(intervjuer) Berlin, Tyskland - 28/2 2015 #1

image host image host image host 
Video.

Katablut-fotografering. Berlin, Tyskland - 24/2 2015

image host image host image host 
By Laruen Raaijmakers

Tokio Hotel/Kelly Clarkson på Twitter

Precis som tidigare nämnt så gjorde Kelly Clarkson och John Legend en cover av Tokio Hotel's låt Run Run Run. Problemet var bara att Kelly inte visste om att det var Tokio Hotel's låt. Vi börjar med Tokio Hotel's tweet: 
"Kolla in cover versionen av våran låt #RunRunRun från de talangfulla [artisterna] Kelly Clarkson och John Legend. Väldigt smickrande!" 
 
Sedan kom hennes tweets, efter att fans hittade artikeln (som jag länkade till ovan) där det skrivs att hon gjort en cover och skrev till henne. 
"Wow, hörde precis Tokio Hotel's version av Run Run Run! [den är] Jättebra! Hade aldrig hört den tidigare?! Några fans försökte få min uppmärksamhet kring detta. Den enda versionen av "Run Run Run" jag har hört var en piano/sång-version av en av skrivarna som skickades till mig för två år sedan?? Tja, nu finns det två versioner av en bra låt! :) Dessutom stod de inte ens med som låtskrivare av låten, så därför tror jag inte att de ens skrev den, enligt information. Jag försöker inte vara respektlös mot dem. Det är synd att jag inte fick all information och att det ser ut som att jag har stulit den av dem, för det skulle jag aldrig göra." 
 
På detta svarade Tokio Hotel henne med: 
Högst upp står tvillingarnas namn (antagligen vet hon inte vad bandmedlemmarna heter) klart och tydligt liksom svenskarna Joacim Persson och Johan Alkenäs samt David Jost och Ry Cuming. I deras andra tweet skriver dem: "Så fort vi hörde din version för några veckor sedan, så älskade vi den. Ditt skivbolag bad oss för informationen om låten." 
---
Inget illa mot någon av dem, Kelly eller John, men borde man inte kolla upp vem som gjort låten innan man gör en cover av den? XD ;)

"Superior"-fotografering. Berlin, Tyskland - februari 2015 #1

image host image host 
By Marc Huth

[PressePortal.de]: Tokio Hotel EP

Den 27 mars släpper Tokio Hotel deras nya EP "Feel It All". Den vidhängande andra singeln med samma namn som deras senaste album "Kings of Suburbia" kommer att släppas på samma dag som "Feel It All - Del 1 - Club Experience"-tunrén börjar i London. Den medryckande klubblåten är baserad på turnén som kommer att äga rum i mars i 15 olika städer runt om i Europa innan den drar igång med världsturnén i sommar.
 
EP "Feel It All" innehåller fem låtar:
Feel It All - standard version
Feel It All - Nyårsuppträdande LIVE version
Feel It All - Pioneer Remix
LWLYB - Pioneer Remix
LWLYB - Cazzette Remix
 
"Feel It All" kretsar kring en känsla du känner när du inte vill att en fest ska ta slut, när du inte vill gå hem. Om du vill ha en kväll som aldrig tar slut. Med det sagt är det ganska uppenbart att "Feel It All" skrevs under en efterfest i Bill och Tom's hemmastudio i L.A. Hills. "Det var så tidigt och vi ville bara fortsätta festa", minns Bill tillbaka. "Jag har problem med lägga av när jag mår väldigt bra och allt funkar - rätt människor, rätt musik, tillräckligt med drinkar och allt som går med det. Allt är perfekt. Då vill jajg inte att det ska ta slut trots att man ser en ny dag komma i horisonen."
 
Känlsan av låten är "afterour" - fortfarande klubbaktig och dansig, men inte lika högljudd. Musiken är fortfarande spännande, men aningen mjukare. - man vill fortsätta dansa men ljudet gör inte ont längre, det finns ingen press. Bortsett från det binder Bill samman "Feel It All" med den ultimata känslostormen: "För mig handlar det om känslan om allt: det bra och dåliga, ljust och mörker, kärlek och hat, beroende och frihet. Det påminner mig om min favoritfilm "Kids" som illustrerar denna mångfald och närhet mellan kärlek och hat, hopp och förtvivlan, sökande och beroende. Det här följer med mig genom hela livet - även när jag var 13 år hängde jag med kompisar hela nätterna, jag rymde från vardagen, bort från hemmet och det tråkiga. Jag vet det allvarliga med instinkten för frihet, uppror, vara emot regler och systemet."  
 
