(backstage) Los Angeles, California - 13/9 2014 #3

Källa: Shannon Williams.

(backstage) Los Angeles, California - 13/9 2014 #2


Musikvideo: Tokio Hotel - Love Who Loves You Back

Link.

Kings of Suburbia - 30 sek snuttar

Tjuvlyssna på de 30 första sekunderna av låtarna på Kings of Suburbia! 
>> https://soundcloud.com/f-bio-mansos/kings-of-luburbia-previews

(KIIS FM) Los Angeles, California - 15/9 2014 #2


Tokio Hotel's officiella Instagram #18

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
Besök Bill & Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting

Bill och Tom - september 2014

Källa.

[Welt.de]: Tokio Hotel kommer till Magdeburg för konsert

Tokio Hotel kommer till Magdeburg för en konsert i deras hembygd
Magdeburg (dpa/sa) - Bandet Tokio Hotel kommer på besök i hembygden. Den 5 oktober planerar bandet en intim konsert på Radio SAW's radiostation för kanalens lyssnare. Ungefär 22 personer kommer att få lyssna på de fyra musikerna, som alla växte upp i Magdeburg, när de uppträder med sitt nya album "Kings of Suburbia" som släpps den 3 oktober. De har ett till framträdande i Tyskland, på "Wetten dass..?" den 4 oktober. Tvillingarna Tom och Bill Kaulitz bor i Usa. Man kan vinna biljetter på Radio SAW's hemsida
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

[Stuttgarter-Zeitung.de]: "Amerikaner tror vi är konstiga tyska kändisar"

"Amerikaner tror vi är konstiga tyska kändisar"
Los Angeles - Som ett band från Magdeburg, slog Tokio Hotel alla rekord på 2000-talet. Men framgången blev snart för mycket för de två frontfigurerna, Tom och Bill Kaulitz, vilket var anledningen till varför de bestämde sig för att fly till anonymiteten år 2009. I Los Angeles hittade de nu 25-åriga tvillingarna inte bara tur utan också deras inspirationskälla för ett nytt album. Det heter "Kings of Suburbia" och handlar om "känslan, som betyder allt och ingenting". I våran intervju pratar bröderna om hemmet, deras engelska texter och paparazzis i Los Angeles. 
 
Bill och Tom Kaulitz, den här intervjun gör vi kl 01:00 på morgonen (i Kalifornien). Är ni nattmänniskor?
Tom: "Det är till och med tidigt för oss. Vår dygnsrytm är ganska rubbad. Vi stannar alltid uppe till kl 06-07 på morgonen och går upp när solen går ner igen."
 
Det nya albumet "Kings of Suburbia" låter optimistiskt i jämförelse med er tidigare musik, som lät mer tung. Vad hände?
Bill: "Vi hittade ny inspiration i Usa eftersom vi lever ett helt annat liv här än vad vi gjorde i Tyskland. Det har också med att vi kunde dra oss tillbaka här att göra och inte göra något på ett tag. Självklart har vi även förändrats. Musiken på vårat nya album känns dock bra. Det är inte ett konceptalbum där allt var planerat rakt igenom utan vi började helt enkelt med att skriva och producera."
 
Varför bestämde ni inte bara att jobba med en populär producent från Los Angeles?
Bill: "Vi har faktiskt jobbat med några från Los Angeles, "Rock Mafia" till exempel. Men vi jobbade också med vårat gamla team."  
Tom: "Våra första sessioner gav oss ingenting. Det var inte riktningen vi ville gå åt. Det var då vi insåg att allt hade att göra med oss själva. Vi byggde vår egen hemmastudio och spelade in låtar i olika delar av världen. Milstolpen för albumet kom med låten "Stormy Weather", som blev klar för tre år sedan."
 
Till vilken utsträckning kunde ni finansiera era individuella specialiteter i Los Angeles?
Tom: "Det kunde vi faktiskt göra. Men det var mindre på grund av själva staden Los Angeles, men man möter ändå internationella artister och producenter ganska ofta. Vi har lärt oss mycket här men det som verkligen hjälpte oss var tiden. Vi hade fem år på oss att lära oss hur vi skulle mixa och producera en låt."
 
Är ni inte intresserade av att skriva tyska låtar längre?
Tom: "Den här gången blev det inga tyska låtar eftersom vi tyckte det var för svårt att direktöversätta våra låttexter utan att de förlorar sin mening. Vi märkte redan det på vårat förra album. Vi ville inte gå igenom det en gång till. I dag skriver vi antingen låten direkt på engelska eller tyska, och med det här albumet blev det helt enkelt bara på engelska, så vi tänkte: då kör vi så här! Vi ville inte tvinga fram något."
 
