Tokio Hotel @ Facebook - 31/10 2011


"...och vinnaren är?!? Tja, det vet vi ju inte än så se till att kolla in MTV O Music Awards ikväll och få reda på vem som tar hem priset för "Best Fan Army FTW". Galan börjar kl 23.30 ET/20:30 PT, så ratta in då! Håll tummarna nu och tack allihopa för att ni röstade ;-)"

>> Se det live via Livestream HÄR! (med start i natt kl 04:30 svensk/central europeisk tid).
>> Rösta på Tokio Hotel i kategorin "Fan Army FTW" HÄR!

Happy Halloween!Jag vill passa på att önska er alla en underbar Halloween! :)
¤
Kolla in Bills Halloween-kostym som Tom har bloggat om med svensk översättning - HÄR!


RO Popcorn #11/2011 - (Rumänien)


[Star-Planete.net]: Bill Kaulitz är vinnaren av "Web Awards 2011"


Bill Kaulitz är vinnaren av "Web Awards 2011"
Bill Kaulitz, som utsågs till den "Internationella Manliga Artisten", vann finalen av Web Awards 2011 mot Stéphanie Clerbois, som utsågs till den mest "Kända Kvinnan på Webben".

Trofén kommer att skickas till hans skivbolag. Vi kommer att publicera en bild på Bill Kaulitz med priset så snart som möjligt.

Resultat:
#1 Bill Kaulitz - 505 353 988 820 röster.
#2 Stéphanie Clerbois - 282 752 436 646 röster.

PS! Det var bara folk i de franskspråkiga länderna (Kanada, Frankrike, Belgien...) som kunde delta och lägga sin röst i denna omröstning.

Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Bloggen är tillbaka!

Hej!

Bloggen har varit "borta" sedan igår eftermiddag och det verkar som om det var något fel på Blogg.se, någon störning av något slag. Jag tog alltså inte bort min blogg (fick flera oroliga mejl om det, att ni var oroliga för mig osv - tack för att ni bryr er!) även om detta kom upp när man sökte på min blogg:

Men nu kan man iallafall se bloggen igen, och både jag och ni kan pusta ut, haha! :) Gissa om man satt den varma chokladen i halsen som man drack igår när man skulle läsa sitt senaste inlägg och så kommer den texten (se screen ovan) upp. ;p Hehe. Och om jag har förstått det rätt så var det inte bara jag med detta problem utan flera andra har haft det under helgen, och även deras bloggar fungerar som de ska igen. Aja, nu har det fixat sig iallafall! :)

(efterfesten) MTV EMA. Liverpool, England - 6/11 2008 #5


[Guardian.co.uk/musicblog]: Popmusik - Ljudet av listorna världen över

Popmusik: Ljudet av listorna världen över
I en ny serie granskar Andrew Khan det internationella språket av pop - med start i Tyskland.

[...] Mer bekant för den internationella publiken är Tokio Hotel, som har fångat en fan-bas som sträcker sig från Japan till Mexiko. Att vara androgyn är inget nytt för pop-metal, men sångaren Bill Kaulitz' höga kindben och överdrivna klädsel ger en känslan av att det krävs att man måste kisa en hel del för att få reda på vilket kön han har. Musiken är tyvärr tråkig och ångest-drivande emo dock, med en liten glimt som deras image lovar. [...]


Link.

Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tokio Hotel @ Facebook - 29/10 2011


"Rocka omröstningen nu!!! Det är bara omkring 48 timmar kvar att lägga sin röst på MTV O Music Awards. Kan ni säkra titeln för "Fan Army FTW" för andra gången i rad? Klicka på länken nedan för att rösta."

>> Rösta här!

[ElUniversal.com.mx]: Adele har opererat halsen - precis som Bill Kaulitz...


Adele har opererat halsen
Los Angeles - Sångerskan Adele, som enligt en del är "det nya löftet av själen" och har sålt tre miljoner album i England, har ställt in resten av turnén i år för att genomgå en halsoperation.

Enligt ett uttalande på sin hemsida, försöker sångaren, vars album "21" ledde rankningen på Billboard i mer än tre månader, återhämta sig helt efter operationen för att få bort halsproblemen som hon har lidit av under hela året.

[...] Sångaren Bill Kaulitz i Tokio Hotel var tvungen att sluta mitt i en turné under 2008 då han var tvungen att ta bort en cysta som satt på hans stämband. Han fick inte prata på flera veckor. Nyligen fick även rockaren John Mayer operera sin hals på grund av en missbildning.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


(utanför hotellet) Paris, Frankrike - 14/4 2010

HD:

Link.


(m&g) Lima, Peru - 25/11 2010 #3


Bild: Lukas Isaac.


Bill används i reklam för klädbutik i Azerbaijan (?)


Toms huvud används i reklam för jeansbutik i Qostanaj, Kazakstan


Monsun Magazin's Halloween Contest 2011!


Monsun Magazin's Halloween Contest
Föreställ er att ni vill skrämma Gustav på Halloween. Hur skulle ni klä ut er? Vad skulle vara er favorit kostym? Kommentera era svar till inlägg (se länk nedan). Sista datumet att skicka in sin kommentar är på Halloween (31 oktober) vid midnatt svensk/central europeisk tid. Två vinnare väljs sedan ut av Monsun Magazin.

Och vad kan man vinna?
Monsun Magazin väljer ut två lyckliga vinnare som båda två får en läääääääskigt underbar, STOR affisch på Bill och Alice Cooper från Saturn kampanjen!

>> Tävla och kommentera HÄR!
Källa: Monsun Magazin via Facebook.

MTV OMA @ Facebook - 26/10 2011- "Vem bor i Los Angeles-området och är ett STORT Tokio Hotel fan? Vi vill prata med dig! Kommentera om du bor i området i detta inlägg."
- "Jag hoppas att alla super-stora Tokio Hotel fans och iamamiwhoami fans rattar in till dansfesten och galan! Det kommer att bli många fantastiska överraskningar! Jag tror att vi har hittat våra Los Angeles-fans. Från och med söndagen den 30 oktober (beroende på vilken tidszon ni har) ska ni gå in på OMusicAwards.com för att se vad vi ska göra med fansen vi hittade! Tack allihopa. :)"

[LooMee-TV.de]: Bill och Tom har presenterat sin egen fan-app!


Tokio Hotel: Bill och Tom har presenterat sin egen fan-app!
Bill och Tom Kaulitz har presenterat lanseringen av en app för iPhone och Android som ska göra det möjligt för fans att komma närmare dem än någonsin tidigare. Naturligtvis är PR över det hela fortfarande lite väl för mycket prat, men tanken är inte dum och Tokio Hotel-fansen ser det nog som ett tecken att killarna är på väg tillbaka ut ur deras kreativa paus sakta men säkert. Likt mottot "Steck dir Deinen Star in die Tasche" öppnar Tom och Bill Kaulitz en del av sitt privatliv för fansen. Om man redan har den största "FanArmy" på webben, enligt MTV, så måste man erbjuda dem någonting.

