De-Code LTD @ Twitter - 28/1 2015


"Gustav: Du, Georg, när börjar nya säsongen av Tokio Hotel TV? Det står "SOON"
#DenHärGångenMenarViDetVerkligen #soontv"
 
Bilden i inlägget:
image host 

Officiell turnéposter för Utrecht

Enligt Andreas, tvillingarnas vän, får varje stad en helt egen affisch. 

Tokio Hotel @ Twitter - 27/1 2015


"Vi kör en #Followspree nästa vecka! Vi börjar på tisdag kl 20:00!!!" 
~~
Tokio Hotel's Twitter

Fanaktion för Wien (26/3) och Warsawa (27/3)!

image host 
"På grund av "Feel It All"-turnén så har vi (THInfo och THLiechtenstein) skapat en fanaktion där det är möjligt för fans över hela världen att tacka sitt favoritband.
 
Här är informationen ni behöver för att delta:
¤ Ni ska skriva erat egna personliga brev där ni tackar bandet med era egna ord (på engelska eller tyska).
¤ Brevet ska vara handskrivet.
¤ Tänk på att pappersarket inte ska vara större än ett vanligt A4.  
¤ Ni får skapa brevet hur ni vill (med bilder, teckningar tex) men det får inte vara större än ett A4!
¤ Skriv inte på båda sidorna av pappret!
 
Adressen ni ska skicka brevet till:  
Postfach 12
9023 Klagenfurt
Österrike/Austria
 
Ni har på er att skicka breven till den 17 mars! Vi kommer att göra en bok av alla breven och sedan ge den till bandet personligen, antingen i Wien eller Warsawa. Vi ser fram emot era brev! :)" 
 ---
(PS: Glöm inte att be om ett utrikesfrimärke samt flygpost för att kunna skicka det utomlands!)

Tokio Hotel @ Twitter - 25/1 2015


Jonathan Norman (verkställande producent för "Ellen DeGeneres Show" - läs): "Era fans har en väldigt bra smak gällande TV program!" 
Tokio Hotel: "Tack! ...och en väldigt bra musiksmak"
---
Alltså har denna fanaktion nått fram till Ellen's staff, åtminstone till verkställande producentern och det är inte illa! ;)

[Bandsintown.com]: Exklusiv intervju med Tokio Hotel

Exklusivt: Tokio Hotel återvänder med "Kings of Suburbia" och en ny världsturné
Bandmedlemmar: Bill Kaulitz (ledsångare), Tom Kaulitz (gitarrist), Gustav Schäfer (trummis) och Georg Listing (basist).
 
Efter deras senaste spelning på Viper Room i Los Angeles fick vi den unika möjligheten att sitta ned med de tyska poprockarna Tokio Hotel, vars fans, "Aliens", är kända för att vara extremt hängivna. Bandet har nyligen släppt sitt första band på fem år; Kings of Suburbia, som har tagit dem i en helt annan riktning än tidigare med ett nytt ljud och mer elektroniska och dansorienterade låtar. De förbereder sig för deras nya världsturné "Feel It All: The Club Experience" i mars 2015. Se till att följa Tokio Hotel på Bandsintown för att bli först att få veta när biljetter kan köpas nära dig.
 
Vi erbjuder också fem lyckliga Tokio Hotel fans en chans att vinna en exklusiv signerad polaroidbild från bandet! För att delta i tävlingen, skicka ett tweet till @Bandsintown och @DeCodeLTD med hashtaggen #THxBIT. Vi kommer dra fem vinnare slumpmässigt och meddela dem på Twitter nästa vecka!
 
Det har gått fem år sedan ni senast släppte ett album. Vad tycker ni om hur nya artister måste göra reklam för sig själva samt alla nya streaming tjänster?
Bill: "Jag tycker det är både bra och dåligt. Det är bra att man har sin egna typ av media där man kan lägga ut vad man vill och kommunicera med sina fans direkt utan att någon måste komma emellan. Man kan faktiskt kommunicera med sina fans och dementera rykten som har sagts om en, vilket är bra. Men å andra sidan är det rätt så tråkigt att stora tidningar inte finns längre, eller så har de inte tillräckligt med pengar för att göra en bra fotoproduktion längre. Gällande CD skivor, nedladdningar, streaming; jag hatar det. Vi gör det bara för att man måste göra så nu, men sanningen är den att jag hatar det. Jag tycker det bästa sättet är att köpa en CD skiva. Vi släppte också en vinyl och en kassett från våran skiva. Vi gillar den typen av format och vi lägger ner så mycket hjärta och arbete på våra videos och konst, men folk ser det inte längre. Det är det dåliga med det hela. Jag kan leva med "sociala medier", men vi borde sluta med olagliga nedladdningar och gå tillbaks till CD skivor. Det hade varit min perfekta värld."
 
