DE Bravo #15/2013 - (Tyskland)

image host image host image host image host  
Bill, varför har du fortfarande inte hittat "den rätta"?
Han har varit ensam så länge! Tokio Hotel-sångaren berättar för BRAVO varför han inte har hittat "den rätta" ännu...
 
Denna säsong av DSDS är full av heta flirter och stora känslor! Den före detta kandidaten Sarah Joelle Jahnel (23) hävdar att kandidaterna har sex med varandra. Och om man räknar med Lisa W. (21) och Erwin K. (17), så finns även ung kärlek med i mixen. Tja, kärlek kan vara riktigt underbart: Så länge man har hittat någon som alltid kommer att finnas där för en, förstår en och tar en för den man är. Det är världens bästa känsla! Men tänk om den personen inte finns i ens liv? Man väntar och väntar, men inget händer! 
 
Så är fallet för DSDS-domaren Bill Kaulitz. Den nu 23-åriga sångaren har varit singel i åtta år! Det är en evighet! Inget gosande, inget kyssande, inga fjärilar i magen på så pass länge. Det är så sorgligt! Innan Tokio Hotels stora genombrott år 2005, hade han fem flickvänner! Efter det: ingenting - och det trots att tjejer över hela världen gillar honom. 
 
Rockaren pratar helt öppet om detta ämne: "Självklart vill jag att det ska hända mig också. Alla är gjorda för att vara med någon." Men varför fungerar det inte för dig, Bill? "Jag frågar mig själv det samma", skrattar han och rycker på axlarna, [och] försöker hitta svar på frågan. "Jag litar inte på folk så lätt. Det kan vara en av orsakerna." 
 
Vilket är helt förståeligt med tanke på att Bill har varit i rampljuset sedan han var 15 år. "Vem gillar mig för den jag är och vem gillar mig bara för att jag är känd?" är frågor som uppstår varje gång sångaren och juryn lär känna nya människor. "Dessutom kan jag ha höga förhoppningar när det kommer till kärlek. Många är i ett förhållande bara för att de inte kan vara ensamma. Jag vill inte ha det så. Antingen vill man ha ett förhållande eller inte! När jag är kär, så är jag riktigt kär - förevigt. Jag vill inte att det ska vara påtvingat, det måste bara kännas rätt." Att hitta "den rätta" - det gör verkligen så att man får en trevlig bild i huvudet. Och det är väldigt romantiskt. Men ibland måste man också ge de människorna en chans, även om de inte verkar vara perfekta vid första ögonblick. Känslor tenderar att, precis som tillit, utvecklas över tid. 
 
Det är även vad Bills tvillingbror, Tom, försöker få in i sin brors huvud. "Det är verkligen inte lätt för Bill att lära känna tjejer när jag är i närheten. De har bara ögonen öppna för mig", skämtar han men blir snabbt seriös: "Skämt åsido, jag vill verkligen hjälpa Bill. Jag säger alltid att hans förhoppningar är för höga." Till skillnad mot Bill, har Tom aldrig haft några problem med att komma nära tjejer. Tvärtom: När killarna från Loitsche började, skröt Tom om sina "äventyr" med groupies som han tog med sig till sitt hotellrum - han var verkligen inte blygsam att prata om dem. 
 
Men de vilda dagarna är över - 23-åringen är lycklig med EN tjej: sedan år 2011 har det ryktats om att han har haft ett förhållande med Ria (27) från Hamburg. Och vad har Bill att säga om att hans tvillingbror har en flickvän? "Det känns konstigt. Han har någon, men inte jag. Men jag vet samtidigt att vi alltid kommer att ha den närmaste relationen - så är det bara, och kvinnor måste acceptera det. Vi kommer i ett dubbelpack. En tjej är, i stort sett, i ett förhållande med oss båda två." Bröderna är verkligen oskiljaktiga. De två syns alltid som en duo - vilket också är, just nu, fallet med DSDS. 
 
Vad som verkligen gör dem starka: Bill och Tom kan kommunicera med varandra genom att bara titta eller tänka på varandra. Och de står fast vid: "Vi vill dö tillsammans!" Men ett liv utan kärlek? Ingen av dem vill ha det så. Tom har redan hittat sin tur - och förhoppningsvis hittar även Bill "den rätta" snart. Åtta år av ensamhet är definitivt tillräckligt...
Engelsk översättning: Icey @ LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0