men jag älskar tyska korthåriga pointer!" Fan (@Scarlett O): "Vilken rekommenderar ni, The Hunger Games eller 21 Jump Street?" Bill: "@Scarlett O: Jag skulle säga 21 Jump Street... Den var jätterolig..."
Bild #2 - Bill: "Apelsinjuice. Vilken ska jag ta...?" Fan (@AliciaRose): "Herregud. Hur många olika sorter är det? Med fruktkött eller utan fruktkött?"
Bild #3 - Bill: "@AliciaRose: Utan fruktkött!!!!"

Uppdateringar om Bill och Far East Movements samarbete #3


"Nästa vecka kommer vi att ge ut en förhandslyssning på en ny låt.. Möjligtvis samarbetet med Bill Kaulitz.. Bara en förhandslyssning."

Denna screen kommer ifrån chatten på Cherrytree Records igår.

RSS 2.0