Hur skulle ni beskriva erat förhållande med era fans och hur ser ni förändringen nu när erat ljud har förändrats och ni går vidare till en mer elektronisk musik publik?
Bill: "En del växer med oss. De är i våran ålder eftersom vi var väldigt unga när vi började. De har en annan musiksmak nu, de ser saker på ett annat sätt, precis som vi. Vi har en stark fanbase så det är nästan som ett äventyr för oss. Våra fans är väldigt, väldigt stöttande - vi har världens bästa fans! De är väldigt intensiva. Vi har även fått nya fans - fler och fler killar. Förut var det alltid bara tjejer och nu ser vi även att 50% av de som tittar på våra videos är killar!"  
Tom: "Nu när vi är lite äldre och fulare så har killar blivit mer öppna för att lyssna på vår musik."
Bill: "Vilket är kul! Vi har ingen speciell målgrupp eller någon speciell vi riktar in oss på. Den som gillar vår musik och det vi gör, tja, "välkommen till våra spelningar!" Vi får våran fanbase att växa lite grann." 
 
Vad har ni att säga om de äldre fansen som kommenterar och är lite upprörda över förändringen av erat ljud? 
Bill: "Jag förväntade mig det, för det finns de som klagar på allt. Även om vi hade skapat samma album som förut så skulle vi fått höra: "herregud, ni har ju inte förändrats alls! Samma gamla skit, de har inte jobbat med det alls." Vi bryr oss inte om det, vi har aldrig gjort det. Med "Kings of Suburbia" ville vi göra ett album som vi gillade; det reflekterar våra smaker och musiken vi vill göra. För oss handlar det om att vara äkta. Om man fortsätter göra samma sak som man har gjort i alla år så är det inte äkta. Vi är alla människor, vi förändras och livet förändrar oss. Vi alla blir inspirerade av olika saker. Jag kan inte hålla mig till samma ljud på alla album. Vi vill hålla det fräscht och göra vad vi gillar."  
 
Vilken musik och vilka artister inspirerar er, speciellt i skapandet av detta album? Finns det någon ni skulle vilja samarbeta med?
Tom: "Flera. Jag skulle vilja samarbeta [med folk] men det är svårt att säga direkt vilka som har inspirerat oss på detta album eftersom vi producerade det i över fyra år. Jag gillar verkligen Chet Faker just nu och sedan finns ju våra barndomsidoler Aerosmith och Depeche Mode. Det är så olika, vi gillar inte bara en typ av genre. Som artister och musiker föredrar vi mer en bra produktion och bra låtar, oavsett vem artisten är. Daft Punk skulle vara grymma att samarbeta med."
 
"Kings of Suburbia" markerar ett album som ni gjort själva för första gången; var det skönt att ha all den kontrollen?
Tom: "Väldigt skönt, och samtidigt väldigt intensivt och mycket jobb. En helt ny erfarenhet. Det var nog också därför det tog så lång tid, för att vi gjorde allt själva; låtskrivandet, produceringen, spelandet, allt helt enkelt."
Bill: "Det är det bästa vi har gjort. Jag är jättenöjd med det - att få ha den friheten och inte behöva förlita sig på en bra producent och någon som man kanske inte ens ville jobba med från första början. Vi samarbetade med några låtskrivare och producenter på detta album men i det stora hela så gjorde vi väldigt mycket själva. Speciellt röstmässigt."
Tom: "Det började i ren frustration egentligen eftersom vi först mötte några människor och började jobba lite smått men det kändes inte rätt. Det var inte musiken vi ville göra. Så vi bestämde oss för att bygga en hemstudio, där vi sedan började om från början. "Stormy Weather" var en av de första låtarna som vi kom på och det blev som en guide för resten av albumet. Albumet visade sig bli riktigt bra tack vare vår frustration."
 