Känns Los Angeles som "hemma" för er?
Bill: "Vi gillar att bo här men vi skulle också lika gärna kunna åka till Indien i morgon. Det är mycket jag saknar med Tyskland, det är därför jag åker tillbaka då och då, men jag gillar också att åka tillbaka till Los Angeles. Hemma är för oss en plats där man bor med folk man kommer överens med. Vi tog ju med oss våran familj och våra hundar till Usa."
 
Är albumet speglat av livet i Los Angeles?
Bill: "Det är snarare reflekterat av vårat eget liv. Det funkade bara inte längre för oss i Tyskland. Vi kände att vi inte hade något privatliv kvar längre bredvid våran karriär. Det var rätt beslut för oss att flytta till Los Angeles. Det har inget med själva staden att göra. Det är viktigt för oss att hitta rätt balans mellan vårt jobb och vårat privatliv."
 
Förväntar sig folk i Los Angeles att ni deltar i den sociala samvaron av den "högre klassen"?
Tom: "Ja, det gör dem verkligen. Många kändisar kan inte förstå att vi faktiskt inte vill. Vi kom till Los Angeles för att dra oss tillbaka. Vi ville inte gå ut och festa, ha paparazzis runt om oss hela tiden eller gå på röda mattan. Det är normalt för många här. De ringer till och med fotograferna själva. Jag känner inte för det när det inte är något officiellt bokat framträdande. Det tråkar ut mig - kanske är det för att vi redan har gått igenom liknande situationer. Vi vill bara göra musik. Så snart vi kommer hem om dagarna vill vi genast koppla bort från allt som har med Hollywood att göra. Jag tror de flesta amerikanare tror att vi är konstiga tyska kändisar på grund av det."
 
Bor ni fortfarande tillsammans?
Bill: "Ja. Vi kan inte tänka oss att bo utan varandra. Det skulle vara helt onaturligt för oss eftersom vi inte gillar vara ifrån varandra."
 
Har ni gått igenom samma typ av saker i Usa eller har de nu förändrats när det kommer till vissa saker?
Bill: "Vi har båda två olika privata saker på G. Men om Tom har något problem så blir det direkt mitt problem med. Jag behöver aldrig Tom's råd. Han vet redan vad jag har för typ av problem. Om jag någonsin behövde råd skulle jag nog fråga en vän eller mamma."
 
Tror ni att eran samhörighet tröttar ut folk ni jobbar med?
Tom: "Jag vet att folk ibland skulle vilja prata med bara en av oss på telefon istället för oss båda två samtidigt. Men det är ju så att jag är den älskade tvillingen och Bill den hatade."
Bill: *skrattar* "Jag tycker till och med själv att vi är uttröttande ibland. Eftersom vi tycker samma saker för det mesta så måste folk alltid "besegra" en enhet ifall de vill knuffa omkull oss."
 
Hur ofta träffas ni som band?
Tom: "Ett tag endast på Skype. När allt startade igen så flög de andra in hit ibland. Men vi har också vart i Tyskland emellan, även om det inte var så värst ofta."
Bill: "Det låter lite fånigt kanske, men vi är faktiskt väldigt bra vänner. När vi ser varandra igen efter en lång paus är det som att inget har förändrats. Energin oss emellan är tillbaka. När folk tittar förbi, speciellt vårat skivbolag, är det inte alltid så lätt för dem att komma oss inpå. Jag tycker faktiskt synd om dem."
 
I videon "Bill's special pill" på eran hemsida, överraskar Bill tittarna med hans drogrelaterade kommentar "Men med lite heroin och lite kokain funkar allt!". Var det ett skämt eller har folk något att vara oroliga över?
Bill: "Neeej! Just i det fallet var det bara ett skämt. En person som missbrukar heroin eller kokain på riktigt skulle nog aldrig erkänna det. Jag ska inte ljuga, vi har väldigt roligt här, och jag älskar nattlivet och allt som har med det att göra. Men man måste ändå säga att nattlivet i Europa är betydligt grymmare än det här i Los Angeles. Los Angeles är en tråkig stad, men jag gillar fortfarande att gå ut och festa och dricka. Jag gillar känslan av att vara levande. I Europa var det inte så lika enkelt att känna så. Men nej, jag missbrukar inte heroin!"
[...] 
Engelsk översättning: Icey @ LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

[Universal-Music.de]: Upplev Tokio Hotel live...

