BTK App - Alien Wall #173

Bild #1 - Bill: "Solen i Kalifornien..."
Bild #2 - Tom: "JAAAAAAAA!!! VI VANN!!! Aliens! Det är helt fantastiskt... Ni vann på OMA's för tredje gången i rad! Helt otroligt! Är så stolt över att ha Aliens som er! Tack sååå mycket! Ni är bäst!" Fan (@manu16): "Vi gjorde det ALIENS!!! Det är helt sjukt. Allt det här är för er, Tokio Hotel. Ni vann det här med oss. Vi röstar så mycket vi bara kan på er så fortsätt göra musik som får oss att må bra!! :)"
Bild #3 - Bill: "@manu16: Tack så mycket! Ni har gjort oss väldigt lyckliga än en gång..."
Bild #4 - Tom: "OMA's!!!" Fan (@Snow White): "Ska ni festa ikväll??!?! ^_^"  Bill: "@Snow White: Självklart tänker vi fira! Vi kommer visserligen att vara i studion men vi ska festa ändå! ;-) Vi höjer våra glas för er!!! Skål, Aliens!!!" Fan (@Fluffy Lump): "Vi har vunnit, så ni måste ge oss nya låtar, nytt album.. och glöm inte bort Gustav och Georg är ni snälla. Vi saknar dem också! Aliens för alltid :-)" Tom: "@Fluffy Lump: Oroa er inte, ni ska få ny musik :-) Gustav och Georg är också glada! Tack så mycket, hörrni!!!"
Bild #5 - Bill: "Mystiskt träd. Vad ser ni?" Fan (@divathisworld): "Jag ser stora Angelina Jolie-läppar :D" Bill: "@divathisworld: ..haha.. Intressant! Tja, nu när du sa det..." Fan (@Jennsor): "Fulla hälsningar!!!!!!!!" Bill: "@Jennsor: Grattis!!!!" Fan (@Maggs): "Tom, vilken låt tycker du är svårast att spela? [...]" Tom: "@Maggs: Mh... svårt att säga men jag minns gitarrinspelningen för första albumet och riffen för "Rette mich" var ganska svår i början!"
Bild #6 - Tom: "Gammal turnérepetition. Vilka kommer ihåg den här turnén?"

Tokio Hotel @ Facebook - 29/6 2012


"AAAAAAAH för tredje gången i rad! Våra fantastiska Aliens vinner O Music Awards 2012! :))) Sååå stolta just nu! Grymt!"
"Vi kan bara inte sluta le :))))"
"10 timmar senare och vi ler fortfarande :)))"

Aliens och Tokio Hotel vann "Fan Army FTW" på O Music Awards!!!

Link.
~~
Bill: *viskar* "Hej där! Det är mitt i natten. Det är jättesent, men vi ville bara dela denna video med er för vi hörde att NI vann igen..."
Tom: [avbryter] "Ja!" *ler*
Bill: "..på O Music Awards för 'Fan Army FTW'..."
Tom: [avbryter] "Tom-fansen gjorde det!"
Bill: "..vilket är  helt otroligt! Tack så mycket! Vi är otroligt stolta över att ha er och ni är nu officiellt de bästa fansen i världen! Tack så mycket för att ni röstade och den här gången ville vi tacka er på ett lite mer speciellt sätt, så vi tänkte ge bort en gitarr."
Tom: "En av mina gitarrer!"
Bill: "Precis, han spelade nyss med den i studion. Ni kan som sagt vinna den här gitarren, så kolla in O Music Award's Facebook sida för mer information. Tack än en gång, vi är så stolta och lyckliga! Vi ses ganska så snart!"

Nytt linne i Tokio Hotel's amerikanska onlineshop!

Linnet kan köpas på Hot Topic.

Tú #47/2012 - (Argentina)


