Tokio Hotel @ Instagram - 31/12 2014


"Redo för årets sista uppträdande. Gott Nytt År!!! Vi älskar er #tack #kärlek #2014 #2015 #gottnyttår #polaroid"
 
Bilden i inlägget:
image host 

(backstage) Berlin, Tyskland - 31/12 2014 #1


(soundcheck) Berlin, Tyskland - 31/12 2014

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host

Gott Nytt År - Happy New Year

Gott Nytt År, allihopa! Jag önskar er alla ett fantastiskt 2015! ❤️
Happy New Year, everybody! I wish all of you a great 2015! ❤️

Mininyheter - 30/12 2014

¤ Från och med kl 14:00 i dag har artister, som uppträder live på Brandenburger Tor på nyårsafton, repning på scen. Gratis entré för de som vill titta. Tokio Hotel ska uppträda med två låtar, i den andra tredje delen/mitten av showen. Det drar igång kl 21:45 på ZDF och håller på till strax efter midnatt. Läs mer om detta omträdande HÄR
Uppdatering: Killarna har repning kl 14:30 i dag enligt tyska Epochtimes. Killarna uppträder någonstans mellan 22:45-23:45 i kväll. Ni kan se det live här: ZDF.de (eller se fler länkar HÄR).

Tokio Hotel önskar God Jul och Gott Nytt År!

 
Link.
~~
Bill: "Hej hörrni! Vi ville bara önska er God Jul, trevlig helg och Gott Nytt År, och ehm..."
Tom: [avbryter] "...Glad Påsk!" *ler*
Bill: *skrattar* "Vi förbereder inför våran konsert på Nyårsafton, som vi ser fram emot! Vi ses nästa år!" 

God Jul - Merry Christmas

Jag ville bara önska alla mina läsare en God Jul!
Njut av denna tid tillsammans med era nära och kära.
~~
I just wanted to wish all my readers Merry Christmas! 
Enjoy this time with your loved ones. 

Mininyheter - 23/12 2014

¤ Ytterligare en konsert har blivit utsåld på Feel It All-turnén. Det är konserten i Paris, Frankrike den 11 mars. 
 
¤ Från De-Code LTD's Twitter: "Exklusiva Tokio Hotel emojis! Ni kan skaffa makemoji-appen gratis, som en julklapp från De-Code LTD! (länk)"
Bilden i inlägget:
 

(med ett fan) Hamburg, Tyskland - 22/12 2014 #2

Källa.

Tokio Hotel delar med sig av sina topp 5 jultraditioner

Tokio Hotel delar med sig av sina topp 5 jultraditioner
Vi har alla våra egna personliga jultraditioner, hurvida det gäller presentöppning med våran familj på juldagen eller låsa in oss i huset och hänga med våra hundar. Tyskland's Tokio Hotel hjälper oss att få julkänsla genom att avslöja sina egna traditioner, samt deras julregel inom bandet. Kolla in listan nedan! 
 
Bill Kaulitz
I Tyskland firar vi jul i tre dagar. Jag älskar det eftersom det är perfekt ursäkt för att vara full i nästan en hel vecka! Jag gillar att vara med min familj, titta på TV, äta mycket och bete mig som ett barn igen. Dessutom är jag grym på att slå in julklappar! När jag är i Los Angeles under julen skäms jag inte över att erkänna att jag gillar att vara på jordens lyckligaste plats (Disneyland)
 
Tom Kaulitz
Efter att jag druckit mig full på hemmagjord glögg klär jag av mig naken och dansar runt julgranen och sjunger mina favorit jullåtar. Eller så filmar jag min pojke ta sina första steg på gitarren. Låter hemskt, men kom igen... Han är fortfarande en valp! 
 
Gustav Schäfer
Jag är väldigt tävlingsinriktad när det gäller julbelysning och utomhusdekoration. Mitt hus måste alltid vara det mest upplysta i hela området... Jag planerar allt två månader i förväg och spenderar alla pengar jag tjänar på turné på att skrämma skiten ur alla med de galnaste juldekorationerna ni kan tänka er. 
 
