BTK App - Alien Wall #71


Bild #1 - Tom: "Underbar dag..." Fan (@Zohal): "Känner ni till Palm Islands i Dubai?? Hela ön är formad som ett enda palmträd! Det är så vackert."
Bild #2 - Fan (@LadyBird): "Vems idé var app-symbolen? Ett alien huvud inuti ett hjärta... Det är så enkelt men ändå vackert!!!"
Bild #3 - Tom: "@Zohal: Ja, den ön känner jag till! Helt galet!!!" Tom: "@LadyBird: Det var min idé, så klart ;)"
Bild #4 - Bill: "I bilen! Tom och jag åker omkring..." (PS: kolla i kommentarer nedan för att förstå vad fansen pratar om 8D) Fan (@Charlotte): "Ni är så roliga! Hoppas ni kom fram innan ni pissade på er xD"
Bild #5 - Fan (@VeronikaFromBelarus): "Vad är det för låt som spelas i bakgrounden i er video?? Snälla, svara! Låten är sjukt bra!"
Bild #6 - Fan (@Isel): "Bill, på vilket sätt hanterar du trafiken bäst??"
Bild #7 - Fan (@Lizard): "Tom, sätt på dig bältet innan du får böter eller kraschar. :P Låter du Bill bestämma musiken i bilen eller är det du som gör det?"
Bild #8 - Bill: "@Charlotte: ...hahaha... Ja, vi kom i tid! Tack :-)" Bill: "@VeronikaFromBelarus: ...låten är av Anthony Hamilton. Han är bra... Kolla in han!"
Bild #9 - Bill: "@Isel: Ingen aning! Jag önskar det fanns något bra sätt men jag letar fortfarande efter ett :-)...haha.. Jag får alltid panik!!! Jag är nog världens mest otåliga människa :-)" Tom: "@Lizard: Jag kör så jag får välja musiken... Om jag har en bra dag kan Bill kanske få välja en låt! ;)"

Lies Angeles @ Twitter - 29/2 2012"Jag kommer att ha bilder på dem nu på fredag. Kommer finnas närbilder på handtatueringen!!!" - "Fredag. Jag vet var de kommer att vara så jag kan fotografera dem båda två och den där handtatueringen."
---
Han pratar givetvis om Tom och Bill... :) Och som alltid, ifall det kommer ut några bilder så uppdaterar jag med dem!

BTK App - Alien Wall #70


Bild #1 - Bill: "Coachella 2011...ser fram emot Coachella 2012..." (PS: Det ryktades i april förra året om att Bill var på denna festival tillsammans med några tjejer. Läs mer om det här. Antar att det stämde då! 8D) Fan (@Veronika): "Vad är det för något, en konsert?? [...]" Bill: "@Veronika: Det är en supercool musikfestival!!! Jag var är förra året och hade sjukt kul!!!" Fan (@Rula): "Snälla, gratulera mig!! Det vore en dröm som blev till verklighet ifall ni kunde säga grattis till mig (fyller den 29/2). [...]" Tom: "@Rula: GRATTIS!!! Hoppas du får en underbar dag! Hoppas alla dina önskningar slår in ;-)" Fan (@Grasi): "Är festivalen i Los Angeles? :)" Bill: "@Grasi: Nej, inte i Los Angeles. Men inte alltför långt borta..."
Bild #2 - Tom: "App!!! Wow, insåg precis att vi har lagt ut 31 videos, 151 bilder och 99 meddelanden hittills... Tack för allt stöd!" Fan (@neorosifix): "[...] Appen är grym. En del fans hoppas ni ska skriva om erat nya album, vilket jag också gör, men då uppdaterar ni med något väldigt intressant och... *ser inte vad det står*" Bill: "@neorosifix: Kul att du gillar appen!!! Tom och jag gillar den verkligen... Det är så coolt att kunna ha er alla i vår ficka varje dag :-)" Fan (@Simona Jay): "[...] Jag skriver faktiskt ingenting på Bills inlägg för jag hoppas kunna få svar av dig istället... Det är mer rättvist för de som vill ha svar från han menar jag ;)" Tom: "@Simona Jay: Låter väldigt rättvist ;) Nu har du ett svar ifrån mig! Tack för dina fina ord! Kul att du gillar appen!!"

Cherrytree Records @ Twitter - 27/2 2012


"Bill Kaulitz i Tokio Hotel samarbetar med Far East Movement på en låt som heter "If I Die Tomorrow" på Far East Movements nya album "Dirty Bass" som kommer ut i maj."

Bill - Nu och då


Är han inte sig lik ändå? ;p


BTK App - Alien Wall #69


Bild #1 - Bill: "Oscars!!! Vilka ska se på Oscars galan ikväll?" Fan (@Judith92): "Bill, vilket är ditt favoritställe att slappa på i Los Angeles? Snälla svara mig :-)" Tom: "@Judith92: För att vara ärlig så gillar jag att bara köra omkring med min bil! Det är mest avslappnande tycker jag... Jag, min bil och vägarna!" Fan (@HelloDarcy): "Jag ska! Jag och en Alien-vän ska äta pizza och titta :3" Bill: "@HelloDarcy: Det låter helt perfekt! ...önskar er en rolig kväll!!!" Fan (@Heilig79): "Bill, har du någon favorit-skådespelare/skådespelerska som du vill ska vinna? Jag hoppas på Meryl Streep och Glane Close. Jag älskar dem. Två "läskiga monster" på bion, håller du inte med?" Bill: "@Heilig79: Håller fullständigt med!!!! Jag gillar verkligen dem båda..." Fan (@Sternchen): "Vad tycker du om min hund?" Bill: "@Sternechen: Älskar honom :-) ...väldigt söt!!!"
Bild #2 - Bill: "Smaskig sushi...." Fan (@Simonne): "Vill du smaka lasagne? Jag äter det just nu ;-)" Tom: "@Simonne: Vi älskar vegetarisk lasagne ;) Smaklig måltid!" Fan (@Adaly): "Äter ni fortfarande något på McDonald's?" Tom: "@Adaly: Om vi äter där beställer vi bara pommes frites och milkshake ;)"
Bild #3 - Tom: "Måndagar. När jag var liten hatade jag måndagar... Jag hatar dem fortfarande! Hur är det för er?" Fan (@Ella): "Jag hatar måndagar skarpt! Måndagar är Guds straff för vad vi gjorde i helgen, heehee." 
Bild #4 - Bill: "@Ella: Precis!!!! :-)"  

BTK App - Alien Wall #68


Bild #1 - Tom: "Wow. Vad ska jag ta?" Fan (@Liene): "Här i Sverige i Stockholm har vi en speciell dag där man kan få smaka på vilken choklad man vill. Det kostar bara att gå in. Jag har aldrig varit där. :( men det skulle vara roligt!"
Bild #2 - Tom: "@Liene: Det låter ju helt fantastiskt! ;) Det stället skulle jag vilja besöka..."
Bild #3 - Bill:" Skridskor!!!! Jag förbereder mig för att åka skridskor förra året..." Fan (@LadyBird): "hahaha coolt :) Jag älskar att åka skridskor... Kan du åka baklänges??"
Bild #4 - Bill: "@LadyBird: Nej, det kan jag inte! ...haha...men det är sjukt roligt!!! Jag är inte så bra på det..."
Bild #5 - Fan (@3Sternschnuppen): "Var det första gången du åkte skridskor? Ramlade du?"
Bild #6 - Fan (@Jennsor): "Jag vet att ni filmade det där... Vi såg redan en snutt för typ ett år sen... Kan vi få se hela videon någon gång?"
Bild #7 - Tom: "@Jennsor: Nej, vi spelade inte in det... Du kan bara tänka dig hur rolig Georg såg ut när han försökte vara lika snabb som jag ;)" Bill: "@3Sternschnuppen: ...Jag har gjort det några gånger men det var för flera år sedan... Så det kändes ungefär som första gången :-)"
Bild #8 - Fan (@Danielita): "Hej killar! Jag heter Danielita och är ny här. Kan ni vara så snälla och svara mig? Vill bara veta att ni har läst det här. :D"
Bild #9 - Fan (@Madeleine): "Hur var eran lördag? Var ni lediga? Är ni i studion nu? Ha en bra kväll iallafall!!! :-)"
Bild #10 - Bill: "@Danielita: Hej där!!! Välkommen till appen... :-)" Bill: "@Madeleine: Den var bra, tack!!! Tom och jag jobbade hela dagen så ikväll ska vi försöka vila :-)..."

HU Popcorn #3/2012 - (Ungern)


BTK App - Alien Wall #67


Bild #1 - Bill: "Flagga!!!!" Fan (@Marinaa): "Jag tittar på en U2-konsert med mamma just nu. Gillar ni U2? :-)"
Bild #2 - Tom: "@Marinaa: De gillar vi! De har bra låtar och jag kan gissa på att deras konserter är fantastiska... Vi har dock inte varit på någon!"
Bild #3 - Bill: "Två poliser på stranden..."
Bild #4 - Tom: "Födelsedag. Ska till en väns födelsedagsmiddag nu!!!" Fan (@Lel): "Ha så roligt! Tar du med Bill också? Har ni samma vänner?"
Bild #5 - Tom: "@Lel: Bill följer med...!"

