BTK App - Alien Wall #237

Bild #1 - Bill: "Dags att åka till studion..." 
Bild #2 - Tom: "Bill i studion..." (kolla kommentarerna nedan!) Fan (@Anna12_S): "Är det i er hemmastudio? Jag gillar atmosfären där :) Det gör så att låtarna blir bra :)))" 
Bild #3 - Tom: "@Anna12_S: Det är en av våra studior i Tyskland! Vi hade trevligt!" 
Bild #4 - Bill: "Då kör vi... På väg till inspelningen. Idag vill jag se folk med talang :-)" Fan (@Margo!): "[...] Vet ni om att det är tre år sedan i dag som ni släppte Humanoid? Och appen har funnits i snart ett år nu! Tiden går fort..." Tom: "@Margo!: Ja, tiden går fort! Det är helt galet... Längtar efter att få dra ut på turné igen! Det kommer bli fantastiskt!" Fan (@Gianni): "Hur var castingen i dag, bättre än de andra dagarna? Några talangfulla människor?" Tom: "@Gianni: Såg mycket folk! Intressant dag dock! :-)" 

Big #171/2012 - (Italien)

image hostimage host

De Bravo #40/2012 & OK! #39/2012 - (Tyskland)

image hostimage host
---
image host

[PromiFlash.de] - Bill Kaulitz vs Miley Cyrus vs Pink

Vem passar bäst i den coola undercut(en)?
> Rösta här - Vote here <
---
Resultat just nu: 
Miley Cyrus - 29,36%, 3265 röster.
Pink - 62,37%, 6935 röster. 
Bill Kaulitz - 8,27%, 920 röster.

BTK App - Alien Wall #236

Bild #1 - Bill: "Ledig dag... Längtar tills vår lediga dag imorgon :-) Zzzzzz... :-)" Fan (@Line): "Tom, har du åkt på tyska Autobahn ännu? Det måste vara jättekul! Ta mig för en tur som en man! [...]" 
Bild #2 - Tom: "@Line: Inte än men jag ska åka på Autobahn idag! Det kommer bli galet!!!" 
Bild #3 - Bill: "Lunch... Åt precis lunch! Jag har saknat tysk mat :-)" Fan (@Lena_Dreamer): "Får man fråga vad ni åt för något? :-)" Tom: "@Lena_Dreamer: Mackor & riktigt god tysk 'Pflaumenkuchen' ;-)" Fan (@Carina*Alien^--^): "Är ni lediga i helgen eller måste ni jobba? Kommer ni träffa Georg & Gustav något? [...]" Bill: "@Carina*Alien^--^: ...lite både och. Vi ska träffa dem imorgon.." 
Bild #4 - Tom: "Gröna Berlin... " Fan (@Julie:)): "Tom, hur var Autobahn?? ;D ...hoppas ni har haft en bra dag ^^ [...]"
Bild #5 - Tom: "@Julie:): Ja, vi hade en bra dag, tackar som frågar! Jag älskar fan autobahn! Det finns inget bättre!!!"

[PopCrush.com] - Adam Lambert vs Bill Kaulitz

Vem bär jeansen bäst, Adam eller Bill?
> Rösta här - Vote here <
---
Resultat just nu: 
Adam Lambert - 55,51%
Bill Kaulitz - 44,49%

Tom & Bill med Patricia Driese (BILD reporter)

HQ:
image host

[BILD.de]: Därför flydde Tokio Hotel till Usa

Därför flydde Tokio Hotel till Usa
"Vi hade ingenstans att ta vägen"
 
Genom monsunen till världen: På höjdpunken av deras karriär lämnade Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom (23) Tyskland - och flyttade till Los Angeles. Två år av tystnad. Nu är de tillbaka i sitt hemland - som jurymedlemmar i DSDS! Tom och Bill gav sin första intervju till BILD på inspelningen av talangshowen.
 
Har ni upptäckt några talanger idag?
Bill: "Ja, det fanns några bra människor där..."
Tom: "Men ingen som häpnade oss. Åtminstone inte idag." 
 
Hur kommer ni överens med Dieter Bohlen?
Bill: "Vi kände inte Dieter personligen ifrån början, men vi har sett fram emot att få arbeta med honom på jubileet av 'DSDS'. Vi klickade väldigt bra direkt och har mycket roligt ihop." 
 
Ni som känner till den mörka sidan av nöjesindustrin, skulle ni säga att det hjälper under castingen?
Bill: "Jag har sett några kandidater som jag har tänkt: 'Nej, det är bara inte för dig...'"
Tom: "De som bara kommer hit för att bli kända går mig på nerverna. Det är bara en bieffekt på att bli berömd om man är duktig på det. Om man inte är [bra på] det, borde man inte ens vara berömd." 
 
För två år sedan var ni tvungna att lämna Tyskland. Hur är erat liv i Los Angeles?
Bill: "Under de senaste två åren har vi medvetet försökt gömma oss, dragit oss undan. Vi ville ha en plats där vi kunde dra oss tillbaka privat. Vi trivs i Los Angeles, och bor med våra fyra hundar."
 
