Tokio Hotel delar med sig av sina topp 5 jultraditioner

Tokio Hotel delar med sig av sina topp 5 jultraditioner
Vi har alla våra egna personliga jultraditioner, hurvida det gäller presentöppning med våran familj på juldagen eller låsa in oss i huset och hänga med våra hundar. Tyskland's Tokio Hotel hjälper oss att få julkänsla genom att avslöja sina egna traditioner, samt deras julregel inom bandet. Kolla in listan nedan! 
 
Bill Kaulitz
I Tyskland firar vi jul i tre dagar. Jag älskar det eftersom det är perfekt ursäkt för att vara full i nästan en hel vecka! Jag gillar att vara med min familj, titta på TV, äta mycket och bete mig som ett barn igen. Dessutom är jag grym på att slå in julklappar! När jag är i Los Angeles under julen skäms jag inte över att erkänna att jag gillar att vara på jordens lyckligaste plats (Disneyland)
 
Tom Kaulitz
Efter att jag druckit mig full på hemmagjord glögg klär jag av mig naken och dansar runt julgranen och sjunger mina favorit jullåtar. Eller så filmar jag min pojke ta sina första steg på gitarren. Låter hemskt, men kom igen... Han är fortfarande en valp! 
 
Gustav Schäfer
Jag är väldigt tävlingsinriktad när det gäller julbelysning och utomhusdekoration. Mitt hus måste alltid vara det mest upplysta i hela området... Jag planerar allt två månader i förväg och spenderar alla pengar jag tjänar på turné på att skrämma skiten ur alla med de galnaste juldekorationerna ni kan tänka er. 
 
Georg Listing
Min favorit jultradition äger faktiskt rum dagen efter jul. Efter man har rest genom halva Tyskland för att träffa släkten, så är den 26 strikt reserverad för bara mig själv. Jag ligger i sängen hela dagen och tittar på filmer, äter äckliga saker och sover tills det gör ont. Inga telefoner, datorer eller besökare. Bara min hund, min kudde och jag själv. Har gjort så i flera år nu. Sjukt smart! 
 
Tokio Hotel
Våran jultradition, eller snarare regel, inom bandet är att vi aldrig köper julklappar till varandra. 

Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0