Tokio Hotel @ Facebook - 31/1 2011


"Förra veckan spelade Bill in en låt tillsammans med en annan artist....Fantastisk överraskning! Vi håller er informerade!" - Tokio Hotel via Facebook.

PS - Någon som tror det kan ha något med detta att göra? Hmm.. ;) Spännande! *_*

Drew Ryan Scott @ Twitter - 23/12 2010


Drew Ryan Scott är en medlem i bandet Vasity Fanclub samt låtskrivare och producent. I december skrev han på sin Twitter att han skrev låtar tillsammans med en tvilling (det ska tydligen vara Bill) och David Jost. Edit: Det är ett missförstånd. Det har ingenting med Tom eller Bill att göra, utan "Twin" är två svenska låtskrivare. Han har bara jobbat med David Jost och inte Bill. ;p

Presenter från japanska fans till bandet


Bill och Tom med ett fan i Milano - 19/1 2010


Monsun Magazin @ Twitter - 31/1 2011


"Tokio Hotel har flera promodatum, som TV program och en skivsignering, i Tokyo mellan 8-11 februari."

ELLE #317/2011 - (Japan)


Bild på Bill i en klädaffär på Bali (Indonesien)


Tack Linnea för bilden! ♥

[NYLON.jp] - Intervju med Tokio Hotel


"Tokyo är en plats som vi alltid har drömt om att få se. Nu när vi har fått chansen att komma, är jag verkligen lycklig." - Bill

De säger att de tyckte att ett namn som lät japanskt skulle vara coolt, därav Tokio Hotel. År 2001 i en stad i Östtyskland, skapade de 12-åriga bröderna Bill och Tom Kaulitz bandet. Så snart de fick sin debut under år 2005, blev de oerhört populära i Europa. Nu har de vunnit ett flertal priser och folk är galna i dem över hela världen. Nu är de i Tokyo och kollar in platsen deras bandnamn kom ifrån från början. De har blivit framgångsrika i Japan och i och med det släpper dem ett album i landet.

"Albumet är blandat med låtar från våra tidigare album (efter det säger han att det i stort sett är som det engelska albumet "Scream", så att folk som hör dem för första gången kan förstå musiken.) - Tom

"Eftersom albumet har japanska influenser, så kanske folk som redan känner till vår musik även gilla denna version." - Bill

Man kan även höra bandets utveckling och olika ljud på albumet. Trots att metal och techno är populärt i Tyskland, har Tokio Hotels album ett unikt och fascinerande "groove".

"Vi är inte begränsade av sunt förnuft, utan vi söker alltid efter en ny "groove". Så självklart är det anledningen till att låtarna kan kännas som om de har olika humör." - Bill

"Jag vet inte hur bandet kommer att förändras närnäst, men det är själva charmen med det här bandet och just därför kanske vi gör låtar i framtiden som inte har inslagen av metal eller techno. Vårat band har den friheten, att vi får göra vad vi vill (förändra vårat ljud)." - Tom

Anledningen till att bandets frihet är respekterat är att de alla har olika visuella stilar. Bill har en sexig och mystig stil som är riktigt imponerande. Han har faktiskt varit en modell och medverkat i en modeshow tidigare. Idag bar han förreseten en fejkpäls och byxor av... Dior, tror jag.

"Pälsen är fejk eftersom jag är vegetarian. Oavsett mode så bär jag bara vad jag själv vill. Det jag bär är också ett musikaliskt sätt för mig att uttrycka mig på. Jag försöker titta efter de stilar som ger folk motivation." - Bill 
Engelsk översättning: Victore27. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Privatu! #4/2011 - (Litauen)


Män eller kvinnor?
[...]
Bill Kaulitz (21), sångare - Manligheten gömmer sig under de milda dragen
Sångaren i rockbandet Tokio Hotel är väldigt lik en kvinna - det sägs att Bill kan utstråla en sådan sexualitet och energi, att hans fans inte märker av hans kvinnliga kläder eller ljusa smink och fina manikyr.
Engelsk översättning & scan: Ssamedi @ THUS. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Ro Popcorn #2/2011 - (Rumänien)
[Bild.de]: Androgyna och mega framgångsrika


Androgyna och mega framgångsrika
Andrej Pejic är denna man den nya Karolina Kurkova?
De hade kunnat vara systrar - supermodellen Karolina Kurkova (vänster) och modellen Andrej Pejic poserar för den nya Jean Paul Gaultier-kampanjen.

Man eller kvinna?
Gränserna på catwalken försvinner allt mer.

¤ Med sin stil har Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz redan dragit uppmärksamhet till Dsquared2: I januari gick han deras modeshow höst/vinter.

¤ Rökiga ögon, målade naglar, tighta kläder: Så känner vi sångaren Bill Kaulitz.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tokio Hotel @ Facebook - 29/1 2011


"Ikväll går Bill och Tom tillbaka in i studion för att skriva och spela in nya låtar! Stay tuned!!!" - Tokio Hotel via Facebook.

ELLE Girl #2/2011 - (Ryssland)


Capricho #1115/2011 - (Brasilien)


Bravo Girl #76/2011 - (Serbien)


New header & text

God kväll mina vänner! ;D

Precis som jag sade tidigare så skulle jag lägga upp en ny header och fixa med texten (byta typsnitt) här i bloggen. Nu är det klart som ni säkert kan se. :) Och precis som tidigare när jag har bytt och gjort om lite, kräver jag inget komplicerat kring headern så jag bad min kära stalker vän Ana ytterligare en gång att fixa ihop något snabbt. XD Så nu återstår bara frågan: U like? n_n Hoppas det, för jag gillar den (headern).

Thanks once again, Ana! Love yah my dear stalker. ♥
---
Screen:


Tokio Hotel & Kanon (An Cafe) - 13/12 2010


Bigger:

¤ Nytt blogginlägg med svensk översättning - här.


[Buzznet.com]: 21 trummisar som förtjänar mer kärlek!


De har slaget: 21 trummisar som förtjänar mer kärlek!
Sångare är det typiska ansiktet utåt i varje band, men bakom den heta sångaren finns medlemmar som gör att bandets musik kommer till liv. En av de viktigaste medlemmarna i varje band är trummisen! De håller inte bara rytmen och ger oss ett tempo att stampa fötterna till, utan de får även de jobbigaste träningspasset under liveframträdanden. Kolla in dessa trummisar som får våra hjärtan att slå extra hårt!

1. Zac Ferro - Paramore
2. Robert Ortiz - Escape the Fate
3. Gas Lipstick - HIM
4. Kyle Burns - Forever The Sickest Kids
5. Gustav Schäfer - Tokio Hotel
6. Travis Barker - Blink 182
7. Shannon Leto - 30 Seconds To Mars
8. Meg White - White Stripes
9. Bob Bryar - My Chemical Romance
10. Sandra Alva - Black Veil Brides


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[Aftonbladet.se]: Tokio Hotel - Årets sämsta artist?


De riskerar att få årets kalkonpris
Tokio Hotel - Årets sämsta artist?

Att prisas för sin musik är i regel en hedersbetygelse och bokslut för ett framgångsrikt år. Men inte alltid. Nu riskerar hyllade artister som Justin Bieber, Kings of Leon och Jonas Brothers att kamma hem NME:s mindre åtråvärda priser.

Enligt brittiska Now! har ungefär 500 000 personer röstat på Cheryl Coles skiva "Messy little raindrops" i kategorin Årets sämsta skiva i Shockwave NME Awards. Men hon är inte ensam - flera välrenommerade artister har nominerats i tävlingens minst åtråvärda kategorier: Årets sämsta artist och Årets sämsta skiva.

I kategorin Årets sämsta skiva har Cheryl Cole konkurrens av Justin Bieber ("My world"), Katy Perry ("Teenage dream"), My Chemical Romance ("Danger days: The true lives of the fabulous Killjoys") och Kings of Leon ("Come around sundown"). Kings of Leon har chansen (eller snarare riskerar) att kamma hem dubbla priser - bandet är nämligen nominerat i kategorin Årets sämsta artist, tillsammans med 30 Seconds to Mars, JLS, Jonas Brothers och Tokio Hotel.
Källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article8468405.ab

(intervjuer) Tokyo, Japan - 14/12 2010 ~5


Bigger:

Bild: Kazunobu Yamada/NYLON Japan.


Teen Week #22/2011 - (Brasilien)


Mininyheter - 26/1 2011

¤ VIVA.tv: På Albumlistplaceringen år 2006 hamnade Tokio Hotels album "Schrei" på plats #6/50 - Källa. På singellistplaceringen år 2005 hamnade Tokio Hotels singel "Durch den Monsun" på plats #2/100 - Källa.

¤ Minns ni Steffen Schöps' gitarrcover av Tokio Hotels låt "World Behind My Wall"? Om inte, kan ni lyssna HÄR. Nu har han gjort en cover av Tokio Hotels låt "Automatic" som ni kan lyssna på HÄR via hans Youtube konto! Vad tycker ni, är den lika bra som den första han gjorde? :)

¤ Tokio Hotels låt "Dark Side of the Sun" hamnade på plats #20 på en japansk topplista - Källa.

PS - En ny header och lite sånt kommer upp snart här i bloggen. n_n Just wanted to say that! ;D

Bild på Bill från japanska tidningen InRock


Bigger:


GQ #94/2011 - (Japan)


Lägg bud på en signerad turnéposter på eBay!


Utgångspriset var: 7,40€. Nu ligger priset på: 47,50€.
eBay.at <


Tokio Hotel gitarrplektrum på Amazon


Amazon.com - $7,99.


EuroCharts.pl - Vote for Tokio Hotel!


"Vilken artist skulle du vilja se live i Polen?"
> http://www.eurocharts.pl.tl/ <
---
Ställning just nu:
#1 Adam Lambert (9465 röster) 22%
#2 Lady Gaga (8348 röster) 20%
#3 Tokio Hotel (7429 röster) 17%
#4 Anahi (6537 röster) 15%
#5 Justin Bieber (5657 röster) 13%
#6 Ke$ha (5273 röster) 12%


TKM #2/2011 - (Argentina)


Mininyheter - 25/1 2011

¤ Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning - här.

¤ Intervju med Tokio Hotel för Best Hit USA. Intervjun gjordes den 13/12 2010 i Tokyo, Japan. På Youtube: Del 1 - Part 1 och Del 2 - Part 2.

¤ Tokio Hotel blev nominerade i kategorin "Worst Band" tillsammans med 30STM, JLS, Jonas Brothers och Kings of Leon på årets NME Awards. Vinnarna presenteras den 23/2 2011 i London, England - Källa.