Vad var anledningen till att ni flydde?
Tom: "Vi reste så länge som fem år non-stop, och hade inget ställe att falla tillbaka på. Vi hade faktiskt en känsla av att vi inte hade någonstans att ta vägen - tillslut spelade det ingen roll vart vi sov."
En fruktansvärd känsla...
Tom: "Ja. Så småning om fick det vara nog. Det blev lite mycket och då tänkte vi: 'Vart kan vi gå efter det här?' Och framför allt skulle det vara en plats där vi kunde vara kreativa."
...och spela in ett nytt album?
Tom: "Vi kan verkligen slappna av helt i Los Angeles när vi gör musik - det har gett oss mycket på den konstnärliga fronten. Det finns en hel del låtar som ingen kommer att få höra, men det mesta kommer ut." 
Har ni redan bestämt ett datum för utsläppet av det nya albumet?
Tom: "Det är på gång. Vi vill inte stressa." 
 
Vart känner ni er hemma idag?
Bill: "Egentligen alltid där vår familj är. Naturligtvis har vi rötterna i Tyskland, som alltid kommer att vara ett hem. Men Tom och jag blir hemmastadda rätt snabbt." 
 
Bill, du har också förändrats en del visuellt. Din handtatuering är galen... 
Bill: "Jag började tidigt! Jag skaffade min första piercing när jag var 13 år, min första tatuering när jag var 15. Jag har alltid gillat tatueringar, men har inte haft så mycket tid på senare år att skaffa någon. Nu designar jag tillsammans med min tatuerare i Los Angeles."
 Du har också en hel del muskler...
Bill: *skrattar* "Man gör vad man kan..." 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

BTK App - Alien Wall #235

Bild #1 - Tom: "Bara Bill..." (kolla kommentarerna nedan *_*) Fan (@Line): "Bill, funderar du fortfarande på att starta din egen klädkollektion eller parfym? Jag tror att det skulle sälja som smör :)" Bill: "@Line: Ja! Det är något jag fortfarande skulle vilja göra!!" Fan (@Dasha): "Bill, hur mår du? Hur har din dag vart? Du är väldigt vacker på denna bild!! Och jag gillar dina byxor, jag har nästan likadana :) Jag älskar verkligen den här bilden!!! *_* God natt, älskling!" Bill: "@Dasha: ...jag mår bra! Vi har haft en lång och stressig dag... hittade bra folk :-) Det känns bra att vara tillbaka i Berlin!" 
Bild #2 - Bill: "God morgon... Kom precis på plats... Ha en bra dag, allihopa!" Fan (@Mayra_th): "Är det kul att vara domare i DSDS? Hur är vädret i Tyskland?" 
Bild #3 - Bill: "@Mayra_th: Ja, det har varit väldigt roligt hittills! Vädret i Berlin är dock inte så bra.." 

BTK App - Alien Wall #234

Bild #1 - Tom: "Har en paus..."(kolla kommentarerna nedan *_*) 
Bild #2 - Fan (@Jessika~Italy): "Hur mår ni, killar? Tror ni att ni kommer att komma tillbaka hit till Italien på er kommande turné? :-)" Tom: "@Jessika~Italy: Vi mår bra, tackar som frågar! Tight schema, dock. Ja, vi kommer definitivt tillbaka till Italien för några live konserter... Längtar!" 

RTL Punkt 12 - 24/9 2012


Link.
~~
Rampljuset på för de nya DSDS jurymedlemmarna. Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom Kaulitz är tillbaka på våra TV skärmar och tillbaka i Tyskland där de direkt märkte något.
Tom: "Tja, jag tycker faktiskt att det är lite kallt just nu, men ja..." 
Bill: "Det är lite av en chock med kylan, men självklart är vi glada att vara tillbaka."
 
Tvillingarna bor faktiskt i Los Angeles där de för närvarande arbetar på deras kommande album.
Bill: "Vi har en hemmastudio och vi producerar själva. Vi skriver mycket, så ja, det är rätt schysst och en intressant förändring." 
 
Idag är det en förändring för dem, men för ungefär sju år sedan var det deras vardag. De blev populära med sitt band  Tokio Hotel år 2005 och deras första låt 'Durch den Monsun' blev en stor hit. 
 
Då var de endast 16 år gamla. De sålde 1,5 miljoner exemplar av deras debutalbum. Vid 18 års åldern blev de miljonärer och gjorde fans lyckliga världen över. Tokio Hotel blev större än något annat tyskt band. Inte bara med deras låtar, utan också med deras framträdanden och Bill's klädförändringar och nya frisyrer. Även idag överraskar 23-åringen oss med en ny frisyr. 
Bill: "Det sker automatiskt. Antagligen byter jag frisyr oftare än de flesta men för mig är det helt normalt." 
 
Men Tom drar ofta skämt om broderns mode.
Tom: "Det passar bra ihop med mina solbrillor. Eftersom jag satte dem här med flit idag så gör det dem till dagens accessoar. Och jag trodde faktiskt att du skulle fråga mig om min nya stil." 
 
