Tokio Hotel @ Twitter - 30/4 2013


"Bill hänger i studion... Tom"
 
Bilden i inlägget:
image host  

Tokio Hotel @ Twitter - 29/4 2013


"En bra start på veckan -- tränar med min lilla kompis! Georg"
 
Bilden i inlägget:
image host  

(ger autografer) DSDS Live. Köln, Tyskland - 27/4 2013 #2

image host image host image host image host image host  
image host  

(ger autografer) DSDS Live. Köln, Tyskland - 27/4 2013 #1

image host image host image host image host image host image host image host  

Tokio Hotel @ Facebook - 28/4 2013


"Våran replokal är igång!"
 
Bilden i inlägget:
image host  

Rykte: Nytt Tokio Hotel album den 23/6?

Enligt den franska tidningen MyRock ska Tokio Hotel släppa sitt kommande album den 23 juni. De har dock själva hävdat att de inte har något bestämt datum ännu samt att de "hoppas kunna släppa det i år". Så ta detta med en nypa salt tills vidare! ;)

DSDS Live. Köln, Tyskland - 27/4 2013 #1

image host image host image host  
image host image host image host  

DSDS 2013 - 27/4 2013

> se den sjunde livesändningen här på RTL.de <

Tokio Hotel @ Facebook - 27/4 2013


"Bara ett snabbt tilltugg innan vi intar DSDS-scenen... Skål"
 
Bilden i inlägget:
image host  
---
"Smaklig måltid :D"
"Tack så mycket! :)"

BTK App - Alien Wall #322

Bild #1 - Tom: "Bill & Gustav och Georg..." (se kommenaterna nedan *_*)
Bild #2 - Tom: "Ska vara i våran replokal med Georg och Gustav hela dagen idag! ;-)"

Tom & Bill med Gala-redaktörerna Sven M. och Philipp J.


(LAX flygplats - anländer) Los Angeles, California - 25/4 2013

image host image host image host image host image host image host image host image host image host  

Tokio Hotel @ Twitter - 26/4 2013


"Några helgplaner? Tom och jag är på väg till Köln för DSDS och Gustav och Georg chillar bara, tror jag. Vad gör ni?" 

Tokio Hotel @ Twitter - 25/4 2013


"Och idag räddar jag världen... Åtminstone online."
 
Bilden i inlägget:
image host  

Gala #18/2013 - (Tyskland)

image host image host image host image host  
"Vi behöver ingen terapeut"
Bill och Tom Kaulitz är enäggstvillingar vilketkan vara svårt att tro ibland. Istället för att ha två exakt likadana människor framför en, är det mer två män som står framför en som inte hade kunnat vara mer olika varandra. En synvilla, för så fort de öppnar munnen, är det som att man pratar med en och samma person. Till och med när det har två helt olika åsikter...
 
Erat jobb som jurymedlemmar på DSDS är över nästa månad. Vad händer efter det?
Tom: "Vi kommer enbart att ägna vår tid åt vår musikkarriär. Vår flytt till Los Angeles år 2010 och pausen vi tog hade sina anledningar. För det första så blev det istortsett omöjligt för oss att leva ett normalt liv i Tyskland, och för det andra så ville vi arbeta med vårat album i fred. Vi hoppas att vi hinner klart med det i år. Låtarna är redan bestämda, nu ska vi bara få klart det sista." 
 
Skådespelerskan Gwyneth Paltrow säger att "folk stannar i den åldern de var när de precis blev kända". Stämmer det? 
Tom: "Hon har en poäng där. Jag tycker inte att jag har förändrats så mycket. Jag har fortfarande samma humor och jag drar alltid samma sjuka skämt. På något sätt förblir man den samma. Men vi har samtidigt lärt oss mycket - allt från hur man ska hantera sina medarbetare till hur musikindustrin fungerar." 
 
Många tonårsstjärnor går i en nedåtgående spiral och terroriserar sedan de runt omkring dem med deras egenmäktighet, så som Justin Bieber. Vem får säga nej till dem?
Bill: "Jag önskar verkligen att det inte var någon som gjorde det, men det finns faktiskt folk som är helt annorlunda jämfört med oss. Vi har känt de flesta som är omkring oss i ungefär 7-8 år och de har inte slutat berättat den nakna sanningen för oss bara för att vi är kända. Jag tycker ofta att folk i vår närhet ser saker alldeles för kritiskt eftersom Tom och jag alltid måste försvara vår position och det vi gör." 
 
