Reklam i Italien för "L'Uomo Vogue - The Cover Book"


[TH.com]: L'Uomo Vogue - Specialutgåva!


L'Uomo Vogue - Specialutgåva!
Fem år av historia och stil på 87 olika omslag....och Bill och Toms omslagsbild hamnar på första sidan igen på novembernumret av "L'Uomo Vogue", vilket kommer att finnas tillgängligt med fem andra omslag. Ett äkta samlarobjekt! Alla omslagsbilder kommer även att auktioneras ut den 19 januari 2012 under ett prestigefyllt evenemang som äger rum på Southeby's i Paris. Intäkerna kommer sedan att gå till Fashion 4 Development, en partner i FN som använder mode för att hjälpa till att genomföra strategier för kvinnor när det gäller självständighet och självbekräftelse, samt en hållbar utveckling.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Gordon Trümper har släppt en singel (?)


Singeln "Life We Are Here" på iTunes. Genre: Alternativt rock.
Utsläpp: 21 november 2011 (det går att tjuvlyssna på låten också).
>> Gordon Trümper - Life We Are Here at iTunes.


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~94


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 10e-27e November 2011.
#354 - Måndagen den 28e November 2011: 

Vad är detta!?

Video - Youtube: Oscar... My very weird, handstand peeing dog.
#355 - Fredagen den 2a November 2011:

Moments

Video - Vimeo: Moments.
#356 - Torsdagen den 8e December 2011:

Brush with Death

Video - Youtube: Brush with Death.
#357 - Lördagen den 10e December 2011:

På vintern är det dags för skidor och snowboard!

Video - Youtube: JP Auclair Street Segement.
#358 - Fredagen den 16e December 2011:

Endast 3 dagar kvar!!!
Seriöst, BTK appen visade sig att bli den coolaste grejen någonsin. Ser fram emot när ni får se det. I morgon får ni en första glimt på...tja, det får ni veta då ;D

Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

[Me-Magazine.info] - Bill Kaulitz nämns i artikel med Black Veil Brides


Bill Kaulitz nämns i en artikel med det amerikanska rockbandet Black Veil Brides.
~~
[...] "Black Veil Bride verkar visuellt vara inspirerade av japansk anime, vilket även sångaren Bill Kaulitz i Tokio Hotel är, men med mycket mer imponerande tatueringar och kroppsmålning." [...]
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[Hochzeit-Brautmode-Brautkleid.de] - Bill betalade Simones brudklänning


Kändisbröllop
[...] "Men den största uppmärksamheten var kring Tokio Hotel-mamman Simone Kaulitz. Hennes son Bill Kaulitz har personligen valt ut moderns brudklänning och betalade för den: detta är moderna tider."
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Halloween Carnival. West Hollywood, California - 31/10 2011 #3


Bigger:


Rykte: Bills röst används i tyska versionen av "Tintins Äventyr"?


Steven Spielberg's "Tintins Äventyr 3D" - Ny trailer
[...] "De amerikanska rösterna är verkligen imponerade: Jamie Bell som Tintin och Daniel Craig som den onda röda Rackham. För den tyska versionen diskuteras det om Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz."  
Källa: ZeitgeistNews.de.

RTL: 100% Karl Lagerfeld - Bill Kaulitz pratar om Karl Lagerfeld


Link.
~~
"Han är designern för många. Jag tror även att de som inte är så insatta i mode vet vem Karl Lagerfeld är."

"Han har en vision. Han vet precis vad han vill och hur det ser bäst ut. Han begränsar ingen. Jag har redan tagit bilder med många och det är inte ofta som jag har så roligt som jag hade när jag fotograferade med Karl Lagerfeld."

"Det var också viktigt för unga människor. När jag blickar tillbaka nu, när jag var väldigt liten och bodde i en by, visste jag inte mycket om modeindustrin. H&M är något som många känner till och har råd med. Och det var sensationellt när en sådan stor designer gjorde något för H&M."

"Han visste mycket om musikindustrin när vi pratade om unga artister, om de som precis har börjat. Och han tittar på det, vilket jag också tycker är väldigt viktigt. Han tar sig tid för musik och konst, för alla de saker som uppstår."

"Jag kan inte tänka mig att vi inte kommer få höra något från honom en dag. Han kommer alltid att vara en väldigt viktig del av modeindustrin så länge han kan blicka framåt."
Engelsk översättning: TH-Info. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

(backstage) Kinder Charity. Wien, Österrike - 5/11 2005

Bilder: KinderCharity.org.


[InTouch-Magazin.de] - Dubbelgångare: Den dubbla VIP-Lottchen

Dubbelgångare: Den dubbla VIP-Lottchen
[...]

Det är uppenbart att det är Bill Kaulitz! Hans utseende är så galet att ingen skulle kunna se ut som han. Eller?

