(på en restaurang) Palm Springs, Kalifornien - 27/6 2015

image host image host 
Källa.

Tokio Hotel's officiella Instagram #38

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
Besök Bill, TH, Gustav och Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting 
http://instagram.com/tokiohotel & http://instagram.com/gustavschafer

Bill's svar på tal angående Pumba!


"Jag känner att jag måste klargöra en del saker efter att jag sett några klaga på hur jag lämnar Pumba i bilen. Jag skulle aldrig göra något som skulle skada Pumba eller någon av våra hundar. Lita på mig när jag säger att han tas hand om väl och att jag skulle aldrig låta något hända honom. Han betyder allt för mig och jag tar det väldigt personligt när några av er tror att jag skulle behandla honom illa. Jag ser alltid till att någon från produktionen eller mitt team ser efter honom medan jag spelar in för THTV eller går på möten. Det finns alltid folk omkring [oss] som inte visas på kamera som gör produktionen av avsnitten möjliga. Snälla, tänk på det när ni tittar på detta avsnitt. Hälsningar, Bill"
 
>> Se THTV avsnitt 18 HÄR!

Nytt THTV avsnitt!

Se det här: http://kaulitzandthegs.blogg.se/2015/february/th-tv-sasong-4.html

Nytt THTV avsnitt!!!

Se det här: http://kaulitzandthegs.blogg.se/2015/february/th-tv-sasong-4.html

MTV Awards: TH vinner "Best Artist From the World"

Tokio Hotel vann priset "Best Artist From the World" på italienska MTV Awards 2015. 
~~
"TACK SÅ JÄTTEMYCKET! Tack så mycket för att ni gjort detta möjligt. Vi är jätteglada över priset!!!" 

Mininyheter - 10/6 2015

¤ Från Tokio Hotel och De-Code LTD's Twitter: 

"Nytt #THTV avsnitt kommer snart. Vi håller er uppdaterade!" 

"Hej Bogotá, Colombia! Är ni redo? #TokioHotel konsert bekräftad den 20/8 2015!!! Vilka kommer? #FIAworldtourlatinamerica"
 
Se hela årets schema HÄR!

Rykte: Konsert i Ryssland i oktober?

Enligt en rysk konsertarrangör så ska Tokio Hotel spela i Tjeljabinsk, Ryssland den 17/10 2015 på Club Galaxy. Inga datum för Europa har kommit ut ännu, så vi får ta det med en nypa salt (samtidigt som vi får hålla ögonen öppna!) :) 

Tokio Hotel's officiella Instagram #37

image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host image host 
Besök Bill, TH, Gustav och Georg's officiella Instagrams här: http://instagram.com/billkaulitz & http://instagram.com/georglisting 
http://instagram.com/tokiohotel & http://instagram.com/gustavschafer

Tokio Hotel @ Facebook - 3/6 2015


"Filmar för #THTV igen denna vecka... Nästa avsnitt kommer ut den 10 juni!! Men vi har en liten #TBT-godbit för er i morgon... håll ögonen öppna"

De-Code LTD startar en hemsida likt BTK Appen!

De-Code LTD startar en hemsida likt BTK App(en). Registrera er här: decodeltd.com/profile/register/
~~
image host 
"Vi har ett uppdrag åt er!
 
Vi vill bygga den största och häftigaste fanarmén, och vill att ni deltar! Våran plattform tillåter er att chatta med andra aliens världen över och ställa frågor till bandmedlemmarna. Minns ni BTK Appen? Vi testar detta verktyg så se till att skicka kommentarer och förslag till oss.
 
Genom att bli en del av våran familj blir ni berättigade för specialvaror, VIP-paket och överraskningar. Vi håller er uppdaterade med de senaste nyheterna och exklusivt innehåll. Tack för att ni blir medlem!" 

RSS 2.0