DE Bravo #22/2012 - (Tyskland)


Bill & Tom Kaulitz

Med sina plastpåsar

De är mega-berömda, har miljontals fans världen över och har råd med nästan vad som helst. De 22-åriga tvillingarna Bill och Tom Kaulitz (nu med svarta dreadlocks) behöver inte ha någon som bär deras plastpåsar! Efter att ha handlat på ett apotek i Los Angeles/Kalifornien bar de på sina egna påsar ut till bilen. Coola rockare!
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

BTK App - Alien Wall #147


Bild #1 - Tom: "Bra låt." (video) Fan (@KatiaSoliel): "Du sa aldrig vem det var som tog den senaste bilden på palmträdet... Var det du???" Tom: "@KatiaSoliel: Självklart! Jag är mycket bättre på att fotografera än Bill..."
Bild #2 - Bill: "FLADDERMUS... Det var en fladdermus som nyss råkade flyga in i vårat hus! Det var så skumt..haha..det tog ett tag men vi lyckades få ut blod-sugaren utomhus igen!" Fan (@ElvenGoddess86): "Skrämde fladdermusen era hundar? [...]" Bill: "@ElvenGoddess86: Nej, de såg den inte! ...annars hade det varit en mardröm! De skulle få panik..."
Bild #3 - Bill: "Brunch!!!" Fan (@Yissa): "Vet du vad det är för dag idag, Bill? Idag, 30/5, firar alla Aliens Bill Kaulitz-dagen. Åtminstone här i Mexiko ;) [...]" Bill: "@Yissa: Jasså?!? Låter coolt. Visste inte att ni gjorde sånt! Gulligt vad er iallafall! Ha så kul..." Fan (@Charlotte): "Ser gott ut ;-) Har ni några planer idag??" Tom: "@Charlotte: Vi ska vara i studion för det mesta och ha några affärsmöten... Det kommer nog att gå bra..."
Bild #4 - Tom: "Stirrande Bill..." (kolla i kommentarerna nedan 8D)

(backstage) Longueville, Frankrike - 18/10 2007

Under inspelningen av 1000 Meere - HQs:


Tysk artikel om Simone's konstnärsprojekt

[...] Redan som barn kände sig Simone Charlotte Kaulitz dragen till målning och påbörjade sin karriär som självlärd konstnär. Oljemålning är tekniken hon gillar bäst, med förkärlek målar hon symboliska bilder och älskar expressionist konst. Hennes kännetecken sträcker sig från landskapsmålningar till porträtt och akvareller. Hon målar även porträtt av annat; allt från barn och vuxna till familjeporträtt eller landskap från semesterminnen. År 1991 började hon ställa ut sina tidigare verk (måleri) i konstnärsgruppen 'Forum Inscenario' samt arbeta och ha utställningar med Dr. Sahabi (tre års samarbete samt vidare målarutbildning). Mellan 1989-1999 gjorde hon scenografi till teatern i staden Magdeburg för ett dansprojekt för barn. [...]
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

BTK App - Alien Wall #146


Bild #1 - Bill: "Glad 'Memorial Day' och Pingst!!!" Fan (@Yissa): "Vilket är erat favoritdatum på året? [...]"
Bild #2 - Tom: "@Yissa: Rolig fråga! Jag visste inte att man kunde ha det ;-) Men jag gillar juli!"
Bild #3 - Tom: "Fest med Bibo ;-)" Fan (@MartaTH): "Var ni på barnkalas, eller?????"
Bild #4 - Bill: "@MartaTH: Nej...haha.. Det är Bibo för vuxna :-)"

Omotesando-Harajuku-Shibuya. Tokyo, Japan - 14/12 2010 #7


Bild: Sebastian Steffens/Universal Music.


BTK App - Alien Wall #145


Bild #1 - Bill: "Titta upp..." Fan (@Elena): "Igår hade jag och mina vänner en penisfest med massa penisdekorationer. Det var väldigt roligt! Vad tycker ni om det? Det var synd att ni inte kunde vara med oss! ;DD Vilket slags tema skulle ni vilja organisera på en fest?" Tom: "@Elena: En penisfest? Hahaha... Härligt! Vad gjorde ni på penisfesten då? Jag ska anordna en 'Pflaumen'-fest!! ;-)" Fan (@Team Brazil): "Vi var på trending topics på Twitter med tagged; 'Come Back To Brazil Tokio Hotel'. Vi älskar er så mycket och vill höra något från er! <3" Bill: "@Team Brazil: Härligt! Wow! Tack så mycket... Vi kommer definitivt tillbaka! Oroa er inte... Ni är helt fantastiska..." Fan (@annetted1214): "Tittar på filmen 'Contraband' just nu. Har ni sett den?" Bill: "@annetted1214: Inte än! ..men jag vill! Berätta se hur den var.. Ha kul.." Fan (@jaquelinexx): "Om ni kunde vara ett element (luft, vatten, eld eller jord), vilken skulle ni välja?" Tom: "@jaquelinexx: Jag tror jag skulle välja luft eller vatten! Vet inte varför... ;-)"
Bild #2 - Bill: "Dags för en söndags-träning..."
Bild #3 - Bill: "Jag vet, jag vet.. Jag skulle kunna bli en fantastisk fotograf ;-)"

BTK App - Alien Wall #144

Bild #1 - Bill: "Veterinären. Har spenderat hela lördagsmorgonen hos veterinären för att försäkra mig om att hundarna är okej :-) ..men det tar sån tid.." Fan (@Cláudia): "Jag hoppas era hundar mår bra och att ni är klara hos veterinären. Jag minns när ni återvände till Rock in Rio festivalen i Lissabon. Ni var så fantastiska. Till och med min mamma älskade er :-) Ha en underbar dag!!!"
Bild #2 - Tom: "@Cláudia: Vi minns den festivalen också! Vi hade jättekul!!! Vi kommer tillbaka nästa sommar med några sommarspelningar! :-)"
Bild #3 - Tom: "Vad tycker ni om att skaffa en tatuering på det traditionella sättet?" Fan (@Ashley DeGroat): "Det lär göra betydligt mer ont än vanligt men det är nog en sjujävla upplevelse! Jag skulle definitivt göra det! Skulle du kunna göra det?"
Bild #4 - Bill: "@Ashley DeGroat: Jag tycker det är riktigt coolt. En av mina vänner skaffade precis en sådan och det ser verkligen helt otroligt ut! Om det är rätt person som gör den, skulle jag definitivt kunna tänka mig att skaffa en!"

Generación21 #201/2012 - (Ecuador)


Tokio Hotel
Efter två och ett halv års väntande, planerar Tokio Hotel äntligen sin återkomst till musiken med deras nya album som redan har åtta låtar klara. Bill och Tom Kaulitz arbetar hårt i Los Angeles.

Far East Movement @ Twitter - 25/5 2012


"Kommer ni och Bill att uppträda med 'If I Die Tomorrow' någon gång? :)" - "Det skulle vara fantastiskt."