Kaulitz 2.0! Adam Lambert ger Tokio Hotel-sångaren en ganska tuff styling-konkurrens!


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Bild på Tom i en kinesisk engelskabok


[LooMee-TV.de]: Tokio Hotel's fanapp startade inte som planerat


Tokio Hotel's fanapp startade inte som planerat
Ikväll skulle fansen av Tokio Hotel, och speciellt fansen av Tom och Bill Kaulitz, fått något väldigt speciellt! Planen var lanseringen av Bill och Tom Kaulitz' fanapp. En app som lovade en exklusiv inblick i tvillingarnas liv, alltid det färskaste nyheterna och bättre bilder än bilder från paparazzis! Tydligen var det några fans som var oroliga över att inte skulle funka på deras mobiler, så bröderna var tvunga att ändra datumet på lanseringen så att iPhone appen skulle vara tillgänglig samtidigt som Android appen.

På grund av det skrev dem i "Toms Blog" att de planerar ett helt nytt datum. "Vi har beslutat att inte släppa iPhone versionen tidigare än Android versionen. Vi vill att så många fans som möjligt ska få samma chans att få alla senaste nyheter om oss."

De lojala Tokio Hotel-fansen kommer säkert att förlåta dem för denna försening, för det vore ännu värre att starta lanseringen utan innehåll... Vi ser verkligen fram emot detta!
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Toms kläder från "Übers Ende der Welt" - signerade av TH


[DATEs-Magdeburg.de] - Intervju med Gordon Trümper


DATEs intervju år 2005 med Gordon Trümper, styvpappa till Bill och Tom Kaulitz från Tokio Hotel, om framgång och karriär, skuggorna av kändishypen i privat -och familjelivet.
~~
Hur hanterar din familj Tokio Hotel's extrema framgång, fansen och hysterin kring bandet?
Gordon Trümper:
"Alla band vill en dag få ett sådant genombrott, speciellt om man har stått och spelat på små klubbar framför ett fåtal personer i flera år, och det fick killarna. Men ingen hade kunnat veta hur extremt det skulle bli. Vi är otroligt stressade över mängden av fans som belägrar vårt hem, som går så långt att de kliver in på vår tomt och kikar in genom fönstrena. Vi har faktiskt inget privatliv, oavsett om Bill och Tom är här eller inte."

Har förhållandet mellan dig och Bill och Tom förändrats när de klättrade upp på karriärstegen?
Gordon Trümper:
"Än så länge är allt som förr. Under de få stunder som de är hemma, njuter dem. Naturligtvis pratar vi om allt som händer under deras konserter och mediaframträdanden. Deras mamma ber fortfarande om deras åsikter, deras förhållande är mycket nära och öppet. Det enda som har förändrats radikalt är att vi inte bara kan gå ut tillsammans och göra något, eftersom de blir omgivna av hysteriska fans så fort de kliver ut på gatan utanför tomten."
[...]
Åsikterna om detta band är otroligt uppdelat, en del hyllar dem som nykomlingar och tonårsstjärnor, medan andra förolämpar deras musik och klädsel. Hur hanterar man denna permanenta svart-vita målning egentligen?
Gordon Trümper:
"Personligen vet jag att Bill och Tom hanterar det bra, och just nu tycker de att deras nya liv är spännande och har roligt. Speciellt för deras mamma, men även för mig, är det lite annorlunda. En del saker gör en bara arg, eftrsom att det inte är sant, och har med Bill och Tom som personer inget att göra. Ibland oroar man sig över ifall de kommer kunna gå igenom allt oskadda, men det läskiga med det här är att de växer och mognar utav det."

Killarna ville från början alltid vara mycket självständiga och oberoende i termer av deras musik, deras karriärer. Vad tror du, som själv är gitarrist, anledningen var till deras utveckling?
Gordon Trümper:
"Jag försökte faktiskt vara lite som en storebror till dem. De har hittat deras musikstil helt själva. De började öva tidigt, de var ofta på min musikskola "Rockschool". Men jag tror inte att jag gav dem passion för musiken. Och det är vad som kommer att stanna hos Bill och Tom." 
[...]
Vad tror du kommer hända Tokio Hotel om ett år, kända säsongsmusiker eller permanent musikhistoriska?
Gordon Trümper:
"Jag tror att det kommer att förändras. När den första stora delen är över, och det var extremt att de vann så mycket priser på så kort tid, så som de två senaste Cometerna liksom nummer 1 på singel -och albumlistorna, kommer det säkert att förbli en något mindre men stadig fanbase. Men killarna har redan visat tidigare att de har vad som krävs för att få ett rum att koka långt innan Tokio Hotel började rocka på riktigt. Och en sak är säker, de kan inspirera människor och om någon kan bli känd och dessutom stå ut med det, är det dem!"

