Q102 FM. Philadelphia, Pennsylvania - 29/10 2008


Potsdam, Tyskland - 2/10 2005

Tag der Deutschen Einheit.
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting

(signering) Rom, Italien - 6/9 2007(backstage) Clermont Ferrand, Frankrike - 10/10 2007

Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
© Christopher Häring/Fabian Knecht


[bild.de]: Tokio Hotel väcker åtal mot sina fans!

Tokio Hotel väcker åtal mot sina fans!

Bråket mellan Tokio Hotel och deras såkallade fans blir allt mer bisarrt!

Den franska tjejen Noemai (20) från tjejgänget "Les Afghanes on Tour" hävar att de blev attackerade av tvillingarna Bill (19) och Tom Kaulitz's (19) mamma med en colaflaska.

Nu försvarar Tyskland's kändaste rockband sig själva
"Dessa stalkers är så arroganta att dem hävdar att dem inte attackerade mamman, utan att hon attackerade dem", berättar Tokio Hotel's procudent och manager David Jost irriterat. "Det blir allt mer bisarrt här!"

Sedan ett halv år tillbaka har de franska tjejerna förföljt och hotat Tokio Hotel, stått framför deras hus och jagat dem på motorvägen.

David Jost: "Jag hoppas att dem inte planerar fler attacker. Vi vill inte bara väcka åtal mot en medlem längre utan hela gruppen och kommer driva igenom det tills dem inte längre är tillåtna att närma sig bandet eller deras familj."

Tack till Linda. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

De Bravo #19 - Exklustiv intervju!

Exklustivt i Bravo! Tom och Bill talar om tjejgänget som förföljer dem: "Det är inte roligt längre!"

Tokio Hotel lever i skräck för sina familjer.
Tom och Bill berättar exklusivt för Bravo om stalkergänget som förföljer dem!
Tokio Hotel i klorna på ett förklätt och maskerat stalkergäng!


I mer än ett halvår har Bill (19), Tom (19), Gustav (21) och Georg (22) samt deras familjer och vänner blivit förföljda av en fransk grupp som kallar sig "Les Afghanes on Tour". De har förolämpats, blivit hotade och även attackerade! Det gick så långt att Tom förlorade kontrollen på en bensinstation i Hamburg förra veckan och slog den 21-åriga gängmedlemen Perrine D. i ansiktet.

Nu berättar Tom och Bill för första gången om händelsen: "Vi har vant oss vid tanken att det alltid kommer finnas stalkers", säger Bill exklusivt till Bravo. "Men när dem attackerar vår familj, har det gått över gränsen. Det är då det inte är roligt längre."

Så, vad hände? I början av April blev mamman till tvillingarna Kaulitz attackerad i Hamburg av "Les Afghanes on Tour". För att samla bevis mot stalkerna fotograferade mamman till Bill och Tom tjejgänget med sin mobiltelefon. Tjejerna blev galna efter det, tog tag i henne och slog telefonen ur handen på henne. Mamman anmälde det till polisen. Det är inte första gången det händer! Även andra tjejer har blivit attackerade av de franska stalkerna. "Vi har hört det", säger Bill. "Det är självklart helt galet. Ingen aning vad som rör sig i huvudet på stalkerna. Detta måste stoppas på något sätt", säger sångaren.

Många fans är nu oroliga över sina käraste. De tror att bandet nu är arga på alla fansen: "Nej, såklart inte", förtydligar Tom. "Fansen borde inte vara oroliga över det. Vi kommer aldrig blanda ihop dem med stalkerna. Vi kan inte skylla på våra fans för vad några galna tjejer gör, raka motsatsen: Vi är glada att våra fans stöttar oss så mycket."

Några fans till Magdeburg-bandet tänker nu i helt andra banor: Dem har börjat leta efter terrorgänget! På Internet slog sig många ihop och "RockStarStephi" säger i en av sina YouTube-videor att hon och hennes vänner planerar på att attackera stalkergänget. "Vi vill köra till Tyskland och göra det lite hetare om fötterna för dem", berättar hon. I andra videor kan ni läsa meningar som: "Vi kommer hitta er, b******!" och "låt oss börja leta!". Ett krig mellan fansen och stalkerna?

"Les Afghanes on Tour" har nu låst sig inne av rädsla", säger en insider. Men det ger inte Bill och Tom någon ro. Dem skulle faktiskt ha varit i Los Angeles nu med sin producer David Jost (36) och göra klart det sista med det nya albumet. På grund av rädsla för vad stalkergänget kan göra har dem ställt in resan. När dem har på papper att stalkergänget inte för närma sig bandet och dess familj, kommer Tokio Hotel flyga till Usa för att jobba på det nya albumet.

David Jost: "Advokaten till tre av tjejerna har kontaktat Bill och Tom's advokat. Han har kommit med ett förslag. "Tom och Bill's företrädare var villig att enas under förutsättning att tjejerna inte får komma i närheten av bandet och deras familjer." David berättar vidare: "Vi har fått nyheter om att "Les Afghanes on Tour" har fullständigt struntat i överenskommelsen. Enligt min information företräder advokaten bara en stalker". Ett slut på terrorn verkar inte vara i sikte...