BTK App - Alien Wall #143


Bild #1 - Bill: "Tom ute och går..." (kolla i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Lorena & Marina): "Har ni några planer inför helgen???? Jag ska på några fester......så jag kommer inte sova speciellt mycket på lördag......hahahaha....men jag behöver lite avkoppling med några vänner..... Det är sent här men jag jobbar på min musik....... Mitt band är komplett och vi ska påbörja ett nytt projekt.....jag är så glad för jag har väntat så länge på det här och jag tror min sommar kommer att bli väldigt speciell!!!!! Vi har hittat en replokal........så jag kommer bara ta min gitarr och börja komponera och skapa min musik!!!! :-)"
Bild #2 - Tom: "@Lorena & Marina: Låter spännande!!! Jag älskade våran första replokal... Vi hängde där 24/7 och hade jätteroligt... Vi ska till studion i helgen också! Ha så roligt! ;-)"
Bild #3 - Tom: "Bruno... Ska se på 'Bruno' nu! Vilka känner till den? Den är sjukt rolig!!" Fan (@Deborah Skinner): "Har aldrig hört talas om den, men jag bor ju under en sten." Bill: "@Deborah Skinner: ..haha.. Du borde kolla in den! Den är väldigt rolig!" Fan (@Giada): "Gillar ni bungee jumping?" Tom: "@Giada: Har aldrig provat! ...men jag ska göra det en dag! Gillar du det? Det är säkert fantastiskt.."

BTK App - Alien Wall #142


Bild #1 - Bill: "Hollywood gatumarknad..." Fan (@Privity): "....Idag fyller jag år...!! :) De sjöng precis för mig samt gav mig en underbar champagne! Det har varit en härlig dag.. :) Om ni svarade mig skulle min dag bli ännu bättre. [...] Det enda jag önskar är att alltid ha TH vid min sida :)" Tom: "@Privity: Grattis!!! Önskar dig och din familj allt gott! Jag är säker på att du kommer få roligt! Vi finns vid din sida om du vill att vi ska vara det ;-) Vi kommer definitivt vara här och göra musik! Nu...FIRA!!!" Fan (@Vane): "Det är en bebis som tittar på dig med ett nyfiken ansikte. Så söt!!! Jag ääääääääälskar småbarn, gör du?" Bill: "@Vane: Jo! Det märkte jag inte. Gulligt...ha" Fan (@WendyLady): "Gatumarkader ser roliga ut! Vi har gatumarknader och bilmarknader här.. Allt säljs via bord som står bak på bilen." Bill: "@WendyLady: Ja... Jag älskar sånt! Ta en kaffe och gå ner på stan när solen är framme..."
Bild #2 - Tom: "Dags att hänga i studion!!!" Fan (@Ely Rivas): "Bill och Tom; jag skriver till er på grund av en tyskakurs. Jag är inte färdig, men jag ska försöka ändå! Det tyska språket är väldigt komplicerat, så om ni förstår vad jag säger så betyder det att jag inte är så dålig på det trots allt! x)" Bill: "@Ely Rivas: ...Jag tycker det är jätteroligt :-)" Fan (@Scarlet Flower): "Hur många gånger i veckan spenderar ni i studion? Har ni ett schema eller beror det på hur ni känner?" Bill: "@Scarlet Flower: Nästan varje dag... Med pauser, såklart, men vi jobbar med albumet konstant. Vi tänker på det hela tiden! Vi håller på med det bästa albumet någonsin :-)"

BTK App - Alien Wall #141


Bild #1 - Tom: "O Music Awards är tillbaka! ...wow, redan? Tiden flyger förbi ;-) Rocka omröstningen, Aliens!!! (länk)" Fan (@Cinna): "God morgon! Idag har jag haft en underbar och viktig dag som äntligen kom!!! Idag tog jag magisterexamen i arkitektur!!!!! Jag kan bara inte hålla det inne. Jag behöver få berätta det. Och jag antar att jag kommer festa hårt tills veckan är slut!!!! Jag är så jävla glad för det var väldigt svårt och varade länge! Det är som att en av de viktigaste sakerna i mitt liv är över, men jag antar att det inte är det riktiga slutet för när jag började på universitetet så började jag lyssna på Tokio Hotel och nu, efter 6 år, är jag fortfarande kvar här och lyssnar på bra musik från er!"
Bild #2 - Tom: "@Cinna: Grattis! Härligt... Du förtjänar att festa hårt! Jag är väldigt glad för din skull... Det känns alltid underbart när man ger allt och få veta att det är värt mödan! ;-)"
Bild #3 - Bill: "Tisdagskväll i N Hollywood :-)" Fan (@Julls): "Bill, tisdag är lill-fredagen! ;)"
Bild #4 - Fan (@MarianneLara): "Bill, ärligt... Dansar du när du går till såna där ställen? Eller röker, dricker och träffar du bara folk?"
Bild #5 - Tom: "@MariannaLara: Nej, det är snarare jag som sitter där och tittar på folk, dricker och röker... Bill går fullt ut ;-)" Bill: "@Julls: Haha... Ja, det är sant :-)"

Omotesando-Harajuku-Shibuya. Tokyo, Japan - 14/12 2010 #6


Bild: Sebastian Steffens/Universal Music.


[Blick.ch]: Skandal i Baku - Eurovision Song Contest


Skandal i Baku

BAKU - Azerbaijan är ingen bra plats för Schweiz. I Baku är det inte bara ett fiasko för fotbollen, utan även för musiken.

[...] 21:33 - Sångaren Gabriel var uttrycksfull. Hans engelska är mycket bättre. Basisten ser fortfarande bra ut. Scenen är het! Det spelar ingen roll vad de spelar. Bröderna ser ut som Tokio Hotel. [...]
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Tokio Hotel @ Facebook - 23/5 2012


"O Music Awards är tillbaka! Vilka vann O Music Awards år 2010? Vilka vann O Music Awards år 2011? Vilka ska vinna O Music Awards år 2012?! ALIENS ska det!!!!!"

>> Rösta här.

PL Bravo #11/2012 - (Polen)


Tokio Hotel (logo)-örhängen


BTK App - Alien Wall #140


Bild #1 - Bill: "Stjärnor och ränder.." Fan (@Lolliix): "Skulle ni vilja göra en roadtrip genom Usa?" Tom: "@Lolliix: Absolut! Det står redan med på min lista av saker jag vill göra så snart som möjligt!!!"
Bild #2 - Tom: "Bill på lunch häromdagen..." (ta en titt i kommentarer nedan XD) Fan (@Karin Kraus): "Bill, gillar du rysk mat? :))) Har du druckit 'kvas' någon gång? :D Det är som öl, fast utan alkohol samt lite sött. :))) Jag tror du skulle gilla det :))) Det är den bästa sommardrycken ^^ Jag skulle också vilja veta ifall någon har skrivit låtar eller dikter till dig? :)) Jag vill vara den första som gör det *_*" Bill: "@Karin Kraus: Nej, jag har aldrig hört talas om det men det låter gott. Får ta och testa det nästa gång jag är i Ryssland... Skriver du dikter? Jag vill läsa en!!!"
Bild #3 - Bill: "Malibu Beach..." Fan (@Margo): "[...] Bill, har du någonsin svimmat i havet på natten? Om ja, hur var det?" Bill: "@Margo: Nej, aldrig i Los Angeles. Det spelar ingen roll hur varmt det är ute, det är alltid skitkallt i vattnet..."