Internet: www.tokiohotel.de.

Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tvillingarnas App är framflyttad!


Vi vet inte hur, varför eller när. Allt som står på killarnas officiella Facebook är att tvillingarnas app, som skulle ha kommit ut i morgon, har flyttats fram. Inget datum eller någon förklaring till varför står. Så fort någon information om det här kommer ut, uppdaterar jag! Läs det tidigare inlägget om utsläppet HÄR."Hej allihopa!
Det är många fans som är väldigt oroliga att vår app inte kommer att fungera på deras mobiler. Då vi fick mer och mer oroade email från fans under de senaste dagarna, kände vi att vi var tvunga att göra något åt det! Genom svaren vi fick har vi bestämt oss för att inte släppa iPhone versionen tidigare än Android versionen. Alltså: så många fans som möjligt kommer att få samma chans att få alla senaste nyheter om oss. Vi måste bestämma ett nytt utsläppdatum för att vara säkra på att båda versionerna blir tillgängliga samtidigt. Vi hoppas att alla iPhone Aliens kan visa lite sympati för alla Android Aliens och inte bli arga på dem för ett nytt, alla-versioner-utsläppdatum! Under tiden, njut av den första glimten av huvudskärmen av vår splitter nya app. Vi kommer också ta lite extra tid för att förbättra den befintliga iPhone App-versionen för att göra den ännu bättre!"
~~
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa: TokioHotel.com.


EuroChannel.com: Vote for Tokio Hotel!


> Rösta här - Vote here <
~~
Resultat just nu:
Susan Boyle - Perfect day: 84.08% (95583 röster)
Tokio Hotel - World Behind My Wall: 15.37% (17469 röster)


[PromiFlash.de]: Dessa tyskar är våra oväntade "Export-Hits"


Dessa tyskar är våra oväntade "Export-Hits"
Vad har Jorge Gonzalez (43), Micaela Schäfer (27), Bill Kaulitz (22) och Harald Glööcker (47) gemensamt? Vid första ögonblicket, inte mycket, men de har alla varit med i amerikansk media minst en gång. Tyska band som Rammstein, Cascada och Tokio Hotel startade mycket stort i Usa, men att catwalk-tränaren Jorge, den excentriske modeskaparen Harald Glööckler och naken-DJn Micaela Schäfer skulle vara stora namn där, är ganska förvånande.

[...] Den pompösa Harald Glööckler har flera gånger nämnts på hemsidor som PerezHilton.com och Dlisted.com, samt blivit utnämnd som "Hot Slut of the Week" och har även en stor fanbase i Usa. Den absoluta favoriten för amerikanska kändisbloggare att skriva om, är och förblir dock Bill Kaulitz. Tack vare sina extrema frisyrer, sin unika klädstil och naturligtvis musiken, är han nu betydligt mer efterfrågad än någonsin. Att hitta just dessa tyska kändisar i Usa är nog ganska enkelt eftersom de har alla ett väldigt anmärkningsvärt utseende, och varenda en av dem är en fröjd för ögat...


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


"Hänt BILD" skriver om Tokio Hotel i ett kommande nummer


I'll be waiting! ;) Tålamod är ju trots allt TH-fans' största egenskap. *host* 8D Nä, men ärligt talat så ser jag faktiskt fram emot detta nummer. Och när det kommer ut, lägger jag givetvis upp scans på det! :) *håller tummarna på att det blir nästa eller nästnästa nummer*

TOPP #13/2011 - (Norge)


"Jag har aldrig varit förälskad!"
Många fans, men aldrig någon hjärtklappning. Topp träffade Tom Kaulitz (22) och snackade om kända kvinnor, stjärnstatus och livet i turnébussen.

Trots att han är en riktig player, avslöjar Tom Kaulitz till Topp att han väntar på den stora kärleken. Men det finns däremot ingen brist på damer för Tokio Hotel-hjärtekrossaren! Tjejer runt om i världen har låtit sig charmas av Tom. Nu bor bröderna Kaulitz i Los Angeles, där de ofta lever ut nattlivet. På sistone har de setts utanför Chateau Marmont i West Hollywood, där stjärnor som Britney Spears och Lindsay Lohan också älskar att festa. Dessutom syns de ofta på kändisrestaurangen Katsuya.

Men Tom är inte först och främst på jakt efter en känd flickvän. - "Det är lite tråkigt att bara gå för kända kvinnor. Men på andra sidan kan det också vara coolt. Om jag var tvungen att välja, skulle de antingen vara någon av Olsen-tvillingarna, Angelina Jolie eller Jessica Alba." Men än så länge har det varit få kända kvinnor som han har fått på kroken. Eftersom Tom inte kan förälska sig ordentligt, har han svårt att tro på äkta kärlek. Därför har han aldrig heller varit förkrossad. Men 22-åringen gillar dock att dejta.