¤ Minns ni välgörenhetsgalan där man kunde vinna en M&G med Bill och Tom? Om inte, kan ni läsa om det här. Överlag donerades 85,000€ till utomhus fritidsgården och träffen med tvillingarna via aktion gick på 2000€.

¤ Kavajen som Bill har på sig nedan (på Wolfgang Joops modevisning i Paris förra året) skymtade på Kilian Kerners modevisning under modeveckan höst/vinter 2011 i Berlin.


[Tagesspiegel.de] - Ambassadören pratar om TH


Har båda sidorna gjort tillräckligt för att inspirera unga människor?
Takahiro Shinyo:
"Vi vill fortsätta stärka intiativet för ungdomsutbyte. Det är mycket viktigt att kunna lära sig det omedelbart. Det är något vi måste uppmuntra den unga generationen. Jag är glad att den japanska popkulturen som Manga, Anime och även matkulturen är en inspiration för unga tyskar. Att Tokio Hotel ska komma tillbaka till Japan och spela en live konsert i februari är också roligt." [...]  
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Por Ti #269/2011 - (Mexiko)


(ankomst - flygplatsen) Tokyo, Japan - 12/12 2010 ~7

Young Guns Music: Vote for Tokio Hotel!


> http://www.younggunsmusic.com/ <
(scroll down abit)
---
Ställning just nu:
VersaEmerge (0%, 3 röster)
McFly (9%, 56 röster)
Tokio Hotel (89%, 563 röster)
The Pretty Reckless (2%, 13 röster)
The Academy Is (0%, 1 röster)


Kropp Circle på middag hemma hos Bill & Tom


Bandet "Kropp Circle" från Las Vegas säger i en livechat med sina fans att (som även råkar vara stora fans av Tokio Hotel sedan de släppte sitt första engelska album) de ska på middag hemma hos Bill och Tom. En av medlemmarna säger även något om "smycke designer" (som kan ha något med Bill att göra), men inte så mycket mer än så. Lyssna själva HÄR! Uppdaterar om något mer kommer upp om detta. =)

Mininyheter - 22/1 2011

¤ Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning - här.

¤ Den 17/1 släppte de en ny version av Schrei på CDON.se för 159 kr. Läs mer om det - här.

¤ Tokio Hotels DVD "Humanoid City Live" hamnade på plats #9 av mest sålda DVDr i Italien år 2010! Källa: Fimi.it.


KERA #151/2011 - (Japan)


Första bilderna på det japanska "DSOTS" albumet


Universal Music Singapore @ 20/1 2011

Tokio Hotel Fanatiker!
Här är stunden ni har väntat på! Hur vinner man den underbara A2 affischen som är tryckt på detta fantastiska kvalitépapper, så man kan sätta upp den på väggen hemma?!

Så här:
1) Rekommendera 15 av dina Facebook vänner att "Gilla" vår Universal Music Singapore Facebooksida. Dessa vänner ska inte vara ett fan av UMS nu, då meningen med det här är att vi vill att du ska rekommendera dina vänner till vår sida.
2) Mejla namnen på dina 15 vänner som du har rekommenderat, ditt Facebook användarnamn, ditt kontaktnummer och ditt riktiga namn till umcontest@hotmail.com. Skriv "Tokio Hotel Facebook Contest" i överskriften på mejlet.
3) Efter att du har gjort det ovan, klicka i "Gilla" på denna bild med den vackra A2 affischen och kommentera att du har mejlat oss!

Dessa tre steg ska vara klara innan fredagen den 28 januari 2011 vid midnatt (svensk tid: 17.00. Få andra Tokio Hotel fans att delta i denna spännande tävling!

Och självklart, vet vi att ni kommer att fråga: Kan fans utanför Singapore delta i denna tävling också? Självklart! MEN det är bara om du har vänner som bor i Singapore som kan ta hand om priserna åt dig, och om du har tur! Snabbt! Börja samla Tokio Hotel vänner på Facebook, som vi sade tidigare: Tokio Hotel musik förenar fans över hela världen!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Se hur affischen ser ut samt läs det första inlägget om tävlingen - HÄR.


GEMA och ASCAP har listat två nya Tokio Hotel låtar

GEMA (tysk prestation rättighets organistation för musikaliska utföranden) och ASCAP (amerikansk prestation rättighets organistation för musikaliska utföranden) har lagt upp två låtar som - har credit Tokio Hotel - tidigare aldrig har släppts ut. Om de låtarna någonsin kommer att släppas är ännu oklart. Låtarna heter "Therapy" (med credit till: Pat Benzner, David Jost, Dave Roth, Desmond Child, Tom Kaulitz) och "The End of the World" (med credit till: Pat Benzner, David Jost, Dave Roth, Allan Mitch, Dioguardi Kara E.).

MTV Japan: MegaVector - 18, 19 & 20/1 2011


Link.


Link


Link.


(utanför flygplatsen) Tokyo, Japan - 16/12 2010 ~3


Tvillingarna med sin hund


Bigger:


Tokio Hotel i Hamburg - 30/8 2007

HQs:

Bilder: F. L. Lange för BRAVO.


"DSOTS" med på UMIs "Best Of 2010"-CD!

Universal Music India har lagt till "Tokio Hotel - Dark Side of the Sun" på
sitt "Best Of 2010"-album (Volym 2). Bilderna och info från Tokio Hotel India.


[TH.com]: Best Of Deluxe - Ute nu!


Best Of Deluxe - Ute nu
Skaffa Tokio Hotels fantastiska "Best of" DELUXE album som finns i butik nu. Ni kommer att få killarnas största hits på både engelska och tyska liksom två nya låtar "Mädchen aus dem All" [2003] och "Hurricanes and Suns" [2009] (CD1 + CD2). Dessutom kommer 18st musikvideor + 6st video "Making of"-klipp med på DVDn på DELUXE versionen!!!

> Beställ nu på Amazon.com.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[FNP.de]: Välgörenhetsgala - M&G med Bill & Tom

Fritidsgård behöver ett pengatillskott
För tredje gången ska konstnärer och musiker samlas på Hotel Dolce på lördag för att göra en god gärning då Sophie Scholl-skolan fortfarande behöver sponsorer och donationer. Mycket snart uppstår en "utomhus-fritidsgård" på skolområdet i Bad Nauheim. Genomförandet av det pedagoiskt viktiga projektet kostar 231.000€, vilket är en anledning för Oliver Pocher att ännu en gång skaffa fram pengar. [...]

Med priser värda mer än 50.000€ lockar det stora lotteriet. Som huvudpris kan man vinna en Ford Ka, sponsrad av Ford-Kögler från Friedberg. Andra attraktiva priser är en målning av Mike Kuhlmann och en mountainbike i värde av 8000€. Den som lägger ett bud på det får en middag med Eintracht-fotbollsspelaren Maik Franz, liksom en Meet & Greet med Bill och Tom från Tokio Hotel. [...]  


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Ny information om eventuella konserter i Östeuropa

Som tidigare nämnt så kontaktade chefen för EuroEntertainment (konsertarrangör i Ryssland) Tokio Hotels management under julsemestern om möjliga konserter under 2011 och de fick svaret att de skulle återkomma efter semestern med svar. Nu har bandets management svarat med att de ska se över erbjudandet om eventuella konserter i april 2011 i Moskva och St Petersburg (Ryssland), Kiev (Ukraina) och Minsk (Vitryssland).
Källa: Ryska officiella FC.

RTL Punkt 12 - 18/1 2011


Link.


La Onda #253/2011 - (Ecuador)


Face 2 Face - Vote for Tokio Hotel!


"Vem föredrar du? Adam Lambert eller Tokio Hotel?"
Resultat just nu: Tokio Hotel (96%, 550 röster) - Adam Lambert (4%, 25 röster).
> Rösta här - Vote here <


[Focus.de]: VIP villa - I fotspåren av Tokio Hotel

VIP villa - I fotspåren av Tokio Hotel
En fastighetsmäklare annonserar en fastighet med slogan "VIP villa - I fotspåren av Tokio Hotel". Enligt uppgifter
i media tillhörde detta hem tidigare tvillingbröderna Bill och Tom Kaulitz från Magdeburg som endast hyrde det.


Att leva som Tokio Hotel - I den lilla byn Seevetal-Emmelndorf söder om Hamburg är nu möjlig. Med "VIP villa - I fotspåren av Tokio Hotel" har en mäklare nu annonserat en fastighet på 3.000 kvadratmeter med stor "parkliknande egendom" på en Internetsida. För 3.000€ i månaden + avgifter kan man hyra detta hem som tidigare tillhörde tvillingbröderna Bill och Tom Kaulitz från Magdeburg, såsom tidningen BILD rapporterade på tisdagen.

Huset beskrivs på Internetannonsen som "vackert inbäddat" och "mycket privat" - som inte enbart är skapat för stressade popstjärnor. För den stolta nya hyresgästen kommer tre sovrum, tre badrum, parkettgolv, öppen spis och "extra-steam-dusch" på totalt 230 kvadratmeter boyta. Intresserade kommer att säkerställas på sidan av diskretion.

Den nya hyresgästen bör dock tänka på ett bra larmsystem, för i september förra året hade inbrottstjuvar tagit sig in genom terrassdörren till fastigheten och sökt igenom flera rum i huset. Tokio Hotel-stjärnorna var vid den tidpunken inte inne i huset. Bröderna Kaulitz flyttade till Los Angeles under hösten 2010.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[Zeit.de]: "Vi är sedan en gång hjältar"


"Vi är sedan en gång hjältar"
We could be heroes/just for one day - det visste David Bowie när han på 70-talet lovprisats för hjältemod på en dag. Även Andy Warhol profeterade ära för enskilda - i minst 15 minuter. Men var i 2000-talet finns de gamla, klassiska hjältarna? Berlin Neonchocolate Gallery försöker i sin utställning "Herosim" få svar på denna fråga. Olika konstnärer visar sina olika perspektiv på den moderna heroismen - hjälte i 15 minuter till oförklarlig superstjärna.

Bland höjdpunkterna finns bilder av Jäki Hildisch från Abseits der Bühne. Hildisch är inte bara turnémanager för konstnärer som Toten Hosen, Herbert Grönemeyer och BAP, utan även åt världsstjärnor som Robbie Williams och Tokio Hotel. I många av hans målningar visar han betraktarens perspektiv.