BTK App - Alien Wall #139

Bild #1 - Bill: "Vilka såg solförmörkelsen igår som inträffar vart 19e år?" Fan (@EliDeloris): "[...] Tog du bilder på den? [...]" Bill: "@EliDeloris: Jag försökte men det gick inte. Man kunde inte se något på mina bilder..ha" Fan (@JenniferRivas): "Jag har aldrig sett en solförmörkelse. Du då, Tom, har du sett någon?!" Tom: "@JenniferRivas: Nej, jag missade den också! Antar att vi får vänta igen ;-)" Fan (@Adi): "Tyvärr inte, vilket jag är ganska ledsen över då jag ääääälskar såna saker! Men, jag såg däremot en fallande stjärna! Ganska coolt faktiskt. :) Såg du den?" Bill: "@Adi: Ja, det är också ganska coolt. Ja, jag såg den. Jag stod på stranden då. Det var väldigt häftigt och speciellt.."
Bild #2 - Tom: "Fin konst!" Fan (@Ira): "Bill, hur många gånger har du hoppat fallskärm? [...]"
Bild #3 - Bill: "@Ira: En gång, men jag vill göra det igen!!! Ska göra det snart. Det var en av de bästa sakerna jag någonsin har gjort!!"
Bild #4, #5, #6 & #7 - Fan (@Maiko): "Bill. Jag antar att du aldrig kommer att läsa mitt inlägg men jag vill säga hur du får mig att må. Du är fantastisk. Jag ritar min första tatuering. Den föreställer ett ord på tyska; Lächeln (den ska sitta på min arm, där du har "Freiheit"-tatueringen) och runt om den är det tre stora stjärnor. De stjärnorna är tillägnade dig, Bill, min pojkvän och Michael Jackson. Sedan har den fyra till stjärnor, fast mindre, som är tillägnade min familj, Tom, Georg och Gustav. Jag har börjat må bättre sedan jag upptäckte Tokio Hotel. Det kanske är något som ni tar för givet, att fans säger det hela tiden till er, men din röst gör mig aldrig ensam. När jag har en dålig dag gör du, din röst och dina ögon att jag blir glad igen. Jag har två stora hobbies; sjunga och skriva. Jag skriver berättelser där du alltid är hjälten. Jag har registrerat en av dem men oroa dig inte, jag ska byta ut alla namnen. Självklart är Georg, Tom och Gustav också med i dem!! Bill, du är min inspiration till att skriva, sjunga, leva... Du finns alltid där för mig!! Jag kommer förevigt vara dig tacksam för att du har gett mig. Jag är 28 år gammal och mina föräldrar förstår inte varför du får mig att känna mig annorlunda. De säger alltid att jag är knäpp som går på TH-konserter och köar i dagar utanför. Min favoritbild av dig var när ni var i Spanien för andra gången, år 2007. Det var när ni hade en skivsignering. Det var den viktigaste dagen för mig. Tack så mycket, killar. Tack till era mödrar som födde dessa stora pojkar!! Tack för allt ni ger oss!! Sluta aldrig le!!! Ni är fantastiska precis som ni är!!!"
Bild #8 - Fan (@Wilma): "Tom, du borde besöka MAO här i Turin. Det är ett museum för orientalisk konst. Du skulle gilla det!"
Bild #9 - Tom: "@Wilma: Det skulle jag vilja besöka! Jag tvivlar inte på att det är fantastiskt!!!" Bill: "@Maiko: Tack så mycket! Vilket fint inlägg! Jag ville verkligen svara dig för det betyder så mycket för mig att ha dig och alla andra Aliens som stöttar oss. Jag är väldigt tacksam för det... Fortsätt att sjunga och skriva!"

BTK App - Alien Wall #138

Bild #1 - Tom: "Äter en sen brunch... Det blev ganska sent igår :-)" Fan (@DarkEyedSoul): "Vad gjorde ni som blev så sent? Kan du inte berätta? Gör ingen hemlighet av det, hörru ;-) Vi vet hur mycket ni älskar att festa. Inget som ni gör kan överraska oss längre.. Efter den stora nakna tjejen och den gamla sexiga strippan :-)"
Bild #2 - Tom: "@DarkEyedSoul: Ja, vi var på några väldigt trevliga nattklubbar! Vi hade jättekul!!!"
Bild #3 - Tom: "Kväll i Los Angeles..." Fan (@Luddie): "Det var en som sa till mig att dagen då ni svarar mig, har mitt liv passerat för att det är så ovanligt att de svarar en. Hallå, jag skulle vilja att mitt liv passerar mig.. Haha :-) [...]"
Bild #4 - Bill: "@Luddie: ...haha... Roligt! ...men livet är inte över än :-)"
Bild #5 - Bill: "Hårklippning i Hollywood..." Fan (@LadyBird): "Tom, jag ritade av din kille för två dagar sen :) Det tog flera timmar och jag skulle verkligen vilja skicka den till dig... Men det är omöjligt så jag hoppas att du klickar på min profilbild eller på länken nedan där jag laddade upp den och berätta vad du tycker om den! Det skulle betyda jättemycket för mig!!! (bilden)"
Bild #6 - Tom: "@LadyBird: Wow, den är fantastisk!!! Tack så mycket... Älskar den verkligen! Bra jobbat... :-)"

BILD - 21/5 2012 (Tyskland)


Tokio Hotel's privata fotoalbum
Så lever Bill & Tom från Magdeburg i Usa.

Los Angeles/Magdeburg - Äntligen ser vi hur Tysklands yngsta pop-pensionärer från Tokio Hotel lever i Amerika idag!