Kan du tänka dig att dejta en norsk tjej?
- "Ja! Jag älskar norska tjejer", säger Tom till Topp. Men playern har ingen aning om hur han ska charma damerna. - "Jag tar det som det kommer helt enkelt. Dessutom älskar jag när en tjej spelar ointresserad. Då blir jakten mycket mer spännande!"

Lite glamoröst turnéliv
Med ett planerat schema, har Tom inte alltid tid för tjejer. Speciellt när Tokio Hotel är på turné. Då är playern extra glad för turnébussen som han delar med brodern Bill. - "Vi har vårat stora sovrum, och har närmare 20 resväskor fullt av saker hemifrån. Det är viktigt att göra sig hemmastadd", säger Tom, som tillbringar mycket tid på bussen. Någon lyx är det däremot inte. Vi brukar filma hur vi har det så att andra kan se hur lite glamoröst turnélivet faktiskt är. Vi spenderar ungefär två månader i sträck där, så det blir en helt annan stämning än vad det skulle ha blivit hemma i vårat hus", säger Tom, som fortfarande trivs. - "Speciellt nu när jag har min hund. Då ligger jag ofta i sängen och kollar på film och chillar, precis som jag gör hemma!"
Scans: Caroline ♥ Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

Blandade bilder - Tokio Hotel år 2006
+Bilder: Jey, Pauline, Silke och THLIROCK.


Tú #11/2011 - (Venezuela)


PorTí #273/2011 - (Venezuela)


RTL: 100% Karl Lagerfeld - Trailer


Link | Bill syns på tiden 0:11. Programmet sänds den 25/11 på RTL.


Fashionweek. Paris, Frankrike - 6/10 2010 #5

HQ:


Bild på Tom & Bill som barn i rysk TV serie


Video (tiden 12:58) | Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning - här.


MAX-fotografering. Tyskland - 2006Bilder: Jens Boldt | Source.


(m&g) Moskva, Ryssland - 3/6 2011 #8


20 Minuten Friday #38/2011 - (Schweiz)


Tokio Hotel bland de mest minnesvärda på Telehit Awards


Link.


Tokio Hotel kalender 2012 på Amazon.de


Denna kalender är inte officiell.
Pris: 6,99€ = ~67kr SEK enligt Forex.
> Köp här - Buy here <


Skip - November 2011 (Österrike)


Bill live i Köpenhamn, Danmark - 1/3 2010


Bilder: Laura Lund.


(utanför hotellet) Pichl, Österrike - 13/8 2006(lämnar hotellet) Liverpool, England - 6/11 2008


Bilder: THUKST.


MTV Fans: Fan Army Battle - EVFans vs Aliens


> Rösta här - Vote here <
~~
Resultat just nu:
EV-Fans - 41.15%
Aliens - 58.85%


EVMA 2011 - Tokio Hotel vann "Best International Group"


Link.


Notas Para Tí #265/2011 - (Mexiko)


[Süddeutsche.de]: Staden med de bästa drinkarna...


Staden med de bästa drinkarna: New York? London? München!
"Ett antal bra bartenders har vuxit bara i München": Anna Knorr, världsmästare 2008 i Flair-Bartending och chef för barskolan i München, berättar om bommen för industrin i Tyskland och hemligheterna av en bra bartender.

[...] Vad händer om en kändis, liksom gäst, har fått i sig för mycket?
Anna Knorr:
"Det är individuellt. Jag kan ge mina gäster ett glas vatten utan att ge en kommentar. Det är mitt sätt att flirta lite. Men saken är naturligtvis allvarlig, och i slutändan är det jag som är ansvarig."
Varför?
Anna Knorr:
"Om en gäst lämnar baren berusad och kliver in i en bil, är det mitt fel. Eller om en olycka sker."
Och vad har man då för möjligheter som bartender?
Anna Knorr:
"I extrema fall måste jag ta hans bilnycklar eller till och med tillkalla polis. Men dessa fall händer lyckligtvis sällan. En lustig sak hände för flera år sedan som en gång var förbjuden. Det var ett event då Bill Kaulitz i Tokio Hotel kom till baren, som då var 16 år gammal, och ville ha en vodka-citron. Men det fick han inte."
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Dagens bild - Twins


Bigger:

© Christopher Häring.
¤ Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning - här.


Docka av Bill's Halloweenkostym 2011


Made by Geneviéve @ Tokio Hotel Canada.


(med ett fan) Monte Carlo, Monaco - 4/7 2008


TH-tshirt med på franska TV-programmet "La semaine dans le rétro"


"Welcome to Humanoid city"-scenen byggs upp i Rom, ItalienKälla: RiggingProject.it.