Och så blev "Feel It All" som en bild av 90-talets drama - inte bara i klartext utan också i det visuella, liksom omslaget och videon som spelades in i Berlin; Bill tar med oss på nattets djup. Men "Feel It All" hade nästan inte ens existerat! Tom berättar: "Versionen blev klar snabbt. Låten bara "hände", det var bara en känsla. När låten behövde bli klar vid slutet, kunde ingen hitta de ursprungliga uppgifterna. Ingen av oss var speciellt koncentrerade under inspelningen så vi fick använda en MP3 version för att låten skulle kunna bli färdig. Vi hade inget annat val. Det var det enda vi hade." 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Nytt THTV avsnitt!

Se det nya THTV avsnittet här: http://kaulitzandthegs.blogg.se/2015/february/th-tv-sasong-4.html

Tokio Hotel - 2015

Källa: Tokio Hotel's Facebook, DeCode LTD och Superior Magazine's Instagram

Kelly Clarkson & John Legend gör en cover av TH's låt

Kelly Clarkson och John Legend gör en cover på Tokio Hotel's låt "Run Run Run" på Kelly Clarkson's nya album "Piece by Piece". Låten är tillgänglig från och med i morgon, 25/2. Källa
 
Uppdatering:
 
Link.

Mininyheter - 21/2 2015

¤ Den tyska tidningen KALTBLUT twittrade tidigare i dag att de nu på tisdag ska träffa Tokio Hotel för en intervju i Berlin, där de är just nu och förbereder allt inför turnén. Ifall ni vill fråga bandet något, skicka då iväg ett mejl till: events@kaltblut-magazine.com. 
Se hela årets schema här! Glöm inte bort att om mindre än två veckor drar dessutom den första delen av turnén igång! ;) Edit: Enligt Superior Magazine (som har sitt säte i Berlin) spenderade de hela dagen med bandet för "exklusiva saker" (bla en intervju). De ska även träffa bandet igen på tisdag, som ovanstående tidning. Källa
 
¤ En liten intervju (där Bill pratar om dåliga förhållanden bla) med Guitar Center samt uppträdande: 
 

Bill Kaulitz @ Instagram 21/2 2015


"#FeelItAll #videoinspelning #tidigamornar"
 
Bilden i inlägget:
image host 
---
Enligt Julia Koistinen, tysk designer och stylist, spelade de in musikvideon hemma hos henne. Denna bild (se nedan) och video lade hon ut på sin Instagram tidigare men raderade det senare. 
image host 

Mininyheter - 14/2 2015

¤ Från De-Code LTD's Twitter: "Hej UK Tokio Hotel fans! Är ni redo för 6/3? Håll ögonen öppna för lite cool brittisk press och promo från De-Code LTD teamet. #THUKTakeover"
Killarna har nyligen börjat samarbeta med SLK Associates (sysslar bla med digital marknadsföring, webbdesign och PR) för Storbritannien. Övriga Europa ligger under Universal Music. Läs mer här
 
¤ Lyssna på hela låten av "Tokio Hotel vs Cazzette - LWLYB"-remixen här:
http://www.dancingastronaut.com/2015/02/da-premiere-tokio-hotel-love-loves-cazzette-remix/ Samt remixen gjord av Pionear: 
 
¤ Nytt uppe i Tokio Hotel's shop! En flagga. Beställ här

(flygplatsen) Berlin, Tyskland - 13/2 2015 #1

image host image host image host 

(flygplatsen) München, Tyskland - 12/2 2015

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 

(med fans) Berlin, Tyskland - 13/2 2015

image host image host image host image host 

Smyglyssna på andra remixen av LWLYB!

Tokio Hotel vs Cazzette:
https://soundcloud.com/decodeltd/tokio-hotel-vs-cazzette-lwlyb-cazzette-remix-preview

Best Brands (efterfest) München, Tyskland - 11/2 2015 #1

image host image host image host image host image host 

Best Brands-galan. München, Tyskland - 11/2 2015

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 

[JustJared.com]: Tokio Hotel släpper biografi...