BTK App - Alien Wall #66


Bild #1 - Tom: "Bill klättrar på stranden!" Fan (@Stern): "Tom, jag vill bara att du ska veta att jag håller på att lära mig att spela gitarr så att jag kan slå dig en dag! Accepterar du utmaningen? ;)" Tom: "@Stern: Haha... Låter bra! Jag antar utmaningen..." Fan (@Miya): "Coolt. Jag drömmer alltid om att bli en sjöjungfru, haha. Det är coolt att klättra. Har du redan gjort det? :)) Jag fyller år i dag! Jag blir 19 år :D" Tom: "@Miya: Grattis! Hoppas du har roligt... Jag har aldrig haft möjligheten att klättra på riktigt, men det är något jag verkligen skulle vilja prova!!! ...ha en bra dag!"
Bild #2 - Tom: "Jukebox. Äter mackor på ett litet café..." Fan (@SophiiieP): "Jag tar körkort idag! Jag är sååå nervös." Bill: "@SophiiieP: Lycka till :-)" Fan (@LenaZ): "Bill, varför har du alltid en keps på dig? För att någon förföljer dig?" Bill: "@LenaZ: Jag vet inte... Det är väl bara enkelt, antar jag. Man sätter bara på sig den och kan gå ut på en gång... :-)" (PS, klicka på kommentarer nedan - har Bill en ny tatuering? XD)

BTK App - Alien Wall #65


Bild #1 - Bill: "Golf. Tom och jag vill börja spela golf! Vi har hört att det är ganska svårt! Några tips..? ...någon av er som spelar?" Fan (@Lola): "Vill du, Bill och Tom börja spela golf?!?! Wow.... Låter intressant. Har aldrig spelat själv, men jag har hört att det ska vara svårt. Lycka till iallafall och ha så roligt!!! :-)" Fan (@Sira Butterfly): "Min pappa brukade spela golf och jag spelar minigolf, men om du frågar mig så är det enda roliga med golf, golfbilarna. Jag älskar själva idén av att ha sönder en hel golfbana på en gång XD" Fan (@Morena): "Seriöst? Igår tänkte jag på hur det skulle vara ifall ni fyra och jag spelade golf tillsammans.. Och nu säger du det här!! Roligt ;-)" Fan (@Madeleine): "Gillar ni att åka skridskor? Det är roligt! ;)" Fan (@Knoedel): "Jag tror att "Bill och Tom på golfbanan" skulle bli ett bra THTV avsnitt. [...]" Fan (@Lin): "Jag tycker ni borde ta ballet-lektioner."
Bild #2 - Bill: "@Lola: Nej, vi har inte spelat än... Jag vill prova det!!!" Bill: "@Sira Butterfly: ...haha...samma sak här! Jag vill köra omkring med de där bilarna :-) Tror det är det roligaste!!! ...och jag är ganska bra på minigolf :-)" Bill: "@Morena: ...hahaha... Vad roligt. Vi har velat göra det ett tag nu..." Tom: "@Madeleine: Ja! Älskar att åka skridskor... Jag är bäst! ;)" Tom: "@Knoedel: Vi ska definitivt spela in det!" Bill: "@Lin: Ja.. Jag är säker på att Tom skulle vara en grym ballerina :-)"
Bild #3 - Bill: "#2YearsHumanoidCity. Tack för att ni har gjort #2YearsHumanoidCity TT på Twitter. Ni är fantastiska!!! ...vi kommer aldrig glömma denna turné!" Fan (@Karin): "Jag twittrade det också igår! Jag är riktigt stolt över att kunna säga att jag var på en av konserterna på turnén. Den i Helsingfors... :) Minns du den konserten? Ni fastnade på isen med färjan så vår skivsignering blev inställd och vi hade ingen catwalk. Haha. Det var tråkigt med skivsigneringen, men konserten var speciellt pga att den saknade en catwalk, så jag är bara glad! ;-)"
Bild #4 - Bill: "@Karin: Självklart minns jag den konserten. Det var verkligen ett äventyr att komma dit :-) ..och vi hade jättekul med er!!!"

GOSSIPS #4/2012 - (Japan)


BTK App - Alien Wall #64


Bild #1 - Tom: "Storm på solen. (video) En enorm storm virvlade kring solens yta vilket fångades av en NASA-satellit nyligen. Ett fantastiskt mirakel av solsystemet som kan vara lika stort som jorden själv." Fan (@HazelKVL): "Var er stora dröm som små att bli astronauter eller är det någonting ni fortfarande vill bli?! haha ;-)" Bill: "@HazelKVL: ...Det är fortfarande en av mina stora drömmar... Jag skulle verkligen vilja bli en astronaut :-)" Fan (@Lene): "Jag tycker det här är väldigt fascinerande. Det finns mycket dokumentärer och filmer om det här. Tycker du också det är intressant, Tom?" Tom: "@Lene: Ja, det är fascinerande!!! Det verkar så overkligt..."
Bild #2 - Bill: "Idag... Tom hänger... Vi hade en trevlig dag utan jobb." Fan (@Valeria9698): "Har ni sett filmen Taken med Liam Neeson? Det är min favoritfilm när det gäller action! Ni borde verkligen se den :)" Tom: "@Valeria9698: Självklart... Vi älskar den filmen!!! Den är grym..." Fan (@Alice): "Tom ser så ledsen ut... Hoppas han inte var det :( Bill, få honom att le. Jag är säker på att du är bäst när det gäller det ;)" Bill: "@Alice: Ingen fara...haha...Han mår bra. Vi hade en underbar dag!!!" Fan (@L Lawliet): "Tom ser trött ut men fortfarande lika vacker. [...]" Tom: "@L Lawliet: Ja, jag var väldigt trött! Bill, varför la du ut den bilden?" Fan (@Willenlos): "Visste ni att idag är det exakt två år sedan som er Welcome to Humanoid city-turné startade? Kan ni fatta att det har gått så fort? :O" Bill: "@Willenlos: Wow! Det visste jag inte! Det känns som om det vore igår..."

BTK App - Alien Wall #63


Bild #1 - Tom: "Storm på solen. Hörde om att det var en storm nära solen..." Fan (@Thaís): "Tror du och Bill att det finns varelser på andra planeter? Alltså, riktiga utomjordningar?" Tom: "@Thaís: Bra fråga! Ja!!!! Jag tror det till 100%!!!" Fan (@Jen): "Va?! Sjukt! Och häftigt på samma gång! [...]" Tom: "@Jen: Ja, jag vet... Det är fascinerande!!!"
Bild #2 - Fan (@HerbstMädchen): "Jag skulle vilja veta ifall det tog lång tid för er att hantera kritik? Jag är konstnär och designer och jobbar alltid hårt med mina saker men det finns alltid folk som säger att jag inte kan. Jag vet att konst handlar om smak, men ibland har jag svårt att hantera det.." Tom: "@HerbstMädchen: Det viktigaste är att du gillar vad du gör! Om du lägger all din energi och styrka på dina projekt blir det framgångsrikt en dag! Det är nyckeln... Bry dig inte om vad andra säger!!!" Fan (@Cinna): "Kan vi förvänta oss att ni släpper det nya albumet före jordens undergång? Om vi ska dö vill jag veta säkert att jag kan ha en bra låt vid min begravning." Tom: "@Cinna: Vi får hoppas att jorden inte går under än på ett tag så vi kan släppa vårat album!!!"
Bild #3 - Bill: "Bakom kulisserna, del 5." Fan (@Jen): "Vad väntade ni på? Ni ser uttråkade/trötta ut." Bill: "@Jen: Ja, vi var väldigt trötta. Vi hade en lång dag. Detta var vår 5-minuters-paus mellan intervjuerna..." Fan (@Macky Kaulitz): "Jag tror den här bilden togs av... Georg? [...]" Bill: "@Macky Kaulitz: Nej... Han var på toa. Där han alltid är när vi har en kort paus... Haha..." Fan (@Adaly): "Bill, sjunger du fortfarande Hakuna Matata med Gustav? Eller har du glömt bort texten? Hahaha" Bill: "@Adaly: Ja!!! Jag kommer aldrig glömma texten :-)"
Bild #4 - Bill: "Tom under middagen!!!" Fan (@LadyRockstar): "Bill, vilken är din favoritdrink?"
Bild #5 - Bill: "@LadyRockstar: Jag gillar verkligen whiskey cola!" (PS: klicka på kommentarer nedan 8D)

