RTL Exclusiv Weekend - 28/2 2010


"Jag äcklas av groupie-sex och jag är rädd för att bli attackerad." Med det häpnandsväckande utlåtande överraskade Bill Kaulitz med denna vecka. Frontmannen i det internationellt framgångsrika bandet Tokio Hotel. De gjorde ett stopp i Oberhausen på deras närvarande turné. Tusentals skrikande fans, rent exceptionella omständigheter. Men vad är priset killarna faktiskt måste betala för deras enorma framgång?!

Hur ofta har Bill Kaulitz sex?
Bill:
Jag har inte haft en tjej i mitt rum på de senaste åren.

Hur är det att vara rädd för attacker hela tiden?
Tom:
Det är något som vi inte kan leva utan längre eller hur skulle det vara ifall det inte fanns någon som hatade en längre.

Och hur hanterar killarna att inte gå någonstans längre utan att bli sedda eller med livvakter?
Bill:
Man måste tänka på ifall man är villig att leva ett liv som detta, och det är vi.

Vi träffade Tokio Hotel och vi fick väldigt ärliga svar till väldigt privata frågor. På fredagskvällen var det mer än 1000 fans som väntade inne i Arena Oberhausen på deras begärsobjekt, Bill Kaulitz. En glänsande blanding av krigare, ängel och utomjording. Helt klart inget från denna värld. Några få danssteg räcker för att sätta passorna i trans. När han sen också sjunger från den stora kärleken, kan man inte höra något annat än skrik. Ödets ironi, Bill sjunger om något som han själv inte upplever längre. Att bli kär, att skaffa en flickvän. Det existerar inte längre för honom pga den globala framgången. Senast han var kär var när han var 14 år, för 6 år sedan. Han vill inte trösta sig med snabbt sex.

Bill: Jag har inte haft en tjej i mitt rum på de senaste åren. Jag skulle verkligen vilja bli kär och tillbringa tid tillsammans med denna person så den personen kan komma in mellan mina egna fyra väggar eller in i turnébussen... Vad? [Tom skrattar]
Tom: Inget, inget.
Bill: ..för att jag skulle kunna blo kär. Därför kommer att ha sex med någon som står i första raden på en konsert inte på fråga.
Tom: Men det går för mig, så var inte ledsna.

Tvillingbrodern Tom hanterar tydligen saker annorlunda. Tjejerna är mer intresserade i popstjärnan Tom i Tokio Hotel än personen i fråga.
Tom:
Om man bara vill ha kul så spelar det ingen roll ifall hon gillar en som person, vilket hon inte kan eftersom hon inte känner dig eller ifall hon bara vet vem man är från TV. Just nu så bryr jag mig inte. Det är bara fysiskt och det är något som du [till Bill] inte förstår.
Bill: Ja.

Hoppet om kärlek är inte det enda som det framgångsrika bandet offrar för begäran. På grund av hemska upplevelser fruktar Bill för sitt liv. Hans livvakter har redan fått dra bort folk ifrån röda mattan som låtsas vara fans men var beväpnade med knivar.

Bill: Det med kniven hände redan i början av våran karriär. Jag var 16 eller nåt. Det har gått 4 år och man lär sig leva med sånt här.

Bill känner sig bara trygg om han stänger sig undan helt. Klädrepetition i början av denna vecka. Med han är hans bandkollegor och designar-tvillingarna Dsqared2 som skapade de rymdliknande kläderna.
Bill:
Jag tror det var i Los Angeles eller nåt där det var ett fan som sprang upp på scen och försökte dra ner Tom ner i publiken. Och andra saker under galor på röda mattan eller andra TV framträdanden.

Ett fransk flickgäng förföljde sina idoler i flera månader förra året. På en bensinmack gick det över styr. Flickorna retade och ofredade Tom. Han tappade kontrollen och slog till. Denna vecka kom ett utlåtande - Tom behöver bara betala 1000 Euro och be om ursäkt. Brottmålet lades ner. Att bli förföljd, det kan hända alla kändisar men Tokio Hotel säger att de alltid hade fler fiender än andra, redan i skolan.

Tom: Det är något som vi inte kan leva utan längre eller hur skulle det vara ifall det inte fanns någon som hatade en längre. Vi kanske behöver det. Självklart finns det alltid en risk.

Deras image i Tyskland som "oseriöst-tonårsband" går Bill på nerverna.
Bill:
Det gjordes en undersökning på gatan där de spelade några låtar från det nya albumet och människorna älskade det och när de blev informerade att det var Tokio Hotel så sa dem att det inte var så bra.

De händer inte dem utomlands. Efter de två konserterna i Tyskland bär det av till Moskva, Madrid, Rom och Paris. Tokio Hotel har nått en vinkel av popularitet genom deras globala framgång som är ganska ovanligt för tyska musiker. Men pga det lever de också ett liv som är långt ifrån normalt. Att gå ut för en kaffe eller att shoppa, är helt ofattbart för Bill.

Bill: Kanske på kvällen, när de stänger butikerna. Det har hänt ibland. Vi går på bio ibland och då går vi efter att de sista har visats.
Alltid med vakter?
Bill:
En, men ibland fler. Det är alltid någon med oss. Jag går aldrig ut på gatorna utan att ha någon med mig.
Är berömmelsen, framgången och pengarna verkligen värt det?
Bill:
Man måste vara villig att ge upp saker. Man kan inte få allt. Man kan inte ha ett privatliv, man kan inte ha en flickvän. Det är bara hur det är. Man måste acceptera det och sedan leva med det. Man måste ge allt eller släppa det.

Bill och Tom är bara 20 år gamla. De har varit i industrin i 10 år, kändisar sedan 5 år tillbaka och idag är de världsstjärnor. Deras liv är unikt, positivt som negativt. Inga materiella bekymmer, mijoner fans som avgudar dem. I gengäld stunder där man måste frukta sitt liv. Ett högt pris.

Idag tillät Tokio Hotel oss att filma deras inre liv och vi fick intrycket att, åtminstone för tillfället, de betalar detta höga pris frivilligt.
Tack till Dynpf @ THA för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

[Kurier.at] - Tokio Hotel: Gamla män?


Tokio Hotel: Gamla män?
Tokio Hotel är just nu på Europa turnén "Welcome To Humanoid City", där de presenterar sitt tredje album. Där bandet svärmas och eftersträvas av fans dagligen. Georg Listing är den enda bandmedlemmen som inte är singel längre. I en intervju med den tyska nyhetsbyrån DPA pratar de fyra musikerna om att gifta sig, privatliv och titeln som tonåring.

Alla bandmedlemmarna är i tidiga 20-års åldern, vill ni inte slippa titeln som "tonårsband"?
Bill Kaulitz:
Vi vill faktiskt ha tillbaka den eftersom nu kommer vi in i en ålder där det är smickrande att bli kallad "tonåring". Vi har inga problem med det alls, det är inte kränkande.

Hur kommer Tokio Hotel låta om 10 år?
Tom Kaulitz:
Det får du se då. Vi kommer att gå in i studion och göra vad vi vill göra. Medan vi skriver låtar för det nya albumet, ser man i vilken riktning det går. Om 10 år kommer processen att bli ganska lik som den är nu.

Vem blir den första bandmedlemmen att gifta dig?
Bill Kaulitz:
Jag vet inte ifall någon vill gifta sig, Georg...
Georg Listing: Om 10 år? Det kan jag inte uppskatta.
Tom Kaulitz: För att vara ärlig, ja, om 10 år så är jag säkert den av oss som är gift.

Fansen följer vaje steg ni tar. När börjar det bli irriterande?
Tom Kaulitz:
När vi är på turné är det snarare häftigt att folk följer efter en. Och, när man besöker andra länder och blir välkomnad av så mycket fans som möjligt - är det bara härligt. Det blir irriterande när man försöker vara privat men eftersom det inte händer så ofta, kanske 40 dagar om året.

Skulle ni vilja byta ut någon del av eran framgång mot mer privatliv?
Bill Kaulitz:
Självklart, när det blir möjligt skulle jag göra det på en gång. Men när man vill bli framgångsrik och leda ett sådant liv som vi känner till, måste man offra något.

Framtidsplaner: Modellande och design

Har ni tänkt på att skaffa en klassisk utbildning som en lärlingsplats eller plugga efter examen?
Bill Kaulitz:
Nej, det har aldrig varit något för oss. Examen var också helt frivillig. Vi gjorde det faktiskt bara för oss själva eftersom Tom och jag är typiska perfektionister när det kommer till detta. Vi ville åtminstone få ett diplom.

Bill, du var modell på modeveckan i Milano. Kommer fansen att få se dig mer på catwalken nu?
Bill Kaulitz:
Jag kan tänka mig att göra det mer ofta, och att designa min egna kollektion eftersom det är något som gör mig glad.
Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Blandade frågor & svar från kommentarerna ~1


Här kommer lite frågor som jag har fått i kommentarer vartefter, och svaren på dem. Blandat, privata frågor
och Tokio Hotel frågor. Kommer att fylla på listan när jag har mer tid att svara, men här har ni lite av det iallafall:


Hi! I'm coming from Lativa to Stockholm and I'm abit worried about the Swedish fans. Are you/they calm?
-
Hello! :) Tbh, I don't think that's anything to do with the country you're from. All fans are crazy sometimes, it depends on the situation and besides, this is a concert - it gets crazy on concerts. Though I don't think you've to be worried about getting in fights etc with the fans. If you're cool, they're. I haven't heard any talk about the Swedish fans being crazy, jumping on other fans and starting fights in other countries so that's the reason why I think we're pretty calm here. But as I said, on the concert it could be different just because it's a concert but I don't think you've to be worried about the fans outside or so. No worries! :D

Kommer det fans från andra länder på konserterna i Sverige?
-
Ja. Det kommer fans (och stalkers) från Kanada, Frankrike, Tyskland, Belgien, Finland osv. Dock vet jag att flest fans (och stalkers) kommer på konserten i Sthlm och några få fans från andra länder på konserten i GBG.

Man får ju inte ha kamera med sig, så vad är bästa stället att gömma den på?
-
Digitalkamera brukar alltid funka men inte systemkamera. Jag tror nog att man kan komma in med digitalkamera i handen, fast är man tveksam är det väl alltid bäst att gömma den och vi tjejer har fler ställen att gömma den på än killar så det gäller bara att använda fantasin! 8D

Om man ser dig i kön i Stockholm, visst är det okej att hälsa på dig då?
-
Självklart. Det är bara att komma fram och tjena! ;)

If I wanna send you my pictures and videos from concerts, where do I send them?
-
kaulitzandthegs@live.se.

Har du setlistan för turnén? Vilka låtar spelar de i Sverige?
-
Jag har en känsla av att de kommer att spela den engelska setlistan i Sverige, men självklart kan de ju dela upp det så de spelar den tyska i Sthlm och den engelska i GBG till exempel.

Tyska:
01. - Komm
02. - Menschen Suchen Menschen
03. - Ich Brech Aus
04. - Kampf Der Liebe
05. - Lass Uns Laufen
06. - Hey You
07. - Alien (tyska)
08. - Übers Ende Der Welt
09. - Humanoid - Akustisk (tyska)
10. - Geisterfahrer - Akustisk
11. - Dogs Unleashed
12. - Träumer
13. - In Your Shadow (I Can Shine)
14. - Automatisch
15. - Screamin'
16. - Sonnensystem
17. - Zoom
18. - Durch Den Monsun
19. - Für Immer Jetzt

Engelska:
01. - Noise
02. - Human Connect To Human
03. - Break Away
04. - Pain Of Love
05. - World Behind My Wall
06. - Hey You
07. - Alien (engelska)
08. - Ready, Set, Go!
09. - Humanoid - Akustisk (tyska)
10. - Phantomrider - Akustisk
11. - Dogs Unleashed
12. - Love & Death
13. - In Your Shadow (I Can Shine)
14. - Automatic
15. - Screamin'
16. - Darkside Of The Sun
17. - Zoom Into Me
18. - Monsoon
19. - Forever Now

Vad anser du om hela Tomelle grejen? PR eller inte PR?
-
PR utan tvekan. Tre saker att punktera är att 1) Eftersom att Tom angångs vara en kvinnomisshandlare (eller ja, han slog ju faktiskt en kvinna så.. ;) så ville man visa att han minsann kan vara en snäll kille, en gentleman. Och, som de flesta fans räknade ut redan för flera år sedan, så är inte Tom den player som hans image säger, (imo borde de faktiskt ha gett Bill den rollen men det är ju whatever nu ;p), så ville man visa att han "är" det, en player alltså. Tom är jätteblyg bland tjejer, han rodnar lätt och dessutom finns det inga bevis på att han har varit med någon förutom Renta Date XD (bara en del av er kommer att förstå det där, haha). 2) Flipsyde låg i ute-listan hos Cherrytree och behövde ett sätt att bli mer populära, sätta fart på albumförsäljningen liksom. I Tyskland hade de dessutom precis släppt sitt nya album när Tomelle's dejt i Hamburg var så varför inte dra nytta av ett av Tysklands mest popluära band? Flipsyde floppade iallafall några månader senare, fick inte vara kvar hos Cherrytree och splittrades som band (det sistnämnda spreds snabbare än tvillingarnas årliga semesterbilder på Twitter av alla TH fans XD). Chantelle behövde en kick på sin solokarriär, och fick tyvärr det. 3) Jag har också en liten känsla av att de ville testa fansen med detta, hur det skulle kunna se ut ifall de hade en flickvän. Reaktionerna blev ju blandade (tackvare Chantelles okunnighet om TH fans och Martins arrogans - hennes egna också för den delen) och killarna lärde sig nog ett och annat med att presentera sin framtida partner pga detta. Dessutom gav en PR expert sitt utlåtande om detta och kom fram till samma sak: Inget annat än PR. Sen ska vi väl inte börja snacka om allt Chantelle berättade typ 2 veckor innan det hände på Twitter heller.. -_-' Man kände sig lätt väldigt underskattad av både bandet och deras management eftersom Flipsyde uppenbarligen behövde hjälp, Tom erbjöd sig att hjälpa till och det enda de faktiskt hade behövt göra var att be oss, säga till att vi kunde sprida runt lite om deras album och sånt så de skulle få lite reklam men nej, de tog oss för 5 åringar som kunde manipuleras lätt istället! Förstår ni vad jag menar? Vi är ju ändå deras fans, det är sånt här vi ska göra men de ville inte be oss om hjälp utan istället koka ihop en ful soppa av det hela. 8D

Tror du att Tom gillar fotboll?
-
Ärligt talat så tror jag faktiskt det och jag vet också att jag inte är ensam som tror det, även om han säger att han inte gör det (gäller alla sporter). Men vem vet, det kanske bara är ett önsketänkande. XD Det är ju inte direkt så att vi känner killarna personligen, hehe.

Brukar du titta på MTV? Isåfall på vad?
-
Ja, det har jag gjort i mer än halva mitt liv. XD Minns då det bara fanns en MTV kanal, inte flera för olika länder alltså. Det var tider det! 8D Jag brukar titta på musikprogrammen, M is for Music och sånt ni vet. Sen också på The Hills, The City...

Chips eller godis?
-
Godis.

Öl eller dricka?
-
Dricka. Öl både smakar och luktar skit!

Fotboll eller handboll?
-
Fotboll.

Har du tittat nåt på Vinter OS i Kanada?
-
Ja, det har jag faktiskt. Och flera medaljer till Sverige, alltid lika trevligt! ;p

Ska du titta på El Clássico mellan FC Barcelona och Real Madrid? Vem vinner?
-
Självklart. Barca! ;)

Vilken är den hemskaste bilden du har sett?
-
Det var när jag tittade på TV för ett par år sedan. Jag zappade igenom kanalerna och fastnade på något program där fotografer blev intervjuade om sina bilder de hade tagit och vunnit årets pris för. En kvinna hade varit någonstans i Afrika och tagit tre bilder på en bit av en tonårspojkes ansikte och två gerillasoldater, någon form av soldater var dem iallafall, som spred skräck i byn där dem var. Hur som helst så gick de två med varsitt gevär, en cigg i munnen och skrattade. Tonårspojken då? Jo, det var hans huvud de gick och sparkade på. Pojken hade blivit misshandlad/torterad innan han fick sitt huvud avhugget då han var mer eller mindre blåslagen i ansiktet. Än idag ser jag denna pojkes ansikte framför mig. Han hade slutna ögon och en halvt öppen mun. De två soldaterna gick och skratta medan de sparkade omkring på hans huvud ute på gatan som om det vore en fotboll. Totalt iskalla. Denna kvinnliga fotograf minns jag inte namnet på men jag tror nog inte att det gör något eftersom dessa bilder verkligen har ärrat min näthinna. O_O

Vad tycker du om att en del fans får förmåner?
-
Först och främst borde bara de som verkligen förtjänar det, få det. Men jag är ganska säker på att vi alla tycker så, eller? ;) De som gör något som involverar TH (och andra band/artiser också för den delen), som har en fanclub till exempel och verkligen spenderar tid med det, är de som borde få förmåner. Inga andra.