Tokio Hotel Ecuador @ Facebook - 11/11 2011


Sammanfattning: Det blir ingen turné i Latinamerika nästa år. Universal Music Ecuador har sagt att det inte finns någon officiell information kring en konsert i Ecuador. Dock verkar en del biljettsidor hävda att en konsert blir av iallafall. That being said, köp inga biljetter! :)
~~
Källa | Läs ryktet här.

[AloSchool.pe]: Teen Top - "Alien" av Tokio Hotel


Teen Top: Alien - Tokio Hotel
Det är en stor vecka för Tokio Hotels "Aliens", vars röster gjorde att en av bandets låtar hamnade i veckans "Teen Top" på AloSchool.pe. Denna gång var det låten "Alien" som även fansen till det tyska bandet kallas. Denna vecka använde vi oss av olika låtar från den officiella rankningen på hemsidan AloSchool.pe, och det var en mycket het strid mellan tre av låtarna som var betydligt mer populära än resten.

"Alien" är veckans "Teen Top" på Aló School!!!
Låten "Alien" tillhör albumet "Humanoid" och precis som de andra låtarna finns det både en tysk och engelsk version av den. Vi lägger till den spanska översättningen på låten så alla kan förstå.

Videos:
>> Tokio Hotel - Alien (tyska) på Forum, i Köpenhamn.
>> Tokio Hotel - Alien på MTV Day 2009.
>> Tokio Hotel - Alien (engelska) med spansk översättning.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[Multishow.Globo.com]: Marilyn Manson vs Tokio Hotel


Klicka i "Tokio Hotel", skriv i koden och klicka sedan på "Votar".
> Rösta här - Vote here <


[LooMee-TV.de]: Tom och Bill Kaulitz och natten till 24/11


Tom och Bill Kaulitz och natten till 24/11
Natten till den 24 november 2011 är en mycket speciell kväll för Tokio Hotel-fans världen över eftersom vid midnatt (CET) släpps en "fan-app" av Bill och Tom Kaulitz online. Tydligen ska denna app äntligen ge fansen vad de alltid velat ha. Enligt Tokio Hotels officiella hemsida ska appen kretsa kring Tom och Bill Kaulitz' liv. Så man kommer alltid kunna veta vad de två sysslar med, och ännu viktigare, vad Bill Kaulitz har på sig för kläder. Undra om vi får veta vad han på sig i sängen också?

Reklamen lovar fans att de inte behöver vänta på dåliga paparazzibilder längre, eftersom de kommer att få fantastiska bilder i denna app för iPhone, iPod och Android långt innan de kommer ut i pressen. Tydligen ska man också kunna hålla direktkontakt med tvillingarna i appen.

Det återstår dock att se vare sig appen faktiskt ger en inblick av brödernas liv eller inte. Jag tycker nödvändigtvis inte att reklam måste hålla sitt ord eftersom Bill och Tom borde få lite fritid då och då, och ha en eller annan hemlighet.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tokio Hotel @ Facebook - 11/11 2011


"OHHHHH YES! Bill & Tom's personliga messenger kommer ut den 24 november! Kolla in Tokio Hotel's officiella hemsida för mer detaljer!"
~~
Läs alla detaljer HÄR.

BTK: Twins App - 24/11 2011


Link.


Zona Joven @ Facebook - 9/11 2011


"Tiden går och vi har bara minnen... Snart... har det gått ett år" (sedan konserten i Lima, Peru ägde rum)
~~
Bigger:

BTK: Personal Messenger - App tillgänglig den 24/11 2011!!!


BTK - Personal Messenger
Allting som du alltid har velat veta:
Vad gör tvillingarna hela dagarna? Vart är dem? Vad tänker de på? Vad har Bill på sig?

Få all den senaste informationen först. Ta en titt bakom kulisserna och kom så nära som möjligt. Allt du behöver är denna app.

¤ Du behöver inte vänta på felaktig information eller dåliga paparazzibilder. För första gången någonsin kommer Bill och Tom dela med sig av sitt privatliv med dig.
¤ De kommer exklusivt att skicka personliga bilder, videos, musik och mer. Äntligen har du möjligheten att hålla kontakt direkt med tvillingarna.
¤ Det spelar ingen roll ifall du bor i Asien, Australien, Europa, Sydamerika, Usa eller någon annan del av världen. We've got you covered. Du kommer inte att få tag i detta någon annanstans!
¤ Denna app är tillgänglig för iPhone, iPad och alla Android smartphones världen över.

Bli en Alien och bli en del av Bill och Toms liv. I butik: 24 november 2011.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tokio Hotel via Facebook.