Tom har presenterat lanseringen av appen på sin personliga blogg och även på tvillingarnas Facebook-sida. Ett första steg mot ett efterlängtat nytt album, en ny turné och alla berättelser om dessa event. Det återstår bara att hoppas på att denna app kommer att behandlas bättre än Tokio Hotels hemsida då det inte finns så mycket att se förutom Tom Kaulitz' blogg!


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


FRIDA #22/2011 - (Sverige)[Impre.com]: "Aliens Miss Tokio Hotel" - Tom er goda nyheter


"Aliens Miss Tokio Hotel" - Tom Kaulitz ger goda nyheter
"Aliens Miss Tokio Hotel" låg som "Trending Topics" på Twitter i dag i flera timmar då tusentals fans runt om i världen uttryckte sin önskan om att få se killarna i det tyska bandet igen.

Under flera timmar hade "Trending Topics" haft viktiga ämnen som "Amy Winehouse", "Halloween" och "The Black Keys", men alla Aliens fruktade det värsta: att Justin Biebers "Beliebers" skulle börja twittra, men det hände som tur var aldrig.

Tydligen förbereder medlemmarna i bandet Tokio Hotel - Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Georg och Gustav - en stor överraskning till alla, inklusive deras fans, som ska innehålla bland annat foton och videos. Den äldre brodern av Tokio Hotel, Tom Kaulitz, har skrivit i sin blogg på deras officiella hemsida: "Vill ni vara en del av min lillebrors och mitt liv?" Bröderna har skapat en app där man ska komma betydligt närmare dem än vad man hade kunnat tro. Just nu ligger de i den sista testfasen, så de vill inte avslöja så mycket men fansen kan förvänta sig privata bilder, videos, meddelanden och mycket mer från Bill och Tom Kaulitz.

Han har även bett fansen att dela med sig av sina tankar:
¤ OMG - bästa idén någonsin!!! Jag måste ha den PÅ EN GÅNG!
¤ Hmmm....vi får se.
¤ Tack, men ingen App för mig.

Man kan även rösta på pollen bara för att visa sitt stöd för Tokio Hotel. Vi vet att alla är ivriga att få ny och bra information om de tyska killarna, men vi vet också att deras förberedelser är stora och inte kommer göra er besvikna.

"Aliens Miss Tokio Hotel" fortsätter och slutar inte.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[Música-TVi24.pt] - Tokio Hotel nämns i artikel med LMFAO


LMFAO och Far East Movement spelar i Portugal
Lissabon och Porto får även två konserter av Colette Carr planerade i januari, enligt skivbolaget Cherrytree Records.

[...] Cherrytree Records grundades år 2005 av Martin Kierszenbaum som har signat artister som Keane, La Roux, Sting och Tokio Hotel, samt är ansvarig för lanseringen av Lady Gagas debutalbum. [...]


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


CZ Bravo #22/2011 - (Tjeckien)


Tu #39/2011 - (Brasilien)


(Uppdaterar inlägget när scans på affischerna - Gs - kommer ut!)

People's Choice Awards 2012 - Vote for TH!


Rösta på Tokio Hotel i kategorin "Favorite Band". Röstningen stänger fredagen den 28/10.
> Rösta här - Vote here <


Tokio Hotel Fanaction - TT (Worldwide) @ Twitter


¤ Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning - här! Gustavs nya trumsolo! ;)


"We Miss Tokio Hotel" - TT (Worldwide) @ Twitter


[LooMee-TV.de]: Tokio Hotel i Amerika i nästan ett år


Tokio Hotel i Amerika i nästa ett år
Bilden: Tokio Hotel-konsert (Pavilhão Atlântico) i Lissabon den 29 april 2008.

Det var nästan exakt ett år sedan som killarna från Tokio Hotel vände Tyskland ryggen. Tom och Bill Kaulitz ville ha lugn och ro i Amerika, ett land där de helt enkelt bara kan gå ut på gatorna utan att bli igenkända. Bill och Tom Kaulitz har gång på gång drabbats av stalkers som inte har någon som helst respekt för stjärnornas privatliv. Tvärtom, Tokio Hotel var faktiskt tvunga att träffa dem privat. Lite svårt att tro, men lyckligtvis är det historia nu.

I Amerika har Tokio Hotel jobbat med sitt nya album för fansen runt om i världen som väntar ängsligt. När de intervjuas i ämnet, säger killarna att låtarna för det nya albumet har varit färdiga länge. Förmodligen arbetar de på ett helhetskoncept för albumet: Promo, turné, koncept, videos osv. Det hoppas åtminstone fansen ... och även vi ser fram emot det!
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

"Welcome to Humanoid city" - Nya bilder på scenen


LiesAngeles @ Twitter - 25/10 2011


- "För Tokio Hotel-fansen. En av killarna körde en ny bil idag. Inga bilder.......än."
- "Och en till fråga. "En av killarna", vem var det? :D Bill eller Tom?"
- "Okej. Bill."

Edit: Det ska ha varit en tysk bil han åkte i, men ingen Audi.

Bilder på Tokio Hotels VMAJ-pris för "Best Rock Video"


Bilder: Tokio Hotel Japan.


[Klatsch-Tratsch.de] - Joe Jonas nämner Tokio Hotel


Joe Jonas (Jonas Brothers) nämner Tokio Hotel i en intervju med tysk press under turnén i Europa med Britney Spears (han är förband till henne).
~~
[...] Är det här din första gång i Tyskland och har du haft tid att titta runt lite?
Joe Jonas:
"Det är min sjätte gång här. Tyvärr har jag inte mycket tid att se mig omkring. Jag är bara här på ett kort besök. Men jag känner till några tyska band, som Tokio Hotel. Håller de fortfarande på med musik?" [...]
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[RTL.de] - 100 Procent Karl Lagerfeld

Program: 100 % Karl Lagerfeld
Sändningstid: 25 november 2011 kl 23.00.
~~
Karl Lagerfeld - en av de mest kända och rikaaste tyskarna. Hela världen vet vem han är, han är vår tids "über-designer", en levande ikon - och över 55 år. Fredagen den 25 november kl 23.00 sänder RTL "100 Procent Karl Lagerfeld" som handlar om livet och karriären av det excentriska mode -och konstgeniet.

[...] Denna insiktsfulla special visar höjdpunkter från livet och karriären av mästaren: från hans barndom i Hamburg och Bad Bramstedt till de tidiga åren som modelärling i Paris, hans otaliga triumfer som en internationellt erkänd designer till unika insikter i Lagerfelds privatliv som en del av Paris Bohéme.

Förutom vänner och fans som visar sin beundran för den stora profilen, kommer även internationella stjärnor att uttrycka sig om den tyska modelegenden: Bland andra den före detta modellen och första franska damen Carla Bruni, den tyska toppmodellen Claudia Schifer, Nadja Auermann och Toni Garrn, Hollywood-stjärnan Diane Kruger, pop-stjärnorna Kylie Minogue och Bill Kaulitz liksom den italienska modegurun Valentino.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Drawings of the twins [made by ?]


DesignersAgainstAIDS.com: DAA-boken tillgänglig igen!