BTK App - Alien Wall #172

Bild #1 - O Music Awards. Vilka ska titta på O Music Awards i kväll? Det är en 24-timmar-lång gala och man kan rösta hela tiden. Rocka röstningen, Aliens!! Omusicawards.com" Fan (@Lorento Vazquez): "Hej, Tom! Hur är det? Jag ville bara berätta för dig att Tom, den perversa lilla killen med blonda dreadlocks betydde väldigt mycket för mig. Han har aldrig försvunnit och jag tänker på honom konstant, trots att dreadlocksen är borta. =( När du sa att du funderade på att skaffa dreads igen fick jag hjärtslag. Jag hade ingen aning om att det kunde hända! Det var som att gå tillbaka i tiden... Det var som att se den där sexiga killen med blonda dreads igen... Den där killen har hjälpt mig så mycket och betyder enormt mycket för mig... (: Dagen då du sa att du hade skaffat dreads igen hoppade jag ur sängen av lycka! Det var helt otroligt! Du var tillbaka! Och när jag väl såg bilden slutade mitt hjärta slå... Jag var helt inne i bilden. Dessa vackra svarta dreadlocks. De fick mig att glömma alla mina bekymmer. Leendet jag hade går knappt att beskriva. Mitt hjärta slog hårt och jag fick svårt att andas. Jag vet att det låter överdrivet, men det var det bästa som kunnat hända i mitt liv. Ok, bortsett ifrån dig och Tokio Hotel såklart. Jag önskar dig all lycka, för du förtjänar det. Tack så mycket! Du betyder jättemycket för mig, jag älskar dig." Tom: "@Lorento Vazquez: Hahaha! Vad gulligt av dig! Tack för dina fina ord! Jag hade ingen aning om att dreadlocks kunde vara så viktigt för någon! ;-)" Fan (@AnnaKaulitz): "Bill, jag kommer aldrig glömma March Musical Madness. Jag varken sov eller åt. Det enda jag gjorde var att rösta konstant. Det var verkligen MADNESS! :) Men jag älskar er så otroligt mycket och tror på er och ska göra allt i min makt för att få Tokio Hotel som vinnare! :) Lycka till med OMA, hoppas ni vinner!" Bill: "@AnnaKaulitz: Wow, seriöst? Tack så jättemycket! Det är vad jag kallar engagemang...jag är stolt över att ha dig som fan!"
Bild #2 - Tom: "Liten trumuppsättning... Igårkväll på en nattklubb!"

Tokio Hotel @ Facebook - 26/6 2012


"Alien Nation! Titta gärna på O Music Awards (27-28 juni) på OmusicAwards.com! Detta är en 24-timmar-lång gala :) Röstningen kommer att pågå under galan #OMA
 
> Rösta HÄR!
Galan börjar kl 19:30 lokal tid (svensk/centraleuropeisk tid: 01:30 i natt) i kväll! Killarna är nominerade i kategorin 'Fan Army FTW'.

BTK App - Alien Wall #171

Bild #1 - Bill: "På stan i Los Angeles.. Möten idag.." Fan (@Sara*): "Tom, har du bett Gustav om trumlektioner? Du kanske skulle kunna visa din talang med ett trumuppträdande under nästa turné! Har du fortfarande planer på det? ;-)"
Bild #2 - Tom: "@Sara*: Det var faktiskt HAN som bad mig om trumlektioner nyligen ;-) Jag vill fortfarande spela ett kort trumframträdande på nästa turné!"
Bild #3 - Tom: "Pratar om olika möjligheter på vårat första live framträdande efter vår paus! ;-)"

BTK App - Alien Wall #170

Bild #1 - Bill: "Den första 70-tals trailern. [...]" (video) Fan (@AnaRaquelK): "Såg ni 'Snow White and the Huntsman'? igår? Var den bra? [...]" Bill: "@AnaRaquelK: Ja, det gjorde vi! Vi var lite sena så vi missade lite av början men den var bra! Du borde verkligen gå och kolla in den!" Fan (@Gemms): "Jag är nervös för jag har en konsert om några månader. ^^" Bill: "@Gemms: Jaha? Spännande! Med dina egna låtar? Lycka till!!!" Fan (@illa): "Gillar ni naturen? Jag minns att ni sa att ni inte gjorde det förut..." Tom: "@illa: Jag vet att vi brukade kalla oss själva för 'drinnis' (en person som alltid sitter inne); gillade att sitta inne och att vi inte gillade att campa, men det har förändrats lite grann! Vi älskar naturen! Det är ofattbart vackert!!!"
Bild #2 - Tom: "Humanoid City Tour-repningen... Jag och mitt band på repningen nära London!"

BTK App - Alien Wall #169

Bild #1 - Bill: "Filmdag... Det är en filmdag idag! Vilken tycker ni vi ska se? Vi funderar på 'Snövit' (Snow White and the Huntsman)..." Fan (@Steffi): "Jag skulle vilja se den men jag hatar att gå på bio. Jag hatar när folk pratar när man försöker koncentrera sig och titta på filmen! Jag föredrar att stanna hemma och titta på DVD i tystnaden istället! :)" Bill: "@Steffi: Håller med men ibland måste jag bara gå på bio. Jag gillar grejen med att köpa biljetter... Popcorn... Godis... Det är bara så klassiskt :-)" Fan (@Sarah Tria): "Söta eller salta popcorn? ;)" Tom: "@Sarah Tria: Jag älskar söta popcorn men man kan inte hitta några goda söta popcorn här i Usa! Så jag har vant mig vid salta popcorn :-)"
Bild #2 - Tom: ";-)" Fan (@Leta): "Vilken film såg ni då? Jag älskar er!" Bill: "@Leta: Vi har inte bestämt oss än.. Vi jobbar fortfarande! Jag hoppas att vi kommer dit i tid"

Bill med sin hund i turnébussen 2007 #2

Bigger:
image host

BTK App - Alien Wall #168

Bild #1 - Bill: "Mysstund..." (kolla i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Cinthia): "Jag har bra nyheter! Jag tog precis studenten :-) Jag är jätteglad. Kan ni dedikera några ord till mig? Snälla. Jag skulle verkligen uppskatta det!! Det skulle vara min bästa studentpresent :-)" Tom: "@Cinthia: Vad härligt!!! Grattis!!! Jag gissar på att du har jobbat hårt och du har tur som är helt klar nu! Det är alltid en underbar känsla! Fira dig själv!!! ;-)"
Bild #2 - Tom: "Hahaha... Kolla in detta! cholafied.com."