Upplev Tokio Hotel på presskonferens om det nya albumet
Mer eklusivt än så här blir det inte: var där live och upplev presskonferensen av Tokio Hotel's nya album "Kings of Suburbia" som inbjudna gäster. Tillsammans med musikjournalister ser du på film om Tokio Hotel. Bli den första att få höra de nya Tokio Hotel låtarna och sedan bevittna Bill och Tom Kaulitz, Georg Listing och Gustav Schäfer nära i en intervju med media. Universal Backstage tar dig in!

 

Presentationen av Tokio Hotel's nya album och presskonferensen kommer att äga rum i Berlin, Tyskland den 2 oktober. Du vinner totalt 3x2 gästbiljetter. Endast boende i Tyskland, Schweiz och Österrike kan delta i detta. Man kan ansöka om biljetter fram tills den 30/9 HÄR


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Nytt THTV avsnitt ute!!!

Se avsnittet här: http://kaulitzandthegs.blogg.se/2014/august/th-tv-sasong-3.html

Tokio Hotel @ Twitter - 24/9 2014


"Vi kom säkert fram till Europa. #flygplansbild #polaroid #Pumba #långresa #KingsofSuburbia"
 
Bilden i inlägget:

(KIIS FM intervju) Los Angeles, California - 15/9 2014


Musikvideo: Tokio Hotel - Girl Got A Gun

Link.

Der Spiegel #39/2014 - (Tyskland)

Kyss mig
De var tonårsidoler från en by nära Magdeburg. Som megastjärnor flydde de till Los Angeles. Och i dag?
 
Bill kysser. En enkel mening, men själva grejen är komplicerad. "Jag har aldrig kysst någon framför kameran förut", säger Bill. "Jag är jätteblyg." 
 
Första scenen på musikvideon av Tokio Hotel's nya singel: Bill Kaulitz sitter i mitten av en soffa med en brunett till höger och en blondin till vänster. Bakom honom sitter en rödhårig och runt om unga, vackra och halvnakna människor, tätt intill varandra och kysser varandra. 
 
Andra scenen: Bill går längs gränden, pressar in sig mellan två kvinnor som kysser varandra, närmar sig en av den: runt om står unga, vackra och halvnakna människor, som alla är intima och kysser varandra. Tredje scenen: samma sak. 
I den fjärde scenen sitter Bill på regissörstolen och förklarar hur pinsam starten var och berättar om denna chock: han fick en kyss med mycket tunga på en gång och blev lite tung-våldtagen. Nu är han dock van vid det: "Nu är det bara att köra på!" 
 
Bill bär byxor med hängslen, han har bar överkropp. Han står framför ett gammalt hotellrum utan vatten, stenarna faller sönder, färgen flagnar. År 1932 hölls OS här. Nu, inför den fjärde scenen, har de vackra och halvnakna kvinnorna samlats längst ned i poolen, tätt intill varandra, Bill tittar på dem och säger: "lite mer hud vore bra. Ni kommer att få se bröst!"  
 
"Love Who Loves You Back" heter låten, som denna video tillhör, och det är även videon där de visar att de fortfarande är med. Nästa vecka släpps deras nya album "Kings of Suburbia". De är nu i 20 års åldern och i stort sett veteraner. Pressmeddelandet som bandets skivbolgat har gjort målar ut Tokio Hotel som modiga hjältar som vet att man helt enkelt inte bara kan "försvinna" från denna industri i fem månader, och definitivt inte i fem år. För Tokio Hotel gäller dock andra regler. De har redan tagit över världen en gång. Nu ska de försöka igen med musik som är 100% Tokio Hotel, som för det mesta är producerat av dem själva. 
 
Vad som är klart än så länge: Tokio Hotel låtar inte som Tokio Hotel. Tokio Hotel har alltid varit tyska poprockare, men nu är det för det mesta bara pop, bara på engelska, en ballad där Tom spelar piano och Bill sjunger med en ovanligt hög stämma. Bortsett ifrån det är det mer elektroniskt, perfekt stylat, internationell klubbkultur. 
 
Låten "Love Who Loves You Back", pratar Bill om under pausen. "Ta inte kärlek för seriöst. Ibland måste man ta det man behöver, så det handlar inte bara om äkta kärlek. Ingen gillar att vara ensam. Men ta bara någon som älskar dig tillbaka. Trots allt så tror jag på äkta kärlek!" 
 