Georg Listing
Min favorit jultradition äger faktiskt rum dagen efter jul. Efter man har rest genom halva Tyskland för att träffa släkten, så är den 26 strikt reserverad för bara mig själv. Jag ligger i sängen hela dagen och tittar på filmer, äter äckliga saker och sover tills det gör ont. Inga telefoner, datorer eller besökare. Bara min hund, min kudde och jag själv. Har gjort så i flera år nu. Sjukt smart! 
 
Tokio Hotel
Våran jultradition, eller snarare regel, inom bandet är att vi aldrig köper julklappar till varandra. 

Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

(med ett fan) Hamburg, Tyskland - 22/12 2014 #1

Källa.

Tokio Hotel @ Facebook - 21/12 2014

Jul-merchspecial #4
Och sist men inte minst: PUMBA! Vi kan inte garantera leverans innan jul, men en av er som beställer Pumba i dag har chansen att vinna en av Bill's personliga armband! Lycka till och God Jul till er alla och era nära och nära! 


L'Officiel Hommes #4/2014 - (Tyskland)

image host image host image host image host image host image host image host 
Tokio Hotel intervju
Efter år i exil är Tokio Hotel ute på turné igen, och kulturestablissemanget gråter. Inget mer hyckleri. En (fin) bockning för Tyskslands mest framgångsrika band. 
 
Bill och Tom Kaulitz är som en röd matta för de modemedvetna invånarna i Berlin, som gillar att skrolla i designbloggar på eftermiddagarna och, på senare tid, även dricka filterkaffe. Tokio Hotel är självklart inget man pratar om. Det är töntigt, lantigt. Men i vårat redaktionsteam är det fullständigt skitsnack.
 
Man behöver inte jämföra detta band med Beatles som "Der Spiegel" gjorde för att se den markabla och snabba förändringen från en tysk förort till den internationella superscenen. Deras stil är fortfarande väldigt speciell, men definitvt distinkt, inte ett resultat från en marknadsföringsstrategi. Och tillsist har denna reporter fått sätta sig ned för första gången med två så pass trevliga och reflekterande 25-åringar i ett onödigt dyrt hotellrum och pratat musik och livet. Ämnet kring bröderna Kaulitz, som bor i Los Angeles nuförtiden, är det klassiska inom popmusiken: att arbeta sig själv upp från ett gränsområde till storstaden, att få vara fri där. Det finns fortfarande glöd i den berättelsen även om den verkat uttjatad. Det är reflekterat i titeln på det nya Tokio Hotel-albumet "Kings of Suburbia", som producerades av de själva med en insats på 6 år, som visar deras humanitet till kändisskap.
 
Under en av de första höstdagarna bjöd Universal in till en intervju på hotellet Ritz Carlton i Berlin. Framför hotellet står en grupp åskådare som nyfiket och avundsjukt observerar alla som går in i lobbyn på det ny-rika möblerade hotellet. Genom oglaserade dörrar förs jag in i press-sviten. Bill och Tom sitter lugnt och stilla vid fönstret, med en utsikt på betong, atmosvären är avslappnad. En konversation om hur det var att växa upp i förorten, friheten och livet i en storstad.
 
Till frågan ställd av en journalist, hurvida ni hade en normal barndom eller inte, svarade ni med "Ja, självklart". Det är ganska svårt att tro.  
Bill: "Vi har märkt att det inte var så i processen i vår karriär. När vi var 15 släpptes våran första singel, och den blev, tvärtemot från vad vi trodde, väldigt framgångsrik. Vi hade ingen plan då, vi blev kända över en sommar. Helt plötsligt. Vi hann bara reagera."
Tom: "I början var det fantastiskt. Men sen blir man äldre och man märker att man inte har ett liv utanför bubblan längre. Igår ville vi gå till hotellbaren och kort därefter stod 1000 utanför fönstret. Bartendern drog igen gardinerna, och då satt vi ensamma i hörnet igen, som på ett zoo. På så sätt har man inget liv längre."
 
