De Bravo #19 - Exklustiv intervju!

Exklustivt i Bravo! Tom och Bill talar om tjejgänget som förföljer dem: "Det är inte roligt längre!"

Tokio Hotel lever i skräck för sina familjer.
Tom och Bill berättar exklusivt för Bravo om stalkergänget som förföljer dem!
Tokio Hotel i klorna på ett förklätt och maskerat stalkergäng!


I mer än ett halvår har Bill (19), Tom (19), Gustav (21) och Georg (22) samt deras familjer och vänner blivit förföljda av en fransk grupp som kallar sig "Les Afghanes on Tour". De har förolämpats, blivit hotade och även attackerade! Det gick så långt att Tom förlorade kontrollen på en bensinstation i Hamburg förra veckan och slog den 21-åriga gängmedlemen Perrine D. i ansiktet.

Nu berättar Tom och Bill för första gången om händelsen: "Vi har vant oss vid tanken att det alltid kommer finnas stalkers", säger Bill exklusivt till Bravo. "Men när dem attackerar vår familj, har det gått över gränsen. Det är då det inte är roligt längre."

Så, vad hände? I början av April blev mamman till tvillingarna Kaulitz attackerad i Hamburg av "Les Afghanes on Tour". För att samla bevis mot stalkerna fotograferade mamman till Bill och Tom tjejgänget med sin mobiltelefon. Tjejerna blev galna efter det, tog tag i henne och slog telefonen ur handen på henne. Mamman anmälde det till polisen. Det är inte första gången det händer! Även andra tjejer har blivit attackerade av de franska stalkerna. "Vi har hört det", säger Bill. "Det är självklart helt galet. Ingen aning vad som rör sig i huvudet på stalkerna. Detta måste stoppas på något sätt", säger sångaren.

Många fans är nu oroliga över sina käraste. De tror att bandet nu är arga på alla fansen: "Nej, såklart inte", förtydligar Tom. "Fansen borde inte vara oroliga över det. Vi kommer aldrig blanda ihop dem med stalkerna. Vi kan inte skylla på våra fans för vad några galna tjejer gör, raka motsatsen: Vi är glada att våra fans stöttar oss så mycket."

Några fans till Magdeburg-bandet tänker nu i helt andra banor: Dem har börjat leta efter terrorgänget! På Internet slog sig många ihop och "RockStarStephi" säger i en av sina YouTube-videor att hon och hennes vänner planerar på att attackera stalkergänget. "Vi vill köra till Tyskland och göra det lite hetare om fötterna för dem", berättar hon. I andra videor kan ni läsa meningar som: "Vi kommer hitta er, b******!" och "låt oss börja leta!". Ett krig mellan fansen och stalkerna?

"Les Afghanes on Tour" har nu låst sig inne av rädsla", säger en insider. Men det ger inte Bill och Tom någon ro. Dem skulle faktiskt ha varit i Los Angeles nu med sin producer David Jost (36) och göra klart det sista med det nya albumet. På grund av rädsla för vad stalkergänget kan göra har dem ställt in resan. När dem har på papper att stalkergänget inte för närma sig bandet och dess familj, kommer Tokio Hotel flyga till Usa för att jobba på det nya albumet.

David Jost: "Advokaten till tre av tjejerna har kontaktat Bill och Tom's advokat. Han har kommit med ett förslag. "Tom och Bill's företrädare var villig att enas under förutsättning att tjejerna inte får komma i närheten av bandet och deras familjer." David berättar vidare: "Vi har fått nyheter om att "Les Afghanes on Tour" har fullständigt struntat i överenskommelsen. Enligt min information företräder advokaten bara en stalker". Ett slut på terrorn verkar inte vara i sikte...

Fans vill ha krig
Galet! På Internet har ett hatgäng startat mot Tokio Hotel-stalker-gänget. På flera fanforum och YouTube-sidor har fans världen över gått samman emot stalkerna. "Nu är det vår tur, hämnden är ljuv", står det. Fansen vill beskydda Gustav, Georg, Tom och Bill från andra attacker...

Nytt Tokio Hotel album?
Michelle skriver till Bravo i ett mejl:
"Jag är ett stort Tokio Hotel fan och tycker Tokio Hotel är det häftigaste bandet i världen! Jag vet också allting om killarna. Men, det finns fortfarande en obesvarad fråga: När kommer Tokio Hotel's nya album ut?
Bravo svarar: Albumet skulle egentligen ha kommit ut nu i vår men nu har det flyttas fram till sommaren. Albumets namn är ännu okänt.  

Scans av Linda och engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Och du, "steffiskudde", om du ska sno den här texten får du se till att det står översättarens namn där också! Du "glömmer" alltid att skriva det. Desamma säger flera av er, är trött på alla mejl jag får om sånt hela tiden.

2009-04-29 @ 13:44:27
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0