Han är inte intresserad av superstjärnor, utan de scener där de är verksamma. Han planerar att fokusera på vad som finns kvar efter spelningarna: hysteriska fans och förstörda arenor. På en av hans bilder kan man se en deponering av förstörda stolrader som togs efter en Tokio Hotel konsert på ett ställe i Polen. Det som ser något instängt ut i backstage-området. Eller fötterna på väntande fansen innan en träff med stjärnorna. Deras ansikten, de förlorar sin individualitet i mängden. Hildisch bilder reflekterar skillanden mellan förväntningar och verkligheten. För dem lever den heroiska myten - det handlar om vad som händer i sinnet. [...]

Även Tokio Hotel är ett bra exempel. Deras berömmelse är baserad just nu på det oförklarliga, på androgyniteten. "De är bland de första i Tyskland, tillsammans med Rammstein, att finna sig själva i en riktig roll", säger Hildisch.

I alla hjältar finns redan en inbyggd rörelse, säger konstnären Gwanaël Rattke. Från gamla tidningar eller dagstidningar har han hand -och kopieringsarbetat kollage som illustrerar de olika tidstrenderna. I sina verk visar han olika former av hjältedåd som en utopi som gått förlorat i nuet. [...]

Man skulle kunna säga att en hjälte finns i oss alla. Var heroism börjar är svårfångat. Någonstans i gråzonen av förväntningar och verklighet. Neonchocolate Gallery riktar blicken någonstans i mitten. Utställningen "heroism" står uppe fram till den 21 januari 2011 i Berlin (Neonchocolate Gallery) på Lychener Straße 23.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni avänder detta - Källa.

Ginza Katalogen #1/2011 - (Sverige)


(intervjuer) Tokyo, Japan - 14/12 2010 ~4Bilder: MTV Japan | Svensk översättning på InRock-artikeln HÄR!


Tokio Hotels "DSOTS" är månadens video på V-Music.ch


Källa: V-Music.ch | Svensk översättning på den senaste InRock-artikeln finns nu - HÄR!


DN På stan - 14/1 2011 (Sverige)


Tack Carolina för bilden! ♥ Ni kan även läsa artikeln online här.

Tom med Bob Marley på Madame Tussauds - 2002


[MASGUAU.com]: Dagens sötaste bröder


Dagens sötaste bröder
Hollywood har invaderats av familjer, och inte långt efter även av bröder som har hamnat på musiklistorna, syns i populära TV-serier eller tidens monarker.

Dagens höjdpunkter och sötaste bröder:
Bröderna Kevins (Kevin, Joel och Nick).
Bröderna Sprouse (Dylan och Cole).
Bröderna Kaulitz (Bill och Tom): "Medlemmar i den kända gruppen Tokio Hotel. Tvillingarna är kända för sin otroliga musiktalang."
Bröderna Leto (Jared och Shannon).
Bröderna Casiraghi (Andrea och Pierre).

Söta, va?
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tokio Hotel har över 100,000 fans på Twitter!


För er som inte följer bandet på Twitter än,
kan göra det på: http://twitter.com/tokiohotel.


(m&g) Milano, Italien - 1/12 2007
What's In #284/2011 - (Japan)


Bill mäts för Madame Tussauds. England - 2008

MQs:Steffen Schöps' gitarrcover av TH's WBMW


Link | Sounds amazing! O_O Eller vad tycker ni? Kommentera gärna!


Adam Lambert: "Redo, Bill? Låt oss shoppa!"


Redo, Bill? Låt oss shoppa!
Han reste till stjärnstatus med "American Idol" och presenterade sig själv som en världsstjärna med sitt första album "For Your Entertainment". Adam Lambert är en äkta showman med endast en sak i tankarna: att shoppa med Bill!

I flera intervjuer har du berättat om din uppskattning för Tokio Hotel. Gillar du dem?
Adam Lambert:
Jag älskar deras stil! Jag gillar Bill väldigt mycket. Han är så glamorös... Jag gillar risken han tar med att klä sig som han gör...
Era stilar är ganska lika...
Adam Lambert:
Stämmer bra! Vi har nog samma influenser utseendemässigt, vi har samma smak! Om vi skulle gå och shoppa tillsammans skulle vi säkert köpa likadana kläder!
Tja, du är ju i modestaden Milano! Du och Bill borde shoppa tillsammans!
Adam Lambert:
Haha, eller hur! Kom igen Bill, tvinga mig inte att be dig!
Engelsk översättning: Seipht @ THUS <3. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

(m&g) Marseille, Frankrike - 23/3 2010 ~2


(backstage) Kassel, Tyskland - 5/2 2006


Mininyheter - 15/1 2011

¤ Tror inte att någon av er har glömt denna fanaktion, och jag kan med stor glädje säga att mer pengar än jag trodde samlades in till välgörenheten för översvämningarna i Queensland, Australien. I såna här stunder är jag stolt över att vara ett TH fan! Hela $385 (amerikanska dollar) samlades in från TH fans över hela världen, vilket är helt fantastiskt och till stor hjälp!

¤ Nästa fredag (21 januari) kan ni som har den tyska kanalen Sat1 se "Arthur und die Minimoys" kl 20.15 - Källa.

Tokio Hotel America @ Twitter - 15/1 2011 ~1


Med andra ord så har Cherrytree Records (bandets skivbolag i Usa) en överraskning till oss som har med Bill tillsammans med någon från samma skivbolag att göra. Fans frågade Martin och Scott om det var en duett med någon, och allt de svarade var med en smiley som håller för munnen, som att de inte får säga något för att det är hemligt. Vad tror ni om det här, och framför allt: vem tror ni Bill (bara?) gör en duett med om så är fallet? XD Uppdaterar om något mer kommer ut!

Omotesando-Harajuku-Shibuya. Tokyo, Japan - 14/12 2010 ~2


---


---


Bilder: Chiaki Oshima/Universal Music.
Scans: Theresa @ TokioHotelChina.com.


InRock #236/2011 - (Japan)


Tokio Hotel i Tokyo
Auran av Tokio Hotel är så fantastisk att det är svårt att komma nära.

Tokio Hotel i Omotesando
Äntligen har Tokio Hotel landat i Japan! Trots att de är superstjärnor i Europa, är det deras första besök i Japan. På den första dagen i Japan, med stödet från den tyska ambassaden, blev Tokio Hotel faddrar för att fira 150 årsdagen av vänskapen mellan Tyskland och Japan samt att lära japanerna mer om den tyska kulturen. Självklart, markandsförde dem sig själva samtidigt. De som styrde över schemat hade lagt ett tight schema framför dem, och han sade: "Bandet vill ha en framgångsrik start i Japan. Jag tror inte det finns någon tvekan om det." Så de fyra bandmedlemmarna började sminka sig kl 09.00 och de klagade inte under de 12 timmarna, utan fortsatte jobba.

Redan från första dagen, den 12 december, hade de knappt någon fritid. Managern sade: "Efter alla intervjuer har alla affärer redan stängt. Så Tokio Hotel såg fram emot Harajuku. Trots att det regnar kommer vi definitivt att åka dit. Men de kanske kan shoppa under nästa resa i Japan." Bandet var på bra humör för att gå på marknadsföring.

Kunde ett sådant band uppfylla sin djupaste önskan? Det började regna redan tidigt på morgonen. Men som tur var så slutade det dugga och molnen försvann. Äntligen kunde vi gå ut. I hotellobbyn träffade vi två fans som kom från Frankrike. De följde Tokio Hotel hur långt som helst. Tillsist gick vi ut, åtta personer inklusive mig, i två Benz' med tonade rutor som bandet hade förberett. I Europe är Tokio Hotel sponserade av Audi, så vart de än åker, kör dem Audi. Men Japan finns inte med på listan, så de kör Benz' här. Dock matchade Benz' Bills lyxiga temperament väldigt bra.

För en resa på fem dagar och fyra nätter, packade Bill och Tom sju hela resväskor med kläder. Bill bytte kläder för varje event. Dagen innan bar Bill en militäroutfit med en grym frisyr. Är dagens tema för intervjun slappkläder? Bill använder aldrig pälskläder eftersom han vill stötta PETA. Han föredrar fejkpäls med bra kvalité. Trots att Bill blev tvungen att byta poser för kamerorna, log han mycket eftersom han var tillsammans med sina bandkamrater. Hans leende blev till skratt ibland. Jämfört med hans seriösa ansiktsuttryck för kamerorna, var hans ansikte väldigt sött just i denna stund.

Tokio Hotel i Harajuku
Vi klev ur bilden framför Louis Vuitton i Harajuku och planerade att gå till Meiji Shrine via Takeshita Street. Men vi misslyckades redan efter 3 minuter eftersom folk fastnade vid en butik vid namnet Santa Monica. Det gjorde även stylisten. Inom 20 minuter hade Bill provat och köpt två tshirts och en tröja. Han betalade 32000 yen med sitt platinakort. Tom köpte ingenting och kom ut tidigt och sade: "Bill är alltid så här!" med ett lurigt leende. De båda två besöker affärer som ロスジャ、メルローズ アウェニュー tillsammans. "Jag skulle vilja besöka Shibuya lite mer medan vi ändå är här, som Shibuya korsningen!" Managern hörde det och kollade snabbt på klockan. Vi hade antagligen inte tid att gå till Shibuya på grund av deras hemfärd den 16 december, men eftersom de ville dit bestämde vi oss för att gå under lunchen - till Shibuya via Takeshita Street. De fyra var upptagnamed at ta kort i korsningen. Vi kunde se deras spända ansiktsuttryck. Sedan hördes ett skrik, de blev igenkända av fans. Bill och Tom har längtat efter att besöka Shibuya länge nu, men den här gången kanske de ...? Vilken tur fansen hade! Men bandet märkte att de låg lite efter med schemat. Så de gick tillbaka till deras Benz' med tonade rutor omedelbart. Men fansen var ändå väldigt glada. Det är ju trots allt fansen som är mest betydelsefulla!