This or that:
Durch den Monsun - Monsoon
Lass uns Laufen - World Behind My Wall
1000 Meere - 1000 Oceans
Spring Nicht - Don't Jump
An Deiner Seite - By Your Side
Schrei - Scream
Hunde - Dogs Unleashed
Für Immer Jetzt - Forever Now

Übers Ende der Welt - Ready, Set, Go!
Rette Mich - Rescue Me
Wo sind Eure Hände - Raise Your Hands
Geisterfahrer - Phantomrider
Zoom - Zoom into me
Menschen Suchen Menschen
- Human Connect To Human
Automatic - Automatisch
Kampf Der Liebe - Pain of Love
Humanoid (DE)
- Humanoid (ENG)

..på tal om "Humanoid" (den engelska): Ända sen den låten kom ut (läckte ut) så hör jag alltid "Kumanoit" och inte "Humanoid". Är det bara jag som alltid har hört det? Helt seriöst, så fort jag lyssnade på låten för första gången så tänkte jag för mig själv "Vadå, Kumanoit?" XD Så ja, det kan ju ha lite med det att göra att jag föredrar den tyska framför den engelska när det kommer till den låten - och damn, Bills uttal av "Humanoid" på tyska är ju:  Eller hur? 8D


Kerli om Tokio Hotel - FormSpring


www.formspring.me/bubblegoth

(signering) Amsterdam, Holland - 13/4 2006

(utanför hotellet) Bryssel, Belgien - 25/2 2010


Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


Dagens bild - Georg


Oberhausen, Tyskland - 26/2 2010 | Bild: Tom_Reden @ THUS <33
---
A lot too hot, Geo! ;)


Mininyheter - 27/2 2010

¤ Det var/är inte bara killarnas nära och kära som kommer att vara/har varit på deras konserter i Tyskland, utan också några andra bekanta ansikten. Här, på bilden nedan, har ni Nena med Ingrid och Klaus. Nena stod och dansade och var glad under hela konserten, enligt fans som stod nära VIP platsen. Det måste ha gjort Bill glad, tror ni inte? :)
Free Image Hosting
¤ Fick ett mejl av en tjej som berättade att på konserten i Göteborg ska man kasta pappersflygplan under Phantomrider/Geisterfahrer. Vill ni snacka ihop er om detta ska ni bli vän med denna person på Facebook som många andra fans redan har som också ska på konserten i Göteborg! :)

¤ Fler bilder från konserten i Oberhausen är upplagda - här.

Kerli om Tokio Hotel - FormSpringhttp://www.formspring.me/bubblegoth

Hon svarar på "ryktena" om att hon och Bill skulle dejta. Hon säger att de inte vill dejta varandra, utan att de bara gjorde en låt ihop och det är allt. Sedan frågar ett fan varför hon skulle vara glad ifall hon (Kerli) skulle vara kär i honom, sen att hon kanske skulle kunna vara glad ifall Bill skulle vara kär i henne och blabla. Kerli svarar att de flesta människor inte hittar den person som älskar dem för den de är oavsett om personen är rik eller inte.

Presskonferens med Tokio Hotel i Luxemburg


Hur kändes det när de portugisiska tjejerna fick träffa er för första gången på eran nya turné?
Bill:
Det var coolt... Det var väldigt annorlunda. Det var första gången folk kunde se... Det var inte hela showen, utan bara en repetition eftersom vi fortfarande håller på att repa inför turnén, det var bara ett smakprov. Men iallafall, det var väldigt roligt. Väldigt intimt, trots att det var stort. Det var lite konstigt och något nytt. Fansen var väldigt trevliga och var väldigt nöjda, vilket också är bra.

Ser ni fram emot att komma tillbaka till Portugal i april?
Bill:
Absolut! Vi ser redan fram emot turné nervositeten. Vi har mycket att göra och vi har planerat och jobbat väldigt mycket väldigt länge. Vi ser fram emot början av turnén med mycket glädje, och vi är glada över att få kunna komma tillbaks till Portugal!

Är eran relation med de portugisiska fansen annorlunda jämtemot fansen från andra länder?
Bill:
Man kan inte säga att det är annorkunda. Det är svårt att säga ifall vi har en annorlunda relation med de portugisiska fansen eller de italienska fansen. Jag tror att det beror på själva kvällen, konserten eller träffen. Överlag så har det med situationen att göra. Men generellt sätt så har vi fått ett enormt stöd från Portugal. Vi hoppas på mycket glädje, energi och tjejerna idag hade mycket energi. Det var nästan som ett stort event, trots att det bara var några stycken.

Ni har varit kända i ungefär 5 år. Hur hanterar ni hysterin? Ni har fans som har campat utanför arenan i dagar, hur hanterar ni detta? Det bra och dåliga med det.
Bill:
[skrattar] Tja, jag tror att det är bra. När vi reser och är på turné, väntar alla på oss vid arenorna... Det är en bra känsla. Och vi ser fram emot konserten.
Tom: När vi reser så har vi fler positiva upplevelser. Ju mer fans de är, ju större blir förväntningen, det bästa man kan göra är att resa dit. Vi har fler negativa upplevelser när vi försöker vara privata. Men det händer inte ofta. [skrattar] Så allt är okej.  

Kan ni förklara den privata delen?
Bill:
Ett privatliv för oss existerar knappt. Bara ibland, och när vi är hemma och inte är ute och reser med bandet. Men större delen av året är vi Tokio Hotel och när vi åker hem igen i en vecka och spenderar tid med våra familjer, så är det privat.
Tom: [avbryter] Men helt ärligt så vi reser 320 dagar om året.
Bill: Precis.

Vad på denna nya live show ska man se fram emot mest?
Bill:
Det är den största Tokio Hotel produktionen än så länge. Denna gång tar vi med oss våran egna scen. Trots att vi har visat lite grann, kan man se att den är skapat på ett uppblåst sätt. Och, som jag har sagt tidigare, det är första gången vi tar med oss våran egna scen med ett stort team. Det är en väldigt stor produktion.
Tom: Vi kommer inte bara vara på turné i två månader, utan vi har jobbat med detta i ett halv år.
Bill: Precis.

Förändras ni, är ni mer mogna på detta album? Har era fans klagat på denna evolution? Hur annorlunda är det här albumet från de andra? Vart vill ni åka?
Bill:
Vi försöker alltid göra vad vi vill göra. När vi går in i sutdion, tänker vi inte på vad folk kräver av oss, vad de vill höra. Vi kan göra på det sättet, men det gör vi inte. För oss är det viktigare att vara glad med vad vi gör. Och vårat nya album är lite annorlunda, eftersom det är rätt sätt för oss. Vi ville testa nya saker och göra det här albumet. Och det verkar som om fansen gillar det. Vi är väldigt nöjda med reaktionerna. Många fans har vuxit upp med oss och det finns en del som vi har träffat tidigare, 5 år tillbaka.

Är det första gången ni gör en sådan intim konsert som denna?
Bill:
[stort leende] Ja! Ja, det är första gången. Vi har aldrig gjort något sånt här och var väldigt nyfikna.
Tom: Vi har gjort mindre konserter, vi har gjort en akustisk konsert på en klubb. Men det här var första gången vid en stor scen med endast några få människor, i en väldigt intim atmosvär.

Märkte ni att de sprang från en sida till den andra för att följa efter dig, Bill eller dig, Tom?
Bill:
Ja, vi märkte det och det var roligt eftersom...
Tom: [avbryter] ..eftersom Georg klagade backstage att det var få på hans sida...
Georg: Åh, idiot...
Tom: [fortsätter] ...som han alltid klagar på backstage.

Vilken är eran favorit låt som är ny att spela live?
Bill:
*funderar*
Tom: Jag måste säga att alla är bra men jag personligen föredrar öppningarna av konserterna. Det är mest spännande när gardinerna åker ner, man står på scen och ser arenan och fansen för första gången. Låten är också bra, jag gillar "Noise".
Georg: Jag röstar på "Shadow".

Ni har erövrat hela Central Europa och Portugal. Ni saknar fortfarande England och Usa. Kommer ni ervöra där med? Erövra världen med eran musik?
Bill:
Självklart. Vi har släppt album i fler länder än vi kunnat ana och våran plan är att finnas över hela världen. Vi har fortfarande inte varit i Tokyo än och vi vill åka dit. Och i år vill vi faktiskt åka till Asien. Vi har fått de första reaktionerna från fansen där och de har skickat sina videor till oss.

Hur många låtar kommer ni att framföra på akustisk vis?
Bill:
Jag vet inte ifall jag vill avslöja det men om två dagar vet hela världen om det - två. De två låtarna vi spelade idag kommer vi också att spela akustiskt på konserten och vi har också andra överraskningar, inte något akustiskt men... Väldigt intimt.
Tom: Väldigt intimt.

Vilken är eran nästa singel?
Bill:
Det är svårt att säga just nu. Vi har två låtar att välja mellan. Vi har redan två video-möjligheter för de två möjliga låtarna.
Tom: Vi kommer nog att bestämma det under turnén. Vi får se vilken låt som får bästa reaktionerna live och sen kommer vi att bestämma oss.

Jag läste i en fransk tidning att ni funderar på att göra något inom filmindustrin.
Band:
*wtf-face/ser förvånade ut*
Är det sant? Jag läste att det var i en porrfilm?
Band:
*alla pekar på Tom*
Tom: Ja, jag planerar en film men jag har fortfarande inte pratat med någon on det. Men idén finns i mitt huvud...
Bara du, Tom?
Tom:
Ja, bara jag, De andra är för blyga...
Georg: Ja.
Tom: Och vi har inte hittat några skådespelare som vill göra en porrfilm med dem, så det är ett annat problem.


Tack till Stern @ THA för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.


Oberhausen, Tyskland - 26/2 2010

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
By Emanuel Faul.

Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image Hosting
Bilder: Frances Amelie Sin/Northern-Rock Music.

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
Bilder: DerWesten.de.
By: Sasse.
---
Super HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


[TH.de]: Konserten i Hamburg

Free Image Hosting
Söndag: Tokio Hotel kommer att rocka Hamburg från 21.00!
Snart kommer Bill, Tom, Gustav och Georg att rocka Colorline Arena i Hamburg. På söndagkväll är det äntligen dags för konserten - Insläppet börjar kl 19.00 och konserten själv börjar kl 21.00. Det kommer inte att vara något förband. Let's Go Humanoid!!!
Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

En tysk turné?

[...] Under "Welcome To Humanoid City"-turnén så kommer de tyska fansen bara att få se bandet en gång till, på söndag, i Hamburg. "Det är en Europa turné och vi måste bryta på något sätt", sa Tom Kaulitz. "Kanske borde vi också göra en turné i Tyskland, det är inte helt omöjligt."


Svensk snabb översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Rykte - DVD från OberhausenAntar att ni förstår vad det betyder så att jag inte behöver översätta men om inte, kort sammanfattning: Man fick inte ta med posters in i arenan eftersom (enligt en tjej från den tyska fancluben som pratade med) en av vakterna där bekräftade att de spelade in en turné DVD där. Sant eller ej, får vi se sen! ;)

[Bild.de]: BILD förklarar den nya Tokio Hotel showen!


BILD förklarar den nya Tokio Hotel showen!

Skrikalarm i Color Lina Arena. Tokio Hotel, Tysklands mest framgångsrika tonårs-rockband, uppträder med sin "Humanoid City"-turné. BILD presenterar konserten - och pratade med tvillingarna Bill och Tom Kaulitz.

Vad som ingår tekniskt sätt:
¤
Tokio Hotel är på turné med 11 lastbilar och 6 bussar. Bill: "På bussarna är det strikt förbjudet med groupies, så att Tom kan koncentrera sig på konserterna.
¤ 50 medarbetare och 4 kockar följer med dem.
¤ Scenanläggningen har 90 000 Watt, skärmarna i bakrunden är mer än 70 kvadratmeter stora. Tom: "Vi har aldrig haft så mycket saker på en show."  

Vad händer under showen?
Tom:
"Allt är nytt, vi har förberett den här turnén sen ett år tillbaka. Vi har tagit alla beslut själva."
Bill: "Det enda som inte är nytt är de gamla låtarna som vi spelar."

Tom kommer inte bara att spela gitarren den här gången, utan också spela piano med Bill.
Han har övat sedan november i Hamburg, London och Luxemburg.

Vad händer bakom kulisserna?
Bill:
"Man har de mest spektakulära historierna av musikerna som gör om hela rummet, eller tar med sin egna toalett. Vi har en hörnsoffa, ett kylskåp, en brödrost. Musik på laptopen. Det räcker."
Bill har ett extra rum där han uppvärmer själv.
Tom:
"Vi har kastat ut Bill från backstage-rummet, hans konstiga övingar gör en galen." Trummisen Gustav har också han ett utrymme där han lufttrummar.

Tvillingarna har deras två hundar med sig. 

Vad kommer att hända i Hamburg?
Bill:
"Alla pratar hela tiden om konserten i Hamburg. Vårat hem. Våra familjer och vänner är där, och när jag tänker på det så går min energi upp!" 


Tack till Mor för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Oberhausen, Tyskland - 26/2 2010

Backstage - Super HQs:

MQs:


Bilder: Jörg Carstensen.


[RP-Online.de] - KISS: "Vi gillar deras musik"


"Vi gillar deras musik"
Hårdrockarna från KISS gillar Tokio Hotel

Frankfurt/Main (RPO). De amerikanska hårdrockarna från bandet KISS är fans av tonårsbandet Tokio Hotel. "De har en bra image och de gör bra musik", sade basisten Gene Simmons på fredagen i Frankfurt/Main. Tokio Hotel är även kända i Amerika.

"Vi gillar deras musik", tillade Simmons. Musikerna från KISS börjar aldrig spela spontant på scen med andra musiker. KISS är kända för deras målade ansikten och deras extraordinära scenkläder. Bandet har funnits i 38 år.


Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Tokio Hotel med Nya Zeeland's flagga


Mininyheter - 26/2 2010

¤ Super HQs och bilder tagna av fans har uppdaterats i detta inlägg (konserten i Rotterdam). Även i detta inlägg (konserten i Luxemburg) har det uppdaterats med fans bilder.

¤ Signeringen i Finland den 7/3 kommer att äga rum tiden kl 15.00-16.00 (finsk tid) och eftersom Finland är en timme före Sverige så blir det kl 14.00-15.00 för oss! :) Vet att flera av er ska dit så tänkte att ni ville veta tiden.

¤ Jag har uppdaterat inlägget med kösystemet - tryck.

¤
Svensk översättning på Star Flash intervjun killarna gjorde finns uppe nu - här - dock något sent men jag har varit upptagen med annat - bättre sent än aldrig. XD Egentligen var det ju Sebastian som filmade för TH TV men som vanligt släpps en del saker ut till media i förhand. Och med det sagt, nej, jag vet inte när TH TV börjar igen. Tyvärr.  
---
Fanaktioner i Sverige - Båda konserterna:
1. Klappa/Stampa i takt och peka mot Bill under Hey Du/Hey You
2. Kasta gula och blå ballonger under Forever Now/Für Immer Jetzt
3. Sjunga "By Your Side" när killarna lämnat scenen.

Vi ska alltså göra alla tre på konserterna, varav de första två blev valda av oss via mejlet vi skickade in.
Det tredje är mer något som kom på tal efteråt, ett extra förslag typ. Så, vad tycker ni då? XD hehe.

Bryssel, Belgien - 25/2 2010

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
By: Fifi.

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
By: BzzBzzBzz @ THUS.


[Bild.de]: Den nya super scenen!


De Stern #9/2010


Inte ifrån denna värld
Han är älskad eller hatad, ingen står opåverkad av honom: Tokio Hotel sångaren Bill Kaulitz är påvägg att bli en global superstjärna. För första gången pratar den mogna musikern om bördan av kändisskapet, sina rädslor, längtan efter den äkta kärleken - och presenterar sig själv med ett nytt utseende.