På ett Tokio Hotel TV-avsnitt nämner ni att albumet var redo att släppas förra året [2013] men då började ni skriva igen. Är albumet som nu har släpps den första eller andra omgången, så att säga, eller en kombination?
Bill: "Det är en kombination; flera av låtarna fanns inte med på albumet för ett år sedan när vi ville släppa det. Så som "LWLYB" och "Run, Run, Run" - vi hade inte de låtarna i början. Vi var i studion och fantastiska saker hände. Jag tänkte att vi behövde mer tid eftersom materialet vi gjorde just då var så pass bra att vi inte bara kunde sluta. Så det som finns med på albumet nu är det bästa från fyra års skrivande och producerande." 
 
Eran kommande turné heter "The Club Experience". Betyder det att ni kommer att spela i mindre arenor? Föredrar ni mindre utrymmen eller stora arenor?
Bill: "Inte direkt, jag gillar att uppträda framför mycket folk. Jag gillar stora scener. Vi ville förändra det lite, och eftersom albumet är så elektroniskt tänkte vi att en liveklubb skulle kunna bli en nattklubb; mellan 1000-2000 människor bara. Det kommer att bli litet; som en kväll då man går ut och festar istället för att gå på en normal konsert. Vi tyckte att det skulle bli häftigt att ha lite mindre arenor. Våra fans ville faktiskt ha det så. De ville se och träffa oss, så grejen med det mindre konceptet är lite annorlunda. Sedan kör vi med större arenor i slutet av året igen."
 
Hur lyckades ni sätta ihop ett sådant starkt team bakom er - med representationen från De-Code LTD, Universal, PR och marknadsföring från "42 West", "Total Assault" osv? Vad för tips kan ni ge på hur man ska välja rätt partners gällande ens musikkarriär?
Bill: "Interscope var involverade med vårat förra album men vi gillade inte deras sätt att arbeta så vi sa upp kontaktet för detta album. Ibland jobbar man med kända människor och företag, och det är inte alltid det rätta sättet. Vi jobbar nu med William Morris Agency gällande livebokningar, och de är fantastiska. Men det beror alltid på; det handlar om visionen och visionen man har som band. Det är så vi väljer vilka vi jobbar med. Vi har aldrig haft ett klassiskt management, vi har alltid haft folk som vi betalat bara för att få alltid att rulla men det har alltid varit vi som tagit alla besluten. I stort sett allt som händer ligger på vårat bord."
Tom: "Vi har rensat lite också. På detta album hade vi allt från videoregissörer, folk som fixade kläder och tog bilder till albumet... Allt ligger i stort sett under skivbolaget i Usa; vänner och folk som vi har känt länge, och som älskar bandet, som är passionerade för det och förstår projektet."
Bill: "Jag hatar att vara i närheten av egoister. Vi ville bara jobba med människor som gillar bandet och har samma vision. I Europa ligger vi fortfarande på Universal Music. Det beror verkligen på hur man kommer överens och ifall det fungerar. Det är inte alltid det största skivbolaget som fungerar, det ska man ha klart för sig." 
 
Ni har redan släppt tre musikvideos från det nya albumet. Hur mycket hade ni att säga till om i de koncepten?
Bill: "Mycket! Vi gjorde "Run, Run, Run" med en av våra närmaste vänner, John Lucah Fellini. Det var perfekt för den låten eftersom han är väldigt bra att fånga intima situationer och väldigt äkta saker; det var ett väldigt passionerat projekt för oss båda. Vi jobbade med Chris Morris för "GGAG" - vi ville göra något annorlunda och roligt, vilket ledde till idén av att inkludera transgenders. Med "LWLYB" ville jag filma en massiv orgy, men sedan sa jag nej till killen, för jag ville vara MED i orgyn - inte bara stå och sjunga i bakgrunden! Han sa: "jag visste inte att du ville göra det... Men bra, då kör vi!"
 
Hur ser en typisk dag ut för er?
Tom: "Nu när vi ska ut på turné så kommer det att bli; gå upp någon gång på eftermiddagen, soundcheck och träffa fans efter det. Nästa stad att kliva upp i, soundcheck, träffa fans och spela. Kanske lite pingis emellan. Så lär det se ut, hela tiden."
Bill: "Det kommer bli utmattande. Folk inser nog inte hur utmattande en turné faktiskt är. Vi försöker bara hålla oss friska, så ingen får smitta oss för turnén håller på ett tag. Man sover alltid på en buss, man har inte ett riktigt rum eller en fin dusch."
Tom: "Man har inte så mycket dagsljus."
 