BTK App - Alien Wall #62


Bild #1 - Tom: "Skulle verkligen vilja ha en picnic men jag glömde maten ;)" Fan (@AmbreTK): "Jag vet inte vart det där är, men det är oerhört vackert! Vart var du? Har du vart i studion i dag? [...]" Tom: "@AmbreBK: Ja, det är en underbar plats! Älskar att vara där... Jag ska till studion senare för en gitarr-session! Kommer bli grymt ;-)" Fan (@Nienke): "Tom, vilken är din favoritplats på jorden? :-)" Tom: "@Nienke: Min säng!!! ;)" Fan (@Daniella): "Wow! Det ser riktigt vackert ut. Där hade man gärna velat vara med dig :D Jag tar med maten, okej? :D Haha" Tom: "@Daniella: Låter bra ;) Vad tar du med då?"
Bild #2 - Bill: "Gatukonst i Venice..." Fan (@SoHumanoid): "Förra månaden var jag på Café de Flore (hoppas du minns vad det är). Jag satt på samma plats som du gjorde i december 2010. Jag var så stooooooolt! Och servitrisen pratade om dig. *_* Kom tillbaka till Paris snart, och nästa gång får ni säga till för jag vill jättegärna se dig! [...]" Bill: @SoHumanoid: Självklart kommer jag ihåg!!! Gillar verkligen det där stället! Vad sa personen om mig? Hoppas på bra saker :-)" Fan (@Grasi): "När ni kom till Brasilien fick ni lära er mer ord än bara "Obrigado"? hahaha" Bill: "@Grasi: Inte precis. Jag har glömt allt. Synd! :-)"
Bild #3 - Tom: "Påminner mig om Gustav som liten...tror han hade samma trummor. (video)"

Tokio Hotel med i brasiliansk spanskabok


BTK App - Alien Wall #61


Bild #1 - Bill: "Georg i Las Vegas! ....mycket kärlek från Georg :-)" Fan (@Aleena): "Har ni saknat honom? Haha :D" Bill: "@Aleena: Klart vi har saknat honom :-) Vi hade roligt tillsammans i Vegas..." Fan (@Marthina): "Georg ser lite arg ut. Haha! Tog ni den här bilden på honom?" Bill: "@Marthina: Ja, jag tog bilden! ...tja, det var inte hans bästa dag precis :-) Han förlorade nästan varje spel..." Fan (@Co): "Bill, är du duktig på att spela på casinos? Vinner du mycket pengar eller tvärtom? :O" Bill: "@Co: Jag är bäst!!!! Ärligt, jag spelade bäst under hela resan. Craps är mitt spel :-)"
Bild #2 - Bill: "Underbar dag!!! Solen är tillbaka :-)" Fan (@Sarah Tria): "Nästa vecka ska jag till Disneyland i Paris. Jag kommer tänka på dig hela tiden, Bill. ;)" Bill: "@Sarah Tria: Wow... Jag har bara varit där en gång. Det är så roligt!!! Hoppas du får kul där borta!!!" Fan (@Sammi D): "Solen är tillbaka här också, men det är jättekalllllllt!!" Bill: "@Sammi D: Jag vet...men solen gör det betydligt bättre! Eller hur?"
Bild #3 - Tom: "Roligt i vattnet ;-)" Fan (@Blackout): "Hur är det, Tom? Hade du en bra dag? Min hund gillar inte vatten :-(" Tom: "@Blackout: Hade en bra dag, tack! Själv då?" Fan (@JayL): "Gillar din hund att simma, Tom??" Tom: "@JayL: Nej, han skulle aldrig simma men han gillar att hoppa och springa runt i vattnet...;)" Fan (@Bere): "Tom, kan du tänka dig att göra en tatuering för att visa hur mycket dina hundar betyder för dig någon gång?" Tom: "@Bere: Ja, det kan jag och jag ska göra det någon dag!"

Top Music #132/2012 - (Spanien)


BTK App - Alien Wall #60


Bild #1 - Tom: "Gissa vilken stad det är..." Fan (@Heather G): "Jag ska dit på Halloween!! Ska bli så kul!" Bill: "@Heather G: Ha så kul!!! Jag älskar Vegas och att spela :-)" Fan (@Paurnima): "Har ni sett Hangover?" Bill: "@Paurnima: Ja. Vi har sett Hangover 1 och Hangover 2. De var riktigt bra!" Fan (@Ishita): "Det måste vara Las Vegas! Vad gör ni gärna när ni är där?" Tom: "@Ichita: Precis!!! Ja, vi gillar det... Det är roligt där och vad som händer i Vegas, stannar i Vegas... Det är det jag gillar med staden! ;)"
Bild #2 - Fan (@Tatsumi): "Jag vet precis vart det är. Detta är utsiktsplatsen i Stratosphere!! Ni borde besöka nöjesfältet där eller åtminstone Sky Jump!!! Det är så roligt :D" Tom: "@Tatsumi: Jaaaaa! Det stämmer till 100%! Vi har självklart besökt nöjesfältet :)" Fan (@BlackQuestionmark): "Tog du den här bilden, Tom?" Tom: "@BlackQuestionmark: Ja, jag tog bilden ifrån en av de högsta byggnaderna där..." Fan (@Monica): "Det är sjukt tråkigt i Vegas om man är under 21... Hahaha" Tom: "@Monica: Ja, det är sant!!!"
Bild #3 - Bill: "Vackert historiskt smycke..." Fan (@Jessy): "Bill, är smycken den perfekta presenten för dig?"
Bild #4 - Bill: "@Jessy: Ja...alltid...hahaha..."

BTK App - Alien Wall #59


Bild #1 - Tom: "Belo Monte Dam. (video)" Fan (@MandyTHBR): "Bill, vad betyder din nya tatuering???? Kan du berätta? Jag tycker den är läcker och är lite nyfiken :-)" Bill: "@MandyTHBR: Tja, min tatuering har flera betydelser. Den står för liv och död, makt och styrka, skönhet och förstörelse, kärlek och sammanföring, jämnlikhet och utmärkelse.... Jag tycker den är riktigt cool :-)" Fan (@RafaTH): "Vad tycker ni om vegetarianer? :-)" Tom: "@RafaTH: De är coola! Som du redan vet är vi också vegetarianer, så självklart gillar vi det! Men det är ändå upp till var och en!"
Bild #2 - Bill: "Bakom kulisserna, del 4." Fan (@Sam): "[...] Tror ni att ni skulle kunna ta er till Australien någon gång? Skulle verkligen vilja träffa er :-) [...]" Bill: "@Sam: Vi skulle verkligen vilja åka till Australien!!! Jag har inte vart där än så vi måste komma över med nästa album!" Fan (@Cinthia): "Bill, saknar du att vara på turné, stå på scen, fansen och allt sånt?" Bill: "@Cinthia: Ja, jag saknar det jättemycket! Ser fram emot att få åka på turné igen..."
Bild #3 - Fan (@Aide): "Övar ni något innan ni ger intervjuer?" Tom: "@Adie: För intervjuer? Nej, aldrig. Borde vi? Hahaha." Fan (@Madeleine): "Vad tycker ni om Mexiko? Kan ni komma tillbaka hit med nästan album? Snälla... :-)" Tom: "@Madeleine: Vi älskar Mexiko! Vi hade riktigt jävla bra där och den senaste konserten var fantastisk! Vi kommer definitivt att komma tillbaka!" Fan (@Nick Lee): "Tom, du borde öva så du vet när det är rätt tillfälle att säga "Zeig mir deine Pflaume. Hahah ;)" Tom: "@Nick Lee: Zeig mir deine Pflaume är alltid bra! ;)"
Bild #4 - Fan (@Daniela R): "Tom, kan du berätta hur det går med ditt motorcykelkörkort? :-D Kommer vi få se dig på en grym MC? Jag älskar såna moster. Jag har två stycken själv!" Tom: "@Daniela R: Jag har inte tid att ta körkortet än! Har du två stycken? Vilka då?" Fan (@Sophie Ortega): "Bill, har du och Tom sett filmen Tron Legacy? Den är grym! Jag vet inte ifall ni känner till Daft Punk eller inte, men det är dem som har gjort soundtracket till filmen." Bill: "@Sophie Ortega: Jag älskar Daft Punk!!!"
Bild #5 - Tom: "Middag. Kom precis hem från en god middag på min italienska favorit restaurang! God natt, allihopa!"
Bild #6 - Bill: "FÖRÄLSKELSE... När jag såg The Notebook för första gången blev jag direkt lite småkär i Rachel McAdams, och nu när jag har sett hennes nya film The Vow blev jag helt FÖRÄLSKAD :-) ...hahaha..."

