Gott Nytt År - Happy New Year

Jag ville bara önska alla aliens ett Gott Nytt År. Må detta år bli perfekt på alla sätt och vis! 
I just wanted to wish all the aliens a Happy New Year. May this year be perfect in every way possible! 

BTK App - Alien Wall #281

Bild #1 - Bill: "Sol, Vogue, drinkar..." 
Bild #2 - Bill: "Dags att festa..." Fan (@EdieElle): "Festa åt mig också ;)" 
Bild #3 - Tom: "@EdieElle: Det ska vi! ;-) Hoppas du också får en rolig kväll! Skål!" 
Bild #4 - Tom: "Gör oss redo inför det nya året! Dock är det några timmar kvar! ;-) Hoppas alla aliens har det roligt" 
Bild #5 - Bill: "Nyår i paradiset..." 
Bild #6 - Bill: "Sista solnedgången! Farväl solen....Vi ses år 2013!" 

Tokio Hotel @ Twitter & Facebook - 31/12 2012


"Gott Nytt År, #Aliens! År 2013 kommer att bli ett väldigt spännande år för er och oss tillsammans! :)) #HappyNewYearTokioHotel" 
---

"Gott Nytt År, Aliens :)! År 2013 kommer att bli ett väldigt spännande år för er och oss tillsammans. Ser veeerkligen fram emot det...!" 

Tokio Hotel @ Twitter - 29/12 2012


"#mentionperfection? Lätt: #Aliens"

(DSDS casting) Bad Driburg, Tyskland - 19/10 2012 #1

image hostimage hostimage hostimage host  

DE Bravo #1/2013 - (Tyskland)

image host  

BTK App - Alien Wall #280

Bild #1 - Tom: "Har precis anlänt på en speciell plats...inför Nyårsafton..." Fan (@Jessica Palumbo): "Hemlisar... Hemlisar... Hoppas ni kommer att ha det underbart och jätteroligt! Har ni varit på den där platsen förut, Tom?" 
Bild #2 - Tom: "@Jessica Palumbo: Ja! Vi har aldrig varit här förut! Men det är vackert!" 

RTL Punkt 9 - 27/12 2012

 
Link.

Süddeutsche Zeitung #298/2013 - (Tyskland)

image host  

Tokio Hotel @ Facebook - 27/12 2012


"Och vinnaren blev Georg's julgran! 24 timmar, tusentals röster och en episk kamp senare: Georg vinner över tvillingarna, som fick 7,970 röster, med 8,629 röster ;)" 

[TVDirekt.de]: "Vår berättelse är en Askungen-saga"

"Vår berättelse är en Askungen-saga"
Bill och Tom Kaulitz är de nya jury-medlemmarna i årets upplaga av DSDS, som börjar den 5 januari kl 20:15 på RTL.
 
Tvillingarna blev kända med deras band Tokio Hotel som de har sålt miljontals album samt turnérat världen över med. När man träffar superstjärnorna Bill och Tom blir man positivt överraskad: de är båda trevliga, tillmötesgående och betydligt längre än man tror, men de är inte speciellt lika varandra. De delar dock samma åsikt gällande en sak - programmet är väldigt roligt, och de vill att det ska vara roligt för tittarna och deras fans också...
 
Varför valde ni att sitta med i DSDS-juryn?
Bill: "Eftersom det är det mest framgångsrika talangprogrammet. Dessutom får vinnaren den perfekta starten i musikbranschen. En #1 singel och ett framgångsrikt album är i stort sett garanterat, plus att vinnaren får 500,000€. Det är mycket pengar som man kan arbeta med som artist långt efter DSDS." 
Tom: "Det var också väldigt lägligt - ifall vi inte visste om det nu skulle vi aldrig ha gjort det." 
Bill: "DSDS är programmet vi tror mest på. Ett talangprogram med ett stort stöd för vinnaren." 
 
Skulle ni vilja haft en sådan stor debut i musikbranschen med Tokio Hotel?
Tom: "Vi hade mycket tur!"
Bill: "Ja, vår berättelse är en Askungen-saga som knappt händer i musikindustrin nu för tiden. Vi blev upptäckta på en klubb i vår hemstad. När jag ser tillbaka på det känns det nästan omöjligt, hur allt ordnade sig, att någon faktiskt upptäckte oss i vår hemstad."
Tom: "Vi var nykomlingar, fick vårat första skivkontrakt med en väldigt liten budget för en musikvideo och PR. Vi hade bara ren tur att det gick så bra utan en plattform som DSDS."
Bill: "Nu för tiden vill skivbolagen inte spendera pengar på något. Det finns inte så många talangscouter längre som letar efter band och investerar i dem, som det fanns för 10 år sedan. Som ung musiker, speciellt om man kommer från landet, har man ingen chans att visa sin talang. Hur vill man kunna lyckas på sin talang i storstaden? Då visste vi inte heller hur vi skulle göra och ifall vi kanske skulle skicka in en demo till skivbolagen. Programmet ger vinnaren en bra start i musikbranschen och när de väl är där, är det upp till dem att göra något av det." 
Tom: "Jag tror det är just det som fler och fler har börjat inse. Genom det har talangprogram steg för steg fått ett helt annat rykten än vad de hade förr. Då sa man, "casting - är det verkligen nödvändigt?" Nu är talangprogram mer accepterat och respekterat. Musikindustrin förändrades så drastiskt att det här är det ända sättet att få någon typ av framgång. Vi var ett av de sista banden i Tyskland som kunde göra det på det "naturliga" sättet. Idag är det helt annorlunda... I Usa har några av tidens kanske mest kända artister suttit i juryn väldigt länge för att ge de nya artisterna en form av insikt." 
Bill: "Mariah Carey och Nicki Minaj sitter i American Idol-juryn. Dessutom är rock-legenden Steven Tyler, Jennifer Lopez, Britney Spears också jurymedlemmar som tittar på folk och letar nya talanger." 
Tom: "Vi vill ge folk tips för en karriär bakom scenen och hjälpa och stötta dem med deras start i musikbranschen." 
 