Finns det någon stad ni ser fram emot att spela i eller ser de alla likadana ut?
Tom: "Det handlar mer om spelplatsen. I Paris har vi en fantastisk arena, så jag ser fram emot Paris."
Bill: "På denna turné kommer vi spela på väldigt speciella arenor. Den i Hamburg, till exempel, en vacker kyrka. Vi har antingen häftiga ställen eller legendariska klubbar. Det kommer bli intressant. Jag tror de alla kommer ha hemska backstage-rum."  
 
Finns det några appar ni inte kan leva utan?
Bill: "Instagram, InstaSize, Uber, WhatsApp."
Tom: "Jag är lite gammalmodig. Jag använder inget alls."
Bill: "Han har inte ens Instagram! Han använder bara sin mobil för att sms:a eller ringa."
Tom: "Jag har en nyhetsapp som jag alltid kollar på." 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Viper Room-fotografering. West Hollywood, California - 2015


DeCode LTD @ Twitter - 22/1 2015


"Tokio Hotel fans! Vi ger bort fem signerade polaroidbilder från bandet! Tack till Tokio Hotel! Allt ni behöver göra är att RT:a denna tweet med tagged #THxBIT"

"Tokio Hotel-polaroid utdelningen med Bands In Town är öppen för alla! RT:a med tagged: #THxBIT"
 
Bilden i inlägget:
image host 

DeCode LTD @ Twitter - 19/1 & 20/1 2015


"Önska en trevlig resa till Georg och Gustav då de åker tillbaka till Tyskland för #FIATurné genrep. "NästaStoppLondon"
 
Bilden i inlägget:
image host 
---

"Bon Voyage (trevlig resa), Bill och Tom! På G till Berlin för att jobba med #FIATurnén. Vilka är redo för konserterna? #THVärldsturné2015"
 
Bilden i inlägget:
image host 

DeCode-LTD @ Twitter - 18/1 2015


"Från den största scenen till den minsta; Tokio Hotel bjuder alltid till föreställning! Vart borde de spela härnäst? #FIATurné"
 
>> Följ DeCode-LTD på Twitter och svara Sverige! ;)

Hjälp till att få Tokio Hotel på "Ellen Show"!


"Sekunder innan Tokio Hotel aktiverade "Ranger power" och intog scenen. Aktivera eran kraft och trenda #TokioHotelOnTheEllenShow"
>> Läs detta.
 
Bilden i inlägget:
image host 

(signering) West Hollywood, California - 15/1 2015 #2

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 

(signering) West Hollywood, California - 15/1 2015 #1

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 

(med ett fan) West Hollywood, California - 15/1 2015


Rockpalast Backstage: Tokio Hotel

 
Link.
(tyvärr finns ingen engelsk översättning ute ännu)

(intervjuer) Beverly Hills, California - 13/1 2015 #3

Källa: #1, #2, #3

Mininyheter - 14/1 2015

¤ Både i dag och i går har killarna gjort (och ska göra) flera intervjuer i Los Angeles-området. I dag ska de bland annat intervjuas av JustJared.com. I går träffade de bland annat MTV. Schemat för i år uppdateras konstant så fort något nytt dyker upp! 
 
¤ Enligt Viviana (från OK! TV Usa) som intervjuade killarna i går så ska bandet åka direkt till Usa efter den lilla Europaturnén, som drar igång den 6/3 i London, och göra en turné i Nordamerika (Usa inräknat än så länge, möjligtvis Kanada också) med start i april. 
¤ Konserten killarna har i morgon kväll (natt svensk tid) i West Hollywood är helt utsåld! 
¤ I denna intervju nämner Tom också att de ska på turné i "Kanada, Usa, Sydamerika, Europa, Japan och vill gärna åka till Australien."
 
¤ Glöm inte att titta på "Rockpalast Backstage" i kväll kl 23:35 på den tyska kanalen MDR! Programmet handlar om Tokio Hotel i kväll. Dessvärre verkar det inte finnas några livestream länkar men det kommer att komma ut på Youtube i morgon, enligt tyska fans.

(intervjuer) Beverly Hills, California - 13/1 2015 #2

Källa.

(intervjuer) Beverly Hills, California - 13/1 2015 #1

Källa: #1, #2.

Nyheter i Tokio Hotel's shop!!!