Bill och Tom med Julian Broad (?) - 26/11 2009


Se bilderna från fotograferingen i Hamburg för GQ - här.


(flygplatsen - anländer) Tokyo, Japan - 12/12 2010


Link


Link.


Halloween Carnival. West Hollywood, California - 31/10 2011 #2

HQ:

Source.


Tokio Hotel som pappersdockor


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~93


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 24e Okt-8e Nov 2011.
#350 - Onsdagen den 9e November 2011:

Detta händer....
...när man äter den lilles godis ;-)

Video - Youtube: I ate all your candy kids Halloween.
#351 - Måndagen den 14e November 2011:

Respekt!

Video - Vimeo: Flat Top from Kyle Walling.

#352 - Fredagen den 18e November 2011: 

Så solar man sig idag

Video - Youtube: Posh Totty with a tan. Snog Marry Avoid?
#353 - Onsdagen den 23e November 2011:

Hej allihopa!
Det är många fans som är väldigt oroliga att vår app inte kommer att fungera på deras mobiler. Då vi fick mer och mer oroade email från fans under de senaste dagarna, kände vi att vi var tvunga att göra något åt det! Genom svaren vi fick har vi bestämt oss för att inte släppa iPhone versionen tidigare än Android versionen. Alltså: så många fans som möjligt kommer att få samma chans att få alla senaste nyheter om oss. Vi måste bestämma ett nytt utsläppdatum för att vara säkra på att båda versionerna blir tillgängliga samtidigt. Vi hoppas att alla iPhone Aliens kan visa lite sympati för alla Android Aliens och inte bli arga på dem för ett nytt, alla-versioner-utsläppdatum! Under tiden, njut av den första glimten av huvudskärmen av vår splitter nya app. Vi kommer också ta lite extra tid för att förbättra den befintliga iPhone App-versionen för att göra den ännu bättre!

Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa:
Tom Kaulitz's blog.

[MTVBuzzworthy.com]: MTV OMA's vinnare...


Tokio Hotel's "Aliens" tog hem "Fan Army"-priset!
Jag vet att ni fortfarande torkar upp fejkblodet från era Halloween-kostymer från igårkväll, men ta en liten paus för att få reda på vad som hände på O Music Awards igårkväll ifall ni missade det! OMAs tog över Santa Monica Boulevard i West Hollywood på Halloween natten, och över 400,000 människor dök upp (!!!).

Och OMA slog inte bara Guinness världsrekord för längsta teamdans maraton, utan den svenska sångerskan Robyn öppnade galan med en episk tolkning av "Call Your Girlfriend". Kan vi starta en namninsamling för att få Robyn att öppna alla galor tills världen går under? Och, den nya MTV Push artisten Mac Miller fanns även på plats för att uppträda med "Frick Park Market" från hans kommande album "Blue Slide Park".

På pris-sidan var det Björk som tog hem priset för "Digital Genius" (duh), Joe Jonas' "See No More" tog hem priset för "Best Lyrics Video" och Tokio Hotel's "Aliens" svek inte - de kammade hem "Fan Army FTW". Detta är andra gången som deras "Aliens" tog hem detta, så ge er själva en applåd! Eller ett extra lager med kajal.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[Vogue.it]: The Cover Book


The Cover Book
Fem år av berättelser och stil genom 87 ikoniska omslag.

[...] Under de senaste åren har vi givit er hundratals av berättelser i orden av kända och åsikts-bildande journalister, kritiker och författare. Vi har producerat 87 omslag tagna av 23 av dagens ledande fotografer. I november-numret kommer vi att visa dem igen. Det första omslaget som man tänker på, är det på Michael Jackson, ett omslag som mycket väl kan kallas historiskt. Det markerade King of Pop's stora comeback på ett tidningsomslag (för 25 år jubileumet av "Thriller") och för att fira det, valde han L'Uomo Vogue. Om vi istället tittar på fotografiet av Keith Richards kan man förstå att rykorna inte är något att skämmas över som man: de är som spåren i en LP-skiva, varje spår berättar om ett äventyr. Tokio Hotel representerar hjärtat av rockstjärnestatusen, och Beyoncé Knowles har mer stake än många män. [...]

I tidningskiosker sedan den 8 november i Milano och under de kommande dagarna, världen över.

På omslagen:
Michael Jackson, Sean Penn, Keith Richards, Tokio Hotel och Beyoncé.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


(efterfesten) MTV EMA. Liverpool, England - 6/11 2008 #6


Dagens snackis: Tom eller inte?En del fans säger att det här är Tom, andra inte. Vad tror ni?
Ifall det är Tom, är bilden från Halloween. Tyvärr finns ingen bättre kvalité.