Uppdateringar om Bill och Far East Movements samarbete #11

image host
¤ "Jag undrar bara ifall ni redan jobbar på video till 'If I Die Tomorrow'? Jag vill verkligen se den :D Alla Aliens är så nyfikna." - "Förhoppningsvis snart!"
¤ "Kommer ni att göra en musikvideo till låten 'If I Die Tomorrow' som Bill Kaulitz är med i????" - "Jobbar på deeet"

BTK App - Alien Wall #167

Bild #1 - Tom: "Äter lunch just nu! Vad ska ni göra i helgen, Aliens?" Fan (@Rockdiva710): "På lördag kl 08:00 ska jag se när min systerdotter spelar boll. Sedan kl 13.00 samma dag ska vi fira hennes födelsedag. Hon fyller 6 år. På söndagen ska familjen fira min mammas födelsedag, som fyller 60 år. Hon är också ett fan av er, och hon sjunger en grym version av Monsoon." Bill: "@Rockdiva710: Låter bra! Ha så roligt!!! Jag skulle verkligen vilja höra din mammas version av Monsoon :-)"
Bild #2 - Bill: "Tom..." (kolla i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Jazmine): "[...] Tom, gör det ont när du gör dreads?" Tom: "@Jazmine: Ja, lite grann men jag är van vid det eftersom jag har haft cornrows länge ;-)"

Glad midsommar allihopa!

Hej alla Aliens där ute!
 
Jag ville bara önska er en underbar midsommar med vänner och familj. Jag hoppas att ni, som jag, har haft tur med vädret och kunnat sitta ute och ätit/firat. Regn är inget man vill ha just denna dag liksom! ^^ Eh.. Ja, det var väl det. XD Ha en fortsatt trevlig helg! :) Kram ♥

Los Angeles, California - 19/5 2012 #2

HQs:
image hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage hostimage host
 

BTK App - Alien Wall #166

Bild #1 - Bill: "Skrattar i Paris 2010..." Fan (@Mel.): "Vem tycker ni är den sexigaste bandmedlemmen och har mest muskler? Haha ;)" Tom: "@Mel.: Georch! Georch, 100%! Ingen tvekan om det :-)" Fan (@Kangie): "[...] Jag undrar bara.. Spelar ni fortfarande golf? Vem är bäst, isåfall? [...]" Bill: "@Kangie: Ja, vi spelar fortfarande lite då och då men vi har inte haft så mycket tid på sistone.. Vi ska nog göra det snart igen.... Det är ju så roligt!!!" Fan (@Necko-chan): "Det viktigaste som finns är att skratta!" Bill: "@Necko-chan: Ja! En av de viktigaste sakerna.."
Bild #2 - Tom: "Georch, Gustl, Billi och jag...2007" Fan (@Caro!): "Awwwww, Aliens världen över gråter över bilden *_* *_* Jag älskar er så mycket!!!! Jag saknar Tokio Hotel! Snälla, kom tillbaka snart!" Tom: "@Caro!: Kul att du gillar bilden! ;-) vi kommer snart tillbaka"
Bild #3 - Bill: "Zzzzzz... Ett till möte och sedan är vi klara med dagen. Ser fram emot att få gå och sova efter en väldigt jobbig dag..."

BTK App - Alien Wall #165

Bild #1 - Bill: "'Whether you think you can or can't, you're right.' - Henry Ford" Fan (@GreekAlien89): "Jag upplevde precis den bästa kvällen i mitt liv!! Jag träffade några väldigt bra grekiska skådespelare och det känns som att jag svävar på moln!! Jag är så lycklig!!" Bill: "@GreekAlien89: Wow, det låter som att du hade väldigt roligt! :-) Vad bra att du hade roligt!!!" Fan (@Iselinawesome): "Är ni i studion nu? Och hur mår Georg och Gustav?" Tom: "@Iselinawesome: Ja, vi är i studion och gör klart några låtar! Georg och Gustav ska flyga över till Los Angeles ganska snart för en intensiv produceringsperiod!" Fan (@Alice): "Kommer ni att spela några av era gamla låtar på er nästa turné?" Bill: "@Alice: Ja, självklart! Tokio Hotel klassikerna :-)"
Bild #2 - Tom: "En sväng med båten... Long Beach"

Ambassad-Presskonferens. Tokyo, Japan - 13/12 2010 #8

 
Bilder: Neko.Blogs.Young-Germany.