Därav får han sitta bredvid den gamle Dieter Bohlen. Han kommer att vara en del av juryn för 10 gången och denna gång är det bara manliga jurymedlemmar. 
 
[...] 3:35 Han ser fram emot Dieter Bohlen och Tokio Hotel.
Mateo: "Jag är faktiskt ganska nyfiken på vilken frisyr Bill har nu." 
 
Vi minns trots allt Bill med mörkt svart hår. Idag när vi träffas för första gången kan Mateo kanske skaffa sig en åsikt om hans andra jurymedlemmar. Men när man ser de fyra sittandes bredvid varandra ser de faktiskt väldigt trevliga ut och som en välmixad jury. 
Engelsk översättning: LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

[BILD.de]: 500,000€ i lön för Tokio Hotel på DSDS

500,000€ i lön för Tokio Hotel på DSDS
De är de nya superstjärnorna på DSDS! Det gäller även lönen...
 
Detta är Bill och Tom Kaulitz' (23) första arbetsdag i juryn på 'Deutschland sucht den Superstar'. De ska filma den första castingen. I fredags flög tvillingarna till hemlandet Tyskland för första gången på två år. 
 
BILD fick veta: I och med deras medverkan i programmet, vid sidan av Dieter Bohlen (58), får de båda en megalön på 250,000€ var. Ingen annan jurymedlem har tjänat mer! 
 
Den 10 säsongen av programmet sänds på TV i januari 2013. 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[BZ-Berlin.de]: "Tom Kaulitz vill ha mer naken hud

DSDS: Tom Kaulitz vill ha mer naken hud
"Tjejer, bär något kort!", säger Tokio Hotel-gitarristen och den nya DSDS-domaren.
 
Detta är ett tydligt meddelande! Tokio Hotel-gitarristen Tom Kaulitz vill ha lättklädda kvinnliga deltagare i den nya säsongen av DSDS. "Till alla tjejer säger jag: sätt på er något kort! Då är ni redan halvvägs igenom!" 
 
Tom Kaulitz och hans tvillingbror Bill, tillsammans med Dieter Bohlen och Culcha Candela-frontmannen Mateo, blir den första juryn bestående av endast män på RTL's castingprogram DSDS. Men trots det vill Kaulitz ha deltagare med talang, säger Kaulitz enligt uppgifter från RTL. "I Tyskland finns det inte så många bra artister." Hans råd till alla manliga deltagare är: "Stanna hemma om du inte kan sjunga!" Hans bror Bill är dock mer diplomatisk när det gäller en ny superstjärna: "Om det går, så går det. Jag ser det när han eller hon står framför mig." 
 
På måndag (24 september) äger den första castingen rum i Berlin. Vi får se vem som lyssnar på Tom's önskemål. 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

RTL Punkt 6 - 24/9 2012


Link.
~~
[...] Efter två år är de tillbaka framför en kamera och tillbaka i Tyskland. Bill och Tom på kvällen i Berlin. De nya stjärnorna för DSDS juryn tog en paus från deras nuvarande arbete på sitt nya album för att bli jurymedlemmar. 
Bill: "Vi har inte gjort något på ganska länge nu, vi har liksom dragit oss tillbaka helt. Och självklart ser vi fram emot att få se nya talanger och artister. Vi kanske också blir inspirerade i vårt arbete i studion." 
 
De vill också bli inspirerade av Dieter Bohlen. Tvillingarna ser framför allt fram emot att få träffa och lära känna honom.
Bill: "Det är han som funnits inom industrin i många år, han är väldigt erfaren och kan formatet väldigt bra. Han har medverkat i alla tidigare program och vet precis vad som är viktigt och vad som räknas. Vi kan tillägga en helt annan aspekt till programmet vilket kommer att göra juryn perfekt. Jag hoppas åtminstone det." 
 
De har båda två redan sagt att de vill försöka ge sin egen betoning på det hela.
Tom: "Jag hoppas också att det kommer några kvinnliga artister eftersom det inte finns speciellt många tyska kvinnliga artister där ute. Jag tycker iallafall inte det."
Bill: "Ja, jag skulle också vilja se kvinnliga artister. Tom och jag kommer lägga störst fokus på..."
Tom: "[avbryter] ...kvinnorna."
Bill: "Ja, kvinnorna." 
 
Så de kvinnliga artister kan åtminstone vara glada över detta. Tvillingarna kanske träffar ett fan i castingen som tidigare har stått i första raden på en av deras konserter...
 
År 2005 startade killarna från Tokio Hotel sin framgångsrika karriär. De har vunnit många priser så som Comet och Echo, de har fått 89 guldpriser för deras sålda album. För två år sedan drog dem sig tillbaka och åkte till Usa. Men nu är de äntligen tillbaka för DSDS.
Bill: "Vi har alltid sagt att om vi ska sitta i en jury någonstans ska det vara på det största programmet med det originala formatet eftersom vi tror helt enkelt mest på det." 
Tom: "Det är också det enda castingprogrammet där artisterna blir riktigt framgångsrika så jag antar att det också var väldigt viktigt för oss." [...] 
Engelsk översättning: LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

Tvillingarna med Itchy och Dieter Bohlen - DSDS 2013

HQs:
image hostimage host
24/9 2012 i Berlin.