Fans vill ha krig
Galet! På Internet har ett hatgäng startat mot Tokio Hotel-stalker-gänget. På flera fanforum och YouTube-sidor har fans världen över gått samman emot stalkerna. "Nu är det vår tur, hämnden är ljuv", står det. Fansen vill beskydda Gustav, Georg, Tom och Bill från andra attacker...

Nytt Tokio Hotel album?
Michelle skriver till Bravo i ett mejl:
"Jag är ett stort Tokio Hotel fan och tycker Tokio Hotel är det häftigaste bandet i världen! Jag vet också allting om killarna. Men, det finns fortfarande en obesvarad fråga: När kommer Tokio Hotel's nya album ut?
Bravo svarar: Albumet skulle egentligen ha kommit ut nu i vår men nu har det flyttas fram till sommaren. Albumets namn är ännu okänt.  

Scans av Linda och engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

MTV-intervju. New York City, New York - 6/5 2008

Tokio Hotel intervjuades av Kim Stolz (som var med
i Top Model 5) för MTV på på Time Square.
(backstage) East Rutherford, New Jersey - 3/5 2008 ~2


Backstage på Bamboozle Festival | Bilder: David Jost.

(backstage) East Rutherford, New Jersey - 3/5 2008 ~1

Backstage på Bamboozle Festival | Bilder: David Jost.

[bild.de]: Tjejgäng stoppar Tokio Hotel's nya album

Tjejgäng stoppar Tokio Hotel's nya album

Bill [19] och Tom Kaulitz [19] skulle ha varit i Los Angeles för att göra klart deras nya album. Flygbiljetter var bokade med "Tokio Hotel" tvillingarna stannade. Dem stannade på grund av rädslan för deras mamma, vilket de franska tjejgänget "Les Afghanes On Tour" har hotat med.

För elva dagar sedan, ska Tom ha slagit Perrine D. [21], en fransk kvinna på en bensinstation i Hamburg. Före det var det att hon som förolämpat honom innan hon pressade en cigarett mot hans bil.

Poängen med månaders jagning av musikerna? "Efter ett flertal trakasserier och hot, har det varit många tillfällen då olyckor kunnat inträffa på grund av att stalkerna har jagat dem i bilar," säger managern David Jost till BamS. Bill och Tom har skickat in ett klagomål, det gjorde även Perrine D.

Sedan gav advokaten till den franska kvinnan ett förslag att dra tillbaka Perrine D.'s klagomål om tvillingarna gjorde samma sak. "Vi gjorde det under förutsättning om att de i ett skriftligt avtal skulle få ett besöksförbud så att de håller sig borta från bandet och deras familjer." Men istället för att skriva under, sparkade den unga kvinnan sin advokat. Jost: "På detta sätt kommer vi inte släppa våra anklagelser. Vår advokat ansökte om skydd och fortsatta klagomål som kommer gå mot de andra."

Dessa tjejer har sedan tidigare kastat flaskor på bandet's bilar, berättar bandet's manager. Den 8:e April, hotade de unga kvinnorna tvillingarnas mamma. Jost: "Att hota deras mamma och i detta fall, attackera henne, är det värsta som har kunnat hända Bill och Tom. Så fort det går mot deras familjemedlemmar, skjuter dem andra prioriteter åt sidan." Detta är anledningen till varför Bill och Tom inte vill lämna deras mamma ensam för stunden.

Men varifrån kommer denna otroliga hat till bandet från? En insider från en fancirkel förklarade för tidningen Bravo för inte så länge sedan: "För ett år sedan, hyrde några av de franska tjejerna en lägenhet på samma ställe som Tokio Hotel tvillingarna, bara för att komma närmare dem." Men Bill och Tom ville ha sin frid på sina lediga dagar. Insidern fortsätter: "Stalkerna ville inte acceptera det och blev arga." Vad gäller bandet och tjejerna just nu har ingenting att göra med fankärlek längre.

Tack till Lenny. Svensk snabb översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Gröbming, Österrike - 12/8 2006
KinderCharity Konsert. Wien, Österrike - 5/11 2005
Mer bilder samt nedladdningslänk hittar ni här.

[BILD]: Kan Tokio Hotel sova lugnt igen?


Killarna från Tokio Hotel erbjuds fred! 
Efter att ett stalkergäng hat attackerat bandet och Tokio-Tom flippade ur på en bensinstaionen, diskuterade tjejernas advokat med Bill och Tom's (19) advokat.

Advokatens erbjudande:
Han släpper åtalet mot Tom ifall bandet drar tillbaka anklagelserna och lägger andra kriminella klagomål åt sidan.

