Comet Awards 2009 - TH vann!!! ~1

Tokio Hotel var nominerad i "Beste Onlinestar" och tog hem priset!
Vi har gjort det ännu en gång, yay! Tyvärr närvarade killarna inte på galan.Picture Spam - HQs

Bilder av: Jens Koch.
Vart: Hamburg, Tyskland.
När: 30/8 2007 - här är resten.


KISS FM. Phoenix, Arizona - 17/10 2008

Mer bilder här - More photos here

Jimmy Kimmel Show. Los Angeles, California - 9/9 2008Alla bilder här - All pictures here

Dagens bild - GustavKlicka för större - Click for bigger.

(backstage) Gelsenkirchen, Tyskland - 6/7 2006
TokioTube


http://www.tokiotube.sosugary.com/

Hjärnan bakom denna sida är delicate på THUS som i sin tur
har bjudit in Nicoleta (Queen of TH-videos) för att få hjälp
att ladda upp videor, tex: musikvideor och THTV-avsnitt. En del
musikvideor och THTV-avsnitt kan vi i Europa inte se längre
på vanliga YouTube. Mycket bra idé tycker jag iallafall!

DTM. Nürnberg, Tyskland - 22/7 2006

DTM = Deutsche Tourenwagen Meisterschaft ("tyska standardvagnsmästerskapet")


TRL Awards 2009 - Tokio Hotel vann!! ~1


Tokio Hotel var nominerade i två kategorier, "Best Band" och "Best TRL Artist Of The Year".
Tokio Hotel vann "Best TRL Artist Of The Year". Grattis killar! Vi har gjort det igen!+
Mer screens här - More screens here

Prag, Tjeckien - 11/4 2006 ~2

Prag, Tjeckien - 11/4 2006 ~1


Bill, ett eget klädmärke - "Billy Future"?

Enligt den officiella sidan OHIM (Office for Harmonization in the Internal Market - Trade Marks and Designs) står det att Bill Kaulitz har registrerat varumärket "Billy Future", märket kommer producera saker som: Kläder, accessoarer, smycken, skor, instrument osv.

Tyvärr kan jag inte lägga ut källan (länken) eftersom tvillingarnas mamma och Gordon's adress i Loitsche står med.
Visserligen har väl 99% av fandomen adressen redan, men iallafall. Vore kul ifall det sämde, men namnet låter ju lite.. 8D

Uppdatering: Det finns två hemsidor man kan klicka på (denna och denna)
och när man gör det så kommer man till denna, och Pat Benzer är en av Tokio Hotel's
producenter så det kanske är något på G iallafall... Hmm! Im curious O_O

Bill fotograferas för tyska tidningen MAX - 2006Bill bär: Viktor & Rolf, Dior Homme, John Galliano, Herr von Eden, Petra Teufel, Frankie Morello, Linda Farrow, Jean-Paul Gaultier, Patrik Muff, D&G och Yves Saint Laurent. Ni känner säkert igen kostymen på den andra bilden, Bill bar den på sin 18e födelsedag. :)

Tokio Hotel har skrivit på för WMA!

För ett tag sedan släppte Tokio Hotel sitt samarbete med bokningsagenturen Four Artists och nu har det kommit ut uppgifter om att de har skrivit på ett kontrakt med bokningsagenturen WMA (William Morris Agency). Den här agenturen skötte Tokio Hotel's bokningar under 2008 i Nord -och Sydamerika!

"Efter ett framgångsrikt samarbete i Nord -och Sydamerika, kommer Tokio Hotel nu att bli representerade i Europa och Australien av världens största agentur", säger David Jost.

Här är nyhetsbrevet som kom från Universal, i ett nyhetsbrev.
Och här är den engelska versionen av det, översatt av Carina på THA.

Det ryktades om tidigare att man kunde boka Tokio Hotel för privata spelningar på fester osv, detta är inte samma agentur. Den sidan där det kom upp på, där man kunde boka bandet var American Entertainment Productions och det är då som sagt, inte samma. William Morris Agency är en respekterad och internationell agentur med artister, Hollywood skådespelare, producenter osv. Här är några namn att nämna: Foo Fighters, Lady GaGa, 50 cent, Rihanna, Catherine Zeta Jones och Alicia Keys. På AEP kunde vem som helst gå in på hemsidan och boka band/aritster, men det här är någorlunda svårare! Om man kan boka Tokio Hotel för någon privat spelning, återstår att se - kanske kan man, om man är villig att betala ett par miljoner 8D Vi får väl vänta på mer information om det här, känns lite.. Ja, heh!