Robbie Williams blev upptäckt när han var 15 år, precis som ni. Han säger att "kändisskap förstorar ens känslighet, stärker ens svagheter och framhäver ens riktiga sida." 
Bill: "Det stämmer. En karriär förstorar ens styrkor och stärker ens svagheter. Jag har alltid varit en extrem perfektionist, men nu har jag faktiskt kommit till det stadiet då jag får panik ifall något inte fungerar som jag vill. Denna panikkänsla är ofta så intensiv att jag knappt kan sova om nätterna. Ingen behöver sätta press på mig, jag pressar mig själv redan tillräckligt." 
Tom: "Jag är så pass noggrann med små detaljer att jag har vetat precis vad som ska hända imorgon. Ifall något händer som inte var schemalagt, känns det som att världen kraschar samman. Jag önskar att jag kunde säga: 'Okej, skit samma. Vi får väl se vad som händer imogon', men det kan jag inte. Dessutom undrar jag ifall det kan vara bra att jag pratar så mycket med mig själv när Bill och jag inte är med varandra. Det gör mig sjukt stressad när jag pratar med mig själv eftersom jag inte vet ifall jag börjar bli knäpp eller inte." 
 
Hur kändes det att inte vara känd?
Bill: "Det konstiga är att jag inte kan säga ifall det är bättre eller sämre att vara känd. Efter en två år lång paus längtar jag verkligen efter att börja jobba igen. Men så fort jag ser paparazzis så tänker jag: 'Fan, jag kanske behöver en paus i ett år till'. Å andra sidan vill jag bli lämnad i fred, men samtidigt vill jag bli framgångsrik med bandet. Men det är så man är - man vill alltid ha vad man inte kan få." 
 
Vad skulle ni betala mest för, för en timme: en mekaniker eller terapeut?
Bill: "En mekaniker. Jag har ofta funderat på att gå och träffa en terapeut skulle vara bra för mig, men jag litar inte riktigt på dem. Jag är inte den typen av människa som inte känner till mina problem. Jag vet verkligen vad som är för fel på mig. Men jag känner det som, alltså, ifall inte jag kan lösa mina problem, hur ska då någon annan kunna göra det?" 
Tom: "Att gå och prata med en terapeut hjälper många människor. Vi, som enäggstvillingar, behöver inte det eftersom vi pratar med varandra hela dagarna. Jag är Bill's terapeut, och han är min. Det där just därför jag alltid märker när han inte är i närheten. Då måste jag säga vad jag tänker till mig själv." 
Bill: "Ingen kan förstå att vi måste dela våra tankar med varandra så fort de dyker upp. Vi pratar om allt med varandra, allt som kommer upp. Normalt sätt gör andra inte ens det med deras mammor eller bästa vänner." 
Tom: "När vi kommunicerar med varandra är det nästan som en prutt - vi släpper ut allt. De som lyssnar på oss när vi pratar blir ofta chockerade. Eftersom vi vet allt om varandra betyder det också att vi är väldigt nära varandra. Det är nästan övernaturligt att vi kan dela tankar med varandra. Vi behöver inte ens prata med varandra. Vi vet redan allt som är viktigt att veta om den andre." 
 
Blir kvinnorna galna när de märker att de alltid kommer att vara nummer två i ett förhållande med er?
Tom: "Det tar verkligen tid att vänja sig med oss då vi kommer i ett dubbelpack. Vi kommer nog spendera hela våra liv tillsammans och vi kommer nog i stort sett göra allt tillsammans. Det är väldigt svårt för ens partner att inte bli avundsjuk på denna typ av intimitet." 
 
Många enäggstvillingar tycker att ett symboliskt förhållande är mer som tortyr än att det ska vara roligt, och gå igenom olika faser eftersom de inte kan leva med varandra. Men de kan inte heller leva utan varandra. Tycker ni att denna typ av intimitet terroriserar er?
Bill: "Nej. Vi har aldrig tänkt så om varandra. Jag kan inte föreställa mig att vara borta från Tom under en längre tid." 
 
Robbie Williams har bott i Los Angeles sedan 2002. Han säger att: "det är nästan omöjligt att bli kär i Los Angeles då kvinnorna är så överdrivna." Håller ni med om det?
Tom: "Det finns egoistiska människor i Los Angeles, de med fejkade personligheter. Men jag tycker att den typen av kvinnor har blivit internationella. Har man otur kan man hitta dem i varje stad." 
 