MTV Fans: Fan Army Battle - Tokio Hotel vs Black Veil Brides


> Rösta här - Vote here <
~~
Resultat just nu:
Aliens - 88.45%
BVB Army - 11.55%


Rykte: Tokio Hotel konsert i Ecuador i januari?


Sammanfattning: Den officiella fancluben i Ecuador väntar på mer information kring en konsert som tydligen ska hållas i landet den 5, 6, 12 eller 14 januari 2012. Med andra ord, det är inte helt säkert att det ens blir någon.Sammanfattning: Den officiella fancluben i Ecuador säger att de vill klargöra att de inte har någon information hurvida killarna kommer att besöka andra länder och spela. Med det sagt: köp inga konsertbiljetter. Men om ni gör det, är det på egen risk. Universal Music kommer att bekräfta den kommande veckan hurvida konserten i Ecuador kommer blir av eller inte.


(backstage) Modena, Italien - 11/7 2008

Killarna får dubbelt platina för "Scream".


Big #160/2011 - (Italien)


(backstage) Festivalbar. Verona, Italien - 7/9 2007 #3


Tokio Hotel-poster med i turkiska TV-programmet "Adanali"


[MSN.de]: De mest irriterande tyskarna 2011


De mest irriterande tyskarna 2011
StarLounge presenterar Topp 30!

[...] Kolla in StarLounge's bildshow av omröstningen och få reda på vilken plats: Gina-Lisa Lohfink (25), Daniela Katzenberger (25), Sarah Engels (19) och Pietro Lombardi (19) eller Bill Kaultiz (22), har hamnat på - ha så kul!

Han har bott i Usa sedan september 2010. Trots det tycker tyskarna fortfarande att Bill Kaulitz är en av de mest irriterande. Tokio Hotel-sångaren hamnar på plats #16...


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


(backstage) Catania, Italien - 17/7 2010


Bigger:


Bill med Verina Marcel på Trousdale - 24/8 2010


Bill (och Natalie mfl.) i New York - Maj 2008 #2(STK Steakhouse) Los Angeles, California - 21/8 2010 #4

Bill med Natalie Franz, Verina Marcel och en man.


(backstage) Jingle Ball-festival. Anaheim, California - 6/12 2008


Bigger:


Twist #12(?)/2011 - (Tyskland)


All Stars Special - 2011 (Ryssland)


[IVONA.net]: Kända män som målar naglarna


Kända män som målar naglarna
Kända män gillar manikyr och pedikyr. De föredrar inte att använda genomskinligt nagellack, utan väljer hellre starka färger.

På plats #5/9:
Bill Kaulitz - "Det feminina utseendet på sångaren Bill Kaulitz i emo-bandet Tokio Hotel är ett karaktärsdrag. Bill föredrar svart manikyr."


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Voici #1251/2011 - (Frankrike)


Wanted!
En människa borta! Wow, Voici hittade honom!

Bill Kaulitz
¤ Varit försvunnen sedan... december 2010, slutet av Tokio Hotels sista världsturné.
¤ Och sedan dess? Han har flyttat till Los Angeles tillsammans med sin tvillingbror Tom (de andra två gruppmedlemmarna stannade kvar i Tyskland) för att jobba på deras nästa album, planerad till våren 2012. Annars hänger Bill i baren på Chateau Marmont (som en riktig stjärna) och förbereder utsläppet av Tokio Hotels egna iPhone app.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

Top Lady #?/2011 - (Ungern)


[Bild.de] - Tom Hanks och Tokio Hotel har signerat "Door of Fame"


Den berömda dörren berikas av ett signum - Tom Hanks nu på Dresdens "Door of Fame"
I Dresden finns ingen "Walk of Fame" som i Hollywood, utan en "Door of Fame" - dörren till berömmelse. Mer än 50 kändisar har lämnat avtryck. Nu var det Tom Hanks' (55) tur...

I baren Karl-May på Kempinski-Hotel har kändisar gjort handavtryck. Bar-chefen Niko Pavlidis (43) låter inte sina gäster gå utan ett minne. Därför har dörren, som egentligen leder till förrådet, blivit en gigantisk autografvägg. "Det började år 2005. Ett par lokala kändisar hade redan skrivit på dörren. Sedan kom fler och fler", säger Niko Pavlidis.

Samtidigt är han stolt över autografer från bland andra: Enrique Iglesias, Udo Lindenberg, Depeche Mode, Mario Barth, Armin Müller-Stahl, Tokio Hotel, Die Toten Hosen, Jon Bon Jovi och nu även Tom Hanks, som nyligen kom förbi under sin inspelning av filmen "Cloud Atlas".
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Bill, Tom och Georg live i Chile - 28/11 2010


Bilder: C. Alvarez.


Halloween Carnival. West Hollywood, California - 31/10 2011 #1


Source.