Många kändisar lägger inte märke till det förrän det är för sent och vaknar upp som alkisar vid 40 års åldern i en av hotellbarerna.  
Bill: "Sant. Självklart finns det kollegor som har det så och inte siktar någonstans längre. Vårat team blev våran familj och även våran närmaste vänskapskrets."
Tom: "Det blir ens dubbla. Som utomstående ställer man sig säkert frågan "vad har de att klaga på?" Men vårat mål är att göra musik för resten av våra liv, och man kan bara göra det sunt om man hittar en balans. Det kanske är lite som Rammstein. Halva bandet har ett normalt familjeliv i New York, de är familjepappor. Och när de åker på turné är de hårdrockare."
Då, när ni blev kända över sommaren, blev ditt utseende, inte direkt vanlig, men närvarande. Var det ett problem?
Bill: "Självklart provocerade jag med mitt utseende när jag var yngre. Jag gick till skolan så och hade alltid konfrontationer med andra elever och lärare. Så här i efterhand kan jag säga att jag gjorde det med flit. Känslan av frihet och självbestämmande är viktigast för mig här i livet. Jag skulle aldrig tillåta någon att säga att män inte får ha klack -eller platåskor, nagellack eller maskara. Men tillbaka till din fråga: i dag läste jag om vårat uppträdande på Wetten Dass. Det stod: "kvinnan utan bröst i en kedjeväst." Det var riktat åt mig. Självklart är det inget som stör mig, men det är ju uppenbart att mitt utseende fortfarande provocerar."
 
Tom, det finns ett underbart och personligt ögonblick i making of-videon på låten "Run, Run, Run" där Bill sminkar dig. Du har också alltid klätt dig väldigt ovanligt, men Bill var mer originell.
Tom: "Absolut."
Har ni pratat om det förut?"  
Tom: "Inte direkt. Det var något som skedde tidigt. Vi har alltid sett annorlunda ut, redan vid 13-14 års åldern."
Bill: "Ibland skapade det problem. Då var Tom..."
Tom: [avbryter] "...raka motsatsen till ditt extrema. Jag var punkare och ganska trotsig, sprang omkring med Che Guevara-tröjor och dreadlocks..."
Bill: [avbryter] "...han var inne i sin punkar-period och jag var inne i min raveparty-neonpren-period."
Tom: "Det var även så på scen. Bill i sin neoprene, jag i min Che Guevara-tröja. Alla tänkte: "vad är det där för band?" när de såg oss, och de gör dem nog även i dag."
Att klä sig originellt i förorten låter inte så lätt...
Tom: "Först flyttade vi från Hannover till Magdeburg och så började vi i skolan där. Redan i grundskolan klädde vi oss annorlunda. Magdeburg är en stad där folk inte är så modemedvetna, men vi klarade oss iallafall. När våra föräldrar sedan flyttade till en by blev det mer hardcore. Åtminstone i början."
Bill: "Det var helt galet. I dag tänker jag ofta tillbaka på det. Som ung och tonåring tänker man inte så mycket på det, man har ett bättre självförtroende. Nu i efterhand är jag glad att jag inte fick mitt ansikte sönderslaget konstant."
Tom: "Det var ofta väldigt nära ögat."
Upplevde ni våld?
Tom: "Definitivt, ibland var våran låtsaspappa tvungen att..."
Bill: [avbryter] "...hämta oss med hunden och ett baseballträ. Varje morgon i bussen stirrade folk på oss som om vi var utomjordingar. Jag ville kliva av så fort som möjligt, helt klart. Det var anledningen bakom allt vi gjorde. Vi ville till storstan, gärna Berlin."
Det är nästan klassiskt. Som Lou Reed och John Cale sjöng "There's only one good thing about a small town, you know that you wanna get out."
Tom: "Absolut. Vi ville inget hellre. Det var därför vi uppträdde varje helg som band. Vi ville bli kända så att vi någon dag kunde leva av vår musik."  
 