[RTL.de]: DSDS 2013 - Tom & Bill Kaulitz i juryn

image host
DSDS 2013: Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom Kaulitz i juryn
Årets TV sensation: Bill och Tom Kaulitz från Tokio Hotel och Mateo från Culcha Candela blir de nya jurymedlemmarna på DSDS tillsammans med Dieter Bohlen.
 
[...] Men vad var det som gjorde att Bill och Tom accepterade jobberbjudandet som jurymedlemmar på DSDS? "Under de senaste åren har vi försökt hålla oss undan allmänheten för att gå tillbaka in i studion samt ta en paus. Men i år kom förfrågan om att arbeta på DSDS i rätt tid - vi kan göra vårat jobb som jurymedlemmar och fortsätta arbeta i studion", säger Bill. Tom: "Fram tills nu har vi tackat nej till alla liknande erbjudanden." Bill: "Men vi har också alltid sagt att om vi ska sitta med i en jury någonstans ska det att vara på det största programmet med det 'originala' formatet."
 
Tom: "Personen som gav oss den sista knuffen att tacka ja var Steven Tyler, som satt i juryn på den senaste säsongen av American Idol! Vi gillar att castingprogram förlitar sig på riktiga artister som jurymedlemmar för att göra det mer genuint och få en mer musikalisk standard till programmet."
 
[...] Idag kommer juryn att göra sin första arbetsdag på castingen i Berlin. RTL kommer att sända den 10 säsongen av Tysklands mest framgångsrika castingprogram i början av nästa år. [...]
Engelsk översättning: LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

BTK App - Alien Wall #233

Bild #1 - Bill: "Gänget :-)" (kolla kommentarerna nedan 8D) Fan (@Sonia.*): "GÄNGET ÄR TILLBAKA! :D Jag är så glad, killar! Jag längtar efter att få se er tillsammans på scen :D Jag älskar och saknar er! Ni är alla så underbara!!! :)" 
Bild #2- Tom: "@Sonia.*: Kul att du gillar bilden! ;-) Vi ser fram emot det också! Albumet kommer att bli grymt! Jag lovar!" 
Bild #3 - Bill: "Så trött. Kom precis tillbaka till hotellet. Det var en lång och stressig dag. Längtar att få gå och lägga mig :-) God natt!!!" 

Rykte: Har Georg klippt av sitt långa hår?


Det ryktas på Tumblr att Georg har klippt sitt hår kort. Han ska dock ha kvar samma hårfärg. Personen som skrev detta ovan säger att hon/han ville ta en bild, men Georg's flickvän gav henne/honom en elak blick så personen valde att inte göra det. 8D Georg's hår ska dock inte vara EXTREMT kort, men lite längre på sidorna än resten (konstig förklaring). Då får vi hoppas Tom  (eller ett fan kanske) lägger ut en bild på Georg's nya frilla snart! ;) *spännande*

Information om Bill och Tom's medverkan på DSDS #2

image host
Hittills har två datum för inspelningarna av DSDS (Deutschland sucht den Superstar) som Tom och Bill ska vara med på kommit ut. De två datumen är: måndagen den 24/9 och tisdagen den 25/9, nästa vecka alltså. Den 24/9 äger castingen rum i Köln och dagen efter i Berlin. Uppdaterar schemat för 2012 med dessa datum! Precis som tidigare nämnt så kommer dessa castings inte att TV sändas förrän januari 2013 så vi får vänta ett tag innan vi får se det. :)
image host
Edit: TH Wonderland skrev ut på Twitter för några minuter sedan att de precis pratat med redaktören för RTL Explosiv, och hon sade att inspelningen av DSDS där tvillingarna kommer att medverka äger rum på måndag (24/9) och dagen efter spelas själva castingen av DSDS in i Berlin. Hon sade också att hon inte vet exakt vart eller vilken tid inspelningarna kommer att ske då det görs av ett annat produktionsbolag, men de kommer att visa lite material i morgon, måndag, kl 18:00 på RTL Explosiv!

BTK App - Alien Wall #232

Bild #1 - Tom: "Dags att åka till gymmet nu... Jag kanske tar en bild på Gustav och Georg senare! ;-) Jag håller er uppdaterade!" Fan (@Karla Rolfe): "Yay! :) Jag är så glad att ni är tillsammans igen. Ha så roligt :)" Bill: "@Karla Rolfe: Tack, det ska vi!!! Vi ska gå ut tillsammans allihopa ikväll :-)"

Information om Bill & Tom's medverkan på DSDS #1

image host
"DSDS Uppdatering! Vi fick ett mejl från RTL med en form av officiell bekräftelse på att Bill och Tom kommer att medverka på DSDS! RTL kontaktade oss för de vill visa fans ett exklusivt videomaterial på Bill och Tom som DSDS-domare. De kommer visa fansens reaktioner i en av RTLs tidningar nästa vecka! Vi, TH Wonderland, kommer också att få exklusiva rapporteringar om Bill och Tom som DSDS-domare åt er!" 

