Mininyheter - 17/2 2010

¤ Universal Music kommer att hålla en fest på Morgana Victory Bay Club och artisterna hos Universal Music (Tokio Hotel bland andra, dock är det väl inte riktigt bekräftat än ifall killarna kommer att vara där men det lutar åt det hållet) samt flera special programledare ska vara med.

¤ Beställ albumet "Almost Alice" på iTunes nu! Gör det här ifall ni vill.

Från Universal Music's Twitter.

¤ En karta över länderna och städerna i Europa de ska besöka på Humanoid-turnén.

¤ Lite nyheter om den hemliga konserten i Luxemburg den 20/2 är att konserten börjar kl 21.00 svensk tid och en timme efter träffas de 100 portugisiska fansen killarna och får autografer + bilder (M&G, med andra ord). Det kommer att finnas professionella fotografer på plats som tar bilder så det kommer att finnas bilder från denna konsert - fansen får inte ta med sig mobil, kamera osv så de inte kan spela in något. Allt måste lämnas in när de anländer till arenan (Rockhal). Kl 11.00 svensk tid ska alla fans befinna sig på flygplatsen i Portugal för möte osv. Kl 15:40 lyfter planet till Luxemburg och när de har landat kommer de att åka runt lite i staden för att få en inblick på hur det ser ut, sedan till arenan. Strax efter midnatt tar dem flyget tillbaka till Portugal igen.

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack för nyheterna och kartan ^^ hoppas killarna är på festen och tack för infon om den hemliga konserten =D Längtar tills vi får se bilder .. Visst gjorde Dean och Dan (DSQUARED) deras scenkläder här med ?? ELler var de på SanReno festivalen kanske ? ^^ =)

2010-02-18 @ 00:34:23
URL: http://blogg.se
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Inga problem, och ja, de fixade deras outfits (åtminstone Bills) inför konserten i San Remo nu på fredag! :)

2010-02-18 @ 00:36:00
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0