Hur kan man föreställa sig rollfördelningen mellan er?
Bill: "Gällande bandet så är det Tom som nu tar hand om allt som har med musiken att göra. Om det gäller produktionen i vår egna studio i Los Angeles eller liveframträdanden. Jag bryr mig hellre om de visuella sakerna, ser över vilka intervjuer vi vill göra och med vem, vilken videoinspelning eller fotografering vi vill göra."
Tom: "I vårat privatliv skulle jag säga att jag är den ansvarsfulla och Bill är den som går mest efter magkänsla. Jag måste alltid köra Bill överallt."
Bill: "Våran gammelmorfar drog alltid undan Tom och sa: "Tom, låt inte Bill köra bilen!"
Båda: "...och ta alltid hand om pengarna!"  
Tom: "Han blev 104 år gammal och sa det till slutet. Och han hade faktiskt rätt."  
Skulle ni inte komma överens?
Tom: "Nej, vi kompleterar varandra."
Bill: "Men jag måste faktiskt säga att Tom är mer beroende av någon annan än jag."
Tom: "Jag tror Bill försöker få sig själv att tro på det där."
Bill: "Nej, det är sant! Alla våra vänner säger det också."
Tom: "De säger det bara för att de tycker det är roligt."
Bill: "Det är ganska gulligt. Han gör inget utan mig. Jag kan flyga till New York ensam i några dagar, men när jag landar ser jag att jag redan har 20 sms från Tom: "Och? Gick resan bra? Kan du skicka bilder? Nästa gång åker jag med dig."
Tom: "Självklart gör jag det; jag oroar mig. Han får det att låta som att jag inte kan göra något alls utan honom. Men för mig är det snarare ett storebrors-syndrom."
Bill: [skrattar] "Skitsnack!"
Tom: "Jag har alltid varit tvungen att beskydda honom när någon velat spöa honom."
Bill: "Åh, skitsnack!"
Tom: "Du måste erkänna det tillslut!"
 
Ni har alltid brytt er om erat egna management, dessutom har ni byggt upp en egen studio i Los Angeles. Det kanske är en form av frihet men det är även en stor börda.
Bill: "Absolut. Men Tom och jag har alltid haft en stor mun. På Universal satt vi redan på möten med skivbolaget vid 13 års åldern. När vi var 15 år styrde vi istortsett ett stort bolag. Man har advokater, skatterådgivare, managers. De allihopa är lönekostnader, så man har ett ansvar. Självklart kan det bli oerhört utmattande. Men ifall det går fel någonstans så vet jag åtminstone vems felet är."
 
Efter år av turnér, flyttande ni till Los Angeles. Beskriv gärna era första intryck där.
Bill: "Första gången i Los Angeles tänkte vi: "grym semester!" Men för mig var det snarare en stad dit man flyttade när man är färdig med jobbet, när det enda man vill göra i livet är att slappa."   
Tom: "Så är det i Los Angeles. Man går ut, träffar vänner och vänners vänner. Det första folk berättar för en är deras framgångssaga. Det finns ingen mer "framgångsrikt motiverad" stad än Los Angeles."
Bill: "Man träffas och först jämför man Twitter-följare, Facebook-vänner, Instagram-likes. Vi satt alltid där och hoppades att ingen skulle närma sig oss."  
Hur påverkade staden er visuellt?
Tom: "Rent allmänt så säger jag alltid att staden inte har påverkat oss alls. Men självklart vaknar man upp annorlunda här. Solen skiner alltid, klarblå himmel och palmer." 
Bill: "Men Los Angeles är ingen modestad. Det stör mig verkligen. Alla springer runt i flipflops, shorts och linnen. Man måste se upp så man inte ser ut som alla andra i stan efter ett tag. New York är mer inspirerande gällande mode."
I Tyskland blir folk som är modeintresserade fortfarande stämplade som antingen dumma eller ytliga.  
Bill: "Men det är jätteviktigt med mode. För mig går mode hand i hand med musik. Mode tillför något till alla. Jag mår faktiskt riktigt bra av att skapa en ny stil. Men det ska inte bli för uppklätt. Det är därför vi inte klär Georg och Gustav i galna kläder. Det skulle se sjukt dumt ut. Gustav skiter fullständigt i mode."
Tom: "Och det viktigaste för Georg är att hans tröja inte är för lång eftersom det blir jobbigt för honom när han lirar bas."
 