Tokio Hotel släpper en bok: exklusiv intervju
[...]  
Nattlivet i Los Angeles inspirerade er till det nya albumet, Kings of Suburbia. Finns det några speciella ställen i Los Angeles som ni gillar och brukar besöka ofta?
Bill: "Jag tror nog att vi har faser då vi går till ett visst ställe väldigt mycket ett tag, och sedan går vi inte dit nå mer alls. De enda platserna som alltid besöker är nattklubbar, fast Tom gillar inte nattklubbar så mycket..."
Tom: "Jo, men jag gillar inte att dansa."
Bill: "Ja men vi brukar alltid dricka rätt så mycket och prata efteråt, och lyssna på musik. Soho House är ett klassiskt ställe som vi alltid går till. Sen förändras det. Jag gillade Sound ett tag också."
Tom: "Och Hyde, minst en gång i veckan."
Bill: "Jag älskar Warwick. Men nattklubbar, jag vet inte. De där "pop-up"-festerna på stan var ganska häftiga. Vi var ute så mycket att jag knappt minns!"
 
Vilka är era favoritstycken från eran singel LWLYB?
Bill: "Love Who Loves You Back", antagligen. *skrattar* Det är verkligen vad det är. Jag tycker att man inte borde tänka på vem vi ska älska, för det är ändå utom våran kontroll. Det är så många som försöker kontrollera det men jag tycker att det är något vackert med att vi faktiskt inte kan kontrollera det. Vi alla tenderar att försöka kontrollera våra hjärtan men i slutändan så kan vi faktiskt inte det. Det är just det låten handlar om, enligt mig. Älska helt enkelt den som älskar dig, att njuta av kärleken."
 
Skulle ni säga att ni ofta blir kära fort och tappar känslorna lika fort? Kan ni älska flera samtidigt?
Bill: "Alltså, ja. Tom älskade flera tjejer varannan kväll när han var yngre. *skrattar* Han var... Du var ganska vild. Nu har han lugnat ner sig. Jag skulle tippa att han var 16-17 då."
Tom: "Alla gör så vid den åldern."
Bill: "Inte jag."
Tom: "Jo, det gjorde du."
Bill: "Nej! Jag tycker jag är raka motsatsen. När jag blir kär, så blir jag kär. Och då är jag helt säker. Men det tar ett tag innan det händer. Så nej, jag är ingen sån. Jag gillar inte engångsligg."
 
Tror ni att det finns någon där ute som ni är menade att vara med? Eller tror ni att det finns flera som ni skulle kunna vara lyckliga med?
Tom: "Definitivt, jag tror det finns flera. Det är åtminstone vad jag tror."
Bill: "Jag vet inte. Jag tror det är ganska svårt att hitta någon som du älskar utan och innan, ens själsfrände, och någon man vill spendera resten av livet med. Man borde kunna hitta en, men man måste anstränga sig för det finns trots allt miljontals människor där ute, och att kunna hitta just den rätta är ju jättesvårt. I dag tror jag dessutom att man måste ha tur. Jag tror att folk tror sig ha hittat den rätta, att de är jättekära, men sen möter de helt plötsligt sin kärlek. Så enligt mig är man inte det."  
Tom: "Jag känner det som att det kan hända en flera gånger. Det är så många som är i seriösa förhållanden och är riktigt kära..."
Bill: "Men det jag menar är att man är en person."
Tom: "Ja, jag vet inte. Det är bara ett drömsenario..."
Bill: "Det är inget drömsenario, det är så. Jag känner att det existerar. Jag tror verkligen det."
Tom: "Tja, nej. Självklart är det möjligt att hitta den rätte som man vill spendera resten av livet med, men... Man vet aldrig."
 
Vet ni vilken eran nästa singel kommer att bli?
Bill: "Ja, i Europa blir det "Feel It All". Gällande Usa har vi faktiskt inte bestämt oss än då vi fortfarande jobbar med "LWLYB". Men i Europa och resten av världen kommer det att bli "Feel It All".
 