BTK App - Alien Wall #58


Bild #1 - Tom: "San Francisco. Någon här som bor i San Francisco? Älskar den här staden!" Fan (@Tam): "Har ni planerat att komma till Nya Zeeland med erat nästa album? Vi kiwi-fans känner oss så bortglömda :( Ni skulle helt ärligt älska att komma hit!" Tom: "@Tam: Ja, vi skulle verkligen vilja komma dit med nästa album!" Fan (@Nick Lee): "Tog du bilden? Är du kvar där?" Tom: "@Nick Lee: Ja, det var jag som tog bilden! Men jag är inte där just nu..." Fan (@AnnaLisa): "Jag lovar, en dag ska jag åka till Usa! Jag skulle vilja göra en sån där roadtrip, från östkusen till västkusten... Skulle du kunna tänka dig att göra något sånt?" Tom: "@AnnaLisa: Det skulle jag verkligen vilja göra... Hoppas jag kan få tid över till det bara!"
Bild #2 - Bill: "Tom och jag...väntar på hissen på LACMA." Fan (@Monica): "Lieber Bill, jag hoppas och önskar att du läser detta. På fritiden sitter jag och gör vackra målningar på dig och Tom. Kolla in min avatar bara! Det är jag som har gjort den ;-) Jag hoppas jag kan bli känd genom mina målningar på er! En dag ska jag ge dig en av mina målningar, jag lovar. Kan du önska mig lycka till med målningarna på er, snälla? På något sätt, Süsser Bill, ger du mig alltid tur. Du har också förändrat hela mitt liv på ett positivt sätt. Innan jag hörde talas om er var mitt liv hemskt. Men nu är jag äntligen lycklig, och det är tack vare er. [...]" Bill: "@Monica: Tack så mycket för dina fina ord. Det betyder verkligen mycket för mig! Din målning ser fantastisk ut!!! Du har verkligen talang. Jag önskar dig allt gott, och lycka till!!!" Fan (@Maria): "Hej vackra du! Det är min första kväll här! Jag älskar dig! Det är carnival här i Brasilien nu...för varmt och alldeles för mycket samba för min del! Kom tillbaka snart! Ursäkta för min dåliga engelska... Tusen kyssar!" Bill: "@Maria: Välkommen!!! Jag skulle vilja besöka en brasiliansk carnival någon gång!!!"
Bild #3 - Fan (@Léa): "Bill, vilken piercing gjorde ondast? Septum piercingen eller i bröstvårtan? Eller någon annan? :)" Bill: "@Léa: Septum piercingen utan tvekan!!! :-)" Fan (@Karla): "Är det vinter i Los Angeles nu?" Bill: "@Karla: Det har varit väldigt kallt på sistone!!!" Fan (@Isaura): "Tom, har du hört talas om Alcatraz? Det är en jättebra kriminalserie." Tom: "@Isaura: Nej, det har jag inte! Men jag ska kolla in den..." Fan (@Cheryl): "Regnade det i Los Angeles i dag? Det är jättekallt i Las Vegas nu. :/" Bill: "@Cheryl: Ja, det är väldigt kallt i Los Angeles också. Typ storm :-)"

BTK App - Alien Wall #57


Bild #1 - Tom: "Glad Alla Hjärtans Dag allihopa!!! Ha så roligt!" Fan (@AnnaLisa): "Ha en bra dag! Ska gå och sova nu... Bis Morgen!" Bill: "@AnnaLisa: Tack! Hoppas du hade en bra dag!!! God natt :-)" Fan (@Lu Kaulitz): "Bill, du var min första kärlek :) Jag hoppas du får en bra alla hjärtans dag!" Bill: "@Lu Kaulitz: Åhhh... Tack!!! Hoppas du hade en underbar dag!!!"
Bild #2 - Bill: "Chris Burden - Urban Light." Fan (@Natty): "Bill, har du några planer inför ikväll? Med Tom kanske?" Bill: "@Natty: Vi ska ha en stor middag ikväll med några vänner!" Fan (@Jessy): "Så ingen strippklubb ikväll, Tom?" Tom (@Jessy): Självklart! Vi ska på strippklubb ikväll! ;)" Fan (@Heavenly Grace): "Ha alltid lampan tänd, är ett gammalt talusätt som äldre använde sig av när familjemedlemmar var långt hemifrån. De kunde tända ett ljus i fönstret och låta det brinna hela natten. Det sägs att ljuset skulle guida personen tillbaka hem säkert. Undrar om Chris var inspirerad av detta :-)" Tom: "@Heavenly Grace: Bra berättelse! Du kanske har rätt om att det var inspirationskällan! Den är vacker, dock!" Fan (@Mandy): "Ha en trevlig kväll med era vänner på alla hjärtans dag!" Tom: "@Mandy: Jag hoppas på det bästa! ;)" Fan (@HazelKVL): "Hur var middagen?! Hade ni kul med era vänner?" Bill: "@HazelKVL: Ja! Det var riktigt trevligt och mycket god mat :-)"
Bild #3 - Bill: "Tom på LAMCA..."

BTK App - Alien Wall #56


Bild #1 - Tom: "En spelares paradis ;-)" Fan (@Özge): "Jag älskar de där ställena! Gör inte du det, Tom?" Tom: "@Özge: Jo, klart! Det är bästa ställena!!!" Fan (@Samantha): "Jag är grym på Air Hockey!! Jag skulle lätt slå dig, lol." Tom: "@Samantha: Aldrig! ;) Jag är kung på det spelet!"
Bild #2 - Bill: "Dödskalle!!!"
Bild #3 - Bill: "Tom och jag var på LACMA (Los Angeles County Museum of Art) i eftermiddag...och det var roligt! Älskade det. Nu är det dags att dra in i studion för en sen inspelning!!!" Fan (@Yumi): "Ni spelar alltid in låtar sent... Varför? Finns det någon speciell anledning?" Tom: "@Yumi: Ja, natten är mer inspirerande plus att vi är nattugglor!" Fan (@Lorette Lee): "När jag gick i skolan i Paris brukade vi ofta besöka museum och jag blev faktiskt less på konst. Jag vill aldrig mer se en till gobeläng i hela mitt liv! Men nu när jag är vuxen kanske jag ska gå till något museum igen och det blir bara för att jag VILL och inte för att jag MÅSTE isåfall." Tom: "@Lorette Lee: Ja. Jag älskar "The Orator" av Magnus Zeller!!!" Fan (@JPao): "Vilken tid på natten brukar ni börja spela in låtar? Och hur länge..?" Bill: "@JPao: Jag brukar börja runt 22... Ibland senare :-) ...och sen beror det på hur länge jag vill spela in också! Men det blir lätt till 04-tiden..."

BTK App - Alien Wall #55


Bild #1 - Bill: "Gammalt handfat till salu :-)" Fan (@Lizard): "Hur var er kväll igår, Tom och Bill? Gjorde ni något roligt? :-)" Bill: "@Lizard: Ja, vi hade roligt igår. Det blev lite väl länge dock ;-)" Fan (@Marty): "OMG!! Vad äckligt!! Hahahahaha. Vart såg du det där?" Bill: "@Marty: Hitta det vid en gatuförsäljning... Väldigt skumt :-)" Fan (@Oriane): "Är det fullt med gatuförsäljningar och loppmarknader i Los Angeles, eller gillar du bara såna saker?" Bill: "@Oriane: Ja! Man kan hitta det lite här och där. Los Angeles har lite roliga ställen... Jag älskar att besöka såna butiker :-)"
Bild #2 - Fan (@Clarissa): "Bill, gillar du Coldplay?" Bill: "@Clarissa: Ja. Jag gillar dem väldigt mycket!!!" Fan (@SarahSmile): "En sak som jag har lärt mig är att det finns stor potential i allt, till och med i ett rostigt litet handfat. Om handtagen byttes ut, porslinet gjordes rent och det rostiga togs bort, slår jag vad om att det skulle vara ett gulligt handfat." Tom: "@SarahSmile: Bra sagt! Gillar't!!!"
Bild #3 - Bill: "Galnaste killen i VÄRLDEN!!!" Just nu i Ryssland... (video)" Fan (Sternchen): "Bill, eftersom du har hoppat fallskärm tidigare, skulle du kunna tänka dig att hoppa "base jumping" också? Det är när man hoppar från byggnader." Bill: "@Sternchen): "Det skulle jag verkligen vilja göra!!!" Fan (@AnnaLena): "Du är inte rädd för nåt, eller hur? :D" Tom: "@AnnaLena: Klart han är! Han är rädd för sin storebror ;)" Fan (@Kiki): "Jag såg precis på Safe House och den var väldigt bra. Både jag och min familj gillade den! :) Filmer med Denzel är ofta bra, så som Inside Man. Har du sett den? Om inte, borde du göra det." Tom: "@Kiki: Kul att du gillade den! Ja, jag har sett Inside Man! Den är riktigt bra! Kolla in Training Day... Den är bäst!"
Bild #4 - Bill: "..."

BTK App - Alien Wall #54


Bild #1 - Tom: "Safe House. Jag såg "Safe House" i går! Grym film!!! Gå och kolla in den!!!" Fan (@Cinthia): "Vi alla Aliens ser fram emot Tokio Hotels comeback otroligt mycket!!! Vad tror ni om att göra en större turné än den förra ni gjorde?" Tom: "@Cynthia: Jag tror vi kommer att sätta ihop en enorm turné med nästa album!!!!" Fan (@Ely Rivas): "Tom, gillar du Robert de Niro's filmer?" Tom: "@Ely Rivas: Ja! Han är en av de bästa skådespelarna! Han har gjort riktigt bra filmer!" Fan (@Kimber): "Ja, den är grym på grund av Ryan Reynolds, eller hur? ;)" Tom: "@Kimber: Den var grym på grund av Denzel ;)"
Bild #2 - Bill: "In your shadow I can shine..."