Hur går en casting till? Upptäcker ni några nya talanger?
Bill: "Vi har mycket hopp. Vi började castingen i Berlin och höll på där i nio dagar, och såg hundratals människor. Det var väldigt krävande, måste jag erkänna - men också väldigt roligt. 71 av de människorna gick vidare. Senare fick vi veta att bara 120 totalt går vidare, så vi fick vara hårdare."
Tom: "Men vi var samtidigt snälla!"
Bill: "Vi skickade vidare fantastiska kandidater till nästa omgång och valde 36 stycken som kommer att följa med på resan med oss. Vi är väldigt glada och har bra sångare och personligheter där." 
Tom: "Under kvalveckorna var det några stycken som man förväntade sig mycket av, baserat på intrycket de gav på deras auditions, men helt plötsligt gick det snett för dem. Det är faktiskt det första verkliga testet, för då ser man vilka som klarar pressen och de som helt enkelt inte pallar trycket. Vi var på en underbar plats, coacherna satt redan i arbete och kandidaterna hade 24 timmar på sig att öva och lära sig låtarna. En del gjorde oss besvikna, andra överraskade oss." 
 
Hur reagerar kandidaterna på er?
Bill: "Vi vet inte vad som händer bakom kameran, men det är säkert folk som har lämnat rummet och berättat för andra vad vi sade till dem. Vi hade en eller två kandidater av den sorten."
Tom: "Det var en tjej, vi sade till henne att det helt enkelt inte räckte och hon tittade på oss på ett sätt som gav en känslan av att ens spirituella sinne rensades." 
Bill: "Det var en kille som klev in i rummet och slog mig med häpnad. Jag tänkte: 'wow!', för det var något jag verkligen inte förväntade mig. Efter att han sjungit klart ställde han till med en scen. Han sade att det var fult knep från vår sida att vi gjorde narr av honom. Jag avbröt honom när han skrek och förklarade att det var något som vi inte uppskattade. Alla får sina chanser och vi vill hitta bra sångare. En del är helt enkelt inte tillräckligt bra under castings, men de vet det innan!" 
Tom: "Vi får se senare vad de sade om oss när programmet börjar sändas."
 
Hur svårt är det att vara en superstjärna?
Bill: "Det är många som inte förstår vad det innebär att leva ett sådant liv. Under själva omröstningsprocessen handlar det inte bara om bra sångröster och grymma sångare. Det handlar också om vilka som kan hantera allt som kommer med att vara känd. På grund av just detta är programmet en bra start eftersom deltagarna får en "från början"-kurs. De är med på TV och framför kameran 24/7. De måste ge intervjuer från start och med livesändningar kommer även trycket från media. Om man klarar sig måste man även kunna klara av allt som kommer sen. Det är viktigt att kolla vilka som skulle kunna klara av att hantera ett sådant liv. Vi var tvungna att säga till några kandidater att dem var för unga och ömtåliga för att kunna överleva i den här industrin - att de aldrig kommer kunna leva ett sådant liv, att det skulle vara helt fel för dem." 
 
Är det er styrka i juryn, att uppskatta folk gällande det?
Tom: "Jag skulle inte säga att det är vår styrka precis... [skrattar] Men den erfarenheten vi har är förstås en stor fördel. Vi var tvungna att hantera mycket press från media från starten av vår karriär, så vi förstår vilka faser de går igenom." 
 
Ni bor till största del i Los Angeles nu. Träffar ni kändisar på gatan och går och tar en kaffe med dem?
Tom: "Självklart träffar vi andra artister i Los Angeles, men det är ingen regel att man träffas på gatan. Det är nog mer av en myt. Men jag tror du frågar fel personer... [skrattar]" 
Engelsk översättning: Icey @ LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

BTK App - Alien Wall #279

Bild #1 - Bill: "Jul med Musse..." 
Bild #2 - Bill: "Alltid en blå himmel...på jordens lyckligaste ställe" Fan (@Maggs): "Det verkar som att du blir allt yngre under julen.. Vart är det? På Disneyland? :) [...]" 
Bild #3 - Bill: "@Maggs: Ja, Disneyland.. Jag älskar att vara där :-)))" 
Bild #4 - Bill: "Disneyland..." 

Tokio Hotel @ Facebook - 26/12 2012

 

"Det är det klassiska mötet mellan julgranarna: Georg vs Bill & Tom! Vem har den coolaste julgranen? Det är upp till er att bestämma! Vi lägger ut båda julgranarna nu på Facebook.com/TokioHotel, julgranen med flest "Gillande", vinner :D" 
---
"1. Georg's julgran: Gilla ifall du vill att denna julgran ska vinna det 'Klassiska mötet mellan julgranarna'."
---
"2. BIll & Tom's julgran: Gilla ifall ni vil latt denna julgran ska vinna det 'Klassiska mötet mellan julgranarna'." 
 
Georg's julgran: 
image host
Tvillingarnas julgran: 
image host  

BTK App - Alien Wall #278

Bild #1 - Bill: "Inslagningsvansinne..." 
Bild #2 - Bill: "Redo för julen :-)))))))" (se kommentarerna nedan) Fan (@Satt): "Bill, slår du alltid in julklapparna själv? :-)" Bill: "@Satt: Ja, det gör jag!" Fan (@Caitlan): "Wow! Det gjorde du väldigt bra! Knöt du alla paketsnören själv?" Bill: "@Caitlan: Tack! Ja, det gjorde jag..." 
Bild #3 - Bill & Tom: "God Jul. Ha en underbar jul allihopa! Vi älskar er!" (se kommentarerna nedan) 

Tokio Hotel @ Facebook - 24/12 2012


"God Jul till alla aliens världen över, och ett Gott Nytt År till er och era nära och kära! :) Bill, Tom, Gustav & Georg"

God Jul - Merry Christmas

Jag ville bara önska alla aliens en God Jul och ett Gott Nytt År! 
I just wanted to wish all the aliens a Merry Christmas and a Happy New Year! 