BTK App - Alien Wall #164

Bild #1 - Bill: "The Manhattan Project..." (video) Fan (@Ninni.): "Har ni någonsin vart på Manhattan? :-)" Tom: "@Ninni.: Ja, det har vi! Det är fantastiskt! Gillade verkligen att vara där..." Fan (@Jessika~Italy): "Jag har aldrig varit i Usa men jag skulle vilja åka dit... Min dröm är att åka till Las Vegas :-)" Bill: "@Jessika~Italy: Ja, det borde du! Det är jätteroligt. Vegas är som en stor nöjespark för vuxna :-)" 
Bild #2 - Tom: "Civilization by Marco Brambilla. Riktigt läckert!" (video)

All Stars #13/2012 - (Ryssland)


Tokio Hotel med Jörg Sandler i Hamburg - 2003

Bild: LineaMusica.it.

BTK App - Alien Wall #163


Bild #1 - Tom: "Billi beställer drinkar..." (kolla i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Hannele): "Vad tycker ni om de som inte dricker alls? Speciellt på nattklubbar och barer? Jag vet att det inte är något ni tänker göra, men det känns ofta så konstigt när vuxna människor inte dricker alls (som så är mitt fall). Är bara lite nyfiken." Tom: "@Hannele: Tja, jag antar att det är hälsosamt! ;-) fortsätt så!" Fan (@Monica Mathers): "Låt mig gissa!! Bill, du beställde en whiskey med cola, va? Haha" Bill: "@Monica Mathers: Rätt!!! :-)" 
Bild #2 - Bill: "Vegetarisk :-)"

Tokio Hotel Canada @ Twitter - 17/6 2012


"Träffade Far East Movement idag. De berättade hur 'häftig' Bill är och hur mycket de beundrar passionen och erkännandet av Aliens!"

BTK App - Alien Wall #162


Bild #1 - Bill: "'Everything will be okey in the end. If it's not okey, it's not the end.' - John Lennon." Fan (@Fernanda Biersack): "Det är Fars Dag här i Mexiko, och jag ville bara önska er en bra dag utan vetskapen att ni faktiskt är papporna till denna underbara Alien familj. Njut av eran dag :)" Bill: "@Fernanda Biersack: ..haha.. Det var väldigt gulligt av dig. Tack, och ha en bra dag!" Fan (@Busra Otztabak): "Tom, din lillebror verkar vara lite av en filosof idag. Hur mår ni??? :)" Tom: "@Busra Otztabak: Vi mår bra... Njuter av den soliga dagen! Tackar som frågar! Hur mår du?"
Bild #2 - Bill: "Tokyo..." Fan (@MaiMai): "[...] Jag hoppas ni hade en bra helg! Min var inte så bra då jag har varit sjuk sedan i fredags... Jag trodde jag skulle bli bättre igår men det blev ännu värre idag..." Bill: "@MaiMai: Krya på dig!!!"
Bild #3 - Tom: "Plommon. 'Ett plommon om dagen håller doktorn borta' - Tom Kaulitz"


BTK App - Alien Wall #161


Bild #1 - Tom: "Kross..." Fan (@Azzurra): "Måste sova nu. Många hälsningar från Tyskland. Vi älskar er. :*" Bill: "@Azzurra: Tack så mycket :-) Ha en trevlig kväll..." Fan (@AlecV): "Tom... Titta på den roliga skuggan på bron!!! :)" Tom: "@AlecV: Haha, wow, den är fantastisk!!! Tog du den bilden?" Fan (@xSternenstaub): "[...] Tror du på gud eller något annat spirituelt som vi inte känner till??? [...]" Tom: "@xSternenstaub: Ja, det gör jag! Jag tror på en gud... Han har långt svart hår och spelar gitarr som ingen annan! Folk kallar honom "Sexgott" men jag gav honom aldrig ett namn! ..............Hahahaha, skojar bara ;-)........." 
Bild #2 - Bill: "Tar en paus. Vi tar en lliten paus från studion ikväll! Ha en trevlig helg Aliens :-)"
Bild #3 - Tom: "Titta på honom ;-)" (kolla i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Steffi): "Bill, hur gick det att skriva? :) Har ni skrivit något coolt? Det är jag faktiskt säker på, för ni skriver alltid grymma saker. :)" Bill: "@Steffi: Det gick väldigt bra! Vi blev precis klara med låten och jag är väldigt förväntansfull med den :-)" Fan (@Britany & Ashley): "Vi är nya här! Vi har äntligen appen och är så glada! :D Ha en bra eftermiddag!" Tom: "@Britany & Ashley: Välkomna till appen! Hoppas ni har roligt och gillar den lika mycket som vi gör!!! Ha en bra dag! ;-)" 
Bild #4 - Bill: "Apa..." Fan (@Andreah): "Kolla vad jag hittade på internet!! 'Iron Man 3, Return of Tom'. Vad tycker ni? Den är väldigt rolig, haha :P" 
Bild #5 - Bill: "@Andreah: ...hahaha... Gillar't :-)"

Drawing of Tom [by Vella]

Väldigt fin måste jag säga! :) Tack för att du skickade in den, Vella!