Herr Kaulitz, du blev en stjärna vid 15 års ålder och sedan fem år är du bor permanent i undantagsfall. När du ser tillbaka, hur känns det?
Bill Kaulitz:
De första åren var som ett rus. Vi behövde inte gå till skolan längre eftersom det var belägrat hela tiden. Jag tyckte självklart att det var härligt. Vi kunde göra vad vi ville men det fanns också en annan sida. Jag minns att jag ville fira min 16e födelsedag men istället var jag tvungen att ge intervjuer. Det är svårt att utveckla denna disciplin och att anpassa sig till sådana saker, det var ansträngande.

För två år sedan förlorade du din röst under en konsert och du blev tvungen till operation. Nu är du på turné med ditt band Tokio Hotel och ni ska spela 32 konserter i 19 länder. Hur stor är oron över att det kan hända igen?
Bill Kaulitz:
Jag har alltid rädslan inom mig, den försvinner aldrig. Men jag har redan gjort några konserter sedan dess. Allt kommer att gå bra.

Trodde du att du aldrig mer kunde sjunga igen, då?
Bill Kaulitz:
Ibland, ja. Hela mitt liv är baserat på min röst, och det är därför det var så jobbigt. Jag satt ensam på mitt hotellrum i Berlin medan bandet väntade på mig att komma tillbaka till Barcelona, för att fortsätta turnén. Jag kunde inte prata. Jag kunde inte gå ut, eftersom hela hotellet var omringat av paparazzis. Jag kände mig väldigt hjälplös. Turnén var tvungen att ställas in. Jag är glad att det ligger bakom mig nu.

Tokio Hotel blev hånade som en kortlevad tonårssensation i början. Just nu är ni påväg att bli globala superstjärnor. Är det en tillfredsställelse för dig att du kan visa kritikerna att de hade fel?
Bill Kaulitz:
Jag har kommit över det nu. Det är viktigare för mig att bevisa att vi inte är en av de där one-hit-wonders när vårat andra album har släppts. Nu har vi klargjort detta.

Ni spelade i Paris framför en publik på 500 000, efter att ni fick en inbjudan från presidenten. Hur känns det i såna stunder?
Bill Kaulitz:
Jag är väldigt, väldigt nervös innan konserter. Det drar ihop sig i halsen, mitt hjärta slår fort och mina händer börjar skaka. Sen, när jag väl står på scen, händer allt som om man vore i en trans. Efter konserten vet jag ofta inte vad jag har gjort på scen. Rörelserna kommer automatiskt, typ.

Du är ständigt bevakad, även av paparazzis. Är det en uppfyllelse som blev sann eller ett respektlöst beteende för dig?
Bill Kaulitz:
Jag kan inte leva med berömmelse, och jag kan inte leva utan det. Det finns dagar då jag önskade att jag kunde gå ner längs gatorna utan att bli upptäckt. Men vad ska jag göra? Bill Kaulitz som en kontorsnisse, sitter framför datorn - Jag skulle bli galen. Det jag gör, är vad jag gör bäst. Att stå på scen och underhålla folk. Jag får ångest när jag tittar på en gala på TV och Tokio Hotel inte är närvarande. Jag vill vara på toppen. Det är min inre kraft. Det är vad som håller mig samman.

Ditt band orsakar massan. Antingen hatar eller älskar man er...
Bill Kaulitz:
...och det är så det ska vara. Det värsta som kan hända skulle vara att folk inte bryr sig om mig eller vad jag gör längre. Tokio Hotel ska väcka starka känslor i en person. Självklart kan jag klä mig normalt på morgonen för att inte stå ut lika mycket, men det är helt enkelt inte jag.

Finns det bara en ytlig Bill?
Bill Kaulitz:
Det är inte så att jag börjar med att kolla mig i spegeln på morgonen, men den Bill som bär smink är mer närmare mig. Men jag är inte bara en ytlig karaktär, som många fortfarande tror. De som tar sig tiden att kolla på gamla bilder från min barndom kommer att se att jag alltid har sett ut så här.

Du växte upp i en by med 700 invånare nära Magdeburg med din tvillingbror Tom.
Bill Kaulitz:
Min barndom var en lång kamp. Jag visste att bara av att kliva på skolbussen på morgonen så skulle en halva skratta åt mig och den andra skulle trakassera mig. Min bror Tom och jag kände oss som utomjordingar på fel planet. Ibland var våran låtsaspappa tvungen att komma och hämta oss från busshållsplatsen med våran hund och ett basebollträ så att vi inte skulle få stryk.

Sökte du denna provokation?
Bill Kaulitz:
Självklart. Jag gjorde inte livet lätt för mig. Jag ville provocera dem. Jag njöt av det när jag gick in i skolan på morgonen och när hälften av våra klasskompisar vände sig om. Jag vet att det låter lite neurotisk och sjukt, men det var så det var. Jag kan inte leva med tanken att alla ska gilla mig eftersom jag växte upp med blanade människor.

Blev du överraskad av hatet mot dig i början av din karriär?
Bill Kaulitz:
När jag tittar på våra äldre uppträdanden och videor så börjar jag undra. Vi var så små, oskyldiga och hade de där små bebis-ansiktena. Och sen var det detta enorma hat emot oss. Det har inte bara varit en gång som jag har blivit kallad "bög" av folk. Idag tycker jag det är roande. Jag förstår att en del får det intrycket, men att tidningarna fortfarande skriver så får mig att tänka. Det måste tröttat ut folk vid det här laget.

Det kanske är så pga att du aldrig visar dig själv i sällskap med en kvinna?
Bill Kaulitz:
Ja, det är ett stort hål i mitt liv. Jag har inte varit kär sedan jag var 14 år. Det är svårt för mig att lita på folk. Det låter säkert som en kliché, men jag letar efter en tjej som är som min själsfrände. Jag är väldigt romantisk och jag väntar faktiskt på min äkta kärlek. Men jag kan spy när tjejer kommer fram till mig på en fest och ställer frågor som "Hej, jag känner igen dig från något. Är inte du en musiker?". Det är stunder då jag spänner till - men helt ärligt, jag vet inte hur någon ska kunna börja prata med mig utan att det kommer på tal.

Din tvillingbror Tom är mer avslappnad när det kommer till att hantera kvinnliga fans. Är du avunsjuk på honom för det?
Bill Kaulitz:
Självklart. Jag är avunsjuk på alla som kan hantera såna situationer mer avslappnat. Förut var Tom den som tog hem en annan tjej efter varje efterfest, medan jag låg i min säng kvar på hotellet. Sex med groupis äcklar mig. Jag hatar när tjejer håller på mycket, bara för att hamna med på bilden som kommer att tryckas i en av morgondagens tidningar. Tom är annorlunda när det kommer till det. Men ibland, när jag gillar en tjej, ber jag honom att hålla kontakt med henne, för att kunna ringa och skicka meddelanden till henne. Vi vet allt om varandra.

Hur stor är rädslan att en tjej kommer att sälja eran historia till en av skvallertidningarna?
Bill Kaulitz:
Vi räknar alltid med det. Vi vet vad som kan hända, så därför skickar vi alltid korta meddelanden till dem, på ett sätt, som vi kan leva med när de väl säljer historierna till skvallertidningarna. Det är bara så det är.

Är det ens möjligt fördig att leva ett normalt liv i Tyskland?
Bill Kaulitz:
För oss är Tyskland som ett stor Big Brother-hus. Det är alltid folk som tittar på oss. Man kan läsa artiklar i tidningarna nästan varje dag om när jag var 15 år. Vi fyller alltid upp skvallertidningarna. Utomlands är det annorlunda. Vi uppfattas som musiker där, inte människor som man kan skvallra om.

Varför flyttar du inte från Tyskland som många andra kändisar?
Bill Kaulitz:
Jag gillar Tyskland. Det är här min familj bor, och det är här mitt hem är. Det är därför jag bor tillsammans med mina fyra hundar och Tom, i ett vackert hus med en stor trädgård. När jag stänger grinden, kan jag vila. Jag har inte hjärta nog att lämna Tyskland. 

Vi får intrycket av dig att du är mer älskad utomlands än här. 
Bill Kaulitz:
Det finns inte en enda människa i Tyskland som lyssnar på våran musik utan att ha fördomar. Det var en såpa på TV en gång där de bad folk att lyssna på våran musik utan att de visste vilka det var. De flesta såg glada ut men så fort de fick veta att det var Tokio Hotel gjorde dem grimaser. Det säger allt! 

För några månader sedan blev din bandkollega, Gustav, slagen i huvudet med en ölflaska. Är du rädd för attacker? 
Bill Kaulitz:
Jag tror att det kan hända mig. Det har varit situationer på röda mattan då våra livvakter var tvungen att dra bort folk - som var förklädda till fans - från publiken, eftersom de stod med knivar i sina händer. Jag är också väldigt spänd när jag går igenom flygplatser. Jag håller huvudet nere och andas djupt. Ibland ser jag mig själv utifrån och tänker "Hey, Bill! Slappna av!" men det funkar inte. 

Vad gör du på fritiden? 
Bill Kaulitz:
Förut så brukade jag gå ut på klubbar då och då eftersom jag ville vara bland folk. Jag trodde att det skulle funka men precis när jag klev in på klubben så var jag tvungen att sätta mig i hörnet och bli nerstirrad av folk. De höll sina mobiler över barriärerna och tog bilder, som om de var på zoo. Jag kan bara slappna av när jag är borta från allt det. Nyligen var jag på Maldiverna med Tom, men även där var det paparazzis som tog bilder på oss.

Nyligen överraskade du oss med ditt framträdande som en modell under modeveckan i Milano. Hur blev det så?
Bill Kaulitz:
Det var en dröm som jag uppfyllde. Redan vid 7 års ålder köpte jag billiga tröjor och jeans för att göra mina egna kläder av dem. När tiden är inne så kommer jag göra min egna kollektion, men jag vill göra det på riktigt och inte ha det som ett jobb vid sidan av musiken.

Vad säger du om anklagelserna om att du ska vara anorektisk?
Bill Kaulitz:
Det tråkar ut mig. Om folk verkligen ansträngde sig för att verkligen undersöka det, skulle det inte vara ett samtalsämne längre. Kolla bara på bilderna på mig för 5 år sedan från mina semestrar. Jag var lika smal då som jag är nu. Jag har alltid sett ut så här.

Din bror Tom säger att ni två rökte hasch och drack alkohol vid 13 års ålder. Hur beroende är du idag?
Bill Kaulitz:
Eftersom jag är väldigt rädd att tappa kontrollen så har droger aldrig haft en chans att få mig beroende. Jag testade mycket vid en ung ålder som är anledningen till att jag kan släppa det nu. Jag skulle aldrig kunna göra en konsert om jag hade tagit något innan. Det är ofattbart!

Med en ålder på 20 år så måste du ha träffat mycket kändisar. Vem imponerade dig mest?
Bill Kaulitz:
Jay Z överraskade oss genom att titta på en av våra konserter i Los Angeles. Efteråt gick vi ut på middag med honom. Det var kul. Och Karl Lagerfeld har också imponerat mig. Det kanske låter fånigt, men jag tycker att jag kommer bra överens med Britney Spears också. Vi har left likande liv under de senaste åren så vi har säkert mycket att prata om.

Är det sant att du gillar Angela Merkel?
Bill Kaulitz:
Ja, jag gillar Angela Merkel mycket. Hon har blivit kritiserad på sista tiden men jag måste säga att jag litar fortfarande på henne. Jag tror på henne.
Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

OBS! Alla scans med de läckra bilderna på Bill finns > här <

[Bild.de]: TH's galna stalkers ger upp!


Tokio Hotels galna stalkers ger upp!

Nu kan killarna från Tokio Hotel ta det lugnt...

I månader trakasserade stalkergänget "Les Afghanes on Tour" tonårsidolerna - tills det blev ett bråk på en bensinmack i Hamburg den 15e april 2009: Tom Kaulitz [20] ska ha knuffat den franska kvinnan, Perrine D [21]. Hon pressade en cigarett på hans bil. En övervakningskamera fångade bråket.

Resultatet: Tokio-Tom blev stämd för misshandel och skadegörelse. Nu har brottsmålet avslutats vid Amtsgericht Hamburg-Altona med en böter på 1000€. (AZ: 333 Ds was jug. 4101 Js 333/09) Perrine D's kommentar om det avslutade målet: "Tom har trots allt en VIP-bonus här i Tyskland. Normalt sätt måste man betala mycket mer för misshandel."

Bild fick veta att under tiden så har stalkergänget lösts upp. De är tillbaka i Frankrike och vill inte ha något med Tokio Hotel att göra längre. Det kommer att göra bandet väldigt glada.
Tack till Betty för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[Evous.fr + NRJ Radio]: Tokio Hotel's tredje singel är...

Free Image Hosting
Tokio Hotel's nya singel är: Dark Side of the Sun!

Efter "Automatisch" och "World Behind My Wall" så har Dark Side of the Sun [Sonnensystem
på tyska] valts ut som tredje singel från Tokio Hotels senaste album "Humanoid". [...]
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Även NRJ Radio har bekräftat detta som är partners med bandet. Kan ni tänka er musikvideorna till låten? (både tyska och engelska). Vad tror ni de kommer handla om, om ni tänker på texten? XD Bara jag tänker på det blir jag riktigt förväntansfull. XD

(m&g) Rotterdam, Holland - 23/2 2010 ~1


Osedda klipp med Tokio Hotel!!!Stern fotografering. Hamburg, Tyskland - 2010
Scans: Jana @ THUS <3 | Bilder: Markus Jans.
---
Uppdatering 6/3 2010 - Bilder från Markus Jans' hemsida, dock inte i HQ men iallafall:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
---
Uppdatering 20/10 2011 - Bättre kvalité och större:Bravo.de: Provar scenkläderna!


Vinn en träff med killarna i Stockholm!


Det svenska officiella street teamet och den officiella svenska fancluben samarbetar ihop med
Live Nation och ger fansen en chans att vinna en träff (M&G) med bandet i Stockholm den 4e mars!

För att kunna vinna måste man svara rätt på följande frågor:

1) Vilket färdmedel kommer Bill att ha med sig på scenen under Humanoid City turnén?
¤
Bil.
¤ Motorcykel.
¤ Sparkcykel.

Vilket datum besökte Tokio Hotel Stockholm i höstas pga promotion av nya skivan Humanoid?
¤
11 september.
¤ 8 september.
¤ 24 september.

- Vinnaren kommer att dras slumpvis. En vinnare, två platser! Vinnaren får alltså ta med sig en vän!
- Du och/eller Ni ska kunna ta er till Stockholm på egen hand.
- Delta enbart om du vet med sig att du absolut kan vara på plats den 4e mars.
- Vinnaren kontaktas på den mailadress som används för att skicka svaren från.
- Inkludera ditt namn i ditt svars mejl. Skriv gärna med telefon/mobilnummer i mejlet också, då kan vinnaren kontaktas på lättare sätt.

Skicka in era svar till: MnG.tavling@gmail.com - Vinnaren dras på måndag 1/3!
Mer information ges vid eventuell vinst! /OTHSST, OTHSFC, LiveNation.

Uppdatering - Man kan även tävla via OKEJ.se. Läs mer om det här

Skriv sms-koden som finns för varje tävling, ditt namn och din adress t ex OKE KIT ANNA ANDERSSON STORGATAN 1A 123 45 STHLM. Skicka sedan ditt meddelande till nummer 72772, senast den 3 mars. (OBS! Det kostar 10kr/sms så kolla med den som betalar räkningen att det är ok att skicka sms).

Nu har du chansen att få träffa grabbarna i Tokio Hotel i samband med deras spelning på Ericsson Globe Arena i Stockholm den 4:e mars. Tänk att få stå öga mot öga med dina idoler. Inte illa eller hur? Vi lottar ut två vinnare som får ta med varsin vän till mötet.

För att vara med och tävla om en Meet & Greet med bandet vill vi att du svarar på en fråga: Vad hette deras första studioalbum? Senast på söndag den 28/2 vill vi ha ditt svar, så det är snabba puckar! SMS KOD: OKE TOK

Uppdatering - Man kan även tävla via MTV. Läs mer om det här.