TV Movie #?/2012 - (Tyskland)

image host  

BTK App - Alien Wall #277

Bild #1 - Tom: "Georch & jag 2008. Augusti 2008!" (se kommentarerna nedan)
Bild #2 - Bill: "Sista minuten...!!!!!! Sista minuten-shopping. På väg för att inhandla de sista julklapparna...så typiskt. Vi är alltid sena.." Fan (@Sophie Ahah Listing): "Ahah! Jag måste faktiskt erkänna att jag fortfarande inte har köpt något till min syster. Jag är så desperat.. Någon idé för en 20-åring? (a)" 
Bild #3 - Tom: "@Sophie Ahah Listing: En bra porrfilm är alltid en bra idé! Speciellt när det är kallt ute! Haha" 

(tvillingarna med fans) Bad Driburg, Tyskland - 20/10 2012 #3

image hostimage host  

BUNTE-fotografering. Bad Driburg, Tyskland - 21/10 2012

HQ:
image host
Bild: Wolfgang Wilde.

BTK App - Alien Wall #276

Bild #1 - Bill: "21 Dec. är nära... Vem tror på jordens undergång i morgon?" 
Bild #2 - Bill: "Milkshake... Vilken är er favoritsmak?.." (se kommentarerna nedan) Fan (@Jessica Palumbo): "Killar, det är officiellt den 22/12 2012 i Europa.... Världen har inte gått under och vi är fortfarande kvar :-)" Tom: "@Jessica Palumbo: Härligt! Det måste vi fira! Det är fortfarande den 21 här dock! Ha en trevlig helg!" Fan (@Lilianne): "Jordgubb, hahaha. Själv då? [...] God natt, Bill! Det är jättekallt här i Mexiko!!" Bill: "@Lilianne: Vanilj!!!! Ja, det är jättekallt här i Los Angeles också! Men ha en trevlig kväll.." 

Tokio Hotel @ Facebook - 21/12 2012


"Av fans, för fans! Våra internationella fanclubs gick samman för att fira helgdagarna tillsammans. Delta i utmaningen, bli kreativ och vinn! :) Lycka till!" 
---
Ni kan läsa om hela tävlingen HÄR (THUKST sida). Vad man ska göra är ett julkort med Tokio Hotel-motiv. Man både göra det för hand och via datorn. Gör man det för han ska man ta två bilder: en bild på sig själv bredvid kortet så man ser att det är du, och en bild innuti kortet så man ser det man har skapat. Gör man det via datorn ska man även där ta två bilder: en bild på sig själv framför datorskärmen så man ser det i bakgrunden, och en bild där man ser hur kortet tillslut ser ut. Man har på sig att skicka in sina kort till: thchristmascard@gmail.com den 31/12 2012 kl 20:00 svensk tid [19:00 engelsk tid]. I mejlet med kortet man gjort, ska man även skriva med sitt fullständiga namn, den stad och det land man bor i samt sin ålder! Man kan vinna alltifrån Tokio Hotel skor och en Tokio Hotel kudde till Tokio Hotel tröjor. Vinnarna presenteras sedan den 4/1 2013. Ni hittar som sagt all information på Tokio Hotel UK Street Team's hemsida! Lycka till, aliens! ;)

Svensk översättning på IN-intervjun...

..ni hittar intervjun här: http://kaulitzandthegs.blogg.se/2012/december/in-522012-tyskland.html

BUNTE #52/2012 - (Tyskland)

image hostimage hostimage hostimage host
Årets comeback
Tokio Hotel är ett av Tysklands mest populära popband. Från och med januari kommer Bill och Tom Kaulitz att sitta i DSDS-juryn bredvid Dieter Bohlen. Bröderna berättade för BUNTE varför de tog en paus på två år.
 
Endast några minuter separerar dem: Tom Kaulitz föddes år 1989 kl 06:20, hans tvillingbror Bill tio minuter senare. Dieter Bohlen, 58, kallar den yngre för "Guds gåva". Från en helt annan värld. Och det stämmer, Bill Kaulitz ser ut att komma ifrån en annan planet med hans feminina ansiktsdrag och fina kläder. Tom däremot ser tuff ut, som en player. 
 
Ni flyttade till Los Angeles år 2010 för att ta en paus. Varför flyttade ni ifrån Tyskland?
Bill: "Vi längtade efter ett hem och privatliv, vilket helt enkelt var omöjligt i Tyskland." 
Varför?
Tom: "Vi kunde inte gå ut utan att bli fotograferade eller trakasserade av galningar. Det var hemskt."
Bill: "Vi hade vakter vid vår sida 24/7 och levde nästan som i ett fängelse med ett 2 meter högt staket runt om vår trädgård." 
 
Tom, i en intervju sade du att "det är sjukt vilka galna och farliga människor som finns där ute". 
Tom: "Det var människor som gav upp sina liv för Tokio Hotel. Det är en slags hat-kärlek. De kände det som att de var tvungna att kontrollera vårat liv. Alla våra anställda som jobbade i vårat hus granskades upp av dem - det spelade ingen roll ifall det var städerskan eller hantverkarn." 
Bill: "En 24-timmar-lång psykisk terror!"
Tom: "Det kändes som att det var en spion som iakttog allt man gjorde. De var organiserade på ett oerhört bra sätt. Vi tänkte bara: 'hur kan de alltid veta vart vi är?' Och det trots att vi samarbetade med polisen." 
 