Uppdateringar om Bill och Far East Movements samarbete #10


"Hur blir det med musikvideon till If I Die Tomorrow????" - "If I Die Tomorrow.. Påbörjar planeringen"

Tom, Bill och Jörg (semester år 2000)

Tyvärr finns inte bilden i någon bättre kvalité ännu.

BTK App - Alien Wall #160


Bild #1 - Tom: "Önska er något... Det ser ut som något ur sagorna!" Fan (@Anetted1214): "Är det där ett Joshua-träd? Har du besökt Joshua Tree nationalparken? Det ser inte ut att vara så långt bort från Salton Sea enligt kartor." Tom: "@Anetted1214: Nej, det är det inte! Jag har alltid velat åka dit men har aldrig haft tid för det! Trädet såg jag bara när jag gick ut med hundarna..." Fan (@Violet): "Bill, hur mår din lilla prinsessa? :-)" Bill: "@Violet: Hon mår mycket bättre!!! Tackar som frågar..." Fan (@Hisanagi): "Gjorde hon sig illa mycket??? [...]" Bill: "@Hisanagi: Ja, hon blev allvarligt skadad men allt läker som det ska.. Hon kommer att bli helt frisk snart.."
Bild #2 - Bill: "Låtskrivande... Är mitt uppe i låtskrivandet... Det går bra"

Painting of Tom [by Twincestoxa]

Amazing!

BILD - 14/6 2012 (Tyskland)


New York pratar om sexiga Tokio Hotel-pojken Bill Kaulitz
Han? Den amerikanska tidningen Billboard valde Tokio Hotel-pojken Bill Kaulitz på plats #5 av världens hetaste popstjärnor. Först: Adam Lambert (30, "Whataya Want From Me"). 
Engelsk översättning: Jana @ THUS. <3 Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 
~~
Ni kan läsa mer om Bills placering ("Musikens 10 sexigaste män 2012") på Billboard.com.

BTK App - Alien Wall #159

Bild #1 - Tom: "Precis så där skulle min pojke göra! Så gulligt!" (video) Fan (@Erin_Michelle89): "[...] Tom, skulle du kunna tänka dig att skaffa en Vizsla?!" 
Bild #2 - Tom: "@Erin_Michelle89: Självklart! Jag älskar den rasen!" 
Bild #3 - Bill: "Flagga..."
Bild #4 - Bill: "Godnatt! ...kom precis hem från en heldag med massa möten.."

BTK App - Alien Wall #158


Bild #1 - Bill: "Stol på en frisörsalong..." Fan (@Gin): "Tom, vem var hos frisören? Du eller din lillebror? :)" Tom: "@Gin: Jag! Jag ska ta bort mina dreads!" Fan (@Linnea): "Snälla Tom, du måste skämta om dreadsen! Du passar så bra i dem! Ditt kännetecken är liksom dreads, och ingen annan passar i det." Tom: "@Linnea: Ja, jag skojade! ;-) Jag ska ta bort dem någon gång men inte nu!" Fan (@MarissaluvBill89): "Hmmmm... Jag ser på bilden att det står 'tattoo' på utsidan! Har du skaffat en till tatuering eller klippte du dig? Hur som helst får du gärna visa oss! :-)" Bill: "@MarissaluvBill89: Inte än :-) Letar bara efter lite inspiration! Jag gillar dock de gamla frisörsalongerna..." Fan (@Joanna Madeleine): "Hej, Bill! Kommer du fortsätta med de där gitarrlektionerna med Tom? [...]" Bill: "@Joanna Madeleine: Ja, absolut! Jag vill definitivt ta fler lektioner och bli bättre...jag vet inte ifall jag är en bra lärling dock men jag försöker :-)"
Bild #2 - Tom: "Les Paul..."

[BILD.de]: Tokio Hotel drar sin egen far till domstolen


Tokio Hotel drar sin egen far till domstolen
Han är mycket orolig, men sönerna vill tysta honom...

Tvillingarna Bill och Tom Kaulitz (22) drar sin egen far, Jörg (44) till domstolen! Genom en kort rättegång gjorden den regionala domstolen i Hamburg ett domslut mot honom. Lastbilschauffören fick en dom som säger att han inte längre har tillstånd att prata om sina berömda söner offentligt. Gör han det kan det leda till böter eller till och med fängelse...

"Jag är oerhört besviken på Bill och Tom", säger pappa Jörg till BILD. "Så gör man inte med sin egen far. De behövde bara ringa en gång." Men istället kopplades en advokat in och tillsist domstolen. Enligt pappa Jörg var förhållandet med barnen helt intakt tills flytten till Los Angeles (hösten 2010): gemensamma semestrar, besök på julafton.