Bill Kaulitz i nya numret av tyska "Stern"


Stern.de: "Ja, jag gillar Angela Merkel mycket"


Bill Kaulitz: "Ja, jag gillar Angela Merkel mycket"
Han är Tysklands största tonårsstjärna, landet känns som ett Big Brother-hus och ändå vill inte Bill Kaulitz flytta. I det nya numret av Stern pratar Tokio Hotel sångaren, Bill Kaulitz, om rädsla, hans stora önskan och Angela Merkel.

Tokio Hotels sångare, Bill Kaulitz, är rädd för attacker. I det nya numret av tidningen Stern som kommer ut på söndag, medger den 20-årige killen att det redan har varit situationer där "livvakter var tvugna att dra undan en man som stod på röda mattan med en kniv och hade förklätt sig som ett fan." Utan livvakter, skulle han aldrig lämna huset. "Attacker? Jag tror att något kan hända mig", sade Bill Kaulitz till Stern. Ett normalt liv är omöjligt för honom. "Tyskland är som ett stort Big Brother-hus för oss. Människorna kollar oss alltid." Trots det vill inte de infödda Magdeburgarna inte lämna sitt hem i Hamburg. "Här bor min familj, här är mitt hem. Jag kan inte tänka mig att vända ryggen åt Tyskland."

Popstjärnan, som just nu är på en Europa turné med sitt band, beundras av miljontals kvinnliga fans över hela världen, men är fortfarande singel. "Det är det stora hålet i mitt liv. Jag har inte varit kär sedan jag var 14 år", säger Tokio Hotel sångaren till Stern. "Jag letar efter en tjej som jag delar ett andligt sällskap med." Sex med groupies älskar honom. De ständiga ryktena om hans påstådda homosexualitet, är nu förvånande och roande för honom. "De måste ha dödstråkigt."

Kaulitz tror på kanslerns lojalitet. "Ja, jag gillar Angela Merkel mycket", erkänner han till Stern. Han har fortfarande ett "mycket stort förtroende för henne", trots att hon nyligen har blivit kritiserad "ganska ofta". Kaulitz: "Jag tror på henne."
Tack till Melody för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Stern #9/2010 - Förhandsvisning


Inte ifrån denna värld
Han är älskad eller hatad, ingen står opåverkad av honom: Tokio Hotel sångaren Bill Kaulitz är påvägg att bli en global superstjärna. För första gången pratar den mogna musikern om bördan av kändisskapet, sina rädslor, längtan efter den äkta kärleken - och presenterar sig själv med ett nytt utseende.

¤ Kan köpas i butik från och med den 25/2 2010.
¤ Priset går på 2,50€.
 
Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Uppdatering! Vi kan köpa denna tidning på Press-stop.se för 65kr.

De Bravo #9/2010

Free Image HostingFree Image Hosting
Den hemliga turnérepetitionen

Wow! Bravo har de första bilderna från den nya Tokio Hotel showen!  

Detta kommer att bli den största Tokio Hotel turnén någonsin! Bravo fångade Bill [20], Tom [20], Gustav [21] och Georg [22] under deras repetition inför deras stora "Welcome To Humanoid City"-turné [32 konserter i 19 länder] i London. Vi kan se att Bill kör med sin mega-motorcykel på scen. Han bär sin galna rymd-outfit - som till och med kan tändas. "Vi har aldrig haft en show", berättar Bill i Bravo intervjun. "Vi gjorde allt tillsammans med den brittiska scendesignern Misty Buckley", berättar Bill. "Det kommer hända massor på spelningarna. Scenen kommer att ändras om och om igen under konserten. Dessutom kommer vi att använda mycket pyroteknik."

Men det är inte bara scenen som är nytt. "Nu har vi två turnébussar - En för Georg och Gustav, och en för Tom och mig. Fordonen har special förändrats och blivit större med badrum så vi kan duscha där. Dessutom har alla ett eget rum där man kan dra sig tillbaka."

Nu har den XXL-turnén startat i Luxemburg - tyvärr är det bara två konserter planerade i Tyskland [26/2 Oberhausen och 28/2 Hamburg].

Bilder:
¤ Spacing: Extra för showen var denna mega motorcykel...
...så att Bill kan köra på scenen under konserten. "Jag var tvungen att öva ganska ofta", skrattar han.
¤ Tom, Gustav och Georg [vänster] spelar på scenen och kollar ljudet.
¤ Outfit repetition: Modetvillingarna, Dean och Dan Caten från Dsquared2 har designat kläderna för showen.
¤ Gåshud-känsla: Tom [höger] spelar piano med Bill för första gången.
¤ Bill uppträder på scen med Tokio Hotel hitten "Automatisch" ostylad -och sminkad.
¤ Bill har nästan förlorat mitt i den galna scenen.
Tack till Betty för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Rotterdam, Holland - 23/2 2010

Super HQs:


 Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
By: RiixTHxF @ THUS.

Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
By: Pat/ShaniquaxTH.


Kerli om Tokio Hotel - FormSpringhttp://www.formspring.me/bubblegoth

Mininyheter - 23/2 2010

¤ Den 7/3 kommer killarna att ge en skivsignering (Piazza Itäkeskus) och alla kan delta. Dock verkar ingen tid vara bestämd ännu - Uppdaterar! | Källa: http://www.tokiohotel.fi/. Edit 26/2 2010! Svensk tid för signeringen: 14.00-15.00. Finsk tid för signeringen: 15.00-16.00.

¤ Det blir inga förband på konserterna här i Sverige, det är bekräftat av Live Nation. Källa.

¤ Detaljer ifrån gårdagens konsert i Luxemburg: Motorcykeln under "Dogs Unleashed", Pianot fick eld under "Zoom", "Geisterfahrer" och "Humanoid" (tyska) akustiskt, pyro under "Hey You" och en hel del instrument under "Kampf der Liebe".

¤ Låtlistorna för..

Luxemburg:
01. - Komm
02. - Menschen Suchen Menschen
03. - Ich Brech Aus
04. - Kampf Der Liebe
05. - Lass Uns Laufen
06. - Hey You
07. - Alien (tyska)
08. - Übers Ende Der Welt
09. - Humanoid (tyska)
10. - Geisterfahrer
11. - Dogs Unleashed
12. - Träumer
13. - In Your Shadow (I Can Shine)
14. - Automatisch
15. - Screamin'
16. - Sonnensystem
17. - Zoom
18. - Durch Den Monsun
19. - Für Immer Jetzt

Rotterdam:
01. - Noise
02. - Human Connect To Human
03. - Break Away
04. - Pain Of Love
05. - World Behind My Wall
06. - Hey You
07. - Alien engelska)
08. - Ready, Set, Go!
09. - Humanoid Acoustic (tyska)
10. - Phantomrider Acoustic
11. - Dogs Unleashed
12. - Love & Death
13. - In Your Shadow (I Can Shine)
14. - Automatic
15. - Screamin'
16. - Darkside Of The Sun
17. - Zoom Into Me
18. - Monsoon
19. - Forever Now

(repning) London, England - 17/2 2010

Super HQs/MQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Bilder: Sebastian Steffens.


Gustav i Luxemburg - 22/2 2010

Esch-sur-Alzette, Luxemburg - 22/2 2010


Esch-sur-Alzette, Luxemburg - 22/2 2010

Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
By: C.M.S. inn-joy.de.
Bilder: Fans/Media.

Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Bilder: Dean_b @ Twitter.


Star Flash intervju backstage!


Bill: När man bara ser den - vi stod här och tänkte "Liksom, hur vill de få det så här igen varje dag?", eller hur? Eftersom den ser så... Det finns så mycket indragningar och sidorna ser kaotiska ut. Det är obegripligt för mig att förstå hur någon kan hitta här, eftersom, kolla bara. Du har bara... I princip har du sen bara... Tja, det här är arenan ni. Alltså, det här är hängbron, och hur gör man så broarna får exakt denna punkt? De är placerade under taket och sänks sedan... Så att de...
Killen: Broarna?
Bill [till killen]: Precis, broarna och hur de ska hamna precis vid den punkten, eller hur? De måste ju hamna där, eller hur? Så att man kan gå omkring där och så att ingen måste flytta på saker runt om eller nåt. Det är ganska coolt. Det är också grymt målat. Det är också... Eh, erhm, erhm, golvet av hela scenen är så grym. Det är ett härligt grepp och så vidare. Allting är [...] in i minsta detalj...

Sebastian: Och vad är fallande här? Vad menar du med boar?
[Georg i bakrunden: Åh, Tom!]
Bill: Ja, de är... De hänger fortfarande under taket, eller hur? Sedan sänks dem där. Och där har vi... Det är det fantastiska. Vi har också LED ljus och så vidare överallt. Och vi kommer bara att sänkas, så det kommer faktiskt att se ut som UFOs. Sedan landar de i stort sett precis emellan där och vi kommer att kunna gå upp på andra våningen sen.

Tom: Jasså? Det visste jag inte.
Sebastian: Ganska häftigt, visst?
Georg: Vad är?
Tom: Skaparna av "Femte Elementet" har...
Bill: De som gjorde filmen... Typ målade och sånt, målade scenen.
Tom: De som gjorde "Femte Elementet". Häftigt, va?
Gustav: Åh, Bill! Har du också choklad... Ett chokladtuggummi åt mig? Tack!
Bill: Varsågod!
Gustav: Kan du ge mig tändaren också?
Tom [börjar skratta]: Chokladtuggummi!

Bill: Dina förstärkare måste vara tystare. Jag måste kolla till det snart.
Tom: Det är dem!
Bill: Jag måste kolla ifall det är tillräckligt för mig.
Georg: Igår sa du att min förstärkare inte ens kunde höras.
Bill: Nah, din är ganska okej men Tom's är värre.
Gustav: Vad är det som händer med din egentligen?
Tom: Ja, eftersom det bara var basen. Du märker det bara inte, din idiot.
Bill: Tja, din förstärkare är bortom värre. Om jag går förbi den, så kommer jag inte kunna höra något längre.
Georg: Han kan bara inte längre.
Tom: Bill, om du går förbi där så kanske du kan få till rätt toner för en gång skull.
Bill: Tom, om jag går förbi där så kommer jag inte kunna höra mer, alls.
Tom: Alltså, Bill, det är skit snack. Jag har också precis... Om jag står där så hör jag gitarren precis lika högt som om jag står där borta med Georg.

Bill: Georg och Tom börjar från bunkern. Alltså, de står, de står uppe på, på... På vänster och höger sida på deras platser. Och ehrm, Gustav och jag är inne i ägget . Typ, jag kommer i stort sett att komma... I stort sett, Gustav's riser - när han är ovanför - startar... Det höjs från botten av scenen. Alltså, jag står inne på botten och Gustav är där och det högs i stort sett samtidigt. Det betyder att jag kliver ut på scenen och Gustav flyttar upp till andra våningen.

Bill: Tja, vi har fått, ehrm, en äkta Tokio Hotel motorcykel byggd. Efteråt kommer den vara våran och ehrm, och ja, det... Det finns också en scen med den. När den körs ut från den lägre scenen och det ser ganska häftigt ut. Tja, det är faktiskt som... Vi har redan tänkt att en också skulle köra den på riktigt eftersom det är väldigt häftigt. Det är som ett monster... Faktiskt så ser det ut som... Däcken ser faktiskt ut som något från en monstertruck eller nåt sånt. Den passar helt klart med scenen. Jag är inte så säker på ifall det skulle gå att köra med den på gatorna men jag tror inte det.

Bill: ...med mikrofonen så...
Tom: ...repeitionsrummet är en Ferrari då... Det här är en Fiat... Det är bara...
*skratt*
Bill: Bra!
Dåså!
Tom: Om du behöver ta med den till repetitionsrummet så skulle den här produkten säkert kosta 15 miljoner istället för tre.

Tom: Jösses, om man inte måste göra allt helt själv.
Sebastian: Går allt som du hade tänkt det så långt?
Tom: Jepp, så långt, ja. Alltså, definitivt gitarr-mässigt men... Tja, de andra grabbarna...

Bill: Tom, jag funderar... Tom, hur du mig? Jag tänker ifall jag, när du spelar det häftiga outro(t)... eller hur? Och jag funderar ifall jag ska gå ner med metall risern. Du vet, eftersom den går... Lyssnar du ens på mig? Han lyssnar inte ens på mig!

Bill [djup suck]: Äsh, det handlar om gitarr-ljudet igen, eller hur? Det tar för lång tid. Det finns inget värre för en sångare.

Bill: Det är också jättesvårt att bara gå upp där och så vidare. Det är därför killarna också har headsets den här gången. Vi tror faktiskt inte att det är så coolt men det är bara... Det gör det lättare eftersom de sjunger jämt nu och det finns också kör underliggande överallt och ja, de måste i stort sett sjunga med nu och spela och Tom måste byta [sina fotpedaler]. Tja, det är lite lättare för Georg. Han har bara sina keyboards och så vidare men det är verkligen... De har verkligen mer att göra än tidigare iallafall.

Sebastian: Allt fixat?
Gustav: Jepp! Allt är fixat förutom jag själv.
Sebastian: Är ståndet i sin ordning igen?
Gustav: Ståndet är... *skrattar* Stådet är fullkomligt funktionärt igen.

Bill: Jag skulle vilja köra upp på scenen med metall risern, skulle då vilja byta om för WBMW under scenen och komma upp här igen via trapporna eftersom jag skulle vilja stå med dig medan du spelar WBMW. Vet du vad jag menar?
Georg: Du kan också komma upp här borta, eller hur?
Bill: Eller där. Du ser, det är till och med bättre. Precis. Jag går upp där.

Georg: Jag måste få den lägre keyboarden tystare, tack.
Kille: Kan du spela på den, snälla?

Gustav: Ja? Eftersom jag står här uppe tills den 7e låten. Då är jag helt ensam, va?
Sebastian: Så du måste inte ha en nödstege för att komma ner?
Gustav: Jag har... *tittar omkring* Ehrm, jag vet... Personligen vet jag inte. Fast, ifall det fanns en nödstege, så skulle den stå här. Och jag kunde nog spontant hålla i detta tunna fibernät eller så, vilket innebar att jag skulle riva ner hela scen dekorationen.

Sebastian: Finns det något där uppe som ett stödtorn? Ifall något skulle hända dig... Ifall det börjar brinna eller så, kan du komma ner på något sätt? Jag menar...
Gustav: Det jobbas fortfarande på det.
Sebastian: Jag förstår! *skrattar*
Gustav: Att jag kommer ha något likt en nödutgång där jag kommer ramla 5m.
Sebastian: Som en brandstång eller så där du kan glida ner.
Gustav: Något sånt.
Sebastian: Ja.
Gustav: Men för stunden, ehrm, får jag klara mig själv när jag är där uppe under de första låtarna.

Tom: Det enda är att tills alla [...] igen... Här är min sista position. Här uppe. Och efteråt stängs ägget och Georg och jag måste vara ovanpå det, ehrm... På Gustav's plattform också så att hela grejen sänks. Annars måste vi klättra ner. Publiken ser inget av det här, eller hur? Och inte heller något av de andra man måste överväga. Det visar hur komplex en sådan skit show är. Jag kan inte sluta tänka på det. Jag har positioner överallt där jag är tillåten att stå när och hur... Det finns ingen frihet längre! Så mycket kan sägas.

Tom: Vad ska jag...
Bakrunden [Gustav?]: Snälla, låt Georg spela.
Georg: Aldrig!
*Tom spelar med trummorna*
Bakrunden: Tja, det är definitivt bra nog för ett punk-band.
Tom: För ett litet punk-band, som ett garage band...
Bakrunden: Ja, precis som förr.

Tom: Här är min arbetsplats och sen kan jag gömma mig här under. Härifrån kan ingen se mig längre.
Sebastian: Wow.
Tom: Så, det är där den hemliga röken kommer. *paus* Privata mejl, det var antagligen den [...]

Georg: N24-Repotage: Tung transport dokumentär om vårat ägg ["egg" = "ägg" är tysk slang för "testikel"]. Tokio, ehrm, Tokio Hotel Bill's vänstra pungkula på turné genom Europa.
Bill: Ville de inte åtfö...? Ville inte någon åtfölja oss en gång?
Georg: Ja, ja.
Bill: Ja.

Georg: Ehrm, vi övar slutet av showen just nu. Det är också alltid en av de viktigaste sakerna.  *paus* Typ, om vi inte flyttar till den exakta punkten precis samtidigt, kommer inte slutet att funka och vi får riktiga problem. Eller så skadar vi oss själva.