Tokio Hotel's producent och manager David Jost berättade om fredserbjudandet från deras sida: "Självklart är det möjligt, om det finns garanti för att stalkerna inte närmar sig familjemedlemmarna till Tom och Bill samt killarna själva."

Vad som hände:
Tokio Hotel-gitarristen Tom Kaulitz (19) var vid en bensinstation för en vecka sedan i Hamburg. En ung 21-årig kvinna tog upp hans cigarett han slängde ut på marken och pressade den mot hans bilruta. Tom slog sedan kvinnan och det anmäldes. Kvinnans stalker-gäng kallar sig själva "Les Afghans on tour" (Afghaner på turné) och är från Frankrike.
(..)

Kort sammanfattning: Stalkernas advokater erbjuder Tom att anmälningen mot honom släpps (vilket bara kunde ge honom böter) om bandet släpper sina anklagelser mot tjejerna (Ex: slagit Simone, skadegörelse på egenom och stalking, vilket skulle ge en större böter eller tid i fängelset). David Jost säger inte att han håller med MEN han säger att det inte är omöjligt om det hindrar stalkerna från att komma nära familjen. Kanske att dem fixar ett besöksförbud, vi får väl se hur dem tänker lösa detta! Hoppas ni förstår vad jag menar här, lite krångligt kanske..

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa

Hamburg, Tyskland - 2009


Bilden är tagen för ett tag sen, före eller efter händelsen på bensinstationen vet jag inte.
The picture is taken a while ago, if it was before or after the incident on the gasstation, I dont know.


Jag älskar hans nya frilla *_* <3 Däremot ser han lite.. Alltså, det ser ut som att han posar på bilden!
Som att han visste att bilden togs, förstår ni? Kanske är nåt drag David Jost gör igen för att göra oss
nöjda 8D Det ser lite ut som om han vet att bilden tas, om man tänker på att stalkerbilder inte brukar ha
en sån här bra kvalité. De flesta stalker -och fans bilder brukar alltid vara suddiga pga zoom osv.. Det
är säkert någonting deras management har valt att göra för att få oss att fokusera på nåt annat än
händelsen vid bensinstationen, det verkar vara set-up av deras management liksom.. Tror inte detta är
en stalkerbild alls, förrän det är bevisat. Flera har satt dit sin egen tag (deras namn på bloggen) och
sedan lagt ut men denna bild är faktiskt mycket bättre, i bättre kvalité utan tag vilket är konstigt O_O
Men vi får väl se, jag tror än så länge det är en set-up av deras staff iallafall. Väntar på mer bevis! 8D

Uppdatering: Bilden är tagen av en paparazzi. Den kommer säkerligen
komma ut i en tidning imorgon, ex: Bild eller någon annan. Det är så paparazzina
verkar jobba med Tokio Hotel - bilden/bilderna läcks ut en dag innan dem
kommer ut i tidningarna eller på nyhetssidorna. Helt klart ingen stalker-bild.

Rumours/Updates from Hamburg ~2

En granne till Tom och Bill berättar att när hon skulle parkera sin bil en dag och satt även och pratade i telefon med sin mamma, började stalkers skrika på henne och säga att hon skulle sticka. Dem vill hindra tvillingarna från att åka iväg från sitt hem och ta bilder när dem väl lämnar hemmet. Grannen till tvillingarna vägrade att flytta på sig och sa vänligt, att hon satt i telefon och att dem skulle lämna henne i fred. Stalkerna öppnade hennes bildörr och skrek åt henne, som är en 38-årig kvinna, berättade även följande: "Herregud, dem kommer slå mig!" och den 38-åriga kvinnans mamma som var hon pratade med i telefonen ville ringa polisen, det hände för ungefär 6 veckor sedan och dem har alltid varit medvetna om att dessa tjejer ska orsaka problem. En vecka innan det stoppade dem Tom's bil då dem bar masker, ibland klär dem ut sig som afganer. För någon vecka sedan förstördes tvillingarnas staket till uppfarten där man kör in, vid deras hus och Bill tog det hårt. En av dessa franska tjejer jobbar även på flygplatsen (antaligen i Hamburg, vet inte riktigt) och dessa tjejer står även framför den 38-årige grannens dörr sedan 6 månader tillbaka. Det är även flera fans på de tyska forumet som bråkar om Tom's rykte. En tjej valde tillslut att ringa polisen om dessa stalkers, som hon har gjort idag (18e April) och polisen har nu fått hennes information om stalkerna och vissa händelser som har hänt! Tjejen som valde att göra så här, är inte ensam om det. Det är flera fans som har valt att göra samma sak och dem säger att polisen jobbar på det.


På den officiella franska fancluben berättar en kvinna som jobbar med Tokio Hotel's management att dessa franska stalkers är kända hos management som  erotomanier. Det betyder alltså att dem har en tredje grads mental sjukdom, läs om det på svenska här.

Läs om "Rumours/Updates from Hamburg ~1" här och lite andra uppdateringar här.