[MTVEMA.se]: MTV EMA's party tar aldrig slut!


MTV EMA's party tar aldrig slut!
Sedan 1991 har MTV EMA samlat musikälskare från hela världen för att fira det senaste och bästa i hela världen inom rock, pop, hiphop, alternative och många fler genrer. Varje år väljer NI, fansen, vinnarna av de eftertraktade EMA-priserna! Och varje år har vi en gigantisk fest i en ny stad, där tittare runt om i världen bjuds på fantastiska (eller ska vi säga EMAzing?) uppträdanden av superstjärnor som har inkluderat U2, Madonna, Justin Bieber, Britney Spears, Coldplay, Lady Gaga, Shakira och, ja, alltför många fler att räkna! Bläddra igenom mängd guldkorn ur EMA:s historia, trivia, videor och bilder från vår allra första show ända fram till det senaste årets jätteshow, inklusive bonusar som backstage-bilder du inte har sett på TV! Återupplev år av unika EMA-minnen här, och börja se fram emot att se hur vi överträffar oss själva nästa gång!

2007 - OlympiaHalle Staidum, München
Ett av de mest omtalade EMA-framträdanden någonsin skedde i München där Tokio Hotel, vinnare av det årets Inter Act EMA framförde "Monsoon", under en regnskur. Detta år bevittnade också den bortgångna, stora Amy Winehouse första och enda EMA-framträdande; hon hedrades med Artists Choice under evenemanget.

2009 - O2 World Arena, Berlin
Den 15:e EMA-galan återvände till Berlin där allt började, med en fantastisk lineup som inkluderade Jay-Z, Beyoncé, Green Day, Foo Fighters, Shakira, U2, Leona Lewis och Tokio Hotel. Beyoncé var även kvällens stora vinnare med tre troféer, och hon tackade maken Jay-Z för att "ha satt på ringen på den". Oj!

Arkiv: Vinnare
2007 - Tokio Hotel (Inter Act)
2008 - Tokio Hotel (Headliner)
2009 - Tokio Hotel (Best Group)
2010 - Tokio Hotel (Best World Stage Performance)

Arkiv: Videos
2007 - Tokio Hotel (Monsoon)
Källa: http://se.mtvema.com/archive

Olivia #3/2012 - (Danmark)


Taylor Momsen och Bill Kaulitz
Taylor Momsen gick från att vara en söt tjej till en tuff rocktös. Svarta kläder, massor av svart kajal och mascara och även en cool attityd. Påminner inte det lite om en annan? Det är nästan samma sak med Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz. Som par kan de hänga ute på samma rockklubbar, bråka om kajalen framför spegeln och öva på att se dåliga ut framför varandra. Taylor och Bill passar ihop perfekt, och skulle se superbra ut tillsammans på röda mattan. Olivia tycker att de bara ska "go for it"!
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

BTK App - Alien Wall #53


Bild #1 - Tom: "Traaaaafik... Jag hatar trafiken i Los Angeles. Jag är alltid sen..." Fan (@MisaKV): "Du borde ta cykeln istället! Det är snabbare, haha." Tom: "@MisaKV: Ja, jag ska skaffa ett motorcykelkörkort snart!" Fan (@Giorgia M): "Är det värre än i Tyskland!? :D" Tom: "@Giorgia M: Definitivt! Mycket värre..." Fan (@Ale): "Hahahaha. Du kan inte åka lika fort nu som i Tyskland! xD" Tom: "@Ale: Nej, och det är just därför jag saknar tyska Autobahn..."
Bild #2 - Tom: "Skiss. Håller på att skissa på min kommande tatuering..." Fan (@Jessy): "Vad ska du skaffa för tatuering???" Tom: "@Jessy: Fortfarande en hemlighet :)" Fan (@Nahomy): "Har du blivit galen i tatueringar, Tom? :) Vart vill du att den ska sitta då?" Tom: "@Nahomy: Är inte galen i tatueringar ;) Jag planerar den bara!" Fan (@Milana): "Vart vill du ha den? ;)" Tom: "@Milana: På armen eller i nacken... Vet inte än!"
Bild #3 - Bill: "...Lång dag... Blev precis klar med en lång inspelning/fotografering jag hade i dag. Klev upp kl 04.00 i morse. Kan inte säga än vad det var för! ..mer info kommer i april..." Fan (@Milana): "Bill, du jobbar alltid hårt...se till att vila lite! :) Jag är helt säker på att inspelningen/fotograferingen blev fantastisk!!! Sov gott!" Bill: "@Milana: ...ja, jag behöver verkligen vila!!! Jag kommer absolut sova gott i natt :-)" Fan (@YourAngel): "Hade inspelningen/fotograferingen något med Tokio Hotel att göra eller var det en sologrej?" Bill: "@YourAngel: Nej, det var bara jag! Den hade ingenting med Tokio Hotel att göra! Det var bara en rolig grej jag gjorde för att komma ifrån studion lite...haha.."

[T-Music.cz]: Bill Kaulitz visar sin vidriga tatuering


Bill Kaulitz i Tokio Hotel visar sin vidriga tatuering
Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz genomgår en stor förvandling - han har färgat håret grått och skaffat en till tatuering.

Det finns inte mycket nyheter om Tokio Hotel för närvarande, men sångaren Bill Kaulitz låter inte tiden gå till spillo och jobbar på sin yttre förändring. Igår visade han fansen sin nya tatuering via Internet. Detta resulterade dock i huvudsak negativa reaktioner. Men bedöm själva.

Och det är inte den enda förändringen med Bill Kaulitz på senare tid. Sångaren, som normalt byter frisyr dagligen, chockerade i sin nya hårfärg. Han färgade håret grått...
---
(Ni kan även rösta på sidan ifall ni gillar hans nya tatuering. "Ano" betyder ja, och "Ne" betyder nej).
Engelsk översättning: Evelyn @ THUS. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

(backstage) Madrid, Spanien - 19/4 2006


BTK App - Alien Wall #52


Bild #1 - Tom: "Parc des Princes...vi kommer aldrig att glömma den konserten!!! Hade sjukt roligt..." Fan (@Manola): "Det ska vara "Parc des Princes", inte "Parc des Prince" ;) Andra språk "funkar" helt enkelt inte, eller hur? lol ;)" Tom: "@Manola: Haha, tack!!! Har precis ändrat det... Min franska suger ;)" Fan (@Barbie): "Jag har varit på en av era konserter. Det var i Columbus, Ohio. Jag stod på första raden, och det var grymt trots att jag nästan blev mosad! Jag undrar ifall ni ens kommer ihåg den konserten. :)" Tom: "@Barbie: Ja, jag minns den! Vi spelade på små nattklubbar... Det var väldigt intimt!" Fan (@KelsieArmstrong): "Jag önskar ni kunde göra mer konserter i Kanada. Vi kanadensare är helt berövade på allt och speciellt Tokio Hotel. Jag längtar efter att få gå på era konserter. Kommer ni till Kanada någon mer gång???" Tom: "@KelsieArmstrong: Självklart...! Vi kommer till Kanada med nästa album!"
Bild #2 - Tom: "Georch glömde sin bil... ;-)" Fan (@Ariana): "Geroch :D Ni vet väl om att de flesta här skulle uttala det fel, va? :D dschorch. :D"
Bild #3 - Bill: "@Ariana: Hagen är fortfarande bäst :-)"
Bild #4 - Bill: "Vi ylar mot månen...ikväll.." Fan (@AlecV): "Jag tror att alla kommer att kunna besöka månen i framtiden.. Vad tror du?"
Bild #5 - Bill: "@AlecV: Jag hoppas verkligen det! Det skulle vara grymt!!!"
Bild #6 - Fan (@Lara): "Ylar dina hundar också, Bill? :D" Bill: "@Lara: Ja, det gör dem!!! Alla fyra tillsammans... så sött!" Fan (@Adelya): "God natt, Bill! Saknar dig..." Bill: "@Adelya: Tack!!! Ha en fin kväll du med!"