Tom: Den övre delen av ägget rör sig endast när broarna är där uppe. Och nu måste vi om... Ehrm, Ehrm, omprogramera så att säga och måste sätta upp det så det är möjligt att även stänga locket när broarna fortfarande rör sig, så att säga. Ja. Ja, det var problemet nu och nu kommer det antagligen ta ytterligare en halv timme att fixa det.

Sebastian: Har ni två omklädningsrum?
Bill: Ja, jag behöver, jag behöver två eftersom jag går i princip upp där lite då och då, när jag, när jag byter om inne i scensättningen och sen kommer jag ut där nerifrån, till exempel, med motorcykeln. Det betyder att jag också behöver en under scenen. Och den här gången är det bra att vi har våran alldeles egna scen med oss. Det betyder att man kan gå omkring överallt och att vi också kan använda allt där nere. Och vi har också några överraskningar för extranumren där jag också måste vara där nere igen. Och ehrm, ja, det är ganska bra. Alltså... Det är en trevlig sak att ha när man har sin egna scen eftersom allt kan uppenbarligen byggas på bästa möjliga vis, hur man behöver det och man måste inte anpassa sig att göra något och det är ganska coolt.
Sebastian: Har du redan testat ett par kläder? Hur lång tid tar det att byta om?
Bill: Tja, ehrm, det finns inte så mycket tid, det är därför jag gillar... Det är tidsinställt för att byta om senare så jag är väldigt nyfiken på det. Ehrm, allting är väldigt, väldigt väl-designat. Alltså, jag är nästan alltid klädd med något grundläggande så det är endast själva rustningarna som måste bytas och så vidare. Och ehrm, jag har två personer som alltid hjälper mig med det och jag tror, att, att allt kommer att ordna sig. Tja, det ser väldigt bra ut. Vi har också gjort det så att outfitsen är mer komplexa i början av showen och ehrm, emellanåt kommer de snabbare och så vidare. Och självklart har jag också gjort det lite mer beroende på låtarna och så vidare och ehrm, ja. Nu har vi mer ombyten än vi faktiskt tänkte ha från början.

Georg (?): Bill?
Bill: Jag är här!

Bill: Då ska vi se hur varmt allt det blir eftersom det är verkligen ganska... Mina outfits är gjorda av konstgjort läder. Speciellt. Vi älskar verkligen djur. Vi har inte använt några djur alls, får något. Och ehrm... De är väldigt, väldigt varma. Tja, jag får se om jag kan stå ut med allt med tiden.

Bill: Ikväll kommer den övre delen av ägget att bli målat. Tja, jag tror att man faktiskt kan se det bra här nu eftersom det är fortfarande väldigt glansigt på toppen. Alltså, det nya sättet som gjordes och den nedre delen har redan målats. Och ehrm, jag har lärt mig att folk som gjorde det här har också gjort det för "Femte Elementet". Jag tror att man kan se det också. Det blev verkligen grymt! Eftersom har fått allt. Alltså, i princip alla räcken, hela huvudscenen och allting. Allt har blivit målat. Keyboarden kommer fortfarande att bli målad, lådorna kommer att målas, våra stolar kommer att målas. Alltså, allt kommer att få ett utseende och ikväll kommer de ta ner den övre delen och måla den också. Liksom, allt är ganska, ganska utarbetat men alla här jobbar hårt och det är ett väldigt, väldigt fantastiskt team. Det ser ut som det precis har landat någonstans och har gått igenom mycket. Det är verkligen coolt.

Bill: Vi har också, ehrm, gjort några låtar annorlunda. Tja, jag tror, att vi har, ehrm, en, två överraskningar där man inte kunde tro att det var nödvändigt att vi gjorde så. Men, vi ville inte spela allt som det låter på albumet nu utan vi har verkligen testat några saker och har gjort en, två saker annorlunda och ehrm... Ja, annorlunda. Alltså, vi har definitivt lagt till lite dramatisk komposition och jag tror att vi har ett häftigt avslut den här gången. Vi håller fortfarande på att testa just nu. Men, slutet kommer att bli väldigt bra, tror jag.

Bill: Har du någonsin funderat på en ansiktstransplantation? *skrattar*
[Gustav? i bakrunden]: Vi kan också [...] två skummaterial... Nah, seriöst?
Georg: Om du betalar åt mig.
Tom: Ja! Jag skulle betala åt dig.
*Georg öppnar handen i en pengar-fråga-gest*
Tom: Vad vill vi fixa? Näsa, ögon... haka?
Georg: Allt, vi fixar allt.

Sebastian: Och vad gör du nu?
Bill: Vi går igenom allt nu. För första gången går vi igenom hela showen för att se ifall allt funkar. Och nu gör vi det även med klädbytena och så vidare. Tja, vi kommer fortfarande fastna här och där men vi kommer bara göra det till en viss gräns. Vi kommer också ha en annan genomgång den 21a. En dag innan showen och idag för första gången. Första kläd-repetitionen. *till någon* Tack så mycket!

Tom: Jepp. Den förhärskande känslan är bra, men allt som kunde gå fel gick bara fel.
Sebastian: [...] Ibland måste faktiskt saker hända eller så tänker man för sig själv [...]?
Tom: Ja, jag vet inte. Om den första showen skulle ha gått sådär, skulle jag bli blek. Nah, men annars... Tja... Det känns bra. Scenen är grym och det känns faktiskt bra. Jag måste fortfarande komma på vart, när och hur man kan gå omkring och så vidare.

Sebastian: Känns det redan som eran "egen scen"?
Georg: Det känns verkligen som en "egen scen". Tja erhm, det är en... Det är en total u-sväng jämfört med tidigare turnér. Alltså, allt, allt är verkligen vårat. Fantastiskt.
Sebastian: Tja, är det inte så att någon blir nervös på något sätt när... Jag menar, ni har redan spelat så många shower och massa...
Georg: Nej, det är mer som... Det är faktiskt en bättre känsla eftersom man vet att scenen kommer att vara densamma i alla arenor på de 32 showerna och det kommer inte att fattas något av scenen eller något som inte funkar. Det är alltid så. Och ifall man har övat mycket, så kommer man förmodligen att kunna verkligen flytta runt den blint småningom.


Tack till THUKST för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.


RTL Exklusiv: Tokio Hotel tourstart - 22/2 2010


(m&g) San Remo, Italien - 19/2 2010 ~1

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image Hosting


Exklusivt: Tokio Hotel efter uppträdandet i San Remo


[JustJared/Buzznet.com]: THs turné startar imorgon!


Tokio Hotels turné startar imorgon!
Bandmedlemmarna Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Gustav Schäfer och Georg Listing i
Tokio Hotel förbereder för sin avgång från Nice flygplats i Frankrike i söndags [20/2].

Efter deras uppträdande på San Remo's festival kommer Bill och Tom [20] och resten av bandmedlemmarna i Tokio Hotel att bege sig till Luxemburg för att starta deras "Welcome To Humanoid City" turné som börjar imorgon!

Andra stopp på deras Europa turné inkluderar Bryssel, Köpenhamn, Olso, Prag och Paris. För datum och biljetter, kolla in TokioHotel.com.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

HumanoidCityTourTH @ Trending Topics (Twitter)


We did it!


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~47


By Lenny. 
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 12e-18e Februari 2010.
#153 - Fredagen den 19e februari 2010:

Kära
Jag såg nyligen på eran "No Pants Subway Ride 2010". Kort sagt: Jag är ett stort fan. Kan en (eller flera) av våra kommande LIVE shows också vara ett bra ställe för en insamling :) ?! Snälla, låt mig få veta eller se. MVH, Tom Kaulitz :D 

Video - Youtube: No Pants Subway Ride 2010. 
#154 - Måndagen den 22a februari 2010: 

Såååå spännande! #155 - Fredagen den 26e februari 2010:

Den bästa "Clothing Drive" någonsin...

Video - Youtube: Bud Light - Clothing Drive commercial.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Radio Energy Hamburg - THs favoritlåtar!


Låt 1: Prodigy - Omen
Bill: Hej! Vi är - Tokio Hotel och ni lyssnar på NRJ Bänd-Scheiben-Vorfall. Det är väldigt kallt ute nu och det finns inget bättre än att mysa ihop sig i bilen eller hemma...
Tom: ...och njuta av The Prodigy.
Bill: Vi lyssnade på låten  hela tiden medan vi spelade in en video.
Tom: Vi pallar inte att lyssna på den längre men ni får lyssna på den nu!

Låt 2: Eminem - Beautiful
Tom: Tja, nästa låt är från Eminem som har ett såkallat "comeback-album" som inte har gillat det lika mycket som jag har jag märkt.
Georg: Ja, det var riktigt bra!
Tom: Och man måste inte vara ett hiphop-fan för att lyssna på den här låten.
Bill: Ja, det var det jag tänkte säga. Tom är hiphop-fanet i bandet och lyssnar på det 24/7 och även om jag inte gillar den här typen av musik så är texten väldigt cool som Eminem..
Bill och Tom: ..sjunger.
Tom: Han sjunger lite och det är här "Beautiful". Ha kul med den!

Låt 3: Peter, Björn and John - Nothing to worry about
Bill: Det var Eminem - Beautiful, en ganska sorlig låt..
Tom: Jag föredrar de mer seriösa ifrån honom dock...
Bill: Jag gillar det också men nästa låt är lite gladare och en låt som gör en på glatt humör. En bra låt att lyssna på medan man gör annat och Tom lade märkte till den här låten bara pga video, eller hur?
Tom: Ja, den är väldigt bra men svår att beskriva. Alltså, liten.. Äh, lyssna bara!
Bill: Men video är rolig, ni borde definitivt se den!

Låt 4: Tokio Hotel - Automatic
Bill: Välkomna tillbaka, det är fortfarande Tokio Hotel!
Tom: Bänd-Scheiben-Vorfall..
Bill: Och nu ska vi spela ett band som... Tja, hur ska jag säga? Ni får tycka vad ni vill om dem..
Tom: Jag gillar dem inte så mycket..
Georg: ..inte jag heller!
Bill: Jag tycker inte heller de är så bra heller och de flesta tycker...
Tom: Jag tycker att gitarristen är sexig!
Bill: Precis, de flesta tycker att gitarristen är sexig och skiter i resten av bandet. Men oavsett vad ni tycker om dem, nästa låt är faktiskt cool!
Tom och Georg: Jepp!
Bill: Det är den första låten ni kan njuta av att lyssna på, det är Tokio Hotel med Automatic och jag tycker att ni måste se dem live eftersom jag har hört att de ska på turné i år.
Georg: Som ska bli enorm!
Tom: De ska spela i Oberhausen och i Hamburg..
Bill: ...och det kommer att bli riktigt bra trots att jag aldrig har varit ett så stort fan av dem så skulle jag inte vilja missa detta!
Tom: Jag tror faktiskt att man kan vinna biljetter här...
Bill och Georg: Det tror jag med!
Bill: Och nu, Tokio Hotel med Automatic. Ha kul!

Låt 5: La Roux - In for the Kill
Bill: Nästa är La Roux som är en väldigt bra artist. Jag hade inte hört talas om henne förrän förra året trots att hon har hållt på med musik ganska länge nu. Nästa låt är väldigt bra: "In for the Kill". Det finns också en cool video till den. Jag måste säga att hon är en ganska speciell sångerska, hon har en speciell stil och gör häftiga videor och rockar väldigt bra! Hon är verkligen väldigt speciell men jag tror att de flesta känner till denna låt som är en partylåt!

Låt 6: Kings of Leon - Use Somebody
Bill: Nu har vi ett väldigt bra band som har gjort ett sensationellt album. Alla känner till den här låten! Det är ett grymt  band, en väldigt vacker låt. Jag skulle vilja se dem live men vi har inte fått chansen än. Jag har sett lite saker på internet, liveshows och de är ett väldigt bra band och sångaren är väldigt bra. Jag kan bara säga positiva saker om dem! Njut!

Låt 7: Stereophonics - Maybe Tomorrow
Bill: Tja, det var Kings of Leon och nu kommer det bästa bandet av dem alla...just nu. Vi har egentligen olika musiksmaker och lyssnar på väldigt olika musik men det här är ett av de band som vi alla tycker är väldigt bra och det är Stereophonics. Och vi upptäckte dem av en tillfällighet på turné. Vi kollade på en film tillsammans och den här låten var med i den. Det här är en låt som man på något sätt känner till och när man lyssnar på den så säger man att man inte vet vartifrån men när vi såg den här filmen så mindes vi alla låten och det är ett väldigt bra band. Vi kommer att gå på konserten i januari. Ett väldigt bra band och en bra sångare. Njut!

Låt 8: Alicia Keys - Doesn't mean anything
Bill: Vi tog med oss lite som ni kan vinna, lycka till! Och vi fortsätter med våran lista av våra favorit låtar och nu har vi den ljuvliga Alicia Keys. Jag måste säga att från början har vi inte lagt märke till henne och jag blev inte överraskad av henne...
Georg: Nö..
Tom: Men jag såg en show med henne live och hon är en av de mest talangfulla och bästa sångerskan där ute..
Bill: Det hon gör med pianot och hur hon sjunger är fantastiskt. Jag har rekommenderat hennes nya album till alla. Det finns också en video av henne i studion där hon spelar några låtar och gör nya versioner av dem...
Tom: Och jag tycker att hon ser bra ut...vi alla tycker det!
Georg: Joaaaaahh..mhmm...
Bill: Hon har hela paketet!

Låt 9: Beyoncé - Sweet Dreams
Bill: Här är erat favorit band - Tokio Hotel!
Tom och Georg: Bänd-Scheiben-Vorfall...
Bill: Det var Alicia Keys och nu kommer den trevliga kollegan Beyoncé med Sweet Dreams. Vi var på en konsert i Berlin och såg denna talangfulla sångerska och det var helt otroligt! Det var en grym konsert och det är helt sjukt vad hon gör på scen!
Tom: Man måste väl säga att hon är en bra artist men först och främst så ser hon grymt bra ut.. Och alla håller med om det, eller hur?
Georg: Ja, man kan inte förneka det!
Tom: Töntiga Hagen och Gustav...
Georg: ...hohoho
Tom: Tja, det här är Beyoncé med Sweet Dreams!

Låt 10: Jay Z - Empire State of Mind
Tom: Nu ska vi spela Jay Z med Empire State of Mind - helt klart en av mina favoritlåtar på Jay Z's album! Och det passar perfekt eftersom vi nyss hörde Beyoncé och nu kommer hennes gudomliga make. En av mina favorit rappare i hela världen tillsammans med Alicia Keys.
Bill: Och jag måste säga att Jay Z är en häftig kille! Vi hade turen eftersom han kom på en av våra konserter en gång och vi kände oss väldigt hedrade. Vi hade ett trevligt samtal med honom. Han är definitivt en väldigt bra artist - en av de största hiphop-artisterna! Ha kul!

Låt 11: Train - Drops of Jupiter
Bill: Nu kommer Train med Drops of Jupiter. Först kommer ni inte veta vem det är men när ni lyssnar på låten så kommer ni kunna låten. Den har en väldigt bra text, en väldigt vacker låt som man upptäcker på nytt då och då. Vi upptäckte... Jag upptäckte den i Mexiko på en musikkanal. Jag måste säga att jag är lite besviken över att man inte får höra så mycket av dem nu efter den låten men jag hoppas nytt kommer ut!

Låt 12: 30STM - Kings and Queens
Tom: Okej, vi är tillbaks med Tokio Hotel och Bänd-Scheiben-Vorfall. Självklart med hits från 80 -och 90 talet. Jag är här med min töntiga medarbetare, Hagen...
Georg: ...och den snabba Tom!
Tom: Stämmer, och galna Gustav är också här. Vi är alla här och nu kommer 30STM med Kings and Queens!
Bill: En väldigt vacker låt, första singeln från det nya albumet, ett bra album som jag rekommenderar till alla! Det är ett väldigt coolt band! De kommer att vara på turné samtidigt som oss och själv tycker jag att det är lite tråkigt eftersom jag skulle vilja gå på en konsert men...
Tom: ...men det är först och främst tråkigast eftersom de inte kommer att kunna sälja några biljetter pga oss.
Georg: Jag förstår alla som föredrar att gå på en Tokio Hotel konsert!
Tom: Absolut!
Bill: Om ni fick välja så skulle ni välja Tokio Hotel men ni får lyssna på Kings and Queens nu, njut!