Uppdatering 1: David Jost har tydligen skickat ett mejl till DPA-press om att polisen har tipsat killarna att ta bilder och samla information på stalkerna. Bill, Tom och deras familjemedlemmar har gjort det i flera veckor. Stalkerna har upptäckt detta och blivit väldigt aggressiva. Dem slog en familjemedlem och slog ur kameran ur handen på denna. Ni kan läsa om en av händelserna här där killarna har börjat fotograferat stalkerna, då dem förstörde tvillingarnas staket utanför deras hus.

Uppdatering 2: I denna artikel står det lite om lite diskussioner fans har haft samt varför en journalist fick se övervakningsbandet före polisen, det är olagligt och de anställda på bensinstationen kan få böter. Det står som sagt lite om fansens diskussioner om HUR ett kamera-team kunde komma dit så fort, flera tror att detta var en plan stalkerna hade planerat under en lång tid eftersom dem förföljde Tom från hemmet till bensinstationen. Det står även att dem fortfarande inte har lärt sig och att det fortfaranade står stalkers utanför tvillingarnas hus.

Uppdatering 3: Det finns en kopia på den officiella polisrapporten om bråket på bensinsationen onsdagen den 15:e April. Det står bla saker vi redan vet om hur det gick till men också att det var 5 tjejer i stalkergänget och inte 4 stycken. Tom slog en i ansiktet då han gick ur bilen första gången eftersom den tjejen plockade upp cigaretten han slängde ut ur fönstret, pressade den mot Toms bilruta och sedan knuffade han till hennes kompis mot hans bil. Den första tjejen snubblade och ramlade ner på marken. Tjejerna ville inte lyssna på Tom då han bad dem att lämna honom i fred. Här kan ni läsa resten.

Uppdatering 4: På både det italienska forumet och det tyska forumet säger dem att ett par stalkers som bor nära ett av ställena där tvillingarna bor, har riktat teleskop mot deras vardagsrum så dem kan titta på dem medans tvillingarna tittar på TV eller nåt. Om de är sant så hänger det ihop med vad en tjej sa för ett tag sen, att: "Bill tittar på samma avsnitt av Vänner, säsong 10." Helt sjukt! Stalkerna brukar ju försöka klätta över staketet och gå in i deras trädgård och spana genom fönstrena för att få se dem.

Uppdatering 5: Detta är vad en vän till stalkerna som var i Hamburg då incidenten inträffade fick reda på av stalkerna. Hennes nickname är "la luna". De franska tjejerna har bott i Hamburg i över ett år och är stalkers. Bill, Tom och deras mamma har vid ett flertal gånger bett fansen att "back off". Efter det stod fansen 500m från deras hus och började åka dit allt färre. Endast de franska tjejerna parkerar precis framför tvillingarnas hus och ignorerar vad familjen Kaulitz säger åt dem. Det ska ha blivit värre och värre från båda sidorna, allt aggressivare. Istället för att be tjejerna vänligt att dra, så sa tvillingarna "dra åt helvete" varpå tjejerna svarade "f-ck off" eller något liknande. Enligt Simone så vill dem stämma tjejerna för stalken och på grund av detta har dem fotograferat och filmat dem vid flera tillfällen. Självklart började dessa tjejer inse det, och blev irriterade. Dagen då incidenten på bensinstationen hände, förföljde tjejerna Tom från deras hus till studion och därifrån tillbaka till huset. Från deras hus till Andreas, från Andreas till bensinstationen. På bensinstationen började Tom eller hans passagerare (hon säger att hon inte minns vad hennes vän sade) att filma dem igen och därför gick tjejerna emot Tom's bil och slog på rutan, försökte öppna hans dörr och be honom sluta filma. En av dem sparkade på bilen och Tom vevade ner bilrutan och skrek: "Rör min bil igen och jag dödar dig!", då tog en annan tjej en cigarett och pressade den mot Tom's bilruta och pressade den sakta in i bilen varpå Tom gick ut ur bilen (antagligen) och ville gå emot henne, en annan tjej knuffade då undan honom från hennes vän (som pressade cigaretten mot bilrutan) och försökte slå Tom i ansiktet. Då slog han henne och sedan åkte iväg. Flera franska stalkers åkte också iväg, sedan kom polis osv till platsen. Lilte invecklat, men det börjar ju klarna upp ifall denna text nu är sann O_O

Uppdatering 6: Idag, den 23:e April, står det på volksstimme.de att detaljerna om konflikten den 8:e April mellan stalkers och Simone Kaulitz, inte kommer nämnas - Dem försöker ta reda på hurvida mamman var offeret eller den misstänkta. Alltså, åklagaren/polisen vill inte avslöja ifall Simone var offer eller den aggressiva personen O_O Detta blir allt mer och mer intressant, eller hur? Det verkar även som om åklagaren nu bekräftar anmälan mot stalkerna, det var inte bekräftat förut. Ironiskt nog skickade Bill in detta till Bild den 14:e April och kvällen efter (15:e April) så hände det - en incident på en mack i Hamburg mellan Tom och stalkers! Då kunde allt Bill läsa om det i Bild >_>