Efter de chockerande magra bilderna på Bill och Tom Kaulitz (22) i februari visar nu Kaulitz hur de verkligen lever i Los Angeles. De går på vilda festivaler, spelar tennis, shoppar och har roligt på fester med halvnakna transsexuella! SÅ LEVER RIKTIGA ROCKSTJÄRNOR! Tricket: fansen betalar endast 2,99€ för dessa bilder som kan laddas ner via appen ("BTK Twins") på internet. Så nära tvillingarna har man aldrig varit tidigare.
Scan: THInfo.blogspot.com. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

BTK App - Alien Wall #137


Bild #1 - Bill: "Trafik..." Fan (@Prv): "Jag försöker alltid få er att läsa mina meddelanden, men har bara lyckats få ett svar hittills. Ni är som två änglar... Ni finns alltid nära mig, fast inte fysiskt utan i hjärtat. Den här veckan har varit helt galen och självklart lite positiv också eftersom jag har fått nyheter från er... Det, nyheterna från er, har hjälpt mig då det här inte precis har varit min bästa vecka. När jag hör era gulliga röster tänker jag för mig själv 'gå upp och lev livet som om det vore den sista, och glöm bort alla små problem'. Tack, för det här är någonting ni har hjälpt mig med under två års tid."
Bild #2 - Tom: "@Prv: Tack så mycket för dina fina ord! Det känns bra att veta att vår musik hjälper dig ;-) Ni Aliens gör oss stolta varje dag! Tack!!!"
Bild #3 - "'The Dictator'. Har någon sett 'The Dictator' än??? Jag tycker den var skitroligt...:-)" Fan (@Maggiie): "Har bara sett trailern, men den verkar rolig. [...] Vilken är din favorit genre? Romantiska, komedi, skräck..." Bill: "@Maggiie: Åh, det är svårt att säga!!! Det beror på hur jag mår! Det finns en bra film inom varje genre! 'The Dictator' var väldigt rolig dock.." Fan (@Co.): "Det är ingen rolig film, men har ni hört talas om 'Hachiko, a dog's story' med Richard Gere och Joan Allen? Eftersom ni älskar hundar tyckte jag att den här filmen skulle vara väldigt rörande och fånga er precis som mig och många andra! Det är en RIKTIG berättelse om ett fascinerande förhållande mellan en hund och hans husse :-) Varje morgon brukar hunden följa med sin husse till tågstationen där han tar tåget, och varje kväll väntar hunden på hussen tills han kommer hem igen. [...]" Tom: "@Co.: Ja, jag har sett den filmen! Den gillade jag verkligen... Väldigt rörande berättelse!"
Bild #4 - Tom: "Ha en underbar lördagskväll, Aliens!"

Los Angeles, California - 19/5 2012 #1


BTK App - Alien Wall #136


Bild #1 - Bill: "'Jag gillar människor för mycket....eller inte alls' - Silvia Plath" Fan (@LBTK): "Tack så jättemycket för att du kommer ihåg oss när du hittar något vackert eller roligt när du tex är på fest. Det är just det jag gillar med dig... Jag tycker det är underbart att du delar med dig av småsaker så som bilder på solnedgångar, himeln, månar... Enkla saker helt enkelt!!! Jag värderar såna här saker högt som du delar med dig av för att det visar att du är väldigt jordnära som person, Bill. [...]" Bill: "@LBTK: Wow. Tack så mycket för dina fina ord. Det var väldigt gulligt och betyder mycket för mig :-) Jag gillar verkligen din teckning! snyggt jobbat!!!!" Fan (@Victoria Kaludjer): "Jag är så glad att jag äntligen har appen <3 Bill och Tom, jag är så glad att jag kan få en chans att snacka lite med er :) Jag har en fråga som jag gärna vill ha svar på också; kommer ni tillbaka till Kanada? För jag vill gärna se er spela live på en konsert <3 [...]" Bill: "@Victoria Kaludjer: Välkommen :-) Ja, vi kommer definitivt tillbaka och spelar live.. Definitivt!"
Bild #2 - Tom: "Ser fram emot nästa gång jag hoppar fallskärm." (video)

Uppdateringar om Bill och Far East Movements samarbete #9

Far East Movement bekräftade imorse på Cherrytree Records radioprogram 'Morning Orchard' att det
inte bara blir en musikvideo till låten 'If I Die Tomorrow', men också att Bill ska vara med i den! Lyssna HÄR!

Tokio Hotel @ Facebook - 18/5 2012


"Alien Nation. Äntligen - Det är dags att gå in på erat iTunes konto och kolla in Bill's splitter nya samarbete på Far East Movement's 'Dirty Bass' album. Bill slog ihop sig med Kev Kish, Prohgress, J-Splif och DJ Virman nyligen för låten 'If I Die Tomorrow'. Den är endast tillgänglig i Tyskland idag, men snart även för resten av världen :)"

BTK App - Alien Wall #135

Bild #1 - Bill: "Solbränna.. Ouch.. Jag blev lite solbränd efter att vi spelade baddle tennis....några bra tips på hur man blir av med det?" Fan (@Lauren Freedom): "Om du kollar online eller i telefonkatalogen för en herbalist butik med flytande oljor eller något liknande, ta levandelolja eller någon organisk levandelkräm. Om du hittar någonting som heter "living oils" så rekommenderar jag dig verkligen att ta den i lavendel. Det är dock dyrt, men värt det." Bill: "@Lauren Freedom: Tack så mycket! Det låter bra. Jag ska testa det..." Fan (@Agrath): "Det är inte precis överraskande att man bränner sig nu av solen i Los Angeles... Håll ut! Ok, första hjälpen är en kall kompress, sedan ska du byta ut kroppsvätskorna mot vatten, sedan behöver du fukta huden med hudkräm och sedan ta ibuprofen (Advil/Motrin) eller acetaminophen (Tylenol) för att lindra smärtan." Tom: "@Agrath: Wow, du och alla andra Aliens har bra tips!!! Jag tycker inte att Bills solbränna är så illa däran... Antar att han bara hade en dålig dag igår med tanke på att han förlorade alla matcher plus åkte på en solbränna ;-) Stackars Billi! Hahaha"
Bild #2 - Bill: "LUNCH..."
Bild #3 - "If I Die Tomorrow (ft Bill Kaulitz)" Fan (@AnaaK): "Bill. Jag finner inga ord! Låten är fantastisk! Jag älskar när du sjunger 'tomorroooooooooow'. Jag sjunger visserligen inte så bra, hahaha, men din röst är underbar :-)"
Bild #4 - Bill: "@AnaaK: Åh, tack så mycket... Jag blir så glad när jag ser hur mycket ni gillar den!!!"
Bild #5 - Tom: "If I Die Tomorrow...ute nu på tyska iTunes! Antar att alla andra Aliens får vänta lite längre! Se till att lyssna på den lilla snutten av Far East Movement's låt ft min lillebror iallafall!"

Far East Movement ft Bill Kaulitz - If I Die Tomorrow

Link | Ni kan även lyssna på den på TokioHotelRu.
Vad tycker ni om den? Själv gillar jag den!
'If I die... If I die...'

TOPP #7/2012 - (Norge)


Heta bröder
De har köpt drömhuset i Los Angeles och är PETA's nya ansikten utåt. Än en gång är Bill och Tom Kaulitz (22) på allas läppar!

De gjorde det under 2010 och nu är Bill och Tom Kaulitz än en gång ansiktet utåt för djurrättsorganisationen PETA i en ny kampanj. - "Det är speciellt viktigt att föräldrarna vet vad som händer med djuren på cirkus. Det är inte rätt att ta med sina barn för att se på cirkusdjur. De blir dåligt behandlade", sade Tom år 2010. Nu har alltså bröderna Kaulitz ställt upp för organisationen igen och hoppas att deras engagemang för djuren ska få andra att bli inspirerade. Den här gången vill de lägga fokus på massmorden av hemlösa djur i Ukraina, en kampanj som startade redan år 2009. Kampanjen har fått mycket uppmärksamhet på sistone, mest på grund av Fotbolls EM som i sommar befinner sig i Ukraina.