DAA-boken tillgänglig igen!
Boken "Designer Against AIDS: The First Decade" med Tokio Hotel-postern för H&M's kampanj "Fashion Against AIDS" finns tillänglig igen och nu har de fått in ytterligare 500 exemplar av boken, så om ni vill köpa en, ta chansen nu för boken är nästan helt utsåld!

Hur ni kan beställa boken online: 500 DDA-supporters kan beställa boken direkt från Designers Against AIDS hemsida. För detta, skicka 25€ + fraktkonstander för din del av världen (17€ för 1-2 böcker, 27€ för 3-5 böcker gäller hela Europa bortsett från Belgien) till deras PayPal-konto. Gå till PayPal.com, klicka på "Send Money"-fliken och lägg in "info@designersagainstaids.com" som emailadress, lägg till kostnaderna (25€ per bok + fraktkonstnader) samt namn och adress där boken/böckerna ska skickas.

Man kan även beställa boken online (om den finns kvar vill säga) på: Ludion.be, CentralPoint.nl, Amazon.com, Amazong.co.uk, Amazon.fr, Amazon.de och Amazon.jp.


Källa: DesignersAgainstAIDS.com.


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~92


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 8e-23e Oktober 2011.
#345 - Måndagen den 24e Oktober 2011:

Vill ni vara en del av min lillebrors och mitt liv???
Vi skapade en App för er så ni kan vara betydligt närmare oss än ni någonsin hade kunnat tro. Vi ligger just nu i den sista testningsfrasen så jag vill inte säga allt för mycket än....tja, ni kan definitivt förvänta er privata bilder, videos, meddelanden och mycket mer från Bill och mig. Ser ni fram emot det?

Dela med er av era åsikter kring den kommande "Twin App"!
¤ OMG - bästa idén någonsin!!! Jag måste ha den PÅ EN GÅNG!
¤ Hmmm....vi får se.
¤ Tack, men ingen App för mig ;-)

+ denna screen på annonsen från deras hemsida (ni kan bland annat se en HTC Android):
 
#346 - Onsdagen den 26e Oktober 2011:

Känner ni igen killen?!
Ta en närmare titt...ja det stämmer, det är Gustav med sin nya soloshow!

Video - Youtube: Amazing Street Drummer.
#347 - Måndagen den 31a Oktober 2011:

Halloween!!!
Min lillebror rockade dansgolvet som Djävulen! Jag måste erkänna... hans outfit var extremt cool! Hans dans något mindre ;-) Ni kommer att kunna se hela kostymen in vår kommande app!


#348 - Onsdagen den 2a November 2011:

Halloween Part 2 - Eyes Wide Shut
På något sätt ser jag nästan tråkig ut bredvid Bill på den här bilden. Men men...vänta tills ni ser resten av bilden!;-) ...snart på vår app!

#349 - Lördagen den 5e November 2011:

Extrema upplevelser!

Video - Youtube: Base - jump off the roof lift.

Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa: Tom Kaulitz's blog.

Lies Angeles @ Twitter - 23/10 2011


"Bill, är du en bättre bowlare än Tom eller slog Ria er båda två igårkväll?"
~~
Precis som nämnt tidigare idag så sågs tvillingarna ute med vänner (enligt Sarah M.) ute i Hollywood igårkväll. Dock tog inte Sarah M. några bilder på dem för hon tyckte att det var olämpligt, men frågan är om paparazzin som twittrade detta ovan tyckte samma sak. Förhoppningsvis har han några bilder! :) Edit: Denna paparazzi tog inte heller några bilder på tvillingarna.

Sarah M. Online @ Twitter - 23/10 2011


- "Pratade nyss med Bill Kaulitz :D Härligt att se honom och Tom igen :D xx"
- "Pratade och gick med Bill Kaulitz och höll hans hand...jag kommer nog inte tvätta den här handen på några dagar...så glad att han kom ihåg mig :D"
- "Tvillingarna Kaulitz måste vara några av de snällaste människorna på jorden :D :D xx"
~~
Som ni vet är denna tjej lite av en "kändis-jagare", hon tar bilder med så mycket kändisar hon kan. Hon träffade tvillingarna förra veckan och tog en bild med dem. Hurvida hon har tagit några bilder den här gången, har hon inte berättat. Men om några bilder kommer ut, lägger jag upp dem här! :)

RevolverMag.com - Vote for Bill Kaulitz!


"Vem är den hetaste snubben inom hårdrock -och metal?"
> Rösta här - Vote here <
~~
Toppresultat just nu:
Bill Kaulitz - 16.18%
M. Shadows - 13.85%


Bill Kaulitz med Hannes Roß och Kester Schlenz


"Tokio Hotel Are Amazing" - TT (Worldwide) @ Twitter


Tom med ett fan i Zürich, Schweiz - 18/3 2006


MTV OMA @ Twitter - 20/10 2011


"Hej Tokio Hotel's Aliens! Röstar ni fortfarande? MTVOMA.com/fan-army-ftw. Justin Bieber's Beliebers har börjat sakta ner!"

Rock in Rio (Lissabon) @ Facebook - 18/10 2011


"Nästan 90,000 personer har svarat på frågan som vi lade ut i början av oktober! "Vilka artister/band skulle du vilja se på Rock in Rio i Lissabon år 2012?"

>> Rösta på Tokio Hotel! (Ni måste vara inloggade för att kunna rösta).

Skylar Grey @ Twitter - 19/10 2011


Telehit Awards @ Twitter - 20/11 2011


"Är det sant att Tokio Hotel kommer att närvara på Telehit Awards?" - "Nej, de finns inte med bland gästerna."
~~
I går kom det ut en artikel på TVLatina.tv som hävdade att Tokio Hotel skulle närvara vid årets Telehit Awards i Mexiko, men nu dementerar Telehit det själva via sin officiella Twitter.

Natalie Franz' profil (Close-Up Agency): Bill Kaulitz nämns


"Natalie föddes i forna Sovjetunionen. Hon växte upp i en familj av konstnärer och förstod det viktiga med sammansättning och harmoni redan vid en väldigt ung ålder. Natalie har bott i Europa sedan 1989. Natalie har mycket erfarenhet av att jobba med kändisar. Som personlig hårstylist -och sminkös till Tokio Hotel, [kan] frontmannen Bill Kaulitz [inte] resa utan henne. Han älskar henne för hennes kreativitet och tekniska talang. Natalie jobbar med internationella fotografer så som Karl Lagerfeld, Ellen von Umwert, Markus Jans, Julian Broad och Pierpaolo Ferrari. Natalie representerar Close-Up Agency sedan oktober 2011." | Källa: Close Up Agency.


Designers Against AIDS @ Facebook - 20/10 2011 #2


"Vi har precis fått höra att DAA kommer att få nyheter nästa vecka om de nya tröjorna från Tokio Hotel, som stöttar vårat utbildningscenter! Vänligen skica bra vibbar till killarna och deras management ;-)!" - Designers Against AIDS via Facebook.