Låt oss säga att ni ser en kvinna på ett café i Los Angeles som fångar erat intresse. Hur skulle ni presentera er själva för henne?
Bill: "Det är en typisk Los Angeles-grej att folk berättar mycket personligt om en själv. Alla ska göra något intressant och lever ett underbart liv. Tom och jag får folk intresserade av oss genom att nästan aldrig säga något om oss själva. När folk dock frågar oss vad vi sysslar med, hittar jag bara på något. I Los Angeles är en underdrift ett lugnande. Det är därför folk fortsätter prata om deras liv, och det gillar jag." 
Tom: "Ifall man går med i ett gym i Los Angeles måste man anteckna sitt yrke på blanketten. Då tittar vi på varandra och funderar på vad som skulle låta realistiskt. När vi skriver att vi går på college, ser dem direkt att det inte kan stämma och säger: 'Hur kan ni köra en sån bil när ni går på college? Är ni miljonärer?'" 
 
Ännu en gång, Robbie Williams säger att det finns två typer av groupies i Tyskland: "en som vill ta kort med dig när ni har sex för att kunna bevisa det för sina vänner, och en som vill veta ifall känslorna är äkta". Delar ni samma mening?
Tom: "Jag kan bekräfta att groupies vill veta ifall mina känslor för dem är äkta. Men det är inte bara så i Tyskland. Jag tror det beror på hur man är med henne. De kvinnor som är svåra att knäcka ger man många löften. Det är dem som frågar ifall man har känslor för dem. Jag kan inte säga att jag ljuger för dem, för det är lite elakt. Jag möter dem i mitten - jag säger aldrig att det är för en natt, men jag klargör att det inte kommer att hända något mer emellan oss." 
 
Hur reagerar ni när kvinnor vill ta kort med er när ni har sex, för att visa för sina vänner?
Tom: "Det skulle jag aldrig gå med på. När det gäller oss har de alltid varit informerade om att de inte får ta några bilder. Det förstod dem. I början fick tjejerna lämna sina väskor och jackor utanför med våra vakter och i stort sett kommit in i rummet halvnakna." 
 
Hur reagerar ni när en kvinna säger att hon är gravid imorgon?
Tom: "Det kan inte hända mig. Jag är i ett förhållande, därför har jag inte raggat upp någon random kvinna på ganska länge nu." 
Bill: "Det är mycket som har förändrats. I början av vår karriär skulle vi skriva autografer. Idag vill folk inte ha det längre. När folk frågar mig ifall de får ta en bild med mig, och jag säger förjävlig ut, säger jag: 'Bli inte arga, men inga bilder idag. Men jag kan signera något till dig istället' och då svarar de: 'Nej, tack'. Nykomlingarna kan glömma att skriva ut sina autografkort, för autograferna finns redan ute." 
Tom: "När man vill ta en bild, så blir de [fansen] så nervösa att inte kan sätta på kameran och börjar skaka extremt. När jag ser det blir jag också nervös." 
Bill: "Vi är båda också väldigt dåliga på sådana situationer eftersom vi inte är så duktiga på småprat. Jag beundrar verkligen de som lyckas. När jag träffar någon som jag inte känner blir jag väldigt obekväm. Jag vet inte vad jag ska säga och det verkar inte den andra riktigt heller göra. Då blir det en pinsam tystnad. Det är lättare för mig att småprata på engelska, för det finns enkla fraser man kan använda utan att behöva starta en konversation. På tyska leder allt till en mening." 
 
När sade ni senast "Jag älskar dig" till någon?
Bill: "När jag gick i skolan sa jag till mina flickvänner att jag älskade dem utan att tänka mig för. Men jag menade det aldrig. Ibland hände det med en liten förälskelse jag hade, utan att det var seriöst. Jag har inte hittat någon som jag kan säga: 'Ja, jag älskar dig och jag menar det med hela mitt hjärta' än. Det är dock helt annorlunda med familjemedlemmar, såklart."
Tom: "Han säger till mig att han älskar mig till döds varje dag."
 
Många artister kan leva med sig egenkärlek. Saknar du något i ditt liv, Bill?
Bill: "Jag saknar att älska någon - men vad betyder egentligen saknar? Det är ju inte så att jag letar efter mitt livs kärlek varje dag, och att jag tänker: 'Åh, det är så synd om mig för att jag inte har hittat den rätta än'. Saken är den att alla är menade för någon. Jag tror inte att det är någon som verkligen gillar att vara singel. Det är en lögn." 
Tom: "En del tycker synd om dig och säger: 'Han har varit singel så länge. Han måste vara deprimerad'. De glömmer att du inte lever ett sorgligt liv, att du inte lever ensam och att du jobbar ensam."
Bill: "Precis. Förhållandet som kommer först är Tom's och mitt förhållande. Resten kommer sen." 
 