Tokio Hotels betydelsefulla Japan besök
[...]
12 december - Soligt:
Tokio Hotel anlände på Narita flygplats kl 11.00. Gustav och Georg anlände tidigt. Omkring 30 fans väntade på dem. Jag köpte vatten åt bandet och personalen och väntade en bit därifrån. Jag blev vän med några fans som väntade där, så även jag blev väldigt nervös. Planet landade i tid. Äntligen dök de två upp mellan folkmassan. De exklusiva vakterna följde dem noga och såg till att de kunde stiga på den förberedda bilen. Gustav kallades "Little G" av sina fans, de var inte ens blyga att ropa på honom i en underbar röststämma. Efter incheckningen på hotellet åkte jag tillbaka till Narita flygplats för att välkomna ledaren - Bill, och Tom, tvillingbröderna. Planet från Los Angeles skulle ha landat kl 18.00, fansen samlades på flygplatsen redan vid 17.00. Antalet fans var allt mer nu än tidigare imorse. Fansen som hade väntat så länge blev nervösa och lugnade inte ner sig förrän de visste att Bill och Tom hade anlän 30 minuter tidigare. Tvillingbrödernas vakter kom för att kolla deras status. Fansen som stod nära utgången började skrika en efter en. Det tog tre år för Tokio Hotel att komma till Japan. Bill och Tom gick ut från utgången och signerade bilder. Alla fansen tappade nästan befattningen och samlades där inne. Vakterna hade lovat dem att hålla ordning i början, och jag hjälpte till. Men vi kunde inte komma framåt över huvud taget. Bill ch Tom försökte deras bästa för att vara snälla mot fansen utan att titta irriterat på dem. Fansen som väntade på parkeringen sjöng "Durch den Monsun" tillsammans. Då log Bill och Tom glatt. Medan Bill vinkade hejdå, klev han in i bilen - likaså Tom. Den rörande scenen om nyss hände var otroligt innerlig, som måste vara oförglömliga minnen för fansen. Senare åkte bandmedlemmarna och personalen till hotellet för att vila.

13 december - Regnigt:
Marknadsföringen började kl 11.00 och höll på till 20.30. Lunchen varade i 1 timme och 30 minuter, så de kunde ha en underbar lunch. Personalen gick tillbaka till hotellet en timme tidigare för att förbereda allt så att det gick som det skulle under intervjun. De förberedde all möjlig mat, så som: vatten, Cola, Red Bull, kaffe och chokladkakor (dock inte Brownie). All mat kom från utlandet. De följande intervjuerna började som planerat. Bandmedlemmarna behövde fixa sminket och ombytena 2 timmar innan den första intervjun så de var tvunga att gå upp tidigt. Efter en lång intervju, åkte Tokio Hotel till en fest som Universal Music höll i på en japansk restaurang i Nishi-Azabu. Vegetarisk mat hade beställts in i förväg så festen var bra. Vi dukade med kniv och gaffel för Bill utifall att han inte kunde äta med pinnar då han skulle plocka upp potatisen. Gustav och Georg gillade att äta friterad kyckling och grillat nötkött. Maten såg fantastisk ut. Det mest överraskande är att Bill och Tom åt friterade räkor. Äntligen visste vi att de ibland äter lite kräftdjur. Jag hade turen att få se det med egna ögon. Trots att festen inte varade länge gissade jag att hela personalen och bandmedlemmarna kom varandra mycket närmare. Tillsist betalade den unga personalen notan och bandet hade en väldigt trevlig middag. Festen var över.

14 december - Regn till moln:
Alla bandmedlemmarna (eller bara Bill) klev upp tidigt för att fixa sig. Bandmedlemmarna klev in i intervjurummet kl 11.45. När vi träffade Bill, ville vi verkligen säga: "Bill, du är så tidig!" och han bar vackra kläder. Den första intervjun var på NHK utbildningen (på tyska), men det verkade som om de inte hade så mycket frågor. Sedan åkte Tokio Hotel till Omotesando i tåv Benz' för att intervjuas för InRock! Jag gillade att se Bill gå omkring sakta och titta i Omotesando. Alla bandmedlemmarna ville gå till modecentret och kika, så de kunde inte hjälpa det. Vi åkte med bil till Louis Vuitton. Efter intervjun åkte Tokio Hotel tillbaka till hotellet för att äta lunch. Deras lunch bestod av pasta med tomatsås. Kl 16.00 började resten av marknadsföringen. De var tre radiointervjuer, fem intervjuer ink. TV, tidningar och musiktidningar. Alla intervjuer var färdiga kl 20.35. Alla bandmedlemmar kom till varje intervju med ett leende på läpparna, de såg inte trötta ut alls. Managern som bestämde över resan frågade oss om några isbanor fanns i närheten. Han hörde nog från någon annan vad Tokio Hotel ville göra i Tokyo. Vi bad hotellpersonalen att hjälpa oss för vi hade inte mycket tid. Slutligen åkte vi inte med Tokio Hotel till någon isbana, men vi lovade att åka dit nästa gång.

15 december - Soligt:
Idag ska Tokio Hotel ha sin spelning i Japan. Tokio Hotel avböjde några intervjuer eftersom de ville fokusera på uppträdandet. Tokio Hotel var färdiga med intervjun strax efter 12.00. De var lite sena, men det var pga träffen med fansen som InRock valde ut. De åkte till Akasaka Blitz där spelningen skulle äga rum. Efter repningen tog dem lunch kl 16.00. Lunchen bestod av pizza, pasta och vegetarisk sushi (för Bill och Tom). De åt sin favoritmat innan konserten. Gustav såg ut som om han gillade pizza väldigt mycket. Gustav och Georgs dörr till rummet var öppet ända tills 1 timme innan spelningen. Vi kikade in och såg att de stod och borstade håret. Sedan var spelningen över. Trots att det var en liten spelning visade de sin talang på piano. De spelade nio låtar för publiken. Bill bar kläder från det italienska märket Dsquared2 (märket skapades av två kanadensiska tvillingar). Det sades att Tokio Hotel inte tog med sin LED-utrustning den här gången eftersom det var alldeles för tungt. Men de lovade oss att de skulle spela dem nästa gång för sina japanska fans. Vårat bolag gav Tokio Hotel "Getas" (träsandaler, typ. Googla det ;p) som presenter. De sade att de aldrig hade fått sådana presenter förut, att de var väldigt glada. Tokio Hotel gick inte ut den sista kvällen. De åkte som vanligt tillbaka till hotellet och gjorde sig iordning för att åka hem dagen efter. Av misstag fick några fans reda på vart Tokio Hotel bodde i Japan och hälsade på. En del av dem ville ge dem presenter, andra ville ta bilder med dem. Tokio Hotel var inte irriterade av det plötsliga besöket utan tog emot dem snällt och hävdade att deras fans var de bästa fansen i hela världen.

16 december - Soligt:
Som de flesta fans redan vet så är Bill och Toms andra hem i Los Angeles eftersom de inte kunde leva ett normalt liv i Europa på grund av galna fans (som stalkers). Men Gustav och Georg åkte däremot tillbaka till Tyskland.
[...]
Engelsk översättning: Theresa @ THCH. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

[Travel.ru]: Bill Kaulitz' vaxdocka i Wien?!


Madame Tussauds öppnar i Wien
Ett nytt Madame Tussauds museum är beredd att ta emot besökare. För ett år sedan meddelades öppnandet av den fjärde europeiska grenen av det berömda museet - i Wien, och nu är byggnaden snart klar.

Besökare kan se vaxfigurer av människor som har glorifierat Österrike vid olika tidpunkter. Albert Einstein, Sigmund Freud, Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn, Johann Strauss, sångaren från Tokio Hotel, skådespelaren och politikern Arnold Schwarzenegger och racerföraren Niki Laud.

Museet finns i Prater, som årligen besöks av ~3 miljoner invånare och turister. [...] Det är anmärkningsvärt att biljetter till museet redan finns tillgängliga och priset går på €18,5.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Cuore #6/2011 - (Spanien)


Zona Joven #116/2010 - (Peru)


Tvillingarna live i Polen - 14/3 2010


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~78


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 1a-13e Januari 2011.

#274 - Fredagen den 14e Januari 2011:

Avslöjad!
...Bill övar i hemlighet på andra artisters låtar :D

Video - Youtube: Parrot Sings Let the Bodies Hit the Floor.
#275 - Måndagen den 17e Januari 2011:

Tron Skating
Det ser ganska coolt ut...nästan som om ett videospel.

Video - Youtube: Tron Legacy Premier an ENESS Light Session.

#276 - Lördagen den 21a Januari 2011:

Matthias Müller
Snubben är bara 22 år gammal men har skapat bra 3D animationer!

Video - Vimeo: Entering the stronghold.
#277 - Måndagen den 24e Januari 2011:

Screamin' from the top of the world...
Hur kom de ens upp där !? Absolut crazy!

Video - Youtube: Sitting on the top of the world.
#278 - Torsdagen den 27e Januari 2011:

Saker...
...som alla borde känna till:

Video - Youtube: Shirt Removal Made Easy.
#279 - Måndagen den 31a Januari 2011:

En tatuering jag kanske också vill skaffa...
Till skillnad från min bror så gillar jag inte att få nålar och bläck under min lena hud ;) Men det här är definitivt en cool tatuering jag kanske också skulle vilja skaffa...

Video - Vimeo: On a Sailors Grave (no roses grow).

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

[RevistaUpss.uy]: Tokio Hotel på turné genom Latinamerika!


Tokio Hotel på turné genom Latinamerika!
Det tyska bandet Tokio Hotel började sin turné genom Latinamerika den 23 november med en förväntad konsert i Brasilien. Men de besökte även Peru, Chile och Mexiko. Ja! Vi var väääääldigt nära dem! I denna notering berättar vi allt som hände med bandet!

Brasilien:
¤ Det ryktades om att det var låga publiksiffror på konserten i Brasilien, endast 5000 fans. Grejen är den att kapaciteten för arenan de spelade i gick endast på det antalet. Det fanns inte ens plats för en liten synål!
¤ Bandet blev överraskade av de brasilianska fansens reaktioner, som sjöng med i nästan perfekt tyska till varje låt som killarna spelade. Bill sade överraskande: "Det här är fantastiskt. Det är verkligen fantastiskt, vi hade inte förväntat oss det här. Tack!"
¤ Hundratals tjejer grät ut sina känslor under konserten.
¤ Konserten avslutades med "Forever Now" och var 90 minuter lång.

Peru:
¤ "Skrik", "Eufori" och "svimmande fans" var orden som användes allra mest i peruanska pressen för att sammanfatta Tokio Hotels konsert på Jockey Club i Lima.
¤ Mer än 8500 människor var där, mest tjejer.
¤ Stilen var verkligen futuristisk.
¤ Antalet svimmande fans orsakade stor uppmärksamhet. Tjejerna, som var super känslosamma, svimmade och läkarteamet fick hjälpa några dussin fans.
¤ Konsertens specialeffekter, pyroteknik, och eldbollar var konsertens stora höjdpunkt.
¤ Bill gjorde flera kostymbyten.
¤ TokioManian började redan på Jorge Chávez-flygplats. Trots flera timmar av väntan av de villkorslösa fansen, fick de inte en glimpt av de tyska stjärnorna på nära håll då vakter blev tillkallade som snabbt transporterade bandmedlemmarna efter att ha landat strax innan 23 på natten.
¤ I varje fall, så ville den officiella fancluben i Peru (med mer än 10.000 medlemmar) ge dem presenter. Vad var det? Fyra Chullos, en Palo de Lluvia, en pannflöjt och en Cajón.