Kan ni förstå deras besatthet av er?
Tom: "De är så pass farliga för att de inte har något att förlora. De lägger alla sina problem över oss." 
Hur långt gick era stalkers?
Bill: "De hade inga gränser. De försökte med allt och alla för att få en reaktion från oss." 
 
Ingen människa kan tåla det. När kände ni att det fick vara nog?
Tom: "När de prejade vår bil av vägen."
Va?
Bill: "Vi hade några släktingar i bilen med oss. Vi är väldigt överbeskyddande om vår familj och våra vänner, precis som alla andra. När såna där människor kommer nära ens familj gör man något automatiskt." 
 
Ni har jämfört erat liv med Britney Spears'. Kunde ni sympatisera med henne när hon rakade av sitt hår?
Bill: "Jag kan förstå situationen hon var befann sig i till fullo. Det som låg bakom det var en liten vilja av frihet. Man vill inte ha andra som säger till en vad man ska göra hela sitt liv. Och om man känner för att raka av sig håret, gör då det." 
 
Hur stor del av er ungdom gick förlorad pga Tokio Hotel?
Tom: "Vi hade, såklart, väldigt roligt som vi inte hade velat gå miste om. Vad som togs ifrån oss riktigt var ledigheten." 
Vad menar du med det?
Bill: "Vi var ägare av ett företag när vi var 15 år med advokater, skatterådgivare och managers omkring oss, allt på vår lön. Vi hade ett stort ansvar på våra axlar, vilket var en bra sak då eftersom vi hatar överlägsenhet." 
 
Bill, du har inte varit kär sedan du var 14 år samt pga att du har svårt att lita på folk. Hur mycket saknar du denna typ av kärlek?
Bill: "I det här snabba livet saknar jag trofasthet. Jag har alltid längtat efter att få ha någon som bara är där. Självklart har jag Tom. Jag är oerhört glad att vi är bröder. Som soloartist skulle jag inte kunna arbeta." 
 
Varför valde ni just att flytta till Los Angeles? Varför inte någon annan stad?
Tom: "Vi flyttade inte dit för att leva ett glamoröst liv. Vi har några studior som vi arbetar i där och vi kunde ta en liten paus." 
Bill: "Vi är definitivt mer fria! Vi njuter speciellt av att kunna arbeta med vårat nya album varje dag." 
Hur länge planerar ni att stanna i Usa?
Tom: "Vi blir uttråkade snabbt. Vi kanske kommer tillbaka till Tyskland snart." 
Engelsk översättning: Icey @ LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

Tvillingarna med BUNTE-reportern Kirsten Reineke - 21/10 2012

Scan by THInfo.blogspot.de.

BTK App - Alien Wall #275

Bild #1 - Tom: "Jet Ski... Försök hitta Bill & mig ;-)" 
Bild #2 - Bill: "Tom backstage... Tom gör sig redo :-)" (se kommentarerna nedan 8D) Fan (@Bill'sminnie): "Jag älskar era skinnjackor... Var det ni som designade dem?"
Bild #3 - Bill: "Bill'sminnie: Ja, det gjorde vi! De är specialsydda..." 
Bild #4 - Bill: "Kaulitz 1 & Kaulitz 2..." (se kommentarerna nedan 8D) 
Bild #5 - Tom: "Ett år på BTK Appen... Det är ju helt otroligt! Tack så mycket för allt erat stöd! Så stolt..." 

IN #1/2013 - (Tyskland)

image hostimage hostimage host 
"Medan man är hatad, är man också älskad"
Tokio Hotel är älskade och hatade.
 
Ända sedan Bill och Tom Kaulitz (23) släppte 'Durch den Monsun' år 2005, har de legat på topplistorna och splittrat nationen. För två år sedan stängde de dörren för Tokio Hotel, flyttade till Los Angeles och tog en paus. Men inte längre. Tvillingarna firar sin återkomst den 5 januari på RTL med Dieter Bohlen i DSDS-juryn. Det största talangprogrammet i tysk TV - en stor galenskap? Bill och Tom pratade med IN.
 
Vad fick er att vilja medverka i DSDS?
Bill: "Formatet, eftersom det är ett program med traditionell casting som har en enorm nöjesfaktor och plattformen som tar artisten till en framgångsrik karriär. Steven Tyler, frontman i Aerosmith, satt i juryn på American Idol - versionen med kvalitétsformat." 
Ett format som ger er 500,000€ var. 
Bill: [skrattar] "Vi pratar inte om siffror. Vårt engagemang är länkat till vissa förhållanden som för det mesta har att göra med vårt jobbschema." 
 
Var det några erbjudanden från andra program?
Tom: "Vi har nekat till nästan alla format av musikaltalang i flera år som vi har fått. Vi har alltid funderat på att göra det, men har aldrig känt att det har varit riktigt rätt. För oss var det uppenbart att om vi någonsin skulle vara med i ett talangprogram, så skulle det vara det största och mest framgångsrika." 
 
Hur är det att arbeta med Dieter Bohlen?
Tom: "Det är ganska lugnt. Vi kände inte honom innan och vi ville konfrontera det med rättvisa. Vi vet vad det innebär att konfronteras med fördomar. Under de senaste åren har vi inte träffat någon som har varit helt utan åsikter - oavsett om personen kände oss eller inte. Första inspelningsdagen gick väldigt bra eftersom vi var neutrala och förstod varandra väldigt bra. Även med Mateo." 
 