Det sägs att Goethe var 39 år första gången!
Bill: "Wow! Då mår jag genast mycket bättre." 
Engelsk översättning: Icey @ LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

Bill & Tom med DSDS-deltagaren Tim David Weller

15/3 2013

Tokio Hotel @ Twitter - 24/4 2013


"Ska titta på en #film med Gustav senare ikväll. Några förslag? Georg #Aliens"

BTK App - Alien Wall #321

Bild #1 - Tom: "Bill igårkväll i båset!" (se kommentarerna nedan)
Bild #2 - Bill: "SOL. Los Angeles, få solen att komma tillbaka igen! Jag saknar dig!" 
Bild #3 - Bill: "Hejdå, Los Angeles. Vi kommer tillbaka snart! Hej, Tyskland!"

DSDS Live. Köln, Tyskland - 20/4 2013

image host image host image host image host  

Tokio Hotel @ Facebook - 23/4 2013


"Vill ni veta vem som vann arga leken? Självklart var det jag! Bill"
 
Bilden i inlägget:
image host  

Tokio Hotel @ Facebook - 22/4 2013


"Säg hej till min nya pedal!"
 
Bilden i inlägget:
image host  

(ger autografer) DSDS Live. Köln, Tyskland - 20/4 2013 #2

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host  

Tokio Hotel @ Facebook - 21/4 2013


"Spelar upp några riff-idér för Georg som jag hade inspelade på min mobil."
 
Bilden i inlägget:
image host  

(ger autografer) DSDS Live. Köln, Tyskland - 20/4 2013 #1

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host  

DSDS 2013 - 20/4 2013

> se den sjätte livesändningen här på RTL.de <

Tokio Hotel @ Facebook - 20/4 2013


"Det är mindre än 45 minuter kvar och sedan är det dags för DSDS!! 
 
Vill DU vara en del av studiopubliken på DSDS den 4 maj??! Vi ger ut ytterligare ett par biljetter - lycka till!!" Länk.

MAGAPP: Meddelande från Tokio Hotel

 
Link.
~~
"Hej! Vi är - Tokio Hotel. Din mobil ringer, vänligen svara." 

DE Bravo #17/2013 - (Tyskland)

image host image host  

Q&A: Tokio Hotel @ Facebook - 19/4 2013


"Tack så mycket för alla era frågor om Tom! Självklart har vi inte gett honom möjligheten att påverka våra svar :-) Här är den nakna sanningen: 
 
Georg & Gustav, tycker ni att han är samma person idag som när ni träffade honom för många år sedan?
Georg: "Ja, tyvärr! Han är samma perversa, narcissistiska idiot. Haha..." 
Gustav: "Men vi älskar honom ändå!"
 
Vad är Tom dålig på?
Georg: "Svår fråga!"
Bill: "Han är nog ganska dålig på att vara romantisk."
Gustav: "Han är bäst på allt annat."
Georg: "Haha...tror han, ja!"
 
Har ni någonsin sett Tom gråta och om ja, varför grät han?
Bill: "Självklart har jag sett honom gråta! Det är inte många som vet det, men han är faktiskt en väldigt känslig person och vänskap och lojalitet betyder allt för honom! Han kan vara en väldigt seriös och även känslosam person när han inte skämtar." 

Tokio Hotel @ Facebook - 18/4 2013


"Min fem-minuter power meditation"
 
Bilden i inlägget:
image host  

Tom & Ria på DSDS - 6/4 2013


(Halloween Party - Treats! Magazine) Hollywood, California - 31/10 2012 #7

Bigger:
image host  

Tokio Hotel @ Facebook - 17/4 2013


"Något saknas här!"
 
Bilden i inlägget:
image host  

Tokio Hotel @ Facebook - 16/4 2013


"Finns det något som ni verkligen vill veta om Tom? Var kreativa, fråga i kommentarerna nedan så svarar vi allihopa :) - Bill, Gustav & Georg - "
 
Ställ er fråga i detta inlägg.