Ni arbetade i nästan 6 år med erat senaste album. Hur har eran musik förändrats under den tiden?
Tom: "Gällande albumet så höll vi mycket på med ljuddesign, synt och effekter. Det är faktiskt rätt häftigt hur hela processen kring producerandet av en låt går till. Vilken bastrumma och virveltrumma man ska använda. Det är väldigt spännande och förde oss samman mer. Vi är så gott som självlärda från start dock. Ingen av oss lärde sig spela instrument professionellt, ingen spelar efter noter. Jag fick gitarren när jag var 7 år och jag spelar efter öra och känsla. Jag har ofta fått känslan att en del professionella vet för mycket. All den kunskapen kan lätt bli ett hinder."
Bill: "Det är så musik blir "ute" väldigt snabbt. Det är nästan som attytiden mot tyska musiker i början av 80-talet. Trummisar som DAF's Robert Görl sa: "Självklart gick vi på musikskola och nu måste vi glömma bort allt vi lärde oss där igen."
Tom: "Ja, precis! Det blir alldeles för tekniskt annars."
Bill: "Jag hade en sångpedagog emellanåt. Men jag har alltid lagt av efter första lektionen. Det började med "på scen måste du se dig själv som en kartong". Och då står man där och tänker "va? Jag har på mig en stor jacka och springer från A till B, jag behöver inte se mig själv som en jävla..."
Båda: "...kartong!"
 
I mode får man intrycket av att de retuscherar bilder allt mindre.
Bill: "Ja. Folk gjorde det mycket förut, men det måste sluta. Annars blir vi alla robotar och allt skulle bli så fejkat."
Tom: "Folk tycker ofta det är motsägelsefullt när vi säger det eftersom albumet är så elektroniskt. Men det är inte enklare att spela gitarr än en synt. En gitarr är inte heller mer "naturlig" än en synt."  
 
Känner ni fortfarande press att alltid ligga nummer ett på listorna?
Bill: "Vi är mer avslappnade i dag, det är liksom det fjärde albumet."
Tom: "För oss är det snarare summeringen av listplaceringarna som räknas. Det är viktigare för mig att jobba med detta album länge. Det har tagit all vår energi. Därför vill jag dra nytta av det så länge som möjligt."
Engelsk översättning: Herzblut @ THInfo. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

Tokio Hotel @ Facebook - 20/12 2014


"På väg till Europa!"
 
Bilden i inlägget:
image host

(med ett fan) Los Angeles, California - 18/12 2014

image host image host 

Bills nya tatuering - hiss eller diss?

Källa.

Rykte: Bill med i kampanj för hemlösa?

Enligt Berliner Zeitung är Bill med i kampanjen "Was heisst feieren", en organisation som riktar in sig på att hjälpa hemlösa på Berlin's gator. De samarbetar med den lokala stadsmissionen som hjälper till att samla in donationer. I samma artikel står det att en fotografering äger rum i januari 2015. 

Tokio Hotel @ Facebook - 16/12 2014


"Vi ska fira Nyårsafton med er i Berlin! Live på Brandenburger Tor!"
~~
Alltså, den 31/12 ska bland andra Tokio Hotel uppträda på "Willkommen 2015 - Nyårsaftons Openair Event" i Berlin för att fira in det nya året. Man kan se detta event live på ZDF med start kl 21:45. Se hela årets schema HÄR

(Rockpalast Backstage) Los Angeles, California - 24/11 2014

image host image host image host 
Källa | Detta visas på TV den 14/1! Läs mer här

Tokio Hotel's officiella Instagram #31

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
Besök Bill & Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting

Tokio Hotel @ Facebook - 14/12 2014

Jul-merchspecial #3
Detta handskrivna autografkort, designad av Andrew Brawl (aka Andreas, tvillingarnas vän), är inte bara super begränsat utan också en exklusiv utgåva med endast 300 exemplar. Detta samlarobjekt är signerat av Bill, Tom, Georg och Gustav och representerar tiden under uppkomsten av Kings of Suburbia. 
 
Dagens föremål att vinna kommer från Gustav: Trumpinnarna han använde under inspelningen av Kings of Suburbia! 
Källa: Tokio Hotel's Facebook.

