Live Nation Sweden - "Vilken är din drömkonsert 2016?"

~~
Lägg upp en bild eller video som symboliserar Tokio Hotel! ;) 
LiveNationSweden via Instagram.

Tokio Hotel @ Facebook - 24/12 2015


"GOD JUL ALLIHOPA! Vi önskar er en fantastisk högtid med era nära och kära. Vi ska äta några av Bills hemgjorda kakor nu, så vi klarar oss nog ett tag... God Jul och Gott Nytt År!" 
 
Link.

(Crave Café) Studio City, Kalifornien - 18/12 2015

Källa: #1, #2

(med ett fan) Los Angeles, Kalifornien - 18/12 2015

Källa.

Tokio Hotel @ Facebook - 18/12 2015


"Auktionen är avslutad!!! Grattis till våran anonyma budare för köpet av armbandet för 10,000$ (91,000kr), och tack till alla som var med och bidrog! Vi är helt tagna av all passion och kärlek som vi fått och är mer än glada att vi kan donera en stor del av kakan till "Animal Hope And Wellness Foundation" samt andra hjälporganisationer där man räddar djur från en säker död. Ni är bäst! Tack, och mycket kärlek från Tokio Hotel och M. Cohen Designs" 

Digital Tour Bus: Tokio Hotel's turnétips (topp 5)

 
Link.

(The Grove) Los Angeles, Kalifornien - 9/12 2015

image host image host image host image host image host image host 

Tokio Hotel @ Facebook - 10/12 2015

 
"I måndags kväll träffade Tom och jag en av våra närmaste vänner Maor i hans butik i West Hollywood. En kväll fylld med kärlek, härlig energi, whiskey, öl, vin och långa pratstunder... Vi inspirerade varandra med äventyr och minnen. Medan vi satt där och drömde om världen, resande, tänkte och pratade om er så skapades detta! Kolla in det på vårat THTV-avsnitt. Eftersom det snart är jul så tänkte vi starta en auktion och ni som vill kan försöka skaffa detta "Tokio Hotel x Maor Cohen Designs"-armband. Det lägsta budet är 1000$ (9100kr). Med köpet av armbandet följer ett stöd av "Animal Hope And Wellness Foundation" som hjälper till att rädda vanvårdade hundar. Lägg era bud på @mcohendesigns på Instagram i DM direkt. Lycka till alla!" 

Tokio Hotel @ Twitter - 8/12 2015


"Var med på vårat kommande #TokioHotelTV-avsnitt genom att delta på våran frågestund nu på torsdag kl 21:00 här på Twitter med hastaggen #AskTokioHotel"

Bill's nya soloprojekt - låten avslöjad!

 
Låten som Bill nyligen gjort en musikvideo till heter "Love Don't Break Me". Det avslöjar sminkösen Jenna Garagiola som Bill använde sig av i videon på sin Instagram tillsammans med en bild. 

Nytt THTV avsnitt ute!!!

Se det här: http://kaulitzandthegs.blogg.se/2015/february/th-tv-sasong-4.html

RSS 2.0