Updatering! Enligt Stern på THA så är de sista meningarnas betydelse så här (översättningen av Carina var alltså inte så bra förklarad som man trodde och Stern vill inte klaga på översättninge utan bara rätta till det.) Jag citerar: "Jag förstår att när de säger privata konserter så menar de turnédatum till Tokio Hotel, konserter där bara Tokio Hotel uppträder. Och samarbetande konserter - festivaler och sådana saker. Det står inte heller att albumet kommer släppas senare i år utan bara att de kommer släppa ett album i år."

Då förstår jag precis, hoppas ni också gör det!

Tack till AnnaLeeKaulitz, Carina och Coolbreezgirl @ THA!

Tel Aviv, Israel - 6/10 2007

Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting


Hamburg, Tyskland - 30/8 2007

Bilder: Jens Koch | Resten av dessa finns här.

HQs:


Marseille, Frankrike - 14/3 2008

Fotografering i turnébussen - HQs:
Free Image HostingFree Image Hosting
Free Image Hosting


Beyoncés efterfest. Berlin, Tyskland - 8/5 2009

Super HQs:
Free Image Hosting
Free Image HostingFree Image Hosting


MDF1: Devilish/Tokio Hotel - 29/8 2003


År 2002 besökte ett kamerateam ett ungt band i Loitsche, då kallade de sig fortfarande Devilish och övade nere i källaren i Bill och Tom Kaulitz's hus. Nu vet alla vilka vi pratar om eftersom detta band blev Tokio Hotel. 

Det är Tom, hans namn är Georg, och här har vi Gustav och hans namn är Bill. Tillsammans är de Devilish från Magdeburg. Devilish rockmusik, handskrivet och hemmagjort. Det finns många såna här band, men dessa killar har två speciella saker: Det första, de gör musik då de är väldigt unga och det andra, deras frontman Bill är en liten stjärna. Han deltog i TVprogrammet Star Search, han tävlade mot tusentals andra människor och kom ända till kvartsfinal. Ingen förväntade sig att han skulle komma så långt.

Bill:
 "Det var väldigt häftigt, trots att jag blev tvungen att lämna tävlingen så kommer minnena kvarstå. Det var väldigt trevligt att jobba med alla människor och musiklärare. Det var härligt.

Efter Bill's framträdande i programmet har några saker förändrats. Nu blir han igenkänd och folk frågar efter autografer. Det är en positiv sak för bandet, Bill's populäritet gör bandet mer känt. Devilish hemsida har blivit besökt 10 gånger mer än förr, stora skivbolag har visat intresse men de vill inte avslöja något mer. Vad de vill åstadkomma är uppenbart!

Gustav:
Ett skivkontrakt. Att komma dit där vi blir igenkända och kanske att någon kommer bli intresserade av oss. Jag tror att det är vad vi alla önskar. Det är vår målsättning!

Efter Star Search går han tillbaka till koncentrationen på bandet, de har 8 av egna låtar och sitt egna album. Rockigt och mottagliga låtar som passar i kategorin "independent rock". "Leb die Sekunde" är en av deras favoritlåtar. Ibland har de olika åsikter och speciellt tvillingarna Tom och Bill, har många oenigheter.

Tom: Ibland handlar det om Star Search, när vi har olika åsikter. Men det är okej, det är ingenting allvarligt. Man kan säga att det är lätt att glömma det.


Den 20:e September har de deras nästa stora framträdande, som kommer äga rum på finalen av Music Kids i Magdeburg. Den som vinner där kommer ett steg närmare berömmelse och kanske då kommer Bill och co. spela på scen där den rika förebilden Robbie Williams brukade stå.


Svensk snabb översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta!

De Bravo #20/2009

Nu pratar tjejgänget!

Stora solglasögon döljer ögonen på Perrine (21), Angelina (25), Noemie (20) och Aurore (21). Bravo träffar de fyra fransyskorna a.k.a "Les afghaner On Tour". De rättar oss: "Vi har aldrig kallat oss så", säger Noemi. "Andra fans har kallat oss för det, vi har bara tagit över namnet".