Mininyheter - 13/12 2014

¤ Två nya datum: nu på måndag, den 15 december, intervjuas Tokio Hotel på den tyska radiokanalen 1LIVE kl 23:00. Källa: EinsLive.de. Onsdagen den 11 februari 2015 medverkar Bill som specialgäst på den tyska galan "Best Brands" där han ska presentera pris för kategorin "Best Fashion Brand". Galan äger rum på hotellet Bayischer Hof i München, Tyskland. Källa: BestBrands.de
 
Alla bandets datum hittar ni här: 2014 schema och 2015 schema
 
¤ Två datum på Feel It All-turnén är nu utsålda: Köln, 20/3 och Hamburg, 24/3. 
 
¤ Den 14/1 2015 på tyska TV kanalen MDR kl 23:35 sänder programmet Rockpalast Backstage ett repotage om Tokio Hotel. Detta spelades dock in den 24/11 i Los Angeles. Källa: Facebook

MetroLyrics @ Twitter - 11/12 2014


Ett fan kan vinna Bill's handskrivna brev med låttexten till LWLYB! Dock kan endast fans i Usa och Kanada vara med och tävla om det. Bilder nedan, klicka för större: 
image host image host 

Tokio Hotel's officiella Instagram #30

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
Besök Bill & Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting

[MTV.com]: 7 exklusiva saker om Tokio Hotel!

1 - Det "bara hände"
"Det skedde naturligt för oss - mycket saker händerpå fem år. Musiken förändras. Vi skrev bara låtar... och det blev liksom så att det gick mer och mer åt det elektroniska hållet. Självklart, började vi gå mer åt det här hållet med det senaste albumet, Humanoid, som vi släppte år 2009. Men nu tog vi steget längre. Vi satte oss aldrig ner och sa: "OK, nu vill vi göra ett mer elektroniskt album" - utan det var bara något som hände i produktionen." - Tom Kaulitz 
 
2 - När det kommer till deras turné år 2015, gör er redo...
"Ni kan förvänta er mycket. Vi har många bra idér. Vi vet inte ens hur vi ska lägga ihop alla idér till en singel nu. Vi satsar på att repa lite i början av året. Vi kommer att sätta ihop detta elektroniska album till en elektronisk rockshow." - Georg Listing 
 
3 - En viss hund kommer att göra ett framträdande (men inte på scen)
"Vi allihopa har hundar men jag tror att Pumba kommer att följa med oss på turné." - Georg Listing 
 
4 - De gillar verkligen sina fans
"Efter att vi tog en sådan lång paus och försvann under radarn i några år och inte gjorde så mycket, är det helt fantastiskt att se hur stöttande folk är och hur mycket de gillar albumet. Det är bättre än vi hade kunnat tro." - Bill Kaulitz 
 
5 - Deras favoritartister i år är...
"The Arctic Monkeys och Kiesza (Bill), Chet Faker (Tom), Foo Fighters (Georg)." 
 
6 - De kommer att sjunga på tyska på nästa turné
"Det är en intressant fråga eftersom vi inte har funderat på det än. Jag tycker att vi borde göra det. Men det innebär att jag måste kunna alla tyska och engelska texter, och nu när vi har så många låtar kan man lätt bli förvirrad. Det hände mig på förra turnén. Det var riktigt jobbigt. Vi hade en tysk och en engelsk låtlista som jag fick varva mellan från kväll till kväll och jag glömde bort texten ganska så snart." - Bill Kaulitz 
 
7 - Någon ska gifta sig...
"Grattis till Gustav Schäfer! Killarna planerar att spela Ariana Grande eller David Hasselhoff på bröllopet (det var nog ett skämt)." 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.
 "Vill ni ha lite info om Tokio Hotel's turné och lite annan rolig fakta? Det här berätta killarna för @MTVNews"

(med fans) Los Angeles, California - 9/12 2014 #1

Källa: #1, #2, #3

Tokio Hotel @ Twitter - 8/12 2014

Det var lite strul i söndags med frakten i Tokio Hotel's shop (de tog betalt trots att de inte skulle). Men nu är problemet fixat, och man kan beställa hem produkter ifrån deras shop med gratis frakt till och med söndagen den 14/12. Beök Tokio Hotel's shop här

Rykte: Ska Gustav gifta sig?