Designers Against AIDS @ Facebook - 20/10 2011 #1


"Fantastiska nyheter: vi har 500 nya exemplar av våran bok "Designers Against AIDS: The First Decade"- med Tokio Hotel posters! Underbar julklapps-idé!" - Designers Against AIDS via Facebook.

GOSSIPS #?/2011 - (Japan)


Tokio Hotel på Google Music China


Källa: Google.cn.


[Impre.com]: Tom och Bill Kaulitz designar tröja mot AIDS


Tom och Bill Kaulitz designar tröja mot AIDS
Minns ni att medlemmarna i bandet Tokio Hotel tillsammans med Rihanna, Katy Perry, Dita Von Teese och Nerd med och deltog i H&Ms kampanj "Fashion Against AIDS", som drivs av den globala organisationen "Designers Against AIDS", år 2009? Syftet var att bekämpa AIDS och ge mer kunskap till unga männsikor.

Det sägs att Bill och Tom Kaulitz, Gustav och Georg arbetar tillsammans igen med en ny tröja åt organisationen då den första utgåvan sålde slut snabbt.

Det är, som sagt, bara ett rykte som ännu inte har bekräftats på hemsidan DesignersAgainstAIDS.com. Däremot står det på hemsidan att alla "Aliens" är välkomna att skicka in sina önskningar om detta så tröjan kan komma att tryckas igen. Och tro det eller ej, men detta skulle verkligen öka medvetenheten om HIV - åtminstone ifall tillräckligt många människor skickar in kommentarer. Det återstår även att se ifall alla människor som kämpar mot AIDS har bestämt sig att de vill ha Tokio Hotel som värdiga representanter för denna kamp.

Hur som helst, lämnar vi denna video till er som vi nyss har hittat. Det är en grupp "Aliens", från Israel, som sjunger låten "Hey You" på gatan och visar världen sin kärlek och beundran till Bill Kaulitz och de andra medlemmarna i Tokio Hotel. Vi hoppas ni gillar den!

>> Video.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tokio Hotel-affisch i klassrum för tyskalektioner i Ryssland


All Stars #22/2011 - (Ryssland)


[Bravo.de]: Bill Kaulitz' nya utseende - Hot or Not?


Superstjärnan Bill Kaulitz har ett nytt utseende: Hans hår är blont.
Superstjärnan Bill Kaulitz har ett nytt utseende och går knappt att känna igen: Tokio Hotel-sångaren har blivit blondin! Hans långa mörka man är utbytt mot en kortare frisyr á la Jedward: Bill har blekt sitt hår och piffat upp det!

Så här har Bills stil förändrats: Han färgade sitt mega-hår blont, har skaffat vilt fem-dagars-skägg, stora solglasögon. Dessutom en skinnjacka, smala jeans och massor av örhängen och andra silversmycken. Bill ser ganska cool ut i sin nya stil och påminner faktiskt lite om 30STM-sångaren Jared Leto! Vad tycker Tokio Hotel fansen om hans nya stil?
~~

Vad tycker du om Bills nya utseende?
¤ HOT! Han ser bra ut!
¤ NOT! Han såg bättre ut förut!

>> Rösta här! Ställning just nu: 35%: Hot. 65%: Not.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tom & Bill med i Cartoon-serien "Sally Bollywood"


Link | Här finns även en fransk version.


Vogue.it - Vote for Tom & Bill Kaulitz!!!