Tjejgänget blev känt i hela Tyskland genom en incident i Hamburg. Vid en bensinstation slog Tokio Hotel-gitarristen Tom Kaulitz (19) Perrine i ansiktet. För att skydda sig, har han senare sagt. Flickorna från Frankrike har förföljt bandet, deras familjer och vänner sedan ett halvår tillbaka och även attackerat dem. Vad är sanningen bakom anklagelserna? "Vi är inga stalkers", hävdar Noemi, och tillägger: "Tom ljuger för att rädda sitt eget skinn och sin karriär". Men är anklagelserna mot tjejgänget verkligen bara en ursäkt för att försvara Toms beteende? Har de inte avvakat killarna för att sedan slå till? "Vi har suttit ett par gånger i vår bil framför tvillingarnas hus. Men vi var bara vanliga fans och ville se våra idoler. Det var ett slags äventyr för oss men vi har aldrig trakasserat dem. Vi har inte heller attackerat Bill och Tom's mamma, som hon själv påstår". Mot detta talar rapporterna från bandet och en anmälan mot de franska flickorna. De ska ha slagit en mobiltelefon ur handen på Bill och Tom's mamma. Tjejerna ger inte heller något större intryck av tillit.

Det finns bilder på Internet där de är maskerade. På deras myspace, vars konto är spärrat just nu, hotar de att göra andra människors liv till ett helvete. Deras humör beskiver de som "djävulskt". Normala fans eller stalkers - vad är sanningen? "Det är inte vi på bilderna", säger Aurore. "Vi har aldrig använt masker och det med handdukarna var bara kul". För några veckor sedan började Tokio Hotel filma sina fans. "Vi tyckte det var komiskt, men ville inte bli igenkända på filmerna".


Hotbrevet då, som tjejerna ska ha skickat till bandet? "Det var ett stort missförstånd!" Men i brevet hotar de med en mardröm. Deras förklaring: "Vi hade sett i olika TH-forum på internet där ett stort antal fans planerade att anfalla killarnas hus i Hamburg. En mardröm! Vi ville bara att Bill och Tom skulle vara försiktiga!" Ett dåligt försök till bortförklaring - trots allt hotade tjejerna dem relativt öppet i brevet med orden "Vi är missnöjda, vi är otåliga, förstår ni oss?" "Afghaner On Tour" kommer också i övrigt med bortförklaringar. Nej, till Hamburg har de inte bara flyttat på grund av Tokio Hotel, utan på grund av deras jobb samt förbättra sin tyska. De har inget bevis för detta. Var de arbetar vill de inte säga. Och även rykte om att gänget bor i samma hus som Tom och Bill är inte sant, enligt Perrine. "Vi har alla lägenheter i norra Hamburg, pojkarna bor i den södra delen av staden." Kort sagt, tjejerna säger sig  vara oskyldiga och att de bara är vanliga fans. Tjejerna ser sig själva som offer och inte förövrare: "Vi har inte gjort något fel." Och sen finns det också en riktigt bra nyhet för Tokio Hotel: "Vi vill aldrig se bandet igen", säger Perrine. "Vi är inte Tokio Hotel fans längre. Det är över!" Bill, Tom, Gustav och Georg kan nu sova något lugnare - utan att vara rädda för att bli trakasserade. Förhoppningsvis håller tjejerna sitt löfte denna gång..
Tack till Evule (använde hennes Googleöversättning till engelska) och Linda för scans.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

av Daniel Jackson - för H&M (2009).

Urklippta var för sig av mig:
Bilden i HQ:

Läs mer om att Tokio Hotel designar för H&M's kampanj 2009 > här <
(detta är den första officiella bilden på i stort sätt ett halv år på hela bandet O_O)

Killarna i Amsterdam

TH live 2005


(m&g) La Fete de la Musique. Paris, Frankrike - 21/6 2007
(på Habbo) Rom, Italien - 6/9 2007

Tvillingarna och Gustav i flygplan
På Rolling Stone's kontor i New York.

New York City, New York - 9/5 2008

(intervjun kan ni se här)

RSS 2.0