Men det är inte bara PETA-kampanjen som har gett bröderna uppmärksamhet den senaste tiden. Bill och Tom har nyligen köpt ett hus i det stjärnspäckade området Hollywood Hills. Pojkarna bodde tidigare i Tarzana med stjärnor som Khloé Kardashian, Blake Liverly och Wilmer Valderrama i samma område. Men efter att man hört att fans i stort sett har campat utanför huset blev de tvungna att flytta. Managern David Jost tog saken i egna händer och skaffade snabbt ett nytt hem åt pojkarna. Deras gigantiska hus har utsikt över Hollywood, och mangern Jost bor bara ett stenkast bort ifall de någon gång skulle vilja besöka honom. Det enorma Hollywood-huset har ett stort vardagsrum, flera badrum, ett eget mediarum, ett stort gästrum samt en utomhuspool. Det råder ingen tvivel om att pojkarna kommer att trivas i sitt nya hem! Trots att pojkarna är födda och uppvuxna i Tyskland, längtar de inte tillbaka till hemlandet. - "14°C här i Hollywood. I Tyskland är det bara 4°C grader nu. Haha!", twittrade Tom Kaulitz för en stund sedan. Vi förstår verkligen att pojkarna är glada att få bo i den soliga stjärnbyn!

Enligt deras egen hemsida är de snart klara med nya låtar, men tills vidare får vi nöja oss med Bill Kaulitz' gästande på Far East Movement's nya album. Han lånar ut sin röst i låten 'If I Die Tomorrow', som släpps i maj. Vi ser fram emot mer låtmaterial från pojkarna!
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

BTK App - Alien Wall #134


Bild #1 - Bill: "Paddle Tennis. Vilka här har hört talas om 'Paddle Tennis'? Vi ska testa det idag :-)" Fan (@Adanira <3): "Jag har aldrig hört talas om den här sporten. Berätta vad det är för något. :)"
Bild #2 - Bill: "@Adanira <3: Det var roligt. Vi spelade i solen och hade jättekul! Det är nästan som tennis... Ni borde prova det! Jag gillade det!!!" 
Bild #3 - Tom: "Jag igen!!! ...ser ni hur ledsen Bill var när vi åkte hem efter att han förlorade ännu en match mot mig ;-)" (PS, kolla i kommentarerna nedan. Det har kommit ut screens från en övervakningskamera på tvillingarna + två andra personer som var med och spelade med dem ;p) Fan (@Mariah Ileana): " Jag är säker på att det finns något som Bill kan slå dig i!!! :-)" Tom: "@Mariah Ileana: Det enda som han kan slå mig i är nog en låttävling :-)" Fan (@paperdoll): "Aww, lol. Ingen fara, Bill. Du tar honom nästa gång." Bill: "@paperdoll: Det är inte sant! Tom ljuger!!!"

Uppdateringar om Bill och Far East Movements samarbete #8


Redan nu kan man tjuvlyssna på alla låtar från Far East Movement's album 'Dirty Bass' på Energy.de
Lyssna på 'If I Die Tomorrow' från tiden 2:36-3:12. Edit: Youtube-länk.


BTK App - Alien Wall #133


Bild #1 - Tom: "Hemskt!!! Kolla in denna länk... När jag ser sånt där sjukt är jag glad att jag blev vegetarian! Snälla, unvik "Tyson"-produkter!" Fan (@Delfiina): "Jag förstår hur du tänker.... Men jag tänker fortfarande äta kött, jag gillar det, och jag tänker inte bli som många andra fans och säga att jag är vegetarian bara för att ni är det.... Men jag tycker det är fantastiskt att ni älskar djur så mycket :)"
Bild #2 - Tom: "@Delfiina: Jag vill inte göra någon av er till vegetarianer! Alla väljer själva... Jag vill bara att alla ska veta vad som händer och att de som äter kött ska veta vart det kommer ifrån... Jag förstår helt och hållet varför man gillar smaken av det ;-)"
Bild #3 - Bill: "Välkomna till framtiden" (video) Fan (@Scarlett O): "God natt, killar. Låt inte teknologin stjäla era själar. ;)"
Bild #4 - Fan (@Hisanagi): "Coolt, men Bill, får ni betalt för att visa oss saker med texten över så där? XD Det låter lite som reklam! XD"
Bild #5 - Bill: "@Hisanagi: Nej... Jag tycker bara det är ganska coolt så jag ville dela med mig av det.. Vad tycker ni om det? ...jag tycker det är intressant och lite läskigt på samma gång.." Bill: "@Scarlett O: ...självklart inte!! ...haha.. Ha en bra kväll!"

(m&g) Zürich, Schweiz - 29/11 2005


Uppdateringar om Bill och Far East Movements samarbete #7


Enligt tyska Amazon kommer man att kunna ladda ner låten 'If I Die Tomorrow' nu på fredag (18 maj 2012).
Låten är totalt 4:07 lång. Håll även ögonen öppna på Ginza.se (utsläpp 21/5) samt CDON.se (utsläpp 21/5)!


BTK App - Alien Wall #132


Bild #1 - Tom: "Grattis på morsdag! ..hoppas alla får en trevlig dag med sina mödrar!" Fan (@Sam): "Jag skaffade precis två dreadlocks! Gjorde dem helt själv. c: [...]"
Bild #2 - Tom: "@Sam: Snyggt! Det är mycket jobb... Om du vill ha det på hela huvudet så lär det ta tid! ... eller vill du bara ha de två dreadsen?"
Bild #3 - Bill: "En dag vid poolen. Idag tog jag mitt första dopp i poolen :-) Det är en underbar dag!"
Bild #4 - Bill: "Morsdag's-blommor..." Fan (@Delfiina): "Blommor är klassiskt men en del tycker att det är för vanligt..." Bill: "@Delfiina: Ja, det kanske det är... Men jag gillar det..haha.." Fan (@Paola Baranda): "Min mamma hatar blommor! haha. Jag måste köpa kläder eller väskor! Vad vill din mamma ha som present?" Bill: "@Paola Baranda: Ärligt? Jag trodde alla älskade blommor! Jag älskar att få och ge blommor...det är så klassiskt och vackert :-)"
Bild #5 - Tom: "Fin utsikt..." Fan (@SweetPoison): "Tom, har du funderat på att träna kampsport? Du kanske känner till 'capoeira'? Muay Thai? Boxning? Hur som helst, vilken slags kampsport har du funderat på att göra? Och du, Bill?" Tom: "@SweetPosion: Jag är en 'Karate-Kid'! Bill" Fan (@Ishita): "Kan du rekommendera någon bra låt? Jag behöver lyssna på nya låtar känner jag.....:-)" Tom: "@Ishita: Kan inte berätta någon bra låt just nu... Jag lyssnar så mycket på vår musik att jag knappt lyssnar på någon annans låtar ;-) Vi var i studion igår till 05:00 på morgonen..."
Bild #6 - Bill: "Tom och hans bebis..." (se kommentarerna nedan 8D) Fan (@Koony): "Vad gör ni där? Är det en skön plats att ta det lugnt på?"
Bild #7 - Fan (@Julie Scherbinina): "Bill, när det var Morsdag i Usa skaffade jag en liten hundvalp från ett djurhem :-) Så nu har jag blivit hans mamma :)) Jag hoppas han blir lika stor, stark och snäll som era hundar! Önska oss lycka till! :)"
Bild #8 - Bill: "@Julie Scherbinina: Vad gulligt och snällt av dig! Jag önskar er båda all lycka :-)" Bill: "@Koony: Vi tog bara en promenad med hundarna! Det var ett vackert ställe och en väldigt härlig dag!"