Besök shoppen HÄR!
(ni kan omvandla priserna till svenska kronor på Forex.se).

(med ett fan) Los Angeles, California - 2012


De-Code LTD @ Twitter - 9/1 2015


"Följ @decodeltd och mejla: thshow@decodeltd.com med er info för en chans att få gå på Tokio Hotel's hemliga spelning nästa vecka i Los Angeles. Konserten är öppen för alla, men man måste befinna sig i Los Angeles för att kunna gå. Biljetterna är begränsade så försök inte få tag i en Tokio Hotel-biljett ifall ni inte kan ta er hit! #FIA #2015" 
 
Uppdatering: det råder en åldersgräns på 21 år på denna klubb, men är man under 21 år får man fortfarande gå dit för att få något signerat av bandet! De verkar välja ut fans på måfå (de utvalda blir kontaktade med mer specifik information). Man ska mejla dem med sitt fullständiga namn, Twitter-namn och ålder. 
image host 
Uppdatering #2: Den hemliga spelningen äger rum på klubben "Viper Room" i West Hollywood den 15/1 kl 19:00 lokal tid (kl 04:00 svensk/centraleuropeisk tid). 

100Live FM-intervju. Los Angeles, California - 8/1 2014

Sammanfattning från telefonintervjun: 
De gör just nu lite promo i Los Angeles (hela bandet åkte dit för ett par dagar sedan). Nästa vecka har de en hemlig spelning i Los Angeles som äger rum på en liten klubb på Sunset Strip (mer detaljer kommer inom kort). Endast några få fans får delta. Det blir även en liten signering.
 
Gällande "Feel It All"-turnén så håller de just nu på med förberedelserna. Det kommer att bli flera delar (5st troligtvis) av turnén (endast den första blir exklusiv, den i Europa, där flera av konserterna redan är utsålda!) och i slutet av året blir det en större turné i Europa med konserter i stora arenor. De räknar också in Asien, Sydamerika, Usa och Ryssland på världsturnén.
 
Pumba har en "flickvän", enligt Bill. En cockerspaniel. Som är lite mer som hans syster, de har växt upp tillsammans och leker varje dag med varandra. Deras nästa singel är "Feel It All" - åtminstone för Europa - och de ska spela in en video till den inom de närmaste dagarna och den släpps förmodligen i februari. 
Lyssna på intervjun här: 100Live FM.

Young Hollywood. Los Angeles, California - 8/1 2015

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
(intervju + uppträdande kommer ut på Young Hollywood's hemsida nästa vecka!)

Mininyheter - 8/1 2015

¤ De-Code LTD via Twitter: 
"Nu så drar det igång! Vem vill se Tokio Hotel live i Los Angeles nästa vecka på en hemlig spelning? Är ni Los Angeles? Detaljer kommer snart" 
 
¤ I kväll, kl 20:30 svensk/centraleuropeisk tid, ska antingen Tom eller Bill ha en telefonintervju med Alternative Addictions och LIVE105 Radio. Intervjun lär komma ut strax efteråt, om möjligt i morgon svensk tid. 
¤ I dag ska Tokio Hotel även medverka på "Young Hollywood" där de intervjuas samt uppträder med LWLYB. Uppträdandet och intervjun kommer att läggas ut nästa vecka på Young Hollywood's hemsida! Källa.

(anländer - flygplatsen) Los Angeles, California - 6/1 2014

Källa.

(med fans) Berlin, Tyskland - 31/12 2014 #3


(med fans) Berlin, Tyskland - 31/12 2014 #2

Källa.

Natalie Franz' Instagram - 1/1 2015

Bill backstage med Natalie i Berlin, Tyskland - 31/12 2014.

(rastar hundarna) Berlin, Tyskland - 1/1 2015

image host image host image host image host 
Video.
~~
Tom: "Inga bilder - jag har nyss vaknat!" 

(med fans) Berlin, Tyskland - 31/12 2014 #1


(backstage) Berlin, Tyskland - 31/12 2014 #2

image host image host image host image host image host image host image host image host 
(Nu är det officiellt; Gustav är gift! Om ni tittar noga på den fjärde bilden så kan ni se hans ring!)

Willkommen 2015: Brandenburger Tor. Berlin, Tyskland - 31/12 2014


Link

Natalie Franz' Instagram - 1/1 2015

Bill med Natalie's son backstage i Berlin, Tyskland - 31/12 2014.

RSS 2.0