"Vilket var ditt favorit L'Uomo VOGUE-omslag?"
> Rösta här - Vote here <
~~~
Resultat just nu:
Robert De Niro - 0.79%
Rupet Murdoch - 0.07%
Keith Richards - 23.87%
Hugh Jackman - 0.28%
Mickey Rourke - 0.28%
Emile Hirsch - 0.21%
Zaha Hadid - 0.1%
Richard Prince - 0.1%
Cindy Sherman - 0.38%
Ed Ruscha - 0.1%
Morgan Freeman - 0.69%
Giuseppe Tornatore - 0.24%
Kobe Bryant - 0.17% 
Chloë Sevigny - 0.41%
Shepard Fairey - 0.07%
Lorenzo Jovanotti - 0.86%
Peter Marino - 0.34%
Kevin Bacon & Kyra Sedgwick - 0.24%
Jeff & Justine Koons - 0.14%
Nicole Kidman - 0.55%
Alec Baldwin - 0.03%
Jeff Bridges - 0.55%
Andres Serrano - 0.07%
Samuel Eto'o - 0.07%
Elio Germano - 0.28%
Daniel Radcliffe - 0.38%
Sofia Coppola - 0.45%
Quentin Tarantino - 0.28%
Sting - 0.21%
Tokio Hotel - 67.64%
Don King - 0.03%
Zucchero - 0.14%


Rykte: Nya Tokio Hotel låtar?

Det sprids just nu tre låtar på YouTube som heter "Zurück/Time To Back", "Ankünfte und Abflüge/Arrivals and Departures" och "Nie Wieder/Never Again" - Om ni vill höra låtarna är det bara att söka på namnen på YouTube och sedan trycker ni på "Utläggningsdatum: Denna månad", så kommer de upp. Låtarna påstås vara Tokio Hotels och finnas med på det kommande albumet. Man kan dock inte höra några röster på låtarna, utan det är bara instrumental musik vilket gör det svårt att avgöra om det verkligen är Tokio Hotels låtar eller inte. En del fans tror att det är helt fejkat, att låtarna inte alls har något med Tokio Hotel att göra, och andra tror att det är deras låtar. Hur som helst, vi får helt enkelt vänta och se.

Förresten: Personen som startade det förra ryktet om nya Tokio Hotel låtar erkände tillslut att allt var fejk och det med det sagt kan även dessa låtar vara fejk! Keep that in mind! :)

Let's Go #58/2011 - (Italien)


SodaHead.com - Bill Kaulitz vs Alex Gaskarth


Rösta på Bill genom att klicka i rutan bredvid bilden på Bill.
> Rösta här - Vote here <
~~
Resultat just nu:
Bill Kaulitz - 1,632 votes (94%
Alex Gaskarth - 79 votes (5%) 
Both - 13 votes (1%) 
None of the above - 6 votes (0%)
~~
¤
Nytt blogginlägg av Tom med svensk översättning - HÄR!


Paintings of Tom - (by Allegator)


© Allegator.


De Popcorn #12/2011


Bill Kaulitz är blondin!
Solglasögon, piercings, tre-dagars-skägg och blont hår fönat till en Jedward-stil som Bill Kaulitz (22) nyligen visade upp i Los Angeles. Tokio Hotel-frontmannen, som sedan ett år tillbaka har bott i Hollywood med sin bror Tom, förblir främmande. Sedan dess har Bill inte synts till i rampljuset, han har försvunnit allt mer och mer. Han har inte längre något gemensamt med den en gång söta Teen-Boy. Han saknar erkännande och bekräftelse, heter det. Tokio Hotel har ännu inte gett upp hoppet om en comeback: Förmodligen kommer det nya albumet under våren 2012.

Texten vid bilden:
¤ Åh läskigt, vem är det? Bill Kaulitz är numera blondin och har piffat upp håret precis som Jedward.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

[LooMee-TV.de]: Fortsätter Tokio Hotel som designers?


Fortsätter Tokio Hotel som designers?
Tokio Hotel-skaparna Bill och hans bror Tom Kaulitz tycks fortsätta sin resa som designers. Alla fans till bandet vet om att Tom Kaulitz och hans tvillingbror designade en tshirt för organisationen "Designers Against AIDS". Till fansens frustation blev tröjorna snabbt slutsålda. Enligt rykten på Internet håller de på med en andra producering av "Rock Hard F㋖㋖㋖ Safe" - som var mottot på tröjorna! Denna tröja producerades första gången år 2009.

En ny försäljning i dessa tider skulle vara smart då Tokio Hotel-fansen längtar efter nyheter. Men ryktet om att Tokio Hotel designar en ny tröja har ännu inte blivit bekräftat. Det skulle samtidigt vara väldigt förvånade ifall de designade en ny tröja med tanke på att killarna förmodligen arbetar med det nya albumet för närvarande. Vi är alla nyfikna på om det blir en ny tröja, och om i själva verket det nya Tokio Hotel albumet kan göra så att de får tillbaka de gamla fansen som de förlorade!


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Cz Bravo @ Facebook - Rösta på Tokio Hotel!


Gå in på tjeckiska Bravo's Facebook och klicka i Tokio Hotel.
Om Tokio Hotel vinner, kommer en Tokio Hotel-poster med i nästa
nummer av tidningen. >> Klicka HÄR för att rösta på Tokio Hotel!


Bill's signerade "Star Search"-kort


Billy the Kid
Namn: Bill / Loitsche nära Magdeburg
Ålder: 13

Ganska vild: Med rufsigt hår, en punkig outfit och piercing i ögonbrynet ska den 13-åriga skoleleven Bill att rocka "Star Search"-publiken. Bill, som har en tvillingbror, började skapa musik när han var 7 år. I dag är han sångare i ett band med fyra medlemmar, där hans bror spelar gitarr.

Bröderna blev infekterade av rock-viruset tack vare deras styvpappa. Bill, som har Nena och Robbie Williams som förebilder, har även tagit danslektioner i två år. Bill har med sitt band redan gjort några uppträdanden -"men inget stort", säger han. Efter detta vill han studera och siktar mot "något som har med dans, sång och mode att göra". Han är trogen sitt motto: "Lev varje sekund!"
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

Hej! #1/2011 - (Serbien)


Brasilianska TH-fans kan tävla om en signerad gitarr!


RadioDisney.com.br har anordnat en tävling för brasilianska Tokio Hotel-fans där priset är en
gitarr signerad av Tokio Hotel. Tävlingen avslutas den 31 oktober, och tävlar gör man HÄR!


Rykte - Flyttar Tom och Bill tillbaka till Tyskland snart?


Tjejen som tog bilden med tvillingarna i natt (tryck här) påstår att hon, och jag citerar: "hörde ett rykte igårkväll om att Bill och Tom Kaulitz kanske flyttar tillbaka till Tyskland så tidigt som nästa månad. Om ja, så är jag glad att jag träffade dem!"

Detta rykte kan vara en gammal grej som fans snackade om förut, men självklart kan det vara något nytt också... Antar att vi får vänta och se helt enkelt! :) Dock tror jag att de trivs väldigt bra (kan leva sitt liv på ett helt annat sätt än de gjorde i Tyskland, är mer fria osv) i Los Angeles så personligen tror jag inte att de kommer flytta tillbaka - inte än på ett tag i alla fall. Men som sagt, you never know.


(bild med ett fan) Los Angeles, California - 13/10 2011


HQ:

Bild: Sarah M.


Fan-tatuering: Bill's anka till svenska tidningen OKEJ!


(flygplatsen) Santiago, Chile - 26/11 2010 #5
MTV OMA @ Facebook - 11/10 2011


"Kommer Black Viel Brides att sätta eld på Fan Army FTW-kategorin och slå ut Tokio Hotel som uppenbarligen har flera SUPER super fans? Eller kommer Otep's Shadow Soldiers klicka sönder sina fingrar? Fortsätt rösta! OMusicAwards.com."

(m&g) Monte Carlo, Monaco - 5/7 2008


(lämnar hotellet) Monte Carlo, Monaco - 5/7 2008

(signering) Taipei, Taiwan - 4/5 2010 ~4One #72/2011 - (Frankrike)


Nytt huvud för nytt album