Tokio Hotel är Tysklands stora stjärnor. De sålde 7 miljoner album världen över, de har fått platina i 68 länder och uppträdde framför 500,000 människor i Paris vid Eiffeltornet år 2007. Det är inte så att de är hatade i Tyskland, men det verkar som att de är lika hatade som de är älskade. För fyra år sedan flyttade Bill och hans tvillingbror Tom till Los Angeles. "Smet i väg", säger Bill. "Vi smet helt enkelt". De bodde i en villa i Hamburg då, i ett "vackert fängelse". Övervakning dygnet runt, staket man inte kunde se igenom, folk som stod utanför dörren. När de åkte ut satt de för det mesta bakom en spärr. "Som djuren gör på zoo", omringat av människor som tittade och tog bilder. De åkte tillbaka hem inför sin 21 årsdag: deras underkläder och fotografier var utspridda och genomsökta. "Jag kände mig kränkt", säger Bill. "Huset blev så okänt för mig, jag släckte till och med cigaretter på golvet", säger Tom. Efter inbrottet kunde de inte sova hemma alls i sitt hem. De bodde på Grand Hotel i Heiligendamm i fyra veckor, och flög till Los Angeles med privatplan. 
 
De ville ha en paus, bort från media. Tidningarna skrev om Bill: "Hans kindben är insjunkna, guldsmycken hänger runt hans hals. Hans tatuerade spindelarmar sticker ut från hans jacka, han har kepsen tryckt ned mot hans piercade ansikte." Och: "Tom ler knappt i sina stora kläder - och han har uppenbarligen mer muskler." Det har alltid handlat om utseende. Det finns ingen artikel där det inte står något om det. "utomjordingar", "outsider", "androgyn", "manga" och som alltid: "Har Bill kommit ut som homosexuell än?", "anorektisk?" För ofta är det just så, att utseende gör en stjärna till en superstjärna. Lady Gaga och Madonna ser häftiga ut på sina barndomsbilder, har på sig hårband och är söta och oskyldiga. Sedan blev de konstmänniskor. Så var det inte för Tokio Hotel. De har alltid sett ut som stjärnor, även när de bodde i Loitche (700 invånare) nära Magdeburg.  
 
Redan som 9-åring färgade Bill sitt hår och sminkade sig, medan Tom hade dreads. Deras klasskompisar skakade på huvudet, lärarna skällde ut dem: "Sådär kan man inte gå klädd till skolan". Bill sade i en dokumentär för några år sedan att "det hade varit ännu svårare ifall ingen hade pratat med oss."
 
I grundskolan skrev bröderna sina första låtar, uppträdde på byfestivaler, kallade sig själva "Black Question Mark". Sedan kom Gustav, trummisen, och Georg, basisten, med i bilden. De kallade sig då "Devilish". En lokaltidning berömde deras djävulskt bra gitarrljud. Bill deltog i talangjakten "Star Search", men gick inte så långt. En producent besökte dem under ett framträdande i Gröninger Bad. Två år senare fick dem ett skivkontrakt på Universal, tidningen Bravo gör dem stora, New York Times skriver artiklar om dem. Deras första singel heter "Durch den Monsun". De får en enorm succé i Europa, sedan Nordamerika. Först blev de jämförda med Nena, sedan Beatles. De vann pris efter pris. [...]
 
Vid 18 års åldern vet Bill inte längre hur det går till när man är i affären, som ni kan se i ett Tokio Hotel TV avsnitt. Han gick in i en mataffär med sitt team under en resa i Usa där de filmar när de går runt bland hyllorna. De letar efter toalettpapper, köpte godis och förstår inte hur man självskannar varorna vid kassan. "Det är revolutionerande! Ingen kassörska som tar emot en? Vad coolt!"
 
De blev stjärnor när de var tonåringar, men de var inte de typiska tonårsstjärnorna. De var som små dockor, och inte som Britney Spears som rakade av sitt hår: "Jag är självständing!" De hade sitt eget ljud. Deras image, deras texter: alltid lika rebelliska - vi slår oss fria. Klar bild (outsiders), klar fanskara (bara barn gillar pop), klart budskap (var dig själv, lev varje sekund, lev din dröm) - miljonsuccé.
 