Bill's tatuering - Wyatt Vandergeest Art Portfolio

image host
Källa: Facebook.

#WelcomeHomeKaulitzTwins TT på Twitter världen över - 21/9 2012

Som sagt, tvillingarna är hemma i Tyskland! :)

BTK App - Alien Wall #231

Bild #1 - Tom: "På flygplatsen... Redo att åka! ;-)" Fan (@Bleu): "Gäller det affärer eller nöjen?" Tom: "@Bleu: Både och ;-)
Bild #2 - Bill: "Home Sweet Home. Hej Tyskland!!! :-)" 
Bild #3 - Bill: "God natt.. Så trött. Vi har haft en lång dag. God natt, allihopa..." Fan (@Stephany Sueca): "Vad ska ni göra idag? Träffa familjen eller Gustav och Georg? Hur länge tänker ni stanna i Tyskland?" Tom: "@Stephany Sueca: Vi ska träffa Gustav och Georg idag! Det kommer bli kul! ;-)" 

(utanför Bootsy Bellows) West Hollywood, California - 31/8 2012 #2

HQs:
image hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage host

BTK App - Alien Wall #230

Bild #1 - Tom: "Blev precis klar med en demo version av en till bra låt! Jag är så glad ... Det känns riktigt bra!" Fan (@Anna R. Ricci): "Har du någon favoritlåt från det nya albumet?"
Bild #2 - Tom: "@Anna R. Ricci: Ja, det har jag! Men det förändras fortfarande ibland...;-)"
Bild #3 - Bill: "Jag och världens äldsta strippa!" (kolla i kommentarerna nedan 8D)
Bild #4 - Bill: "Lång dag.. Det har varit en väldigt lång dag. Jobbar fortfarande och packar väskor....:-)"

Femina #197/2012 - (Kina)

image hostimage host

(utanför en nattklubb) West Hollywood, California - 13/9 2012 #1

image hostimage host

BTK App - Alien Wall #229


Bild #1 - Bill: "Fantastiska organ. Hjärnan är kroppens mest fantastiska organ. Den arbetar 24 timmar, 365 dagar, från och med att du föddes tills du blir kär." Fan (@JK483): "Tom, vilken gitarr använder du dig av just nu? :D"
Bild #2 - Tom:" @JK483: Jag spelade precis lite grann på en av mina första Gibson gitarrer jag fick... En svart Gibson LP Standard 50's Style Neck!"
Bild #3 - Tom: "Burning Man! Vilka vill åka dit nästa år?" (video)
Bild #4 - Tom: "Läcker konst! ...jag skulle vilja göra något liknande med en av mina gamla gitarrer! Vad tycker ni?" Fan (@Loveless~Smile): "Cool konst!!! Jag älskar cello <3 :D Seriöst, jag älskar det :-) Det är ganska uppenbart va, att jag gillar båda? ._. Konst + Cello = OMFG :-)" Tom: "@Loveless~Smile: Jag också... Spelar du?"
Bild #5 - Bill: "Himmel 1!!! ...en av de vackraste solnedgångarna jag har sett i Los Angeles"
Bild #6 - Bill: "Himmel 2!!!"

[HNA.de]: "Tokio Hotel-tvillingarna i DSDS-juryn"


Tokio Hotel-tvillingarna i DSDS-juryn
Köln: Det är en ny TV sensation! RTL har övertalat Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom Kaulitz (23) att bli nya jurymedlemmar i programmet DSDS!
 
Tidningen BILD hävdar detta. Två år efter deras senaste albumsläpp ska denna mega-affär ge dem chansen till en comeback. Som tidningen fick reda på, försökte kanalrivalen PRO7 förgäves att vinna tvillingarna som jurymedlemmar i deras program "The Voice". Nu har de skrivit kontrakt med RTL.
 
Tokio Hotel-bröderna ska döma den första sångaren tillsammans med Dieter Bohlen (58) redan den 24 september. Men det kommer att ta ytterligare tre månader innan det visas på TV. Den 10 säsongen av DSDS börjar i januari och bredvid tvillingarna Kaulitz kommer sångaren Itchy från bandet Culcha-Candela att sitta.
Engelsk översättning: LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

BTK App - Alien Wall #228


Bild #1 - Bill: "Tom väntar på hans andra frukost!" (se kommentarerna nedan 8D) Fan (@Martina(tarty-th)): "Hur mår du, Tom? Har du några planer för idag? Jag tittar på en film med Will Smith.... Jag älskar den...Gillar du Will Smith? Jag tycker han är en jättebra skådespelare!! Ha en bra dag. Hoppas du svarar mig :)"
Bild #2 - Tom: "@Martina(tarty-th)): "Jag mår bra, tackar som frågar! Jag ska göra lite ärenden innan jag går in i studion i kväll! Vad heter filmen? Ja, jag gillar Will Smith! Han är bra..."
Bild #3 - Tom: "Shhh..."