Chile:
¤ 9000 människor fyllde Movistar Arena där Tokio Hotel gav sin konsert i landet.
¤ Större delen av publiken var tonåringar som inte var äldre än 15 år.
¤ Innan konserten donerade den tyska kvartetten ett bibliotek och ett musikklassrum till en fattig skola.

Mexiko:
¤ Trots att idén var att börja i Monterrey (norra Mexiko), så blev Tokio Hotel tvunga att ställa in den konserten pga säkerhetsrisker i staden som skapats mellan två rivaliserade gäng som har slutat i hundratals dödsfall i år.
¤ "Pga säkerhetsproblem, kommer det inte bli möjligt att gå vidare med våran konsert i Monterrey. Vi är väldigt ledsna över detta och önskar att säkerheten förbättras så snart som möjligt. Alla biljetter kommer att återbetalas på följande sätt: Beloppet av biljetterna utan serviceavgift återbetalas på biljettkontoret för Arena Monterrey från och med kl 11.00 på fredagen den 26 november 2010. Ersätting för dem som köpt med kreditkort kommer att återspeglas på ditt kontoutdrag inom de närmaste 25 dagarna. Vi ber om ursäkt för det här problemet", skrev det tyska bandet på sin hemsida.
¤ Bandet, som leds av Bill Kaulitz, är inte det första som tar det beslutet när det kommer till Monterrey: för några månader sedan gjorde den amerikanska trion Jonas Brothers samma sak. 
¤ Det var synd eftersom killarna skulle ha spelat i en arena (Arena Monterrey) med en kapacitet för 17.600 människor. Enligt mexikansk press hade större delen av biljetterna dessutom blivit sålda! 
¤ Konserten fortsatte äntligen i Mexico City på Palacio de los Deportes. Euforin från fansen till det tyska bandet gjorde så att de blev tvunga till att ta en 20-minuters paus eftersom folk krossade varandra, och det var mer än två dussin medvetslösa tjejer. Det hände när kvartetten spelade låten "World Behind My Wall".
¤ Säkerhetspersonalen kastade vatten till fansen som stod nära scenen. "Mexico City! Hola! Igår besökte vi pyramiderna och det var fantastiskt. Våran guide sade att han kände att den här konserten skulle bli vår bästa någonsin", förklarade Bill Kaulitz, som skapade ännu mer hysteri.
¤ En dag innan konserten campade hundratals Tokio Hotel fans utanför Palacio de los Deportes för att kunna få en bra plats på konserten.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[Fashion.Telegraph.uk]: Todd Lynn designar åt Tokio Hotel


Vinnarna på Fashion Forward 2011 presenterade
De unga brittiska designerna Todd Lynn, Meadham Kirchhoff och Peter Pilotto, har alla blivit prisade på Fashion Forward 2011.

Designerna introducerades på en cocktailmottagning ikväll av Michael Morley (VD för Coutts) och Harold Tillman (ordförande för brittiska moderådet). De valdes av en panel med experter från industrin för deras kreativa vision och fräscha design, och kommer att ha sina visningar på London Fashion Week i både februari och september.

[...] Todd Lynn, ursprungligen från Kanada, är en MA student från Central St Martins, känd för sitt vassa rock'n'roll skrädderi. Efter att ha arbetat för Ronald Mouret lanserade han sitt egen märke år 2006 och hans klienter är bland andra Janet Jackson, Courteney Love, PJ Harvey, Shirley Manson, Bono, Jared Leto, killarna från det tyska poprock bandet Tokio Hotel och Will.I.Am från Black Eyed Peas. [...]


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Universal Music Japan - 14/1 2011


Det står kort och gott att tidigare tidningsintervjuer Tokio Hotel gjorde under deras första besök i Japan kommer att publiceras på följande datum:

14/1 2011: What's In.
15/1 2011: InRock.
16/1 2011: KERA.
17/1 2011: Barfout!
18/1 2011: GOSSIPS.
24/1 2011: GQ.
28/1 2011: ELLE.
28/1 2011: NYLON.

Nya TV datum - New TV dates


Tokio Hotel kommer att vara med på japanska TV-program den här månaden. Dessa program är dock förinspelade.

14/1 2011: MTV Japan I.N.G.
17/1 2011: MTV Japan Mega Vect.
25/1 2011: BS Asahi.
27/1 2011: TV Asahi.
~~
Källa: Universal Music Japan.
Edit 14/1 2011 - Uppdaterade med två till datum, de två översta. Samma källa.


Dagens bild - Twins


Universal Music Singapore @ Facebook - 13/1 2011


"Tokio Hotel fanatiker! Här är vår nya grej för den kommande Tokio Hotel Facebook-tävlingen! Det är en A2 affisch på Tokio Hotel (tryckt i detta fantastiska kvalitépapper så vi vet att den inte kan vikas eller rivas sönder så lätt). Vi hoppas att ni är lika förväntansfulla som vi!! Är det skrik vi hör? Få andra Aliens att "Gilla" vår sida! Detaljer om tävlingen kommer snart!! :)" - Universal Music Singapore via Facebook.

Bild på affischen:


Tokio i Tokyo - 14/12 2010

Bilderna kommer med i det kommande numret av den japanska tidningen InRock som kommer ut på lördag.

Bigger:


Information om Arthur 3 - Kriget mellan de två världarna


Ett fan har frågat filmbolaget om Arthur 3 (Arthur och kriget mellan de två världarna) och enligt dem ska eller
har Bill gjort rösten till Arthur igen och filmen kommer endast ut på DVD, och inte på bio som de andra.
Ett datum finns inte heller ännu. Här är inlägget där vi, liksom de franska fansen, snackade om filmen förut.


Universal Music Japan @ Twitter - 12/1 2011


"Förra året i december släpptes "Dark Side of the Sun" med Tokio Hotel, som även har inplanerat ett återbesök i februari! Håll även ögonen öppna efter en övervägning av ett stort event!" 
~~
Med andra ord så överväger de att göra ett stort event av något slag i Japan, men ingenting är helt bekräftat ännu. Jag håller er uppdaterade iallafall!


Schema för Tokio Hotel 2011 - konserter, galor m.m.

Allting är nerskrivet av Elina - kaulitzandthegs.blogg.se - så tar ni listan, länka hit! :)


Annat - TV, Radio osv.
[x] 14/1 2011 - MTV Japan I.N.G. (kl ? japansk tid; ? svensk tid - förinspelat).
[x] 17/1 2011 - MTV Japan Mega Vect (kl 19.00 japansk tid; 11.00 svensk tid - förinspelat).
[x] 25/1 2011 - BS Asahi (kl 22.00 japansk tid; 14.00 svensk tid - förinspelat).
[x] 27/1 2011 - TV Asahi (kl ? japansk tid; ? svensk tid - förinspelat).
[x] 12/4 2011 - NHK Educational (kl 23:25-23:50 japansk tid; 15:25-15:50 svensk tid).
[x] 29/7 2011 - MTV Video Music Aid (repris - inspelat den 25/6).

Promoturné - Japan - Del 2
[x] 7/2 2011 - Anländer på Narita flygplats. Tokyo, Japan.
[x] 8/2 2011 - Promo: Intervjuer m.m. Tokyo, Japan.
[x] 9/2 2011 - Sukkiri (kl 08.00-10.25 japansk tid; 00.00-02.25 svensk tid). Tokyo, Japan.
[x] 10/2 2011 - Skivsignering av Dark Side of the Sun. Tokyo, Japan.
[x] 11/2 2011 - Nico Nico Live (kl 19.30 japansk tid; 11.30 svensk tid). Tokyo, Japan.
[x] 12/2 2011 - Lämnar Narita flygplats (Gs på morgonen, tvillingarna på eftermiddagen). Tokyo, Japan. 

[x] 3/6 2011 - Muz-TV Awards + M&G. Moskva, Ryssland.
[x] 23/6 2011 - Anländer på Narita flygplats. Tokyo, Japan.
[x] 24/6 2011 - Next Premium Night. Tokyo, Japan.
[x] 25/6 2011 - MTV Video Music Aid. Tokyo, Japan.


[MusicMan-net.jp]: Signering i Tokyo, Japan i februari!


Tokio Hotel har planerat in en skivsignering inför deras andra besök nu i februari
Hitlåten "Dark Side of the Sun" från Tokio Hotels debutalbum, har varit tillgänglig i Tokyo sedan december förra året. Dessutom har de planerat in ett besök Japan igen i februari och de kommer även ge en skivsignering för alla som har köpt albumet. Det kommer att lottas ut ett visst antal fans av de 500 som har köpt albumet "DSOTS" som får gå på signeringen. Detta kommer att äga rum på ett speciellt ställe i Tokyo den 10 februari.

¤ Tokio Hotel Hemsida: tokio-hotel.jugem.jp.
¤ Tokio Hotel Facebook: Facebook.com/tokiohotel.japan.
¤ Universal Music Japan Twitter: Twitter.com/Universal_Inter.

Information om utsläppen:
- Tokio Hotel "Dark Side of the Sun": 2/2 2011.
- Ringsignalen av hitlåten "Dark Side of the Sun": 12/1 2011.


Engelsk översättning: Theresa @ THCH. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Generación 21 #185/2011 - (Ecuador)


Tom i Cádiz, Spanien - 2006


Bigger:

¤
Mer semesterbilder från 2005-2006 hittar ni här.


(m&g) Padova, Italien - 26/3 2010 ~8
Lägg bud på TH DVDr - Översvämningarna i Australien!


Detta är er chans att få tag i ett par fantastiska signerade Tokio Hotel prylar och samtidigt stötta Queensland Flood Relief (= översvämningsbistånd). 100% av intäkterna går direkt till Queensland Flood välgörenhet: Queensland Floods.

Det som man kan buda på är en Humanoid City Live-DVD och en Caught on Camera-DVD som är signerat av bandet och garanterat 100% äkta.

Översvämningarna i Queensland, Australien är den största naturkatastrofen i Australien sedan årtionden, med över 2400,000 människor påverkade. Ett område lika stort som Frankrike och Tyskland tillsammans ligger under vatten just nu. För mer nyheter om översvämningarna i Queensland, besök: www.couriermail.com.au.