Den 12 september gjorde Bill ett mycket uppmärksammat offentligt framträdande i Hollywood, där han numera bor med sin bror Tom. Med mer glam än någonsin, har Tokio Hotel-sångaren avslöjat en ny stil: Blont hår, lite tre-dagars-skägg... Det gick knappt att känna igen Bill, vi skulle till och med kunna kalla honom Jared Leto! Därmed är vår idé att jämföra dessa sångare med varandra genom bilder. Oroväckande... Men fansen har uppenbarligen redan välkomnat denna extrema makeover som dyker upp medan bandet förbereder sin återkomst i största hemlighet. För närvarande är de i studion och arbetar på det fjärde albumet som väntas under våren 2012. Men under tiden kommer Bill säkerligen att välja en stil som blir betydligt mer överraskande!
Engelsk översättning: Prinz16 @ Sky. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

MTVLA.com - Vote for Bill Kaulitz!


Tryck på bilden på Bill, svara sedan på frågan samt kryssa i svaret (ni hittar
översättningen på frågorna och svaren i kommentarer) och tryck sedan på "Votar".
> Rösta här - Vote here <


Tokio Hotels låt "WBMW" med i en bröllopsvideo


Link.


Alina Grosu, sångerska från Ukraina, nämner Tokio Hotel


Tyvärr har jag ingen källa till detta, mer än att ett Tokio Hotel-fan med smeknamnet "ToBiKaulitz" har hört Alina Grosu (16-årig sångerska och barnstjärna från Ukraina) prata om Tokio Hotel (antagligen i en intervju). 
Alina Grosu: "Det var mitt favoritband när jag var 11 år. Jag var galen i Tom."

2Musica - Battle of fans (Aliens vs Green Day fans)


Rösta på TH-"Aliens" genom att "Gilla" bilden ovan på Facebook.
Direktlänk till bilden <


[Google.com/news] - Desmond Child firar sin 40-åriga karriär...


Producentern Desmond Child firar sin 40-åriga karriär med Grammy nominationer
Miami, 7 oktober 2011 (EFE) - Musikproducentern Desmond Child firar sin 40-åriga karriär och gör det stort med sitt arbete på Ricky Martin's album "MAS" - han har nominerats i tre kategorier för Latin Grammy Awards.

[...] Desmond Child började med musik år 197 när han startade bandet "Desmind Child & Rouge" i Miami. Gruppen flyttade sedan till New York och hade producerat två album för Capitol Records, varav låten "Our Love Is Insane" hamnade på plats #50 på "Billboard Hot 100".

Enligt Desmond Child var gruppen före sin tid och missförstådda av skivbolaget. Men det var inget hinder för att få sin dröm som kompositör att bli sann, och lyckades fånga uppmärksamheten hos Paul Stanley, gitarristen i KISS. År 1979 var Desmond Child med och skrev låten "I was made for loving you", vilket blev ett av bandet KISS' största hits.

Omedelbart uppmärksammades hans talang av andra artister så som Cher, Jon Bon Jovi och Richie Sambora. Han har fortsatt att skriva låtar åt fler artister som Bonnie Tyler, Aerosmith, Jimmy Barnes, Alice Cooper, Michael Bolton, Robbie Williams, Katy Perry, Tokio Hotel, Weezer och många fler. [...]
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Radio Stalica - Vote for Tokio Hotel!


Man kan rösta en gång om dagen per IP-adress. Artisten med flest röster spelas på radion. Förra året kunde man också rösta, och då slog Tokio Hotels låt "Hurricanes and Suns" rekord som mest spelande låt på radiostationen. Tryck i "Tokio Hotel - Hurricanes and Suns" och sedan "Голосовать", så är det klart! :) Just nu ligger Lady Gaga på första plats med 105 röster, medan Tokio Hotel ligger på andra plats med endast 7 röster.
> Rösta här - Vote here <


Bilder tagna av Gustav Schäfer innan konserten i Bryssel


En kille med TH-tröja sågs på "Postkodmiljonären" i kväll!


Kolla från tiden 15:46 - Video.


Tom Kaulitz's blogg på TokioHotel.com ~91


By Lenny.
~ Tidigare blogginlägg från Tom med svensk översättning: 11e September-7e Oktober 2011.
#342 - Lördagen den 8e Oktober 2011:

Coolt - Den där killen har riktig talang!

Video - Youtube: Pumped Up Kicks, Dubstep.
#343 - Söndagen den 16e Oktober 2011:

Intressant: Uncontacted Amazong Tribe!

Video - Youtube: First ever aerial footage.
#344 - 20e Oktober 2011:

Kolla in detta tal....

Video - Youtube: The Greatest Speech Ever Made.

Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa:
Tom Kaulitz's blog.

[Esdetodo.com]: Bill och Tom under en utekväll i Hollywood


Bill och Tom under en utekväll i Hollywood
Efter flera månader utan några relevanta nyheter från Tokio Hotel tycker kanske en del att de är "för fina" och till och med över som band, men så är det inte.

Det tyska rockbandet arbetar för närvarande med ett nytt album som är planerat till april 2012. Om ni någonsin har undrat vad som hände med tvillingarna Bill och Tom Kaulitz, så har de nu bosatt sig i staden Los Angeles, Kalifornien.

Det händer inte särskilt ofta, men när paparazzis väl känner igen dem, är det oftast på fester i Hollywood. Tom Kaulitz, i sällskap med managern David Jost och tvillingbrodern Bill, sågs fråga en vakt efter vägbeskrivningar till en fest. Trots att det inte finns några bilder på Bill, syns han i bilen på tiden 0:13 i en vit tshirt bredvid managern David. Tvillingbrodern Tom sitter fram i passagerarsätet.

En annan som även var med på festen var Ria, men ingen vet ännu ifall det var Tom som bjöd henne. Det enda som gjorde fansen överraskade var att se var Tom i kostym med slips. En skräddarsydd kavaj och slips gör att Tom ser väldigt chic ut, dock något annorlunda från den älskade Tom Kaulitz som vi är vana att se.

>> Video.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


EuroChannel.com: Top 10 (Oct 2011) - Vote for Tokio Hotel!!


> Rösta här - Vote here <
~~
Resultat just nu:
#1: Susan Boyle - Perfect Day (90 %)
#2: Tokio Hotel - World Behind My Wall (8 %)


Designers Against AIDS @ Facebook - 7/10 2011


"Beslutet om den nya (eller nya utgåvan) tshirten av Tokio Hotel för DAA och vårat utbildningscenter kommer att ske vilken dag som helst nu - Vänligen skicka många bra & positiva vibbar till Tyskland! Tillsammans kan vi få det att hända!" - Designers Against AIDS via Facebook.

Paintings of Tokio Hotel


By: Maria/DarkSkullBill.


Twist #11/2011 - (Polen)


Detta kallas för förvandling!
Sångaren i Tokio Hotel älskar att experimentera med sitt hår. Bills kännetecken var länge ett väldigt stort fluff, och efter det väldigt tunna flätor. Denna gång har han gjort ytterligaren en förändring och... färgat håret blont, samt skaffat ett tre-dagars-skägg! Ganska snyggt!
Engelsk översättning: TH-News.pl. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

[Bild.de] - Peter Olsson: "Ordet talang är överskattat"


Hösten är tiden för talangjakter
Stjärnmanagern och författaren Peter Olsson om talangjakter: "Ordet talang är överskattat".

På RTL visas för närvarande sökandet efter "Supertalent 2012", "X-Factor" på TV-kanalen VOX och Sat1. Snart kommer även ProSieben ut med "The Voice of Germany" för att hitta Tysklands nästa stora stjärna. Att vara en stjärna över en natt? Rekommenderas inte, säger stjärnmanagern och författaren Peter Olsson (49).

Under sin karriär har han varit PR-konsult till kändisar som Oliver Bierhoff, Michael Ballack, Tokio Hotel, No Angels, Boris Becker, Nena, Sasha och till och med boxing-legenden Muhammad Ali.

Hans råd till unga människor: Var äkta, kolla vad som verkligen passar dig - och tänk på långsiktig framgång. [...]