"Ja!" Tokio Hotel-Gustav gifter sig med sin flickvän
Det har länge varit tyst musikaliskt sätt från killarna i Tokio Hotel, men i år gjorde hjärtekrossarna från Magdeburg en lysande comeback. Men det är inte bara i termer av karriären som det går bra för Bill Kaulitz (25) och co. - privat kan nu en av musikerna se fram emot en mycket speciell dag: Gustav Schäfer (26), bandets trummis, vill gifta sig med sin flickvän i december! 
 
Enligt information till BILD kommer bröllopet äga rum hemma i Magdeburg. Förmodligen är det bara de närmsta vännerna som kommer att få en inbjudan till den romantiska ceremonin under de närmaste dagarna. Efter ceremonin ska gästerna åka till landsbygden i Schwielowsee för att fira. Naturligtvis kan de andra bandmedlemmarna inte missa en sådan höjdpunkt: Bill, Tom (25) och Georg (27) står högt upp på gästlistan! 
 
Efter att Gustav flyttade tillbaka till Magdeburg från Los Angeles för sin stora kärleks skull, slog han huvudet på spiken. Fansen kan hoppas på att det kommer finnas många vackra bilder från drömbröllopet.  
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Tokio Hotel's officiella Instagram #29

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
Besök Bill & Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting

Tokio Hotel @ Facebook - 7/12 2014

Jul-merchspecial #2
Våran andra överraskning är en Tokio Hotel all-over print tröja, och vi har bara ett begränsat antal i lager. Först till kvarn. Och kom ihåg att ni kan vinna ett personligt föremål från en av bandmedlemmarna ifall ni beställer i dag. Ni kanske kan hitta Georg's favoritarmband i erat paket! Och glöm inte: varje beställning av våran splitter nya tröja och varje beställning i våran onlinebutik är fraktfri i dag! 
Källa: Tokio Hotel's Facebook.

Pumba TV: Pumba's födelsedag i dag!

 
Link.

Tokio Hotel @ Twitter - 6/12 2014


"Gratis frakt världen över! I morgon, söndagen den 7/12, kommer det vara helt gratis att handla på: TokioHotelShop.Bravodo.de. #TokioHotelMerch"

(med ett fan) Mexiko - 30/11 2014 #2

Källa.

(SG Radio) Los Angeles, California - 4/12 2014

+
 

Mininyheter - 4/12 2014

¤ Ikväll kl 19:00 lokal tid (kl 04:00 svensk/centraleuropeisk tid) intervjuas tvillingarna för SG Radio i Los Angeles. Man kan se det live på TradioV. Hela årets schema hittar ni HÄR
¤ Flera av VIP-paketen har blivit helt utsålda. Bla den i London, Berlin, Barcelona och Milano. Man kan dock fortfarande köpa vanliga biljetter och endel av VIP-paketen här: www.tokiohotel.com/tour.
 
¤ Tokio Hotel's Twitter:"Då våran nya turné börjar närma sig, skulle vi vilja att ni delar med er av era favorit stunder -och minnen från våra tidigare turnér med oss! Använd hashtaggen #TourMemoriesTBT [på Twitter]"

L'Officiel Hommes-fotografering. Los Angeles, California - 24/10 2014

By Christian Anwander
---
Uppdatering:
image host image host image host image host image host image host 

Information om Feel It All-turnén #3


"Tokio Hotel har äntligen presenterat sina turnédatum för 2015: i mars drar de tyska poprock-stjärnorna ut på en turné i Europa med 15 spelningar. Men fansen är inte nöjda. Biljetterna för en konsert kostar 86€ (= 840kr). VIP-biljetterna kostar mellan 150-1850€ (= 1464-18,000kr). Under den första delen av "Feel It All"-turnén kommer Tokio Hotel endast spela på mer exklusiva klubbar. I den andra planerade delen av turnén kommer bandet spela på större scener med billigare biljetter. Vad tycker ni om biljettpriset?" 
---
Källa: DW PopXport via Facebook