BTK App - Alien Wall #51


Bild #1 - Fan (@Madeleine): "Wow, tack för bilderna på tatueringen! Det är en vacker och originell tatuering. Seriöst, jag älskar den! Gör det fortfarande ont?" Bill: "@Madeleine: Varsågod :-) ...det gör inte ont längre men den är fortfarande inte helt läkt ännu!" Fan (@Loannie): "Bill, det råder ingen tvekan om att du vågar vara dig själv ;-) Vad inspirerade dig till denna tatuering? Din tatuering ser fantastisk ut förresten! Ska du tatuera den andra handen också?" Bill: "@Loannie: ...jag har redan planer på nästa tatuering :-) ...men inte på den andra handen!!!"
Bild #2 - Tom: "Himeln. Ha en bra dag, Aliens! ;-)" Fan (@Rubya): "Jag har haft en dålig dag i dag :'(( Jag är så ledsen!" Tom: "@Rubya: Låter illa! Vad har hänt?" Fan (@Lucia): "Vart är ni, kvar i studion? Är Georg och Gustav med er?" Tom: "@Lucia: De är inte här men vi ska träffas snart!"
Bild #3 - Tom: "Bill och jag...idag i Los Angeles"
Bild #4 - Bill: "Van Helen!!!! ...kom precis hem från den sista allmänna repningen som Van Halen hade. Det var grymt!!! ...gå och kolla in dem..." Fan (@Fleur): "Var du på konserten eller bara repningen?" Bill: "@Fleur: Ja! Jag tror de ska spela sin första officiella spelning i morgon!!!" Fan (@Schnuffel): "Så du gillar dubstep musik nu?" Bill: "@Schnuffel: Jag har alltid gillat dubstep musik! :-)

BTK App - Alien Wall #50


Bild #1 - Tom: "Fantastisk idé! (video) OK Go's nya musikvide i samarbete med Chevrolet. OK Go har satt upp över 1000 instrument över två mil i Los Angeles. [...]" Fan (@KimH82): "Coolt! Du hittar alltid häftiga videos som du delar med oss. På tal om musikvideor, vilken var din favorit att spela in?" Tom: "@KimH82: Svårt att säga...men kanske Automatic." Fan (@TifaMacky): "Vad har ni för musikapp i era mobiler?? :)" Tom: "@FifaMacky: Jag har bara BTK Appen :)" Fan (@Nova Vera): "Tom, lägger Bill ut en bild på sin tatuering? Eller så kanske du kan göra det! ;-) Hahahaha" Bill: "@Nova Vera: Jag ska visa er en bild i kväll!" Fan (@Alii61): "Bill, gillar du Shrillex????" Bill: "@Alii61: Jag älskar dem!!!!"
Bild #2 - Bill: "Regning dag :-(" Fan (@Marii): "Jag är så trött *gäsp* Men jag vill vara en av de första att få se bild på din tatuering." Bill: "@Marii): "Förlåt!!! Sen kväll i studion!!! ...lägger ut bilderna snart!!!" Fan (@Nataliya): "Gillar du inte regn, Bill? :)" Bill: "@Nataliya: Nej...haha...inte alls!!!"
Bild #3 - Bill: "Här har ni!!! Min nya tatuering, bild ett... Min nya tatuering, bild två... Min nya tatuering, bild tre... Min nya tatuering, bild fyra..." (ta en titt bland kommentarerna till detta inlägg! 8D)

BTK App - Alien Wall #49


Bild #1 - Tom: "Påminner mig om fyra grabbar från Magdeburg för länge sen! (Video) Crumland "Rock the Farm" 2011 i Fredrick County, Maryland den 21 maj 2011. Denna kille, Ryan Watson, och hans band "Unavailable" var GRYMMA!!" Fan (@Lulu): "Ni har kommit så långt och jag tror verkligen att ni kan gå ännu längre!! Jag ser fram emot vad som komma skall, för det har varit roligt att vara erat fan ;)" Bill: "@Lulu: Tack! Det har det och det är fortfarande roligt!!! Ser fram emot mer...!!!" Fan (@Marty93): "Saknar du den gamla tiden ibland, Tom?" Tom "@Marty93: Ja, ibland! Då handlade det bara om att ha kul och passion... Inget annat! Vi hade jätteroligt! ;)" Fan (@Pau-Pau): "Bill, har du någonsin lärt dig spela gitarr eller var det ett Mission: Impossible för Tom? ;-)" Tom: "@Pau-Pau: Jag ska definitivt lära honom att spela inför nästa album! ;)" Fan (@Dhalal): "Tom, du borde spela gitarr utan tröja som den där killen. Det skulle vara intressant ;)" Tom: "@Dhalal: Ok, jag gör det på nästa turné ;)"
Bild #2 - Bill: "Serenitybönen. Gud, giv mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra. Mod att förändra det jag kan. Och förstånd att inse skillnaden." Fan (@Java Hudson): "Tror du på Gud, Bill? :) Eller har du din "egen" Gud?"
Bild #3 - Bill: "@Java Hudson: ...vi alla tror på något, och det gör även jag! ...jag är inte precis religös men jag gillar denna bön!!!"
Bild #4 - Tom: "Hitta det bästa albumet ;-)"
Bild #5 - Bill: "Ska visa er en bild på min nya tatuering i morgon!!! ...den har inte läkt klart än men jag vill inte att ni ska behöva vänta mer :-)"

Tokio Hotels konto har verifierats på Twitter


Besök bandets Twitter HÄR.


BTK App - Alien Wall #48


Bild #1 - Bill: "Super Bowl-dag!!! Yeahhh.....det är vårat andra Super Bowl i Usa hittills...vilka ska dit och vilka sa se det på TV eller via Internet?" Fan (@Emily K): "Jag ska kolla på det på TV. Patroits eller Giants?" Bill: "@EmilyK: Jag har ingen aning :-)" Fan (@Marina60): "Bill, säg god natt till mig för klockan är 23 i Frankrike just nu och jag har skola i morgon så jag måste gå och lägga mig. Puss <3" Bill: "@Marina60: Ha en trevlig kväll och en bra dag i morgon!!!"
Bild #2 - Tom: "Jag och min kille i parken..." Fan (@Maryyy): "Coolt!! Vad är det för ras? :-)" Tom: "@Maryyy: Han är en tysk korthårig pointer!" Fan (@Jennifer): "Vad sött! Ser ut som om han vill gå och leka med de där små barnen :))" Tom: "@Jennifer: Han tittade på fiskarna ;)"
Bild #3 - Bill: "Hilly Countryside!"

BTK App - Alien Wall #47


Bild #1 - Tom: "Vilka här gillar jordnötssmör? ;-)" Fan (@Marisa Raquel): "Det är gott men den här bilden ser ut som Georg som gör nummer två!!! Hahaha" Tom: "@Marisa Raquel: Haha... Ja, "Jordnöten Georg" Fan (@LinneaL): "Tom, gillar du skräckfilmer? Jag såg en nyss och nu kan jag inte sova... Haha! :)" Tom: "@LinneaL: Ja, det gör jag! Vilken var det?"
Bild #2 - Fan (@Vanity): "Jag har aldrig smakat det men det skulle nog vara godare att slicka det från din kropp ;)" Tom: "@Vanity: ;-)" Fan (@Diana Medina): "[...] Jag vill tacka er så hemskt mycket för denna app. Jag gillar den verkligen! Ni är så snälla mot fansen och det betyder mycket för mig. Jag gillar era förändringar också :) Jag är så stolt över er för ni bryr er inte om vad andra tycker om er! Älskar er!" Tom: "@Diane Medina: Tack så mycket! ;) Det betyder mycket för oss och vad roligt att du gillar appen! Vi gillar den också!!!" Fan (@Désii): "Tom, gillar du Demi Levanto??? Har du träffat henne?" Tom: "@Désii: Nej, det har jag inte. Vem är det?"
Bild #3 - Bill: "Oldschool. Monopol :-) Vilket är erat favorit bordsspel??" Fan (@Simonne): "Har aldrig hört talas om det här spelet." Bill: "@Simonne: Du måste testa det!!! Det är mitt favoritspel :-)" Fan (@Kimmie Tran): "BTK Appen är den bästa appen jag har på min mobil. Älskar den! Tack!!!!" Bill: "@Kimmie Tran: Tack! Kul att du gillar den :-)"
Bild #4 - Fan (@Mari): "Jag har monopol med kreditkort! Det är roligt! Har du hört talas om det förut?" Bill: "@Mari: Jasså? Det låter roligt!!!!" Fan (@Bere): "Bill, har du spelat UNO någon gång?" Bill: "@Bere: Tom och jag spelade det varje dag när vi var mindre! Älskar det!" Fan (@BabyAlien): "Gillar du Casino? :D" Bill: "@BabyAlien: Jag älskar Casino!!! Det är farligt men väldigt roligt! Jag älskar att spela craps :-) ...och roulette :-)"
Bild #5 - Tom: "Aliens! Jag är fortfarande bäst på Jenga! ;)" Fan (@Marty): "Det betyder att du har mycket tålamod! Jag älskar tålamodiga killar! ;) Hur är det med Bill? Han har fortfarande inte svarat mig. xD" Bill: "@Marty: Tom hade inte fått tornet så högt utan min hjälp. Vi samarbetade :-)" Fan (@Javier): "Du spelar Jenga, Tom, och jag spelar "Humanoid" på "Band Rock". Tom: "@Javier: Ok vi kör på det! Hahaha ;)"
Bild #6 - Fan (@Helina): "Kan ni önska mig lycka till i dag för jag har två stora tennismatcher och jag är jättenervös. :(" Tom: "@Helina: Lycka till! Jag är säker på att du vinner!!!" Fan (@Sandra L): "Jag har en fråga till dig. Kommer du att ha stora hål i öronen efter dina tunnlar i framtiden också? Tror du att du gör dem större?" Tom: "@Sandra L: Jag är ganska nöjd med storleken de har nu! Jag tror att jag ska behålla dem så!" Fan (@Nani): Jag är ny här på appen! Mycket kärlek från Argentina!" Tom: "@Nani: Välkommen!!! Hoppas du gillar den... ;)"

Marie Claire #2/2012 - (Ryssland)


Uppdateringar om Bills samarbete med en artist #1


Martin (Cherrytree Records): "Jag önskar jag hade nyheter om Tokio Hotels nya album, men det har jag inte. Däremot kommer låten Bill samarbetade med en annan artist ut någon gång i vår. Det var från börjat bestämt att låten skulle vara med i en film men det blev inte så. Låten kommer att finnas med på ett album, men inte Tokio Hotels utan Bill gästar den artistens album. När låten kommer ut är svårt att säga (ett fan undrar vilken månad exakt). Det behövs fixas med de sista justeringarna först, så som själva inspelningen, mixa den osv. Det tar tid. Har inte heller någon aning om när ett nytt album från bandet själva släpps, det är upp till dem."

