[LooMee-TV.de]: Tom och Bill Kaulitz och natten till 24/11


Tom och Bill Kaulitz och natten till 24/11
Natten till den 24 november 2011 är en mycket speciell kväll för Tokio Hotel-fans världen över eftersom vid midnatt (CET) släpps en "fan-app" av Bill och Tom Kaulitz online. Tydligen ska denna app äntligen ge fansen vad de alltid velat ha. Enligt Tokio Hotels officiella hemsida ska appen kretsa kring Tom och Bill Kaulitz' liv. Så man kommer alltid kunna veta vad de två sysslar med, och ännu viktigare, vad Bill Kaulitz har på sig för kläder. Undra om vi får veta vad han på sig i sängen också?

Reklamen lovar fans att de inte behöver vänta på dåliga paparazzibilder längre, eftersom de kommer att få fantastiska bilder i denna app för iPhone, iPod och Android långt innan de kommer ut i pressen. Tydligen ska man också kunna hålla direktkontakt med tvillingarna i appen.

Det återstår dock att se vare sig appen faktiskt ger en inblick av brödernas liv eller inte. Jag tycker nödvändigtvis inte att reklam måste hålla sitt ord eftersom Bill och Tom borde få lite fritid då och då, och ha en eller annan hemlighet.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Sarah

längtar :D

2011-11-12 @ 15:53:11
URL: http://sarahslifes.myshowroom.se
Postat av: sayek

Hoppas inte appen kostar, har problem med att köpa appar från market!

2011-11-12 @ 20:18:11

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0