Nya turnédatum i Europa!

---
Nya datum för Tyskland, Luxemburg, Nederländerna, Italien och Frankrike innan
de drar vidare till Nord -och Sydamerika. Biljetter och VIP-paketen släpps på fredag (21/7). 
Besök www.tokiohotel.com för mer information.

Bloggen...

Hej! 
 
Jag har inte varit speciellt aktiv alls på sistone. Det ber jag om ursäkt för. Men jag har helt ärligt varken haft lust eller ork. Jag har beslutat att inte ta bort bloggen. Men jag kommer inte uppdatera som förut (bdb eller i början av tiden här på blogg.se); varenda lilla grej som sker och det har ni nog också märkt av, haha! MEN om det händer något stort, tex nya turnédatum (som nu) kommer jag att lägga upp det. 
 
Ännu en gång ber jag om ursäkt för att jag inte har skrivit något tidigare. Dumt av mig. Men jag hoppas ni alla har det bra och fortsätter följa bandet på Instagram, Twitter, Facebook osv. Tack för alla åren tillsammans! Vi har skrattat, fangirlat (hehe), gråtit och jag vet inte vad. Det har varit riktigt kul, och ibland jobbigt (ska erkännas). Om jag skulle räkna alla timmar jag har spenderat med bloggen skulle jag nog bli rädd. Mycket saker privat har jag offrat för att sitta framför en dator men då betydde det också något. Så, hur sjukt det än kanske låter, var det lite värt det. Men någonstans längs vägen har jag tröttnat. Det har säkert många av er också gjort - tiden är typ...förbi? Jag vet inte. Man växer upp I guess. Ni förstår nog vad jag menar. 
 
Har fått frågor längs åren om jag stödjer killarna i allt de gör och säger. Nej, är mitt svar. Det har och gör jag inte. Musiken är en sak, personligheten är en annan. Man måste faktiskt inte göra det. Men jag är ändå tacksam för allt de har gjort för mig, oavsett om jag gillat det de har sagt eller gjort. Jag har fått fantastiska vänner, haft så otroligt kul med människor som jag aldrig hade träffat annars (en del har jag fortfarande inte träffat men ännu bra kontakt med) och den gemenskapen är något jag aldrig kommer att glömma. 
 
Det är ett stort steg för mig att göra det här, att bara släppa det. Ok, inte 100% men typ. Bloggen finns kvar för att rota lite och hitta gamla bilder och sånt. Minnas tillbaka. Anyhow... Det var allt jag ville säga. 
 
Tack för allt stöd igenom åren som gått, verkligen! 

RSS 2.0