BTK App - Alien Wall #227


Bild #1 - Tom: "Igårkväll." Fan (@Red): "Har ni någonsin tänkt på vad era namn betyder?? Idag fick jag reda på att namnet 'Bill' betyder 'soldaten med en stark vilja', och namnet 'Tom' betyder 'tvilling'. Vad tycker ni om det?" Tom: "@Red: Jasså? Det visste jag inte! Så 'Tom' betyder bara 'tvilling' och inget mer? Jag har hört att det också betyder något i stilen med 'världens bästa gitarrist' eller 'sexgott'?! Hahaha..."
Bild #2 - Bill: "Midget Bar..."
Bild #3 - Tom: "Trevlig helg, aliens... Det är jättevarmt idag! Letar efter glass..." Fan (@Yissa): "Tack, detsamma!! Ha så roligt!! Tom, vad tänker du på när du spelar gitarr?" Tom: "@Yissa: Mh... Nakna kvinnor för det mesta ;-)"

[BILD.de]: "Bohlen & Tokio Hotel - kommer det att funka?"


Bohlen & Tokio Hotel: Kommer det att funka?
De var en gång Tyskland's största popstjärnor. År 2005 fick de miljontals tonåringar att skrika 'Durch den Monsun'. Sedan åkte de till Usa och försvann...
 
Nu är Tokio Hotel tillbaka, bredvid Dieter Bohlen på DSDS! Bill och Tom Kaulitz (23) kommer att vara en del av juryn på DSDS' kommande säsong.
 
En riktig chock inom talangjakterna! Tvillingarna har gömt sig i Los Angeles sedan två år tillbaka. Då och då har bilder dykt upp som har oroat deras fans och familj: den coola Bill - full med läskiga tatueringar. Men nu är Tokio Hotel tillbaka! Den 24 september börjar castingen för den 10 säsongen med Dieter Bohlen (58).
 
Bohlen och Tokio Hotel. Kommer det att funka?
Program-legendaren har inte alltid talat gott om det framgångsrika tonårsbandet (fyra #1 hits, mer än 6 miljoner sålda album). Senast var sommaren 2010 då progarm-legendaren sade i en intervju med BILD am Sonntag: "Tokio Hotel's framgång är lite falsk just nu eftersom de endast sålde 25,000 exemplar av deras senaste album." Han tillade: "Tokio Hotel's dagar i rampljuset är nog över." Men han har även kallat den karismatiske Bill för "Guds gåva."
 
Också ny i juryn: den fjärde mannen i juryn är sångaren Itchyban (33) från bandet Culcha-Candela. Detta är den första DSDS-juryn utan kvinnor. Programmet kommer att sändas i TV först i januari 2013.
Engelsk översättning: LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[BILD.de]: TH-tvillingarna sitter i DSDS-juryn!


Tokio Hotel-tvillingarna sitter i DSDS-juryn!
Efter att kanalen RTL vann över Thomas Gottschalk händer nu ännu en stor grej: Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom Kaulitz (23) blir de nya jurymedlemmarna i DSDS!
 
BILD har exklusivt fått reda på denna mega-affär som med all säkerhet kommer att hjälpa de två musikerna till en comeback två år efter deras senaste albumsläpp.
 
En framgång för RTL
PRO7 försökte få Bill och Tom som jurymedlemmar till deras program "The Voice" förra året, men förgäves. Redan den 24 september kan tvillingarna, tillsammans med Dieter Bohlen (58), ses döma sångare. Fansen måste dock ha tålamod eftersom programmet inte sänds förrän tre månader senare. Den 10 säsongen av DSDS börjar i januari 2013. Bredvid Tokio Hotel-tvillingarna kommer antagligen sångaren Itchy från Culcha-Candela att sitta.
Engelsk översättning: LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

(Astro Burger) West Hollywood, California - 12/9 2012 #2

image hostimage hostimage hostimage hostimage host

BTK App - Alien Wall #226


Bild #1 - Bill: "Iskaffe + cigg..." Fan (@Little Mouse): "Bill, du tar alltid så bra bilder! Hur mår du? Hur går det i studion? Jag väntar på ett album och en turné"
Bild #2 - Bill: "@Littel Mouse: Jag mår bra, tackar som frågar! Det har varit ganska stressigt de senaste dagarna men allt har gått bra... Ser fram emot när det kommer ut!"

(Astro Burger) West Hollywood, California - 12/9 2012 #1

image hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage host
Bill, Tom, mamma Simone och Gordon.

De Bravo #38/2012 - (Tyskland)

image host
Trendsättare!
Miley Cyrus (19) gjorde det. Bill Kaulitz (23) i Tokio Hotel också. Och sångaren Adam Lambert (30)... De allihopa står trogna denna stil: rakat på båda sidorna, blonderat och stylat. Och vilka var det som startade denna galna hårstil? Jo, Jedward-tvillingarna (20), såklart! Som man brukar säga: Bättre bra kopierat än dåligt gjort själv...
 