Efter att ha sett så många Tokio Hotel fans fråga hur de kan hjälpa till utifrån, gick Tokio Hotel Nya Zeeland och Tokio Hotel Australien ihop för att organisera ett flertal välgörenhetsorganisationer för att ge fans ett sätt att donera pengar till översvämningsbiståndet och få tag i några grymma Tokio Hotel prylar.

Om ni skulle vilja donera pengar, även om det bara är så lite som $1, kan ni göra det här: Queensland Donate.

Om ni har några frågor så twittra gärna till oss på: @NZTokioHotel eller @TH_Australia, eller mejla oss på: nzthfans@hotmail.com.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.


(backstage) Berlin, Tyskland - 18/7 2006

Making of "Der letzte Tag".


Mininyheter - 11/1 2011

¤ Enligt det officiella japanska nyhetsbrevet så ska bandet fokusera på Japan i år och kommer att åka tillbaka dit i februari igen, men inga datum finns ute än - mer information kommer att ges ut under de kommande dagarna. That being said, jag har inte lagt upp något schema för i år än men jag ska göra det under de kommande dagarna jag också så ni vet. n_n

¤ ProfitEventos (konsertarrangör i Venezuela) berättar att de ligger i kontakt med bandets management om en möjlig spelning i landet, men inget är helt bekräftat ännu. Här är en printscreen på deras tweet:

¤ Ni som funderar på att ta er till årets Comet Awards i Oberhausen, kan beställa biljetter nu - HÄR!

¤ Glöm inte bort att nominera - Don't forget to nominate: Tokio Hotel as "Årets utländska låt" (= "Foreign Song of the Year") with "Hurricanes and Suns". Do it here!

Notas Para Ti #244/2011 - (Mexiko)


Tokio Hotel - Best Of
Om du tyckte det var väldigt svårt att bara få tag i album på tyska, så behöver du inte oroa dig för de släppte denna CD med alla sina stora hits på båda språken och sist men inte minst, kommer det 2st DVD med samt musikvideos och making of's. Något som rekommenderas till 100%!
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Billboard #1/2011 - (Ryssland)


Tú #2/2011 - (Mexiko)


ICRT: Tokio Hotel önskar Taiwan en God Jul


Link.


Vote for Tokio Hotel!

¤ Vilken var den bästa konserten i Brasilien år 2010? Rösta HÄR!

¤ På mexikanska Terra.com undrar dem vilket album som är bäst. Rösta HÄR!

¤ Vilket är årtiondets musikfenomen? Rösta HÄR!

Buzznet @ Twitter såg nyss tvillingarna på en loppmarknad!


"Hörrni! Vi såg precis Bill och Tom Kaulitz från Tokio Hotel på Rose Bowl-loppmarknaden. Tom har fräscha cornrows."
---
Om bilder kommer ut, så lägger jag upp ett inlägg med det. Hoppas verkligen detta stämmer så man får lite nytt om killarna! :)

(m&g) San Remo, Italien - 19/2 2010 ~5


(utanför flygplatsen) Tokyo, Japan - 16/12 2010 ~2


¤ Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning - här.


Ninette Murk @ Facebook - 9/1 2011


"Hej Adrina och gott nytt år! För att vara ärlig så tycker jag att det vore bättre ifall Tokio Hotel var med i 2012s Fashion Against AIDS-kampanj istället eftersom artisterna inte kommer att designa ett föremål (så som en tröja) i årets kampanj. Och just på grund av den anledningen är det bättre för fansen ifall de kan köpa något designat av sin favoritartist eller sitt favoritband. Men jag är säker på att vi kommer att göra ett annat projekt eller event i år med Tokio Hotel - och innan dess, försök att göra din grupp så stor som möjligt och sikta på nästa år - tillsammans med våra poll-resultat på DAA hemsidan. Deras management kommer att se att det är en väldigt bra idée! Ha en trevlig söndag och fortsätt göra ett bra jobb! Ninette." - Ninette Murk (grundare av FAA/DAA) via Facebook.

Detta är ett meddelande till "We want Tokio Hotel in next DAA campaign" via Facebook.

Tom pryder omslaget av en sexbok för killar

En teckning på Tom gjord av Allegator har publicerats på omslaget till boken "Sexo Juvenil".

Orginalbilden:


Tom i Marseille, Frankrike - 23/3 2010


Fotografering i Taiwan - 3/5 2010 [+3]


> 3 nya HQs här - 3 new HQs here <


Fanträff i Stockholm den 4 mars 2011


Fanträff i Sthlm på Plattan den 4 mars 2011 mellan kl 16.00-18.00.
Info från: Tokio Hotel Fanträff Stockholm via Facebook.


76.1 InterFM intervju - 14/12 2010


Link.


Tú #1/2011 - (Chile)


"Vi kommer aldrig att glömma Chile"
De var i vårat land i fyra dagar och det räckte tillräckligt för att se deras talang och deras vänlighet. Här ger jag er vårat sista samtal med Bill, Tom, Gustav och Georg.

De säger att de var rädda vid ankomsten. "De säger" även att de inte ville att andra skulle komma så nära dem. Sanningen är att vad som hände på flygplatsen - med så mycket kärlek från de chilenska fansen - chockerade dem, och även ifall det skrämde dem lite så åkte dem därifrån glada eftersom de aldrig trodde att de skulle ha så pass entusiastiska fans. Men killarna förstod det eftersom de medvetna om att det är en helt annan kultur. Nu till grejen om "inte vilja att andra ska komma så nära dem", jag måste säga att det är helt sant. Det var inte lätt för fansen att komma nära dem - jag såg det med egna ögon utanför hotellet - och Tokio Hotel hade ett otroligt beskydd att även alla de lyckligt lottade som hade vunnit en M&G blev varnade. Jag kan berätta om instruktionerna av deras management på själva signeringen, de gjorde det glasklart: "Om någon gråter, blir hysterik eller rör någon av killarna, blir träffen inställd." Vi vet att det inte var killarna själva som bestämde det eftersom de är väldigt vänliga, men att reglerna skulle vara så strikta är utan tvekan helt sant.

Nu till konserten: Vi kunde se den sanna glädjen på fansen som kunde se dem så nära. Med ett perfekt ljud demonstrerade dessa tyskar varför de är ett av det mest eftertraktade banden i Europa och varför det var så mycket förhoppningar på deras framförande. Med Bills oförglömliga kostymer, hans motorcykel, Toms flammiga piano, den övertygande Gustav och Georgs karisma, var det en konsert full av känslor, skrik, svimmande tjejer och eld som utan överdrift var idealiska för att äta marshmallows.

Hur kändes välkomnandet ni fick från fansen i Chile?
Bill:
I början var allt så trevligt, speciellt på flygplatsen (alla skrattar). Vi kände oss väldigt hedre, glada och nya på vad vi skulle få uppleva i Chile.

När vi pratade för en och en halv månad sedan, berättade ni att ni skulle låta er själva bli överraskade. Lyckades Chile med det?
Bill:
Det dåliga var att vi inte kunde lämna hotellet, så vi försökte titta ut genom fönstret mycket. Från vad vi kunde se så var det väldigt vackert, men det var ingen idé att gå ut någonstans. Det var bara Gustav som gick till affären för att köpa lite saker och han hade roligt, trots att han inte minns namnet (Pueblito de los Dominicos).
Georg: Ah, men det är någonting som gör att vi aldrig kommer att glömma Chile. Eller hur, Bill?
Bill, Tom, Gustav: Ja, ja, ja (skrattar).
Bill: Åh gud! Jag har aldrig varit med om en jordbävning i hela mitt liv, och vi var med om tre stycken på två dagar! (skrattar) Vi kände två stora och vaknade.
Men...de var inte så starka.
Bill: Hur kan du säga så? Vi blev skiträdda.
Tom: (skrattar) Vi blev faktiskt rädda.
Bill: (skrattar) Jag trodde att vi blev tvunga att klä på oss och evakuera byggnaden.

Så vi gav er den första erfarenheten med jordbävningar. Stackars er!
Tom:
Vi har aldrig varit med om en tidigare. Det var...våran första gång (skrattar).
Men kom igen! Det var två små. I februari hade vi en som mätte 8,8 och då skulle ni ha dött!
Bill:
Nej!!! Jag tror inte på dig *Bill ställer sig upp och sätter sig igen* Tror du det kan hända igen när vi är här?
Jag tror att... Hmm...
Bill:
Åh nej, snälla... *Bill lägger handen på pannan som om han svimmar*
Haha, nej. Jag lovar att det inte kommer hända igen...inte den här gången iallafall.
Tom:
Med lite tur då, eftersom vi inte skulle veta vad man ska göra (skrattar). Och om "någon" precis klev ur sängen för evakuering skulle bli en väldigt bra bild (skrattar).

Låt oss byta samtalsämne. Låt oss prata om "Best Of" - albumet är klart. Vad förväntar ni er från det och hur känns det nu att ha ett samlingsalbum?
Bill:
På ett sätt känns det konstigt att ha en samlingsskiva nu redan, men å andra sidan så är vi väldigt stolta över att ha så många hits. Jag kan säga att två nya låtar på albumet, en av dem spelades in år 2002 (Mädchen aus dem All).
Tom: Ja, och Bills röst låter till och med annorlunda eftersom låten spelades in när hans röst började förändras.
Bill: Ja, och sen är det en annan låt (Hurricanes and Suns) som spelades in år 2009.

Låt oss prata om Bill och Toms byte av land. Var det baserat på jobb från början? Det har sagts att anledningen ska vara att fansen förföljer er. Stämmer det?
Tom:
Sanningen är att vi mår bra i Los Angeles, till skillnad från vårat privatliv (skrattar). Vi spelade in och skrev större delen av låtarna på vårat senaste album i Los Angeles.

Och hur är det med Gustav och Georg? Varför stannade ni kvar i Tyskland?
Gustav:
För att våra familjer och vänner är kvar i Tyskland (alla skrattar). Titta inte på oss sådär! Seriöst, grejen är den att Bill och Tom inte har några vänner och ingen gillar dem (skrattar).
Tom: Det är sant! (skrattar) Vi har inga vänner.

Om det är något som fångade min uppmärksamhet, så är det kampanjen som Bill och Tom gjorde för PEtA. Hur var det och hur känner ni för djuren?
Tom:
Väldigt fina bilder (alla skrattar).
Bill: Vi älskar verkligen djur. Vi har fyra underbara hundar och vi adopterade dem från djurhem.
Tom: Ja, och vi har varit vegetarianer i två år.
Bill: PETA ringde och bad oss stötta kampanjen för att släppa lös de vilda djuren från cirkusar, och vi sade ja på en gång eftersom vi kan relatera till det så mycket.