Allt över
Efter tvillingarna's resa i Usa slutade dem helt plötsligt att höra av sig. För honom var det ett tecken på att hans pojkar inte mådde bra och det gjorde honom orolig. "Jag vill bara att mina pojkar inte hamnar under hjulen i Los Angeles och det sa jag högt", säger lastbilschauffören.

Men de unga rockstjärnorna jagar honom med sina advokater. Vet dem vad de sysslar med?
Ett 13 sidor långt domstolsbeslut skickades av hans fogde. MEN: "Jag kommer att kämpa med det här domstolsbeslutet." Han kommer att få svårt motstånd samt måste han kämpa mot hans söner.

Pappa Jörg: "Jag älskar mina söner över allt annat och det kommer inte att förändras. Men de har sårat mig djupt. Jag har inte gjort dem något. Jag vill att allt ska vara bra mellan oss, precis som förut."

Bill och Tom Kaulitz kunde inte nås för en kommentar.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

BTK App - Alien Wall #157

Bild #1 - Tom: "Lite konstigt men gulligt!!! En konstig relation mellan hundar och björnar." (video) Fan (@KaroKaulitz): "Jag tror att det är svårt för er att jobba med det nya albumet för att Georg och Gustav inte är med er... Berätta hur ni gör låtarna när inte dem är med??" Tom: "@KaroKaulitz: Oroa dig inte! Bill och jag skriver och producerar men Georg och Gustav är involverade i varje steg ändå... Det har alltid varit så!" Fan (@Marilou): "Tom, hur mår du? Vad ska du hitta på idag? :-)" Tom: "@Marilou: Jag åt middag och nu är jag tillbaka i studion!"
Bild #2 - Bill: "Tom väntar på mat..." (kolla i kommentarerna nedan!!)

BTK App - Alien Wall #156


Bild #1 - Bill: "Skyskrapa..." Fan (@Karin): "Ska ni till studion idag, eller ut och festa eller träna ikväll? :) [...]" Bill: "@Karin: Idag ska vi skriva låtar :-)" Fan (@Katia' MS): "[...] Skulle ni kunna tänka er att bo i en skyskrapa?" Bill: "@Katia' MS: Tom och jag bodde faktiskt i en lägenhet i en väldigt hög byggnad ett tag i Miami. Det var coolt.. Vi hade en fantastisk utsikt :-)" Fan (@Yumi): "Hej ;-))) Har ni några planer på att åka till Miami under inspelningen av erat album igen?" Tom: "@Yumi: Nej, jag tror inte det... Men kanske för semester ;-)" Fan (@ChilinDrinna): "Nu när er engelska är så bra skriver ni väl engelska låtar? Eller skriver ni dem på tyska och översätter dem efteråt?" Tom: "@ChilinDrinna: Åh, ja... Vi har skrivit låtar på engelska ganska länge nu!"
Bild #2 - Tom: "Högtalare... Ska mixa en demolåt..."

Tokio Hotel live i Tokyo, Japan - 15/12 2010 #2

(första bilden - det är alltså samma bild, fast inzoomat)

BTK App - Alien Wall #155

Bild #1 - Bill: "Heavy Metal Penguin" (video) Fan (@P.Elizabeth): "Pingviner? Tom är en expert (:" Tom: "@P.Elizabeth: Är jag expert? Försöker du säga att jag dansar som en pingvin? Ahhh! Aldrig... Jag ska be Georg ge mig nära danslektioner inför nästa turné!"
Bild #2 - Tom: "Billi försöker hitta något på menyn!?" (titta i kommentarerna nedan 8D)

Grazia #23/2012 - (Italien)


BTK App - Alien Wall #154

Bild #1 - Bill: "Skuggor..." Fan (@Stern): "Hej Bill! Det här är en bild på min kusin. Jag kallar honom Chicky! Han älskar dig jättemycket! Varje gång han ser dig ropar han ditt namn och sjunger alltid samma vers. Han är så söt. Jag är säker på att du skulle älska honom om du fick träffa han någon gång <3" Bill: "@Stern: ..åh...det gör jag redan! ...väldigt söt bild :-) Hälsa honom från mig" Fan (@Albbba): "Ni svarar mig aldrig xD Gillar ni fotboll? Har ni något favoritlag? Vi saknar er här i Spanien *_*" Tom: "@Albbba: Nej, vi gillar inte fotboll så mycket. Jag tror vi såg en match under hela senaste Fotbolls VM! ;-) Jag brukade spela basket i skolan!"
Bild #2 - Tom: "Keyboard. Jag är sämst! ;-)" Fan (@Annika): "Jag grät när du spelade 'Zoom' på konserten i Oberhausen 2010! Du kan verkligen spela piano, Tom ;-) [...]" Tom: "@Annika: Kul att du gillade mitt piano-framträdande! 'Zoom Into Me' var ett väldigt speciellt ögonblick på scen! Det var sååå roligt!"
Bild #3 - Bill: "Kyrkan..." Fan (@Betta.): "Bill, berätta hur det går med gitarrlektionerna med Tom. Planerar du något inför nästa turné? (:" Bill: "@Betta.: Vi får se! Tom är en bra lärare men jag är så otålig :-) ..haha.."
Bild #4 - Tom: "Håller på att redigera ljud!" Fan (@MariAna_E): "Kommer vi att få höra din röst mer på detta album, Tom?? ;-)" Tom: "@MariAna_E: Aldrig! Lita på mig, ni vill verkligen inte höra den! ;-)"