Gammal bild på tvillingarna


BTK App - Alien Wall #131


Bild #1 - Bill: "Tom Ford. Kolla in den här fantastiska dokumentären med Tom Ford om ni har tid! Han är fantastisk!!!" (video) Fan (@schöne Seele): "Tom, varför grät du i filmen 'Training Day'?" Tom: "@schöne Seele: ...när Denzel dog! :-)" Fan (@soffycross): "Såg ni Titanic 3D? Jag gjorde det för några veckor sedan. Bästa filmen någonsin :) Ni båda två grät säkert ;)" Bill: "@soffycross: Ja, det gjorde jag! Den var cool. Filmen är underbar! En av världens bästa filmer. Den är visserligen 15 år gammal men fortfarande en fantastisk film att se...tidlös"
Bild #2 - Tom: "Berätta för mig om era dåliga vanor! ;-)" Tom: "@Aliens: Tack för att ni är så ärliga om era "dåliga" vanor :-) Det var kul att läsa era kommentarer! Alla vet ju såklart att jag inte har några dåliga vanor alls! Hahaha... Men jag ska berätta en rolig grej som Bill gör: han rör aldrig varm mat! Han äter allt med kniv."
Bild #3 - Bill: "Glöm inte bort Mors Dag :-)...imorgon är det Mors Dag! (här i Sverige är det dock inte förrän den 27/5) Vad ska ni köpa till era mammor???"

Uppdateringar om Bill och Far East Movements samarbete #6


"Hej killar! FM Frankrike berättade för oss att det blir en musikvideo till låten 'If I Die Tomorrow', men alla Aliens skulle vilja veta ifall Bill kommer att vara med i videon ;)" - Far East Movement: "Kanske :)"

BTK App - Alien Wall #130


Bild #1 - Tom: "Ha en underbar helg... ALIENS!!! ;-)"
Bild #2 - Bill: "Bio. Vi ska se Avengers och Titanic! :-)" Fan (@Alinne_0630): "Coolt! Jag har fortfarande inte sett någon av de två filmerna. :-("
Bild #3 - Fan (@Yasha89): "Ååhhh!!! Jag vill se Avengers igen. Det är en cool film :-) Vilken är din favorithjälte i den, Bill?"
Bild #4 - Fan (@Marilou): "Jag har aldrig sett Avengers men däremot Titanic, som är en underbar film. :-) Gråter ni under Titanic? Haha"
Bild #5 - Bill: "@Alinne_0630: Vaaaaaa????? Du måste se dem! Du är den andra personen jag vet som aldrig har sett Titanic..."
Bild #6 - Tom: "@Marilou: Ja, iallafall Bill ;-) Haha... Den enda filmen som jag grät till var 'Training Day'" Tom: "@Yasha89: Definitivt Iron Man!!! Han är bäst av dem! :-) Själv då?"

Bild på Bill i en tysk bok om litteratur och konst


Tom's nya dreads - Hiss eller diss?


BTK App - Alien Wall #129


Bild #1 - Tom: "Jag gjorde det igen! ;-) ...skaffade dreads igår! Bill lägger nog ut en bild snart!"
Bild #2 - Bill: "Tom's dreads..." Fan (@*Sofie*): "När ska Georg och Gustav byta frisyrer? Har de inte haft samma i 20 år? lol."
Bild #3 - Bill: "@*Sofie*: ...haha.. Ja, det har dem :-) De borde skaffa något nytt! Jag ska försöka övertala dem... Några förslag på vad?"

"Le Fly" med signerad Tokio Hotel gitarr


Det tyska bandet "Le Fly", som för närvarande spelar in ett nytt album i Tokio Hotels gamla studio
(eller är the Gs fortfarande där ibland?) utanför Hamburg, med en gitarr signerad av Tokio Hotel.


BTK App - Alien Wall #128


Bild #1 - Tom: "Kasta dina jordnötsskal på golvet! Jag gillar den idén ;-)" Bill: "@Heavenly Grace: Är det där ditt hår...? Wow!!!" Fan (@LadyRockstar): "Bill och Tom, jag undrar ifall ni och Gustav och Georg har mätt längden på era penisar? Jag har hört att äkta män gör det med sina vänner ;)" Tom: "@LadyRockstar: hahaha... Nej, det har vi aldrig gjort! Antagligen är det för att de vet att jag lätt skulle vinna... Det vore som att jämföra tre jordnötter med en stor kokosnöt :-)"
Bild #2 - Bill: "Min fågel..." Fan (@BlueOrchid): "[...] Gjorde det ondast att tatuera på handen?" Bill: "@BlueOrchid: Ja, 100%!!!! Det var den värsta :-)" Fan (@vlaany): "Din tatuering är fantastisk... Har du planer på en till tatuering? Eller kanske en ny piercing? [...]" Bill: "@vlaany: Ja, det har jag :-) Jag ska träffa min tatuerare inom de kommande dagarna... Vi får se!"
Bild #3 - Bill: "Solnedgång i Los Angeles nummer .. ??? ..jag kan bara inte sluta ta bilder :-)"