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[NewsBurger.de] - Tyska regeringen betalade Tokio Hotel...


Tyska regeringen betalade Tokio Hotel och Tote Hosen med skattepengar
Berlin - Den tyska regeringen har finansierat framgångsrika konserter med Tokio Hotel och Toten Hosen med skattepengar som en del av kultur-promon. Detta framgår i svaret från den svart-gula koalitionen som är en viktig fråga för SPK riksdagsgruppen, som tidningen "Welt" rapporterat om tidigare.

Därför sponsrade UD en Tokio Hotel-konsert i december 2010 i Tokyo med 25,738€, enligt tidningen. De två spelningarna som Toten Hosen gjorde samma år i Tasjkent (Uzbekistan) och Almaty (Kazakstan) godkändes totalt 68,793€. Som motiv för detta i dokumentet av den federala regeringen heter det: "I vissa direkta fall, så som konstprojekt, talar det utrikespolitiska om överväganden och storleken av projekt."

Liksom "Welt" också rapporterar, har den federala regeringen under det senaste året stöttat den viktigaste lobbyorganisationen för den tyska skivindustrin med skattepengar. Dessutom framgår det i svaret från den federala regeringen att kulturministern Bernd Neumann (CDU) bidrog vid fastställandet av priset på 75,000€ för Echo Jazz - ett så kallat "engångskostnad startbidrag". [...]  

I grund och botten är det statliga stödet av professionell -och amatörmusik upp till delstaterna och kommunerna själva. Den federala regeringen är endast delaktig i projekt och indistrier som har en "gemensamstatlig betydelse". Sammanlagt har den federala regeringen spenderat runt 44,2 miljoner Euro på musikbefordran, skriver "Welt". [...]

"Rundfunk Orchester und Chöre Berlin GmbH" (ROC) fick ungefär en fjärdedel av 11,9 miljoner Euro från alla västtyska musikkampanjer. Rankad bakom "Netzwek Neue Musik" (4,15 miljoner Euro), sedan "Jedem Kind ein Instrument" (3,48 miljoner Euro) och slutligen "Deutsche Musikrant" (3,04 miljoner Euro).


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Ru Bravo #21/2011 - (Ryssland)


[OMG.Yahoo.de] - Bill vs Jared


Bill vs Jared: Härmapornas kamp
Tidigare under Style-Battles har det faktiskt mest fokuserats på det kvinnliga könet - men just nu pågår en modestrid mellan Bill Kaulitz och Jared Leto.

Det hela började med att Tokio Hotel-sångaren Bill (22) ville bli av med sin Emo-Goth-Image. Efter en titt på Bad-Boy-Stilikonen Jared Leto, visste Bill vad han ville göra: Färga håret blont, låta ansiktshåret växa ut, styla upp håret, börja använda skinnjacka och blekta jeans.

Först kopierar Bill Jared, och sedan kopierade Jared Bills gamla stil.

Precis som för andra som blir trendsättare, kunde Jared inte förvänta sig något annat - man är unik, trots allt! Om han inte gör något nu förblir nog Hugo Boss-hyllningen bara ett äss i rockärmen. I slutändan valde Jared stilen som Bill precis har slutat med.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[JNytt.se]: Poetry Slam på Stadsbiblioteket


Poetry Slam på Stadsbiblioteket
För den som vill framföra sina dikter offentligt ges nu den möjligheten på Jönköpings stadsbibliotek.

Som en del i det återkommande arrangemanget Popsoaré bjuds nu in till Mini Poetry Slam, en tävling i att läsa dikter. - "Det finns ett växande intresse för det här. Det här är ett första test, blir intresset stort är det mycket möjligt att vi gör det igen. De som deltar får tre minuter på scenen, sen får publiken rösta fram en vinnare", berättar Hugo Ranerås, kultursekreterare på Jönköpings kommun och arrangören bakom Popsoaré. - "Folk får anmäla sig i förväg, men vi har även en öppen scen där vem som vill kan få gå upp under kvällen", fortsätter han.

Dokumentär om Tokio Hotel
Onsdagens Mini Poetry Slam ingår i stadsbibliotekets serie Popsoare. Under kvällen bjuds det också på DansPopQuiz med dansgruppen Risk och tävlingsfrågor gjorda av Emma Erpén. En lite annorlunda kombination där besökarna får chansen att testa sina popkunskaper.

Som avslutning på kvällen visas den 28 minuter långa dokumentärfilmen Så nära, som handlar om två tonårstjejer som förälskat sig i Tom och Bill, frontfigurerna i det tyska bandet Tokio Hotel. - "Popsoaré ordnar vi en gång i månaden där vi satsar på olika former av populärkultur. Förhoppningen är att folk har en skön känsla när de går därifrån", säger Hugo Ranerås.
Källa: http://www.jnytt.se/nojesnyhet/42740/poetry-slam-pa-stadsbiblioteket

[GoomRadio.fr]: Bill och Tom Kaulitz på den kända nattklubben...


Tokio Hotel: Bill och Tom Kaulitz på den kända nattklubben Chateau Marmont i Los Angeles
Bill och Tom har bott i Los Angeles i snart ett år. De arbetar med David Jost på nästa album. Men killarna kan äntligen njuta av livet i Los Angeles - De blev nyligen fotograferade när de var på väg till en fest som ägde rum på den privata klubben "Chateau Marmont", som Hollywood-stjärnor ofta besöker.

Bill och Tom åkte i en bil som kördes av Shiro Gutzie, affärspartner och tillsammans med Shay Todd, vars badkläder är populära bland Hollywood-stjärnorna. Paret har blivit mycket goda vänner till tvillingarna i Tokio Hotel.

Man kan inte se så mycket av Bill mer än flugan han hade på sig och det blonda håret. Men Tom ser iallafall glad ut, och det är det viktigaste!

>> Video!
Svensk översättningen av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

VOGUE Hommes #7/2011 Autumn/Winter - (Japan)


Bill live i São Paulo, Brasilien - 23/11 2010Tvillingarna för WWD - 9/2 2011 (HQ)


HQ:
 


Dagens bild - Georg


Mininyheter - 4/10 2011

¤ Minns ni nyheten om att Tom och Bills omslag för italienska Vogue dök upp på America's Next Top Model 16? Om inte, läs om det HÄR (dock har videon raderats från YouTube). Vad jag ville säga är att: säsong 16 drar igång i kväll kl 20.00 på TV3 och tvillingarnas bild visas i finalen (det sista programmet) som exempel av fotografens arbete. Jag kan påminna er om det sista avsnittet längre fram också ifall ni vill, när det börjar närma sig. =)

¤
"En fråga till alla Tokio Hotel-fansen: Tycker ni att bandet, DAA och H&M har hjälpt er (och fortfarande gör det) att öka kunskapen om HIV/AIDS och säkert sex? Fråga gärna andra fans också, och svara här på Facebook! Tack!" - Designers Against AIDS via Facebook.

¤ WICreations har lagt ut lite bilder (även en skiss) på Tokio Hotel's scen från "1000 Hotels European Tour" år 2008. Ni kan se resten av bilderna samt läsa lite om arbetet HÄR!

(lämnar Chateau Marmont) West Hollywood, California - 1/10 2011 ~1

HQs/MQs:[GossipGirlz.de]: Bill & Tom gillar livsstilen i Hollywood


Killarna Kaulitz på Chateau Marmont: Bill & Tom gillar livsstilen i Hollywood
Killarna från Tokio Hotel har spenderat mycket tid i Hollywood sedan ett par månader tillbaka, och de verkar gilla det.

Stiliga Bill och Tom Kaulitz spenderar alla sina kvällar på populära ställen i staden som bland annat Lohan hänger på. I går såg reportrar från RumorFix tvillingarna med en kompis utanför chica "Chateau Marmont" - i videon nedan kan man dock bara se Tom i bilen, Bill syns inte i baksätet på grund av de tonade rutorna.