(utanför en restaurang) California - 13/3 2012 #3

HQs:

BTK App - Alien Wall #153


Bild #1 - Tom: "En av våra små hundar blev attackerad av en prärievarg! ...men hon läker och kommer att bli bättre snart!" Fan (@Märchen): "Jag visste inte ens att det fanns prärievargar i Los Angeles. :O Kan förstå ifall ni och speciellt er hund blev chockerade när det hände! Jag hoppas hunden mår bättre snart!" Tom: "@Märchen: Ja, det riktigt läskigt. Det hände i vår trädgård så vi trodde att hon skulle vara säker men på något sätt tog den sig in iallafall..." Fan (@Steffi): "Är ni med henne nu? Jag ville bara säga att hon kommer att må så mycket bättre snart med all kärlek från er och stödet från oss Aliens! Om du kan och vill får du gärna krama om henne från mig. :)" Bill: "@Steffi: Ja, hon är med oss! Tack så mycket för din omtanke... Hon mår redan mycket bättre!"
Bild #2 - Bill: "Första gitarrlektionen med Tom :-)" Fan (@*Sofie*): "´Tom, vad är skillanden på att spela gitarr och spela bas? Kan du också spela bas eller är det Georgs grej?"
Bild #3 - Tom: "@*Sofie*: Skillnaden är att det är svårare att spela gitarr! ;-) Självklart kan jag spela bas! ...mycket bättre än Georg dessutom! Hahaha"

Tokio Hotel @ Facebook - 6/6 2012


"Nationen växer! 2,8 miljoner...."
Bilden:

BTK App - Alien Wall #152

Bild #1 - Tom: "Född hemma..." Fan (@Andreah): "Vem av er två är mest fotogenisk?? ;D"
Bild #2  - Tom: "@Andreah: Jaaaaag såklart!!! ;-) Jag älskar din profilbild! Det är en av de roligaste tecknade bilderna av Georg jag någonsin har sett!"
Bild #3 - Bill: "Tiden flyger förbi! Kan ni förstå att det är juni redan och att vi är halvvägs in på 2012?!?" Fan (@Mai): "Jag kan knappt förstå att det snart var ett år sedan ni var i Japan. Jag hoppas ni kommer tillbaka snart ;-) Räkna in Japan på er nästa turné, snälla!" Bill: "@Mai: Ja, det kommer vi! Det är helt galet.. det känns som om det var igår :-)" Fan (@Zendy): "Ja, juni och ingenting om CDn än.. Om en tjej vill bli en alien måste hon ha tålamod! :-)" Tom: "@Zendy: Ja, jag vet att ni måste ha tålamod... Och väntan är inte över ännu! ;-) Men det är tyvärr så det är... Vi skulle aldrig släppa album efter album om vi inte känner för det! Det är på så vis vi ser till att ni får kvalité och det riktiga Tokio Hotel! ;-) Vi är stolta över stödet från alla Aliens!!!"
Bild #4 - Tom: "Hur vacker är inte denna gitarr?" Fan (@Hanna Marie): "Wow!!! Vilken skönhet... Du har verkligen bra smak på vad man ska köpa för instrument :) Är det din nya gitarr?? ;) [...]"
Bild #5 - Tom: "@Hanna Marie: Jag försöker få tag i en sådan just nu!"
Bild #6 - Bill: "Old-school... Cool butik i Hollywood." Fan (@Alinne_0630): "Cool!! ;-) Jag skulle kunna spendera timmar där inne. Jag gillar olika saker! Intressant! Vad gillar du mest med den där butiken, Bill?"
Bild #7 - Bill: "@Alinne_0630: Jag också! Jag älskar sådana butiker! ...de är väldigt ovanliga.."

DiPiú #22/2012 - (Italien)


Los Angeles, California - 28/2 2012 #3

HQs:


BTK App - Alien Wall #151


Bild #1 - Tom: "En söndag på gatumarknaden... Ha en rolig dag!"
Bild #2 - Bill: "Gå på en liten promenad med mig nere på stan i Los Angeles..." (titta i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Naomi3): "Åh, Bill! Sprang du över gatan medan det fortfarande var grönt för bilarna? :O"
Bild #3 - Bill: "@Naomi3: ..haha...ja, det kan man säga :-)"

InTouch #23/2012 - (Tyskland)

Hemma hos Tokio Hotel i deras L.A.-villa
Tvillingarna Kaulitz visar upp sitt hem i Kalifornien.