BTK App - Alien Wall #127


Bild #1 - Tom: "Mitt motto för söndagar... Men jag tänkte att jag skulle lägga upp det på en måndag istället ;-)" (mottot lyder: 'En dålig dag när man fiskar är bättre än en bra dag på jobbet') Fan (@LBTK): "Tom, gillar du min teckning på din lillebror? [...]" Tom: "@LBTK: Wow! Ja, jag älskar porträttet du gjorde! Snyggt! Jag brukade rita mycket men har inte haft någon tid över till det under de senaste åren! Lita på mig, du är betydligt bättre än vad jag är ;-)" Fan (@Anna M Preza): "Du då, Bill. Är du bra på att rita?" Bill: "@Anna M Preza: Samma sak för mig... Sist jag ritade var år sedan :-) Men jag har aldrig varit bra på graffiti riktigt, utan det är mer Tom som är det!!!" Fan (@Gali): "Gillar du graffiti?? Jag älskar när jag har en sprejflaska och en tom vägg man kan använda.." Tom: "@Gali: Jag älskade verkligen graffiti under ett par år! Jag hade flera skissblock och teckningar! Jag skulle verkligen vilja spreja igen! ;-)"
Bild #2 - Bill: "Hår! ...jag vill ha alla dessa färger i mitt hår :-)" Fan (@Ginny): "Har ni sett filmen 'The Prestige' med Christian Bale och Hugh Jackman? Jag älskar den filmen! Jag har sett den flera gånger och blir lika fascinerad varje gång jag ser den!! Ni borde verkligen se den om ni inte redan har gjort det! ;)"
Bild #3 - Bill: "@Ginny: Ja!!! Jag har sett den två gånger... Den är jättebra!!!"
Bild #4 - Tom: "Trafiken i Los Angeles... Det ser trevligt ut i svartvit men det är såååå irriterande ;-)" Fan (@Morena): "Har ni någonsin hamnat i tjafs med en annan förare?" Tom: "@Morena: Om vi har... Minst en gång om dagen! Men jag måste erkänna att jag faktiskt är en väldigt tålamodig förare :-)" Fan (@Willianne26): "Tom, det går mycket fortare ifall du köper en motorcykel. xD" Tom: "@Willianne26: Ja, jag vet... Det är en av anledningarna till varför jag vill ha mitt motorcykelkörkort snart!"

Tokio Hotel @ Facebook - 8/5 2012


"Människor! Runt om i världen finns avtal för att kontrollera den internationella handeln med bananer och dinosaurieben. Men det finns inget sådant avtal för att begränsa handeln med maskingevär, stridsfordon och andra militära dödliga vapen!? Äntligen planerar FN att fastställa dessa normer! Med Amnesty International's insamling av underskrifter har vi ett historiskt tillfälle att påskynda beslutfattande befogenheter för att slutligen säkra ett internationellt bindande vapenhandelsavtal!"

Läs mer på den svenska versionen av hemsidan: http://www.amnesty.se/vad-gor-vi/vapenhandel/

Tokio Hotel-klubbor


BTK App - Alien Wall #126


Bild #1 - Bill: "Supermoon Party" Fan (@Vanda S): "Tom, du förvånade mig med ditt senaste inlägg... Inte pga inlägget av Ganesha utan pga citatet du använde. Självklart vet jag vem Erich von Däniken är... Jag är ju en Alien! :-) [...] Hur som helst, han har ofta blivit missförstådd i sina teorier, och en del forskare har till och med kallat honom galen... Jag fick upp ögonen för honom när min vän gav mig en utav hans böcker och trots att jag inte gillar att läsa så gjorde jag det - ända till sista sidan. Jag håller med honom, och mest när det gäller utomjordingar som besöker andra civilisationer och kanske även delar med sig lite av deras kunskap. Det finns dessutom massor med bevis på det från antika människor! Det mest intressanta med ditt inlägg var bilden eftersom Däniken trodde att utomjordingar var Gudar, vilket gör Ganesha till en indisk Gud... [...]" Tom: "@Vanda S: Tack för din kommentar! Kul att du analyserade mitt senaste inlägg! ;-) Det är ett väldigt intressant ämne!" Fan (@MaryLG): "[...] Jag hoppas du hade roligt! Vart var festen? I Los Angeles eller någon annanstans? :)" Bill: "@MaryLG: Ja, det hade jag!! Det var i Malibu. En underbar kväll :-)"
Bild #2 - Fan (@Shaira): "Bill, din bror sa en gång att när han tittar på dig så tänker han att du är en fulare version av honom..så vad tänker du när du tittar på Tom? hahaha :)" Tom: "@Shaira: Han tänker: 'titta på den här killen - den vackra, talangfulla versionen av mig!' ;-) hahaha... Ingen fara! Jag skojar bara!" Fan (@Luana Montenegro): "[...] Bill, med så mycket kommentarer och frågor från fans, hur väljer du ut vad du ska svara på? Jag har haft appen ett tag och chansen att du väljer mig är så liten, lol." Bill: "@Luana Montenegro: Jag gör det alltid spontant. Jag läser mycket av era kommentarer och sen väljer jag bara ut en som jag ska svara på... Det är alltid olika... Idag väljer jag dig :-)"
Bild #3 - Bill: Jag väntar på min pizza :-)" (se bilden i kommentarerna nedan 8D) Fan (@Denisee): "Vilken är er favoritpizza? Jag är italienare och jag gissar på att ni har ätit de godaste pizzorna här i Italien :-) Så vad väntar ni på, kom tillbaka till Italien :D"
Bild #4 - Tom: "@Denisee: Ja, vi har ätit de godaste pizzorna i Italien! Ser fram emot att åka tillbaka; spela en bra konsert, festa och äta fräsch pizza!!!"

MTV.com: O Music Awards 2012!


MTV har precis meddelat via sin hemsida att 'O Music Awards' är tillbaka! Ni vet, galan där vi Aliens tog hem priset som 'Fan Army FTW'! ;) Kategorierna och de nominerade artisterna kommer att presenteras onsdagen den 23 maj. Dock kan man redan nu ge förslag på potentiella kategorier och nomineringar via O Music Awards' hemsida.


YOHO! #4/2012 - (Kina)


BTK App - Alien Wall #125


Bild #1 - Bill: "YEAH...!!!! ..solen har äntligen kommit tillbaka till Los Angeles :-) ..kul att se dig. Jag har saknat dig så mycket :-)" Fan (@Kiki Hagen): "Om ni bara fick ta med er tre saker till en öde ö, vad skulle det då vara?" Tom: "@Kiki Hagen: Jag skulle ta med mig en gitarr, Bill och en helikopter så jag kunde åka vart jag ville och hämta mer saker ;-)" Fan (@ShadyTH): "Vad händer idag? Studion eller gå till stranden kanske? :-)" Bill: "@ShadyTH: Inget arbete idag! Vi ska slappa och njuta av lördagen :-)"
Bild #2 - Tom: "Vilka känner till Erich von Däniken?"

BTK App - Alien Wall #124


Bild #1 - Tom: "På scen i Japan..."
Bild #2 - Tom: "Min lilla gröna kaktus ;-)" Fan (@Momo): "...står utanför på balkongen :DD" Bill: "@Momo: ...haha... Jag gillar din version :-) Tom och jag var tvunga att sjunga den här låten i skolan :-)" Fan (@Ineffablure): "Bill och Tom, hur gamla är era själar?" Tom: "@Ineffablure: Bra fråga! :-) Det är alltid ett stort samtalsämne här! Vi har en känsla av att de är väldigt gamla! Kanske till och med på deras sista 'uppdrag'!"