CZ Bravo #2/2012 - (Tjeckien)


BTK App - Alien Wall #46


Bild #1 - Tom: "Helg. Hej Aliens! Har ni några planer inför helgen? Roliga fester, resor eller bara chilla i soffan?" Fan (@Hannah): "Jag och min bästa vän tycker om att gå ut. Vad har du inplanerat? :)" Tom: "@Hannah: Att hänga med bra vänner borde alltid finnas bland ens planer! ;) Samma här!!!" Fan (@VanilLove): "Mysa under täcket med varm choklad och filmer... Det är så jävla kallt ute ;(" Fan (@BenjaminFenty): "Önskar dig och Bill en trevlig helg! Jag ska träffa min familj ute på landet och skotta snö från bilen! Önska mig lycka till! XD"
Bild #2 - Tom: "@BenjaminFenty: Lycka till!" Tom: "@VanilLove: Låter bra! Väldigt mysigt...!" Fan (@Effy): Jag ska sjunga karaoke med min bästa kompis." Tom: "@Effy: Karaoke låter kul! Har aldrig provat..." Fan (@Zianya483: I dag fyller jag år och alla säger att jag är galen som tror att ni kommer svara mig. Men jag har fortfarande hopp om att ni gratulerar mig... Tack så mycket också för er musik - den inspirerar mig varje dag att fortsätta kämpa på med mina drömmar!" Tom: "@Zianya483: Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en underbar dag!!! Vad ska du göra på din speciella dag?"
Bild #3 - Fan (@Sophie Kyle): "Sova är ingen dålig idé! ;-) Vad ska du göra Bill?" Bill: "@Sophie Kyle: Jag ÄLSKAR att sova! Det finns inget bättre..." Fan (@Yo Konstantantinova): "Gå ut med vänner och njuta av denna app. Det är andra dagen jag har den så jag är väldigt glad.. Jag väntar fortfarande på att ni ska svara :D Du då, Bill? Har ni två några planer inför helgen? Ska ni gå till studion? :))" Bill: "@Yo Konstantantinova: Välkommen! Tom och jag ska definitivt försöka vila men vi ska också gå till studion och träffa vänner... Vi får se!" Fan (@Marina60): "Tom, gillar du snö?" Tom "@Marina60: Ja, jag älskar snö men bara om jag fick välja ;)" Fan (@Brunna483): "Har haft BTK Appen i nästan två månader och har fortfarande inte fått något svar! :(" Bill: @Brunna483: Då får du det första svaret i dag!!! ...hahah.. Hoppas du gillar appen än så länge!?"
Bild #4 - Bill: "Cool bil!!!" Fan (@Jen): "Det är där jag ställer min bil! Haha ;) Min bil är en röd Toyota och är i mycket bättre skick! Hon heter Roxy! Ja, jag döper mina bilar. Vet att det är konstigt." Bill: "@Jen: ...haha.. Vad roligt! Jag borde döpa min bil också. Några idér?" Fan (@Gabby CG): "Jag är en dålig förare :'( Jag minns när jag försökte sno (fast bara låna) min kusins bil... Jag var så rädd så jag åkte bara några kvarter bort och så sakta att jag kände mig dum. Nästa gång ska jag gasa på lite. Önska mig lycka till ;-)" Bill: @Gabby CG: ...wow... Men du har väl ett körkort, va?" Fan (@Maryyy): "Bill, jag hade ett plakt på konserten i Milano med texten "Where is Jumbie?" haha :-) Hur som helst, det var en underbar konsert!!" Bill: "@Maryyy: Ja, det var grymt i Milano! Jag kommer aldrig att glömma den konserten!!!" Bill: "Jag gillar alla era idér!!! En del av dem är väldigt kreativa och roliga. Jag vill ha fler förslag :-)"
Bild #5 - Bill: "GRÅTT!!!!" Fan (@Fay): "Är det din nya hårfärg? :o"
Bild #6 - Bill: "@Fay: Ja :-)" (kolla i kommentarerna angående detta! XD)

BTK App - Alien Wall #45


Bild #1 - Bill: "Nationella kyrkogården..." Fan (@Serena): "Nationella kyrkogården?! ...vänta, va? Det ligger ju i Arlington, Virginia...det är 20 minuter ifrån mig. Ni har aldrig varit här. Eller? Hmm..." Bill: "@Serena: Det här är i Los Angeles!!! :-)" Fan (@Jessika_Lux): "Min pojkvän säger att ni inte kommer att svara mig! Jag hoppas fortfarande att ni kommer det... Han är avis! Hahahaha. Förlåt för min dåliga engelska.. Använde Google till hjälp!!!" Bill: "@Jessika_Lux: Säg till din pojkvän att han hade fel :-) ... Hahaha.." Fan (@Montse Badillo): "Nu ska jag gå och lägga mig! Hoppas ni får en underbar kväll! Sov gott!" Bill: "@Montse Badillo: Dina hundar är väldigt söta!!!"
Bild #2 - Tom: "Jag...i dag i parken och njuter av solen!" Fan (@Molly): "Dina tunnlar är större! Gör det ont?" Tom: "@Molly: Ja, det är dem" Fan (@Flor'THP): "Alla har ignorerat mig i dag, men jag är van vid det. Jag ville bara säga att jag älskar er musik och era personligheter.. Ni är fantastiska :)" Fan (@Alinaah): "Om 7 år fyller jag 18 och då ska jag göra en tatuering med Bills namn."
Bild #3 - Fan (@Mary Kaulitz): "Om ni skulle svara mig så skulle jag börja gråta. Tokio Hotel är som en drog, jag älskar er. När jag fick en signerad CD så började jag gråta rätt ut i klassrummet, men det gjorde inget. Det var den bästa känslan! Era låtar betyder väldigt mycket för mig. Jag hoppas att ni läser det här, för det finns inget bättre än att vara en Alien! [...] (en del av texten är borta + att det är väldigt svårt att förstå vad hon skriver :p)" Fan (@Karolina Muller): "Tom, när kommer du visa oss Bills nya tatuering?? Du har lovat :)" Fan (@JuliaL): "Hej killar! Jag är så glad i dag, men jag skulle bli ännu lyckligare ifall ni svarade mig. Det är min första dag här och jag är så lycklig över att få se en bild på dig, Tom! Grattis till appen!" Fan (@Aritania): "Bill, du har lovat oss att visa den nya tatueringen...minns du?"
Bild #4 - Bill: "@Aritania: Det ska jag!!!!" Tom: "@JuliaL: Tack och välkommen hit! Vi kommer ha roligt här! Hoppas du gillar den..." Bill: "@Flor'THP: Tack för de fina orden :-)" Bill: "@Alinaah: Låter som en plan :-)" Bill: "@Mary Kaulitz: Åhhh... Tack så mycket! Din engelska är inte så bra faktiskt. Tror jag förstod allt du ville säga!!! :-)" Tom: "@Karolina Muller: Jag kommer absolut att lägga ut en bild inom de kommande dagarna... Jag gillar tatueringen..."

Tokio Hotel @ Facebook - 2/2 2012


"Fantastiska nyheter! Alla fans i Portugal, Norge och Grekland har nu även de chansen att få samtal från Bill, Tom, Gustav & Georg. Ni hittar alla detaljer på Tokio Hotels VIP Call sida."