Bilden:
¤ Tokio Hotel-sångaren kör denna stil i grått.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

BTK App - Alien Wall #225


Bild #1 - Tom: "Haft en stressig dag... Har gjort lite ärenden och är nu tillbaka i studion och snackar om intressanta projekt! Det blir riktigt bra grejer... Var förväntansfulla ;-)"
Bild #2 - Tom: "Tomorrowland 2012!!!" (video) Fan (@Mischa): "Jag tycker du borde gå med mig på Tomorrowland nästa år, Tom. Vi kommer ha så kul, och jag bor i Belgien :)" Tom: "@Mischa: Haha... Då säger vi det! Jag vill åka dit nästa år! Det skulle vara en helt otrolig upplevelse!"
Bild #3 - Bill: "Hollywood!!!!"

BTK App - Alien Wall #224


Bild #1 - Bill: "Eckhart Tolle i solen..." Fan (@AnnaMp): "Har du någonsin provat yoga? :)"
Bild #2 - Bill: "@AnnaMp: Nej, aldrig... Men jag skulle vilja prova. Jag har hört mycket bra saker om det! Jag är väl för lat.. Du då?"
Bild #3 - Bill: "Klar för idag.. Kom precis ut ifrån studion! Jag är väldigt glad just nu... Är redo att ha lite kul!" Fan (@Vitoria FL): "Jag såg på filmen 'TED' idag, som ni rekommenderade. Den var väldigt rolig, haha. Jag gillar den typen av film.. xD" Bill: "@Vitoria FL: Åh, vad bra! Kul att du gillade den! Jag tycker den är grym... Så rolig!!!" Fan (@Avril Díaz): "Tom, lever du? Du lägger inte ut några inlägg... Hoppas du mår bra" Tom: "@Avril Díaz: Såklart jag lever! Jag var nyss i studion med Bill! Nu ska vi åka..."
Bild #4 - Tom: "Hundparken..."
Bild #5 - Bill: "Vacker målning..." Fan (@hysteria.): "Hur mår ni idag? Jobbar ni i studion?? :-)"
Bild #6 - Tom: "@hysteria.: Ja! Kom precis ut ifrån studion! Det gick väldigt bra... Fantastiskt jobbat, Bill Kaulitz!!! ;-)"

Tokio Hotel @ Facebook - 8/9 2012


"GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, GUSTAV!!! :)))) Nu är det Gustav's tur!"
---
Om ni går in på Tokio Hotels Facebook kan ni kommentera "Grattis på födelsedagen" till Gustav i det inlägget som jag har gjort en screen på ovan. Printscreen från Twitter (TT världen över) i dag:
Gå in på Cherrytree Record's hemsida klockan 17.00 för att lyssna på denna födelsedagsspecial till Gustav!

BTK App - Alien Wall #223


Bild #1 - Tom: "Grattis på födelsedagen, Gustav!!! ...lämna era födelsedagshälsningar till vår favorittrummis här ;-)"
Bild #2 - Bill: "Jordbävning. Igår kände jag en jordbävning i Los Angeles för första gången. Ganska kraftig...har ni upplevt en jordbävning någon gång?"

Happy 24th Birthday, Gustav!


---
(made by the-morticianz-alien)

BTK App - Alien Wall #222


Bild #1 - Tom: "Jobbar..." (se kommentarerna nedan 8D)
Bild #2 - Tom: "Lång dag!!! God natt, aliens!"

Tvillingarna för WWD - 9/2 2011 #2


Bigger:
image host

De Bravo #37/2012 - (Tyskland)

image host

Desserter för att fira Gustav, Bill och Tom!


Made by: Arianna Luzzana via THOIF.

BTK App - Alien Wall #221


Bild #1 - Bill: "Samara" (video) Fan (@KarinaBTKFAN): "Det verkar vara en bra film med mycket kreativitet. Tänker ni se den?" Tom: "@KarinaBTKFAN: Absolut! Jag tänker se den... Jag tror det blir en grym film!"
Bild #2 - Tom: "I studion just nu... Gör klart en grym låt!" Fan (@Meryl Denis): "Min pappa lovade mig (på skoj) att han skulle köpa en bil till mig ifall någon av er svarade på mina inlägg. Kan ni vara så snälla och hjälpa mig bevisa att han har fel, och kanske få den där bilen trots allt! [...]" Tom: "@Meryl Denis: Då ska vi se till att du får den där bilen! Här får du ;-) Hoppas det löser sig! Haha..."
Bild #3 - Bill: "Los Angeles, varför är det så molnigt här idag?" Fan (@JanaM): "Hur har eran dag varit, bortsett från det tråkiga vädret?! :P" Tom: "@JanaM: Bra, tack! Jobbar på fantastiska saker! ;-)" Fan (@Salty Paws): "Det är soligt i Florida! Kan ni inte göra ett stopp här på er kommande turné?" Bill: "@Salty Paws: Det skulle jag verkligen vilja göra! Har inte varit i Florida på ett tag. Vi kanske borde komma över nu när vi får ledigt i några dagar :-)"
Bild #4 - "Bill: "Möten hela dagen... Ska på ett par möten idag! ...schemat är fullpackat :-)"