BTK App - Alien Wall #123


Bild #1 - Bill: "Queen Mary..." Fan (@Somnio): "Gillar ni kryssningar? [...]" Tom: "@Somnio: Nej, aldrig... Vi blir sjösjuka ibland så vi skulle ändå bara ligga i vilorummet hela tiden ;-) Jag kommer ihåg att Bill spydde när vi åkte på en liten yacht senast! Såååå roligt! Jag ska leta efter en bild!" Fan (@Mari D): "Vet du om att man kan spendera en natt under Halloween där? Sjukt läskigt, lol. Haha, blir ni sjösjuka? Menar inget illa men det är lite gulligt :P" Bill: "Mari D Jasså? Coolt. Ser fram emot Halloween då :-) Ja, Tom och jag blir väldigt sjösjuka! Tom är dock värst.... Jag hade kunnat berätta tusentals berättelser...så Tom...du är smart om du inte lägger ut några bilder! :-)"
Bild #2 - Bill: "Tom jobbar..." (se bilden i kommentarer nedan 8D) Fan (@BlueOrchid): "Tom, var ärlig nu. Jobbade du verkligen? =P" Tom: "@BlueOrchid: Nej, jag var inne och kollade på porrsidor ;-)"

RU Bravo #10/2012 - (Ryssland)


Uppdateringar om Bill och Far East Movements samarbete #5


Far East Movement: "Ser fram emot att få släppa albumet och spela in videon..."
---
Om de nu gör en video (vilket det lutar åt) betyder inte det att Bill Kaulitz är med i den. Ni har säkert hört låten "Live My Life" som de gjorde tillsammans med Justin Bieber, och han är inte med i musikvideon... Men man kan alltid hoppas! ;) Albumet "Dirty Bass" släpps iallafall den 22 maj i Usa och senare i juni i åtminstone Frankrike (vet inte ifall det gäller hela Europa ännu). Det är inte heller bekräftat än hurvida "If I Die Tomorrow" blir nästa singel från albumet. Håll tummarna där också! ;)


BTK App - Alien Wall #122


Bild #1 - Tom: "Brunch. Vi är på väg att åka och käka lite brunch..." Fan (@Leta): "Vad äter ni?" Bill: "Leta: ...jordgubbar, vattenmelon, croissants och kaffe :-)"
Bild #2 - Bill: "Lysande monster orkidé..." Fan (@Little Monster): "Jag fyller år idag! Och den bästa presenten skulle vara en gratulation från er! [...]" Tom: "@Little Monster: Grattis på födelsedagen! Önskar dig allt gott...hoppas alla dina drömmar besannas! Fira rejält i kväll! :-)" Fan (@Xiomara): "Bill, kolla vad jag hittade! Det är en teckning på dig! Fantastisk, eller hur? Jag vet dessvärre inte vem som har gjort den :( Du borde ta en sån där bild och visa oss någon gång! (:" Bill: "@Xiomara: Wow... Den är fantastisk! Vart hittade du den? Är det verkligen en teckning?"
Bild #3 - Tom: "Så sant! 'Ironin med att ta det säkra framför det osäkra är att man faktiskt dör lite varje dag, och ifall man tar risken (det osäkra framför det säkra), tar man ett steg mot livet.'"
Bild #4 - Tom: "Bara Bill..." (se bilden i kommentarerna nedan 8D) Fan (@KarennnKltz): "Vad gör du med mobilen? Jag blir glad ifall du är på appen!!!!!"
Bild #5 - Bill: "@KarennnKltz: Det stämmer faktiskt! Jag kollade appen och läste några av era kommentarer :-)"

(Thompson Hotel) West Hollywood, California - 2011 #1


Bild: ? (let me know if it's yours) | Bill med Shiro Gutzie och Shay Todd.


Fanaktioner på Twitter hela maj 2012!

Maj är den perfekta månaden att påbörja fanaktioner för att visa hur mycket vi saknar och älskar Tokio Hotel! Från och med 1 maj till 3a maj ska vi göra allt vi kan för att få Tokio Hotel som Trending Topic på Twitter världen över! Idag kl 17.00 (svensk/centraleuropeisk tid) började fanaktionen, och som ni kan se nedan (#WirWollenTokioHotel) lyckades vi. De blev TT världen över.

Fanaktioner kl 17.00 svensk/centraleuropeisk tid på Twitter under maj 2012:
1 maj: #WirWollenTokioHotel
2 maj: #AliensAreProudOfTokioHotel
3 maj: #WeLoveGeorgAndGustav
4 maj: #TomglishIsPerfect
5 maj: #Humanoid
6 maj: #TokioHotelNewAlbum
7 maj: #MakeSomeNoiseAliens
8 maj: #LebeDieSekunde
9 maj: #RadioHysteria
10 maj: #SchreiSoLautDuKannst
11 maj: #DannWirAllesGut
12 maj: #BillKaulitz
13 maj: #GeorgMoritzHagenListing
14 maj: #TomKaulitz
15 maj: #GustavKlausWolfgangSchäfer
16 maj: #KommUndRetteMich
17 maj: #AliensMissTokioHotel
18 maj: #HumanoidCity
19 maj: #WillkommenImHotel
20 maj: #Zimmer483TokioHotel
21 maj: #4GuysFromMagdeburg
22 maj: #KeepCalmAndLoveTokioHotel
23 maj: #HinterDieWelt
24 maj: #Unendlichkeit
25 maj: #HurricanesAndSuns
26 maj: #GeorgsBigBusiness
27 maj: #Jumbie
28 maj: #TokioHotelInTokyo
29 maj: #WorldLovesTokioHotel
30 maj: #BillsTattoos
31 maj: #WirLiebenTokioHotel

BIG #166/2012 - (Italien)


Lektioner från Bill!
Här är den riktiga Bill Kaulitz (22) i ett avsnitt av "Germany's Next Top Model". Det första officiella framträdandet under 2012 var dedikerat till modellen Heidi Klum. Grön jacka, grått hår och skägg; Bill gav rockstjärne-lektioner till modellerna. Här kastar han sig ut över publiken i en såkallad "stage-diving". Men frågan som alla fans ställer sig är när kommer Tokio Hotel släppa ett nytt album? Han förklarar: "Vi är i Los Angeles för att producera ett nytt album." Vi kan bara vänta och vänta, och se på när kameleonten Bill förändras, som säger: "Att färga håret för mig är som att byta kläder!"
Engelsk översättning: ElyFreiheitBK66 @ THUS. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

BTK App - Alien Wall #121


Bild #1 - Tom: "Helg. Jag hoppas alla har haft en underbar helg!!! Vilka är era hemligheter för att ta bort en bakfylla?" Fan (@Chacha): "Ta en aspirin med ett glas vatten ;)" Bill: "@Chacha: Ja...det är det enda jag känner till!" Fan (@LoveDash): "Rök hasch istället för att dricka." Tom: "@LoveDash: Schysst! ;-) tack"
Bild #2 - Bill: "Utifall att det skulle börja brinna..." Fan (@KarennnKltz): "Tom, jag gillar dina inbakade flätor men kommer du skaffa dreads igen?"
Bild #3 - Tom: "@KarennnKltz: För att vara ärlig så har jag nyligen tänkt på det! ;-)"
Bild #4 - Fan (@Jennifer GH): "Haha, vart tog du den här bilden? :))" Bill: "@Jennifer GH: I vår bil :-)"

RSS 2.0