Med ett sådant stort hjärta, har ni jobbat med andra kampanjer i Tyskland?
Bill:
Det är det enda vi har jobbat med just nu, men vi är väldigt intresserade över att fortsätta i samma riktningar för djuren. Om det är möjligt kanske vi påbörjar vårat eget projekt också.

Jag frågar det här för att Tokio Hotel donerar ett musikrum till en skola. Vad tycker ni om chansen som Icon Group ger er att ge en kultur till barn som inte har samma möjligheter som ni hade?
Bill:
Det är ett bidrag som vi är väldigt glada att ge eftersom vi hade turen att ha en pappa och en mamma som var i musikvärlden. Vi hade alltid möjligheten att skapa musik då vi hade tillgång till det, så att kunna hjälpa andra barn som inte har det gjorde oss väldigt glada.

Några avskedsord?
Bill:
Stort tack till fansen för allt stöd som vi har fått under de senaste dagarna. Vi kommer helt seriöst aldrig att glömma Chile...och inte bara pga jordbävningarna (skrattar).
Engelsk översättning: Vee @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

RTL Punkt 12 - 23/3 2006


Varje dag predikar oräkneliga mödrar för sina barn att frisk luft och hälsosam mat är bra för dem. Och nu kommer Tokio Hotel och säger: "Vi äter bara snabbmat" och, citerar: "Orörd natur är skit äckligt." Natasha W. och Tanja J. träffade killarna igår på en konsert i Wien och frågade dem hur vi ska tolka det.

Nu är det slut på gömmandet: Helt oblyga unnar sig Bill & Co ett glas champagne offentligt. Två guld och två plaina för över hundra tusen sålda album i Österrike - det behöves uppenbarligen firas. Efter den enorma bråket med ungdomars välbefinnande-kontoret för fyra månader sedan, har killarna varit riktigt försiktiga med att dricka alkohol offentligt. Men ingen fara, Bill & Co hade något att fira och hade direkt efter något alldeles nytt att prata om. Lyssna på detta:

Bill:
Vi är alla "drinnis" (drin = inne), alltså vi sitter inne hela dagarna och äter bara snabb mat och gillar inte dessa fräscha "draußi" (draußen = utomhus) sakerna, typ sallad och rucolasallad.

Fantastiskt, kommer alla dessa mödrar tänka nu, som precis har jobbat så hårt med att lära sina tonåringar om hälsosam mat och sånt - eller till exempel, att ett träd inte står i skogen endast för dekoration. Och sedan kommer tonårsidolen Bill och har även mer att tillägga:
Bill:
Orörd natur, till exempel. Det är skit äckligt. Där allt är, typ, överväxt... vi hatar det.

Man måste och kan bara förklara det med en sen våg av puberteten. Killarna firade åtminstone basisten Georgs 19 födelsedag lugnt - eftersom man blir för gammal för vissa saker vid något tillfälle, eller hur?
Bill:
När vi fortfarande var unga, så... Tja, dit vi åkte var... Men vi är alltid väldigt strikta när vi är på turné. Vi festar inte mycket då...
Tom: Vi är väldigt ordningsamma generellt sätt! ;)
Bill: ...eftersom vi alltid vill ha så mycket energi som möjligt på konserterna.

Tja, och det är säkert varför träning utanför scenen är en tabu också.
Bill:
Vi hatar att vara ute och röra på oss. Vi åker alltid från punkt A till B i bil, taxi eller vad som helst. Vi går nästan aldrig.

Åh, tja, ni mammor och pappor där ute: Låt oss vara optimistiska. Vad Tokio Hotel går igenom just nu - det är nog bara en av dessa faser - och visst, det kommer att gå över snabbt.
Engelsk översättning: Artax @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Direktlänk till videon.

Paintings of the twins


By: Lola och Twincestoxa.


[Oljo.de]: Tyska megastjärnor - Tokio Hotel #2


Tyska megastjärnor
Lena Meyer-Landrut, Unheilig, (Ich + Ich, karriäravslut år 2010), Herbert Grönemeyer, Tokio Hotel eller ens Andrea Berg? Nej! Ingen av dem kommer ens i närheten av den kommersiella framgången som det tyska elektro / metal / rockbandet Rammstein från Berlin.

[...] På plats #2 i den internationella populäriteten av tyska musikstjärnor hamnar Tokio Hotel, som fortfarande blir allt större, trots att deras "Humanoid"-turné inte var så framgångsrik. I Tyskland däremot är Tokio Hotel bara en skugglik tillvaro. Utomlands (som i Ryssland och Latinamerika) är de betydligt mer populära. [...]


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Bravo WebTV - 7/1 2011


Link.


Rocksound #144/2011 - (England)


De värsta internationella banden:
1. Brokencyde
2. 30 Seconds To Mars
3. My Chemical Romance
4. Avenged Sevenfold
5. Tokio Hotel
6. Paramore
7. Jonas Brothers
8. Attack Attack!
9. Green Day
10. Guns n Roses

MYX Philippines: International Hit Chart & Top 20


Källa: MCA Music Inc (Universal Music Philippines).


VOX Prominent, RTL Punkt 6 & 12 - 7/1 2010


Link.


Link.


Link.


[Topp.no]: Har Bill Kaulitz skaffat flickvän?


Har Bill Kaulitz skaffat flickvän?
Tyska skvallersidor har fått tag i en bild som påstås bevisa det.

Sångaren i det tyska rockbandet Tokio Hotel, Bill Kaulitz (21), är en kille som sällan avslöjar något om sitt privatliv.

I höstas flyttade han till Los Angeles tillsammans med sin tvillingbror Tom för att jobba på uppföljaren till hit albumet "Humanoid" (2009), och om man bortser från konserterna som hölls i Japan och delar av Sydamerika innan jul och PETA-kampanjen de spelade in i november, finns det inte mycket information att hitta om killarnas personliga liv.

Tills nu. Tyska skvallersidor har nämligen fått tag i denna bild där de hävdar att man kan se Bill kyssa en okänd flicka. Bilden har skapat en sensation i den tyska skvallerpressen och flera frågar sig nu om bilden är fejk eller inte - eller om det är Bill man kan se över huvud taget.

Vi väntar med att dra några slutsatser - men tyckte det var värt en notering till Tokio Hotel-fansen här hemma.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Mininyheter - 7/1 2011

¤ Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning - här.

¤ Planeta Awards 2010 Peru: Rösta på Tokio Hotel i kategorin "Mejor Concierto del Año" (= "Årets Konsert") HÄR! Ni måste dock vara registrerade för att kunna rösta.

¤ Tom och Bills Kaulitz nämns på PZ-News.de tillsammans med fem andra kända tvillingpar, Mary-Kate och Ashley Olsen bland annat.

¤ Detta inlägg har uppdaterats med scans till det senaste numret av tyska tidningen Popcorn där det står om en världsturné i november och nytt album i september.

Rockbjörnen 2011 - Nominate Tokio Hotel!


Nominera Tokio Hotel till årets Rockbjörnen Awards!
Nu är det dags igen! I år ska vi nominera Tokio Hotel i kategorin "Årets utländska låt" med "Hurricanes and Suns". Galan äger rum i Stockholm senare i år (har dock inget datum än) och vi kan rösta fram mot sensommaren, dvs ett bra tag framöver. Lol. Ok, så röstar gör man här: Aftonbladet.se. ^_^


International readers:
Type in "Tokio Hotel - Hurricanes and Suns" below "Årets utländska låt" (= "Foreign song of the Year") and then hit the "Nästa"-button. In the next step you've to fill in some information about yourself:

Namn = Name.
E-post = Email.
(no need to type in your cellphone number)
Ålder = Age.
Kön = Sex (m = male, k = female).
Kontrollfråga = Controlquestion (1+1, just type a simle 2 as answer).
Don't click the "Ja tack, jag tar gärna emot erbjudanden från Aftonbladet och dess samarbetspartners"-button (meaning, it should NOT be an "x" in that square unless you of course want offers from Aftonbladet and their partners ;p). And to nominate them, just click "Nominera" which obviouly means "Nominate" and you're all set! Vote here: Aftonbladet.se.

Two screens if it seems complicated:


Tú #1/2011 - (El Salvador)


Tokio Hotels "WBMW" har mer än 5 miljoner visningar!


Ni kan se videon här: Tokio Hotel - World Behind My Wall (official musicvideo).


Bill Kaulitz vs Rihanna - Vem bär sin dräkt bäst?

Dräkterna är inte helt identiska, men de liknar varandra lite grann (lamporna).
Så frågan är alltså, vem bär sin dräkt bäst - Bill eller Rihanna?


Första informationen om årets VIVA Comet!


Första informationen om årets VIVA Comet
Comet Awards är ett årligt TV-event inom musiken!

VIVA gör det möjligt och har under de senaste åren fört stjärnor som Justin Bieber, Tokio Hotel och Robbie Williams på scen. Snart är det dags igen: Den 27 maj presenteras den 16e VIVA Comet galan! Återigen äger Comet 2011 rum i Oberhausen, och i den bästa König-Pilsner-Arena. Information om nomineringar, omröstning, moderatorer, presentatörer, uppträdanden och biljettförsäljning finns inom kort på VIVA.tv.
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: http://www.viva.tv/news/comet_2011_/

YesTeen #37/2011 - (Brasilien)


"För oss som band är det häftigaste att kunna ha sådana fans. De lever verkligen Tokio Hotel livet." - Bill om fansen som campade utanför Via Funchal för att senare gå på konserten i São Paulo.

FRIDA #1/2011 - (Sverige)


Best of Tokio Hotel - Deluxe Edition (2 CDs + DVD)
Fick du inte den här efterlängtade samlingsskivan i julklapp? Då kanske det är dags att skaffa den nu. Skråla ikapp till Tokio Hotels kändaste låtar som Monsoon och Hurricanes tills väggarna skakar (eller grannarna klagar...). Albumsläpp: 12 december.
Tack till Natalie som skickade in den andra bilden. ♥

(m&g) Prag, Tjeckien - 15/3 2010 ~3
InTouch #2/2011 - (Tyskland)


Separerar bandet?
Ingen köper deras album, de bråkar och har olika idéer om framtiden. Det tidigare framgångsrika tonårsbandet i Tyskland är i kris.