BTK App - Alien Wall #320

Bild #1 - Tom: "Grymt!" (video) Fan (@Lelly): "[...] Vad händer? Hur mår du? :)" 
Bild #2 - Tom: "@Lelly: Allt är bra, tack! Hänger med Georg och Gustav! Har redan jättebra idér inför nästa livesändningar..." 
Bild #3 - Tom: "Fyrhjuling... Vi skaffade några fyrhjulingar för ett tag sen. Ska ut i naturen nu!" Fan (@Kristal): "Hej killar! Hur mår ni idag? Hade ni kul på DSDS igårkväll?" 
Bild #4 - Tom: "@Kristal: "Vi hade roligt igårkväll! Är väldigt trött idag...var tvungnen att ta ett tidigt flyg idag!"
Bild #5 - Bill: "Vi hade jättekul! Fyrhjuling i Tyskland..." (se kommentarerna nedan)

Tokio Hotel @ Facebook - 15/4 2013


"Vi körde arga leken!" 
 
Bilden i inlägget:
image host  

Tokio Hotel @ Facebook - 14/4 2013


"Detta gör oss tårögda! Animal Equality har precis visat de sjuka hemskheterna med hundkötthandeln. Snälla, gilla och dela detta inlägg för att visa erat stöd, och sprid ordet! Här är den chockerande videon, fakta och AE's namninsamling: Länk."

(ger autografer) DSDS Live. Köln, Tyskland - 13/4 2013 #1

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host  

(ger autografer) DSDS Live. Köln, Tyskland - 13/4 2013

 
Link.

DSDS Live. Köln, Tyskland - 13/4 2013

image host image host  
image host image host image host  

DSDS 2013 - 13/4 2013

> se den femte livesändningen här på RTL.de <

Tokio Hotel @ Facebook - 13/4 2013


"Hoppas att ni alla har en trevlig helg! Ni kan följa oss genom att titta på DSDS live på RTL ikväll. Bill & Tom"
 
Bilden i inlägget:
image host  

BTK App - Alien Wall #319

Bild #1 - Tom: "Har haft en lång dag... Var i studion med Gustav och Georg hela dagen! God natt, aliens!" 
Bild #2 - Bill: "God natt! På väg hem! Har haft en jättelång dag, så god natt allihopa." 
Bild #3 - Tom: "Georch!!!" (se kommentarerna nedan)

(tvillingarna med ett fan) Berlin, Tyskland - september 2012 #3

image host image host  

BIG #177/2013 - (Italien)

image host image host  

Tokio Hotel @ Facebook - 12/4 2013 #2


"Känner för att skriva en ballad..." 
 
Bilden i inlägget:
image host  

Tokio Hotel @ Facebook - 12/4 2013 #1


"Vi kan väl göra det igen! Det var sååå många som deltog i vår DSDS-lottning, att Bill och jag bestämde oss för att göra ytterligare en omgång! Delta för din chans att vara en del av vår studiopublik den 27 april. Håll tummarna!" Länk.

Tokio Hotel @ Facebook - 11/4 2013


"Ifall ni skulle behöva något fixat hemma, ring mig så får jag gnistorna att slå... ;)"
 
Bilden i inlägget:
image host  

DE Bravo #16/2013 - (Tyskland)

image host image host  
Tom
Född: 1 september 1989.
Stjärntecken: Jungfru.
Rolig fakta: Tom hade blivit glad ifall Tokio Hotel-låten "Durch den Monsun" hade hamnat på sångerskaren Heino's coveralbum "Mit freundlichen Grüssen" 
 
Bill
Född: 1 september 1989.
Stjärntecken: Jungfru.
Rolig fakta: Bill rökte mycket tidigare, men har nu slutat. 
Scan & engelsk översättning: THInfo.blogspot.com. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

Tokio Hotel @ Facebook - 10/4 2013


"Det spelar ingen roll [hur det går i MMM]: NI ÄR FANTASTISKA!! Tack så mycket för ert fantastiska stöd på MMM!" 
 
Bilden i inlägget:
image host  

(anländer till MMC Studios) Köln, Tyskland - 6/4 2013

 
Link.

BUNTE-fotografering. Bad Driburg, Tyskland - 21/10 2012

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host  

Tokio Hotel i studion - 2013


Tokio Hotel @ Facebook - 9/4 2013


"Bill och Tom kommer att bjuda in två lyckliga vinnare som gäster på det utsålda liveprogrammet DSDS! Utmana din tur för en chans att vara en del av studiopubliken den 20 april: Facebook.com/TokioHotel. Lycka till!"
 
¤ Man måste vara boende inom EU samt ha ett giltigt pass. 
¤ Den eventuella vinnaren måste vara minst 14 år. Ifall vinnaren är under 14 år, måste denna ha målsman över 18 år med sig. 
¤ Vinnarna måste anlända samma dag som programmet spelas in (lördagen den 20/4 i Köln, Tyskland), innan kl 18:00 vid inspelningsstudion. 
¤ Man har på sig fram tills ondagen den 10 april (imorgon) kl 23:59 att delta i tävlingen! Vinnarna kontaktas via mejl med vidare information! 

