[Topp.no]: Har Bill Kaulitz skaffat flickvän?


Har Bill Kaulitz skaffat flickvän?
Tyska skvallersidor har fått tag i en bild som påstås bevisa det.

Sångaren i det tyska rockbandet Tokio Hotel, Bill Kaulitz (21), är en kille som sällan avslöjar något om sitt privatliv.

I höstas flyttade han till Los Angeles tillsammans med sin tvillingbror Tom för att jobba på uppföljaren till hit albumet "Humanoid" (2009), och om man bortser från konserterna som hölls i Japan och delar av Sydamerika innan jul och PETA-kampanjen de spelade in i november, finns det inte mycket information att hitta om killarnas personliga liv.

Tills nu. Tyska skvallersidor har nämligen fått tag i denna bild där de hävdar att man kan se Bill kyssa en okänd flicka. Bilden har skapat en sensation i den tyska skvallerpressen och flera frågar sig nu om bilden är fejk eller inte - eller om det är Bill man kan se över huvud taget.

Vi väntar med att dra några slutsatser - men tyckte det var värt en notering till Tokio Hotel-fansen här hemma.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Zandra

tänkte bara säga att jag vet hurvida bilden e sann lr inte, den e fejk, det är några snubbar från Ryssland som har klätt ut sig till Bill, dom brukar göra såhär, och lägga ut bilder med tjejer..



:P

2011-01-07 @ 21:36:43
Postat av: <3

ja jag är 99% säker på att det fejk tyvär :( och sen bara men hjälp X) kan dom inte låta killarna vara ifred det här rä ju deras privat liv >.< (hur somehelst om den nu skulle på något sätt visa sig vara äkta är jag bar aglad för Bill ^^ <3

2011-01-07 @ 23:44:43

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0