De utsålda arenorna och skrikande fansen - när Tokio Hotel började för fem år sedan, var popvärlden upp och ner! Men nu ryktas det intensivt om att de fyra inte orkar mer. "Det är förvirrande. Jag kan tänkta mig att killarna går skilda vägar snart", säger en insider. Det är inte bara det aktuella "Best Of"-albumet som ligger det går illa för, utan det finns även alltid problem mellan bandmedlemmarna. I en internet-video gör gitarristen Tom narr av basisten Georg: "Minns du när vi pinkade i Georgs flaska och han drack ur den efteråt?" Även frontmannen Bill vill splittra den sammansvetsade gruppen: Han har inte så mycket tid över för musiken på grund av sitt arbete som modell och reklamstjärna! Trots det insisterade han: "Det kommer säkert finnas tillfällen då vi tar en längre paus, men slutet av Tokio Hotel? Aldrig!"

De genomgår en allvarlig kris bakom kulisserna:
¤ Det nya albumet floppade: Tidigare attackerade de topplistorna, men nu lyckades inte ens deras "Best Of"-album ta sig till Top 50!
¤ Bill har andra planer: "Jag kan tänka mig att göra egna projekt", säger han. Starten: Jobba för designern Wolfgang Joop och göra reklam för elektronikkedjor.
¤ De bråkar: Under turnén i Japan började killarna bråka mitt framför kameran: "Sluta snacka, annars slår jag dig!" skrek Tom på sin bror.
Scan: Kirschedeluxe. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

[Ksta.de] - Konsertarrangören Fritz Rau gillar Tokio Hotel


Har du något intresse för den aktuella musiken?
Fritz Rau:
Ja, tack vare mina barnbarn. Det finns en grupp, Black Eyed Peas. Först tänkte jag "Vad är det för något?", men då tvingade mina barnbarn mig att lyssna. Sedan dess har jag gillat dem. Jag har också tittat närmare på Tokio Hotel. De är på rätt väg, killarna. Jag tycker också att det är bra att Take That är tillsammans igen.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

¤ Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning - här.

[PortraitMagazine.net]: Top 30 under 30 år 2010

Top 30 under 30 år 2010

#7 (2114 röster): Här kommer Hurricanes - Tokio Hotel
Tokio Hotel fortsatte sin världs domination under 2010, de reste över hela världen och gav även sin första konsert i Asien! År 2010 var definitivt ett år av milstolpar för dessa rockare, de släppte sitt "Best Of"-album samt deras andra livealbum "Humanoid City Live" från Milano, Italien och den nya låten "Hurricanes and Suns".

Vad händer härnäst? Med utsläppet av deras största hits-album och den nya låten "Hurricanes and Suns" mot slutet av år 2010, ser vi verkligen fram emot vad killarna har i rockärmen för år 2011! Håll tummarna på att de kommer att fortsätta erövra världen och spela i länder de inte har besökt än! [...]


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


De Popcorn #2/2011


¤
I åtta år har Tokio Hotel sett fram emot denna spelning: I mitten av december spelade de sin allra första konsert, för att marknadsföra sitt "Best Of"-album, i Tokyo - staden som de är döpta efter. Killarna är riktigt spända om den japanska huvudstaden: "Staden är riktigt fantastisk. Det väldigt stort, mycket neonlampor överallt, galna människor. Jag kommer definitivt åka hit igen", säger Bill.

¤
Tyska Tokio Hotel fans måste vänta: Tokio Hotel kommer att isolera sig år 2011 också. Tom: "Vi har befäst oss i våran studio i Los Angeles så vi kan jobba med nya låtar!". Det nya albumet borde komma ut i september, en världsturné är planerad i november. Bill lovar: "Vi kommer att chockera fansen med den nya stilen och det grymma ljudet!"
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Dagens snackis: Fejk eller äkta? Kommentera!


Denna bild dök upp i den tyska fandomen nu i morse och en liknande tjej ska ha setts ofta utanför
tvillingarnas hus. Så vad tror ni, är bilden fejk eller äkta? Personligen tycker jag att bilden är
otroligt bra gjord om den är fejk. ;p Svårt att säga, men kommentera era åsikter! ^_^


PRO News - 29/12 2010


Link.
~~
Den nya Tokio Hotel videon "Hurricanes and Suns" får många träffar på bandets officiella hemsida. Videon innehåller ett flertal konserter, turnér och intervjuer. En del scener filmades enbart för denna video. Dessutom släpptes en annan video som hade premiär kortefter. "Du vet, vi reser mycket. Vi är en tysk grupp som har uppnått en otrolig framgång", säger Bill.
Engelsk översättning: BrightCrystalRB @ YT. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

LunaTeen #53/2011 - (Argentina)


(utanför hotellet) Mexico City, Mexiko - 3/12 2010 ~5


"Monsoon" på plats #88 - Educadora FM


Den 31 december 2010 gjorde den brasilianska radiostationen "Educadora FM" en nedräkning med årets 91 bästa låtar. Bland de 91 låtarna fanns Tokio Hotels "Monsoon" som hamnade på plats #88 och slog både Taylor Swift med låten "You Belong With Me" som hamnade på plats #89 samt två låtar av sångaren Sean Kingston.


Designers Against AIDS @ Facebook - 4/1 2011


"Tokio Hotel vann omröstningen på designersagainstaids.com med 9046 röster (70,8%)! Nästa steg: Få reda på ifall de är intresserade av FAA4!" - Designers Against AIDS via Facebook.

Rykte: Konserter i Ryssland?


Enligt chefen för EuroEntertainment (konsertarrangör i Ryssland) väntar de på svar från bandets management efter semestern om möjliga konserter i landet - förhoppningsvis i år. I Ryssland firar man till den 11/1 och just nu har både bandet och deras staff semester, så vi måste vänta lite till på information. Jag uppdaterar inlägget om något mer dyker upp! :)

(m&g) Tokyo, Japan - 13/12 2010


Link.


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~77


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 23e Dec 2010-1a Jan 2011.
#270 - Söndagen den 2a Januari 2011:

Skidor + Fallskärm = KUL!!

Video - Vimeo: Superior, Speed Fly.
#271 - Onsdagen den 5e Januari 2011:

Den absoluta motsatsen av unplugged

Video - Youtube: Misa Digital Instrument Kitara.

#272 - Fredagen den 7e Januari 2011:

Earthlings
Dokumentären är ett par år gammal - men ändå alltid lika chockerande. Ni måste verkligen se den!

Video - Youtube: Earthlings Trailer.
#273 - Söndagen den 9e Januari 2011:

Varför åka till Alperna för att åka snowboard...
...när ni kan göra det hemma i stan istället! Snowboarding i centrala Paris :)

Video - Youtube: Montmartre. First Historical Snowboard Ride.

Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

(m&g) Guadalajara, Mexiko - 16/10 2008


(intervjuer) Tokyo, Japan - 14/12 2010 ~3


Bild: InterFM 76.1.


Big #150/2011 - (Italien)


Önska Tokio Hotel låt på Rix FM ikväll!


Det är alltså ikväll det gäller och man måste även fylla i lite uppgifter om sig själv.
Direktlänk till önskningssidan: http://www.rixfm.com/musik/onska-latar.
Fanaktion från: Vi som vill höra Tokio Hotel på NRJ via Facebook.


Dagens bild(er): Geo, Gus & Tom
Rösta på Tokio Hotel - Vote for Tokio Hotel


"Your Top Today" är en daglig topplista som visar de mest framröstade musikvideorna på MAD TV (Grekland). Det vi ska göra är att rösta på "Tokio Hotel - Hurricanes and Suns". Allt vi behöver göra är att klicka i deras låt, sen skrolla ned till "Ψήφισε!" längst ned på sidan och sen är det klart. En röst om dagen gäller - Rösta här.
~~

Det är sista dagen att rösta på Tokio Hotel som "Best World Stage 2010" på MTV LA - Och röstar gör ni här.


Blue Jean #1/2011 - (Turkiet)


Rykte: Reklam för VH1 India?


Tydligen ska det ha varit en reklam på VH1 India där Bill ska ha sagt: "Hey! We are - Tokio Hotel, and you're watching VH1 India!" kl ~14.45 svensk tid innan programmet "Rock Rules" började. Tyvärr vet vi inte om det här stämmer än (en tjej sade att hon såg det, men spelade inte in det verkar det som), men förhoppningsvis och då gäller det bara att hålla tummarna på att det kommer ut på Youtube. Denna reklamvideo ska ha spelats in i Malaysia när killarna var där för MTV World Stage i juli 2010. Om det dyker upp något, uppdaterar jag detta inlägg! :) Edit 1: Enligt samma tjej började denna reklam visas igår, 1/1 2011, och kommer förmodligen att visas flera gånger. Edit 2: Ryktet stämmer - Videon finns HÄR.

OK! #75/2011 - (Serbien)


Tom Kaulitz - Skandalmästaren: Groupies, en ny kärlek i varje stad, slagsmål... Favorit Tokio Hotel-tvillingen, gitarristen, är en återkommande gäst i skvallerpressen och gillar skandaler. Det kanske är därför tjejerna är helt galna i honom!

Lilla texten till vänster:
¤ Och han ser så oskyldig ut vid första ögonkastet...
Engelsk översättning & Scans: Bim @ THUS. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Tokio Hotel "Zimmer 483" bar/café i Madrid

Bill live i Tokyo, Japan - 15/12 2010Bilder: Ryota Mori/Universal Music Singapore.


Clarin Argentina - Vote för Tokio Hotel!


"Vem vill du helst ska besöka vårat land under 2011?"
Resultat just nu:
Rolling Stones (4,3% - 527 röster)
Kanye West (0,3% - 38 röster)
Justin Timberlake (0,5% - 57 röster)
Daft Punk (1,6% - 195 röster)
The Cure (5% - 616 röster)
R.E.M. (1,3% - 163 röster)
Pulp (0,6% - 69 röster)
Lady Gaga (7,4% - 901 röster)
Arcade Fire (1,1% - 138 röster)
Tokio Hotel (77,9% - 9554 röster)
> http://www.si.clarin.com/ <


De Popcorn #1/2011


Hits & Highlights 2010
Lady Gaga förblev list-drottningen år 2010! Men Ke$ha, Katy Perry och Rihanna är tätt efter. En stor comeback av mobbnings-rapparen Eminem. Oslagbar på bio: Vampyr-sagan "Twilight". Årets besvikelse: Tokio Hotel.

Årets Band:
01: Jonas Brothers
02: The Wanted
03: Black Eyed Peas
04: Tokio Hotel
05: Queensberry
06: Clucha Candela
07: Monrose
08: Gossip
09: Gazette
10: Linkin Park

Årets Förlorare:
01: Tokio Hotel
02: Jimi Blue
03: Zac Efron
04: Green Day
05: Vanessa Hudgens
Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

RSS 2.0