Utanför musiken, skulle ni kunna tänka er att agera? Har ni blivit erbjudna några skådespelarprojekt?
Bill: "Ja, Tom och jag blev faktiskt erbjudna en film för inte så länge sedan. Men då var hela filmindustrin så seg."
Tom: "Jag tyckte musiken var seg, men filmerna, herregud! Nej, men vi fick ett erbjudande om en roll i en film..."
Bill: "Att spela bröder."
Tom: "Att spela bröder. Jag gillade konceptet!"
Bill: "Vi försöker fortfarande få till det där."
Tom: "Det är så konstigt för jag hatar när musiker försöker agera och tvärtom. Det blir bara så fel för det mesta."
Bill: "Men vill testa det." *båda skrattar*
Tom: "Vi kanske kan göra ett undantag. Det kanske blir bra när vi gör det. Jag vet inte, jag är fortfarande osäker. Vi har provfilmat massa redan iallafall."
Bill: "Ja, för ett tag sen."
Tom: "Det var pinsamt."
Bill: "De sa att jag hade talang för det." *skrattar*
 
Finns det någon amerikansk TV-serie ni skulle vilja vara gäststjärnor på?
Bill: "Breaking Bad, men den håller inte på längre. House of Cards!"
Tom: "House of Cards skulle vara grymt!"
Bill: "Jag älskar House of Cards. Jag skulle göra vad som helst för att få vara med där. Jag älskar den serien."
 
Ni är uppenbarligen väldigt modemedvetna. Bär ni några nya designers nu?
Bill: "Inga nya direkt, men jag gillar verkligen Givenchy. Jag älskar allt de gör. Jag tycker allt är fantastiskt."
Tom: "Vi gillar KTZ."
Bill: "Ja, KTZ. De är rätt stora nu. Ja, de är mina favoriter just nu."
 
Favoritplatsen för att shoppa i Los Angeles?
Bill: "Alla butiker på Fairfax just nu. De har alla nya affärer jag gillar."
Tom: "Church är häftig."
Bill: "Church och Oak. Jag gillar alla små butiker. Självklart älskar jag ju Barney's också."
Tom: "Barney's, just det! Jag älskar Barney's!" *båda skrattar*
 
Kan ni tänka er att starta er egen klädkollektion?
Bill: "Definitivt! Det är min dröm. Jag vill verkligen göra det. Ända sedan jag var väldigt ung har jag gjort mina egna tshirts och sånt. Eftersom jag inte hade några pengar så köpte jag billiga saker och gjorde nytt av det. Min mamma gillade det också så hon hjälpte alltid mig. Jag började också skissa när jag var ung, så det har alltid varit en dröm. Jag har redan allt klart. Jag har ett koncept och nästan en första kollektion. Jag väntar bara på rätt ögonblick. När jag väl gör det så vill jag göra det ordenligt. Inte vara en kändis som sätter sitt namn på något, utan jag vill göra "the real deal".  
Tom: "Du kan göra det när jag gör mitt DJ-projekt."
Vad tror du att klädkollektionen kommer att innehålla?
Bill: "Jag gillar mycket gammalt. Typ barocken i kombination med modernt, nya tyger och stilar."
 
Vilka låtar sjunger ni i duschen?
Tom: "Tro det eller ej, men jag sjunger aldrig."
Bill: "Det är så svårt för mig att tro det. Du sjunger ju med mig i bilen ibland!"  
Tom: "Ja, för när han sjunger..."
Bill: "Han sjunger bara när jag sjunger."
Tom: "Ja, och det roliga är att jag kan sätta rätt toner när jag sjunger med Bill. Om jag sjöng själv skulle det låta hemskt. Men eftersom att jag aldrig sjunger så tycker jag att jag har en fantastiskt röst (Bill skrattar), jag övar inte bara."
Du har en bra sångröst, allt ser perfekt ut på dig... 
Tom: "Jag är helt enkelt en perfekt människa!" *skrattar*
 
Har ni några kändisförälskelser?
Bill: "Ja, en. Alla tycker att det är sjukt, men jag älskar Kate Winslet. Hon är ganska gammal för mig men det är något visst med henne. Jag tycker hon är sexig! Och hon är en fantastiskt skådespelerska."
Tom: "Ja, sedan Rachel McAdams."
Bill: "Rachel McAdams kommer alltid vara min favorit."
Tom: "Hon är bra."
 
Vad har ni för etnisk bakgrund?
Bill: "Öh, vi har ingen." *skrattar*
Tom: "Vi vet faktiskt inte."
Bill: "Ingen aning!"
Tom: "Men det skulle jag vilja ta reda på."
Bill: "Jag med, för folk säger alltid att vi måste ha någon bakgrund nånstans ifrån."
Tom: "Jag tycker Bill ser lite turkisk ut."
Bill: "Inte jag! Många säger det ibland men jag håller inte med. Det enda jag vet är att vi, hela våran familj, är tyskar. Så jag vet inte riktigt men det kanske finns något långt tillbaka. Vem vet."
 