BTK App - Alien Wall #44


Bild #1 - Tom: "Äldsta levande tvillingarna. Har ni hört om de äldsta levande tvillingarna? Cao Daqiao och Cao Xiaoqiao föddes år 1905! Hur galet är inte det?" Fan (@Ellen): "Tom, om du fick vara en ålder för alltid, vilken ålder skulle du välja?" Fan (@NancyBoy): "Jag hoppas ni slår det här rekordet :-)" Tom: "@NancyBoy: Vi ska försöka!!! ;)" Tom: "@Ellen: Bra fråga! Jag tycker 25 år en bra ålder!"
Bild #2 - Bill: "Bakom kulisserna del 3. Kolla in denna bild jag tog som visar det man inte får se på TV..." Fan (@Alinaah): "Vi saknar er här i Tyskland!!!" Bill: "@Alinaah: Vi saknar er också!!!" Fan (@Sofi): "Idag fyller jag år och den bästa presenten vore att få en gratulation av er! Tack för känslorna er musik ger mig!" Bill: "@Sofi: Grattis på födelsedagen!!!! Jag hoppas du får en fantastisk dag!!!" Fan (@Gabriela): "Tom, vad skrev du till mig på ditt "Skyskrape"-inlägg? Ber om ursäkt för mitt problematiska användarnamn, "&"-tecknet gjorde så att ditt inlägg försvann! Jag vill gärna veta vad du skrev till mig! ;D" Tom: "@Gabriela: Jag vet inte vad som hände med mitt svar! Ville bara säga att vi inte vill att du ska vara frustrerad! Kom igen... var glad istället! ;)"
Bild #3 - Bill: "Skrattar!!!! :-)" Fan (@Ophélie Alien): "Fin bild! Var det i Tokyo?" Fan (@Van3ssa): "Georg ser precis likadan ut som min gamla rumskamrat Helen. Hon duschade aldrig heller. Det är mycket möjligt att de är själsfrände." Fan (@Lu*): "Hahaha, du skrattar alltid åt Hagen! Är han verkligen så rolig?" Fan (@Tam): "Tom, vem är roligast, Georg eller du?" Fan (@Oktober): "Jag vill åka till Japan! Jag vill besöka Pokémon-butiken och köpa en stor Snorlax!"
Bild #4 - Bill: "@Ophélie Alien): Ja, det var i Tokyo under en fotografering... Tror vi alla skrattar åt Georg :-)" Bill: "@Lu*: Jag vet! Han är bara så rolig :-)" Tom: "@Van3ssa: Hahaha! Vad roligt! Jag tror nog de är själsfrände!!!" Tom: "@Tam: Definitivt Georg!!!" Tom: "@Oktober: Vad roligt! Kul att veta :)" Fan (@Xien Merza): "Förresten... Jag är tillbaka! Haha, efter 2 veckor." Tom: "@Xien Merza: Kul att du är tillbaka!"

Tokio Hotel @ Facebook - 1/2 2012


"Alla Hjärtans Dag är snart här så vi tänkte göra en special "Vi älskar våra fans"-kampanj. Använd koden - VALDAY2012 - för alla dina TH vänner på Twitter eller Facebook. Detta ger dem en 10 % rabatt på Tokio Hotels officiella amerikanska butik."

>> Tokio Hotels officiella amerikanska butik.

Paparazzin "Lies Angeles" svarar på frågor om Tokio Hotel

Paparazzin Lies Angeles skrev på sin Twitter för ett tag sedan att fans kunde mejla in frågor till han om bandet, så skulle han svara så gott han kunde. Här är alla frågorna och svaren från hans hemsida.
~~
1) Vet du vart de bor? - "Ja, det gör jag."
2) Kan du berätta det? - "Nej."
3) Jag bor i Tyskland så jag kommer ändå aldrig åka till deras hus. Kan du berätta nu? - "Fortfarande, nej!"
4) Jobbar du för Tokio Hotel eller samarbetar med dem? - "Nej, det gör jag inte."
5) Har du varit på deras tomt någon gång? - "Nej, det har jag inte."
6) Ser du dem ofta? - "Varannan vecka skulle jag tro."
7) Vilken är din favoritlåt med dem? - "Jag lyssnar inte på deras musik."
8) Gillar du dem? - "Jag ser dem som något jag fotograferar men samtidigt respekterar."
9) Hur många Currywurst kan Bill äta på en gång? - "Ingen aning!"
10) Har du stått nära dem? - "Ja, det har jag. Inget magiskt hände."
11) Har Bill någon pojk -eller flickvän? - "Har ingen aning om vad som pågår inne i deras hus privat."
12) Har du sett Bill med en tjej någon gång? - "Bara hans mamma och Toms flickvän."
13) Har du sett Bill med en kille någon gång? - "Ja. Tom, Andreas och andra manliga vänner."
14) Tror du att Bill är homosexuell? - "Jag tycker inte det är rimligt att tro utan fakta."
15) Är Tom tillsammans med Ria? - "Han var det när jag fotograferade dem tillsammans."
16) Tror du Tom och Ria var romantiska med varandra? - "Herregud, ja."
17) Använder du photoshop? - "Har det inte ens på mina datorer."
18) Kissar du i duschen? - "Random.... Men ibland."
19) Går Tom ut på nattklubbar utan Bill? - "Inte vad jag vet."
20) Är Bill deprimerad? - "Jag är ingen psykolog, men han verkar vara ledsen ibland, tycker jag.
21) Vem gillar du mest, Bill eller Tom? - "Bill."
22) Varför? - "Jag gillar hans stil och det känns som om han uppskattar kändislivet mer."
23) Är de snälla mot dig? - "Jag har pratat med dem förut och de ignorerade mig. Jag tycker inte att de är speciellt snälla mot mig, nej."
24) Har du sett dem ta droger någon gång? - "Bara alkohol om du tar det för droger."
25) Är de utanför Los Angeles mycket? - "Osäker på det."
26) Bor Ria med dem? - "Ingen aning."
27) Har du sett henne köra Toms bil? - "Ja."
28) Tycker du Ria är fin? - "Absolut!"
29) Tjänar du mycket pengar på deras bilder? - "Inte direkt."
30) Skulle du hänga med dem om de frågade? - "Definitivt. Varför inte?"
31) Vem kommer man närmast, Bill eller Tom? - "Bill är mer vänlig...tycker jag."
32) Tror du de kan bli stora i Usa? - "Med de rätta bilderna och lite ny musik.....ja."
33) Om de pratade med dig och gav dig en bra bild på dem, skulle du låta dem vara då? - "Ja, för det är allt jag vill."
34) Hatar du dem i smyg? - "Nej. Jag önskar verkligen dem allt gott och hoppas de lär sig hur de ska ta sig an median för deras eget bästa."
35) Är du ett fan i smyg? - "Nej. Jag kan fortfarande inte uttala deras efternamn rätt."
36) Tror du Bill någonsin kan tänka sig att gifta sig med ett fan? - "Ingen aning, men om jag får gissa så....nej."
37) Är du Andreas egentligen? - "Nej."
38) Varför tog du inte bilder på dem när du såg dem inne på en bar? - "Ibland förtjänar kändisar en paus från kameror."
39) Har de ny musik som är på G? - "Den informationen har inte jag. Men jag hoppas, för fansens skull."
40) Varför förföljer du dem? - "Att ta bilder på kändisar i allmänheten någon gång i månaden är inte att förfölja dem."
41) Har du någonsin sett hur det ser ut inne hos dem? - "Ja, genom en fastighetsbroschyr."
42) Hur beter dem sig, bra? - "De beter sig väldigt privata eller avvisande från vad jag har sett."
43) Känner man igen tvillingarna där? - "Nej. De kan gå omkring på gatorna fritt utan att bli igenkända rätt så ofta."
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

BTK App - Alien Wall #43


Bild #1 - Bill: "Hörde om kylan i Europa... Jag känner för er men klä er varmt och ha roligt iallafall!!!" Fan (@Alecksa): "Bill, du gav mig styrka att gå ut. Tack! Vi har -30 ute nu, vilket är oerhört kallt! Självklart är det coolt i Los Angeles, men saknar du inte snön? Det är väl inte vinter i Los Angeles nu?"
Bild #2 - Tom: "@Alecksa: Ja, det är vinter i Los Angeles men det är inte kallt. Solen skiner nästan varje dag!"
Bild #3 - Bill: "Skyskrapa..." Fan (@Zendy): "Bill, vi har något gemensamt!! Vi ser samma måne varje kväll!! :-)"
Bild #4 - Fan (@Tam): "Bill, har du fastnat i en hiss någon gång?"
Bild #5 - Bill: "@Zendy: Det stämmer :-)" Bill: "@Tam: Nej!!! Då tror jag att jag skulle få panik! Själv då..?"
Bild #6 - Fan (@Adelya): "Bill, hur är det med dig och din hand? Känns det bättre? Jag ska också göra en tatuering snart ;)"
Bild #7 - Fan (@Ginny): "Jag vet att ni kanske inte kommer att läsa det här men jag tycker att jag är skyldig er detta iallafall. Jag vill bara att ni ska veta att vara ett Tokio Hotel fan är det bästa som någonsin har hänt mig och jag vill verkligen tacka er för att ni har gjort min dag bättre varje dag i fem år. Ni har räddat mitt liv på så många sätt. Jag vet inte ens vart jag ska börja för att ni ska förstå. Och oavsett vad som händer i framtiden, kommer jag känna att jag aldrig är ensam för jag vet att ni alltid kommer att finnas "by my side". Så tack, killar, för att ni har givit mig styrkan att fortsätta och vara stolt över vad jag är... En Alien! Seriöst, ett stort tack från hela mitt hjärta! <3"
Bild #8 - Tom: "@Adelya: Coolt... Vart? Din arm?" Tom: "@Ginny: Tack så mycket för ditt fina meddelande! Det betyder mycket för oss!"
Bild #9 - Tom: "Gissa vem det är... ;-)"

1000 Meere-fotografering. Longueville, Frankrike - 18/10 2007

MQs:RSS 2.0