Man kunde även se Tysklands mest kända tonårsstjärnor festa i Hollywood på den populära restaurangen "Katsuya" för tre veckor sedan. Enligt mig gör de allt rätt: Stegvis gör de paparazzis mer intresserade av dem, vilket gör fler och fler människor nyfikna. Och den amerikanska framgången är på väg. 

>> Video.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

[RumorFix.com] - Exklusivt: Bill & Tom Kaulitz festar i L.A.


Exklusivt: Tokio Hotel's Bill & Tom Kaulitz festar i L.A.
Tvillingbröderna Bill och Tom Kaulitz från det tio-gånger-Platina bandet Tokio Hotel, har verkligen börjat ta till sig av Los Angeles' nattliv.

I lördags spenderade de kvällen på Lindsay Lohan's favoritställe - Chateau Marmont i West Hollywood.

Vår fotograf fångade Tom på video i sin signaturstil: Dreadlocks, iklädd i en svart jacka och en vit tshirt, när han åkte iväg i en SUV. Vi har fått veta att hans bror Bill, som är sångaren i Tysklands största band på 20 år, satt i baksätet i bilen, men han sågs inte på grund av de tonade rutorna.

För bara några veckor sedan, den 12 september, sågs bröderna på den populära restaurangen Katsuya i Los Angeles.

>> Video.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Gordon år 2004 - Cool frilla, huhu? XD


Tom Kaulitz och Shiro Gutzie - 2011
Screens made by Elina - kaulitzandthegs.blogg.se | VIDEO!


Tokio Hotel @ Facebook - 2/10 2011


"Kolla in några grymma Halloween specialer i TH's officiella amerikanska butik. Klicka på länken nedan för att börja shoppa på en gång: BravaDoUSA.com/TokiohotelShop."

(Gröna Mattan) Muz-TV Awards. Moskva, Ryssland - 3/6 2011 ~8


Bilder: Entertainment-MSN.ru, EverSidePhoto och Tomadden.


[WoodZ.de]: Vem lever den äkta vegetarian-stilen?


Vem lever den äkta vegetarian-stilen?
Det är "Vegetarian-Dagen" världen över den 1 oktober. Då är det nämligen skördetid för frukt -och grönsaker. WoodZ berättar för er vilka stjärnor som är vegetarianer och vilka som är veganer...
[...]

Bill och Tom Kaulitz
Samtidigt som man undrar vad Bill hade för sig på ett Steakhouse tidigare - har tvillingarna Bill och Tom Kaulitz (22) varit vegetarianer sedan ungefär tre och ett halvt år tillbaka. Deras motiv ska dock inte vara hälsosam kost, utan kärlek till djuren. De har själva fyra hundar.

Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tokio Hotel i Stockholm - 8/9 2009 #2


Källa: Simon (kameramannen för intervjun - MTV Networks).


[InTouch-Magazin.de]: Sju fel i talangjakter


Sju fel i talangjakter.
[...] Plats #2:
Tokio Hotel hade aldrig ett behov
Fel! Tokio Hotel-frontmannen Bill Kaulitz var med i Sat1's program "Star Search" år 2003, i kategorin "Music Art från 10 till 15 år" - och åkte ut i åttondelsfinalen. Klassiskt misstag av juryn.


Svensk översättning av mig, Elina. ge creds ifall ni använder detta - Källa.


(utanför hotellet) Essen, Tyskland - 4/11 2007


Bilder: My Eriksson/Ski Carlsson.


[TMNews.it]: Blond och maskulin - Bill Kaulitz' nya utseende


Blond och maskulin - Bill Kaulitz' nya utseende
De androgyna tiderna med svart hår är borta för den 22-åriga sångaren.

Rom den 15 september (TMNews) - Färgat blond hår med en rufsig touch, skägg som Brad Pitt och stora solglasögon: Detta är Tokio Hotel-sångarens nya utseende, den 22-åriga Bill Kaulitz.

Lendaren för det tyska poprock bandet har förändrat sitt utseende radikalt, skriver BILD, som även publicerar bilder på "nya" Kaulitz som visar en piercing i näsan, stora örhängen och ringar av silver på fingrarna - med orden "jäkligt coolt" till beskrivning. Borta - enligt kvällstidningen - är den androgyna tiden med det svarta håret. Hans fans kommer få det svårt att känna igen honom.

Gruppen består av tvillingarna Bill och Tom Kaulitz, Georg Listing och Gustav Schäfer - de har sålt cirka 6 miljoner album världen över.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Gustav äter glass - 18/2 2010


[News-DE-Stars.com]: Tokio Hotel är tillbaka!


Tokio Hotel är tillbaka!
Trodde du att gruppen Tokio Hotel var över? Inte alls! Det tyska rockbandet jobbar för närvarande med ett nytt album som väntas komma till våren 2012. Och om du har undrat vad som hände med tvillingarna Bill och Tom Kauliz, kan denna bild som togs i juli i Los Angeles ge dig svaret...

Nope, medlemmarna i gruppen Tokio Hotel förblev inte tonåringar! De tidigare tyska rock-ungdomarna, som har spelat live framför människor världen över mellan 2005 och 2008, har vuxit upp! Ledarna för gruppen, tvillingarna Bill och Tom, sågs den 7 juli i en trendig butik i Los Angeles (där de numera bor) och en bild togs som visar att tonåringarna har blivit unga män.

Nu, vid 22 års åldern, har Tysklands mest kända rocktvillingar inte förändrat sin stil - Speciellt inte Tom, som behöll sin amerikanska rappar-stil. Bill själv, som alltid har varit iklädd endast i läder, sågs med en enkel hästsvans som ersatte de tidigare extravaganta frisyrerna. Och för att visa att deras tonåringsperiod verkligen är över, valde killarna att visa upp sitt tre-dagars-skägg som tar bort det ungdomliga i deras ansikten.

Kan de verkligen ha detta utseende med gruppen? Tokio Hotel förbereder sig i alla fall för ett nya album, som enligt Wikipedia, släpps någon gång under våren nästa år. Nyheter som gör en glad!


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


[Impre.com]: Tokio Hotel nominerade för MTV O Awards


Tokio Hotel nominerade för MTV O Awards - Är de tillbaka för att vinna?
MTV O Awards är tillbaka, som belönar de framgångar över Internet, och de har ännu en gång nominerat Tokio Hotel i kategorin "Fan Army FTW" - priset som de vann förra gången.

Efter att den första tävlingen gick så bra, bestämde sig MTV O Awards för att göra ytterligare en tävling för att belöna alla musiker som har någon form av kontakt med cyberrymden. Det är därför som Bill och Tom Kaulitz, Georg och Gustav är nominerade i kategorin "Fans" då deras band kanske har mest fans i hela världen och flest fans som står dem trogna via sociala nätverk.

Tokio Hotel-fans är inte bara så kallade "Aliens", utan är betydligt mer än så: De är som en stor familj, de står varann nära och kämpar för bandets intressen och visar en stor uppskattning till var och en av dem.

Och på grund av det måste vi fortsätta att uttrycka det ovillkorliga stöd för Tokio Hotel, även i mediasammanhang, vilket inte är så konstigt eftersom bandet förbereder sitt nya album som enligt vissa språk skulle kunna heta: "Dark Anthem", "Scandal" eller "Rock Revolution". Under tiden lägger vi ut länken nedan för att alla "Aliens" ska kunna rösta på Tokio Hotel och återigen kamma hem priset som "Fan Army FTW".

Även denna gång blir det ganska tufft för Tokio Hotel som tävar mot inte mer än mindre: Adam Lambert, Demi Lovato, Insane Clown Posse, Iron Maiden, Justin Bieber, Lady Gaga, Lil Wayne och Taylor Swift. 

Blir detta alldeles för svårt? Tror ni att Tokio kammar hem priset igen? Rösta här!


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


RSS 2.0