Favoritböcker?
Tom: "Nej."
Bill: "Har aldrig haft någon."
Tom: "Jag försöker alltid övertyga mig själv att läsa. Jag har jättemycket böcker för att folk fortsätter att ge mig böcker. De säger "Åh, du måste läsa den!", men jag har inte tid för det. Så fort jag har lite fritid så går jag till studion. Jag önskar dock att jag ville läsa mer, men jag har inte lyckats hittills."
Bill: "Jag gillar "Kill Your Friends". Ingen favorit, men den är bra."
Tom: "Det är en bra bok."
 
Kan ni tänka er att skriva en bok?
Bill: "Ja! Vi ska göra det i år. Det kanske blir våran favoritbok. Det blir en biografi, om våra första 25 år. Vi ska skriva den tillsammans. Jag hoppas att vi får tid över till det för vi vill verkligen skriva en."
Tom: "Vi vill försöka ta upp det iallafall."
 
Tror ni att ni kommer skriva boken som era egna röster eller skriva den tillsammans och ha en gemensam röst?
Tom: "Egna röster."
Bill: "Ja, egna röster. Jag tror att du kan säga några berättelser bättre än mig och tvärtom."
 
Vad kan folk förvänta sig på första delen av världsturnén?
Bill: "Det kommer att bli väldigt annorlunda jämfört med vad vi gjort förut. Det kommer att vara jättesmå, fast ändå speciella, nattklubbar och en typ av nattlivskänsla. Men ibland kommer vi att spela i kyrkor, så det är antingen på ett speciellt ställe eller en legendarisk klubb. Vi vill inte göra en typisk "live show" heller. Vi vill försöka få det till en nattklubb. Vi vill ta våra fans till en fest. Det blir nog grymt."
Tom: "Vi är mitt i förberedelserna just nu. Det kommer att bli en grym ljusshow."
Bill: "Det kommer att bli en bra ljusshow, ja, och väldigt litet så ungefär 2000 kommer att få plats tror jag. Sedan fortsätter vi med större konserter i arenor i slutet av året. Men vi börjar iallafall med det här, vilket kommer bli spännande. Vi har precis släppt de första 15 datumen, tror jag? Sedan fortsätter vi helt enkelt."
Tom: "Det kommer att bli väldigt intimt och väldigt hett. Det är som små arenor, människor som svettas."
 
Stylar ni er själva eller jobbar ni med stylister? Hur sätter ni ihop en klädsel för alla era konserter?
Bill: "Jag försöker alltid att jobba med någon när vi är på turné. På de senaste två turnérna har jag jobbat med Dan och Dean från DSquared. Vi gjorde kläderna tillsammans, och de blev fantastiska. Jag älskar att jobba med dem, de är så roliga. Så jag försöker alltid att jobba med någon på turné. Den här gången ser det ut som att vi kommer att jobba med Maro Marco. Han kommer att göra våra kläder. Jag hade precis mitt första möte med han så det är fortfarande väldigt nytt, men jag tror att vi kommer att jobba tillsammans."
 
Har ni några ritualer ni gör innan ni kliver ut på scen?
Bill: "Ja, vi aktiverar våran (tillsammans:) Power Ranger! *skrattar* Det är en töntig grej, vi står tillsammans och aktiverar våra krafter. Det är jättefånigt men vi gör det varje gång."
 
Vanilj eller choklad?
B & T: Vanilj.
Kramar eller pussar?
B: Pussar.
T: Kramar.
Silver eller guld?
B & T: Guld.
Lamporna tända eller släckta?
B & T: Släckta.
Sanning eller konsekvens?
B & T: Sanning.  
Ansiktshår eller renrakad?
B & T: Ansiktshår.  
Soluppgång eller solnedgång?
B: Solnedgång.
T: Soluppgång.
Dusch eller bad?
B & T: Dusch.
Boxers eller briefs? 
B: Boxers. 
T: Briefs. 
Jay-Z eller Kayne West?
B & T: Jay-Z.
Tatueringar eller piercings?
B & T: Tatueringar.
Los Angeles eller Hamburg?
B & T: Los Angeles.
Karl Lagerfeld eller Hedi Slimane?
Bill: "Åh, vilka svåra frågor! Hedi Slimane."
Tom: "Öh... Vad svårt. Karl Lagerfeld." 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Nytt TH TV avsnitt ute!!!