Tom och Bills Halloween - 31/10 2011 #1© Tom Kaulitz' Blog | Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning - HÄR!


Cherrytree Records @ Twitter - 1/11 2011


- "Hej, vad hände med den där låten som Bill Kaulitz var med i?"
- "2012 :-)"
~~
Alltså betyder det att låten som Bill gjorde tillsammans med en annan artist/andra aritster (Cherrytree har skrivit både "artist" och "artister") verkar komma ut nästa år.

All Stars #23/2011 - (Ryssland)


[MTVGreece.gr]: Tokio Hotel-fansen vinnare på O Music Awards


Tokio Hotel-fansen vinnare på O Music Awards
Aliens, som Tokio Hotel-fansen kallas, röstade "fanatiskt" på sitt favoritband i kategorin "Fan Army FTW" på MTV O Music Awards.

Tokio Hotels "Aliens" vann över: "Little Monsters" (Lady Gaga fans), "Beliebers" (Justin Bieber), "Troopers" (Iron Maiden), "Lovatics" (Demi Lovato), "BVB Army" (Black Veil Brides), "Glamberts" (Adam Lambert), "Team Weezy" (Lil Wayne), "Taylor Nation" (Taylor Swift), "Barbiez" (Nicki Minaj) och "Juggalos" (Insane Clone Posse).
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[Boulevard-Baden.de]: Tokio Hotel arbetar på nytt album


Tokio Hotel arbetar på nytt album
Berlin (DAPD). Tokio Hotel håller på med nya låtar. "För närvarande arbetar vi i studion på det nya albumet", sade producentern och managern David Jost på onsdagen till nyhetsbyrån DAPD.

Bandet kommer inte att vara tillgängliga för intervjuer under de kommande månaderna. Tokio Hotel har sedan mer än 8 månader tillbaka dragit sig undan från offentliga medierna. I juni avbröt de dock pausen för ett uppträdande i Japan och närvarade på japanska "MTV Music Award".


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[SudOuest.fr]: Eskemo nämner Tokio Hotel i intervju


Det franska bandet "Eskemo" från Biarritz, Frankrike nämner Tokio Hotel i en intervju.
~~
[...] Erat utseende påminner om Tokio Hotel. Vilka inspireras ni av?
Romain [sångaren i bandet]:
"Vi har alla olika inspirationer. Från Cure och Maroon 5 till Linkin Park eller amerikansk metal. Sen uppskattar vi Tokio Hotel också, men vår stil är mer rock. Våra frisyrer speciellt är moderna. Jag, till exempel, har haft långt hår de senaste 14 åren. Vi har alla det, men det var så redan när träffades vi. Vi ser likadana ut, och det är anledningen till att vi hittade varandra." [...]
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

TheDome.de - Vote for Tokio Hotel!


"Vilken är er favoritlåt från 2007?"
> Rösta här - Vote here <
Tryck på "Tokio Hotel - Spring Nicht", sedan skrollar ni ner och trycker på "Vote".


[TH.de]: Ni gjorde det!


Ni gjorde det!
Helt galet! För andra gången i rad tog ni hem MTV O Music Award-priset i kategorin "Fan Army FTW". Grattis till er alla...ni är otroliga!! Bill och Tom har spelat in ett videomeddelande till er...klicka på spelaren till höger för att starta videon.

>> Se tackvideon på Tokio Hotel's officiella hemsida här.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Innan konserten i Milano - Fans sjunger med i WBMW-remix!


Link.


Aliens vann "Fan Army FTW" på MTV OMA!!!


> Video <
Tom och Bill: "Happy Halloween och grattis till alla våra Aliens!"
Bill: "Wow! Det här är helt otroligt! Vi har precis fått höra att ni vann MTV O Music Awards för "Best Fan" igen. Det är andra gången i rad och det är helt fantastiskt. Jag vet inte ens vad jag ska säga, ni ska vara riktigt stolta över er själva! Vi är definitivt stolta över att ha fans som er iallafall, och det känns väldigt bra eftersom vi fortfarande håller på att producera vårat album. Vi jobbar väldigt hårt på det och det känns väldigt bra att ha fans som er och att ni stöttar oss hela tiden. Det har gett oss så mycket energi och styrka, tack så mycket för det! Vi är väldigt ledsna att vi inte kan vara med er i kväll, men jag och Tom har något väldigt spännande som kommer ut - det är vår splitter nya app, vi kommer att dela med oss av vårat privatliv sant våra videos, tankar, bilder och mer. Det bästa är att vi kommer att kunna ha direktkontakt med er, så vi ser fram emot det, och fira ikväll! Ha den största, bästa festen på jorden och så ses vi väldigt snart! Tack så mycket!" *slängkyss från Bill*


RSS 2.0