Låt 12: David Hasselhoff - I've been looking for freedom
Tom: Tja, nu är "snabba" Tom tillbaka och vi har en stor överrasking till min töntiga medarbetare Hagen eftersom han är ett stort Hasselhoff fan och jag tyckte...
Georg: ..den igen...
Tom: ..att vi skulle spela hans absoluta favorit av David "I've been looking for freedom" - det är ett stort ögonblick!
Bill: Jag önskar att vi hade en kamera här eftersom Georg kommer bli galen snart...
Tom: ..släppa loss alla sina känslor!
Bill: ...släppa loss alla sina känslor. Han kommer att dansa som en galning och jag tror att alla där ute är glada också!
Georg: En låt att dansa till!
Bill: Varsågod!

Låt 13: Tokio Hotel - World Behind My Wall
Bill: Det här är det bästa bandet Tokio Hotel med World Behind My Wall, våran nya singel...
Georg: Fantastisk låt!
Tom: Nice, nice...
Bill: En bra en! Vi har spelat in en video till den och det var väldigt hett! Vi jobbade mycket med eld och vi uppträdde med låten på EMA och höjde ribban lite med videon. Georg blev svårt skadad under inspelningen!
Georg: "It was a lot too hot!" (lol XD)
Bill: "It was a lot too hot!" Georg blev svårt skadad och... Tja, för att gottgöra honom så måste ni alla kolla in videon, se den på våran hemsida.
Tom: Kolla även in NRJ där ni kan vinna massor av saker!

Bill: Tja, hörni. Det här är slutet av programmet. Förhoppningsvis gjorde vi er glada i en timme eller så irriterade vi er.. Hur som helst, det var en timme med våra favoritlåtar. Ha så kul vart ni än är just nu! Vi ses på turnén. Tack så mycket!
Tack till jazzyizzy för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

(m&g) San Remo, Italien - 19/2 2010


(flygplatsen) Nice, Frankrike - 20/2 2010

HQs:
Free Image Hosting
Free Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


[Express.de]: Tokio-Bills grymma scen-outfit

Free Image HostingFree Image Hosting
Tokio-Bills grymma scen-outfit
Citat från Bill Kaulitz [20] i oktober 2009: "Vi kände oss som utomjordingar i byn där vi växte upp." Tokio Hotel genomför sina känslor endast fyra månader senare. Eftersom deras Humanoid-turné [med elva lastbilar och sex bussar] startar på söndag, som kommer att ta killarna på turné igenom Europa, så kom de fyra grabbarna på något väldigt speciellt - utomjordiska scenkläder.

Vi visar er de exklusiva scenkläderna som de kanadensiska tvillingarna Dan och Dean Caten från Dsquared2 designade. De utomjordisk-liknande robot kostymerna passar frontmannen Bill som en handske - som om det vore ett andra lager hud.

Förresten: Motorcykeln som Bill kommer att dyka upp med på scen har också blivit specialdesignad för sångaren.
Free Image HostingFree Image Hosting

Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

(utanför hotellet) Esch-sur-Alzette, Luxemburg - 20/2 2010

Free Image HostingFree Image Hosting


Simone Kaulitz gör konstutställninghttp://twitter.com/AuthorEmilyKay
Simone ska alltså ställa ut sin konst (något med bilder) i Hamburg på någon pub eller restaurang!

(backstage) Esch-sur-Alzette, Luxemburg - 20/2 2010

Optimus Secret Show.


Humanoid City Tour - Setlist (soundcheck)


(signering) Esch-sur-Alzette, Luxemburg - 20/2 2010

Optimus Secret Show.
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Bilder: Manuel Lino.


Tom & Bill med Dean & Dan Caten.


Bill och Tom med Dean och Dan Caten (Dsquared2) | Bild: Sebastian Steffens.


Humanoid City scenen - Humanoid City stage


Bild från svenska Sofie som är på plats i Luxemburg. Killarna har bland annat spelat In Your Shadow (I Can Shine) och tyska Humanoid på genomrepet. Bills röst ska även ha låtit jättebra! Vad tycker ni om det lilla vi kan se av scenen? Det ser också ut som Bill står där. XD Kommentera gärna nedan!


Hamburg, Tyskland - 16/7 2009

Free Image HostingFree Image Hosting
Bilder: Sebastian Steffens.


Da Vittorio. San Remo, Italien - 19/2 2010


Bigger:
Free Image Hosting

Killarna åt på restaurangen "Da Vittorio" innan deras uppträdande.
Här med Massimo da Vittorio, som med all säkerhet äger restaurangen.


Presskonferens. San Remo, Italien - 19/2 2010 ~3

Super HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
Download 94 pictures.


Festival della Canzone. San Remo, Italien - 19/2 2010 ~3

Super HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting


Festival della Canzone. San Remo, Italien - 19/2 2010


Bill testar scenkläderna!
Bill med Dean och Dan Caten (Dsquared2) | Bilder: Sebastian Steffens.


[Bild.de]: Så stilig är Bill Kaulitz nya scen-outfit!


Så stilig är Bill Kaulitz nya scen-outfit!
En rockkonsert som en Las Vegas show!

På måndag startar Tokio Hotel's Europa turné i Luxemburg. Sångaren Bill Kaulitz [20] fick fem skräddarsydda scenkläder från lyxmärket "Dsquared2". I Tyskland spelar Tokio Hotel i Oberhausen den 26/2 och i Hamburg den 28/2.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Presskonferens. San Remo, Italien - 19/2 2010 ~2

Super HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Download link: http://www.sendspace.com/file/00s5mm


Rai Uno (intervju) - 19/2 2010


Hur känns det att vara här, i San Remo och vad tycker ni om eran exceptionell framgång? Är det pga eran musik eller erat utseende?
Tom:
Vi är glada att få vara här. Våra fans välkomnar oss alltid på olika sätt.

Hur startade ni? Hur blev ni Tokio Hotel?
Bill:
Jag har delat denna passion för musik med min bror, Gustav och Georg i 10 år och nu är det en dröm som blev sann.

Och detta då? Är det äkta?
Tom:
[skrattar] Det är mitt hår!
Bill: [skrattar] Ja, haare! XD
Tack till Bacettina @ THUS för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

[clandestinoweb.com]: Presskonferens med TH


Presskonferense med Tokio Hotel - Kvällens stjärnor
Under konferensen pratade Tokio Hotel om deras uppträdande ikväll som värdar på den 4e kvällen av festivalen. Bortsett ifrån dem så kommer Jennifer Lopez och Bob Sinlcair också att vara där. "Vi hade ett bra genrep och vi ser fram emot att spela ikväll", säger det tyska bandet.

Har ni planerat något speciellt inför eran kommande Humanoid City-turné? Kan ni berätta något?
Bill:
Vi var i London och förberedde våran turné som kommer att ge fyra konserter här. Det kommer att se lite annorlunda ut och vara inspirerande till sci-fi världen.

Är ni David Bowie fans? Har han påverkat er med musiken?
Bill:
Han är inte våran favorit musiker. Visst, han är en duktig musiker men stilarna är lite annorlunda. 

Ni har sagt att ni tror på utomjordingar. Stämmer det eller är det bara skitsnack?
Bill:
Det är sant. Men vi vet inte ifall de är gröna med känselspröt.

Ni har organiserat ett initiativ. Vad tyckte ni om det?
Bill:
Vi uppskattar verkligen detta initiativ som uppmuntrades av våra fans.

Förutom att vara stilikoner, skulle ni vilja nå en bredare publik och vad är era mål, med musiken?
Bill:
Vi är ett ungt band och det är helt normalt för oss att ha unga fans. Vi spelar inte för någon specifik publik, vi spelar helt enkelt för oss. För oss är det samma sak.

Vad skulle ni vilja förmedla till er unga publik?
Bill:
Vi är fyra unga män och vad vi gör är att sjunga. Varje låt har sitt budskap och vi hoppas att de förstår det budskapet.
Tack till Bacettina @ THUS för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta -
Källa.

Haiti aktionen avslutad!


Som ni vet kunde man buda på en M&G biljett till konserten i Oberhausen - alla
pengarna går till offren i Haiti - och aktionen är äntligen avslutad. Slutbud: 5050€ (!)
Läs mer om det här från början.


Förband till Ryssland, Rotterdam & Luxemburg


¤ Förbandet på konserterna i Ryssland heter "Pro100Maria" - Källa.
¤ Förbandet på konserten i Rotterdam heter "Only Seven Left" - Källa.
¤ Förbandet på konserten i Luxemburg heter "Pale Obsession" - Källa.

Livestream - San Remo Festival

Livestream för San Remo Festivalen ikväll. Det börjar kl 21.00 och håller på till 01.00. Killarna ska spela runt 23.30.
http://www.rai.tv/dl/RaiTV/diretta.html?cid=PublishingBlock-fca20484-b276-4092-93b4-48100161957e&channel=Sanremo%202010 eller http://www.giasaitv.altervista.org/gs/.


Presskonferens. San Remo, Italien - 19/2 2010 ~1Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


(flygplatsen) Nice, Frankrike - 18/2 2010
Humanoid scenen


Hiss eller diss? Kommentera gärna!


Tokio Hotel leder Radio Energy Hamburg

På lördag (20e februari 2010) kommer Tokio Hotel dela med sig av sina favoritlåtar i radioprogrammet "Bänd-Scheiben-Vorfall" kl 18.00-19.00 på Radio Energy Hamburg! Detta borde vara inspelat i början av december då dem besökte Energy studion i Hamburg.

On Saturday (February 20th 2010) will Tokio Hotel share their favorite songs in the radioshow "Bänd-Scheiben-Vorfall" at 18.00-19.00/6:00-7:00 pm German time on Radio Energy Hamburg! This should be recorded at the beginning of December when they visited the Energy studio in Hamburg.

Online Radio (Energy Hamburg): http://test.nrjnet.de/player/index2.php?play=1215142990.

Kerli om Tokio Hotel - FormSpring


www.formspring.me/bubblegoth
Hon säger alltså att Bill redan hade spelat in sina delar av låten och att hon var ensam i studion
och spelade in sina men att de (hela bandet) träffades och gick på middag och festade lite efteråt.

"Dessa platser är reserverade för Tokio Hotel-fans"


Nice! XD | Tack för bilden/nyheten Denise. <3


FRIDA #4/2010


Tokio Hotel återvänder till Sverige
Det är två år sedan Tokio Hotel ställde in sin utsålda spelning i Sverige, men nu kan besvikna fans dra upp mungiporna eftersom de lirar i Stockholm/Globen 4 mars, och den 5e mars i Göteborg/Scandinavium.

Förutom att förbereda sig inför spelningarna har bandet fullt upp. Visste du att Bill Kaulitz bland annat har visat upp herr-modet för Dsquared2 i Milano? Dessutom har de även hunnit klämma in en låt på soundtracket till kommande filmen Alice i Underlandet, där även Avril Lavigne dyker upp med en låt. Coolt!
Scans: Helena <3 Nerskrivet av mig Elina.

Skisser på tvillingarnas kläder

På deras spelning på festivalen i San Remo kommer Bill att bära en tshirt med ett tryck, svarta jeans med en dekoration gjord av nitar och kedjor och en läderjacka, dekorerad med vassa nitar på axlarna. Men Tom, däremot, kommer att ha sin vanliga hiphop-stil. En tröja med enorma tryck, stora jeans och en ärmlös jacka gjord av läder.

Dean och Dan Caten säger följande om samarbetet: "Vi är glada över att få klä bandet för festivalen. Det kommer vara rätt tillfälle för Tokio Hotel att fira Platina de fick för deras album Humanoid. Mode är en passion för Bill och Tom Kaulitz, och faktiskt så är det tack vare deras stilkänsla som Tokio Hotel blir allt mer framgångsrik och är ett av världens häftigaste band. Vi är hedrade av att få jobba med dem. Och precis som oss, är de tvillingar och vi kom överens direkt... Twin Power!" Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Åsikter? Opinions?


[Bild.de]: 500€ i böter för slaget på Gustav


500€ i böter för slaget på Gustav

Mycket milt staff för mannen som slog Tokio Hotel trummisen, Gustav [21], med två ölflaskor!

Åklagaren ska avsluta rättegången mot Nexhat T. [30]: Förövraren behöver bara betala 500€ och skriva ett ursäktsbrev.
I mitten av juli slog kökshjälparen till Gustav på en nattklubb eftersom musikern pratade med en tjej.

Tokio Hotel stjärnan togs till sjukhus och syddes med 36 stygn.
Tack till Sara för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall  ni använder detta - Källa.

Enligt Bravo.de/Online så har inte Gustav kommenterat detta än.
Gustav ska donera pengarna till en organisation, enligt David Jost - här.

Mininyheter - 17/2 2010

¤ Universal Music kommer att hålla en fest på Morgana Victory Bay Club och artisterna hos Universal Music (Tokio Hotel bland andra, dock är det väl inte riktigt bekräftat än ifall killarna kommer att vara där men det lutar åt det hållet) samt flera special programledare ska vara med.

¤ Beställ albumet "Almost Alice" på iTunes nu! Gör det här ifall ni vill.

Från Universal Music's Twitter.

¤ En karta över länderna och städerna i Europa de ska besöka på Humanoid-turnén.

¤ Lite nyheter om den hemliga konserten i Luxemburg den 20/2 är att konserten börjar kl 21.00 svensk tid och en timme efter träffas de 100 portugisiska fansen killarna och får autografer + bilder (M&G, med andra ord). Det kommer att finnas professionella fotografer på plats som tar bilder så det kommer att finnas bilder från denna konsert - fansen får inte ta med sig mobil, kamera osv så de inte kan spela in något. Allt måste lämnas in när de anländer till arenan (Rockhal). Kl 11.00 svensk tid ska alla fans befinna sig på flygplatsen i Portugal för möte osv. Kl 15:40 lyfter planet till Luxemburg och när de har landat kommer de att åka runt lite i staden för att få en inblick på hur det ser ut, sedan till arenan. Strax efter midnatt tar dem flyget tillbaka till Portugal igen.

Fashion Week. Milano, Italien - 19/1 2010 ~7

Dsquared2's show - HQs:
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


Mininyheter - 16/2 2010

¤ Som vi alla vet så kommer killarna att spela på San Remo's festival den 19/2 (om tre dagar alltså) tillsammans med en opera orkester. Nu har mer nyheter kommit ut - från Universal Music. Det kommer att finnas en chans att få träffa killarna (M&G) och de fans som är under 18 år kan vinna genom en skattjakt medan de fans som är äldre än 18 år får tävla för att vinna pass. Enligt nyhetsbrevet från Universal ska de uppträda med låten "World Behind My Wall".

¤ Det har även blivit bekräftat att den hemliga konserten (Optimus Secret Show) den 20/2 kommer att äga rum i Luxemburg - i samma arena som konserten den 22/2. De fans som får/vinner biljetter kommer också att få möjligheten att få vara med på det sista soundcheck(et) innan turnén startar den 22/2.

¤ Twitter Fan Action! Den 21/2 kl 16.00 ska vi logga in på Twitter och göra så att #HumanoidCityTourTH hamnar som Trending Topics. De av er som är medlem på Twitter och har gjort så att era vänner kan se era uppdateringar (inte öppet att se för vem som helst alltså) måste ändra det för att era tweets (#HumanoidCityTourTH) ska gälla.

De Bravo #8/2010


Bill's galna turné-utseende
Bravo visar exklusivt hur Tokio Hotels frontman kommer att se ut på scen snart!

Om några dagar börjar det äntligen: Tokio Hotel live på scen! Den 22a februari kommer den enorma "Humanoid"-Europa turnén att starta i Luxemburg. Den 26e februari kommer Bill, Tom [båda 20], Gustav [21] och Georg [22] att spela i Oberhausen och den 28e i Hamburg. Och vad är det som Bravo redan har vetat om: Bill kommer att stå på scen med en fantastisk, rymdlikande klädsel - designad av Dsquared2. Dessutom så kommer killarna ta med sitt galna elektro ljud från deras senaste album "Humanoid" på scen - det kommer vara första gången ni hör en syntiserare på en Tokio Hotel show.

Mega-överraskning: Tom kommer inte bara att spela gitarr utan han kommer även spela piano med hans tvillingbror! Sammanlagt kommer bandet göra 32 konserter i 19 städer.

Galet: 11 lastbilar kommer att transportera scenen och utrustningen. Personalen [50 medarbetare inklusive 4 kockar!] och Tokio Hotel kommer att resa med 6 bussar - 17.000 mil genom Europa! 