Tokio Hotel's officiella Instagram #28

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
Besök Bill & Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting

Information om Feel It All-turnén #2

Feel It All - Del 1 - The Club Experience
Med start den 6 mars 2015. Tokio Hotel's världsturné
 
Så nära! Så exklusivt! Makalöst! Tokio Hotel ska ut på en väldigt speciell europeisk turné! Bill, Tom, Georg och Gustav ska leverera en exklusiv framtidsutsikt på deras världsturné 2015 med start den 6 mars. Innan deras stora turné börjar i sommar 2015, kommer Tokio Hotel presentera deras fjärde internationella studioalbum "Kings of Suburbia" - live i utvalda 15 städer i Europa. Mer exklusivt, närmare och mer privat än tidigare!
 
[...] Bill, Tom, Georg och Gustav ger ett exklusivt smakprov av vad som komma skall med start den 6 mars i England, Spanien, Frankrike, Belgien, Schweiz, Italien, Nederländerna, Polen och Tyskland. Run Run Run - biljetterna är begränsade! 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa
~~
Med tanke på att detta verkar vara en "pretour" så kanske vi får ett datum här i Sverige nästa år trots allt? *håller tummarna*

(med ett fan) Mexiko - 30/11 2014

Källa.

Information om Feel It All-turnén #1

> se alla datum här <
 
Fan paketen till turnén (det finns förstås vanliga biljetter också!): 
 
Dancing in the Dark-paketet (150€ = ~1464kr) 
¤ Biljett till konserten, 80€ = ~781kr
¤ Tillgång till Tokio Hotel's soundcheck innan konserten
¤ Jubileums VIP-bricka 
¤ "Äventyr i Underlandet", personligt VIP vakt (eller person som hjälper dig)
 
Love Who Loves You Back-paketet (250€ = ~2441kr) 
¤ Biljett till konserten, 80€ = ~781kr 
¤ Jubileums VIP-bricka 
¤ "Äventyr i Underlandet", personlig VIP vakt (eller person som hjälper dig) 
¤ Meet & Greet med Tokio Hotel innan konserten, inkl. Q&A 
¤ Exklusiva LED-handskar 
¤ "Ljusrörs-armband" 
¤ Ta ett professionellt kort med hela bandet 
¤ Gå in tidigt i arenan 
 
Great Day-paketet (300€ = ~2930kr) 
¤ Biljett till konserten, 80€ = ~781kr 
¤ Jubileums VIP-bricka 
¤ "Äventyr i Underlandet", personlig VIP vakt (eller person som hjälper dig)
¤ Meet & Greet med Tokio Hotel innan konserten, inkl. Q&A 
¤ Exklusiva LED-handskar 
¤ "Ljusrörs-armband" 
¤ Ta ett professionellt kort med hela bandet 
¤ Gå in tidigt i arenan 
¤ Ta en selfie med din egna mobil med hela bandet 
¤ Begränsad affisch personligt signerad av varje bandmedlem 
 
Feel It All-paketet (1850€ = ~18,000kr) 
¤ Biljett till konserten (160€ = ~1562kr) 
¤ Jubileums VIP-bricka 
¤ "Äventyr i Underlandet", personlig VIP vakt (eller person som hjälper dig)
¤ Meet & Greet med Tokio Hotel innan konserten, inkl. Q&A 
¤ Exklusiva LED-handskar 
¤ "Ljusrörs-armband" 
¤ Ta ett professionellt kort med hela bandet 
¤ Gå in tidigt i arenan 
¤ Ta en selfie med din egna mobil med hela bandet 
¤ Begränsad affisch personligt signerad av varje bandmedlem 
¤ Höra Bill sjunga en akustisk låt från bandets omklädningsrum med en vän 
¤ Stå på scen med Bill  
 
*OBS! Alla priser har omvandlats från Euro till svenska kronor med Forex. 
~~
Källa: http://www.tokiohotel.com/tour/ (klicka på städerna för biljettköp!)

Turnédatum ute!!! Tour dates out!!!

> Tour dates for 2015 here <
Allt från London och Hamburg till Milano, Paris och Warsawa!

RSS 2.0