Tokio Hotel @ Twitter - 8/4 2013


"#TokioHotelThanksFollowSpree för erat #MMM stöd! RT eller följ oss för en chans att vi följer er tillbaka. Ni är helt fantastiska! TACK!" 
 
>> Följ Tokio Hotel på Twitter här!
 
Edit: 

"Vi har en studioinspelning nu, vi lägger till några fler senare :) #TokioHotelThanksFollowSpree"

BTK App - Alien Wall #318

Bild #1 - Bill: "Lite vårtecken! Man kan känna doften av det och se det..." 

(ger autografer) DSDS Live. Köln, Tyskland - 6/4 2013 #2

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host  

Tokio Hotel @ Facebook - 7/4 2013


"Mindre än 24 timmar kvar för att få Tokio Hotel till finalen av denna MMM utmaning! Just nu står det lika...fortsätt kämpa & tack för alla era röster hittills!! MTV.com/MMM."
 
Bilden i inlägget:
image host  
MTV har kontaktas av flera Tokio Hotel fans angående fusk ifrån Ed Sheeran's sida. Så, fortsätt rösta! 

DSDS Live. Köln, Tyskland - 6/4 2013 #1

image host image host  

DSDS 2013 - 6/4 2013

> se den fjärde livesändningen här på RTL.de <

(ger autografer) DSDS Live. Köln, Tyskland - 6/4 2013 #1

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host  

Tokio Hotel @ Facebook - 6/4 2013


"Kom precis tillbaka från en resa till Östersjön, och nu ska jag nog titta på tvillingarna på DSDS. Vi kan väl titta tillsammans :)"
 
Bilden i inlägget:
image host  

Tokio Hotel @ Facebook - 5/4 2013 #2


"Ytterligare en brilliant vinst på MMM 2013! Ni rockade det med en ledning på 87%. Semifinalerna är öppna NU...och tävlingen börjar bli stenhård: MTV.com/MMM."

Q&A: Tokio Hotel @ Facebook - 5/4 2013 #1


"Precis i tid för helgen...våra svar till era frågor. Ha så kul! 
 
Vad är det bästa med era Aliens?
Tom: "Att de alltid stöttar Tom! Ha!" 
Bill: "Nej, ärligt, det är helt galet vilket stöd vi får från våran Alien familj! De finns alltid där, stöttar oss i alla situationer och röstar på oss i alla tävlingar... Vi har inte släppt ett album på väldigt länge och deras lojalitet betyder allt för oss! Vi längtar efter att åka ut på turné, spela konserter och ha roligt med alla!" 
 
Georg och Gustav, vad har ni gjort under de senaste 2-3 åren medan tvillingarna har varit i Los Angeles?
Georg: "Vi har också tagit en paus, njutit av livet och spenderat tid med familj och vänner. Självklart har vi också arbetat med albumet emellanåt, flygit till Los Angeles och träffat tvillingarna samt gjort många studiosessioner." 
Gustav: "Ja, vi behövde pausen men det är dags att åka ut på turné med killarna nu."
 
Säg något om det kommande albumet. Kommer ni använda er av ert gamla ljud eller något nytt?
Tom: "Det kommer att bli riktigt grymt! Vi har varit mycket i studion, jobbat hårt med att ta nästa steg i produktionen och skrivit massa låtar. Allt känns bra. Jag tycker att pausen var väldigt viktig för oss som artister." 
Bill: "Självklart kommer ni att få höra det typiska Tokio Hotel-ljudet, men flera av låtarna kommer nog att bli en stor överraskning för många! Jag älskar det!" 
 
Om ni fick lära er ett annat språk, vilket skulle ni välja?
Tom: "Mmm... Jag tror Georch skulle välja grekiska eftersom det är hans favorit sex-övning! Haha. Jag tror jag skulle välja spanska."
Bill: "Jag skulle välja italienska."
Gustav: "Mmm..."
Georg: "Gustav, du borde ta tyska!" 
Gustav: "Jag skulle välja ryska! Jag kan redan lite, så det skulle inte bli så svårt!" 
Georg: "Ok, jag skulle välja franska!" 

MTV's Musical March Madness 2013: Rösta på Tokio Hotel!