Uppdatering 7: Stalkergänget stoppar Tokio Hotel's nya album! Läs om det här. Det ryktas även om att idag (26e April) var tvillingarna sedda på Mc Donalds med polisbeskydd! Stackars killar, kan inte ens gå till Mc Donalds utan vakter! Herregud! *kramar om*

Uppdatering 8: I denna video säger Perrine att Tom slog henne mer än två gånger, han spottade på henne samt sade: "Du bist scheisse aus wie alle fans", vilket betyder "You're just as shitty like all the fans" eller "You look as shitty like all the fans". Hon har ändrat sin historia ett x antal gånger nu, man vet knappt vad man ska tro! Perrine säger även att dem ska skänka bort pengarna dem kan komma till att få (10.000 Euro) till offer för misshandel.

[bild.de]: Maskerade flickor jagar Tokio Hotel.

Maskerade flickor jagar Tokio Hotel
Dem har följt efter dem sen månader tillbaka.

Hans fans spekulerar varför han förlorade kontrollen över sig själv. Finns det någon förklaring för hans beteende?


Tokio Hotel gitarristen Tom Kaulitz [19] och hans aggression på en bensinstation i Hamburg. Musikern slog tydligen en ung kvinna [21] i ansiktet efter att hon pressade en cigarett på hans bilruta. Hon har anmält rockstjärnan.

BILD har nu fått reda på: Den unga kvinnan tillhör ett stalkergäng från Frankrike. Dem kallar sig "Les afghanes on tour" [Afganer på turné]. Gänget sägs ha blivit skapat av fyra tjejer som har förföljt varje steg av bandet sedan ett halv år tillbaka. Den unga kvinnan är ofta maskerad eller har huva på sig.

Stalkerna har tydligen varit många runt bandets lägenhet. Dem har kastat ägg på deras bilar, skrivit hotbrev och trakasserat deras familjer.

I ett av hotbreven till Tokio Hotel som BILD har, hävdar tjejerna att dem är normala fans och hotar bandet att de kommande veckorna kommer få en "liten mardröm". Det står: "Lystring, lystring... Vi är missnöjda. Vi börjar bli otåliga. FÖRSTÅR NI OSS???"

Även mamman till Bill och Tom har blivit hotad de senaste veckorna och även attackerad. Det har väckts åtal mot stalkerna. [Fil nummer 2009 004 57397]

Tokio Hotel's manager och producent David Jost har bekräftat till BILD om incidenten.
Han säger: "En av de maskerade stalkertjejerna har attackerat en familjemedlem till Bill och Tom den 8:e April. Vi tänker väcka åtal mot den tjejen och nu även andra klagomål."

Tack till Lenny för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tom Kaulitz har misshandlat en kvinna!

Runt 23.00 natten till torsdagen den 16:e April startade bråket. En 21-årig kvinna och hennes fyra vänner var vid en bensinmack och kände igen hans bil. 21-åringen ska ha knackat på hans fönster och frågat ifall han kunde ställa upp på en bild med henne, men allt han gjorde var att slänga ut sin cigg genom fönstret på henne, vad hon säger i rapporten. Då tog hon upp ciggen och pressade den mot fönstret på hans bil. Efter det startade bråket mellan Tom och kvinnan. Hon fick en blåtira och andra skallskador. Hon blev behandlad av en doktor och fick åka till sjukhus. Hon anklagar honom för misshandel. Polisen har ännu inte pratat med honom om incidenten.


Enligt det tyska reportage programmet RTL så filmades händelsen av en övervakningskamera och polisen har beslagtagit materialet nu. Ni kan hitta bilderna här och se videon (repotaget) här från RTL. Det sägs även i olika artiklar att Tom slog henne i ansiktet, som en "bitchslap" kan man säga (alltså, hon fick ingen blåtira) samt att när han hade slagit henne så tog hon en bild på honom när han satte sig i bilen igen. Ännu finns inget uttalande från Tokio Hotel's management. Vi väntar på det! Tom ska även åka till polisstationen idag, den 16/4 2009 enligt RTL. Dessutom ska denna kvinna ha trakasserat honom under en lång tid, kan vara en stalker då.. Jag kommer uppdatera med mer och mer, kika in här då och då!

Svensk snabb översättning av mig Elina - Källa.
Detta fick mig verkligen att skaka O_O


Uppdatering 1: I en exklusiv rapport från RTL med kvinnan som jobbar på bensinmacken berättades följande:
"Tjejerna ville inte lämna honom i fred och fortsatte hålla på vid hans bil. Han sa till dem att lämna honom i fred, men dem fortsatte komma tillbaka. Hon blev lätt skadad i ansiktet men hon är ute från sjukhuset. Tom knuffade henne och hon ramlade på marken. RTL säger att hon var ett extremt "fan" som gjorde detta."

