TOPP #7/2012 - (Norge)


Heta bröder
De har köpt drömhuset i Los Angeles och är PETA's nya ansikten utåt. Än en gång är Bill och Tom Kaulitz (22) på allas läppar!

De gjorde det under 2010 och nu är Bill och Tom Kaulitz än en gång ansiktet utåt för djurrättsorganisationen PETA i en ny kampanj. - "Det är speciellt viktigt att föräldrarna vet vad som händer med djuren på cirkus. Det är inte rätt att ta med sina barn för att se på cirkusdjur. De blir dåligt behandlade", sade Tom år 2010. Nu har alltså bröderna Kaulitz ställt upp för organisationen igen och hoppas att deras engagemang för djuren ska få andra att bli inspirerade. Den här gången vill de lägga fokus på massmorden av hemlösa djur i Ukraina, en kampanj som startade redan år 2009. Kampanjen har fått mycket uppmärksamhet på sistone, mest på grund av Fotbolls EM som i sommar befinner sig i Ukraina.

Men det är inte bara PETA-kampanjen som har gett bröderna uppmärksamhet den senaste tiden. Bill och Tom har nyligen köpt ett hus i det stjärnspäckade området Hollywood Hills. Pojkarna bodde tidigare i Tarzana med stjärnor som Khloé Kardashian, Blake Liverly och Wilmer Valderrama i samma område. Men efter att man hört att fans i stort sett har campat utanför huset blev de tvungna att flytta. Managern David Jost tog saken i egna händer och skaffade snabbt ett nytt hem åt pojkarna. Deras gigantiska hus har utsikt över Hollywood, och mangern Jost bor bara ett stenkast bort ifall de någon gång skulle vilja besöka honom. Det enorma Hollywood-huset har ett stort vardagsrum, flera badrum, ett eget mediarum, ett stort gästrum samt en utomhuspool. Det råder ingen tvivel om att pojkarna kommer att trivas i sitt nya hem! Trots att pojkarna är födda och uppvuxna i Tyskland, längtar de inte tillbaka till hemlandet. - "14°C här i Hollywood. I Tyskland är det bara 4°C grader nu. Haha!", twittrade Tom Kaulitz för en stund sedan. Vi förstår verkligen att pojkarna är glada att få bo i den soliga stjärnbyn!

Enligt deras egen hemsida är de snart klara med nya låtar, men tills vidare får vi nöja oss med Bill Kaulitz' gästande på Far East Movement's nya album. Han lånar ut sin röst i låten 'If I Die Tomorrow', som släpps i maj. Vi ser fram emot mer låtmaterial från pojkarna!
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Twittrade Tom? Hahhahahaa, han har väl inte ens twitter?

2012-05-17 @ 15:50:12
Postat av: Sara

tack för översättningen <3

2012-05-17 @ 15:58:59
Postat av: Didyme

Twittrade Tom? :O

2012-05-17 @ 17:13:42
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

De menar väl att det är från appen. :p Det är fler medier som har skrivit Twitter istället för BTK App. XD

2012-05-17 @ 17:40:51
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0