År 2003 var Bill med i talangprogrammet 'Star Search' och åkte ut i semifinalen. Borde domarna Alexandra Kamp, Jeanette Biedermann och Hugo Egon ångra sig för att de inte såg din talang?
Tom: [skrattar] "Självklart! Det sket sig verkligen för domarna när de tog beslutet att skicka hem Bill från 'Star Search'." 
 
Har det varit avslappnande för er att bo i Los Angeles i två år?
Bill: "Absolut. Men det beror på omständigheterna. I Tyskland såg alla oss växa upp. Vi växte upp i rampljuset för allmänheten och ofta kändes det som att vi bodde i Big Brother-huset." 
 
Vad har ni för erfarenheter gällande vänner i den ytliga staden?
Bill: "Det handlar bara om ego där, och vi bryr oss inte. Vi flyttade till Los Angeles för att kunna arbeta fritt med ny musik, och eftersom vi har våra studios där, producerar vi också. Nya vänskapsband är generellt svårt och det är priset på vår framgång." 
 
Tokio Hotel används som reklam för tyska band utomlands. Hatar ni att det bara är i erat land som ni kämpar med fientlighet?
Tom: "Man vänjer sig. Samtidigt ser vi det pragmatiskt. Medan man är hatad, är man också älskad, och även om det är samma vikt så kan man leva med det. Vi kan ignorera det bra och varken läsa eller kommentera skitsnacket. Då vi bor i Los Angeles har vi ett tillräckligt avstånd, vilket är bra." 
Bill: "Vi googlar inte oss själva. Jag har inte läst några intervjuer eller konsertkritik om jag gjorde det skulle jag nog bli galen. Vi är båda perfektionister och har alltid varit väldigt självkritiska i allt vi gör. För att man ska vara riktigt bra, ska man inte förlora sitt perspektiv, och därför måste man vara uppmärksam på det faktum att det finns människor från höger till vänster." 
 
Skulle ni kunna tänka er att återvända till Tyskland?
Bill: "Jag kan inte utesluta det. Vi kommer alltid ha en bostad i Tyskland för vår familj och våra vänner." 
 
När känner ni er hemmastadda?
Tom: "Jag känner mig hemma där jag har mina fyra väggar. När jag har ett hus under en längre period och mina fyra hundar är där, samt familjen, blir jag hemmastadd snabbt. Det är allt jag behöver. Vem vet, om två år kanske vi flyttar någon annanstans. Bill och jag har alltid velat bo i Indien." 
 
Kan Tokio Hotel existera utan era bandkollegor Gustav och Georg egentligen? 
Bill: "Det kommer inte på frågan. Tokio Hotel är omöjligt att splittra. Vi har varit ett band i över 10 år nu och är väldigt nära vänner." 
Tom: "Tokio Hotel kommer alltid att vara i denna konstellation. Allt annat vore otänkbart!" 
Engelsk översättning: Aniita via THAS. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

[BILD.de] - Bill: "Jag har alltid längtat efter någon"

Bill Kaulitz från Tokio Hotel om kärlek: "Jag har alltid längtat efter någon"
Från och med den 5 januari kommer vi att kunna se tvillingarna Bill och Tom Kaulitz (23, Tokio Hotel) sittandes bredvid Dieter Bohlen (58) i DSDS-juryn.
 
Innan de slår kraftigt i trumman, gör de flera intervjuer om deras nya jobb, liv och kärleken.
 
Här uppgav Bill också att han inte har varit kär sedan han var 14 år. "I det här snabba livet saknar jag trofasthet. Jag har alltid längtat efter att få ha någon som bara är där", sade Bill i en intervju med tidningen BUNTE. "Självklart har jag Tom. Jag är oerhört glad att vi är bröder. Som soloartist skulle jag inte kunna arbeta." 
 
För två år sedan gick pojkarna under jord och flyttade till Los Angeles där de försökte hitta ett nytt hem - med ett privatliv. Långt bort från stalkers och "ett liv som i fängelset." 
 
Är en flytt tillbaka till Tyskland utesluten?
"Vi blir uttråkade snabbt. Vi kanske kommer tillbaka till Tyskland om några månader", säger Tom Kaulitz till BUNTE. 
 
Hans bror Bill är känd att vara ett fan av Tysklands förbundskansler Angela Merkel. "Förbundkanslern's politik är förståelig och begriplig. Enligt mig är Merkel en populär figur", säger Bill Kaulitz till tidningen TV Digital. Merkel har ett "mamma" syndrom. "Med henne har jag känslan av att vara i goda händer", tillade sångaren. 
 
Ett nytt Tokio Hotel album är också på gång. Allt som fattas är bara: "när vi känner att allt är perfekt." 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Benjamin Ebel @ Twitter - 19/12 2012


"Bill Kaulitz vinner bästa reklamen 2012 med Wickert Träffar... Tack!" 

[Klatsch-Tratsch.de]: Bill & Tom Kaulitz ville flytta till Indien...

image host
Bill och Tom Kaulitz ville flytta till Indien - albumet får vänta
Farväl Los Angeles, hej Bollywood? Det är möjligt att Bill och Tom Kaulitz från Tokio Hotel flyttar till Indien snart - åtminstone ett tag. Bill och Tom avslöjade denna hemlighet i en interview med TV-programmet 'Digital TV'.
 
"Det är en stor önskan eftersom det är ett land som vi inte har varit på turné i", säger Tom. "Varför just Indien är pga att vi har hört väldigt mycket bra saker om landet. Jag kommer definitivt göra en MC-turné igenom Indien snart." 
 
Tack vare Tokio Hotel är den 10 säsongen av DSDS (med start den 5/1 kl 20:15 på RTL) tillbaka i toppform, då tvillingarna Bill och Tom kompletterar juryn bredvid Dieter Bohlen. "Samarbetet går väldigt bra med honom", säger Bill. "DSDS är Tysklands mest framgångsrika talangprogram och ger den mest realistiska starten inom musikindustrin." 
 