Och nu, hur har de utvecklats så långt bort från Tyskland? Har de vuxit upp? Två dagar efter de filmade musikvideon gav de alla fyra en intervju för första gången på väldigt länge. Plats: SoHo House, en exklusive klubb på Sunset Boulevard i West Hollywood. Bill och Tom är medlemmar av alla SoHo House's världen över. Årskostnad: $1,400 (ungefär 10,700 kr). De som är över 27 år betalar $2,800 (ungefär 21,400 kr). "Jag gillar klubbar med medlemsskap. Man blir inte störd där", säger Tom. "Jag gillar att man inte får ta kort där inne: man kör ner i en parkering under jord, sen går man upp till själva klubben. Man behöver inte gå ut på gatan bland folk. Man blir väl underhållen här", säger Bill.
 
Att det nu börjar igen med Tokio Hotel är härligt, säger Gustav. "Det kändes som igår som vi sist var igång", säger Georg. De dricker iste. Deras utseenden går fortfarande inte att missa. Georg (svarta byxor, vit tröja), Gustav (jeansshorts), Tom (stora byxor, vit tröja) och Bill (helt i beige: platåskor, byxor med hängslen, genomskinlig tröja).
 
Tom och Bill pratar mest. Någonstans emellan där gör Tom sitt tal, ganska omoget, de andra skrattar: "Om jag skulle göra något annat som är kreativt; porrskådis, där du kan måla, dock med en annan typ av "borste".
 
När de flydde till Los Angeles kunde de inte höra namnet Tokio Hotel längre. "Vi slutade ha kul, vi var så uttömda. Vi hade inget att säga längre. Jag visste att albumet skulle bli skit ifall vi inte gjorde något drastiskt." Skulle bandets dagar vara slut? "Jag tror att det hade gått väldigt dåligt. Jag vill inte ha ett album som bara är "okej". Så det var bättre att ta en paus och göra något grymt istället. De flesta säger att karriären är över då. Men vi brydde oss inte."
 
De ville bara leva: dekorera huset, köpte blommor, fyllde kylen, åkte till stranden, rasta hundarna, köpte kaffe på Starbucks, gick på bio. I Tyskland fungerade bion på samma sätt: "Jag ringde mina assistenter, de ringde vakterna och ordnade allt. När vi ville se en film var vi tvungna att hyra hela bion. Minsta lilla blev till värsta grejen."
 
När de fyllde 20 år hyrde dem Heide Park i Soltau och körde bil från berg-och-dalbana till berg-och-dalbana. Nu i september, på deras 25 årsdag, åkte de i väg i 36 timmar med sina vänner till Palm Springs. Bill hittade de 5 stjärniga hotellet med spa online och bokade det i sitt eget namn. Det "nya livet" var också väldigt konstigt för dem. När vi behövde ett nytt personnummer var det långa köer hos myndigheten. "Väntar jag här med alla andra? Kan jag låta min assistent göra det?" Först och främst behövde de skaffa kontakter, säger Tom. Nu har de bekanta som de går ut med på kvällarna och tar en drink med. De hade inte det förut.
 
Det är lite jobbigt bland folk dock, säger Tom. Han och Bill kunde helt enkelt inte småprata. De har aldrig lärt sig det, för de blev alltid beskyddade. När nytt folk kom i närheten, stod de bara där, utan att veta vad de skulle säga. "Och vad sysslar du med?" - "Musik." Och resten fick de väl gissa, säger Bill. "Alla tycker att vi är jättekonstiga." I det "nya livet" hittade de äntligen till musiken. Det är inte längre musiken till ett tyskt band som flyttade till Los Angeles. Det är musik till musiker som bor i Los Angeles. "Inspirationen var nattlivet", säger Bill. "Livet överlag. Frihet, vad som är viktigt och har en mening och vad som inte har en mening. Känslan: vi gör vad vi vill."
 
De festar mycket, kanske för mycket, för de kan göra det nu för första gången. "Ingen känner igen mig", säger Bill. "Jag kan gå på klubbar och släppa loss totalt, bli dyngrak utan att vara rädd att någon tar bilder." Deras studiosessioner var hälften fester. Ett hus i Hollywood Hills; det var där de festade och gjorde musik. Ofta helt utmattade, ibland fulla, till solen gick upp."
 
Så fri som de varit i Los Angeles har de aldrig varit förr, säger Bill: "Det här är max. Det är omöjligt att bli mer fri. Kanske när jag åker till Indien." Tom: "Ja, vi vill fortfarande göra det." Bill: "Med bara en resväska." Tom:" Jag skulle vilja sälja allt jag äger innan." Bill: "Det skulle verkligen vara ett äventyr." Tom: "Det skulle vara helt annorlunda mot vad jag har upplevt förut. Jag skulle inte heller vilja ha så mycket pengar med mig. Om jag känner mig själv rätt så ifall jag skulle boka ett hotell så skulle jag missa hela upplevelsen."
 