Otrevlig kärleks-lögn
Spänning runt Bill! Den 21-årige Dennis K. berättade för BILD: "Bill Kaulitz stal min flickvän!" Hans Pinky [21], trädgårdsmästare från Thüringen, ska nu vara tillsammans med Tokio Hotel's frontman. Ursäkta? Men bakom allt detta finns bara en vulgär hämnd: Dennis var besviken eftersom Pinky hade dumpat honom och därför berättade han denna lögn för hela världen. Bill's fans kan ta djupa andetag! 

Tack till Betty för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kerli om Tokio Hotel - FormSpring

www.formspring.me/bubblegoth
Lite fel har hon ju med producenterna, Andreas Carlsson var också med men hon
kanske räknade in honom med Desmond Child eftersom de två gör mycket tillsammans. ;)

"Kan denna Brezel ha mer fans än Tokio Hotel?"


"Kan denna Brezel ha mer fans än Tokio Hotel?"

De firar även att efter bara 10 dagar så hade fler personer gått med i deras grupp än i Tokio Hotels officiella Facebook. Just nu har Tokio Hotel 399 102 fans, och Brezel har 440 213 fans. Nu siktar dem mot 500 000 fans. Tack vare denna sida så blir de nu intervjuade av media - MTV, Viva, radio stationer osv. XD


 @ detta. Källa.


Telehit Awards. Acapulco, Mexiko - 12/11 2009 ~3

Free Image HostingFree Image Hosting


Förband på konserten i Danmark!

Free Image Hosting
Nu är det officiellt att det danska bandet "The Dream" ska vara förband på Tokio Hotels konsert i Danmark den 1/3. Källa: The Dream's Facebook.

Kolla in The Dream's..
¤ MySpace.
¤ Facebook.
¤ Twitter.
¤ Officiella hemsida.
Vi väntar på bekräftning om vilket förband som ska spela på konserten i Sthlm - här.

Dagens bild - TH


Bild: David Sünderhauf | Hamburg, Tyskland - 2006.

Större/Bigger:
Free Image Hosting


Mininyheter - 14/2 2010

¤ På eBay kan man köpa en M&G biljett för konserten i Oberhausen. Den som budar mest, får träffa bandet. Pengarna går till offren i Haiti. Just nu ligger det på 510€. Aktionen avslutas den 18/2 - CGI.eBay.de.

¤ Detta är inget viktigt egentligen men jag skulle bara vilja berätta att jag såg en tjej i publiken på matchen mellan Genoa och Juventus [Serie A - italienska ligan] som hade en Tokio Hotel tröja. XD Dock fick man bara se henne i några sekunder så jag kunde inte ta någon bild men nog fick man ett leende på läpparna iallafall! ;)

¤ I nästa nummer av den tyska tidningen Star [i butik den 26/2] så finns det en intervju med Tokio Hotel. På omslaget står det att Bill går på en stenhård diet.
Free Image Hosting

¤ Rösta på "Tokio Hotel - World Behind My Wall" på NRJ Euro Top 30 [Ukraina] - här. Just nu ligger de på plats #14.

Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~46


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 2a-11e Februari 2010.

#150 - Fredagen den 12e februari 2010:

Sjuuukt!
Detta är äkta MPC action:

Video - Youtube: araabMUZIK Kills The MPC
#151 - Söndagen den 14e februari 2010: 

Ojdå, jag tror någon har förlorat sitt jobb... 
Åh gud, kolla in monitorerna i bakrunden. En av de anställda kollar på nakenbilder, I DIREKTSÄNDING under nyheterna! Dålig idé...Tja, Gustav gör samma sak med sin mobil. Precis, det är därför han verkar så borta ibland ;) 

Video - Youtube: Seven News: Banker looks through nude photos of Miranda Kerr. 
#152 - Tisdagen den 16e februari 2010:

Lägg era händer...
...på Passion Pit's nya "Sleepyhead" video! Här:

Video - Youtube: Passion Pit - Sleepyhead (Official Video).

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Telehit Awards. Acapulco, Mexiko - 12/11 2009 ~2


Presskonferens. Mexico City, Mexiko - 10/11 2009


Klick #7/2010

Free Image Hosting
Äntligen!
...har de hittat en plats ingen känner igen dem.

Tokio Hotel är det största tyskrotade fenomen som drabbat världens ungdomar sedan Goethe slog igenom med "Den unge Werthers lidanden" 1774. Så det är klart att bandets frontfigurer BILL och TOM KAULITZ - som till vardags omges av hundratals tjutande fans vart de än vänder sig - njuter för fulla muggar av stillheten på Maldiverna.

Bilderna:
#1 - Pojkarnas hotell. Avundsjuk?
#2 - Skål, broder.
#3 - Mask on. Mask off. 
Scan: Helena <3

Tokio Hotel armband på Cocoo.se


Pris: 245kr. Antal i lager: 6st. Köp här.
Produktinfo: "Råcoolt armband av läder med texten "Hilf mir fliegen" (hjälp mig flyga) för alla
Tokio Hotel fans där ute :) Detta armband passar en handled som mäter ca 14,5 -17,5 cm i omkrets."


(backstage) Fashion Week. Milano, Italien - 19/1 2010 ~5

Dsquared2's show - Backstage intervju:
Free Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image Hosting


[TH.com]: Se upp - Bedragare!

Se upp - Bedragare!
Då och då får vi rapporter från fans om att det finns folk där ute som försöker vara Bill, Tom, Gustav eller Georg på chattställen eller på sociala sidor som MySpace, Facebook, Twitter osv. Kom ihåg att de som försöker vara Bill, Tom, Gustav eller Georg alltid är bedragare! Ingen av killarna har privata konton på sociala sidor och de besöker inte heller några chattsidor...
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Mininyheter - 10/2 2010

¤denna sida finns alla bilderna från tvillingarnas semester. Förhoppningsvis kan någon köpa in bilderna i HQ. Ni kan ladda ner alla bilderna här ifall ni vill och de är även uppladdade där.

¤ "World Behind My Wall" ligger på plats #24 på de franska listorna denna vecka.

¤ "World Behind My Wall" hamnade på plats #15 på Nya Zeeland's "Top 40".

¤ "World Behind My Wall" ligger på plats #5 på Bravo listan.

¤ Uppdateringar kring kösystemet - här.

De Bravo #7/2010


Bill & Tom - Här rockar de havet!
Sol, kul och mycket action! - Tokio Hotel tvillingarna slappar just nu på Maldiverna...

Vinter betyder semester för Bill och Tom Kaulitz [20]: Och precis som varje år så flög tvillingarna 8000km till Maldiverna. Där hyrde dem ett rum på den lyxiga resorten North-Malé-Atoll - för 2500€ per natt! Tvillingarna sover i en vattenvilla precis ovanför havet. Utrustning: Fyra flatscreen TVs, en egen pool och en egen butler!

Men denna gång ville de två uppleva lite action bortsett från den välförtjänta vilan: Med en Jet-Ski [runt 100km/h) körde rockstjärnorna omkring i den Indiska oceanen. Eller dök i havet. Men den häftiga semestern betyder även att ladda om batterierna för killarna från Tokio Hotel: Den 22a februari börjar de turnéra igenom Europa med deras "Humanoid City"-turné [32 konserter]. Så undra inte varför killarna är solbrända när de rockar loss på scen! 

Bilder - Scan #1: 
¤ På detta lyxiga hotellet på North-Malé-Atoll bor tvillingarna just nu på under semestern. En natt här kostar omkring 2500€!
¤ Sol Gudar: Bill och Tom glassar i solen med 31+ grader.
¤ Men kissa inte i havet! Bill och Tom snorklar i den Indiska oceanen. De kommer självklart inte bli kalla, vattnet är 26+ grader varmt!
¤ Tvillingarna åker med sin Jet-Ski på vattnet! Tom hanterar fordonet, Bill sitter bakom honom och håller tag i sin bror.

Bilder - Scan #2:
¤ Två strandgrabbar i trendiga badbrallor! Bill, supersmal med tatueringar och Tom, solbränd och muskler.
¤ Splash party: Bill attackerar Tom i poolen och stänker massa vatten i hans ansikte.

Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Punkt 12 - 10/2 2010 (Pinky pratar ut!)


Sammanfattning:
Pinky pratar ut! Hon säger att hon aldrig har träffat Bill och att de inte känner varandra.
Dennis K var arg för att hon gjorde slut med honom och ville ge igen, därför hitta han på historien.

Fanaktion på konserten i Finland!

¤ Ska du/ni på konserten i Finland den 7e mars? Detta är vad ni ska göra på konserten ifall ni inte redan visste. Hoppas det är okej men engelska förresten, om inte så kommentera om ni har några frågor. ;p
¤ Are you going to the concert in Finland on March 7th? This is what you're going to do on the concert if you didn't know already. 

Fan Actions by the official Finnish fan club:

A huge group hug/En stor grupp-kram
The group hug was the fans' favorite in the poll. The original plan was to hug each other after Hunde/Dogs Unleashed but since the band has told that they have some kind of surprise for their fans during this song, we're going to do it after Menschen Suchen Menschen/Human connect to Human. 'People search for people' fits perfectly in the theme of our fan action =)

During the song, fans can rise up signs that say "group hug" and this way try to get the boys to hug each other at the end of the song, too. Us fans will hug each other immediately after the song while screaming "Group Hug, Group Hug!!" an this way we accomplish something that the boys can't predict. It's always a plus if we get the boys to hug each other, too.

Rhythm in Hey Du/Hey You
Hey Du/You has this rhythm in the beginning and the fans can clap their hands and stamp their feet with it.
It comes pretty naturally but let's make it loud so the boys can hear!

We hope that EVERYBODY at their seats and at the floor will participate in both of these!

NOTICE:
please check the final songs at tokiohotel.fi/fanactions on Feb 25 when we know FOR SURE which songs they are going to play at the concert.
Detta är inte översatt till engelska av mig.
This is not translated into English by me.

(backstage) Milano, Italien - 18/1 2010 ~2

HQs:
Free Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting


Milano, Italien - 18/1 2010

HQs:


Mininyheter - 9/2 2010

¤ Jag har nu uppdaterat med alla bilderna från tvillingarnas semester. Bilderna läggs ut i samma inlägg hela tiden så ifall det kommer upp fler bilder så klicka alltid er in > här < då, för då hittar ni dem garanterat! Skrolla ner för att hitta de allra nyaste som har kommit ut.

¤ Killarna ska spela på den portugisiska showen som heter "Optimus Secret Show" den 20e februari. De ska även spela samma setlista som på turnén, så vi kommer att få reda på vilka låtar de ska spela 2 dagar innan själva turnén faktiskt börjar! ;) Stället (staden) är fortfarande okänd. Man kan inte heller köpa biljetter, endast vinna dem och det verkar som om endast de i Portugal kan få tag i dem. De som får tag i biljetter har även chansen att få träffa dem personligen OCH endast 100 fans får chansen! Källor: Ett, två och tre.

¤ Uppdaterade även med videon där Kerli sjunger hennes och killarnas duett "Strange" i > detta < inlägg.

¤ Ytterligare en uppdatering finns gällande köandet i Sthlm och GBG - här.

¤ Tom har även uppdaterat sin blogg. Svensk översättning här.
---

Vi kan börja rösta på killarna för att de ska kunna bli nominerade till årets Comet Awards.
Killarna är som sagt nominerade i kateogrin "Live" och röstar gör man > här < (skrolla ner lite).

RTL Explosiv - 9/2 2010


Välkomna! Bill Kaulitz från Tokio Hotel har en flickvän sedan 5 år tillbaka. Denna rubrik har två sidor: En bra och kanske en dålig. Den bra sidan är: att de ska ha lärt känna varandra genom ett fanbrev. Så det finns hopp för alla fans i världen. Den såkallade dåliga sidan: Bill ska ha stulit denna kvinna från någon annan, och den killen pratar nu exklusivt med all sin ilska i våran intervju. Sven Wagner rapporterar.

Han kallar sig själv musiker. Dessutom ser han ut lite grann som Tokio Hotel frontmannen Bill Kaulitz och hävdar att Bill stal hans flickvän och det på ett dåligt sätt.

Dennis K: "Bill ingrep i vårat förhållande. Tja, rörde upp hat mot mig och så vidare. Han dissade mig ganska illa."

Om detta påstående från Dennis K verkligen är sant, så kan uttalandet från Bill Kaulitz som han alltid upprepar, inte vara sant. I november sade Bill följande i samtalsämnet "flickvän". Bill: "Jag skulle vilja berätta något helt annat och säga till alla att jag är kär. Tyvärr har det inte hänt på de senaste 5 åren. Jag tror inte att det kommer att hända alls. Jag är faktiskt ganska glad över det eftersom jag vet vad som skulle hända."

Sen i slutet av förra året ska Bill ha varit den nya killen vid Pinky's sida. Hon är 20 år och hennes riktiga namn är faktiskt Wencke. Dessutom ska popstjärnan själv ha kontaktat henne via Internet.

Dennis K:
"Hon skrev ett brev till honom för två år sedan och han svarade förra året, i början av 2009. Självklart trodde hon inte på det först, hon trodde att det var någon knäppis eller nåt. Sedan började de snacka via webbkameran och så vidare. De träffade även varandra sen också, hemligt såklart."

Har Bill Kaulitz ett förhållande med en 20-åring? Det hävdar Dennis K och pga det är han fortfarande förkrossad. Men inte pga Pinky, utan Bill, som han till och med beskriver som ett dåligt val.

Dennis K:
"Tja, jag skulle definitivt ha varit den bättre pojkvännen och hon visste om det då, eftersom jag kunde ge henne så mycket mer än vad Bill inte kunde. Till exempel att gå ut tillsammans, ta en promenad tillsammans på gatorna och alla de sakerna som man gör när man har ett förhållande med någon. Tja, det är omöjligt att göra det i hans fall. Hon skulle aldrig kunna gå igenom parken med honom eller ja... Det är omöjligt!"

Hur pålitlig är den här historian med den stulna flickvännen genom sångaren i Tokio Hotel? Bill har trots allt varken kommenterat något om Pinky, eller Wencke. Men det kommer inte dröja så mycket längre, hävdar den föredetta pojkvännen Dennis.

Dennis K: "Och sedan skrev han en gång i chattenmed mig att han inte bryr sig om vad hon tycker om det, han vill göra det känt. Han skiter fullständigt i hennes åsikter när det gäller det. Någon dag kommer hon ändå att gilla det och han kommer göra det oavsett, trots att han berättade något helt annat för henne. Tja, alltså... Riktigt dålig stil!"

Men nu har Dennis också ett band. Historien att Bill Kaulitz av alla människor har bedragit honom, kommer inte som en överraskning för han.
Dennis K:
"Tja, jag tror att hon lät sig själv ryckas med. Jag har känslan att hon blev dragen mellan oss och att hon inte visste vad hon skulle göra längre."

PR eller sanning - med hans offentliga uttalande om Bill Kaulitz så har han lyckats med en sak: att få uppmärksamhet.
Tack till Herzblut @ THUS för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

[Bild.de]: "Bill Kaulitz stal min flickvän!"


Dennis K: "Bill Kaulitz stal min flickvän!"
...hon är halv asiat och punkare!

Han är beundrad av tusentals flickor världen över. Men rockstjärnan Bill Kaulitz ska tydligen inte haft någon flickvän på 6 år. Nu verkar det som om Bill har gett sitt hjärta till en punk-tjej i samma ålder från Thüringen. Hennes namn är Pinky S, hon är halv asiat och har avslutat sin utbildning som en trädgårdsmästare på en kyrkogård.

Så bra än så länge - om det inte vore för Pinky's föredetta pojkvän, Dennis K. Detta är vad han hävdar: "Bill stal min flickvän!" Dennis K var tillsammans med Pinky i flera månader. På nyårsafton gjorde Pinky slut med den unga musikern - pga Bill.

Dennis K berättar: "Pinky var ett Tokio Hotelf fan och skrev ett brev till Bill och hade en bild med. Slutligen svarade han och de fortsatte att skriva till varandra online. Senare träffades dem i verkligheten. De spenderade en natt tillsammans på ett hotelli Leipzig. Bill besökte henne till och med hemma."

En livlig brevväxling på internet började mellan de två kärleks rivalerna.
Bill skrev följande om Pinky: "Jag älskar henne så mycket, jag värdesätter varje minut med henne. Jag skulle vilja ta med mig henne till Hamburg."

