[PressePortal.de]: Tokio Hotel EP

Den 27 mars släpper Tokio Hotel deras nya EP "Feel It All". Den vidhängande andra singeln med samma namn som deras senaste album "Kings of Suburbia" kommer att släppas på samma dag som "Feel It All - Del 1 - Club Experience"-tunrén börjar i London. Den medryckande klubblåten är baserad på turnén som kommer att äga rum i mars i 15 olika städer runt om i Europa innan den drar igång med världsturnén i sommar.
 
EP "Feel It All" innehåller fem låtar:
Feel It All - standard version
Feel It All - Nyårsuppträdande LIVE version
Feel It All - Pioneer Remix
LWLYB - Pioneer Remix
LWLYB - Cazzette Remix
 
"Feel It All" kretsar kring en känsla du känner när du inte vill att en fest ska ta slut, när du inte vill gå hem. Om du vill ha en kväll som aldrig tar slut. Med det sagt är det ganska uppenbart att "Feel It All" skrevs under en efterfest i Bill och Tom's hemmastudio i L.A. Hills. "Det var så tidigt och vi ville bara fortsätta festa", minns Bill tillbaka. "Jag har problem med lägga av när jag mår väldigt bra och allt funkar - rätt människor, rätt musik, tillräckligt med drinkar och allt som går med det. Allt är perfekt. Då vill jajg inte att det ska ta slut trots att man ser en ny dag komma i horisonen."
 
Känlsan av låten är "afterour" - fortfarande klubbaktig och dansig, men inte lika högljudd. Musiken är fortfarande spännande, men aningen mjukare. - man vill fortsätta dansa men ljudet gör inte ont längre, det finns ingen press. Bortsett från det binder Bill samman "Feel It All" med den ultimata känslostormen: "För mig handlar det om känslan om allt: det bra och dåliga, ljust och mörker, kärlek och hat, beroende och frihet. Det påminner mig om min favoritfilm "Kids" som illustrerar denna mångfald och närhet mellan kärlek och hat, hopp och förtvivlan, sökande och beroende. Det här följer med mig genom hela livet - även när jag var 13 år hängde jag med kompisar hela nätterna, jag rymde från vardagen, bort från hemmet och det tråkiga. Jag vet det allvarliga med instinkten för frihet, uppror, vara emot regler och systemet."  
 
Och så blev "Feel It All" som en bild av 90-talets drama - inte bara i klartext utan också i det visuella, liksom omslaget och videon som spelades in i Berlin; Bill tar med oss på nattets djup. Men "Feel It All" hade nästan inte ens existerat! Tom berättar: "Versionen blev klar snabbt. Låten bara "hände", det var bara en känsla. När låten behövde bli klar vid slutet, kunde ingen hitta de ursprungliga uppgifterna. Ingen av oss var speciellt koncentrerade under inspelningen så vi fick använda en MP3 version för att låten skulle kunna bli färdig. Vi hade inget annat val. Det var det enda vi hade." 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0