> Rösta - Vote <
Ed Sheeran vs Tokio Hotel
~~
Resultat just nu:
Ed Sheeran - 66%
Tokio Hotel - 34%

[MTV.com] - Ed Sheeran: "Jag har aldrig hört talas om Tokio Hotel"

Ed Sheeran om MMM-mästarna Tokio Hotel:" Jag har aldrig hört talas om dem"
[...] Efter att han slog ut Guns N' Roses och Muse i de två första omgångarna - det sistnämnda bandet var extra ljuvt för Sheeran med tanke på blodbadet mellan han och grabbarna i Muse - red han på stödet från sina 'Sheerios' framför de chockerande MMM-veteranerna, Evanescence. Och nu står han emot Paramore. 
 
En vinst där skulle betyda semifinal för Sheeran...där det är mycket troligt att han ställs emot de försvarande MMM-mästarna, Tokio Hotel. Men om ni tror att Sheeran är rädd för dem, så, tja, har ni fel. Varför? Tja, först och främst, innan turneringen började, visste han inte ens att Tokio Hotel existerade. 
 
"Är de ett amerikanskt band? Jag vill inte låta konstig, men jag har faktiskt aldrig hört talas om dem. Men det är säkert bara jag som har bott under en sten, om de nu försvarar sin mästartitel", skrattade Sheeran. "De måste ha en galen fanbase. Mina fans, jag vet inte hur mycket tid de spenderar framför datorn: de går i skolan och sånt. De kan inte sitta där och skicka in captcha-koder hela dagarna." [...] 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

BTK App - Alien Wall #317

Bild #1 - Tom: "MMM, nästa omgång. Ni är ju helt GALNA!!!! Tack så mycket, aliens!" Fan (@Busra Ates): "Pratar ni med era hundar? :)" 
Bild #2 - Tom: "@Busra Ates: Det gör jag! Hela dagarna! Haha... Själv då?"
Bild #3 - Bill: "'UP'... Om ni gillar Disney filmer, kolla in 'Up'. Såg den precis, och gillade den verkligen! Väldigt gullig!!!" 
Bild #4 - Tom: "Nu kör vi! Ni är helt fantastiska! Tokio Hotel vs Florence + The Machine. Nu kör vi!" 
Bild #5 - Tom: "MMM Semifinal! Haha... Det är ju helt otroligt! Tack så mycket, aliens!" Fan (@Ery): "God morgon, Tom! Hur mår du idag? Vad ska du göra idag?" 
Bild #6 - Tom: "@Ery: Var tvungen att gå upp tidigt idag, så jag är väldigt trött. Ska till studion senare..." 

(Bill med en Bill-docka) DSDS Live. Köln, Tyskland - 30/3 2013


BRAVO.de: Videomeddelande från Bill & Tom

 
Link.

Tokio Hotel @ Facebook - 4/4 2013


"Detta är vårat mobila kontor... Gissa vem som är sekreteraren och vem som är chefen?!"
 
Bilden i inlägget:
image host  

(stopp vid ett rödljus) Köln, Tyskland - 30/3 2013


Tokio Hotel @ Facebook - 3/4 2013


"Nu kör vi! Kvartsfinalen i Musical March Madness är runt hörnet. Tack, Aliens, för att ni vann den tredje omgången "like a boss!" MTV.com/MMM.

MTV's Musical March Madness 2013: Rösta på Tokio Hotel!

> Rösta - Vote <
Tokio Hotel vs Florence + The Machine
~~
Resultat just nu: 
Tokio Hotel - 90,31%
Florence + The Machine - 9,69%

DE Bravo #15/2013 - (Tyskland)

image host image host image host image host  
Bill, varför har du fortfarande inte hittat "den rätta"?
Han har varit ensam så länge! Tokio Hotel-sångaren berättar för BRAVO varför han inte har hittat "den rätta" ännu...
 
Denna säsong av DSDS är full av heta flirter och stora känslor! Den före detta kandidaten Sarah Joelle Jahnel (23) hävdar att kandidaterna har sex med varandra. Och om man räknar med Lisa W. (21) och Erwin K. (17), så finns även ung kärlek med i mixen. Tja, kärlek kan vara riktigt underbart: Så länge man har hittat någon som alltid kommer att finnas där för en, förstår en och tar en för den man är. Det är världens bästa känsla! Men tänk om den personen inte finns i ens liv? Man väntar och väntar, men inget händer! 
 
Så är fallet för DSDS-domaren Bill Kaulitz. Den nu 23-åriga sångaren har varit singel i åtta år! Det är en evighet! Inget gosande, inget kyssande, inga fjärilar i magen på så pass länge. Det är så sorgligt! Innan Tokio Hotels stora genombrott år 2005, hade han fem flickvänner! Efter det: ingenting - och det trots att tjejer över hela världen gillar honom. 
 