Dessutom kan jag säga att i flera olika artiklar och videor så framkommer det att dessa tjejer, och speciellt tjejen som ska ha blivit misshandlad, har stalkat tvillingarna under en längre tid och har varit i bråk med tvillingarnas mamma. Jag fick ett mejl av en person (nämner inget  namn) som sade att en tjej hade skrivet på THF att jag SA att denna tjej som blev misshandlad var en stalker. Jag sa det aldrig, jag sa att hon KAN vara en stalker! Ville bara rätta mig nu, eftersom någon person verkligen missförstod min text lite längre upp. Hur som helst, den 21-åriga kvinnan ska också ha sovit mycket utanför deras studio samt att det inte är något sammanträffande att dem råkade träffa på Tom vid bensinstationen - dem förföljde honom dit! Tom ska ha känt igen dem direkt.

Uppdatering 2: På det tyska forumet säger dem att Tom även våldtog tjejen. Dessutom sägs det att Tokio Hotel's management inte kommer ge något uttalande just nu.

Personligen tycker jag att deras management suger hästballe ibland. I en sån här situation BORDE dem ge ett uttalande! Detta är ju helt absurt. Herregud alltså! Förhoppningsvis slutar det här bra, däremot lär det hemsöka Tom resten av livet/karriären. Såna här grejer rinner liksom inte ut i sanden!

Uppdatering 3: Nu kommer jag berätta lite vad som står på BZ Berlin, gör en liten sammanfattning. På övervakningskameran kan man se Tom's Audi R8, man kan också se på videon att en grupp tjejer närmar sig bilen och knackar på fönstret och dem har en kamera i handen - dem ville ta en bild. En cigg flyger ut ur bilen, en kvinna plockar upp den och pressar den mot fönstret. Efter det går föraren ut ur bilen, han har en framstående klädsel - han bär vita hip hop kläder, har en huva över sitt huvud och bara mörka dreads sticker fram. Han går mot tjejen, viftar i luften och slår tjejen i ansiktet. Hon snubblar och ramlar på marken. Sedan går föraren tillbaka till bilen men tjejerna vägrar lämna honom i fred. Ännu en gång går den unge mannen ut ur bilen, något förbannad och då närmar sig en annan tjej - tjejen han väntade på - hon sätter sig i passagerarsätet och tillsammans åker dem därifrån, innan polisen anlände. Det har ännu inte gått att få kontakt med varken Tokio-Tom eller hans management. Polisen sade att det var Tom som satt i bilen.

Enligt livejournal och tyska medier så satt en tjej med i bilen O_o Det kom inte på tal förut + att den misshandlade tjejen säger att Tom slog henne med armbågen och inte med knytnäven, och nu börjar hon säga att han inte slog henne alls. Aja, det kommer upp ny fakta hela tiden och gud vet vad som är sant. Finns som sagt fortfarnade inget uttalande från varken Tom eller TH's management, vi får väl vänta tills dem väljer att gå ut med Tom's version.

Uppdatering 4: Ok, enligt RTL så ska tjejen som Tom åkte iväg med, varit inne på macken och handlat. Hon gick sedan ut och satte sig i bilen med Tom sedan åkte dem. Media vrider och vänder på allt hela tiden, så det skulle inte förvåna mig ifall det inte var någon tjej eller ifall denna tjej faktiskt var Bill 8D

Eftersom det inte finns något uttalande från varken Tom eller Tokio Hotel's management än så kan det betyda att han sitter på förhör på polisstationen, har möte med hans advokat eller något likande. När Gustav körde in i spårvagnen så kom det ut ett uttalande nästan på en gång, så nu är dem väl mitt under förhandlingar, antar jag (med Tom).

Uppdatering 5: Jag kommer uppdatera hela tiden med ett par citat från stalkers om ett tag. Dem sitter och skryter om vad dem gör samt försvarar sina vänner. En del av dem sitter och säger hur dem älskar att jaga dem, att det är som en lek för dem. Förstår ni hur jag menar? Dem (stalkerna) leker med tvillingarnas liv och ja.. Ni förstår nog poängen! Det finns även folk som säger att dessa tjejer var så desperata för att något skulle hända att dem planerade detta - vilket inte alls förvånar mig. Dem hade till och med sjalar med sig för att täcka ansiktena! Och ifall dem planerade det här, så är det inte första gången.. Det har planerats saker förut, tex att ett gäng skulle kidnappa Scotty (tvillingarnas hund) och sedan lämna tillbaka honom till Simone och blev hjältar. Finns så mycket patetiskt.

Jag har nu tittat runt lite i en del stalkers bloggar och man kan tydligt se att dem har planerat att göra något stort, det har säkert redan hänt - det med Tom. Det står mycket saker med fransk slang, vilket är helt omöjligt att översätta xD Det står något om Georg och olyckan, "träd" och "lykstolpe" nämns i texten O_o Wtf? Sedan något om nya stalkerbilder på Bill.