Men det finns ingen riktig plan att göra så än. I början av oktober åker de tillbaka till Tyskland för ett framträdande på "Wetten dass..?". Frågan är om de fortfarande vill medverka där... 

Engelsk översättning: TH-TV via Tumblr. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

(Der Spiegel-intervju) West Hollywood, California - 15/9 2014

Fotograf: Brad Elterman

Tokio Hotel's officiella Instagram #17

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
Besök Bill & Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting

JoJo Wright intervjuar Tokio Hotel - 15/9 2014

 
Link.

Tokio Hotel @ Facebook - 17/9 2014


"Den andra låten från "Kings of Suburbia" kommer att släppas på iTunes denna vecka. Förbeställ album nu för att få direkt tillgång till "Girl Got a Gun" på fredag utan extra kostnad: (länk)"

Universal Music Sverige @ Facebook - 10/9 2014


Källa: Universal Music Sverige på Facebook.

Tokio Hotel @ Facebook - 16/9 2014 #2


"Ni frågade om "Run, Run, Run" och här är våra svar: 
 
Bill, vad inspirerade din stil för denna video?
Bill: "Låten själv. Äktheten och enkelheten. Jag har alltid velat jobba med min nära vän, Gianluca Fellini, som är en väldigt talangfull artist och jag visste att vi skulle förstå varandra i den här videon. Det var den perfekta samarbetet och vi skapade något fantastiskt tillsammans. Skorna var dock min idé. ;)" 
 
Är detta den första singeln från det nya albumet?
Georg: "Den första singeln blir den tredje musikvideon. Jag gillar verkligen låten och ser fram emot att få dela den med er alla." 
 
Vart är Georg och Gustav i "Run, Run, Run"-videon?
Bill: "Georg och Gustav ska medverka i videon för den första singeln. Självklart deltog de inte i Run-inspelningen för att det bara är ett piano som instrument. De älskade videon dock... Vi är allihopa nöjda med den." 
Tom: "När det gäller oss som band handlar det inte om ego, vem som syns mest på TV eller något sånt. Vi vill alltid göra vad som är bäst för bandet och vad vi tycker om. Det är inte så att vi bråkar om vem som är och inte är med i videon. Aldrig. Det samma gäller skivomslaget....det handlar om konsten i sig, och vad som känns rätt." 

(30STM konsert) Hollywood (Bowl), California - 15/9 2014

Källa.

Tokio Hotel @ Facebook - 16/9 2014 #1


"En dag med promo. #cigarettpaus #LosAngeles #sommar #PR #intervjuer #Tom #Gustav #jag"

All Stars #20/2014 - (Ryssland)


(backstage) Los Angeles, California - 13/9 2014 #1

Källa. | Kvinnan på bilden är en av flera modeller som är med i den nya musikvideon (läs mer).

(med fans) Studio City, California - 19/7 2014 #2

Bild: Sunny via Instagram.

(med ett fan) Los Angeles, California - 13/9 2014

Bild: Aigul S. via Instagram.

ZDF @ Twitter - 13/9 2014


"Stämmer det att Tokio Hotel ska medverka på "Wetten dass" den 4 oktober? :)" - "Korrekt." 
---
I och med detta har jag uppdaterat årets schema inlägg! Det inlägget kommer att uppdateras vartefter. Så håll utkik där för eventuella spelningar m.m. 

Schema för Tokio Hotel 2014 - konserter, galor m.m.