Se det här: http://kaulitzandthegs.blogg.se/2015/february/th-tv-sasong-4.html

(utanför hotellet) München, Tyskland - 11/2 2015 #1

image host image host image host image host image host image host image host image host image host

(flygplatsen) München, Tyskland - 11/2 2015 #1

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 

Tokio Hotel's officiella Instagram #32

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
Besök Bill & Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting

HitFix-intervju. Los Angeles, California - 16/1 2015

 
Link.

Smyglyssna på remixen av LWLYB!

 Tokio Hotel vs Pinonear:
https://soundcloud.com/decodeltd/lwlyb-tokio-hotel-vs-pionear

Just Jared-fotografering - 2015

image host image host image host image host image host image host image host 
Bilder: Justin Campbell.

DeCode-LTD @ Twitter - 8/2 2015


"Vilka är redo? [Vi] har en cool överraskning denna vecka! #LWLYB #THAllaHjärtansDag" 

Mininyheter - 7/2 2015


¤ "Hej Ari! Nej, det blir tyvärr ingen (video eller audio) livestream. Men vi kommer att lägga ut uppdateringarna här! #BestBrands"
¤ "Hej Ari! Ja, vi kommer att lägga ut bilder dagen efter på bestbrands.de och en "Best Of"-video några dagar senare. #BestBrands" 
 
Bill medverkar på tyska galan "Best Brands" i München, Tyskland onsdagen den 11/2 där han ska dela ut pris för kategorin "Best Fashion Brand" på scen. Ni hittar hela årets schema här

Tokio Hotel/Bill Kaulitz @ Instagram - 6/2 & 7/2 2015


"Om exakt fyra veckor startar våran världsturné med start i London! Är ni redo? Vi är! #London #världsturné #FeelItAll"
 
Bilden i inlägget:
image host 
---

"We are young with open eyes, blinded by the city lights. #KOS #nästanpåturnéigen #2015 #FeelItAll"
 
Bilden i inlägget:
image host 

Tokio Hotel 2015


TH TV - Säsong 4

Veckans avsnitt - 45: 
 
Avsnitt 45 - The Good, The Bad and The Ugly
Avsnitt 44 - We Felt It All
Avsnitt 43 - Selfie from Mars
Avsnitt 42 - Groundbreaking news from the tour
Avsnitt 41 - Sperm in Perm
Avsnitt 40 - Red and bloody in Russia
Avsnitt 39 - Russian Adventures
Avsnitt 38 - Best of Gustav
  Avsnitt 37 - Boys Will Be Boys #2
Avsnitt 36 - Paintball action!
Avsnitt 35 - The Dickheads takes over MTV USA
Avsnitt 34 - Masturbation Birthdays
Avsnitt 33 - Cramps and chichis muy grande in LATAM
Avsnitt 32 - Crack Pipes
Avsnitt 31 - Viva La Bam
Avsnitt 30 - No Penis Jokes For World Domination
Avsnitt 29 - F*ckers lost in Iowa
Avsnitt 28 - New York & Cincinnati
Avsnitt 27 - Let's Talk
Avsnitt 26 - What happens in Vegas..
Avsnitt 25 - Mickey and the dirty Gs!
Avsnitt 24 - In the streets of San Francisco
Avsnitt 23 - Oops we do it again!
Avsnitt 22 - Baby Rabbit!
Avsnitt 21 - YUMMY
Avsnitt 20 - Hablas Espanol? Novels in Palm Springs
Avsnitt 19 - Some Techno in the Lab
Avsnitt 18 - Three holes going to fall apart
Avsnitt 17 - Sssssshhhhhh New Adventures
Avsnitt 16 - Getting Away
Avsnitt 15 - The Kaulitz Plan
Avsnitt 14 - #AskTokioHotel
Avsnitt 13 - The Making of Tokio Hotel TV 
Avsnitt 12 - Boys Will Be Boys
Avsnitt 11 - You Asked We Answered
Avsnitt 10 - Work Bitch
Avsnitt 9 - Making of Feel It All
Avsnitt 8 - Making The Sound
Avsnitt 7 - T In The Mix
Avsnitt 6 - One Night in Paris
Avsnitt 5 - Guns, farts and strobe lights, exclusive tour preview
Avsnitt 4 - Where the magic happens
Avsnitt 3 - Sexual Problems
Avsnitt 2 - The Viper Room!
Avsnitt 1 - Imagine...

RSS 2.0