BTK App - Alien Wall #115


Bild #1 - Tom: "Vilka vill ha en kaffe?" Fan (@Ewigkeit): "Bill, är inte du rädd att Tom skulle stjäla showen från dig ifall han skulle sjunga? Jag tycker faktiskt att han sjunger riktigt bra xD" Bill: "@Ewigkeit: ..haha... Jag tycker det skulle vara roligt att se honom sjunga en hel låt. Den idén gillar jag! ...men han är för blyg för det!" Fan (@Ju): "[...] Det ser ut som en scen ur en dålig skräckfilm. En kille med en bil och ett gammal fik... Har du sett filmen 'Legion'?? Det ser ut som den." Tom: "@Ju: Ja, den känner jag till! Du har rätt! Det ser precis ut som platsen i den filmen! Läskigt!" Fan (@Yanamiracle): "[...] Vilket kaffe föredrar du?" Tom: "@Yanamiracle: Jag älskar kaffe! Jag tar alltid en hasselnötslatte! Den är bäst!" Bill: "@Jabeen: Åh.....!!! Jag älskar din E.T. :-)"
Bild #2 - Bill: "Hundsaker. Har precis varit och handlat lite hundsaker. De där är verkligen hungriga :-)" (ta en titt i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Selena_Azeneth): "Bill, en av mina killkompisar är kär i mig och vet hur mycket jag älskar dig. En gång sa han: 'blunda, låt oss låtsas att jag är Bill så kysser vi varandra', och jag blev helt chockad när han sa så. o_0 Och brast ut i gapskratt... Efter ett tag började han också skratta, men det var verkligen så oförväntat och random. Hahaha x)"
Bild #3 - Fan (@Karla Heredia): "Idag fyller jag år! [...]"
Bild #4 - Tom: "@Karla Heredia: Grattis på födelsedagen! Önskar dig allt gott!!! Har du haft någon fest? Hoppas du har haft mysigt med dina nära och kära!" Bill: "@Selena_Azeneth: ...hahaha.. Vilken rolig berättelse :-) Gillar du honom? ...han verkar vara en väldigt rolig kille :-)"

Kommentarer
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Bild på Tom när de handlar hundsaker: http://www.iimmgg.com/image/1307fb9bbfbcfd92aa74006ce2051545

2012-04-24 @ 16:58:45
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0