Uppdatering 6: Det är fortfarande en grupp stalkers, som hotar att "..Fear Us - It Has Just Begun..." göra sakerna värre än vad det redan är. Det här är helt sjukt och det värsta är att dem är seriösa. Det här är ett litet meddelande på deras blogg, finns lite mer i texten också:

Medans några grupper av fans är rädda, skämmer vi dessa grupper av fans.
Vilka vi är? Inte stalkers, inte ultras, inte deras flickvänner (inte än), inte era heller.
Bara en mardröm.

..det är fruktansvärt hotfullt som ni själva kan se!
EDIT! Nu säger dem som skrev denna blogg (uppdatering #6) att dem bara skojade O_o Inget att skoja om!

Uppdatering 7: Jag citerar Lenny, en mycket respekterad admin på THUS. Svensk översättning av mig Elina: "Eftersom detta blir den första gången Tom's hand slank och var antagligen bara för att han var så stressad då, kommer han antagligen få en rejäl varning och böter om tjejen inte tar tillbaka vad hon sa. Även om hon gör det, är chansen att dem fortfarande kommer undersöka detta bara för att dem har videon IFALL det var han. Om Tom ignorerar brevet från polisen och inte dyker upp, kan han bli inlåst ett par veckor. Jag tvivlar på att Tom är så dum och struntar i att svara, så jag gissar på att dem först reder ut det privat innan det kommer ut i pressen." och ett annat inlägg från Lenny: "Dessutom, jag vet inte ifall detta är sagt redan, Tom har möjligheten att rapportera alla andra flickor som var där. Han har rättigheter också, så när alla detaljer är nedskrivna på papper, kommer polisen bestämma hur dem väljer att gå till väga/hur dem ska lösa det."

Uppdatering 8: Det går rykten om att Tokio Hotel och deras management tänker betala en summa pengar till denna tjej för att tysta ned henne och för att dem inte vill att det ska bli ännu större. Om detta är sant, vilket jag tvivlar på, så är det bara lite för sent. Däremot händer det i vissa fall att dem kommer överens med något, ifall den åtalade gör si så gör den som har åtalat så. Ni förstår nog vad jag menar, pengar är ofta en bra lösning i vissa fall men just nu, i detta fall, vet jag inte riktigt om det kommer gå till så. Kan tänka mig att Tom och hela familjen Kaulitz har fullt upp med deras advokater just nu, eftersom dem har fått hotbrev för nån vecka sedan från denna stalkergrupp om att värre saker kommer hända och liknande.

Uppdatering 9: Nu finns det äntligen ett utlåtande - David Jost har talat, läs om det HÄR!

Uppdatering 10: Ni kan läsa allting om detta fall i > denna < kategori ifall ni känner att ni har missat något. Tom blev erbjuden att stalkernas advokat var beredd att släppa åtalet mot Tom ifall bandet gör desamma mot stalkerna. Ifall Tom  nu har gjort de, vet vi ju inte men låt oss säga att han gjorde det (släppte åtalet mot tjejerna) så kommer han få betala böter för att han misshandlade ju trots allt två av tjejerna. Det finns flera De Bravo-artiklar ni kan läsa om fallet, då kommer allt klarna upp för er. Inget datum för rättegång har kommit upp däremot hävdar stalkerna att något kommer hände oss fans ganska så snart samt skriver dem lite sjuka saker om fallet i deras bloggar. Inget mer uttal har kommit från sidorna, inget från Tom eller stalkerna.

(backstage) Düsseldorf, Tyskland - 9/2 2006HQ

(backstage) Bratislava, Slovakien - 8/4 2007

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
© Christopher Häring/Fabian Knecht


(backstage) Paris, Frankrike - 14/7 2007

Innan killarna gick upp och spelade på Pour La Fraternité under Eiffeltornet.


(backstage) Fyrverkerier i Paris, Frankrike - 14/7 2007

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting


(backstage) Zürick, Schweiz - 14/4 2007

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image Hosting


Rumours/Updates from Hamburg ~1

Nu kommer jag översätta ett par, inte bara rykten egentligen, men ahh..
Kommer nog fylla på denna lista lite då och då så klicka er gärna tillbaka hit.