I kontrast med de generellt dåliga tittarsiffrorna, kan de båda se ljust på det: "Fler och fler artister väljer nu att delta som domare i talangprogram, så som Britney Spears, Aerosmith-sångaren Steven Tyler och Mariah Carey", säger Bill. "Den dömda lever längre. Jag är också övertygad om att talangprogrammen skapar nya saker just nu. Vart annars kan man bli garanterad en #1 hit och kanske till och med global popularitet? Amerikanarna har vetat om det sedan länge," tillägger Tom. 
 
Men tvillingarna har inte någon favoritlåt med Modern Talking ('That wasn't really our time') utan de föredrar Aerosmith. "Det här bandet började väldigt tidigt och står fortfarande på scen - en legend som format generationer och deras eget ljud", säger Bill. Dessutom finns det en annan person som hjärtekrossaren Bill är ett fan av: den tyska förbundskanslern Angela Merkel. "Förbundskanslern's politik är förståelig och begriplig. Enligt mig är Merkel en populär figur. Det ger 'mamma' syndrom. Med henne har jag känslan av att vara i goda händer." 
 
Tokio Hotel fansen måste vänta lite längre på det nya albumet: "Det finns inget datum för albumutsläppet än", säger Bill. "Vi släpper det när vi känner att allt är perfekt. För närvarande håller vi fortfarande på att skriva och producera." 
Engelsk översättning: BTK Twins Archive. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Smygtitt på det kommande numret av Bunte!

(det kommer ut en intervju med tvillingarna i nästa nummer - #52!)

(backstage) DSDS-inspelning. Berlin, Tyskland - ?/? 2012 #2

image host

BTK App - Alien Wall #274

Bild #1 - Tom: "Dansande Oscar..." Fan (@Marlene.): "Hej killar. Har ni några planer inför jul? Hur firar ni denna dag?"
Bild #2 - Tom: "@Marlene.: Har inga speciella planer inför jul. Du då? Antar att vi ska fira med god mat och en bra film innan vi ger järnet på nyår ;)" 
Bild #3 - Bill: "Spränger bubblor..." Fan (@Yissa): "Vad gör ni? Ha en bra dag! ^^" 
Bild #4 - Bill: "@Yissa: Det regnar idag.. Vi är i studion!" 

Cioé #51/2012 - (Italien)

image host  

BTK App - Alien Wall #273

Bild #1 - Tom: "Gick precis en långpromenad med min lille pojk! Nu ska jag till gymmet! Ha en trevlig helg, aliens!" 
Bild #2 - Bill: "Julpyntar..." Fan (@Jana): "Gör du det själv eller hjälper Tom dig? :D"
Bild #3 - Bill: "@Jana: Ja, vi gör det tillsammans!"
Bild #4 - Bill: "Sovande bebis..." (se kommentarerna nedan 8D) Fan (@Klil Schin): "Han är så söt (: Låter ni honom sova i sängen och på soffan?" 
Bild #5 - Tom: "@Klil Schin: Både och!!! Haha ;-)"

Mininyheter - 12/12 2012

¤ Den 1/1 2013 kl 04:00 på den tyska kanalen 3sat visar dem 45 minuter från Tokio Hotel's konsert i Milano som finns med på DVDn "Welcome to Humanoid City". Har ni kanalen, markera i era kalendrar! :) Källa: TVInfo.de.
 
¤ Från Tokio Hotel's Facebook måndagen den 10/12 2012: "Hej Aliens! Här är Bills splitter nya reklamkampanj-hemsida och film "Wickert träffar Kaulitz". Dela om ni gillar den :)" Länk.

BTK App - Alien Wall #272

Bild #1 - Tom: "Köpte precis våran julgran..." 
Bild #2 - Tom: "Bill in action..." 
Bild #3 - Bill: "Julhandla... Har ni köpt några julklappar än? Jag har shoppat hela dagen..." Fan (@tokio-wolfy): "Jag hoppas att ni köpte er något fint också. ^_^" 
Bild #4 - Tom: "@tokio-wolfy: Nej, inte än... Men det kanske jag ska! Du då, brukar du alltid köpa dig något fint?" 

BTK App - Alien Wall #271

Bild #1 - Bill: "Kors..." 
Bild #2 - Tom: "Kolla in min lillebrors intervju..." (video)
Bild #3 - Bill: "Jag och Ulrich Wickert!" Fan (@MarianaBK): "Hur mår ni? Har ni något namn på det nya albumet än?"
Bild #4 - Tom: "MarianaBK: Ja, vi har några idér! Vi måste snart bestämma oss dock!" 
Bild #5 - Bill: "I studion..." 
Bild #6 - Fan (@ItsOnlyTH): "Vad gör du i studion? Spelar du in nya låtar eller gör klart albumet kanske? ;)" Bill: "@ItsOnlyTH: Spelade precis in en demo...känns bra!" 

Tvillingarna [by: Heart Tyes Creations]

Snacka om enäggstvillingar! ;)

DE Popcorn #1/2013 - (Tyskland)

image hostimage hostimage hostimage hostimage host  

Jolie #1/2013 - (Tyskland)

image hostimage hostimage hostimage host  

(Värden skapar värden-kampanj) Berlin, Tyskland - 22/10 2012 #1

image hostimage hostimage hostimage hostimage host  

Skip Class #10/2012 & Miss #11/2012 - (Österrike)

image host  
--
image host  

BTK App - Alien Wall #270

Bild #1 - Bill: "Ljus..."
Bild #2 - Bill: "Tom och jag, och den karibiska solnedgången!" (se kommentarerna nedan)
Bild #3 - Bill: "Sov gott, lilla gumman... Det har varit den allra mörkaste natten och en av de hemskaste dagarna någonsin. Igår gick våran lilla tax-tjej bort på ett hemskt sätt, och hon tog med sig en del av oss. Det går inte att beskriva hur vi mår... Vi kommer alltid att älska dig och du kommer alltid att finnas i våra hjärtan. Sov gott, lilla gumman. Vi ses på andra sidan! Vila i frid..." 
Bild #4 - Tom: "Tack så mycket! ...tack för er kärlek och de fina orden! Det betyder mycket för oss!"