Rockaren pratar helt öppet om detta ämne: "Självklart vill jag att det ska hända mig också. Alla är gjorda för att vara med någon." Men varför fungerar det inte för dig, Bill? "Jag frågar mig själv det samma", skrattar han och rycker på axlarna, [och] försöker hitta svar på frågan. "Jag litar inte på folk så lätt. Det kan vara en av orsakerna." 
 
Vilket är helt förståeligt med tanke på att Bill har varit i rampljuset sedan han var 15 år. "Vem gillar mig för den jag är och vem gillar mig bara för att jag är känd?" är frågor som uppstår varje gång sångaren och juryn lär känna nya människor. "Dessutom kan jag ha höga förhoppningar när det kommer till kärlek. Många är i ett förhållande bara för att de inte kan vara ensamma. Jag vill inte ha det så. Antingen vill man ha ett förhållande eller inte! När jag är kär, så är jag riktigt kär - förevigt. Jag vill inte att det ska vara påtvingat, det måste bara kännas rätt." Att hitta "den rätta" - det gör verkligen så att man får en trevlig bild i huvudet. Och det är väldigt romantiskt. Men ibland måste man också ge de människorna en chans, även om de inte verkar vara perfekta vid första ögonblick. Känslor tenderar att, precis som tillit, utvecklas över tid. 
 
Det är även vad Bills tvillingbror, Tom, försöker få in i sin brors huvud. "Det är verkligen inte lätt för Bill att lära känna tjejer när jag är i närheten. De har bara ögonen öppna för mig", skämtar han men blir snabbt seriös: "Skämt åsido, jag vill verkligen hjälpa Bill. Jag säger alltid att hans förhoppningar är för höga." Till skillnad mot Bill, har Tom aldrig haft några problem med att komma nära tjejer. Tvärtom: När killarna från Loitsche började, skröt Tom om sina "äventyr" med groupies som han tog med sig till sitt hotellrum - han var verkligen inte blygsam att prata om dem. 
 
Men de vilda dagarna är över - 23-åringen är lycklig med EN tjej: sedan år 2011 har det ryktats om att han har haft ett förhållande med Ria (27) från Hamburg. Och vad har Bill att säga om att hans tvillingbror har en flickvän? "Det känns konstigt. Han har någon, men inte jag. Men jag vet samtidigt att vi alltid kommer att ha den närmaste relationen - så är det bara, och kvinnor måste acceptera det. Vi kommer i ett dubbelpack. En tjej är, i stort sett, i ett förhållande med oss båda två." Bröderna är verkligen oskiljaktiga. De två syns alltid som en duo - vilket också är, just nu, fallet med DSDS. 
 
Vad som verkligen gör dem starka: Bill och Tom kan kommunicera med varandra genom att bara titta eller tänka på varandra. Och de står fast vid: "Vi vill dö tillsammans!" Men ett liv utan kärlek? Ingen av dem vill ha det så. Tom har redan hittat sin tur - och förhoppningsvis hittar även Bill "den rätta" snart. Åtta år av ensamhet är definitivt tillräckligt...
Engelsk översättning: Icey @ LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

Tokio Hotel @ Facebook - 2/4 2013


"Har fått så mycket grym feedback på vår AskTokioHotel session som vi hade förra gången och vi tyckte verkligen om det... Vi kan väl göra det igen!! Skicka era frågor i kommentarerna [till detta inlägg], så väljer vi ut några frågor och svarar dem på fredag!" 
---
"GUSTAV??????? D:" 
"För att svara på Antonio's fråga med ytterligare en fråga: Vi är ett band på fyra, tre är på bilden... Tja, vart är jag?!!!?!?! Gustav"
 
Bilden i inlägget:
image host  

MTV's Musical March Madness 2013: Rösta på Tokio Hotel!

> Rösta - Vote <
Tokio Hotel vs The Strokes
~~
Ställning just nu:
Tokio Hotel - 96,76%
The Strokes - 3,24%

Tokio Hotel @ Facebook - 1/4 2013


"Aprilskämt?! Nej! ALIENS ägde den andra omgången av MTV's Musical March Madness genom att ta hem över 97% av rösterna. Nästa omgång är öppen nu: MTV.com/MMM. Ni är helt fantastiska!!!"

(ger autografer) DSDS Live. Köln, Tyskland - 30/3 2013

 
Link.

Tom med Natalie och Dunja i Bad Driburg, Tyskland - 2012


RSS 2.0