Det första är att: "Georg råka ut för en olycka med några tyska fans (inget allvarligt, men deras hat mot fansen ökar)."
Det andra är att: "Tvillingarna trakasseras hemma i Hamburg av fans vilket är helt vansinnigt och farligt! Dem är förolämpande mot dem och Bill har redan misslyckats med körningar pga rädslan för fansen som fortsatte!" (Fans skrämmer Bill genom att springa fram & knacka på fönsterrutorna på hans bil när han kör så han nästan kraschar med bilen)
Det tredje är att: Minst 20 tjejer sov utanför deras studio och hem för att få en klimt av Tom's nya hår. Dem ville ta bilder. Grannarna vid deras studio ska ha ringt polisen, och polisen åkte runt där hela dagen. Tjejerna som sov utanför hade tält och sovsäckar!
Det fjärde är att: "...Simone, Tom, Bill och Andreas är hemma. Varje gång man ser dem (genom fönstret tex) så börjar alla stalkers att skrika. Det är mer fans.."
Det femte är att: Stalkers har antingen kastat ägg på tvillingarnas hus/ytterdör eller så ska dem göra det O_o
Det sjätte är att: "Bill är en galning, jag förstår inte hur man kan ha hundar i sin bil." (sedan står det nåt om att det går bra för Andreas vilket jag inte riktigt förstod innebörden med.. O_o och att Tom har tvättat sin Cadillac..)
Det sjunde är att: "..Bill mår inte bra. Han gråter för alla, det är som ni säger, han kanske tar livet av sig!"
Det åttonde är att: "Nästa uppdrag! Mål: Andreas. Kod: Köra över Andreas. När: Juli." (det är vad jag hitta i en stalkers blogg O_O ska dem verkligen köra över Andreas?)
Det nionde är att: Dem hotar med att helvetet bara har börjat! Det blir värre!

(Det är fortfarande en grupp stalkers, som hotar att "..Fear Us - It Has Just Begun..." göra sakerna värre än vad det redan är. Det här är helt sjukt och det värsta är att dem är seriösa. Det här är ett litet meddelande på deras blogg, finns lite mer i texten också:

Medans några grupper av fans är rädda, skämmer vi dessa grupper av fans.
Vilka vi är? Inte stalkers, inte ultras, inte deras flickvänner (inte än), inte era heller.
Bara en mardröm.)

Om ni inte förstår själva grejen med det här så är det fans och stalkers som är i
Hamburg nu som skickar sms till sina vänner så dem kan lägga ut det här på internet.

TH's studio - 18/7 2007Av TH-Chickaz.

Stalker/fans som gått för långt...

Denna text hitta jag i en stalkers blogg, dock på franska.
(vilket betyder översatt till svenska av mig om ni inte förstår min poäng)

Några polska fans sov utanför tvillingarnas hus och förstörde staketet nära grinden där man går in. Bill var skit förbannad och gick ut ur huset och brast ut i tårar. Några tjejer har åkt till (eller gått in i) studion och var oförskämda mot Georg och Gustav. Nu har Andreas och familjen Kaulitz har tagit till åtgärdssäkerhet på alla bilar. Fansen, som har varit minst 20 meter från den privata marken har filmats och fotograferats för att visa omfattningen av skadorna och snart kommer dem skaffa säkerhetsvakter...

(backstage) Prag, Tjeckien - 3/4 2007 ~2

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting
© Christopher Häring - Det finns fler bilder.


(backstage) Ostrava, Tjeckien - 7/4 2007© Christopher Häring/Fabian Knecht.


Bravo fotografering. Hamburg, Tyskland - Februari 2007

Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting


MTV fotografering. New York City, New York - 5/5 2008

Fotografens namn vet jag tyvärr inte men dem är tagna när dem gästade MTV TRL första gången 2008.
 Som ni kan se finns det ett gäng till bilder från fotograferingen som inte har blivit utsläppta förrän nu och det finns
ett kanske att Momma Carol kan köpa in alla dessa MTV-bilder i HQ. Vi får väl se, kika in här oftare så kanske
ni får se en eller annan bild! Men det är såklart inte säkert än, pengarna kommer ju från Carol's egen
plånbok efter allt! Hon betalar allting själv, hon kanske inte ens har råd pga ekonomikrisen eller helt enkelt
inte vill. Bilderna kanske inte ens går att få tag i! Men vi får väl se iallafall.. Lägger ett kanske på att dem kommer i HQ.
TH's studio - 30/3 2009

Creds to http://sysy7557.skyrock.com/

Georg <3


Gustav <3


Tom <3

Tokio Hotel med kändisar

Tokio Hotel med Jonas Brothers:


Tokio Hotel med Pussycat Dolls:


Tokio Hotel med Miley Cyrus:


Tokio Hotel med Sharon Stone:


Gustav & Bill med Tom Cruise:


Bill med Tom Cruise:


Bill med Bushido:


Tokio Hotel med Peter Maffay:


Tokio Hotel med Anastacia:


Bill & Tom med Jordyn Taylor:


Tokio Hotel med Wyclef Jean:


Bill med Russell Brand, Robert Pattinson m.m.


Bill & Tom med Perez Hilton (lmao xD):


Bill & Tom med Tomo och Shannon Leto (30STM):


Tom med Roberto Benigni:


Bill med Chase Crawford & Lauren Conrad:


Bill med Luc Besson:


Bill med Nena:


Bill med Udo Lindenberg:


Tom med Chantelle Paige (Flipsyde):


Tokio Hotel med Andy Bell (Oasis):


Tokio Hotel med Pete Wentz (Fall Out Boy):(Listan fylls på...)

(signering) Stockholm, Sverige - 12/6 2007 ~1
Credit går ut till alla som har tagit bilderna! :)


RSS 2.0