'Värden skapar värden' - Ulrich Wickert träffar Bill Kaulitz

  
Link
~~
Wickert: "Det är faktiskt Berlin jag helst skulle vilja bo i eftersom Berlin är en storstad för mig. Vad gör det till en storstad? Internationalitet, först och främst. Och jag tycker även att städer som är förstörda är vackra. Det är därför nya saker växer i sprickorna i den typ av stad, det kommer hit folk och säger: 'vi vill försöka med något'. Det är unga kineser, ryssar och fransmän som kommer hit eftersom de säger: 'här kan vi hitta den typen av frihet och motivation som man inte hittar i andra städer just nu'. 
 
Jag tycker att denna unge man's biografi är intressant eftersom han har skapat sin egen identitet, och det gjorde han väldigt tidigt. Då sa han: 'jag vill bara vara annorlunda än de andra, och jag tänker vara det även om jag skulle bli mobbad för det.' Jag tycker det är väldigt intressant." 
 
Bill: "För mig är det naturligt... Speciellt när Ulrich Wickert fortfarande arbetade med 'Tagesthemen'. Jag tror jag var 16-17 år då. Dock tittade jag inte så mycket på sånt men han är ändå väldigt känd och ett stort namn för min generation. Alla vet vem han är. Han hade också ett väldigt viktigt arbete. Man vet att han alltid är engagerad i alla ämnen han har pratat om. Han är ingen tråkig nyhetsankare som bara snackar om något, utan man lyssnar och förstår allt han pratar om utan att man känner sig undervisad. 
 
Min familj speciellt var väldigt tagna och glada när jag berättade att: 'ja, jag ska träffa Ulrich Wickert och spendera en dag med honom.' Jag tror inte att jag har lyckats ett större mål än att prata med denna kontroversiella partner idag." 
 
*äter frukost tillsammans*
 
Bill: "Vi bor faktiskt alltid på det här hotellet när vi är i Tyskland. Det känns nästan som att man är hemma." 
Wickert: "Du bodde ju på det här hotellet förut, i tre månader efter din operation."
Bill: "Just det. Ja, och nu kom jag precis... Jag har inte varit här på jättelänge och när jag väl kom hit så var de jättetrevliga och tänkte: 'ok, låt han bo i samma rum' och sen gick jag och tänkte: 'åh nej, jag måste härifrån!' och då bytte jag rum för det var ju... Det var den värsta och mest utmattade delen av vår karriär. Det var så det var när jag tappade rösten och opererade mig, alltså det var... Det var en mental börda liksom." 
Wickert: "Naturligtvis."
Bill: "Så det var, det var... Alltså, man var verkligen livrädd över vad som kunde hända. Ingen visste ju vad som riktigt hände och så jag var..." 
Wickert: "Vad var det egentligen som hände med din röst?"
Bill: "Jag hade en cysta på stämbandet." 
Wickert: "Jag förstår..." 
 
Bill: "Och då stängdes de [stämbanden] inte riktigt och jag fick verkligen anstränga mig för att göra minsta lilla ljud. Min röst var faktiskt helt borta då. Och det var verkligen..."
Wickert: "Hur kommunicerar man då? Skriver man på papper?" 
Bill: "Ja, jag fick skriva på papper det jag ville säga. Sen hade jag ju min bror också som hjälpte mig." 
Wickert: "Ja."
Bill: "Det var just det som var så bra. Vi behöver bara titta på varandra så vet vi vad den andra vill säga, och ehm... Därför var det så bra. Han blev min röst under den tiden."
 
Wickert: "Så i denna aspekt, är han den perfekta partnern?"
Bill: "Absolut. Alltså, ja, det är en partner och ett partnerskap som jag alltid vill ha i mit liv."
Wickert: "Känner ni båda att en av er är svagare och den andre är starkare?"
Bill: "Tja, vi båda kompletterar varandra. Alltså, han har... Ehm... Vi båda två, vi har båda två våra svagheter men vi är... Det handlar också om vår energi och när en av oss inte mår bra eller är på dåligt humör eller kanske känner sig omotiverad på något sätt, så är det faktiskt den andra som stöttar och motiverar den som inte mår så bra." 
 
Bill: "Det här är en väldigt känd studio där väldigt många kända album har skapats. David Bowie osv... Det är stora artister som har spelat in sina skivor här."
 
Wickert: "En fråga, alla har sina identiteter. Man får sin identitet där man växer upp och genom språk, vad man hör och lär sig av sin familj. Ni fick era identiteter vid 8 och 9 års åldern. Hur gick det till?"
Bill: "Alltså, i början sprang Tom och jag omkring i identiska saker tills vi var ungefär 6-7 år. Vi hade samma kläder. Då var vi tvungna att ha på oss tröjor med vårat namn på så att lärarna kunde se vem som var vem. Ehm, och sen gled vi bara isär, alltså musikaliskt sätt. Tom lyssnade på helt annorlunda musik än jag, och vi utvecklades i olika områden. Antagligen var det också pga att när man är tvilling så är det allt andra ser, man blir alltid jämförd. Därför började vi båda två experimentera med våra stilar och utseenden, som sedan blev ganska extrema på båda två. Alltså, vi är väldigt... Vi gick såklart igenom många faser och ehm... Men vi har alltid varit väldigt extrema i allt. Alltså hans stil var extrem, mitt utseende var väldigt extremt och tillsammans drog vi verkligen till oss uppmärksamhet. Vi gjorde inte saken speciellt lätt för oss heller. Men väldigt tidigt var det viktigt för mig att få vara fri och vara lite av en rebell när det gäller utseende och musiken. Jag har fortfarande kvar rebellen inom mig. Denna... Tja, friheten är faktiskt det viktigaste för mig. Det var också det viktigaste när jag var yngre." 
 