BTK App - Alien Wall #220


Bild #1 - Bill: "New York i Los Angeles! ...hade en rolig kväll på Paramount Studios!" Fan (@Bubblegum*): "Slappar ni fortfarande sedan er födelsedag? ;-)"
Bild #2 - Tom: "@Bubblegum*: Ja, bara tar det lugnt! Det var långa nätter ;-)"
Bild #3 - Tom: "Bill svälter!!! ...väntar på mat ;-)" (se kommentarerna nedan 8D) Fan (@AlexistheAlien): "Saknar ni att åka på turné? :-)" Bill: "@AlexistheAlien: Absolut... Jag längtar efter att få åka runt igen med nytt material!" Fan (@Jessika-Italy): "Tom, har du tagit ditt körkort än? :-) [...]" Tom: "@Jessika-Italy: Nej, inte än! Jag har inte haft tid!  Själv då?" Fan (@MartheHN): "Jag fyller 20 år i dag och jag planerar att festa hela natten ;-) Hoppas ni har roligt i Los Angeles!" Tom: "@MartheHN: Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en underbar dag! Önskar dig allt gott! Festa hårt"

Blue Jean #9/2012 - (Turkiet)

image hostimage host

BILD 3/9 2012 - (Tyskland)

image host
Tokio Hotel firar sin 23 födelsedag i Los Angeles
Los Angeles: Så coola var Tokio Hotel-tvillingarna på deras födelsedag! För 23 år sedan, den 1 september 1989, kom Bill och Tom Kaulitz från Leipzig till världen. De har båda två tatuerat in sin födelsetid på deras händer. På födelsedagsfesten - där Bill ännu en gång dök upp med en helt ny frisyr - åt dem först middag, sedan gick de vidare till en nattklubb. Stort grattis!
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

BTK App - Alien Wall #219


Bild #1 - Bill: "23. Jag kan knappt tro att det snart är verklighet... Gör oss redo för en utekväll! Vi har redan fått så många gratulationer..tack så mycket!"
Bild #2 - Tom: "Woooow! Ni är helt otroliga! ...tack så mycket för era fina meddelanden och gratulationer! Det betyder mycket för oss! Vi hade en underbar kväll... Vi älskar er! Tack"
Bild #3 - Tom: "Det är redan den 5e födelsedagstårtan ;-)"

(utanför Bootsy Bellows) West Hollywood, California - 31/8 2012 #1

image hostimage hostimage host
image hostimage hostimage hostimage hostimage host

Happy 23rd Birthday, Tom and Bill!


(Picture made by Chris).

(lämnar Bootsy Bellows) West Hollywood, California - 31/8 2012 #1

Link.
---
I videon kan ni se tvillingarna, Gordon, Simone, Ria (rött hår) samt Shiro Gutzie,
Shay Todd, Alex Cluster och Katie Theofilis (från TSquad).

Mininyheter - 1/9 2012

¤ Ok, det här är inga superduper-viktiga nyheter men som sagt så fyller tvillingarna år idag och precis som jag skrev tidigare så var paparazzin 'Lies Angeles' på plats utanför restaurangen (edit: det var Bootsy Bellows i West Hollywood) där de åt med vänner och familj. Om ni klickar på denna länk så kan ni se Shiro Gutzie, vän till Tom och Bill, och paparazzin 'Lies Angeles' ge fingret åt varandra. På denna länk kan ni se ingen mindre än Gordon Trümper, tvillingarnas låtsaspappa. Enligt texten ovanför bilden (där han för övrigt hånar Gordon genom att säga att han bla har "små feminina händer" och att "det knappt kändes") och paparazzins egen Twitter, slog Gordon till honom i ansiktet. Han säger sig också ha bild på det.

Lies Angeles @ Twitter - 1/9 2012


Paparazzin 'Lies Angeles' har lagt ut en bild på Bills huvud (som ni kan se ovan) och skrivit att han sade 'Grattis på födelsedagen' till dem. Han skriver även att han just i denna stund försöker ta fler bilder på dem samt att de är "väldigt glada tillsammans med vänner och kvinnor." Ria nämns också tillsammans med Tom. Klicka här för större bild på Bills bakhuvud.

Tokio Hotel @ Facebook - 31/8 2012


"GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, TVILLINGAR!!! :)))) Det här är Bill och Tom Kaulitz' officiella födelsedags-inlägg!"
---
Om ni går in på Tokio Hotels Facebook kan ni kommentera "Grattis på födelsedagen" till tvillingarna i det inlägget som jag har gjort en screen på ovan. Printscreen från igårkväll på Twitter (TT världen över):

RSS 2.0