Dennis K: "Bill gnällde som ett bortskämt barn. Men jag ville inte ge upp Pinky. Men ändå kände jag att jag höll på att förlora henne till Bill. Jag vet från Pinky att han har snackat skit om mig och agerat som en smörjare." Efter att Pinky lämnade Dennis, fick han ytterligare ett internet meddelande från Bill. Det stod: "För mig passade ni två inte ihop." Dennis skrev tillbaka: "Nu är det fritt fram för dig."

Pinky S och Bill har inte kommenterat deras förhållande till BILD. Men de erkände dock att de kände varandra.


Tack till AnotherDream @ TH_Apex för engelsk översättning.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Bild-Bevis från Internet?
Den föredetta pojkvännen ska ha tagit denna bild på rockstjärnan under en Internet-konversation med Bill.


Känner ni igen bilden? Inte så konstigt, här är samma printscreen från TH TV:Tokio Hotel's "Monsoon" på svensk kärleks CD!

Blandade Artister: Songs About Love (2 CD).
Albumet kostar 159kr och kan beställas här.

Låtlista:
1. Meet Me Halfway - Black Eyed Peas
2. Bad Romance - Lady Gaga
3. Russian Roulette - Rihanna
4. I Want To Know What Love Is - Carey Mariah
5. Down - Sean Jay, Lil Wayne
6. Apologize - Timbaland, Onerepublic
7. Supernova - Mr Hudson, West Kanye
8. Outta Here - Denters Esmee
9. Cool - Stefani Gwen 
10. Rain - Mika 
11. Back To Black - Winehouse Amy
12. Dilemma - Nelly, Rowland Kelly
13. All Good Things - Furtado Nelly
14. Run - Macdonald Amy
15. I Hate This Part - Pussycat Dolls
16. She Will Be Loved - Maroon 5
17. Monsoon - Tokio Hotel
18. Big Girls Don't Cry - Fergie
19. Reason - Hoobastank
20. Sweetest Thing - U2
21. Love Is All Around - Wet Wet Wet
22. Lay All Your Love On Me - Abba
23. True - Spandau Ballet
24. Handbags And Gladrags - Stewart Rod
25. She - Costello Elvis
26. You Don't Have To Say You Love Me - Springfield Dusty
27. You're The First The Last My - White Barry
28. Addicted To Love - Palmer Robert
29. You Do Something To Me - Weller Paul
30. I'm Not In Love - 10cc
31. I'll Be There - Jackson 5
32. Teardrops - Womack & Womack
33. My Girl - Temptations
34. Three Times A Lady - Commodores
35. More Than Words - Extreme
36. Is This Love - Whitesnake
37. If I Could Turn Back Time - Cher
38. Your Song - John Elton

Vilket förband vill ni ha i Globen?

Live Nation har skickat ut mejl till en del fans och frågat vilket förband vi skulle vilja ha på 
Tokio Hotels konsert i Globen. Man ska tydligen mejla in sina förslag till tokiohotel@livenation.se.
Hurvida det blir något förband för konserten i Göteborg, vet jag inte än. Och tack Sofie för nyheten! ;)


Speedy News (Italien) - 8/2 2010

> Video < (tyvärr finns den inte på Youtube ännu). 
---
Hörrni! Vi älskar Tokio Hotel! Vi skulle vilja veta allt om dem och Speedy News hjälpte oss att få reda på lite mer... Undrar ni hur tvillingarna Kaulitz är i det verkliga livet? Jag undrar ifall de bråkar om vem som går in i badrummet först?! Stannar Bill inne i timmar för att fixa frillan varje morgon?

Bill:
Vi tar inte så lång tid på oss, inte så mycket längre än Tom trots att det tar ganska lång tid.
Tom: Jag smörjer in mig med kräm över hela kroppen varje morgon, det är vad som tar sån tid för mig.

Ahhhhhhh, bra skämt, Tom! Även om vi var säkra på att Bill tog längst tid på sig... Vem hade kunnat ana!

"Hej! Vi är Bill och Tom och vi älskar Speedy News!"
Tack till Shimmy @ THA för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

"Humanoid" får Platina i Italien!

Tokio Hotel - Guld och Platina priser för albumet "Humanoid"
Tokio Hotel kan fira ytterligare en succé med deras tredje studio album "Humanoid". Efter att bandet blev prisade som Best International Band på den franska NRJ Awards, har de nu fått Guld med "Humanoid" i Frankrike! Chefen av det italienska skivboalget Graziani Ostuni kan också nu meddela attt Tokio Hotel har fått Platina i Italien!

De fyra bandmedlemmarna förbereder just nu inför deras europeiska turné "Welcome To Humanoid City" och ser fram emot att verkligen få presentera sina låtar framför en live publik. Turnén startar den 22a februari i Luxemburg. De kommer att spela i Oberhausen den 26e februari och i Hamburg den 28e februari med deras nya show.
Tack till Sorion för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Red Carpet - Intervju med Bill & Tom Kaulitz


Tyvärr har jag inte tid att översätta till svenska nu men jag antar att den här videon med engelsk översättning funkar lika bra. Jag menar, de flesta TH fans förstår engelska utan problem! :) Kanske kan slänga in en svensk översättning senare ikväll men förhoppningsvis duger det här så länge. ;p Sorry! <3

Fanaktion för Sthlm och GBG!

Vi har fått sex alternativ om fanaktioner vi ska göra på konserterna.
Vi ska välja ut de tre av de sex som vi gillar bäst och skicka ett mejl till
thswe.fanaction@gmail.com. Skriv i den ordning ni gillar bäst av de tre,
alltså det ni gillar bäst av följande alternativ ska stå först och den ni
gillar minst av de tre som ni gillar bäst av alla alternativ ska så sist! :)

Vad vi kan välja mellan:
¤ Vifta med vita näsdukar under en långsam låt 
¤ Lysa med mobilen under en viss låt 
¤ Kasta stora, gul-och-blå ballonger 
¤ Klappa/stampa i takt till Hey You/Du 
¤ Kasta konfetti 
¤ Peka mot scenen när Bill sjunger Hey You/Du
---
Sista dagen att skicka in ärden 22a februari.


Punkt 9 - 8/2 2010


> Screens på de nya bilderna i videon - alla bilder från deras semester samlas här <

Kerli pratade om Tokio Hotel i sin chatt


"Strange" är en modern version av "Creep" - hon sjöng lite av "Strange" också, den lät väldigt bra! ;) Bill har en vers, hon har en och sen sjunger de refrängen tillsammans. Hon berättade att hon ska uppträda med låten "Strange" den 19/2 och att Bill skulle ha flygit in för att göra det tillsammans med henne men eftersom killarna är i Italien då så går det inte och sen sade att hon är säker på att de kommer att uppträda tillsammans någon gång. De spelade in "Strange" för några månader sedan, dock gav hon varken något specifikt datum eller plats (Jag skulle nog tippa på Los Angeles). Hon har träffat hela bandet. Hon säger att Bill är väldigt fin, näst intill perfekt. Hon säger också att Bill är väldigt blyg som person och att han är en alien (lol XD). De kanske spelar in en musikvideo till låten samt att låten var från början inspelad till något annat men det funkade inte för vad de ville göra med den. Hon sade att det var häftigt/helt okej att träffa killarna.

Detta sjöng hon: 
Freak of nature
Stuck in reality
I don't fit the picture
I'm not what you want me to be

Sorry

Under the radar
Out of the system
Caught in the spotlight
That's my existance

You want me to change but all I feel is
Strange
Strange
In your perfect world so
Strange
Strange
I feel so absurd in this life
Don't come closer in my arms forever you'll be
Strange
Strange
Like me

BILD 7/2 2010 - "Åh gud, Bill, du är så smal!"


Tokio Hotel - Åh gud, Bill, du är så smal! 

Malé. Här i Tyskland huttrar folk av de kalla vintertemperaturerna - på Maldiverna huttrar Bill Kaulitz [20] från Tokio Hotel medan solen skiner och med 30+ grader varmt i sina mini-sim byxor. Vad en läderjacka och ett par jeans normalt täcker, visas på denna bild: Bill är bara skinn och ben!

BAMS frågade honom för flera månader om ryktena om att han skulle ha en ätstörning. Bill: "Jag har inte anorexia. Ingen behöver oroa sig. Jag har alltid varit smal, jag använde bara större byxor förut."

Bilder:
¤ Bill Kaulitz [185 cm] pinn-smal i badbyxor.
¤ Bill slappar med sin tvillingbror Tom under en promenad på stranden.


Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.


Bill - Nekkid? XD

Efter ett noga tittande på denna bild, och flera samtal senare med flera fans, så tror jag faktiskt att Bill är naken! Om ni tittar på bilden då tvillingarna går på stranden så ser ni att han har en handduk på axeln och det ser faktiskt ut som om han har lagt handduken över för att skymma.. Tja, lilla-Bill helt enkelt XD Håller ni inte med? Självklart kan ju jag och många andra ha fel i att det inte är en handduk utan faktiskt jävligt tighta badbyxor men det ser ut som den svarta handduken han har på axlarna iallafall. Antar också att man ser det man vill se! 8D ;) Aja, kommentera gärna med era åsikter, tankar...  


> Semester bilderna finns här <


[Dnevnik.hr]: Fani med Tokio Hotel...

Fani Stipković [en journalist] tar med våra tittare på en modeshow i Milano där hon
pratade med Bill Kaulitz, en medlem i bandet Tokio Hotel som blir allt mer och mer populärt.

Bill var där som medverkan i showen, och han pratade även med Fani om hans bands stora popularitet, som även en journalist på röda mattan vittnade till genom att lyssna på hans skrikande fans. Hur kunde de bli så populära vid en sådan ung ålder, hur hanterar han kändisskapet och vad tycker han om deras stopp i Kroatien i mars, det är några av de ämnen som Bill pratade med Fani Stipković om.

Imorgon (7/2) kommer de att visa intervjun med Bill kl 23.30 på kanalen Nova och programmet som visar det heter Red Carpet.
Tack till Luna för engelsk Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Stockholm Globe Arenas #1/2010

Free Image HostingFree Image Hosting
Tokio Hotel - Äntligen här!
Tokio Hotel kommer äntligen till Sverige efter sin inställda konsert på Hovet 2008, då sångaren Bill Kaulitz akut opererades för problem med stämbanden. Bandet har blivit en av Tysklands storheter och har erövrat världen med sin medryckande rock. Ta fram kajalen, vässa armbågarna och låt dig svepas med i en afton av sann emohysteri.

4 mars, 340-450 kr, Ericsson Globe.
Sorry för de dåliga bilderna (mammas mobil). Nerskrivet av mig Elina.

(signering) Köln, Tyskland - 27/8 2009

HQs:
Free Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
Bilder: Tyska officiella FC | Ladda ner alla bilderna från signeringen + uppträdandet här.


Fotografering by Oliver Gast [+3 nya/new HQs]


> HQs <


Making of "WBMW/LUL" - HQs

London, England - December 2009 - HQs:


Aten, Grekland - 7/10 2009

HQ:
Free Image Hosting


El Evento. Mexico City, Mexiko - 10/11 2009 ~3

HQs:


BILD 6/2 2010 - Tokio Hotel på semester

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Tokio Hotel på semester - Plaskar, slappar, solar
Malé - Just nu är det 30+ grader i skuggan på Maldiverna. [djup suck här!] Cigaretter vid poolen. Köra runt med Jet-Ski. Ta ett djupt andetag innan den stora Eruopa turnén drar igång [22a februari i Luxenburg]. 

Tokio Hotel tvillingarna Bill och Tom Kaulitz [20] slappar i den Indiska oceanen. De förtjänar det. Försäljningen av deras senaste album "Humanoid" gick inte så bra, och kritiken var usel. Tappa inte hoppet grabbar, ha det bra! Och tillåt er själva äta lite deserter - speciellt du, Bill!

Bilderna:
Inte utan min bror - De är till och med oskiljaktiga när de är på semester. [här: medan de snorklar]

Är Bills stämband verkligen så glada över cigarettröken när turnén är så nära?

Först lite Jet-Ski action...sedan en liten promenad på stranden. Förresten: Så stark som deras broderkärlek är så håller Bill och Tom inte varandras händer.
Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Cz Bravo #3/2010 - (Tjeckien)


Tokio Hotel vinner finskt pris!

Tokio Hotel har vunnit pris för Best International Artist på den finska musikgalan "EMMA".
Killarna kommer att få priset när de spelar i Finland den 7e mars, meddelar den finska officiella FC.


[MorgenWeb.de]: TH får Regenbogen-priset igen!


Tokio Hotel kommer att få "Radio Regenbogen" priset igen!

DPA - Mannheim. Flickor, lystring: För andra gången sedan 2006 kommer tonårsrockarna från Tokio Hotel att bli prisade med "Radio Regenbogen" priset i Karlsruhe. "Denna dubbla ära har tidigare bara givits till bandet Silbermond i troféhistorien av denna privata radiokanal från Mannheim", sade Radio Regenbogen-managern Klaus Scunk i Karlsruhe. [...]
Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Galan kommer att äga rum den 19e mars men frågan är ifall de kommer
att närvara eftersom de spelar i Frankrike kvällen innan och efter. Vi får se! ;)

Låten "Strange" kommer snart!


Snart kommer vi alltså få kunna tjuvlyssna på Tokio Hotel ft Kerli - Strange.
http://disney.go.com/disneypictures/aliceinwonderland/#/epk/music/

Albumet "Almost Alice" kommer ut den 2a mars!

"See ya! Love Ya!"Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~45


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 28e Jan-1a Feb 2010.
#146 - Tisdagen den 2a februari 2010:

Episk!

Video - Youtube: Misa Digital Guitar Demo. 
#147 - Lördagen den 6e februari 2010:

Så går det med A&R's ;-)

Video - Youtube: The A & R Guy. 
#148 - Söndagen den 7e februari 2010:

Och vinnarna är....
Fantastiskt! Ett stort tack för alla som stöttade våran stora insamlig i december för Designers Against AIDS. Självklart hade vi några fina priser. 1x2 konsertbiljetter + en M&G med oss som går till Sara! Mandy, Beatrice, Stella, Laura, Agata, Anna, Alica, Erica, Ludovica och Laura för alla en signerad Tokio Hotel tröja var. Tack ännu en gång för erat fantastiska stöd. Ni får verkligen saker att hända...

#149 - Tisdagen den 9e februari 2010:

Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting

...när mirakel händer ;)

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Tom & Bill med Deng Chao & Chris Brown


Fashion Week | Z Zegna's show. Milano, Italien - 19/1 2010


(backstage) Fashion Week. Milano, Italien - 19/1 2010 ~4

Z Zegna's show - Backstage. MQs:
Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting


Tokio Hotel har vunnit två nya priser!

Tack vare allt vårat röstande så har killarna kammat hem två nya priser.
De vann "Best Band" och "Best Album" på den österrikiska galan Golden Penguin Awards.
Free Image Hosting

Länk/Link.

Free Image Hosting
Länk/Link.


Humanoid City Turné - Intervju

Del 1 - Part 1:
 

Del 2 - Part 2:


Nya tröjor i Tokio Hotels shop!

Free Image HostingFree Image Hosting
Tröjan kan beställas här för 39,99 Euro = ~420kr SEK enligt Forex.

Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
Tröjan kan beställas här för 20,99 Euro = ~220kr SEK enligt Forex.

Free Image HostingFree Image Hosting
Tröjan kan beställas här för 19,99 Euro = ~210kr SEK enligt Forex.

Free Image HostingFree Image Hosting
Tröjan kan beställas här för 20,99 Euro = ~220kr SEK enligt Forex.

Free Image HostingFree Image Hosting
Tröjan kan beställas här för 20,99 Euro = ~220kr SEK enligt Forex.

Free Image Hosting
Postern kan beställas här för 7,99 Euro = 84kr SEK enligt Forex.

Free Image HostingFree Image Hosting
Tröjan kan beställas här för 20,99 Euro = ~220kr SEK enligt Forex.

Free Image HostingFree Image Hosting
Tröjan kan beställas här för 20,99 Euro = ~220kr SEK enligt Forex.

Free Image Hosting
Muggen kan beställas här för 9,99 Euro = ~105kr SEK enligt Forex.

Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
Tröjan kan beställas här för 39,99 Euro = ~420kr SEK enligt Forex.


Adam Lambert pratar om Bill - igen!

Adam Lambert pratar ännu en gång om Bill. "He's beautiful!"

RSS 2.0