Wickert: "Det är just därför frihet är ett mäktigt uttryck för mig. Men du var nog lite av en rebell eftersom du har sagt: 'jag behöver den där friheten'.
Bill: "Tja, det var... Eftersom man oftast blir orättvisst behandlad, du vet? Och då valde jag alltid den svåra vägen och var alltid delaktig i diskussioner och ehm... Jag har alltid haft mina egna åsikter, och när jag tyckte att jag alltid hade rätt så ville jag att alla skulle veta det. Men vi hade... Vi hade mycket problem i skolan. Det var ett rent helvete att gå i skolan för mig. Speciellt nu när jag ser tillbaka på det: 'ja, självklart skulle jag göra det svårt för mig själv. Jag kunde ha fått det mycket enklare.' Men det var många som sa: 'han kan inte komma till skolan med smink' och 'det är omöjligt'. Och: 'Han kan inte... Tom kan inte [...] gällande gitarren.' och 'det går inte' osv. Ju mer vi... Alltså, mitt smink blev bara mörkare och mörkare för varje dag. Likaså håret. Det blev bara mer och mer. Det var så vi gjorde saker svårt för oss själva men jag har alltid velat säga att... Jag var bra i skolan. Jag har alltid haft bra betyg, och självklart gjorde jag det för mig själv och inte för någon annan. Jag ville bara bli behandlad som alla andra." 
 
Wickert: "Om någon verkligen har gjort mig besviken och jag varit tvungen att gå med på det..."
Bill: "Ja."
Wickert: "...då skulle jag säga: 'det är bara så de är. Jag vill inte ha något med dem att göra längre'."
Bill: "Ja."
Wickert: "Jag är lite radikal ibland när det gäller det. Jag kanske bara är det för att skydda mig själv."
Bill: "Jag tror att alla letar efter någon som har samma moraliska komcept som en själv och jag tror att, även om man kanske tror att det går att lösa, man måste se det [att det inte går att lösa] på långsikt. Alltså det gäller för både relationer och jobbrelaterade problem med partners. Jag tror det är samma sak på alla nivåer. Så länge man har folk som verkligen hatar en, har man också folk som verkligen älskar en och det är på så vis man vet att man gör något rätt. När man har en tro och diskuterar det så utstrålar man som en slags frihet som en del människor inte vågar ha. Jag har alltid känslan att allt faktiskt kan gå på rätt banor och att man kan göra det rätt så länge det tillåts. Jag har även alltid känt mig bekväm bland folk som inte gillar mig och de som har något emot en eftersom det faktiskt ger en så mycket mer. 
Engelsk översättning: THUKST. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

BTK App - Alien Wall #269

Bild #1 - Tom: "Gör mig redo för en gitarrsession..."
Bild #2 - Bill: "Jag saknar den blå himlen, Los Angeles! Snälla, sluta regna!!!!" 

(utanför hotellet) Willemstad, Curaçao - 12/11 2012 #3

image host  

Magapp - Tom och Bill's videomeddelande!

Link.
~~
Bill och Tom: "Konichiwa!" 
Bill: "Ehm... Vi är Bill och Tom, vi är i Karibien just nu och spelar in ett TV program. Vi skulle vilja dela med oss av musiken som vi har i våra iPods."
Tom: "Eh.. Jag har gamla klassiker så som 'Pour Some Sugar On Me' av Def Leppard. En fantastisk låt, dock gammal men det är en bra version. Ni borde kolla in den! Ja, vad mer då? Eh... Jag gillar verkligen Alicia Keys' nya låt 'Girl On Fire'. Kolla in den, den är bra!" 
Bill: "Jag gillar Triggerfinger's låt 'I Follow Rivers'. Den är fantastisk! Jag gillar också Swedish House Mafia's nya låt 'Don't You Worry Child'. Ha så kul med musiken, så hörs vi snart!" 
Tom: "Hej då!" 

Från Natalie Franz' Blog - 3/12 2012

Bilden är tagen den 12/11 2012 i Curaçao.

AUNO - December/Januari 2013 (Venezuela)

image hostimage host  

BTK App - Alien Wall #268

Bild #1 - Bill: "'Vad som räknas är hur bra du går igenom elden.' - Charles Bukowski" 
Bild #2 - Fan (@MelodyUSA): "Vad ska du göra idag, Tom?" Tom: "@MelodyUSA: Spendera tid med min hund! Hänga i studion och göra nya låtar!" 
Bild #3 - Fan (@Music): "Jag skrev precis den mest fantastiska låten *SIKED! Har någon av er skrivit något bra idag?" Tom: "@Music: Haha, självförtroende! Det gillar jag! Det har vi faktiskt också gjort! Men jag har redan mina favoritlåtar på det kommande albumet... Det blir svårt att toppa dem!" 

OK! #251/2012 - (Kroatien)

image host  

På Tokio Hotel fansens önskelista!

Visst stämmer väl listan? ;)

BTK App - Alien Wall #267

Bild #1 - Bill: "Min favorittid på året har precis anlänt! Julkaffe :-)" 
Bild #2 - Bill: "Dags att sticka till gymmet... Det var alldeles för länge sedan nu..." 

RSS 2.0