Allting är nedskrivet av Elina - kaulitzandthegs.blogg.se - så tar ni listan, länka hit! :) 
Promoturné - Kings of Suburbia - Del 1 
Bandet gjorde en hel del intervjuer om KOS i Los Angeles innan detta ska tilläggas. 
[x] 2/10 2014 - Presskonferens och presentation + skivsignering/intervjuer av KOS. Berlin, Tyskland. 
[x] 4/10 2014 - "Wetten, dass..?" kl 20:15 på ZDF + intervjuer. Erfurt, Tyskland. 
[x] 5/10 2014 - Spelning på Radio SAW + skivsignering. Magdeburg, Tyskland. 
[x] 6/10 2014 - "Circus HalliGalli" kl 22:10 på PRO7. Berlin, Tyskland. 
[x] 8/10 2014 - NRJ Radio's program "Chez Cauet" (akustisk spelning) kl 16:00. Paris, Frankrike. 
[x] 8/10 2014 - Presskonferens + showcase av KOS. Paris, Frankrike. 
[x] 8/10 2014 - NRJ Radio Twitcam-intervju kl 17:35. Paris, Frankrike. 
[x] 9/10 2014 - Skivsignering av KOS kl 17.00-19.00 på Fnac + intervjuer. Paris, Frankrike. 
[x] 9/10 2014 - Uppträdande på "C'á vous" kl 20:00 på France5. Paris, Frankrike. 
[x] 28/10 2014 - KROQ radio (intervju + akustisk spelning) + "Loveline" radioshow. Culver City, Kalifornien. 
[x] 29/10 2014 - Live TV intervju med CBS Los Angeles kl 20:00 + "AfterBuzz TV" + "Buzznet" + "Stereotude". Los Angeles, Kalifornien. 
 
Promoturné - Kings of Suburbia - Del 2
[x] 11/11 2014 - Promo av KOS (97.7 Mexico City Radio, Alfa91.3 FM, Oye 89.7, ExaFM 104.9). Mexico City, Mexiko. 
[x] 11/11 2014 - Skivsignering av KOS kl 23:00 svensk tid + M&G. Mexico City, Mexiko.
[x] 12/11 2014 - Promo av KOS + M&G + presskonferens. Mexico City, Mexiko.
[x] 12/11 2014 - Medverkan på galan "Telehit Awards". Mexico City. Mexiko. 
[x] 13/11 2014 - Medverkan på galan "Premios 40 Principales América". Buenos Aires, Argentina. 
[x] 14/11 2014 - Promo av KOS (Sintessis 13, Radio One 1037) + M&G. Buenos Aires, Argentina. 
 
Promoturné - Kings of Suburbia - Del 3
[x] 20/11 2014 - Intervju på "Playboy Radio Show". Los Angeles, Kalifornien. 
[x] 22/11 2014 - Intervju med BreatheHeavy. Las Vegas, Nevada. 
[x] 24/11 2014 - Livechatt på PopCrush's Twitter kl 20:00. Los Angeles, Kalifornien. 
[x] 4/12 2014 - Intervju med SG Radio kl 04.00 svensk tid. Los Angeles, Kalifornien. 
[x] 15/12 2014 - Radiointervju med 1LIVE (inspelning i Los Angeles 25/11). 
[x] 31/12 2014 - Uppträdande på Brandenburger Tor kl 21:45 på ZDF. Berlin, Tyskland. 

Shannon Williams/Kiera Smith @ Twitter - 12/9 2014


"Det ska bli kul att spela in Tokio Hotel's nya musikvideo i morgon!!! Jag minns när jag såg dem på deras första spelning i Usa för 6 år sedan!" 

"Hade jättekul vid inspelningen av Tokio Hotel's nya musikvideo i dag!!! Det blir en et en!!! [...]"
 
Shannon och Kiera är modeller. 
---
Uppdatering: Bild av Vinnie Hobbs (redigerar musikvideor) på Bill och Shannon/Kiera. Musikvideon spelades in i källaren på Park Plaza Hotel. 

"Kings of Suburbia" på CDON.se

Se mer information på CDON.se!
Super Delux Limited Edition (719 kr), Standard Version (149 kr) & Delux version, CD + DVD (189 kr).

Musikvideo: Tokio Hotel - Run Run Run

 
Video.

[BILD.de]: Tokio Hotel's mega-comeback på "Wetten, dass..?"

Tokio Hotel's mega-comeback på "Wetten, dass..?" 
Från Los Angeles till Erfurt: Tokio Hotel är tillbaka igen! 
 
En sak är säker: inget avslut för "Wetten dass..?" utan en riktig show! Den 4 oktober, under den tredje och sista säsongen av det legendariska ZDF-programmet, stiger temperaturen i Erfurt. Programledaren Markus Lanz (45) kan se fram emot spektakulära gäster! 
 
Enligt information till BILD's produktionscirkel: bandet Tokio Hotel från Magdeburg, med tvillingarna Bill och Tom Kaulitz (25) i spetsen, firar sin comeback med "Wetten, dass..?"! 
 