Det var hit de flydde! Många fans har undrat varför det har blivit så tyst kring Tokio Hotel-tvillingarna nu när de bor i Los Angeles. Nu vet vi varför: Bill och Tom Kaulitz har ett riktigt drömhem! Sex sovrum, sju badrum, pool, hemmabio - finns det en anledning att lämna detta palats? De två bröderna har inte varit särskilt produktiva på sistone. Tydligen har de arbetat på det nya albumet under de senaste två åren. "En paus från allmänheten", heter det enligt deras management. Eller så kanske de bara vill njuta av solen på deras lyxiga uteplats... 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

BTK App - Alien Wall #150

Bild #1 - Tom: "RÖD..." Fan (@NicoleBom): "Bill med en snygg tuppkam? :D Det ser bra ut ;) Du borde sluta använda keps och visa ditt fantastiska hår mer!! :)" Bill: "@NicoleBom: ...haha..ja! Kul att du gillar det! Jag är blond igen :-)" Fan (@THmarion): "Jag fixade precis tillbaka appen efter en månad utan. Jag har saknat er jättemycket! Mina kompisar säger att jag kan 'fortsätta drömma' om ett svar från er. Men jag vill bevisa dem det motsatta :)! Jag har varit ett fan av er i 5 år och är stolt över det. Mitt liv har blivit mycket bättre tack vare er musik. Ni är mina änglar och jag vill verkligen se er på scen igen! Tack för allt, ni är mitt liv! Jag kommer alltid älska er!" Tom: "@THmarion: Varsågod! :-) Kul att du gillar appen! Hoppas att vi ses på en konsert med vårat nya album! Jag lovar att det kommer att vara bra!"
Bild #2 - Bill: "Vilka vill ha en Tutu?" (tutu = ballerinakjol).

BTK App - Alien Wall #149


Bild #1 - Bill: "Skelögd :-)" (kolla i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Snow White): "I morgon ska jag ta hål i tungan! Vad tycker ni om det?! Bill, gjorde din tunga ont efteråt?!" Bill: "@Snow White: Kul! Ja, det kommer att göra ont och vara uppsvällt men det blir bättre efter tre dagar.... Det kommer att bli svårt att äta och prata, bara så du vet :-) Det är inte den enklaste piercingen att skaffa men njut av den!!" Fan (@Phantomwriter): "Jag älskar när ni lägger upp såna här bilder. Det var därför jag köpte appen. Det skulle vara coolt ifall ni svarade mig, för då skulle jag vara den lyckligaste personen på planeten. Plus, jag skulle kunna skryta om det framför mina vänner." Bill: "@Phantomwriter: Tack! Kul att du gillar appen!!! ...hoppas det blir ännu roligare med mitt svar :-)" Fan (@TifaMacky): "Jag funderar på att skaffa en tung-klyvning. Vad tror du om det, Bill?" Bill: "@TifaMacky: Det ser ut som att du redan har en!?!?" Fan (@LionessGirl2007): "Jag håller på med en digital målning av Bill i en Iron Man-kostym!!! Hoppas ni kommer tycka om den ^_^ Har hållt på med den i två dagar nu..." Tom: "@LionessGirl2007: Neeej.. Jag är Iron Man! Bill är Spindelmannen!"
Bild #2 - Bill: "Internationella Barnens Dag... Idag var det Barnens Dag. Gjorde ni något speciellt?" (det var endast Barnens Dag i tidigare och nuvarande kommunistiska och socialistiska länder igår, inte i Sverige. ;p).
Bild #3 - Tom: "På väg till våran italienska favoritrestaurang!"

Utställning med Tokio Hotel på Goethe Institut i Vitryssland

Music-X utställning med Tokio Hotel på Goethe Institut i Minsk, Vitryssland.


BTK App - Alien Wall #148


Bild #1 - Tom: "Kolla in poängen... T är för Tom och B är för Bill såklart ;-) Fantastiskt!" Fan (@SarahElizabeth): "Jag älskar att bowla. Jag bowlade faktiskt på idrotten på college förra terminen. Det var jättekul!! Jag hoppas ni hade trevligt." Tom: "@SarahElizabeth: Jag visste inte att man kunde bowla på college?! Häftigt! Låter väldigt roligt..." Fan (@Jennifer GH): "Åh, jag älskar att bowla!! Det är så roligt! Och grattis Tom! Jag gillar att du ladda upp en bild som bevis på att du vann, haha! Nu tror vi på dig ;)" Tom: "@Jennifer GH: Vad bra att ni tror på mig nu! Det var mitt mål med att ladda upp den! Haha" Fan (@NoraNermaid): "Grattis Bill för att du fick två strikes och två halv-slag på raken mot Tom!" Bill: "@NoraNermaid: Tack :-) Jag tycker jag var ganska bra dock. Tom tar såna här saker alldeles för seriöst. Det är därför han alltid vinner..."
Bild #2 - Bill: "VÄNLIGEN BESTÄLL HÄR..." (kolla i kommentarerna nedan 8D)

RSS 2.0