Den fem år långa kreativa pausen är över! Den 3 oktober släpper dem sitt nya album "Kings of Suburbia", dagen innan deras första framträdande. Ytterligare gäst: megastjärnan Bryan Adams (54, "Please forgive me")! Vågar ni satsa på att det kommer att bli en fantastisk show? 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder deta - Källa

Tokio Hotel @ Facebook - 12/9 2014


"'Run, Run, Run' är tillgänglig för nedladdning på iTunes nu: (länk)."

Tokio Hotel @ Facebook - 11/9 2014


"Flyger till Los Angeles, spelar in en video + de allra första intervjuerna! Georg & Gustav"

Tokio Hotel's officiella Instagram #16

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
Besök Bill & Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting

Tokio Hotel @ Facebook - 10/9 2014


"Från och med denna vecka kommer en ny låt från "Kings of Suburbia" att släppas varje fredag på iTunes. Om du förbeställer albumet där, kommer du även att få direkt tillgång till låten de dagarna...utan extra kostnad." 
 
Bilden i inlägget:

Tokio Hotel @ Facebook - 9/9 2014


"Enkelhet. Vi kommer att ha premiär på hela versionen av den här första videon från "Kings of Suburbia" den 12/9 kl 17:00 svensk/centraleuropeisk tid."
 
>> VIDEO!

[Expressen.se]: Kleerup samarbetar med Bill Kaulitz

[...] "Låtarna är mindre privata"
Nu är albumet uppdelat på tre. I oktober kommer första delen, ett minialbum med gästsångerskor som Maja Ivarsson, Jenny Wilson, Susanne Sundför och Nikki & the Dove. Nästa år kommer ytterligare ett minialbum och en fullängdare. På dem medverkar bland andra Veronica Maggio, Faye och Bill Kaulitz från Tokio Hotel. Redan i dag släpps 80-talsstänkaren "Let me in". 
 
- "De här låtarna är mindre privata än det jag skrivit tidigare. Men de handlar om man och kvinna och hur det kan gå, byggt på mina egna och på vokalisternas erfarenheter. Soundmässigt är det som en blandning av mitt band "Me and My Army" och min första skiva", säger Andreas Kleerup bakom sina solglasögon. 
Källa: http://www.expressen.se/noje/kleerup-skillnad-pa-sorg-och-pa-angest/

[Aftonbladet.se]: Kleerup samarbetar med Bill Kaulitz

Kleerup släpper minialbumet "As if we never won" den 13 oktober och den första singeln "Let me in" släpptes under fredagen. 
 
Nästa år kommer ytterligare ett minialbum och en fullängdare där bland andra Veronica Maggio, Faye och Bill Kaulitz från Tokio Hotel medverkar, skriver Expressen. "As if we never won" består av sex låtar och gästas av bland andra Maja Ivarsson och Jenny Wilson. Kleerup har skrivit, komponerat, producerat och spelar själv alla instrument förutom stråkarna. 
 
Det är sex år sedan som han släppte det prisbelönta självtitulerade albumet "Kleerup" där "With every heartbeat" med Robyn blev listetta i bland annat Storbritannien. 
Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article19486237.ab

(Gustav med ett fan) ? - 6/9 2014

Källa.

Gustav 2014

"Grattis på födelsedagen, Gustav!!! - Bill, Tom & Georg" via Facebook.

Happy 26th Birthday, Gustav!

Grattis på 26 årsdagen, Gustav!
(siggy made by Vanessa)

Tokio Hotel's officiella Instagram #15

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
Besök Bill & Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting

Album fotografering - 2014 (by Lado Alexi)

Bigger.
Bigger.

Information om "Kings of Suburbia"

Besök Tokio Hotel's officiella hemsida för information om förbeställningar av album och DVD. 
 
Standard version (endast CD)
 
Delux version (CD + DVD)
 
Limited Super Delux (CD + DVD, bildbok och ett kassettband)

(rastar hundarna) Los Angeles, California - 3/9 2014 #1


Tokio Hotel's nya album: Kings of Suburbia (!!!!!)

Tokio Hotel's nya album heter: Kings of Suburbia och släpps den 3 oktober 2014. 
Bilden ni ser ovan är skivomslaget. Källa: Bill Kaulitz' Instagram

Tokio Hotel's officiella Instagram #14

image host image host image host image host image host image host
Besök Bill & Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting

Tom och Bill 2014

Bigger:
image host 
"Grattis på födelsedagen Tom och Bill!!!!! Gustav & Georg" via Facebook.

Happy 25th Birthday, Tom & Bill!

Grattis på 25 årsdagen, Tom och Bill! 
(siggy made by Vanessa)

RSS 2.0